Politika

Petak, 15.06.2012.

18:18

DS: Novi pregovori sa strankama

Na sednici užeg predsedništva DS zaključeno je da DS treba da intenzivira pregovore vezane za formiranje vlade.

Izvor: B92

DS: Novi pregovori sa strankama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Realista

pre 11 godina

Mislim da je ova koalicija: DS, SPS-PUPS-JS, LDP i URS -- NEODRŽIVA. Najveći gubitnik bi bio SPS. Dačić, i pored političke veštine kojom ga opisuju, pored Tadića, Jovanovića i Dinkića biće samo preveslan "potrčko". Ovo su, ipak, UDRUŽENI, prejaki igrački TRILING za Dačića. A kada se uzme u obzir šta su ova trojica jedni drigima oprostili zarad vlasti, JASNO je da neće birati sredstva. Zato, DAČIĆU - RAZMISLI, jer san krojiš i svoju i našu sudbinu.

Kostunica premijer 100%

pre 11 godina

Bice ona vlada koju Putin i Merkelova dogovore. Trenutno su zauzeti drugim obavezama, al prpremice im sve u medjuvremenu njihovi ovdasnji ambasadori.

Biafra

pre 11 godina

Oni su zaključili, analizirali, izjavili, ocenili, osudili, pozdravili... kako bih samo voleo da prisustvujem jednom takvom sastanku. Mora da je mnogo smešno.

aferim

pre 11 godina

pošto ste se nagledali slike i opleli po likovima, ajd pređite malo na skup burlesknih kreatura oko vučića, sve moj do mojega, bivši i prabivši julovci i minorni likovi mega afera. nema lika koji se nije "proslavio" u prethodnim decenijama ratova i lopovluka.

Misko

pre 11 godina

Sta je sada problem najvece stranke koja je dobila najvise glasova. Gospodo da ste dobili 126 mesta u skupstini pa da kazete da ste najveci i stavite tacku. Ovako pola Srbije nije glasalo a SNS ima tri odbornika vise od DS. Hajde uozbiljite se malo i nemojte nikoga da krivite za bilo sta jer su kod vas i noz i pogaca a narod vam treba samo za izbore za glas i nista vise a VI sada trgujete kao na pijaci. Vidi tata Zamenik premijera a sin ministar Krkobabici. Tata Predsednik Srbije sin Potpredsednik stranke Nikolici. Dokle vise

klenga

pre 11 godina

ZARE-22:21-Kazao si ISTINU i dobio gomilu minusa...to što nikako ne volimo istnu je je jedan od razloga naše propasti...samokritika je za nas izdaja ...volimo samo kad nam tepaji,kad nas hvale,kad nam povlađuju,kad nam se uvlace,...kad nas lažu...mi smo jedan totalno nezreo narod ,,razmažen i ubeđen da se oko nas vrti ceo svet...

eee

pre 11 godina

@(ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ, 16. jun 2012 00:03)
- Ne vidim poentu sa manjinama i URS!
Kada bi koalicija SNS-SPS-DSS imala dovoljan broj mandata!
- Sad je u pitanju, licitacija, ko da vise...

Dule

pre 11 godina

(nesa, 15. jun 2012 23:51)

"Brutalno"? Hahahah! Jeste vi sigurni da ovo nije gospodin Vucic pisao? xD Novo pravilo SNS-ovca: Uvek pomenuti DS u najgorem kontekstu prilikom komentarisanja bilo koje teme, i OBAVEZNO koristiti rec 'brutalno'. xD

Sima

pre 11 godina

Након што владају већ више од једне деценије њихов приоритет је 'борба против сиромаштва' ...Добро је што нису рекли 'борба против глади' . И то ће доћи на ред.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Kada sam realno i nakon 40 od izbora razborito i smireno razmislio, moj predlog je da bi vladu trebalo da sastavi stado krava, koje su najaktivnije ucestvovale u predizbornoj kampanji

ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ

pre 11 godina

И Николић и Тадић и Дачић су добили исти налог и од Москве и од Брисела,да се формира што већа и јача влада, како би Србија што пре ушла у ЕУ, тј да :
1). Тадић и Дачић заједно са Вучићем формирају владу, али без малих странака сателита уцењивача,
или
2). Вучић формира владу са Дачићем и Динкићем и са националним мањинама, и траже подршку осталих парламентарних странака.

nesa

pre 11 godina

brutalno se ds poigrava sa legimitetom koji ima samo sns jer je osvojio najviše glasova. dačić i sps ako budu pravili vladu sa ds su lopovi i izdaice a ako prave sa sns su patriote i poštenjačine. da li ste bre videli kako bre engleski zvuči onako lepo srpski kad ga izgovara naš toma. to je zbog legitimiteta a i nasa --sns-- tehnologija je bolja. oooo bajčetino otvori se!!!

Branka Sutulov

pre 11 godina

Gospodine Tadicu jos uvek ima vremena da date ostavku na mesto predsednika stranke i dostojanstveno se povucete kako vec rade politicari od digniteta

sad je kasno

pre 11 godina

Da je Zoran Zivkovic koji sada lupeta po medijima u akciji sablja uhapsio sve koji su morali da budu uhapseni, sve bi bilo drugacije. Ovakvih cirkuskih predstava ne bi bilo sigurno. Srbija je izgubila sve sanse da postane normalna drzava.

Marko

pre 11 godina

Gospodo, pre intenziviranja pregovora sa drugim strankama, trebalo bi da prvo intenzivirate ciscenje svoje stranke. Iako sam redovan glasac DS-a (od '99 godine), moj sledeci izbor ce verovatno biti beli listic. Odreknite se gospodje Trivan, Dulica, Petrovica i slicnih koji su i nama, odanim glasacima, postali toliko iritantni da ne mozemo ocima da ih gledamo. Zar je tesko shvatiti da ne zelimo da nas oni predstavljaju?! Jedini koji je dobio podrsku za uradjeni posao je g-din Djilas i bilo bi dobro da njega istaknete u prvi plan. Ostale "pijavice" odstranite, ali bukvalno, ili cete sledeci put ispod 10%. Dosta nam je praznih prica i demagogije. Od 2000-te prodje vec 12 godina.

Zare

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.
(Mali Radojica, 15. jun 2012 21:52)

Mi necemo da mislim jer ZNAMO da za vreme milosevica nije imalo struje, ponekada i dva puta po 6 sati dnevno, grejanje nije imalo, goreiva samo u flasama i kantama a cena i do 5 maraka, pokradena stara devizna stednja, penzije kasnile vise od dve godine a i kada su stizale vredele su cesto od 3-5 maraka, putevi vise liceli na makdam i kidali smo tockove, radnici su isli samo da vide fabriku i vracali se kuci, mafija i ubistva svakodnevnica bez skrivanja, u prodavnicama bas nista robe pa su penzioneri od juta cekali da kupe casu jogurta, ne daj boze da si smeo da kazes nesto protiv Milosevica i radikala i ZIVOT si mogao da izgubis, vise od pola automobila su bili kec i jugo u raspadu, beograd nije ni imao autobuse za javni prevoz iako je Beograd bio dalko povlasceniji, devizne rezerve 300 miliona dolara i 600 kilograma kokaina, nadjeno u sefu posle 5.oktobra, fabrike u raspadu a krali su je svi i direktori i radnici, na pijaci si mogao kupiti kompletan alat iz ZASTAVE Kragujevac, razni domaci kriminalci privatizuju firme i samo oni i niko vise a ministar privatizacije Jorgovanka Tabakovic, usput Nikolic, Vucic i Jorgovanka privatizuju ogromne stanove za sebe i td.. A ti si izgleda bio neka teska komunjara i lopuza!!!

Brain drain

pre 11 godina

Gospodine Tadicu, ako je ostalo barem malo dostojanstva i doslednosti u Vama, nemojte praviti vladu sa URS-om. To bi bio vrhunac cinizma i jednostavno iskazivanje zelje za ostajanjem na vlasti. To je bumerang koji se mora vratiti. Cak ni pravdanje tog poteza kao "preuzimanje odgovornosti" za buducnost Srbije nije nikakav izgovor. Kao glasaca DS-a, to bi me sigurno pretvorilo u buduceg apstinenta. Ako uopste ostanem u zemlji, jer sansa za bolji zivot postoji na mnogim mestima na svetu, jedino je u domovini nema! Zivite malo u realnosti. Mislite o tome!

vlada

pre 11 godina

Nece niko sa DS!Sada,kada moraju na kolenima bilo gde,idu sistemom daj sta das.Pristali bi odmah sa SNS,ali ni ovi nece sa njima!
Clanstvo DS-a je u soku,ove sa fotografije kada bi izbacili iz stranke,na sledecim izborima bi pobedili,sto posto!
Mozda je za DS to najbolje resenje,jer ovakvo vodjstvo stranke ne bi niko pozeleo ni najgorem neprijatelju.A tek da oni vode Drzavu!
Tadic,Trivanka,Pajtic,Djilas,Petrovic,Sutanovac,Dulic - Predsednik i gomila Podpredsednika...
Nagradno pitanje - kada bi bilo ko osnovao stranku danas,da li bi u nju primio ikoga od njih?
Ko odgovori DA,sa njim pravo u Lazu Lazarevic...

sasa

pre 11 godina

Nazadnjacki robot - generator komentara se ukljucio i ne prekida. Krajnje vreme da uvedete registracije na komentarima.
(K, 15. jun 2012 22:20)

A ciji li si ti robot? Evo ja nisam clan SNS i nisam glasao za njih , a nisam ni za DS i podrzavam da SNS formira vladu jer su osvojili najvise glasova. A da li ce da nam bude bolje videcemo. Bitno je da se smenjuju sa vlasti .

bane

pre 11 godina

@ (Zare, 15. jun 2012 22:21)

Zamisli Zare.... i pored svega toga je ipak bilo bolje,100% a nisam ni komunjara, niti ikad u nekoj stranci.

