Sreda, 20.06.2012.

13:24

Vučić: Od SPS-a ni traga ni glasa

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da naprednjaci još nisu dobili odgovor od SPS na poziv za razgovore o parlamentarnoj većini.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Od SPS-a ni traga ni glasa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Postenjacina

pre 11 godina

Prenemaze se Dacic bez razloga, tvrdi pazara i razmislja: DS volim i sa njima bi u vladu, ali tada bi bio njihova senka, a ako odem kod SNS -a, tamo mnogu biti premijer...Tako da svaki iole pametan covek, bi iskoristio ovo drugo,Na tebi je Dacicu da pokazes da li si pametan i posten.

Đuro Palica

pre 11 godina

Što se tiče SPS -a to se moglo i očekivati da neće sa SNS da formiraju vladu, Da žele dobro ovom siromašnom narodu , ne bi se tako nonšalantno ponašali već bi učinili sve da napokon formiraju vladu da u Srbiji krene nešto na bolje.

Dragana

pre 11 godina

Ja ne razumem kako pametan covek, kao sto je Dacic, uopste razmislja o nastavku politike i koalicije koja je imala onako katastrofalne rezultate. Zar nije logicno probati nesto drugo sto moze da cini napredak, umesto da insistira na necemu sto je sigurna propast. Zasto bi on zrtvovao svoj kredibilitet da narodu natura one koji su na izborima jasno odbaceni.

PROFESOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Samo EKONOMSKI STRUČNJACI u dogovoru sa EU i Rusijom, mogu spasiti Srbiju od stečaja.
ISTINA je da:

1). SPS i URS su stranke koje imaju najviše STRUČNJAKA sa iskustvom za ekonomsko-finansijeske poslove i za upravljanje velikim državnim firmama..
2). Ostale stranke imaju previše ili tajkuna i profitera ili pesprektivne mlade političare bez radnog iskustva.
3). Sada je jasno ko je i zašto protiv URS i SPS.

Cvetelina

pre 11 godina

Velika je neodgovornost na onima koji odlažu formiranje Vlade RS. Mnogo veća na onima koji deluju trgovački. Sa druge strane za pohvalu je spremnost Dinkića, da se to pitanje okonča pre. Kao da Dačić prolongiranjem hoće da produži mogućnost da bivša svita i dalje dere drzavu, a da ništa ne radi tj.da primaju plate do septembra pa još 6 meseci. Jao bruke!

Savan

pre 11 godina

Ne znam zasto je sve tako komplikovano, mada svi se nadaju da ce SPS prici SNS i zapoceti novu epohu. Zar treba opet nastavljati necega sto nije valjalo, mislim da ne treba.

KarolinaBG

pre 11 godina

Od vas sam to i očekivala,korektnost,i to ste i pokazali, a od Dačića krajnji neprofesionalizam i licemerje, i pokazao se da je još gori!!!

svi ste ljige

pre 11 godina

I 2008.pre izbora Kostunica i Toma su rekli Dacicu da im nije potreban,pa ste posle plakali i vredjali sto je sa Tadicem.I pre izbora u maju,pozivali ste da se ne glasa za male stranke (citaj:Dacica),a sad ocekujes da ti se javi..vazi,samo sto nije :) I zato bolje pazi sad sta pricas jer ces za 4 godine,kad Dacic dobije 30% glasova,mozda zeleti da mu ponudis svojih 6% za formiranje Vlade,pamet u glavu,mlad si,ima vremena da i ti nekad budes bitan lik na politickoj sceni.

maraton

pre 11 godina

Lepo je to, ali je problem što na strani SPS-a su odavno izgubili smisao za fer-plej i za stvarnost. Kako se čini, Dačiću jedino odgovara da mu se omogući da sam sa svojom strankom formira vladu i da vrati istoriju 15-ak godina unazad.

Nidza

pre 11 godina

Nece se oni prikloniti SNS-u jer ce se tada saznati sta se sve radilo zadnje 4 godine a to ni SPS-u ne ide u prilog jer je bio glavni nosilac iste. Jos malo se mali Sloba da tvrdi pazar ne bi li sto vise fotelja dobio pa ce formirati staro- novu vladu, jer treba prikriti malverzacije koje su bile zadnjh godina. Sve za "dobrobit" gradjana.

SQI

pre 11 godina

Čoveče, pa imali ste reklamu u kojoj pozivate birače da ne glasaju za tzv. male stranke, jer mogu "lako da sklope dogovor sa DSom". Kakva ste vi stranka? A partijski dronovi samo lupaju minuse, neka ih.

Obren

pre 11 godina

SNS i dalje potvrdjuje da je "najkorektniji igrac" kada su u pitanju nastojanja za formiranje vlade. Predstavnici ostalih stranaka su se ovih dana ucutali. Visoke dnevne temperature vazduha, kao da su uticale da se vecina politickih aktera olenji. Od vecine koja se pominjala jos neposredno posle izbora, ocigledno za sada nema nista.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај Вучић сурогат сурогата, прича без везе.
К'о незадовољан, к'о разочаран, к'о изненађен, к'о забринут, к'о свашта, ...., реакцијом СПС-а.
И мало мислећи Србин зна да је С. радикална странка сурогат СПС-а.
Такође, СНС је сурогат радикала.
Срећом, Бог ме спасио српског кумства оваког Вучићевог типа.

Hmmm

pre 11 godina

Umesto već da je formirana posle tolikih razgovora, ti džabalebaroši ne mogu da se dogovore ko će bolju poziciju da uzme, a ne daju ni drugima da je formiraju i tako pokazuju da im je samo do fotelja stalo. Jadni mi sa njima.

cicka

pre 11 godina

smesno je ustvari sto mi sedimo skrstenih ruku sa strane i gledamo ovaj cirkus unesto da se dignemo na noge lagane, malo pripretimo politicarima sa eventualnom revolucijom... pa da vidis kako ce da formiraju vladu ko bele lale

Mican

pre 11 godina

Ja bih zaista voleo da zivim u zemlji u kojoj se postuje volja biraca i gde vladu pravi stranka koja je osvojila najvise glasova. Vidim da je to u Srbiji sada potuno nebitno. Ovde je dovoljno da se skupi 15 kombi stranaka(mada postujem i njihove glasove), sa dijametralno suprotnim politikama i ideologijama i da sklepaju neku vladu, koja nam zajase na grbacu do nekih buducih izbora. I kome narod da se zali? Kome da se zalis ako glasas za Tadica a dobijes Dacica, ili glasas za Dacica a dobijes Cedu Jovanovica!!!!? Umesto da o buducoj vladi odlucuje partija koja je dobila najvece poverenje gradjana, i koja je dala predsdnika republike, o sudbini Srbije odlucuju partije koje su izgubile ove izbore, i koje su gradjani Srbije okrivili za katastrofalnu situaciju u kojoj se drzava nalazi!? Sta reci vise....

Грчански Деспот

pre 11 godina

Iskreno i samokriticno, bas je to lepo cuti.Takav covek i treba da bude u novoj vladi kao sto je g.Vucic.Koliko se neko brine sto narod jedva podnosi ovu ekonomsku situaciju to se i vidi koliko su azurni u formiranju vlade.Pa vi sada vidite koga ste birali narode moj.

Komentator

pre 11 godina

Ja se nadam da cete u sledecoj predizbornoj kampanji dobro da razmislite pre nego krenete u napad ko' rotvajleri pa svim koji se ne zovu koalicija oko SNS-a.
I drugi su svasta pricali u toj kampanji ali ste vi isli daleko dalje nego ostali. Toliko ste pretili da ste ispali naivni.
Bas zbog toga mislim da niste zreli za vladu (ako uopste i zelite da budete u njoj)

E.T.

pre 11 godina

Zbog SPS-a, zbog "izborne krađe", zbog štetnih izjava Tome Nikolića, zbog izigranog poverenja birača, potrebno je ponovo izaći na izbore, jer su zadnji izbori doživeli fijasko.

