Nedelja, 17.06.2012.

19:08

URS dobio jaku ponudu od SNS?

Ujedinjeni regioni Srbije imaju odličnu ponudu od SNS, koja uključuje značajan broj ministarstava, nezvanično saznaje TV Prva.

Izvor: B92

URS dobio jaku ponudu od SNS? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

247 Komentari

Sortiraj po:

autonomas

pre 11 godina

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.
(Sumadinac, 18. jun 2012 08:51)

srce mi je zaigralo od srece kad sam procitao reci izmedju poslednjeg zareza i tacke....a sto se tice vojvodjanskih univerziteta, mi cemo da nastavimo da vicemo da vojvodina treba da ima ZAKONODAVNU, IZVRSNU I SUDSKU VLAST, IZVORNE PRIHODE I PRAVO NA IMOVINU, a nakon svega toga formiracemo jos neki univerzitet

zato sto ja zivim ovde

Gorilla

pre 11 godina

Kako su providni ovi dezurni iz DS-a po komentarima da je to vec za patologiju.
Da li stvarno mislite dame i gospodo redari iz DS, da ima vise onih biraca koji nisu videli blagodeti vladavine DS i "onih" povlascenih od strane DS?
Da li je sramota da kazem "necu biti premijer" pa sutradan "bicu premijer"?
Pijacari odrze rec kada odes na pijacu.!
Ko ne odrzi rec sta snjim???
Da li je sramota da DS nece formirati vladu pre leta a izgubi izbore na svim nivoima a zeli da forimra vladu?
Da li je sramota da pripadate takvom DS-u koji lici na muzej?

@Tromb

pre 11 godina

Ако је неко за затвор онда је то велико ДС предузеће а не Динкић и екипа. Он је барем од Крагујевца, Ништа, Зајечара, Врања урадио нешто за народ. То осећају сви зато су тамо и добили.

ORA EST

pre 11 godina

Interesantno kako je narod ojađen, i niko nece Urs-kriminalnu stranku. A pri tom najviše se obrušuju na DS. Kažu da su sve to -lopine. Dobro, ja ne znam, moguce je. Ali zašto niko ne da bar jedan primer ogromne krađe.Stalno se pominje neki Dulicev sajt od 25 000eura. Pa zar mislite da su nas ti novci bacili u ovakvo katastrofalno stanje?
Zašto niko ne govori o svim privatizacijama Vlade DSS i G17. Tad je poklonjen NIS za 400 000eura, a za tri godine njihovog rada dobila je Rusija a ne Srbija 1 5000 000eura. I sad pokušavaju da naprave vladu da bi uzeli EPS, ostalo manje više.
Kome je Konuzin bio na predizbornom mitinu-SNSu, ko je išao u Rusiju pred izbore-Dacic ali i Dinkic.
O Koštunici necu ni da govorim, to je sve završeno još 05.oktobra. I gde mu je sad veliki strucnjak Bubalo.
Žao mi je što naš narod zaista nema ni IQ, a ni pamcenje. Baš me briga za vaše minuse, sami ih sebi dajete. Vama stradanja nikad nije dosta, zato samo nastavite. To je vaša sudbina.

Shone

pre 11 godina

Ja koliko vidim ovde moze svako sa svakim, niko nece ni sa kim, a na kraju ce ipak nekako sastaviti vladu (koja ce biti prakticno ista jer ocigledno je da je samo pitanje ko ce biti stozer SNS ili DS, ostali igraci su isti). Cini mi se da je Srbija jedina zemlja u Evropi u kojoj ce skoro sve stranke u parlamentu biti nekakva vlast (neko na republickom, neko na gradskom, neko ima predsednika, neko je u vise kombinacija) i prakticno opozicija u ovom trenutku spada samo na DSS (ako se i oni sad ne prodaju a valjda nece). S druge strane to mozda i nije lose, narod ce lepo da se smeje kad krenu kao da se svadjaju jedni sa drugima a istovremeno su skoro svi u nekoj kombinaciji. Jedini je problem sto ce to smejanje biti onako kiselo, sto bi se reklo od muke. :)

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Pita sin oca: "komunisti su bili crveni?", a otac mu odgovori: "zlatni su bili, zlatni..."... tuzno ali istinito, zato mi ovo uopste nije smesno, nekako mi se place od muke, nemoci i besa...
p.s. ...a Zoran se u grobu okrece, pitam se zasta je on poginuo? Da li za ovaj kupleraj koji nam se ponavlja jos od proslih izbora kada je DS prvi put sklopio pakt sa djavolom i ima nameru da nam to ponovo priredi...

Tromb

pre 11 godina

Bilo koja stranka koja pozove URS (maskirane G17 + vajne experte) u vladu potpisuje sebi sigurnu smrtnu presudu na sledecim izborima koji ce biti svakako prevremeni, jer Srbiju cekaju veoma veoma teska vremena puna trzavica i neizvesnosti. To znaju i ovi sto bi da prave vladu, sve stranke, pa su na sceni podmetanja i stari pokusaji pomeranja odgovornosti. Za Srbiju bi bilo najbolje napraviti tzv 'veliku koaliciju' i poceti ozbiljne reforme. Dobrom delu G17+ nije mesto u vladi nego u zatvoru, gradjani su glasali za promene i to je ocigledno, a ako sve ostane po starom ( a sa URS u vladi nikakve reforme u zdravstvu i finansijskom sektoru se nece moci provesti ) onda ce ih na sledecim izborima narod masovno ignorisati, mnogo vise nego na ovim izborima. Zato - pamet u glavu i ne zovite URS u vladu nego krenite da hapsite konacno one koji to odavno zasluzuju.

gradjanin Juzne Osetije

pre 11 godina

Rusi prave cudo u Srbiji.Ode vam EPS,Telekom,Postanska Stedionica,SrbijaSume,Vode,Platice te im za Jat i zeleznicu.
P.S.Zvesdu i Partizan su vam vec uzeli za dzabe.\
DOSVEDANIJA

glen

pre 11 godina

TADIĆU! Spasi dušu i iskaj grehove... i ODUSTANI. Pusti OVE da prave šta hoće i "završe posao". Reformiši stranku, posmeni vrh (uključujući i sebe). Očito nismo uradili u dno, pa neka nas SNS-URS vodi ka "promenama".

Svetlana Fox

pre 11 godina

@ Drasko - Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc.

Koliko li su tek glupi oni koji su izgubili od ovih iz SNS?!!

zhasu

pre 11 godina

Demokratija je oblik vladavine, u kojoj, volja biracke vecine (izborni glasovi) se uvek i iznova paradoksalno izvrdaju. I uvek na kraju pobedi i politiku kroji
(quote: "Isključivo nas zanima sprovođenje programa za koji smo dobili podršku na izborima, saopšteno je iz te stranke. ") volja minorne manjine !

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Na politickoj sceni u Srbiji se dogadja "politicka prostitucija", a akteri su sve politicke stranke koje su u "kombinaciji" za pravljenje nove vlade... doduse, slicno smo imali i posle prethodnih izbora - setimo se koliki ja "sok" izazvala koalicija DS i SPS, dojucerasnjih ljutih neprijatelja! Dakle, nista novo, "njima" ce i dalje da bude dobro, a obicnim ljudima sta Bog da...

Nikoleta

pre 11 godina

Zar SNS nije obecala borbu protiv korupcije? Kako ce to da sprovede ako udje sa Dinkicem u koaliciju, a Dinkic je ucestvovao u skoro svim vaznim privatizacijama i poslednjih 10 godina zario i palio u ekonomiji i vidite gde smo sada!!! On je jedini politicar koji toliko hvali samog sebe. I kako ce to Karici da dozvole kada je on unistio Bogoljuba. Stvarno mi nije jasno, ali ovo je Srbija, zemlja Miki Mausa zbog bednih politicara.

purenjak

pre 11 godina

Posto SNS nema nikakve kadrove, ni po strucnosti ni po broju, prinudjeni su da privlace sebi kadrove drugih stranaka i to sada imamo na delu. SPS da im da premijera, URS ekonomski sektor.... Na kraju u toj SNS vladi nece imati niko iz SNS....

Dejan

pre 11 godina

Gde su pare tu je i Mladjan Dinkic i njegova ekipa. Nema vecih strucnjaka u zemlji od njih. Jadna li je zemlja koja ima ovakve politicare...

to Tomo

pre 11 godina

Samo to uradi Tomislave, podigni Dinkica iz pepela i do narednih izbora ima da vam nestaje clanstvo istom brzinom kojom ste ga i sticali...

Sumadinac

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.

Dragan

pre 11 godina

Ovaj covek koji je javno priznao da je lagao ,a da nije ni trepnuo, je glavni pogrebnik srpske ekonomije!
Zamisljam Vladu sa Malim Slobom, Vucicem, Mrkonjicem, Bajatovicem,Dinkicem.
Kakva druzina!
Fali im samo Baba Jula i ekipa je kompletna.

milan

pre 11 godina

Ta ponuda je samo dokaz vise da su naprednjaci nesposobni da vode bilo koju vladu. Jos iz vremena radikalstva znamo da oni najbolje sto zanju je opozicija i kritikovanje da ne kazemo pljuvanje po politickim neistomisljenicima. Dinkic ako ima i malo karaktera posle svega sto je na njegov racun receno od strane naprednjaka ili bolje receno njenih celnika zadnjih godina, nebi trebalo ni u snu da pomisli na koalicju sa njima.

PopNs

pre 11 godina

Ako bi vladu formirali SNS, SPS i URS, a Dinkic i Dacic dobili sve te resore, pitam se sta bi u toj vladi radio SNS? Valjda bi predstavljao manjinsku podrsku vladi SPS-a i URS-a? Sta time dobija SNS, osim sto bi bio za sve kriv, kao sto je to na ovim izborima bio DS?

Predrag

pre 11 godina

Novo zanimanje u Srbiji, politicki manager. Sve je ovo teska papazjanija koja ce nas skupo kostati, nema nama pomoci, Srbija se sa ovima sama urusava.

d

pre 11 godina

Neverovatno je da stranka dobije skoro više ministarskih mesta nego što ima poslanika. To samo dokazuje da SNS nema kadar. Eto ti Srbijo pa glasaj opet za Nikolića.

Mita

pre 11 godina

Samo se nadam da ovi neće uzeti pod svoje Telekom,jer bi se nafatirali još više od DS-a do sada...U svakom slučaju vreme je da DS ode u opoziciju,a bude li DS opet kojim čudom napravio vladu,to će biti jasan dokaz da oni sve daju samo za kakvu-takvu vlast,odakle mogu da pune svoje i partijske džepove...

Mirjana

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Ovo jednostavno nije istina. DS NIJE dobio Beograd, ne znam odakle Vam to. Za Vojvodinu je tacno.

Drasko

pre 11 godina

Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc. Ako ne znate kako se brise, molim Vas da kontaktirate centralu stranke.

taxidriver

pre 11 godina

auu ako stvarno to urade iz sns-a sa urs-om za mene su zavrsili,ja sam glasao za sns mnogo loseg su pricali za dinkica sto je i tacno al uci u kombinaciju sa njim za mene je neoprostivo cak i gadljivo fuj bre svi vi...

Charles Bronson

pre 11 godina

Slazem se sto Dulebg rece da je ovo pljuvanje po narodu, ali na zalost ovo je creme de la creme naseg politickog zivota (ovde ubrajam sve politicke stranke nase zemlje), ovo je najvise sto Srbija u ovom trenutku moze da ponudi. Da postoje bolji, ti bolji bi bili na vlasti. Ako se napravi presek celokupnog drustva i ako uzmete u obzir prosecnog gradjanina nase zemlje koji je toliko osiromasen, razocaran, obespravljen i unazadjen nije za ocekivati da njegovi predstavnici budu bolji od trnutno aktuelnih. Na kraju krajeva mi smo ih birali i ove sada i one pre njih i one pre-pre njih...mozda kada malo bolje razmislim Dulebg i nije skroz u pravu, mozda mi pljujemo sami po sebi.

gmbh

pre 11 godina

prvi koristan komentar koji sam procitala jos od pocetka ove farse oko formiranja vlade:

"SNS+DS+(LDP) i promena ustava Srbije i usvajanje poluvecinskog izbornog sistema na republickom nivou. A onda zbogom ucenjivanju malih stranaka.
(Marko, 17. jun 2012 22:45)"

mamihlapinatapei

pre 11 godina

pa da li je moguce da ima preko 100 postova sa bulletinom, sto znaci da su to sigurno propagandni postovi..pogotovu na B92, tu se okome.
to znaci da podrska SNS-u nije tolika koliko sam se uzasavao.

Insomničar

pre 11 godina

Jel znate kako da prepoznate aktiviste SNS koji se redovno javljaju u komentarima?

Nikovi su im uniformisani: kratka imena, počinju velikim slovom (Jova, Pera, Dana, Janko, Veljko, Marko, Hristina, itd);
Komentari su im takođe uniformisani, kao da ih je računar generisao.
Najčešće forsiraju degutantnu floskulu "volja naroda".

I naravno, piju minuse jer je ovo, ipak, web adresa koju posećuju, u proseku, daleko obrazovaniji ljudi od takvih komentatora.


Građani, bez nervoze...
Ima još država na svetu pored ove ;)
Ako vam se ne sviđa balkanluk, preko malog skoka u neizvesnost do normalnog života.

kritičar

pre 11 godina

SNS daje Dinkiću kao najmanjem partneru 6 ministarstava, ako "sve ekonomske resore" računamo kao jedno ministarstvo. Dačicu mesto premjera i još po neko ministarstvo bar koliko Dinkiću jer oni su veći partner. Vučić je najavivio Vladu od 12 ministarstava što će reći prosta računica 12-(6+6)=0 Dakle, Naprednjacima NULA ministarstava ako neće da lažu narod, a verovatno im toliko i pripada. Vučić bi mogao da bude novi vratar u vladi pošto je odličan u tome da "drugima otvara vrata"

Mihailo

pre 11 godina

Sada mi vise nista nije jasno! Za sebe ne mogu da kazem da redovno pratim politicka desavanja sem uoci izbora jer nam tada svaka TV stanica namece da slusamo politicare kroz svoje programe. Nisam ni pristalica ni simpatizer niti jedne politicke stranke. Postujem izborne rezultate jer dolaze kao rezultat zelje gradjana za boljim zivotom. SNS je kroz svoju kampanju najavljivala da ce ispitati po drzavu stetne privatizacije a sada gospodina Dinkica isticu kao svog koalicionog partnera. DS je celu svoju kampanju zasnovala na frazama. SPS ne bira sredstva ni partnera da ostane u vlasti. Za ostale stranke mislim da nisu bitan faktor na politickoj sceni i kao takve podlozne su saradnji sa svima. Sad mi nije bas najjasnije da li vrh SNS-a misli da su njihovi biraci glasali da bi Dinkica ponovo gurnuli na vrh. Da li vrh DS-a smatra da svako ko je glasao za njih hoce da mu Dacic kroji novu vladu? Definitivno njih ne zanima kako narod zivi njih samo zanima da sacuvaju svoje fotelje! Ali ko god da formira vladu nece u njoj sedeti ceo mandat jer nema strucnjaka koji moze nas da izvuce iz krize. A svi se frljaju ministarstvima kao da cemo imati vladu od sto ministara.

Morpheus

pre 11 godina

Kako god okrenemo, ispostava MMF-a u Srbiji (URS) mora biti u vladi. A vi i dalje razglabate o tome ko je bolji, ima bolji program, više rezultata... Moj narode, kad progledaš biće kasno...

robert

pre 11 godina

mogucnost formiranja koalicije je najveca budalastina sto moze da postoji, tako svako moze da bude na vlasti. Ovo je komedija, sramota i sve najgore sto moze da nam se desi. Dinkic ce na zalost verovatno da bude veliki faktor oped i u novoj vladi jer ga podrzava zapad koji ga je i proglasio za najboljeg ministra finansija kada je za to i dobio nagradu.
Ne znam kome smo toliko zgresili da nas ovoliko maltretiraju ali ovde kraj nikako nije blizu niti dobar za bilo koga od nas obicnih gradjana.
Dzaba smo mi isli na izbore, glasali bas protiv ovih koji su nas lagali i rasprodali a eto oni oped dolaze na vlast.
Izgleda da je vreme da se ode iz ove zemlje jer tu nece jos malo ni trava rasti a da je ne "oporezuju".

Gile

pre 11 godina

Dačić je smislio dobar plan i pravljenje postizborne koalicije sa Dinkićem je veoma jak potez koji njemu omogućava da u potpunosti vrati Srbiju u devedesete za kojim Ivica stalno pati. Mladja je u toj priči samo "žrtveni jarac" jer će biti žrtvovan prvom prilikom kada se pojave prvi ozbiljni problemi u ekonomiji i narod zatraži odgovornost za loš standard. Koštunica je u toj priči "čovek iz senke" koji će sve to podržati kao što je Dačić njega podržao 2004. godine kako bi ovaj preuzeo potpunu vlast. Od te vlasti (sve rasprodali i pokrali za 4 godine vladavine ) cela nacija je u bedi a isti ti likovi prave novu "prevaru" sa dodatkom naprednjaka ... uvek željnih vlasti.

Punmik

pre 11 godina

Jbt. Pa ovo ovde ozbiljno neko radi na promociji stranaka, ni udba nije bila na tom nivou. ja sam mislio da je u pitanju paranoja kad neko prebaci da su komentari stranački dirigovani, ali ovo ovde je vrh.jadnije od svih vesti zajedno, sad stvarno nemam čemu da se nadam, bar da ste platili profi kopi pejstere nego i to po stranačkim zadacima, sramota!

Nikola

pre 11 godina

E sad ćemo da dobijemo po hiljadu eura od Nikolića, Dačića i Dinkića! Šta su sve jedan o drugome rekli zadnjih 12 godina a sad će zarad ,,boljeg'' života naroda čak i u koaliciju!

ПРОФЕСОР ЕКОНОМИЈЕ

pre 11 godina

За промене НА БОЉЕ, важно је да нова Влада не понови грешке старе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

Losmi

pre 11 godina

koji likovi kao sns im nudi skoro sve pa bi mogao i tadic da se otvori. kad razmislim mozda je i bolje ovako. brze cemo da stignemo do dna. bolje do sam jos mlad i prav.

Don Hihot

pre 11 godina

O boze.
Zuti novinari iz Tanjuga bubni neku prpagandnu glupost i odjednom 7000 komentara nekih besnih gradjana :)
Opametite se ljudi i razmisljajte malo svojom glavom i neveruhte bas svemu sto procitate!!!!

paravan

pre 11 godina

Hahahashaha....naprednjaci dobili gotove komentare iz centrale, ali su toliko glupi da ne znaju da skinu onu tačku ispred - simbol nabrajanja. Ugledajte se na Ds i njihovu "bezimenu" , Mariju ( kad se u trenucima lucidnosti seti imena ) i ostale ( nickove ). Oni nikad nisu pravili baš tolike brljotine. Btw, odakle vama iz stranaka ideja da ćete ljudima promeniti mišljenje pišući komentare !? Pardon copy - paste komentare sa listinga.

Dahija

pre 11 godina

DS bi morao u opoziciju, a deo u zatvor. Zaista, građani očekuju da ne prave matematičku većinu (kako su to oni govorili posle prošlih izbora) već da puste druge da pokušaju nešto u ovom našem beznađu (s tim da beznađe nije za njihovu ekipu). Ali "MarkoBG" je lepo provalio SNS-ovce sa onim tačkama ispred komentara, smešni su stvarno, mada i ovi drugi tako rade, al ovi su provaljeni.

miroljub ivanovic

pre 11 godina

Danijele, pa u tom slučaju DSS praviće Vladu opet sa Dinkićem za četiri godine.
To je bila i najbolja vlada od 2000-te.Ne brini bez Dinkića nema vlade i on ima moju punu podršku zato što je jedini pravio neke nepopularne poteze i ja glasam već od 2002 god za Dinkića .

Nikita

pre 11 godina

Samo ne URS! To su sve strani plaćenici! Uništiše Kragujevac! Ako im dozvolimo i vazduh će nam naplaćivati. U toj stranci su sve prodane duše. Ovaj Dinkić - Koferče i Verko bi sve prodali. Sve stranke i mogu da podnesem ali ova URS najviše vređa inteligenciju.

Danijel

pre 11 godina

Samo se nadam da će ovi polupismeni aktivisti SNS-a koji kopiraju iz Worda umeti da vrhu stranke prenesu poruku :"Ne želimo da vidimo lorda Dinkića od 1000€ u Vladi sa SNS-om"! To im poručujem u ime ljudi koji su glasali za Nikolića u 2. krugu! Ukoliko se ipak ogluše o nas,glasovi idu ka Koštunici i ka Dverima! Na sledećim izborima ima da doživite sudbinu SRS-a!

juznjak

pre 11 godina

Ma ovo je sramota bre ALI sramota i treba da se DS i SNS lepo dogovore i da ugase sve ostale sta je bre ovo stajeeeeeeeee ovo pitam ja vas sve ! Opet Dinkic opet 12 stranaka u vlasti ma daj bre ili se uozbiljite ili lepo da iselimo pa nek budu sami sebi i vlast i opozicija i narod!

Stardust

pre 11 godina

G17. inkvizicija Srbije se nastavlja a iza njih MMF. a iza svega toga,jos zaduzenja i jos siromastva.Neverovatno je kako svaki put opstanu i ostanu na vlasti.Ali Vasington ima "duge ruke".

Milan Čačak

pre 11 godina

Gledam ovaj naslov i razne izjave u zadnjih mesec dana i pitam se : da li je ovo prelazni fudbalski rok ili period pregovaranja za formiranje vlade u jednoj BEZNADEŽNOJ DRŽAVI? I ne mogu se oteti utisku da je gore nego u fudbalskom prelaznom roku ili ugovaranju tezgi na estradi!Izgubio sam i zadnju nadu da će se ovde neko od najuticajnijih političara setiti da najsposobniji i nabolji ljudi u Srbiji nisu u njihovim partijama i politici! Otuda su i minimalne šanse da čovek sa znanjem i iskustvom dobije bilo kakvu značajniju funkciju,na daj Bože da bude predsednik vlade! Svaka čast Tadiću,glasao sam za njega tri puta PROTIV Nikolića,
ali sada je država i ekonomija u takvoj krizi da jednostavno ona nadrasta i mogućnost njegovog razumevanja krize a kamo li rešenja za izlazak iz iste!Krajnji trenutak je da političari ustupe mesto,makar u bitnim ministarstvima za vođenje ekonomije i privrede,tehnokratama bez političkog pedigrea i bez upliva političkih kratkoročnih interesa koji će nas dugoročno upropastiti nesumnjivo! Ni Tadić ni Dačić ni Jorgovanka nisu ni približno kalibar za premijera u ovako žestokoj krizi! Budu li opet pravili vladu samo iz sebičnih partijskih interesa nikakav rezultat neće imati a sledeću vladu će praviti narod na ulici!A to ne bi valjalo
ni za narod ni za političare!