Mali Radojica

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.

Čitač

pre 11 godina

Najvažnije je da su DS i LDP napregli sve pljuvačne žlezde da napadnu intelektualce što su zagovarali bele/nevažeće listiće.
Sada su prošle silne nedelje od izbora, a oni ne mogu da se dogovore oko važnih stvari.
Nesposobnost se uvek otkrije kada treba nešto da se uradi.
To još bolje znaju Slobini SPS-ovci i Šešeljevi i Tomini radikali... ovaj naprednjaci.

seki

pre 11 godina

Kakvu borbu protiv siromastva,korupcije i razvoj ekonomije.Siromastvo ste vi sami stvorili,tako da sada gore zivimo nego ikada u istoriju Srbije.Vise ima gladnih i socijalnih problema i veliki broj samoubistava sve zbog krize.Borba protiv korupcije pa vi svi treba da idete u zatvor,koga da hvatate.Ekonomija sve ste unistili.

Bolero

pre 11 godina

Sad ce 15 dana da trube kako je plenum CKDS nesto zakljucio, i posle 60 godina iste gulikoze neverovatno. Komunizam i pranje mozga je neunistivo.

trumanov sou

pre 11 godina

Gospoda ne mogu da se dogovore vec 6 nedelja! Raspisite nove parlamentarne izbore. Sta cekate? A i mi intertni, umesto da kao Grci izadjemo na ulice, da se borimo za sebe i svoje porodice, mi ih pratimo kao tv sou. Sramotno...

Slavko

pre 11 godina

Znaci razgovori do sada nisu bili intenzivni?! Tek sad ce ih intenzivirati.
Ono protiv cega oni zele da se bore je kao kad bi se piromani borili protiv vatre.

MaX

pre 11 godina

"Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.
(Aleksandar, 15. jun 2012 19:46)"

Aleksandre, u potpunosti si u pravu, ali to bi mogao (i trebao) da uradi samo onaj ko nema članove na visokim funkcijama koji su debelo ogrezli u kriminalu. Ovako, moraće da pristanu na sve ucene.

kasperski

pre 11 godina

a odgovornost za los rezultat na izborima!?tek ce narod da vas kazni..sve vas lopove..privatne stranke,privatna drzava..niko nizasta ne odgovara..

Ivan

pre 11 godina

Prepucavaju se, ko ce uzeti vise mesta u upravnim odborima, ko ce vise zaposliti svojih nesposobnih "kadrova" ( cast izuzecima, ima tu i pametnih i sposobnih ljudi ), ali ne mogu da dodju do izrazaja jer "podobnih stranci" ima mnogo vise. Nazalost sve propada, privreda nam je u kolapsu, tajkuni placaju radnike 200 eura ( ako uopste i plate ), a tajkuni i politicari voze skupocena kola, jahte imaju, da ne nabrajam ostalo a narod gladuje, more kad se digne narod da ih lepo proteramo i politicare i tajkune, ponistimo privatizaciju i da nam svane! Bagro izdefinisana Srbija ne pripada vama nego narodu!

dalibor

pre 11 godina

Pa pozovite i sns , pa da svi budete u vladi. Ma smesni ste DS/ovcice , a sve zarad vlasti. Malo u opoziciju da idete , da se smirite i spustite na zemlju. Nije Srbija nastala na vasim principima , pa nece ni propasti bez vas.

BokiNS

pre 11 godina

Pa dokle će više da nas zamaraju...? Svi znamo da od njihovog dogovora nema ništa i da samo treba za vikend to i da zvanično potvrde.

js

pre 11 godina

Ma šta ih briga...lep dan, lagana šetnjica, puni novčanici... što da misle o narodu koji je gladan, o zemlji pred rubom propasti. Vise se mi bavimo formiranjem Vlade nego oni sami. Malo mi je već dosta, svaki dan iste vesti samo se igrači smenjuju.

DK Sultan

pre 11 godina

Није главни проблем ове Србије ни економска криза, ни криминал, ни корупција...него то што нико ништа не зна да ради и из тог проблема произилазе сви преостали

NenadNs

pre 11 godina

Samo ne Dinkica! Nemojte prodavati dusu. Ako je Tadicu ostalo jos malo dostojanstva, onda bolje da ide u opoziciju nego sa Dinkicem u vladu.

vlada

pre 11 godina

Ajde samo što više da odugovlače sa time! koja god vlada da se napravi ne gine nam rast PDV-a na preko 22% i ne gine nam povećanje i uvodjenje drugih poreza i nameta!
Tako da je meni iz aspekta gradjana koji hoću samo da živim lepo sasvim svejedno koje će stranke biti u vladi kada će nas svaka vlada zaviti u crno, jer nam je država na rubu bankrota!

Ljutiša

pre 11 godina

Bolje da TOG DS-a nije ni bilo. Aman sve ih je okupio oko sebe opet nije jak kao SNS. Molim nekog da mu opet saopsti rezultate izbora i izbornu volju gradjana. Jedino Vlada sa SNS je prava, a ne neki mix svih azbucnih slova, CVRC-PRC-DS-SIO-MI-GA-DJURO.

zivojin

pre 11 godina

Pa kako vas nije sramota? Ocete silom da vladate? Nisam glasao. Mislim da je i EU doprinela da tadic izgubi izbore. Nije normalno da covek vlada i kao prredsednik i kao premier i kao ministar do sada 12 godina. i hteo jos. Na Boga ne misli. a uspesi nikakvi. Srbija na dnu. Pustimo nove, pa na sledecim izborima ako nismo zadovoljnio opet nove....

nope

pre 11 godina

@Nebojsa,
E i ta "prava" demokratska stranka je bila "mnogo dobra", i "mnogo drugačija" od ove...Od samog početka, od 2000te pa sve do danas ekonomska i privredna politika DS-a je potpuno ista. Tačnije nemaju je, nego samo prodaj što mogu bolje,i zaduži se po manjoj kamati, eto to je sva ekonomska filozofija ds-a.Rezultate znamo kakvi su im.

zamanja

pre 11 godina

E moj bivsi predsednice, pa narod te nece,tvoji koalicini partneri te nece ali ti bas zapeo da budes premijer.Sreca pa se ti ne pitas vise nista.

MILUN

pre 11 godina

Treba pretpostaviti da se radi o možda zadnjem, očajničkom pokušaju da se DS ponovo dokopa vlasti. U pravu su oni koji ocenjuju da se ova stranka nalazi pred pravim raskolom. Koliko se vodi računa o interesu onog istog naroda u koji se svi kunu, najbolje svedoći beskrupuloznost DS da pošto poto ostane i zadrži sve svoje pozicije, a istovremeno Tadić obnaroduje svoju "viziju" da je "shvatio" poruku istog tog naroda koji želi promene. Kako se to zove - demagogija ili kako hoćete! Ja to zovem prodavanje mahle na tone. Poruka naroda jeste da želi promene, ali ne da ih obećava i "sprovode" oni koji su ga čitave decenije pljačkali, otimali, ponižavali i izdavali. To znači - vladu pre svega treba da formira SNS, a ne neki "novi" Tadić, Šutanovac, Petrović, Dinkić, Djelić i ne znam ko još.

laki

pre 11 godina

Pregovarajte,i treba,samo nikako ne pominjete da cete se suociti sa kriminalcima koji vam sede prekoputa u vladi i da sa takvima necete da pregovarate vec da im se ispita poreklo imovine i da se kazne po zasluzi.Zar se sa takvima pravi vlada,sta to pokazuje i znaci?Zar sa takvima hocete da se borite protiv korupocije i mafijasa i da narodu svojim primerom i zalaganjem omogucite bolji zivot i pravdu?Ne verujem da je to ikako moguce.Zbog toga i takvih je narod sve bedniji dok su vasi dzepovi sve puniji.Srbija je zemlja u kojoj se samo smenjuju imena sa istim programom,punjenje sopstvenih dzepova i lagodan zivot,eto to je Srbija sa svojim politicarima.Narod je za sve kriv,zato sto spava.

Rokselana

pre 11 godina

Čini mi se da je najveći protivnik toga da Boris Tadić bude premijer sam Boris. Hajde, čoveče, mrdni se, uradi nešto konkretno. Nadam se da se samo da se neću razočarati ako shvatim da je tvoja politika zaista politika popuštanja, i da si samo na tome gradio politički uspeh.

Stane

pre 11 godina

Zar nije nesudjeni premijer novom predsedniku pre desetak dana sa osmehom na licu "objasnio" da je sve dogovoreno i da ce vlada biti objavljena za par dana. Koji folirant.

