Sreda, 30.05.2012.

15:02

Odbijena molba Miladina Kovačevića

Sud je odbio zahtev Miladina Kovačevića za ublažavanje kazne na koju je pravosnažno osuđen zbog nanošenja teških povreda američkom studentu 2008. u Bostonu.

Izvor: Tanjug

Odbijena molba Miladina Kovaèeviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

keerber

pre 11 godina

Da li zna vlada da je učenici Druge ekonomske škole Tamari Arsović potrebno 55.000 eura za operaciju , to je samo operacija bez ikakvih drugih troškova kojih naravno ima , pa nek malo razmisle za koju i kakvu decu plaćaju koje-kakve hirove , ovom detetu treba za život , sramota bre ...

Miladin - ljubi ga Vlada

pre 11 godina

Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???
(Petar, 30. maj 2012 15:23)

Prvo: "bi ste" pise se sastavljeno;

Drugo: Eto, interesuje tebe jer si, cak, i javno - komentarom - reagovao na to sto "nikoga ne interesuje". Kad na broj komentara dodas one koji su izrazili svoj stav putem "preporucujem - ne preporucujem", dobices odgovor da li ova vest nekog zanima ili ne;

Trece: Tih $900 hiljada koje je Vlada Srbije isplatila u ime ovog razbojnika nije nikakva kaucija, vec ODSTETA razbojnikovoj zrtvi. Da je kaucija, znacilo bi da ce se on (Miladin, ljubi ga Vlada) odazvati na sudjenje u SAD, a to je nemoguce, jer Srbija ne isporucuje svoje drzavljane stranim zemljama. (Ja licno zalim sto se to - neisporucivanje - mora i u ovom slucaju ispostovati.)

Cetvrto: O ovome i sl. stvarima treba, naravno, pisati. Sta bi se, tek, radilo da se ne govori.

PS
A reperkusije ovog razbojnistva i konzularnom pomaganju bekstva Miladina siledzije itekako osecamomi koji zivimo u inostranstvu. Sad srpski pasos ne mozemo da produzimo, ako se i licno ne pojavimo u Ambasadi - Konzulatu. U mom slucaju to je oko $600 vise (put, nocenje itd.) na cenu taksi itd. koje podrazumeva pasos (put, nocenje itd. u Otavi ili Torontu i najmanje dva dana odsustva s posla). Cak se i fotografije moraju napraviti u Ambasadi - Konzulatu. Onda se sva dokumentacija salje u Bgd, pa cekaj...

Igor

pre 11 godina

Sramota, em je u zatvoru otvorenog tipa(to valjda znaci da si u njemu od 7h do 15h, pa ides kuci),a trazi uslovni otpust. To ima samo kod nas, ja bih ga poslao nazad Amerikancima pa neka mu sude, i ovako on vise ne moze da napusti teritoriju Srbije jer ce biti uhapsen cim predje granicu. A njegovi roditelji neka vrate tih 900.000$ te pare treba upotrebiti u korisnije svrhe

вук

pre 11 godina

kakve veze nasa vlada ima sa ovime...pa smo morali da im platimo milionce samo sto je tamo neki nezahvalni "Srbin" koji je toliko voleo svoju zemlju da je iz nje otisao cak u USA... al kad mu je zadnjica gorela on se setio bas nje... kakav patriotizam... za te novce smo mogli spasiti dosta ljudi kojim trebaju hitne operacije... a ne tamo nekog huligana

iii

pre 11 godina

Da razjasnimo stvari, tih 900.000 je Srbija platila zbog naseg KONZULA koji je pomogao Kovacevicu da pobegne od sudjenja u US. Da ne pricamo kolika je diplomatska steta nanesena tom prilikom koja se ne moze iskazati u novcu. Tako da koliko god da mi je ogavan ovaj Miladin, pravi krivci su njegovi roditelji i njihove veze u vladi koje su urgirale da se taj cirkus izazove. Njima bi trebalo pleniti imovinu, a ne njemu, on je samo obican pajser bez mnogo mozga i sa uticajnim roditeljima.

analiticar

pre 11 godina

Dosta sa tim bizgovom. Javnost mora da bude obavestena zasto je vlada odlucila da plati milion dolara zbog njegovog zlocina. Takodje, objavite sta je sa sudskim procesom protiv onih konzula iz koji su mu pomogli da pobegde iz SAD, kao i na osnovu cijeg nalog su to uradili. Kakva je u svemu uloga vaznih licnosti iz vrha srpske diplomatije. Analiticar