Milan

pre 11 godina

Trenutni nezvanicni pregovori svih stranaka izgleda da se jedino rukovode po tome ko ce kome vise da da. Politicki ideali i uverenje gde i kako sa Srbijom je svejedno politickoj eliti.

DS u opoziciju na 4 godine, pa neka se ovaj "bastion" demokratije u Srbiji presabere kuda i kako sa sobom, a onda i sa zemljom.

Ivan Prokuplje

pre 11 godina

Tadicu ili iko njemu blizak nek poruci mu da procita svakodnevno komentare na B92 da vidi sta narod misli i tako bude uz narod bar na ovakav nacin.....
Bolje rat nego pakt sa ovim otpadnicima. URS-G17 bice u istoriji opisani gore nego Vuk Brankovic!!!!!!!!!
Opozicija da sa ovim sljamom NE.
Ja prvi ostavljam clansku kartu i sve!
TADICU ako ces tako da se boris za narod i srbiju onda si smesan!
Velika koalicija spas za srbiju, ove odpadnike na deponiju istorije!

NOVI IZBORI

pre 11 godina

Bila bi to jos jedna katastrofa epskih razmera za celu Srbiju mada, ko god formira novu vladu bice nam jos gore nego sto nam je sada.
Mozda bi najbolje resenje u ovako teskoj situaciji bili novi izbori kao u Grckoj.

miroslav

pre 11 godina

Dinkić je karijerista i to svako normalan vidi,tako da ne čudi da ponovo bude sa Karićima,Drecunom,Veljom ilić,da učestvije u vraćanu Miloševićeve politike,da sluša Miru Marković...
ništa neočekivano.

вучела

pre 11 godina

Ако вам неко кућу претвори у рушевину, раскрчми земљу и доведе вас до просјачког штапа, има најбоље препоруке да и даље одлучује о вашој судбини и да му приде поверите оно што је остало од ваше душе.

kaiser

pre 11 godina

"Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))
(MarkoBG, 17. jun 2012 21:45)"

Videli smo :)))))))))))))))))

Pa ne, toliki jad, tugu i bedu je nemoguće rečima opisati. Jeli bre radikal, ti koji imaš podvojenu ličnost i potpisuješ se sa više imena a ostavljaš komentare sa tačkom na početku, jesi makar primetio da Elena i Janko imaju isti komentar? U 21:03 i 21:05?

Pa ovo je vrh. Kako si dobio ovaj posao ako ne umeš ni copy/paste da odradiš? :D

novosadjanka

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.

vlada

pre 11 godina

sto se ne dogovore svi,pa da sastave vladu od 40 stranaka,i 80 ministarstava,sa po 20 savetnika i po 40 pomocnika.To bi bilo stvarno divno,da ljudi mogu lepo da rade :-(

kaiser

pre 11 godina

Da dodam i ovo:

Isti komentar imaju i:

(Sanela, 17. jun 2012 20:39) i (DuleM, 17. jun 2012 21:08) i oba imaju tačku na početku.

Jao jao...tugo. Jeste toliko nisko pali radikali? Jel vam stvarno toliko stalo? Kako su vam toliko isprali mozgove da ko zombiji ostavljate komentare, a da ni ne razmislite?

Fuj

milan

pre 11 godina

Da SNS nema kapaciteta za novu vladu to nam je poznato, barem onima koji su vredno i otvorenih ociju pratili zbivanja za vreme i posle izbora, zato je njihova darezljivost u resursima tako velika ali sta ce biti sa njihovim koalicionim partnerima posle kada koaliciju pocnu da drmaju radikalske snage u naprednjacima i DSS koji kao da se momentalno u opste ne pita.

Danijel

pre 11 godina

Ako SNS formira Vladu sa URS-om mogu da se pozdrave sa više od 50% svojih glasača,koji prilaze Koštunici,koji jedini ima nekog političkog morala i ideologije. Uostalom ,bolje za SNS je da budu u opoziciji,puste DS da formira Vladu,dovede do konačnog brodoloma i postanu politička istorija Srbije sa sve "stručnjacima" iz URS-a, nego ići sa njima u neke trule političke dilove i gurati prst u oko svojim biračima. Uostalom, to je sada odluka vrha stranke,ali ako to urade,onda se definitivno kajem što sam glasao za Nikolića,bolje je da sam ostao kući i da ne glasam ni za jednu od ponuđenih političkih kreatura.

Zare

pre 11 godina

Tema je da je Dinkic dobio ponuduod nazadnjaka da dobije ministarstva EKONOMIJE, FINANSIJA, LOKALNE SAMOUPRAVE, REGIONALNOG RAZVOJA....i jos neke. E sad jel to naprednjaci prodaju vladu sobzirom da ce Dacic biti premijer i imati dosadasnja ministarstva? Ne razumem samo glasace nazadnjaka kako im je sada to kogicno? A vec imamo mnogo glasaca koji su se pokajali sto su glasali za Tomislava Master Nikolica jer ne sprovodi patriJotsku politiku zbog koje su za njega glasali vec prepisuje Borisove govore. Sa ovim DS nema nikakve veze kako pokusavate da docarate u komentarima.

Saša

pre 11 godina

Pa zar će Vučić sa lopovom Dinkićem ?! Ništa nas više ne može iznenaditi.
Za nas bi jedini spas bio ponovo narodna revolucija i da se donese zakon da svi koji su sada na političkoj sceni (ujedno i u prethodnih 20 godina) nemaju pravo da se više javno bave politikom. Srbija se nalazi u jako teškoj situaciji, gotovo da ponovo treba da stvara i oslobađa državu ovoga puta od njenih političara koji su je okupirali.

MarkoZemun

pre 11 godina

Toliko o naprednjackim plakatima kojima je bila oblepljena svaka bandera a na kojima je pisalo "Glasas za Djilasa dobijes Dinkica".....

Pera

pre 11 godina

Dosta ljudi vise. Preteraste. Zalazete se svi za narod?
Dokazite tu tezu ilepo na prvoj skupsiti izglasajte da ni jedan poslanik ne moze biti DOZIVOTNO.
Koliko svi Vi koji radite u interesu naroda, imate da radnog staza, ali ne onog u Skupstinskim klupama ?
Covek uveo Pdv, zatim obavezao da se isti placa bez obzira da li je roba prodata ili ne.
U kampanji kaze da Pdv treba da se plati , kada se roba proda.

Dokle cete da nas vredjate? Da li je to jedino sto znate ?

trejder

pre 11 godina

tadic da je pametan kao sto nije, okrenuo bi list jos koliko sutra i krenuo da pljuje po svima. Ko god da formira vladu, cekaju ga prevremeni izbri jer sledi vanredno stanje u ekonomiji i nikola tesla ne bi mogao da nas izvuce. DS lepo u opoziciju, izvinjenje biracima za beskicmenjastvo protekle 4 godine, saveznistvo sa SPSom itd.Neka sami izvedu par svojih pred lice pravde, nek ne cekaju da ih hapse. I onda udri po vlasti, godinu dve, ima tu ljudi koji su pismeni i koji imaju kakav takav integritet ali su potpuno gurnuti u stranu, eto njih ponovo na vlasti dok si rekao keks. Samo se blamiraju ovako.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Nisi ti mladjane dobio nikakvu ponudu. O tome odlucuju malo veci likovi nego sto si ti i onaj lozac iz SNS-a, ili tvoj verko, i ove oko tebe, kao ona grubJesicka ili ona sto pobeze u EU bez dovidjenja (pobeze zena pre nego sto su se setili da je apse). Sad mastas o vlasti i prodajes buve, kao dobio si neverovatno dobru ponudu. He, he. Pali bre! Puko si ti za sva vremena. Uroljo si se ti od vlade SNS+DS, jer ima malo da te propitaju za onu carapu na glavi kod ulaska u Narodnu banku. Carapa na glavi= lisice na rukama=bukagije na nogama. He, he.....Pakuj se.

Marina

pre 11 godina

I mi smo se naslusali raznih prica i obecanja,pravdanja i ucena,doslo je vreme da se nasi vlastodrsci pozdrave medjusobno, povuku, i po prvi put moralno neposrnu.

Hristina

pre 11 godina

Iskreno,znao sam da se ta novokomponovana elita oko DS-a nece lako pomiriti sa gubitkom izbora.Oni sada nemaju kud...Kasno su shvatili koliko su izgubili poverenje naroda...ali,idu korak dalje... Sada po svaku cenu zele da ostanu u vlasti... Nemaju ni stida ni srama... Nemaju obraza... Narod vidi sve...prevarili su se ako su i ovaj put pomislili kako se uspesno kriju u nameri da iskrive stvarnu sliku i prilike na nasoj politickoj sceni!

Janko

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

Dragan makednonac

pre 11 godina

Dela govore sve vreme vaseg mandata,i svih onih prethodnih mandata...dela govore da nista ne radite za gradjane,da sve radite za sopstvene dzepove!

gost

pre 11 godina

Stvar je vrlo jasna. Dinkić je uradio sve zajedno.
Dobiće najznačajnija mesta, kako bi se priklonio SNS-u i SPS-u.
Vlada će biti Dačićeva, on će biti premijer i odgovaraće za sudbinu Vlade i za sudbinu SPS-sa. Ukoliko Vlada padne za tri - četiri meseca, SPS-a više nema na novim izborima i u novoj Vladi i ide u istoriju, ovoj put sigurno. Ako SNS nebude slušao šta im Dačić kaže ode Vlada, oni postaju dokazano nesposobni a posle sledeći izbor postavlja se i pitanje legitimite Nikolića (pošto SNS pada zbog pada njihove vlade). Dinkića će SNS I SPS morati da slušaju bezpogovorno da ne izaće iz Vlade, jer ista bez njega ostaje samo manjinska uz podršku DSS-sa, što opet znači da isti odlučuje o spoljnoj politici.
Tako da dobijamo Dinkićevu Vladu (od njega zavisi formiranje, rad i kraj Vlade) i tada nas čeka bolan susret sa njegovom temperamentom i željom da u stvari sam vlada.

Elena

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

Zare

pre 11 godina

Vidim neku tacku na pocetku nekih komentara i svi ti komentari, koliko sam video, su dubokoumni naruceni komentari nazadnjaka. Bas mi bilo cudno??? Inace bas mi se svidjaju ovo naruceni komentari, ne treba ih ukidati. Tako mozemo da vidimo pravo lice, ko zna koje po redu, nazadnjaka. Ranije sam vrlo jednostavno odluciovao ko je najbolji, a to je UVEK onaj koga RADIKALI(NAZADNJACI) pljuju.

Zvonko

pre 11 godina

DS i SNS su medjusovno jenda drugoj neprihvatljive. SPS je prihvatljiva i DS-u i SNS-u. URS su prihvatljivi SPS-u i SNS-u, ali nisu DS-u. LDP je prihvatljiv DS-u, ali nije ni SPS-u, ni SNS-u.
Zasto onda vladu ne naprave SNS, SPS i URS, kad je jedino u toj kombinaciji svako svakome prihvatljiv?

Ivan

pre 11 godina

Tek sada se vidi da ni jedna stranka nije govorila istinu pred izbore,nisu ni pokušali.Svako je pljuvao onog drugog,a kad su izbori prošli vidimo da su oni svi u stvari isti.Nema tu nikakve političke razlike,kad odjednom svi sa svima mogu da budu.Čovek kada bolje pogleda mi imamo samo jednu stranku,tj politički plan a to je doći na vlast,a skim to nije bitno.Jedna stranka bi ratovala za Kosovo,a druga bi ga priznala,ali to za njih nije nikakva prepreka da budu u koaliciji.Kao i ovi što bi hapsili Dinkića pre izbora,a posle mogu sa njim u koaliciju.A mismo kao išli da glasamo i da sami izaberemo bolju budućnost.Kako sada to deluje mnogo smešno i naivno.

Кривокапић

pre 11 godina

Чеда само да уђе у владу.....сви су им добри.....ако ово још мало потраје заволеће он и ДСС.

DOKTOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Важно је да нова Влада не понови грешке Тадићеве Владе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

MarkoBG

pre 11 godina

Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))

Prvoslav

pre 11 godina

Dinkić je stari manipulator, Ući će u svaku vladu sano da dobije ministarstva gde su pare, Neće on samoupravu, vere i slično.Setite se njihovih kadrova Krišto i ostali, samo pare,pare...

Verica

pre 11 godina

• Srbija i njeni gradjani ce izaci iz krize jedino sa SNS-om i vladom koju ce oni predvoditi! Danas ne moze biti bolje,ako na vlasti ostanu svi oni koji su nas doveli u ovakvu situaciju,a pri tome jos i izgubili izbore!

Gledano iz trećeg ugla ...

pre 11 godina

Nego, jel' to onaj isti Dinkić koga su naprednjaci toliko pljuvali, nazivali lopovom, najgorim kriminalcem, itd? Otkud sad, da je postao toliko poželjan partner? Izgleda da je, ipak, fotelja bitnija od svega ...
I podsetio bih aktiviste SNS (koji su izuzetno aktivni ovih dana) da je za SNS glasalo 25% građana a 75% nije glasalo za njih, tako da ih većina građana ne želi na vlasti.

Shonke

pre 11 godina

SNSjugend opet u akciji? Od vaših komentara web strana se otvara pola sata...

Dakle, na smeta vam ni onaj koji drži finansije države 12 godina (guverner pa ministar ekonomije više puta) a čiji saradnici drže zdravstvo isto toliko (večiti Tomica itd.). Ne smeta vam ni ekipa koja od 2004 godine drži privatizacije (dss+g17), ekipa koja drži kapitalne investicije, puteve (Velja+Mrka), zatim elita koja je vodila mup od 2004 (Jočić+Dačić). Svi su vam oni prihvatljivi i pored toga što su najveće malverzacije, pljačke i zloupotrebe bile upravo u svim tim resorima u pomenutim periodima.
I sad vam je DS neprihvatljiv, loš, treba da ide u opoziciju a da vi, gospodo iz SNS-a samo se zamenite sa DS-om a da sve ostale koji su u stvari bili najveće štetočine (neki i tokom 90ih) ostavite na istim pozicijama da nastave kako su i do sad.

PA KAKVE SU TO ONDA PROMENE!?

Licemeri i hohštapleri.

mb011

pre 11 godina

ima li normalnog coveka u ovoj zemlji kome se ne povraca od ovakvih tekstova?! zar ce oni ovakvi svi u kompletu, naredne 4 godine da se bave icim drugim osim daljim pljackanjem ove zemlje? ko god moze, ranac na ledja i preko granice, sto dalje odavde!

Pera

pre 11 godina

Ovo je totalno iracionalno. Najveca stranka u parlamentu nudi najmanjoj, koja je jedva presla cenzus, svu finansisku moc u drzavi. Pa kakva je to onda SNS stranka. Dali im je bas toliko stalo do vlasti ? Dali oni inaju svoje strucnjake, svoj program ili bilo sta svoje ?

Daca

pre 11 godina

• Definitivno,oni koji su predlozili povecanje PDV-a nisu ni mislili na gradjane.Njih uopste nije ni zanimalo kako ce to uticati na njihov standard,zato,sto njima i nije stalo do gradjana,vec do sopstvenog interesa,a to je da se nadju jos jedan mandat u vlasti...pa,cak i to protiv volje gradjana!

Jelisaveta

pre 11 godina

Molim Borisa Tadica da ojaca karakter.da probudi svoju savest,da negde u sebi pronadje vazne ljudske vrednosti,koje su se davno negde zagubile i ne zloupotrebljava volju gradjana koji su javno iskazali svoju volju za promenama u drzavnom vrhu Srbije!

hijena

pre 11 godina

Oni koji su Dinkicu za govornicom skupstine pokazivali zatvorsko odelo, sada sa njim hoce da prave vladu.Kakve postenjacine sa laznim diplomama na originalnom papiru.

Dragana10

pre 11 godina

ja mislim da oko formiranja vlade nije rec sta i koliko bi koja stranka dobila, jer se sama vlada ne formira zbog stranaka nego zbog naroda, a vlada koju bi sastavila sns bi donela mnogo srbiji i njenim gradjanima

DuleM

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

MP3

pre 11 godina

Vucicu, nek te je stid, ako je ovo istina! Idi iz SNS, ostavi stranku normalnima! Pa gde njega nadje, jos da mu das svu ekonomiju u ruke? To jest, ono sto je ostalo od iste, bas zbog njega, ni ime necu da mu pomenem!

vlada

pre 11 godina

G17 i SPS su dve stranke koje su najzaslužnije za to što se desilo svim Yugoslavijama. i za ono što se sada dešava srbiji; načisto su je zavele u crno, i narod je opet slep i opet glasa za njih!!!
Pa da li smo mi najmaloumnija nacija na svetu!!!!

Blagoje

pre 11 godina

• Iz redova DS i njihove koalicije se najcesce cuje kako ce nova vlada morati da zamrzne plate i penzije.Naravno,niko od njih nije bio spreman da krene od svog kabineta,da predlozi restriiktivne mere stednje,da smanje svoj vozni park,da se ukinu drzavni sekretari,sve vladine agencije i kancelarije,da se napravi usteda u toj preglomaznoj masineriji,a ne na teret ovog jadnog naroda,koji ne moze ni da prezivi sa tim platama i penzijama

Milka

pre 11 godina

• Vladu treba sto pre formirati i zato ne treba cekati na DS i Borisa Tadica...Stranka sa najvecim brojem osvojenih mandata treba da predlozi svog kandidata za premijera i obezbedi sebi vecinu u parlamentu.Zato,podrzavam spremnost SNS-a na saradnju sa drugim strrankama po tom pitanju.

Dana

pre 11 godina

• Postujte svaki glas! Socijalisti su u predizbornoj kampanji jako kritikovali DS i njihovo vodjenje vlasti,zato i ocekujem da ce i ostati pri tom stavu,kako ne bi izneverili svoje birace,jer su i glasove dobijali zarad toga!

Vojka

pre 11 godina

• SNS je pokrenula razgovore na temu formiranja buduce vlade,tako da je sada na ostalima da pokazu koliko su principijelni i odgovorni,s obzirom da su svi izrekli kritike na rad prosle vlade...

Bojan

pre 11 godina

• Mislim da SNS moze da formira buducu vladu,ali da su prvo hteli da demokratama pokazu koliko u stvari nemaju vise snage,jel,demokrate imaju neverovatno viskoko misljenje o svom rejtingu...e,doslo je vreme da se sami suoce sa istinom,da je za njih najbolje da prihvate svoj poraz i odu u opoziciju!

Vlada

pre 11 godina

• Mislim da je za Srbiju i celi srpski narod najbolje da vladu formira SNS sa svojim potencijalnim koalicionim partnerima,jer bi se jedino tako ispostovala volja gradjana iskazana na prethodnim izborima.

bane

pre 11 godina

dal stvarno neko u ovo veruje?! Pa to je doslo iz kuhinje ds da bi lakse progutali njihovi glasaci kad udju sa njima za 10ak dana. Ne primajte se...

Sone

pre 11 godina

Po komentarima vecine reklo bi se da su Srbi narod sa najkracim pamcenjem. Mnogi Borisa Tadica guraju u "dostojanstvenu opoziciju", samo da nije sa "sjecikesom" Mladjom i "prevrtacem" Ivicom. A zaboravljaju da je bas Tadic, kao najmocniji covjek u Srbiji u proteklih 10 godina, dovodio te ljude na vlast, omogucio im bestijanje i lopovluk (nije ni sebe stedio) i cijelu zemlju zavio u crno. Cak je prvi s njima pregovarao, i jos uvijek pregovara, a mnogi eto i dalje misle, iz meni nepoznatog razloga, da je taj malverzant, diletant i visestruku gubitnik na potonjim izborima i dalje pravi covjek da vodi Srbiju. Mislim da je vrijeme da se i drugima da sansa da dodatno pljacakaju i ojade vec ojadjenu Srbiju (ako je jos ista ostalo), pa da se lagano brisemo sa liste postojecih svjetskih nacija, jer ovakvi kakvi smo ni ne zasluzujemo da trosimo ionako deficitarni kiseonik.

DS je proslost

pre 11 godina

Sada bi trebalo da bude jasno svim clanovima DS,zasto su pali na najnize grane od kada je ponovo zaziveo vise partiski sistem u Srbiji!Razlog je jednostavan,a to je da DS se nije rastao od komunisticke ideologije koja je dominirala kroz dikturu zadnjih 60 godina.Sami su krivi za sve,a najvise DS,ovci snose krivicu koju stetu naneli gradjanima Srbije,pogotovu gradjanima je sada sve jedno ko ce da ima i vodi vlast,jer su zadnja nada za civilizovanu i pravnu demokratiju DS izigrali!

Proja

pre 11 godina

• Ko bi bio spreman da mogucnost formiranja vlade preotme stranci koja je dobila najveci broj mandata na parlamemntarnim izborima?

Nemanja

pre 11 godina

Ako ako, pa da vidimo sta ce Dinkic da uradi za regione i ostale stvari koje je obecavao u kampanji. Bas me zanima kako ce sve to da iskulira. Zna se kako to ide kod nas u zamlji, kad su izbori onda svi idu po Srbiji i obecavaju, a kad naprave vladu onda svi u Beograd i nastavljaju pljacku Srbije

Sele

pre 11 godina

• Ne zaboravimo Na SNS-u je da odluci ko ce voditi buducu vladu.Ne zaboravimo, oni su dobili izbore,narod je njima i zeleo da ponudi mandat.

Jova

pre 11 godina

• Vlada,iskljucivo za SNS Preziveli smo sve one nedace koje su nas zadesile u vreme vlade DS-a...narod je odlucio da od toga budemo sto dalje!

Strahinja

pre 11 godina

Ko je je jedinini upeo da prevari Čaka Norisa? Mlađan Dinkić xD
Ko je u Srbiji jedini jači od Čaka norisa? Mlađan Dinkić xD
Vlade padaju, stranke se smenjuju, samo Mlađa ostaje xD
U svakoj čorbi tu je i? nije mirođija već Mlađa xD

Dragan

pre 11 godina

• Prst na celo,i... Sve stranke koje su usle u parlamentr,a nisu osvojile neki veci procenat na izborima,treba da razmisle u pravcu onoga sto je narod zeleo...

Sanela

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

Acko

pre 11 godina

• Ja sam obican gradjanin,koga ne zanimaju strancarenja,ali me jako pogadjaju nepravde ovog naroda...a,dogadjale su se...dogadjaju se...neki bi zeleli da se opet ponove...Narod je rekao svoje 6 maja,ko sada zeli to da promeni?Ko zeli sebe i svoju stranku da istakne ispred volje ovog naroda? Treba shvatiti jednu vrlo ozbiljnu stvar,a to je da narod nece dozvoliti da se njegova volja okrene u korist onih koje je narod takodje postavio na gubitnicko mesto...Narod je svima 6.maja pokazao gde im je mesto! Bas,tako!!!

rajko

pre 11 godina

Kada bi SNS stvarno Dinkicu koji je jedva presao cenzus dao sve ekonomske resore + zdravlje, SPS-u premijera plus ono sto vec sada imaju, mogli bi posle toga de se obese, niko ih ne bi glasao zbog neprincipijalnosti i mazohizma...

