Petak, 08.06.2012.

12:31

Dinkić: Ne sa onim ko kleveta

Mlađan Dinkić kaže da se protiv njega ne vodi istraga u vezi privatizacije o čemu piše Kurir. Dinkić je dodao da nije pretio uredniku Aleksandru Rodiću.

Izvor: B92

Dinkiæ: Ne sa onim ko kleveta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Sin Dragan

pre 11 godina

@ (populus, 9. jun 2012 00:28)
Nije mi jasno kako neko moze napisati ovakav komentar tipa, ti si ovakav, onakav, lopov, nesposoban, itd i to bez trunke volje da se nesto od navedenog pojasni nekim konkretnim primerom. Ko je to, ko je sa njegovim g-17 labusovcima upropastio Srbiju? Ko su tih 90%, njih, koji su upravljali Srbijom i koji su nesposobni, koruptivni, lazovi i prevaranti? Daj da hapsimo to. Ko ti se smucio i zasto, i ko ce i zasto uci u istoriju kao unistitelji Srbije? Ko si ti bre kad sve to znas? Pokupi ti lepo te dokaze sto imas pa pravac u tuzilastvo. Jedva cekam da neko konacno u tuzilastvo odnese neki dokaz za to sto po komentarima pise. Ako dokaze nemas onda bolje cuti i ne brukaj se pisuci za sada jedino gluposti koje si procitao u Kuriru.

populus

pre 11 godina

Dinkicu , ti treba da sebe uklonis iz politike u Srbiji . Sa tvojim g-17 labusovcima upropastio si Srbiju . 90% , vas , koji ste upravljali Srbijom ste nesposobni , koruptivni , lazovi i prevaranti . Smucili ste nam se ! Uci cete u istoriju kao unistitelji Srbije . Smucili ste nam se...!

Ekonomista

pre 11 godina

Procitajte i sta kaze i druga strana. Mislim da je posteno saslusati obe strane. Mada ja Kuriru nista ne verujem. Vidim da su im izbrisali video prilog sa youtuba. http://ujedinjeniregionisrbije.rs/2012/06/dinkic-necemo-saradivati-sa-ds-dok-nas-pojedinci-klevecu/

Sinbad

pre 11 godina

@ (The_Blue, 8. jun 2012 19:21)
Evo da ti objasnim. Kad vec ne mozes sam da zakljucis. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu. U pravu je. Crno nam se pise sa Tadicem kao premijerom i sa Cvetkovicem u Vladi.

Istina

pre 11 godina

Ko hoće da se informiše nek pogleda celu konferenciju na njihovom sajtu (URS), a ne ovako sa izvučenih par rečenica. Čovek je u pravu za sve što je rekao. B92 ne treba da stavlja na početku i kraju teksta mišljenja tzv. "udruženja novinara". Pa svi znaju kako oni funkcionišu još iz Slobovog vremena. Za ove što kažu da je Dinkić lopov nek pogledaju ko kontroliše policiju i sudstvo. Ili nije kriv ili su oni saučesnici.

KG

pre 11 godina

NUNS kaze:"Kurir" je preneo da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Ja mislim: "Kurir" je IZMISLIO da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Pametnom dosta.

Cenzus

pre 11 godina

Dinkicu, a ko to vas zove u bilo koju Koaliciju? Možda vi i možete da pricate što god želite, sa zaleđinom tajkuna, ali i mi možemo a i pamtimo najvece štetocine u svim vlastima od 2000te godine do danas.

nema vise para

pre 11 godina

Ne stize vise novac niotkuda.Dok je bilo svi su cutali, voleli se i uzimao ko je mogao i hteo.Sad ce tek da krenu da se jedu medjosobno.Ovo je tek pocetak, ali bice toga jos.
A svima je dezurni krivac Tadic,za koga sve mogu da kazu, ali ne i da je lopov i profiter.

Nenad

pre 11 godina

Mladjan Dinkic je sa pravom omrazen, ali je u ovome potpuno u pravu. Svi znaju da sabacki klan kontrolise Kurir, i da nastavlja ogavnu debeovsku praksu satanizacije svih koje smatra protivnicima svojih interesa. Neverovatno je da ne razumeju da taj pristup ni u Srbiji vise ne funkcionise. Dinkic je i u tome u pravu, tim forama su se svima na nerve popeli. Ono sto posebno iritira je saopstenje NUNS. Ova organizacija je pala na najznize grane. U izjavi Dinkica ne vidim nikakav pritisak na medije. Imajuci u vidu ulogu Kuriria u skorijoj istoriji Srbiji (ukljucujuic i epizode sa doricnim gospodinom Dinkicem), niz veoma jakih indicija o politickom uticaju, rekao bih da je njegov (Dinkicev) apel itekako u javnom interesu.

Branko

pre 11 godina

NUNS ima jednako poverenje kao Dinkic i oni sa kojima je u konfliktu. Ljudi da ne pisemo mnogo, ovo se zove raspad sistema. Na svim nivoima

Sistem je pao

pre 11 godina

NUNS samo su još oni falili. Gde su bili za vreme izborne kampanje. Da ne dužim ima li nešto u šta građani imaju poverenje

Hiljaduevraš

pre 11 godina

Šta se buni ovaj naš "Hiljaduevraš" ? A ne buni se što građani tj mi ne dobijamo onih " hiljadu evra" vredne akcije , za koje je Gosn.Mlađan očito dobro slagao !

Omladinac PUPS-a

pre 11 godina

Pazi molim te, Kurir dosao do informacije a jedan Blic ili B92 nije. Kurir je bre kokosarski tabloid sa dva i po zaposlena novinara i ne verujem im ni jednu rec koju objave. Oni ce da dodju do ovakve informacije... Ma da kako da ne ali sutra.

To je problem

pre 11 godina

Ajde da zamislimo da je Srbija ozbiljna zemlja. Ovo ne bi proslo samo tako ali ovakve situacije su vec viđene tkliko puta i nikom ništa. Tako ce da bude i ovaj put. Shvatiće partneri da se ne isplati jer zadnjih 10 godina je napravljena nova elita koja ima uticaj u svim društvenim slojevima. Što se tiče NUNSA, i oni su deo sistema

Igrajmo taj tango smrti,kao nikada pre,neka se sve zavrti...KAZABLANKA

pre 11 godina

Jel se ovo Dinkic i odbor za stecaj G17+ javlja kao svedok saradnik ili kao optuzeni?
Trece ne postoji za ovu grupu experata.Jel to Kurir uradio po nalogu ili nije,ali je matematicki i hronoloski vrlo interesantna tema.
Posledice sagledavamo svakodnevno a uzrocnik jednostavno nema,nema odgovornih,nema sudskih procesa.Sa sigurnoscu postavljam pitanje imamo li mi policiju,tuzilastvo ili politicare nema ko da kontrolise?

uskok

pre 11 godina

Kada ce NUNS da ~intervenishe~ povodom pritiska medija na javnost? Svima je jasno da u Srbiji nema slobodbnih medija a to potvrdjuju izjave rezimskih i ne rezimskih partija. Na to ukazuje i EU.

Objektivac

pre 11 godina

G. Dinkiću, bilo bi ČASNO, ako Vam je poznato ZNAČENJE, da ste podigli svoj GLAS i kada su DRUGE klevetali. Možda bi imali i PODRŠKU i RAZUMEVANJE. Ovako, ...?

marko

pre 11 godina

Pa ovaj covek i kompletan g17 ili kako se vec zovu su jedni od vodecih ako ne i najveci grobari nase zemlje u poslednjih 12god. Za njih je i zatvor malo. Kamo srece da imamo zakone kao u Kini.

pepeljuga

pre 11 godina

“..a proverava i kako je lider Ujedinjenih regiona Srbije isplatio 357,9 miliona evra…” a izvin’te kude su se deldnule te pare ako smemo da pitamo ?? U moj dzep nisu !

opljackan

pre 11 godina

Srbija bi preko noci izasla iz krize, kada bi svi oni koji su na razne nacine i vidove endemski opljackali ovu zemlju, naterani da vrate ono sto su uzeli i pokrali. Pocev od Kipra i Kajmanskih ostrva, preko prvog ministra za privatizaciju,(sada najbogatijeg coveka u regionu) i njegovih pomocnika, tajkuna, Kolesare, Janjusevice, ljude sa koferima i kofercicima, ljude sa starih kauca, poznane face iz "senke"...
Nadajmo se da se klupko pocelo odmotava.

Ja bre

pre 11 godina

@ (Milan Čačak, 8. jun 2012 16:25)

Znaci po tebi je lojalan onaj koji ne zeli da napusti vladu koja ne radi dobro? Ili mislis da je preosla vlada bila savrsena? Izvini ali moja logika mi govori da to nije logicno. Pa valjda i treba napustiti vladu ako ona ne radi dobro, da bi se izabrala nova bolja.

Siniša @

pre 11 godina

(Sinbad, 8. jun 2012 15:04)

Kakav bre Kurir, zar nekom uopšte treba Kurir da bi znao da su se u Srbiji desile velike afere, mnogo je državne imovine i novca opljačkano, a niko nije odgovarao - a kada se, uopšte, i pokrene pitanje odgovornosti političari odmah kreću u kontra-napad sa pričicom - ,,da se protiv njih vodi politički progon...''. Ova zemlja je strašno opljačkana, a niko nije odgovarao, hapsi se tamo neka boranija, sitni lopovi, a velike lopurde imaju zaštitu - nedodirljivi si. Ako neko misli da na Kipru nije nađen državni novac i novac tajkuna ili da nije moglo da se utvrdi gde je taj novac sklonjen, u koje of šor zone, onda ste mnogo, mnogo naivni. Vi koji ste se preko političkih partija pozapošljavali vama je lepo, vi hvalite-branite svoje gazde...vi i ono što vidite i znate ne vidite i nećete da vidite i znate...a šta da radi 50% građana Srbije koji su na ivici egzistencije zbog lopova. Prema tome, sve afere moraju da se ozbiljno istraže i da, ako se utvrdi krivica, oni koji su pljačkali idu u zatvor. Pogledajte samo kako su se uznemirili kada se uopšte i pokrene priča o nekoj aferi, a šta bi tek bilo kada bi protiv nekog od njih bila podignuta optužnica...angažovali bi stranačke poslušnike da ih brane...mitingovali bi... Međutim, džaba se mi nadamo da će se afere istražiti, kada neki političar ode sa vlasti, nema ništa od toga, niko od njih neće završiti u zatvoru, svi su oni povezani, umreženi...

europe

pre 11 godina

Da bi usli u Evropu , o kojoj svi pricaju, Srbija mora da pohapsi mnoge nazovi biznismene i njihove politicare... Zasto se to ne radi kada svi vidimo da je narod opljackan ??? Ispada da je EU i sistem pravde , prazna prica...

Chitach

pre 11 godina

Dugo, dugo Dinkic je bio postedjen svih kritika, a vodio je kljucne resore u vladi. Kompletna odgovornost se uvek prebacivala na Tadica, sto je on prihvatao, iz meni nepoznatih razloga. Mozda zato sto je verovao da je dovoljno mocan kao politicar, te ce uspeti da amortizuje sve te napade?! To Tadicevo cutanje, na kraju se čitalo kao prihvatanje krivice, sto je uticalo na stvaranje izrazito lošeg imidza- krivca za svakojake gluposti, koje su drugi cinili. Ja imam mnogo zamerki, sto se tice Tadica, ali ova medijska haranga Tomine kuke i motike, tzv. intelektualaca i jos nekih, podseca me na period pre atentata na Premijera Djindjica. Sto se tice Dinkica, vidno je uznemiren, brani se kao Kostunica, upozorava i maltene preti!? A sve u cilju sopstvene zastite, odnosno opstruisanja moguce istrage protiv njega. Da nece i on da organizuje peticiju, kao Voja? Odavno se zna da je privatizacija Mobtela sporna, nije samo Mladjan u toj ekipi...Sta ce da radi kad na red dodje Nacionalna Stedionica?

