Utorak, 15.05.2012.

19:55

Tadić: Ne plašimo se pretnji SNS

Predsednički kandidat i lider DS Boris Tadić pozvao je svog oponenta Tomislava Nikolića da prestane "sa politikom zastrašivanja Srbije".

Izvor: Beta

Tadiæ: Ne plašimo se pretnji SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

bezimena

pre 12 godina

(Vladan, 16. maj 2012 09:16)

GLAD i ŽEĐ je širom Srbije utoljena 1.Maja, a što se tiče 6.oktobra njega svakako ne može izvesti T.Nikolić&co, jer on nije izveo ni 5. OKTOBAR, već oni isti koji su za njega i zaslužni! To su DEMOKRATSKI opredeljeni GRADJANI!

Vladan

pre 12 godina

E Bota, Bota, kakav Toma, ovog tunjavog i kunjavog naroda ti i tvoji treba da se plasite!! On cuti i trpi do neverovatnih granica, ali kad bude do kraja sateran u cosak onda nastupa pakao.

Koliko ste ga ti i tvoji saterali u cosak prosudi sam, ako razuma jos imas. Neka ti parametar bude ona famozna evropska potrosacka korpa, koju su i nasi statisticari prihvatili. Ona je za cetvoroclano domacinstvo polovinom prosle godine bila oko 75.000 din, a troclano oko 53.000 din.
Tada, da bi utopija jos potrajala, naprasno srpska porodica postade umesto cetvoroclane, troclana. Ako malo preracunamo ovu sunovrat dinara dobicemo da su korpe danas, respektivno, oko 86.000 din i 60.000 din!!!

Budi ubedjen da je plata koju vecina zaposlenih u ovoj zemlji prima oko 20-25.000 din, te da ako oba supruznika rade, porodicno mesecno primanje u Srbiji iznosi oko 40-50.000 din!!!!

To je rezultat tvoje vlasti – GLAD sirom Srbije!!! A kako je tek kod onih, a takvih je mnogo, koji nemaju ni posla, ja ne mogu ni da zamislim...

Znaci za Tomu me bas briga, njega je trebalo suditi za 90-te i surovanje sa Milosevicem. On je pregurao 5. oktobar i ponovo ti staje na crtu...ali videcemo kako cete proci “6. oktobar” koji je definitivno sve blize!!!!

Dragance

pre 12 godina

Borise majstore pravi si moderno receno "spinsdzija". Pa ko preti ovom jadnom narodu birajte izmedju rata i mira, naravno ti si "mir". Pa onda nudis nam radna mesta broj nije vazan, a nisi nam za svoje vladavine stvorio ni jedno vec i ono sto si otvorio dobrano si placao stranim "investitorima". Nudis nam evropu a ona ce nam zatvoriti vrata cim primi hrvate.Zato je bolje Borise da se malo presaberes i izadjes iz senke roditelja i pokusas da budes svoj. Bolje za Srbiju i za tebe.

Nebojsa

pre 12 godina

Stvarno kada malo bolje pogledate i razmislite ova garnitura sto je na vlasti veoma se dobro obogatila i malo je uradila za svoj narod. A postupaju po komunistickom sablonu Srbe guraju u uniforme - komunalna policija to ie radio Tito gurao je Srbe u vojsku i policiju ,ostali prolaze mnogo bolje i treba ova vlast da se menja

Crni

pre 12 godina

"Novi Sad -- Predsednički kandidat i lider DS Boris Tadić pozvao je svog oponenta Tomislava Nikolića da prestane "sa politikom zastrašivanja Srbije".
Dosta je Borise, uvek nas plasis sa nevidljivim neprijateljima, to je radio i Tito, nama treba rad i red, hocemo egzistenciju, da radimo placamo racune,podizemo djecu, nisi ti svjetlo na kraju tunela, zivimo u mraku od 2000. godine. Hvala ti Borise sto si nas vodio, nisu uspeo, sada je neko drugi na redu.

Miodrag

pre 12 godina

Borise!
Molim te ostavi tu silnu pratnju oko sebe i prošetaj po kućama i selima "jadne" Srbije da vidiš kako narod živi.
Realnost je katastrofalna da gora teško da može da bude. Tvoji saradnici te lažu i mažu. Nije tako kako ti pričaju.
Tvoji saradnici ti se dodvoravaju i vode te da vidiš šta je lepo. Otidite u sela koja zamiru. Podižite na noge naša sela, ako nije kasno. Beograd, Novi Sad, Kragujevac i sl. nisu Srbija, Srbiju čini ostali prostor.
Pogledaj kako se na lokalu ponašaju lokalne vlasti. Ponašaju se kao turci iz narodnih pesama. Male opštine imaju i po 12 članova opštinskih veća i mnogo još raznih saradnika, koje izbaci poplava zvana "lokalni izbori". Posle izbora se dele funkcije, a pred izbore se nešto pa radi.
Borise čoveče pogledaj istini u oči i menjaj sve dok nije kasno.
Došla su teška vremena.
Miodrag!

Zbunjrn

pre 12 godina

Ja ili sam lud ili zivim u paralelnom svetu ali ja u svom okruzenju ne znam nijednu osobu koja bi sa toliko strasti podrzala ovog prevrtljivog, lazljivog i pateticnog Knaufovog manekena Nikolica kao sto vidim na ovom site-u a sto je u potpunoj suprotnosti sa stvarnim raspolozenjem gradjana. SNS profi blogeri?

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Siniša

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.
(poznavaoc stanja, 15. maj 2012 21:29)

Ma kakav strah, oni su miševi, galamdžije...Samo vi izađite i glasajte za koga hoćete, vama, glasačima, ne mogu ništa. Oni će vršiti pritisak na birački odbor nakon završetka izbora i namerno će ,,obarati'' glasačko mesto tamo gde budu videli da su izgubili, tako što neće potpisivati zapisnik, ali oni i ne moraju da ga potpišu, jer je zapisnik validan ako ga potpišu članovi biračkog odbora...oni jedino mogu da ulože prigovor i ništa više. Policija će biti na svim biračkim mestima i biće priveden svako ko pokuša da vrši pritisak itd. Drugo, ne sme ni Nikolić da se igra sa ovim stvarima, jer zamislite da se nešto desi, a on je javno pozivao na nasilje...

david

pre 12 godina

ima se ponešto,nije baš da sam u potpunoj bedi. ima malko za račune,da se klopa nekad i 3 puta,benz se katkad i prištedi, za tv i internet kad stara ima više. skupimo se nekad i u kafiću na pivcetu. obrnemo čak i roštilj. more će biti jer igram loto. ne smeta mi moje životarenje,već Muljanje,laganje,licemerisanje,samoživost,bahatost,sebičnost,samoljublje,nepoštovanje,.... jel može to neko da ukine posle izbora?

Prolaznik

pre 12 godina

Gospodine Tadiću, na Vašem mestu ja se ne bi plašio SNS i Tome, ništa oni nisu ni bolji ni gori od Vas, jedino što možda ne bi imali više šta da otmu jel ste do sada već sve oteli. Trebate se plašiti onih 70 % građana koji nisu glasali za Vas i SNS, e ti građani će uskoro izaći na ulice. Jer čisto sumnjam da će neko izdržati još 4 godine pod Vama.

joka

pre 12 godina

Ovaj Toma Nikolić pripada teatru apsurda, a prema tome i ovih 25% koji su ga podržali u prvom krugu. Tako nešto Europa ne poznaje. Kao ide štrajkat gladju, pa odustane, mislim, ak si nešt reko onda se toga i drži, umri ako treba za svoj cilj. Onda sad i ovo s kradjom, pa mislim smiješno. Pa nije to Rusija il Kraljevina SHS, tu sudjeluju promatrači iz cijelog svijeta, ak bi DS krao glasove sigurno SNS ne bi dobio najviše glasova. To bio velik rizik za njih, a pogotovo u slučaju kad bi SNS došlo na vlast, to bi se brzo otkrilo, i oni bi nestali kao radikali.
Taj Toma kad bi došao na vlast digo bi cijelu Srbiju i Balkan na noge, ubacio bi zrnce previše nacionalizma, netrpeljivosti, u nikad mirniji Balkan.

Samo vi kuckajte

pre 12 godina

Poštena, radna Srbija će glasati za Tadića ma koliko vi komentara poslali i preporuka stiskali. Niko na svetu nije toliko loš da zaslužuje Nikolića.

bojan88

pre 12 godina

Smesni ste vi DS-a, vi pricate o "demokratiji" i kako ste vi za sigurnu buducnost!? Nazalost gore od ovoga ne moze da nam bude, sada posle 10god ste zajedno sa SPS-om a toliko ste se mrzeli i sve samo da bi sacuvali vlast...zao mi je al Srbiju ste upropastili i vreme je za PROMENE!!!!!

Nase ime?

pre 12 godina

Metodi SNS-a ovih dana jako podsecaju na one drugare u srednjoj koje ste svi sigurno imali a koji, kada im se ocena ne svidja, odmah tvrde da ih profesor mrzi. Ma ucili su oni, nego se profan nameracio da im da jedinicu, pa to ti je! Covek bi pomislio da je politicka elita nesto ozbiljnija od srednjoskolaca, no izgleda da nije.

Ne svidja mu se rezultat izbora - "Kradja! Kradja!"
Mediji prenose gluposti koje su oni sami izrekli - "Mediji su pod kontrolom vlade!" Koja je raspustena. "Ma nema to veze, sve je to smisljeno!"
Dobar deo Srbije i dalje preferira onog ko je barem dovoljno uljudan za taj posao - "Ma tiranin isprao mozak svima! Dr'ste kuke i motike, ljudi, kuke i motike!"

To su vam politicke prilike u Srbiji. Cirkus.

Danka

pre 12 godina

Šta smo dobili posle 5.oktobra? Drugog Slobu.Mala je razlika između režima S.Miloševića i režima B.Tadića.Glasaću Tomu a klela sam se u DS.

