Utorak, 22.05.2012.

08:04

Euleks pretresao kuću Veselinovića

Pripadnici specijalne policije Euleks policije rano jutros pretresli su porodičnu kuću Veselinovića u selu Doljani, u opštini Zvečan, na severu Kosova.

Izvor: Tanjug

Euleks pretresao kuæu Veselinoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

vasilije

pre 12 godina

Ko nas brani na Kosmetu. Brani ili uništava! Euleks policija!? Koliko su sposobni upadaju u pogrešnu kuću, hapse Srbe i ni jednog ekstremistu i ubicu - Albanca do sada nisu uhapsili. Ma, ne mogu da izbace iz stana uzurpatore srpskih stanova a kamoli šta drugo! Strašno!!! Bilo bi dobro da povrate veru kod srpskog naroda, ovako stvarni mislim da im se loše piše! I nama i njima!

Rodjendan

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....
(Šumadinac-Zvezdaš, 22. maj 2012 14:14) Tesko da ti imas ikakve veze sa sumadijom jos manje sa zvezdom,Prokletije se nalaze na tromedji srbije crne gore i albanije,pre nego sto nesto napises uzmi atlas iz osnovne skole.

z.

pre 12 godina

Taj Veselinovic je saradjivao u svercu i kriminalu sa Albancima te ako se zbog njega svi Srbi izjednacavaju sa svercom i kriminalom, onda bi trebalo njegovo hapsenje prosiriti i na Albance sa kojima je saradjivao, izjednaciti zbog toga sve Albance sa tim albanskim svercerima i kriminalcima koji su saradjivali sa Veselinovicem, zbog toga ukinuti kriminalne i svercerske strukture albanske paradrzave na Kosovu i najzad uvesti zakon i red tj. uvesti ustavni poredak Srbije na citavoj teritoriji Kosova.

Šumadinac-Zvezdaš

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....

Sa Pančićevog vrha vidim Ljuboten

pre 12 godina

Nesto mi pade na pamet i ima veze sa kriminalom na Kosovu u svakom slucaju. Nadam se da ce B92 da objavi ovo pitanje bez cenzure i secenja komentara:

-Zar nije najavljen Insajder da pocne danas 22. Maja i da traje 3 dana uzastopce?

Hoce li Inasjed za razliku od politicara ispuniti obecanje i objaviti svoj materijal ili ce opet traziti dodatno vreme i nove izgovore da prezentuju svoja saznanja? Na kraju ce svo to odugovlacenje samo proizvesi kontraefekat i nepoverenje kod gledalaca u cinjenice koje Insajder ima da pokaze.

Nije da unapred verujem Inasjderu ili da ne verujem ali moram da priznam da sam skeptik. Posto zivim na Kosovu i posmatrac sam dela i nedela Srba (pa cak i Veselinovica) sa Kosova, zelim da vidim drugaciju analizu svega toga.

hahaha

pre 12 godina

...nije to rekla-kazala. gde ima dima ima i vatre. opste je poznato ko je i sta je zvonko. a biznismen sigurno nije ! ja sa iz km i ZNAM te stvari. a isto je opste poznato da je u veoma dobrim odnosima sa novim nam predsednikom ! ne kazem da je prethodni bio bolji...ista g... zato nisam ni glasao.
kada bi jednom dosao neko posten sa istim takvim ljudima oko sebe... gde bi nam bio kraj ??? ;)

Pop

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic
(markoni, 22. maj 2012 09:27)

Ja ne znam ni jednog coveka koji bi mi ispricao slicnu pricu ali znam da su Taci, Haradinaj, Ljimaj mnogo veci kriminalci i zlocinci od ovog "biznismena" Veselinovica.