Blek Stena

pre 11 godina

Vise je nego ocigledno da DS zeli da napravi vladu, malte ne po svaku cenu. Bice ih lako uceniti. Problem je da ucene dolaze sa razlicitih strana i dijametralno razlicite. Nece da bude dobro, SPS vrlo dobro zna koje dugme da pritisne da se Tadic pokrene. Mucenje sledece 4 godine
Pitanje u kom obimu ce kontrolisati medije da se prikazu kao uspesni
Sledeci izbori bice porazavajuci za sve osim za SNS

Соња Соњица

pre 11 godina

Хаа, па ви не можете да формирате никакву Владу а камо ли под оваквим условима!

pm

pre 11 godina

kao tadija nece u vladu po svaku cenu a vamo cim se dacic razgoropadio i cim je vucic umesao svoje prste onda je tadiji odjednom i dinkic hiljadarka prihvatljiv.ista vlada,isti program kao pre 4 godine samo narod nije isti.sad je mnogo siromasniji i nezadovoljniji.

Aleksandar

pre 11 godina

Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.

JA

pre 11 godina

Danas po carsiji kruzi prica da je SNS dogovorio vladu sa Dacicem i Dinkicem. Ko zna, mozda je to i dobro za stranku kao sto je DS. Treba ciscenja tamo od raznih osionih gradonacelnika (Djilasa - glavnog krivca za losu kampanju i gubitka izbora za predsednika u Beogradu, raznih bandoglavih vaterpolista koji umisljaju da su politicari i njihovih kafanskih podrepaka. Ako ipak DS moze da formira vladu (sto ipak mislim da je dobro za zemlju u ovom trenutku) to mora da uradi bez Dinkica ma sta Miskovic mislio i radio samo da ga nekako ugura u vlast.

Милош

pre 11 godina

По обичају, једног дана ДС тврди како се са СПС-ом договорио око формираа владе а већ неког другог излазе са информацијиом како разговоре треба наставити. И тако у недоглед. Или докле их Вучић не предухитри.

Ivana

pre 11 godina

To znaci oko 20 stranaka u vladi.Zasto ne ukljuce i DSS i SNS pa da narod vise ne glasa,vec oni lepo vladaju kao siroka narodna vlast.

Neko tamo

pre 11 godina

Srbija nepopravljivo srlja prema građanskom ratu, dobro ne baš ratu ali prema žestokim neredima. Da bi izbegli ovo napraviće vladu sns-ds-sps i pozvati narod na jedinstvo bla bla eto mi smo prevazišli razlike ujedinili smo se bla bla. Neverujete? Aj dobro, videćete!

nesa

pre 11 godina

Nemo gu da verujem!!! A Vučić, opet ništa??? BRUTALNO, BEZ LEGITIMITETA, KOLIKO KOŠTA MOST, a KANCELARIJA ZA BRZE ODGOVORE, KANAL DUNAV- TISA -MAJNA - INDISKI OKEAN- e moja Srbijo kakve ideje ti bacaš u blato!?!.

Nebojsa

pre 11 godina

Ma super, ubacite opet Dinkica u vladu :) ... Bas mi je drago sto sam kao clan DS-a od 1999. godine glasao za T. Nikolica. Namerno! To vise odavno nije prava demokratska stranka nego interesno-tajkunska grupa ljudi iz zonske intelektualne lige.

Markobg

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i ranije ali ne mogu da razumem zasto je URS bio ne prihvatljiv kada je najveca greska ove vlade bio Cvetkovic......Odmah na posao gospodo.

Dijana

pre 11 godina

"Vlada će biti formirana na odgovornoj ekonomskoj politici, borbi protiv siromaštva i borbi protiv korupcije, sa ciljem da ta Vlada bude stabilna i podržana od široke većine u Skupštini Srbije"..borba protiv siromastva???A jooooojjjjjj....ne,ne..no coment,zaista!!!!

zodiac

pre 11 godina

Fotka je strava, Djilas obezbedjuje Trivanku da je ne oglodju kucici iz parka, Petrovicu se pogled gubi u daljini jer je zabrinut za sve kombinacije u kojima je uracunat 10%, Tadic je nizi za dve glave nego ranije, ne smeje se, nikome ne namiguje i nikoga ne dodiruje prisno i prijateljski, Sutanovac je ubedljivo najvisi pa njega nista ne sekira, on ionako misli da je zivot kao partija basketa sto bi Tadic rekao. a Pajtic na sve lukavo motri iz prikrajka, po obicaju. Kakva urnebesna, tragikomicna druzina.

Zarko

pre 11 godina

Prpa pritiska SNS. E moj Tadiću, tebe i Petrovića treba očistiti iz političkog života, uništiliste DS kao da vam je to pivatno vlasništvo. Od kako si hapsio ni krivig ni dužnog Kneževića pokazao si svoju sujetu i cinizam. Svi su ti drugi krivi samo ste vi najbolji. Ajd kao Karić sada malo kupuj poslanike....Leglo kriminala...Vrati civilizovane Pitića i Vlahovića da ti otvore malo oči, sa kim si se to okružio?.Kakve si direktore postavljao za ove 4 godine?. Ako tako nastaviš ne gine ti slučaj Sanader.

nesha

pre 11 godina

ako nešto radi - ne popravljaj, ako ne radi - nije ni vredno popravke
zato - budi muško, i idi u opoziciju
svaka stvar na ovome svetu ima na sebi okačenu cenu. DS-u je stigao račun. plati i izvuci pouku za u buduće.

nazdravlje!

pre 11 godina

Pa zar ovim politickim oligarsima nije jasno da njima je potrebna podrska naroda,a ne clanova skupstine,u protivnom bicemo na istom mestu kao do sada,a to izgleda neko i hoce.

реалиста

pre 11 godina

Где су ти Борисе преговарачи Дачић,Кркобабић и Палма нешто су прошли пут кратко били код тебе.Готово је помирите се да сте изгубили изборе,боље сада него да накуцкате владу па најесен нови избори.У тој варијанти вртићете се око цензуса.

FENIKS

pre 11 godina

Situacija kod DS je kao u šahovskoj partiji pred matom si,a ti kažeš pa nestojim loše nastavljam da igram i imam dobar potez da odigram,a ono sledeći potez mat.Sve ovo što kažu o nastavku pregovora sa SPS to je samo fraza u koju ni oni sami neveruju.

Nebojsa

pre 11 godina

Ma super, ubacite opet Dinkica u vladu :) ... Bas mi je drago sto sam kao clan DS-a od 1999. godine glasao za T. Nikolica. Namerno! To vise odavno nije prava demokratska stranka nego interesno-tajkunska grupa ljudi iz zonske intelektualne lige.

zodiac

pre 11 godina

Fotka je strava, Djilas obezbedjuje Trivanku da je ne oglodju kucici iz parka, Petrovicu se pogled gubi u daljini jer je zabrinut za sve kombinacije u kojima je uracunat 10%, Tadic je nizi za dve glave nego ranije, ne smeje se, nikome ne namiguje i nikoga ne dodiruje prisno i prijateljski, Sutanovac je ubedljivo najvisi pa njega nista ne sekira, on ionako misli da je zivot kao partija basketa sto bi Tadic rekao. a Pajtic na sve lukavo motri iz prikrajka, po obicaju. Kakva urnebesna, tragikomicna druzina.

Dijana

pre 11 godina

"Vlada će biti formirana na odgovornoj ekonomskoj politici, borbi protiv siromaštva i borbi protiv korupcije, sa ciljem da ta Vlada bude stabilna i podržana od široke većine u Skupštini Srbije"..borba protiv siromastva???A jooooojjjjjj....ne,ne..no coment,zaista!!!!

js

pre 11 godina

Ma šta ih briga...lep dan, lagana šetnjica, puni novčanici... što da misle o narodu koji je gladan, o zemlji pred rubom propasti. Vise se mi bavimo formiranjem Vlade nego oni sami. Malo mi je već dosta, svaki dan iste vesti samo se igrači smenjuju.

Branka Sutulov

pre 11 godina

Gospodine Tadicu jos uvek ima vremena da date ostavku na mesto predsednika stranke i dostojanstveno se povucete kako vec rade politicari od digniteta

zamanja

pre 11 godina

E moj bivsi predsednice, pa narod te nece,tvoji koalicini partneri te nece ali ti bas zapeo da budes premijer.Sreca pa se ti ne pitas vise nista.

Ivana

pre 11 godina

To znaci oko 20 stranaka u vladi.Zasto ne ukljuce i DSS i SNS pa da narod vise ne glasa,vec oni lepo vladaju kao siroka narodna vlast.

Zarko

pre 11 godina

Prpa pritiska SNS. E moj Tadiću, tebe i Petrovića treba očistiti iz političkog života, uništiliste DS kao da vam je to pivatno vlasništvo. Od kako si hapsio ni krivig ni dužnog Kneževića pokazao si svoju sujetu i cinizam. Svi su ti drugi krivi samo ste vi najbolji. Ajd kao Karić sada malo kupuj poslanike....Leglo kriminala...Vrati civilizovane Pitića i Vlahovića da ti otvore malo oči, sa kim si se to okružio?.Kakve si direktore postavljao za ove 4 godine?. Ako tako nastaviš ne gine ti slučaj Sanader.