Dejan Stanic

pre 11 godina

Poslati ovog bilmeza sto pre u Amerku! I zapleniti i prodati imovinu Kovacevicima i onim ambasadorima sto su mu sredili bekstvo i platili kauciju. Hocemo nase pare!

mr.real

pre 11 godina

Eeeeeee državo, stidi se sebe kad si takva!
Deca nam umiru jer roditelji nemaju da skupe par desetina hiljada evra za operacije u inostranstvu a za ovog .... ste dali milion dolara.
S R A M O T A !!!

danjinac

pre 11 godina

Deca nam umiru i gladuju jer drzava nema para za zdravstvo,socijalu ali kada su kojekakvi Miladini u pitanju onda ima... Dokle bre. To je novac poreskih obveznika a Miladin i oni koji su mu pomogli treba da ga vrate ...

sudske povlastice

pre 11 godina

Obavestite narod o ovom kabadahiji i kriminalcu KADA VRATI SVE DO JEDNOG DOLARA I CENTA koje mu je Srbija dala i kada narodu vlasti objasne cime je on zaduzio narod i Srbiju da mu se placa njegovo tesko krivicno delo, i jos sto je najgore da u ovoj drzavi ima statust povlascenog zatvorenika.

Babin_zub

pre 11 godina

Alo breeee...Koji bre Miladin,koji bakraci?Pa taj bilmez je imao vise prostora u medijima nego vremenska prognoza.Sta ova drzava glumi?Neki suverenitet?Suverenitet ste pokazali "saradnjom" sa Hagom,izrucenjem Milosevica,Mladica,Karadzica i mnogih drugih,tako da ne glumite suverenu drzavu preko Miladina.Isporucite ga,zaplenite imovinu njegovih roditelja kako bi koliko toliko nadoknadili dosadasnju finansijsku stetu i stavite tacku na ovu sapunicu!
Ogorcen...ujedam!

penzioner

pre 11 godina

Imam i ja jednu molbu, da mladi bahati gospodin i njegova porodica vrate u budžet Srbije 1,000.000 $. Ako nemaju, neka im plene imovinu, i meni država preti plenidbom ako dugujem za porez.

komentar

pre 11 godina

Na tih MILION DOLARA (100.000+900.000) dodajte josh 300.000 dolara koliko je Srbiju tuzila porodica povredjenog. To je ukupno 1300,000 dolara. Koliko dece je moglo biti lecheno za te pare? Ali ovim ~demokratama~ su bitna samo njihova deca, a narod... pa ko mu je kriv kada su ih izabrali.
A sto se tiche kazne, pa poznato je da je u Srbiji najkorupmpiranije sudstvo i istrazni organi. Da nije tako zuti ne bi bili na vlasti vec u ....

Daniela

pre 11 godina

Jedna od stvari zbog kojih nisam glasala za DS. Tadiću, ni za ovaj "slučaj" nisi znao??? I šta je to "zatvor otvorenog tipa"? U zatvoru si, a nisi. Trebalo ga je vratiti Amerima i drago mi je da ga i dalje traže.

Jovan

pre 11 godina

Zbog cega je ovaj mandril vazniji od bilo kojeg deteta koje sada lezi u bolnici ? Ko je pobogu on i sta je on ? Kakva je drzava koja ovim primatima pridaje vaznost ? Zbog ovakvih uzasnih stvari i jesmo tu gde smo .

Bane

pre 11 godina

A ja mislio on ga udario jednom pa mu se omaklo, oni ga covece gazili, hteli da ga ubiju. Sada mi je jos odvratniji, ako je to u opste moguce.

kaiser

pre 11 godina

Došli konačno njegovi radikali na vlast, pa se poradovao...

Pravda za Miladina, pravda za Uroša!!

A pravedno bi bilo najmanje po 10 godina, bez prava podnošenja molbe za uslovni otpust.

maksa

pre 11 godina

ovog divljaka bi neko slucajno trebao da "ostavi" u madjarskoj naprimer i da obavesti fbi pa nek u us-u bude u zatvoru "otvorenog tipa"!

jovanovic

pre 11 godina

Stvarno ne znam zasto bi ga trebalo pustiti pre vremena. Ako se usudio da tako krvnicki mlati coveka u inostranstvu, kako li ce se tek ponasati na slobodi u majcici Srbiji koju je, zajedno sa neznalicama iz konzulata, i izblamirao i debelo kostao. Mislim da ga je trebalo vratiti Amerikancima, a 900.000 EUR pametnije potrositi

