Politika

Utorak, 15.05.2012.

10:41

SNS odgovara RTS: Podržavate Tadića

SNS smatra da RTS, saopštenjem u kom se za Nikolića kaže da je "zloupotrebio pristojnost", pokušava posredno da podrži predsedničkog kandidata Borisa Tadića.

Izvor: Beta

SNS odgovara RTS: Podržavate Tadiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Go Bronco's

pre 11 godina

mislim da ovi komentari nemaju svrhe, svi ste politicki aktivisti i zaludjenici, umesto da imamo civilizovanu debatu i objektivna misljenja, imamo sumanuti marketing i ovde, delu za nas, gradjane, uspeli ste i ovo da kontaminirate vi politicari. Jos jedna potvrda da nasa misljenja nisu nikad ni bila vazna, zato vas molim idite lepite plakate, trazite dzakove, zamisljajte buduca radna mesta, radite bilo sta samo prestanite da nam ovde prodajete **** za bubrege, niko vam vise i onako ne veruje. Ziveo Kralj (ne mislim na golmana)

hrvoje

pre 11 godina

Gledaoci su mogli makar dve uvrede na racun voditelja da cuju: da je bezobrazan i aj'cuti.Pa u kojoj zemlji to ima,takav prostakluk.U Americi bi taj kandidat momentalno bio sahranjen

Strahinja

pre 11 godina

Nikolić voditelju: "Ćuti Bre" Nikolić je pravi gospodin... budući predsednik... odlučan... državnik... porodičan čovek(u njemu bliskim krugovima khm khm...) poliglota(0 stranih jezika)... Srbijo glasaj za Tomu jer takva si...

ALEX

pre 11 godina

Svaki politicar mora biti spreman da odgovori i na najbolnija pitanja...

Zato kada neko ko pretenduje da bude predsednika kaze voditelju da je BEZOBRAZAN COVEK jer postavlja takva pitanja sigurno nije u stanju da se izbori ni sa neprijatnim pitanjima kakva su STANDARD, KOSOVO, INVESTICIJE

Tomo..... gotovo je....lagali su te tvoji

Nikola Vukovic

pre 11 godina

E moj Tomo, nemas ti snage da budes prvi ni u cemu!
Seti se samo da su Voju Kostunicu na Kosovu gadjali KAMENICAMA, pa im nije rekao "nemate pojma"!!!

igor vr

pre 11 godina

Stranka Tomislava Nikolica je potpuno izgubila kompas, vise ne znaju ni sta rade ni sta pricaju. Umesto da sportski prihvate poraz i politicku realnost, oni svaki dan iznose nove lazi, pretnje i sl, a to nas vodi ka anarhiji. Ako je to cilj ovih radikala bez bedza onda je i od njih previse.

bezimena

pre 11 godina

Velika podrška Zoranu Stanojeviću!!! Nadam se da Tomi i naprednjacima uskoro vidimo leđa.
(Hendža, 15. maj 2012 14:32)

Nemam ništa protiv SNS, jer je Srbiji potrebna jaka opozicija. Problem je što oni to ne mogu da budu, ukoliko ne uklone "crnu trojku" iz 90-tih (Nikolića, Vučića i Tabakovićku, zbog kojih ni SRS na prošlim izborima nije imla nikakve šanse da napravi Vladu) i ne izaberu POŠTENE, NEKOMPROMITOVANE i NEPOTROŠENE ljude u vrh stranke. Naravno da moraju da otpadnu i Ilić, Vulin i Karići, a onda predstaviti javnosti ozbiljan i realan program, umesto "bele" knjige koju kao da je Deda Mrazu pisao mali Djokica.

Antiprotivan

pre 11 godina

Kada posmatrate Nikolića , Vučića ali Tabakovćku da li smatrate da su njihove reakcije, vokabular i izraz lica uvek u skladu sa datom situacijom. Ovim naprednim **** sada zaista treba očitati ISTORIJSKU političku lekciju.

iznogud011

pre 11 godina

(vladica, 15. maj 2012 16:21)

Pa sto se onda Toma trpa da dodje na RTS i da vredja sve zivo...Nek onda to radi na nekoj gledanijoj televiziji..recimo SVET+. To je TV po meri Tome Nikolica..tu je njegov prepoznatljiv milje , recnik, okruzenje, ponasanje...milina..

vladica

pre 11 godina

A sta tu konkretno nije istina.... sta ih je zabolelo najvise? Da li to sto je svaka turska serija gledanija od njihovih vesti ili to da smo prinudjeni da placamo tv pretplatu. Neka kaze ko sta hoce, a ja kazem da RTS i njihove vesti i 100 000 000 serijal slagalice i 50. put repriziranja boljeg zivota nije nesto sto se smatra najgledanijim ma koliko agencija platili da im to istraze.

