Ponedeljak, 04.06.2012.

13:43

"Vlada što pre zbog situacije"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio nakon konsultacija sa SNS da je zbog veoma teške ekonomske i socijalne situacije potrebno što pre formirati Vladu

Izvor: Beta

"Vlada što pre zbog situacije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ovaj Nikolić, ups. Predsednik-Baron Minhauzen ima šarenog vrapca, kristalnu kuglu i šator ali nema kamila, ni konja. Teško će preko svetskih pustinja samo s diplomom u džepu..
Tomo, Tomo, skoro će noć, pazi se petlova...!

Glas

pre 11 godina

Voleo bih da SNS-Preokret-URS-Manjine formiraju vladu, jer bi bila najlegitimnija, a skinuli bi sa vrata gubitnike tipa DS i DSS i lazne pobednike tipa SPS.

Nezaposlena

pre 11 godina

(vladimir marjanovic, 4. jun 2012 16:00)

--------------

I ja sam, Vladimire, učila i učila, završila, i vrlo rado bih i radila, ali ne može se od demokrata, koji samo svoje članove zapošljavaju i gde treba i gde ne treba.

veroljub

pre 11 godina

vidi se da je Toma covek sa stavom prvenstveno mu je stalo do Srbije vlada treba u najkracem mogucem roku da se formira i da pocnu da se resavaju problemi u ovoj drzavi a ovakvo stojanje u mestu nikom ne donosi dobro jer ipak mi se nalazimo u veoma teskoj situaciji a jos hara svetska ekonomska kriza

brze brze

pre 11 godina

radite nesto konkretno vise narod je umoran od vasih pregovora.DS da je mogao formirao bi vladu odavno ali zelje su jedno a mogucnosti drugo.

trula kobila

pre 11 godina

Evro raste zato sto se vlada jos nije formirala???? Ma koga bre Vi lazete? Ekonomija jos u gorem stanju zato sto nema vlade?.....Ma koga je od politicara briga za ovaj narod.....Sastavljate vladu i mislite kako da jos otmete od naroda....Kakve milijarde i promene? ....6.Oktobar treba Vama.

vladimir marjanovic

pre 11 godina

Ja sam uredno glasao. Medjutim, jos nema zvanicnog izvestaja o kradji listica. Posle bujica reci i snimaka preko TV-a. Takodje, diplomirao sam na jednom fakultetu sa 10 semestara i diplomskim radom.Morao sam da radim da bi studirao. Zaradio sam diplomu ueci i uceci. Utisak je u meni da gospodin Toma Nikolic,mora i u casnoj je obavzi da razjasni nedoumicee u narodu o njegovom ucenju i zavrsnim ispitima, diplomom o zavrsetku studija. Ako to ne ucini, nece imati ni moju a ni mnogih drugih koji imaju u sebi zadovoljstvo da su normlno zavrsili skole. Mora se voditi racuna o Naciji, o Nasoj deci, o Nama svima.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Cemu zurba ?
Srbija je birala i Srbija je izabrala "korenje" koje ce jesti sasvim svejedno kada ce i da l' ce uopste dobiti vladu !

Postenjacine

pre 11 godina

Narod je na izborima dokazao da zeli promene, i zato je izabrao drugog predsednika da vodi drzavu. I to nzaci da Tadic ne treba na silu da formira vladu, vec da prepusti drugim ljudima da to urade.Ljudima ste dosadili i hocemo drugog premijera a ne vecito DS je u igri.Odmorite malo i pustite druge da rade posteno.

1%

pre 11 godina

Srbija je Borisa Tadicaa i DS kaznila na izborima!
(Svarog, 4. jun 2012 14:51)

Srbija je sebe kaznila sa ovim covekom na mestu predsednika....pogledaj, on se smeje...b*** njega...

zmaj

pre 11 godina

kafica,smeskanje,slikanje......G.predsednice vi ste nesto obecali narodu koliko se secam,rekli ste ako POBEDIM SAZNACETE ISTINU,o izbornoj kradji i svim mahinacijama prethodne vlade,ZASTO GAZITE SVOJU REC I OBECANJE?zasto cutite?nosili ste dzakove i pricali kako su izbori pokradeni i da imate dokaze,eto ja npr.hocu da znam da li je bilo kradje ili ne i kada cete to reci narodu?ili ce biti "obecanje ludom radovanje",ili su problem vasi buduci partneri u vladi,pa ne zelite da ih cinkarite,isto kao nekada DR,kostunicu za kolubaru....itd,eto narode prvo obecanje pa corak,Toma ce da nadmasi Tadica u tom sportu

Betmen

pre 11 godina

Tomo što se foliraš, daj mandat Vulinu, Karićima sa "lanci i katanci", napravi vladu, a onda vladaj kao pravi domaćin. Jedini je problem što nećeš imati nad kim da vladaš!

armagedon

pre 11 godina

predsednik je zabrinut, treba shto pre formirati vladu, da se zna vishe koji je chiji deo. . vec je isplanirao di ce shta da potroshi a josh nezna di ce da "mazne" za to . .

magma

pre 11 godina

normalno da treba vec jednom da se prestane sa trgovinom mandata i da se stvar uyme u ruke i prihvati se posla samo nova vlada sa novom politikom a ovi stari na politicki otpad