Misko

pre 12 godina

Niti je Eulex olicenje pravde, niti su Veselinovic i njemu slicni sveci. Naprotiv, cela ova farsa je dobro rezirana. Veselinovic mozda i nije 100% cist, ali je ipak mnogo sitan sraf i iz aviona se vidi da mu je neko mnogo mocniji smestio sve ovo kako bi ga izbacio iz igre. Pre svega, osnovna greska koju ljudi u Beogradu prave je sto izjednacavaju Srbe na Kosovu sa mafijom, a to je isto kao i postaviti znak jednakosti izmedju Zemunskog klana i obicnih Zemnunaca. Kosovo je vec punih 20 godina teritorija na kojoj srpska i albanska mafija rade ruku pod ruku, preprodajuci i svercujuci drogu, oruzje, naftu, akciznu robu i sta sve ne. Mafiji odgovara nestabilan teren i atmosfera sveopsteg straha, jer samo u takvim okolnostima mogu da neometano rade. Mafijasi koriste albanske ekstremiste za svoje ciljeve, jer su to priglupi fanatici kojima je stravicno lako manipulisati. Scenario je uvek isti: ekstremistima se nalozi (a mozda cak i plati) da naprave incident protiv totalno neduznih Srba, na koji ce ovi reagovati, sto Eulexu daje povod da uhapsi - pogodite koga! Srbe, naravno! Jer se ekstremisti povuku u svoje jazbine. I dok se Eulex bavi rasturanjem balvana koje su, nemojmo da se lazemo, postavili ti srpski jadnici i ocajnici koji zaista vise nemaju kud (i ne treba ih osudjivati za to!), mafijasi okolnim putevima razmenjuju robu, zadovoljno trljaju ruke i smeju se "misevima" (kako kriminalci zovu tu obicnu raju). Naravno, pojedini srpski politicari, tajkuni i pripadnici tajnih sluzbi su visestruko povezani sa mafijom na Severu Kosova i stvari se guraju pod tepih. A nije iskljuceno i da su pojedini pripadnici Eulexa i KFOR, a mozda i poneki zapadni politicari umesani u sve to, jer ipak su to slatke pare. Pa stavite se u njihovu poziciju: strani vojnici, policajci i cinovnici vrsljaju po tudjoj zemlji u kojoj uzivaju puni imunitet, na tom terenu ne odgovaraju nikome ... sami cete priznati da je to milina za "biznis".

re

pre 12 godina

@crni domino
pa video covek na primeru Tacija i Haradinaja ili Ljimaja da sa takvim ponasanjem mozes da doguras i do mesta premijera ili ministra, pa da proba i on... Samo, ne zna Veselinovic da ratni zlocinac i kriminalac moze da dogura do premijera ili do ministra samo ako ima americku logistiku i sponozrstvo.

Ovce

pre 12 godina

srbi, kao ovce, opet branite one koji na vasoj muci profitiraju, dok vasm se smeju u lice prosipajuci vam neke patriotske fazone. ni ne zasluzujete bolje.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

"...dok nije došao predsednik opštine Dragiša Milović. On je oko 9.30 ubedio Srbe da propuste vozila misije EU, ali je kazao da će prekinuti saradnju sa njima."
On ih je ubedio?! Pa, on im je i naredio da ih blokiraju. Jer mora iznova i iznova da dokazuje KFOR-u i EULEX-u da je on taj ko kontrolise narod u Zvecanu. Ako im to ne bi dokazivao oni ga vise ne bi ni smatrali vaznim igracem, pa ga ne bi ni pozivali na sastanke. To isto vazi i za ostale vlastodrsce na severu Kosova. Sto se mene tice o ovome nije ni trebalo izvestavati, ako si optuzen za razna krivicna dela normalno je da ti nekakva policija pretrese kucu.

neumorni dezurni albanski agit-prop aktivisti

pre 12 godina

Najzad su poceli da se mesaju u svoj posao.
(e-krem, 22. maj 2012 09:58)

ako je zaista tako i ako su zaista poceli da se mesaju u svoj posao onda sledecih dana mozemo da ocekujemo hapsenja Tacija kao i pola vlade "drzave kosova" koji su sve mnogo ozbiljniji i mnogo veci kriminalci od ovog Veselinovica. Ali posto tih hapsenja nece biti, a secamo se da je taj isti Eulex pre nekoliko dana pustio na slobodu Ljimaja, jasno je sta stoji iza ove akcije Eulexa i mozda jos samo mala deca do 3 godine i poveruju da se ova akcija Eulex-a pokrece zbog borbe protiv kriminala i sverca i mozda bi ta deca i nasela na ovu jeftinu demagogiju dezurnih albanskih aktivista o patriJotama, o svercerima na severu, o tome kako oni koji rade nemaju cega da se plase itd.