Glasač

pre 11 godina

"..SNS nema partjsku i ličnu sujetu odnosno da ne insistra na tome da zauzme sva važna mesta u Srbiji." - To nam je odavno jasno, zato je narod i podržao SNS na izborima. Verujem da bi vlada odavno bila formirana, da je Dačić hteo da ispoštuje volju građana.

milan

pre 11 godina

Ja bi se na mestu Vucica pitao da kako to i pored tako atraktivnih ponuda niko nece sa njima da formira vladu. Svima nama je jasno ali naprednjacima izgleda jos nije ali dobro to je za njih jos sve novo.

Monarhista

pre 11 godina

Srpski politicari su klasican primer veleizdajnika.
Znam da ce se mnogi nasmejati i reci da sam blesav ali ja ne znam kako drugacije da nazovem one koji zive na drzavnim jaslima,kojima je ta drzuva sve dala a oni sadisticki gledaju kako umire!!!!

NN

pre 11 godina

Najbolje bi bilo da DS i SNS oforme koaliciju i izbace sve ove sitne ucenjivace iz price. Ali to nije interes jer sto vise partija ima vise ce svaka od njih da krade a posle ce medjusobno pokazivati prse i krivca nikad nece ni biti. Uzas jedan.

MUKNAVI

pre 11 godina

Kao i od vasih predizbornih obecanja..ni traga ni glasa..Svi ste vi ista ....ali premenile su se okolnosti,sada za to zna sve vise i vise gradjana,prihvatilo je tu cinjenicu a sa tim dolaze i dani kada se mogu ocekivati preomene.

Zeljana

pre 11 godina

Kod nas u drzavi nista ne moze lako i jednostavno, stranka koja je osvojila vecinu na izborima, koju je podrzalo najvise gradjana i koja je dala predsednika zavisi od malih stranaka i njihovih hirova. Eto koliko ti "nacionalisti" vole ovu drzavu i njene gradjane, pre bi se reklo da vole fotelje. Gradjani su glasali za promene, pa dajte ih.

Rony

pre 11 godina

Lepo beše u opoziciji, sediš, vređaš, pališ neobrazovanu masu, nikom ne polažeš račune.
Možda je bolje ostati u opoziciji.
Pitaj Tomu kako mu je.

Kritičar

pre 11 godina

SNS je i bila uvek odgovorna prema svojim biračima i neće pogaziti svoja predizborna obećanja,za koja su birači i glasali,za rad ulaska u vlast.Što se tiče stručnosti tu je daleko prevazišla DS,ali što se tiče muljanja tu je SNS,malo dete za ove iz DS.

Milan Nis

pre 11 godina

haha,koliko samo komentara za podrsku vladi DS-SNS!Ja sam prognozirao jos pre 2 god da ce se to desiti i mnogi prijatelji su me gledali belo.Upravo se to sada desava i zato su beli listici i to ne samo oni zvanicni,vec i vise od polovine gradjana kojima je ova igra bila jasna od samog pocetka NAJVECI POBEDNICI na izborima!
Sto bi rekla Vesna Pesic pre neko vece "mlatimo praznu slamu i sada dok razgovaramo i onog dana kada smo izasli na izbore"!

Milan

pre 11 godina

Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

dragana10

pre 11 godina

.. i sps je u nedoumici, vide i oni da sa ds nista nece da urade ali im nije lako napustiti dugogodisnje saradnike, nostalgioja ih veze nije lako

mirko712

pre 11 godina

Због чега СПС не жели да разговара о влади са СНС, чиме су их челници ДС уценили.

antifilozof

pre 11 godina

Rekao bih da ova situacija najvise odgovara SPS-u. Nikome drugome... ni demokratama, ni naprednjacima, a ni gradjanima Srbije...

jao, kuku, lele

pre 11 godina

dakle, sve je bio go marketing u kampanji: te imamo program, stručne i svakakve kadrove, sprovešćemo promene...itede.
koji ste vi pobednici, kad moljakate sve redom da vam se pridruže?

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da naprednjaci još nisu dobili odgovor od SPS na poziv za razgovore o parlamentarnoj većini.

Uvazeni Gosp. Vucicu, budite sigurni da gradjanima nije promaklo da se Vi i vasa stranka iskreno trudite kako bi Srbija u najkracem mogucem roku dobila Vladu kao sto isto tako mozete biti sigurni da ako vas SPS ponovo "izigra" kao i 2008. i udje u tu "nelegalnu Vlast" sa DS, da cemo ih mi gradjani na sledecim izborima kazniti najstrozijom "demokratskom kaznom" i poslati ih ispod cenzusa !
Srbija jeste "ruglo od drzave" ali ipak zasluzuje da i ona ima Vladu kako bi koliko toliko bar licila na drzavu !

Malo matematike

pre 11 godina

@Kriticar

navedi barem jednog od tih "strucnjaka'. Partijska vojska SRS pardon SNS ne razmislja svojom glavom nego sta im partijski vodja kaze.. Matematika jasna. Da je narod stvarno hteo SNS za njih bi glasalo 51% biraca. Ali nesto tu ne stima. Glasalo samo 21%.I zasto niko nece sa SNS osim Vulina i Karica i Zukorlica.

duki

pre 11 godina

A juce si rekao da nikoga SNS ne vuce za rukav. Svi dobili velikodusne ponude za stvaranje vlade sa SNS, a Vucic i dalje govori da se ne mesa? Sta je ovde istina?

sabahudin

pre 11 godina

Dačić dok nedođe iz Moskve, praktično će i stojati u mestu razgovori DS i SPS.Tadić otišao u Brisel da isprosi koji kredit od EU,jer ga Dačić verovatno ucenjuje, da ako nema para nema ni koalicije.A narod samo posmara ovu lakrdiju i pita se kad će već jednom ovo prestati. Stranka koja je stekla najveće poverenje birača na proteklim izborima stoji po strani i čeka ove "pijačare" i njihovo pogađanje da se okonča.

bata

pre 11 godina

"Čak sam izrazio želju da na važna mesta dođu stručni ljudi koji nemaju veze sa našim strankama i sa kojim ćemo se dičiti svi", rekao je Vučić"

E to i jeste problem Vucicu,on hoce da vi njega slusate,da puzite pred njim a ne on pred vama.Jesi mu napomenuo i neka konkretna imena,nemoj samo gos.Pesic,ona govori suvu istinu.Dacic je na seminaru KGB,kada se vrati dobicete svi instrukcije,strpite se malo.Usput ce se verovatno sastati i sa strucnom elitom koja je Srbiji nanela toliko nevolja.Izbori u Srbiju ne zavise od naroda nebeske zemlje,vec od izbeglih mafijasa,domacih izdajnika i stranih interesenata.Zivela zemlja nebeska.

Bjelovar

pre 11 godina

Ja mislim da da će uskoro formirati nekakvu vladu, bilo kakvu jer dolazi godišnji odmor .Bilo bi glupo da propadne GO zbog države.

Mozzart

pre 11 godina

Ma, gonite se svi u Honduras! Drzava tone, upravo zbog SPS, jer, oni su nas doveli dovde, a vi ih molite, i jedni, i drugi! Oprostice vam narod veliku koaliciju, samo sklonite malog Slobu! Sta cekate? Grcki scenario?

rocker

pre 11 godina

Ja mogu da se kladim da Vlade neci biti tj da ce biti pre novi izbori!Niko nece da preuzme kormilo TITANIKA(Srbije).Samo ima jedan problem ima para za samo jos 3 meseca,a onda sledi BANKROT.
A Koferce je otislo u Rusiju po misljenje njegove politicke majke Mire

Joca

pre 11 godina

Ponovo se radja mali Sloba (Ivica). On sicari na pijaci koliko moze. Epohalno se nista nece desiti. Iz postojeceg haosa izniknuce samo novi izbori i tu ce Naprednjaci izaci kao 100% pobednici. Generalno je narodu vec svega dosta a on tone u sve vecu i vecu bedu a od EU smo daleko koliko je planeta Zemlja daleko od Meseca

Nikita

pre 11 godina

Iz nekog razloga pojedinima i dalje ne odgovara da Srbija krene napred već bi da svi i dalje tapkamo u mesto i propadamo. Neka je na čast svima.