DK Sultan

pre 11 godina

Није главни проблем ове Србије ни економска криза, ни криминал, ни корупција...него то што нико ништа не зна да ради и из тог проблема произилазе сви преостали

vlada

pre 11 godina

Nece niko sa DS!Sada,kada moraju na kolenima bilo gde,idu sistemom daj sta das.Pristali bi odmah sa SNS,ali ni ovi nece sa njima!
Clanstvo DS-a je u soku,ove sa fotografije kada bi izbacili iz stranke,na sledecim izborima bi pobedili,sto posto!
Mozda je za DS to najbolje resenje,jer ovakvo vodjstvo stranke ne bi niko pozeleo ni najgorem neprijatelju.A tek da oni vode Drzavu!
Tadic,Trivanka,Pajtic,Djilas,Petrovic,Sutanovac,Dulic - Predsednik i gomila Podpredsednika...
Nagradno pitanje - kada bi bilo ko osnovao stranku danas,da li bi u nju primio ikoga od njih?
Ko odgovori DA,sa njim pravo u Lazu Lazarevic...

nesha

pre 11 godina

ako nešto radi - ne popravljaj, ako ne radi - nije ni vredno popravke
zato - budi muško, i idi u opoziciju
svaka stvar na ovome svetu ima na sebi okačenu cenu. DS-u je stigao račun. plati i izvuci pouku za u buduće.

Stane

pre 11 godina

Zar nije nesudjeni premijer novom predsedniku pre desetak dana sa osmehom na licu "objasnio" da je sve dogovoreno i da ce vlada biti objavljena za par dana. Koji folirant.

Marko

pre 11 godina

Gospodo, pre intenziviranja pregovora sa drugim strankama, trebalo bi da prvo intenzivirate ciscenje svoje stranke. Iako sam redovan glasac DS-a (od '99 godine), moj sledeci izbor ce verovatno biti beli listic. Odreknite se gospodje Trivan, Dulica, Petrovica i slicnih koji su i nama, odanim glasacima, postali toliko iritantni da ne mozemo ocima da ih gledamo. Zar je tesko shvatiti da ne zelimo da nas oni predstavljaju?! Jedini koji je dobio podrsku za uradjeni posao je g-din Djilas i bilo bi dobro da njega istaknete u prvi plan. Ostale "pijavice" odstranite, ali bukvalno, ili cete sledeci put ispod 10%. Dosta nam je praznih prica i demagogije. Od 2000-te prodje vec 12 godina.

JA

pre 11 godina

Danas po carsiji kruzi prica da je SNS dogovorio vladu sa Dacicem i Dinkicem. Ko zna, mozda je to i dobro za stranku kao sto je DS. Treba ciscenja tamo od raznih osionih gradonacelnika (Djilasa - glavnog krivca za losu kampanju i gubitka izbora za predsednika u Beogradu, raznih bandoglavih vaterpolista koji umisljaju da su politicari i njihovih kafanskih podrepaka. Ako ipak DS moze da formira vladu (sto ipak mislim da je dobro za zemlju u ovom trenutku) to mora da uradi bez Dinkica ma sta Miskovic mislio i radio samo da ga nekako ugura u vlast.

Brain drain

pre 11 godina

Gospodine Tadicu, ako je ostalo barem malo dostojanstva i doslednosti u Vama, nemojte praviti vladu sa URS-om. To bi bio vrhunac cinizma i jednostavno iskazivanje zelje za ostajanjem na vlasti. To je bumerang koji se mora vratiti. Cak ni pravdanje tog poteza kao "preuzimanje odgovornosti" za buducnost Srbije nije nikakav izgovor. Kao glasaca DS-a, to bi me sigurno pretvorilo u buduceg apstinenta. Ako uopste ostanem u zemlji, jer sansa za bolji zivot postoji na mnogim mestima na svetu, jedino je u domovini nema! Zivite malo u realnosti. Mislite o tome!

Ivan

pre 11 godina

Prepucavaju se, ko ce uzeti vise mesta u upravnim odborima, ko ce vise zaposliti svojih nesposobnih "kadrova" ( cast izuzecima, ima tu i pametnih i sposobnih ljudi ), ali ne mogu da dodju do izrazaja jer "podobnih stranci" ima mnogo vise. Nazalost sve propada, privreda nam je u kolapsu, tajkuni placaju radnike 200 eura ( ako uopste i plate ), a tajkuni i politicari voze skupocena kola, jahte imaju, da ne nabrajam ostalo a narod gladuje, more kad se digne narod da ih lepo proteramo i politicare i tajkune, ponistimo privatizaciju i da nam svane! Bagro izdefinisana Srbija ne pripada vama nego narodu!

kasperski

pre 11 godina

a odgovornost za los rezultat na izborima!?tek ce narod da vas kazni..sve vas lopove..privatne stranke,privatna drzava..niko nizasta ne odgovara..

pm

pre 11 godina

kao tadija nece u vladu po svaku cenu a vamo cim se dacic razgoropadio i cim je vucic umesao svoje prste onda je tadiji odjednom i dinkic hiljadarka prihvatljiv.ista vlada,isti program kao pre 4 godine samo narod nije isti.sad je mnogo siromasniji i nezadovoljniji.

trumanov sou

pre 11 godina

Gospoda ne mogu da se dogovore vec 6 nedelja! Raspisite nove parlamentarne izbore. Sta cekate? A i mi intertni, umesto da kao Grci izadjemo na ulice, da se borimo za sebe i svoje porodice, mi ih pratimo kao tv sou. Sramotno...

sasa

pre 11 godina

Nazadnjacki robot - generator komentara se ukljucio i ne prekida. Krajnje vreme da uvedete registracije na komentarima.
(K, 15. jun 2012 22:20)

A ciji li si ti robot? Evo ja nisam clan SNS i nisam glasao za njih , a nisam ni za DS i podrzavam da SNS formira vladu jer su osvojili najvise glasova. A da li ce da nam bude bolje videcemo. Bitno je da se smenjuju sa vlasti .

vlada

pre 11 godina

Ajde samo što više da odugovlače sa time! koja god vlada da se napravi ne gine nam rast PDV-a na preko 22% i ne gine nam povećanje i uvodjenje drugih poreza i nameta!
Tako da je meni iz aspekta gradjana koji hoću samo da živim lepo sasvim svejedno koje će stranke biti u vladi kada će nas svaka vlada zaviti u crno, jer nam je država na rubu bankrota!

Aleksandar

pre 11 godina

Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.

sad je kasno

pre 11 godina

Da je Zoran Zivkovic koji sada lupeta po medijima u akciji sablja uhapsio sve koji su morali da budu uhapseni, sve bi bilo drugacije. Ovakvih cirkuskih predstava ne bi bilo sigurno. Srbija je izgubila sve sanse da postane normalna drzava.

Zare

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.
(Mali Radojica, 15. jun 2012 21:52)

Mi necemo da mislim jer ZNAMO da za vreme milosevica nije imalo struje, ponekada i dva puta po 6 sati dnevno, grejanje nije imalo, goreiva samo u flasama i kantama a cena i do 5 maraka, pokradena stara devizna stednja, penzije kasnile vise od dve godine a i kada su stizale vredele su cesto od 3-5 maraka, putevi vise liceli na makdam i kidali smo tockove, radnici su isli samo da vide fabriku i vracali se kuci, mafija i ubistva svakodnevnica bez skrivanja, u prodavnicama bas nista robe pa su penzioneri od juta cekali da kupe casu jogurta, ne daj boze da si smeo da kazes nesto protiv Milosevica i radikala i ZIVOT si mogao da izgubis, vise od pola automobila su bili kec i jugo u raspadu, beograd nije ni imao autobuse za javni prevoz iako je Beograd bio dalko povlasceniji, devizne rezerve 300 miliona dolara i 600 kilograma kokaina, nadjeno u sefu posle 5.oktobra, fabrike u raspadu a krali su je svi i direktori i radnici, na pijaci si mogao kupiti kompletan alat iz ZASTAVE Kragujevac, razni domaci kriminalci privatizuju firme i samo oni i niko vise a ministar privatizacije Jorgovanka Tabakovic, usput Nikolic, Vucic i Jorgovanka privatizuju ogromne stanove za sebe i td.. A ti si izgleda bio neka teska komunjara i lopuza!!!

zivojin

pre 11 godina

Pa kako vas nije sramota? Ocete silom da vladate? Nisam glasao. Mislim da je i EU doprinela da tadic izgubi izbore. Nije normalno da covek vlada i kao prredsednik i kao premier i kao ministar do sada 12 godina. i hteo jos. Na Boga ne misli. a uspesi nikakvi. Srbija na dnu. Pustimo nove, pa na sledecim izborima ako nismo zadovoljnio opet nove....

dalibor

pre 11 godina

Pa pozovite i sns , pa da svi budete u vladi. Ma smesni ste DS/ovcice , a sve zarad vlasti. Malo u opoziciju da idete , da se smirite i spustite na zemlju. Nije Srbija nastala na vasim principima , pa nece ni propasti bez vas.

seki

pre 11 godina

Kakvu borbu protiv siromastva,korupcije i razvoj ekonomije.Siromastvo ste vi sami stvorili,tako da sada gore zivimo nego ikada u istoriju Srbije.Vise ima gladnih i socijalnih problema i veliki broj samoubistava sve zbog krize.Borba protiv korupcije pa vi svi treba da idete u zatvor,koga da hvatate.Ekonomija sve ste unistili.