Matija Bećković

pre 12 godina

@markoni
Reče mi jedan čovek, kojem je reko jedan drugi čoek, ne mogu ti reći đe, za jednog čoeka, a ovom je opet reko jedan čoek.

Istina

pre 12 godina

Biznismen je zato sto je naftu bez PDV-a i AKCIZE poslatu od Srbije "napacenim" srbima na severu prodavao Albancima juzno od Ibra.
Mora se priznati biznis sa debelom zaradom.
Zbog svega ovoga treba da odgovaraju i razni politicari sa severa Kosova i iz Srbije koji su to bas Zvonku omogucili za verovatno solidan procenat. Iza Zvonka stoje mnogo veci igraci...

R,Zivkovic,Roterdam

pre 12 godina

Kako stvari stoje u Srbiji jos radi okupacija od Nato silnika,tako da se jos uvek izivljavaju nad Srpskim Narodom, sto javno sto podmuklo?!Jeli problem taj Veselinovic?Ako nebi bio Veselinovic,nasaobise neko drugi sve jedno?!Vaznoje Srpskom Narodu zagorcavati zivot!!

Vazna je samo moja glava

pre 12 godina

Najjaci su komentatori koji sve znaju i hvale Eulex...Takvi bi odmah na tacni predali Sever Kosova...Kao da su SVI kriminalci a ne obican narod koji se bori za opstanak na SVOJOJ zemlji...Oni znaju ko valja (a nevalja niko sa Severa)ko je kriminalac ko postavlja barikade ko puca...Ama oni znaju SVE...A sede bezbrizno u svojim kucama i sve prate preko stampe i TV-a...Ajde za promenu idite malo "dole" da vidite kakav je zivot nas koji smo ostali...

crni domino

pre 12 godina

A sto bre velikog prepostenog patrijotu da uznemiravaju, kad covek ni mrava nije zgazio i zivi jako skromno i posteno!
A to sto je povremeno zatvarao puteve na svoju ruku, palio objekte, vezbao gadjanje iz pistolja i provocirao vlast, to se on samo malo igrao sa drzavom!

markoni

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic

Kejt

pre 12 godina

Istraga,kao i svuda u svetu.To sto neko misli da ce barikadama spreciti da se vrse razne istrage povodom mnogih malverzacija i kriminala,grdno se vara.Nista se ne radi po "slucajnom odabiru",i nije ovo mera zastrasivanja,euleks radi svoj posao kao i svaka policija u svetu...na kraju krajaeva,niko ko zivi od svog rada i gleda svoja posla nema potrebe da se plasi.

Kejt

pre 12 godina

Istraga,kao i svuda u svetu.To sto neko misli da ce barikadama spreciti da se vrse razne istrage povodom mnogih malverzacija i kriminala,grdno se vara.Nista se ne radi po "slucajnom odabiru",i nije ovo mera zastrasivanja,euleks radi svoj posao kao i svaka policija u svetu...na kraju krajaeva,niko ko zivi od svog rada i gleda svoja posla nema potrebe da se plasi.

markoni

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic

crni domino

pre 12 godina

A sto bre velikog prepostenog patrijotu da uznemiravaju, kad covek ni mrava nije zgazio i zivi jako skromno i posteno!
A to sto je povremeno zatvarao puteve na svoju ruku, palio objekte, vezbao gadjanje iz pistolja i provocirao vlast, to se on samo malo igrao sa drzavom!

Istina

pre 12 godina

Biznismen je zato sto je naftu bez PDV-a i AKCIZE poslatu od Srbije "napacenim" srbima na severu prodavao Albancima juzno od Ibra.
Mora se priznati biznis sa debelom zaradom.
Zbog svega ovoga treba da odgovaraju i razni politicari sa severa Kosova i iz Srbije koji su to bas Zvonku omogucili za verovatno solidan procenat. Iza Zvonka stoje mnogo veci igraci...