Braca

pre 11 godina

Napisah ja da ce odlezeti 2/3 kazne. Cudi me da su odbili (ako je i to istina) al' nacice on i njegov advokat nacina. Tu bitangu je trebalo dati amerima koji bi ga osudili bar na 15 godina. Ponovicu jos jednom : koliko je Srbija dala za njega (900.000$) ja sa mojom platom treba da radim 240 godina.

uros

pre 11 godina

U americi postoji, dobro poznato, pravilo ser Carlsa Barklija: "Zasto ulazis u frku kad si slabiji". Nije Miladin napao Stajdmahera, ni u jednoj verziji.

duša

pre 11 godina

Kovačevića je trebalo ustupiti Amerikancima, momak je sportski talenat pa bi ekipa zatvora za koju bi igrao bila bi među najboljim u SAD. Baš šteta.

Petar

pre 11 godina

Zasto ovaj gospodin Bilmez ima ovoliko prostora u javnosti.
Jel nije dovoljno to sto je dobio milion evra ili dolara i sto mu je zivot i delo poznatije u Srbiji nego li zivot i delo Jovana Cvijica...npr.?
Ajde prekinite da davite sa ovim glupim vestima!!!
Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???

6. Oktobar (dan koji se jos nije desio)

pre 11 godina

pa dobro, da li je toliki problem da se objasni ko je uopste ovaj covek i zasto se nasim parama placalo njegovo oslobadjanje??? da li mi kao gradjani imamo pravo to da znamo??? deca umiru od raka, jer se nema para za bolnicko lecenje, a za ovakve dripce drzava uvek nadje sredstva, o cemu se tu radi???

Stevan

pre 11 godina

More, ne pustajte kabadahiju... onaj covek sto je namanuo Velji dobio je i posteno odlezao svoje dve godine, nije kukumavcio a usput nas nije kostao ni dinara. Ovaj sa milion dolara koliko je dala drzava za njega treba da bude srecan sto je samo ovoliko dobio.

pero

pre 11 godina

Pa ko je taj momak i kakve on ima teske veze kad mu konzulat placa kauciju a vlada tolike pare. Pa cime je on to zaduzio Srbiju? Covjece, pa u konzulate nece da te pogledaju kada trebas produziti pasos a kamoli da poloze tolike pare za neciju kauciju.

SLAVISA BRATUNAC

pre 11 godina

molim vas kad ce odgovarati oni koji su dali ovom bilmezu papire da izadje iz Amerike zasto to neispitivaju drzavni organi,zasto da daju poreski obveznici pare za siledjije dokle vise

Nemanja

pre 11 godina

900.000 dolara treba da vrati drzavi. 15 dolara dan zatvora, pa vi racunajte koliko fukara treba da lezi... A o onom neopravdano osudjenom urosu kome se umestvo ubistva u pokusaju sudi za "verbalni delikt" ondnosno, ometanje sluzbenog lica, da i ne pricam...
Medjutim, ovde je srbija... Zemlja u kojoj je normalno da se kriminalci i ubice slave ko heroji, da lopurde budu na vlasti, pedofili da predaju u skolama, a posten svet da ne sme da izadje na ulicu...

6. Oktobar (dan koji se jos nije desio)

pre 11 godina

pa dobro, da li je toliki problem da se objasni ko je uopste ovaj covek i zasto se nasim parama placalo njegovo oslobadjanje??? da li mi kao gradjani imamo pravo to da znamo??? deca umiru od raka, jer se nema para za bolnicko lecenje, a za ovakve dripce drzava uvek nadje sredstva, o cemu se tu radi???

pero

pre 11 godina

Pa ko je taj momak i kakve on ima teske veze kad mu konzulat placa kauciju a vlada tolike pare. Pa cime je on to zaduzio Srbiju? Covjece, pa u konzulate nece da te pogledaju kada trebas produziti pasos a kamoli da poloze tolike pare za neciju kauciju.

Nemanja

pre 11 godina

900.000 dolara treba da vrati drzavi. 15 dolara dan zatvora, pa vi racunajte koliko fukara treba da lezi... A o onom neopravdano osudjenom urosu kome se umestvo ubistva u pokusaju sudi za "verbalni delikt" ondnosno, ometanje sluzbenog lica, da i ne pricam...
Medjutim, ovde je srbija... Zemlja u kojoj je normalno da se kriminalci i ubice slave ko heroji, da lopurde budu na vlasti, pedofili da predaju u skolama, a posten svet da ne sme da izadje na ulicu...

