Utorak, 05.06.2012.

16:58

Ko osporava ulazak LDP u vladu?

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da bi ulazak te stranke u buduću vladu iz korena ubrzao ritam reformi i trajno učvrstio evropsku orjentaciju zemlje.

Izvor: B92

Ko osporava ulazak LDP u vladu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

slamka spasa

pre 11 godina

Kao clanu LDP-a pomisao na bilo kakvu saradnju sa sps-om izuzetno mi tesko pada, to je zaista prevelika zaba za pojesti. Ipak ko zeli da vidi, zna da se danas Cedomiru Jovanovicu moze reci samo... SVAKA CAST na volji i strpljenju, racionalnom pristupu i hrabrosti! Ds stoji u mestu, predsednik i sps polako al sigurno teraju u nazad, pa jedino nas ldp u vladi moze makar malo pomeriti ka pravim vrednostima, razvoju i modernizaciji!

journalist

pre 11 godina

Sa svojih 5% ta stranka je motor reformi i ima veliko uporiste u narodu.
Uzmi rezultate izbora pa se iskuliraj neko vreme sa pojavljivanjem. A da, politiicari nemaju osecaj blama..

nevera

pre 11 godina

oni kojima opet čeda nije po volji neka kleknu na kolena i mole premilostivog predsednika da natera svoje da se prihvate posla i formiraju većinu u skupštini. nije ih izneverio čeda, nego čiča toma.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ako Srbija i dalje namerava "obmanjivati" domacu i stranu javnost pricama o nekavim "pro-evropskim opredeljenjima" Srbije, o iskrenim namerama o pomirenju u Regionu, o uspostavljanju dobrosusedskih odnosa i sl. onda joj je Cedomir Jovanovic jos jedini "preostali adut" kome bi bar za jedno kratko vreme mozda poslo za rukom da nekoga "obmane" svi ovi ostali su vec odavno "provaljeni" kao naslednici i "branioci" politike Rezima pok. Slobodana Milosevica i na cije "prazne price" o nekakvoj drugacijoj, "pravednijoj" i "miroljubivijoj" Srbiji odavno NIKO vise ne "naseda" !

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ko god se udružio, prodružio, osamio, umnozio i postao Vlada našoj jadnoj Srbiji ( u njenim fizickim granicama, bez primesa molim!!!)se jadno piše. Nezaposlenost će rasti kao i cene, prozvodnja skro i da ne postoji kao i repromaterijali, plate i penzije će postajati sve minornije, dok ih jednoga dana ne bude bilo, mladi će i dalje besomučno pokušavati da odu iz zemlje a deca će nam biti bedna i nesrećna jer - nemamo proizvodnju, imamo dugove, nemamo planova, udvaramo se kurvinski svim silama a one to dobro koriste, sve više upadamo u sopstvena usta i zatežemo kaiševe. Kada je situacija ovakva sasvim je svejedno da se u Vladi udruže Sveti Petar i Lučonoša! Ima mnogih koji ovo gorenavedeno znaju a za one koji ne znaju ili pomračenog uma ne vide šta se dešava neka zapišu današnji datum i ovaj moj post i neka ga pogledaju kroz nekoliko meseci.

Ivan53

pre 11 godina

E pa Ceda je sve u pravua a Vi patriote - komentatori bolje nemojte vise da komentarisete jer to nisu komentari zdravog razuma. Nemogu da shvatim da nas narod ovako razmislja da mrzi coveka, da preracunava glasove ,nekoj stranci a pritom zaboravlja sta je neko bio u ne tako dalekoj proslosti koga je podrzavao kome se divio bolesnim idejama ,i nakraju ga odbacio i zaboravio ili smo mi takav narod bez karaktera bez cvrste reci i volje puni sebe i inata ili je u pitanju nesto trece. Komentari su ,cast izuzecima nikakvi ,nezasluzuju ovo mesto niti da ih bilo ko cita .Ovo nemorate objaviti ako necete ali ja sam morao da napisem i jos bih imao puno toga.

Pitam se

pre 11 godina

Sedimo u drustvu i opusteno diskutujemo politiku.Nikako da dodeml do toga koji je najstariji zanat na svetu. Mnogi kazu politika drugi tvrde nesto drugo. Moguce da su svi u pravu

Zabrinut

pre 11 godina

Kako malo komentara. Podmladak LDP u soku ili bezecuje drustvena preduzeca.
Samo da znate ovi iz SPS nisu ni malo naivni, teski ce pregovori biti.