MUKNAVI

pre 11 godina

Oooo koji snajderaj na politikus sceni Tajkunerije,rupe pronalaze zakrpe i sve puca od usivanja.Dal ce se to svideti Narodu?Ma daj keve ti,ko pita "obican" Narod "izbori" su prosli sada je aktuelan krpaz,rupa i zakrpa!

Nenad Nis

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem kako su svi glasaci DS listom za koaliciju sa SNS, toboz da ne bi "Koferce i Sojic" dosli na vlast. U sustini, demokrate su toliko navikle da vladaju da bi sklopile pakt i sa crnim djavolom, samo da im neko ne otme fotelje. Idite u opoziciju, procesljajte svoje redove, bice bolje i za vas i za Srbiju, jer smo sa vama na celu dotakli samo dno, gora vlada tesko da je moguca. Nadam se samo da cete demokratski prihvatiti dolazak SNS-a na vlast, ako ste vec tolike demokrate.

ratracer

pre 11 godina

Mogu samo da kazem sledece: Kuku nama!!! Mladja nam je tako lepo sredjivao privredu, zdravstvo i ko zna sta jos da me prosto vata jeza! Njega treba krivicno goniti za sve sto je upropastio u ovih desetak godina, ali "demokratija" je to. Umesto da odgovara, on ce dobiti priliku jos cetiri duuuuge godine da se izivljava i vrsi eksperimente nad ovim jadnim narodom. Sad smo zaista pali najnize!

Bale

pre 11 godina

• Nije demokratski menjati volju naroda.Narod je glasao protiv Borisa Tadica i Demokratske stranke.Oni su izgubili izbore,i nigde u svetu necete naci primer,da oni koji izgube izbore vode dalje vladu te drzave..

Bilja

pre 11 godina

• Najzad,i u ovoj zemlji treba da zazivi demokratija! Treba da se ispostuju sve norme koje demokratija zahteva...narod je glasao za promene i ne moze volju naroda da promeni Demokratska stranka svojom zeljom da ostane na vlasti i ako je izbore izgubila i to,na svim nivoima!

Нострадамус

pre 11 godina

Колико човек мора да буде наиван да не схвати да покушавају да уцењују управо пре састанка Дачића и Тадића, а све са намером да њихови захтеви буду прихваћени.

URS

pre 11 godina

Laki je malo nervozan.
A možda i nije. Našao je tabor stalne opozicije sa kojima može da radi šta hoce, jer oni nemaju stvarno, žao mi je, ali ni jednog strucnjaka.
A njegova strucnost ce doci do "izražaja".

Kol

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da ce dinkic biti u novoj vladi bez obzira ko je bude pravio i da ce verovatno opet uzeti ekonomska ministarstva! Zaboravite Cak Norisa mladja je jaci i od njega, covek je neunistiv!

Trabant limuzina

pre 11 godina

Neverovatno je koliko je Dinkić umišljen i koliko je limitiran, otprilike možda za nijansu manje štetan od Obradovića ili Mrkonjića, ali rame uz rame sa Tomicom Deltosavljevićem , sve nešto na silu , banalizuje sve ko Dačić. G 17 je imao ministarstvo zdravlja, pa znamo šta je i kako radio Tomica vakcina, i sad bi Dinkić da dobije makar dva ministarstva, ekonomije i zdravlja, ma smešno. Ajde nek dobije prosvetu i kulturu, pa da vidimo njegove kvalitete. Znamo i šta je njegov guverner Jelašić uradio 2006-te, za jedno 350 miliona evra je ojadio građane Srbije svojim "ekspertskim znanjem" .

Jos uvek sanjammmm

pre 11 godina

Neeeeeeeee, neeeeeeeee savet, dajte mi savet kako da se probudim iz ove nocne more, Mladja koji je unistio banke i zdravstvo dobija mandat da zavrsi posaoooo, neeeeeeeeee

smart watch

pre 11 godina

potpuno legitimno i principijelno od Dinkica, u predizbornoj kampanji oci izvadio ostalima da se odreknu cinjenja koalicije sa SNS-om, a tu je i strucnost, kadrovi URS-a vodili su zdravstvo(Tomica Milosavljevic prim.aut.) tako da je koalicija URS-SNS najbolje za Srbiju, fali im samo Zukorlic i Bog da nas vidi. Sreca,sreca, radost.

Mr. Spock

pre 11 godina

Nagradno pitanje: koga je Mladjan Dinkic svojevremeno nazvao dzukelom, pa posle to obrazlozio obicajem da se u srpskom jeziku za onoga ko laze kaze da "laze kao pas"? Da li je uopste bitno sta srpski politicari kazu, ili je vreme poluzaborava informacije kod prosecnog gradjanina - sledeca afera, Kosovo, sportski uspeh, Kosovo, neka druga tema za skretanje paznje., Kosovo...?

Dejan

pre 11 godina

Time je SNS osigurao sebi bar duplo manje glasova na sledecim izborima. Za mnoge njihove glasace Dinkic je najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije...Ikada!

snrznuta srbija na - 273

pre 11 godina

Da li je ovo normalno posle svih afera Nacionalna Štedionica i unuštavanja bankarskog sistema, Tomica Milosavljvić, Fiat...

Batko

pre 11 godina

Pa zar Dinkić nije "lopov,prevaran",zar ga ne bi trebalo "odmah u zatvor" ??? ...a sada "super ponuda" ??? Eeeee,kada Vućić i kompanija menjaju mišljenje brže nego čarape ....jad,tuga,beda

Razocarani glasac

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ce Dinkic opet uskociti u neku fotelju.Gde su SNS predizborna obecanja da ce stetocine zavrsiti tamo gde im je mesto (iza resetaka)?

nova politika misao

pre 11 godina

Hehe i ko sada sanja da ce biti borbe protiv korupcije i ispitivanje "sumnjivih privatizacija"...

Nisu oni tu zbog naroda i ideja oni su tu zbog sebe i svojih interesa.

Odmah novi izbori i osnivanje novih politickih stranaka sa mladim progresivnim ljudima bez putera na glavi.

pravivladar

pre 11 godina

Vojvoda Nikolic i Vucic nude Dinkicu koalciju? Ma varate se, Nikolicu su uvek bila puna usta kako ce cim dodju na vlast da uhapse Dinkica. Nemoguce da jedan vojvoda tako lako promeni misljenje, zar ne?

nn

pre 11 godina

Verujem da je ovo tacno. Vladu prave tajkuni koji su u panici od moguceg prilaska Srbije EU, ukidanja monopola, uvodjenja konkurencije na trziste, ispitivanje spiska od 24 privatizacije ( gde su umesani sve sami kadrovi G17 ), oduzimanja nelegalno stecene imovine, zastitu traze u URS-u i SNS-u. I treba nam takva Vlada, da Dinkic konacno ukloni sve dokaze, a Nikolic opravda ono sto su tajkuni ulozili u kampanji.
Naravno, gradjane Srbije ko .........

vodenicar

pre 11 godina

Pa sta je ovo samo Dacic i Dinkic formiraju vladu a ovi drugi cute .Jeli to znaci da SNS sa 73 i DS sa 67 se nepitaju nista a Mladjo sa 9 kroji kapu i ucenjuje.

Igorko

pre 11 godina

Tadicu, daj im da naprave vlade, ne brukaj se da pored Dacica molis i Dinkica, bices najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije. Dostojanstveno u opoziciju.

Damir

pre 11 godina

Odlično. Jednim udarcem dve muve. Krezubi su toliko besni na Dinkića, zato što nisu mogli da ostvare rešenje svih svojih životnih problema sa onih hiljadu evra, da SNS-u nikada neće oprostiti koaliciju sa Dinkićem, isto kao što Dinkiću nikada nisu oprostili tih hiljadu evra. Dakle, za godinu dana imamo puknuti SNS, radikale van skupštine, puknutog Dinkića (koji će tu vladu upravo da sruši), SPS koji više neće biti "faktor bez koga se ne može", a neki novi GSS da bi i "beli iz kruga Dvojke" imali za koga da glasaju, LDP+SPO i pročišćeni DS će lagano imati 50+%. Taman dovoljno vremena da se GSS oformi, da Čeda objasni i da Tadić konačno očisti DS od bagre (mada će bagra sama preleteti u stranke koje su na vlasti).

petar.pele

pre 11 godina

Sad se tek pokazuje ko je kakav može Dinkic i URS sa SNS iako nije mogao niti da ih vidi sad kad mu nude njegovo najomiljnije ministarstvo ma može taj sve samo za fotelju

bane

pre 11 godina

Stvarno ovo postaje prenaporno i bezobrazno,nacin na koji se trguje ministarstvima. Ja sa tobom,on sa njim,mi sa onim,meni ovo,tebi ono,njemu to...dosadili ste vise svakome. Ocigledno je da SVI poklecu pred svojim politickim ideologijama(ako ih uopste i imaju) i jasno jure za sto vise ministarstava i pozicija. Znam da se ovo zna i da je sve to tako,ali sam prosto imao zelju da napisem nesto,da olaksam dusu.

maradona

pre 11 godina

Konačno izašao iz rupe. Sve zaboravio, pluvanje sa Tomom i Vučićem, lisice i zatvorsko odelo, etiketu lopova i razbojnika koji je ušao u narodnu banku sa kalašnjikovima u rukama. Amnezija zavlada kada treba da se deli plen. Zinuo za vlašću jer su ga "žuti" provalili. Jedva čekam momenat rukovanja i ljubljenja Dinkića i Vučića a iza njih Tomislav.

Nebojsa

pre 11 godina

Ima li jos koga ko se nije po*rao po DS-u? To su i zasluzili ... Kampanja "Kao mali sam igrao basket sa drugarima" vredja intelekt svih nas, bivsih, glasaca i simpatizera originalne demokratske stranke ... Sve sto su dobili, potpuno su zasluzili!

Miladin

pre 11 godina

Borise , ako je ova Vlada sa Ivicom i Maricom (Dinkicem) "preskupa" i ako ce da znaci da ce Mladja i njegovi satrapi i dalje da pljackaju bez kazne , onda te molim da im prepustis da naprave Vladu sa Karicem , Vulinom i ekipom , pa neka Mladjini vide za koga glasaju , a mi (DS i LDP) cemo lepo da se potrudimo u prvih 3 meseca te njihove "Vlade za propast Srbije" da im se smuci zivot i dan kada su pomislili da mogu da se zezaju sa Srbijom i njenom buducnoscu.
Samo , Dacicu , da jedno budemo nacisto , mozes posle toga da se oprostis od tzv "istorijskog pomirenja" , a ja predlazem nama ostalima u Srbiji da se skupimo i da im se napokon posle 5.oktobra konacno nahebemo milosne majcice za sve sto su nam uradili 90ih .Ovoga puta tom spisku cemo dodati i ove "mangupe u nasim redovima, odnosno Mladjine kvazi-strucnjake-hohstaplere".
Zivela demokratska Srbija!
Borise stisni onu stvar i prepusti im Vladu , ako treba , i pusti ih da osete sta je prava Demokratska Stranka , koja ce im zgaditi dan kada su i pokusali da kalkulisu na stetu Srbije.Pa mi smo bre bili 2003. godine mnogo slabiji nego danas ,pa smo se vratili na velika vrata i u velikom stilu za par godina , sada ce nam trebati mnogo manje vremena , ali predlazem da ne budemo vise tako velikodusni kao sto smo bili prema Ivici .

Mrtvac

pre 11 godina

Voleo bih da DS bude u opoziciji, neka puste ove bahate stranke da nas uniste nacisto. Mozda posle potpune kataklizme Srbije bude nesto bolje po nas...

NN

pre 11 godina

Dacic je ovo savrseno isplanirao. Zbog prethodno dogovornog saveza sa DS, a i posto su bili parneri u vladi, morao je prvo da razgovara sa njima. Medjutim, njemu vise odgovara premijersko mesto u savezu sa SNS. Da bi se sad nasao nacin da se raskine saradnja sa DS, tu se uplecu URS i LDP. Dacic nece sa Cedom, a Dinkic nece sa DS. Eto vlade SNS+SPS+URS. Samo je potrebno da prodje neko vreme i da se nadje lep nacin da se saopsti narodu kako su pregovori propali.

Alex

pre 11 godina

Od Dinkića se uvek sve može očekivati. Čovek bez obraza i skrupula. Samo mu dajte dovoljno novca da kontroliše i on je vaš. G17, ako se još uvek tako zove stranka je definitivno gori i od JUL-a.

antigon

pre 11 godina

Super kombinacija za kraj agonije. Konacno necu vise da slusam Mladju da prica kako je navodno on zasluzan za podizanje optiznice protiv B. Karica - Sada ce da bude sa njima u koaliciji. Dajmo ovoj koaliciji jedno dve godine, pa da se zavrsi i ta epizoda i nasoj novijoj istoriji. Sva sreca (jeste cudno) da smo okruzeni NATO clanicama pa vise nismo u stanju da mislimo na gluposti.

Владимир

pre 11 godina

Молим медије да што ћешће преносе изјаве Јовановића, нарочито шта је доручковао, колико је пута зевнуо и све остало од животног и државотворног значаја.
Да је врло важно што пре формирати владу је бриљантна мисао о којој ће генерације да причају. То је наша водиља, а Чеда Грашанин последњих времена!

Marc

pre 11 godina

Dobro na duže staze, da završimo sa njima. Loše na srednji rok, jer će njihov populizam još više da opustoši zemlju i da nastavi sa sumnjivim privatizacijama.

Nebojsa

pre 11 godina

Ekonomija i zdravstvo ljudima koji su iste unistili i srozali na najnize grane, a samo da bi se posto poto doslo na vlast. E Srbijo...

sasa jokic

pre 11 godina

Nadam se da ce SNS i SPS oformiti Vladu. Ovoj zemlji je potreban udarac u dno, i da sve sto je vise od nedelju dana bilo u politici nestane posle prave revolucije, nakon cega lustracija ne bi ni bila potrebna.
Na politickoj sceni Srbije ne postoji jedan polu normalan igrac!!!

filip

pre 11 godina

Dobro Mladjo ne davi vise, objavite lepo da idete sa SNS i vi i SPS. Prozivan je LDP za ucene a sta rade ovi veciti koji u svim najcesce pominjanim kombinacijama imaju najmanje poslanika. DS u opoziciju, reformisite i pocistite stranku i u tom slucaju za cetiri godine imacete vise nego lak posao.

aleksandar

pre 11 godina

URS, dinkica ne volim zbog gluposti u vezi preregistracije vozila , da sam hteo njega glaso bih za DS, ovako , uzmete li njega sledeci put glasov moje porodice idu DS-u

Ako se koaliciji oko DS pridruže SNS i DSS, eto nama "trajnog rešenja u interesu naroda"!

pre 11 godina

Ah da - ovi su za "sigurnu budućnost i razvoj", a oni su za "izlazak iz krize, za promene na bolje".

Jos uvek sanjammmm

pre 11 godina

Neeeeeeeee, neeeeeeeee savet, dajte mi savet kako da se probudim iz ove nocne more, Mladja koji je unistio banke i zdravstvo dobija mandat da zavrsi posaoooo, neeeeeeeeee

Nebojsa

pre 11 godina

Ima li jos koga ko se nije po*rao po DS-u? To su i zasluzili ... Kampanja "Kao mali sam igrao basket sa drugarima" vredja intelekt svih nas, bivsih, glasaca i simpatizera originalne demokratske stranke ... Sve sto su dobili, potpuno su zasluzili!

Razocarani glasac

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ce Dinkic opet uskociti u neku fotelju.Gde su SNS predizborna obecanja da ce stetocine zavrsiti tamo gde im je mesto (iza resetaka)?

Batko

pre 11 godina

Pa zar Dinkić nije "lopov,prevaran",zar ga ne bi trebalo "odmah u zatvor" ??? ...a sada "super ponuda" ??? Eeeee,kada Vućić i kompanija menjaju mišljenje brže nego čarape ....jad,tuga,beda

Damir

pre 11 godina

Odlično. Jednim udarcem dve muve. Krezubi su toliko besni na Dinkića, zato što nisu mogli da ostvare rešenje svih svojih životnih problema sa onih hiljadu evra, da SNS-u nikada neće oprostiti koaliciju sa Dinkićem, isto kao što Dinkiću nikada nisu oprostili tih hiljadu evra. Dakle, za godinu dana imamo puknuti SNS, radikale van skupštine, puknutog Dinkića (koji će tu vladu upravo da sruši), SPS koji više neće biti "faktor bez koga se ne može", a neki novi GSS da bi i "beli iz kruga Dvojke" imali za koga da glasaju, LDP+SPO i pročišćeni DS će lagano imati 50+%. Taman dovoljno vremena da se GSS oformi, da Čeda objasni i da Tadić konačno očisti DS od bagre (mada će bagra sama preleteti u stranke koje su na vlasti).

Нострадамус

pre 11 godina

Колико човек мора да буде наиван да не схвати да покушавају да уцењују управо пре састанка Дачића и Тадића, а све са намером да њихови захтеви буду прихваћени.

pravivladar

pre 11 godina

Vojvoda Nikolic i Vucic nude Dinkicu koalciju? Ma varate se, Nikolicu su uvek bila puna usta kako ce cim dodju na vlast da uhapse Dinkica. Nemoguce da jedan vojvoda tako lako promeni misljenje, zar ne?

Alex

pre 11 godina

Od Dinkića se uvek sve može očekivati. Čovek bez obraza i skrupula. Samo mu dajte dovoljno novca da kontroliše i on je vaš. G17, ako se još uvek tako zove stranka je definitivno gori i od JUL-a.

Igorko

pre 11 godina

Tadicu, daj im da naprave vlade, ne brukaj se da pored Dacica molis i Dinkica, bices najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije. Dostojanstveno u opoziciju.

snrznuta srbija na - 273

pre 11 godina

Da li je ovo normalno posle svih afera Nacionalna Štedionica i unuštavanja bankarskog sistema, Tomica Milosavljvić, Fiat...

antigon

pre 11 godina

Super kombinacija za kraj agonije. Konacno necu vise da slusam Mladju da prica kako je navodno on zasluzan za podizanje optiznice protiv B. Karica - Sada ce da bude sa njima u koaliciji. Dajmo ovoj koaliciji jedno dve godine, pa da se zavrsi i ta epizoda i nasoj novijoj istoriji. Sva sreca (jeste cudno) da smo okruzeni NATO clanicama pa vise nismo u stanju da mislimo na gluposti.

nn

pre 11 godina

Verujem da je ovo tacno. Vladu prave tajkuni koji su u panici od moguceg prilaska Srbije EU, ukidanja monopola, uvodjenja konkurencije na trziste, ispitivanje spiska od 24 privatizacije ( gde su umesani sve sami kadrovi G17 ), oduzimanja nelegalno stecene imovine, zastitu traze u URS-u i SNS-u. I treba nam takva Vlada, da Dinkic konacno ukloni sve dokaze, a Nikolic opravda ono sto su tajkuni ulozili u kampanji.
Naravno, gradjane Srbije ko .........

vodenicar

pre 11 godina

Pa sta je ovo samo Dacic i Dinkic formiraju vladu a ovi drugi cute .Jeli to znaci da SNS sa 73 i DS sa 67 se nepitaju nista a Mladjo sa 9 kroji kapu i ucenjuje.

Mrtvac

pre 11 godina

Voleo bih da DS bude u opoziciji, neka puste ove bahate stranke da nas uniste nacisto. Mozda posle potpune kataklizme Srbije bude nesto bolje po nas...

NN

pre 11 godina

Dacic je ovo savrseno isplanirao. Zbog prethodno dogovornog saveza sa DS, a i posto su bili parneri u vladi, morao je prvo da razgovara sa njima. Medjutim, njemu vise odgovara premijersko mesto u savezu sa SNS. Da bi se sad nasao nacin da se raskine saradnja sa DS, tu se uplecu URS i LDP. Dacic nece sa Cedom, a Dinkic nece sa DS. Eto vlade SNS+SPS+URS. Samo je potrebno da prodje neko vreme i da se nadje lep nacin da se saopsti narodu kako su pregovori propali.

Kol

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da ce dinkic biti u novoj vladi bez obzira ko je bude pravio i da ce verovatno opet uzeti ekonomska ministarstva! Zaboravite Cak Norisa mladja je jaci i od njega, covek je neunistiv!

Drasko

pre 11 godina

Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc. Ako ne znate kako se brise, molim Vas da kontaktirate centralu stranke.

Prvoslav

pre 11 godina

Dinkić je stari manipulator, Ući će u svaku vladu sano da dobije ministarstva gde su pare, Neće on samoupravu, vere i slično.Setite se njihovih kadrova Krišto i ostali, samo pare,pare...

MarkoBG

pre 11 godina

Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))

Pera

pre 11 godina

Ovo je totalno iracionalno. Najveca stranka u parlamentu nudi najmanjoj, koja je jedva presla cenzus, svu finansisku moc u drzavi. Pa kakva je to onda SNS stranka. Dali im je bas toliko stalo do vlasti ? Dali oni inaju svoje strucnjake, svoj program ili bilo sta svoje ?

MarkoZemun

pre 11 godina

Toliko o naprednjackim plakatima kojima je bila oblepljena svaka bandera a na kojima je pisalo "Glasas za Djilasa dobijes Dinkica".....

filip

pre 11 godina

Dobro Mladjo ne davi vise, objavite lepo da idete sa SNS i vi i SPS. Prozivan je LDP za ucene a sta rade ovi veciti koji u svim najcesce pominjanim kombinacijama imaju najmanje poslanika. DS u opoziciju, reformisite i pocistite stranku i u tom slucaju za cetiri godine imacete vise nego lak posao.

trejder

pre 11 godina

tadic da je pametan kao sto nije, okrenuo bi list jos koliko sutra i krenuo da pljuje po svima. Ko god da formira vladu, cekaju ga prevremeni izbri jer sledi vanredno stanje u ekonomiji i nikola tesla ne bi mogao da nas izvuce. DS lepo u opoziciju, izvinjenje biracima za beskicmenjastvo protekle 4 godine, saveznistvo sa SPSom itd.Neka sami izvedu par svojih pred lice pravde, nek ne cekaju da ih hapse. I onda udri po vlasti, godinu dve, ima tu ljudi koji su pismeni i koji imaju kakav takav integritet ali su potpuno gurnuti u stranu, eto njih ponovo na vlasti dok si rekao keks. Samo se blamiraju ovako.

Nikita

pre 11 godina

Samo ne URS! To su sve strani plaćenici! Uništiše Kragujevac! Ako im dozvolimo i vazduh će nam naplaćivati. U toj stranci su sve prodane duše. Ovaj Dinkić - Koferče i Verko bi sve prodali. Sve stranke i mogu da podnesem ali ova URS najviše vređa inteligenciju.

mb011

pre 11 godina

ima li normalnog coveka u ovoj zemlji kome se ne povraca od ovakvih tekstova?! zar ce oni ovakvi svi u kompletu, naredne 4 godine da se bave icim drugim osim daljim pljackanjem ove zemlje? ko god moze, ranac na ledja i preko granice, sto dalje odavde!

