Subota, 28.04.2012.

17:39

ABA: Kraj Partizanove dominacije

Porazom od Cedevite sa 68:56 (14:15, 20:17, 17:14, 17:10), okončana je dominacija Partizana mt:s u regionalnoj košarkaškoj ligi.

Izvor: A. Kovaèeviæ

ABA: Kraj Partizanove dominacije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Pedja Grobar 1982

pre 11 godina

Ovaj Vlada je smesan trener!
Neka ide da se kali u Vizuru...mene je kostao mnogo zivaca a nas KK je s njim nazadovao..nemam volje da ga gledam, cujem i da se kali jos godinama na nas racun.NAPOLJE!!
Dule vrati se ko Boga te molim!!!

A za Hrvate koji tvrde ovde da su neki strucnjaci i da je Drazen bio Hrvat: Kako je ime ocu Drazena Petrovica???

UrosBg

pre 11 godina

Ocajna igra Partizana i sasvim zasluzena pobede Cedevite. Bojim se da je ova igra odraz stanja u Partizanu i da ce tek sad izaci na videlo sta je Jovanovic napravio otkada je on prvi trener. Necemo ga valjda dizati u zvezde zato sto je osvojio kup? Pa ko je trebao da osvoji kup ako ne Partizan? Koliki budzet ima Partizan? Jako sam razocaran ovom sezonom i nadam se da ce Jovanovic konacno da ode.

http://hoopsuniverse.net

vatHr

pre 11 godina

E,slusaj zvjezdas... Ma ne mislim da smo bolji od vas u basketuna temelju jedne-dve tekme,kao sto ni vi niste bolji u rukometu na temelju par tekmi u zadnjih par mjeseci,kuzis? Ovo je bila samo zafrkancija,ajde fala bogu da su nasi konacno dobili nesto odlucujuce.a ovo za nogomet- rastavit cemo vas od zivota,realno.ma znas i sam da je tako isto kao sto i ja znam da nas sigurno derete u basketu.mogu se ja tu nadat 100xkad ste jednostavno bolji.nadu mi budi cedevita,mozda nas taj klub vrati na staze starih uspjeha.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...
(komplekss, 29. april 2012 11:27

Pa i Novaku je majka hrvatica pa on igra za srpsku zastavu,čovijek je ono što osjeća a ne što ga majka nauči,kec iz matematike za tebe.

Realno

pre 11 godina

Ovo je i više od očekivanog.Prošle sedmice sam pisao u komentaru da je sam ulaz na F4,ogroman uspeh a finale bi bilo vasionski uspeh,jer ekipa nema kvalitet za tako nešto.Vrlo teško da će i u našeoj ligi odbraniti trofej.Ovo je trenutak kada počinje sunovret,narednih sezona se ne osvaja ništa i biće višegodišnji post.

komplekss

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.
(Drazen Petrovic, 29. april 2012 10:08)


Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.

Anton

pre 11 godina

@Kompleksss

Da ti najbrajam mi srbi ovo mi srbi ono, mi srbi najhrabri i najstarji narod. Svi su protiv nas srba i vatikan i zapad i ovo i ono

Drazen nije bio srbin nego pola pola kao a, igro za hrvatski dres i uvijek bio za hrvatsku i prije raspad jugoslavije
A ajde zasto ne dodes u zagrebu gdje drzaenovoj roditelji i obitelj zivi i to reci njima u lice. Trebo si jos ranije kada drazen bio ziv to u lice i bi tebe gore od Divca izbacio van.

Mikeli

pre 11 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!
(vatHr, 28. april 2012 21:36)

Brate navijac sam zvezde,ali moram da reagujem! Je l moguce da ste nakon jedne ejdine pobede vec pomislili da ste bolji u kosarci! Pa kako moze cedevita viti bolja od partizana koji je 5 godina ubedljivo najbolji klub ovog dela evrope po svim parametrima? dAJ NE BUDI NEOZBILJAN!
sto se fudbala tice i tu cemo vas prizemljiti (i ovako jadni i bedni) kao sto smo u bukvalno svakom sportu to cinili!

Cacanska-savremena-kosarka

pre 11 godina

Vec sam pisao o ovome, ali sam bio razapet jer nisam zeleo dobro klubu (ajd' da to tako kazem). Ko poznaje savremenu Cacansku kosarku, moze da uoci neke slicnosti na relaciji Jovanovic - Partizan. Ko ne poznaje, evo reci cu mu, kao bivsi kosarkas koji je imao za trenera jednog ovakvog "trenera" nalik Jovanovicu i kao neko ko prati utakmice mladjih selekcija Cacanskih timova, samo cu reci, odgledajte neku utakmicu mladjih selekcija KK Borac ili Mladosti i obratite paznju na 5 igraca koji igraju tih 40 minuta i ostavite vase predloge i ideje sta bi momci koji utakmice provedu na klupi mogli da rade za vreme tih utakmica (da vezu ambleme, da citaju Burdu, da ljuske orase...). Jovanovic je samo jedan takav trener koji je uspeo da se dograbi klupe velikog kluba kao sto je Partizan. A najgore od svega je sto nam je srpska kosarka puna ovakvih strucnjaka koji treniraju decu i vrse selekcije!!! Sto se Jovanovica konkretno tice, rekao sam isto cim sam ga video na klupi Partizana, reci cu i sad – tip je sirov, ogranicen, bezidejan, sporo kapira, nije samokritican, stavlja sebe ispred kluba, psiholog nula. Ima sve karakteristike da ne bude kosarkaski trener nekog ozbiljnog kluba! Zarad nas, a prvenstveno sebe, podnesi ostavku kao gospodin, priznaj da nije ovo za tebe i posveti se necemu drugom. Ovako dobronamerno...

ennzo5

pre 11 godina

Poslije ovako lose predstave Prtizana naprosto me strah kako cemo odigrati finale play offa protiv FMPa,ali i ako i to izgubimo utjeha nam je sto Zvezda vise ne postoji.Kako bi i postojala nakon onolikih blamaza godinama protiv crno-belih.

komplekss

pre 11 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.
(Drazen Petrovic, 28. april 2012 20:24)

Vidi ga ovaj...Mi Hrvati,Vi Hrvati,Oni Hrvati...a taj Drazen u koga se toliko kunes je prvo Srbin pa sve ostalo...

Toliko.

vrazmena

pre 11 godina

I kad ne budeš bio prvi ti i kada se čuju zvižduci i tada ću Partizane znaj da te volim ja.
Hvala za ovoliku dominaciju,nadajmo se da će jeopet biti.Podrška 100%

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz da Jovanovic nije (jos uvek) trenerska velicina za Partizan i da mora jos mnogo da uci, pa onda da vodi nas klub. Niko nije ni ocekivao da pobedimo Makabi, ali da izgubimo od Cedevite pa jos 12 razlike je velika sramota!
Ove sezone se nismo plasirali medju 16 u Evroligi, i ma koliko je to dostignuce daleko, imali smo ga u saci (samo smo trebali da pobedimo valjda Sarlou koju su svi zivi pobedili). KLub godinama igra u kontinuitetu u top 16, top 8, pa cak i f4, a ova god je bila jako vazna zbog eventualne A licence. I onda na to dodje i ovo.
To su cinjenice, hvala ti Vlado na svemu, vrati se ponovo u Partizan ali kad jos malo naucis zanat. Sada nam treba ili povratak Vujosevica ili nekog dobrog trenera.

hajduk split

pre 11 godina

K.k partizan na što si spao.Čitam portal redovno no moram vam se malo nasladiti s informacijom da je K.K SPLIT s veteranom Nikolom Vujčićem koji nije odigrao ozbiljnu utakmicu godinu dana i par klinaca iz splita koji nisu primili plaću 13 miseci, pobjedio K.K. CEDEVITU.Zanimljivo za tu cedevitu je igrao i SMODIŠ!Bez ljutnje ali pre pre loši ste mogli bi van puvat za vratom u sljedećoj sezoni nlb lige.

enigma

pre 11 godina

Svemu jednom dođe kraj.To je život...Ako bude pameti i volje biće još prilika....
(MisterTwister, 28. april 2012 22:22)

Normalno da svemu dodje kraj, nisam ni mislio da ce osvajati sve doveka, ali ono sto me boli je igra i borba, tj. njihov nedostatak...

milojko

pre 11 godina

Ne znam sta je uzrok ali ovo je najgore izdanje kluba u poslednjoj deceniji,moze da se izgubi to nije sporno,ali ne sme da se igra bez 110% snage !

Ricky

pre 12 godina

Daniloviću i Todoriću, šta je ovo? Da li je ovo bila košarka? Svesno ste gledali kako je tim propadao sve dublje i dublje tokom cele sezone, i ništa niste preduzeli. Dovedite ozbiljnog trenera i nekoliko ozbiljnih igrača ako mislite da se sledeće sezone ozbiljno takmičite. Upropastili ste sve što ste godinama stvarali. Sa ovakvom igrom nema ništa od domaće titule. Zapravo, pitanje je i da li ćete uopšte ući u finale.

bolton

pre 11 godina

Puna kosara lopti...i ono malo za poneti, kao sto vole neki da kazu :-) Moram samo jos da dodam, gledajuci statistiku, da je sramota biti kosarkas i sutirati slobodna bacanja kao dete na casu fizickog...sta bi tek Zucko na ovo rekao...cccc...

Navijac Zvezde

pre 12 godina

Pljujete po treneru a koga to pametnog igraca imate? Vas je u periodu "dominacije" krasila jaka petica, odlicna trojka mislim pre svega na Veselija, uz pleja amerikanca koji odskace. Sad niti centra imate, o poziciji 3 da ne pricam, a ni ovaj plej nista znacajno ne odskace od ostalih. Super vam je sto imate Peru Bozica da dize trofeje kako kazete i hvalite se time. Izgleda da se Pera malo umorio dizanja silnih trofeja pa se ceo sistem koji je Dule gajio polako rusi. Ne bih voleo da je tako ali na to mi lici. Za to sigurno nije kriv trener Vlada Jovanovic po meni. I prosle godine je bio trener pa ste imali dobre rezultate i "dominirali" ste. Ali dobro kad nema rezultata ko je drugi kriv nego trener nazalost to je kod nas bar jasno...

HAHAHAHAHAHA

pre 12 godina

znaci,stvari stoje ovako: cetvrtoplasirana ekipa prvenstva hrvatske (cedevita) rijesava prvoplasiranu ekipu srbije (partizan) bez suvisnih "zasto". pa sad vi vidite koliko je jaka hrvatska kosarka,hahahahahahh

vatHr

pre 12 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!

stribor

pre 12 godina

i kada ne budeš prvi tiiii.....

svima koji se raduju neuspehu Partizana
svima koji su ćutali prošlih 5 uzastopnih titula
svima koji su zaboravili Barsu u Beogradu i sve ostale koji su redom padali
da baš svima

i tada ću da te volim ja........

jordan

pre 12 godina

Najvise me iritira nas prvi bek suter milosavljevic,decko je par puta pri sutu za tri promasivao ceo kos,uspeh je bio i kad odvali tablu,ali ga vlada uporno forsira!-hitno sa njim u megu

terza

pre 12 godina

kada je vj postao trener posalo sam komentar da to nije covek dorastao da vodi partizan i "popio" 100000000 negativnih ocena. on sve vreme pokusava da bude kao dv, cak mu i govor i mimuku "skinuo"... sa sve onim duletovim ceskanjem po glavi, a sta je napravio u poslednje 2 sezone? ovde pre svega mislim na igrace koji su kod njega postali nesto... nema nijedan! prosle godine je uspeo da osvaja trofeje na onom sto je ostalo od rada prethodnih godina, plus je imao trojicu dobrih stranaca - veselog, gista i dzerelsa, da ne stavljam i dzavaija u istu grupu. koji jemlad igrac "proradio" kod njega? ne znam koja sila drzi njega na klupi (ko ga je i doveo uopste) ali svaka im cast - uspeli su da partizan odigra nejgoru sezonu od raspada sfrj, bar sto se kvaliteta kosarke tice. fuj.
p.s. cestitke cedeviti, ali kako su igrali sutra ce biti laganih +20 za maccabi

Kiza

pre 12 godina

Poštovani.
Zamolio bih prvo da se prekine kritikovanje igrača.
Ako ste ikad trenirali neki sport (kolektivni) znate da i najveći talent
može da se upropasti, ali i da od najneperspektivnijeg igrača napravite vrlo
kvalitetnog.
Na žalost, govor tela ovih igrača i njihova lica danas daju utisak kao da idu na
prinudni rad, a ne da igraju igru koju vole.
Svako razmišljanje, kreativnost, lucidnost i improvizacija kao da im je zabranjena.
Svako ko kritikuje igrače neka podje od sebe - kako bi se osećao da ga tretiraju kao
nekoga ko treba samo da ispunjava nečije zahteve i da svaki put bude kriv kada
se ne uspe.
Neću da ponavljam ono što sam rekao prošle, a i ove sezone - svako ima svoje limite
uključujući i trenera.
Ono što mi najviše smeta je da je uprava ukazala (slepo) poverenje i podršku
treneru koji je iznad kluba stavio sebe.
Partizan je za više od jedne decenije postao institucija koja se poštuje van granica
ove zemlje. Institucija u koju su mladi igrači gledali kao u nešto što će da im
ostvari njihove snove. Institucija u kojoj je svako jedva čekao da udje u igru i
pokaže svoj maksimum (borbenost do kraja se podrazumevala). Pa šta mislite zašto je
Mačvan rekao da želi samo u Partizan i nigde više.
Uprava mora da shvati da je i trener DEO tima i da mora da se uklopi u koncepciju,
strategiju i ciljeve. Svi uspešni klubovi to rade. Naravno da ne može da se večito
pobedjuje i uvek bude najbolji. Ali zbog jednog neuspeha se ne menja koncepcija i to
je ono što je krasilo Partizan - stvarani su i dovodjeni igrači u skladu sa tim i na
kraju su i ostvareni najveći uspesi.
Da se razumemo, ne kritikujem ja Jovanovića, ali je veliko pitanje da li je u trenutku
najvećih uspeha kluba trebalo njega baciti u vatru i to na ovakav način. Dule je imao poverenje
ali je sa druge strane i po cenu nekih poraza davao šansu igračima da igraju, da se unapredjuju,
da u skladu sa njihovim trenutnim mogućnostima pravi koncepciju igre, a ne da ih tera
da slepo igraju nešto što im ne leži.
Ako pogledate učesnike F4 Evrolige videćete da svako ima koncepciju igre prilagodjenu
igračima, a ne igrače prilagodjene koncepciji trenera.
Zaradi dobiti Partizana nadam se da će nešto da se promeni - dugo i mukotrpno se dolazi
do vrha, ali se, na žalost veoma brzo potone i gubi teško zaradjeni ugled.

Hvala.

roki

pre 12 godina

Makabi ne možemo dobiti u gostima, jer realno nemamo tim, a i forma još nije tempirana (šut iz igre je bio očajan), jer ima još do play-of-a, tako da ovaj poraz treba zaboraviti i okrenuti superligi... Niko me ne može ubediti da ovaj stručni štab, koji gradi sistem više od decenije, ne zna šta radi.