Maxa

pre 11 godina

Mislim da se Đinđić prevrće u grobu sada kad njegov nekadašnji pulen se svim snagama trudi da oberučke prihvati nekadašnjeg Miloševićevog pulena.

Miloš Ilić

pre 11 godina

U ovom trenutku za Srbiju je ubedljivo najbolja manjinska vlada DS sa nestranačkim premijerom i skupštinskom podrškom SNS (kontrole radi).

LDP i SPS mogu je takodje po potrebi podržavati u skupštini.

Drug Crni

pre 11 godina

Peti oktobar, 12. mart, molba Dacicu da dozvoli da LDP udje u Vladu, ulazak u Vladu sa Dacicem kao privilegija... Bajatovic na Djindjicevom putu u Evropu: ''Jedan sto je hapsio Slobu je glavom platio'', a drugi sedi do njega u Vladi. Gde je crta - nema je!

batorex

pre 11 godina

Drugo resenje bi bilo da se konstruise manjinska vlada izmedju DS-a i SPS -a, a da dobiju podrsku LDP-a oko ekonomskih reformi. Tako da LDP nebi bio primoran da povuce svoj stav prema Kosovu i RS jer formalno onda nisu u vladi. To se danas desava u vise zemalja Evropske Unije gde nisu u stanju da formiraju vecinsku vladu. Mislim da je to jedino resenje u ovoj situaciji.Ili manjinsku vladu sa SNS-om, mozda bi to bilo cak i bolje jer onda bi tri najvece partije manje vise nosile odgovornost politike u narednom periodu. I mogli bi jedne druge bolje da kontrolisu.

Koma

pre 11 godina

Znaci, zavrnula se slavina u BG, nemam sanse da se uglavim u Vojvodini ili NSu, daj da se uglavim u Republiku pa ce ne da kaplje, no ce da curi.

Milan

pre 11 godina

U Banja Luku pa onda u ministarsku fotelju.Vrlo dosledno, nema sta.Vlast je jednia strast koja ne prolazi sa godinama.Ovo vazi za Krkobabica ali i za Cedu....

GLASAC @Goranu

pre 11 godina

Gorane, izborni rezultati su samo preduslov za pravljenje Vlade. Vladu može da naprave stranke i potpuno razlicite politicke orijentacije ako nađu relaciju koja ih udružuje. A Parlament potvrđuje njenu validnost sa 126 i više glasova. Možeš ti da se ljutiš kao i mnogi drugi, ali zalud. I ja se ljutim što Srbiju vodi i pretstavlja Toma Nikolic. Bez objašnjenja. A usput možeš da pozdraviš i V.Pešic, N.Kandic-prave demokrate.

maja

pre 11 godina

E sto volim sto ce LDP u vladu samo zbog svih vas sto tako pametno racunate da je procenat ustvari od broja glasaca. E pa nece biti, broje se oni koji glasaju i od tih Preokret ima 6,5% i pravo na isto toliki uticaj u vladi. A vi samo nastavite da guslate o Kosovu i RS i placite, ionako vam je zivot tuzan, pretuzan..

Čeda je sporan Dačić nije,ej ludnicooooooooo otvori se

pre 11 godina

Ne vidite šumu od drveća komentatori,pljujte malo Dačića,pojeo vam 20 godina života i na kraju dobio 15%.I šta on radio i šta će on da radi u vladi?Čovek neće MMF,za 6 meseci plata će vam se srozati do crkavice a u medjuvremenu će sve do neba poskupeti,al ne,tebe pali odlučno NE.Sado mazo narod,bez mere.Da bi te poštovao mora da te se plaši ili da zavisi od tebe ili da ga zezaš što više.

eee

pre 11 godina

koji je onda cilj LDP-a bio u Kraljevu gde je usao u koaliciju sa SNS i u Nišu gde planiraju da formiraju vlast sa SNS i URS-om?
(neca, 5. jun 2012 18:01)
Pa cilj su privilegije, koje imate kada ste na celu nekog' grada ili drzave! :D :D :D

Srbija na zapadu

pre 11 godina

Kakve gluposti. Sad Vlada zavisi od izjave o genocidnoj tvorevini... Kao... A mi gledamo loše režiranu predstavu.
Čeda sad svima mnogo smeta jer hoće u Vladu, a Dačić je super, koji bi mogao i sa ovim i sa onim, nije uopšte bitno.
Preokret je dobio 6,5 posto i to će, naravno, iskoristiti što bolje. Tako će i Dačić svojih 15 posto... To je politika, u Vladu ne ulaze pobednici nego oni koji mogu formirati većinu.

ivan

pre 11 godina

Da, ako misle da bi ubrzali integracije time sto bi okrenuli ledja braci u Republici Srpskoj i Kosovu mislim da je to jedna velika zabluda.