Rokselana

pre 11 godina

Čini mi se da je najveći protivnik toga da Boris Tadić bude premijer sam Boris. Hajde, čoveče, mrdni se, uradi nešto konkretno. Nadam se da se samo da se neću razočarati ako shvatim da je tvoja politika zaista politika popuštanja, i da si samo na tome gradio politički uspeh.

Markobg

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i ranije ali ne mogu da razumem zasto je URS bio ne prihvatljiv kada je najveca greska ove vlade bio Cvetkovic......Odmah na posao gospodo.

FENIKS

pre 11 godina

Situacija kod DS je kao u šahovskoj partiji pred matom si,a ti kažeš pa nestojim loše nastavljam da igram i imam dobar potez da odigram,a ono sledeći potez mat.Sve ovo što kažu o nastavku pregovora sa SPS to je samo fraza u koju ni oni sami neveruju.

NenadNs

pre 11 godina

Samo ne Dinkica! Nemojte prodavati dusu. Ako je Tadicu ostalo jos malo dostojanstva, onda bolje da ide u opoziciju nego sa Dinkicem u vladu.

MaX

pre 11 godina

"Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.
(Aleksandar, 15. jun 2012 19:46)"

Aleksandre, u potpunosti si u pravu, ali to bi mogao (i trebao) da uradi samo onaj ko nema članove na visokim funkcijama koji su debelo ogrezli u kriminalu. Ovako, moraće da pristanu na sve ucene.

Slavko

pre 11 godina

Znaci razgovori do sada nisu bili intenzivni?! Tek sad ce ih intenzivirati.
Ono protiv cega oni zele da se bore je kao kad bi se piromani borili protiv vatre.

Ljutiša

pre 11 godina

Bolje da TOG DS-a nije ni bilo. Aman sve ih je okupio oko sebe opet nije jak kao SNS. Molim nekog da mu opet saopsti rezultate izbora i izbornu volju gradjana. Jedino Vlada sa SNS je prava, a ne neki mix svih azbucnih slova, CVRC-PRC-DS-SIO-MI-GA-DJURO.

nope

pre 11 godina

@Nebojsa,
E i ta "prava" demokratska stranka je bila "mnogo dobra", i "mnogo drugačija" od ove...Od samog početka, od 2000te pa sve do danas ekonomska i privredna politika DS-a je potpuno ista. Tačnije nemaju je, nego samo prodaj što mogu bolje,i zaduži se po manjoj kamati, eto to je sva ekonomska filozofija ds-a.Rezultate znamo kakvi su im.

Blek Stena

pre 11 godina

Vise je nego ocigledno da DS zeli da napravi vladu, malte ne po svaku cenu. Bice ih lako uceniti. Problem je da ucene dolaze sa razlicitih strana i dijametralno razlicite. Nece da bude dobro, SPS vrlo dobro zna koje dugme da pritisne da se Tadic pokrene. Mucenje sledece 4 godine
Pitanje u kom obimu ce kontrolisati medije da se prikazu kao uspesni
Sledeci izbori bice porazavajuci za sve osim za SNS

реалиста

pre 11 godina

Где су ти Борисе преговарачи Дачић,Кркобабић и Палма нешто су прошли пут кратко били код тебе.Готово је помирите се да сте изгубили изборе,боље сада него да накуцкате владу па најесен нови избори.У тој варијанти вртићете се око цензуса.

MILUN

pre 11 godina

Treba pretpostaviti da se radi o možda zadnjem, očajničkom pokušaju da se DS ponovo dokopa vlasti. U pravu su oni koji ocenjuju da se ova stranka nalazi pred pravim raskolom. Koliko se vodi računa o interesu onog istog naroda u koji se svi kunu, najbolje svedoći beskrupuloznost DS da pošto poto ostane i zadrži sve svoje pozicije, a istovremeno Tadić obnaroduje svoju "viziju" da je "shvatio" poruku istog tog naroda koji želi promene. Kako se to zove - demagogija ili kako hoćete! Ja to zovem prodavanje mahle na tone. Poruka naroda jeste da želi promene, ali ne da ih obećava i "sprovode" oni koji su ga čitave decenije pljačkali, otimali, ponižavali i izdavali. To znači - vladu pre svega treba da formira SNS, a ne neki "novi" Tadić, Šutanovac, Petrović, Dinkić, Djelić i ne znam ko još.

BokiNS

pre 11 godina

Pa dokle će više da nas zamaraju...? Svi znamo da od njihovog dogovora nema ništa i da samo treba za vikend to i da zvanično potvrde.

Mali Radojica

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.

Bolero

pre 11 godina

Sad ce 15 dana da trube kako je plenum CKDS nesto zakljucio, i posle 60 godina iste gulikoze neverovatno. Komunizam i pranje mozga je neunistivo.

nazdravlje!

pre 11 godina

Pa zar ovim politickim oligarsima nije jasno da njima je potrebna podrska naroda,a ne clanova skupstine,u protivnom bicemo na istom mestu kao do sada,a to izgleda neko i hoce.

Милош

pre 11 godina

По обичају, једног дана ДС тврди како се са СПС-ом договорио око формираа владе а већ неког другог излазе са информацијиом како разговоре треба наставити. И тако у недоглед. Или докле их Вучић не предухитри.

nesa

pre 11 godina

Nemo gu da verujem!!! A Vučić, opet ništa??? BRUTALNO, BEZ LEGITIMITETA, KOLIKO KOŠTA MOST, a KANCELARIJA ZA BRZE ODGOVORE, KANAL DUNAV- TISA -MAJNA - INDISKI OKEAN- e moja Srbijo kakve ideje ti bacaš u blato!?!.

Соња Соњица

pre 11 godina

Хаа, па ви не можете да формирате никакву Владу а камо ли под оваквим условима!

Čitač

pre 11 godina

Najvažnije je da su DS i LDP napregli sve pljuvačne žlezde da napadnu intelektualce što su zagovarali bele/nevažeće listiće.
Sada su prošle silne nedelje od izbora, a oni ne mogu da se dogovore oko važnih stvari.
Nesposobnost se uvek otkrije kada treba nešto da se uradi.
To još bolje znaju Slobini SPS-ovci i Šešeljevi i Tomini radikali... ovaj naprednjaci.

bane

pre 11 godina

@ (Zare, 15. jun 2012 22:21)

Zamisli Zare.... i pored svega toga je ipak bilo bolje,100% a nisam ni komunjara, niti ikad u nekoj stranci.

laki

pre 11 godina

Pregovarajte,i treba,samo nikako ne pominjete da cete se suociti sa kriminalcima koji vam sede prekoputa u vladi i da sa takvima necete da pregovarate vec da im se ispita poreklo imovine i da se kazne po zasluzi.Zar se sa takvima pravi vlada,sta to pokazuje i znaci?Zar sa takvima hocete da se borite protiv korupocije i mafijasa i da narodu svojim primerom i zalaganjem omogucite bolji zivot i pravdu?Ne verujem da je to ikako moguce.Zbog toga i takvih je narod sve bedniji dok su vasi dzepovi sve puniji.Srbija je zemlja u kojoj se samo smenjuju imena sa istim programom,punjenje sopstvenih dzepova i lagodan zivot,eto to je Srbija sa svojim politicarima.Narod je za sve kriv,zato sto spava.

Neko tamo

pre 11 godina

Srbija nepopravljivo srlja prema građanskom ratu, dobro ne baš ratu ali prema žestokim neredima. Da bi izbegli ovo napraviće vladu sns-ds-sps i pozvati narod na jedinstvo bla bla eto mi smo prevazišli razlike ujedinili smo se bla bla. Neverujete? Aj dobro, videćete!

nesa

pre 11 godina

brutalno se ds poigrava sa legimitetom koji ima samo sns jer je osvojio najviše glasova. dačić i sps ako budu pravili vladu sa ds su lopovi i izdaice a ako prave sa sns su patriote i poštenjačine. da li ste bre videli kako bre engleski zvuči onako lepo srpski kad ga izgovara naš toma. to je zbog legitimiteta a i nasa --sns-- tehnologija je bolja. oooo bajčetino otvori se!!!

Biafra

pre 11 godina

Oni su zaključili, analizirali, izjavili, ocenili, osudili, pozdravili... kako bih samo voleo da prisustvujem jednom takvom sastanku. Mora da je mnogo smešno.

ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ

pre 11 godina

И Николић и Тадић и Дачић су добили исти налог и од Москве и од Брисела,да се формира што већа и јача влада, како би Србија што пре ушла у ЕУ, тј да :
1). Тадић и Дачић заједно са Вучићем формирају владу, али без малих странака сателита уцењивача,
или
2). Вучић формира владу са Дачићем и Динкићем и са националним мањинама, и траже подршку осталих парламентарних странака.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Kada sam realno i nakon 40 od izbora razborito i smireno razmislio, moj predlog je da bi vladu trebalo da sastavi stado krava, koje su najaktivnije ucestvovale u predizbornoj kampanji

Sima

pre 11 godina

Након што владају већ више од једне деценије њихов приоритет је 'борба против сиромаштва' ...Добро је што нису рекли 'борба против глади' . И то ће доћи на ред.

klenga

pre 11 godina

ZARE-22:21-Kazao si ISTINU i dobio gomilu minusa...to što nikako ne volimo istnu je je jedan od razloga naše propasti...samokritika je za nas izdaja ...volimo samo kad nam tepaji,kad nas hvale,kad nam povlađuju,kad nam se uvlace,...kad nas lažu...mi smo jedan totalno nezreo narod ,,razmažen i ubeđen da se oko nas vrti ceo svet...