Ovce

pre 12 godina

srbi, kao ovce, opet branite one koji na vasoj muci profitiraju, dok vasm se smeju u lice prosipajuci vam neke patriotske fazone. ni ne zasluzujete bolje.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

"...dok nije došao predsednik opštine Dragiša Milović. On je oko 9.30 ubedio Srbe da propuste vozila misije EU, ali je kazao da će prekinuti saradnju sa njima."
On ih je ubedio?! Pa, on im je i naredio da ih blokiraju. Jer mora iznova i iznova da dokazuje KFOR-u i EULEX-u da je on taj ko kontrolise narod u Zvecanu. Ako im to ne bi dokazivao oni ga vise ne bi ni smatrali vaznim igracem, pa ga ne bi ni pozivali na sastanke. To isto vazi i za ostale vlastodrsce na severu Kosova. Sto se mene tice o ovome nije ni trebalo izvestavati, ako si optuzen za razna krivicna dela normalno je da ti nekakva policija pretrese kucu.

Šumadinac-Zvezdaš

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....

Misko

pre 12 godina

Niti je Eulex olicenje pravde, niti su Veselinovic i njemu slicni sveci. Naprotiv, cela ova farsa je dobro rezirana. Veselinovic mozda i nije 100% cist, ali je ipak mnogo sitan sraf i iz aviona se vidi da mu je neko mnogo mocniji smestio sve ovo kako bi ga izbacio iz igre. Pre svega, osnovna greska koju ljudi u Beogradu prave je sto izjednacavaju Srbe na Kosovu sa mafijom, a to je isto kao i postaviti znak jednakosti izmedju Zemunskog klana i obicnih Zemnunaca. Kosovo je vec punih 20 godina teritorija na kojoj srpska i albanska mafija rade ruku pod ruku, preprodajuci i svercujuci drogu, oruzje, naftu, akciznu robu i sta sve ne. Mafiji odgovara nestabilan teren i atmosfera sveopsteg straha, jer samo u takvim okolnostima mogu da neometano rade. Mafijasi koriste albanske ekstremiste za svoje ciljeve, jer su to priglupi fanatici kojima je stravicno lako manipulisati. Scenario je uvek isti: ekstremistima se nalozi (a mozda cak i plati) da naprave incident protiv totalno neduznih Srba, na koji ce ovi reagovati, sto Eulexu daje povod da uhapsi - pogodite koga! Srbe, naravno! Jer se ekstremisti povuku u svoje jazbine. I dok se Eulex bavi rasturanjem balvana koje su, nemojmo da se lazemo, postavili ti srpski jadnici i ocajnici koji zaista vise nemaju kud (i ne treba ih osudjivati za to!), mafijasi okolnim putevima razmenjuju robu, zadovoljno trljaju ruke i smeju se "misevima" (kako kriminalci zovu tu obicnu raju). Naravno, pojedini srpski politicari, tajkuni i pripadnici tajnih sluzbi su visestruko povezani sa mafijom na Severu Kosova i stvari se guraju pod tepih. A nije iskljuceno i da su pojedini pripadnici Eulexa i KFOR, a mozda i poneki zapadni politicari umesani u sve to, jer ipak su to slatke pare. Pa stavite se u njihovu poziciju: strani vojnici, policajci i cinovnici vrsljaju po tudjoj zemlji u kojoj uzivaju puni imunitet, na tom terenu ne odgovaraju nikome ... sami cete priznati da je to milina za "biznis".

Vazna je samo moja glava

pre 12 godina

Najjaci su komentatori koji sve znaju i hvale Eulex...Takvi bi odmah na tacni predali Sever Kosova...Kao da su SVI kriminalci a ne obican narod koji se bori za opstanak na SVOJOJ zemlji...Oni znaju ko valja (a nevalja niko sa Severa)ko je kriminalac ko postavlja barikade ko puca...Ama oni znaju SVE...A sede bezbrizno u svojim kucama i sve prate preko stampe i TV-a...Ajde za promenu idite malo "dole" da vidite kakav je zivot nas koji smo ostali...