Branko V.

pre 11 godina

Ovo su krupne optužbe i nisu za politička prepucavanja. Ako je tačno onda ćemo izgleda početi da izvozimo i političare ali u inostrane zatvore.

G

pre 11 godina

Da je Dinkic radio bilo sta protiv zakona,Tadic bi ga do sada uhapsio,s obzirom koliki antagonizam gaji prema njemu...u to sam siguran... Posto nije, jedino mu ostraje da aktivira "masineriju".pa da makar putem medija stvori Srbiju u kojoj je on najlepsi,najpametniji...i verovatno jos uvek predsednik... Jadno...

zeka

pre 11 godina

Ovaj poceo kao Sojic...Ali, salu na stranu, klevetao je i Dinkic, sve i svakoga, davao lazna obecanja, zaposljavao svoje stanacke poslusnike, otimao predsednike opstina drugim partijama, proterao Bogoljuba, a sad... Zaigrala mecka i ispred njegove kuce, niko nece kvazi eksperta, a on bi da opet jase, ali ne moze. S jedne strane Boris, koji ga nece, a sa druge Tome, kome da ga uzme ne daju Bogi i Velja. Ma daj Boze da za tog Dinkica vise nikad ne cujemo, nek mu je daleka lepa kuca...

Mister No

pre 11 godina

Ha, ha, ha, uprpio se Šoić..Austrijsko tužilaštvo nije isto što i naše i te optužbe su vrlo ozbiljne. Na kraju će početi da se odmotava klupko zvano Mladjan Dinkić i njegovi podvizi. Mobtel je samo početak, šta je sa NIP-om koji je još veća prevara od Mobtela. Gde su te investicije iz tog nazovi programa, gde su završila sredstva od privatizacije kojima je punjen NIP? Zašto nije sagradjen ni metar puta od tih para, nijedan most ili pruga..Teško će se ovo sada zataškati kada to istražuju stranci..Šoiću beži dok još možeš..

Kole Kings

pre 11 godina

Dokad ce postojati ova uvreda od novina zvana Kurir,i dokle vise mafijasi da nam uredjuju zivot.Treba pohapsiti mafiju a Kurir treba ukinuti.

Euroslav

pre 11 godina

Meša Selimović je u romanu Derviš i smrt napisao:
Pravda je kao zdravlje. Mislimo o njoj tek kad je izgubimo.
Mislite malo o tome.

Milan Čačak

pre 11 godina

Ko uzima u vladu Mlađana Dinkića treba sa sigurnošću da računa da će bar godinu dana pre isteka mandata on početi da napada svoju vladu i da se ponaša kao opozicija! Tako je bilo sa svim vladama do sada a u svim vladama posle 2000 te je učestvovao!! Čovek bez principa i lojalnosti,nepouzdan i prevrtljiv! Pa uzmite ga ako smete, bilo ko....

y

pre 11 godina

Svi oni znaju sve jedni o drugima!
Srbija ce krenuti napred tek kad neki od njih budu HRABRI da iznesu prljav ves na videlo....
Ako su svi okaljani onda nam nema spasa!
Crno nam se pise ako narod na ulicama pocne da trazi izlaz.

Lesa

pre 11 godina

Hrvatska da bi usla u evropu morala je da uhapsi bivseg premijera, trenutno se tamo vodi ozbiljna istraga o korumpiranim politicarima,evo i Mesic mora da dokazuje poreklo imovine. Kad bi se Srbija priblizila ulasku u evropsku uniju nasi politicari bi isto tako morali da prodju evropsku proveru. Ne verujem da bi Dinkic i njegovi dojucerasnji saveznici DSovci zajedno sa SPSovcima mogli da se izvuku. Oni to vrlo dobro znaju,zato nemojte mnogo verovato u pricu da evrppska unija nema alternativu. Ako dodjemo do vrata evrope na čelu sa DSom u poslednjem trenutku će reci da je uslov bio da damo Kosovo i da su oni zbog toga odustali. Inače trenutno stanje u državi njima savrseno odgovara, kad treba nesto da poskupi vade se da evropa to trazi a kad treba radnicima dati evropska prava svi se prave ludi.

Sinbad

pre 11 godina

(zoransens, 8. jun 2012 13:10)

Smarate vise sa ovih 1000 evra... Kolko ste naivni ne mogu da verujem. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom. Pravicemo mi Dinkica od blata kako je krenulo.

marija

pre 11 godina

Covek je lopov na kvadrat, nadam se da nece uci u vladu, ako ne udje, na sledecim izborima ce ispariti kao voda.
(Kristian, 8. jun 2012 14:28),
Tipicno.
Ti si vec vidim doneo i presudu.
Narode moj...

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Bas mi se sviDZa ovaj Dinkic kada je u opoziciji. Tada ima naviku da razotkriva kriminalne oaktivnosti onih koji su na vlasti.

E sad, posto je i on bio u toj vlasti, ovi iz DS-a su vec krenuli da ga iskompromituju pa ce i oni njega da razotkriju.

Svidza mi se... jos vise ce mi se svideti ako pocnu jedni za drugima da lete u aps.

natasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.
(Stewie, 8. jun 2012 13:30)

To bi bilo najbolje, stvarno.
Mi bi pukli na sve strane a i pokazalo bi se koliko su nazadnjaci nesposobni, ali bi pre svega ojacalo DS.

Titov pionir

pre 11 godina

Ovaj Kuriri vredja inteligenciju ovog naroda. Pa zar treba da poverujemo da je Dinkic bez znanja vlade Srbije i svih politicara ove zemlje mogao nesto ovako veliko da potpise? Uz to ni jedan drugi medij pa ni Blic ne zna da se vodi ova istraga nego to zna samo Kurir sa tri i po zaposlena novinara. Joooj Srbijo. Muka mi je vise od ovog Kurira. Stvarno su dno dna.

Jan rash

pre 11 godina

Glupost je nacinjena od strane DS-a da sve prebacuje na Dinkica kada i vrapci na granama u ovoj drzavi znaju da se bez "poslovnog odbora" u ovoj drzavi nije mogla prodati ni sibica, a kamoli Mobtel! Mladjo je apsolutno u pravu za Petrovica, i Homena koji su toliki negativci da o njima ni ne treba trositi reci! Za medije takodje gola istina da je totalna blokada u pitanju izvedena po naredbi njihovog sefa B.Tadica. U svakom sukobu izmedju DS-a i Dinkica apsolutno stajem na stranu Mladjana jer je koliko toliko posteniji od ovih prvih! Poslovni odbor je vrh ledenog brega u Srbiji kada su svi lopovluci u pitanju, i sa njima treba poceti istragu, ako se bilo sta zapocne u vezi toga.

Lepo ce mu stajati pruge, izduzice ga

pre 11 godina

@Nemanja

Da, uzeo je kredit u trenutku kada su cene stanova bile na maksimumu, i jasno je bilo da ce da padnu jer dolazi kriza. To moze samo bahati covek kome 300.000 Evra ne predstavlja nista. Jer je sklonio mnogo vise.

Sinbad

pre 11 godina

(Siniša, 8. jun 2012 13:18)
Sve te informacije poticu iz Kurira. i verujes Kuriru? Pobogu. Pa kako je moguce da ni jedan drugi list nema ovu informaciju osim Kurira, koji je inace najobicniji tabloid, koji izmislja vesti tiraza radi. kojem nije za verovati. Ispostavice se da ova istraga uopste ne postoji, ali ce u ispranim mozgovima ovog naroda ostati informacoija da je Dinkic umesan u neku atamo aferu o Mobtelu. Kurir je Dinkicu vec platio preko 100.000€ na ime kojekakvih kleveta. Dinkic je dobio 16 presuda ukupno, iako je Kurir DS-ov tabloid. E pa toliko o Kuriru.

robija

pre 11 godina

Mlađo proveri jeli ti Vučić sačuvao onu košulju koju je pokazivao poslanicima i celoj Srbiji sa skupštinske govornice - uskoro će ti trebati

ica

pre 11 godina

a ti tako posten ............pa sramta da vas je kako ste vodili firme u NS-u.....jadni Spens koji ste unistili ....5 direktora promenili sve strucnjaci vrhunski ..ovaj poslednji jadan ni nije svestan da je direktor ...Barjaktarovic ...pre toga IVIC;IGIC,CULIBRK,KAPROCKI ...pa ko ce da odgovara za sve to ili cemo mozda zaboraviti na sve to kad dobijemo 1000e od akcija koje ste obecali ????

тоша

pre 11 godina

Ко бре тебе зове у владу? Боље ти је да ћутиш. Влада ће бити или ДС, СПС и ЛДП или СНС, СПС и ДСС а тебе у обе комбинације нема и не треба да те буде...

justicia

pre 11 godina

Pazi kako se decko vredja! Pa ko je prvi poceo sa klevetama. Ko je zapocinjao afere protiv koalicionih partnera? Al' smo postali osetljivi...bas je tesko kada se ostane bez stalnog izvora novca, ne novca, nego dzakova novca.Izvisio si momce, kao sto ce i DS izvisiti, ali na zalost najgore ce proci obicni ljudi koji crkavaju radeci ni za sta. Sve im propadne u vasim virtuelnim kursevima evra i cenama nafte, koji nemaju veze sa trzistem. Nije ni cudo, nikad nista niste uradili sopstvenim rukama. Kada pocnete prodavati ono sto sami napravite, onda cete videti koliko kosta rad.

sabahudin

pre 11 godina

A u šta ćemo sve čuti od ovih dojučerašnjih saveznika.Tako znači bilo je i kontrole medija od strane Borisa Tadića, kako kaže Mlađa,pred predsedničke izbore,a opet izgubi.Pa ako je ovo tačno znači mi nemamo slobodno novinarstvo,dokle će političari da vrše pritisak na medije dosta sa tim.

ha

pre 11 godina

sta će to biti ako Dinkić ne udje u vladu!
Najveći strani plaćenik u srbiji. on i njegova stranka i njegovi prethodnici iz G17 su uništili jugoslaviju i nastavljaju da uništavaju srbiju, krajnje je vreme da se ova banditska stranka izostavi iz neke vlade!

Александар Илић

pre 11 godina

Динкић већ одавно схвата да је ДС највећа кочница у Србији а њему лично је ДС вечито подметао ногу јер је отворено критиковао њихов рад.
На жалост, осим Душана Петровића (апсолутног неспособњаковића и негативца), на површину све више испливава Борис Тадић као један недемократски и неморални лик који се већ 10 година провлачи по политичкој сцени Србије. Не само каријера, него и пред-председнички период живота му је пун контроверзи и недоречености. Чудно да то није мало више сагледано.

kostass

pre 11 godina

@Vladan,Loznica. Tako je gospodine potpisujem svaku vasu rec. Ko prvi progovori njemu status zasticenog svedoka.Dobro ste se setili.

podrska

pre 11 godina

Progovori Dinkicu da cujemo sta se desavalo zadnji 4,5 6, godina. Zasticeni svedok. Ali ne u Srbiji, u Strazbur. Ovde niko ne moze da ima posteno sudenje

Petar

pre 11 godina

Podseticu vas da je Dinkic dobio sve, ama bas sve sudske sporove protiv Kurira (bar osam sporova, koliko ja znam). Ali ne vredi mu to mnogo. Vec je oklevetan pred narodom koji mrzi da samostalno razmislja.

tomislav

pre 11 godina

alooo???evo scenarija,sps nece u vladu sa LDP,SNS ne sme u vladu sa DSS,jadni pokusaj vlade SNS-SPS-URS...ovo je po ko zna koji put da ce ovaj da ucestvuje u vlasti...