Kako tebi nije dobro, brate......

pre 12 godina

Iskreno se radujem svakom neuspehu KK Partizan
(dragan, 28. april 2012 21:10)

A da probaš da se iskreno raduješ nečemu drugom, vrednijem, lepšem, boljem....

kiza

pre 12 godina

Danilovicu,sta je ovo? Kosarka?
Dekadencija,antipropaganda,najruzniji oblik unistavanja necega sto smo voleli i za sta smo maltene ziveli.Zar ti nije jasan znak broj gledalaca u Pioniru na zadnje tri utakmice?Zar se ne plasis,zar ne vidis da se mit i carolija gube,da mozda nepovratno nestaju?Veliki kad padnu mnogo boli.Kog mladog igraca si dobio ove godine?Sta je ostalo za sledecu sezonu?
Budi se,OTERAJ VLADU I IGRACE KOJI NE PREPOZNAJU PIONIRIZACIJU,CASOVE LJUBAVI I VELICINU KLUBA ZA KOJI IGRAJU!REAGUJ!MI SMO PARTIZAN!

gosha

pre 12 godina

jednom rijecju ovo je bio pakao i od utakmice i od sudjenja i od svega. kao sto neko vec rece, veceras pocinje nba playoff pa bi preporucio svima da pogledaju malo kako se kosarka igra.
vlada jovanovic totalno promasio profesiju, kao da im je ubio svu zelju u njima. cijelu utakmicu jedna te ista akcija se vrti, pa neki osrednji juniori bi to vise provalili

Zuki

pre 12 godina

Ajde bre strucnjaci, je l' Jovanovic promasio 11 slobodnih bacanja i prodao 15 lopti?
Bekovi Partizana su limitirani igraci i ne mogu da pruze ono sto Partizanu treba. Najbolji bek nam je Kecman sa 35 godina. Treba zadrzati jednog ili dva za rotaciju i odbrambene zadatke a ostali voljno. Ove sezone smo uboli 3 najgora pleja amera. S tim sto mi se onaj prvi najvise svideo.
Komentator je bio upravu. Kosarka nam tone sve nize i nize. Partizan je bio cvet iz blata i dugo je izdrzao u ovakvim uslovima. Nema VJ nista s tim.

влада011

pre 12 godina

Браво Даниловићу-Тодорићу-Јовановићу!
Успели сте да од кошарке направите нови спорт R&R (комбинацију рвања и рагбија). Једино питање је ко то може више да гледа?

zexx

pre 12 godina

Sudeci po rezultatima u ABA i EL je vise nego ocigledno da je slabiji nego prethodnih sezona. Jovanovic slabo kontrolise mec a i igraci su slabi.Nema ko da probaci loptu kroz obruc. Lose i stranci igraju u partizanu.
Mozda bi bilo bolje investirati u domace igrace.

Šaca

pre 12 godina

treba svi da se raziđu a posebno treba promeniti trenera koji je kroz celu ligu demonstirao antikošarku, bezidejnu, sa idejama koje nisu svojstvene ni početnicima u nižem rangu takmičenja. Katastrofalna igra, trener za godinu dana (manje) nije uspeo da formira vođu tima (nije ni Dule) koji će kada kaže daj je meni, ima da mu daju da šutne pa bilo šta da se desi. Ekipa nema niti jedan uigran napad, niti se zna kada će i ko da uđe u reket ili da šutne, svaka lopta je čista improvizacija. Smena trenera a i većina igrača odlazi (kao pozajmljeni) ili kraj karijere, prema tome, ajde ispočetka.

goran

pre 12 godina

ja jesam tolerantan i cesto imam razumevanja za nesto sto i nije opravdano,ali ovo je sramota od igre i od forme...na zavrsni turnir odlaze u najgoroj mogucoj formi,gori su nego na pocetku sezone...gube i jaci i veci od nas,ali ovakav sramotan poraz ne pamtim od partizana,,toliko izgubljenih lopti,promasaja,ne treba da si ekspert da vidis da je ovo ocaj...mnogi momci nisu dorasli ovom dresu...

Drazen Petrovic

pre 12 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.

antimatter

pre 12 godina

Nikad jadniji Partizan. Mnogo, ali MNOGO loše igramo!
Ovakva igra je lični pečat velikog trenerskog maga, na koga ovaj put neću trošiti reči...

Nikola

pre 12 godina

Ajde ne filozofirajte isto smo ovako igrali i sa Duletom, ko je tada pogadjao dva vezana bacanja? Ajde ne pricajte imali smo i vise izgubljenih lopti, samo je tada Veseli svojom igrom u odbrani i skokovima vadio fleke. Shvatite da nije bilo Veselog ne bi ni jednom igrali top8 ili f4. Potrebno nam je strpljenje da nam dodje neki novi igrac koji ce praviti razliku. Da je to lako svi bi to radiili. Koliko Klipersi cekaju igrace kao Pol i Grifin i opet to nije garancija da ce nesto osvojiti u narednih 10 godina.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Nisam gledao mec, ali se ovom nisam nadao. Respektabilna ekipa ne sme da gubi od vestacke tvorevine kakva je Cedevita. Realno je da Vlada preuzme odgovornost

Deseticon

pre 12 godina

E stvarno...taktika je bila da igraju na faulove sa malo koseva, i onda popuse sopstvenu taktiku, fule pola slobodnih bacanja. Gagi samo protiv Zvezde igra, nikakav kosarkas...Vlado je uspio da Andjusica i Mavana utopi u opstu letargiju koju sam siri. Sve u svemu, remont je neophodan, a vjerovatno i izvjesan. A ovo Cedevita i to-sretno im bilo u finalu, ali postojace dok je para, a Partizan je tu duuugo, i bice jos duuuze, imalo para, nemalo. Uzdravlje ljubitelji kosarke!

Očajno

pre 12 godina

Gledao sam prvih pet minuta i odustao. Mi pet poena, oni tri, košarka na nivou totalnih pacera. Ne mogu i neću da se mučim sat i po.

A licenca

pre 12 godina

A zasto mislite da partizan,nije ovo namerno izgubio,zbogg toga sto ove godine dobijamo A licencu za evroligu...Partizan je instituc tamo ligu institucija,nece mo mi da igramo neku tamo ligu da igramo koju su osnovali cigani i kad smo i tu uspostavili dominaciju oni ubace Makabi koji nema veze sa Jadranom i Nama uopste..Al jbg.A vi sto pljujete vladu Videcete za 2-3 godine kad on osvoji evroligu sa Miljenovicem,Besovicem,Jaramazom,Novicom i ostalom masinerijom....pA cu tad videti dal ce te ga pljuvati tako.....Jer kako rece Danilovic Za Partizan Navija gospoda a ne neki tamo internet navijaci...koji su 1-2 puta otisli na utakmicu Partizana..............Partizan u Srcu...Puna podrska vladi i Todoricu...........PARTIZAnN

Sercan

pre 12 godina

Kako vreme odmice sve sam vise siguran da je Dule postavio Vladu kako bi mi videli da je on nezamenjiv. Da me ne razumete pogresno, hvala Duletu za sve sto je uradio za KK Partizan, ali treba prostora dati znalcima onima koji to zasluzuju. Licno bih voleo da vidim Saleta Djordjevica u Partizanu.
Jos malo o Duletu za mene je njegova slika izbledela onda kada je prisao Djuri i zato sto stalno pominje kako je on predsednik JUGOSLOVENSKOG Sportskog Drustva. Dokle?

Đorđe

pre 12 godina

Ni dok je Dule bio trener nismo igrali atraktivnu, brzu i lepršavu košarku, ali smo bili prepoznatljivi po disciplini, jakoj odbrani,dominaciji u skoku i naravno razvoju mladih igrača. Ništa od toga nije ostalo.
Za 25 godina koliko gledam Partizan mi nikada jadnije nismo izgledali. JADNO je jedini atribut koji može da opiše našu igru. Trener je zbunjen, odsutan, ne zna gde se nalazi i tu svoju nesigurnost prenosi na igrače, što se reflektuje očajnim procentima šuta i velikim brojem izgubljenih lopti. Ne mogu da verujem da za 2 godine mi nismo odigrali jednu normalnu napadačku akciju. O individualnom napretku igrača da ne govorim. Nijedan plej nam nije valjao, a oni svi igraju u najjačim klubovima. Čovek nema osećaj za tajm aut, nema osećaj za izmene, za promenu odbrane, ma jednom rečju nema osećaj za košarku.
On mora da ide. I to ne samo zbog loših rezultata, već zato što je već izvesno da će uništiti Miljenovića, Bogdanovića, Bešovića, Anđušića i ostale klince koji bi trebalo da predstavljaju budućnost naše košarke.
I po prvi put ću reći VLADO ODLAZI!

Branko

pre 12 godina

Do danas sam podrzavao Jovanovica ali on je samo za pomocnog trenera da trenira centre za druge nije.Obavezno vratiti Duleta Vujosevica !!!

Cile

pre 12 godina

Jedna od najlošijih utakmica Partizana koju sam gledao, ali nije prva koju Vlada svojim usporenim odlukama i bez pravih ideja vodi! Igrači su u totalnom potonuću, VLADO ODLAZI AKO ZAISTA VOLIŠ PARTIZAN!!!

Napred Partizan

pre 12 godina

Ovo je nasa realnost nazalost. Nekada smo ove igrace gledali u Hemofarmu I FMPu a danas ta "klasa" igra za Partizan. Uz tu, I konstataciju da su Kecman I Bozic penzosi (uz svo postovanje), zakljucak je prost! Bice bolje valjda.

Vojislav

pre 12 godina

Vlado Jovanovicu, zatvori vrata za sobom,molim te,tim ti igra kao grupa gradjana,sramotis nam klub svojim neznanjem. Zamrzeo sam kosarku zbog tebe!

Cibona

pre 12 godina

Cedevita je skup dobrih individualaca i to je pokazala večeras a ako ćemo realno Cedevita je ove sezone vodila MAccabi u Zagrebu do zadnje sekunde i izgubila a u Tel avivu je skoro dobila u zadnjim sekundama i vodila Maccabi po 10 razlike u određenim trenucima...Partizan je dobar klub ali za nijansu je slabiji od Cedevite a mora se priznati da su ona 4 slobodna bacanja preokrenula čitavu utakmicu u korist Cedevite...uglavnom loša košarka i nadam se da sutra u finalu Cedevita može pokušati parirati Maccabiju ali teško...uglavnom čestitke Partizanu i mora se reći da je ovo velika pobjeda kluba koji se razvio u velikana u par godina...a i vo je kompenzacija za Cibonu

igor

pre 12 godina

Vi sto pisete da je prazna hala da li bi dosli u npr Beogradsku arenu da gledate polufinale final foura regionelne lige izmedju recimo cedevite i krke?

Košarkaš

pre 12 godina

Cedevita je jednostavno bolji tim,šta bi tek bilo da je igrao Smodiš.Bez velikog učinka Mačvana(igrao nedovoljno oporavljen,nije tenirao u zadnje vreme),a danas je bio očajan,Partizan ne može dobiti ni jednu ozbiljnu ekipu,uz Raduljicu i Kecmana,koji je već u godinama,to je sve što vredi u Partizanu,Džejms je smešan igrač,na velikim se utakmicama pokazuje kakav si igrač,a on je danas svojom igrom sve rekao.Očigledno da je atmosfera više odgovarala Cedeviti,jer oni i igraju redovno pred praznim tribinama,imam utisak da je sve ono što navija za njih u Zagrebu i došlo danas u Izrael.

mhg

pre 12 godina

Znalo se od pocetka sezone kome je namenjen trofej! Fala lepo, nemojte nam svracati sledece sezone, neka samo balkanci igraju!

Sto se tice same utakmice...Vlado odlazi!!!

sve sve al...

pre 12 godina

sve mogu da razumem al tako velik procenat promasenih slobodnih bacanja i gresaka u napadu ne mogu. pa cime se oni bave u zivotu osim sto pikaju loptu ceo dan svaki dan. i ja sam se bavio kosarkom i znam da sve moze da se popravi vezbanjem: nije mi jasno da oni profesionalni sportisti tako mase! inace nemam nista protiv tima,realan sam i zadovoljan sem ovih opaski!

Mr Roster

pre 12 godina

Jovanovicu, hvala ti sto opravdavas svaki moj post, tako da vise nema ni svrhe bilo sta da pisem, svaka nasa utakmica sa tobom na klupi govori vise nego sto se recima moze opisati...
Sad ces nam na konfu reci da je bio pritisak, da nas je Sokic ubio trojkama, a sve sto interesuje bilo kog pravog navijaca Partizana jeste - kad ti letis?

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Teška srca moram reći da je i ovako loša(izvan forme) Cedevita kvalitetnija od Partizana,a da im je Smodiš igrao utakmica bi bila prelomljena još u poluvremenu.Dogodine će oni biti još jači jer im novac nije problem...Nadam se samo da će igrači uzeti titulu i bar malo osvetlati obraz institucije,ali dok je V.J. na klupi ne bih se nažalost baš kladio u to!
VOLIM GA KO OKA DVA!

mirko

pre 12 godina

Ja nisam košarkaški stručnjak, ali kao gledalac i ljubitelj košarke, ne sećam se da je Partizan odigrao ovoliko loših utakmica u jednoj sezoni.
Nije bitno da li je Partizan ušao u finale, ali ovako bezvoljna igra, ovoliko grešaka je neobjašnjivo, za tim koji ima ambicije da nešto znači u evropskoj košarci. Možda je i dobro što se ovo desilo, valjda će u Upravi shvatiti, da ovaj tim sa ovim trenerom može čak da ne osvoji prvenstvo Srbije.
Mi koji navijamo za Partizan, prinuđeni smo da čekamo neke nove vetrove u Partizanu, jer ovo nije samo slab dan, nego nesposobnost, i zavaravanje u stilu, slabo smo odigrali jednu četvrtinu, ili nismo se zalagali, i slično ne prolazi.

007

pre 12 godina

Kao prvo da cestitam Cedeviti na pobedi i na ulasku u finale i da im pozelim srecu .
Kao drugo .. nadam se da ce strucni stub Partizana uvideti da je VJ greska i da ce uskoro resiti pitanje trenera .
Momcima zelim da se dobro odmore , psihicki oporave i uzmu domacu ligu , pa dogodine u nove pobede .

Nemanja

pre 12 godina

Sad će svi pljuvati Jovanovića, ali nije on čovjek ništa kriv. Ni Dule ne bi uspio ništa sa ovima, Katić, Raduljica, Milosavljević "kao" profesionalni igrači, nisu u stanju bacanja pogoditi, James i Milosavljevic bacaju cigle umjesto da sutaju za tri poena...Dobro, priznajem, kriv je i Jovanovic, ali samo zato što mu Andjusic stalno grije klupu (donio nam kup), Bogdanovica nema nigdje, a momak je budućnost, ne samo Partizana, nego srpske košarke....Stalno branim evropsku košarku, ali NBA je za ovo druga dimenzija.