Lili

pre 11 godina

Ocigledno je da na RTS-u primat ima lider DS-a, a ko bi inace drugi mogao da ima prostor i da bude propagiran nego on? Jasno, covek i dalje umislja da je predsednik Srbije, RTS pak smatra da im je on veliki sef i imamo ovo sto imamo.

iz USA

pre 11 godina

Bas me zanima kako li bi prosao kandidat za predsednika u USA [Romni ili Obama] da nakon postavljenog pitanja od strane novinara CNN, tom novinaru kaze da je on 'jedan bezobrazan covek'?
Uveren sam da bi sindikat [union] novinara jednostavno ubuduce bojkotovao tog kandidata jer kandidat, umesto da odgovori na postavgfljeno pitanje ili odbije da odgovori, on se bavi kvalifikovanjem novinara

Zvonko

pre 11 godina

Tadic i DS su usli u fazu kada im vise nista ne moze pomoci i kada gotovo sve sto kazu, objave ili urade, uglavnom se okrece protiv njih. Od silne zelje da sacuvaju vlast, tj. da Tadic pobedi, vise nisu ni racionalni u svojim potezima kada je predizborna kampanja u pitanju.

5km

pre 11 godina

Ja stvarno ne vidim razlog da mediji budu na strani SNS-a..
Pa Vucic je bio najgori ministar informisanja u istoriji Srpskih vlada. Dobro su neka i prezivela..

I....sta je tu cudno..????

nbp

pre 11 godina

Šešeljeva škola na delu. Kad nema savetnika da šapuću sa strane, car je go! Nikolić je od prvog trenutka bio nervozan i ratnički raspoložen. Zoran Stanojević, koji je jedan od boljih novinara koje ima ova zemlja, nije ničim izazvao reakciju koja i nije reakcija već unapred smišljena kvalifikacija. Nikolić mu je rekao "vi ste jedan bezobrazan čovek". To je kandidat za predsednika. Sve vreme o alama, zlim silama, pljački, urotama, i sve će, naravno, da reši kad dođe na vlast, a i njih na RTS-u da smeni. Umesto da iskoristi sat vremena da argumentovano napadne Tadića (za šta ima materijala u nedogled), da ukaže na optrukciju vlasti (Tadić, iako predsednik, je i pola-premijer i sve i svja), na katastrofalno stanje u ekonomiji, družtvu i pravosuđu, i sve taksativno u poslednje četiri godine... on je izabrao taktiku konfrontacije. OK, da vidimo u nedelju da li gubi sa 10% ili 20%. Samo me je uverio da moram da glasam za Tadića, kojeg od ponedeljka opet neću moći više da gledam očima...

ivan

pre 11 godina

pa nije to samo rts,sve mediske kuce cute,,barem imamo internet,pa pogledajte stranicu radio slobodne evrope,,,srbija u recesiji ,politicari o tome cute,,dacic najavljuje povecanje plata,u medijima sve prikazano kao blagostanje,mislim Sloba je za ove bio malo dete,,,i sta vredi Insajder b92 sem da im podigne rejting gledanosti u tom trenutku,,kada posle svega ostaje kao i obicno samo tisina

lool

pre 11 godina

Narod je protiv tebe Tomo! Zasto to jednostavno ne prihvatis kao cinjenicu. Ne branim Tadica ali kada mora da se bira onda naravno Tadic. Do sada sa tvojim izjavama kako ces spasiti Srbiju ni malo me nisi uverio. Naprotiv, ti nemas nista da ponudis vec ti je stalo samo do vlasti. Jos 5 Dana i mozes lepo da se pokupis sa Vuckom i pravac Mongolija.

Realko

pre 11 godina

Kad Tadic ode u posetu kod Angele Merkel i kad o tome RTS izvestava to SNS tretira kao vreme posveceno Demokratskoj Stranci... Pa naravno da drzavnici dobijaju vise medijskog prostora od opozicionara. Sto se Nikolic ne zali Angeli Merkel sto se sa Tadicem sastajala 5 puta, a sa njim nijedanput?!

novosadjanka

pre 11 godina

Neverovatni su ovi SNS. Nema tog na ovom belom svetu ko nije protiv njih.
Imaju zaista ozbiljan mentalni problem. Više uopšte nije smešno.

iznogud011

pre 11 godina

(Jellena60, 15. maj 2012 11:32)

Jelena, odgovricu ti, bez ljutnje, onako kako je Toma odgovorio voditelju:

- Ma cuti, bre, tamo....

Ako mislis da lazem, nadji negde snimak....

Siniša

pre 11 godina

Ma da, prava je šteta što ne možete vi iz SNS da uređujete RTS kao onu idiotsku TV (Kopernikus Svet+), koju uređuju onaj prevarant Bašanović i Vučić. Nikolić je očigledno pobrkao na kojoj TV se nalazi, pa je pomislio da je na pomenutoj stranačkoj TV, a ne na RTS, pa krenuo čovek da pljuje, pljuje...vređa...seljačina. Kada nemaš odgovor na pitanja voditelja onda kreće vređanje, stari radikalski sistem, ništa novo.

srdjan

pre 11 godina

Od 2000. ne izlazim na izbore,izaci cu na ovaj drugi krug samo da vise ne gledam ovog Nikolica,iako ni o Tadicu nemam neko dobro misljenje,ali Toma ga bas pretera.