JACA

pre 12 godina

Slušala sam i jednog i drugog kandidata i smešno je što BT stalno potencira kako Nikolić preti. A ustvari to radi on pričama šta će biti ako on ne pobedi.Ja kažem od ovoga gore ne može, a samo pre 4 godine bila sam za Tadića i smejala se rođenom bratu koji je bio za Nikolića.U međuvremenu ostala sam bez posla, i nikada, ali nikada više Tadić neće dobiti moj glas. Znači jedan siguran glas za Nikolića od mene i narvno još jedan od mog brata.

Nikola Kosanović

pre 12 godina

Još kako se plašite. Ni "reforma" pravosuđa koju ste sproveli tako što ste ga okupirali i ofarbali u žuto-crveno neće vas spasti odgovornosti. Da se ne plašite ne biste se još od "reforme" pravosuđa spremali za izbornu krađu koju ste izvršili. Upravo te "reformisane" sudije će vam suditi i imati na umu šta ste im priredili (i reizabranim, a posebno nereizabranim). Živi bili pa videli. Posle 2. kruga predsedničkih izbora ubrzo će se se razotkriti sveopšta krađa izbora i moraju biti raspisani novi. Uostalom, samo diktatura Tadića, uz pomoć Dačića, može stradanje Srbije produžiti još neko kraće vreme. Zato je bolje 20. maja izabrati onoga kome nije stalo do dvostruke funkcije. Tadić kao slabić ne sme ni da obeća da će podneti ostavku na sve funkcije u DS-u. Zna da bi mu novi predsednik DS-a odmah okrenuo leđa i zatvorio kanale u stranci. Razmislite o tome: da li je dobro da predsednik države bude i predsednik stranke, bila ona u vlasti ili u opoziciji? I, ne zaboravite na prof. dr Vesnu Pešić. Može joj se svašta prigovoriti, ali doslednost u borbi za demokratiju ne može. I kao narodni poslanik se tako ponašala, za razliku od onih sramotnih dizača ruku.

Lila

pre 12 godina

Ma Tadic je velicina od coveka! Car! Pricajte vi sta god hocete,ali ima i onih koji su poprilicno zadovoljni njime kao predsednikom.Tadic do pobede! Ne daj se kralju!!!!! Toliko! ;)

Rat sa ćorcima

pre 12 godina

Niti se narod plasi Tome, niti od tebe Borise ocekuje ne znam sta.Toma juce pretio batinama, danas budi Srbiju pobedjuje na glasanju.Ti i tvoji ushiceni kao da ste pruzili ne znam sta do sada.Nudite mir i sigurnost u drzavi gde narod nema ni za koru hleba.Sve u svemu, tuga i zalost.
Ali nazalost,tu smo gde smo, umisljeni da smo bitni,a ima nas ukupno manje milion, nego jedan London stanovnika.Cim nemamo nista bolje za izbor, verovatno i ne zasluzujemo.Zadnjih 20 godina svi idemo kao ovce na izbore da biramo manje zlo.

Kizamegacar

pre 12 godina

Interesantno je kako se dojucerasnja "opozicija" Tadicu u prvom krugu izbora sada opredeljuje za Tadica.Na zalost mnoge stranke zaboravljaju zasto su njihovi glasaci glasali. Ispade da svi oni koji su glasali za promene treba da glasaju za Borisa Tadica. Ove izbore bi stvarno trebalo analizirati podrobnije jer svi vodeci mediji pod kontrolom rezima od mene zasluzuju cistu desetku. Ocenu dajem na temu - Kako postati dokor spinovanih informacija. Politickim strankama porucujem - borite se za ono za sto su Vasi biraci glasali za Vas u prvom krugu - promene ili isti "sjajan" zivot koji trenutno zivimo.

ljuba

pre 12 godina

Jedina teme stan i diploma... Ja kapiram da dosta simpatizera DS previse namecu to u kampanji! Ali mi nemamo pet godina vi ste na vlasti 12 godina, i vi neznate kako gradjani lose zivi, ali stvarno neznate jer ste se potpuno odvojili od realnosti! Pricajte malo o stanju u drustvu u svakom smislu, budite smekeri!

Nije šija nego vrat

pre 12 godina

za (ObiWanKenobi, 15. maj 2012 22:23)

Znači ako iduće godine opet promenimo ustav, može onda još dva puta da bude predsednik do 2024, a ako je promenio ustav 2022, onda može i do 2032 godine (kada bude imao 74 godine)...

E onda nije čudo što imamo ovakvu vlast, pored tebe što podržavaš ovo...

Дач Трстеник

pre 12 godina

Ја немам алтернативу и ЕУ нема алтернативу. Шта је са Србијом Тадићу ? ? ?

Igor

pre 12 godina

E pošto te je podržao čak i Pupovac, ja kao Hrvat neću da glasam za tebe, jer će pre moja manjinska prava zaštiti četnik Toma, nego ti.

radovan85

pre 12 godina

Ne plasi se ni narod vise vasih pretnji ako ne pobedite.Imao si 2 mandata,videli smo sta si uradio,sad verovatno hoces da menjas Ustav da bi mogao da imas jos neki mandat... Da skratim pricu DOSta je bilo,hocemo promene

Akademija 1986

pre 12 godina

@obi

Postoji kontinuitet od 1990 god.da sire ne obrazlazem(Ustavnom sudu su podneti hitni zahtevi za ocenu)-lako je ostvariti uvid.

Zamislimo da Tadic pobedi.Treba da polozi zakletvu na Ustav,a Ustav ne poznaje treci mandat.Dakle mora da uzme zakon koji je derogirao ustavnu normu,pa taj zakon da stavi na Ustav pa tek onda da se zakune.

Dejan

pre 12 godina

Нетреба те да се плашите господине Тадићу СНС-а, лаког противника имате, али требате да се плашите сопствених кадрова, они су вас и довели у тешку ситуацију

Vas bivsi glasac kada je Vesna Pesic nesto u DOS-u znacila

pre 12 godina

Nemate cega gradjanine Borise es-T(r)adicu da se plasite SNS-a, oni samo govore ono sto ne mogu da Vam kazu gladna usta koja su ostala bez posla,nase zene koje ne smeju da zatrudne u izrabljivackim kompanijama da ste i nama podelili po neki paketic da prezivimo do sledeceg kruga izbora.

Hvala redakcijo unapred.

Stagger Lee

pre 12 godina

Ne samo da se ne plašimo, nego ćemo mu pokazati jednom zauvek kako se gube izbori. Mislim da mu neće pasti na pamet da se sledeći put kandiduje.

DraganM

pre 12 godina

Tadic je prvo izmislio "haos", a onda poziva na "unutrasnji mir".

To se zove projekcija, kao srednjoskolski profesor psihologije to bi trebalo da zna. Projektovao je sopstvenu potrebu za unutrasnjim mirom na druge koji rade, to sto rade, hladnokrvno...

Vreme je za Tadica da ode sa politicke scene.

.,.

pre 12 godina

Па ако деца у Србији треба да имају иста права као и остала деца, зашто Г. Тадићу уништавате предузећа њихових родитеља, г. председниче, ДЕЦА У СРБИЈИ СУ ГЛАДНА. СИЂИТЕ МАЛО МЕЂУ НАРОД, а не из резиденције да се рекламирате на ВАШИМ ТЕЛЕВИЗИЈАМА г. председниче.

Родитељи истерани из својих фирми треба да плате 10.000,00 дин. књиге за школу а они запослени имају плату од 25.000,00 дин. а књиге су 10.000,00 дин. Молим DEMOKRATE да израчунају од чега та породица живи? Ви сте се нашли да причате о демократији и будућности!? ? ? Нисам ожењен и немам децу. Биће једном. НАПРЕД СРБИЈО! ! ! Зна се на коју С Р Б И Ј У мислим. Ако се неко нашао увређеним нека не замери, ИЗВИЊАВАМ СЕ, ништа лично.

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Za(Akademija 1986, 15. maj 2012 20:49)

Covece, sebe nazivas akademcem, a lupetas kao "maksim podiviziji". Tadic je prvi od 2 mandata ostvario po starom ustavu, novi ustav je donet 2006. i Tadic se po aktuelnom ustavu kandiduje drugi put.
Hvala na paznji.

razocaran

pre 12 godina

ja se plasim dacica i sps. prvo ste ratovali a sada ste nerazdvojni. ovi izbori su mogli imati slogan: bojkotujmo ove da dobijemo nove. a ovo sto sad igrate je prica za malu decu. sve zbog fotelje. tesko reci ko je gori

PravdaNS

pre 12 godina

Neću glasati ni za jednog, ni za drugog, jer moj glas ne zaslužujete, zato vas tuširam tušem u nedelju. U svakom slučaju ko god da pobedi na izborima u nedelju nema se čemu radovati, jer je previše štete naneto od strane vas aktuelnih političara ovoj državi, da ne znam ko bi to mogao ispraviti ali moraće neko, nekad, jednog dana a nadam se da će i taj dan doći.

kefalica

pre 12 godina

Не плаши ме Тома и СНС, али ме брине да договор "човека од речи" и Ненада Чанка у "бољем животу" грађанима може донети само царински прелаз на Дунаву.

bezimena

pre 12 godina

najveća tragedija ovih izbora je što biramo izmedju vas dvojice...
(Banat, 15. maj 2012 20:27)

Nije to tragedija izbora, već naša jer ne podržavamo BOLJE! Svakog boljeg skratimo za glavu....prema tome imamo tačno ono što zaslužujemo!

salajko72

pre 12 godina

e tadicu gde god ste nas vodili mi debelo kasnimo,kao i vas mrkonjic sa njegovim projektima koji kasne po nekoliko godina a kao vidim EU zatvara vrata za zemlje zapadnog balkana pa vasa prica o evropi je jos jedna od prevara koju ste izrekli sa dinkicem i djelicem

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Ljudi, pa pogledajte samo izraze lica Nikolica i Vucica na konvenciji SNS i uporedite Tadicevo pobednicko drzanje u SPENSU...Vucic i Nikolic ni sami ne veruju u ono sto govore.Izgledaju kao grogirani bokseri posle nokdauna koje razularena masa pokusava da povrati, a u stvari jedino sto mogu ocekivati je klasican nokaut.

vlada

pre 12 godina

SNS imaju neverovatnu taktiku. Kradu dzakove a optuzuju druge za kradju. Vredjaju i blate a kazu da se protiv njih vodi prljava kampanja. Optuzuju druge za kriminal a sami falsifikuju i vrse zloupotrebe obmanjujuci pre svega svoje birace. Nude napredak a vracaju nas u '90.
Znaci, u nedelju, 20. lomice kutije, pravice incidente a naravno bice krivi drugi.
Zato, ocistimo ih u nedelju, kao radikale 6. maju.

odzacar

pre 12 godina

Znaci dotle smo dosli. Sad se slikamo sa decom. Bas junacki gest u ovoj strokavoj kampanji. Alo, politicari, da li vam je ostalo bar sto niste ubrljali svojim nastupima?