Saša

pre 11 godina

Pa zar će Vučić sa lopovom Dinkićem ?! Ništa nas više ne može iznenaditi.
Za nas bi jedini spas bio ponovo narodna revolucija i da se donese zakon da svi koji su sada na političkoj sceni (ujedno i u prethodnih 20 godina) nemaju pravo da se više javno bave politikom. Srbija se nalazi u jako teškoj situaciji, gotovo da ponovo treba da stvara i oslobađa državu ovoga puta od njenih političara koji su je okupirali.

miroslav

pre 11 godina

Dinkić je karijerista i to svako normalan vidi,tako da ne čudi da ponovo bude sa Karićima,Drecunom,Veljom ilić,da učestvije u vraćanu Miloševićeve politike,da sluša Miru Marković...
ništa neočekivano.

Sone

pre 11 godina

Po komentarima vecine reklo bi se da su Srbi narod sa najkracim pamcenjem. Mnogi Borisa Tadica guraju u "dostojanstvenu opoziciju", samo da nije sa "sjecikesom" Mladjom i "prevrtacem" Ivicom. A zaboravljaju da je bas Tadic, kao najmocniji covjek u Srbiji u proteklih 10 godina, dovodio te ljude na vlast, omogucio im bestijanje i lopovluk (nije ni sebe stedio) i cijelu zemlju zavio u crno. Cak je prvi s njima pregovarao, i jos uvijek pregovara, a mnogi eto i dalje misle, iz meni nepoznatog razloga, da je taj malverzant, diletant i visestruku gubitnik na potonjim izborima i dalje pravi covjek da vodi Srbiju. Mislim da je vrijeme da se i drugima da sansa da dodatno pljacakaju i ojade vec ojadjenu Srbiju (ako je jos ista ostalo), pa da se lagano brisemo sa liste postojecih svjetskih nacija, jer ovakvi kakvi smo ni ne zasluzujemo da trosimo ionako deficitarni kiseonik.

Ivan

pre 11 godina

Tek sada se vidi da ni jedna stranka nije govorila istinu pred izbore,nisu ni pokušali.Svako je pljuvao onog drugog,a kad su izbori prošli vidimo da su oni svi u stvari isti.Nema tu nikakve političke razlike,kad odjednom svi sa svima mogu da budu.Čovek kada bolje pogleda mi imamo samo jednu stranku,tj politički plan a to je doći na vlast,a skim to nije bitno.Jedna stranka bi ratovala za Kosovo,a druga bi ga priznala,ali to za njih nije nikakva prepreka da budu u koaliciji.Kao i ovi što bi hapsili Dinkića pre izbora,a posle mogu sa njim u koaliciju.A mismo kao išli da glasamo i da sami izaberemo bolju budućnost.Kako sada to deluje mnogo smešno i naivno.

Mr. Spock

pre 11 godina

Nagradno pitanje: koga je Mladjan Dinkic svojevremeno nazvao dzukelom, pa posle to obrazlozio obicajem da se u srpskom jeziku za onoga ko laze kaze da "laze kao pas"? Da li je uopste bitno sta srpski politicari kazu, ili je vreme poluzaborava informacije kod prosecnog gradjanina - sledeca afera, Kosovo, sportski uspeh, Kosovo, neka druga tema za skretanje paznje., Kosovo...?

smart watch

pre 11 godina

potpuno legitimno i principijelno od Dinkica, u predizbornoj kampanji oci izvadio ostalima da se odreknu cinjenja koalicije sa SNS-om, a tu je i strucnost, kadrovi URS-a vodili su zdravstvo(Tomica Milosavljevic prim.aut.) tako da je koalicija URS-SNS najbolje za Srbiju, fali im samo Zukorlic i Bog da nas vidi. Sreca,sreca, radost.

hijena

pre 11 godina

Oni koji su Dinkicu za govornicom skupstine pokazivali zatvorsko odelo, sada sa njim hoce da prave vladu.Kakve postenjacine sa laznim diplomama na originalnom papiru.

Milan

pre 11 godina

Trenutni nezvanicni pregovori svih stranaka izgleda da se jedino rukovode po tome ko ce kome vise da da. Politicki ideali i uverenje gde i kako sa Srbijom je svejedno politickoj eliti.

DS u opoziciju na 4 godine, pa neka se ovaj "bastion" demokratije u Srbiji presabere kuda i kako sa sobom, a onda i sa zemljom.

to Tomo

pre 11 godina

Samo to uradi Tomislave, podigni Dinkica iz pepela i do narednih izbora ima da vam nestaje clanstvo istom brzinom kojom ste ga i sticali...

kaiser

pre 11 godina

"Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))
(MarkoBG, 17. jun 2012 21:45)"

Videli smo :)))))))))))))))))

Pa ne, toliki jad, tugu i bedu je nemoguće rečima opisati. Jeli bre radikal, ti koji imaš podvojenu ličnost i potpisuješ se sa više imena a ostavljaš komentare sa tačkom na početku, jesi makar primetio da Elena i Janko imaju isti komentar? U 21:03 i 21:05?

Pa ovo je vrh. Kako si dobio ovaj posao ako ne umeš ni copy/paste da odradiš? :D

Shonke

pre 11 godina

SNSjugend opet u akciji? Od vaših komentara web strana se otvara pola sata...

Dakle, na smeta vam ni onaj koji drži finansije države 12 godina (guverner pa ministar ekonomije više puta) a čiji saradnici drže zdravstvo isto toliko (večiti Tomica itd.). Ne smeta vam ni ekipa koja od 2004 godine drži privatizacije (dss+g17), ekipa koja drži kapitalne investicije, puteve (Velja+Mrka), zatim elita koja je vodila mup od 2004 (Jočić+Dačić). Svi su vam oni prihvatljivi i pored toga što su najveće malverzacije, pljačke i zloupotrebe bile upravo u svim tim resorima u pomenutim periodima.
I sad vam je DS neprihvatljiv, loš, treba da ide u opoziciju a da vi, gospodo iz SNS-a samo se zamenite sa DS-om a da sve ostale koji su u stvari bili najveće štetočine (neki i tokom 90ih) ostavite na istim pozicijama da nastave kako su i do sad.

PA KAKVE SU TO ONDA PROMENE!?

Licemeri i hohštapleri.

Danijel

pre 11 godina

Samo se nadam da će ovi polupismeni aktivisti SNS-a koji kopiraju iz Worda umeti da vrhu stranke prenesu poruku :"Ne želimo da vidimo lorda Dinkića od 1000€ u Vladi sa SNS-om"! To im poručujem u ime ljudi koji su glasali za Nikolića u 2. krugu! Ukoliko se ipak ogluše o nas,glasovi idu ka Koštunici i ka Dverima! Na sledećim izborima ima da doživite sudbinu SRS-a!

juznjak

pre 11 godina

Ma ovo je sramota bre ALI sramota i treba da se DS i SNS lepo dogovore i da ugase sve ostale sta je bre ovo stajeeeeeeeee ovo pitam ja vas sve ! Opet Dinkic opet 12 stranaka u vlasti ma daj bre ili se uozbiljite ili lepo da iselimo pa nek budu sami sebi i vlast i opozicija i narod!

NOVI IZBORI

pre 11 godina

Bila bi to jos jedna katastrofa epskih razmera za celu Srbiju mada, ko god formira novu vladu bice nam jos gore nego sto nam je sada.
Mozda bi najbolje resenje u ovako teskoj situaciji bili novi izbori kao u Grckoj.

gost

pre 11 godina

Stvar je vrlo jasna. Dinkić je uradio sve zajedno.
Dobiće najznačajnija mesta, kako bi se priklonio SNS-u i SPS-u.
Vlada će biti Dačićeva, on će biti premijer i odgovaraće za sudbinu Vlade i za sudbinu SPS-sa. Ukoliko Vlada padne za tri - četiri meseca, SPS-a više nema na novim izborima i u novoj Vladi i ide u istoriju, ovoj put sigurno. Ako SNS nebude slušao šta im Dačić kaže ode Vlada, oni postaju dokazano nesposobni a posle sledeći izbor postavlja se i pitanje legitimite Nikolića (pošto SNS pada zbog pada njihove vlade). Dinkića će SNS I SPS morati da slušaju bezpogovorno da ne izaće iz Vlade, jer ista bez njega ostaje samo manjinska uz podršku DSS-sa, što opet znači da isti odlučuje o spoljnoj politici.
Tako da dobijamo Dinkićevu Vladu (od njega zavisi formiranje, rad i kraj Vlade) i tada nas čeka bolan susret sa njegovom temperamentom i željom da u stvari sam vlada.

novosadjanka

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.

kaiser

pre 11 godina

Da dodam i ovo:

Isti komentar imaju i:

(Sanela, 17. jun 2012 20:39) i (DuleM, 17. jun 2012 21:08) i oba imaju tačku na početku.

Jao jao...tugo. Jeste toliko nisko pali radikali? Jel vam stvarno toliko stalo? Kako su vam toliko isprali mozgove da ko zombiji ostavljate komentare, a da ni ne razmislite?

Fuj

URS

pre 11 godina

Laki je malo nervozan.
A možda i nije. Našao je tabor stalne opozicije sa kojima može da radi šta hoce, jer oni nemaju stvarno, žao mi je, ali ni jednog strucnjaka.
A njegova strucnost ce doci do "izražaja".

Nebojsa

pre 11 godina

Ekonomija i zdravstvo ljudima koji su iste unistili i srozali na najnize grane, a samo da bi se posto poto doslo na vlast. E Srbijo...

MP3

pre 11 godina

Vucicu, nek te je stid, ako je ovo istina! Idi iz SNS, ostavi stranku normalnima! Pa gde njega nadje, jos da mu das svu ekonomiju u ruke? To jest, ono sto je ostalo od iste, bas zbog njega, ni ime necu da mu pomenem!

Strahinja

pre 11 godina

Ko je je jedinini upeo da prevari Čaka Norisa? Mlađan Dinkić xD
Ko je u Srbiji jedini jači od Čaka norisa? Mlađan Dinkić xD
Vlade padaju, stranke se smenjuju, samo Mlađa ostaje xD
U svakoj čorbi tu je i? nije mirođija već Mlađa xD

Gledano iz trećeg ugla ...

pre 11 godina

Nego, jel' to onaj isti Dinkić koga su naprednjaci toliko pljuvali, nazivali lopovom, najgorim kriminalcem, itd? Otkud sad, da je postao toliko poželjan partner? Izgleda da je, ipak, fotelja bitnija od svega ...
I podsetio bih aktiviste SNS (koji su izuzetno aktivni ovih dana) da je za SNS glasalo 25% građana a 75% nije glasalo za njih, tako da ih većina građana ne želi na vlasti.

Ivan Prokuplje

pre 11 godina

Tadicu ili iko njemu blizak nek poruci mu da procita svakodnevno komentare na B92 da vidi sta narod misli i tako bude uz narod bar na ovakav nacin.....
Bolje rat nego pakt sa ovim otpadnicima. URS-G17 bice u istoriji opisani gore nego Vuk Brankovic!!!!!!!!!
Opozicija da sa ovim sljamom NE.
Ja prvi ostavljam clansku kartu i sve!
TADICU ako ces tako da se boris za narod i srbiju onda si smesan!
Velika koalicija spas za srbiju, ove odpadnike na deponiju istorije!

Dejan

pre 11 godina

Time je SNS osigurao sebi bar duplo manje glasova na sledecim izborima. Za mnoge njihove glasace Dinkic je najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije...Ikada!

Trabant limuzina

pre 11 godina

Neverovatno je koliko je Dinkić umišljen i koliko je limitiran, otprilike možda za nijansu manje štetan od Obradovića ili Mrkonjića, ali rame uz rame sa Tomicom Deltosavljevićem , sve nešto na silu , banalizuje sve ko Dačić. G 17 je imao ministarstvo zdravlja, pa znamo šta je i kako radio Tomica vakcina, i sad bi Dinkić da dobije makar dva ministarstva, ekonomije i zdravlja, ma smešno. Ajde nek dobije prosvetu i kulturu, pa da vidimo njegove kvalitete. Znamo i šta je njegov guverner Jelašić uradio 2006-te, za jedno 350 miliona evra je ojadio građane Srbije svojim "ekspertskim znanjem" .

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Nisi ti mladjane dobio nikakvu ponudu. O tome odlucuju malo veci likovi nego sto si ti i onaj lozac iz SNS-a, ili tvoj verko, i ove oko tebe, kao ona grubJesicka ili ona sto pobeze u EU bez dovidjenja (pobeze zena pre nego sto su se setili da je apse). Sad mastas o vlasti i prodajes buve, kao dobio si neverovatno dobru ponudu. He, he. Pali bre! Puko si ti za sva vremena. Uroljo si se ti od vlade SNS+DS, jer ima malo da te propitaju za onu carapu na glavi kod ulaska u Narodnu banku. Carapa na glavi= lisice na rukama=bukagije na nogama. He, he.....Pakuj se.

Miladin

pre 11 godina

Borise , ako je ova Vlada sa Ivicom i Maricom (Dinkicem) "preskupa" i ako ce da znaci da ce Mladja i njegovi satrapi i dalje da pljackaju bez kazne , onda te molim da im prepustis da naprave Vladu sa Karicem , Vulinom i ekipom , pa neka Mladjini vide za koga glasaju , a mi (DS i LDP) cemo lepo da se potrudimo u prvih 3 meseca te njihove "Vlade za propast Srbije" da im se smuci zivot i dan kada su pomislili da mogu da se zezaju sa Srbijom i njenom buducnoscu.
Samo , Dacicu , da jedno budemo nacisto , mozes posle toga da se oprostis od tzv "istorijskog pomirenja" , a ja predlazem nama ostalima u Srbiji da se skupimo i da im se napokon posle 5.oktobra konacno nahebemo milosne majcice za sve sto su nam uradili 90ih .Ovoga puta tom spisku cemo dodati i ove "mangupe u nasim redovima, odnosno Mladjine kvazi-strucnjake-hohstaplere".
Zivela demokratska Srbija!
Borise stisni onu stvar i prepusti im Vladu , ako treba , i pusti ih da osete sta je prava Demokratska Stranka , koja ce im zgaditi dan kada su i pokusali da kalkulisu na stetu Srbije.Pa mi smo bre bili 2003. godine mnogo slabiji nego danas ,pa smo se vratili na velika vrata i u velikom stilu za par godina , sada ce nam trebati mnogo manje vremena , ali predlazem da ne budemo vise tako velikodusni kao sto smo bili prema Ivici .

bane

pre 11 godina

Stvarno ovo postaje prenaporno i bezobrazno,nacin na koji se trguje ministarstvima. Ja sa tobom,on sa njim,mi sa onim,meni ovo,tebi ono,njemu to...dosadili ste vise svakome. Ocigledno je da SVI poklecu pred svojim politickim ideologijama(ako ih uopste i imaju) i jasno jure za sto vise ministarstava i pozicija. Znam da se ovo zna i da je sve to tako,ali sam prosto imao zelju da napisem nesto,da olaksam dusu.

Zare

pre 11 godina

Tema je da je Dinkic dobio ponuduod nazadnjaka da dobije ministarstva EKONOMIJE, FINANSIJA, LOKALNE SAMOUPRAVE, REGIONALNOG RAZVOJA....i jos neke. E sad jel to naprednjaci prodaju vladu sobzirom da ce Dacic biti premijer i imati dosadasnja ministarstva? Ne razumem samo glasace nazadnjaka kako im je sada to kogicno? A vec imamo mnogo glasaca koji su se pokajali sto su glasali za Tomislava Master Nikolica jer ne sprovodi patriJotsku politiku zbog koje su za njega glasali vec prepisuje Borisove govore. Sa ovim DS nema nikakve veze kako pokusavate da docarate u komentarima.

Dragan

pre 11 godina

Ovaj covek koji je javno priznao da je lagao ,a da nije ni trepnuo, je glavni pogrebnik srpske ekonomije!
Zamisljam Vladu sa Malim Slobom, Vucicem, Mrkonjicem, Bajatovicem,Dinkicem.
Kakva druzina!
Fali im samo Baba Jula i ekipa je kompletna.

PopNs

pre 11 godina

Ako bi vladu formirali SNS, SPS i URS, a Dinkic i Dacic dobili sve te resore, pitam se sta bi u toj vladi radio SNS? Valjda bi predstavljao manjinsku podrsku vladi SPS-a i URS-a? Sta time dobija SNS, osim sto bi bio za sve kriv, kao sto je to na ovim izborima bio DS?

maradona

pre 11 godina

Konačno izašao iz rupe. Sve zaboravio, pluvanje sa Tomom i Vučićem, lisice i zatvorsko odelo, etiketu lopova i razbojnika koji je ušao u narodnu banku sa kalašnjikovima u rukama. Amnezija zavlada kada treba da se deli plen. Zinuo za vlašću jer su ga "žuti" provalili. Jedva čekam momenat rukovanja i ljubljenja Dinkića i Vučića a iza njih Tomislav.

vlada

pre 11 godina

sto se ne dogovore svi,pa da sastave vladu od 40 stranaka,i 80 ministarstava,sa po 20 savetnika i po 40 pomocnika.To bi bilo stvarno divno,da ljudi mogu lepo da rade :-(

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Na politickoj sceni u Srbiji se dogadja "politicka prostitucija", a akteri su sve politicke stranke koje su u "kombinaciji" za pravljenje nove vlade... doduse, slicno smo imali i posle prethodnih izbora - setimo se koliki ja "sok" izazvala koalicija DS i SPS, dojucerasnjih ljutih neprijatelja! Dakle, nista novo, "njima" ce i dalje da bude dobro, a obicnim ljudima sta Bog da...

aleksandar

pre 11 godina

URS, dinkica ne volim zbog gluposti u vezi preregistracije vozila , da sam hteo njega glaso bih za DS, ovako , uzmete li njega sledeci put glasov moje porodice idu DS-u

Milan Čačak

pre 11 godina

Gledam ovaj naslov i razne izjave u zadnjih mesec dana i pitam se : da li je ovo prelazni fudbalski rok ili period pregovaranja za formiranje vlade u jednoj BEZNADEŽNOJ DRŽAVI? I ne mogu se oteti utisku da je gore nego u fudbalskom prelaznom roku ili ugovaranju tezgi na estradi!Izgubio sam i zadnju nadu da će se ovde neko od najuticajnijih političara setiti da najsposobniji i nabolji ljudi u Srbiji nisu u njihovim partijama i politici! Otuda su i minimalne šanse da čovek sa znanjem i iskustvom dobije bilo kakvu značajniju funkciju,na daj Bože da bude predsednik vlade! Svaka čast Tadiću,glasao sam za njega tri puta PROTIV Nikolića,
ali sada je država i ekonomija u takvoj krizi da jednostavno ona nadrasta i mogućnost njegovog razumevanja krize a kamo li rešenja za izlazak iz iste!Krajnji trenutak je da političari ustupe mesto,makar u bitnim ministarstvima za vođenje ekonomije i privrede,tehnokratama bez političkog pedigrea i bez upliva političkih kratkoročnih interesa koji će nas dugoročno upropastiti nesumnjivo! Ni Tadić ni Dačić ni Jorgovanka nisu ni približno kalibar za premijera u ovako žestokoj krizi! Budu li opet pravili vladu samo iz sebičnih partijskih interesa nikakav rezultat neće imati a sledeću vladu će praviti narod na ulici!A to ne bi valjalo
ni za narod ni za političare!

d

pre 11 godina

Neverovatno je da stranka dobije skoro više ministarskih mesta nego što ima poslanika. To samo dokazuje da SNS nema kadar. Eto ti Srbijo pa glasaj opet za Nikolića.

Dahija

pre 11 godina

DS bi morao u opoziciju, a deo u zatvor. Zaista, građani očekuju da ne prave matematičku većinu (kako su to oni govorili posle prošlih izbora) već da puste druge da pokušaju nešto u ovom našem beznađu (s tim da beznađe nije za njihovu ekipu). Ali "MarkoBG" je lepo provalio SNS-ovce sa onim tačkama ispred komentara, smešni su stvarno, mada i ovi drugi tako rade, al ovi su provaljeni.

Sumadinac

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.

вучела

pre 11 godina

Ако вам неко кућу претвори у рушевину, раскрчми земљу и доведе вас до просјачког штапа, има најбоље препоруке да и даље одлучује о вашој судбини и да му приде поверите оно што је остало од ваше душе.

taxidriver

pre 11 godina

auu ako stvarno to urade iz sns-a sa urs-om za mene su zavrsili,ja sam glasao za sns mnogo loseg su pricali za dinkica sto je i tacno al uci u kombinaciju sa njim za mene je neoprostivo cak i gadljivo fuj bre svi vi...

sasa jokic

pre 11 godina

Nadam se da ce SNS i SPS oformiti Vladu. Ovoj zemlji je potreban udarac u dno, i da sve sto je vise od nedelju dana bilo u politici nestane posle prave revolucije, nakon cega lustracija ne bi ni bila potrebna.
Na politickoj sceni Srbije ne postoji jedan polu normalan igrac!!!

Pera

pre 11 godina

Dosta ljudi vise. Preteraste. Zalazete se svi za narod?
Dokazite tu tezu ilepo na prvoj skupsiti izglasajte da ni jedan poslanik ne moze biti DOZIVOTNO.
Koliko svi Vi koji radite u interesu naroda, imate da radnog staza, ali ne onog u Skupstinskim klupama ?
Covek uveo Pdv, zatim obavezao da se isti placa bez obzira da li je roba prodata ili ne.
U kampanji kaze da Pdv treba da se plati , kada se roba proda.

Dokle cete da nas vredjate? Da li je to jedino sto znate ?

Dejan

pre 11 godina

Gde su pare tu je i Mladjan Dinkic i njegova ekipa. Nema vecih strucnjaka u zemlji od njih. Jadna li je zemlja koja ima ovakve politicare...

Stardust

pre 11 godina

G17. inkvizicija Srbije se nastavlja a iza njih MMF. a iza svega toga,jos zaduzenja i jos siromastva.Neverovatno je kako svaki put opstanu i ostanu na vlasti.Ali Vasington ima "duge ruke".

gmbh

pre 11 godina

prvi koristan komentar koji sam procitala jos od pocetka ove farse oko formiranja vlade:

"SNS+DS+(LDP) i promena ustava Srbije i usvajanje poluvecinskog izbornog sistema na republickom nivou. A onda zbogom ucenjivanju malih stranaka.
(Marko, 17. jun 2012 22:45)"

rajko

pre 11 godina

Kada bi SNS stvarno Dinkicu koji je jedva presao cenzus dao sve ekonomske resore + zdravlje, SPS-u premijera plus ono sto vec sada imaju, mogli bi posle toga de se obese, niko ih ne bi glasao zbog neprincipijalnosti i mazohizma...

Nemanja

pre 11 godina

Ako ako, pa da vidimo sta ce Dinkic da uradi za regione i ostale stvari koje je obecavao u kampanji. Bas me zanima kako ce sve to da iskulira. Zna se kako to ide kod nas u zamlji, kad su izbori onda svi idu po Srbiji i obecavaju, a kad naprave vladu onda svi u Beograd i nastavljaju pljacku Srbije

vlada

pre 11 godina

G17 i SPS su dve stranke koje su najzaslužnije za to što se desilo svim Yugoslavijama. i za ono što se sada dešava srbiji; načisto su je zavele u crno, i narod je opet slep i opet glasa za njih!!!
Pa da li smo mi najmaloumnija nacija na svetu!!!!