Nerazuman

pre 11 godina

To je umece politike. Da objasnis ono sto je ne objasnjivo. LDP zeli u vladu i tacka. Kolko god nama koji smatramo LDP kao nesto drugaciji na politickoj sceni Srbije nista nije jasno. Jovanovic se verovatno nada da ce na sledecim izborima napraviti jednak uspeh kao SPS. Moze i to da se desi, Srbija je ovo. Gurnuti ovakvu DS na marginu moze da bude i pozitivno

Mirjana

pre 11 godina

Znači Jovanović će da vlada Srbijom sa osvojenih 5 % glasova?! Mislim da građani Srbije nisu glasali za to.
(golman, 5. jun 2012 17:19)

Nije to 5% ako je izaslo nesto preko 50% gradjana. Dakle, Preokret ( ne LDP ) je osvojio 2.5 % podrske, od toga Ceda mozda 1% , ostalo SPO. Mislim, sta reci ?

pera

pre 11 godina

Nama treba vlada SNS i ostatak.
Kao što vidite čim su objavili da treba samo 12 ministarstava i odlučno zatvaranje agencija već je ojačao dinar.

Neko

pre 11 godina

Tadic: Cedo, koji su vasi uslovi za ulazak u Vladu?
Ceda: Izvoli papir sa nasim zahtevima!
Tadic: Cedo...ovo je prazan papir...
Ceda: DA!

PecaP

pre 11 godina

Jovanoviću, jasno je nama građanima šta ti podrazumevaš pod efikasnim rešavanjem problema. Kod tebe je to bar jasno. Zalažeš se za secesiju KIM i ukidanje Republike Srpske za koju tvrdiš da je nastao na genocidu.

Zanimacija

pre 11 godina

Ne! Vama je cilj, smao da se uglavite u vladu, a sto to nije dobro za gradjane bas vas je briga.Na svaki nacin pokusavate da formirate vladu, i odugovlacite katastrofalno.Strasno je sta radite.

analiticar

pre 11 godina

Cudo svetsko!! LDP-ovci otkrivaju pravu prirodu svoje stranke!! Da li je moguce? I jos se cude?!!! Kako je lako biti politicar u Srbiji!

Nema sanse

pre 11 godina

Moze gJovanovic da napise ceo elaborat na ovu temu ali meni koji je simpatizer ove stranke tesko da objasni neke stvari. Ovaj LDP i onaj koji ce biti u toj vladi nece imati nikakve veze. Nema sanse sa igracima kakvi su Tadic-Dacic
da ostane od LDP-a ni L
Vidimo se u nekom drugom filmu

Goran

pre 11 godina

kakav ulazak LPD-a u Vladu ?
kako je to moguce da gubitnici naprave Vladu ?
zar su za to glasali gradjani Srbije ?
zar se tako postuje izborna volja gradjana ?
ovo je moguce samo u Srbiji, Vesna Pesic je apsolutno bila u pravu kada je rekla sve ovo, nedavno.
E, pa nece moci............

Goran

pre 11 godina

kakav ulazak LPD-a u Vladu ?
kako je to moguce da gubitnici naprave Vladu ?
zar su za to glasali gradjani Srbije ?
zar se tako postuje izborna volja gradjana ?
ovo je moguce samo u Srbiji, Vesna Pesic je apsolutno bila u pravu kada je rekla sve ovo, nedavno.
E, pa nece moci............

ivan

pre 11 godina

Da, ako misle da bi ubrzali integracije time sto bi okrenuli ledja braci u Republici Srpskoj i Kosovu mislim da je to jedna velika zabluda.

PecaP

pre 11 godina

Jovanoviću, jasno je nama građanima šta ti podrazumevaš pod efikasnim rešavanjem problema. Kod tebe je to bar jasno. Zalažeš se za secesiju KIM i ukidanje Republike Srpske za koju tvrdiš da je nastao na genocidu.