Srki

pre 12 godina

Gospodin diploma Nikolic nikada nece postati mojim predsednikom. Nema tih para za koje bih glasao za njega. Zivim lose ali sam ziveo mnogo losije dok su om i njegovi"vadikali" vladali. Mi jesmo aljkav, nemaran, razmazen narod ali nismo glupi da ne primetimo sta je pozadina cele vase politike g. Nikolicu. Eto, u vasem novom drustvancetu se nadjose sve magistri i doktori nauka a svi zajedno nisu ni za po lule duvana:Velja, Kostunica koji pretenduje da bude novi Dobrica Cosic koji nas je u crno zavio.Ne vidim niti jedan valjan razlog zasto bi neko glasao za vas posle ovakve ujdurme na izborima. Nema kome niste pretili pa cak i na RTS-u koji je.a to moram reci. stvarno objektivno i profi radio tokom ove kampanje. Da ste doveli u goste bilo koga drugog ali Rudolfa...Obavesteni ljudi znaju ko je on i da je osim zalaganja za bombardovanje ucestvovao i u zaveri 9/11 za vreme Busove administraciji. To samo govori od cijih para ste se finansirali i koga nam uvodite na mala vrata. Sve ste u zivotu ukrali samo ste diplomu kupili.

MikiM

pre 12 godina

evropska budućnost za decu u Srbiji? To si govorio 2000. a kad uđemo u EU 2026. ta ista deca će postati očevi i majke. Nemojte molim vas gospodine bivši predsedniče skupljati poene na deci

poznavaoc stanja

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.

zoran

pre 12 godina

Samo napred!Ne mogu da zamislim da mi ekonomski menadzer bude predsednik moje drzave!Pokazao je koliko voli svoj narod,pogotovo sto je sve stekao sebi i svojoj porodici s diplomom gradjevinskog tehnicara!Sta bi sve stekao tek s kupljenom diplomom?A,bori se za Srbiju i svoj narod!Zato moj glas i glas mojih najblizih ide za novog,starog predsednika.Boris Tadic-predsednik Srbije!

stanke

pre 12 godina

MOLBA GOSPODINU TOMISLAVU NIKOLICU PREDSEDNIKU SNS

SNS na celu sa Vama gospodine Nikolicu i vasim saradnikom gospodinom Vucicem vodi kampanju zastrasivanja Srpskog naroda.Preti nasiljem,pljuje novinare,destabilizuje zemlju,manipulise istinom,preti, jednom recju stvara klimu straha, haosa,mraka i bezumlja.Zar gradjankama i gradjanima Srbije nije dosta ratova,straha,haosa,mraka i bezumlja? TAKAV NAM PREDSEDNIK NIJE POTREBAN!
Gospodine Nikolicu, molim Vas da se za dobro Srbije, njenog naroda, Vas samoga,vase dece i vasih unuka povucete iz politike i javnog zivota!
HVALA VAM gospodine Nikolicu!

cekalica

pre 12 godina

Miting je počeo izvođenjem himne Evropske unije "Oda radosti" – na tamburicama.
Od silne kampanje nicu culi da EU posle Hrvatske pravi malu, a mozda i malo duzu pauzu. A pristupni fondovi?!

lud, zbunjen

pre 12 godina

Pa vi pretite non stop. Te ako oni dodju bice rata, te vratice se devedeste, te preuzece RTS, te nece doci milioni investitora koji cuce na granici i cekaju da Boris pobedi pa da pocnu da dele sakom i kapom. Meni samo treba normalna drzava u kojoj mogu da nadjem normalan posao sa svojom diplomom. Vec 5 god sam na birou, tako da glasam za promene, u ovom slucaju SNS.

Akademija 1986

pre 12 godina

Problem i to pravi nastaje ako Tadic pobedi.Sta sa Ustavom?Ustav ne poznaje treci mandat.Da li ce Ustavni sud zazmuriti i ostaviti zakon koji je ukinuo suverenitet naroda,odnosno derogirao čl.116(NIKO ne moze biti vise od dva puta biti predsednik Srbije).Sudije Ustavnog suda su pod zaletvom i moraju braniti Ustav-drzavno uredjenje.Vec im je upucen predlog za ocenu zakona koji derogira pomenutu normu.Neverovatno sta je DS sebi dozvolio.

Drzava je pravo(ustav) a pravo je drzava.Krsenje Ustava je rusenje ustavnog poretka -drzave.Ustavni sud-sudije, je vec sebe doveo u problem,proglasavajuci funkciju predsednika politicke stranke nejavnom funkcijom.Ako nema autoriteta Ustavnog suda,vrha piramide sudsva-kakva je to drzava-aljkava despotija.Neka je Bog u pomoci onima koji su se zakleli da cuvaju ustavni poredak.

Dušan

pre 12 godina

Objektivno je pitanje ko zastrašuje građane Srbije, priče tipa ako ja ne pobedim potop....vladavina strahom se vrati kao bumerang....moj glas Nikoliću.

sunshine

pre 12 godina

s obzirom da je vec 4 godine na celu ove drzave mislim da je malo glupo da ovakvim izjavama pokusava da obmanjuje narod, jer dela vise pokazuju od reci, a imali smo priliku da vidimo koji su mu bili prioriteti za sve te godine...

sandra

pre 12 godina

Znamo da se ne plasite SNS,a zasto bi,da ih nema trebali bi ih izmisliti(mada ponekad mislim da i jeste).Trebali bi se bivsi Predsjednice uplasiti sebe i svojih nedjela.Koliko god vam se cinilo da ste nedodirljivi,bilo ih je i prije vas koji su tako mislili,ipak imate rok trajanja.Nesto mi se cini da vam taj rok polako ali sigurno istice.

Nele

pre 12 godina

Ma kakav Tadic i Nikolic, glasajmo svi za Novaka Djokovica. Dajte da osramotimo obojicu da vide koliko zapravo nisu vredni funkcije. Nole za predsednika!!!

nekad bio otpor

pre 12 godina

Kad vidim ko vodi ovu zemlju sve mi je jasno, ni d od demokratske sarene koalicije.Cak je i V.Pesic digla ruke od njih,strasno sta upropastise od Djindjiceve smrti.

Dušan

pre 12 godina

Objektivno je pitanje ko zastrašuje građane Srbije, priče tipa ako ja ne pobedim potop....vladavina strahom se vrati kao bumerang....moj glas Nikoliću.

lud, zbunjen

pre 12 godina

Pa vi pretite non stop. Te ako oni dodju bice rata, te vratice se devedeste, te preuzece RTS, te nece doci milioni investitora koji cuce na granici i cekaju da Boris pobedi pa da pocnu da dele sakom i kapom. Meni samo treba normalna drzava u kojoj mogu da nadjem normalan posao sa svojom diplomom. Vec 5 god sam na birou, tako da glasam za promene, u ovom slucaju SNS.

cekalica

pre 12 godina

Miting je počeo izvođenjem himne Evropske unije "Oda radosti" – na tamburicama.
Od silne kampanje nicu culi da EU posle Hrvatske pravi malu, a mozda i malo duzu pauzu. A pristupni fondovi?!

stanke

pre 12 godina

MOLBA GOSPODINU TOMISLAVU NIKOLICU PREDSEDNIKU SNS

SNS na celu sa Vama gospodine Nikolicu i vasim saradnikom gospodinom Vucicem vodi kampanju zastrasivanja Srpskog naroda.Preti nasiljem,pljuje novinare,destabilizuje zemlju,manipulise istinom,preti, jednom recju stvara klimu straha, haosa,mraka i bezumlja.Zar gradjankama i gradjanima Srbije nije dosta ratova,straha,haosa,mraka i bezumlja? TAKAV NAM PREDSEDNIK NIJE POTREBAN!
Gospodine Nikolicu, molim Vas da se za dobro Srbije, njenog naroda, Vas samoga,vase dece i vasih unuka povucete iz politike i javnog zivota!
HVALA VAM gospodine Nikolicu!

sandra

pre 12 godina

Znamo da se ne plasite SNS,a zasto bi,da ih nema trebali bi ih izmisliti(mada ponekad mislim da i jeste).Trebali bi se bivsi Predsjednice uplasiti sebe i svojih nedjela.Koliko god vam se cinilo da ste nedodirljivi,bilo ih je i prije vas koji su tako mislili,ipak imate rok trajanja.Nesto mi se cini da vam taj rok polako ali sigurno istice.

sunshine

pre 12 godina

s obzirom da je vec 4 godine na celu ove drzave mislim da je malo glupo da ovakvim izjavama pokusava da obmanjuje narod, jer dela vise pokazuju od reci, a imali smo priliku da vidimo koji su mu bili prioriteti za sve te godine...

MikiM

pre 12 godina

evropska budućnost za decu u Srbiji? To si govorio 2000. a kad uđemo u EU 2026. ta ista deca će postati očevi i majke. Nemojte molim vas gospodine bivši predsedniče skupljati poene na deci

kefalica

pre 12 godina

Не плаши ме Тома и СНС, али ме брине да договор "човека од речи" и Ненада Чанка у "бољем животу" грађанима може донети само царински прелаз на Дунаву.

DraganM

pre 12 godina

Tadic je prvo izmislio "haos", a onda poziva na "unutrasnji mir".

To se zove projekcija, kao srednjoskolski profesor psihologije to bi trebalo da zna. Projektovao je sopstvenu potrebu za unutrasnjim mirom na druge koji rade, to sto rade, hladnokrvno...