Miki BG

pre 11 godina

Dinkiću, ti si uništio predhodni Kurir i dao temelje novom, pa ne znam u čemu je sada problem! Lider G17 prekršten u URS uspeo je da opstane kao parlamentarna stranka, ali će sigurno na sledećim izborima izgubiti ako i dalje bude ovako radio... Dinkiću je odavno mesto na optuženičkoj klupi, pa da sud na osnovu činjenica, odredi koliko treba da odleži u zatvoru za sve što je učinio i čini da Srbija finansijski i ekonomski, naročito kroz posrnulu burezersku privatizaciju, izgleda ovako bedno, najgora ne samo u zdravstvenoj brizi o gradjanima, već i po platama, zaposlenosti...

Dragana

pre 11 godina

Sad ce Dinkic da ispadne zrtveni jarac. Bio poslusnik DSa i kad se pobunio eto mu sad. Bilo bi dobro kad bi neko progovorio o desavanjima zadnjih 10 godina da saznamo zasto smo na tako niskim granama. Ovako ispada da je Kostunica za sve kriv. Jeste za dosta ali daleko da je jedini

Dzoni Dep

pre 11 godina

Ko je protiv Tadica, Petrovica, Homena, ima punu moju podrsku, te je tako u ovom slucaju to slucaj sa Dinkicem! Mladjo izadji u iavnostsa svim lopovlucima i bices heroj u drzavi...

ne verujem u pravosudje Srbije

pre 11 godina

(Pravda, 8. jun 2012 12:54)


Ne samo uhapse - i osude ! Izgleda da ce neko otkriti kakva je to igranka bila, mozda je Karic bio u pravu...

Sale

pre 11 godina

Mladjani, sve naše banke si (ti i tvoji) prodao koštaplerima, a onaj čije su banke je u ovakvom naopakom svetu, vlasnik države, života i smrti! Usput si (ti i tvoji) prodao i sve naše najuspešnije firme, pa sada radimo kao robovi po 20 sati za 20 hiljada. Slobinim tajkunima si omogućio da na našoj grbači naprave imperije. A duguješ mi i 1000 eura, lažovčino! Sve ovo važi i za DS, SPS i sve ostale!

bojan

pre 11 godina

aha dinkic je sam priznao na snimku radio emisiji da je lagao zbog tadica...a sta je pricao posle toga i koliko ce vredeti akcije mi normalni smo znali...

Nesa

pre 11 godina

Ko se to nasao da komentarise cenzuru medija! Svi se dobro secamo Dinkicevog zakona o informisanju ciji jedini cilj je bio da se drakonskim kaznama mediji finansijski uniste.

Vlada loznica

pre 11 godina

Jao,kad bi ste samo znali kako me raduju ovakve vesti :)

Nadam se da ce uskoro pogubiti zivce(lopovi sa vlasti),pa ce javno poceti da se prozivaju i osudjuju,a onda,eto nama odgovora gde se sve ko ugradio od 2000-te na ovamo,i gde je zavrsilo 100 milijardi evra koje su imali na raspolaganju!

Zivimo u bedi,sa ogromnom nezaposljenoscu,sa inflacijijom,sa mizernim standardom gradjana,a to nikako nije smelo da se dogodi!

Zato,DS,G17(URS),SPS,DSS,NS,JS i ostali "zasluzni",imate moju punu podrsku da progovorite!
Ko prvi konkretno progovori,nudim mu status zasticenog svedoka :)

AHA

pre 11 godina

Dinkicu jedino mozete prebaciti za 1000€. A i to je receno zbog Tadica. Medutim ako poslusate snimak na youtube videcete da Dinkic nije obecao 1000€ nego je predpostavio da ce akcije jednom toliko vredeti i savetovao gradjane da ih ne prodaju. Dok prozivamo Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic, vajni ministar finansija nam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to nasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio kompas i osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom.

ŠULE

pre 11 godina

Ko Mlađa zove u vladu niko pa je pobesneo. Zna šta je radio i obećavao birači su rekli svoje i dali mu mesto na smetlištu i hvala bogu da sa njim niko neće vlast.

M.

pre 11 godina

Da,d, Mladjo od tebe da krenu. Za 12 godina vlasti od ministra do guvernera imao si mnogo vlasti i zemlju si doveo na ivicu ponora. Na žalost naroda pomagao ti je i Davinić i doživotni Tomica Milosavljević koji će kad tad morati da izadje iz mišije rupe. Ne brini Mladjo svi će oni doći na red, a ti si uvek želeo da budeš prvi u svemu, a evo krećemo .... Ne treba stati.

zvonko

pre 11 godina

Tako Mlađo, svaka ti je na mestu ima jošmnogo toga što je uradio D.Petrović i u normalnim zemljama odavno bi zaglavio u ćorki. Takvim ljudima je i bio cilj da tebe i Tadića razdvoje.Tužno je što su uspeli u tome.

steva

pre 11 godina

Sve institucije kojima je upravljao je srušio i doveo svoje ljude treba proveriti koliko je plaćeno za renoviranje poslovnih prostora po Srbiji Nacionalne službe za zapošljavanje a nije bilo potrebe. Sa svih mesta nova vlast mora ukloniti članove parazitske grupe g17 ako misle napredak i dobro Srbiji. Mlađo se nešto uplašio e samo da ga neko hoće u vladu potrčao bi ali ga neće niko

Siniša

pre 11 godina

Laki je malo nervozan...Pravda je spora, ali dostižna - nadam se. Valjda će neko sve one predmete povaditi iz fioka, pa da krenu hapšenja i vraćanje otetog. Da vidimo gde su završile pare sa Kipra, kako je rasturena i po čijem nalogu Beogradska banka, gde su držali pare iz rezervi NBJ, kako je nastala ,,Nacionalna štedionica'', šta se desilo oko preuzimanja akcija ,,Knjaz Miloš'' i ,,C market'', ali i drugih...kako je prodat Mobtel 63, kako su se delile pare privatnim preduzećima, šta se sve dešavalo u zdravstvu...toliko toga ima, da je teško sve nabrojati...mnogo, mnogo se kralo-muljalo, a niko nije odgovarao - vreme je.
Neki pokušavaju da se zaštite, tako što su stalno u vlasti, da stopiraju istrage...nadam se da im ovoga puta neće proći.

Stewie

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.

Siniša

pre 11 godina

Meni ovo liči na ucenu - ako vodite istragu protiv mene...ja neću da se igram.

Pisali bi i ostali mediji o raznim malverzacijama, ali debelo su zaradili od političara tokom kampanje(posebno se otvorio URS), pa neće da se zameraju, mnoge kontrolišu tajkuni koji finansiraju političare i koji su umešani u malverzacije...

Zoran Milosavljevic``

pre 11 godina

Jadan Mladja svi ga , ni krivog ni duznog, klevetaju.
U tekstu lepo pise da je to sve pokrenuo ing. Zivanovic, bivsi inspektor za telkomunikacije. On poseduje ogromnu
dokumentaciju. Posto ovde niko nije hto da ga saslusa sve to je odneo u austrisku ambasadu. Sa ing Zivanovicem
nije se saliti.

RS+RS=RS

pre 11 godina

Konachno se vidi shta je ustvari Dinkic ... Jedan obichan lopov koji je bio tu kada se rushi vlada i kada se nekome podmece ... Znachi istraga ce pokazati sve ali istinu sigurno NE.

haha

pre 11 godina

Sada pocinju jedne druge da ucenjuju pa se prljav ves koji je sve ove godine stajao sa strane radi zajednickog lopovluka sada iznosi na sva vrata.

Nemanja

pre 11 godina

Da je samo malo pravde u ovoj zemlji ti bi odavno bio iza resetaka i to bez ikakve imovine. Treba da te je sramota!!! Ko je kriv za onih 2 miliona eura koje NBS treba da isplati na konto izgubljenih sporova koje su dobili radnici koje si ti otpustio dok si bio guverner, a na njihova mesta zaposlio svoje ljude?
A to koliki si ti mucak govori i to da u vreme najvece krize uzimas kredite za kupovinu luksuznog stana. Pa koji ekonomista uzima kredit u vreme najvece krize ako ne mora, a ti nisi morao posto si vec imao stan.

Zato bolje cuti i ne pojavljuj se ni na tv-u ni u novinama!!!

haha

pre 11 godina

Sada pocinju jedne druge da ucenjuju pa se prljav ves koji je sve ove godine stajao sa strane radi zajednickog lopovluka sada iznosi na sva vrata.

Zoran Milosavljevic``

pre 11 godina

Jadan Mladja svi ga , ni krivog ni duznog, klevetaju.
U tekstu lepo pise da je to sve pokrenuo ing. Zivanovic, bivsi inspektor za telkomunikacije. On poseduje ogromnu
dokumentaciju. Posto ovde niko nije hto da ga saslusa sve to je odneo u austrisku ambasadu. Sa ing Zivanovicem
nije se saliti.

M.

pre 11 godina

Da,d, Mladjo od tebe da krenu. Za 12 godina vlasti od ministra do guvernera imao si mnogo vlasti i zemlju si doveo na ivicu ponora. Na žalost naroda pomagao ti je i Davinić i doživotni Tomica Milosavljević koji će kad tad morati da izadje iz mišije rupe. Ne brini Mladjo svi će oni doći na red, a ti si uvek želeo da budeš prvi u svemu, a evo krećemo .... Ne treba stati.

Nemanja

pre 11 godina

Da je samo malo pravde u ovoj zemlji ti bi odavno bio iza resetaka i to bez ikakve imovine. Treba da te je sramota!!! Ko je kriv za onih 2 miliona eura koje NBS treba da isplati na konto izgubljenih sporova koje su dobili radnici koje si ti otpustio dok si bio guverner, a na njihova mesta zaposlio svoje ljude?
A to koliki si ti mucak govori i to da u vreme najvece krize uzimas kredite za kupovinu luksuznog stana. Pa koji ekonomista uzima kredit u vreme najvece krize ako ne mora, a ti nisi morao posto si vec imao stan.

Zato bolje cuti i ne pojavljuj se ni na tv-u ni u novinama!!!

RS+RS=RS

pre 11 godina

Konachno se vidi shta je ustvari Dinkic ... Jedan obichan lopov koji je bio tu kada se rushi vlada i kada se nekome podmece ... Znachi istraga ce pokazati sve ali istinu sigurno NE.

Siniša

pre 11 godina

Laki je malo nervozan...Pravda je spora, ali dostižna - nadam se. Valjda će neko sve one predmete povaditi iz fioka, pa da krenu hapšenja i vraćanje otetog. Da vidimo gde su završile pare sa Kipra, kako je rasturena i po čijem nalogu Beogradska banka, gde su držali pare iz rezervi NBJ, kako je nastala ,,Nacionalna štedionica'', šta se desilo oko preuzimanja akcija ,,Knjaz Miloš'' i ,,C market'', ali i drugih...kako je prodat Mobtel 63, kako su se delile pare privatnim preduzećima, šta se sve dešavalo u zdravstvu...toliko toga ima, da je teško sve nabrojati...mnogo, mnogo se kralo-muljalo, a niko nije odgovarao - vreme je.
Neki pokušavaju da se zaštite, tako što su stalno u vlasti, da stopiraju istrage...nadam se da im ovoga puta neće proći.

Vlada loznica

pre 11 godina

Jao,kad bi ste samo znali kako me raduju ovakve vesti :)

Nadam se da ce uskoro pogubiti zivce(lopovi sa vlasti),pa ce javno poceti da se prozivaju i osudjuju,a onda,eto nama odgovora gde se sve ko ugradio od 2000-te na ovamo,i gde je zavrsilo 100 milijardi evra koje su imali na raspolaganju!

Zivimo u bedi,sa ogromnom nezaposljenoscu,sa inflacijijom,sa mizernim standardom gradjana,a to nikako nije smelo da se dogodi!