Eh

pre 11 godina

To Diplomac,sve su to izdajice,strani placenici koji TEBE mrze,jer si jak i
pametan,pravi patriJota,mesije,....
Ipak si sreca za Srbiju,pakazao si svoj primitivizam i olaksao biracima
izbor! Za tebe je Tadic kultura,gospodin,predsednik!

darko

pre 11 godina

pa evo ako sns ima bas tako kratko pamcenje podseticu ih na jednu recenicu kako nikolic odgovara novinaru na pitanje:"AJ CUTI, NEMAS POJMA."

izgovor

pre 11 godina

Ako uporedimo gostovanje Nikolića i Tadića na državnoj televiziji, dolazimo do zaključka da se radi o prostaku i gospodinu! Tako je to kada je neko školovan, sa manirima državničkim, i tako je to kada primitivac sa labavom diplomom, gostuju na teveu! Neškolovanim buzdovanima koji bi da se tuku i batinaju, nikako se ne svidja slika koju smo videli na državnoj televiziji!

Icarus

pre 11 godina

Ovo je urnebesno. Sta god da ne odgovara SNS-u odgovor je "to kontrolise DS". Oni i dalje ne razumeju da su sami sebi sa neodgovornim izjavana i postupcima najveci neprijatelji. Evo ja sam protiv nazadnjaka, da ne kontrolise i mene DS mozda?

zid, zid

pre 11 godina

očekivati neko suvislo i prihvatljivo objašnjenje iz štaba naprednjaka je gubljenje vremena.
uvek glavom o zid, moto kojeg se drže, a obija im se o glavu. zato - nijedna podrška sa bilo koje strane.

ObiWanKenobi

pre 11 godina

RTS je jos ima da radi da bi postao stvarno javni servis gradjana Srbije, ali je i cinjenica da je Vucica i Nikolica poslednjih nedelja na RTS-u bilo maltene vise nego Tadica, bar sto se tice gostovanja u emisijima politickog profila. Gledao sam i Nikolica i Tadica u nedelju i ponedeljak, i iskreno nisam video vecu razliku u pitanjima od strane voditelja upucenih kandidatima, ali je zato razlika u odgovorima bila vise nego ocigledna. Iz Nikolica je izbijao primitivizam, nepristojnost i neobrazovanost, dok kod Tadica obratno.

Ivan

pre 11 godina

I sa bedžom i bez njega, nastup je uvek isti: pred prvi krug su uvek divni i krasni, puni lepih predviđanja i obećanja, a kad dođe drugi krug, onda pokažu svoje pravo lice - kvarno, zajedljivo...

natasa

pre 11 godina

I treba da ga podrzi!
Covek je kulturan, miran i obrazovan. Da li je najbolji predsednik ne znam ali ako se bira izmedju vas dvojice, a bira se, nadam se da ce pobediti ono dobro u narodu a ne agresija, bes i kalimero politika.

Danilo

pre 11 godina

Pobedite na izborima pa će Tijanić isti dan preći na vašu stranu.
To se zove "Sašin prilagodljivi moral".
Do tada prestanite da kukate kao da ste u crtanom filmu.

DARKOD

pre 11 godina

Zamislite RTS je pratio aktivnosti predsednika Srbije umesto da SNS kao otcepljeno krilo SRS-a koje tek na ovim izborima dobija legalitet i legitimitet. Nista se nikada nece promeniti u politici SNS-a uvek ce biti radikali a ova promena je bila samo efekat Izraelske agencije za marketing...

Jellena60

pre 11 godina

Ko je pomno pratio emisiju video je da je Nikolić bio pristojan i dosledan u iznošenju stavova i odbrana. Pristojnost je "zloupotrebljena" od strane režimske TV koja po svaku cenu "štiti opstanak Tadića"!

izgovor

pre 11 godina

Ako uporedimo gostovanje Nikolića i Tadića na državnoj televiziji, dolazimo do zaključka da se radi o prostaku i gospodinu! Tako je to kada je neko školovan, sa manirima državničkim, i tako je to kada primitivac sa labavom diplomom, gostuju na teveu! Neškolovanim buzdovanima koji bi da se tuku i batinaju, nikako se ne svidja slika koju smo videli na državnoj televiziji!

Eh

pre 11 godina

To Diplomac,sve su to izdajice,strani placenici koji TEBE mrze,jer si jak i
pametan,pravi patriJota,mesije,....
Ipak si sreca za Srbiju,pakazao si svoj primitivizam i olaksao biracima
izbor! Za tebe je Tadic kultura,gospodin,predsednik!

srdjan

pre 11 godina

Od 2000. ne izlazim na izbore,izaci cu na ovaj drugi krug samo da vise ne gledam ovog Nikolica,iako ni o Tadicu nemam neko dobro misljenje,ali Toma ga bas pretera.

natasa

pre 11 godina

I treba da ga podrzi!
Covek je kulturan, miran i obrazovan. Da li je najbolji predsednik ne znam ali ako se bira izmedju vas dvojice, a bira se, nadam se da ce pobediti ono dobro u narodu a ne agresija, bes i kalimero politika.