Vreme je za Tadica da ode sa politicke scene.

nekad bio otpor

pre 12 godina

Kad vidim ko vodi ovu zemlju sve mi je jasno, ni d od demokratske sarene koalicije.Cak je i V.Pesic digla ruke od njih,strasno sta upropastise od Djindjiceve smrti.

razocaran

pre 12 godina

ja se plasim dacica i sps. prvo ste ratovali a sada ste nerazdvojni. ovi izbori su mogli imati slogan: bojkotujmo ove da dobijemo nove. a ovo sto sad igrate je prica za malu decu. sve zbog fotelje. tesko reci ko je gori

Dejan

pre 12 godina

Нетреба те да се плашите господине Тадићу СНС-а, лаког противника имате, али требате да се плашите сопствених кадрова, они су вас и довели у тешку ситуацију

bezimena

pre 12 godina

najveća tragedija ovih izbora je što biramo izmedju vas dvojice...
(Banat, 15. maj 2012 20:27)

Nije to tragedija izbora, već naša jer ne podržavamo BOLJE! Svakog boljeg skratimo za glavu....prema tome imamo tačno ono što zaslužujemo!

.,.

pre 12 godina

Па ако деца у Србији треба да имају иста права као и остала деца, зашто Г. Тадићу уништавате предузећа њихових родитеља, г. председниче, ДЕЦА У СРБИЈИ СУ ГЛАДНА. СИЂИТЕ МАЛО МЕЂУ НАРОД, а не из резиденције да се рекламирате на ВАШИМ ТЕЛЕВИЗИЈАМА г. председниче.

Родитељи истерани из својих фирми треба да плате 10.000,00 дин. књиге за школу а они запослени имају плату од 25.000,00 дин. а књиге су 10.000,00 дин. Молим DEMOKRATE да израчунају од чега та породица живи? Ви сте се нашли да причате о демократији и будућности!? ? ? Нисам ожењен и немам децу. Биће једном. НАПРЕД СРБИЈО! ! ! Зна се на коју С Р Б И Ј У мислим. Ако се неко нашао увређеним нека не замери, ИЗВИЊАВАМ СЕ, ништа лично.

salajko72

pre 12 godina

e tadicu gde god ste nas vodili mi debelo kasnimo,kao i vas mrkonjic sa njegovim projektima koji kasne po nekoliko godina a kao vidim EU zatvara vrata za zemlje zapadnog balkana pa vasa prica o evropi je jos jedna od prevara koju ste izrekli sa dinkicem i djelicem

Vas bivsi glasac kada je Vesna Pesic nesto u DOS-u znacila

pre 12 godina

Nemate cega gradjanine Borise es-T(r)adicu da se plasite SNS-a, oni samo govore ono sto ne mogu da Vam kazu gladna usta koja su ostala bez posla,nase zene koje ne smeju da zatrudne u izrabljivackim kompanijama da ste i nama podelili po neki paketic da prezivimo do sledeceg kruga izbora.

Hvala redakcijo unapred.

odzacar

pre 12 godina

Znaci dotle smo dosli. Sad se slikamo sa decom. Bas junacki gest u ovoj strokavoj kampanji. Alo, politicari, da li vam je ostalo bar sto niste ubrljali svojim nastupima?

vlada

pre 12 godina

SNS imaju neverovatnu taktiku. Kradu dzakove a optuzuju druge za kradju. Vredjaju i blate a kazu da se protiv njih vodi prljava kampanja. Optuzuju druge za kriminal a sami falsifikuju i vrse zloupotrebe obmanjujuci pre svega svoje birace. Nude napredak a vracaju nas u '90.
Znaci, u nedelju, 20. lomice kutije, pravice incidente a naravno bice krivi drugi.
Zato, ocistimo ih u nedelju, kao radikale 6. maju.

Akademija 1986

pre 12 godina

Problem i to pravi nastaje ako Tadic pobedi.Sta sa Ustavom?Ustav ne poznaje treci mandat.Da li ce Ustavni sud zazmuriti i ostaviti zakon koji je ukinuo suverenitet naroda,odnosno derogirao čl.116(NIKO ne moze biti vise od dva puta biti predsednik Srbije).Sudije Ustavnog suda su pod zaletvom i moraju braniti Ustav-drzavno uredjenje.Vec im je upucen predlog za ocenu zakona koji derogira pomenutu normu.Neverovatno sta je DS sebi dozvolio.

Drzava je pravo(ustav) a pravo je drzava.Krsenje Ustava je rusenje ustavnog poretka -drzave.Ustavni sud-sudije, je vec sebe doveo u problem,proglasavajuci funkciju predsednika politicke stranke nejavnom funkcijom.Ako nema autoriteta Ustavnog suda,vrha piramide sudsva-kakva je to drzava-aljkava despotija.Neka je Bog u pomoci onima koji su se zakleli da cuvaju ustavni poredak.

Igor

pre 12 godina

E pošto te je podržao čak i Pupovac, ja kao Hrvat neću da glasam za tebe, jer će pre moja manjinska prava zaštiti četnik Toma, nego ti.

Akademija 1986

pre 12 godina

@obi

Postoji kontinuitet od 1990 god.da sire ne obrazlazem(Ustavnom sudu su podneti hitni zahtevi za ocenu)-lako je ostvariti uvid.

Zamislimo da Tadic pobedi.Treba da polozi zakletvu na Ustav,a Ustav ne poznaje treci mandat.Dakle mora da uzme zakon koji je derogirao ustavnu normu,pa taj zakon da stavi na Ustav pa tek onda da se zakune.

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Ljudi, pa pogledajte samo izraze lica Nikolica i Vucica na konvenciji SNS i uporedite Tadicevo pobednicko drzanje u SPENSU...Vucic i Nikolic ni sami ne veruju u ono sto govore.Izgledaju kao grogirani bokseri posle nokdauna koje razularena masa pokusava da povrati, a u stvari jedino sto mogu ocekivati je klasican nokaut.

radovan85

pre 12 godina

Ne plasi se ni narod vise vasih pretnji ako ne pobedite.Imao si 2 mandata,videli smo sta si uradio,sad verovatno hoces da menjas Ustav da bi mogao da imas jos neki mandat... Da skratim pricu DOSta je bilo,hocemo promene

ljuba

pre 12 godina

Jedina teme stan i diploma... Ja kapiram da dosta simpatizera DS previse namecu to u kampanji! Ali mi nemamo pet godina vi ste na vlasti 12 godina, i vi neznate kako gradjani lose zivi, ali stvarno neznate jer ste se potpuno odvojili od realnosti! Pricajte malo o stanju u drustvu u svakom smislu, budite smekeri!

Srki

pre 12 godina

Gospodin diploma Nikolic nikada nece postati mojim predsednikom. Nema tih para za koje bih glasao za njega. Zivim lose ali sam ziveo mnogo losije dok su om i njegovi"vadikali" vladali. Mi jesmo aljkav, nemaran, razmazen narod ali nismo glupi da ne primetimo sta je pozadina cele vase politike g. Nikolicu. Eto, u vasem novom drustvancetu se nadjose sve magistri i doktori nauka a svi zajedno nisu ni za po lule duvana:Velja, Kostunica koji pretenduje da bude novi Dobrica Cosic koji nas je u crno zavio.Ne vidim niti jedan valjan razlog zasto bi neko glasao za vas posle ovakve ujdurme na izborima. Nema kome niste pretili pa cak i na RTS-u koji je.a to moram reci. stvarno objektivno i profi radio tokom ove kampanje. Da ste doveli u goste bilo koga drugog ali Rudolfa...Obavesteni ljudi znaju ko je on i da je osim zalaganja za bombardovanje ucestvovao i u zaveri 9/11 za vreme Busove administraciji. To samo govori od cijih para ste se finansirali i koga nam uvodite na mala vrata. Sve ste u zivotu ukrali samo ste diplomu kupili.

PravdaNS

pre 12 godina

Neću glasati ni za jednog, ni za drugog, jer moj glas ne zaslužujete, zato vas tuširam tušem u nedelju. U svakom slučaju ko god da pobedi na izborima u nedelju nema se čemu radovati, jer je previše štete naneto od strane vas aktuelnih političara ovoj državi, da ne znam ko bi to mogao ispraviti ali moraće neko, nekad, jednog dana a nadam se da će i taj dan doći.

Rat sa ćorcima

pre 12 godina

Niti se narod plasi Tome, niti od tebe Borise ocekuje ne znam sta.Toma juce pretio batinama, danas budi Srbiju pobedjuje na glasanju.Ti i tvoji ushiceni kao da ste pruzili ne znam sta do sada.Nudite mir i sigurnost u drzavi gde narod nema ni za koru hleba.Sve u svemu, tuga i zalost.
Ali nazalost,tu smo gde smo, umisljeni da smo bitni,a ima nas ukupno manje milion, nego jedan London stanovnika.Cim nemamo nista bolje za izbor, verovatno i ne zasluzujemo.Zadnjih 20 godina svi idemo kao ovce na izbore da biramo manje zlo.

Stagger Lee

pre 12 godina

Ne samo da se ne plašimo, nego ćemo mu pokazati jednom zauvek kako se gube izbori. Mislim da mu neće pasti na pamet da se sledeći put kandiduje.

Nije šija nego vrat

pre 12 godina

za (ObiWanKenobi, 15. maj 2012 22:23)

Znači ako iduće godine opet promenimo ustav, može onda još dva puta da bude predsednik do 2024, a ako je promenio ustav 2022, onda može i do 2032 godine (kada bude imao 74 godine)...

E onda nije čudo što imamo ovakvu vlast, pored tebe što podržavaš ovo...