SLAVISA BRATUNAC

pre 11 godina

molim vas kad ce odgovarati oni koji su dali ovom bilmezu papire da izadje iz Amerike zasto to neispitivaju drzavni organi,zasto da daju poreski obveznici pare za siledjije dokle vise

Stevan

pre 11 godina

More, ne pustajte kabadahiju... onaj covek sto je namanuo Velji dobio je i posteno odlezao svoje dve godine, nije kukumavcio a usput nas nije kostao ni dinara. Ovaj sa milion dolara koliko je dala drzava za njega treba da bude srecan sto je samo ovoliko dobio.

Jovan

pre 11 godina

Zbog cega je ovaj mandril vazniji od bilo kojeg deteta koje sada lezi u bolnici ? Ko je pobogu on i sta je on ? Kakva je drzava koja ovim primatima pridaje vaznost ? Zbog ovakvih uzasnih stvari i jesmo tu gde smo .

Braca

pre 11 godina

Napisah ja da ce odlezeti 2/3 kazne. Cudi me da su odbili (ako je i to istina) al' nacice on i njegov advokat nacina. Tu bitangu je trebalo dati amerima koji bi ga osudili bar na 15 godina. Ponovicu jos jednom : koliko je Srbija dala za njega (900.000$) ja sa mojom platom treba da radim 240 godina.

Petar

pre 11 godina

Zasto ovaj gospodin Bilmez ima ovoliko prostora u javnosti.
Jel nije dovoljno to sto je dobio milion evra ili dolara i sto mu je zivot i delo poznatije u Srbiji nego li zivot i delo Jovana Cvijica...npr.?
Ajde prekinite da davite sa ovim glupim vestima!!!
Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???

duša

pre 11 godina

Kovačevića je trebalo ustupiti Amerikancima, momak je sportski talenat pa bi ekipa zatvora za koju bi igrao bila bi među najboljim u SAD. Baš šteta.

kaiser

pre 11 godina

Došli konačno njegovi radikali na vlast, pa se poradovao...

Pravda za Miladina, pravda za Uroša!!

A pravedno bi bilo najmanje po 10 godina, bez prava podnošenja molbe za uslovni otpust.

jovanovic

pre 11 godina

Stvarno ne znam zasto bi ga trebalo pustiti pre vremena. Ako se usudio da tako krvnicki mlati coveka u inostranstvu, kako li ce se tek ponasati na slobodi u majcici Srbiji koju je, zajedno sa neznalicama iz konzulata, i izblamirao i debelo kostao. Mislim da ga je trebalo vratiti Amerikancima, a 900.000 EUR pametnije potrositi

Bane

pre 11 godina

A ja mislio on ga udario jednom pa mu se omaklo, oni ga covece gazili, hteli da ga ubiju. Sada mi je jos odvratniji, ako je to u opste moguce.

maksa

pre 11 godina

ovog divljaka bi neko slucajno trebao da "ostavi" u madjarskoj naprimer i da obavesti fbi pa nek u us-u bude u zatvoru "otvorenog tipa"!

penzioner

pre 11 godina

Imam i ja jednu molbu, da mladi bahati gospodin i njegova porodica vrate u budžet Srbije 1,000.000 $. Ako nemaju, neka im plene imovinu, i meni država preti plenidbom ako dugujem za porez.

komentar

pre 11 godina

Na tih MILION DOLARA (100.000+900.000) dodajte josh 300.000 dolara koliko je Srbiju tuzila porodica povredjenog. To je ukupno 1300,000 dolara. Koliko dece je moglo biti lecheno za te pare? Ali ovim ~demokratama~ su bitna samo njihova deca, a narod... pa ko mu je kriv kada su ih izabrali.
A sto se tiche kazne, pa poznato je da je u Srbiji najkorupmpiranije sudstvo i istrazni organi. Da nije tako zuti ne bi bili na vlasti vec u ....

Daniela

pre 11 godina

Jedna od stvari zbog kojih nisam glasala za DS. Tadiću, ni za ovaj "slučaj" nisi znao??? I šta je to "zatvor otvorenog tipa"? U zatvoru si, a nisi. Trebalo ga je vratiti Amerima i drago mi je da ga i dalje traže.