Danijel

pre 11 godina

Ako SNS formira Vladu sa URS-om mogu da se pozdrave sa više od 50% svojih glasača,koji prilaze Koštunici,koji jedini ima nekog političkog morala i ideologije. Uostalom ,bolje za SNS je da budu u opoziciji,puste DS da formira Vladu,dovede do konačnog brodoloma i postanu politička istorija Srbije sa sve "stručnjacima" iz URS-a, nego ići sa njima u neke trule političke dilove i gurati prst u oko svojim biračima. Uostalom, to je sada odluka vrha stranke,ali ako to urade,onda se definitivno kajem što sam glasao za Nikolića,bolje je da sam ostao kući i da ne glasam ni za jednu od ponuđenih političkih kreatura.

Insomničar

pre 11 godina

Jel znate kako da prepoznate aktiviste SNS koji se redovno javljaju u komentarima?

Nikovi su im uniformisani: kratka imena, počinju velikim slovom (Jova, Pera, Dana, Janko, Veljko, Marko, Hristina, itd);
Komentari su im takođe uniformisani, kao da ih je računar generisao.
Najčešće forsiraju degutantnu floskulu "volja naroda".

I naravno, piju minuse jer je ovo, ipak, web adresa koju posećuju, u proseku, daleko obrazovaniji ljudi od takvih komentatora.


Građani, bez nervoze...
Ima još država na svetu pored ove ;)
Ako vam se ne sviđa balkanluk, preko malog skoka u neizvesnost do normalnog života.

Zare

pre 11 godina

Vidim neku tacku na pocetku nekih komentara i svi ti komentari, koliko sam video, su dubokoumni naruceni komentari nazadnjaka. Bas mi bilo cudno??? Inace bas mi se svidjaju ovo naruceni komentari, ne treba ih ukidati. Tako mozemo da vidimo pravo lice, ko zna koje po redu, nazadnjaka. Ranije sam vrlo jednostavno odluciovao ko je najbolji, a to je UVEK onaj koga RADIKALI(NAZADNJACI) pljuju.

Zvonko

pre 11 godina

DS i SNS su medjusovno jenda drugoj neprihvatljive. SPS je prihvatljiva i DS-u i SNS-u. URS su prihvatljivi SPS-u i SNS-u, ali nisu DS-u. LDP je prihvatljiv DS-u, ali nije ni SPS-u, ni SNS-u.
Zasto onda vladu ne naprave SNS, SPS i URS, kad je jedino u toj kombinaciji svako svakome prihvatljiv?

Predrag

pre 11 godina

Novo zanimanje u Srbiji, politicki manager. Sve je ovo teska papazjanija koja ce nas skupo kostati, nema nama pomoci, Srbija se sa ovima sama urusava.

purenjak

pre 11 godina

Posto SNS nema nikakve kadrove, ni po strucnosti ni po broju, prinudjeni su da privlace sebi kadrove drugih stranaka i to sada imamo na delu. SPS da im da premijera, URS ekonomski sektor.... Na kraju u toj SNS vladi nece imati niko iz SNS....

gradjanin Juzne Osetije

pre 11 godina

Rusi prave cudo u Srbiji.Ode vam EPS,Telekom,Postanska Stedionica,SrbijaSume,Vode,Platice te im za Jat i zeleznicu.
P.S.Zvesdu i Partizan su vam vec uzeli za dzabe.\
DOSVEDANIJA

ratracer

pre 11 godina

Mogu samo da kazem sledece: Kuku nama!!! Mladja nam je tako lepo sredjivao privredu, zdravstvo i ko zna sta jos da me prosto vata jeza! Njega treba krivicno goniti za sve sto je upropastio u ovih desetak godina, ali "demokratija" je to. Umesto da odgovara, on ce dobiti priliku jos cetiri duuuuge godine da se izivljava i vrsi eksperimente nad ovim jadnim narodom. Sad smo zaista pali najnize!

miroljub ivanovic

pre 11 godina

Danijele, pa u tom slučaju DSS praviće Vladu opet sa Dinkićem za četiri godine.
To je bila i najbolja vlada od 2000-te.Ne brini bez Dinkića nema vlade i on ima moju punu podršku zato što je jedini pravio neke nepopularne poteze i ja glasam već od 2002 god za Dinkića .

kritičar

pre 11 godina

SNS daje Dinkiću kao najmanjem partneru 6 ministarstava, ako "sve ekonomske resore" računamo kao jedno ministarstvo. Dačicu mesto premjera i još po neko ministarstvo bar koliko Dinkiću jer oni su veći partner. Vučić je najavivio Vladu od 12 ministarstava što će reći prosta računica 12-(6+6)=0 Dakle, Naprednjacima NULA ministarstava ako neće da lažu narod, a verovatno im toliko i pripada. Vučić bi mogao da bude novi vratar u vladi pošto je odličan u tome da "drugima otvara vrata"

Nikoleta

pre 11 godina

Zar SNS nije obecala borbu protiv korupcije? Kako ce to da sprovede ako udje sa Dinkicem u koaliciju, a Dinkic je ucestvovao u skoro svim vaznim privatizacijama i poslednjih 10 godina zario i palio u ekonomiji i vidite gde smo sada!!! On je jedini politicar koji toliko hvali samog sebe. I kako ce to Karici da dozvole kada je on unistio Bogoljuba. Stvarno mi nije jasno, ali ovo je Srbija, zemlja Miki Mausa zbog bednih politicara.

Кривокапић

pre 11 godina

Чеда само да уђе у владу.....сви су им добри.....ако ово још мало потраје заволеће он и ДСС.

Mita

pre 11 godina

Samo se nadam da ovi neće uzeti pod svoje Telekom,jer bi se nafatirali još više od DS-a do sada...U svakom slučaju vreme je da DS ode u opoziciju,a bude li DS opet kojim čudom napravio vladu,to će biti jasan dokaz da oni sve daju samo za kakvu-takvu vlast,odakle mogu da pune svoje i partijske džepove...

milan

pre 11 godina

Ta ponuda je samo dokaz vise da su naprednjaci nesposobni da vode bilo koju vladu. Jos iz vremena radikalstva znamo da oni najbolje sto zanju je opozicija i kritikovanje da ne kazemo pljuvanje po politickim neistomisljenicima. Dinkic ako ima i malo karaktera posle svega sto je na njegov racun receno od strane naprednjaka ili bolje receno njenih celnika zadnjih godina, nebi trebalo ni u snu da pomisli na koalicju sa njima.

Svetlana Fox

pre 11 godina

@ Drasko - Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc.

Koliko li su tek glupi oni koji su izgubili od ovih iz SNS?!!

milan

pre 11 godina

Da SNS nema kapaciteta za novu vladu to nam je poznato, barem onima koji su vredno i otvorenih ociju pratili zbivanja za vreme i posle izbora, zato je njihova darezljivost u resursima tako velika ali sta ce biti sa njihovim koalicionim partnerima posle kada koaliciju pocnu da drmaju radikalske snage u naprednjacima i DSS koji kao da se momentalno u opste ne pita.

MUKNAVI

pre 11 godina

Oooo koji snajderaj na politikus sceni Tajkunerije,rupe pronalaze zakrpe i sve puca od usivanja.Dal ce se to svideti Narodu?Ma daj keve ti,ko pita "obican" Narod "izbori" su prosli sada je aktuelan krpaz,rupa i zakrpa!

Mirjana

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Ovo jednostavno nije istina. DS NIJE dobio Beograd, ne znam odakle Vam to. Za Vojvodinu je tacno.

petar.pele

pre 11 godina

Sad se tek pokazuje ko je kakav može Dinkic i URS sa SNS iako nije mogao niti da ih vidi sad kad mu nude njegovo najomiljnije ministarstvo ma može taj sve samo za fotelju

nova politika misao

pre 11 godina

Hehe i ko sada sanja da ce biti borbe protiv korupcije i ispitivanje "sumnjivih privatizacija"...

Nisu oni tu zbog naroda i ideja oni su tu zbog sebe i svojih interesa.

Odmah novi izbori i osnivanje novih politickih stranaka sa mladim progresivnim ljudima bez putera na glavi.

paravan

pre 11 godina

Hahahashaha....naprednjaci dobili gotove komentare iz centrale, ali su toliko glupi da ne znaju da skinu onu tačku ispred - simbol nabrajanja. Ugledajte se na Ds i njihovu "bezimenu" , Mariju ( kad se u trenucima lucidnosti seti imena ) i ostale ( nickove ). Oni nikad nisu pravili baš tolike brljotine. Btw, odakle vama iz stranaka ideja da ćete ljudima promeniti mišljenje pišući komentare !? Pardon copy - paste komentare sa listinga.

DOKTOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Важно је да нова Влада не понови грешке Тадићеве Владе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

glen

pre 11 godina

TADIĆU! Spasi dušu i iskaj grehove... i ODUSTANI. Pusti OVE da prave šta hoće i "završe posao". Reformiši stranku, posmeni vrh (uključujući i sebe). Očito nismo uradili u dno, pa neka nas SNS-URS vodi ka "promenama".

mamihlapinatapei

pre 11 godina

pa da li je moguce da ima preko 100 postova sa bulletinom, sto znaci da su to sigurno propagandni postovi..pogotovu na B92, tu se okome.
to znaci da podrska SNS-u nije tolika koliko sam se uzasavao.

Jelisaveta

pre 11 godina

Molim Borisa Tadica da ojaca karakter.da probudi svoju savest,da negde u sebi pronadje vazne ljudske vrednosti,koje su se davno negde zagubile i ne zloupotrebljava volju gradjana koji su javno iskazali svoju volju za promenama u drzavnom vrhu Srbije!

Ako se koaliciji oko DS pridruže SNS i DSS, eto nama "trajnog rešenja u interesu naroda"!

pre 11 godina

Ah da - ovi su za "sigurnu budućnost i razvoj", a oni su za "izlazak iz krize, za promene na bolje".

Bojan

pre 11 godina

• Mislim da SNS moze da formira buducu vladu,ali da su prvo hteli da demokratama pokazu koliko u stvari nemaju vise snage,jel,demokrate imaju neverovatno viskoko misljenje o svom rejtingu...e,doslo je vreme da se sami suoce sa istinom,da je za njih najbolje da prihvate svoj poraz i odu u opoziciju!

Marc

pre 11 godina

Dobro na duže staze, da završimo sa njima. Loše na srednji rok, jer će njihov populizam još više da opustoši zemlju i da nastavi sa sumnjivim privatizacijama.

Nikola

pre 11 godina

E sad ćemo da dobijemo po hiljadu eura od Nikolića, Dačića i Dinkića! Šta su sve jedan o drugome rekli zadnjih 12 godina a sad će zarad ,,boljeg'' života naroda čak i u koaliciju!

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Pita sin oca: "komunisti su bili crveni?", a otac mu odgovori: "zlatni su bili, zlatni..."... tuzno ali istinito, zato mi ovo uopste nije smesno, nekako mi se place od muke, nemoci i besa...
p.s. ...a Zoran se u grobu okrece, pitam se zasta je on poginuo? Da li za ovaj kupleraj koji nam se ponavlja jos od proslih izbora kada je DS prvi put sklopio pakt sa djavolom i ima nameru da nam to ponovo priredi...

Hristina

pre 11 godina

Iskreno,znao sam da se ta novokomponovana elita oko DS-a nece lako pomiriti sa gubitkom izbora.Oni sada nemaju kud...Kasno su shvatili koliko su izgubili poverenje naroda...ali,idu korak dalje... Sada po svaku cenu zele da ostanu u vlasti... Nemaju ni stida ni srama... Nemaju obraza... Narod vidi sve...prevarili su se ako su i ovaj put pomislili kako se uspesno kriju u nameri da iskrive stvarnu sliku i prilike na nasoj politickoj sceni!

ORA EST

pre 11 godina

Interesantno kako je narod ojađen, i niko nece Urs-kriminalnu stranku. A pri tom najviše se obrušuju na DS. Kažu da su sve to -lopine. Dobro, ja ne znam, moguce je. Ali zašto niko ne da bar jedan primer ogromne krađe.Stalno se pominje neki Dulicev sajt od 25 000eura. Pa zar mislite da su nas ti novci bacili u ovakvo katastrofalno stanje?
Zašto niko ne govori o svim privatizacijama Vlade DSS i G17. Tad je poklonjen NIS za 400 000eura, a za tri godine njihovog rada dobila je Rusija a ne Srbija 1 5000 000eura. I sad pokušavaju da naprave vladu da bi uzeli EPS, ostalo manje više.
Kome je Konuzin bio na predizbornom mitinu-SNSu, ko je išao u Rusiju pred izbore-Dacic ali i Dinkic.
O Koštunici necu ni da govorim, to je sve završeno još 05.oktobra. I gde mu je sad veliki strucnjak Bubalo.
Žao mi je što naš narod zaista nema ni IQ, a ni pamcenje. Baš me briga za vaše minuse, sami ih sebi dajete. Vama stradanja nikad nije dosta, zato samo nastavite. To je vaša sudbina.

Bale

pre 11 godina

• Nije demokratski menjati volju naroda.Narod je glasao protiv Borisa Tadica i Demokratske stranke.Oni su izgubili izbore,i nigde u svetu necete naci primer,da oni koji izgube izbore vode dalje vladu te drzave..

Gile

pre 11 godina

Dačić je smislio dobar plan i pravljenje postizborne koalicije sa Dinkićem je veoma jak potez koji njemu omogućava da u potpunosti vrati Srbiju u devedesete za kojim Ivica stalno pati. Mladja je u toj priči samo "žrtveni jarac" jer će biti žrtvovan prvom prilikom kada se pojave prvi ozbiljni problemi u ekonomiji i narod zatraži odgovornost za loš standard. Koštunica je u toj priči "čovek iz senke" koji će sve to podržati kao što je Dačić njega podržao 2004. godine kako bi ovaj preuzeo potpunu vlast. Od te vlasti (sve rasprodali i pokrali za 4 godine vladavine ) cela nacija je u bedi a isti ti likovi prave novu "prevaru" sa dodatkom naprednjaka ... uvek željnih vlasti.

Владимир

pre 11 godina

Молим медије да што ћешће преносе изјаве Јовановића, нарочито шта је доручковао, колико је пута зевнуо и све остало од животног и државотворног значаја.
Да је врло важно што пре формирати владу је бриљантна мисао о којој ће генерације да причају. То је наша водиља, а Чеда Грашанин последњих времена!

Dragan

pre 11 godina

• Prst na celo,i... Sve stranke koje su usle u parlamentr,a nisu osvojile neki veci procenat na izborima,treba da razmisle u pravcu onoga sto je narod zeleo...

Morpheus

pre 11 godina

Kako god okrenemo, ispostava MMF-a u Srbiji (URS) mora biti u vladi. A vi i dalje razglabate o tome ko je bolji, ima bolji program, više rezultata... Moj narode, kad progledaš biće kasno...

Nenad Nis

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem kako su svi glasaci DS listom za koaliciju sa SNS, toboz da ne bi "Koferce i Sojic" dosli na vlast. U sustini, demokrate su toliko navikle da vladaju da bi sklopile pakt i sa crnim djavolom, samo da im neko ne otme fotelje. Idite u opoziciju, procesljajte svoje redove, bice bolje i za vas i za Srbiju, jer smo sa vama na celu dotakli samo dno, gora vlada tesko da je moguca. Nadam se samo da cete demokratski prihvatiti dolazak SNS-a na vlast, ako ste vec tolike demokrate.

Gorilla

pre 11 godina

Kako su providni ovi dezurni iz DS-a po komentarima da je to vec za patologiju.
Da li stvarno mislite dame i gospodo redari iz DS, da ima vise onih biraca koji nisu videli blagodeti vladavine DS i "onih" povlascenih od strane DS?
Da li je sramota da kazem "necu biti premijer" pa sutradan "bicu premijer"?
Pijacari odrze rec kada odes na pijacu.!
Ko ne odrzi rec sta snjim???
Da li je sramota da DS nece formirati vladu pre leta a izgubi izbore na svim nivoima a zeli da forimra vladu?
Da li je sramota da pripadate takvom DS-u koji lici na muzej?

Dragan makednonac

pre 11 godina

Dela govore sve vreme vaseg mandata,i svih onih prethodnih mandata...dela govore da nista ne radite za gradjane,da sve radite za sopstvene dzepove!

@Tromb

pre 11 godina

Ако је неко за затвор онда је то велико ДС предузеће а не Динкић и екипа. Он је барем од Крагујевца, Ништа, Зајечара, Врања урадио нешто за народ. То осећају сви зато су тамо и добили.

Punmik

pre 11 godina

Jbt. Pa ovo ovde ozbiljno neko radi na promociji stranaka, ni udba nije bila na tom nivou. ja sam mislio da je u pitanju paranoja kad neko prebaci da su komentari stranački dirigovani, ali ovo ovde je vrh.jadnije od svih vesti zajedno, sad stvarno nemam čemu da se nadam, bar da ste platili profi kopi pejstere nego i to po stranačkim zadacima, sramota!

bane

pre 11 godina

dal stvarno neko u ovo veruje?! Pa to je doslo iz kuhinje ds da bi lakse progutali njihovi glasaci kad udju sa njima za 10ak dana. Ne primajte se...

Sele

pre 11 godina

• Ne zaboravimo Na SNS-u je da odluci ko ce voditi buducu vladu.Ne zaboravimo, oni su dobili izbore,narod je njima i zeleo da ponudi mandat.

Sanela

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

Elena

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

Acko

pre 11 godina

• Ja sam obican gradjanin,koga ne zanimaju strancarenja,ali me jako pogadjaju nepravde ovog naroda...a,dogadjale su se...dogadjaju se...neki bi zeleli da se opet ponove...Narod je rekao svoje 6 maja,ko sada zeli to da promeni?Ko zeli sebe i svoju stranku da istakne ispred volje ovog naroda? Treba shvatiti jednu vrlo ozbiljnu stvar,a to je da narod nece dozvoliti da se njegova volja okrene u korist onih koje je narod takodje postavio na gubitnicko mesto...Narod je svima 6.maja pokazao gde im je mesto! Bas,tako!!!

Mihailo

pre 11 godina

Sada mi vise nista nije jasno! Za sebe ne mogu da kazem da redovno pratim politicka desavanja sem uoci izbora jer nam tada svaka TV stanica namece da slusamo politicare kroz svoje programe. Nisam ni pristalica ni simpatizer niti jedne politicke stranke. Postujem izborne rezultate jer dolaze kao rezultat zelje gradjana za boljim zivotom. SNS je kroz svoju kampanju najavljivala da ce ispitati po drzavu stetne privatizacije a sada gospodina Dinkica isticu kao svog koalicionog partnera. DS je celu svoju kampanju zasnovala na frazama. SPS ne bira sredstva ni partnera da ostane u vlasti. Za ostale stranke mislim da nisu bitan faktor na politickoj sceni i kao takve podlozne su saradnji sa svima. Sad mi nije bas najjasnije da li vrh SNS-a misli da su njihovi biraci glasali da bi Dinkica ponovo gurnuli na vrh. Da li vrh DS-a smatra da svako ko je glasao za njih hoce da mu Dacic kroji novu vladu? Definitivno njih ne zanima kako narod zivi njih samo zanima da sacuvaju svoje fotelje! Ali ko god da formira vladu nece u njoj sedeti ceo mandat jer nema strucnjaka koji moze nas da izvuce iz krize. A svi se frljaju ministarstvima kao da cemo imati vladu od sto ministara.

Tromb

pre 11 godina

Bilo koja stranka koja pozove URS (maskirane G17 + vajne experte) u vladu potpisuje sebi sigurnu smrtnu presudu na sledecim izborima koji ce biti svakako prevremeni, jer Srbiju cekaju veoma veoma teska vremena puna trzavica i neizvesnosti. To znaju i ovi sto bi da prave vladu, sve stranke, pa su na sceni podmetanja i stari pokusaji pomeranja odgovornosti. Za Srbiju bi bilo najbolje napraviti tzv 'veliku koaliciju' i poceti ozbiljne reforme. Dobrom delu G17+ nije mesto u vladi nego u zatvoru, gradjani su glasali za promene i to je ocigledno, a ako sve ostane po starom ( a sa URS u vladi nikakve reforme u zdravstvu i finansijskom sektoru se nece moci provesti ) onda ce ih na sledecim izborima narod masovno ignorisati, mnogo vise nego na ovim izborima. Zato - pamet u glavu i ne zovite URS u vladu nego krenite da hapsite konacno one koji to odavno zasluzuju.

Vlada

pre 11 godina

• Mislim da je za Srbiju i celi srpski narod najbolje da vladu formira SNS sa svojim potencijalnim koalicionim partnerima,jer bi se jedino tako ispostovala volja gradjana iskazana na prethodnim izborima.

Blagoje

pre 11 godina

• Iz redova DS i njihove koalicije se najcesce cuje kako ce nova vlada morati da zamrzne plate i penzije.Naravno,niko od njih nije bio spreman da krene od svog kabineta,da predlozi restriiktivne mere stednje,da smanje svoj vozni park,da se ukinu drzavni sekretari,sve vladine agencije i kancelarije,da se napravi usteda u toj preglomaznoj masineriji,a ne na teret ovog jadnog naroda,koji ne moze ni da prezivi sa tim platama i penzijama

Daca

pre 11 godina

• Definitivno,oni koji su predlozili povecanje PDV-a nisu ni mislili na gradjane.Njih uopste nije ni zanimalo kako ce to uticati na njihov standard,zato,sto njima i nije stalo do gradjana,vec do sopstvenog interesa,a to je da se nadju jos jedan mandat u vlasti...pa,cak i to protiv volje gradjana!

Losmi

pre 11 godina

koji likovi kao sns im nudi skoro sve pa bi mogao i tadic da se otvori. kad razmislim mozda je i bolje ovako. brze cemo da stignemo do dna. bolje do sam jos mlad i prav.

Don Hihot

pre 11 godina

O boze.
Zuti novinari iz Tanjuga bubni neku prpagandnu glupost i odjednom 7000 komentara nekih besnih gradjana :)
Opametite se ljudi i razmisljajte malo svojom glavom i neveruhte bas svemu sto procitate!!!!

ПРОФЕСОР ЕКОНОМИЈЕ

pre 11 godina

За промене НА БОЉЕ, важно је да нова Влада не понови грешке старе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

Jova

pre 11 godina

• Vlada,iskljucivo za SNS Preziveli smo sve one nedace koje su nas zadesile u vreme vlade DS-a...narod je odlucio da od toga budemo sto dalje!

Vojka

pre 11 godina

• SNS je pokrenula razgovore na temu formiranja buduce vlade,tako da je sada na ostalima da pokazu koliko su principijelni i odgovorni,s obzirom da su svi izrekli kritike na rad prosle vlade...