ObiWanKenobi

pre 11 godina

RTS je jos ima da radi da bi postao stvarno javni servis gradjana Srbije, ali je i cinjenica da je Vucica i Nikolica poslednjih nedelja na RTS-u bilo maltene vise nego Tadica, bar sto se tice gostovanja u emisijima politickog profila. Gledao sam i Nikolica i Tadica u nedelju i ponedeljak, i iskreno nisam video vecu razliku u pitanjima od strane voditelja upucenih kandidatima, ali je zato razlika u odgovorima bila vise nego ocigledna. Iz Nikolica je izbijao primitivizam, nepristojnost i neobrazovanost, dok kod Tadica obratno.

Danilo

pre 11 godina

Pobedite na izborima pa će Tijanić isti dan preći na vašu stranu.
To se zove "Sašin prilagodljivi moral".
Do tada prestanite da kukate kao da ste u crtanom filmu.

DARKOD

pre 11 godina

Zamislite RTS je pratio aktivnosti predsednika Srbije umesto da SNS kao otcepljeno krilo SRS-a koje tek na ovim izborima dobija legalitet i legitimitet. Nista se nikada nece promeniti u politici SNS-a uvek ce biti radikali a ova promena je bila samo efekat Izraelske agencije za marketing...

Icarus

pre 11 godina

Ovo je urnebesno. Sta god da ne odgovara SNS-u odgovor je "to kontrolise DS". Oni i dalje ne razumeju da su sami sebi sa neodgovornim izjavana i postupcima najveci neprijatelji. Evo ja sam protiv nazadnjaka, da ne kontrolise i mene DS mozda?

darko

pre 11 godina

pa evo ako sns ima bas tako kratko pamcenje podseticu ih na jednu recenicu kako nikolic odgovara novinaru na pitanje:"AJ CUTI, NEMAS POJMA."

Siniša

pre 11 godina

Ma da, prava je šteta što ne možete vi iz SNS da uređujete RTS kao onu idiotsku TV (Kopernikus Svet+), koju uređuju onaj prevarant Bašanović i Vučić. Nikolić je očigledno pobrkao na kojoj TV se nalazi, pa je pomislio da je na pomenutoj stranačkoj TV, a ne na RTS, pa krenuo čovek da pljuje, pljuje...vređa...seljačina. Kada nemaš odgovor na pitanja voditelja onda kreće vređanje, stari radikalski sistem, ništa novo.

zid, zid

pre 11 godina

očekivati neko suvislo i prihvatljivo objašnjenje iz štaba naprednjaka je gubljenje vremena.
uvek glavom o zid, moto kojeg se drže, a obija im se o glavu. zato - nijedna podrška sa bilo koje strane.

Ivan

pre 11 godina

I sa bedžom i bez njega, nastup je uvek isti: pred prvi krug su uvek divni i krasni, puni lepih predviđanja i obećanja, a kad dođe drugi krug, onda pokažu svoje pravo lice - kvarno, zajedljivo...

novosadjanka

pre 11 godina

Neverovatni su ovi SNS. Nema tog na ovom belom svetu ko nije protiv njih.
Imaju zaista ozbiljan mentalni problem. Više uopšte nije smešno.

Jellena60

pre 11 godina

Ko je pomno pratio emisiju video je da je Nikolić bio pristojan i dosledan u iznošenju stavova i odbrana. Pristojnost je "zloupotrebljena" od strane režimske TV koja po svaku cenu "štiti opstanak Tadića"!

iznogud011

pre 11 godina

(Jellena60, 15. maj 2012 11:32)

Jelena, odgovricu ti, bez ljutnje, onako kako je Toma odgovorio voditelju:

- Ma cuti, bre, tamo....

Ako mislis da lazem, nadji negde snimak....

lool

pre 11 godina

Narod je protiv tebe Tomo! Zasto to jednostavno ne prihvatis kao cinjenicu. Ne branim Tadica ali kada mora da se bira onda naravno Tadic. Do sada sa tvojim izjavama kako ces spasiti Srbiju ni malo me nisi uverio. Naprotiv, ti nemas nista da ponudis vec ti je stalo samo do vlasti. Jos 5 Dana i mozes lepo da se pokupis sa Vuckom i pravac Mongolija.

Realko

pre 11 godina

Kad Tadic ode u posetu kod Angele Merkel i kad o tome RTS izvestava to SNS tretira kao vreme posveceno Demokratskoj Stranci... Pa naravno da drzavnici dobijaju vise medijskog prostora od opozicionara. Sto se Nikolic ne zali Angeli Merkel sto se sa Tadicem sastajala 5 puta, a sa njim nijedanput?!