Zato,DS,G17(URS),SPS,DSS,NS,JS i ostali "zasluzni",imate moju punu podrsku da progovorite!
Ko prvi konkretno progovori,nudim mu status zasticenog svedoka :)

Александар Илић

pre 11 godina

Динкић већ одавно схвата да је ДС највећа кочница у Србији а њему лично је ДС вечито подметао ногу јер је отворено критиковао њихов рад.
На жалост, осим Душана Петровића (апсолутног неспособњаковића и негативца), на површину све више испливава Борис Тадић као један недемократски и неморални лик који се већ 10 година провлачи по политичкој сцени Србије. Не само каријера, него и пред-председнички период живота му је пун контроверзи и недоречености. Чудно да то није мало више сагледано.

steva

pre 11 godina

Sve institucije kojima je upravljao je srušio i doveo svoje ljude treba proveriti koliko je plaćeno za renoviranje poslovnih prostora po Srbiji Nacionalne službe za zapošljavanje a nije bilo potrebe. Sa svih mesta nova vlast mora ukloniti članove parazitske grupe g17 ako misle napredak i dobro Srbiji. Mlađo se nešto uplašio e samo da ga neko hoće u vladu potrčao bi ali ga neće niko

AHA

pre 11 godina

Dinkicu jedino mozete prebaciti za 1000€. A i to je receno zbog Tadica. Medutim ako poslusate snimak na youtube videcete da Dinkic nije obecao 1000€ nego je predpostavio da ce akcije jednom toliko vredeti i savetovao gradjane da ih ne prodaju. Dok prozivamo Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic, vajni ministar finansija nam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to nasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio kompas i osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom.

ŠULE

pre 11 godina

Ko Mlađa zove u vladu niko pa je pobesneo. Zna šta je radio i obećavao birači su rekli svoje i dali mu mesto na smetlištu i hvala bogu da sa njim niko neće vlast.

zvonko

pre 11 godina

Tako Mlađo, svaka ti je na mestu ima jošmnogo toga što je uradio D.Petrović i u normalnim zemljama odavno bi zaglavio u ćorki. Takvim ljudima je i bio cilj da tebe i Tadića razdvoje.Tužno je što su uspeli u tome.

podrska

pre 11 godina

Progovori Dinkicu da cujemo sta se desavalo zadnji 4,5 6, godina. Zasticeni svedok. Ali ne u Srbiji, u Strazbur. Ovde niko ne moze da ima posteno sudenje

Stewie

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.

Dzoni Dep

pre 11 godina

Ko je protiv Tadica, Petrovica, Homena, ima punu moju podrsku, te je tako u ovom slucaju to slucaj sa Dinkicem! Mladjo izadji u iavnostsa svim lopovlucima i bices heroj u drzavi...

Sale

pre 11 godina

Mladjani, sve naše banke si (ti i tvoji) prodao koštaplerima, a onaj čije su banke je u ovakvom naopakom svetu, vlasnik države, života i smrti! Usput si (ti i tvoji) prodao i sve naše najuspešnije firme, pa sada radimo kao robovi po 20 sati za 20 hiljada. Slobinim tajkunima si omogućio da na našoj grbači naprave imperije. A duguješ mi i 1000 eura, lažovčino! Sve ovo važi i za DS, SPS i sve ostale!

Miki BG

pre 11 godina

Dinkiću, ti si uništio predhodni Kurir i dao temelje novom, pa ne znam u čemu je sada problem! Lider G17 prekršten u URS uspeo je da opstane kao parlamentarna stranka, ali će sigurno na sledećim izborima izgubiti ako i dalje bude ovako radio... Dinkiću je odavno mesto na optuženičkoj klupi, pa da sud na osnovu činjenica, odredi koliko treba da odleži u zatvoru za sve što je učinio i čini da Srbija finansijski i ekonomski, naročito kroz posrnulu burezersku privatizaciju, izgleda ovako bedno, najgora ne samo u zdravstvenoj brizi o gradjanima, već i po platama, zaposlenosti...

kostass

pre 11 godina

@Vladan,Loznica. Tako je gospodine potpisujem svaku vasu rec. Ko prvi progovori njemu status zasticenog svedoka.Dobro ste se setili.

ha

pre 11 godina

sta će to biti ako Dinkić ne udje u vladu!
Najveći strani plaćenik u srbiji. on i njegova stranka i njegovi prethodnici iz G17 su uništili jugoslaviju i nastavljaju da uništavaju srbiju, krajnje je vreme da se ova banditska stranka izostavi iz neke vlade!

тоша

pre 11 godina

Ко бре тебе зове у владу? Боље ти је да ћутиш. Влада ће бити или ДС, СПС и ЛДП или СНС, СПС и ДСС а тебе у обе комбинације нема и не треба да те буде...

Lesa

pre 11 godina

Hrvatska da bi usla u evropu morala je da uhapsi bivseg premijera, trenutno se tamo vodi ozbiljna istraga o korumpiranim politicarima,evo i Mesic mora da dokazuje poreklo imovine. Kad bi se Srbija priblizila ulasku u evropsku uniju nasi politicari bi isto tako morali da prodju evropsku proveru. Ne verujem da bi Dinkic i njegovi dojucerasnji saveznici DSovci zajedno sa SPSovcima mogli da se izvuku. Oni to vrlo dobro znaju,zato nemojte mnogo verovato u pricu da evrppska unija nema alternativu. Ako dodjemo do vrata evrope na čelu sa DSom u poslednjem trenutku će reci da je uslov bio da damo Kosovo i da su oni zbog toga odustali. Inače trenutno stanje u državi njima savrseno odgovara, kad treba nesto da poskupi vade se da evropa to trazi a kad treba radnicima dati evropska prava svi se prave ludi.

bojan

pre 11 godina

aha dinkic je sam priznao na snimku radio emisiji da je lagao zbog tadica...a sta je pricao posle toga i koliko ce vredeti akcije mi normalni smo znali...

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Bas mi se sviDZa ovaj Dinkic kada je u opoziciji. Tada ima naviku da razotkriva kriminalne oaktivnosti onih koji su na vlasti.

E sad, posto je i on bio u toj vlasti, ovi iz DS-a su vec krenuli da ga iskompromituju pa ce i oni njega da razotkriju.

Svidza mi se... jos vise ce mi se svideti ako pocnu jedni za drugima da lete u aps.

Titov pionir

pre 11 godina

Ovaj Kuriri vredja inteligenciju ovog naroda. Pa zar treba da poverujemo da je Dinkic bez znanja vlade Srbije i svih politicara ove zemlje mogao nesto ovako veliko da potpise? Uz to ni jedan drugi medij pa ni Blic ne zna da se vodi ova istraga nego to zna samo Kurir sa tri i po zaposlena novinara. Joooj Srbijo. Muka mi je vise od ovog Kurira. Stvarno su dno dna.

Siniša

pre 11 godina

Meni ovo liči na ucenu - ako vodite istragu protiv mene...ja neću da se igram.

Pisali bi i ostali mediji o raznim malverzacijama, ali debelo su zaradili od političara tokom kampanje(posebno se otvorio URS), pa neće da se zameraju, mnoge kontrolišu tajkuni koji finansiraju političare i koji su umešani u malverzacije...

ne verujem u pravosudje Srbije

pre 11 godina

(Pravda, 8. jun 2012 12:54)


Ne samo uhapse - i osude ! Izgleda da ce neko otkriti kakva je to igranka bila, mozda je Karic bio u pravu...

justicia

pre 11 godina

Pazi kako se decko vredja! Pa ko je prvi poceo sa klevetama. Ko je zapocinjao afere protiv koalicionih partnera? Al' smo postali osetljivi...bas je tesko kada se ostane bez stalnog izvora novca, ne novca, nego dzakova novca.Izvisio si momce, kao sto ce i DS izvisiti, ali na zalost najgore ce proci obicni ljudi koji crkavaju radeci ni za sta. Sve im propadne u vasim virtuelnim kursevima evra i cenama nafte, koji nemaju veze sa trzistem. Nije ni cudo, nikad nista niste uradili sopstvenim rukama. Kada pocnete prodavati ono sto sami napravite, onda cete videti koliko kosta rad.

Nesa

pre 11 godina

Ko se to nasao da komentarise cenzuru medija! Svi se dobro secamo Dinkicevog zakona o informisanju ciji jedini cilj je bio da se drakonskim kaznama mediji finansijski uniste.

ica

pre 11 godina

a ti tako posten ............pa sramta da vas je kako ste vodili firme u NS-u.....jadni Spens koji ste unistili ....5 direktora promenili sve strucnjaci vrhunski ..ovaj poslednji jadan ni nije svestan da je direktor ...Barjaktarovic ...pre toga IVIC;IGIC,CULIBRK,KAPROCKI ...pa ko ce da odgovara za sve to ili cemo mozda zaboraviti na sve to kad dobijemo 1000e od akcija koje ste obecali ????

Mister No

pre 11 godina

Ha, ha, ha, uprpio se Šoić..Austrijsko tužilaštvo nije isto što i naše i te optužbe su vrlo ozbiljne. Na kraju će početi da se odmotava klupko zvano Mladjan Dinkić i njegovi podvizi. Mobtel je samo početak, šta je sa NIP-om koji je još veća prevara od Mobtela. Gde su te investicije iz tog nazovi programa, gde su završila sredstva od privatizacije kojima je punjen NIP? Zašto nije sagradjen ni metar puta od tih para, nijedan most ili pruga..Teško će se ovo sada zataškati kada to istražuju stranci..Šoiću beži dok još možeš..

Dragana

pre 11 godina

Sad ce Dinkic da ispadne zrtveni jarac. Bio poslusnik DSa i kad se pobunio eto mu sad. Bilo bi dobro kad bi neko progovorio o desavanjima zadnjih 10 godina da saznamo zasto smo na tako niskim granama. Ovako ispada da je Kostunica za sve kriv. Jeste za dosta ali daleko da je jedini

Euroslav

pre 11 godina

Meša Selimović je u romanu Derviš i smrt napisao:
Pravda je kao zdravlje. Mislimo o njoj tek kad je izgubimo.
Mislite malo o tome.

marko

pre 11 godina

Pa ovaj covek i kompletan g17 ili kako se vec zovu su jedni od vodecih ako ne i najveci grobari nase zemlje u poslednjih 12god. Za njih je i zatvor malo. Kamo srece da imamo zakone kao u Kini.

Sinbad

pre 11 godina

(zoransens, 8. jun 2012 13:10)

Smarate vise sa ovih 1000 evra... Kolko ste naivni ne mogu da verujem. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom. Pravicemo mi Dinkica od blata kako je krenulo.

Chitach

pre 11 godina

Dugo, dugo Dinkic je bio postedjen svih kritika, a vodio je kljucne resore u vladi. Kompletna odgovornost se uvek prebacivala na Tadica, sto je on prihvatao, iz meni nepoznatih razloga. Mozda zato sto je verovao da je dovoljno mocan kao politicar, te ce uspeti da amortizuje sve te napade?! To Tadicevo cutanje, na kraju se čitalo kao prihvatanje krivice, sto je uticalo na stvaranje izrazito lošeg imidza- krivca za svakojake gluposti, koje su drugi cinili. Ja imam mnogo zamerki, sto se tice Tadica, ali ova medijska haranga Tomine kuke i motike, tzv. intelektualaca i jos nekih, podseca me na period pre atentata na Premijera Djindjica. Sto se tice Dinkica, vidno je uznemiren, brani se kao Kostunica, upozorava i maltene preti!? A sve u cilju sopstvene zastite, odnosno opstruisanja moguce istrage protiv njega. Da nece i on da organizuje peticiju, kao Voja? Odavno se zna da je privatizacija Mobtela sporna, nije samo Mladjan u toj ekipi...Sta ce da radi kad na red dodje Nacionalna Stedionica?