hahaha

pre 12 godina

...nije to rekla-kazala. gde ima dima ima i vatre. opste je poznato ko je i sta je zvonko. a biznismen sigurno nije ! ja sa iz km i ZNAM te stvari. a isto je opste poznato da je u veoma dobrim odnosima sa novim nam predsednikom ! ne kazem da je prethodni bio bolji...ista g... zato nisam ni glasao.
kada bi jednom dosao neko posten sa istim takvim ljudima oko sebe... gde bi nam bio kraj ??? ;)

Pop

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic
(markoni, 22. maj 2012 09:27)

Ja ne znam ni jednog coveka koji bi mi ispricao slicnu pricu ali znam da su Taci, Haradinaj, Ljimaj mnogo veci kriminalci i zlocinci od ovog "biznismena" Veselinovica.

Sa Pančićevog vrha vidim Ljuboten

pre 12 godina

Nesto mi pade na pamet i ima veze sa kriminalom na Kosovu u svakom slucaju. Nadam se da ce B92 da objavi ovo pitanje bez cenzure i secenja komentara:

-Zar nije najavljen Insajder da pocne danas 22. Maja i da traje 3 dana uzastopce?

Hoce li Inasjed za razliku od politicara ispuniti obecanje i objaviti svoj materijal ili ce opet traziti dodatno vreme i nove izgovore da prezentuju svoja saznanja? Na kraju ce svo to odugovlacenje samo proizvesi kontraefekat i nepoverenje kod gledalaca u cinjenice koje Insajder ima da pokaze.

Nije da unapred verujem Inasjderu ili da ne verujem ali moram da priznam da sam skeptik. Posto zivim na Kosovu i posmatrac sam dela i nedela Srba (pa cak i Veselinovica) sa Kosova, zelim da vidim drugaciju analizu svega toga.

Matija Bećković

pre 12 godina

@markoni
Reče mi jedan čovek, kojem je reko jedan drugi čoek, ne mogu ti reći đe, za jednog čoeka, a ovom je opet reko jedan čoek.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 12 godina

Kako stvari stoje u Srbiji jos radi okupacija od Nato silnika,tako da se jos uvek izivljavaju nad Srpskim Narodom, sto javno sto podmuklo?!Jeli problem taj Veselinovic?Ako nebi bio Veselinovic,nasaobise neko drugi sve jedno?!Vaznoje Srpskom Narodu zagorcavati zivot!!

neumorni dezurni albanski agit-prop aktivisti

pre 12 godina

Najzad su poceli da se mesaju u svoj posao.
(e-krem, 22. maj 2012 09:58)

ako je zaista tako i ako su zaista poceli da se mesaju u svoj posao onda sledecih dana mozemo da ocekujemo hapsenja Tacija kao i pola vlade "drzave kosova" koji su sve mnogo ozbiljniji i mnogo veci kriminalci od ovog Veselinovica. Ali posto tih hapsenja nece biti, a secamo se da je taj isti Eulex pre nekoliko dana pustio na slobodu Ljimaja, jasno je sta stoji iza ove akcije Eulexa i mozda jos samo mala deca do 3 godine i poveruju da se ova akcija Eulex-a pokrece zbog borbe protiv kriminala i sverca i mozda bi ta deca i nasela na ovu jeftinu demagogiju dezurnih albanskih aktivista o patriJotama, o svercerima na severu, o tome kako oni koji rade nemaju cega da se plase itd.

re

pre 12 godina

@crni domino
pa video covek na primeru Tacija i Haradinaja ili Ljimaja da sa takvim ponasanjem mozes da doguras i do mesta premijera ili ministra, pa da proba i on... Samo, ne zna Veselinovic da ratni zlocinac i kriminalac moze da dogura do premijera ili do ministra samo ako ima americku logistiku i sponozrstvo.

z.

pre 12 godina

Taj Veselinovic je saradjivao u svercu i kriminalu sa Albancima te ako se zbog njega svi Srbi izjednacavaju sa svercom i kriminalom, onda bi trebalo njegovo hapsenje prosiriti i na Albance sa kojima je saradjivao, izjednaciti zbog toga sve Albance sa tim albanskim svercerima i kriminalcima koji su saradjivali sa Veselinovicem, zbog toga ukinuti kriminalne i svercerske strukture albanske paradrzave na Kosovu i najzad uvesti zakon i red tj. uvesti ustavni poredak Srbije na citavoj teritoriji Kosova.