nbp

pre 11 godina

Šešeljeva škola na delu. Kad nema savetnika da šapuću sa strane, car je go! Nikolić je od prvog trenutka bio nervozan i ratnički raspoložen. Zoran Stanojević, koji je jedan od boljih novinara koje ima ova zemlja, nije ničim izazvao reakciju koja i nije reakcija već unapred smišljena kvalifikacija. Nikolić mu je rekao "vi ste jedan bezobrazan čovek". To je kandidat za predsednika. Sve vreme o alama, zlim silama, pljački, urotama, i sve će, naravno, da reši kad dođe na vlast, a i njih na RTS-u da smeni. Umesto da iskoristi sat vremena da argumentovano napadne Tadića (za šta ima materijala u nedogled), da ukaže na optrukciju vlasti (Tadić, iako predsednik, je i pola-premijer i sve i svja), na katastrofalno stanje u ekonomiji, družtvu i pravosuđu, i sve taksativno u poslednje četiri godine... on je izabrao taktiku konfrontacije. OK, da vidimo u nedelju da li gubi sa 10% ili 20%. Samo me je uverio da moram da glasam za Tadića, kojeg od ponedeljka opet neću moći više da gledam očima...

iz USA

pre 11 godina

Bas me zanima kako li bi prosao kandidat za predsednika u USA [Romni ili Obama] da nakon postavljenog pitanja od strane novinara CNN, tom novinaru kaze da je on 'jedan bezobrazan covek'?
Uveren sam da bi sindikat [union] novinara jednostavno ubuduce bojkotovao tog kandidata jer kandidat, umesto da odgovori na postavgfljeno pitanje ili odbije da odgovori, on se bavi kvalifikovanjem novinara

Lili

pre 11 godina

Ocigledno je da na RTS-u primat ima lider DS-a, a ko bi inace drugi mogao da ima prostor i da bude propagiran nego on? Jasno, covek i dalje umislja da je predsednik Srbije, RTS pak smatra da im je on veliki sef i imamo ovo sto imamo.

5km

pre 11 godina

Ja stvarno ne vidim razlog da mediji budu na strani SNS-a..
Pa Vucic je bio najgori ministar informisanja u istoriji Srpskih vlada. Dobro su neka i prezivela..

I....sta je tu cudno..????

vladica

pre 11 godina

A sta tu konkretno nije istina.... sta ih je zabolelo najvise? Da li to sto je svaka turska serija gledanija od njihovih vesti ili to da smo prinudjeni da placamo tv pretplatu. Neka kaze ko sta hoce, a ja kazem da RTS i njihove vesti i 100 000 000 serijal slagalice i 50. put repriziranja boljeg zivota nije nesto sto se smatra najgledanijim ma koliko agencija platili da im to istraze.

ivan

pre 11 godina

pa nije to samo rts,sve mediske kuce cute,,barem imamo internet,pa pogledajte stranicu radio slobodne evrope,,,srbija u recesiji ,politicari o tome cute,,dacic najavljuje povecanje plata,u medijima sve prikazano kao blagostanje,mislim Sloba je za ove bio malo dete,,,i sta vredi Insajder b92 sem da im podigne rejting gledanosti u tom trenutku,,kada posle svega ostaje kao i obicno samo tisina

Antiprotivan

pre 11 godina

Kada posmatrate Nikolića , Vučića ali Tabakovćku da li smatrate da su njihove reakcije, vokabular i izraz lica uvek u skladu sa datom situacijom. Ovim naprednim **** sada zaista treba očitati ISTORIJSKU političku lekciju.

iznogud011

pre 11 godina

(vladica, 15. maj 2012 16:21)

Pa sto se onda Toma trpa da dodje na RTS i da vredja sve zivo...Nek onda to radi na nekoj gledanijoj televiziji..recimo SVET+. To je TV po meri Tome Nikolica..tu je njegov prepoznatljiv milje , recnik, okruzenje, ponasanje...milina..

igor vr

pre 11 godina

Stranka Tomislava Nikolica je potpuno izgubila kompas, vise ne znaju ni sta rade ni sta pricaju. Umesto da sportski prihvate poraz i politicku realnost, oni svaki dan iznose nove lazi, pretnje i sl, a to nas vodi ka anarhiji. Ako je to cilj ovih radikala bez bedza onda je i od njih previse.

ALEX

pre 11 godina

Svaki politicar mora biti spreman da odgovori i na najbolnija pitanja...

Zato kada neko ko pretenduje da bude predsednika kaze voditelju da je BEZOBRAZAN COVEK jer postavlja takva pitanja sigurno nije u stanju da se izbori ni sa neprijatnim pitanjima kakva su STANDARD, KOSOVO, INVESTICIJE

Tomo..... gotovo je....lagali su te tvoji

Strahinja

pre 11 godina

Nikolić voditelju: "Ćuti Bre" Nikolić je pravi gospodin... budući predsednik... odlučan... državnik... porodičan čovek(u njemu bliskim krugovima khm khm...) poliglota(0 stranih jezika)... Srbijo glasaj za Tomu jer takva si...

bezimena

pre 11 godina

Velika podrška Zoranu Stanojeviću!!! Nadam se da Tomi i naprednjacima uskoro vidimo leđa.
(Hendža, 15. maj 2012 14:32)

Nemam ništa protiv SNS, jer je Srbiji potrebna jaka opozicija. Problem je što oni to ne mogu da budu, ukoliko ne uklone "crnu trojku" iz 90-tih (Nikolića, Vučića i Tabakovićku, zbog kojih ni SRS na prošlim izborima nije imla nikakve šanse da napravi Vladu) i ne izaberu POŠTENE, NEKOMPROMITOVANE i NEPOTROŠENE ljude u vrh stranke. Naravno da moraju da otpadnu i Ilić, Vulin i Karići, a onda predstaviti javnosti ozbiljan i realan program, umesto "bele" knjige koju kao da je Deda Mrazu pisao mali Djokica.