Dusko

pre 11 godina

DS i SNS to je gotova stvar, to trazi EU... Samo je pitanje mesto premijera... Treba da progutaju Tadica za premijera i to ce biti prava stvar...

srećko crnčević

pre 11 godina

Ništa novo SPS je i prošlih izbora preko noći došao do nove spoznaje i promenio je koalicionog partnera u zadnjem času. Očigledno ljudi u SPS ostaju dosledni svojim manirima. Čudi me da to nekoga iznenađuje.

jezerdzija

pre 11 godina

pa to je tvoj kompanjon!...uzgred vidim nudis mu mesto premijera i sta god hoce...a ovamo kukas,kako ga nema.... zasto ga pozivas preko novina, samo da nerviras ovaj narod... zovi ga lepo na mobilnni, resite svi sta imate da resite u 40 oka i saopstite samo narodu sta ste resili i tacka...ap cemo vas kazniti ili nagraditi za 4 godine. sramota!

тоша

pre 11 godina

Ја ипак мислим да ситуацију затеже ДС а не СПС. И то тако што ДС оклева да изнесе СПС-у конкретну понуду и програм владе (као што је то урадио СНС како што се прича да су урадили) па да онда СПС види шта му се нуди и која би била политика те владе са ДС.

Pedja

pre 11 godina

Sta bi sa obecanjem da ćete vratiti stari grb Srbije? Pojela maca jezik ili u prevodu kada covek "omirese vlast", prestaje da bude covek.
Sada vam ovi papagaji valjaju i prilice?

Radojica

pre 11 godina

Nadam se da ce se SPS urazumiti i da ce shvatiti da im je najbolje da u vladu udju sa SNSom strankom koju narod najvise podrzava i strankom koja ce sigurno imati svetliju buducnost nego DS. Narod je ogorcen na prethodnu vlast i to se jasno videlo na ovim izborima, narod zeli promene, a ako SPS zeli ponovo u vladu sa DS siguran sam da ce novi izbori biti veoma brzo.

Da li je to moguče?

pre 11 godina

Kaže Vučić : Nikoga ne vučemo za rukav, čekamo strpljivo, ili "čekamo da nam jave da su završili pregovore sa DS"... itd.... U stvari, zašto onda i pričate kako "od SPS-a ni traga ni glasa". Ma pustite ih... Sedite i ćutite

Aca

pre 11 godina

Grocka,Surčin! Ko prati dešavanja posle izbora, razumeće! E, pa, gospodine Vučiću, zašto ne budete malo agilniji oko formiranja vlade, makar 10% kao što ste bili u Grockoj i Surčinu, pa bismo vladu već uveliko imali! Treba biti mnogo glup pa ne shvatiti da vi (SNS) ne želite vladu, upravo tako, n e ž e l i t e!!! Drugim rečima, ne želite odgovornost, ne želite da dokažete i pokažete da sve što ste govorili u kampanji je jedna obična farsa(da ne kažaem laž)!!!

crni domino

pre 11 godina

Aleksandre, a jesi li zvao i pitao Zorana Zivkovica sta da radite i kako bi on uradio, ili mozda Zarka Koraca, ili mozda Gorana Svilanovica, ili mozda gospodju Turajlic?
Ako nisi i neces, onda pokusaj sa Tadicem, jer ni ti ni on nemate viziju kako dalje!
Malo ostro ali je istinito!

re-genesis

pre 11 godina

Cuj ovog bolida, pa jel' on misli da je Dacic zaboravio sta su sve pricali o njemu i SPS-u po mitinzima pre izbora. Jeste to politika, i svasta se mora pojesti i progutati, ali ipak postoje neke granice. Treba da bude srecan sto ga Ivica nije uhapsio, a ne da provocira i dalje

LJILJANA M

pre 11 godina

Dačić se veoma proračunato i šićardžijski ponaša,ali mu se to može obiti o glavu.
Kakvo rešenje situacije u zemlji može ponuditi vlada u starom sastavu?!

hilari

pre 11 godina

potpuna neozbiljnost dačića i njegove svojte. otkud njemu pravu da drži celu zemlju u pat poziciji? nit je bio prvi, nit drugi na izborima

vreme čuda - vreme izbora

pre 11 godina

Mnogo negativnih komentara na vesti u kojima se govori o navodno više nego velikodušnim ponudama SNS-a koje su upućene SPS-u i URS-u. Navodno im nude sve što žele i još više od toga. Možda vesti i zaslužuju negativne komentare ali se radi o sasvim drugačijoj perfidnijoj igri SNS-a, kome ne pada na pamet da sastavi SPS-URS Vladu želja i pozdrava u kojoj bi SNS imao recimo ministarstva prosvete i vera.

U trenutnoj raspodeli snaga SNS ima samo jedan jedini jasni cilj a to su novi izbori, jedino im to odgovara. Toma je postao predsednik, ništa se epohalno nije promenilo, stranci su ga priznali i po sistemu svakog čuda za tri dana dosta, svi se već privikavaju na tu novu činjenicu. U ponovljenim izborima SNS bi SIGURNO išao gore. Ako uspe da "izbuši" koaliciju DS-SPS-LDP-URS (a ne mora mnogo da se trudi jer su ovi sami sebi dovoljni) onda SNS neće ni pokušati da pravi Vladu sa SPS i URS. Biće rečeno "ma kakav Dačić premijer, kakav Dinkić ministar, mi smo se samo malo šalili, idemo ponovo na izbore"

Sa hipotekom propalog pokušaja pravljenja Vlade i Tadićevim porazom DS će da padne na ponovljenim izborima, nisam ubeđen ni da će SPS ponoviti ovo što je uradio a vrlo lako mogu da mu "uzmu" Palmu i Krkobabića neki jači igrači. URS može da zglajzne ispod cenzusa, DSS ide gore i sve se menja, kao u Grčkoj.

Mozzart

pre 11 godina

Ma, gonite se svi u Honduras! Drzava tone, upravo zbog SPS, jer, oni su nas doveli dovde, a vi ih molite, i jedni, i drugi! Oprostice vam narod veliku koaliciju, samo sklonite malog Slobu! Sta cekate? Grcki scenario?

LJILJANA M

pre 11 godina

Dačić se veoma proračunato i šićardžijski ponaša,ali mu se to može obiti o glavu.
Kakvo rešenje situacije u zemlji može ponuditi vlada u starom sastavu?!

Aca

pre 11 godina

Grocka,Surčin! Ko prati dešavanja posle izbora, razumeće! E, pa, gospodine Vučiću, zašto ne budete malo agilniji oko formiranja vlade, makar 10% kao što ste bili u Grockoj i Surčinu, pa bismo vladu već uveliko imali! Treba biti mnogo glup pa ne shvatiti da vi (SNS) ne želite vladu, upravo tako, n e ž e l i t e!!! Drugim rečima, ne želite odgovornost, ne želite da dokažete i pokažete da sve što ste govorili u kampanji je jedna obična farsa(da ne kažaem laž)!!!

vreme čuda - vreme izbora

pre 11 godina

Mnogo negativnih komentara na vesti u kojima se govori o navodno više nego velikodušnim ponudama SNS-a koje su upućene SPS-u i URS-u. Navodno im nude sve što žele i još više od toga. Možda vesti i zaslužuju negativne komentare ali se radi o sasvim drugačijoj perfidnijoj igri SNS-a, kome ne pada na pamet da sastavi SPS-URS Vladu želja i pozdrava u kojoj bi SNS imao recimo ministarstva prosvete i vera.

U trenutnoj raspodeli snaga SNS ima samo jedan jedini jasni cilj a to su novi izbori, jedino im to odgovara. Toma je postao predsednik, ništa se epohalno nije promenilo, stranci su ga priznali i po sistemu svakog čuda za tri dana dosta, svi se već privikavaju na tu novu činjenicu. U ponovljenim izborima SNS bi SIGURNO išao gore. Ako uspe da "izbuši" koaliciju DS-SPS-LDP-URS (a ne mora mnogo da se trudi jer su ovi sami sebi dovoljni) onda SNS neće ni pokušati da pravi Vladu sa SPS i URS. Biće rečeno "ma kakav Dačić premijer, kakav Dinkić ministar, mi smo se samo malo šalili, idemo ponovo na izbore"

Sa hipotekom propalog pokušaja pravljenja Vlade i Tadićevim porazom DS će da padne na ponovljenim izborima, nisam ubeđen ni da će SPS ponoviti ovo što je uradio a vrlo lako mogu da mu "uzmu" Palmu i Krkobabića neki jači igrači. URS može da zglajzne ispod cenzusa, DSS ide gore i sve se menja, kao u Grčkoj.