Rodjendan

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....
(Šumadinac-Zvezdaš, 22. maj 2012 14:14) Tesko da ti imas ikakve veze sa sumadijom jos manje sa zvezdom,Prokletije se nalaze na tromedji srbije crne gore i albanije,pre nego sto nesto napises uzmi atlas iz osnovne skole.

vasilije

pre 12 godina

Ko nas brani na Kosmetu. Brani ili uništava! Euleks policija!? Koliko su sposobni upadaju u pogrešnu kuću, hapse Srbe i ni jednog ekstremistu i ubicu - Albanca do sada nisu uhapsili. Ma, ne mogu da izbace iz stana uzurpatore srpskih stanova a kamoli šta drugo! Strašno!!! Bilo bi dobro da povrate veru kod srpskog naroda, ovako stvarni mislim da im se loše piše! I nama i njima!

R,Zivkovic,Roterdam

pre 12 godina

Kako stvari stoje u Srbiji jos radi okupacija od Nato silnika,tako da se jos uvek izivljavaju nad Srpskim Narodom, sto javno sto podmuklo?!Jeli problem taj Veselinovic?Ako nebi bio Veselinovic,nasaobise neko drugi sve jedno?!Vaznoje Srpskom Narodu zagorcavati zivot!!

Vazna je samo moja glava

pre 12 godina

Najjaci su komentatori koji sve znaju i hvale Eulex...Takvi bi odmah na tacni predali Sever Kosova...Kao da su SVI kriminalci a ne obican narod koji se bori za opstanak na SVOJOJ zemlji...Oni znaju ko valja (a nevalja niko sa Severa)ko je kriminalac ko postavlja barikade ko puca...Ama oni znaju SVE...A sede bezbrizno u svojim kucama i sve prate preko stampe i TV-a...Ajde za promenu idite malo "dole" da vidite kakav je zivot nas koji smo ostali...

Pop

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic
(markoni, 22. maj 2012 09:27)

Ja ne znam ni jednog coveka koji bi mi ispricao slicnu pricu ali znam da su Taci, Haradinaj, Ljimaj mnogo veci kriminalci i zlocinci od ovog "biznismena" Veselinovica.

neumorni dezurni albanski agit-prop aktivisti

pre 12 godina

Najzad su poceli da se mesaju u svoj posao.
(e-krem, 22. maj 2012 09:58)

ako je zaista tako i ako su zaista poceli da se mesaju u svoj posao onda sledecih dana mozemo da ocekujemo hapsenja Tacija kao i pola vlade "drzave kosova" koji su sve mnogo ozbiljniji i mnogo veci kriminalci od ovog Veselinovica. Ali posto tih hapsenja nece biti, a secamo se da je taj isti Eulex pre nekoliko dana pustio na slobodu Ljimaja, jasno je sta stoji iza ove akcije Eulexa i mozda jos samo mala deca do 3 godine i poveruju da se ova akcija Eulex-a pokrece zbog borbe protiv kriminala i sverca i mozda bi ta deca i nasela na ovu jeftinu demagogiju dezurnih albanskih aktivista o patriJotama, o svercerima na severu, o tome kako oni koji rade nemaju cega da se plase itd.

re

pre 12 godina

@crni domino
pa video covek na primeru Tacija i Haradinaja ili Ljimaja da sa takvim ponasanjem mozes da doguras i do mesta premijera ili ministra, pa da proba i on... Samo, ne zna Veselinovic da ratni zlocinac i kriminalac moze da dogura do premijera ili do ministra samo ako ima americku logistiku i sponozrstvo.

markoni

pre 12 godina

znam naseg coveka koji radi pri policiji dole u mitrovici. kaze da je ovaj zvonko jedan od najvecih kriminalaca. znate ko dolazi prvo kod njega kad je u poseti mitrovici? nas novi predsednik, postenjacina toma nikolic