Zvonko

pre 11 godina

Tadic i DS su usli u fazu kada im vise nista ne moze pomoci i kada gotovo sve sto kazu, objave ili urade, uglavnom se okrece protiv njih. Od silne zelje da sacuvaju vlast, tj. da Tadic pobedi, vise nisu ni racionalni u svojim potezima kada je predizborna kampanja u pitanju.

Nikola Vukovic

pre 11 godina

E moj Tomo, nemas ti snage da budes prvi ni u cemu!
Seti se samo da su Voju Kostunicu na Kosovu gadjali KAMENICAMA, pa im nije rekao "nemate pojma"!!!

hrvoje

pre 11 godina

Gledaoci su mogli makar dve uvrede na racun voditelja da cuju: da je bezobrazan i aj'cuti.Pa u kojoj zemlji to ima,takav prostakluk.U Americi bi taj kandidat momentalno bio sahranjen

Go Bronco's

pre 11 godina

mislim da ovi komentari nemaju svrhe, svi ste politicki aktivisti i zaludjenici, umesto da imamo civilizovanu debatu i objektivna misljenja, imamo sumanuti marketing i ovde, delu za nas, gradjane, uspeli ste i ovo da kontaminirate vi politicari. Jos jedna potvrda da nasa misljenja nisu nikad ni bila vazna, zato vas molim idite lepite plakate, trazite dzakove, zamisljajte buduca radna mesta, radite bilo sta samo prestanite da nam ovde prodajete **** za bubrege, niko vam vise i onako ne veruje. Ziveo Kralj (ne mislim na golmana)

Jellena60

pre 11 godina

Ko je pomno pratio emisiju video je da je Nikolić bio pristojan i dosledan u iznošenju stavova i odbrana. Pristojnost je "zloupotrebljena" od strane režimske TV koja po svaku cenu "štiti opstanak Tadića"!

izgovor

pre 11 godina

Ako uporedimo gostovanje Nikolića i Tadića na državnoj televiziji, dolazimo do zaključka da se radi o prostaku i gospodinu! Tako je to kada je neko školovan, sa manirima državničkim, i tako je to kada primitivac sa labavom diplomom, gostuju na teveu! Neškolovanim buzdovanima koji bi da se tuku i batinaju, nikako se ne svidja slika koju smo videli na državnoj televiziji!

srdjan

pre 11 godina

Od 2000. ne izlazim na izbore,izaci cu na ovaj drugi krug samo da vise ne gledam ovog Nikolica,iako ni o Tadicu nemam neko dobro misljenje,ali Toma ga bas pretera.

natasa

pre 11 godina

I treba da ga podrzi!
Covek je kulturan, miran i obrazovan. Da li je najbolji predsednik ne znam ali ako se bira izmedju vas dvojice, a bira se, nadam se da ce pobediti ono dobro u narodu a ne agresija, bes i kalimero politika.

Eh

pre 11 godina

To Diplomac,sve su to izdajice,strani placenici koji TEBE mrze,jer si jak i
pametan,pravi patriJota,mesije,....
Ipak si sreca za Srbiju,pakazao si svoj primitivizam i olaksao biracima
izbor! Za tebe je Tadic kultura,gospodin,predsednik!

ObiWanKenobi

pre 11 godina

RTS je jos ima da radi da bi postao stvarno javni servis gradjana Srbije, ali je i cinjenica da je Vucica i Nikolica poslednjih nedelja na RTS-u bilo maltene vise nego Tadica, bar sto se tice gostovanja u emisijima politickog profila. Gledao sam i Nikolica i Tadica u nedelju i ponedeljak, i iskreno nisam video vecu razliku u pitanjima od strane voditelja upucenih kandidatima, ali je zato razlika u odgovorima bila vise nego ocigledna. Iz Nikolica je izbijao primitivizam, nepristojnost i neobrazovanost, dok kod Tadica obratno.

DARKOD

pre 11 godina

Zamislite RTS je pratio aktivnosti predsednika Srbije umesto da SNS kao otcepljeno krilo SRS-a koje tek na ovim izborima dobija legalitet i legitimitet. Nista se nikada nece promeniti u politici SNS-a uvek ce biti radikali a ova promena je bila samo efekat Izraelske agencije za marketing...

Icarus

pre 11 godina

Ovo je urnebesno. Sta god da ne odgovara SNS-u odgovor je "to kontrolise DS". Oni i dalje ne razumeju da su sami sebi sa neodgovornim izjavana i postupcima najveci neprijatelji. Evo ja sam protiv nazadnjaka, da ne kontrolise i mene DS mozda?

lool

pre 11 godina

Narod je protiv tebe Tomo! Zasto to jednostavno ne prihvatis kao cinjenicu. Ne branim Tadica ali kada mora da se bira onda naravno Tadic. Do sada sa tvojim izjavama kako ces spasiti Srbiju ni malo me nisi uverio. Naprotiv, ti nemas nista da ponudis vec ti je stalo samo do vlasti. Jos 5 Dana i mozes lepo da se pokupis sa Vuckom i pravac Mongolija.