Kostunica premijer 100%

pre 11 godina

Bice ona vlada koju Putin i Merkelova dogovore. Trenutno su zauzeti drugim obavezama, al prpremice im sve u medjuvremenu njihovi ovdasnji ambasadori.

aferim

pre 11 godina

pošto ste se nagledali slike i opleli po likovima, ajd pređite malo na skup burlesknih kreatura oko vučića, sve moj do mojega, bivši i prabivši julovci i minorni likovi mega afera. nema lika koji se nije "proslavio" u prethodnim decenijama ratova i lopovluka.

Dule

pre 11 godina

(nesa, 15. jun 2012 23:51)

"Brutalno"? Hahahah! Jeste vi sigurni da ovo nije gospodin Vucic pisao? xD Novo pravilo SNS-ovca: Uvek pomenuti DS u najgorem kontekstu prilikom komentarisanja bilo koje teme, i OBAVEZNO koristiti rec 'brutalno'. xD

Realista

pre 11 godina

Mislim da je ova koalicija: DS, SPS-PUPS-JS, LDP i URS -- NEODRŽIVA. Najveći gubitnik bi bio SPS. Dačić, i pored političke veštine kojom ga opisuju, pored Tadića, Jovanovića i Dinkića biće samo preveslan "potrčko". Ovo su, ipak, UDRUŽENI, prejaki igrački TRILING za Dačića. A kada se uzme u obzir šta su ova trojica jedni drigima oprostili zarad vlasti, JASNO je da neće birati sredstva. Zato, DAČIĆU - RAZMISLI, jer san krojiš i svoju i našu sudbinu.

eee

pre 11 godina

@(ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ, 16. jun 2012 00:03)
- Ne vidim poentu sa manjinama i URS!
Kada bi koalicija SNS-SPS-DSS imala dovoljan broj mandata!
- Sad je u pitanju, licitacija, ko da vise...

Misko

pre 11 godina

Sta je sada problem najvece stranke koja je dobila najvise glasova. Gospodo da ste dobili 126 mesta u skupstini pa da kazete da ste najveci i stavite tacku. Ovako pola Srbije nije glasalo a SNS ima tri odbornika vise od DS. Hajde uozbiljite se malo i nemojte nikoga da krivite za bilo sta jer su kod vas i noz i pogaca a narod vam treba samo za izbore za glas i nista vise a VI sada trgujete kao na pijaci. Vidi tata Zamenik premijera a sin ministar Krkobabici. Tata Predsednik Srbije sin Potpredsednik stranke Nikolici. Dokle vise

Mali Radojica

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.

Markobg

pre 11 godina

Glasao sam za DS i sada i ranije ali ne mogu da razumem zasto je URS bio ne prihvatljiv kada je najveca greska ove vlade bio Cvetkovic......Odmah na posao gospodo.

Zare

pre 11 godina

Mislite vi šta hoćete, ali za vreme Miloševića smo svi živeli mnogo bolje nego danas pod ovim žutaćima koji su ponovo zinuli za foteljama. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Hleb 3 dinara i uživaš! A danas... sami vidite.
(Mali Radojica, 15. jun 2012 21:52)

Mi necemo da mislim jer ZNAMO da za vreme milosevica nije imalo struje, ponekada i dva puta po 6 sati dnevno, grejanje nije imalo, goreiva samo u flasama i kantama a cena i do 5 maraka, pokradena stara devizna stednja, penzije kasnile vise od dve godine a i kada su stizale vredele su cesto od 3-5 maraka, putevi vise liceli na makdam i kidali smo tockove, radnici su isli samo da vide fabriku i vracali se kuci, mafija i ubistva svakodnevnica bez skrivanja, u prodavnicama bas nista robe pa su penzioneri od juta cekali da kupe casu jogurta, ne daj boze da si smeo da kazes nesto protiv Milosevica i radikala i ZIVOT si mogao da izgubis, vise od pola automobila su bili kec i jugo u raspadu, beograd nije ni imao autobuse za javni prevoz iako je Beograd bio dalko povlasceniji, devizne rezerve 300 miliona dolara i 600 kilograma kokaina, nadjeno u sefu posle 5.oktobra, fabrike u raspadu a krali su je svi i direktori i radnici, na pijaci si mogao kupiti kompletan alat iz ZASTAVE Kragujevac, razni domaci kriminalci privatizuju firme i samo oni i niko vise a ministar privatizacije Jorgovanka Tabakovic, usput Nikolic, Vucic i Jorgovanka privatizuju ogromne stanove za sebe i td.. A ti si izgleda bio neka teska komunjara i lopuza!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.

Nebojsa

pre 11 godina

Ma super, ubacite opet Dinkica u vladu :) ... Bas mi je drago sto sam kao clan DS-a od 1999. godine glasao za T. Nikolica. Namerno! To vise odavno nije prava demokratska stranka nego interesno-tajkunska grupa ljudi iz zonske intelektualne lige.

nesa

pre 11 godina

brutalno se ds poigrava sa legimitetom koji ima samo sns jer je osvojio najviše glasova. dačić i sps ako budu pravili vladu sa ds su lopovi i izdaice a ako prave sa sns su patriote i poštenjačine. da li ste bre videli kako bre engleski zvuči onako lepo srpski kad ga izgovara naš toma. to je zbog legitimiteta a i nasa --sns-- tehnologija je bolja. oooo bajčetino otvori se!!!

nesa

pre 11 godina

Nemo gu da verujem!!! A Vučić, opet ništa??? BRUTALNO, BEZ LEGITIMITETA, KOLIKO KOŠTA MOST, a KANCELARIJA ZA BRZE ODGOVORE, KANAL DUNAV- TISA -MAJNA - INDISKI OKEAN- e moja Srbijo kakve ideje ti bacaš u blato!?!.

zamanja

pre 11 godina

E moj bivsi predsednice, pa narod te nece,tvoji koalicini partneri te nece ali ti bas zapeo da budes premijer.Sreca pa se ti ne pitas vise nista.

Ljutiša

pre 11 godina

Bolje da TOG DS-a nije ni bilo. Aman sve ih je okupio oko sebe opet nije jak kao SNS. Molim nekog da mu opet saopsti rezultate izbora i izbornu volju gradjana. Jedino Vlada sa SNS je prava, a ne neki mix svih azbucnih slova, CVRC-PRC-DS-SIO-MI-GA-DJURO.

Čitač

pre 11 godina

Najvažnije je da su DS i LDP napregli sve pljuvačne žlezde da napadnu intelektualce što su zagovarali bele/nevažeće listiće.
Sada su prošle silne nedelje od izbora, a oni ne mogu da se dogovore oko važnih stvari.
Nesposobnost se uvek otkrije kada treba nešto da se uradi.
To još bolje znaju Slobini SPS-ovci i Šešeljevi i Tomini radikali... ovaj naprednjaci.

Neko tamo

pre 11 godina

Srbija nepopravljivo srlja prema građanskom ratu, dobro ne baš ratu ali prema žestokim neredima. Da bi izbegli ovo napraviće vladu sns-ds-sps i pozvati narod na jedinstvo bla bla eto mi smo prevazišli razlike ujedinili smo se bla bla. Neverujete? Aj dobro, videćete!

ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ

pre 11 godina

И Николић и Тадић и Дачић су добили исти налог и од Москве и од Брисела,да се формира што већа и јача влада, како би Србија што пре ушла у ЕУ, тј да :
1). Тадић и Дачић заједно са Вучићем формирају владу, али без малих странака сателита уцењивача,
или
2). Вучић формира владу са Дачићем и Динкићем и са националним мањинама, и траже подршку осталих парламентарних странака.

sasa

pre 11 godina

Nazadnjacki robot - generator komentara se ukljucio i ne prekida. Krajnje vreme da uvedete registracije na komentarima.
(K, 15. jun 2012 22:20)

A ciji li si ti robot? Evo ja nisam clan SNS i nisam glasao za njih , a nisam ni za DS i podrzavam da SNS formira vladu jer su osvojili najvise glasova. A da li ce da nam bude bolje videcemo. Bitno je da se smenjuju sa vlasti .

JA

pre 11 godina

Danas po carsiji kruzi prica da je SNS dogovorio vladu sa Dacicem i Dinkicem. Ko zna, mozda je to i dobro za stranku kao sto je DS. Treba ciscenja tamo od raznih osionih gradonacelnika (Djilasa - glavnog krivca za losu kampanju i gubitka izbora za predsednika u Beogradu, raznih bandoglavih vaterpolista koji umisljaju da su politicari i njihovih kafanskih podrepaka. Ako ipak DS moze da formira vladu (sto ipak mislim da je dobro za zemlju u ovom trenutku) to mora da uradi bez Dinkica ma sta Miskovic mislio i radio samo da ga nekako ugura u vlast.

NenadNs

pre 11 godina

Samo ne Dinkica! Nemojte prodavati dusu. Ako je Tadicu ostalo jos malo dostojanstva, onda bolje da ide u opoziciju nego sa Dinkicem u vladu.