123

pre 11 godina

Posto imamo predsednika iz desnice, onda bi vlada u kojoj je LDP zaista bilo najbolje resenje. Glasao sam za DS i priznajem da mi stavovi LDP-a nisu uvek bas najjasniji, ali jedino vlada DS-SPS-LDP ima sansu da koliko-toliko privuce neke investicije a zamrzavanje plata i penzija nas ionako ocekuje bez obzira na to ko ima vecinu. Resavanje pitanja Kosova bih najradije prepustio ovom nasmesenom diplomcu. Ne moze mnogo da odmogne i bar ce biti zauzet sa necim kreativnim.

ivan

pre 11 godina

Dragi Predsednice,

Tako je to...
Covek se uci dok je ziv - sada Vi morate da preuzmete deo odgovornosti - do daljnjeg. Mozda mozete da poldelite odgoornost sa Kostunicom? Ili Dinkicem? Ja mislim da bi Kostunica to jako voleo, na zalost Dinkic to verovatno ne bi prihvatio...
Eh, surovi zivot...

Milan I

pre 11 godina

Mislio sam da kako prolaze dani i mucnina ce nestati , ali avaj svakog dana sve je veca i veca. Sokiran 20.05 , izbezumljen 04.06 , sta li sledeci osecaj ne smem ni da zamislim.

slobodan

pre 11 godina

svi smo videli sta nam je uradila ova predhodna vlada svi smo svesni u kakvoj se Srbija trenutno nalazi situaciji normalno je da nam treba sto pre vlada ali nova sa novim idejama sa novim ljudima

Stevan

pre 11 godina

Naravno Tomo, u pravu si, treba Vlada sto pre da se sastavi ali bi ti mogao u medjuvremenu da nam otkrijes kako su pokradeni izbori, gde je nadjen dzak sa listicima... Ajde jednom budi od reci... ajde sto nisi strajkovao do smrti, pa ni ja ne bih ali bre budi jednom dosledan, uradi sto obecas. Nista lakse, samo nam kazes ko je pokrao izbore pa da ga strpamo u zatvor... Dok to ne uradis necu te ceniti ni za crvljivu sljivu.

bezimena

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre!
(Milan, 4. jun 2012 14:09)

T. master Nikoliću je jedino i isključivo bilo stalo da u svojoj biografiji ima podatak da je bio predsednik države. Kakav će biti već je pokazao sa nekoliko vrlo neprimerenih i opasnih izjava, a da još ni stolicu nije zagrejao. Takav, neće dugo trajati, a i ne treba!

Što se Vlade tiče, postoji zakonski rok kojim je strankama ostavljeno primereno vreme da sklope Vladu, ukoliko to ne mogu da urade u septembru će se raspisati novi izbori. T. master Nikolić pokušava da nametne neki autoritet i time će samo postići suprotan efekat!

Milan

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre! Političari uozbiljite se, zemlja je u problemu, svaki dan bez vlade nas puno košta (nije da nas neće koštati i sa tom novom vladom..)

Suzana

pre 11 godina

Svaka čast gospodine predsedniče. Priznajem, iskreno, da nisam ni očekivala od vas neku drugu, sem ingenioznu izjavu. I, šta rekoste, treba vam Vlada. Pa što je ne oformite, obzirom da se kunete u narod i u onih nekoliko procenata "naroda" viška koji ste dobili na izborima.
I, šta reći, blago nišćima duhom njihovo je carstvo nebesko.
Možda malo podsetiti taj vaš "narod" na Gorski Vijenac i šta je P.P.Njegoš rekao o tom grdnom narodu. Ili će vam opet neko drugi biti kriv i vikaćete - drž'te lopova.
P.S. Priznajem da nisam čula da je neki starac postao revolucionar i da je bio u prvim borbenim redovima. Biće da je sedeo u toplom domu i samo davao savete. Nadam se da ćete me demantovati.

NenadNS

pre 11 godina

Situacija u zemlji je samo trenutno losa. Cim uvazeni predsednik formira kabinet, tada ce stici i onih 100 milijardi iz Rusije, pa da onda svi zajedno pocnemo da kopamo kanal do Egejskog mora. Bice para! Ziveo predsednik!

Vlada drzve Srbije

pre 11 godina

Vlada nam je stvarno neophodna, stanje u zemlji je zabrinjavajuce, i ako bude neko nestrucan preuzeo mesto premijera i da vodi vladu, to ce biti nasa propas.Zato je sav narod za to da Tabakovic bude premijer jer je Gospodja strucna u svom poslu, i zna kako da nas izvuce iz ove situacije.Zato bi u vladi trebali da budu i Naprednjaci.

darko

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.
(Vlada sto brze, 4. jun 2012 13:56)
SNS loši kadrovi (blago rečeno) Sps (2/3 pljačke su izvršili oni) i DSS(najgore privatizacije izvedene bilo gde) su ti dobra i kvalitetna vlada ili alternativa njima Dinkić (on govori sam za sebe)
Matematički nije moguće sastaviti dobru i ništa se neće promeniti.Mrvicu šanse daje vlada DS-SNS ali za nju nema šanse..stranke se mrze suviše

Bojan NS

pre 11 godina

Evro divlja li divlja, ljudi dobijaju otkaze a oni čekaju da dobiju koju fotelju više u pregovorima, sramota i za DS i za SPS... Preuzmite odgovornost više ili dajte šansu naprednjacima.