Lili

pre 11 godina

Ocigledno je da na RTS-u primat ima lider DS-a, a ko bi inace drugi mogao da ima prostor i da bude propagiran nego on? Jasno, covek i dalje umislja da je predsednik Srbije, RTS pak smatra da im je on veliki sef i imamo ovo sto imamo.

novosadjanka

pre 11 godina

Neverovatni su ovi SNS. Nema tog na ovom belom svetu ko nije protiv njih.
Imaju zaista ozbiljan mentalni problem. Više uopšte nije smešno.

Zvonko

pre 11 godina

Tadic i DS su usli u fazu kada im vise nista ne moze pomoci i kada gotovo sve sto kazu, objave ili urade, uglavnom se okrece protiv njih. Od silne zelje da sacuvaju vlast, tj. da Tadic pobedi, vise nisu ni racionalni u svojim potezima kada je predizborna kampanja u pitanju.

Siniša

pre 11 godina

Ma da, prava je šteta što ne možete vi iz SNS da uređujete RTS kao onu idiotsku TV (Kopernikus Svet+), koju uređuju onaj prevarant Bašanović i Vučić. Nikolić je očigledno pobrkao na kojoj TV se nalazi, pa je pomislio da je na pomenutoj stranačkoj TV, a ne na RTS, pa krenuo čovek da pljuje, pljuje...vređa...seljačina. Kada nemaš odgovor na pitanja voditelja onda kreće vređanje, stari radikalski sistem, ništa novo.

Realko

pre 11 godina

Kad Tadic ode u posetu kod Angele Merkel i kad o tome RTS izvestava to SNS tretira kao vreme posveceno Demokratskoj Stranci... Pa naravno da drzavnici dobijaju vise medijskog prostora od opozicionara. Sto se Nikolic ne zali Angeli Merkel sto se sa Tadicem sastajala 5 puta, a sa njim nijedanput?!

darko

pre 11 godina

pa evo ako sns ima bas tako kratko pamcenje podseticu ih na jednu recenicu kako nikolic odgovara novinaru na pitanje:"AJ CUTI, NEMAS POJMA."

zid, zid

pre 11 godina

očekivati neko suvislo i prihvatljivo objašnjenje iz štaba naprednjaka je gubljenje vremena.
uvek glavom o zid, moto kojeg se drže, a obija im se o glavu. zato - nijedna podrška sa bilo koje strane.

Danilo

pre 11 godina

Pobedite na izborima pa će Tijanić isti dan preći na vašu stranu.
To se zove "Sašin prilagodljivi moral".
Do tada prestanite da kukate kao da ste u crtanom filmu.

Ivan

pre 11 godina

I sa bedžom i bez njega, nastup je uvek isti: pred prvi krug su uvek divni i krasni, puni lepih predviđanja i obećanja, a kad dođe drugi krug, onda pokažu svoje pravo lice - kvarno, zajedljivo...

5km

pre 11 godina

Ja stvarno ne vidim razlog da mediji budu na strani SNS-a..
Pa Vucic je bio najgori ministar informisanja u istoriji Srpskih vlada. Dobro su neka i prezivela..

I....sta je tu cudno..????

Antiprotivan

pre 11 godina

Kada posmatrate Nikolića , Vučića ali Tabakovćku da li smatrate da su njihove reakcije, vokabular i izraz lica uvek u skladu sa datom situacijom. Ovim naprednim **** sada zaista treba očitati ISTORIJSKU političku lekciju.

igor vr

pre 11 godina

Stranka Tomislava Nikolica je potpuno izgubila kompas, vise ne znaju ni sta rade ni sta pricaju. Umesto da sportski prihvate poraz i politicku realnost, oni svaki dan iznose nove lazi, pretnje i sl, a to nas vodi ka anarhiji. Ako je to cilj ovih radikala bez bedza onda je i od njih previse.

ivan

pre 11 godina

pa nije to samo rts,sve mediske kuce cute,,barem imamo internet,pa pogledajte stranicu radio slobodne evrope,,,srbija u recesiji ,politicari o tome cute,,dacic najavljuje povecanje plata,u medijima sve prikazano kao blagostanje,mislim Sloba je za ove bio malo dete,,,i sta vredi Insajder b92 sem da im podigne rejting gledanosti u tom trenutku,,kada posle svega ostaje kao i obicno samo tisina

iz USA

pre 11 godina

Bas me zanima kako li bi prosao kandidat za predsednika u USA [Romni ili Obama] da nakon postavljenog pitanja od strane novinara CNN, tom novinaru kaze da je on 'jedan bezobrazan covek'?
Uveren sam da bi sindikat [union] novinara jednostavno ubuduce bojkotovao tog kandidata jer kandidat, umesto da odgovori na postavgfljeno pitanje ili odbije da odgovori, on se bavi kvalifikovanjem novinara

iznogud011

pre 11 godina

(Jellena60, 15. maj 2012 11:32)

Jelena, odgovricu ti, bez ljutnje, onako kako je Toma odgovorio voditelju:

- Ma cuti, bre, tamo....