MILUN

pre 11 godina

Treba pretpostaviti da se radi o možda zadnjem, očajničkom pokušaju da se DS ponovo dokopa vlasti. U pravu su oni koji ocenjuju da se ova stranka nalazi pred pravim raskolom. Koliko se vodi računa o interesu onog istog naroda u koji se svi kunu, najbolje svedoći beskrupuloznost DS da pošto poto ostane i zadrži sve svoje pozicije, a istovremeno Tadić obnaroduje svoju "viziju" da je "shvatio" poruku istog tog naroda koji želi promene. Kako se to zove - demagogija ili kako hoćete! Ja to zovem prodavanje mahle na tone. Poruka naroda jeste da želi promene, ali ne da ih obećava i "sprovode" oni koji su ga čitave decenije pljačkali, otimali, ponižavali i izdavali. To znači - vladu pre svega treba da formira SNS, a ne neki "novi" Tadić, Šutanovac, Petrović, Dinkić, Djelić i ne znam ko još.

Branka Sutulov

pre 11 godina

Gospodine Tadicu jos uvek ima vremena da date ostavku na mesto predsednika stranke i dostojanstveno se povucete kako vec rade politicari od digniteta

nope

pre 11 godina

@Nebojsa,
E i ta "prava" demokratska stranka je bila "mnogo dobra", i "mnogo drugačija" od ove...Od samog početka, od 2000te pa sve do danas ekonomska i privredna politika DS-a je potpuno ista. Tačnije nemaju je, nego samo prodaj što mogu bolje,i zaduži se po manjoj kamati, eto to je sva ekonomska filozofija ds-a.Rezultate znamo kakvi su im.

zivojin

pre 11 godina

Pa kako vas nije sramota? Ocete silom da vladate? Nisam glasao. Mislim da je i EU doprinela da tadic izgubi izbore. Nije normalno da covek vlada i kao prredsednik i kao premier i kao ministar do sada 12 godina. i hteo jos. Na Boga ne misli. a uspesi nikakvi. Srbija na dnu. Pustimo nove, pa na sledecim izborima ako nismo zadovoljnio opet nove....

sad je kasno

pre 11 godina

Da je Zoran Zivkovic koji sada lupeta po medijima u akciji sablja uhapsio sve koji su morali da budu uhapseni, sve bi bilo drugacije. Ovakvih cirkuskih predstava ne bi bilo sigurno. Srbija je izgubila sve sanse da postane normalna drzava.

Zarko

pre 11 godina

Prpa pritiska SNS. E moj Tadiću, tebe i Petrovića treba očistiti iz političkog života, uništiliste DS kao da vam je to pivatno vlasništvo. Od kako si hapsio ni krivig ni dužnog Kneževića pokazao si svoju sujetu i cinizam. Svi su ti drugi krivi samo ste vi najbolji. Ajd kao Karić sada malo kupuj poslanike....Leglo kriminala...Vrati civilizovane Pitića i Vlahovića da ti otvore malo oči, sa kim si se to okružio?.Kakve si direktore postavljao za ove 4 godine?. Ako tako nastaviš ne gine ti slučaj Sanader.

vlada

pre 11 godina

Nece niko sa DS!Sada,kada moraju na kolenima bilo gde,idu sistemom daj sta das.Pristali bi odmah sa SNS,ali ni ovi nece sa njima!
Clanstvo DS-a je u soku,ove sa fotografije kada bi izbacili iz stranke,na sledecim izborima bi pobedili,sto posto!
Mozda je za DS to najbolje resenje,jer ovakvo vodjstvo stranke ne bi niko pozeleo ni najgorem neprijatelju.A tek da oni vode Drzavu!
Tadic,Trivanka,Pajtic,Djilas,Petrovic,Sutanovac,Dulic - Predsednik i gomila Podpredsednika...
Nagradno pitanje - kada bi bilo ko osnovao stranku danas,da li bi u nju primio ikoga od njih?
Ko odgovori DA,sa njim pravo u Lazu Lazarevic...

Stane

pre 11 godina

Zar nije nesudjeni premijer novom predsedniku pre desetak dana sa osmehom na licu "objasnio" da je sve dogovoreno i da ce vlada biti objavljena za par dana. Koji folirant.

Marko

pre 11 godina

Gospodo, pre intenziviranja pregovora sa drugim strankama, trebalo bi da prvo intenzivirate ciscenje svoje stranke. Iako sam redovan glasac DS-a (od '99 godine), moj sledeci izbor ce verovatno biti beli listic. Odreknite se gospodje Trivan, Dulica, Petrovica i slicnih koji su i nama, odanim glasacima, postali toliko iritantni da ne mozemo ocima da ih gledamo. Zar je tesko shvatiti da ne zelimo da nas oni predstavljaju?! Jedini koji je dobio podrsku za uradjeni posao je g-din Djilas i bilo bi dobro da njega istaknete u prvi plan. Ostale "pijavice" odstranite, ali bukvalno, ili cete sledeci put ispod 10%. Dosta nam je praznih prica i demagogije. Od 2000-te prodje vec 12 godina.

js

pre 11 godina

Ma šta ih briga...lep dan, lagana šetnjica, puni novčanici... što da misle o narodu koji je gladan, o zemlji pred rubom propasti. Vise se mi bavimo formiranjem Vlade nego oni sami. Malo mi je već dosta, svaki dan iste vesti samo se igrači smenjuju.

aferim

pre 11 godina

pošto ste se nagledali slike i opleli po likovima, ajd pređite malo na skup burlesknih kreatura oko vučića, sve moj do mojega, bivši i prabivši julovci i minorni likovi mega afera. nema lika koji se nije "proslavio" u prethodnim decenijama ratova i lopovluka.

Blek Stena

pre 11 godina

Vise je nego ocigledno da DS zeli da napravi vladu, malte ne po svaku cenu. Bice ih lako uceniti. Problem je da ucene dolaze sa razlicitih strana i dijametralno razlicite. Nece da bude dobro, SPS vrlo dobro zna koje dugme da pritisne da se Tadic pokrene. Mucenje sledece 4 godine
Pitanje u kom obimu ce kontrolisati medije da se prikazu kao uspesni
Sledeci izbori bice porazavajuci za sve osim za SNS

MaX

pre 11 godina

"Pozivam DS da ne udje u novu vladu. Neka se konacno na jednom mestu nadju oni koji su krivi za pogresnu nacionalnu (SPS i SNS) i pogresnu ekonomsku politiku (G17 Plus) zbog koje se nasa zemlja i nalazi tu gde jeste.To je jedina sansa da gradjani Srbije konacno shvate ko su Dacic, Dinkic, Vucic i Nikolic.
(Aleksandar, 15. jun 2012 19:46)"

Aleksandre, u potpunosti si u pravu, ali to bi mogao (i trebao) da uradi samo onaj ko nema članove na visokim funkcijama koji su debelo ogrezli u kriminalu. Ovako, moraće da pristanu na sve ucene.

Bolero

pre 11 godina

Sad ce 15 dana da trube kako je plenum CKDS nesto zakljucio, i posle 60 godina iste gulikoze neverovatno. Komunizam i pranje mozga je neunistivo.

реалиста

pre 11 godina

Где су ти Борисе преговарачи Дачић,Кркобабић и Палма нешто су прошли пут кратко били код тебе.Готово је помирите се да сте изгубили изборе,боље сада него да накуцкате владу па најесен нови избори.У тој варијанти вртићете се око цензуса.

zodiac

pre 11 godina

Fotka je strava, Djilas obezbedjuje Trivanku da je ne oglodju kucici iz parka, Petrovicu se pogled gubi u daljini jer je zabrinut za sve kombinacije u kojima je uracunat 10%, Tadic je nizi za dve glave nego ranije, ne smeje se, nikome ne namiguje i nikoga ne dodiruje prisno i prijateljski, Sutanovac je ubedljivo najvisi pa njega nista ne sekira, on ionako misli da je zivot kao partija basketa sto bi Tadic rekao. a Pajtic na sve lukavo motri iz prikrajka, po obicaju. Kakva urnebesna, tragikomicna druzina.

Brain drain

pre 11 godina

Gospodine Tadicu, ako je ostalo barem malo dostojanstva i doslednosti u Vama, nemojte praviti vladu sa URS-om. To bi bio vrhunac cinizma i jednostavno iskazivanje zelje za ostajanjem na vlasti. To je bumerang koji se mora vratiti. Cak ni pravdanje tog poteza kao "preuzimanje odgovornosti" za buducnost Srbije nije nikakav izgovor. Kao glasaca DS-a, to bi me sigurno pretvorilo u buduceg apstinenta. Ako uopste ostanem u zemlji, jer sansa za bolji zivot postoji na mnogim mestima na svetu, jedino je u domovini nema! Zivite malo u realnosti. Mislite o tome!

kasperski

pre 11 godina

a odgovornost za los rezultat na izborima!?tek ce narod da vas kazni..sve vas lopove..privatne stranke,privatna drzava..niko nizasta ne odgovara..

Соња Соњица

pre 11 godina

Хаа, па ви не можете да формирате никакву Владу а камо ли под оваквим условима!