Siniša @

pre 11 godina

(Sinbad, 8. jun 2012 15:04)

Kakav bre Kurir, zar nekom uopšte treba Kurir da bi znao da su se u Srbiji desile velike afere, mnogo je državne imovine i novca opljačkano, a niko nije odgovarao - a kada se, uopšte, i pokrene pitanje odgovornosti političari odmah kreću u kontra-napad sa pričicom - ,,da se protiv njih vodi politički progon...''. Ova zemlja je strašno opljačkana, a niko nije odgovarao, hapsi se tamo neka boranija, sitni lopovi, a velike lopurde imaju zaštitu - nedodirljivi si. Ako neko misli da na Kipru nije nađen državni novac i novac tajkuna ili da nije moglo da se utvrdi gde je taj novac sklonjen, u koje of šor zone, onda ste mnogo, mnogo naivni. Vi koji ste se preko političkih partija pozapošljavali vama je lepo, vi hvalite-branite svoje gazde...vi i ono što vidite i znate ne vidite i nećete da vidite i znate...a šta da radi 50% građana Srbije koji su na ivici egzistencije zbog lopova. Prema tome, sve afere moraju da se ozbiljno istraže i da, ako se utvrdi krivica, oni koji su pljačkali idu u zatvor. Pogledajte samo kako su se uznemirili kada se uopšte i pokrene priča o nekoj aferi, a šta bi tek bilo kada bi protiv nekog od njih bila podignuta optužnica...angažovali bi stranačke poslušnike da ih brane...mitingovali bi... Međutim, džaba se mi nadamo da će se afere istražiti, kada neki političar ode sa vlasti, nema ništa od toga, niko od njih neće završiti u zatvoru, svi su oni povezani, umreženi...

Petar

pre 11 godina

Podseticu vas da je Dinkic dobio sve, ama bas sve sudske sporove protiv Kurira (bar osam sporova, koliko ja znam). Ali ne vredi mu to mnogo. Vec je oklevetan pred narodom koji mrzi da samostalno razmislja.

sabahudin

pre 11 godina

A u šta ćemo sve čuti od ovih dojučerašnjih saveznika.Tako znači bilo je i kontrole medija od strane Borisa Tadića, kako kaže Mlađa,pred predsedničke izbore,a opet izgubi.Pa ako je ovo tačno znači mi nemamo slobodno novinarstvo,dokle će političari da vrše pritisak na medije dosta sa tim.

Branko V.

pre 11 godina

Ovo su krupne optužbe i nisu za politička prepucavanja. Ako je tačno onda ćemo izgleda početi da izvozimo i političare ali u inostrane zatvore.

Jan rash

pre 11 godina

Glupost je nacinjena od strane DS-a da sve prebacuje na Dinkica kada i vrapci na granama u ovoj drzavi znaju da se bez "poslovnog odbora" u ovoj drzavi nije mogla prodati ni sibica, a kamoli Mobtel! Mladjo je apsolutno u pravu za Petrovica, i Homena koji su toliki negativci da o njima ni ne treba trositi reci! Za medije takodje gola istina da je totalna blokada u pitanju izvedena po naredbi njihovog sefa B.Tadica. U svakom sukobu izmedju DS-a i Dinkica apsolutno stajem na stranu Mladjana jer je koliko toliko posteniji od ovih prvih! Poslovni odbor je vrh ledenog brega u Srbiji kada su svi lopovluci u pitanju, i sa njima treba poceti istragu, ako se bilo sta zapocne u vezi toga.

robija

pre 11 godina

Mlađo proveri jeli ti Vučić sačuvao onu košulju koju je pokazivao poslanicima i celoj Srbiji sa skupštinske govornice - uskoro će ti trebati

Milan Čačak

pre 11 godina

Ko uzima u vladu Mlađana Dinkića treba sa sigurnošću da računa da će bar godinu dana pre isteka mandata on početi da napada svoju vladu i da se ponaša kao opozicija! Tako je bilo sa svim vladama do sada a u svim vladama posle 2000 te je učestvovao!! Čovek bez principa i lojalnosti,nepouzdan i prevrtljiv! Pa uzmite ga ako smete, bilo ko....

Lepo ce mu stajati pruge, izduzice ga

pre 11 godina

@Nemanja

Da, uzeo je kredit u trenutku kada su cene stanova bile na maksimumu, i jasno je bilo da ce da padnu jer dolazi kriza. To moze samo bahati covek kome 300.000 Evra ne predstavlja nista. Jer je sklonio mnogo vise.

europe

pre 11 godina

Da bi usli u Evropu , o kojoj svi pricaju, Srbija mora da pohapsi mnoge nazovi biznismene i njihove politicare... Zasto se to ne radi kada svi vidimo da je narod opljackan ??? Ispada da je EU i sistem pravde , prazna prica...

opljackan

pre 11 godina

Srbija bi preko noci izasla iz krize, kada bi svi oni koji su na razne nacine i vidove endemski opljackali ovu zemlju, naterani da vrate ono sto su uzeli i pokrali. Pocev od Kipra i Kajmanskih ostrva, preko prvog ministra za privatizaciju,(sada najbogatijeg coveka u regionu) i njegovih pomocnika, tajkuna, Kolesare, Janjusevice, ljude sa koferima i kofercicima, ljude sa starih kauca, poznane face iz "senke"...
Nadajmo se da se klupko pocelo odmotava.

Objektivac

pre 11 godina

G. Dinkiću, bilo bi ČASNO, ako Vam je poznato ZNAČENJE, da ste podigli svoj GLAS i kada su DRUGE klevetali. Možda bi imali i PODRŠKU i RAZUMEVANJE. Ovako, ...?

uskok

pre 11 godina

Kada ce NUNS da ~intervenishe~ povodom pritiska medija na javnost? Svima je jasno da u Srbiji nema slobodbnih medija a to potvrdjuju izjave rezimskih i ne rezimskih partija. Na to ukazuje i EU.

natasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.
(Stewie, 8. jun 2012 13:30)

To bi bilo najbolje, stvarno.
Mi bi pukli na sve strane a i pokazalo bi se koliko su nazadnjaci nesposobni, ali bi pre svega ojacalo DS.

marija

pre 11 godina

Covek je lopov na kvadrat, nadam se da nece uci u vladu, ako ne udje, na sledecim izborima ce ispariti kao voda.
(Kristian, 8. jun 2012 14:28),
Tipicno.
Ti si vec vidim doneo i presudu.
Narode moj...

y

pre 11 godina

Svi oni znaju sve jedni o drugima!
Srbija ce krenuti napred tek kad neki od njih budu HRABRI da iznesu prljav ves na videlo....
Ako su svi okaljani onda nam nema spasa!
Crno nam se pise ako narod na ulicama pocne da trazi izlaz.

zeka

pre 11 godina

Ovaj poceo kao Sojic...Ali, salu na stranu, klevetao je i Dinkic, sve i svakoga, davao lazna obecanja, zaposljavao svoje stanacke poslusnike, otimao predsednike opstina drugim partijama, proterao Bogoljuba, a sad... Zaigrala mecka i ispred njegove kuce, niko nece kvazi eksperta, a on bi da opet jase, ali ne moze. S jedne strane Boris, koji ga nece, a sa druge Tome, kome da ga uzme ne daju Bogi i Velja. Ma daj Boze da za tog Dinkica vise nikad ne cujemo, nek mu je daleka lepa kuca...

Sinbad

pre 11 godina

(Siniša, 8. jun 2012 13:18)
Sve te informacije poticu iz Kurira. i verujes Kuriru? Pobogu. Pa kako je moguce da ni jedan drugi list nema ovu informaciju osim Kurira, koji je inace najobicniji tabloid, koji izmislja vesti tiraza radi. kojem nije za verovati. Ispostavice se da ova istraga uopste ne postoji, ali ce u ispranim mozgovima ovog naroda ostati informacoija da je Dinkic umesan u neku atamo aferu o Mobtelu. Kurir je Dinkicu vec platio preko 100.000€ na ime kojekakvih kleveta. Dinkic je dobio 16 presuda ukupno, iako je Kurir DS-ov tabloid. E pa toliko o Kuriru.

tomislav

pre 11 godina

alooo???evo scenarija,sps nece u vladu sa LDP,SNS ne sme u vladu sa DSS,jadni pokusaj vlade SNS-SPS-URS...ovo je po ko zna koji put da ce ovaj da ucestvuje u vlasti...

pepeljuga

pre 11 godina

“..a proverava i kako je lider Ujedinjenih regiona Srbije isplatio 357,9 miliona evra…” a izvin’te kude su se deldnule te pare ako smemo da pitamo ?? U moj dzep nisu !

Istina

pre 11 godina

Ko hoće da se informiše nek pogleda celu konferenciju na njihovom sajtu (URS), a ne ovako sa izvučenih par rečenica. Čovek je u pravu za sve što je rekao. B92 ne treba da stavlja na početku i kraju teksta mišljenja tzv. "udruženja novinara". Pa svi znaju kako oni funkcionišu još iz Slobovog vremena. Za ove što kažu da je Dinkić lopov nek pogledaju ko kontroliše policiju i sudstvo. Ili nije kriv ili su oni saučesnici.

G

pre 11 godina

Da je Dinkic radio bilo sta protiv zakona,Tadic bi ga do sada uhapsio,s obzirom koliki antagonizam gaji prema njemu...u to sam siguran... Posto nije, jedino mu ostraje da aktivira "masineriju".pa da makar putem medija stvori Srbiju u kojoj je on najlepsi,najpametniji...i verovatno jos uvek predsednik... Jadno...

nema vise para

pre 11 godina

Ne stize vise novac niotkuda.Dok je bilo svi su cutali, voleli se i uzimao ko je mogao i hteo.Sad ce tek da krenu da se jedu medjosobno.Ovo je tek pocetak, ali bice toga jos.
A svima je dezurni krivac Tadic,za koga sve mogu da kazu, ali ne i da je lopov i profiter.

Kole Kings

pre 11 godina

Dokad ce postojati ova uvreda od novina zvana Kurir,i dokle vise mafijasi da nam uredjuju zivot.Treba pohapsiti mafiju a Kurir treba ukinuti.

Sistem je pao

pre 11 godina

NUNS samo su još oni falili. Gde su bili za vreme izborne kampanje. Da ne dužim ima li nešto u šta građani imaju poverenje

Nenad

pre 11 godina

Mladjan Dinkic je sa pravom omrazen, ali je u ovome potpuno u pravu. Svi znaju da sabacki klan kontrolise Kurir, i da nastavlja ogavnu debeovsku praksu satanizacije svih koje smatra protivnicima svojih interesa. Neverovatno je da ne razumeju da taj pristup ni u Srbiji vise ne funkcionise. Dinkic je i u tome u pravu, tim forama su se svima na nerve popeli. Ono sto posebno iritira je saopstenje NUNS. Ova organizacija je pala na najznize grane. U izjavi Dinkica ne vidim nikakav pritisak na medije. Imajuci u vidu ulogu Kuriria u skorijoj istoriji Srbiji (ukljucujuic i epizode sa doricnim gospodinom Dinkicem), niz veoma jakih indicija o politickom uticaju, rekao bih da je njegov (Dinkicev) apel itekako u javnom interesu.

Branko

pre 11 godina

NUNS ima jednako poverenje kao Dinkic i oni sa kojima je u konfliktu. Ljudi da ne pisemo mnogo, ovo se zove raspad sistema. Na svim nivoima

Sinbad

pre 11 godina

@ (The_Blue, 8. jun 2012 19:21)
Evo da ti objasnim. Kad vec ne mozes sam da zakljucis. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu. U pravu je. Crno nam se pise sa Tadicem kao premijerom i sa Cvetkovicem u Vladi.

Omladinac PUPS-a

pre 11 godina

Pazi molim te, Kurir dosao do informacije a jedan Blic ili B92 nije. Kurir je bre kokosarski tabloid sa dva i po zaposlena novinara i ne verujem im ni jednu rec koju objave. Oni ce da dodju do ovakve informacije... Ma da kako da ne ali sutra.

Cenzus

pre 11 godina

Dinkicu, a ko to vas zove u bilo koju Koaliciju? Možda vi i možete da pricate što god želite, sa zaleđinom tajkuna, ali i mi možemo a i pamtimo najvece štetocine u svim vlastima od 2000te godine do danas.

KG

pre 11 godina

NUNS kaze:"Kurir" je preneo da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Ja mislim: "Kurir" je IZMISLIO da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Pametnom dosta.