Mirko

pre 11 godina

Bilo bi dobro kada bi iz SNS-a do srede saopstili da imaju vecinu za sastavljanje nove vlade, pa da razgovori predsednika Nikolica i predstavnika stranaka oko DS-a ne budu ni potrebni.

stevan piksi

pre 11 godina

Predsednik Nikolic je u pravu, zaista se nema vremena za cekanje,kriza je svakim danom sve veca, osecamo to svi,potrebnoje da se preduzmu sto hitnije mere u cilju oporavka ekonomije,a bogami i drustva u celini. A ako u skorije vreme ne dodje do formiranja skupstinske vecine i vlade,treba raspustiti skupstinu i raspisati nove izbore,pa da vidimo ponovo volju naroda.

euro 119.000

pre 11 godina

MUAMER:I ti bi se smejao da si dobio oko dva i po miliona evrica i privilegije za sebe i porodicu za sva vremena. dva i po miliona su moje 8350 penzije ili oko 700 godina da primam sadasnju penziju.zato i ovaj osmeh.

sladjana slacccka

pre 11 godina

Za Gorana od 13,57:
Gospodin Predsednik Republike je, u svom predizbornom obracanju, saopstio naciji, da bi on, kao Predsednik Republike, licno vodio pregovore sa Pristinom, pa dajte coveku sansu da se pokaze i dokaze. Takodje je rekao da ce, odmah po njegovom imenovanju, stici pare iz Rusije, naravno krediti, kojima ce otvoriti radna mesta i podstaci proizvodnju. Kredite cemo vracati iz ostvarenog profita, naravno ako ga bude. Sto se tice vlade Srbije, ja bih predlozila da se dugo krcka, da se ne oformi do 5. septembra, da se, potom, raspisu novi parlamentarni izbori.
Moj novi moto je: Dajmo sansu Predsedniku Tomislavu Nikolicu.
Bojim se, samo, da Srbija za sve to nema vremena.

Zare

pre 11 godina

Zamislite Tomislav Master Diploma Nikolic pozvao SNS na pregovore o vladi i zakljucio da vlada treba biti formirana sto pre! To neki stranacki skup u predsednistvu ili EPP? Ja mislim da na to nisi imao prava ako vec niste imali resenje za mandatara. Eto doslo vam da se slikate i popijete kaficu? Ako vam se zuri a treba pozuriti zasto nisi dao mandat Jorgovanki Doktorki od Pristine da formira vladu? Sada i sledeca stranka treba da se odozove na tvoj poziv, da se jos malo slikas, iako nema jos parlamentarnu vecinu? Do kada mislis da nas zamajavas i pravis ludima? Za sada si ispunio samo to da si "zamrzao" svoje celno mesto u SNS. Zamerio se sa pola komsiluka a nikako da nam otkrijes kako su pokradeni izbori i ko vam je pokrao 500 000 glasova. Neko MORA U ZATVOR!!! Jer je bas to jedno najvecih zla po demokratiju jedne drzave. Nemoj ni da se nadas da ce se to tek tako zaboraviti. Ispuni bar neko obecanje, ISTINU NA VIDELO!!!

Miljan

pre 11 godina

Realno, izbori su odavno završeni da su naši političari odgovorni već bismo imali vladu ali oni gledaju kako što više fotelja da uzmu a baš ih briga za katastrofalne ekonomske pokazatelje... Ne znam kako samo idu zajedno LDP i SPS u vladi i na šta će ta vlada da liči.

Goran

pre 11 godina

A samo neka mi neko objasni kakva će politika nove DS&SPS&LDP vlade da bude oko naše južne pokrajine, Kosova i Metohije? i EU i KiM, Podela a la Dačić, ili priznanje nezavisnosti a la Ceda&Vuk?

Vlada sto brze

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.

NenadNS

pre 11 godina

Situacija u zemlji je samo trenutno losa. Cim uvazeni predsednik formira kabinet, tada ce stici i onih 100 milijardi iz Rusije, pa da onda svi zajedno pocnemo da kopamo kanal do Egejskog mora. Bice para! Ziveo predsednik!

Vlada sto brze

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.

Goran

pre 11 godina

A samo neka mi neko objasni kakva će politika nove DS&SPS&LDP vlade da bude oko naše južne pokrajine, Kosova i Metohije? i EU i KiM, Podela a la Dačić, ili priznanje nezavisnosti a la Ceda&Vuk?

Zare

pre 11 godina

Zamislite Tomislav Master Diploma Nikolic pozvao SNS na pregovore o vladi i zakljucio da vlada treba biti formirana sto pre! To neki stranacki skup u predsednistvu ili EPP? Ja mislim da na to nisi imao prava ako vec niste imali resenje za mandatara. Eto doslo vam da se slikate i popijete kaficu? Ako vam se zuri a treba pozuriti zasto nisi dao mandat Jorgovanki Doktorki od Pristine da formira vladu? Sada i sledeca stranka treba da se odozove na tvoj poziv, da se jos malo slikas, iako nema jos parlamentarnu vecinu? Do kada mislis da nas zamajavas i pravis ludima? Za sada si ispunio samo to da si "zamrzao" svoje celno mesto u SNS. Zamerio se sa pola komsiluka a nikako da nam otkrijes kako su pokradeni izbori i ko vam je pokrao 500 000 glasova. Neko MORA U ZATVOR!!! Jer je bas to jedno najvecih zla po demokratiju jedne drzave. Nemoj ni da se nadas da ce se to tek tako zaboraviti. Ispuni bar neko obecanje, ISTINU NA VIDELO!!!