Rokselana

pre 11 godina

Čini mi se da je najveći protivnik toga da Boris Tadić bude premijer sam Boris. Hajde, čoveče, mrdni se, uradi nešto konkretno. Nadam se da se samo da se neću razočarati ako shvatim da je tvoja politika zaista politika popuštanja, i da si samo na tome gradio politički uspeh.

dalibor

pre 11 godina

Pa pozovite i sns , pa da svi budete u vladi. Ma smesni ste DS/ovcice , a sve zarad vlasti. Malo u opoziciju da idete , da se smirite i spustite na zemlju. Nije Srbija nastala na vasim principima , pa nece ni propasti bez vas.

Dijana

pre 11 godina

"Vlada će biti formirana na odgovornoj ekonomskoj politici, borbi protiv siromaštva i borbi protiv korupcije, sa ciljem da ta Vlada bude stabilna i podržana od široke većine u Skupštini Srbije"..borba protiv siromastva???A jooooojjjjjj....ne,ne..no coment,zaista!!!!

pm

pre 11 godina

kao tadija nece u vladu po svaku cenu a vamo cim se dacic razgoropadio i cim je vucic umesao svoje prste onda je tadiji odjednom i dinkic hiljadarka prihvatljiv.ista vlada,isti program kao pre 4 godine samo narod nije isti.sad je mnogo siromasniji i nezadovoljniji.

seki

pre 11 godina

Kakvu borbu protiv siromastva,korupcije i razvoj ekonomije.Siromastvo ste vi sami stvorili,tako da sada gore zivimo nego ikada u istoriju Srbije.Vise ima gladnih i socijalnih problema i veliki broj samoubistava sve zbog krize.Borba protiv korupcije pa vi svi treba da idete u zatvor,koga da hvatate.Ekonomija sve ste unistili.

trumanov sou

pre 11 godina

Gospoda ne mogu da se dogovore vec 6 nedelja! Raspisite nove parlamentarne izbore. Sta cekate? A i mi intertni, umesto da kao Grci izadjemo na ulice, da se borimo za sebe i svoje porodice, mi ih pratimo kao tv sou. Sramotno...

bane

pre 11 godina

@ (Zare, 15. jun 2012 22:21)

Zamisli Zare.... i pored svega toga je ipak bilo bolje,100% a nisam ni komunjara, niti ikad u nekoj stranci.

FENIKS

pre 11 godina

Situacija kod DS je kao u šahovskoj partiji pred matom si,a ti kažeš pa nestojim loše nastavljam da igram i imam dobar potez da odigram,a ono sledeći potez mat.Sve ovo što kažu o nastavku pregovora sa SPS to je samo fraza u koju ni oni sami neveruju.

vlada

pre 11 godina

Ajde samo što više da odugovlače sa time! koja god vlada da se napravi ne gine nam rast PDV-a na preko 22% i ne gine nam povećanje i uvodjenje drugih poreza i nameta!
Tako da je meni iz aspekta gradjana koji hoću samo da živim lepo sasvim svejedno koje će stranke biti u vladi kada će nas svaka vlada zaviti u crno, jer nam je država na rubu bankrota!

Милош

pre 11 godina

По обичају, једног дана ДС тврди како се са СПС-ом договорио око формираа владе а већ неког другог излазе са информацијиом како разговоре треба наставити. И тако у недоглед. Или докле их Вучић не предухитри.

DK Sultan

pre 11 godina

Није главни проблем ове Србије ни економска криза, ни криминал, ни корупција...него то што нико ништа не зна да ради и из тог проблема произилазе сви преостали

Ivan

pre 11 godina

Prepucavaju se, ko ce uzeti vise mesta u upravnim odborima, ko ce vise zaposliti svojih nesposobnih "kadrova" ( cast izuzecima, ima tu i pametnih i sposobnih ljudi ), ali ne mogu da dodju do izrazaja jer "podobnih stranci" ima mnogo vise. Nazalost sve propada, privreda nam je u kolapsu, tajkuni placaju radnike 200 eura ( ako uopste i plate ), a tajkuni i politicari voze skupocena kola, jahte imaju, da ne nabrajam ostalo a narod gladuje, more kad se digne narod da ih lepo proteramo i politicare i tajkune, ponistimo privatizaciju i da nam svane! Bagro izdefinisana Srbija ne pripada vama nego narodu!

Slavko

pre 11 godina

Znaci razgovori do sada nisu bili intenzivni?! Tek sad ce ih intenzivirati.
Ono protiv cega oni zele da se bore je kao kad bi se piromani borili protiv vatre.

Misko

pre 11 godina

Sta je sada problem najvece stranke koja je dobila najvise glasova. Gospodo da ste dobili 126 mesta u skupstini pa da kazete da ste najveci i stavite tacku. Ovako pola Srbije nije glasalo a SNS ima tri odbornika vise od DS. Hajde uozbiljite se malo i nemojte nikoga da krivite za bilo sta jer su kod vas i noz i pogaca a narod vam treba samo za izbore za glas i nista vise a VI sada trgujete kao na pijaci. Vidi tata Zamenik premijera a sin ministar Krkobabici. Tata Predsednik Srbije sin Potpredsednik stranke Nikolici. Dokle vise

Kostunica premijer 100%

pre 11 godina

Bice ona vlada koju Putin i Merkelova dogovore. Trenutno su zauzeti drugim obavezama, al prpremice im sve u medjuvremenu njihovi ovdasnji ambasadori.

nesha

pre 11 godina

ako nešto radi - ne popravljaj, ako ne radi - nije ni vredno popravke
zato - budi muško, i idi u opoziciju
svaka stvar na ovome svetu ima na sebi okačenu cenu. DS-u je stigao račun. plati i izvuci pouku za u buduće.

laki

pre 11 godina

Pregovarajte,i treba,samo nikako ne pominjete da cete se suociti sa kriminalcima koji vam sede prekoputa u vladi i da sa takvima necete da pregovarate vec da im se ispita poreklo imovine i da se kazne po zasluzi.Zar se sa takvima pravi vlada,sta to pokazuje i znaci?Zar sa takvima hocete da se borite protiv korupocije i mafijasa i da narodu svojim primerom i zalaganjem omogucite bolji zivot i pravdu?Ne verujem da je to ikako moguce.Zbog toga i takvih je narod sve bedniji dok su vasi dzepovi sve puniji.Srbija je zemlja u kojoj se samo smenjuju imena sa istim programom,punjenje sopstvenih dzepova i lagodan zivot,eto to je Srbija sa svojim politicarima.Narod je za sve kriv,zato sto spava.

BokiNS

pre 11 godina

Pa dokle će više da nas zamaraju...? Svi znamo da od njihovog dogovora nema ništa i da samo treba za vikend to i da zvanično potvrde.

eee

pre 11 godina

@(ТРОЈНЕ КОАЛИЦИЈЕ, 16. jun 2012 00:03)
- Ne vidim poentu sa manjinama i URS!
Kada bi koalicija SNS-SPS-DSS imala dovoljan broj mandata!
- Sad je u pitanju, licitacija, ko da vise...

Ivana

pre 11 godina

To znaci oko 20 stranaka u vladi.Zasto ne ukljuce i DSS i SNS pa da narod vise ne glasa,vec oni lepo vladaju kao siroka narodna vlast.

Dule

pre 11 godina

(nesa, 15. jun 2012 23:51)

"Brutalno"? Hahahah! Jeste vi sigurni da ovo nije gospodin Vucic pisao? xD Novo pravilo SNS-ovca: Uvek pomenuti DS u najgorem kontekstu prilikom komentarisanja bilo koje teme, i OBAVEZNO koristiti rec 'brutalno'. xD

Biafra

pre 11 godina

Oni su zaključili, analizirali, izjavili, ocenili, osudili, pozdravili... kako bih samo voleo da prisustvujem jednom takvom sastanku. Mora da je mnogo smešno.

nazdravlje!

pre 11 godina

Pa zar ovim politickim oligarsima nije jasno da njima je potrebna podrska naroda,a ne clanova skupstine,u protivnom bicemo na istom mestu kao do sada,a to izgleda neko i hoce.

klenga

pre 11 godina

ZARE-22:21-Kazao si ISTINU i dobio gomilu minusa...to što nikako ne volimo istnu je je jedan od razloga naše propasti...samokritika je za nas izdaja ...volimo samo kad nam tepaji,kad nas hvale,kad nam povlađuju,kad nam se uvlace,...kad nas lažu...mi smo jedan totalno nezreo narod ,,razmažen i ubeđen da se oko nas vrti ceo svet...

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Kada sam realno i nakon 40 od izbora razborito i smireno razmislio, moj predlog je da bi vladu trebalo da sastavi stado krava, koje su najaktivnije ucestvovale u predizbornoj kampanji

Sima

pre 11 godina

Након што владају већ више од једне деценије њихов приоритет је 'борба против сиромаштва' ...Добро је што нису рекли 'борба против глади' . И то ће доћи на ред.

Realista

pre 11 godina

Mislim da je ova koalicija: DS, SPS-PUPS-JS, LDP i URS -- NEODRŽIVA. Najveći gubitnik bi bio SPS. Dačić, i pored političke veštine kojom ga opisuju, pored Tadića, Jovanovića i Dinkića biće samo preveslan "potrčko". Ovo su, ipak, UDRUŽENI, prejaki igrački TRILING za Dačića. A kada se uzme u obzir šta su ova trojica jedni drigima oprostili zarad vlasti, JASNO je da neće birati sredstva. Zato, DAČIĆU - RAZMISLI, jer san krojiš i svoju i našu sudbinu.