To je problem

pre 11 godina

Ajde da zamislimo da je Srbija ozbiljna zemlja. Ovo ne bi proslo samo tako ali ovakve situacije su vec viđene tkliko puta i nikom ništa. Tako ce da bude i ovaj put. Shvatiće partneri da se ne isplati jer zadnjih 10 godina je napravljena nova elita koja ima uticaj u svim društvenim slojevima. Što se tiče NUNSA, i oni su deo sistema

Ja bre

pre 11 godina

@ (Milan Čačak, 8. jun 2012 16:25)

Znaci po tebi je lojalan onaj koji ne zeli da napusti vladu koja ne radi dobro? Ili mislis da je preosla vlada bila savrsena? Izvini ali moja logika mi govori da to nije logicno. Pa valjda i treba napustiti vladu ako ona ne radi dobro, da bi se izabrala nova bolja.

Hiljaduevraš

pre 11 godina

Šta se buni ovaj naš "Hiljaduevraš" ? A ne buni se što građani tj mi ne dobijamo onih " hiljadu evra" vredne akcije , za koje je Gosn.Mlađan očito dobro slagao !

populus

pre 11 godina

Dinkicu , ti treba da sebe uklonis iz politike u Srbiji . Sa tvojim g-17 labusovcima upropastio si Srbiju . 90% , vas , koji ste upravljali Srbijom ste nesposobni , koruptivni , lazovi i prevaranti . Smucili ste nam se ! Uci cete u istoriju kao unistitelji Srbije . Smucili ste nam se...!

Ekonomista

pre 11 godina

Procitajte i sta kaze i druga strana. Mislim da je posteno saslusati obe strane. Mada ja Kuriru nista ne verujem. Vidim da su im izbrisali video prilog sa youtuba. http://ujedinjeniregionisrbije.rs/2012/06/dinkic-necemo-saradivati-sa-ds-dok-nas-pojedinci-klevecu/

Igrajmo taj tango smrti,kao nikada pre,neka se sve zavrti...KAZABLANKA

pre 11 godina

Jel se ovo Dinkic i odbor za stecaj G17+ javlja kao svedok saradnik ili kao optuzeni?
Trece ne postoji za ovu grupu experata.Jel to Kurir uradio po nalogu ili nije,ali je matematicki i hronoloski vrlo interesantna tema.
Posledice sagledavamo svakodnevno a uzrocnik jednostavno nema,nema odgovornih,nema sudskih procesa.Sa sigurnoscu postavljam pitanje imamo li mi policiju,tuzilastvo ili politicare nema ko da kontrolise?

Sin Dragan

pre 11 godina

@ (populus, 9. jun 2012 00:28)
Nije mi jasno kako neko moze napisati ovakav komentar tipa, ti si ovakav, onakav, lopov, nesposoban, itd i to bez trunke volje da se nesto od navedenog pojasni nekim konkretnim primerom. Ko je to, ko je sa njegovim g-17 labusovcima upropastio Srbiju? Ko su tih 90%, njih, koji su upravljali Srbijom i koji su nesposobni, koruptivni, lazovi i prevaranti? Daj da hapsimo to. Ko ti se smucio i zasto, i ko ce i zasto uci u istoriju kao unistitelji Srbije? Ko si ti bre kad sve to znas? Pokupi ti lepo te dokaze sto imas pa pravac u tuzilastvo. Jedva cekam da neko konacno u tuzilastvo odnese neki dokaz za to sto po komentarima pise. Ako dokaze nemas onda bolje cuti i ne brukaj se pisuci za sada jedino gluposti koje si procitao u Kuriru.

zvonko

pre 11 godina

Tako Mlađo, svaka ti je na mestu ima jošmnogo toga što je uradio D.Petrović i u normalnim zemljama odavno bi zaglavio u ćorki. Takvim ljudima je i bio cilj da tebe i Tadića razdvoje.Tužno je što su uspeli u tome.

G

pre 11 godina

Da je Dinkic radio bilo sta protiv zakona,Tadic bi ga do sada uhapsio,s obzirom koliki antagonizam gaji prema njemu...u to sam siguran... Posto nije, jedino mu ostraje da aktivira "masineriju".pa da makar putem medija stvori Srbiju u kojoj je on najlepsi,najpametniji...i verovatno jos uvek predsednik... Jadno...

Александар Илић

pre 11 godina

Динкић већ одавно схвата да је ДС највећа кочница у Србији а њему лично је ДС вечито подметао ногу јер је отворено критиковао њихов рад.
На жалост, осим Душана Петровића (апсолутног неспособњаковића и негативца), на површину све више испливава Борис Тадић као један недемократски и неморални лик који се већ 10 година провлачи по политичкој сцени Србије. Не само каријера, него и пред-председнички период живота му је пун контроверзи и недоречености. Чудно да то није мало више сагледано.

AHA

pre 11 godina

Dinkicu jedino mozete prebaciti za 1000€. A i to je receno zbog Tadica. Medutim ako poslusate snimak na youtube videcete da Dinkic nije obecao 1000€ nego je predpostavio da ce akcije jednom toliko vredeti i savetovao gradjane da ih ne prodaju. Dok prozivamo Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic, vajni ministar finansija nam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to nasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio kompas i osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom.

haha

pre 11 godina

Sada pocinju jedne druge da ucenjuju pa se prljav ves koji je sve ove godine stajao sa strane radi zajednickog lopovluka sada iznosi na sva vrata.

ha

pre 11 godina

sta će to biti ako Dinkić ne udje u vladu!
Najveći strani plaćenik u srbiji. on i njegova stranka i njegovi prethodnici iz G17 su uništili jugoslaviju i nastavljaju da uništavaju srbiju, krajnje je vreme da se ova banditska stranka izostavi iz neke vlade!

marija

pre 11 godina

Covek je lopov na kvadrat, nadam se da nece uci u vladu, ako ne udje, na sledecim izborima ce ispariti kao voda.
(Kristian, 8. jun 2012 14:28),
Tipicno.
Ti si vec vidim doneo i presudu.
Narode moj...

Stewie

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.

RS+RS=RS

pre 11 godina

Konachno se vidi shta je ustvari Dinkic ... Jedan obichan lopov koji je bio tu kada se rushi vlada i kada se nekome podmece ... Znachi istraga ce pokazati sve ali istinu sigurno NE.

ŠULE

pre 11 godina

Ko Mlađa zove u vladu niko pa je pobesneo. Zna šta je radio i obećavao birači su rekli svoje i dali mu mesto na smetlištu i hvala bogu da sa njim niko neće vlast.

Dzoni Dep

pre 11 godina

Ko je protiv Tadica, Petrovica, Homena, ima punu moju podrsku, te je tako u ovom slucaju to slucaj sa Dinkicem! Mladjo izadji u iavnostsa svim lopovlucima i bices heroj u drzavi...

Sinbad

pre 11 godina

(zoransens, 8. jun 2012 13:10)

Smarate vise sa ovih 1000 evra... Kolko ste naivni ne mogu da verujem. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu i to mi se svidja. U pravu je da je Tadic izgubio osecaj za realnost. Crno nam se pise sa njim kao premijerom. Pravicemo mi Dinkica od blata kako je krenulo.

Jan rash

pre 11 godina

Glupost je nacinjena od strane DS-a da sve prebacuje na Dinkica kada i vrapci na granama u ovoj drzavi znaju da se bez "poslovnog odbora" u ovoj drzavi nije mogla prodati ni sibica, a kamoli Mobtel! Mladjo je apsolutno u pravu za Petrovica, i Homena koji su toliki negativci da o njima ni ne treba trositi reci! Za medije takodje gola istina da je totalna blokada u pitanju izvedena po naredbi njihovog sefa B.Tadica. U svakom sukobu izmedju DS-a i Dinkica apsolutno stajem na stranu Mladjana jer je koliko toliko posteniji od ovih prvih! Poslovni odbor je vrh ledenog brega u Srbiji kada su svi lopovluci u pitanju, i sa njima treba poceti istragu, ako se bilo sta zapocne u vezi toga.

Nemanja

pre 11 godina

Da je samo malo pravde u ovoj zemlji ti bi odavno bio iza resetaka i to bez ikakve imovine. Treba da te je sramota!!! Ko je kriv za onih 2 miliona eura koje NBS treba da isplati na konto izgubljenih sporova koje su dobili radnici koje si ti otpustio dok si bio guverner, a na njihova mesta zaposlio svoje ljude?
A to koliki si ti mucak govori i to da u vreme najvece krize uzimas kredite za kupovinu luksuznog stana. Pa koji ekonomista uzima kredit u vreme najvece krize ako ne mora, a ti nisi morao posto si vec imao stan.

Zato bolje cuti i ne pojavljuj se ni na tv-u ni u novinama!!!

Miki BG

pre 11 godina

Dinkiću, ti si uništio predhodni Kurir i dao temelje novom, pa ne znam u čemu je sada problem! Lider G17 prekršten u URS uspeo je da opstane kao parlamentarna stranka, ali će sigurno na sledećim izborima izgubiti ako i dalje bude ovako radio... Dinkiću je odavno mesto na optuženičkoj klupi, pa da sud na osnovu činjenica, odredi koliko treba da odleži u zatvoru za sve što je učinio i čini da Srbija finansijski i ekonomski, naročito kroz posrnulu burezersku privatizaciju, izgleda ovako bedno, najgora ne samo u zdravstvenoj brizi o gradjanima, već i po platama, zaposlenosti...

Zoran Milosavljevic``

pre 11 godina

Jadan Mladja svi ga , ni krivog ni duznog, klevetaju.
U tekstu lepo pise da je to sve pokrenuo ing. Zivanovic, bivsi inspektor za telkomunikacije. On poseduje ogromnu
dokumentaciju. Posto ovde niko nije hto da ga saslusa sve to je odneo u austrisku ambasadu. Sa ing Zivanovicem
nije se saliti.

M.

pre 11 godina

Da,d, Mladjo od tebe da krenu. Za 12 godina vlasti od ministra do guvernera imao si mnogo vlasti i zemlju si doveo na ivicu ponora. Na žalost naroda pomagao ti je i Davinić i doživotni Tomica Milosavljević koji će kad tad morati da izadje iz mišije rupe. Ne brini Mladjo svi će oni doći na red, a ti si uvek želeo da budeš prvi u svemu, a evo krećemo .... Ne treba stati.

Sale

pre 11 godina

Mladjani, sve naše banke si (ti i tvoji) prodao koštaplerima, a onaj čije su banke je u ovakvom naopakom svetu, vlasnik države, života i smrti! Usput si (ti i tvoji) prodao i sve naše najuspešnije firme, pa sada radimo kao robovi po 20 sati za 20 hiljada. Slobinim tajkunima si omogućio da na našoj grbači naprave imperije. A duguješ mi i 1000 eura, lažovčino! Sve ovo važi i za DS, SPS i sve ostale!

Sinbad

pre 11 godina

(Siniša, 8. jun 2012 13:18)
Sve te informacije poticu iz Kurira. i verujes Kuriru? Pobogu. Pa kako je moguce da ni jedan drugi list nema ovu informaciju osim Kurira, koji je inace najobicniji tabloid, koji izmislja vesti tiraza radi. kojem nije za verovati. Ispostavice se da ova istraga uopste ne postoji, ali ce u ispranim mozgovima ovog naroda ostati informacoija da je Dinkic umesan u neku atamo aferu o Mobtelu. Kurir je Dinkicu vec platio preko 100.000€ na ime kojekakvih kleveta. Dinkic je dobio 16 presuda ukupno, iako je Kurir DS-ov tabloid. E pa toliko o Kuriru.