Bilja

pre 11 godina

• Najzad,i u ovoj zemlji treba da zazivi demokratija! Treba da se ispostuju sve norme koje demokratija zahteva...narod je glasao za promene i ne moze volju naroda da promeni Demokratska stranka svojom zeljom da ostane na vlasti i ako je izbore izgubila i to,na svim nivoima!

Janko

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

DuleM

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

zhasu

pre 11 godina

Demokratija je oblik vladavine, u kojoj, volja biracke vecine (izborni glasovi) se uvek i iznova paradoksalno izvrdaju. I uvek na kraju pobedi i politiku kroji
(quote: "Isključivo nas zanima sprovođenje programa za koji smo dobili podršku na izborima, saopšteno je iz te stranke. ") volja minorne manjine !

Proja

pre 11 godina

• Ko bi bio spreman da mogucnost formiranja vlade preotme stranci koja je dobila najveci broj mandata na parlamemntarnim izborima?

DS je proslost

pre 11 godina

Sada bi trebalo da bude jasno svim clanovima DS,zasto su pali na najnize grane od kada je ponovo zaziveo vise partiski sistem u Srbiji!Razlog je jednostavan,a to je da DS se nije rastao od komunisticke ideologije koja je dominirala kroz dikturu zadnjih 60 godina.Sami su krivi za sve,a najvise DS,ovci snose krivicu koju stetu naneli gradjanima Srbije,pogotovu gradjanima je sada sve jedno ko ce da ima i vodi vlast,jer su zadnja nada za civilizovanu i pravnu demokratiju DS izigrali!

autonomas

pre 11 godina

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.
(Sumadinac, 18. jun 2012 08:51)

srce mi je zaigralo od srece kad sam procitao reci izmedju poslednjeg zareza i tacke....a sto se tice vojvodjanskih univerziteta, mi cemo da nastavimo da vicemo da vojvodina treba da ima ZAKONODAVNU, IZVRSNU I SUDSKU VLAST, IZVORNE PRIHODE I PRAVO NA IMOVINU, a nakon svega toga formiracemo jos neki univerzitet

zato sto ja zivim ovde

Dana

pre 11 godina

• Postujte svaki glas! Socijalisti su u predizbornoj kampanji jako kritikovali DS i njihovo vodjenje vlasti,zato i ocekujem da ce i ostati pri tom stavu,kako ne bi izneverili svoje birace,jer su i glasove dobijali zarad toga!

Milka

pre 11 godina

• Vladu treba sto pre formirati i zato ne treba cekati na DS i Borisa Tadica...Stranka sa najvecim brojem osvojenih mandata treba da predlozi svog kandidata za premijera i obezbedi sebi vecinu u parlamentu.Zato,podrzavam spremnost SNS-a na saradnju sa drugim strrankama po tom pitanju.

Charles Bronson

pre 11 godina

Slazem se sto Dulebg rece da je ovo pljuvanje po narodu, ali na zalost ovo je creme de la creme naseg politickog zivota (ovde ubrajam sve politicke stranke nase zemlje), ovo je najvise sto Srbija u ovom trenutku moze da ponudi. Da postoje bolji, ti bolji bi bili na vlasti. Ako se napravi presek celokupnog drustva i ako uzmete u obzir prosecnog gradjanina nase zemlje koji je toliko osiromasen, razocaran, obespravljen i unazadjen nije za ocekivati da njegovi predstavnici budu bolji od trnutno aktuelnih. Na kraju krajeva mi smo ih birali i ove sada i one pre njih i one pre-pre njih...mozda kada malo bolje razmislim Dulebg i nije skroz u pravu, mozda mi pljujemo sami po sebi.

Verica

pre 11 godina

• Srbija i njeni gradjani ce izaci iz krize jedino sa SNS-om i vladom koju ce oni predvoditi! Danas ne moze biti bolje,ako na vlasti ostanu svi oni koji su nas doveli u ovakvu situaciju,a pri tome jos i izgubili izbore!

Dragana10

pre 11 godina

ja mislim da oko formiranja vlade nije rec sta i koliko bi koja stranka dobila, jer se sama vlada ne formira zbog stranaka nego zbog naroda, a vlada koju bi sastavila sns bi donela mnogo srbiji i njenim gradjanima

robert

pre 11 godina

mogucnost formiranja koalicije je najveca budalastina sto moze da postoji, tako svako moze da bude na vlasti. Ovo je komedija, sramota i sve najgore sto moze da nam se desi. Dinkic ce na zalost verovatno da bude veliki faktor oped i u novoj vladi jer ga podrzava zapad koji ga je i proglasio za najboljeg ministra finansija kada je za to i dobio nagradu.
Ne znam kome smo toliko zgresili da nas ovoliko maltretiraju ali ovde kraj nikako nije blizu niti dobar za bilo koga od nas obicnih gradjana.
Dzaba smo mi isli na izbore, glasali bas protiv ovih koji su nas lagali i rasprodali a eto oni oped dolaze na vlast.
Izgleda da je vreme da se ode iz ove zemlje jer tu nece jos malo ni trava rasti a da je ne "oporezuju".

Marina

pre 11 godina

I mi smo se naslusali raznih prica i obecanja,pravdanja i ucena,doslo je vreme da se nasi vlastodrsci pozdrave medjusobno, povuku, i po prvi put moralno neposrnu.

Shone

pre 11 godina

Ja koliko vidim ovde moze svako sa svakim, niko nece ni sa kim, a na kraju ce ipak nekako sastaviti vladu (koja ce biti prakticno ista jer ocigledno je da je samo pitanje ko ce biti stozer SNS ili DS, ostali igraci su isti). Cini mi se da je Srbija jedina zemlja u Evropi u kojoj ce skoro sve stranke u parlamentu biti nekakva vlast (neko na republickom, neko na gradskom, neko ima predsednika, neko je u vise kombinacija) i prakticno opozicija u ovom trenutku spada samo na DSS (ako se i oni sad ne prodaju a valjda nece). S druge strane to mozda i nije lose, narod ce lepo da se smeje kad krenu kao da se svadjaju jedni sa drugima a istovremeno su skoro svi u nekoj kombinaciji. Jedini je problem sto ce to smejanje biti onako kiselo, sto bi se reklo od muke. :)

miroljub ivanovic

pre 11 godina

Danijele, pa u tom slučaju DSS praviće Vladu opet sa Dinkićem za četiri godine.
To je bila i najbolja vlada od 2000-te.Ne brini bez Dinkića nema vlade i on ima moju punu podršku zato što je jedini pravio neke nepopularne poteze i ja glasam već od 2002 god za Dinkića .

Damir

pre 11 godina

Odlično. Jednim udarcem dve muve. Krezubi su toliko besni na Dinkića, zato što nisu mogli da ostvare rešenje svih svojih životnih problema sa onih hiljadu evra, da SNS-u nikada neće oprostiti koaliciju sa Dinkićem, isto kao što Dinkiću nikada nisu oprostili tih hiljadu evra. Dakle, za godinu dana imamo puknuti SNS, radikale van skupštine, puknutog Dinkića (koji će tu vladu upravo da sruši), SPS koji više neće biti "faktor bez koga se ne može", a neki novi GSS da bi i "beli iz kruga Dvojke" imali za koga da glasaju, LDP+SPO i pročišćeni DS će lagano imati 50+%. Taman dovoljno vremena da se GSS oformi, da Čeda objasni i da Tadić konačno očisti DS od bagre (mada će bagra sama preleteti u stranke koje su na vlasti).

Verica

pre 11 godina

• Srbija i njeni gradjani ce izaci iz krize jedino sa SNS-om i vladom koju ce oni predvoditi! Danas ne moze biti bolje,ako na vlasti ostanu svi oni koji su nas doveli u ovakvu situaciju,a pri tome jos i izgubili izbore!

Sanela

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

Acko

pre 11 godina

• Ja sam obican gradjanin,koga ne zanimaju strancarenja,ali me jako pogadjaju nepravde ovog naroda...a,dogadjale su se...dogadjaju se...neki bi zeleli da se opet ponove...Narod je rekao svoje 6 maja,ko sada zeli to da promeni?Ko zeli sebe i svoju stranku da istakne ispred volje ovog naroda? Treba shvatiti jednu vrlo ozbiljnu stvar,a to je da narod nece dozvoliti da se njegova volja okrene u korist onih koje je narod takodje postavio na gubitnicko mesto...Narod je svima 6.maja pokazao gde im je mesto! Bas,tako!!!

Proja

pre 11 godina

• Ko bi bio spreman da mogucnost formiranja vlade preotme stranci koja je dobila najveci broj mandata na parlamemntarnim izborima?

Elena

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

DuleM

pre 11 godina

• Ipak,vladu treba da formiraju oni koji su izbore dobili i koji imaju plan stednje koji nece ugroziti i ovako los standard nasih gradjana,ali ce reforme stednje sprovesti kroz javne nabavke,kroz smanjenje velikog broja administracije pri vladi,kroz ukidanje raznih privilegija funkcionera...

Bojan

pre 11 godina

• Mislim da SNS moze da formira buducu vladu,ali da su prvo hteli da demokratama pokazu koliko u stvari nemaju vise snage,jel,demokrate imaju neverovatno viskoko misljenje o svom rejtingu...e,doslo je vreme da se sami suoce sa istinom,da je za njih najbolje da prihvate svoj poraz i odu u opoziciju!

Bale

pre 11 godina

• Nije demokratski menjati volju naroda.Narod je glasao protiv Borisa Tadica i Demokratske stranke.Oni su izgubili izbore,i nigde u svetu necete naci primer,da oni koji izgube izbore vode dalje vladu te drzave..

Bilja

pre 11 godina

• Najzad,i u ovoj zemlji treba da zazivi demokratija! Treba da se ispostuju sve norme koje demokratija zahteva...narod je glasao za promene i ne moze volju naroda da promeni Demokratska stranka svojom zeljom da ostane na vlasti i ako je izbore izgubila i to,na svim nivoima!

Janko

pre 11 godina

• Od demokrata smo na sve navikli...povecanja PDV-a,zamrzavanje plata i penzija,navikli smo i na to da se ne mire sa izbornim neuspehom,pa bi nas sada opet doveli u situaciju da nam ukinu i vazduh!

Daca

pre 11 godina

• Definitivno,oni koji su predlozili povecanje PDV-a nisu ni mislili na gradjane.Njih uopste nije ni zanimalo kako ce to uticati na njihov standard,zato,sto njima i nije stalo do gradjana,vec do sopstvenog interesa,a to je da se nadju jos jedan mandat u vlasti...pa,cak i to protiv volje gradjana!

Jova

pre 11 godina

• Vlada,iskljucivo za SNS Preziveli smo sve one nedace koje su nas zadesile u vreme vlade DS-a...narod je odlucio da od toga budemo sto dalje!

Blagoje

pre 11 godina

• Iz redova DS i njihove koalicije se najcesce cuje kako ce nova vlada morati da zamrzne plate i penzije.Naravno,niko od njih nije bio spreman da krene od svog kabineta,da predlozi restriiktivne mere stednje,da smanje svoj vozni park,da se ukinu drzavni sekretari,sve vladine agencije i kancelarije,da se napravi usteda u toj preglomaznoj masineriji,a ne na teret ovog jadnog naroda,koji ne moze ni da prezivi sa tim platama i penzijama

Sele

pre 11 godina

• Ne zaboravimo Na SNS-u je da odluci ko ce voditi buducu vladu.Ne zaboravimo, oni su dobili izbore,narod je njima i zeleo da ponudi mandat.

Vlada

pre 11 godina

• Mislim da je za Srbiju i celi srpski narod najbolje da vladu formira SNS sa svojim potencijalnim koalicionim partnerima,jer bi se jedino tako ispostovala volja gradjana iskazana na prethodnim izborima.

Dana

pre 11 godina

• Postujte svaki glas! Socijalisti su u predizbornoj kampanji jako kritikovali DS i njihovo vodjenje vlasti,zato i ocekujem da ce i ostati pri tom stavu,kako ne bi izneverili svoje birace,jer su i glasove dobijali zarad toga!

Milka

pre 11 godina

• Vladu treba sto pre formirati i zato ne treba cekati na DS i Borisa Tadica...Stranka sa najvecim brojem osvojenih mandata treba da predlozi svog kandidata za premijera i obezbedi sebi vecinu u parlamentu.Zato,podrzavam spremnost SNS-a na saradnju sa drugim strrankama po tom pitanju.

Vojka

pre 11 godina

• SNS je pokrenula razgovore na temu formiranja buduce vlade,tako da je sada na ostalima da pokazu koliko su principijelni i odgovorni,s obzirom da su svi izrekli kritike na rad prosle vlade...

Jos uvek sanjammmm

pre 11 godina

Neeeeeeeee, neeeeeeeee savet, dajte mi savet kako da se probudim iz ove nocne more, Mladja koji je unistio banke i zdravstvo dobija mandat da zavrsi posaoooo, neeeeeeeeee

Sumadinac

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.

Danijel

pre 11 godina

Samo se nadam da će ovi polupismeni aktivisti SNS-a koji kopiraju iz Worda umeti da vrhu stranke prenesu poruku :"Ne želimo da vidimo lorda Dinkića od 1000€ u Vladi sa SNS-om"! To im poručujem u ime ljudi koji su glasali za Nikolića u 2. krugu! Ukoliko se ipak ogluše o nas,glasovi idu ka Koštunici i ka Dverima! Na sledećim izborima ima da doživite sudbinu SRS-a!

Dragan

pre 11 godina

• Prst na celo,i... Sve stranke koje su usle u parlamentr,a nisu osvojile neki veci procenat na izborima,treba da razmisle u pravcu onoga sto je narod zeleo...

Sone

pre 11 godina

Po komentarima vecine reklo bi se da su Srbi narod sa najkracim pamcenjem. Mnogi Borisa Tadica guraju u "dostojanstvenu opoziciju", samo da nije sa "sjecikesom" Mladjom i "prevrtacem" Ivicom. A zaboravljaju da je bas Tadic, kao najmocniji covjek u Srbiji u proteklih 10 godina, dovodio te ljude na vlast, omogucio im bestijanje i lopovluk (nije ni sebe stedio) i cijelu zemlju zavio u crno. Cak je prvi s njima pregovarao, i jos uvijek pregovara, a mnogi eto i dalje misle, iz meni nepoznatog razloga, da je taj malverzant, diletant i visestruku gubitnik na potonjim izborima i dalje pravi covjek da vodi Srbiju. Mislim da je vrijeme da se i drugima da sansa da dodatno pljacakaju i ojade vec ojadjenu Srbiju (ako je jos ista ostalo), pa da se lagano brisemo sa liste postojecih svjetskih nacija, jer ovakvi kakvi smo ni ne zasluzujemo da trosimo ionako deficitarni kiseonik.

Nebojsa

pre 11 godina

Ima li jos koga ko se nije po*rao po DS-u? To su i zasluzili ... Kampanja "Kao mali sam igrao basket sa drugarima" vredja intelekt svih nas, bivsih, glasaca i simpatizera originalne demokratske stranke ... Sve sto su dobili, potpuno su zasluzili!

Mirjana

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.
(novosadjanka, 17. jun 2012 22:26)

Ovo jednostavno nije istina. DS NIJE dobio Beograd, ne znam odakle Vam to. Za Vojvodinu je tacno.

Hristina

pre 11 godina

Iskreno,znao sam da se ta novokomponovana elita oko DS-a nece lako pomiriti sa gubitkom izbora.Oni sada nemaju kud...Kasno su shvatili koliko su izgubili poverenje naroda...ali,idu korak dalje... Sada po svaku cenu zele da ostanu u vlasti... Nemaju ni stida ni srama... Nemaju obraza... Narod vidi sve...prevarili su se ako su i ovaj put pomislili kako se uspesno kriju u nameri da iskrive stvarnu sliku i prilike na nasoj politickoj sceni!

novosadjanka

pre 11 godina

Kako god vam to zvučalo uvredljivo, ali demokrate su dobile dva intelektualno najjača uporišta, a to su Vojvodina i Beograd. To sve govori. E, ako ćete da vam državu vode ''oni drugi'', izvolite pa pravite vladu s njima. Preživećemo i to i onda im valjda videti ledja za sva vremena. Muka nam je od Dinkića i Dačića. Obojica su se pokazala kao ''veliki stručnjaci''.

Dragana10

pre 11 godina

ja mislim da oko formiranja vlade nije rec sta i koliko bi koja stranka dobila, jer se sama vlada ne formira zbog stranaka nego zbog naroda, a vlada koju bi sastavila sns bi donela mnogo srbiji i njenim gradjanima

Drasko

pre 11 godina

Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc. Ako ne znate kako se brise, molim Vas da kontaktirate centralu stranke.

Jelisaveta

pre 11 godina

Molim Borisa Tadica da ojaca karakter.da probudi svoju savest,da negde u sebi pronadje vazne ljudske vrednosti,koje su se davno negde zagubile i ne zloupotrebljava volju gradjana koji su javno iskazali svoju volju za promenama u drzavnom vrhu Srbije!

Nikita

pre 11 godina

Samo ne URS! To su sve strani plaćenici! Uništiše Kragujevac! Ako im dozvolimo i vazduh će nam naplaćivati. U toj stranci su sve prodane duše. Ovaj Dinkić - Koferče i Verko bi sve prodali. Sve stranke i mogu da podnesem ali ova URS najviše vređa inteligenciju.

Zvonko

pre 11 godina

DS i SNS su medjusovno jenda drugoj neprihvatljive. SPS je prihvatljiva i DS-u i SNS-u. URS su prihvatljivi SPS-u i SNS-u, ali nisu DS-u. LDP je prihvatljiv DS-u, ali nije ni SPS-u, ni SNS-u.
Zasto onda vladu ne naprave SNS, SPS i URS, kad je jedino u toj kombinaciji svako svakome prihvatljiv?

Nenad Nis

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem kako su svi glasaci DS listom za koaliciju sa SNS, toboz da ne bi "Koferce i Sojic" dosli na vlast. U sustini, demokrate su toliko navikle da vladaju da bi sklopile pakt i sa crnim djavolom, samo da im neko ne otme fotelje. Idite u opoziciju, procesljajte svoje redove, bice bolje i za vas i za Srbiju, jer smo sa vama na celu dotakli samo dno, gora vlada tesko da je moguca. Nadam se samo da cete demokratski prihvatiti dolazak SNS-a na vlast, ako ste vec tolike demokrate.

Dahija

pre 11 godina

DS bi morao u opoziciju, a deo u zatvor. Zaista, građani očekuju da ne prave matematičku većinu (kako su to oni govorili posle prošlih izbora) već da puste druge da pokušaju nešto u ovom našem beznađu (s tim da beznađe nije za njihovu ekipu). Ali "MarkoBG" je lepo provalio SNS-ovce sa onim tačkama ispred komentara, smešni su stvarno, mada i ovi drugi tako rade, al ovi su provaljeni.

Miladin

pre 11 godina

Borise , ako je ova Vlada sa Ivicom i Maricom (Dinkicem) "preskupa" i ako ce da znaci da ce Mladja i njegovi satrapi i dalje da pljackaju bez kazne , onda te molim da im prepustis da naprave Vladu sa Karicem , Vulinom i ekipom , pa neka Mladjini vide za koga glasaju , a mi (DS i LDP) cemo lepo da se potrudimo u prvih 3 meseca te njihove "Vlade za propast Srbije" da im se smuci zivot i dan kada su pomislili da mogu da se zezaju sa Srbijom i njenom buducnoscu.
Samo , Dacicu , da jedno budemo nacisto , mozes posle toga da se oprostis od tzv "istorijskog pomirenja" , a ja predlazem nama ostalima u Srbiji da se skupimo i da im se napokon posle 5.oktobra konacno nahebemo milosne majcice za sve sto su nam uradili 90ih .Ovoga puta tom spisku cemo dodati i ove "mangupe u nasim redovima, odnosno Mladjine kvazi-strucnjake-hohstaplere".
Zivela demokratska Srbija!
Borise stisni onu stvar i prepusti im Vladu , ako treba , i pusti ih da osete sta je prava Demokratska Stranka , koja ce im zgaditi dan kada su i pokusali da kalkulisu na stetu Srbije.Pa mi smo bre bili 2003. godine mnogo slabiji nego danas ,pa smo se vratili na velika vrata i u velikom stilu za par godina , sada ce nam trebati mnogo manje vremena , ali predlazem da ne budemo vise tako velikodusni kao sto smo bili prema Ivici .

DS je proslost

pre 11 godina

Sada bi trebalo da bude jasno svim clanovima DS,zasto su pali na najnize grane od kada je ponovo zaziveo vise partiski sistem u Srbiji!Razlog je jednostavan,a to je da DS se nije rastao od komunisticke ideologije koja je dominirala kroz dikturu zadnjih 60 godina.Sami su krivi za sve,a najvise DS,ovci snose krivicu koju stetu naneli gradjanima Srbije,pogotovu gradjanima je sada sve jedno ko ce da ima i vodi vlast,jer su zadnja nada za civilizovanu i pravnu demokratiju DS izigrali!

@Tromb

pre 11 godina

Ако је неко за затвор онда је то велико ДС предузеће а не Динкић и екипа. Он је барем од Крагујевца, Ништа, Зајечара, Врања урадио нешто за народ. То осећају сви зато су тамо и добили.

bane

pre 11 godina

dal stvarno neko u ovo veruje?! Pa to je doslo iz kuhinje ds da bi lakse progutali njihovi glasaci kad udju sa njima za 10ak dana. Ne primajte se...

Danijel

pre 11 godina

Ako SNS formira Vladu sa URS-om mogu da se pozdrave sa više od 50% svojih glasača,koji prilaze Koštunici,koji jedini ima nekog političkog morala i ideologije. Uostalom ,bolje za SNS je da budu u opoziciji,puste DS da formira Vladu,dovede do konačnog brodoloma i postanu politička istorija Srbije sa sve "stručnjacima" iz URS-a, nego ići sa njima u neke trule političke dilove i gurati prst u oko svojim biračima. Uostalom, to je sada odluka vrha stranke,ali ako to urade,onda se definitivno kajem što sam glasao za Nikolića,bolje je da sam ostao kući i da ne glasam ni za jednu od ponuđenih političkih kreatura.

Zare

pre 11 godina

Tema je da je Dinkic dobio ponuduod nazadnjaka da dobije ministarstva EKONOMIJE, FINANSIJA, LOKALNE SAMOUPRAVE, REGIONALNOG RAZVOJA....i jos neke. E sad jel to naprednjaci prodaju vladu sobzirom da ce Dacic biti premijer i imati dosadasnja ministarstva? Ne razumem samo glasace nazadnjaka kako im je sada to kogicno? A vec imamo mnogo glasaca koji su se pokajali sto su glasali za Tomislava Master Nikolica jer ne sprovodi patriJotsku politiku zbog koje su za njega glasali vec prepisuje Borisove govore. Sa ovim DS nema nikakve veze kako pokusavate da docarate u komentarima.

Insomničar

pre 11 godina

Jel znate kako da prepoznate aktiviste SNS koji se redovno javljaju u komentarima?