Sinke Grof

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neka ekipa nema 50% suta iz slobodnih bacanja!?Bravo Jovanovicu! Sjajno si pripremio ekipu za zavrsni deo! Ma da,uzecemo titulu u usranom nasem prvenstvu i bices veliki trener! Svaki trener iz Srbije bi uzeo titulu u nasem prvenstvu!Nemas se cime ponositi!

zabrinuti

pre 12 godina

Pre par nedelja sam napisao da je ostalo jos samo da od zvezde izgubimo, sve ostalo smo doziveli s Jovanovicem. Ako ostane i iduce sezone bice dobro da nam igraci budu znali pravila makar. Sramota.

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Pratim KK Partizan bezmalo 30 godina i nikada nisam gledao ovako lose izdanje omiljenog kluba...24 poena u drugom poluvremenu-katastrofa !

Habs

pre 12 godina

Idi Jovanovicu vise, idi, ja znam da ti zelis, ali jednostavno ne znas, ne umes, nisi ti za trenerski posao. A jos kada sam cuo Tegeltiju kako prica kako Jovanovic "krupnim koracima grabi stazama, Obradovica, Ivkovica..." ne zna se ko je smesniji. Spasi Partizan i idi.

Žuta tribina

pre 12 godina

Utakmica je bila jedna od najgorih antireklama košarke koje sam ja vidio. Jedina razlika među timovima je bila što je Cedevita igrala očajno, a Partizan sramotno. Užas... Kao navijaču Cibone, osim što sam potrošio skoro sat vremena na ovo mučenje, može mi biti žao jedino što Repeša nije došao u klub mjesec dana ranije, jer Cibona bi danas razbila bilo koju od ove dvije ekipe. Sutra se nama pobjedi Cedevite jedino zato što bi ih kao prvake regionalne lige bilo slađe isprašiti u finalu prvenstva. A Partizana mi je malko i žao, koliko su se srozali.

zalosna sova

pre 12 godina

Sramotna predstava.mislim da bi se u skoli kosarke trebalo uciti,kako jedan nesposoban trener moze da unisti jedan tim.Ovo je najgora igra u zadnjih 30 godina,a da ironija bude veca ,budzet je najveci u zadnjih 10 godina. Tvrdoglavo zabadanje glave u pesak od strane uprave,iako su svi vec na pocetku sezone videli o cemu se tu radi ,je doslo glave nasem klubu.
Jovanovicu,ako imas i trunku morala i savesti,odlazi!upravo, vrati Vujosevica,a ako niste sposobni da uradite ono sto armija navijaca ocekuje od vas,kupite se zajedno sa Jovanovicem.

HlaoRu

pre 12 godina

Cestitke timu Cedevite, veceras su bili manje los tim i zasluženo su pobedili.

Što se tiče Partizana, propisno smo se obrukali. Uvek sam do sada branio Jovanovića i govorio da mu treba dati vremena, ali ovo je bilo previše i mislim da je vreme da čovek da ostavku. Ovako slabo spremljen tim za ovako važnu utakmicu još nikada nisam video!

VLADO ODLAZI!

Dule Pacov

pre 12 godina

Ruglo i prostota, ljudi ne igraju kosarku, nemaju predstavu sta rade, lucic se malo nesto razigrao na pocetku, reko bice opasno, kad ono truba.. Macvan covek igra kosarku godinama, ne moze ubode slobodno i to ti je, kao da vidi loptu prvi put u zivotu, ljudi nemaju viziju uopste, cenim da je za to sve verovatno trener kriv, covek koji autoriteta nema nikakvog, na tajmautovima prica igraci gledaju okolo zveraju, on pokusava nesto.. dodje kecman vikne, svi u kecmana blenu, kecman sinonim za autoritet u odnosu na Vlada.. Volim taj partizan, ali mi uopste, ali uopste nije zao sto su ispali, kad nista pokazali nisu, sramota bi bila da su prosli nekim cudom dalje..

Bili Piton

pre 12 godina

Bruka, pa to ti je. Videlo se jiš od početka sezone da je partizan u velikoj krizi i da sistem stalnog menjanja igrača mora jednom da doživi krah. Verujem da ove godine partizan neće osvojiti ni domaće prvenstvo. Debakl će biti potpun, jer propast je sa ovakvom ekipom teško obustaviti. Treba mislti na sledeću sezonu sada, a ne u avgustu mesecu.

Koja je to vrsta uživanja ?!

pre 12 godina

dere vas cedevita grobari. Ako. Uživam a tek ću kad vas Zvezda odere u domaćem finalu.
(delije sever Kari forevr, 28. april 2012 18:56)

Gledaš, pošto ti je jedina uteha kad nas neko pobedi. Svestan si da je to za vas fuzionisane(klonirane) naučna fantastika.

Alcale

pre 12 godina

Ja sam već pre par meseci prestao da pratim KK Partizan zbog VLADE JOVANOVIĆA. Čovek je zalutao u košarci a vodi tim duplo bolji od bilo kog Duletovog!

GrobaR

pre 12 godina

Ljudi samo bez teskih reci, igraci ne primaju plate sto nije opravdanje, samo ih treba iskulirati dati podrsku Partizanu. Zna se cija su se imena orila Pionirom, od ovih novajlija niko to nije zasluzio. To ce im biti najveca kazna. Jovanovic je uspeo sve igrace da ubije u pojam sa svojom taktikom i on snosi deo krivice. Moralo je doci do ovakve sezone , opet kazem samo bez teskih reci, navijajmo za Partizan a tim momcima ce najteze pasti sto nece biti deo istorije ovako velikog kluba.

Miki Maus

pre 12 godina

Reci cu samo jedno! Dok je moj Partizan vodio DV ja sam gledao sa puno zara utakmice i kada smo gubili po 20 razlike ali ovo kako god zavrsi ja ne mogu da gledam! JEDAN JE DULE!!!

hostel

pre 12 godina

E kakva je ovo liga kad se ovakva kosarka igra u polufinalu...Antipropaganda kosarke...Kakva li je to ova nasa superliga kad ovako jadan Partizan njom dominira. Inace, da ne bude zabune i sam sam veliki navijac Partizana, ali ovo je mucno gledati. Trenutno je 59:50, 04:55 do kraja. Ne mozemo da ubodemo ni sa jedne pozicije, a kad se ode na liniju slobodnih bacanja, to je kao da se izvode bacanja u najmnjau ruku sa pola terena....

f4

pre 12 godina

17 izgubljenih lopti Partizana i 15 ofanzivnih skokova Cedevite!
O praznim minutima i slobodnim bacanjima necu da trosim reci!
Jovanovicu na skolovanje u SAD ili odlazi, nista inovativno nema u tvom radu! Mozda za pocetak mozes na seminar kod Mute...Nije mi samo jasno kako klub dozvoljava ovakvo brukanje. Najzalosnije je sto svi u upravi kluba misle da je ove godine zabelezen veliki uspeh prvenstveno zbog igrackog kadra, koji su sami selektovali.
Pocetak kraja.

arsen

pre 12 godina

Ja razumem da je ovaj Jovanovic, trener koji nije skup, ali covek jednostavno ne poseduje znanje, lucidnost, sta god da vodi Partizan..Smenite ga, aman, rezultati su mu jadni, gubi se na utakmicama, skace, valja se po parketu, neam autoritet kod sudija niti ima naznaka da ce sa ovom telecom facom ikad da ga stekne..smenite ga vise, ovo je mucenje...partizan nikad gori nije bio..

King Donyell

pre 12 godina

Па добро, боље и да испаднемо, него да одиграмо сиротињски против Макабија.

petar.pele

pre 12 godina

Ovo je sramota od košarke i jedne i druga ekipa katastrofa znam sad ce svi da daju minuse ali onaj ko je pošten i ko malo zna ovo je nešto toliko bolno da se gleda moram da iskljucim TV čak i predizborna kampanja je zanimljivija nego ovo pozdrav svim gledaocima i obavezno pola ekipe i sa trenerom napolje treba da igraju mladi da se čeliče sad ce izjave bilo je tenzija itd. Ma nosite se bre upropastili ste sve što je uradio Dule za dve god.

Hoces iskreno?

pre 12 godina

Kvalitetniji basket igra se kod mene u ulici...
Ocajna kosarka u prvom poluvremenu.Sve ukupno 2 minua kosarke i to kada Kecman ima loptu.

nikola

pre 12 godina

Znam da treba sacekati kraj utakmice da bi se ista komentarisalo, ali ja moram da kazem da ovo sto Partizan igra je tuga najtuznija. Bez obzira da li cemo pobediti ili ne, ovakvo mucenje ja nisam u svom zivotu doziveo... Nesto mora da se menja pod hitno. Ovo nije kosarka, ovo je silovanje direktno u mozak!

dr dule vujosevic

pre 12 godina

Alo be kakva je ovo kosarka, ni losiji klubovi ne prave ovoliko gresaka koliko partizan,nema organizacije u napadu ko da i trener ne zna sastaviti akciju,i ne razumem sto partizan nikad ne igra pik en roll kad ima prostora za to al sve u svemu ovo je bruka za gledati ovakvu kosarku...

Goxi

pre 12 godina

Ja nisam kosarkaski trener ali mi se cini tako glupim potezom da ne pocne Lucic drugu cetvrtinu,udje covek u petom minutu,zagrija ruku,kraj cetvrtine i Vlada ga odmah isece i ostavi na klupi,po meni bi logicnije bilo da je nastavio i odigrao pocetak druge cetvrtine a onda da odmori!Ali eto ako mu Todoric i Danilovic veruju...

zabrinuti

pre 12 godina

Vrhunska atmosfera u Nokia areni, za vrhunsku kosarku koju ocekujemo od kluba u pokusaju iz skoro Zagreba i velikog kluba kojemu je polutrener ubio radost u kosarci. Ocekujemo mucno popodne. Za one koji bi pitali zasto onda gledam: zato sto je Partizan vecan, sve drugo je prolazno.

zabrinuti

pre 12 godina

Vrhunska atmosfera u Nokia areni, za vrhunsku kosarku koju ocekujemo od kluba u pokusaju iz skoro Zagreba i velikog kluba kojemu je polutrener ubio radost u kosarci. Ocekujemo mucno popodne. Za one koji bi pitali zasto onda gledam: zato sto je Partizan vecan, sve drugo je prolazno.

hostel

pre 12 godina

E kakva je ovo liga kad se ovakva kosarka igra u polufinalu...Antipropaganda kosarke...Kakva li je to ova nasa superliga kad ovako jadan Partizan njom dominira. Inace, da ne bude zabune i sam sam veliki navijac Partizana, ali ovo je mucno gledati. Trenutno je 59:50, 04:55 do kraja. Ne mozemo da ubodemo ni sa jedne pozicije, a kad se ode na liniju slobodnih bacanja, to je kao da se izvode bacanja u najmnjau ruku sa pola terena....

Vojislav

pre 12 godina

Vlado Jovanovicu, zatvori vrata za sobom,molim te,tim ti igra kao grupa gradjana,sramotis nam klub svojim neznanjem. Zamrzeo sam kosarku zbog tebe!

petar.pele

pre 12 godina

Ovo je sramota od košarke i jedne i druga ekipa katastrofa znam sad ce svi da daju minuse ali onaj ko je pošten i ko malo zna ovo je nešto toliko bolno da se gleda moram da iskljucim TV čak i predizborna kampanja je zanimljivija nego ovo pozdrav svim gledaocima i obavezno pola ekipe i sa trenerom napolje treba da igraju mladi da se čeliče sad ce izjave bilo je tenzija itd. Ma nosite se bre upropastili ste sve što je uradio Dule za dve god.

Kiza

pre 12 godina

Poštovani.
Zamolio bih prvo da se prekine kritikovanje igrača.
Ako ste ikad trenirali neki sport (kolektivni) znate da i najveći talent
može da se upropasti, ali i da od najneperspektivnijeg igrača napravite vrlo
kvalitetnog.
Na žalost, govor tela ovih igrača i njihova lica danas daju utisak kao da idu na
prinudni rad, a ne da igraju igru koju vole.
Svako razmišljanje, kreativnost, lucidnost i improvizacija kao da im je zabranjena.
Svako ko kritikuje igrače neka podje od sebe - kako bi se osećao da ga tretiraju kao
nekoga ko treba samo da ispunjava nečije zahteve i da svaki put bude kriv kada
se ne uspe.
Neću da ponavljam ono što sam rekao prošle, a i ove sezone - svako ima svoje limite
uključujući i trenera.
Ono što mi najviše smeta je da je uprava ukazala (slepo) poverenje i podršku
treneru koji je iznad kluba stavio sebe.
Partizan je za više od jedne decenije postao institucija koja se poštuje van granica
ove zemlje. Institucija u koju su mladi igrači gledali kao u nešto što će da im
ostvari njihove snove. Institucija u kojoj je svako jedva čekao da udje u igru i
pokaže svoj maksimum (borbenost do kraja se podrazumevala). Pa šta mislite zašto je
Mačvan rekao da želi samo u Partizan i nigde više.
Uprava mora da shvati da je i trener DEO tima i da mora da se uklopi u koncepciju,
strategiju i ciljeve. Svi uspešni klubovi to rade. Naravno da ne može da se večito
pobedjuje i uvek bude najbolji. Ali zbog jednog neuspeha se ne menja koncepcija i to
je ono što je krasilo Partizan - stvarani su i dovodjeni igrači u skladu sa tim i na
kraju su i ostvareni najveći uspesi.
Da se razumemo, ne kritikujem ja Jovanovića, ali je veliko pitanje da li je u trenutku
najvećih uspeha kluba trebalo njega baciti u vatru i to na ovakav način. Dule je imao poverenje
ali je sa druge strane i po cenu nekih poraza davao šansu igračima da igraju, da se unapredjuju,
da u skladu sa njihovim trenutnim mogućnostima pravi koncepciju igre, a ne da ih tera
da slepo igraju nešto što im ne leži.
Ako pogledate učesnike F4 Evrolige videćete da svako ima koncepciju igre prilagodjenu
igračima, a ne igrače prilagodjene koncepciji trenera.
Zaradi dobiti Partizana nadam se da će nešto da se promeni - dugo i mukotrpno se dolazi
do vrha, ali se, na žalost veoma brzo potone i gubi teško zaradjeni ugled.

Hvala.

Hoces iskreno?

pre 12 godina

Kvalitetniji basket igra se kod mene u ulici...
Ocajna kosarka u prvom poluvremenu.Sve ukupno 2 minua kosarke i to kada Kecman ima loptu.

nikola

pre 12 godina

Znam da treba sacekati kraj utakmice da bi se ista komentarisalo, ali ja moram da kazem da ovo sto Partizan igra je tuga najtuznija. Bez obzira da li cemo pobediti ili ne, ovakvo mucenje ja nisam u svom zivotu doziveo... Nesto mora da se menja pod hitno. Ovo nije kosarka, ovo je silovanje direktno u mozak!

antimatter

pre 12 godina

Nikad jadniji Partizan. Mnogo, ali MNOGO loše igramo!
Ovakva igra je lični pečat velikog trenerskog maga, na koga ovaj put neću trošiti reči...