Titov pionir

pre 11 godina

Ovaj Kuriri vredja inteligenciju ovog naroda. Pa zar treba da poverujemo da je Dinkic bez znanja vlade Srbije i svih politicara ove zemlje mogao nesto ovako veliko da potpise? Uz to ni jedan drugi medij pa ni Blic ne zna da se vodi ova istraga nego to zna samo Kurir sa tri i po zaposlena novinara. Joooj Srbijo. Muka mi je vise od ovog Kurira. Stvarno su dno dna.

robija

pre 11 godina

Mlađo proveri jeli ti Vučić sačuvao onu košulju koju je pokazivao poslanicima i celoj Srbiji sa skupštinske govornice - uskoro će ti trebati

Siniša

pre 11 godina

Laki je malo nervozan...Pravda je spora, ali dostižna - nadam se. Valjda će neko sve one predmete povaditi iz fioka, pa da krenu hapšenja i vraćanje otetog. Da vidimo gde su završile pare sa Kipra, kako je rasturena i po čijem nalogu Beogradska banka, gde su držali pare iz rezervi NBJ, kako je nastala ,,Nacionalna štedionica'', šta se desilo oko preuzimanja akcija ,,Knjaz Miloš'' i ,,C market'', ali i drugih...kako je prodat Mobtel 63, kako su se delile pare privatnim preduzećima, šta se sve dešavalo u zdravstvu...toliko toga ima, da je teško sve nabrojati...mnogo, mnogo se kralo-muljalo, a niko nije odgovarao - vreme je.
Neki pokušavaju da se zaštite, tako što su stalno u vlasti, da stopiraju istrage...nadam se da im ovoga puta neće proći.

steva

pre 11 godina

Sve institucije kojima je upravljao je srušio i doveo svoje ljude treba proveriti koliko je plaćeno za renoviranje poslovnih prostora po Srbiji Nacionalne službe za zapošljavanje a nije bilo potrebe. Sa svih mesta nova vlast mora ukloniti članove parazitske grupe g17 ako misle napredak i dobro Srbiji. Mlađo se nešto uplašio e samo da ga neko hoće u vladu potrčao bi ali ga neće niko

tomislav

pre 11 godina

alooo???evo scenarija,sps nece u vladu sa LDP,SNS ne sme u vladu sa DSS,jadni pokusaj vlade SNS-SPS-URS...ovo je po ko zna koji put da ce ovaj da ucestvuje u vlasti...

natasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno se kompletira potpuna propast DSa nakon poraza Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Raspada se stranka unutar sebe, svi ih partneri napuštaju, i za finale ostaje samo da se SPS okrene na drugu stranu.
(Stewie, 8. jun 2012 13:30)

To bi bilo najbolje, stvarno.
Mi bi pukli na sve strane a i pokazalo bi se koliko su nazadnjaci nesposobni, ali bi pre svega ojacalo DS.

Kole Kings

pre 11 godina

Dokad ce postojati ova uvreda od novina zvana Kurir,i dokle vise mafijasi da nam uredjuju zivot.Treba pohapsiti mafiju a Kurir treba ukinuti.

Hiljaduevraš

pre 11 godina

Šta se buni ovaj naš "Hiljaduevraš" ? A ne buni se što građani tj mi ne dobijamo onih " hiljadu evra" vredne akcije , za koje je Gosn.Mlađan očito dobro slagao !

Istina

pre 11 godina

Ko hoće da se informiše nek pogleda celu konferenciju na njihovom sajtu (URS), a ne ovako sa izvučenih par rečenica. Čovek je u pravu za sve što je rekao. B92 ne treba da stavlja na početku i kraju teksta mišljenja tzv. "udruženja novinara". Pa svi znaju kako oni funkcionišu još iz Slobovog vremena. Za ove što kažu da je Dinkić lopov nek pogledaju ko kontroliše policiju i sudstvo. Ili nije kriv ili su oni saučesnici.

Petar

pre 11 godina

Podseticu vas da je Dinkic dobio sve, ama bas sve sudske sporove protiv Kurira (bar osam sporova, koliko ja znam). Ali ne vredi mu to mnogo. Vec je oklevetan pred narodom koji mrzi da samostalno razmislja.

Lepo ce mu stajati pruge, izduzice ga

pre 11 godina

@Nemanja

Da, uzeo je kredit u trenutku kada su cene stanova bile na maksimumu, i jasno je bilo da ce da padnu jer dolazi kriza. To moze samo bahati covek kome 300.000 Evra ne predstavlja nista. Jer je sklonio mnogo vise.

Dragana

pre 11 godina

Sad ce Dinkic da ispadne zrtveni jarac. Bio poslusnik DSa i kad se pobunio eto mu sad. Bilo bi dobro kad bi neko progovorio o desavanjima zadnjih 10 godina da saznamo zasto smo na tako niskim granama. Ovako ispada da je Kostunica za sve kriv. Jeste za dosta ali daleko da je jedini

Nenad

pre 11 godina

Mladjan Dinkic je sa pravom omrazen, ali je u ovome potpuno u pravu. Svi znaju da sabacki klan kontrolise Kurir, i da nastavlja ogavnu debeovsku praksu satanizacije svih koje smatra protivnicima svojih interesa. Neverovatno je da ne razumeju da taj pristup ni u Srbiji vise ne funkcionise. Dinkic je i u tome u pravu, tim forama su se svima na nerve popeli. Ono sto posebno iritira je saopstenje NUNS. Ova organizacija je pala na najznize grane. U izjavi Dinkica ne vidim nikakav pritisak na medije. Imajuci u vidu ulogu Kuriria u skorijoj istoriji Srbiji (ukljucujuic i epizode sa doricnim gospodinom Dinkicem), niz veoma jakih indicija o politickom uticaju, rekao bih da je njegov (Dinkicev) apel itekako u javnom interesu.

Vlada loznica

pre 11 godina

Jao,kad bi ste samo znali kako me raduju ovakve vesti :)

Nadam se da ce uskoro pogubiti zivce(lopovi sa vlasti),pa ce javno poceti da se prozivaju i osudjuju,a onda,eto nama odgovora gde se sve ko ugradio od 2000-te na ovamo,i gde je zavrsilo 100 milijardi evra koje su imali na raspolaganju!

Zivimo u bedi,sa ogromnom nezaposljenoscu,sa inflacijijom,sa mizernim standardom gradjana,a to nikako nije smelo da se dogodi!

Zato,DS,G17(URS),SPS,DSS,NS,JS i ostali "zasluzni",imate moju punu podrsku da progovorite!
Ko prvi konkretno progovori,nudim mu status zasticenog svedoka :)

podrska

pre 11 godina

Progovori Dinkicu da cujemo sta se desavalo zadnji 4,5 6, godina. Zasticeni svedok. Ali ne u Srbiji, u Strazbur. Ovde niko ne moze da ima posteno sudenje

Nesa

pre 11 godina

Ko se to nasao da komentarise cenzuru medija! Svi se dobro secamo Dinkicevog zakona o informisanju ciji jedini cilj je bio da se drakonskim kaznama mediji finansijski uniste.

Chitach

pre 11 godina

Dugo, dugo Dinkic je bio postedjen svih kritika, a vodio je kljucne resore u vladi. Kompletna odgovornost se uvek prebacivala na Tadica, sto je on prihvatao, iz meni nepoznatih razloga. Mozda zato sto je verovao da je dovoljno mocan kao politicar, te ce uspeti da amortizuje sve te napade?! To Tadicevo cutanje, na kraju se čitalo kao prihvatanje krivice, sto je uticalo na stvaranje izrazito lošeg imidza- krivca za svakojake gluposti, koje su drugi cinili. Ja imam mnogo zamerki, sto se tice Tadica, ali ova medijska haranga Tomine kuke i motike, tzv. intelektualaca i jos nekih, podseca me na period pre atentata na Premijera Djindjica. Sto se tice Dinkica, vidno je uznemiren, brani se kao Kostunica, upozorava i maltene preti!? A sve u cilju sopstvene zastite, odnosno opstruisanja moguce istrage protiv njega. Da nece i on da organizuje peticiju, kao Voja? Odavno se zna da je privatizacija Mobtela sporna, nije samo Mladjan u toj ekipi...Sta ce da radi kad na red dodje Nacionalna Stedionica?

тоша

pre 11 godina

Ко бре тебе зове у владу? Боље ти је да ћутиш. Влада ће бити или ДС, СПС и ЛДП или СНС, СПС и ДСС а тебе у обе комбинације нема и не треба да те буде...

ica

pre 11 godina

a ti tako posten ............pa sramta da vas je kako ste vodili firme u NS-u.....jadni Spens koji ste unistili ....5 direktora promenili sve strucnjaci vrhunski ..ovaj poslednji jadan ni nije svestan da je direktor ...Barjaktarovic ...pre toga IVIC;IGIC,CULIBRK,KAPROCKI ...pa ko ce da odgovara za sve to ili cemo mozda zaboraviti na sve to kad dobijemo 1000e od akcija koje ste obecali ????

justicia

pre 11 godina

Pazi kako se decko vredja! Pa ko je prvi poceo sa klevetama. Ko je zapocinjao afere protiv koalicionih partnera? Al' smo postali osetljivi...bas je tesko kada se ostane bez stalnog izvora novca, ne novca, nego dzakova novca.Izvisio si momce, kao sto ce i DS izvisiti, ali na zalost najgore ce proci obicni ljudi koji crkavaju radeci ni za sta. Sve im propadne u vasim virtuelnim kursevima evra i cenama nafte, koji nemaju veze sa trzistem. Nije ni cudo, nikad nista niste uradili sopstvenim rukama. Kada pocnete prodavati ono sto sami napravite, onda cete videti koliko kosta rad.

zeka

pre 11 godina

Ovaj poceo kao Sojic...Ali, salu na stranu, klevetao je i Dinkic, sve i svakoga, davao lazna obecanja, zaposljavao svoje stanacke poslusnike, otimao predsednike opstina drugim partijama, proterao Bogoljuba, a sad... Zaigrala mecka i ispred njegove kuce, niko nece kvazi eksperta, a on bi da opet jase, ali ne moze. S jedne strane Boris, koji ga nece, a sa druge Tome, kome da ga uzme ne daju Bogi i Velja. Ma daj Boze da za tog Dinkica vise nikad ne cujemo, nek mu je daleka lepa kuca...

ne verujem u pravosudje Srbije

pre 11 godina

(Pravda, 8. jun 2012 12:54)


Ne samo uhapse - i osude ! Izgleda da ce neko otkriti kakva je to igranka bila, mozda je Karic bio u pravu...

sabahudin

pre 11 godina

A u šta ćemo sve čuti od ovih dojučerašnjih saveznika.Tako znači bilo je i kontrole medija od strane Borisa Tadića, kako kaže Mlađa,pred predsedničke izbore,a opet izgubi.Pa ako je ovo tačno znači mi nemamo slobodno novinarstvo,dokle će političari da vrše pritisak na medije dosta sa tim.

Cenzus

pre 11 godina

Dinkicu, a ko to vas zove u bilo koju Koaliciju? Možda vi i možete da pricate što god želite, sa zaleđinom tajkuna, ali i mi možemo a i pamtimo najvece štetocine u svim vlastima od 2000te godine do danas.

Siniša

pre 11 godina

Meni ovo liči na ucenu - ako vodite istragu protiv mene...ja neću da se igram.

Pisali bi i ostali mediji o raznim malverzacijama, ali debelo su zaradili od političara tokom kampanje(posebno se otvorio URS), pa neće da se zameraju, mnoge kontrolišu tajkuni koji finansiraju političare i koji su umešani u malverzacije...

nema vise para

pre 11 godina

Ne stize vise novac niotkuda.Dok je bilo svi su cutali, voleli se i uzimao ko je mogao i hteo.Sad ce tek da krenu da se jedu medjosobno.Ovo je tek pocetak, ali bice toga jos.
A svima je dezurni krivac Tadic,za koga sve mogu da kazu, ali ne i da je lopov i profiter.

bojan

pre 11 godina

aha dinkic je sam priznao na snimku radio emisiji da je lagao zbog tadica...a sta je pricao posle toga i koliko ce vredeti akcije mi normalni smo znali...