Nerazuman

pre 11 godina

To je umece politike. Da objasnis ono sto je ne objasnjivo. LDP zeli u vladu i tacka. Kolko god nama koji smatramo LDP kao nesto drugaciji na politickoj sceni Srbije nista nije jasno. Jovanovic se verovatno nada da ce na sledecim izborima napraviti jednak uspeh kao SPS. Moze i to da se desi, Srbija je ovo. Gurnuti ovakvu DS na marginu moze da bude i pozitivno

Nema sanse

pre 11 godina

Moze gJovanovic da napise ceo elaborat na ovu temu ali meni koji je simpatizer ove stranke tesko da objasni neke stvari. Ovaj LDP i onaj koji ce biti u toj vladi nece imati nikakve veze. Nema sanse sa igracima kakvi su Tadic-Dacic
da ostane od LDP-a ni L
Vidimo se u nekom drugom filmu

Neko

pre 11 godina

Tadic: Cedo, koji su vasi uslovi za ulazak u Vladu?
Ceda: Izvoli papir sa nasim zahtevima!
Tadic: Cedo...ovo je prazan papir...
Ceda: DA!

Zanimacija

pre 11 godina

Ne! Vama je cilj, smao da se uglavite u vladu, a sto to nije dobro za gradjane bas vas je briga.Na svaki nacin pokusavate da formirate vladu, i odugovlacite katastrofalno.Strasno je sta radite.

Mirjana

pre 11 godina

Znači Jovanović će da vlada Srbijom sa osvojenih 5 % glasova?! Mislim da građani Srbije nisu glasali za to.
(golman, 5. jun 2012 17:19)

Nije to 5% ako je izaslo nesto preko 50% gradjana. Dakle, Preokret ( ne LDP ) je osvojio 2.5 % podrske, od toga Ceda mozda 1% , ostalo SPO. Mislim, sta reci ?

pera

pre 11 godina

Nama treba vlada SNS i ostatak.
Kao što vidite čim su objavili da treba samo 12 ministarstava i odlučno zatvaranje agencija već je ojačao dinar.

Srbija na zapadu

pre 11 godina

Kakve gluposti. Sad Vlada zavisi od izjave o genocidnoj tvorevini... Kao... A mi gledamo loše režiranu predstavu.
Čeda sad svima mnogo smeta jer hoće u Vladu, a Dačić je super, koji bi mogao i sa ovim i sa onim, nije uopšte bitno.
Preokret je dobio 6,5 posto i to će, naravno, iskoristiti što bolje. Tako će i Dačić svojih 15 posto... To je politika, u Vladu ne ulaze pobednici nego oni koji mogu formirati većinu.

analiticar

pre 11 godina

Cudo svetsko!! LDP-ovci otkrivaju pravu prirodu svoje stranke!! Da li je moguce? I jos se cude?!!! Kako je lako biti politicar u Srbiji!

maja

pre 11 godina

E sto volim sto ce LDP u vladu samo zbog svih vas sto tako pametno racunate da je procenat ustvari od broja glasaca. E pa nece biti, broje se oni koji glasaju i od tih Preokret ima 6,5% i pravo na isto toliki uticaj u vladi. A vi samo nastavite da guslate o Kosovu i RS i placite, ionako vam je zivot tuzan, pretuzan..

Drug Crni

pre 11 godina

Peti oktobar, 12. mart, molba Dacicu da dozvoli da LDP udje u Vladu, ulazak u Vladu sa Dacicem kao privilegija... Bajatovic na Djindjicevom putu u Evropu: ''Jedan sto je hapsio Slobu je glavom platio'', a drugi sedi do njega u Vladi. Gde je crta - nema je!

Čeda je sporan Dačić nije,ej ludnicooooooooo otvori se

pre 11 godina

Ne vidite šumu od drveća komentatori,pljujte malo Dačića,pojeo vam 20 godina života i na kraju dobio 15%.I šta on radio i šta će on da radi u vladi?Čovek neće MMF,za 6 meseci plata će vam se srozati do crkavice a u medjuvremenu će sve do neba poskupeti,al ne,tebe pali odlučno NE.Sado mazo narod,bez mere.Da bi te poštovao mora da te se plaši ili da zavisi od tebe ili da ga zezaš što više.

eee

pre 11 godina

koji je onda cilj LDP-a bio u Kraljevu gde je usao u koaliciju sa SNS i u Nišu gde planiraju da formiraju vlast sa SNS i URS-om?
(neca, 5. jun 2012 18:01)
Pa cilj su privilegije, koje imate kada ste na celu nekog' grada ili drzave! :D :D :D

Maxa

pre 11 godina

Mislim da se Đinđić prevrće u grobu sada kad njegov nekadašnji pulen se svim snagama trudi da oberučke prihvati nekadašnjeg Miloševićevog pulena.