Rony

pre 11 godina

Lepo beše u opoziciji, sediš, vređaš, pališ neobrazovanu masu, nikom ne polažeš račune.
Možda je bolje ostati u opoziciji.
Pitaj Tomu kako mu je.

hilari

pre 11 godina

potpuna neozbiljnost dačića i njegove svojte. otkud njemu pravu da drži celu zemlju u pat poziciji? nit je bio prvi, nit drugi na izborima

crni domino

pre 11 godina

Aleksandre, a jesi li zvao i pitao Zorana Zivkovica sta da radite i kako bi on uradio, ili mozda Zarka Koraca, ili mozda Gorana Svilanovica, ili mozda gospodju Turajlic?
Ako nisi i neces, onda pokusaj sa Tadicem, jer ni ti ni on nemate viziju kako dalje!
Malo ostro ali je istinito!

srećko crnčević

pre 11 godina

Ništa novo SPS je i prošlih izbora preko noći došao do nove spoznaje i promenio je koalicionog partnera u zadnjem času. Očigledno ljudi u SPS ostaju dosledni svojim manirima. Čudi me da to nekoga iznenađuje.

rocker

pre 11 godina

Ja mogu da se kladim da Vlade neci biti tj da ce biti pre novi izbori!Niko nece da preuzme kormilo TITANIKA(Srbije).Samo ima jedan problem ima para za samo jos 3 meseca,a onda sledi BANKROT.
A Koferce je otislo u Rusiju po misljenje njegove politicke majke Mire

bata

pre 11 godina

"Čak sam izrazio želju da na važna mesta dođu stručni ljudi koji nemaju veze sa našim strankama i sa kojim ćemo se dičiti svi", rekao je Vučić"

E to i jeste problem Vucicu,on hoce da vi njega slusate,da puzite pred njim a ne on pred vama.Jesi mu napomenuo i neka konkretna imena,nemoj samo gos.Pesic,ona govori suvu istinu.Dacic je na seminaru KGB,kada se vrati dobicete svi instrukcije,strpite se malo.Usput ce se verovatno sastati i sa strucnom elitom koja je Srbiji nanela toliko nevolja.Izbori u Srbiju ne zavise od naroda nebeske zemlje,vec od izbeglih mafijasa,domacih izdajnika i stranih interesenata.Zivela zemlja nebeska.

jezerdzija

pre 11 godina

pa to je tvoj kompanjon!...uzgred vidim nudis mu mesto premijera i sta god hoce...a ovamo kukas,kako ga nema.... zasto ga pozivas preko novina, samo da nerviras ovaj narod... zovi ga lepo na mobilnni, resite svi sta imate da resite u 40 oka i saopstite samo narodu sta ste resili i tacka...ap cemo vas kazniti ili nagraditi za 4 godine. sramota!

Bjelovar

pre 11 godina

Ja mislim da da će uskoro formirati nekakvu vladu, bilo kakvu jer dolazi godišnji odmor .Bilo bi glupo da propadne GO zbog države.

E.T.

pre 11 godina

Zbog SPS-a, zbog "izborne krađe", zbog štetnih izjava Tome Nikolića, zbog izigranog poverenja birača, potrebno je ponovo izaći na izbore, jer su zadnji izbori doživeli fijasko.

Joca

pre 11 godina

Ponovo se radja mali Sloba (Ivica). On sicari na pijaci koliko moze. Epohalno se nista nece desiti. Iz postojeceg haosa izniknuce samo novi izbori i tu ce Naprednjaci izaci kao 100% pobednici. Generalno je narodu vec svega dosta a on tone u sve vecu i vecu bedu a od EU smo daleko koliko je planeta Zemlja daleko od Meseca

Da li je to moguče?

pre 11 godina

Kaže Vučić : Nikoga ne vučemo za rukav, čekamo strpljivo, ili "čekamo da nam jave da su završili pregovore sa DS"... itd.... U stvari, zašto onda i pričate kako "od SPS-a ni traga ni glasa". Ma pustite ih... Sedite i ćutite

duki

pre 11 godina

A juce si rekao da nikoga SNS ne vuce za rukav. Svi dobili velikodusne ponude za stvaranje vlade sa SNS, a Vucic i dalje govori da se ne mesa? Sta je ovde istina?

re-genesis

pre 11 godina

Cuj ovog bolida, pa jel' on misli da je Dacic zaboravio sta su sve pricali o njemu i SPS-u po mitinzima pre izbora. Jeste to politika, i svasta se mora pojesti i progutati, ali ipak postoje neke granice. Treba da bude srecan sto ga Ivica nije uhapsio, a ne da provocira i dalje

Nikita

pre 11 godina

Iz nekog razloga pojedinima i dalje ne odgovara da Srbija krene napred već bi da svi i dalje tapkamo u mesto i propadamo. Neka je na čast svima.

antifilozof

pre 11 godina

Rekao bih da ova situacija najvise odgovara SPS-u. Nikome drugome... ni demokratama, ni naprednjacima, a ni gradjanima Srbije...

sabahudin

pre 11 godina

Dačić dok nedođe iz Moskve, praktično će i stojati u mestu razgovori DS i SPS.Tadić otišao u Brisel da isprosi koji kredit od EU,jer ga Dačić verovatno ucenjuje, da ako nema para nema ni koalicije.A narod samo posmara ovu lakrdiju i pita se kad će već jednom ovo prestati. Stranka koja je stekla najveće poverenje birača na proteklim izborima stoji po strani i čeka ove "pijačare" i njihovo pogađanje da se okonča.

Pedja

pre 11 godina

Sta bi sa obecanjem da ćete vratiti stari grb Srbije? Pojela maca jezik ili u prevodu kada covek "omirese vlast", prestaje da bude covek.
Sada vam ovi papagaji valjaju i prilice?

Milan

pre 11 godina

Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

Dusko

pre 11 godina

DS i SNS to je gotova stvar, to trazi EU... Samo je pitanje mesto premijera... Treba da progutaju Tadica za premijera i to ce biti prava stvar...

MUKNAVI

pre 11 godina

Kao i od vasih predizbornih obecanja..ni traga ni glasa..Svi ste vi ista ....ali premenile su se okolnosti,sada za to zna sve vise i vise gradjana,prihvatilo je tu cinjenicu a sa tim dolaze i dani kada se mogu ocekivati preomene.

milan

pre 11 godina

Ja bi se na mestu Vucica pitao da kako to i pored tako atraktivnih ponuda niko nece sa njima da formira vladu. Svima nama je jasno ali naprednjacima izgleda jos nije ali dobro to je za njih jos sve novo.

тоша

pre 11 godina

Ја ипак мислим да ситуацију затеже ДС а не СПС. И то тако што ДС оклева да изнесе СПС-у конкретну понуду и програм владе (као што је то урадио СНС како што се прича да су урадили) па да онда СПС види шта му се нуди и која би била политика те владе са ДС.

Monarhista

pre 11 godina

Srpski politicari su klasican primer veleizdajnika.
Znam da ce se mnogi nasmejati i reci da sam blesav ali ja ne znam kako drugacije da nazovem one koji zive na drzavnim jaslima,kojima je ta drzuva sve dala a oni sadisticki gledaju kako umire!!!!

Komentator

pre 11 godina

Ja se nadam da cete u sledecoj predizbornoj kampanji dobro da razmislite pre nego krenete u napad ko' rotvajleri pa svim koji se ne zovu koalicija oko SNS-a.
I drugi su svasta pricali u toj kampanji ali ste vi isli daleko dalje nego ostali. Toliko ste pretili da ste ispali naivni.
Bas zbog toga mislim da niste zreli za vladu (ako uopste i zelite da budete u njoj)

NN

pre 11 godina

Najbolje bi bilo da DS i SNS oforme koaliciju i izbace sve ove sitne ucenjivace iz price. Ali to nije interes jer sto vise partija ima vise ce svaka od njih da krade a posle ce medjusobno pokazivati prse i krivca nikad nece ni biti. Uzas jedan.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Iskreno i samokriticno, bas je to lepo cuti.Takav covek i treba da bude u novoj vladi kao sto je g.Vucic.Koliko se neko brine sto narod jedva podnosi ovu ekonomsku situaciju to se i vidi koliko su azurni u formiranju vlade.Pa vi sada vidite koga ste birali narode moj.