Mister No

pre 11 godina

Ha, ha, ha, uprpio se Šoić..Austrijsko tužilaštvo nije isto što i naše i te optužbe su vrlo ozbiljne. Na kraju će početi da se odmotava klupko zvano Mladjan Dinkić i njegovi podvizi. Mobtel je samo početak, šta je sa NIP-om koji je još veća prevara od Mobtela. Gde su te investicije iz tog nazovi programa, gde su završila sredstva od privatizacije kojima je punjen NIP? Zašto nije sagradjen ni metar puta od tih para, nijedan most ili pruga..Teško će se ovo sada zataškati kada to istražuju stranci..Šoiću beži dok još možeš..

Sinbad

pre 11 godina

@ (The_Blue, 8. jun 2012 19:21)
Evo da ti objasnim. Kad vec ne mozes sam da zakljucis. Dok vi prozivate Dinkica za 1000€, Mirko Cvetkovic ministar finansija Vam je kroz pad evra i zbog toga sto su nam svima plate realno u evrima pale, uzeo bar 4 ili 5 hiljada evra u zadnje 4 godine i to vasih krvavo zaradjenih para. Setite se koliko je kostao evro 2008-e a koliko danas. Dinkic govori istinu. U pravu je. Crno nam se pise sa Tadicem kao premijerom i sa Cvetkovicem u Vladi.

KG

pre 11 godina

NUNS kaze:"Kurir" je preneo da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Ja mislim: "Kurir" je IZMISLIO da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine "Mobtela", a proverava i kako je Dinkić isplatio 357,9 miliona evra.
Pametnom dosta.

Vladimir Arsic

pre 11 godina

Bas mi se sviDZa ovaj Dinkic kada je u opoziciji. Tada ima naviku da razotkriva kriminalne oaktivnosti onih koji su na vlasti.

E sad, posto je i on bio u toj vlasti, ovi iz DS-a su vec krenuli da ga iskompromituju pa ce i oni njega da razotkriju.

Svidza mi se... jos vise ce mi se svideti ako pocnu jedni za drugima da lete u aps.

Milan Čačak

pre 11 godina

Ko uzima u vladu Mlađana Dinkića treba sa sigurnošću da računa da će bar godinu dana pre isteka mandata on početi da napada svoju vladu i da se ponaša kao opozicija! Tako je bilo sa svim vladama do sada a u svim vladama posle 2000 te je učestvovao!! Čovek bez principa i lojalnosti,nepouzdan i prevrtljiv! Pa uzmite ga ako smete, bilo ko....

pepeljuga

pre 11 godina

“..a proverava i kako je lider Ujedinjenih regiona Srbije isplatio 357,9 miliona evra…” a izvin’te kude su se deldnule te pare ako smemo da pitamo ?? U moj dzep nisu !

marko

pre 11 godina

Pa ovaj covek i kompletan g17 ili kako se vec zovu su jedni od vodecih ako ne i najveci grobari nase zemlje u poslednjih 12god. Za njih je i zatvor malo. Kamo srece da imamo zakone kao u Kini.

Omladinac PUPS-a

pre 11 godina

Pazi molim te, Kurir dosao do informacije a jedan Blic ili B92 nije. Kurir je bre kokosarski tabloid sa dva i po zaposlena novinara i ne verujem im ni jednu rec koju objave. Oni ce da dodju do ovakve informacije... Ma da kako da ne ali sutra.

kostass

pre 11 godina

@Vladan,Loznica. Tako je gospodine potpisujem svaku vasu rec. Ko prvi progovori njemu status zasticenog svedoka.Dobro ste se setili.

populus

pre 11 godina

Dinkicu , ti treba da sebe uklonis iz politike u Srbiji . Sa tvojim g-17 labusovcima upropastio si Srbiju . 90% , vas , koji ste upravljali Srbijom ste nesposobni , koruptivni , lazovi i prevaranti . Smucili ste nam se ! Uci cete u istoriju kao unistitelji Srbije . Smucili ste nam se...!

Lesa

pre 11 godina

Hrvatska da bi usla u evropu morala je da uhapsi bivseg premijera, trenutno se tamo vodi ozbiljna istraga o korumpiranim politicarima,evo i Mesic mora da dokazuje poreklo imovine. Kad bi se Srbija priblizila ulasku u evropsku uniju nasi politicari bi isto tako morali da prodju evropsku proveru. Ne verujem da bi Dinkic i njegovi dojucerasnji saveznici DSovci zajedno sa SPSovcima mogli da se izvuku. Oni to vrlo dobro znaju,zato nemojte mnogo verovato u pricu da evrppska unija nema alternativu. Ako dodjemo do vrata evrope na čelu sa DSom u poslednjem trenutku će reci da je uslov bio da damo Kosovo i da su oni zbog toga odustali. Inače trenutno stanje u državi njima savrseno odgovara, kad treba nesto da poskupi vade se da evropa to trazi a kad treba radnicima dati evropska prava svi se prave ludi.

Ja bre

pre 11 godina

@ (Milan Čačak, 8. jun 2012 16:25)

Znaci po tebi je lojalan onaj koji ne zeli da napusti vladu koja ne radi dobro? Ili mislis da je preosla vlada bila savrsena? Izvini ali moja logika mi govori da to nije logicno. Pa valjda i treba napustiti vladu ako ona ne radi dobro, da bi se izabrala nova bolja.

europe

pre 11 godina

Da bi usli u Evropu , o kojoj svi pricaju, Srbija mora da pohapsi mnoge nazovi biznismene i njihove politicare... Zasto se to ne radi kada svi vidimo da je narod opljackan ??? Ispada da je EU i sistem pravde , prazna prica...

Objektivac

pre 11 godina

G. Dinkiću, bilo bi ČASNO, ako Vam je poznato ZNAČENJE, da ste podigli svoj GLAS i kada su DRUGE klevetali. Možda bi imali i PODRŠKU i RAZUMEVANJE. Ovako, ...?

Siniša @

pre 11 godina

(Sinbad, 8. jun 2012 15:04)

Kakav bre Kurir, zar nekom uopšte treba Kurir da bi znao da su se u Srbiji desile velike afere, mnogo je državne imovine i novca opljačkano, a niko nije odgovarao - a kada se, uopšte, i pokrene pitanje odgovornosti političari odmah kreću u kontra-napad sa pričicom - ,,da se protiv njih vodi politički progon...''. Ova zemlja je strašno opljačkana, a niko nije odgovarao, hapsi se tamo neka boranija, sitni lopovi, a velike lopurde imaju zaštitu - nedodirljivi si. Ako neko misli da na Kipru nije nađen državni novac i novac tajkuna ili da nije moglo da se utvrdi gde je taj novac sklonjen, u koje of šor zone, onda ste mnogo, mnogo naivni. Vi koji ste se preko političkih partija pozapošljavali vama je lepo, vi hvalite-branite svoje gazde...vi i ono što vidite i znate ne vidite i nećete da vidite i znate...a šta da radi 50% građana Srbije koji su na ivici egzistencije zbog lopova. Prema tome, sve afere moraju da se ozbiljno istraže i da, ako se utvrdi krivica, oni koji su pljačkali idu u zatvor. Pogledajte samo kako su se uznemirili kada se uopšte i pokrene priča o nekoj aferi, a šta bi tek bilo kada bi protiv nekog od njih bila podignuta optužnica...angažovali bi stranačke poslušnike da ih brane...mitingovali bi... Međutim, džaba se mi nadamo da će se afere istražiti, kada neki političar ode sa vlasti, nema ništa od toga, niko od njih neće završiti u zatvoru, svi su oni povezani, umreženi...

Branko V.

pre 11 godina

Ovo su krupne optužbe i nisu za politička prepucavanja. Ako je tačno onda ćemo izgleda početi da izvozimo i političare ali u inostrane zatvore.

Igrajmo taj tango smrti,kao nikada pre,neka se sve zavrti...KAZABLANKA

pre 11 godina

Jel se ovo Dinkic i odbor za stecaj G17+ javlja kao svedok saradnik ili kao optuzeni?
Trece ne postoji za ovu grupu experata.Jel to Kurir uradio po nalogu ili nije,ali je matematicki i hronoloski vrlo interesantna tema.
Posledice sagledavamo svakodnevno a uzrocnik jednostavno nema,nema odgovornih,nema sudskih procesa.Sa sigurnoscu postavljam pitanje imamo li mi policiju,tuzilastvo ili politicare nema ko da kontrolise?

y

pre 11 godina

Svi oni znaju sve jedni o drugima!
Srbija ce krenuti napred tek kad neki od njih budu HRABRI da iznesu prljav ves na videlo....
Ako su svi okaljani onda nam nema spasa!
Crno nam se pise ako narod na ulicama pocne da trazi izlaz.

Sin Dragan

pre 11 godina

@ (populus, 9. jun 2012 00:28)
Nije mi jasno kako neko moze napisati ovakav komentar tipa, ti si ovakav, onakav, lopov, nesposoban, itd i to bez trunke volje da se nesto od navedenog pojasni nekim konkretnim primerom. Ko je to, ko je sa njegovim g-17 labusovcima upropastio Srbiju? Ko su tih 90%, njih, koji su upravljali Srbijom i koji su nesposobni, koruptivni, lazovi i prevaranti? Daj da hapsimo to. Ko ti se smucio i zasto, i ko ce i zasto uci u istoriju kao unistitelji Srbije? Ko si ti bre kad sve to znas? Pokupi ti lepo te dokaze sto imas pa pravac u tuzilastvo. Jedva cekam da neko konacno u tuzilastvo odnese neki dokaz za to sto po komentarima pise. Ako dokaze nemas onda bolje cuti i ne brukaj se pisuci za sada jedino gluposti koje si procitao u Kuriru.

opljackan

pre 11 godina

Srbija bi preko noci izasla iz krize, kada bi svi oni koji su na razne nacine i vidove endemski opljackali ovu zemlju, naterani da vrate ono sto su uzeli i pokrali. Pocev od Kipra i Kajmanskih ostrva, preko prvog ministra za privatizaciju,(sada najbogatijeg coveka u regionu) i njegovih pomocnika, tajkuna, Kolesare, Janjusevice, ljude sa koferima i kofercicima, ljude sa starih kauca, poznane face iz "senke"...
Nadajmo se da se klupko pocelo odmotava.

uskok

pre 11 godina

Kada ce NUNS da ~intervenishe~ povodom pritiska medija na javnost? Svima je jasno da u Srbiji nema slobodbnih medija a to potvrdjuju izjave rezimskih i ne rezimskih partija. Na to ukazuje i EU.

To je problem

pre 11 godina

Ajde da zamislimo da je Srbija ozbiljna zemlja. Ovo ne bi proslo samo tako ali ovakve situacije su vec viđene tkliko puta i nikom ništa. Tako ce da bude i ovaj put. Shvatiće partneri da se ne isplati jer zadnjih 10 godina je napravljena nova elita koja ima uticaj u svim društvenim slojevima. Što se tiče NUNSA, i oni su deo sistema

Branko

pre 11 godina

NUNS ima jednako poverenje kao Dinkic i oni sa kojima je u konfliktu. Ljudi da ne pisemo mnogo, ovo se zove raspad sistema. Na svim nivoima

Ekonomista

pre 11 godina

Procitajte i sta kaze i druga strana. Mislim da je posteno saslusati obe strane. Mada ja Kuriru nista ne verujem. Vidim da su im izbrisali video prilog sa youtuba. http://ujedinjeniregionisrbije.rs/2012/06/dinkic-necemo-saradivati-sa-ds-dok-nas-pojedinci-klevecu/

Euroslav

pre 11 godina

Meša Selimović je u romanu Derviš i smrt napisao:
Pravda je kao zdravlje. Mislimo o njoj tek kad je izgubimo.
Mislite malo o tome.

Sistem je pao

pre 11 godina

NUNS samo su još oni falili. Gde su bili za vreme izborne kampanje. Da ne dužim ima li nešto u šta građani imaju poverenje