Đorđe

pre 12 godina

Ni dok je Dule bio trener nismo igrali atraktivnu, brzu i lepršavu košarku, ali smo bili prepoznatljivi po disciplini, jakoj odbrani,dominaciji u skoku i naravno razvoju mladih igrača. Ništa od toga nije ostalo.
Za 25 godina koliko gledam Partizan mi nikada jadnije nismo izgledali. JADNO je jedini atribut koji može da opiše našu igru. Trener je zbunjen, odsutan, ne zna gde se nalazi i tu svoju nesigurnost prenosi na igrače, što se reflektuje očajnim procentima šuta i velikim brojem izgubljenih lopti. Ne mogu da verujem da za 2 godine mi nismo odigrali jednu normalnu napadačku akciju. O individualnom napretku igrača da ne govorim. Nijedan plej nam nije valjao, a oni svi igraju u najjačim klubovima. Čovek nema osećaj za tajm aut, nema osećaj za izmene, za promenu odbrane, ma jednom rečju nema osećaj za košarku.
On mora da ide. I to ne samo zbog loših rezultata, već zato što je već izvesno da će uništiti Miljenovića, Bogdanovića, Bešovića, Anđušića i ostale klince koji bi trebalo da predstavljaju budućnost naše košarke.
I po prvi put ću reći VLADO ODLAZI!

dr dule vujosevic

pre 12 godina

Alo be kakva je ovo kosarka, ni losiji klubovi ne prave ovoliko gresaka koliko partizan,nema organizacije u napadu ko da i trener ne zna sastaviti akciju,i ne razumem sto partizan nikad ne igra pik en roll kad ima prostora za to al sve u svemu ovo je bruka za gledati ovakvu kosarku...

Goxi

pre 12 godina

Ja nisam kosarkaski trener ali mi se cini tako glupim potezom da ne pocne Lucic drugu cetvrtinu,udje covek u petom minutu,zagrija ruku,kraj cetvrtine i Vlada ga odmah isece i ostavi na klupi,po meni bi logicnije bilo da je nastavio i odigrao pocetak druge cetvrtine a onda da odmori!Ali eto ako mu Todoric i Danilovic veruju...

Cile

pre 12 godina

Jedna od najlošijih utakmica Partizana koju sam gledao, ali nije prva koju Vlada svojim usporenim odlukama i bez pravih ideja vodi! Igrači su u totalnom potonuću, VLADO ODLAZI AKO ZAISTA VOLIŠ PARTIZAN!!!

влада011

pre 12 godina

Браво Даниловићу-Тодорићу-Јовановићу!
Успели сте да од кошарке направите нови спорт R&R (комбинацију рвања и рагбија). Једино питање је ко то може више да гледа?

terza

pre 12 godina

kada je vj postao trener posalo sam komentar da to nije covek dorastao da vodi partizan i "popio" 100000000 negativnih ocena. on sve vreme pokusava da bude kao dv, cak mu i govor i mimuku "skinuo"... sa sve onim duletovim ceskanjem po glavi, a sta je napravio u poslednje 2 sezone? ovde pre svega mislim na igrace koji su kod njega postali nesto... nema nijedan! prosle godine je uspeo da osvaja trofeje na onom sto je ostalo od rada prethodnih godina, plus je imao trojicu dobrih stranaca - veselog, gista i dzerelsa, da ne stavljam i dzavaija u istu grupu. koji jemlad igrac "proradio" kod njega? ne znam koja sila drzi njega na klupi (ko ga je i doveo uopste) ali svaka im cast - uspeli su da partizan odigra nejgoru sezonu od raspada sfrj, bar sto se kvaliteta kosarke tice. fuj.
p.s. cestitke cedeviti, ali kako su igrali sutra ce biti laganih +20 za maccabi

Dule Pacov

pre 12 godina

Ruglo i prostota, ljudi ne igraju kosarku, nemaju predstavu sta rade, lucic se malo nesto razigrao na pocetku, reko bice opasno, kad ono truba.. Macvan covek igra kosarku godinama, ne moze ubode slobodno i to ti je, kao da vidi loptu prvi put u zivotu, ljudi nemaju viziju uopste, cenim da je za to sve verovatno trener kriv, covek koji autoriteta nema nikakvog, na tajmautovima prica igraci gledaju okolo zveraju, on pokusava nesto.. dodje kecman vikne, svi u kecmana blenu, kecman sinonim za autoritet u odnosu na Vlada.. Volim taj partizan, ali mi uopste, ali uopste nije zao sto su ispali, kad nista pokazali nisu, sramota bi bila da su prosli nekim cudom dalje..

sve sve al...

pre 12 godina

sve mogu da razumem al tako velik procenat promasenih slobodnih bacanja i gresaka u napadu ne mogu. pa cime se oni bave u zivotu osim sto pikaju loptu ceo dan svaki dan. i ja sam se bavio kosarkom i znam da sve moze da se popravi vezbanjem: nije mi jasno da oni profesionalni sportisti tako mase! inace nemam nista protiv tima,realan sam i zadovoljan sem ovih opaski!

Žuta tribina

pre 12 godina

Utakmica je bila jedna od najgorih antireklama košarke koje sam ja vidio. Jedina razlika među timovima je bila što je Cedevita igrala očajno, a Partizan sramotno. Užas... Kao navijaču Cibone, osim što sam potrošio skoro sat vremena na ovo mučenje, može mi biti žao jedino što Repeša nije došao u klub mjesec dana ranije, jer Cibona bi danas razbila bilo koju od ove dvije ekipe. Sutra se nama pobjedi Cedevite jedino zato što bi ih kao prvake regionalne lige bilo slađe isprašiti u finalu prvenstva. A Partizana mi je malko i žao, koliko su se srozali.

Branko

pre 12 godina

Do danas sam podrzavao Jovanovica ali on je samo za pomocnog trenera da trenira centre za druge nije.Obavezno vratiti Duleta Vujosevica !!!

Cacanska-savremena-kosarka

pre 11 godina

Vec sam pisao o ovome, ali sam bio razapet jer nisam zeleo dobro klubu (ajd' da to tako kazem). Ko poznaje savremenu Cacansku kosarku, moze da uoci neke slicnosti na relaciji Jovanovic - Partizan. Ko ne poznaje, evo reci cu mu, kao bivsi kosarkas koji je imao za trenera jednog ovakvog "trenera" nalik Jovanovicu i kao neko ko prati utakmice mladjih selekcija Cacanskih timova, samo cu reci, odgledajte neku utakmicu mladjih selekcija KK Borac ili Mladosti i obratite paznju na 5 igraca koji igraju tih 40 minuta i ostavite vase predloge i ideje sta bi momci koji utakmice provedu na klupi mogli da rade za vreme tih utakmica (da vezu ambleme, da citaju Burdu, da ljuske orase...). Jovanovic je samo jedan takav trener koji je uspeo da se dograbi klupe velikog kluba kao sto je Partizan. A najgore od svega je sto nam je srpska kosarka puna ovakvih strucnjaka koji treniraju decu i vrse selekcije!!! Sto se Jovanovica konkretno tice, rekao sam isto cim sam ga video na klupi Partizana, reci cu i sad – tip je sirov, ogranicen, bezidejan, sporo kapira, nije samokritican, stavlja sebe ispred kluba, psiholog nula. Ima sve karakteristike da ne bude kosarkaski trener nekog ozbiljnog kluba! Zarad nas, a prvenstveno sebe, podnesi ostavku kao gospodin, priznaj da nije ovo za tebe i posveti se necemu drugom. Ovako dobronamerno...

Očajno

pre 12 godina

Gledao sam prvih pet minuta i odustao. Mi pet poena, oni tri, košarka na nivou totalnih pacera. Ne mogu i neću da se mučim sat i po.

komplekss

pre 11 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.
(Drazen Petrovic, 28. april 2012 20:24)

Vidi ga ovaj...Mi Hrvati,Vi Hrvati,Oni Hrvati...a taj Drazen u koga se toliko kunes je prvo Srbin pa sve ostalo...

Toliko.

007

pre 12 godina

Kao prvo da cestitam Cedeviti na pobedi i na ulasku u finale i da im pozelim srecu .
Kao drugo .. nadam se da ce strucni stub Partizana uvideti da je VJ greska i da ce uskoro resiti pitanje trenera .
Momcima zelim da se dobro odmore , psihicki oporave i uzmu domacu ligu , pa dogodine u nove pobede .

Košarkaš

pre 12 godina

Cedevita je jednostavno bolji tim,šta bi tek bilo da je igrao Smodiš.Bez velikog učinka Mačvana(igrao nedovoljno oporavljen,nije tenirao u zadnje vreme),a danas je bio očajan,Partizan ne može dobiti ni jednu ozbiljnu ekipu,uz Raduljicu i Kecmana,koji je već u godinama,to je sve što vredi u Partizanu,Džejms je smešan igrač,na velikim se utakmicama pokazuje kakav si igrač,a on je danas svojom igrom sve rekao.Očigledno da je atmosfera više odgovarala Cedeviti,jer oni i igraju redovno pred praznim tribinama,imam utisak da je sve ono što navija za njih u Zagrebu i došlo danas u Izrael.

igor

pre 12 godina

Vi sto pisete da je prazna hala da li bi dosli u npr Beogradsku arenu da gledate polufinale final foura regionelne lige izmedju recimo cedevite i krke?

Habs

pre 12 godina

Idi Jovanovicu vise, idi, ja znam da ti zelis, ali jednostavno ne znas, ne umes, nisi ti za trenerski posao. A jos kada sam cuo Tegeltiju kako prica kako Jovanovic "krupnim koracima grabi stazama, Obradovica, Ivkovica..." ne zna se ko je smesniji. Spasi Partizan i idi.

arsen

pre 12 godina

Ja razumem da je ovaj Jovanovic, trener koji nije skup, ali covek jednostavno ne poseduje znanje, lucidnost, sta god da vodi Partizan..Smenite ga, aman, rezultati su mu jadni, gubi se na utakmicama, skace, valja se po parketu, neam autoritet kod sudija niti ima naznaka da ce sa ovom telecom facom ikad da ga stekne..smenite ga vise, ovo je mucenje...partizan nikad gori nije bio..

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Teška srca moram reći da je i ovako loša(izvan forme) Cedevita kvalitetnija od Partizana,a da im je Smodiš igrao utakmica bi bila prelomljena još u poluvremenu.Dogodine će oni biti još jači jer im novac nije problem...Nadam se samo da će igrači uzeti titulu i bar malo osvetlati obraz institucije,ali dok je V.J. na klupi ne bih se nažalost baš kladio u to!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Alcale

pre 12 godina

Ja sam već pre par meseci prestao da pratim KK Partizan zbog VLADE JOVANOVIĆA. Čovek je zalutao u košarci a vodi tim duplo bolji od bilo kog Duletovog!

jordan

pre 12 godina

Najvise me iritira nas prvi bek suter milosavljevic,decko je par puta pri sutu za tri promasivao ceo kos,uspeh je bio i kad odvali tablu,ali ga vlada uporno forsira!-hitno sa njim u megu

Ricky

pre 12 godina

Daniloviću i Todoriću, šta je ovo? Da li je ovo bila košarka? Svesno ste gledali kako je tim propadao sve dublje i dublje tokom cele sezone, i ništa niste preduzeli. Dovedite ozbiljnog trenera i nekoliko ozbiljnih igrača ako mislite da se sledeće sezone ozbiljno takmičite. Upropastili ste sve što ste godinama stvarali. Sa ovakvom igrom nema ništa od domaće titule. Zapravo, pitanje je i da li ćete uopšte ući u finale.

f4

pre 12 godina

17 izgubljenih lopti Partizana i 15 ofanzivnih skokova Cedevite!
O praznim minutima i slobodnim bacanjima necu da trosim reci!
Jovanovicu na skolovanje u SAD ili odlazi, nista inovativno nema u tvom radu! Mozda za pocetak mozes na seminar kod Mute...Nije mi samo jasno kako klub dozvoljava ovakvo brukanje. Najzalosnije je sto svi u upravi kluba misle da je ove godine zabelezen veliki uspeh prvenstveno zbog igrackog kadra, koji su sami selektovali.
Pocetak kraja.

Šaca

pre 12 godina

treba svi da se raziđu a posebno treba promeniti trenera koji je kroz celu ligu demonstirao antikošarku, bezidejnu, sa idejama koje nisu svojstvene ni početnicima u nižem rangu takmičenja. Katastrofalna igra, trener za godinu dana (manje) nije uspeo da formira vođu tima (nije ni Dule) koji će kada kaže daj je meni, ima da mu daju da šutne pa bilo šta da se desi. Ekipa nema niti jedan uigran napad, niti se zna kada će i ko da uđe u reket ili da šutne, svaka lopta je čista improvizacija. Smena trenera a i većina igrača odlazi (kao pozajmljeni) ili kraj karijere, prema tome, ajde ispočetka.

Cibona

pre 12 godina

Cedevita je skup dobrih individualaca i to je pokazala večeras a ako ćemo realno Cedevita je ove sezone vodila MAccabi u Zagrebu do zadnje sekunde i izgubila a u Tel avivu je skoro dobila u zadnjim sekundama i vodila Maccabi po 10 razlike u određenim trenucima...Partizan je dobar klub ali za nijansu je slabiji od Cedevite a mora se priznati da su ona 4 slobodna bacanja preokrenula čitavu utakmicu u korist Cedevite...uglavnom loša košarka i nadam se da sutra u finalu Cedevita može pokušati parirati Maccabiju ali teško...uglavnom čestitke Partizanu i mora se reći da je ovo velika pobjeda kluba koji se razvio u velikana u par godina...a i vo je kompenzacija za Cibonu

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Pratim KK Partizan bezmalo 30 godina i nikada nisam gledao ovako lose izdanje omiljenog kluba...24 poena u drugom poluvremenu-katastrofa !

Kako tebi nije dobro, brate......

pre 12 godina

Iskreno se radujem svakom neuspehu KK Partizan
(dragan, 28. april 2012 21:10)

A da probaš da se iskreno raduješ nečemu drugom, vrednijem, lepšem, boljem....

HlaoRu

pre 12 godina

Cestitke timu Cedevite, veceras su bili manje los tim i zasluženo su pobedili.

Što se tiče Partizana, propisno smo se obrukali. Uvek sam do sada branio Jovanovića i govorio da mu treba dati vremena, ali ovo je bilo previše i mislim da je vreme da čovek da ostavku. Ovako slabo spremljen tim za ovako važnu utakmicu još nikada nisam video!

VLADO ODLAZI!

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Nisam gledao mec, ali se ovom nisam nadao. Respektabilna ekipa ne sme da gubi od vestacke tvorevine kakva je Cedevita. Realno je da Vlada preuzme odgovornost

Koja je to vrsta uživanja ?!

pre 12 godina

dere vas cedevita grobari. Ako. Uživam a tek ću kad vas Zvezda odere u domaćem finalu.
(delije sever Kari forevr, 28. april 2012 18:56)

Gledaš, pošto ti je jedina uteha kad nas neko pobedi. Svestan si da je to za vas fuzionisane(klonirane) naučna fantastika.

zexx

pre 12 godina

Sudeci po rezultatima u ABA i EL je vise nego ocigledno da je slabiji nego prethodnih sezona. Jovanovic slabo kontrolise mec a i igraci su slabi.Nema ko da probaci loptu kroz obruc. Lose i stranci igraju u partizanu.
Mozda bi bilo bolje investirati u domace igrace.