Zabrinut

pre 11 godina

Kako malo komentara. Podmladak LDP u soku ili bezecuje drustvena preduzeca.
Samo da znate ovi iz SPS nisu ni malo naivni, teski ce pregovori biti.

Milan

pre 11 godina

U Banja Luku pa onda u ministarsku fotelju.Vrlo dosledno, nema sta.Vlast je jednia strast koja ne prolazi sa godinama.Ovo vazi za Krkobabica ali i za Cedu....

Koma

pre 11 godina

Znaci, zavrnula se slavina u BG, nemam sanse da se uglavim u Vojvodini ili NSu, daj da se uglavim u Republiku pa ce ne da kaplje, no ce da curi.

Pitam se

pre 11 godina

Sedimo u drustvu i opusteno diskutujemo politiku.Nikako da dodeml do toga koji je najstariji zanat na svetu. Mnogi kazu politika drugi tvrde nesto drugo. Moguce da su svi u pravu

GLASAC @Goranu

pre 11 godina

Gorane, izborni rezultati su samo preduslov za pravljenje Vlade. Vladu može da naprave stranke i potpuno razlicite politicke orijentacije ako nađu relaciju koja ih udružuje. A Parlament potvrđuje njenu validnost sa 126 i više glasova. Možeš ti da se ljutiš kao i mnogi drugi, ali zalud. I ja se ljutim što Srbiju vodi i pretstavlja Toma Nikolic. Bez objašnjenja. A usput možeš da pozdraviš i V.Pešic, N.Kandic-prave demokrate.

Ivan53

pre 11 godina

E pa Ceda je sve u pravua a Vi patriote - komentatori bolje nemojte vise da komentarisete jer to nisu komentari zdravog razuma. Nemogu da shvatim da nas narod ovako razmislja da mrzi coveka, da preracunava glasove ,nekoj stranci a pritom zaboravlja sta je neko bio u ne tako dalekoj proslosti koga je podrzavao kome se divio bolesnim idejama ,i nakraju ga odbacio i zaboravio ili smo mi takav narod bez karaktera bez cvrste reci i volje puni sebe i inata ili je u pitanju nesto trece. Komentari su ,cast izuzecima nikakvi ,nezasluzuju ovo mesto niti da ih bilo ko cita .Ovo nemorate objaviti ako necete ali ja sam morao da napisem i jos bih imao puno toga.

Miloš Ilić

pre 11 godina

U ovom trenutku za Srbiju je ubedljivo najbolja manjinska vlada DS sa nestranačkim premijerom i skupštinskom podrškom SNS (kontrole radi).

LDP i SPS mogu je takodje po potrebi podržavati u skupštini.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ako Srbija i dalje namerava "obmanjivati" domacu i stranu javnost pricama o nekavim "pro-evropskim opredeljenjima" Srbije, o iskrenim namerama o pomirenju u Regionu, o uspostavljanju dobrosusedskih odnosa i sl. onda joj je Cedomir Jovanovic jos jedini "preostali adut" kome bi bar za jedno kratko vreme mozda poslo za rukom da nekoga "obmane" svi ovi ostali su vec odavno "provaljeni" kao naslednici i "branioci" politike Rezima pok. Slobodana Milosevica i na cije "prazne price" o nekakvoj drugacijoj, "pravednijoj" i "miroljubivijoj" Srbiji odavno NIKO vise ne "naseda" !

nevera

pre 11 godina

oni kojima opet čeda nije po volji neka kleknu na kolena i mole premilostivog predsednika da natera svoje da se prihvate posla i formiraju većinu u skupštini. nije ih izneverio čeda, nego čiča toma.

batorex

pre 11 godina

Drugo resenje bi bilo da se konstruise manjinska vlada izmedju DS-a i SPS -a, a da dobiju podrsku LDP-a oko ekonomskih reformi. Tako da LDP nebi bio primoran da povuce svoj stav prema Kosovu i RS jer formalno onda nisu u vladi. To se danas desava u vise zemalja Evropske Unije gde nisu u stanju da formiraju vecinsku vladu. Mislim da je to jedino resenje u ovoj situaciji.Ili manjinsku vladu sa SNS-om, mozda bi to bilo cak i bolje jer onda bi tri najvece partije manje vise nosile odgovornost politike u narednom periodu. I mogli bi jedne druge bolje da kontrolisu.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ko god se udružio, prodružio, osamio, umnozio i postao Vlada našoj jadnoj Srbiji ( u njenim fizickim granicama, bez primesa molim!!!)se jadno piše. Nezaposlenost će rasti kao i cene, prozvodnja skro i da ne postoji kao i repromaterijali, plate i penzije će postajati sve minornije, dok ih jednoga dana ne bude bilo, mladi će i dalje besomučno pokušavati da odu iz zemlje a deca će nam biti bedna i nesrećna jer - nemamo proizvodnju, imamo dugove, nemamo planova, udvaramo se kurvinski svim silama a one to dobro koriste, sve više upadamo u sopstvena usta i zatežemo kaiševe. Kada je situacija ovakva sasvim je svejedno da se u Vladi udruže Sveti Petar i Lučonoša! Ima mnogih koji ovo gorenavedeno znaju a za one koji ne znaju ili pomračenog uma ne vide šta se dešava neka zapišu današnji datum i ovaj moj post i neka ga pogledaju kroz nekoliko meseci.