Nikovi su im uniformisani: kratka imena, počinju velikim slovom (Jova, Pera, Dana, Janko, Veljko, Marko, Hristina, itd);
Komentari su im takođe uniformisani, kao da ih je računar generisao.
Najčešće forsiraju degutantnu floskulu "volja naroda".

I naravno, piju minuse jer je ovo, ipak, web adresa koju posećuju, u proseku, daleko obrazovaniji ljudi od takvih komentatora.


Građani, bez nervoze...
Ima još država na svetu pored ove ;)
Ako vam se ne sviđa balkanluk, preko malog skoka u neizvesnost do normalnog života.

d

pre 11 godina

Neverovatno je da stranka dobije skoro više ministarskih mesta nego što ima poslanika. To samo dokazuje da SNS nema kadar. Eto ti Srbijo pa glasaj opet za Nikolića.

Alex

pre 11 godina

Od Dinkića se uvek sve može očekivati. Čovek bez obraza i skrupula. Samo mu dajte dovoljno novca da kontroliše i on je vaš. G17, ako se još uvek tako zove stranka je definitivno gori i od JUL-a.

DOKTOR EKONOMIJE

pre 11 godina

Важно је да нова Влада не понови грешке Тадићеве Владе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

Razocarani glasac

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da ce Dinkic opet uskociti u neku fotelju.Gde su SNS predizborna obecanja da ce stetocine zavrsiti tamo gde im je mesto (iza resetaka)?

snrznuta srbija na - 273

pre 11 godina

Da li je ovo normalno posle svih afera Nacionalna Štedionica i unuštavanja bankarskog sistema, Tomica Milosavljvić, Fiat...

NOVI IZBORI

pre 11 godina

Bila bi to jos jedna katastrofa epskih razmera za celu Srbiju mada, ko god formira novu vladu bice nam jos gore nego sto nam je sada.
Mozda bi najbolje resenje u ovako teskoj situaciji bili novi izbori kao u Grckoj.

sasa jokic

pre 11 godina

Nadam se da ce SNS i SPS oformiti Vladu. Ovoj zemlji je potreban udarac u dno, i da sve sto je vise od nedelju dana bilo u politici nestane posle prave revolucije, nakon cega lustracija ne bi ni bila potrebna.
Na politickoj sceni Srbije ne postoji jedan polu normalan igrac!!!

Владимир

pre 11 godina

Молим медије да што ћешће преносе изјаве Јовановића, нарочито шта је доручковао, колико је пута зевнуо и све остало од животног и државотворног значаја.
Да је врло важно што пре формирати владу је бриљантна мисао о којој ће генерације да причају. То је наша водиља, а Чеда Грашанин последњих времена!

kaiser

pre 11 godina

Da dodam i ovo:

Isti komentar imaju i:

(Sanela, 17. jun 2012 20:39) i (DuleM, 17. jun 2012 21:08) i oba imaju tačku na početku.

Jao jao...tugo. Jeste toliko nisko pali radikali? Jel vam stvarno toliko stalo? Kako su vam toliko isprali mozgove da ko zombiji ostavljate komentare, a da ni ne razmislite?

Fuj

Ivan Prokuplje

pre 11 godina

Tadicu ili iko njemu blizak nek poruci mu da procita svakodnevno komentare na B92 da vidi sta narod misli i tako bude uz narod bar na ovakav nacin.....
Bolje rat nego pakt sa ovim otpadnicima. URS-G17 bice u istoriji opisani gore nego Vuk Brankovic!!!!!!!!!
Opozicija da sa ovim sljamom NE.
Ja prvi ostavljam clansku kartu i sve!
TADICU ako ces tako da se boris za narod i srbiju onda si smesan!
Velika koalicija spas za srbiju, ove odpadnike na deponiju istorije!

pravivladar

pre 11 godina

Vojvoda Nikolic i Vucic nude Dinkicu koalciju? Ma varate se, Nikolicu su uvek bila puna usta kako ce cim dodju na vlast da uhapse Dinkica. Nemoguce da jedan vojvoda tako lako promeni misljenje, zar ne?

Кривокапић

pre 11 godina

Чеда само да уђе у владу.....сви су им добри.....ако ово још мало потраје заволеће он и ДСС.

gost

pre 11 godina

Stvar je vrlo jasna. Dinkić je uradio sve zajedno.
Dobiće najznačajnija mesta, kako bi se priklonio SNS-u i SPS-u.
Vlada će biti Dačićeva, on će biti premijer i odgovaraće za sudbinu Vlade i za sudbinu SPS-sa. Ukoliko Vlada padne za tri - četiri meseca, SPS-a više nema na novim izborima i u novoj Vladi i ide u istoriju, ovoj put sigurno. Ako SNS nebude slušao šta im Dačić kaže ode Vlada, oni postaju dokazano nesposobni a posle sledeći izbor postavlja se i pitanje legitimite Nikolića (pošto SNS pada zbog pada njihove vlade). Dinkića će SNS I SPS morati da slušaju bezpogovorno da ne izaće iz Vlade, jer ista bez njega ostaje samo manjinska uz podršku DSS-sa, što opet znači da isti odlučuje o spoljnoj politici.
Tako da dobijamo Dinkićevu Vladu (od njega zavisi formiranje, rad i kraj Vlade) i tada nas čeka bolan susret sa njegovom temperamentom i željom da u stvari sam vlada.

Mita

pre 11 godina

Samo se nadam da ovi neće uzeti pod svoje Telekom,jer bi se nafatirali još više od DS-a do sada...U svakom slučaju vreme je da DS ode u opoziciju,a bude li DS opet kojim čudom napravio vladu,to će biti jasan dokaz da oni sve daju samo za kakvu-takvu vlast,odakle mogu da pune svoje i partijske džepove...

Mrtvac

pre 11 godina

Voleo bih da DS bude u opoziciji, neka puste ove bahate stranke da nas uniste nacisto. Mozda posle potpune kataklizme Srbije bude nesto bolje po nas...

milan

pre 11 godina

Ta ponuda je samo dokaz vise da su naprednjaci nesposobni da vode bilo koju vladu. Jos iz vremena radikalstva znamo da oni najbolje sto zanju je opozicija i kritikovanje da ne kazemo pljuvanje po politickim neistomisljenicima. Dinkic ako ima i malo karaktera posle svega sto je na njegov racun receno od strane naprednjaka ili bolje receno njenih celnika zadnjih godina, nebi trebalo ni u snu da pomisli na koalicju sa njima.

aleksandar

pre 11 godina

URS, dinkica ne volim zbog gluposti u vezi preregistracije vozila , da sam hteo njega glaso bih za DS, ovako , uzmete li njega sledeci put glasov moje porodice idu DS-u

nn

pre 11 godina

Verujem da je ovo tacno. Vladu prave tajkuni koji su u panici od moguceg prilaska Srbije EU, ukidanja monopola, uvodjenja konkurencije na trziste, ispitivanje spiska od 24 privatizacije ( gde su umesani sve sami kadrovi G17 ), oduzimanja nelegalno stecene imovine, zastitu traze u URS-u i SNS-u. I treba nam takva Vlada, da Dinkic konacno ukloni sve dokaze, a Nikolic opravda ono sto su tajkuni ulozili u kampanji.
Naravno, gradjane Srbije ko .........

Shonke

pre 11 godina

SNSjugend opet u akciji? Od vaših komentara web strana se otvara pola sata...

Dakle, na smeta vam ni onaj koji drži finansije države 12 godina (guverner pa ministar ekonomije više puta) a čiji saradnici drže zdravstvo isto toliko (večiti Tomica itd.). Ne smeta vam ni ekipa koja od 2004 godine drži privatizacije (dss+g17), ekipa koja drži kapitalne investicije, puteve (Velja+Mrka), zatim elita koja je vodila mup od 2004 (Jočić+Dačić). Svi su vam oni prihvatljivi i pored toga što su najveće malverzacije, pljačke i zloupotrebe bile upravo u svim tim resorima u pomenutim periodima.
I sad vam je DS neprihvatljiv, loš, treba da ide u opoziciju a da vi, gospodo iz SNS-a samo se zamenite sa DS-om a da sve ostale koji su u stvari bili najveće štetočine (neki i tokom 90ih) ostavite na istim pozicijama da nastave kako su i do sad.

PA KAKVE SU TO ONDA PROMENE!?

Licemeri i hohštapleri.

Prvoslav

pre 11 godina

Dinkić je stari manipulator, Ući će u svaku vladu sano da dobije ministarstva gde su pare, Neće on samoupravu, vere i slično.Setite se njihovih kadrova Krišto i ostali, samo pare,pare...

kaiser

pre 11 godina

"Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))
(MarkoBG, 17. jun 2012 21:45)"

Videli smo :)))))))))))))))))

Pa ne, toliki jad, tugu i bedu je nemoguće rečima opisati. Jeli bre radikal, ti koji imaš podvojenu ličnost i potpisuješ se sa više imena a ostavljaš komentare sa tačkom na početku, jesi makar primetio da Elena i Janko imaju isti komentar? U 21:03 i 21:05?

Pa ovo je vrh. Kako si dobio ovaj posao ako ne umeš ni copy/paste da odradiš? :D

milan

pre 11 godina

Da SNS nema kapaciteta za novu vladu to nam je poznato, barem onima koji su vredno i otvorenih ociju pratili zbivanja za vreme i posle izbora, zato je njihova darezljivost u resursima tako velika ali sta ce biti sa njihovim koalicionim partnerima posle kada koaliciju pocnu da drmaju radikalske snage u naprednjacima i DSS koji kao da se momentalno u opste ne pita.

miroslav

pre 11 godina

Dinkić je karijerista i to svako normalan vidi,tako da ne čudi da ponovo bude sa Karićima,Drecunom,Veljom ilić,da učestvije u vraćanu Miloševićeve politike,da sluša Miru Marković...
ništa neočekivano.

to Tomo

pre 11 godina

Samo to uradi Tomislave, podigni Dinkica iz pepela i do narednih izbora ima da vam nestaje clanstvo istom brzinom kojom ste ga i sticali...

gradjanin Juzne Osetije

pre 11 godina

Rusi prave cudo u Srbiji.Ode vam EPS,Telekom,Postanska Stedionica,SrbijaSume,Vode,Platice te im za Jat i zeleznicu.
P.S.Zvesdu i Partizan su vam vec uzeli za dzabe.\
DOSVEDANIJA

Batko

pre 11 godina

Pa zar Dinkić nije "lopov,prevaran",zar ga ne bi trebalo "odmah u zatvor" ??? ...a sada "super ponuda" ??? Eeeee,kada Vućić i kompanija menjaju mišljenje brže nego čarape ....jad,tuga,beda

antigon

pre 11 godina

Super kombinacija za kraj agonije. Konacno necu vise da slusam Mladju da prica kako je navodno on zasluzan za podizanje optiznice protiv B. Karica - Sada ce da bude sa njima u koaliciji. Dajmo ovoj koaliciji jedno dve godine, pa da se zavrsi i ta epizoda i nasoj novijoj istoriji. Sva sreca (jeste cudno) da smo okruzeni NATO clanicama pa vise nismo u stanju da mislimo na gluposti.

Dejan

pre 11 godina

Time je SNS osigurao sebi bar duplo manje glasova na sledecim izborima. Za mnoge njihove glasace Dinkic je najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije...Ikada!

MP3

pre 11 godina

Vucicu, nek te je stid, ako je ovo istina! Idi iz SNS, ostavi stranku normalnima! Pa gde njega nadje, jos da mu das svu ekonomiju u ruke? To jest, ono sto je ostalo od iste, bas zbog njega, ni ime necu da mu pomenem!

hijena

pre 11 godina

Oni koji su Dinkicu za govornicom skupstine pokazivali zatvorsko odelo, sada sa njim hoce da prave vladu.Kakve postenjacine sa laznim diplomama na originalnom papiru.

MarkoBG

pre 11 godina

Haha ljudi, da li ste provalili da su ovi naprednjaci sve komentare pisali u jednom Word fajlu, pa copy-paste na sajt. Izvalite kad im je Word odradio automatski bulletin i svaki komentar ima tacku ispred jer su kraljevi sve zajedno kopirali :)))))))))

Milan

pre 11 godina

Trenutni nezvanicni pregovori svih stranaka izgleda da se jedino rukovode po tome ko ce kome vise da da. Politicki ideali i uverenje gde i kako sa Srbijom je svejedno politickoj eliti.

DS u opoziciju na 4 godine, pa neka se ovaj "bastion" demokratije u Srbiji presabere kuda i kako sa sobom, a onda i sa zemljom.

purenjak

pre 11 godina

Posto SNS nema nikakve kadrove, ni po strucnosti ni po broju, prinudjeni su da privlace sebi kadrove drugih stranaka i to sada imamo na delu. SPS da im da premijera, URS ekonomski sektor.... Na kraju u toj SNS vladi nece imati niko iz SNS....

Ako se koaliciji oko DS pridruže SNS i DSS, eto nama "trajnog rešenja u interesu naroda"!

pre 11 godina

Ah da - ovi su za "sigurnu budućnost i razvoj", a oni su za "izlazak iz krize, za promene na bolje".

Zare

pre 11 godina

Vidim neku tacku na pocetku nekih komentara i svi ti komentari, koliko sam video, su dubokoumni naruceni komentari nazadnjaka. Bas mi bilo cudno??? Inace bas mi se svidjaju ovo naruceni komentari, ne treba ih ukidati. Tako mozemo da vidimo pravo lice, ko zna koje po redu, nazadnjaka. Ranije sam vrlo jednostavno odluciovao ko je najbolji, a to je UVEK onaj koga RADIKALI(NAZADNJACI) pljuju.

MarkoZemun

pre 11 godina

Toliko o naprednjackim plakatima kojima je bila oblepljena svaka bandera a na kojima je pisalo "Glasas za Djilasa dobijes Dinkica".....

Gorilla

pre 11 godina

Kako su providni ovi dezurni iz DS-a po komentarima da je to vec za patologiju.
Da li stvarno mislite dame i gospodo redari iz DS, da ima vise onih biraca koji nisu videli blagodeti vladavine DS i "onih" povlascenih od strane DS?
Da li je sramota da kazem "necu biti premijer" pa sutradan "bicu premijer"?
Pijacari odrze rec kada odes na pijacu.!
Ko ne odrzi rec sta snjim???
Da li je sramota da DS nece formirati vladu pre leta a izgubi izbore na svim nivoima a zeli da forimra vladu?
Da li je sramota da pripadate takvom DS-u koji lici na muzej?

URS

pre 11 godina

Laki je malo nervozan.
A možda i nije. Našao je tabor stalne opozicije sa kojima može da radi šta hoce, jer oni nemaju stvarno, žao mi je, ali ni jednog strucnjaka.
A njegova strucnost ce doci do "izražaja".

Trabant limuzina

pre 11 godina

Neverovatno je koliko je Dinkić umišljen i koliko je limitiran, otprilike možda za nijansu manje štetan od Obradovića ili Mrkonjića, ali rame uz rame sa Tomicom Deltosavljevićem , sve nešto na silu , banalizuje sve ko Dačić. G 17 je imao ministarstvo zdravlja, pa znamo šta je i kako radio Tomica vakcina, i sad bi Dinkić da dobije makar dva ministarstva, ekonomije i zdravlja, ma smešno. Ajde nek dobije prosvetu i kulturu, pa da vidimo njegove kvalitete. Znamo i šta je njegov guverner Jelašić uradio 2006-te, za jedno 350 miliona evra je ojadio građane Srbije svojim "ekspertskim znanjem" .

smart watch

pre 11 godina

potpuno legitimno i principijelno od Dinkica, u predizbornoj kampanji oci izvadio ostalima da se odreknu cinjenja koalicije sa SNS-om, a tu je i strucnost, kadrovi URS-a vodili su zdravstvo(Tomica Milosavljevic prim.aut.) tako da je koalicija URS-SNS najbolje za Srbiju, fali im samo Zukorlic i Bog da nas vidi. Sreca,sreca, radost.

Gledano iz trećeg ugla ...

pre 11 godina

Nego, jel' to onaj isti Dinkić koga su naprednjaci toliko pljuvali, nazivali lopovom, najgorim kriminalcem, itd? Otkud sad, da je postao toliko poželjan partner? Izgleda da je, ipak, fotelja bitnija od svega ...
I podsetio bih aktiviste SNS (koji su izuzetno aktivni ovih dana) da je za SNS glasalo 25% građana a 75% nije glasalo za njih, tako da ih većina građana ne želi na vlasti.

вучела

pre 11 godina

Ако вам неко кућу претвори у рушевину, раскрчми земљу и доведе вас до просјачког штапа, има најбоље препоруке да и даље одлучује о вашој судбини и да му приде поверите оно што је остало од ваше душе.

ORA EST

pre 11 godina

Interesantno kako je narod ojađen, i niko nece Urs-kriminalnu stranku. A pri tom najviše se obrušuju na DS. Kažu da su sve to -lopine. Dobro, ja ne znam, moguce je. Ali zašto niko ne da bar jedan primer ogromne krađe.Stalno se pominje neki Dulicev sajt od 25 000eura. Pa zar mislite da su nas ti novci bacili u ovakvo katastrofalno stanje?
Zašto niko ne govori o svim privatizacijama Vlade DSS i G17. Tad je poklonjen NIS za 400 000eura, a za tri godine njihovog rada dobila je Rusija a ne Srbija 1 5000 000eura. I sad pokušavaju da naprave vladu da bi uzeli EPS, ostalo manje više.
Kome je Konuzin bio na predizbornom mitinu-SNSu, ko je išao u Rusiju pred izbore-Dacic ali i Dinkic.
O Koštunici necu ni da govorim, to je sve završeno još 05.oktobra. I gde mu je sad veliki strucnjak Bubalo.
Žao mi je što naš narod zaista nema ni IQ, a ni pamcenje. Baš me briga za vaše minuse, sami ih sebi dajete. Vama stradanja nikad nije dosta, zato samo nastavite. To je vaša sudbina.

Нострадамус

pre 11 godina

Колико човек мора да буде наиван да не схвати да покушавају да уцењују управо пре састанка Дачића и Тадића, а све са намером да њихови захтеви буду прихваћени.

Flavije sas Slavije

pre 11 godina

Nisi ti mladjane dobio nikakvu ponudu. O tome odlucuju malo veci likovi nego sto si ti i onaj lozac iz SNS-a, ili tvoj verko, i ove oko tebe, kao ona grubJesicka ili ona sto pobeze u EU bez dovidjenja (pobeze zena pre nego sto su se setili da je apse). Sad mastas o vlasti i prodajes buve, kao dobio si neverovatno dobru ponudu. He, he. Pali bre! Puko si ti za sva vremena. Uroljo si se ti od vlade SNS+DS, jer ima malo da te propitaju za onu carapu na glavi kod ulaska u Narodnu banku. Carapa na glavi= lisice na rukama=bukagije na nogama. He, he.....Pakuj se.

juznjak

pre 11 godina

Ma ovo je sramota bre ALI sramota i treba da se DS i SNS lepo dogovore i da ugase sve ostale sta je bre ovo stajeeeeeeeee ovo pitam ja vas sve ! Opet Dinkic opet 12 stranaka u vlasti ma daj bre ili se uozbiljite ili lepo da iselimo pa nek budu sami sebi i vlast i opozicija i narod!

Stardust

pre 11 godina

G17. inkvizicija Srbije se nastavlja a iza njih MMF. a iza svega toga,jos zaduzenja i jos siromastva.Neverovatno je kako svaki put opstanu i ostanu na vlasti.Ali Vasington ima "duge ruke".

Gile

pre 11 godina

Dačić je smislio dobar plan i pravljenje postizborne koalicije sa Dinkićem je veoma jak potez koji njemu omogućava da u potpunosti vrati Srbiju u devedesete za kojim Ivica stalno pati. Mladja je u toj priči samo "žrtveni jarac" jer će biti žrtvovan prvom prilikom kada se pojave prvi ozbiljni problemi u ekonomiji i narod zatraži odgovornost za loš standard. Koštunica je u toj priči "čovek iz senke" koji će sve to podržati kao što je Dačić njega podržao 2004. godine kako bi ovaj preuzeo potpunu vlast. Od te vlasti (sve rasprodali i pokrali za 4 godine vladavine ) cela nacija je u bedi a isti ti likovi prave novu "prevaru" sa dodatkom naprednjaka ... uvek željnih vlasti.

mamihlapinatapei

pre 11 godina

pa da li je moguce da ima preko 100 postova sa bulletinom, sto znaci da su to sigurno propagandni postovi..pogotovu na B92, tu se okome.
to znaci da podrska SNS-u nije tolika koliko sam se uzasavao.

Dejan

pre 11 godina

Gde su pare tu je i Mladjan Dinkic i njegova ekipa. Nema vecih strucnjaka u zemlji od njih. Jadna li je zemlja koja ima ovakve politicare...

Igorko

pre 11 godina

Tadicu, daj im da naprave vlade, ne brukaj se da pored Dacica molis i Dinkica, bices najomrazeniji lik na politickoj sceni Srbije. Dostojanstveno u opoziciju.

Nebojsa

pre 11 godina

Ekonomija i zdravstvo ljudima koji su iste unistili i srozali na najnize grane, a samo da bi se posto poto doslo na vlast. E Srbijo...

ratracer

pre 11 godina

Mogu samo da kazem sledece: Kuku nama!!! Mladja nam je tako lepo sredjivao privredu, zdravstvo i ko zna sta jos da me prosto vata jeza! Njega treba krivicno goniti za sve sto je upropastio u ovih desetak godina, ali "demokratija" je to. Umesto da odgovara, on ce dobiti priliku jos cetiri duuuuge godine da se izivljava i vrsi eksperimente nad ovim jadnim narodom. Sad smo zaista pali najnize!

Marina

pre 11 godina

I mi smo se naslusali raznih prica i obecanja,pravdanja i ucena,doslo je vreme da se nasi vlastodrsci pozdrave medjusobno, povuku, i po prvi put moralno neposrnu.

Pera

pre 11 godina

Ovo je totalno iracionalno. Najveca stranka u parlamentu nudi najmanjoj, koja je jedva presla cenzus, svu finansisku moc u drzavi. Pa kakva je to onda SNS stranka. Dali im je bas toliko stalo do vlasti ? Dali oni inaju svoje strucnjake, svoj program ili bilo sta svoje ?

mb011

pre 11 godina

ima li normalnog coveka u ovoj zemlji kome se ne povraca od ovakvih tekstova?! zar ce oni ovakvi svi u kompletu, naredne 4 godine da se bave icim drugim osim daljim pljackanjem ove zemlje? ko god moze, ranac na ledja i preko granice, sto dalje odavde!

Saša

pre 11 godina

Pa zar će Vučić sa lopovom Dinkićem ?! Ništa nas više ne može iznenaditi.
Za nas bi jedini spas bio ponovo narodna revolucija i da se donese zakon da svi koji su sada na političkoj sceni (ujedno i u prethodnih 20 godina) nemaju pravo da se više javno bave politikom. Srbija se nalazi u jako teškoj situaciji, gotovo da ponovo treba da stvara i oslobađa državu ovoga puta od njenih političara koji su je okupirali.