Deseticon

pre 12 godina

E stvarno...taktika je bila da igraju na faulove sa malo koseva, i onda popuse sopstvenu taktiku, fule pola slobodnih bacanja. Gagi samo protiv Zvezde igra, nikakav kosarkas...Vlado je uspio da Andjusica i Mavana utopi u opstu letargiju koju sam siri. Sve u svemu, remont je neophodan, a vjerovatno i izvjesan. A ovo Cedevita i to-sretno im bilo u finalu, ali postojace dok je para, a Partizan je tu duuugo, i bice jos duuuze, imalo para, nemalo. Uzdravlje ljubitelji kosarke!

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz da Jovanovic nije (jos uvek) trenerska velicina za Partizan i da mora jos mnogo da uci, pa onda da vodi nas klub. Niko nije ni ocekivao da pobedimo Makabi, ali da izgubimo od Cedevite pa jos 12 razlike je velika sramota!
Ove sezone se nismo plasirali medju 16 u Evroligi, i ma koliko je to dostignuce daleko, imali smo ga u saci (samo smo trebali da pobedimo valjda Sarlou koju su svi zivi pobedili). KLub godinama igra u kontinuitetu u top 16, top 8, pa cak i f4, a ova god je bila jako vazna zbog eventualne A licence. I onda na to dodje i ovo.
To su cinjenice, hvala ti Vlado na svemu, vrati se ponovo u Partizan ali kad jos malo naucis zanat. Sada nam treba ili povratak Vujosevica ili nekog dobrog trenera.

goran

pre 12 godina

ja jesam tolerantan i cesto imam razumevanja za nesto sto i nije opravdano,ali ovo je sramota od igre i od forme...na zavrsni turnir odlaze u najgoroj mogucoj formi,gori su nego na pocetku sezone...gube i jaci i veci od nas,ali ovakav sramotan poraz ne pamtim od partizana,,toliko izgubljenih lopti,promasaja,ne treba da si ekspert da vidis da je ovo ocaj...mnogi momci nisu dorasli ovom dresu...

gosha

pre 12 godina

jednom rijecju ovo je bio pakao i od utakmice i od sudjenja i od svega. kao sto neko vec rece, veceras pocinje nba playoff pa bi preporucio svima da pogledaju malo kako se kosarka igra.
vlada jovanovic totalno promasio profesiju, kao da im je ubio svu zelju u njima. cijelu utakmicu jedna te ista akcija se vrti, pa neki osrednji juniori bi to vise provalili

Mr Roster

pre 12 godina

Jovanovicu, hvala ti sto opravdavas svaki moj post, tako da vise nema ni svrhe bilo sta da pisem, svaka nasa utakmica sa tobom na klupi govori vise nego sto se recima moze opisati...
Sad ces nam na konfu reci da je bio pritisak, da nas je Sokic ubio trojkama, a sve sto interesuje bilo kog pravog navijaca Partizana jeste - kad ti letis?

Drazen Petrovic

pre 12 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.

stribor

pre 12 godina

i kada ne budeš prvi tiiii.....

svima koji se raduju neuspehu Partizana
svima koji su ćutali prošlih 5 uzastopnih titula
svima koji su zaboravili Barsu u Beogradu i sve ostale koji su redom padali
da baš svima

i tada ću da te volim ja........

zabrinuti

pre 12 godina

Pre par nedelja sam napisao da je ostalo jos samo da od zvezde izgubimo, sve ostalo smo doziveli s Jovanovicem. Ako ostane i iduce sezone bice dobro da nam igraci budu znali pravila makar. Sramota.

mirko

pre 12 godina

Ja nisam košarkaški stručnjak, ali kao gledalac i ljubitelj košarke, ne sećam se da je Partizan odigrao ovoliko loših utakmica u jednoj sezoni.
Nije bitno da li je Partizan ušao u finale, ali ovako bezvoljna igra, ovoliko grešaka je neobjašnjivo, za tim koji ima ambicije da nešto znači u evropskoj košarci. Možda je i dobro što se ovo desilo, valjda će u Upravi shvatiti, da ovaj tim sa ovim trenerom može čak da ne osvoji prvenstvo Srbije.
Mi koji navijamo za Partizan, prinuđeni smo da čekamo neke nove vetrove u Partizanu, jer ovo nije samo slab dan, nego nesposobnost, i zavaravanje u stilu, slabo smo odigrali jednu četvrtinu, ili nismo se zalagali, i slično ne prolazi.

Nikola

pre 12 godina

Ajde ne filozofirajte isto smo ovako igrali i sa Duletom, ko je tada pogadjao dva vezana bacanja? Ajde ne pricajte imali smo i vise izgubljenih lopti, samo je tada Veseli svojom igrom u odbrani i skokovima vadio fleke. Shvatite da nije bilo Veselog ne bi ni jednom igrali top8 ili f4. Potrebno nam je strpljenje da nam dodje neki novi igrac koji ce praviti razliku. Da je to lako svi bi to radiili. Koliko Klipersi cekaju igrace kao Pol i Grifin i opet to nije garancija da ce nesto osvojiti u narednih 10 godina.

enigma

pre 11 godina

Svemu jednom dođe kraj.To je život...Ako bude pameti i volje biće još prilika....
(MisterTwister, 28. april 2012 22:22)

Normalno da svemu dodje kraj, nisam ni mislio da ce osvajati sve doveka, ali ono sto me boli je igra i borba, tj. njihov nedostatak...

kiza

pre 12 godina

Danilovicu,sta je ovo? Kosarka?
Dekadencija,antipropaganda,najruzniji oblik unistavanja necega sto smo voleli i za sta smo maltene ziveli.Zar ti nije jasan znak broj gledalaca u Pioniru na zadnje tri utakmice?Zar se ne plasis,zar ne vidis da se mit i carolija gube,da mozda nepovratno nestaju?Veliki kad padnu mnogo boli.Kog mladog igraca si dobio ove godine?Sta je ostalo za sledecu sezonu?
Budi se,OTERAJ VLADU I IGRACE KOJI NE PREPOZNAJU PIONIRIZACIJU,CASOVE LJUBAVI I VELICINU KLUBA ZA KOJI IGRAJU!REAGUJ!MI SMO PARTIZAN!

vatHr

pre 12 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!

Miki Maus

pre 12 godina

Reci cu samo jedno! Dok je moj Partizan vodio DV ja sam gledao sa puno zara utakmice i kada smo gubili po 20 razlike ali ovo kako god zavrsi ja ne mogu da gledam! JEDAN JE DULE!!!

hajduk split

pre 11 godina

K.k partizan na što si spao.Čitam portal redovno no moram vam se malo nasladiti s informacijom da je K.K SPLIT s veteranom Nikolom Vujčićem koji nije odigrao ozbiljnu utakmicu godinu dana i par klinaca iz splita koji nisu primili plaću 13 miseci, pobjedio K.K. CEDEVITU.Zanimljivo za tu cedevitu je igrao i SMODIŠ!Bez ljutnje ali pre pre loši ste mogli bi van puvat za vratom u sljedećoj sezoni nlb lige.

Sercan

pre 12 godina

Kako vreme odmice sve sam vise siguran da je Dule postavio Vladu kako bi mi videli da je on nezamenjiv. Da me ne razumete pogresno, hvala Duletu za sve sto je uradio za KK Partizan, ali treba prostora dati znalcima onima koji to zasluzuju. Licno bih voleo da vidim Saleta Djordjevica u Partizanu.
Jos malo o Duletu za mene je njegova slika izbledela onda kada je prisao Djuri i zato sto stalno pominje kako je on predsednik JUGOSLOVENSKOG Sportskog Drustva. Dokle?

zalosna sova

pre 12 godina

Sramotna predstava.mislim da bi se u skoli kosarke trebalo uciti,kako jedan nesposoban trener moze da unisti jedan tim.Ovo je najgora igra u zadnjih 30 godina,a da ironija bude veca ,budzet je najveci u zadnjih 10 godina. Tvrdoglavo zabadanje glave u pesak od strane uprave,iako su svi vec na pocetku sezone videli o cemu se tu radi ,je doslo glave nasem klubu.
Jovanovicu,ako imas i trunku morala i savesti,odlazi!upravo, vrati Vujosevica,a ako niste sposobni da uradite ono sto armija navijaca ocekuje od vas,kupite se zajedno sa Jovanovicem.

Navijac Zvezde

pre 12 godina

Pljujete po treneru a koga to pametnog igraca imate? Vas je u periodu "dominacije" krasila jaka petica, odlicna trojka mislim pre svega na Veselija, uz pleja amerikanca koji odskace. Sad niti centra imate, o poziciji 3 da ne pricam, a ni ovaj plej nista znacajno ne odskace od ostalih. Super vam je sto imate Peru Bozica da dize trofeje kako kazete i hvalite se time. Izgleda da se Pera malo umorio dizanja silnih trofeja pa se ceo sistem koji je Dule gajio polako rusi. Ne bih voleo da je tako ali na to mi lici. Za to sigurno nije kriv trener Vlada Jovanovic po meni. I prosle godine je bio trener pa ste imali dobre rezultate i "dominirali" ste. Ali dobro kad nema rezultata ko je drugi kriv nego trener nazalost to je kod nas bar jasno...

A licenca

pre 12 godina

A zasto mislite da partizan,nije ovo namerno izgubio,zbogg toga sto ove godine dobijamo A licencu za evroligu...Partizan je instituc tamo ligu institucija,nece mo mi da igramo neku tamo ligu da igramo koju su osnovali cigani i kad smo i tu uspostavili dominaciju oni ubace Makabi koji nema veze sa Jadranom i Nama uopste..Al jbg.A vi sto pljujete vladu Videcete za 2-3 godine kad on osvoji evroligu sa Miljenovicem,Besovicem,Jaramazom,Novicom i ostalom masinerijom....pA cu tad videti dal ce te ga pljuvati tako.....Jer kako rece Danilovic Za Partizan Navija gospoda a ne neki tamo internet navijaci...koji su 1-2 puta otisli na utakmicu Partizana..............Partizan u Srcu...Puna podrska vladi i Todoricu...........PARTIZAnN

Sinke Grof

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neka ekipa nema 50% suta iz slobodnih bacanja!?Bravo Jovanovicu! Sjajno si pripremio ekipu za zavrsni deo! Ma da,uzecemo titulu u usranom nasem prvenstvu i bices veliki trener! Svaki trener iz Srbije bi uzeo titulu u nasem prvenstvu!Nemas se cime ponositi!

Zuki

pre 12 godina

Ajde bre strucnjaci, je l' Jovanovic promasio 11 slobodnih bacanja i prodao 15 lopti?
Bekovi Partizana su limitirani igraci i ne mogu da pruze ono sto Partizanu treba. Najbolji bek nam je Kecman sa 35 godina. Treba zadrzati jednog ili dva za rotaciju i odbrambene zadatke a ostali voljno. Ove sezone smo uboli 3 najgora pleja amera. S tim sto mi se onaj prvi najvise svideo.
Komentator je bio upravu. Kosarka nam tone sve nize i nize. Partizan je bio cvet iz blata i dugo je izdrzao u ovakvim uslovima. Nema VJ nista s tim.

milojko

pre 11 godina

Ne znam sta je uzrok ali ovo je najgore izdanje kluba u poslednjoj deceniji,moze da se izgubi to nije sporno,ali ne sme da se igra bez 110% snage !

King Donyell

pre 12 godina

Па добро, боље и да испаднемо, него да одиграмо сиротињски против Макабија.

mhg

pre 12 godina

Znalo se od pocetka sezone kome je namenjen trofej! Fala lepo, nemojte nam svracati sledece sezone, neka samo balkanci igraju!

Sto se tice same utakmice...Vlado odlazi!!!

HAHAHAHAHAHA

pre 12 godina

znaci,stvari stoje ovako: cetvrtoplasirana ekipa prvenstva hrvatske (cedevita) rijesava prvoplasiranu ekipu srbije (partizan) bez suvisnih "zasto". pa sad vi vidite koliko je jaka hrvatska kosarka,hahahahahahh

Nemanja

pre 12 godina

Sad će svi pljuvati Jovanovića, ali nije on čovjek ništa kriv. Ni Dule ne bi uspio ništa sa ovima, Katić, Raduljica, Milosavljević "kao" profesionalni igrači, nisu u stanju bacanja pogoditi, James i Milosavljevic bacaju cigle umjesto da sutaju za tri poena...Dobro, priznajem, kriv je i Jovanovic, ali samo zato što mu Andjusic stalno grije klupu (donio nam kup), Bogdanovica nema nigdje, a momak je budućnost, ne samo Partizana, nego srpske košarke....Stalno branim evropsku košarku, ali NBA je za ovo druga dimenzija.

Napred Partizan

pre 12 godina

Ovo je nasa realnost nazalost. Nekada smo ove igrace gledali u Hemofarmu I FMPu a danas ta "klasa" igra za Partizan. Uz tu, I konstataciju da su Kecman I Bozic penzosi (uz svo postovanje), zakljucak je prost! Bice bolje valjda.

Mikeli

pre 11 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!
(vatHr, 28. april 2012 21:36)

Brate navijac sam zvezde,ali moram da reagujem! Je l moguce da ste nakon jedne ejdine pobede vec pomislili da ste bolji u kosarci! Pa kako moze cedevita viti bolja od partizana koji je 5 godina ubedljivo najbolji klub ovog dela evrope po svim parametrima? dAJ NE BUDI NEOZBILJAN!
sto se fudbala tice i tu cemo vas prizemljiti (i ovako jadni i bedni) kao sto smo u bukvalno svakom sportu to cinili!

GrobaR

pre 12 godina

Ljudi samo bez teskih reci, igraci ne primaju plate sto nije opravdanje, samo ih treba iskulirati dati podrsku Partizanu. Zna se cija su se imena orila Pionirom, od ovih novajlija niko to nije zasluzio. To ce im biti najveca kazna. Jovanovic je uspeo sve igrace da ubije u pojam sa svojom taktikom i on snosi deo krivice. Moralo je doci do ovakve sezone , opet kazem samo bez teskih reci, navijajmo za Partizan a tim momcima ce najteze pasti sto nece biti deo istorije ovako velikog kluba.

bolton

pre 11 godina

Puna kosara lopti...i ono malo za poneti, kao sto vole neki da kazu :-) Moram samo jos da dodam, gledajuci statistiku, da je sramota biti kosarkas i sutirati slobodna bacanja kao dete na casu fizickog...sta bi tek Zucko na ovo rekao...cccc...

vrazmena

pre 11 godina

I kad ne budeš bio prvi ti i kada se čuju zvižduci i tada ću Partizane znaj da te volim ja.
Hvala za ovoliku dominaciju,nadajmo se da će jeopet biti.Podrška 100%

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...
(komplekss, 29. april 2012 11:27

Pa i Novaku je majka hrvatica pa on igra za srpsku zastavu,čovijek je ono što osjeća a ne što ga majka nauči,kec iz matematike za tebe.