journalist

pre 11 godina

Sa svojih 5% ta stranka je motor reformi i ima veliko uporiste u narodu.
Uzmi rezultate izbora pa se iskuliraj neko vreme sa pojavljivanjem. A da, politiicari nemaju osecaj blama..

slamka spasa

pre 11 godina

Kao clanu LDP-a pomisao na bilo kakvu saradnju sa sps-om izuzetno mi tesko pada, to je zaista prevelika zaba za pojesti. Ipak ko zeli da vidi, zna da se danas Cedomiru Jovanovicu moze reci samo... SVAKA CAST na volji i strpljenju, racionalnom pristupu i hrabrosti! Ds stoji u mestu, predsednik i sps polako al sigurno teraju u nazad, pa jedino nas ldp u vladi moze makar malo pomeriti ka pravim vrednostima, razvoju i modernizaciji!

Goran

pre 11 godina

kakav ulazak LPD-a u Vladu ?
kako je to moguce da gubitnici naprave Vladu ?
zar su za to glasali gradjani Srbije ?
zar se tako postuje izborna volja gradjana ?
ovo je moguce samo u Srbiji, Vesna Pesic je apsolutno bila u pravu kada je rekla sve ovo, nedavno.
E, pa nece moci............

ivan

pre 11 godina

Da, ako misle da bi ubrzali integracije time sto bi okrenuli ledja braci u Republici Srpskoj i Kosovu mislim da je to jedna velika zabluda.

Mirjana

pre 11 godina

Znači Jovanović će da vlada Srbijom sa osvojenih 5 % glasova?! Mislim da građani Srbije nisu glasali za to.
(golman, 5. jun 2012 17:19)

Nije to 5% ako je izaslo nesto preko 50% gradjana. Dakle, Preokret ( ne LDP ) je osvojio 2.5 % podrske, od toga Ceda mozda 1% , ostalo SPO. Mislim, sta reci ?

maja

pre 11 godina

E sto volim sto ce LDP u vladu samo zbog svih vas sto tako pametno racunate da je procenat ustvari od broja glasaca. E pa nece biti, broje se oni koji glasaju i od tih Preokret ima 6,5% i pravo na isto toliki uticaj u vladi. A vi samo nastavite da guslate o Kosovu i RS i placite, ionako vam je zivot tuzan, pretuzan..

PecaP

pre 11 godina

Jovanoviću, jasno je nama građanima šta ti podrazumevaš pod efikasnim rešavanjem problema. Kod tebe je to bar jasno. Zalažeš se za secesiju KIM i ukidanje Republike Srpske za koju tvrdiš da je nastao na genocidu.

pera

pre 11 godina

Nama treba vlada SNS i ostatak.
Kao što vidite čim su objavili da treba samo 12 ministarstava i odlučno zatvaranje agencija već je ojačao dinar.

Čeda je sporan Dačić nije,ej ludnicooooooooo otvori se

pre 11 godina

Ne vidite šumu od drveća komentatori,pljujte malo Dačića,pojeo vam 20 godina života i na kraju dobio 15%.I šta on radio i šta će on da radi u vladi?Čovek neće MMF,za 6 meseci plata će vam se srozati do crkavice a u medjuvremenu će sve do neba poskupeti,al ne,tebe pali odlučno NE.Sado mazo narod,bez mere.Da bi te poštovao mora da te se plaši ili da zavisi od tebe ili da ga zezaš što više.