Kizamegacar

pre 12 godina

Interesantno je kako se dojucerasnja "opozicija" Tadicu u prvom krugu izbora sada opredeljuje za Tadica.Na zalost mnoge stranke zaboravljaju zasto su njihovi glasaci glasali. Ispade da svi oni koji su glasali za promene treba da glasaju za Borisa Tadica. Ove izbore bi stvarno trebalo analizirati podrobnije jer svi vodeci mediji pod kontrolom rezima od mene zasluzuju cistu desetku. Ocenu dajem na temu - Kako postati dokor spinovanih informacija. Politickim strankama porucujem - borite se za ono za sto su Vasi biraci glasali za Vas u prvom krugu - promene ili isti "sjajan" zivot koji trenutno zivimo.

zoran

pre 12 godina

Samo napred!Ne mogu da zamislim da mi ekonomski menadzer bude predsednik moje drzave!Pokazao je koliko voli svoj narod,pogotovo sto je sve stekao sebi i svojoj porodici s diplomom gradjevinskog tehnicara!Sta bi sve stekao tek s kupljenom diplomom?A,bori se za Srbiju i svoj narod!Zato moj glas i glas mojih najblizih ide za novog,starog predsednika.Boris Tadic-predsednik Srbije!

Дач Трстеник

pre 12 godina

Ја немам алтернативу и ЕУ нема алтернативу. Шта је са Србијом Тадићу ? ? ?

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Za(Akademija 1986, 15. maj 2012 20:49)

Covece, sebe nazivas akademcem, a lupetas kao "maksim podiviziji". Tadic je prvi od 2 mandata ostvario po starom ustavu, novi ustav je donet 2006. i Tadic se po aktuelnom ustavu kandiduje drugi put.
Hvala na paznji.

Lila

pre 12 godina

Ma Tadic je velicina od coveka! Car! Pricajte vi sta god hocete,ali ima i onih koji su poprilicno zadovoljni njime kao predsednikom.Tadic do pobede! Ne daj se kralju!!!!! Toliko! ;)

Nele

pre 12 godina

Ma kakav Tadic i Nikolic, glasajmo svi za Novaka Djokovica. Dajte da osramotimo obojicu da vide koliko zapravo nisu vredni funkcije. Nole za predsednika!!!

poznavaoc stanja

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.

Nikola Kosanović

pre 12 godina

Još kako se plašite. Ni "reforma" pravosuđa koju ste sproveli tako što ste ga okupirali i ofarbali u žuto-crveno neće vas spasti odgovornosti. Da se ne plašite ne biste se još od "reforme" pravosuđa spremali za izbornu krađu koju ste izvršili. Upravo te "reformisane" sudije će vam suditi i imati na umu šta ste im priredili (i reizabranim, a posebno nereizabranim). Živi bili pa videli. Posle 2. kruga predsedničkih izbora ubrzo će se se razotkriti sveopšta krađa izbora i moraju biti raspisani novi. Uostalom, samo diktatura Tadića, uz pomoć Dačića, može stradanje Srbije produžiti još neko kraće vreme. Zato je bolje 20. maja izabrati onoga kome nije stalo do dvostruke funkcije. Tadić kao slabić ne sme ni da obeća da će podneti ostavku na sve funkcije u DS-u. Zna da bi mu novi predsednik DS-a odmah okrenuo leđa i zatvorio kanale u stranci. Razmislite o tome: da li je dobro da predsednik države bude i predsednik stranke, bila ona u vlasti ili u opoziciji? I, ne zaboravite na prof. dr Vesnu Pešić. Može joj se svašta prigovoriti, ali doslednost u borbi za demokratiju ne može. I kao narodni poslanik se tako ponašala, za razliku od onih sramotnih dizača ruku.

Danka

pre 12 godina

Šta smo dobili posle 5.oktobra? Drugog Slobu.Mala je razlika između režima S.Miloševića i režima B.Tadića.Glasaću Tomu a klela sam se u DS.

JACA

pre 12 godina

Slušala sam i jednog i drugog kandidata i smešno je što BT stalno potencira kako Nikolić preti. A ustvari to radi on pričama šta će biti ako on ne pobedi.Ja kažem od ovoga gore ne može, a samo pre 4 godine bila sam za Tadića i smejala se rođenom bratu koji je bio za Nikolića.U međuvremenu ostala sam bez posla, i nikada, ali nikada više Tadić neće dobiti moj glas. Znači jedan siguran glas za Nikolića od mene i narvno još jedan od mog brata.

bojan88

pre 12 godina

Smesni ste vi DS-a, vi pricate o "demokratiji" i kako ste vi za sigurnu buducnost!? Nazalost gore od ovoga ne moze da nam bude, sada posle 10god ste zajedno sa SPS-om a toliko ste se mrzeli i sve samo da bi sacuvali vlast...zao mi je al Srbiju ste upropastili i vreme je za PROMENE!!!!!

Prolaznik

pre 12 godina

Gospodine Tadiću, na Vašem mestu ja se ne bi plašio SNS i Tome, ništa oni nisu ni bolji ni gori od Vas, jedino što možda ne bi imali više šta da otmu jel ste do sada već sve oteli. Trebate se plašiti onih 70 % građana koji nisu glasali za Vas i SNS, e ti građani će uskoro izaći na ulice. Jer čisto sumnjam da će neko izdržati još 4 godine pod Vama.

Miodrag

pre 12 godina

Borise!
Molim te ostavi tu silnu pratnju oko sebe i prošetaj po kućama i selima "jadne" Srbije da vidiš kako narod živi.
Realnost je katastrofalna da gora teško da može da bude. Tvoji saradnici te lažu i mažu. Nije tako kako ti pričaju.
Tvoji saradnici ti se dodvoravaju i vode te da vidiš šta je lepo. Otidite u sela koja zamiru. Podižite na noge naša sela, ako nije kasno. Beograd, Novi Sad, Kragujevac i sl. nisu Srbija, Srbiju čini ostali prostor.
Pogledaj kako se na lokalu ponašaju lokalne vlasti. Ponašaju se kao turci iz narodnih pesama. Male opštine imaju i po 12 članova opštinskih veća i mnogo još raznih saradnika, koje izbaci poplava zvana "lokalni izbori". Posle izbora se dele funkcije, a pred izbore se nešto pa radi.
Borise čoveče pogledaj istini u oči i menjaj sve dok nije kasno.
Došla su teška vremena.
Miodrag!

david

pre 12 godina

ima se ponešto,nije baš da sam u potpunoj bedi. ima malko za račune,da se klopa nekad i 3 puta,benz se katkad i prištedi, za tv i internet kad stara ima više. skupimo se nekad i u kafiću na pivcetu. obrnemo čak i roštilj. more će biti jer igram loto. ne smeta mi moje životarenje,već Muljanje,laganje,licemerisanje,samoživost,bahatost,sebičnost,samoljublje,nepoštovanje,.... jel može to neko da ukine posle izbora?

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Dragance

pre 12 godina

Borise majstore pravi si moderno receno "spinsdzija". Pa ko preti ovom jadnom narodu birajte izmedju rata i mira, naravno ti si "mir". Pa onda nudis nam radna mesta broj nije vazan, a nisi nam za svoje vladavine stvorio ni jedno vec i ono sto si otvorio dobrano si placao stranim "investitorima". Nudis nam evropu a ona ce nam zatvoriti vrata cim primi hrvate.Zato je bolje Borise da se malo presaberes i izadjes iz senke roditelja i pokusas da budes svoj. Bolje za Srbiju i za tebe.

Nase ime?

pre 12 godina

Metodi SNS-a ovih dana jako podsecaju na one drugare u srednjoj koje ste svi sigurno imali a koji, kada im se ocena ne svidja, odmah tvrde da ih profesor mrzi. Ma ucili su oni, nego se profan nameracio da im da jedinicu, pa to ti je! Covek bi pomislio da je politicka elita nesto ozbiljnija od srednjoskolaca, no izgleda da nije.

Ne svidja mu se rezultat izbora - "Kradja! Kradja!"
Mediji prenose gluposti koje su oni sami izrekli - "Mediji su pod kontrolom vlade!" Koja je raspustena. "Ma nema to veze, sve je to smisljeno!"
Dobar deo Srbije i dalje preferira onog ko je barem dovoljno uljudan za taj posao - "Ma tiranin isprao mozak svima! Dr'ste kuke i motike, ljudi, kuke i motike!"

To su vam politicke prilike u Srbiji. Cirkus.

Samo vi kuckajte

pre 12 godina

Poštena, radna Srbija će glasati za Tadića ma koliko vi komentara poslali i preporuka stiskali. Niko na svetu nije toliko loš da zaslužuje Nikolića.

Zbunjrn

pre 12 godina

Ja ili sam lud ili zivim u paralelnom svetu ali ja u svom okruzenju ne znam nijednu osobu koja bi sa toliko strasti podrzala ovog prevrtljivog, lazljivog i pateticnog Knaufovog manekena Nikolica kao sto vidim na ovom site-u a sto je u potpunoj suprotnosti sa stvarnim raspolozenjem gradjana. SNS profi blogeri?

Nebojsa

pre 12 godina

Stvarno kada malo bolje pogledate i razmislite ova garnitura sto je na vlasti veoma se dobro obogatila i malo je uradila za svoj narod. A postupaju po komunistickom sablonu Srbe guraju u uniforme - komunalna policija to ie radio Tito gurao je Srbe u vojsku i policiju ,ostali prolaze mnogo bolje i treba ova vlast da se menja

Crni

pre 12 godina

"Novi Sad -- Predsednički kandidat i lider DS Boris Tadić pozvao je svog oponenta Tomislava Nikolića da prestane "sa politikom zastrašivanja Srbije".
Dosta je Borise, uvek nas plasis sa nevidljivim neprijateljima, to je radio i Tito, nama treba rad i red, hocemo egzistenciju, da radimo placamo racune,podizemo djecu, nisi ti svjetlo na kraju tunela, zivimo u mraku od 2000. godine. Hvala ti Borise sto si nas vodio, nisu uspeo, sada je neko drugi na redu.

joka

pre 12 godina

Ovaj Toma Nikolić pripada teatru apsurda, a prema tome i ovih 25% koji su ga podržali u prvom krugu. Tako nešto Europa ne poznaje. Kao ide štrajkat gladju, pa odustane, mislim, ak si nešt reko onda se toga i drži, umri ako treba za svoj cilj. Onda sad i ovo s kradjom, pa mislim smiješno. Pa nije to Rusija il Kraljevina SHS, tu sudjeluju promatrači iz cijelog svijeta, ak bi DS krao glasove sigurno SNS ne bi dobio najviše glasova. To bio velik rizik za njih, a pogotovo u slučaju kad bi SNS došlo na vlast, to bi se brzo otkrilo, i oni bi nestali kao radikali.
Taj Toma kad bi došao na vlast digo bi cijelu Srbiju i Balkan na noge, ubacio bi zrnce previše nacionalizma, netrpeljivosti, u nikad mirniji Balkan.