euro 119.000

pre 11 godina

MUAMER:I ti bi se smejao da si dobio oko dva i po miliona evrica i privilegije za sebe i porodicu za sva vremena. dva i po miliona su moje 8350 penzije ili oko 700 godina da primam sadasnju penziju.zato i ovaj osmeh.

sladjana slacccka

pre 11 godina

Za Gorana od 13,57:
Gospodin Predsednik Republike je, u svom predizbornom obracanju, saopstio naciji, da bi on, kao Predsednik Republike, licno vodio pregovore sa Pristinom, pa dajte coveku sansu da se pokaze i dokaze. Takodje je rekao da ce, odmah po njegovom imenovanju, stici pare iz Rusije, naravno krediti, kojima ce otvoriti radna mesta i podstaci proizvodnju. Kredite cemo vracati iz ostvarenog profita, naravno ako ga bude. Sto se tice vlade Srbije, ja bih predlozila da se dugo krcka, da se ne oformi do 5. septembra, da se, potom, raspisu novi parlamentarni izbori.
Moj novi moto je: Dajmo sansu Predsedniku Tomislavu Nikolicu.
Bojim se, samo, da Srbija za sve to nema vremena.

Suzana

pre 11 godina

Svaka čast gospodine predsedniče. Priznajem, iskreno, da nisam ni očekivala od vas neku drugu, sem ingenioznu izjavu. I, šta rekoste, treba vam Vlada. Pa što je ne oformite, obzirom da se kunete u narod i u onih nekoliko procenata "naroda" viška koji ste dobili na izborima.
I, šta reći, blago nišćima duhom njihovo je carstvo nebesko.
Možda malo podsetiti taj vaš "narod" na Gorski Vijenac i šta je P.P.Njegoš rekao o tom grdnom narodu. Ili će vam opet neko drugi biti kriv i vikaćete - drž'te lopova.
P.S. Priznajem da nisam čula da je neki starac postao revolucionar i da je bio u prvim borbenim redovima. Biće da je sedeo u toplom domu i samo davao savete. Nadam se da ćete me demantovati.

darko

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.
(Vlada sto brze, 4. jun 2012 13:56)
SNS loši kadrovi (blago rečeno) Sps (2/3 pljačke su izvršili oni) i DSS(najgore privatizacije izvedene bilo gde) su ti dobra i kvalitetna vlada ili alternativa njima Dinkić (on govori sam za sebe)
Matematički nije moguće sastaviti dobru i ništa se neće promeniti.Mrvicu šanse daje vlada DS-SNS ali za nju nema šanse..stranke se mrze suviše

Bojan NS

pre 11 godina

Evro divlja li divlja, ljudi dobijaju otkaze a oni čekaju da dobiju koju fotelju više u pregovorima, sramota i za DS i za SPS... Preuzmite odgovornost više ili dajte šansu naprednjacima.

Milan

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre! Političari uozbiljite se, zemlja je u problemu, svaki dan bez vlade nas puno košta (nije da nas neće koštati i sa tom novom vladom..)

Miljan

pre 11 godina

Realno, izbori su odavno završeni da su naši političari odgovorni već bismo imali vladu ali oni gledaju kako što više fotelja da uzmu a baš ih briga za katastrofalne ekonomske pokazatelje... Ne znam kako samo idu zajedno LDP i SPS u vladi i na šta će ta vlada da liči.

Vlada drzve Srbije

pre 11 godina

Vlada nam je stvarno neophodna, stanje u zemlji je zabrinjavajuce, i ako bude neko nestrucan preuzeo mesto premijera i da vodi vladu, to ce biti nasa propas.Zato je sav narod za to da Tabakovic bude premijer jer je Gospodja strucna u svom poslu, i zna kako da nas izvuce iz ove situacije.Zato bi u vladi trebali da budu i Naprednjaci.

bezimena

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre!
(Milan, 4. jun 2012 14:09)

T. master Nikoliću je jedino i isključivo bilo stalo da u svojoj biografiji ima podatak da je bio predsednik države. Kakav će biti već je pokazao sa nekoliko vrlo neprimerenih i opasnih izjava, a da još ni stolicu nije zagrejao. Takav, neće dugo trajati, a i ne treba!

Što se Vlade tiče, postoji zakonski rok kojim je strankama ostavljeno primereno vreme da sklope Vladu, ukoliko to ne mogu da urade u septembru će se raspisati novi izbori. T. master Nikolić pokušava da nametne neki autoritet i time će samo postići suprotan efekat!

stevan piksi

pre 11 godina

Predsednik Nikolic je u pravu, zaista se nema vremena za cekanje,kriza je svakim danom sve veca, osecamo to svi,potrebnoje da se preduzmu sto hitnije mere u cilju oporavka ekonomije,a bogami i drustva u celini. A ako u skorije vreme ne dodje do formiranja skupstinske vecine i vlade,treba raspustiti skupstinu i raspisati nove izbore,pa da vidimo ponovo volju naroda.

1%

pre 11 godina

Srbija je Borisa Tadicaa i DS kaznila na izborima!
(Svarog, 4. jun 2012 14:51)

Srbija je sebe kaznila sa ovim covekom na mestu predsednika....pogledaj, on se smeje...b*** njega...