Radojica

pre 11 godina

Nadam se da ce se SPS urazumiti i da ce shvatiti da im je najbolje da u vladu udju sa SNSom strankom koju narod najvise podrzava i strankom koja ce sigurno imati svetliju buducnost nego DS. Narod je ogorcen na prethodnu vlast i to se jasno videlo na ovim izborima, narod zeli promene, a ako SPS zeli ponovo u vladu sa DS siguran sam da ce novi izbori biti veoma brzo.

Mican

pre 11 godina

Ja bih zaista voleo da zivim u zemlji u kojoj se postuje volja biraca i gde vladu pravi stranka koja je osvojila najvise glasova. Vidim da je to u Srbiji sada potuno nebitno. Ovde je dovoljno da se skupi 15 kombi stranaka(mada postujem i njihove glasove), sa dijametralno suprotnim politikama i ideologijama i da sklepaju neku vladu, koja nam zajase na grbacu do nekih buducih izbora. I kome narod da se zali? Kome da se zalis ako glasas za Tadica a dobijes Dacica, ili glasas za Dacica a dobijes Cedu Jovanovica!!!!? Umesto da o buducoj vladi odlucuje partija koja je dobila najvece poverenje gradjana, i koja je dala predsdnika republike, o sudbini Srbije odlucuju partije koje su izgubile ove izbore, i koje su gradjani Srbije okrivili za katastrofalnu situaciju u kojoj se drzava nalazi!? Sta reci vise....

Malo matematike

pre 11 godina

@Kriticar

navedi barem jednog od tih "strucnjaka'. Partijska vojska SRS pardon SNS ne razmislja svojom glavom nego sta im partijski vodja kaze.. Matematika jasna. Da je narod stvarno hteo SNS za njih bi glasalo 51% biraca. Ali nesto tu ne stima. Glasalo samo 21%.I zasto niko nece sa SNS osim Vulina i Karica i Zukorlica.

jao, kuku, lele

pre 11 godina

dakle, sve je bio go marketing u kampanji: te imamo program, stručne i svakakve kadrove, sprovešćemo promene...itede.
koji ste vi pobednici, kad moljakate sve redom da vam se pridruže?

Milan Nis

pre 11 godina

haha,koliko samo komentara za podrsku vladi DS-SNS!Ja sam prognozirao jos pre 2 god da ce se to desiti i mnogi prijatelji su me gledali belo.Upravo se to sada desava i zato su beli listici i to ne samo oni zvanicni,vec i vise od polovine gradjana kojima je ova igra bila jasna od samog pocetka NAJVECI POBEDNICI na izborima!
Sto bi rekla Vesna Pesic pre neko vece "mlatimo praznu slamu i sada dok razgovaramo i onog dana kada smo izasli na izbore"!

cicka

pre 11 godina

smesno je ustvari sto mi sedimo skrstenih ruku sa strane i gledamo ovaj cirkus unesto da se dignemo na noge lagane, malo pripretimo politicarima sa eventualnom revolucijom... pa da vidis kako ce da formiraju vladu ko bele lale

mirko712

pre 11 godina

Због чега СПС не жели да разговара о влади са СНС, чиме су их челници ДС уценили.

Hmmm

pre 11 godina

Umesto već da je formirana posle tolikih razgovora, ti džabalebaroši ne mogu da se dogovore ko će bolju poziciju da uzme, a ne daju ni drugima da je formiraju i tako pokazuju da im je samo do fotelja stalo. Jadni mi sa njima.

dragana10

pre 11 godina

.. i sps je u nedoumici, vide i oni da sa ds nista nece da urade ali im nije lako napustiti dugogodisnje saradnike, nostalgioja ih veze nije lako

SQI

pre 11 godina

Čoveče, pa imali ste reklamu u kojoj pozivate birače da ne glasaju za tzv. male stranke, jer mogu "lako da sklope dogovor sa DSom". Kakva ste vi stranka? A partijski dronovi samo lupaju minuse, neka ih.

Dragana

pre 11 godina

Ja ne razumem kako pametan covek, kao sto je Dacic, uopste razmislja o nastavku politike i koalicije koja je imala onako katastrofalne rezultate. Zar nije logicno probati nesto drugo sto moze da cini napredak, umesto da insistira na necemu sto je sigurna propast. Zasto bi on zrtvovao svoj kredibilitet da narodu natura one koji su na izborima jasno odbaceni.

Kritičar

pre 11 godina

SNS je i bila uvek odgovorna prema svojim biračima i neće pogaziti svoja predizborna obećanja,za koja su birači i glasali,za rad ulaska u vlast.Što se tiče stručnosti tu je daleko prevazišla DS,ali što se tiče muljanja tu je SNS,malo dete za ove iz DS.

Glasač

pre 11 godina

"..SNS nema partjsku i ličnu sujetu odnosno da ne insistra na tome da zauzme sva važna mesta u Srbiji." - To nam je odavno jasno, zato je narod i podržao SNS na izborima. Verujem da bi vlada odavno bila formirana, da je Dačić hteo da ispoštuje volju građana.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај Вучић сурогат сурогата, прича без везе.
К'о незадовољан, к'о разочаран, к'о изненађен, к'о забринут, к'о свашта, ...., реакцијом СПС-а.
И мало мислећи Србин зна да је С. радикална странка сурогат СПС-а.
Такође, СНС је сурогат радикала.
Срећом, Бог ме спасио српског кумства оваког Вучићевог типа.

maraton

pre 11 godina

Lepo je to, ali je problem što na strani SPS-a su odavno izgubili smisao za fer-plej i za stvarnost. Kako se čini, Dačiću jedino odgovara da mu se omogući da sam sa svojom strankom formira vladu i da vrati istoriju 15-ak godina unazad.

Nidza

pre 11 godina

Nece se oni prikloniti SNS-u jer ce se tada saznati sta se sve radilo zadnje 4 godine a to ni SPS-u ne ide u prilog jer je bio glavni nosilac iste. Jos malo se mali Sloba da tvrdi pazar ne bi li sto vise fotelja dobio pa ce formirati staro- novu vladu, jer treba prikriti malverzacije koje su bile zadnjh godina. Sve za "dobrobit" gradjana.

svi ste ljige

pre 11 godina

I 2008.pre izbora Kostunica i Toma su rekli Dacicu da im nije potreban,pa ste posle plakali i vredjali sto je sa Tadicem.I pre izbora u maju,pozivali ste da se ne glasa za male stranke (citaj:Dacica),a sad ocekujes da ti se javi..vazi,samo sto nije :) I zato bolje pazi sad sta pricas jer ces za 4 godine,kad Dacic dobije 30% glasova,mozda zeleti da mu ponudis svojih 6% za formiranje Vlade,pamet u glavu,mlad si,ima vremena da i ti nekad budes bitan lik na politickoj sceni.

KarolinaBG

pre 11 godina

Od vas sam to i očekivala,korektnost,i to ste i pokazali, a od Dačića krajnji neprofesionalizam i licemerje, i pokazao se da je još gori!!!

PROFESOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Samo EKONOMSKI STRUČNJACI u dogovoru sa EU i Rusijom, mogu spasiti Srbiju od stečaja.
ISTINA je da:

1). SPS i URS su stranke koje imaju najviše STRUČNJAKA sa iskustvom za ekonomsko-finansijeske poslove i za upravljanje velikim državnim firmama..
2). Ostale stranke imaju previše ili tajkuna i profitera ili pesprektivne mlade političare bez radnog iskustva.
3). Sada je jasno ko je i zašto protiv URS i SPS.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da naprednjaci još nisu dobili odgovor od SPS na poziv za razgovore o parlamentarnoj većini.