Siniša

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.
(poznavaoc stanja, 15. maj 2012 21:29)

Ma kakav strah, oni su miševi, galamdžije...Samo vi izađite i glasajte za koga hoćete, vama, glasačima, ne mogu ništa. Oni će vršiti pritisak na birački odbor nakon završetka izbora i namerno će ,,obarati'' glasačko mesto tamo gde budu videli da su izgubili, tako što neće potpisivati zapisnik, ali oni i ne moraju da ga potpišu, jer je zapisnik validan ako ga potpišu članovi biračkog odbora...oni jedino mogu da ulože prigovor i ništa više. Policija će biti na svim biračkim mestima i biće priveden svako ko pokuša da vrši pritisak itd. Drugo, ne sme ni Nikolić da se igra sa ovim stvarima, jer zamislite da se nešto desi, a on je javno pozivao na nasilje...

Vladan

pre 12 godina

E Bota, Bota, kakav Toma, ovog tunjavog i kunjavog naroda ti i tvoji treba da se plasite!! On cuti i trpi do neverovatnih granica, ali kad bude do kraja sateran u cosak onda nastupa pakao.

Koliko ste ga ti i tvoji saterali u cosak prosudi sam, ako razuma jos imas. Neka ti parametar bude ona famozna evropska potrosacka korpa, koju su i nasi statisticari prihvatili. Ona je za cetvoroclano domacinstvo polovinom prosle godine bila oko 75.000 din, a troclano oko 53.000 din.
Tada, da bi utopija jos potrajala, naprasno srpska porodica postade umesto cetvoroclane, troclana. Ako malo preracunamo ovu sunovrat dinara dobicemo da su korpe danas, respektivno, oko 86.000 din i 60.000 din!!!

Budi ubedjen da je plata koju vecina zaposlenih u ovoj zemlji prima oko 20-25.000 din, te da ako oba supruznika rade, porodicno mesecno primanje u Srbiji iznosi oko 40-50.000 din!!!!

To je rezultat tvoje vlasti – GLAD sirom Srbije!!! A kako je tek kod onih, a takvih je mnogo, koji nemaju ni posla, ja ne mogu ni da zamislim...

Znaci za Tomu me bas briga, njega je trebalo suditi za 90-te i surovanje sa Milosevicem. On je pregurao 5. oktobar i ponovo ti staje na crtu...ali videcemo kako cete proci “6. oktobar” koji je definitivno sve blize!!!!

bezimena

pre 12 godina

(Vladan, 16. maj 2012 09:16)

GLAD i ŽEĐ je širom Srbije utoljena 1.Maja, a što se tiče 6.oktobra njega svakako ne može izvesti T.Nikolić&co, jer on nije izveo ni 5. OKTOBAR, već oni isti koji su za njega i zaslužni! To su DEMOKRATSKI opredeljeni GRADJANI!

stanke

pre 12 godina

MOLBA GOSPODINU TOMISLAVU NIKOLICU PREDSEDNIKU SNS

SNS na celu sa Vama gospodine Nikolicu i vasim saradnikom gospodinom Vucicem vodi kampanju zastrasivanja Srpskog naroda.Preti nasiljem,pljuje novinare,destabilizuje zemlju,manipulise istinom,preti, jednom recju stvara klimu straha, haosa,mraka i bezumlja.Zar gradjankama i gradjanima Srbije nije dosta ratova,straha,haosa,mraka i bezumlja? TAKAV NAM PREDSEDNIK NIJE POTREBAN!
Gospodine Nikolicu, molim Vas da se za dobro Srbije, njenog naroda, Vas samoga,vase dece i vasih unuka povucete iz politike i javnog zivota!
HVALA VAM gospodine Nikolicu!

Dušan

pre 12 godina

Objektivno je pitanje ko zastrašuje građane Srbije, priče tipa ako ja ne pobedim potop....vladavina strahom se vrati kao bumerang....moj glas Nikoliću.

vlada

pre 12 godina

SNS imaju neverovatnu taktiku. Kradu dzakove a optuzuju druge za kradju. Vredjaju i blate a kazu da se protiv njih vodi prljava kampanja. Optuzuju druge za kriminal a sami falsifikuju i vrse zloupotrebe obmanjujuci pre svega svoje birace. Nude napredak a vracaju nas u '90.
Znaci, u nedelju, 20. lomice kutije, pravice incidente a naravno bice krivi drugi.
Zato, ocistimo ih u nedelju, kao radikale 6. maju.

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Ljudi, pa pogledajte samo izraze lica Nikolica i Vucica na konvenciji SNS i uporedite Tadicevo pobednicko drzanje u SPENSU...Vucic i Nikolic ni sami ne veruju u ono sto govore.Izgledaju kao grogirani bokseri posle nokdauna koje razularena masa pokusava da povrati, a u stvari jedino sto mogu ocekivati je klasican nokaut.

Srki

pre 12 godina

Gospodin diploma Nikolic nikada nece postati mojim predsednikom. Nema tih para za koje bih glasao za njega. Zivim lose ali sam ziveo mnogo losije dok su om i njegovi"vadikali" vladali. Mi jesmo aljkav, nemaran, razmazen narod ali nismo glupi da ne primetimo sta je pozadina cele vase politike g. Nikolicu. Eto, u vasem novom drustvancetu se nadjose sve magistri i doktori nauka a svi zajedno nisu ni za po lule duvana:Velja, Kostunica koji pretenduje da bude novi Dobrica Cosic koji nas je u crno zavio.Ne vidim niti jedan valjan razlog zasto bi neko glasao za vas posle ovakve ujdurme na izborima. Nema kome niste pretili pa cak i na RTS-u koji je.a to moram reci. stvarno objektivno i profi radio tokom ove kampanje. Da ste doveli u goste bilo koga drugog ali Rudolfa...Obavesteni ljudi znaju ko je on i da je osim zalaganja za bombardovanje ucestvovao i u zaveri 9/11 za vreme Busove administraciji. To samo govori od cijih para ste se finansirali i koga nam uvodite na mala vrata. Sve ste u zivotu ukrali samo ste diplomu kupili.

zoran

pre 12 godina

Samo napred!Ne mogu da zamislim da mi ekonomski menadzer bude predsednik moje drzave!Pokazao je koliko voli svoj narod,pogotovo sto je sve stekao sebi i svojoj porodici s diplomom gradjevinskog tehnicara!Sta bi sve stekao tek s kupljenom diplomom?A,bori se za Srbiju i svoj narod!Zato moj glas i glas mojih najblizih ide za novog,starog predsednika.Boris Tadic-predsednik Srbije!

ObiWanKenobi

pre 12 godina

Za(Akademija 1986, 15. maj 2012 20:49)

Covece, sebe nazivas akademcem, a lupetas kao "maksim podiviziji". Tadic je prvi od 2 mandata ostvario po starom ustavu, novi ustav je donet 2006. i Tadic se po aktuelnom ustavu kandiduje drugi put.
Hvala na paznji.

lud, zbunjen

pre 12 godina

Pa vi pretite non stop. Te ako oni dodju bice rata, te vratice se devedeste, te preuzece RTS, te nece doci milioni investitora koji cuce na granici i cekaju da Boris pobedi pa da pocnu da dele sakom i kapom. Meni samo treba normalna drzava u kojoj mogu da nadjem normalan posao sa svojom diplomom. Vec 5 god sam na birou, tako da glasam za promene, u ovom slucaju SNS.

sandra

pre 12 godina

Znamo da se ne plasite SNS,a zasto bi,da ih nema trebali bi ih izmisliti(mada ponekad mislim da i jeste).Trebali bi se bivsi Predsjednice uplasiti sebe i svojih nedjela.Koliko god vam se cinilo da ste nedodirljivi,bilo ih je i prije vas koji su tako mislili,ipak imate rok trajanja.Nesto mi se cini da vam taj rok polako ali sigurno istice.

Nele

pre 12 godina

Ma kakav Tadic i Nikolic, glasajmo svi za Novaka Djokovica. Dajte da osramotimo obojicu da vide koliko zapravo nisu vredni funkcije. Nole za predsednika!!!

Lila

pre 12 godina

Ma Tadic je velicina od coveka! Car! Pricajte vi sta god hocete,ali ima i onih koji su poprilicno zadovoljni njime kao predsednikom.Tadic do pobede! Ne daj se kralju!!!!! Toliko! ;)

Stagger Lee

pre 12 godina

Ne samo da se ne plašimo, nego ćemo mu pokazati jednom zauvek kako se gube izbori. Mislim da mu neće pasti na pamet da se sledeći put kandiduje.

cekalica

pre 12 godina

Miting je počeo izvođenjem himne Evropske unije "Oda radosti" – na tamburicama.
Od silne kampanje nicu culi da EU posle Hrvatske pravi malu, a mozda i malo duzu pauzu. A pristupni fondovi?!

sunshine

pre 12 godina

s obzirom da je vec 4 godine na celu ove drzave mislim da je malo glupo da ovakvim izjavama pokusava da obmanjuje narod, jer dela vise pokazuju od reci, a imali smo priliku da vidimo koji su mu bili prioriteti za sve te godine...

DraganM

pre 12 godina

Tadic je prvo izmislio "haos", a onda poziva na "unutrasnji mir".

To se zove projekcija, kao srednjoskolski profesor psihologije to bi trebalo da zna. Projektovao je sopstvenu potrebu za unutrasnjim mirom na druge koji rade, to sto rade, hladnokrvno...

Vreme je za Tadica da ode sa politicke scene.

poznavaoc stanja

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.

kefalica

pre 12 godina

Не плаши ме Тома и СНС, али ме брине да договор "човека од речи" и Ненада Чанка у "бољем животу" грађанима може донети само царински прелаз на Дунаву.