Bili Piton

pre 12 godina

Bruka, pa to ti je. Videlo se jiš od početka sezone da je partizan u velikoj krizi i da sistem stalnog menjanja igrača mora jednom da doživi krah. Verujem da ove godine partizan neće osvojiti ni domaće prvenstvo. Debakl će biti potpun, jer propast je sa ovakvom ekipom teško obustaviti. Treba mislti na sledeću sezonu sada, a ne u avgustu mesecu.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.

roki

pre 12 godina

Makabi ne možemo dobiti u gostima, jer realno nemamo tim, a i forma još nije tempirana (šut iz igre je bio očajan), jer ima još do play-of-a, tako da ovaj poraz treba zaboraviti i okrenuti superligi... Niko me ne može ubediti da ovaj stručni štab, koji gradi sistem više od decenije, ne zna šta radi.

ennzo5

pre 11 godina

Poslije ovako lose predstave Prtizana naprosto me strah kako cemo odigrati finale play offa protiv FMPa,ali i ako i to izgubimo utjeha nam je sto Zvezda vise ne postoji.Kako bi i postojala nakon onolikih blamaza godinama protiv crno-belih.

Anton

pre 11 godina

@Kompleksss

Da ti najbrajam mi srbi ovo mi srbi ono, mi srbi najhrabri i najstarji narod. Svi su protiv nas srba i vatikan i zapad i ovo i ono

Drazen nije bio srbin nego pola pola kao a, igro za hrvatski dres i uvijek bio za hrvatsku i prije raspad jugoslavije
A ajde zasto ne dodes u zagrebu gdje drzaenovoj roditelji i obitelj zivi i to reci njima u lice. Trebo si jos ranije kada drazen bio ziv to u lice i bi tebe gore od Divca izbacio van.

komplekss

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.
(Drazen Petrovic, 29. april 2012 10:08)


Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...

Realno

pre 11 godina

Ovo je i više od očekivanog.Prošle sedmice sam pisao u komentaru da je sam ulaz na F4,ogroman uspeh a finale bi bilo vasionski uspeh,jer ekipa nema kvalitet za tako nešto.Vrlo teško da će i u našeoj ligi odbraniti trofej.Ovo je trenutak kada počinje sunovret,narednih sezona se ne osvaja ništa i biće višegodišnji post.

UrosBg

pre 11 godina

Ocajna igra Partizana i sasvim zasluzena pobede Cedevite. Bojim se da je ova igra odraz stanja u Partizanu i da ce tek sad izaci na videlo sta je Jovanovic napravio otkada je on prvi trener. Necemo ga valjda dizati u zvezde zato sto je osvojio kup? Pa ko je trebao da osvoji kup ako ne Partizan? Koliki budzet ima Partizan? Jako sam razocaran ovom sezonom i nadam se da ce Jovanovic konacno da ode.

http://hoopsuniverse.net

vatHr

pre 11 godina

E,slusaj zvjezdas... Ma ne mislim da smo bolji od vas u basketuna temelju jedne-dve tekme,kao sto ni vi niste bolji u rukometu na temelju par tekmi u zadnjih par mjeseci,kuzis? Ovo je bila samo zafrkancija,ajde fala bogu da su nasi konacno dobili nesto odlucujuce.a ovo za nogomet- rastavit cemo vas od zivota,realno.ma znas i sam da je tako isto kao sto i ja znam da nas sigurno derete u basketu.mogu se ja tu nadat 100xkad ste jednostavno bolji.nadu mi budi cedevita,mozda nas taj klub vrati na staze starih uspjeha.

Pedja Grobar 1982

pre 11 godina

Ovaj Vlada je smesan trener!
Neka ide da se kali u Vizuru...mene je kostao mnogo zivaca a nas KK je s njim nazadovao..nemam volje da ga gledam, cujem i da se kali jos godinama na nas racun.NAPOLJE!!
Dule vrati se ko Boga te molim!!!

A za Hrvate koji tvrde ovde da su neki strucnjaci i da je Drazen bio Hrvat: Kako je ime ocu Drazena Petrovica???

A licenca

pre 12 godina

A zasto mislite da partizan,nije ovo namerno izgubio,zbogg toga sto ove godine dobijamo A licencu za evroligu...Partizan je instituc tamo ligu institucija,nece mo mi da igramo neku tamo ligu da igramo koju su osnovali cigani i kad smo i tu uspostavili dominaciju oni ubace Makabi koji nema veze sa Jadranom i Nama uopste..Al jbg.A vi sto pljujete vladu Videcete za 2-3 godine kad on osvoji evroligu sa Miljenovicem,Besovicem,Jaramazom,Novicom i ostalom masinerijom....pA cu tad videti dal ce te ga pljuvati tako.....Jer kako rece Danilovic Za Partizan Navija gospoda a ne neki tamo internet navijaci...koji su 1-2 puta otisli na utakmicu Partizana..............Partizan u Srcu...Puna podrska vladi i Todoricu...........PARTIZAnN

Drazen Petrovic

pre 12 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.

komplekss

pre 11 godina

hrvatska kosarka je jedna od najboljih na svijetu i bolja od srpske, gledano talent pojedinih igraca (igraci koji su definitivno utrli put svim ostalim europskim igracima, kao sto su bili Kresimir Cosic i veliki Drazen Petrovic) i tradiciju ali klubove i reprezentaciju upropastila su mafija i nesposobni savezi i uprave.

Cedevita je primjer dobro organiziranog kluba i put ka ponovo svijetlo hrvatskoj kosarkaskoj tradiciji. Ne zaboravimo da Hrvati imaju najveci talent koji dolazi iz Europe nakon Drazena Petrovica, mladoga Sarica i da im mlade repreznetacije imaju redovito visoke domete.
(Drazen Petrovic, 28. april 2012 20:24)

Vidi ga ovaj...Mi Hrvati,Vi Hrvati,Oni Hrvati...a taj Drazen u koga se toliko kunes je prvo Srbin pa sve ostalo...

Toliko.

HAHAHAHAHAHA

pre 12 godina

znaci,stvari stoje ovako: cetvrtoplasirana ekipa prvenstva hrvatske (cedevita) rijesava prvoplasiranu ekipu srbije (partizan) bez suvisnih "zasto". pa sad vi vidite koliko je jaka hrvatska kosarka,hahahahahahh

Nikola

pre 12 godina

Ajde ne filozofirajte isto smo ovako igrali i sa Duletom, ko je tada pogadjao dva vezana bacanja? Ajde ne pricajte imali smo i vise izgubljenih lopti, samo je tada Veseli svojom igrom u odbrani i skokovima vadio fleke. Shvatite da nije bilo Veselog ne bi ni jednom igrali top8 ili f4. Potrebno nam je strpljenje da nam dodje neki novi igrac koji ce praviti razliku. Da je to lako svi bi to radiili. Koliko Klipersi cekaju igrace kao Pol i Grifin i opet to nije garancija da ce nesto osvojiti u narednih 10 godina.

vatHr

pre 12 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!

zabrinuti

pre 12 godina

Vrhunska atmosfera u Nokia areni, za vrhunsku kosarku koju ocekujemo od kluba u pokusaju iz skoro Zagreba i velikog kluba kojemu je polutrener ubio radost u kosarci. Ocekujemo mucno popodne. Za one koji bi pitali zasto onda gledam: zato sto je Partizan vecan, sve drugo je prolazno.

roki

pre 12 godina

Makabi ne možemo dobiti u gostima, jer realno nemamo tim, a i forma još nije tempirana (šut iz igre je bio očajan), jer ima još do play-of-a, tako da ovaj poraz treba zaboraviti i okrenuti superligi... Niko me ne može ubediti da ovaj stručni štab, koji gradi sistem više od decenije, ne zna šta radi.

Zuki

pre 12 godina

Ajde bre strucnjaci, je l' Jovanovic promasio 11 slobodnih bacanja i prodao 15 lopti?
Bekovi Partizana su limitirani igraci i ne mogu da pruze ono sto Partizanu treba. Najbolji bek nam je Kecman sa 35 godina. Treba zadrzati jednog ili dva za rotaciju i odbrambene zadatke a ostali voljno. Ove sezone smo uboli 3 najgora pleja amera. S tim sto mi se onaj prvi najvise svideo.
Komentator je bio upravu. Kosarka nam tone sve nize i nize. Partizan je bio cvet iz blata i dugo je izdrzao u ovakvim uslovima. Nema VJ nista s tim.

ennzo5

pre 11 godina

Poslije ovako lose predstave Prtizana naprosto me strah kako cemo odigrati finale play offa protiv FMPa,ali i ako i to izgubimo utjeha nam je sto Zvezda vise ne postoji.Kako bi i postojala nakon onolikih blamaza godinama protiv crno-belih.

Nemanja

pre 12 godina

Sad će svi pljuvati Jovanovića, ali nije on čovjek ništa kriv. Ni Dule ne bi uspio ništa sa ovima, Katić, Raduljica, Milosavljević "kao" profesionalni igrači, nisu u stanju bacanja pogoditi, James i Milosavljevic bacaju cigle umjesto da sutaju za tri poena...Dobro, priznajem, kriv je i Jovanovic, ali samo zato što mu Andjusic stalno grije klupu (donio nam kup), Bogdanovica nema nigdje, a momak je budućnost, ne samo Partizana, nego srpske košarke....Stalno branim evropsku košarku, ali NBA je za ovo druga dimenzija.

Navijac Zvezde

pre 12 godina

Pljujete po treneru a koga to pametnog igraca imate? Vas je u periodu "dominacije" krasila jaka petica, odlicna trojka mislim pre svega na Veselija, uz pleja amerikanca koji odskace. Sad niti centra imate, o poziciji 3 da ne pricam, a ni ovaj plej nista znacajno ne odskace od ostalih. Super vam je sto imate Peru Bozica da dize trofeje kako kazete i hvalite se time. Izgleda da se Pera malo umorio dizanja silnih trofeja pa se ceo sistem koji je Dule gajio polako rusi. Ne bih voleo da je tako ali na to mi lici. Za to sigurno nije kriv trener Vlada Jovanovic po meni. I prosle godine je bio trener pa ste imali dobre rezultate i "dominirali" ste. Ali dobro kad nema rezultata ko je drugi kriv nego trener nazalost to je kod nas bar jasno...

vrazmena

pre 11 godina

I kad ne budeš bio prvi ti i kada se čuju zvižduci i tada ću Partizane znaj da te volim ja.
Hvala za ovoliku dominaciju,nadajmo se da će jeopet biti.Podrška 100%

влада011

pre 12 godina

Браво Даниловићу-Тодорићу-Јовановићу!
Успели сте да од кошарке направите нови спорт R&R (комбинацију рвања и рагбија). Једино питање је ко то може више да гледа?

komplekss

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.
(Drazen Petrovic, 29. april 2012 10:08)


Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...

Sercan

pre 12 godina

Kako vreme odmice sve sam vise siguran da je Dule postavio Vladu kako bi mi videli da je on nezamenjiv. Da me ne razumete pogresno, hvala Duletu za sve sto je uradio za KK Partizan, ali treba prostora dati znalcima onima koji to zasluzuju. Licno bih voleo da vidim Saleta Djordjevica u Partizanu.
Jos malo o Duletu za mene je njegova slika izbledela onda kada je prisao Djuri i zato sto stalno pominje kako je on predsednik JUGOSLOVENSKOG Sportskog Drustva. Dokle?

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Nisam gledao mec, ali se ovom nisam nadao. Respektabilna ekipa ne sme da gubi od vestacke tvorevine kakva je Cedevita. Realno je da Vlada preuzme odgovornost

hostel

pre 12 godina

E kakva je ovo liga kad se ovakva kosarka igra u polufinalu...Antipropaganda kosarke...Kakva li je to ova nasa superliga kad ovako jadan Partizan njom dominira. Inace, da ne bude zabune i sam sam veliki navijac Partizana, ali ovo je mucno gledati. Trenutno je 59:50, 04:55 do kraja. Ne mozemo da ubodemo ni sa jedne pozicije, a kad se ode na liniju slobodnih bacanja, to je kao da se izvode bacanja u najmnjau ruku sa pola terena....

Alcale

pre 12 godina

Ja sam već pre par meseci prestao da pratim KK Partizan zbog VLADE JOVANOVIĆA. Čovek je zalutao u košarci a vodi tim duplo bolji od bilo kog Duletovog!

Koja je to vrsta uživanja ?!

pre 12 godina

dere vas cedevita grobari. Ako. Uživam a tek ću kad vas Zvezda odere u domaćem finalu.
(delije sever Kari forevr, 28. april 2012 18:56)

Gledaš, pošto ti je jedina uteha kad nas neko pobedi. Svestan si da je to za vas fuzionisane(klonirane) naučna fantastika.

petar.pele

pre 12 godina

Ovo je sramota od košarke i jedne i druga ekipa katastrofa znam sad ce svi da daju minuse ali onaj ko je pošten i ko malo zna ovo je nešto toliko bolno da se gleda moram da iskljucim TV čak i predizborna kampanja je zanimljivija nego ovo pozdrav svim gledaocima i obavezno pola ekipe i sa trenerom napolje treba da igraju mladi da se čeliče sad ce izjave bilo je tenzija itd. Ma nosite se bre upropastili ste sve što je uradio Dule za dve god.

Vojislav

pre 12 godina

Vlado Jovanovicu, zatvori vrata za sobom,molim te,tim ti igra kao grupa gradjana,sramotis nam klub svojim neznanjem. Zamrzeo sam kosarku zbog tebe!

stribor

pre 12 godina

i kada ne budeš prvi tiiii.....

svima koji se raduju neuspehu Partizana
svima koji su ćutali prošlih 5 uzastopnih titula
svima koji su zaboravili Barsu u Beogradu i sve ostale koji su redom padali
da baš svima

i tada ću da te volim ja........

Anton

pre 11 godina

@Kompleksss

Da ti najbrajam mi srbi ovo mi srbi ono, mi srbi najhrabri i najstarji narod. Svi su protiv nas srba i vatikan i zapad i ovo i ono

Drazen nije bio srbin nego pola pola kao a, igro za hrvatski dres i uvijek bio za hrvatsku i prije raspad jugoslavije
A ajde zasto ne dodes u zagrebu gdje drzaenovoj roditelji i obitelj zivi i to reci njima u lice. Trebo si jos ranije kada drazen bio ziv to u lice i bi tebe gore od Divca izbacio van.

Kako tebi nije dobro, brate......

pre 12 godina

Iskreno se radujem svakom neuspehu KK Partizan
(dragan, 28. april 2012 21:10)

A da probaš da se iskreno raduješ nečemu drugom, vrednijem, lepšem, boljem....

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Drazenov otac je Srbin sto samim tim povlaci cinjenicu da je i Drazen Srbin zar ne? To sto ga je mozda majka tako vaspitala i napravila vecim Hrvatom od pape ne znaci da nije Srbin po poreklu a vama Hrvatima ne znam zasto je tesko to da priznate?

prosta matematika 1+1=2...
(komplekss, 29. april 2012 11:27

Pa i Novaku je majka hrvatica pa on igra za srpsku zastavu,čovijek je ono što osjeća a ne što ga majka nauči,kec iz matematike za tebe.