Don Hihot

pre 11 godina

O boze.
Zuti novinari iz Tanjuga bubni neku prpagandnu glupost i odjednom 7000 komentara nekih besnih gradjana :)
Opametite se ljudi i razmisljajte malo svojom glavom i neveruhte bas svemu sto procitate!!!!

Mr. Spock

pre 11 godina

Nagradno pitanje: koga je Mladjan Dinkic svojevremeno nazvao dzukelom, pa posle to obrazlozio obicajem da se u srpskom jeziku za onoga ko laze kaze da "laze kao pas"? Da li je uopste bitno sta srpski politicari kazu, ili je vreme poluzaborava informacije kod prosecnog gradjanina - sledeca afera, Kosovo, sportski uspeh, Kosovo, neka druga tema za skretanje paznje., Kosovo...?

Nemanja

pre 11 godina

Ako ako, pa da vidimo sta ce Dinkic da uradi za regione i ostale stvari koje je obecavao u kampanji. Bas me zanima kako ce sve to da iskulira. Zna se kako to ide kod nas u zamlji, kad su izbori onda svi idu po Srbiji i obecavaju, a kad naprave vladu onda svi u Beograd i nastavljaju pljacku Srbije

Milan Čačak

pre 11 godina

Gledam ovaj naslov i razne izjave u zadnjih mesec dana i pitam se : da li je ovo prelazni fudbalski rok ili period pregovaranja za formiranje vlade u jednoj BEZNADEŽNOJ DRŽAVI? I ne mogu se oteti utisku da je gore nego u fudbalskom prelaznom roku ili ugovaranju tezgi na estradi!Izgubio sam i zadnju nadu da će se ovde neko od najuticajnijih političara setiti da najsposobniji i nabolji ljudi u Srbiji nisu u njihovim partijama i politici! Otuda su i minimalne šanse da čovek sa znanjem i iskustvom dobije bilo kakvu značajniju funkciju,na daj Bože da bude predsednik vlade! Svaka čast Tadiću,glasao sam za njega tri puta PROTIV Nikolića,
ali sada je država i ekonomija u takvoj krizi da jednostavno ona nadrasta i mogućnost njegovog razumevanja krize a kamo li rešenja za izlazak iz iste!Krajnji trenutak je da političari ustupe mesto,makar u bitnim ministarstvima za vođenje ekonomije i privrede,tehnokratama bez političkog pedigrea i bez upliva političkih kratkoročnih interesa koji će nas dugoročno upropastiti nesumnjivo! Ni Tadić ni Dačić ni Jorgovanka nisu ni približno kalibar za premijera u ovako žestokoj krizi! Budu li opet pravili vladu samo iz sebičnih partijskih interesa nikakav rezultat neće imati a sledeću vladu će praviti narod na ulici!A to ne bi valjalo
ni za narod ni za političare!

paravan

pre 11 godina

Hahahashaha....naprednjaci dobili gotove komentare iz centrale, ali su toliko glupi da ne znaju da skinu onu tačku ispred - simbol nabrajanja. Ugledajte se na Ds i njihovu "bezimenu" , Mariju ( kad se u trenucima lucidnosti seti imena ) i ostale ( nickove ). Oni nikad nisu pravili baš tolike brljotine. Btw, odakle vama iz stranaka ideja da ćete ljudima promeniti mišljenje pišući komentare !? Pardon copy - paste komentare sa listinga.

Morpheus

pre 11 godina

Kako god okrenemo, ispostava MMF-a u Srbiji (URS) mora biti u vladi. A vi i dalje razglabate o tome ko je bolji, ima bolji program, više rezultata... Moj narode, kad progledaš biće kasno...

kritičar

pre 11 godina

SNS daje Dinkiću kao najmanjem partneru 6 ministarstava, ako "sve ekonomske resore" računamo kao jedno ministarstvo. Dačicu mesto premjera i još po neko ministarstvo bar koliko Dinkiću jer oni su veći partner. Vučić je najavivio Vladu od 12 ministarstava što će reći prosta računica 12-(6+6)=0 Dakle, Naprednjacima NULA ministarstava ako neće da lažu narod, a verovatno im toliko i pripada. Vučić bi mogao da bude novi vratar u vladi pošto je odličan u tome da "drugima otvara vrata"

Dragan

pre 11 godina

Ovaj covek koji je javno priznao da je lagao ,a da nije ni trepnuo, je glavni pogrebnik srpske ekonomije!
Zamisljam Vladu sa Malim Slobom, Vucicem, Mrkonjicem, Bajatovicem,Dinkicem.
Kakva druzina!
Fali im samo Baba Jula i ekipa je kompletna.

Svetlana Fox

pre 11 godina

@ Drasko - Uputstvo za komentatore iz SNS-a: prilikom kopiranja zadatog komentara iz Worda, obavezno izbrisati crnu tacku na pocetku komentara, jer se iz aviona vidi da ste glupi kao noc.

Koliko li su tek glupi oni koji su izgubili od ovih iz SNS?!!

vodenicar

pre 11 godina

Pa sta je ovo samo Dacic i Dinkic formiraju vladu a ovi drugi cute .Jeli to znaci da SNS sa 73 i DS sa 67 se nepitaju nista a Mladjo sa 9 kroji kapu i ucenjuje.

Kol

pre 11 godina

Uopste ne sumnjam da ce dinkic biti u novoj vladi bez obzira ko je bude pravio i da ce verovatno opet uzeti ekonomska ministarstva! Zaboravite Cak Norisa mladja je jaci i od njega, covek je neunistiv!

filip

pre 11 godina

Dobro Mladjo ne davi vise, objavite lepo da idete sa SNS i vi i SPS. Prozivan je LDP za ucene a sta rade ovi veciti koji u svim najcesce pominjanim kombinacijama imaju najmanje poslanika. DS u opoziciju, reformisite i pocistite stranku i u tom slucaju za cetiri godine imacete vise nego lak posao.

maradona

pre 11 godina

Konačno izašao iz rupe. Sve zaboravio, pluvanje sa Tomom i Vučićem, lisice i zatvorsko odelo, etiketu lopova i razbojnika koji je ušao u narodnu banku sa kalašnjikovima u rukama. Amnezija zavlada kada treba da se deli plen. Zinuo za vlašću jer su ga "žuti" provalili. Jedva čekam momenat rukovanja i ljubljenja Dinkića i Vučića a iza njih Tomislav.

petar.pele

pre 11 godina

Sad se tek pokazuje ko je kakav može Dinkic i URS sa SNS iako nije mogao niti da ih vidi sad kad mu nude njegovo najomiljnije ministarstvo ma može taj sve samo za fotelju

vlada

pre 11 godina

G17 i SPS su dve stranke koje su najzaslužnije za to što se desilo svim Yugoslavijama. i za ono što se sada dešava srbiji; načisto su je zavele u crno, i narod je opet slep i opet glasa za njih!!!
Pa da li smo mi najmaloumnija nacija na svetu!!!!

Ivan

pre 11 godina

Tek sada se vidi da ni jedna stranka nije govorila istinu pred izbore,nisu ni pokušali.Svako je pljuvao onog drugog,a kad su izbori prošli vidimo da su oni svi u stvari isti.Nema tu nikakve političke razlike,kad odjednom svi sa svima mogu da budu.Čovek kada bolje pogleda mi imamo samo jednu stranku,tj politički plan a to je doći na vlast,a skim to nije bitno.Jedna stranka bi ratovala za Kosovo,a druga bi ga priznala,ali to za njih nije nikakva prepreka da budu u koaliciji.Kao i ovi što bi hapsili Dinkića pre izbora,a posle mogu sa njim u koaliciju.A mismo kao išli da glasamo i da sami izaberemo bolju budućnost.Kako sada to deluje mnogo smešno i naivno.

vlada

pre 11 godina

sto se ne dogovore svi,pa da sastave vladu od 40 stranaka,i 80 ministarstava,sa po 20 savetnika i po 40 pomocnika.To bi bilo stvarno divno,da ljudi mogu lepo da rade :-(

Pera

pre 11 godina

Dosta ljudi vise. Preteraste. Zalazete se svi za narod?
Dokazite tu tezu ilepo na prvoj skupsiti izglasajte da ni jedan poslanik ne moze biti DOZIVOTNO.
Koliko svi Vi koji radite u interesu naroda, imate da radnog staza, ali ne onog u Skupstinskim klupama ?
Covek uveo Pdv, zatim obavezao da se isti placa bez obzira da li je roba prodata ili ne.
U kampanji kaze da Pdv treba da se plati , kada se roba proda.

Dokle cete da nas vredjate? Da li je to jedino sto znate ?

trejder

pre 11 godina

tadic da je pametan kao sto nije, okrenuo bi list jos koliko sutra i krenuo da pljuje po svima. Ko god da formira vladu, cekaju ga prevremeni izbri jer sledi vanredno stanje u ekonomiji i nikola tesla ne bi mogao da nas izvuce. DS lepo u opoziciju, izvinjenje biracima za beskicmenjastvo protekle 4 godine, saveznistvo sa SPSom itd.Neka sami izvedu par svojih pred lice pravde, nek ne cekaju da ih hapse. I onda udri po vlasti, godinu dve, ima tu ljudi koji su pismeni i koji imaju kakav takav integritet ali su potpuno gurnuti u stranu, eto njih ponovo na vlasti dok si rekao keks. Samo se blamiraju ovako.

ПРОФЕСОР ЕКОНОМИЈЕ

pre 11 godina

За промене НА БОЉЕ, важно је да нова Влада не понови грешке старе, која није испоштовала ОСНОВНИ КАДРОВСКИ ПРИНЦИП , да се на сва важна места у држави именују и постављају људи према СТРУЧНОЈ СПРЕМИ и РАДНОМ ИСКУСТВУ.!!!

Подразумевају се : поштење, част, лојалност државним интересима,..

gmbh

pre 11 godina

prvi koristan komentar koji sam procitala jos od pocetka ove farse oko formiranja vlade:

"SNS+DS+(LDP) i promena ustava Srbije i usvajanje poluvecinskog izbornog sistema na republickom nivou. A onda zbogom ucenjivanju malih stranaka.
(Marko, 17. jun 2012 22:45)"

autonomas

pre 11 godina

Cisto da te obavestim za sve nas ispod Save i Dunava ovo je uvreda, uostalom po cemu je Vojvodina intelektualno uporiste? Pa i UŽAS ima dva univerziteta, koliko se secam Vojvodina ima samo jedan. Uostalom ta vasa intelektualna uporista su nas dovela dovde gde jesmo, a znas onu narodnu: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI, pa se ti slobodno ponosi svojim "intelektualnim uporistima", a mi ce i dalje da budemo zaostali, ali u svojoj drzavi bez vas i Beogradjana.
(Sumadinac, 18. jun 2012 08:51)

srce mi je zaigralo od srece kad sam procitao reci izmedju poslednjeg zareza i tacke....a sto se tice vojvodjanskih univerziteta, mi cemo da nastavimo da vicemo da vojvodina treba da ima ZAKONODAVNU, IZVRSNU I SUDSKU VLAST, IZVORNE PRIHODE I PRAVO NA IMOVINU, a nakon svega toga formiracemo jos neki univerzitet

zato sto ja zivim ovde

Marc

pre 11 godina

Dobro na duže staze, da završimo sa njima. Loše na srednji rok, jer će njihov populizam još više da opustoši zemlju i da nastavi sa sumnjivim privatizacijama.

rajko

pre 11 godina

Kada bi SNS stvarno Dinkicu koji je jedva presao cenzus dao sve ekonomske resore + zdravlje, SPS-u premijera plus ono sto vec sada imaju, mogli bi posle toga de se obese, niko ih ne bi glasao zbog neprincipijalnosti i mazohizma...

Dragan makednonac

pre 11 godina

Dela govore sve vreme vaseg mandata,i svih onih prethodnih mandata...dela govore da nista ne radite za gradjane,da sve radite za sopstvene dzepove!

taxidriver

pre 11 godina

auu ako stvarno to urade iz sns-a sa urs-om za mene su zavrsili,ja sam glasao za sns mnogo loseg su pricali za dinkica sto je i tacno al uci u kombinaciju sa njim za mene je neoprostivo cak i gadljivo fuj bre svi vi...

Nikoleta

pre 11 godina

Zar SNS nije obecala borbu protiv korupcije? Kako ce to da sprovede ako udje sa Dinkicem u koaliciju, a Dinkic je ucestvovao u skoro svim vaznim privatizacijama i poslednjih 10 godina zario i palio u ekonomiji i vidite gde smo sada!!! On je jedini politicar koji toliko hvali samog sebe. I kako ce to Karici da dozvole kada je on unistio Bogoljuba. Stvarno mi nije jasno, ali ovo je Srbija, zemlja Miki Mausa zbog bednih politicara.

glen

pre 11 godina

TADIĆU! Spasi dušu i iskaj grehove... i ODUSTANI. Pusti OVE da prave šta hoće i "završe posao". Reformiši stranku, posmeni vrh (uključujući i sebe). Očito nismo uradili u dno, pa neka nas SNS-URS vodi ka "promenama".

bane

pre 11 godina

Stvarno ovo postaje prenaporno i bezobrazno,nacin na koji se trguje ministarstvima. Ja sa tobom,on sa njim,mi sa onim,meni ovo,tebi ono,njemu to...dosadili ste vise svakome. Ocigledno je da SVI poklecu pred svojim politickim ideologijama(ako ih uopste i imaju) i jasno jure za sto vise ministarstava i pozicija. Znam da se ovo zna i da je sve to tako,ali sam prosto imao zelju da napisem nesto,da olaksam dusu.

nova politika misao

pre 11 godina

Hehe i ko sada sanja da ce biti borbe protiv korupcije i ispitivanje "sumnjivih privatizacija"...

Nisu oni tu zbog naroda i ideja oni su tu zbog sebe i svojih interesa.

Odmah novi izbori i osnivanje novih politickih stranaka sa mladim progresivnim ljudima bez putera na glavi.

MUKNAVI

pre 11 godina

Oooo koji snajderaj na politikus sceni Tajkunerije,rupe pronalaze zakrpe i sve puca od usivanja.Dal ce se to svideti Narodu?Ma daj keve ti,ko pita "obican" Narod "izbori" su prosli sada je aktuelan krpaz,rupa i zakrpa!

Strahinja

pre 11 godina

Ko je je jedinini upeo da prevari Čaka Norisa? Mlađan Dinkić xD
Ko je u Srbiji jedini jači od Čaka norisa? Mlađan Dinkić xD
Vlade padaju, stranke se smenjuju, samo Mlađa ostaje xD
U svakoj čorbi tu je i? nije mirođija već Mlađa xD

Nikola

pre 11 godina

E sad ćemo da dobijemo po hiljadu eura od Nikolića, Dačića i Dinkića! Šta su sve jedan o drugome rekli zadnjih 12 godina a sad će zarad ,,boljeg'' života naroda čak i u koaliciju!

Punmik

pre 11 godina

Jbt. Pa ovo ovde ozbiljno neko radi na promociji stranaka, ni udba nije bila na tom nivou. ja sam mislio da je u pitanju paranoja kad neko prebaci da su komentari stranački dirigovani, ali ovo ovde je vrh.jadnije od svih vesti zajedno, sad stvarno nemam čemu da se nadam, bar da ste platili profi kopi pejstere nego i to po stranačkim zadacima, sramota!

robert

pre 11 godina

mogucnost formiranja koalicije je najveca budalastina sto moze da postoji, tako svako moze da bude na vlasti. Ovo je komedija, sramota i sve najgore sto moze da nam se desi. Dinkic ce na zalost verovatno da bude veliki faktor oped i u novoj vladi jer ga podrzava zapad koji ga je i proglasio za najboljeg ministra finansija kada je za to i dobio nagradu.
Ne znam kome smo toliko zgresili da nas ovoliko maltretiraju ali ovde kraj nikako nije blizu niti dobar za bilo koga od nas obicnih gradjana.
Dzaba smo mi isli na izbore, glasali bas protiv ovih koji su nas lagali i rasprodali a eto oni oped dolaze na vlast.
Izgleda da je vreme da se ode iz ove zemlje jer tu nece jos malo ni trava rasti a da je ne "oporezuju".

Charles Bronson

pre 11 godina

Slazem se sto Dulebg rece da je ovo pljuvanje po narodu, ali na zalost ovo je creme de la creme naseg politickog zivota (ovde ubrajam sve politicke stranke nase zemlje), ovo je najvise sto Srbija u ovom trenutku moze da ponudi. Da postoje bolji, ti bolji bi bili na vlasti. Ako se napravi presek celokupnog drustva i ako uzmete u obzir prosecnog gradjanina nase zemlje koji je toliko osiromasen, razocaran, obespravljen i unazadjen nije za ocekivati da njegovi predstavnici budu bolji od trnutno aktuelnih. Na kraju krajeva mi smo ih birali i ove sada i one pre njih i one pre-pre njih...mozda kada malo bolje razmislim Dulebg i nije skroz u pravu, mozda mi pljujemo sami po sebi.

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Na politickoj sceni u Srbiji se dogadja "politicka prostitucija", a akteri su sve politicke stranke koje su u "kombinaciji" za pravljenje nove vlade... doduse, slicno smo imali i posle prethodnih izbora - setimo se koliki ja "sok" izazvala koalicija DS i SPS, dojucerasnjih ljutih neprijatelja! Dakle, nista novo, "njima" ce i dalje da bude dobro, a obicnim ljudima sta Bog da...

zhasu

pre 11 godina

Demokratija je oblik vladavine, u kojoj, volja biracke vecine (izborni glasovi) se uvek i iznova paradoksalno izvrdaju. I uvek na kraju pobedi i politiku kroji
(quote: "Isključivo nas zanima sprovođenje programa za koji smo dobili podršku na izborima, saopšteno je iz te stranke. ") volja minorne manjine !

Tromb

pre 11 godina

Bilo koja stranka koja pozove URS (maskirane G17 + vajne experte) u vladu potpisuje sebi sigurnu smrtnu presudu na sledecim izborima koji ce biti svakako prevremeni, jer Srbiju cekaju veoma veoma teska vremena puna trzavica i neizvesnosti. To znaju i ovi sto bi da prave vladu, sve stranke, pa su na sceni podmetanja i stari pokusaji pomeranja odgovornosti. Za Srbiju bi bilo najbolje napraviti tzv 'veliku koaliciju' i poceti ozbiljne reforme. Dobrom delu G17+ nije mesto u vladi nego u zatvoru, gradjani su glasali za promene i to je ocigledno, a ako sve ostane po starom ( a sa URS u vladi nikakve reforme u zdravstvu i finansijskom sektoru se nece moci provesti ) onda ce ih na sledecim izborima narod masovno ignorisati, mnogo vise nego na ovim izborima. Zato - pamet u glavu i ne zovite URS u vladu nego krenite da hapsite konacno one koji to odavno zasluzuju.

Srbin iz Rusije

pre 11 godina

Pita sin oca: "komunisti su bili crveni?", a otac mu odgovori: "zlatni su bili, zlatni..."... tuzno ali istinito, zato mi ovo uopste nije smesno, nekako mi se place od muke, nemoci i besa...
p.s. ...a Zoran se u grobu okrece, pitam se zasta je on poginuo? Da li za ovaj kupleraj koji nam se ponavlja jos od proslih izbora kada je DS prvi put sklopio pakt sa djavolom i ima nameru da nam to ponovo priredi...

NN

pre 11 godina

Dacic je ovo savrseno isplanirao. Zbog prethodno dogovornog saveza sa DS, a i posto su bili parneri u vladi, morao je prvo da razgovara sa njima. Medjutim, njemu vise odgovara premijersko mesto u savezu sa SNS. Da bi se sad nasao nacin da se raskine saradnja sa DS, tu se uplecu URS i LDP. Dacic nece sa Cedom, a Dinkic nece sa DS. Eto vlade SNS+SPS+URS. Samo je potrebno da prodje neko vreme i da se nadje lep nacin da se saopsti narodu kako su pregovori propali.

Losmi

pre 11 godina

koji likovi kao sns im nudi skoro sve pa bi mogao i tadic da se otvori. kad razmislim mozda je i bolje ovako. brze cemo da stignemo do dna. bolje do sam jos mlad i prav.

PopNs

pre 11 godina

Ako bi vladu formirali SNS, SPS i URS, a Dinkic i Dacic dobili sve te resore, pitam se sta bi u toj vladi radio SNS? Valjda bi predstavljao manjinsku podrsku vladi SPS-a i URS-a? Sta time dobija SNS, osim sto bi bio za sve kriv, kao sto je to na ovim izborima bio DS?

Mihailo

pre 11 godina

Sada mi vise nista nije jasno! Za sebe ne mogu da kazem da redovno pratim politicka desavanja sem uoci izbora jer nam tada svaka TV stanica namece da slusamo politicare kroz svoje programe. Nisam ni pristalica ni simpatizer niti jedne politicke stranke. Postujem izborne rezultate jer dolaze kao rezultat zelje gradjana za boljim zivotom. SNS je kroz svoju kampanju najavljivala da ce ispitati po drzavu stetne privatizacije a sada gospodina Dinkica isticu kao svog koalicionog partnera. DS je celu svoju kampanju zasnovala na frazama. SPS ne bira sredstva ni partnera da ostane u vlasti. Za ostale stranke mislim da nisu bitan faktor na politickoj sceni i kao takve podlozne su saradnji sa svima. Sad mi nije bas najjasnije da li vrh SNS-a misli da su njihovi biraci glasali da bi Dinkica ponovo gurnuli na vrh. Da li vrh DS-a smatra da svako ko je glasao za njih hoce da mu Dacic kroji novu vladu? Definitivno njih ne zanima kako narod zivi njih samo zanima da sacuvaju svoje fotelje! Ali ko god da formira vladu nece u njoj sedeti ceo mandat jer nema strucnjaka koji moze nas da izvuce iz krize. A svi se frljaju ministarstvima kao da cemo imati vladu od sto ministara.

Predrag

pre 11 godina

Novo zanimanje u Srbiji, politicki manager. Sve je ovo teska papazjanija koja ce nas skupo kostati, nema nama pomoci, Srbija se sa ovima sama urusava.

Shone

pre 11 godina

Ja koliko vidim ovde moze svako sa svakim, niko nece ni sa kim, a na kraju ce ipak nekako sastaviti vladu (koja ce biti prakticno ista jer ocigledno je da je samo pitanje ko ce biti stozer SNS ili DS, ostali igraci su isti). Cini mi se da je Srbija jedina zemlja u Evropi u kojoj ce skoro sve stranke u parlamentu biti nekakva vlast (neko na republickom, neko na gradskom, neko ima predsednika, neko je u vise kombinacija) i prakticno opozicija u ovom trenutku spada samo na DSS (ako se i oni sad ne prodaju a valjda nece). S druge strane to mozda i nije lose, narod ce lepo da se smeje kad krenu kao da se svadjaju jedni sa drugima a istovremeno su skoro svi u nekoj kombinaciji. Jedini je problem sto ce to smejanje biti onako kiselo, sto bi se reklo od muke. :)