Uvazeni Gosp. Vucicu, budite sigurni da gradjanima nije promaklo da se Vi i vasa stranka iskreno trudite kako bi Srbija u najkracem mogucem roku dobila Vladu kao sto isto tako mozete biti sigurni da ako vas SPS ponovo "izigra" kao i 2008. i udje u tu "nelegalnu Vlast" sa DS, da cemo ih mi gradjani na sledecim izborima kazniti najstrozijom "demokratskom kaznom" i poslati ih ispod cenzusa !
Srbija jeste "ruglo od drzave" ali ipak zasluzuje da i ona ima Vladu kako bi koliko toliko bar licila na drzavu !

Obren

pre 11 godina

SNS i dalje potvrdjuje da je "najkorektniji igrac" kada su u pitanju nastojanja za formiranje vlade. Predstavnici ostalih stranaka su se ovih dana ucutali. Visoke dnevne temperature vazduha, kao da su uticale da se vecina politickih aktera olenji. Od vecine koja se pominjala jos neposredno posle izbora, ocigledno za sada nema nista.

Zeljana

pre 11 godina

Kod nas u drzavi nista ne moze lako i jednostavno, stranka koja je osvojila vecinu na izborima, koju je podrzalo najvise gradjana i koja je dala predsednika zavisi od malih stranaka i njihovih hirova. Eto koliko ti "nacionalisti" vole ovu drzavu i njene gradjane, pre bi se reklo da vole fotelje. Gradjani su glasali za promene, pa dajte ih.

Cvetelina

pre 11 godina

Velika je neodgovornost na onima koji odlažu formiranje Vlade RS. Mnogo veća na onima koji deluju trgovački. Sa druge strane za pohvalu je spremnost Dinkića, da se to pitanje okonča pre. Kao da Dačić prolongiranjem hoće da produži mogućnost da bivša svita i dalje dere drzavu, a da ništa ne radi tj.da primaju plate do septembra pa još 6 meseci. Jao bruke!

Postenjacina

pre 11 godina

Prenemaze se Dacic bez razloga, tvrdi pazara i razmislja: DS volim i sa njima bi u vladu, ali tada bi bio njihova senka, a ako odem kod SNS -a, tamo mnogu biti premijer...Tako da svaki iole pametan covek, bi iskoristio ovo drugo,Na tebi je Dacicu da pokazes da li si pametan i posten.

Đuro Palica

pre 11 godina

Što se tiče SPS -a to se moglo i očekivati da neće sa SNS da formiraju vladu, Da žele dobro ovom siromašnom narodu , ne bi se tako nonšalantno ponašali već bi učinili sve da napokon formiraju vladu da u Srbiji krene nešto na bolje.

Savan

pre 11 godina

Ne znam zasto je sve tako komplikovano, mada svi se nadaju da ce SPS prici SNS i zapoceti novu epohu. Zar treba opet nastavljati necega sto nije valjalo, mislim da ne treba.

Radojica

pre 11 godina

Nadam se da ce se SPS urazumiti i da ce shvatiti da im je najbolje da u vladu udju sa SNSom strankom koju narod najvise podrzava i strankom koja ce sigurno imati svetliju buducnost nego DS. Narod je ogorcen na prethodnu vlast i to se jasno videlo na ovim izborima, narod zeli promene, a ako SPS zeli ponovo u vladu sa DS siguran sam da ce novi izbori biti veoma brzo.

тоша

pre 11 godina

Ја ипак мислим да ситуацију затеже ДС а не СПС. И то тако што ДС оклева да изнесе СПС-у конкретну понуду и програм владе (као што је то урадио СНС како што се прича да су урадили) па да онда СПС види шта му се нуди и која би била политика те владе са ДС.

re-genesis

pre 11 godina

Cuj ovog bolida, pa jel' on misli da je Dacic zaboravio sta su sve pricali o njemu i SPS-u po mitinzima pre izbora. Jeste to politika, i svasta se mora pojesti i progutati, ali ipak postoje neke granice. Treba da bude srecan sto ga Ivica nije uhapsio, a ne da provocira i dalje

Kritičar

pre 11 godina

SNS je i bila uvek odgovorna prema svojim biračima i neće pogaziti svoja predizborna obećanja,za koja su birači i glasali,za rad ulaska u vlast.Što se tiče stručnosti tu je daleko prevazišla DS,ali što se tiče muljanja tu je SNS,malo dete za ove iz DS.

LJILJANA M

pre 11 godina

Dačić se veoma proračunato i šićardžijski ponaša,ali mu se to može obiti o glavu.
Kakvo rešenje situacije u zemlji može ponuditi vlada u starom sastavu?!

Aca

pre 11 godina

Grocka,Surčin! Ko prati dešavanja posle izbora, razumeće! E, pa, gospodine Vučiću, zašto ne budete malo agilniji oko formiranja vlade, makar 10% kao što ste bili u Grockoj i Surčinu, pa bismo vladu već uveliko imali! Treba biti mnogo glup pa ne shvatiti da vi (SNS) ne želite vladu, upravo tako, n e ž e l i t e!!! Drugim rečima, ne želite odgovornost, ne želite da dokažete i pokažete da sve što ste govorili u kampanji je jedna obična farsa(da ne kažaem laž)!!!

vreme čuda - vreme izbora

pre 11 godina

Mnogo negativnih komentara na vesti u kojima se govori o navodno više nego velikodušnim ponudama SNS-a koje su upućene SPS-u i URS-u. Navodno im nude sve što žele i još više od toga. Možda vesti i zaslužuju negativne komentare ali se radi o sasvim drugačijoj perfidnijoj igri SNS-a, kome ne pada na pamet da sastavi SPS-URS Vladu želja i pozdrava u kojoj bi SNS imao recimo ministarstva prosvete i vera.

U trenutnoj raspodeli snaga SNS ima samo jedan jedini jasni cilj a to su novi izbori, jedino im to odgovara. Toma je postao predsednik, ništa se epohalno nije promenilo, stranci su ga priznali i po sistemu svakog čuda za tri dana dosta, svi se već privikavaju na tu novu činjenicu. U ponovljenim izborima SNS bi SIGURNO išao gore. Ako uspe da "izbuši" koaliciju DS-SPS-LDP-URS (a ne mora mnogo da se trudi jer su ovi sami sebi dovoljni) onda SNS neće ni pokušati da pravi Vladu sa SPS i URS. Biće rečeno "ma kakav Dačić premijer, kakav Dinkić ministar, mi smo se samo malo šalili, idemo ponovo na izbore"

Sa hipotekom propalog pokušaja pravljenja Vlade i Tadićevim porazom DS će da padne na ponovljenim izborima, nisam ubeđen ni da će SPS ponoviti ovo što je uradio a vrlo lako mogu da mu "uzmu" Palmu i Krkobabića neki jači igrači. URS može da zglajzne ispod cenzusa, DSS ide gore i sve se menja, kao u Grčkoj.

mirko712

pre 11 godina

Због чега СПС не жели да разговара о влади са СНС, чиме су их челници ДС уценили.

Dusko

pre 11 godina

DS i SNS to je gotova stvar, to trazi EU... Samo je pitanje mesto premijera... Treba da progutaju Tadica za premijera i to ce biti prava stvar...

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da naprednjaci još nisu dobili odgovor od SPS na poziv za razgovore o parlamentarnoj većini.

Uvazeni Gosp. Vucicu, budite sigurni da gradjanima nije promaklo da se Vi i vasa stranka iskreno trudite kako bi Srbija u najkracem mogucem roku dobila Vladu kao sto isto tako mozete biti sigurni da ako vas SPS ponovo "izigra" kao i 2008. i udje u tu "nelegalnu Vlast" sa DS, da cemo ih mi gradjani na sledecim izborima kazniti najstrozijom "demokratskom kaznom" i poslati ih ispod cenzusa !
Srbija jeste "ruglo od drzave" ali ipak zasluzuje da i ona ima Vladu kako bi koliko toliko bar licila na drzavu !

crni domino

pre 11 godina

Aleksandre, a jesi li zvao i pitao Zorana Zivkovica sta da radite i kako bi on uradio, ili mozda Zarka Koraca, ili mozda Gorana Svilanovica, ili mozda gospodju Turajlic?
Ako nisi i neces, onda pokusaj sa Tadicem, jer ni ti ni on nemate viziju kako dalje!
Malo ostro ali je istinito!

sabahudin

pre 11 godina

Dačić dok nedođe iz Moskve, praktično će i stojati u mestu razgovori DS i SPS.Tadić otišao u Brisel da isprosi koji kredit od EU,jer ga Dačić verovatno ucenjuje, da ako nema para nema ni koalicije.A narod samo posmara ovu lakrdiju i pita se kad će već jednom ovo prestati. Stranka koja je stekla najveće poverenje birača na proteklim izborima stoji po strani i čeka ove "pijačare" i njihovo pogađanje da se okonča.