Kiza

pre 12 godina

Poštovani.
Zamolio bih prvo da se prekine kritikovanje igrača.
Ako ste ikad trenirali neki sport (kolektivni) znate da i najveći talent
može da se upropasti, ali i da od najneperspektivnijeg igrača napravite vrlo
kvalitetnog.
Na žalost, govor tela ovih igrača i njihova lica danas daju utisak kao da idu na
prinudni rad, a ne da igraju igru koju vole.
Svako razmišljanje, kreativnost, lucidnost i improvizacija kao da im je zabranjena.
Svako ko kritikuje igrače neka podje od sebe - kako bi se osećao da ga tretiraju kao
nekoga ko treba samo da ispunjava nečije zahteve i da svaki put bude kriv kada
se ne uspe.
Neću da ponavljam ono što sam rekao prošle, a i ove sezone - svako ima svoje limite
uključujući i trenera.
Ono što mi najviše smeta je da je uprava ukazala (slepo) poverenje i podršku
treneru koji je iznad kluba stavio sebe.
Partizan je za više od jedne decenije postao institucija koja se poštuje van granica
ove zemlje. Institucija u koju su mladi igrači gledali kao u nešto što će da im
ostvari njihove snove. Institucija u kojoj je svako jedva čekao da udje u igru i
pokaže svoj maksimum (borbenost do kraja se podrazumevala). Pa šta mislite zašto je
Mačvan rekao da želi samo u Partizan i nigde više.
Uprava mora da shvati da je i trener DEO tima i da mora da se uklopi u koncepciju,
strategiju i ciljeve. Svi uspešni klubovi to rade. Naravno da ne može da se večito
pobedjuje i uvek bude najbolji. Ali zbog jednog neuspeha se ne menja koncepcija i to
je ono što je krasilo Partizan - stvarani su i dovodjeni igrači u skladu sa tim i na
kraju su i ostvareni najveći uspesi.
Da se razumemo, ne kritikujem ja Jovanovića, ali je veliko pitanje da li je u trenutku
najvećih uspeha kluba trebalo njega baciti u vatru i to na ovakav način. Dule je imao poverenje
ali je sa druge strane i po cenu nekih poraza davao šansu igračima da igraju, da se unapredjuju,
da u skladu sa njihovim trenutnim mogućnostima pravi koncepciju igre, a ne da ih tera
da slepo igraju nešto što im ne leži.
Ako pogledate učesnike F4 Evrolige videćete da svako ima koncepciju igre prilagodjenu
igračima, a ne igrače prilagodjene koncepciji trenera.
Zaradi dobiti Partizana nadam se da će nešto da se promeni - dugo i mukotrpno se dolazi
do vrha, ali se, na žalost veoma brzo potone i gubi teško zaradjeni ugled.

Hvala.

Ricky

pre 12 godina

Daniloviću i Todoriću, šta je ovo? Da li je ovo bila košarka? Svesno ste gledali kako je tim propadao sve dublje i dublje tokom cele sezone, i ništa niste preduzeli. Dovedite ozbiljnog trenera i nekoliko ozbiljnih igrača ako mislite da se sledeće sezone ozbiljno takmičite. Upropastili ste sve što ste godinama stvarali. Sa ovakvom igrom nema ništa od domaće titule. Zapravo, pitanje je i da li ćete uopšte ući u finale.

zexx

pre 12 godina

Sudeci po rezultatima u ABA i EL je vise nego ocigledno da je slabiji nego prethodnih sezona. Jovanovic slabo kontrolise mec a i igraci su slabi.Nema ko da probaci loptu kroz obruc. Lose i stranci igraju u partizanu.
Mozda bi bilo bolje investirati u domace igrace.

antimatter

pre 12 godina

Nikad jadniji Partizan. Mnogo, ali MNOGO loše igramo!
Ovakva igra je lični pečat velikog trenerskog maga, na koga ovaj put neću trošiti reči...

Mikeli

pre 11 godina

cudna neka vremena dosla: hrvati dobivaju srbe u kosarci a srbi hrvate u rukometu,hrvati imaju bolje skijanje od slovenaca,a srbi koji nemaju mora bolje igraju vaterpolo od hrvata,a pogledajte samo koliki je jadran. ali jedna stvar ce uvijek ostati ista: uvijek cemo bit bolji od vas u nogometu! saznat cete,samo polako,ima vremena!
a sad idem pit crno dalmatinsko,zivili braco!
(vatHr, 28. april 2012 21:36)

Brate navijac sam zvezde,ali moram da reagujem! Je l moguce da ste nakon jedne ejdine pobede vec pomislili da ste bolji u kosarci! Pa kako moze cedevita viti bolja od partizana koji je 5 godina ubedljivo najbolji klub ovog dela evrope po svim parametrima? dAJ NE BUDI NEOZBILJAN!
sto se fudbala tice i tu cemo vas prizemljiti (i ovako jadni i bedni) kao sto smo u bukvalno svakom sportu to cinili!

Hoces iskreno?

pre 12 godina

Kvalitetniji basket igra se kod mene u ulici...
Ocajna kosarka u prvom poluvremenu.Sve ukupno 2 minua kosarke i to kada Kecman ima loptu.

Branko

pre 12 godina

Do danas sam podrzavao Jovanovica ali on je samo za pomocnog trenera da trenira centre za druge nije.Obavezno vratiti Duleta Vujosevica !!!

hajduk split

pre 11 godina

K.k partizan na što si spao.Čitam portal redovno no moram vam se malo nasladiti s informacijom da je K.K SPLIT s veteranom Nikolom Vujčićem koji nije odigrao ozbiljnu utakmicu godinu dana i par klinaca iz splita koji nisu primili plaću 13 miseci, pobjedio K.K. CEDEVITU.Zanimljivo za tu cedevitu je igrao i SMODIŠ!Bez ljutnje ali pre pre loši ste mogli bi van puvat za vratom u sljedećoj sezoni nlb lige.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@ komplekss

Da je Drazen bio Srbin, ne bi raskinuo prijateljstvo sa do rata najboljim prijateljem, Vladom Divcem. Drazen je bio jedan od najvecih ambasadora Hrvatske u vrijeme rata, protestirao je protiv agresije i pred UN-om.

Realno

pre 11 godina

Ovo je i više od očekivanog.Prošle sedmice sam pisao u komentaru da je sam ulaz na F4,ogroman uspeh a finale bi bilo vasionski uspeh,jer ekipa nema kvalitet za tako nešto.Vrlo teško da će i u našeoj ligi odbraniti trofej.Ovo je trenutak kada počinje sunovret,narednih sezona se ne osvaja ništa i biće višegodišnji post.

Miki Maus

pre 12 godina

Reci cu samo jedno! Dok je moj Partizan vodio DV ja sam gledao sa puno zara utakmice i kada smo gubili po 20 razlike ali ovo kako god zavrsi ja ne mogu da gledam! JEDAN JE DULE!!!

King Donyell

pre 12 godina

Па добро, боље и да испаднемо, него да одиграмо сиротињски против Макабија.

Cile

pre 12 godina

Jedna od najlošijih utakmica Partizana koju sam gledao, ali nije prva koju Vlada svojim usporenim odlukama i bez pravih ideja vodi! Igrači su u totalnom potonuću, VLADO ODLAZI AKO ZAISTA VOLIŠ PARTIZAN!!!

Deseticon

pre 12 godina

E stvarno...taktika je bila da igraju na faulove sa malo koseva, i onda popuse sopstvenu taktiku, fule pola slobodnih bacanja. Gagi samo protiv Zvezde igra, nikakav kosarkas...Vlado je uspio da Andjusica i Mavana utopi u opstu letargiju koju sam siri. Sve u svemu, remont je neophodan, a vjerovatno i izvjesan. A ovo Cedevita i to-sretno im bilo u finalu, ali postojace dok je para, a Partizan je tu duuugo, i bice jos duuuze, imalo para, nemalo. Uzdravlje ljubitelji kosarke!

gosha

pre 12 godina

jednom rijecju ovo je bio pakao i od utakmice i od sudjenja i od svega. kao sto neko vec rece, veceras pocinje nba playoff pa bi preporucio svima da pogledaju malo kako se kosarka igra.
vlada jovanovic totalno promasio profesiju, kao da im je ubio svu zelju u njima. cijelu utakmicu jedna te ista akcija se vrti, pa neki osrednji juniori bi to vise provalili

Šaca

pre 12 godina

treba svi da se raziđu a posebno treba promeniti trenera koji je kroz celu ligu demonstirao antikošarku, bezidejnu, sa idejama koje nisu svojstvene ni početnicima u nižem rangu takmičenja. Katastrofalna igra, trener za godinu dana (manje) nije uspeo da formira vođu tima (nije ni Dule) koji će kada kaže daj je meni, ima da mu daju da šutne pa bilo šta da se desi. Ekipa nema niti jedan uigran napad, niti se zna kada će i ko da uđe u reket ili da šutne, svaka lopta je čista improvizacija. Smena trenera a i većina igrača odlazi (kao pozajmljeni) ili kraj karijere, prema tome, ajde ispočetka.

Cacanska-savremena-kosarka

pre 11 godina

Vec sam pisao o ovome, ali sam bio razapet jer nisam zeleo dobro klubu (ajd' da to tako kazem). Ko poznaje savremenu Cacansku kosarku, moze da uoci neke slicnosti na relaciji Jovanovic - Partizan. Ko ne poznaje, evo reci cu mu, kao bivsi kosarkas koji je imao za trenera jednog ovakvog "trenera" nalik Jovanovicu i kao neko ko prati utakmice mladjih selekcija Cacanskih timova, samo cu reci, odgledajte neku utakmicu mladjih selekcija KK Borac ili Mladosti i obratite paznju na 5 igraca koji igraju tih 40 minuta i ostavite vase predloge i ideje sta bi momci koji utakmice provedu na klupi mogli da rade za vreme tih utakmica (da vezu ambleme, da citaju Burdu, da ljuske orase...). Jovanovic je samo jedan takav trener koji je uspeo da se dograbi klupe velikog kluba kao sto je Partizan. A najgore od svega je sto nam je srpska kosarka puna ovakvih strucnjaka koji treniraju decu i vrse selekcije!!! Sto se Jovanovica konkretno tice, rekao sam isto cim sam ga video na klupi Partizana, reci cu i sad – tip je sirov, ogranicen, bezidejan, sporo kapira, nije samokritican, stavlja sebe ispred kluba, psiholog nula. Ima sve karakteristike da ne bude kosarkaski trener nekog ozbiljnog kluba! Zarad nas, a prvenstveno sebe, podnesi ostavku kao gospodin, priznaj da nije ovo za tebe i posveti se necemu drugom. Ovako dobronamerno...

mhg

pre 12 godina

Znalo se od pocetka sezone kome je namenjen trofej! Fala lepo, nemojte nam svracati sledece sezone, neka samo balkanci igraju!

Sto se tice same utakmice...Vlado odlazi!!!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Teška srca moram reći da je i ovako loša(izvan forme) Cedevita kvalitetnija od Partizana,a da im je Smodiš igrao utakmica bi bila prelomljena još u poluvremenu.Dogodine će oni biti još jači jer im novac nije problem...Nadam se samo da će igrači uzeti titulu i bar malo osvetlati obraz institucije,ali dok je V.J. na klupi ne bih se nažalost baš kladio u to!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Očajno

pre 12 godina

Gledao sam prvih pet minuta i odustao. Mi pet poena, oni tri, košarka na nivou totalnih pacera. Ne mogu i neću da se mučim sat i po.

terza

pre 12 godina

kada je vj postao trener posalo sam komentar da to nije covek dorastao da vodi partizan i "popio" 100000000 negativnih ocena. on sve vreme pokusava da bude kao dv, cak mu i govor i mimuku "skinuo"... sa sve onim duletovim ceskanjem po glavi, a sta je napravio u poslednje 2 sezone? ovde pre svega mislim na igrace koji su kod njega postali nesto... nema nijedan! prosle godine je uspeo da osvaja trofeje na onom sto je ostalo od rada prethodnih godina, plus je imao trojicu dobrih stranaca - veselog, gista i dzerelsa, da ne stavljam i dzavaija u istu grupu. koji jemlad igrac "proradio" kod njega? ne znam koja sila drzi njega na klupi (ko ga je i doveo uopste) ali svaka im cast - uspeli su da partizan odigra nejgoru sezonu od raspada sfrj, bar sto se kvaliteta kosarke tice. fuj.
p.s. cestitke cedeviti, ali kako su igrali sutra ce biti laganih +20 za maccabi

jordan

pre 12 godina

Najvise me iritira nas prvi bek suter milosavljevic,decko je par puta pri sutu za tri promasivao ceo kos,uspeh je bio i kad odvali tablu,ali ga vlada uporno forsira!-hitno sa njim u megu

vatHr

pre 11 godina

E,slusaj zvjezdas... Ma ne mislim da smo bolji od vas u basketuna temelju jedne-dve tekme,kao sto ni vi niste bolji u rukometu na temelju par tekmi u zadnjih par mjeseci,kuzis? Ovo je bila samo zafrkancija,ajde fala bogu da su nasi konacno dobili nesto odlucujuce.a ovo za nogomet- rastavit cemo vas od zivota,realno.ma znas i sam da je tako isto kao sto i ja znam da nas sigurno derete u basketu.mogu se ja tu nadat 100xkad ste jednostavno bolji.nadu mi budi cedevita,mozda nas taj klub vrati na staze starih uspjeha.

Napred Partizan

pre 12 godina

Ovo je nasa realnost nazalost. Nekada smo ove igrace gledali u Hemofarmu I FMPu a danas ta "klasa" igra za Partizan. Uz tu, I konstataciju da su Kecman I Bozic penzosi (uz svo postovanje), zakljucak je prost! Bice bolje valjda.

HlaoRu

pre 12 godina

Cestitke timu Cedevite, veceras su bili manje los tim i zasluženo su pobedili.

Što se tiče Partizana, propisno smo se obrukali. Uvek sam do sada branio Jovanovića i govorio da mu treba dati vremena, ali ovo je bilo previše i mislim da je vreme da čovek da ostavku. Ovako slabo spremljen tim za ovako važnu utakmicu još nikada nisam video!

VLADO ODLAZI!

mirko

pre 12 godina

Ja nisam košarkaški stručnjak, ali kao gledalac i ljubitelj košarke, ne sećam se da je Partizan odigrao ovoliko loših utakmica u jednoj sezoni.
Nije bitno da li je Partizan ušao u finale, ali ovako bezvoljna igra, ovoliko grešaka je neobjašnjivo, za tim koji ima ambicije da nešto znači u evropskoj košarci. Možda je i dobro što se ovo desilo, valjda će u Upravi shvatiti, da ovaj tim sa ovim trenerom može čak da ne osvoji prvenstvo Srbije.
Mi koji navijamo za Partizan, prinuđeni smo da čekamo neke nove vetrove u Partizanu, jer ovo nije samo slab dan, nego nesposobnost, i zavaravanje u stilu, slabo smo odigrali jednu četvrtinu, ili nismo se zalagali, i slično ne prolazi.