Babin_zub

pre 11 godina

Alo breeee...Koji bre Miladin,koji bakraci?Pa taj bilmez je imao vise prostora u medijima nego vremenska prognoza.Sta ova drzava glumi?Neki suverenitet?Suverenitet ste pokazali "saradnjom" sa Hagom,izrucenjem Milosevica,Mladica,Karadzica i mnogih drugih,tako da ne glumite suverenu drzavu preko Miladina.Isporucite ga,zaplenite imovinu njegovih roditelja kako bi koliko toliko nadoknadili dosadasnju finansijsku stetu i stavite tacku na ovu sapunicu!
Ogorcen...ujedam!

mr.real

pre 11 godina

Eeeeeee državo, stidi se sebe kad si takva!
Deca nam umiru jer roditelji nemaju da skupe par desetina hiljada evra za operacije u inostranstvu a za ovog .... ste dali milion dolara.
S R A M O T A !!!

iii

pre 11 godina

Da razjasnimo stvari, tih 900.000 je Srbija platila zbog naseg KONZULA koji je pomogao Kovacevicu da pobegne od sudjenja u US. Da ne pricamo kolika je diplomatska steta nanesena tom prilikom koja se ne moze iskazati u novcu. Tako da koliko god da mi je ogavan ovaj Miladin, pravi krivci su njegovi roditelji i njihove veze u vladi koje su urgirale da se taj cirkus izazove. Njima bi trebalo pleniti imovinu, a ne njemu, on je samo obican pajser bez mnogo mozga i sa uticajnim roditeljima.

danjinac

pre 11 godina

Deca nam umiru i gladuju jer drzava nema para za zdravstvo,socijalu ali kada su kojekakvi Miladini u pitanju onda ima... Dokle bre. To je novac poreskih obveznika a Miladin i oni koji su mu pomogli treba da ga vrate ...

Dejan Stanic

pre 11 godina

Poslati ovog bilmeza sto pre u Amerku! I zapleniti i prodati imovinu Kovacevicima i onim ambasadorima sto su mu sredili bekstvo i platili kauciju. Hocemo nase pare!

analiticar

pre 11 godina

Dosta sa tim bizgovom. Javnost mora da bude obavestena zasto je vlada odlucila da plati milion dolara zbog njegovog zlocina. Takodje, objavite sta je sa sudskim procesom protiv onih konzula iz koji su mu pomogli da pobegde iz SAD, kao i na osnovu cijeg nalog su to uradili. Kakva je u svemu uloga vaznih licnosti iz vrha srpske diplomatije. Analiticar

sudske povlastice

pre 11 godina

Obavestite narod o ovom kabadahiji i kriminalcu KADA VRATI SVE DO JEDNOG DOLARA I CENTA koje mu je Srbija dala i kada narodu vlasti objasne cime je on zaduzio narod i Srbiju da mu se placa njegovo tesko krivicno delo, i jos sto je najgore da u ovoj drzavi ima statust povlascenog zatvorenika.

Igor

pre 11 godina

Sramota, em je u zatvoru otvorenog tipa(to valjda znaci da si u njemu od 7h do 15h, pa ides kuci),a trazi uslovni otpust. To ima samo kod nas, ja bih ga poslao nazad Amerikancima pa neka mu sude, i ovako on vise ne moze da napusti teritoriju Srbije jer ce biti uhapsen cim predje granicu. A njegovi roditelji neka vrate tih 900.000$ te pare treba upotrebiti u korisnije svrhe

вук

pre 11 godina

kakve veze nasa vlada ima sa ovime...pa smo morali da im platimo milionce samo sto je tamo neki nezahvalni "Srbin" koji je toliko voleo svoju zemlju da je iz nje otisao cak u USA... al kad mu je zadnjica gorela on se setio bas nje... kakav patriotizam... za te novce smo mogli spasiti dosta ljudi kojim trebaju hitne operacije... a ne tamo nekog huligana

Miladin - ljubi ga Vlada

pre 11 godina

Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???
(Petar, 30. maj 2012 15:23)

Prvo: "bi ste" pise se sastavljeno;

Drugo: Eto, interesuje tebe jer si, cak, i javno - komentarom - reagovao na to sto "nikoga ne interesuje". Kad na broj komentara dodas one koji su izrazili svoj stav putem "preporucujem - ne preporucujem", dobices odgovor da li ova vest nekog zanima ili ne;

Trece: Tih $900 hiljada koje je Vlada Srbije isplatila u ime ovog razbojnika nije nikakva kaucija, vec ODSTETA razbojnikovoj zrtvi. Da je kaucija, znacilo bi da ce se on (Miladin, ljubi ga Vlada) odazvati na sudjenje u SAD, a to je nemoguce, jer Srbija ne isporucuje svoje drzavljane stranim zemljama. (Ja licno zalim sto se to - neisporucivanje - mora i u ovom slucaju ispostovati.)