Zanimacija

pre 11 godina

Ne! Vama je cilj, smao da se uglavite u vladu, a sto to nije dobro za gradjane bas vas je briga.Na svaki nacin pokusavate da formirate vladu, i odugovlacite katastrofalno.Strasno je sta radite.

batorex

pre 11 godina

Drugo resenje bi bilo da se konstruise manjinska vlada izmedju DS-a i SPS -a, a da dobiju podrsku LDP-a oko ekonomskih reformi. Tako da LDP nebi bio primoran da povuce svoj stav prema Kosovu i RS jer formalno onda nisu u vladi. To se danas desava u vise zemalja Evropske Unije gde nisu u stanju da formiraju vecinsku vladu. Mislim da je to jedino resenje u ovoj situaciji.Ili manjinsku vladu sa SNS-om, mozda bi to bilo cak i bolje jer onda bi tri najvece partije manje vise nosile odgovornost politike u narednom periodu. I mogli bi jedne druge bolje da kontrolisu.

GLASAC @Goranu

pre 11 godina

Gorane, izborni rezultati su samo preduslov za pravljenje Vlade. Vladu može da naprave stranke i potpuno razlicite politicke orijentacije ako nađu relaciju koja ih udružuje. A Parlament potvrđuje njenu validnost sa 126 i više glasova. Možeš ti da se ljutiš kao i mnogi drugi, ali zalud. I ja se ljutim što Srbiju vodi i pretstavlja Toma Nikolic. Bez objašnjenja. A usput možeš da pozdraviš i V.Pešic, N.Kandic-prave demokrate.

Srbija na zapadu

pre 11 godina

Kakve gluposti. Sad Vlada zavisi od izjave o genocidnoj tvorevini... Kao... A mi gledamo loše režiranu predstavu.
Čeda sad svima mnogo smeta jer hoće u Vladu, a Dačić je super, koji bi mogao i sa ovim i sa onim, nije uopšte bitno.
Preokret je dobio 6,5 posto i to će, naravno, iskoristiti što bolje. Tako će i Dačić svojih 15 posto... To je politika, u Vladu ne ulaze pobednici nego oni koji mogu formirati većinu.

Neko

pre 11 godina

Tadic: Cedo, koji su vasi uslovi za ulazak u Vladu?
Ceda: Izvoli papir sa nasim zahtevima!
Tadic: Cedo...ovo je prazan papir...
Ceda: DA!

analiticar

pre 11 godina

Cudo svetsko!! LDP-ovci otkrivaju pravu prirodu svoje stranke!! Da li je moguce? I jos se cude?!!! Kako je lako biti politicar u Srbiji!

Nerazuman

pre 11 godina

To je umece politike. Da objasnis ono sto je ne objasnjivo. LDP zeli u vladu i tacka. Kolko god nama koji smatramo LDP kao nesto drugaciji na politickoj sceni Srbije nista nije jasno. Jovanovic se verovatno nada da ce na sledecim izborima napraviti jednak uspeh kao SPS. Moze i to da se desi, Srbija je ovo. Gurnuti ovakvu DS na marginu moze da bude i pozitivno

Nema sanse

pre 11 godina

Moze gJovanovic da napise ceo elaborat na ovu temu ali meni koji je simpatizer ove stranke tesko da objasni neke stvari. Ovaj LDP i onaj koji ce biti u toj vladi nece imati nikakve veze. Nema sanse sa igracima kakvi su Tadic-Dacic
da ostane od LDP-a ni L
Vidimo se u nekom drugom filmu

Ivan53

pre 11 godina

E pa Ceda je sve u pravua a Vi patriote - komentatori bolje nemojte vise da komentarisete jer to nisu komentari zdravog razuma. Nemogu da shvatim da nas narod ovako razmislja da mrzi coveka, da preracunava glasove ,nekoj stranci a pritom zaboravlja sta je neko bio u ne tako dalekoj proslosti koga je podrzavao kome se divio bolesnim idejama ,i nakraju ga odbacio i zaboravio ili smo mi takav narod bez karaktera bez cvrste reci i volje puni sebe i inata ili je u pitanju nesto trece. Komentari su ,cast izuzecima nikakvi ,nezasluzuju ovo mesto niti da ih bilo ko cita .Ovo nemorate objaviti ako necete ali ja sam morao da napisem i jos bih imao puno toga.

Koma

pre 11 godina

Znaci, zavrnula se slavina u BG, nemam sanse da se uglavim u Vojvodini ili NSu, daj da se uglavim u Republiku pa ce ne da kaplje, no ce da curi.

Miloš Ilić

pre 11 godina

U ovom trenutku za Srbiju je ubedljivo najbolja manjinska vlada DS sa nestranačkim premijerom i skupštinskom podrškom SNS (kontrole radi).