Bili Piton

pre 12 godina

Bruka, pa to ti je. Videlo se jiš od početka sezone da je partizan u velikoj krizi i da sistem stalnog menjanja igrača mora jednom da doživi krah. Verujem da ove godine partizan neće osvojiti ni domaće prvenstvo. Debakl će biti potpun, jer propast je sa ovakvom ekipom teško obustaviti. Treba mislti na sledeću sezonu sada, a ne u avgustu mesecu.

Dule Pacov

pre 12 godina

Ruglo i prostota, ljudi ne igraju kosarku, nemaju predstavu sta rade, lucic se malo nesto razigrao na pocetku, reko bice opasno, kad ono truba.. Macvan covek igra kosarku godinama, ne moze ubode slobodno i to ti je, kao da vidi loptu prvi put u zivotu, ljudi nemaju viziju uopste, cenim da je za to sve verovatno trener kriv, covek koji autoriteta nema nikakvog, na tajmautovima prica igraci gledaju okolo zveraju, on pokusava nesto.. dodje kecman vikne, svi u kecmana blenu, kecman sinonim za autoritet u odnosu na Vlada.. Volim taj partizan, ali mi uopste, ali uopste nije zao sto su ispali, kad nista pokazali nisu, sramota bi bila da su prosli nekim cudom dalje..

Košarkaš

pre 12 godina

Cedevita je jednostavno bolji tim,šta bi tek bilo da je igrao Smodiš.Bez velikog učinka Mačvana(igrao nedovoljno oporavljen,nije tenirao u zadnje vreme),a danas je bio očajan,Partizan ne može dobiti ni jednu ozbiljnu ekipu,uz Raduljicu i Kecmana,koji je već u godinama,to je sve što vredi u Partizanu,Džejms je smešan igrač,na velikim se utakmicama pokazuje kakav si igrač,a on je danas svojom igrom sve rekao.Očigledno da je atmosfera više odgovarala Cedeviti,jer oni i igraju redovno pred praznim tribinama,imam utisak da je sve ono što navija za njih u Zagrebu i došlo danas u Izrael.

Pedja Grobar 1982

pre 11 godina

Ovaj Vlada je smesan trener!
Neka ide da se kali u Vizuru...mene je kostao mnogo zivaca a nas KK je s njim nazadovao..nemam volje da ga gledam, cujem i da se kali jos godinama na nas racun.NAPOLJE!!
Dule vrati se ko Boga te molim!!!

A za Hrvate koji tvrde ovde da su neki strucnjaci i da je Drazen bio Hrvat: Kako je ime ocu Drazena Petrovica???

Goxi

pre 12 godina

Ja nisam kosarkaski trener ali mi se cini tako glupim potezom da ne pocne Lucic drugu cetvrtinu,udje covek u petom minutu,zagrija ruku,kraj cetvrtine i Vlada ga odmah isece i ostavi na klupi,po meni bi logicnije bilo da je nastavio i odigrao pocetak druge cetvrtine a onda da odmori!Ali eto ako mu Todoric i Danilovic veruju...

dr dule vujosevic

pre 12 godina

Alo be kakva je ovo kosarka, ni losiji klubovi ne prave ovoliko gresaka koliko partizan,nema organizacije u napadu ko da i trener ne zna sastaviti akciju,i ne razumem sto partizan nikad ne igra pik en roll kad ima prostora za to al sve u svemu ovo je bruka za gledati ovakvu kosarku...

zalosna sova

pre 12 godina

Sramotna predstava.mislim da bi se u skoli kosarke trebalo uciti,kako jedan nesposoban trener moze da unisti jedan tim.Ovo je najgora igra u zadnjih 30 godina,a da ironija bude veca ,budzet je najveci u zadnjih 10 godina. Tvrdoglavo zabadanje glave u pesak od strane uprave,iako su svi vec na pocetku sezone videli o cemu se tu radi ,je doslo glave nasem klubu.
Jovanovicu,ako imas i trunku morala i savesti,odlazi!upravo, vrati Vujosevica,a ako niste sposobni da uradite ono sto armija navijaca ocekuje od vas,kupite se zajedno sa Jovanovicem.

igor

pre 12 godina

Vi sto pisete da je prazna hala da li bi dosli u npr Beogradsku arenu da gledate polufinale final foura regionelne lige izmedju recimo cedevite i krke?

Cibona

pre 12 godina

Cedevita je skup dobrih individualaca i to je pokazala večeras a ako ćemo realno Cedevita je ove sezone vodila MAccabi u Zagrebu do zadnje sekunde i izgubila a u Tel avivu je skoro dobila u zadnjim sekundama i vodila Maccabi po 10 razlike u određenim trenucima...Partizan je dobar klub ali za nijansu je slabiji od Cedevite a mora se priznati da su ona 4 slobodna bacanja preokrenula čitavu utakmicu u korist Cedevite...uglavnom loša košarka i nadam se da sutra u finalu Cedevita može pokušati parirati Maccabiju ali teško...uglavnom čestitke Partizanu i mora se reći da je ovo velika pobjeda kluba koji se razvio u velikana u par godina...a i vo je kompenzacija za Cibonu

zabrinuti

pre 12 godina

Pre par nedelja sam napisao da je ostalo jos samo da od zvezde izgubimo, sve ostalo smo doziveli s Jovanovicem. Ako ostane i iduce sezone bice dobro da nam igraci budu znali pravila makar. Sramota.

Habs

pre 12 godina

Idi Jovanovicu vise, idi, ja znam da ti zelis, ali jednostavno ne znas, ne umes, nisi ti za trenerski posao. A jos kada sam cuo Tegeltiju kako prica kako Jovanovic "krupnim koracima grabi stazama, Obradovica, Ivkovica..." ne zna se ko je smesniji. Spasi Partizan i idi.

GrobaR

pre 12 godina

Ljudi samo bez teskih reci, igraci ne primaju plate sto nije opravdanje, samo ih treba iskulirati dati podrsku Partizanu. Zna se cija su se imena orila Pionirom, od ovih novajlija niko to nije zasluzio. To ce im biti najveca kazna. Jovanovic je uspeo sve igrace da ubije u pojam sa svojom taktikom i on snosi deo krivice. Moralo je doci do ovakve sezone , opet kazem samo bez teskih reci, navijajmo za Partizan a tim momcima ce najteze pasti sto nece biti deo istorije ovako velikog kluba.

goran

pre 12 godina

ja jesam tolerantan i cesto imam razumevanja za nesto sto i nije opravdano,ali ovo je sramota od igre i od forme...na zavrsni turnir odlaze u najgoroj mogucoj formi,gori su nego na pocetku sezone...gube i jaci i veci od nas,ali ovakav sramotan poraz ne pamtim od partizana,,toliko izgubljenih lopti,promasaja,ne treba da si ekspert da vidis da je ovo ocaj...mnogi momci nisu dorasli ovom dresu...

Đorđe

pre 12 godina

Ni dok je Dule bio trener nismo igrali atraktivnu, brzu i lepršavu košarku, ali smo bili prepoznatljivi po disciplini, jakoj odbrani,dominaciji u skoku i naravno razvoju mladih igrača. Ništa od toga nije ostalo.
Za 25 godina koliko gledam Partizan mi nikada jadnije nismo izgledali. JADNO je jedini atribut koji može da opiše našu igru. Trener je zbunjen, odsutan, ne zna gde se nalazi i tu svoju nesigurnost prenosi na igrače, što se reflektuje očajnim procentima šuta i velikim brojem izgubljenih lopti. Ne mogu da verujem da za 2 godine mi nismo odigrali jednu normalnu napadačku akciju. O individualnom napretku igrača da ne govorim. Nijedan plej nam nije valjao, a oni svi igraju u najjačim klubovima. Čovek nema osećaj za tajm aut, nema osećaj za izmene, za promenu odbrane, ma jednom rečju nema osećaj za košarku.
On mora da ide. I to ne samo zbog loših rezultata, već zato što je već izvesno da će uništiti Miljenovića, Bogdanovića, Bešovića, Anđušića i ostale klince koji bi trebalo da predstavljaju budućnost naše košarke.
I po prvi put ću reći VLADO ODLAZI!

bolton

pre 11 godina

Puna kosara lopti...i ono malo za poneti, kao sto vole neki da kazu :-) Moram samo jos da dodam, gledajuci statistiku, da je sramota biti kosarkas i sutirati slobodna bacanja kao dete na casu fizickog...sta bi tek Zucko na ovo rekao...cccc...

enigma

pre 11 godina

Svemu jednom dođe kraj.To je život...Ako bude pameti i volje biće još prilika....
(MisterTwister, 28. april 2012 22:22)

Normalno da svemu dodje kraj, nisam ni mislio da ce osvajati sve doveka, ali ono sto me boli je igra i borba, tj. njihov nedostatak...

milojko

pre 11 godina

Ne znam sta je uzrok ali ovo je najgore izdanje kluba u poslednjoj deceniji,moze da se izgubi to nije sporno,ali ne sme da se igra bez 110% snage !

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz da Jovanovic nije (jos uvek) trenerska velicina za Partizan i da mora jos mnogo da uci, pa onda da vodi nas klub. Niko nije ni ocekivao da pobedimo Makabi, ali da izgubimo od Cedevite pa jos 12 razlike je velika sramota!
Ove sezone se nismo plasirali medju 16 u Evroligi, i ma koliko je to dostignuce daleko, imali smo ga u saci (samo smo trebali da pobedimo valjda Sarlou koju su svi zivi pobedili). KLub godinama igra u kontinuitetu u top 16, top 8, pa cak i f4, a ova god je bila jako vazna zbog eventualne A licence. I onda na to dodje i ovo.
To su cinjenice, hvala ti Vlado na svemu, vrati se ponovo u Partizan ali kad jos malo naucis zanat. Sada nam treba ili povratak Vujosevica ili nekog dobrog trenera.

nikola

pre 12 godina

Znam da treba sacekati kraj utakmice da bi se ista komentarisalo, ali ja moram da kazem da ovo sto Partizan igra je tuga najtuznija. Bez obzira da li cemo pobediti ili ne, ovakvo mucenje ja nisam u svom zivotu doziveo... Nesto mora da se menja pod hitno. Ovo nije kosarka, ovo je silovanje direktno u mozak!

sve sve al...

pre 12 godina

sve mogu da razumem al tako velik procenat promasenih slobodnih bacanja i gresaka u napadu ne mogu. pa cime se oni bave u zivotu osim sto pikaju loptu ceo dan svaki dan. i ja sam se bavio kosarkom i znam da sve moze da se popravi vezbanjem: nije mi jasno da oni profesionalni sportisti tako mase! inace nemam nista protiv tima,realan sam i zadovoljan sem ovih opaski!

Mr Roster

pre 12 godina

Jovanovicu, hvala ti sto opravdavas svaki moj post, tako da vise nema ni svrhe bilo sta da pisem, svaka nasa utakmica sa tobom na klupi govori vise nego sto se recima moze opisati...
Sad ces nam na konfu reci da je bio pritisak, da nas je Sokic ubio trojkama, a sve sto interesuje bilo kog pravog navijaca Partizana jeste - kad ti letis?

Sinke Grof

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neka ekipa nema 50% suta iz slobodnih bacanja!?Bravo Jovanovicu! Sjajno si pripremio ekipu za zavrsni deo! Ma da,uzecemo titulu u usranom nasem prvenstvu i bices veliki trener! Svaki trener iz Srbije bi uzeo titulu u nasem prvenstvu!Nemas se cime ponositi!

007

pre 12 godina

Kao prvo da cestitam Cedeviti na pobedi i na ulasku u finale i da im pozelim srecu .
Kao drugo .. nadam se da ce strucni stub Partizana uvideti da je VJ greska i da ce uskoro resiti pitanje trenera .
Momcima zelim da se dobro odmore , psihicki oporave i uzmu domacu ligu , pa dogodine u nove pobede .

Žuta tribina

pre 12 godina

Utakmica je bila jedna od najgorih antireklama košarke koje sam ja vidio. Jedina razlika među timovima je bila što je Cedevita igrala očajno, a Partizan sramotno. Užas... Kao navijaču Cibone, osim što sam potrošio skoro sat vremena na ovo mučenje, može mi biti žao jedino što Repeša nije došao u klub mjesec dana ranije, jer Cibona bi danas razbila bilo koju od ove dvije ekipe. Sutra se nama pobjedi Cedevite jedino zato što bi ih kao prvake regionalne lige bilo slađe isprašiti u finalu prvenstva. A Partizana mi je malko i žao, koliko su se srozali.

f4

pre 12 godina

17 izgubljenih lopti Partizana i 15 ofanzivnih skokova Cedevite!
O praznim minutima i slobodnim bacanjima necu da trosim reci!
Jovanovicu na skolovanje u SAD ili odlazi, nista inovativno nema u tvom radu! Mozda za pocetak mozes na seminar kod Mute...Nije mi samo jasno kako klub dozvoljava ovakvo brukanje. Najzalosnije je sto svi u upravi kluba misle da je ove godine zabelezen veliki uspeh prvenstveno zbog igrackog kadra, koji su sami selektovali.
Pocetak kraja.

kiza

pre 12 godina

Danilovicu,sta je ovo? Kosarka?
Dekadencija,antipropaganda,najruzniji oblik unistavanja necega sto smo voleli i za sta smo maltene ziveli.Zar ti nije jasan znak broj gledalaca u Pioniru na zadnje tri utakmice?Zar se ne plasis,zar ne vidis da se mit i carolija gube,da mozda nepovratno nestaju?Veliki kad padnu mnogo boli.Kog mladog igraca si dobio ove godine?Sta je ostalo za sledecu sezonu?
Budi se,OTERAJ VLADU I IGRACE KOJI NE PREPOZNAJU PIONIRIZACIJU,CASOVE LJUBAVI I VELICINU KLUBA ZA KOJI IGRAJU!REAGUJ!MI SMO PARTIZAN!

UrosBg

pre 11 godina

Ocajna igra Partizana i sasvim zasluzena pobede Cedevite. Bojim se da je ova igra odraz stanja u Partizanu i da ce tek sad izaci na videlo sta je Jovanovic napravio otkada je on prvi trener. Necemo ga valjda dizati u zvezde zato sto je osvojio kup? Pa ko je trebao da osvoji kup ako ne Partizan? Koliki budzet ima Partizan? Jako sam razocaran ovom sezonom i nadam se da ce Jovanovic konacno da ode.

http://hoopsuniverse.net

arsen

pre 12 godina

Ja razumem da je ovaj Jovanovic, trener koji nije skup, ali covek jednostavno ne poseduje znanje, lucidnost, sta god da vodi Partizan..Smenite ga, aman, rezultati su mu jadni, gubi se na utakmicama, skace, valja se po parketu, neam autoritet kod sudija niti ima naznaka da ce sa ovom telecom facom ikad da ga stekne..smenite ga vise, ovo je mucenje...partizan nikad gori nije bio..

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Pratim KK Partizan bezmalo 30 godina i nikada nisam gledao ovako lose izdanje omiljenog kluba...24 poena u drugom poluvremenu-katastrofa !