Glasač

pre 11 godina

"..SNS nema partjsku i ličnu sujetu odnosno da ne insistra na tome da zauzme sva važna mesta u Srbiji." - To nam je odavno jasno, zato je narod i podržao SNS na izborima. Verujem da bi vlada odavno bila formirana, da je Dačić hteo da ispoštuje volju građana.

Грчански Деспот

pre 11 godina

Iskreno i samokriticno, bas je to lepo cuti.Takav covek i treba da bude u novoj vladi kao sto je g.Vucic.Koliko se neko brine sto narod jedva podnosi ovu ekonomsku situaciju to se i vidi koliko su azurni u formiranju vlade.Pa vi sada vidite koga ste birali narode moj.

dragana10

pre 11 godina

.. i sps je u nedoumici, vide i oni da sa ds nista nece da urade ali im nije lako napustiti dugogodisnje saradnike, nostalgioja ih veze nije lako

Mozzart

pre 11 godina

Ma, gonite se svi u Honduras! Drzava tone, upravo zbog SPS, jer, oni su nas doveli dovde, a vi ih molite, i jedni, i drugi! Oprostice vam narod veliku koaliciju, samo sklonite malog Slobu! Sta cekate? Grcki scenario?

Mican

pre 11 godina

Ja bih zaista voleo da zivim u zemlji u kojoj se postuje volja biraca i gde vladu pravi stranka koja je osvojila najvise glasova. Vidim da je to u Srbiji sada potuno nebitno. Ovde je dovoljno da se skupi 15 kombi stranaka(mada postujem i njihove glasove), sa dijametralno suprotnim politikama i ideologijama i da sklepaju neku vladu, koja nam zajase na grbacu do nekih buducih izbora. I kome narod da se zali? Kome da se zalis ako glasas za Tadica a dobijes Dacica, ili glasas za Dacica a dobijes Cedu Jovanovica!!!!? Umesto da o buducoj vladi odlucuje partija koja je dobila najvece poverenje gradjana, i koja je dala predsdnika republike, o sudbini Srbije odlucuju partije koje su izgubile ove izbore, i koje su gradjani Srbije okrivili za katastrofalnu situaciju u kojoj se drzava nalazi!? Sta reci vise....

hilari

pre 11 godina

potpuna neozbiljnost dačića i njegove svojte. otkud njemu pravu da drži celu zemlju u pat poziciji? nit je bio prvi, nit drugi na izborima

Joca

pre 11 godina

Ponovo se radja mali Sloba (Ivica). On sicari na pijaci koliko moze. Epohalno se nista nece desiti. Iz postojeceg haosa izniknuce samo novi izbori i tu ce Naprednjaci izaci kao 100% pobednici. Generalno je narodu vec svega dosta a on tone u sve vecu i vecu bedu a od EU smo daleko koliko je planeta Zemlja daleko od Meseca

svi ste ljige

pre 11 godina

I 2008.pre izbora Kostunica i Toma su rekli Dacicu da im nije potreban,pa ste posle plakali i vredjali sto je sa Tadicem.I pre izbora u maju,pozivali ste da se ne glasa za male stranke (citaj:Dacica),a sad ocekujes da ti se javi..vazi,samo sto nije :) I zato bolje pazi sad sta pricas jer ces za 4 godine,kad Dacic dobije 30% glasova,mozda zeleti da mu ponudis svojih 6% za formiranje Vlade,pamet u glavu,mlad si,ima vremena da i ti nekad budes bitan lik na politickoj sceni.

duki

pre 11 godina

A juce si rekao da nikoga SNS ne vuce za rukav. Svi dobili velikodusne ponude za stvaranje vlade sa SNS, a Vucic i dalje govori da se ne mesa? Sta je ovde istina?

NN

pre 11 godina

Najbolje bi bilo da DS i SNS oforme koaliciju i izbace sve ove sitne ucenjivace iz price. Ali to nije interes jer sto vise partija ima vise ce svaka od njih da krade a posle ce medjusobno pokazivati prse i krivca nikad nece ni biti. Uzas jedan.

jezerdzija

pre 11 godina

pa to je tvoj kompanjon!...uzgred vidim nudis mu mesto premijera i sta god hoce...a ovamo kukas,kako ga nema.... zasto ga pozivas preko novina, samo da nerviras ovaj narod... zovi ga lepo na mobilnni, resite svi sta imate da resite u 40 oka i saopstite samo narodu sta ste resili i tacka...ap cemo vas kazniti ili nagraditi za 4 godine. sramota!

Pedja

pre 11 godina

Sta bi sa obecanjem da ćete vratiti stari grb Srbije? Pojela maca jezik ili u prevodu kada covek "omirese vlast", prestaje da bude covek.
Sada vam ovi papagaji valjaju i prilice?

bata

pre 11 godina

"Čak sam izrazio želju da na važna mesta dođu stručni ljudi koji nemaju veze sa našim strankama i sa kojim ćemo se dičiti svi", rekao je Vučić"

E to i jeste problem Vucicu,on hoce da vi njega slusate,da puzite pred njim a ne on pred vama.Jesi mu napomenuo i neka konkretna imena,nemoj samo gos.Pesic,ona govori suvu istinu.Dacic je na seminaru KGB,kada se vrati dobicete svi instrukcije,strpite se malo.Usput ce se verovatno sastati i sa strucnom elitom koja je Srbiji nanela toliko nevolja.Izbori u Srbiju ne zavise od naroda nebeske zemlje,vec od izbeglih mafijasa,domacih izdajnika i stranih interesenata.Zivela zemlja nebeska.

Milan

pre 11 godina

Pozivam DS i SNS da otkace Malog Slobu(Dacica) i modernog JUL-ovca(Dinkica) i da se napravi Vlada SNS-DS-LDP. U ovoj situaciji to je jedino resenje ako postoji zelja da se ozbiljno radi naredne cetiri godine.

Zeljana

pre 11 godina

Kod nas u drzavi nista ne moze lako i jednostavno, stranka koja je osvojila vecinu na izborima, koju je podrzalo najvise gradjana i koja je dala predsednika zavisi od malih stranaka i njihovih hirova. Eto koliko ti "nacionalisti" vole ovu drzavu i njene gradjane, pre bi se reklo da vole fotelje. Gradjani su glasali za promene, pa dajte ih.

Rony

pre 11 godina

Lepo beše u opoziciji, sediš, vređaš, pališ neobrazovanu masu, nikom ne polažeš račune.
Možda je bolje ostati u opoziciji.
Pitaj Tomu kako mu je.

milan

pre 11 godina

Ja bi se na mestu Vucica pitao da kako to i pored tako atraktivnih ponuda niko nece sa njima da formira vladu. Svima nama je jasno ali naprednjacima izgleda jos nije ali dobro to je za njih jos sve novo.

Malo matematike

pre 11 godina

@Kriticar

navedi barem jednog od tih "strucnjaka'. Partijska vojska SRS pardon SNS ne razmislja svojom glavom nego sta im partijski vodja kaze.. Matematika jasna. Da je narod stvarno hteo SNS za njih bi glasalo 51% biraca. Ali nesto tu ne stima. Glasalo samo 21%.I zasto niko nece sa SNS osim Vulina i Karica i Zukorlica.

Hmmm

pre 11 godina

Umesto već da je formirana posle tolikih razgovora, ti džabalebaroši ne mogu da se dogovore ko će bolju poziciju da uzme, a ne daju ni drugima da je formiraju i tako pokazuju da im je samo do fotelja stalo. Jadni mi sa njima.

M. Н. Лазар

pre 11 godina

Овај Вучић сурогат сурогата, прича без везе.
К'о незадовољан, к'о разочаран, к'о изненађен, к'о забринут, к'о свашта, ...., реакцијом СПС-а.
И мало мислећи Србин зна да је С. радикална странка сурогат СПС-а.
Такође, СНС је сурогат радикала.
Срећом, Бог ме спасио српског кумства оваког Вучићевог типа.