123

pre 11 godina

Posto imamo predsednika iz desnice, onda bi vlada u kojoj je LDP zaista bilo najbolje resenje. Glasao sam za DS i priznajem da mi stavovi LDP-a nisu uvek bas najjasniji, ali jedino vlada DS-SPS-LDP ima sansu da koliko-toliko privuce neke investicije a zamrzavanje plata i penzija nas ionako ocekuje bez obzira na to ko ima vecinu. Resavanje pitanja Kosova bih najradije prepustio ovom nasmesenom diplomcu. Ne moze mnogo da odmogne i bar ce biti zauzet sa necim kreativnim.

ivan

pre 11 godina

Dragi Predsednice,

Tako je to...
Covek se uci dok je ziv - sada Vi morate da preuzmete deo odgovornosti - do daljnjeg. Mozda mozete da poldelite odgoornost sa Kostunicom? Ili Dinkicem? Ja mislim da bi Kostunica to jako voleo, na zalost Dinkic to verovatno ne bi prihvatio...
Eh, surovi zivot...

vladimir marjanovic

pre 11 godina

Ja sam uredno glasao. Medjutim, jos nema zvanicnog izvestaja o kradji listica. Posle bujica reci i snimaka preko TV-a. Takodje, diplomirao sam na jednom fakultetu sa 10 semestara i diplomskim radom.Morao sam da radim da bi studirao. Zaradio sam diplomu ueci i uceci. Utisak je u meni da gospodin Toma Nikolic,mora i u casnoj je obavzi da razjasni nedoumicee u narodu o njegovom ucenju i zavrsnim ispitima, diplomom o zavrsetku studija. Ako to ne ucini, nece imati ni moju a ni mnogih drugih koji imaju u sebi zadovoljstvo da su normlno zavrsili skole. Mora se voditi racuna o Naciji, o Nasoj deci, o Nama svima.

zmaj

pre 11 godina

kafica,smeskanje,slikanje......G.predsednice vi ste nesto obecali narodu koliko se secam,rekli ste ako POBEDIM SAZNACETE ISTINU,o izbornoj kradji i svim mahinacijama prethodne vlade,ZASTO GAZITE SVOJU REC I OBECANJE?zasto cutite?nosili ste dzakove i pricali kako su izbori pokradeni i da imate dokaze,eto ja npr.hocu da znam da li je bilo kradje ili ne i kada cete to reci narodu?ili ce biti "obecanje ludom radovanje",ili su problem vasi buduci partneri u vladi,pa ne zelite da ih cinkarite,isto kao nekada DR,kostunicu za kolubaru....itd,eto narode prvo obecanje pa corak,Toma ce da nadmasi Tadica u tom sportu

Betmen

pre 11 godina

Tomo što se foliraš, daj mandat Vulinu, Karićima sa "lanci i katanci", napravi vladu, a onda vladaj kao pravi domaćin. Jedini je problem što nećeš imati nad kim da vladaš!

Milan I

pre 11 godina

Mislio sam da kako prolaze dani i mucnina ce nestati , ali avaj svakog dana sve je veca i veca. Sokiran 20.05 , izbezumljen 04.06 , sta li sledeci osecaj ne smem ni da zamislim.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Cemu zurba ?
Srbija je birala i Srbija je izabrala "korenje" koje ce jesti sasvim svejedno kada ce i da l' ce uopste dobiti vladu !

Mirko

pre 11 godina

Bilo bi dobro kada bi iz SNS-a do srede saopstili da imaju vecinu za sastavljanje nove vlade, pa da razgovori predsednika Nikolica i predstavnika stranaka oko DS-a ne budu ni potrebni.

armagedon

pre 11 godina

predsednik je zabrinut, treba shto pre formirati vladu, da se zna vishe koji je chiji deo. . vec je isplanirao di ce shta da potroshi a josh nezna di ce da "mazne" za to . .

Stevan

pre 11 godina

Naravno Tomo, u pravu si, treba Vlada sto pre da se sastavi ali bi ti mogao u medjuvremenu da nam otkrijes kako su pokradeni izbori, gde je nadjen dzak sa listicima... Ajde jednom budi od reci... ajde sto nisi strajkovao do smrti, pa ni ja ne bih ali bre budi jednom dosledan, uradi sto obecas. Nista lakse, samo nam kazes ko je pokrao izbore pa da ga strpamo u zatvor... Dok to ne uradis necu te ceniti ni za crvljivu sljivu.

veroljub

pre 11 godina

vidi se da je Toma covek sa stavom prvenstveno mu je stalo do Srbije vlada treba u najkracem mogucem roku da se formira i da pocnu da se resavaju problemi u ovoj drzavi a ovakvo stojanje u mestu nikom ne donosi dobro jer ipak mi se nalazimo u veoma teskoj situaciji a jos hara svetska ekonomska kriza

trula kobila

pre 11 godina

Evro raste zato sto se vlada jos nije formirala???? Ma koga bre Vi lazete? Ekonomija jos u gorem stanju zato sto nema vlade?.....Ma koga je od politicara briga za ovaj narod.....Sastavljate vladu i mislite kako da jos otmete od naroda....Kakve milijarde i promene? ....6.Oktobar treba Vama.

slobodan

pre 11 godina

svi smo videli sta nam je uradila ova predhodna vlada svi smo svesni u kakvoj se Srbija trenutno nalazi situaciji normalno je da nam treba sto pre vlada ali nova sa novim idejama sa novim ljudima

brze brze

pre 11 godina

radite nesto konkretno vise narod je umoran od vasih pregovora.DS da je mogao formirao bi vladu odavno ali zelje su jedno a mogucnosti drugo.

magma

pre 11 godina

normalno da treba vec jednom da se prestane sa trgovinom mandata i da se stvar uyme u ruke i prihvati se posla samo nova vlada sa novom politikom a ovi stari na politicki otpad

Nezaposlena

pre 11 godina

(vladimir marjanovic, 4. jun 2012 16:00)

--------------

I ja sam, Vladimire, učila i učila, završila, i vrlo rado bih i radila, ali ne može se od demokrata, koji samo svoje članove zapošljavaju i gde treba i gde ne treba.