Ako mislis da lazem, nadji negde snimak....

nbp

pre 11 godina

Šešeljeva škola na delu. Kad nema savetnika da šapuću sa strane, car je go! Nikolić je od prvog trenutka bio nervozan i ratnički raspoložen. Zoran Stanojević, koji je jedan od boljih novinara koje ima ova zemlja, nije ničim izazvao reakciju koja i nije reakcija već unapred smišljena kvalifikacija. Nikolić mu je rekao "vi ste jedan bezobrazan čovek". To je kandidat za predsednika. Sve vreme o alama, zlim silama, pljački, urotama, i sve će, naravno, da reši kad dođe na vlast, a i njih na RTS-u da smeni. Umesto da iskoristi sat vremena da argumentovano napadne Tadića (za šta ima materijala u nedogled), da ukaže na optrukciju vlasti (Tadić, iako predsednik, je i pola-premijer i sve i svja), na katastrofalno stanje u ekonomiji, družtvu i pravosuđu, i sve taksativno u poslednje četiri godine... on je izabrao taktiku konfrontacije. OK, da vidimo u nedelju da li gubi sa 10% ili 20%. Samo me je uverio da moram da glasam za Tadića, kojeg od ponedeljka opet neću moći više da gledam očima...

iznogud011

pre 11 godina

(vladica, 15. maj 2012 16:21)

Pa sto se onda Toma trpa da dodje na RTS i da vredja sve zivo...Nek onda to radi na nekoj gledanijoj televiziji..recimo SVET+. To je TV po meri Tome Nikolica..tu je njegov prepoznatljiv milje , recnik, okruzenje, ponasanje...milina..

bezimena

pre 11 godina

Velika podrška Zoranu Stanojeviću!!! Nadam se da Tomi i naprednjacima uskoro vidimo leđa.
(Hendža, 15. maj 2012 14:32)

Nemam ništa protiv SNS, jer je Srbiji potrebna jaka opozicija. Problem je što oni to ne mogu da budu, ukoliko ne uklone "crnu trojku" iz 90-tih (Nikolića, Vučića i Tabakovićku, zbog kojih ni SRS na prošlim izborima nije imla nikakve šanse da napravi Vladu) i ne izaberu POŠTENE, NEKOMPROMITOVANE i NEPOTROŠENE ljude u vrh stranke. Naravno da moraju da otpadnu i Ilić, Vulin i Karići, a onda predstaviti javnosti ozbiljan i realan program, umesto "bele" knjige koju kao da je Deda Mrazu pisao mali Djokica.

vladica

pre 11 godina

A sta tu konkretno nije istina.... sta ih je zabolelo najvise? Da li to sto je svaka turska serija gledanija od njihovih vesti ili to da smo prinudjeni da placamo tv pretplatu. Neka kaze ko sta hoce, a ja kazem da RTS i njihove vesti i 100 000 000 serijal slagalice i 50. put repriziranja boljeg zivota nije nesto sto se smatra najgledanijim ma koliko agencija platili da im to istraze.

Strahinja

pre 11 godina

Nikolić voditelju: "Ćuti Bre" Nikolić je pravi gospodin... budući predsednik... odlučan... državnik... porodičan čovek(u njemu bliskim krugovima khm khm...) poliglota(0 stranih jezika)... Srbijo glasaj za Tomu jer takva si...

Nikola Vukovic

pre 11 godina

E moj Tomo, nemas ti snage da budes prvi ni u cemu!
Seti se samo da su Voju Kostunicu na Kosovu gadjali KAMENICAMA, pa im nije rekao "nemate pojma"!!!

ALEX

pre 11 godina

Svaki politicar mora biti spreman da odgovori i na najbolnija pitanja...

Zato kada neko ko pretenduje da bude predsednika kaze voditelju da je BEZOBRAZAN COVEK jer postavlja takva pitanja sigurno nije u stanju da se izbori ni sa neprijatnim pitanjima kakva su STANDARD, KOSOVO, INVESTICIJE

Tomo..... gotovo je....lagali su te tvoji

hrvoje

pre 11 godina

Gledaoci su mogli makar dve uvrede na racun voditelja da cuju: da je bezobrazan i aj'cuti.Pa u kojoj zemlji to ima,takav prostakluk.U Americi bi taj kandidat momentalno bio sahranjen

Go Bronco's

pre 11 godina

mislim da ovi komentari nemaju svrhe, svi ste politicki aktivisti i zaludjenici, umesto da imamo civilizovanu debatu i objektivna misljenja, imamo sumanuti marketing i ovde, delu za nas, gradjane, uspeli ste i ovo da kontaminirate vi politicari. Jos jedna potvrda da nasa misljenja nisu nikad ni bila vazna, zato vas molim idite lepite plakate, trazite dzakove, zamisljajte buduca radna mesta, radite bilo sta samo prestanite da nam ovde prodajete **** za bubrege, niko vam vise i onako ne veruje. Ziveo Kralj (ne mislim na golmana)