Igor

pre 12 godina

E pošto te je podržao čak i Pupovac, ja kao Hrvat neću da glasam za tebe, jer će pre moja manjinska prava zaštiti četnik Toma, nego ti.

PravdaNS

pre 12 godina

Neću glasati ni za jednog, ni za drugog, jer moj glas ne zaslužujete, zato vas tuširam tušem u nedelju. U svakom slučaju ko god da pobedi na izborima u nedelju nema se čemu radovati, jer je previše štete naneto od strane vas aktuelnih političara ovoj državi, da ne znam ko bi to mogao ispraviti ali moraće neko, nekad, jednog dana a nadam se da će i taj dan doći.

MikiM

pre 12 godina

evropska budućnost za decu u Srbiji? To si govorio 2000. a kad uđemo u EU 2026. ta ista deca će postati očevi i majke. Nemojte molim vas gospodine bivši predsedniče skupljati poene na deci

.,.

pre 12 godina

Па ако деца у Србији треба да имају иста права као и остала деца, зашто Г. Тадићу уништавате предузећа њихових родитеља, г. председниче, ДЕЦА У СРБИЈИ СУ ГЛАДНА. СИЂИТЕ МАЛО МЕЂУ НАРОД, а не из резиденције да се рекламирате на ВАШИМ ТЕЛЕВИЗИЈАМА г. председниче.

Родитељи истерани из својих фирми треба да плате 10.000,00 дин. књиге за школу а они запослени имају плату од 25.000,00 дин. а књиге су 10.000,00 дин. Молим DEMOKRATE да израчунају од чега та породица живи? Ви сте се нашли да причате о демократији и будућности!? ? ? Нисам ожењен и немам децу. Биће једном. НАПРЕД СРБИЈО! ! ! Зна се на коју С Р Б И Ј У мислим. Ако се неко нашао увређеним нека не замери, ИЗВИЊАВАМ СЕ, ништа лично.

salajko72

pre 12 godina

e tadicu gde god ste nas vodili mi debelo kasnimo,kao i vas mrkonjic sa njegovim projektima koji kasne po nekoliko godina a kao vidim EU zatvara vrata za zemlje zapadnog balkana pa vasa prica o evropi je jos jedna od prevara koju ste izrekli sa dinkicem i djelicem

odzacar

pre 12 godina

Znaci dotle smo dosli. Sad se slikamo sa decom. Bas junacki gest u ovoj strokavoj kampanji. Alo, politicari, da li vam je ostalo bar sto niste ubrljali svojim nastupima?

nekad bio otpor

pre 12 godina

Kad vidim ko vodi ovu zemlju sve mi je jasno, ni d od demokratske sarene koalicije.Cak je i V.Pesic digla ruke od njih,strasno sta upropastise od Djindjiceve smrti.

Akademija 1986

pre 12 godina

Problem i to pravi nastaje ako Tadic pobedi.Sta sa Ustavom?Ustav ne poznaje treci mandat.Da li ce Ustavni sud zazmuriti i ostaviti zakon koji je ukinuo suverenitet naroda,odnosno derogirao čl.116(NIKO ne moze biti vise od dva puta biti predsednik Srbije).Sudije Ustavnog suda su pod zaletvom i moraju braniti Ustav-drzavno uredjenje.Vec im je upucen predlog za ocenu zakona koji derogira pomenutu normu.Neverovatno sta je DS sebi dozvolio.

Drzava je pravo(ustav) a pravo je drzava.Krsenje Ustava je rusenje ustavnog poretka -drzave.Ustavni sud-sudije, je vec sebe doveo u problem,proglasavajuci funkciju predsednika politicke stranke nejavnom funkcijom.Ako nema autoriteta Ustavnog suda,vrha piramide sudsva-kakva je to drzava-aljkava despotija.Neka je Bog u pomoci onima koji su se zakleli da cuvaju ustavni poredak.

ljuba

pre 12 godina

Jedina teme stan i diploma... Ja kapiram da dosta simpatizera DS previse namecu to u kampanji! Ali mi nemamo pet godina vi ste na vlasti 12 godina, i vi neznate kako gradjani lose zivi, ali stvarno neznate jer ste se potpuno odvojili od realnosti! Pricajte malo o stanju u drustvu u svakom smislu, budite smekeri!

razocaran

pre 12 godina

ja se plasim dacica i sps. prvo ste ratovali a sada ste nerazdvojni. ovi izbori su mogli imati slogan: bojkotujmo ove da dobijemo nove. a ovo sto sad igrate je prica za malu decu. sve zbog fotelje. tesko reci ko je gori

Vas bivsi glasac kada je Vesna Pesic nesto u DOS-u znacila

pre 12 godina

Nemate cega gradjanine Borise es-T(r)adicu da se plasite SNS-a, oni samo govore ono sto ne mogu da Vam kazu gladna usta koja su ostala bez posla,nase zene koje ne smeju da zatrudne u izrabljivackim kompanijama da ste i nama podelili po neki paketic da prezivimo do sledeceg kruga izbora.

Hvala redakcijo unapred.

radovan85

pre 12 godina

Ne plasi se ni narod vise vasih pretnji ako ne pobedite.Imao si 2 mandata,videli smo sta si uradio,sad verovatno hoces da menjas Ustav da bi mogao da imas jos neki mandat... Da skratim pricu DOSta je bilo,hocemo promene

Nije šija nego vrat

pre 12 godina

za (ObiWanKenobi, 15. maj 2012 22:23)

Znači ako iduće godine opet promenimo ustav, može onda još dva puta da bude predsednik do 2024, a ako je promenio ustav 2022, onda može i do 2032 godine (kada bude imao 74 godine)...

E onda nije čudo što imamo ovakvu vlast, pored tebe što podržavaš ovo...

Dejan

pre 12 godina

Нетреба те да се плашите господине Тадићу СНС-а, лаког противника имате, али требате да се плашите сопствених кадрова, они су вас и довели у тешку ситуацију

Akademija 1986

pre 12 godina

@obi

Postoji kontinuitet od 1990 god.da sire ne obrazlazem(Ustavnom sudu su podneti hitni zahtevi za ocenu)-lako je ostvariti uvid.

Zamislimo da Tadic pobedi.Treba da polozi zakletvu na Ustav,a Ustav ne poznaje treci mandat.Dakle mora da uzme zakon koji je derogirao ustavnu normu,pa taj zakon da stavi na Ustav pa tek onda da se zakune.

bezimena

pre 12 godina

najveća tragedija ovih izbora je što biramo izmedju vas dvojice...
(Banat, 15. maj 2012 20:27)

Nije to tragedija izbora, već naša jer ne podržavamo BOLJE! Svakog boljeg skratimo za glavu....prema tome imamo tačno ono što zaslužujemo!

Дач Трстеник

pre 12 godina

Ја немам алтернативу и ЕУ нема алтернативу. Шта је са Србијом Тадићу ? ? ?

Rat sa ćorcima

pre 12 godina

Niti se narod plasi Tome, niti od tebe Borise ocekuje ne znam sta.Toma juce pretio batinama, danas budi Srbiju pobedjuje na glasanju.Ti i tvoji ushiceni kao da ste pruzili ne znam sta do sada.Nudite mir i sigurnost u drzavi gde narod nema ni za koru hleba.Sve u svemu, tuga i zalost.
Ali nazalost,tu smo gde smo, umisljeni da smo bitni,a ima nas ukupno manje milion, nego jedan London stanovnika.Cim nemamo nista bolje za izbor, verovatno i ne zasluzujemo.Zadnjih 20 godina svi idemo kao ovce na izbore da biramo manje zlo.

Samo vi kuckajte

pre 12 godina

Poštena, radna Srbija će glasati za Tadića ma koliko vi komentara poslali i preporuka stiskali. Niko na svetu nije toliko loš da zaslužuje Nikolića.

Kizamegacar

pre 12 godina

Interesantno je kako se dojucerasnja "opozicija" Tadicu u prvom krugu izbora sada opredeljuje za Tadica.Na zalost mnoge stranke zaboravljaju zasto su njihovi glasaci glasali. Ispade da svi oni koji su glasali za promene treba da glasaju za Borisa Tadica. Ove izbore bi stvarno trebalo analizirati podrobnije jer svi vodeci mediji pod kontrolom rezima od mene zasluzuju cistu desetku. Ocenu dajem na temu - Kako postati dokor spinovanih informacija. Politickim strankama porucujem - borite se za ono za sto su Vasi biraci glasali za Vas u prvom krugu - promene ili isti "sjajan" zivot koji trenutno zivimo.

joka

pre 12 godina

Ovaj Toma Nikolić pripada teatru apsurda, a prema tome i ovih 25% koji su ga podržali u prvom krugu. Tako nešto Europa ne poznaje. Kao ide štrajkat gladju, pa odustane, mislim, ak si nešt reko onda se toga i drži, umri ako treba za svoj cilj. Onda sad i ovo s kradjom, pa mislim smiješno. Pa nije to Rusija il Kraljevina SHS, tu sudjeluju promatrači iz cijelog svijeta, ak bi DS krao glasove sigurno SNS ne bi dobio najviše glasova. To bio velik rizik za njih, a pogotovo u slučaju kad bi SNS došlo na vlast, to bi se brzo otkrilo, i oni bi nestali kao radikali.
Taj Toma kad bi došao na vlast digo bi cijelu Srbiju i Balkan na noge, ubacio bi zrnce previše nacionalizma, netrpeljivosti, u nikad mirniji Balkan.

Siniša

pre 12 godina

Pa njima tj.radikalima nije ni bio cilj da se vi uplasite.Uplasili su se mnogi koji hoce da izadju na izbore posto ce njihovi clanovi da prave frku na biralistima i da rade prozivke.Puno njih nece izaci,ali ce zato svi simpatizeri biti tamo.To je problem.
(poznavaoc stanja, 15. maj 2012 21:29)

Ma kakav strah, oni su miševi, galamdžije...Samo vi izađite i glasajte za koga hoćete, vama, glasačima, ne mogu ništa. Oni će vršiti pritisak na birački odbor nakon završetka izbora i namerno će ,,obarati'' glasačko mesto tamo gde budu videli da su izgubili, tako što neće potpisivati zapisnik, ali oni i ne moraju da ga potpišu, jer je zapisnik validan ako ga potpišu članovi biračkog odbora...oni jedino mogu da ulože prigovor i ništa više. Policija će biti na svim biračkim mestima i biće priveden svako ko pokuša da vrši pritisak itd. Drugo, ne sme ni Nikolić da se igra sa ovim stvarima, jer zamislite da se nešto desi, a on je javno pozivao na nasilje...