Glas

pre 11 godina

Voleo bih da SNS-Preokret-URS-Manjine formiraju vladu, jer bi bila najlegitimnija, a skinuli bi sa vrata gubitnike tipa DS i DSS i lazne pobednike tipa SPS.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ovaj Nikolić, ups. Predsednik-Baron Minhauzen ima šarenog vrapca, kristalnu kuglu i šator ali nema kamila, ni konja. Teško će preko svetskih pustinja samo s diplomom u džepu..
Tomo, Tomo, skoro će noć, pazi se petlova...!

Postenjacine

pre 11 godina

Narod je na izborima dokazao da zeli promene, i zato je izabrao drugog predsednika da vodi drzavu. I to nzaci da Tadic ne treba na silu da formira vladu, vec da prepusti drugim ljudima da to urade.Ljudima ste dosadili i hocemo drugog premijera a ne vecito DS je u igri.Odmorite malo i pustite druge da rade posteno.

Vlada sto brze

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.

Vlada drzve Srbije

pre 11 godina

Vlada nam je stvarno neophodna, stanje u zemlji je zabrinjavajuce, i ako bude neko nestrucan preuzeo mesto premijera i da vodi vladu, to ce biti nasa propas.Zato je sav narod za to da Tabakovic bude premijer jer je Gospodja strucna u svom poslu, i zna kako da nas izvuce iz ove situacije.Zato bi u vladi trebali da budu i Naprednjaci.

Goran

pre 11 godina

A samo neka mi neko objasni kakva će politika nove DS&SPS&LDP vlade da bude oko naše južne pokrajine, Kosova i Metohije? i EU i KiM, Podela a la Dačić, ili priznanje nezavisnosti a la Ceda&Vuk?

Milan

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre! Političari uozbiljite se, zemlja je u problemu, svaki dan bez vlade nas puno košta (nije da nas neće koštati i sa tom novom vladom..)

Mirko

pre 11 godina

Bilo bi dobro kada bi iz SNS-a do srede saopstili da imaju vecinu za sastavljanje nove vlade, pa da razgovori predsednika Nikolica i predstavnika stranaka oko DS-a ne budu ni potrebni.

Bojan NS

pre 11 godina

Evro divlja li divlja, ljudi dobijaju otkaze a oni čekaju da dobiju koju fotelju više u pregovorima, sramota i za DS i za SPS... Preuzmite odgovornost više ili dajte šansu naprednjacima.

stevan piksi

pre 11 godina

Predsednik Nikolic je u pravu, zaista se nema vremena za cekanje,kriza je svakim danom sve veca, osecamo to svi,potrebnoje da se preduzmu sto hitnije mere u cilju oporavka ekonomije,a bogami i drustva u celini. A ako u skorije vreme ne dodje do formiranja skupstinske vecine i vlade,treba raspustiti skupstinu i raspisati nove izbore,pa da vidimo ponovo volju naroda.

sladjana slacccka

pre 11 godina

Za Gorana od 13,57:
Gospodin Predsednik Republike je, u svom predizbornom obracanju, saopstio naciji, da bi on, kao Predsednik Republike, licno vodio pregovore sa Pristinom, pa dajte coveku sansu da se pokaze i dokaze. Takodje je rekao da ce, odmah po njegovom imenovanju, stici pare iz Rusije, naravno krediti, kojima ce otvoriti radna mesta i podstaci proizvodnju. Kredite cemo vracati iz ostvarenog profita, naravno ako ga bude. Sto se tice vlade Srbije, ja bih predlozila da se dugo krcka, da se ne oformi do 5. septembra, da se, potom, raspisu novi parlamentarni izbori.
Moj novi moto je: Dajmo sansu Predsedniku Tomislavu Nikolicu.
Bojim se, samo, da Srbija za sve to nema vremena.

Zare

pre 11 godina

Zamislite Tomislav Master Diploma Nikolic pozvao SNS na pregovore o vladi i zakljucio da vlada treba biti formirana sto pre! To neki stranacki skup u predsednistvu ili EPP? Ja mislim da na to nisi imao prava ako vec niste imali resenje za mandatara. Eto doslo vam da se slikate i popijete kaficu? Ako vam se zuri a treba pozuriti zasto nisi dao mandat Jorgovanki Doktorki od Pristine da formira vladu? Sada i sledeca stranka treba da se odozove na tvoj poziv, da se jos malo slikas, iako nema jos parlamentarnu vecinu? Do kada mislis da nas zamajavas i pravis ludima? Za sada si ispunio samo to da si "zamrzao" svoje celno mesto u SNS. Zamerio se sa pola komsiluka a nikako da nam otkrijes kako su pokradeni izbori i ko vam je pokrao 500 000 glasova. Neko MORA U ZATVOR!!! Jer je bas to jedno najvecih zla po demokratiju jedne drzave. Nemoj ni da se nadas da ce se to tek tako zaboraviti. Ispuni bar neko obecanje, ISTINU NA VIDELO!!!