Kejt

pre 12 godina

Istraga,kao i svuda u svetu.To sto neko misli da ce barikadama spreciti da se vrse razne istrage povodom mnogih malverzacija i kriminala,grdno se vara.Nista se ne radi po "slucajnom odabiru",i nije ovo mera zastrasivanja,euleks radi svoj posao kao i svaka policija u svetu...na kraju krajaeva,niko ko zivi od svog rada i gleda svoja posla nema potrebe da se plasi.

crni domino

pre 12 godina

A sto bre velikog prepostenog patrijotu da uznemiravaju, kad covek ni mrava nije zgazio i zivi jako skromno i posteno!
A to sto je povremeno zatvarao puteve na svoju ruku, palio objekte, vezbao gadjanje iz pistolja i provocirao vlast, to se on samo malo igrao sa drzavom!

Matija Bećković

pre 12 godina

@markoni
Reče mi jedan čovek, kojem je reko jedan drugi čoek, ne mogu ti reći đe, za jednog čoeka, a ovom je opet reko jedan čoek.

Šumadinac-Zvezdaš

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....

z.

pre 12 godina

Taj Veselinovic je saradjivao u svercu i kriminalu sa Albancima te ako se zbog njega svi Srbi izjednacavaju sa svercom i kriminalom, onda bi trebalo njegovo hapsenje prosiriti i na Albance sa kojima je saradjivao, izjednaciti zbog toga sve Albance sa tim albanskim svercerima i kriminalcima koji su saradjivali sa Veselinovicem, zbog toga ukinuti kriminalne i svercerske strukture albanske paradrzave na Kosovu i najzad uvesti zakon i red tj. uvesti ustavni poredak Srbije na citavoj teritoriji Kosova.

Misko

pre 12 godina

Niti je Eulex olicenje pravde, niti su Veselinovic i njemu slicni sveci. Naprotiv, cela ova farsa je dobro rezirana. Veselinovic mozda i nije 100% cist, ali je ipak mnogo sitan sraf i iz aviona se vidi da mu je neko mnogo mocniji smestio sve ovo kako bi ga izbacio iz igre. Pre svega, osnovna greska koju ljudi u Beogradu prave je sto izjednacavaju Srbe na Kosovu sa mafijom, a to je isto kao i postaviti znak jednakosti izmedju Zemunskog klana i obicnih Zemnunaca. Kosovo je vec punih 20 godina teritorija na kojoj srpska i albanska mafija rade ruku pod ruku, preprodajuci i svercujuci drogu, oruzje, naftu, akciznu robu i sta sve ne. Mafiji odgovara nestabilan teren i atmosfera sveopsteg straha, jer samo u takvim okolnostima mogu da neometano rade. Mafijasi koriste albanske ekstremiste za svoje ciljeve, jer su to priglupi fanatici kojima je stravicno lako manipulisati. Scenario je uvek isti: ekstremistima se nalozi (a mozda cak i plati) da naprave incident protiv totalno neduznih Srba, na koji ce ovi reagovati, sto Eulexu daje povod da uhapsi - pogodite koga! Srbe, naravno! Jer se ekstremisti povuku u svoje jazbine. I dok se Eulex bavi rasturanjem balvana koje su, nemojmo da se lazemo, postavili ti srpski jadnici i ocajnici koji zaista vise nemaju kud (i ne treba ih osudjivati za to!), mafijasi okolnim putevima razmenjuju robu, zadovoljno trljaju ruke i smeju se "misevima" (kako kriminalci zovu tu obicnu raju). Naravno, pojedini srpski politicari, tajkuni i pripadnici tajnih sluzbi su visestruko povezani sa mafijom na Severu Kosova i stvari se guraju pod tepih. A nije iskljuceno i da su pojedini pripadnici Eulexa i KFOR, a mozda i poneki zapadni politicari umesani u sve to, jer ipak su to slatke pare. Pa stavite se u njihovu poziciju: strani vojnici, policajci i cinovnici vrsljaju po tudjoj zemlji u kojoj uzivaju puni imunitet, na tom terenu ne odgovaraju nikome ... sami cete priznati da je to milina za "biznis".

vasilije

pre 12 godina

Ko nas brani na Kosmetu. Brani ili uništava! Euleks policija!? Koliko su sposobni upadaju u pogrešnu kuću, hapse Srbe i ni jednog ekstremistu i ubicu - Albanca do sada nisu uhapsili. Ma, ne mogu da izbace iz stana uzurpatore srpskih stanova a kamoli šta drugo! Strašno!!! Bilo bi dobro da povrate veru kod srpskog naroda, ovako stvarni mislim da im se loše piše! I nama i njima!