LDP i SPS mogu je takodje po potrebi podržavati u skupštini.

eee

pre 11 godina

koji je onda cilj LDP-a bio u Kraljevu gde je usao u koaliciju sa SNS i u Nišu gde planiraju da formiraju vlast sa SNS i URS-om?
(neca, 5. jun 2012 18:01)
Pa cilj su privilegije, koje imate kada ste na celu nekog' grada ili drzave! :D :D :D

Drug Crni

pre 11 godina

Peti oktobar, 12. mart, molba Dacicu da dozvoli da LDP udje u Vladu, ulazak u Vladu sa Dacicem kao privilegija... Bajatovic na Djindjicevom putu u Evropu: ''Jedan sto je hapsio Slobu je glavom platio'', a drugi sedi do njega u Vladi. Gde je crta - nema je!

Maxa

pre 11 godina

Mislim da se Đinđić prevrće u grobu sada kad njegov nekadašnji pulen se svim snagama trudi da oberučke prihvati nekadašnjeg Miloševićevog pulena.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Ako Srbija i dalje namerava "obmanjivati" domacu i stranu javnost pricama o nekavim "pro-evropskim opredeljenjima" Srbije, o iskrenim namerama o pomirenju u Regionu, o uspostavljanju dobrosusedskih odnosa i sl. onda joj je Cedomir Jovanovic jos jedini "preostali adut" kome bi bar za jedno kratko vreme mozda poslo za rukom da nekoga "obmane" svi ovi ostali su vec odavno "provaljeni" kao naslednici i "branioci" politike Rezima pok. Slobodana Milosevica i na cije "prazne price" o nekakvoj drugacijoj, "pravednijoj" i "miroljubivijoj" Srbiji odavno NIKO vise ne "naseda" !

Milan

pre 11 godina

U Banja Luku pa onda u ministarsku fotelju.Vrlo dosledno, nema sta.Vlast je jednia strast koja ne prolazi sa godinama.Ovo vazi za Krkobabica ali i za Cedu....

Zabrinut

pre 11 godina

Kako malo komentara. Podmladak LDP u soku ili bezecuje drustvena preduzeca.
Samo da znate ovi iz SPS nisu ni malo naivni, teski ce pregovori biti.

nevera

pre 11 godina

oni kojima opet čeda nije po volji neka kleknu na kolena i mole premilostivog predsednika da natera svoje da se prihvate posla i formiraju većinu u skupštini. nije ih izneverio čeda, nego čiča toma.

journalist

pre 11 godina

Sa svojih 5% ta stranka je motor reformi i ima veliko uporiste u narodu.
Uzmi rezultate izbora pa se iskuliraj neko vreme sa pojavljivanjem. A da, politiicari nemaju osecaj blama..

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ko god se udružio, prodružio, osamio, umnozio i postao Vlada našoj jadnoj Srbiji ( u njenim fizickim granicama, bez primesa molim!!!)se jadno piše. Nezaposlenost će rasti kao i cene, prozvodnja skro i da ne postoji kao i repromaterijali, plate i penzije će postajati sve minornije, dok ih jednoga dana ne bude bilo, mladi će i dalje besomučno pokušavati da odu iz zemlje a deca će nam biti bedna i nesrećna jer - nemamo proizvodnju, imamo dugove, nemamo planova, udvaramo se kurvinski svim silama a one to dobro koriste, sve više upadamo u sopstvena usta i zatežemo kaiševe. Kada je situacija ovakva sasvim je svejedno da se u Vladi udruže Sveti Petar i Lučonoša! Ima mnogih koji ovo gorenavedeno znaju a za one koji ne znaju ili pomračenog uma ne vide šta se dešava neka zapišu današnji datum i ovaj moj post i neka ga pogledaju kroz nekoliko meseci.

slamka spasa

pre 11 godina

Kao clanu LDP-a pomisao na bilo kakvu saradnju sa sps-om izuzetno mi tesko pada, to je zaista prevelika zaba za pojesti. Ipak ko zeli da vidi, zna da se danas Cedomiru Jovanovicu moze reci samo... SVAKA CAST na volji i strpljenju, racionalnom pristupu i hrabrosti! Ds stoji u mestu, predsednik i sps polako al sigurno teraju u nazad, pa jedino nas ldp u vladi moze makar malo pomeriti ka pravim vrednostima, razvoju i modernizaciji!

Pitam se

pre 11 godina

Sedimo u drustvu i opusteno diskutujemo politiku.Nikako da dodeml do toga koji je najstariji zanat na svetu. Mnogi kazu politika drugi tvrde nesto drugo. Moguce da su svi u pravu