NenadNS

pre 11 godina

Situacija u zemlji je samo trenutno losa. Cim uvazeni predsednik formira kabinet, tada ce stici i onih 100 milijardi iz Rusije, pa da onda svi zajedno pocnemo da kopamo kanal do Egejskog mora. Bice para! Ziveo predsednik!

veroljub

pre 11 godina

vidi se da je Toma covek sa stavom prvenstveno mu je stalo do Srbije vlada treba u najkracem mogucem roku da se formira i da pocnu da se resavaju problemi u ovoj drzavi a ovakvo stojanje u mestu nikom ne donosi dobro jer ipak mi se nalazimo u veoma teskoj situaciji a jos hara svetska ekonomska kriza

Nezaposlena

pre 11 godina

(vladimir marjanovic, 4. jun 2012 16:00)

--------------

I ja sam, Vladimire, učila i učila, završila, i vrlo rado bih i radila, ali ne može se od demokrata, koji samo svoje članove zapošljavaju i gde treba i gde ne treba.

bezimena

pre 11 godina

Izleda da je od svih političara jedino zaista Tomislavu Nikoliću stalo da se vlada formira što pre!
(Milan, 4. jun 2012 14:09)

T. master Nikoliću je jedino i isključivo bilo stalo da u svojoj biografiji ima podatak da je bio predsednik države. Kakav će biti već je pokazao sa nekoliko vrlo neprimerenih i opasnih izjava, a da još ni stolicu nije zagrejao. Takav, neće dugo trajati, a i ne treba!

Što se Vlade tiče, postoji zakonski rok kojim je strankama ostavljeno primereno vreme da sklope Vladu, ukoliko to ne mogu da urade u septembru će se raspisati novi izbori. T. master Nikolić pokušava da nametne neki autoritet i time će samo postići suprotan efekat!

Miljan

pre 11 godina

Realno, izbori su odavno završeni da su naši političari odgovorni već bismo imali vladu ali oni gledaju kako što više fotelja da uzmu a baš ih briga za katastrofalne ekonomske pokazatelje... Ne znam kako samo idu zajedno LDP i SPS u vladi i na šta će ta vlada da liči.

Suzana

pre 11 godina

Svaka čast gospodine predsedniče. Priznajem, iskreno, da nisam ni očekivala od vas neku drugu, sem ingenioznu izjavu. I, šta rekoste, treba vam Vlada. Pa što je ne oformite, obzirom da se kunete u narod i u onih nekoliko procenata "naroda" viška koji ste dobili na izborima.
I, šta reći, blago nišćima duhom njihovo je carstvo nebesko.
Možda malo podsetiti taj vaš "narod" na Gorski Vijenac i šta je P.P.Njegoš rekao o tom grdnom narodu. Ili će vam opet neko drugi biti kriv i vikaćete - drž'te lopova.
P.S. Priznajem da nisam čula da je neki starac postao revolucionar i da je bio u prvim borbenim redovima. Biće da je sedeo u toplom domu i samo davao savete. Nadam se da ćete me demantovati.

darko

pre 11 godina

Vlada bi trebalo sto pre da se formira. I DS bi trebao da ako nema vecinu, ne formira bez veze vladu, nego bi trebao bar jednom da poslusa narodnu volju i pusti druge ljude da formiraju kvalitetnu vladu.
(Vlada sto brze, 4. jun 2012 13:56)
SNS loši kadrovi (blago rečeno) Sps (2/3 pljačke su izvršili oni) i DSS(najgore privatizacije izvedene bilo gde) su ti dobra i kvalitetna vlada ili alternativa njima Dinkić (on govori sam za sebe)
Matematički nije moguće sastaviti dobru i ništa se neće promeniti.Mrvicu šanse daje vlada DS-SNS ali za nju nema šanse..stranke se mrze suviše

123

pre 11 godina

Posto imamo predsednika iz desnice, onda bi vlada u kojoj je LDP zaista bilo najbolje resenje. Glasao sam za DS i priznajem da mi stavovi LDP-a nisu uvek bas najjasniji, ali jedino vlada DS-SPS-LDP ima sansu da koliko-toliko privuce neke investicije a zamrzavanje plata i penzija nas ionako ocekuje bez obzira na to ko ima vecinu. Resavanje pitanja Kosova bih najradije prepustio ovom nasmesenom diplomcu. Ne moze mnogo da odmogne i bar ce biti zauzet sa necim kreativnim.

Postenjacine

pre 11 godina

Narod je na izborima dokazao da zeli promene, i zato je izabrao drugog predsednika da vodi drzavu. I to nzaci da Tadic ne treba na silu da formira vladu, vec da prepusti drugim ljudima da to urade.Ljudima ste dosadili i hocemo drugog premijera a ne vecito DS je u igri.Odmorite malo i pustite druge da rade posteno.

brze brze

pre 11 godina

radite nesto konkretno vise narod je umoran od vasih pregovora.DS da je mogao formirao bi vladu odavno ali zelje su jedno a mogucnosti drugo.