Rodjendan

pre 12 godina

Tek će sad Srbi sa Kosova da shvate koliko ih je predsednik Tadić štitio svojim autoritetom u međunarodnoj zajednici.Ovog novog niko neće ni da čuje a i karjera mu je interesantna.Oteraće ih preko Prokletija i tako to.....
(Šumadinac-Zvezdaš, 22. maj 2012 14:14) Tesko da ti imas ikakve veze sa sumadijom jos manje sa zvezdom,Prokletije se nalaze na tromedji srbije crne gore i albanije,pre nego sto nesto napises uzmi atlas iz osnovne skole.

Istina

pre 12 godina

Biznismen je zato sto je naftu bez PDV-a i AKCIZE poslatu od Srbije "napacenim" srbima na severu prodavao Albancima juzno od Ibra.
Mora se priznati biznis sa debelom zaradom.
Zbog svega ovoga treba da odgovaraju i razni politicari sa severa Kosova i iz Srbije koji su to bas Zvonku omogucili za verovatno solidan procenat. Iza Zvonka stoje mnogo veci igraci...

Ovce

pre 12 godina

srbi, kao ovce, opet branite one koji na vasoj muci profitiraju, dok vasm se smeju u lice prosipajuci vam neke patriotske fazone. ni ne zasluzujete bolje.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

"...dok nije došao predsednik opštine Dragiša Milović. On je oko 9.30 ubedio Srbe da propuste vozila misije EU, ali je kazao da će prekinuti saradnju sa njima."
On ih je ubedio?! Pa, on im je i naredio da ih blokiraju. Jer mora iznova i iznova da dokazuje KFOR-u i EULEX-u da je on taj ko kontrolise narod u Zvecanu. Ako im to ne bi dokazivao oni ga vise ne bi ni smatrali vaznim igracem, pa ga ne bi ni pozivali na sastanke. To isto vazi i za ostale vlastodrsce na severu Kosova. Sto se mene tice o ovome nije ni trebalo izvestavati, ako si optuzen za razna krivicna dela normalno je da ti nekakva policija pretrese kucu.

hahaha

pre 12 godina

...nije to rekla-kazala. gde ima dima ima i vatre. opste je poznato ko je i sta je zvonko. a biznismen sigurno nije ! ja sa iz km i ZNAM te stvari. a isto je opste poznato da je u veoma dobrim odnosima sa novim nam predsednikom ! ne kazem da je prethodni bio bolji...ista g... zato nisam ni glasao.
kada bi jednom dosao neko posten sa istim takvim ljudima oko sebe... gde bi nam bio kraj ??? ;)

Sa Pančićevog vrha vidim Ljuboten

pre 12 godina

Nesto mi pade na pamet i ima veze sa kriminalom na Kosovu u svakom slucaju. Nadam se da ce B92 da objavi ovo pitanje bez cenzure i secenja komentara:

-Zar nije najavljen Insajder da pocne danas 22. Maja i da traje 3 dana uzastopce?

Hoce li Inasjed za razliku od politicara ispuniti obecanje i objaviti svoj materijal ili ce opet traziti dodatno vreme i nove izgovore da prezentuju svoja saznanja? Na kraju ce svo to odugovlacenje samo proizvesi kontraefekat i nepoverenje kod gledalaca u cinjenice koje Insajder ima da pokaze.

Nije da unapred verujem Inasjderu ili da ne verujem ali moram da priznam da sam skeptik. Posto zivim na Kosovu i posmatrac sam dela i nedela Srba (pa cak i Veselinovica) sa Kosova, zelim da vidim drugaciju analizu svega toga.