Cetvrto: O ovome i sl. stvarima treba, naravno, pisati. Sta bi se, tek, radilo da se ne govori.

PS
A reperkusije ovog razbojnistva i konzularnom pomaganju bekstva Miladina siledzije itekako osecamomi koji zivimo u inostranstvu. Sad srpski pasos ne mozemo da produzimo, ako se i licno ne pojavimo u Ambasadi - Konzulatu. U mom slucaju to je oko $600 vise (put, nocenje itd.) na cenu taksi itd. koje podrazumeva pasos (put, nocenje itd. u Otavi ili Torontu i najmanje dva dana odsustva s posla). Cak se i fotografije moraju napraviti u Ambasadi - Konzulatu. Onda se sva dokumentacija salje u Bgd, pa cekaj...

uros

pre 11 godina

U americi postoji, dobro poznato, pravilo ser Carlsa Barklija: "Zasto ulazis u frku kad si slabiji". Nije Miladin napao Stajdmahera, ni u jednoj verziji.

keerber

pre 11 godina

Da li zna vlada da je učenici Druge ekonomske škole Tamari Arsović potrebno 55.000 eura za operaciju , to je samo operacija bez ikakvih drugih troškova kojih naravno ima , pa nek malo razmisle za koju i kakvu decu plaćaju koje-kakve hirove , ovom detetu treba za život , sramota bre ...

uros

pre 11 godina

U americi postoji, dobro poznato, pravilo ser Carlsa Barklija: "Zasto ulazis u frku kad si slabiji". Nije Miladin napao Stajdmahera, ni u jednoj verziji.

Petar

pre 11 godina

Zasto ovaj gospodin Bilmez ima ovoliko prostora u javnosti.
Jel nije dovoljno to sto je dobio milion evra ili dolara i sto mu je zivot i delo poznatije u Srbiji nego li zivot i delo Jovana Cvijica...npr.?
Ajde prekinite da davite sa ovim glupim vestima!!!
Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???

komentar

pre 11 godina

Na tih MILION DOLARA (100.000+900.000) dodajte josh 300.000 dolara koliko je Srbiju tuzila porodica povredjenog. To je ukupno 1300,000 dolara. Koliko dece je moglo biti lecheno za te pare? Ali ovim ~demokratama~ su bitna samo njihova deca, a narod... pa ko mu je kriv kada su ih izabrali.
A sto se tiche kazne, pa poznato je da je u Srbiji najkorupmpiranije sudstvo i istrazni organi. Da nije tako zuti ne bi bili na vlasti vec u ....

Nemanja

pre 11 godina

900.000 dolara treba da vrati drzavi. 15 dolara dan zatvora, pa vi racunajte koliko fukara treba da lezi... A o onom neopravdano osudjenom urosu kome se umestvo ubistva u pokusaju sudi za "verbalni delikt" ondnosno, ometanje sluzbenog lica, da i ne pricam...
Medjutim, ovde je srbija... Zemlja u kojoj je normalno da se kriminalci i ubice slave ko heroji, da lopurde budu na vlasti, pedofili da predaju u skolama, a posten svet da ne sme da izadje na ulicu...

Daniela

pre 11 godina

Jedna od stvari zbog kojih nisam glasala za DS. Tadiću, ni za ovaj "slučaj" nisi znao??? I šta je to "zatvor otvorenog tipa"? U zatvoru si, a nisi. Trebalo ga je vratiti Amerima i drago mi je da ga i dalje traže.

pero

pre 11 godina

Pa ko je taj momak i kakve on ima teske veze kad mu konzulat placa kauciju a vlada tolike pare. Pa cime je on to zaduzio Srbiju? Covjece, pa u konzulate nece da te pogledaju kada trebas produziti pasos a kamoli da poloze tolike pare za neciju kauciju.

jovanovic

pre 11 godina

Stvarno ne znam zasto bi ga trebalo pustiti pre vremena. Ako se usudio da tako krvnicki mlati coveka u inostranstvu, kako li ce se tek ponasati na slobodi u majcici Srbiji koju je, zajedno sa neznalicama iz konzulata, i izblamirao i debelo kostao. Mislim da ga je trebalo vratiti Amerikancima, a 900.000 EUR pametnije potrositi

duša

pre 11 godina

Kovačevića je trebalo ustupiti Amerikancima, momak je sportski talenat pa bi ekipa zatvora za koju bi igrao bila bi među najboljim u SAD. Baš šteta.