Glas

pre 11 godina

Voleo bih da SNS-Preokret-URS-Manjine formiraju vladu, jer bi bila najlegitimnija, a skinuli bi sa vrata gubitnike tipa DS i DSS i lazne pobednike tipa SPS.

slobodan

pre 11 godina

svi smo videli sta nam je uradila ova predhodna vlada svi smo svesni u kakvoj se Srbija trenutno nalazi situaciji normalno je da nam treba sto pre vlada ali nova sa novim idejama sa novim ljudima

1%

pre 11 godina

Srbija je Borisa Tadicaa i DS kaznila na izborima!
(Svarog, 4. jun 2012 14:51)

Srbija je sebe kaznila sa ovim covekom na mestu predsednika....pogledaj, on se smeje...b*** njega...

euro 119.000

pre 11 godina

MUAMER:I ti bi se smejao da si dobio oko dva i po miliona evrica i privilegije za sebe i porodicu za sva vremena. dva i po miliona su moje 8350 penzije ili oko 700 godina da primam sadasnju penziju.zato i ovaj osmeh.

magma

pre 11 godina

normalno da treba vec jednom da se prestane sa trgovinom mandata i da se stvar uyme u ruke i prihvati se posla samo nova vlada sa novom politikom a ovi stari na politicki otpad

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Cemu zurba ?
Srbija je birala i Srbija je izabrala "korenje" koje ce jesti sasvim svejedno kada ce i da l' ce uopste dobiti vladu !

vladimir marjanovic

pre 11 godina

Ja sam uredno glasao. Medjutim, jos nema zvanicnog izvestaja o kradji listica. Posle bujica reci i snimaka preko TV-a. Takodje, diplomirao sam na jednom fakultetu sa 10 semestara i diplomskim radom.Morao sam da radim da bi studirao. Zaradio sam diplomu ueci i uceci. Utisak je u meni da gospodin Toma Nikolic,mora i u casnoj je obavzi da razjasni nedoumicee u narodu o njegovom ucenju i zavrsnim ispitima, diplomom o zavrsetku studija. Ako to ne ucini, nece imati ni moju a ni mnogih drugih koji imaju u sebi zadovoljstvo da su normlno zavrsili skole. Mora se voditi racuna o Naciji, o Nasoj deci, o Nama svima.

armagedon

pre 11 godina

predsednik je zabrinut, treba shto pre formirati vladu, da se zna vishe koji je chiji deo. . vec je isplanirao di ce shta da potroshi a josh nezna di ce da "mazne" za to . .

Betmen

pre 11 godina

Tomo što se foliraš, daj mandat Vulinu, Karićima sa "lanci i katanci", napravi vladu, a onda vladaj kao pravi domaćin. Jedini je problem što nećeš imati nad kim da vladaš!

trula kobila

pre 11 godina

Evro raste zato sto se vlada jos nije formirala???? Ma koga bre Vi lazete? Ekonomija jos u gorem stanju zato sto nema vlade?.....Ma koga je od politicara briga za ovaj narod.....Sastavljate vladu i mislite kako da jos otmete od naroda....Kakve milijarde i promene? ....6.Oktobar treba Vama.

zmaj

pre 11 godina

kafica,smeskanje,slikanje......G.predsednice vi ste nesto obecali narodu koliko se secam,rekli ste ako POBEDIM SAZNACETE ISTINU,o izbornoj kradji i svim mahinacijama prethodne vlade,ZASTO GAZITE SVOJU REC I OBECANJE?zasto cutite?nosili ste dzakove i pricali kako su izbori pokradeni i da imate dokaze,eto ja npr.hocu da znam da li je bilo kradje ili ne i kada cete to reci narodu?ili ce biti "obecanje ludom radovanje",ili su problem vasi buduci partneri u vladi,pa ne zelite da ih cinkarite,isto kao nekada DR,kostunicu za kolubaru....itd,eto narode prvo obecanje pa corak,Toma ce da nadmasi Tadica u tom sportu

ivan

pre 11 godina

Dragi Predsednice,

Tako je to...
Covek se uci dok je ziv - sada Vi morate da preuzmete deo odgovornosti - do daljnjeg. Mozda mozete da poldelite odgoornost sa Kostunicom? Ili Dinkicem? Ja mislim da bi Kostunica to jako voleo, na zalost Dinkic to verovatno ne bi prihvatio...
Eh, surovi zivot...

Stevan

pre 11 godina

Naravno Tomo, u pravu si, treba Vlada sto pre da se sastavi ali bi ti mogao u medjuvremenu da nam otkrijes kako su pokradeni izbori, gde je nadjen dzak sa listicima... Ajde jednom budi od reci... ajde sto nisi strajkovao do smrti, pa ni ja ne bih ali bre budi jednom dosledan, uradi sto obecas. Nista lakse, samo nam kazes ko je pokrao izbore pa da ga strpamo u zatvor... Dok to ne uradis necu te ceniti ni za crvljivu sljivu.

Milan I

pre 11 godina

Mislio sam da kako prolaze dani i mucnina ce nestati , ali avaj svakog dana sve je veca i veca. Sokiran 20.05 , izbezumljen 04.06 , sta li sledeci osecaj ne smem ni da zamislim.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

Ovaj Nikolić, ups. Predsednik-Baron Minhauzen ima šarenog vrapca, kristalnu kuglu i šator ali nema kamila, ni konja. Teško će preko svetskih pustinja samo s diplomom u džepu..
Tomo, Tomo, skoro će noć, pazi se petlova...!