Da li je to moguče?

pre 11 godina

Kaže Vučić : Nikoga ne vučemo za rukav, čekamo strpljivo, ili "čekamo da nam jave da su završili pregovore sa DS"... itd.... U stvari, zašto onda i pričate kako "od SPS-a ni traga ni glasa". Ma pustite ih... Sedite i ćutite

rocker

pre 11 godina

Ja mogu da se kladim da Vlade neci biti tj da ce biti pre novi izbori!Niko nece da preuzme kormilo TITANIKA(Srbije).Samo ima jedan problem ima para za samo jos 3 meseca,a onda sledi BANKROT.
A Koferce je otislo u Rusiju po misljenje njegove politicke majke Mire

E.T.

pre 11 godina

Zbog SPS-a, zbog "izborne krađe", zbog štetnih izjava Tome Nikolića, zbog izigranog poverenja birača, potrebno je ponovo izaći na izbore, jer su zadnji izbori doživeli fijasko.

Komentator

pre 11 godina

Ja se nadam da cete u sledecoj predizbornoj kampanji dobro da razmislite pre nego krenete u napad ko' rotvajleri pa svim koji se ne zovu koalicija oko SNS-a.
I drugi su svasta pricali u toj kampanji ali ste vi isli daleko dalje nego ostali. Toliko ste pretili da ste ispali naivni.
Bas zbog toga mislim da niste zreli za vladu (ako uopste i zelite da budete u njoj)

Obren

pre 11 godina

SNS i dalje potvrdjuje da je "najkorektniji igrac" kada su u pitanju nastojanja za formiranje vlade. Predstavnici ostalih stranaka su se ovih dana ucutali. Visoke dnevne temperature vazduha, kao da su uticale da se vecina politickih aktera olenji. Od vecine koja se pominjala jos neposredno posle izbora, ocigledno za sada nema nista.

PROFESOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Samo EKONOMSKI STRUČNJACI u dogovoru sa EU i Rusijom, mogu spasiti Srbiju od stečaja.
ISTINA je da:

1). SPS i URS su stranke koje imaju najviše STRUČNJAKA sa iskustvom za ekonomsko-finansijeske poslove i za upravljanje velikim državnim firmama..
2). Ostale stranke imaju previše ili tajkuna i profitera ili pesprektivne mlade političare bez radnog iskustva.
3). Sada je jasno ko je i zašto protiv URS i SPS.

Dragana

pre 11 godina

Ja ne razumem kako pametan covek, kao sto je Dacic, uopste razmislja o nastavku politike i koalicije koja je imala onako katastrofalne rezultate. Zar nije logicno probati nesto drugo sto moze da cini napredak, umesto da insistira na necemu sto je sigurna propast. Zasto bi on zrtvovao svoj kredibilitet da narodu natura one koji su na izborima jasno odbaceni.

srećko crnčević

pre 11 godina

Ništa novo SPS je i prošlih izbora preko noći došao do nove spoznaje i promenio je koalicionog partnera u zadnjem času. Očigledno ljudi u SPS ostaju dosledni svojim manirima. Čudi me da to nekoga iznenađuje.

Bjelovar

pre 11 godina

Ja mislim da da će uskoro formirati nekakvu vladu, bilo kakvu jer dolazi godišnji odmor .Bilo bi glupo da propadne GO zbog države.

KarolinaBG

pre 11 godina

Od vas sam to i očekivala,korektnost,i to ste i pokazali, a od Dačića krajnji neprofesionalizam i licemerje, i pokazao se da je još gori!!!

Nikita

pre 11 godina

Iz nekog razloga pojedinima i dalje ne odgovara da Srbija krene napred već bi da svi i dalje tapkamo u mesto i propadamo. Neka je na čast svima.

Milan Nis

pre 11 godina

haha,koliko samo komentara za podrsku vladi DS-SNS!Ja sam prognozirao jos pre 2 god da ce se to desiti i mnogi prijatelji su me gledali belo.Upravo se to sada desava i zato su beli listici i to ne samo oni zvanicni,vec i vise od polovine gradjana kojima je ova igra bila jasna od samog pocetka NAJVECI POBEDNICI na izborima!
Sto bi rekla Vesna Pesic pre neko vece "mlatimo praznu slamu i sada dok razgovaramo i onog dana kada smo izasli na izbore"!

maraton

pre 11 godina

Lepo je to, ali je problem što na strani SPS-a su odavno izgubili smisao za fer-plej i za stvarnost. Kako se čini, Dačiću jedino odgovara da mu se omogući da sam sa svojom strankom formira vladu i da vrati istoriju 15-ak godina unazad.

SQI

pre 11 godina

Čoveče, pa imali ste reklamu u kojoj pozivate birače da ne glasaju za tzv. male stranke, jer mogu "lako da sklope dogovor sa DSom". Kakva ste vi stranka? A partijski dronovi samo lupaju minuse, neka ih.

cicka

pre 11 godina

smesno je ustvari sto mi sedimo skrstenih ruku sa strane i gledamo ovaj cirkus unesto da se dignemo na noge lagane, malo pripretimo politicarima sa eventualnom revolucijom... pa da vidis kako ce da formiraju vladu ko bele lale

Nidza

pre 11 godina

Nece se oni prikloniti SNS-u jer ce se tada saznati sta se sve radilo zadnje 4 godine a to ni SPS-u ne ide u prilog jer je bio glavni nosilac iste. Jos malo se mali Sloba da tvrdi pazar ne bi li sto vise fotelja dobio pa ce formirati staro- novu vladu, jer treba prikriti malverzacije koje su bile zadnjh godina. Sve za "dobrobit" gradjana.

Savan

pre 11 godina

Ne znam zasto je sve tako komplikovano, mada svi se nadaju da ce SPS prici SNS i zapoceti novu epohu. Zar treba opet nastavljati necega sto nije valjalo, mislim da ne treba.

antifilozof

pre 11 godina

Rekao bih da ova situacija najvise odgovara SPS-u. Nikome drugome... ni demokratama, ni naprednjacima, a ni gradjanima Srbije...

MUKNAVI

pre 11 godina

Kao i od vasih predizbornih obecanja..ni traga ni glasa..Svi ste vi ista ....ali premenile su se okolnosti,sada za to zna sve vise i vise gradjana,prihvatilo je tu cinjenicu a sa tim dolaze i dani kada se mogu ocekivati preomene.

jao, kuku, lele

pre 11 godina

dakle, sve je bio go marketing u kampanji: te imamo program, stručne i svakakve kadrove, sprovešćemo promene...itede.
koji ste vi pobednici, kad moljakate sve redom da vam se pridruže?

Monarhista

pre 11 godina

Srpski politicari su klasican primer veleizdajnika.
Znam da ce se mnogi nasmejati i reci da sam blesav ali ja ne znam kako drugacije da nazovem one koji zive na drzavnim jaslima,kojima je ta drzuva sve dala a oni sadisticki gledaju kako umire!!!!

Cvetelina

pre 11 godina

Velika je neodgovornost na onima koji odlažu formiranje Vlade RS. Mnogo veća na onima koji deluju trgovački. Sa druge strane za pohvalu je spremnost Dinkića, da se to pitanje okonča pre. Kao da Dačić prolongiranjem hoće da produži mogućnost da bivša svita i dalje dere drzavu, a da ništa ne radi tj.da primaju plate do septembra pa još 6 meseci. Jao bruke!

Postenjacina

pre 11 godina

Prenemaze se Dacic bez razloga, tvrdi pazara i razmislja: DS volim i sa njima bi u vladu, ali tada bi bio njihova senka, a ako odem kod SNS -a, tamo mnogu biti premijer...Tako da svaki iole pametan covek, bi iskoristio ovo drugo,Na tebi je Dacicu da pokazes da li si pametan i posten.

Đuro Palica

pre 11 godina

Što se tiče SPS -a to se moglo i očekivati da neće sa SNS da formiraju vladu, Da žele dobro ovom siromašnom narodu , ne bi se tako nonšalantno ponašali već bi učinili sve da napokon formiraju vladu da u Srbiji krene nešto na bolje.