Babin_zub

pre 11 godina

Alo breeee...Koji bre Miladin,koji bakraci?Pa taj bilmez je imao vise prostora u medijima nego vremenska prognoza.Sta ova drzava glumi?Neki suverenitet?Suverenitet ste pokazali "saradnjom" sa Hagom,izrucenjem Milosevica,Mladica,Karadzica i mnogih drugih,tako da ne glumite suverenu drzavu preko Miladina.Isporucite ga,zaplenite imovinu njegovih roditelja kako bi koliko toliko nadoknadili dosadasnju finansijsku stetu i stavite tacku na ovu sapunicu!
Ogorcen...ujedam!

Stevan

pre 11 godina

More, ne pustajte kabadahiju... onaj covek sto je namanuo Velji dobio je i posteno odlezao svoje dve godine, nije kukumavcio a usput nas nije kostao ni dinara. Ovaj sa milion dolara koliko je dala drzava za njega treba da bude srecan sto je samo ovoliko dobio.

SLAVISA BRATUNAC

pre 11 godina

molim vas kad ce odgovarati oni koji su dali ovom bilmezu papire da izadje iz Amerike zasto to neispitivaju drzavni organi,zasto da daju poreski obveznici pare za siledjije dokle vise

Jovan

pre 11 godina

Zbog cega je ovaj mandril vazniji od bilo kojeg deteta koje sada lezi u bolnici ? Ko je pobogu on i sta je on ? Kakva je drzava koja ovim primatima pridaje vaznost ? Zbog ovakvih uzasnih stvari i jesmo tu gde smo .

Braca

pre 11 godina

Napisah ja da ce odlezeti 2/3 kazne. Cudi me da su odbili (ako je i to istina) al' nacice on i njegov advokat nacina. Tu bitangu je trebalo dati amerima koji bi ga osudili bar na 15 godina. Ponovicu jos jednom : koliko je Srbija dala za njega (900.000$) ja sa mojom platom treba da radim 240 godina.

6. Oktobar (dan koji se jos nije desio)

pre 11 godina

pa dobro, da li je toliki problem da se objasni ko je uopste ovaj covek i zasto se nasim parama placalo njegovo oslobadjanje??? da li mi kao gradjani imamo pravo to da znamo??? deca umiru od raka, jer se nema para za bolnicko lecenje, a za ovakve dripce drzava uvek nadje sredstva, o cemu se tu radi???

maksa

pre 11 godina

ovog divljaka bi neko slucajno trebao da "ostavi" u madjarskoj naprimer i da obavesti fbi pa nek u us-u bude u zatvoru "otvorenog tipa"!

kaiser

pre 11 godina

Došli konačno njegovi radikali na vlast, pa se poradovao...

Pravda za Miladina, pravda za Uroša!!

A pravedno bi bilo najmanje po 10 godina, bez prava podnošenja molbe za uslovni otpust.

penzioner

pre 11 godina

Imam i ja jednu molbu, da mladi bahati gospodin i njegova porodica vrate u budžet Srbije 1,000.000 $. Ako nemaju, neka im plene imovinu, i meni država preti plenidbom ako dugujem za porez.

Bane

pre 11 godina

A ja mislio on ga udario jednom pa mu se omaklo, oni ga covece gazili, hteli da ga ubiju. Sada mi je jos odvratniji, ako je to u opste moguce.

analiticar

pre 11 godina

Dosta sa tim bizgovom. Javnost mora da bude obavestena zasto je vlada odlucila da plati milion dolara zbog njegovog zlocina. Takodje, objavite sta je sa sudskim procesom protiv onih konzula iz koji su mu pomogli da pobegde iz SAD, kao i na osnovu cijeg nalog su to uradili. Kakva je u svemu uloga vaznih licnosti iz vrha srpske diplomatije. Analiticar

sudske povlastice

pre 11 godina

Obavestite narod o ovom kabadahiji i kriminalcu KADA VRATI SVE DO JEDNOG DOLARA I CENTA koje mu je Srbija dala i kada narodu vlasti objasne cime je on zaduzio narod i Srbiju da mu se placa njegovo tesko krivicno delo, i jos sto je najgore da u ovoj drzavi ima statust povlascenog zatvorenika.

danjinac

pre 11 godina

Deca nam umiru i gladuju jer drzava nema para za zdravstvo,socijalu ali kada su kojekakvi Miladini u pitanju onda ima... Dokle bre. To je novac poreskih obveznika a Miladin i oni koji su mu pomogli treba da ga vrate ...