Danka

pre 12 godina

Šta smo dobili posle 5.oktobra? Drugog Slobu.Mala je razlika između režima S.Miloševića i režima B.Tadića.Glasaću Tomu a klela sam se u DS.

Prolaznik

pre 12 godina

Gospodine Tadiću, na Vašem mestu ja se ne bi plašio SNS i Tome, ništa oni nisu ni bolji ni gori od Vas, jedino što možda ne bi imali više šta da otmu jel ste do sada već sve oteli. Trebate se plašiti onih 70 % građana koji nisu glasali za Vas i SNS, e ti građani će uskoro izaći na ulice. Jer čisto sumnjam da će neko izdržati još 4 godine pod Vama.

Zbunjrn

pre 12 godina

Ja ili sam lud ili zivim u paralelnom svetu ali ja u svom okruzenju ne znam nijednu osobu koja bi sa toliko strasti podrzala ovog prevrtljivog, lazljivog i pateticnog Knaufovog manekena Nikolica kao sto vidim na ovom site-u a sto je u potpunoj suprotnosti sa stvarnim raspolozenjem gradjana. SNS profi blogeri?

JACA

pre 12 godina

Slušala sam i jednog i drugog kandidata i smešno je što BT stalno potencira kako Nikolić preti. A ustvari to radi on pričama šta će biti ako on ne pobedi.Ja kažem od ovoga gore ne može, a samo pre 4 godine bila sam za Tadića i smejala se rođenom bratu koji je bio za Nikolića.U međuvremenu ostala sam bez posla, i nikada, ali nikada više Tadić neće dobiti moj glas. Znači jedan siguran glas za Nikolića od mene i narvno još jedan od mog brata.

bojan88

pre 12 godina

Smesni ste vi DS-a, vi pricate o "demokratiji" i kako ste vi za sigurnu buducnost!? Nazalost gore od ovoga ne moze da nam bude, sada posle 10god ste zajedno sa SPS-om a toliko ste se mrzeli i sve samo da bi sacuvali vlast...zao mi je al Srbiju ste upropastili i vreme je za PROMENE!!!!!

Nase ime?

pre 12 godina

Metodi SNS-a ovih dana jako podsecaju na one drugare u srednjoj koje ste svi sigurno imali a koji, kada im se ocena ne svidja, odmah tvrde da ih profesor mrzi. Ma ucili su oni, nego se profan nameracio da im da jedinicu, pa to ti je! Covek bi pomislio da je politicka elita nesto ozbiljnija od srednjoskolaca, no izgleda da nije.

Ne svidja mu se rezultat izbora - "Kradja! Kradja!"
Mediji prenose gluposti koje su oni sami izrekli - "Mediji su pod kontrolom vlade!" Koja je raspustena. "Ma nema to veze, sve je to smisljeno!"
Dobar deo Srbije i dalje preferira onog ko je barem dovoljno uljudan za taj posao - "Ma tiranin isprao mozak svima! Dr'ste kuke i motike, ljudi, kuke i motike!"

To su vam politicke prilike u Srbiji. Cirkus.

Dragance

pre 12 godina

Borise majstore pravi si moderno receno "spinsdzija". Pa ko preti ovom jadnom narodu birajte izmedju rata i mira, naravno ti si "mir". Pa onda nudis nam radna mesta broj nije vazan, a nisi nam za svoje vladavine stvorio ni jedno vec i ono sto si otvorio dobrano si placao stranim "investitorima". Nudis nam evropu a ona ce nam zatvoriti vrata cim primi hrvate.Zato je bolje Borise da se malo presaberes i izadjes iz senke roditelja i pokusas da budes svoj. Bolje za Srbiju i za tebe.

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Crni

pre 12 godina

"Novi Sad -- Predsednički kandidat i lider DS Boris Tadić pozvao je svog oponenta Tomislava Nikolića da prestane "sa politikom zastrašivanja Srbije".
Dosta je Borise, uvek nas plasis sa nevidljivim neprijateljima, to je radio i Tito, nama treba rad i red, hocemo egzistenciju, da radimo placamo racune,podizemo djecu, nisi ti svjetlo na kraju tunela, zivimo u mraku od 2000. godine. Hvala ti Borise sto si nas vodio, nisu uspeo, sada je neko drugi na redu.

Nikola Kosanović

pre 12 godina

Još kako se plašite. Ni "reforma" pravosuđa koju ste sproveli tako što ste ga okupirali i ofarbali u žuto-crveno neće vas spasti odgovornosti. Da se ne plašite ne biste se još od "reforme" pravosuđa spremali za izbornu krađu koju ste izvršili. Upravo te "reformisane" sudije će vam suditi i imati na umu šta ste im priredili (i reizabranim, a posebno nereizabranim). Živi bili pa videli. Posle 2. kruga predsedničkih izbora ubrzo će se se razotkriti sveopšta krađa izbora i moraju biti raspisani novi. Uostalom, samo diktatura Tadića, uz pomoć Dačića, može stradanje Srbije produžiti još neko kraće vreme. Zato je bolje 20. maja izabrati onoga kome nije stalo do dvostruke funkcije. Tadić kao slabić ne sme ni da obeća da će podneti ostavku na sve funkcije u DS-u. Zna da bi mu novi predsednik DS-a odmah okrenuo leđa i zatvorio kanale u stranci. Razmislite o tome: da li je dobro da predsednik države bude i predsednik stranke, bila ona u vlasti ili u opoziciji? I, ne zaboravite na prof. dr Vesnu Pešić. Može joj se svašta prigovoriti, ali doslednost u borbi za demokratiju ne može. I kao narodni poslanik se tako ponašala, za razliku od onih sramotnih dizača ruku.

Пантелић

pre 12 godina

Они којих се плашиш Борисе (пошто си са целом Србијом на "ти" и на "петака"), њима не смеш име да изговориш.

Miodrag

pre 12 godina

Borise!
Molim te ostavi tu silnu pratnju oko sebe i prošetaj po kućama i selima "jadne" Srbije da vidiš kako narod živi.
Realnost je katastrofalna da gora teško da može da bude. Tvoji saradnici te lažu i mažu. Nije tako kako ti pričaju.
Tvoji saradnici ti se dodvoravaju i vode te da vidiš šta je lepo. Otidite u sela koja zamiru. Podižite na noge naša sela, ako nije kasno. Beograd, Novi Sad, Kragujevac i sl. nisu Srbija, Srbiju čini ostali prostor.
Pogledaj kako se na lokalu ponašaju lokalne vlasti. Ponašaju se kao turci iz narodnih pesama. Male opštine imaju i po 12 članova opštinskih veća i mnogo još raznih saradnika, koje izbaci poplava zvana "lokalni izbori". Posle izbora se dele funkcije, a pred izbore se nešto pa radi.
Borise čoveče pogledaj istini u oči i menjaj sve dok nije kasno.
Došla su teška vremena.
Miodrag!

Nebojsa

pre 12 godina

Stvarno kada malo bolje pogledate i razmislite ova garnitura sto je na vlasti veoma se dobro obogatila i malo je uradila za svoj narod. A postupaju po komunistickom sablonu Srbe guraju u uniforme - komunalna policija to ie radio Tito gurao je Srbe u vojsku i policiju ,ostali prolaze mnogo bolje i treba ova vlast da se menja

Vladan

pre 12 godina

E Bota, Bota, kakav Toma, ovog tunjavog i kunjavog naroda ti i tvoji treba da se plasite!! On cuti i trpi do neverovatnih granica, ali kad bude do kraja sateran u cosak onda nastupa pakao.

Koliko ste ga ti i tvoji saterali u cosak prosudi sam, ako razuma jos imas. Neka ti parametar bude ona famozna evropska potrosacka korpa, koju su i nasi statisticari prihvatili. Ona je za cetvoroclano domacinstvo polovinom prosle godine bila oko 75.000 din, a troclano oko 53.000 din.
Tada, da bi utopija jos potrajala, naprasno srpska porodica postade umesto cetvoroclane, troclana. Ako malo preracunamo ovu sunovrat dinara dobicemo da su korpe danas, respektivno, oko 86.000 din i 60.000 din!!!

Budi ubedjen da je plata koju vecina zaposlenih u ovoj zemlji prima oko 20-25.000 din, te da ako oba supruznika rade, porodicno mesecno primanje u Srbiji iznosi oko 40-50.000 din!!!!

To je rezultat tvoje vlasti – GLAD sirom Srbije!!! A kako je tek kod onih, a takvih je mnogo, koji nemaju ni posla, ja ne mogu ni da zamislim...

Znaci za Tomu me bas briga, njega je trebalo suditi za 90-te i surovanje sa Milosevicem. On je pregurao 5. oktobar i ponovo ti staje na crtu...ali videcemo kako cete proci “6. oktobar” koji je definitivno sve blize!!!!

bezimena

pre 12 godina

(Vladan, 16. maj 2012 09:16)

GLAD i ŽEĐ je širom Srbije utoljena 1.Maja, a što se tiče 6.oktobra njega svakako ne može izvesti T.Nikolić&co, jer on nije izveo ni 5. OKTOBAR, već oni isti koji su za njega i zaslužni! To su DEMOKRATSKI opredeljeni GRADJANI!

david

pre 12 godina

ima se ponešto,nije baš da sam u potpunoj bedi. ima malko za račune,da se klopa nekad i 3 puta,benz se katkad i prištedi, za tv i internet kad stara ima više. skupimo se nekad i u kafiću na pivcetu. obrnemo čak i roštilj. more će biti jer igram loto. ne smeta mi moje životarenje,već Muljanje,laganje,licemerisanje,samoživost,bahatost,sebičnost,samoljublje,nepoštovanje,.... jel može to neko da ukine posle izbora?