Dejan Stanic

pre 11 godina

Poslati ovog bilmeza sto pre u Amerku! I zapleniti i prodati imovinu Kovacevicima i onim ambasadorima sto su mu sredili bekstvo i platili kauciju. Hocemo nase pare!

mr.real

pre 11 godina

Eeeeeee državo, stidi se sebe kad si takva!
Deca nam umiru jer roditelji nemaju da skupe par desetina hiljada evra za operacije u inostranstvu a za ovog .... ste dali milion dolara.
S R A M O T A !!!

iii

pre 11 godina

Da razjasnimo stvari, tih 900.000 je Srbija platila zbog naseg KONZULA koji je pomogao Kovacevicu da pobegne od sudjenja u US. Da ne pricamo kolika je diplomatska steta nanesena tom prilikom koja se ne moze iskazati u novcu. Tako da koliko god da mi je ogavan ovaj Miladin, pravi krivci su njegovi roditelji i njihove veze u vladi koje su urgirale da se taj cirkus izazove. Njima bi trebalo pleniti imovinu, a ne njemu, on je samo obican pajser bez mnogo mozga i sa uticajnim roditeljima.

Igor

pre 11 godina

Sramota, em je u zatvoru otvorenog tipa(to valjda znaci da si u njemu od 7h do 15h, pa ides kuci),a trazi uslovni otpust. To ima samo kod nas, ja bih ga poslao nazad Amerikancima pa neka mu sude, i ovako on vise ne moze da napusti teritoriju Srbije jer ce biti uhapsen cim predje granicu. A njegovi roditelji neka vrate tih 900.000$ te pare treba upotrebiti u korisnije svrhe

Miladin - ljubi ga Vlada

pre 11 godina

Koliko potpisa je dovoljno da bi ste razumeli da ovo nikoga ne interesuje???
(Petar, 30. maj 2012 15:23)

Prvo: "bi ste" pise se sastavljeno;

Drugo: Eto, interesuje tebe jer si, cak, i javno - komentarom - reagovao na to sto "nikoga ne interesuje". Kad na broj komentara dodas one koji su izrazili svoj stav putem "preporucujem - ne preporucujem", dobices odgovor da li ova vest nekog zanima ili ne;

Trece: Tih $900 hiljada koje je Vlada Srbije isplatila u ime ovog razbojnika nije nikakva kaucija, vec ODSTETA razbojnikovoj zrtvi. Da je kaucija, znacilo bi da ce se on (Miladin, ljubi ga Vlada) odazvati na sudjenje u SAD, a to je nemoguce, jer Srbija ne isporucuje svoje drzavljane stranim zemljama. (Ja licno zalim sto se to - neisporucivanje - mora i u ovom slucaju ispostovati.)

Cetvrto: O ovome i sl. stvarima treba, naravno, pisati. Sta bi se, tek, radilo da se ne govori.

PS
A reperkusije ovog razbojnistva i konzularnom pomaganju bekstva Miladina siledzije itekako osecamomi koji zivimo u inostranstvu. Sad srpski pasos ne mozemo da produzimo, ako se i licno ne pojavimo u Ambasadi - Konzulatu. U mom slucaju to je oko $600 vise (put, nocenje itd.) na cenu taksi itd. koje podrazumeva pasos (put, nocenje itd. u Otavi ili Torontu i najmanje dva dana odsustva s posla). Cak se i fotografije moraju napraviti u Ambasadi - Konzulatu. Onda se sva dokumentacija salje u Bgd, pa cekaj...

вук

pre 11 godina

kakve veze nasa vlada ima sa ovime...pa smo morali da im platimo milionce samo sto je tamo neki nezahvalni "Srbin" koji je toliko voleo svoju zemlju da je iz nje otisao cak u USA... al kad mu je zadnjica gorela on se setio bas nje... kakav patriotizam... za te novce smo mogli spasiti dosta ljudi kojim trebaju hitne operacije... a ne tamo nekog huligana

keerber

pre 11 godina

Da li zna vlada da je učenici Druge ekonomske škole Tamari Arsović potrebno 55.000 eura za operaciju , to je samo operacija bez ikakvih drugih troškova kojih naravno ima , pa nek malo razmisle za koju i kakvu decu plaćaju koje-kakve hirove , ovom detetu treba za život , sramota bre ...