Sreda, 25.04.2012.

12:38

Dačić opet pevao, Tadić gledao

Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić prisustvovali su sinoć koncertu folk pevačice Ane Bekute, a u jednom momentu je Dačić izašao na binu i zapevao.

Izvor: B92

Daèiæ opet pevao, Tadiæ gledao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

pihla

pre 12 godina

Kako ih nije sramota ovog napacenog naroda. Ma Dacic bas uziva u zivotu, i mogao bi svoje fotelje da ustupi i drugima, ionako se za jedan mandat moze dovoljno zaraditi za ceo zivot. Kako samo moze, ima dve funkcije, a jos bi i predsednik da bude.

VESKO ZR

pre 12 godina

Ovi ako ostanu na vlasti posle 6.maja,treba kolektivno, kao narod, da dodjemo na obale Dunava,Save i Morave,vezemo sebi po kamen za nogu i poskacemo u vodu,jer onda nista drugo i nismo zasluzili!!

jadericaba

pre 12 godina

Ovako:
Ivica Dacic u pevace,
Cedomir Jovanovic i Igor Pavlicic u top modele,
Boris Tadic i Mladjan Dinkic u fotomodele,
pa pogledajmo da bi im to najbolje stojalo, mada mi je favorit Jovanovic za modne piste, ma oborio bi sve s nogu.

Eee gde mi zivimo...

pre 12 godina

Narode, ako si iole pametan shvatices da su svi oni identicni...
Kako samo sede i slatko se smeskaju, uzivaju u zivotu i cak nas javno sve ismevaju! Pa posle ti nekom daj glas od njih...
Da li cemo se mi ikada opametiti...

Marko BG

pre 12 godina

Glasate za LDP?
Jeli moguce da nista ne provaljujete?
Jeli LDP nece u kolaicju sa njima?
Nisu oni krivi,krivi ste svi koji ih dovodite na vlast!
Dobro dosli u PAKAO!

ivann

pre 12 godina

Dragi moji sugradjani ovog tuznog i nesrecnog dela planete, valjda nam je napokon postalo jasno da ne postoje razlike medju njima, a ni prevelike razlike medju nama.

Postojimo samo MI i ONI.

Miki

pre 12 godina

Posle ovog nastupa moguceg sledeceg predsednika Vlade Srbije, pokusajte da zamislite gosp. Nikolu Pasica kako peva i bice vam jasno kakav smo put kao narod prevalili za zadnjih 100 godina.

maraton

pre 12 godina

Tako je to sa bahatom i od naroda otuđenom vlašću. Narodu pokazuju šta znaju - da se provode po kafanama i veseljima umesto da pokažu umešnost u upravljanju državom. Kad je trebalo da se nađu u vladi i skupštini da odluče o sudbini severa Kosova niko ih nije mogao skupiti. A na koncertima skupiše se bez poziva.

dobricina

pre 12 godina

smeju nam se bre u lice!!! tako nam i treba kad smo ih pustili da rade sta hoce. srpskoj vlasti i drzavi treba grcki narod, da ih svake nedelje bambusa!!!

Maja

pre 12 godina

Secam se jednog casa psihologije kad nam je nas professor pricao o potrebi tinejdzera da pripadaju grupi. Kazao je da, kad je on bio mlad, bile su te i te grupe. Pitao nas je, koje su nase grupe. Mi u glas: padavicari i dizelasi. Onda nas je pitao da objasnimo kako se razlikujemo. Na kraju je naravno bila zucna rasprava izmedju padavicara i dizelasa iz odeljenja tipa: ti gadni padavicari se ne kupaju, ti dziberi dizelasi slusaju Cecu. Profesor je profesionalno ‘predsedavao’ diskusijom, i nije zauzeo ni jednu nu drugu stranu. Vidim da se u medjuvremenu odlucio za DIZELASE! :) :) :)

Komentator

pre 12 godina

I ovo je kandidat za predsednika države?!
Mislim da jedino mesto gde on kao kandidat SIGURNO pobeđuje je kod Saše Popovića u Grandu.Tamo je sigurno bolji od polovine!!

Ivan Marjanovic, London

pre 12 godina

Disciplina Kičme - Javno veselje

Ništa se ne dešava
jer niko ništa ne shvata...
Oni koji su trebali
sramno su se izgubili

i primaju lažno veselje...
i primaju javno veselje !


sa albuma Sviđa mi se da ti ne bude prijatno iz '83

Pevacu i ja

pre 12 godina

Lepo je to sto pevate, ali znajte da ce i nard pevati 6 -tog. maja, kada promene pobede i kada vas skinemo sa vlasti, pevacemo koliko god treba, samo da vam vidimo ledja.

Soul brothers

pre 12 godina

Ne brine me što Dačić ide na Anu Bekutu, Koštunica i Velja Ilić na Cecu, niti što Šutanovac ide na Miroslava Ilića, sve je to "selo moje lepše od Pariza", samo se stidim što sam glasao za ovog sedog u prvom redu misleći da se nikada neće tako nisko spustiti.

Dj.R.

pre 12 godina

Lider SPS-a, jos jednom pokazuje da ume da se opusti i siri pozitivnu energiju. Iako je ministarsko mesto na kojem je uspesno obavljao duznost u prethodne cetiri godine, zahtevalo ogromnu dozu ozbiljnosti i strogu disciplinu, Dacic otkriva i svoju drugu, vedriju stranu... Tako i treba!

pepeljuga

pre 12 godina

Sad ce da stigne demanti da to nisu bili oni,to se nama samo ucinilo ,novinari izmisljaju,pa bili smo mi na koncertu pa zar ne smemo da budemo na istom koncertu…smete,smete vama je sve dozvoljeno

Siniša

pre 12 godina

Ma vidim ja šta nazadnjacima smeta, dok Tadić radi( svuda ga ima, pravi koalicije, sastaje se sa najvećim državnicima, obilazi sajmove, dovodi investitore, obilazi fabrike, trči maraton(zajedno sa 25.000 potencijalnih glasača), obilazi gradove, opštine, seoska domaćinstva...), Toma spava...

amstel

pre 12 godina

Tadićevo ponašanje u ovih par nedelja je bizarno, neobjašnjivo i izaziva podsmeh ogromnog broja birača koji su glasali za njega pre 4 godine. Ne znam na čije glasove računa u drugom krugu. Da sam na njegovom mestu, zamislio bih se.

marina

pre 12 godina

Ana Bekuta je postala u poslednje vreme veoma popularna zahvaljujući svom druženju sa Mrkonjićem. Čitava politička "elita" SPS-a na čelu sa Borisom Tadićem, došla je da podrži Mrkonjićevu vezu sa Anom Bekutom. Baš kolegijalno sa njihove strane!

OOOOPPPPPPAAAAAAA!!!!!!

pre 12 godina

@(iskreno, 25. april 2012 13:06) Eeee izem ti ministra, i kandidata za predsednika drzave, kad nema banku da Cigu zakiti, nego se grebe od drugog, pa jos i proverava kol'ko dade! :-))))

mrvica

pre 12 godina

Eto ti sad Dacic opet uzeo mikrofon u ruke I zapevao a lepo mu je receno da lepo peva ali ga je jako ruzno slusati,nece covek da odustane pa to ti je…..

partibrejker

pre 12 godina

Partibrejkers – Dan za danom

Dan za danom
Zivot je mora
Ziveti se mora
Upadam

Sve dublje i dublje
U mulj u mulj
U mrak u mrak
Ispod ociju

Sve se lepi
Bolest je blizu
Ne mogu da zatvorim oci
Ostacu ovde

Sve dublje i dublje
U mulju mulj
U crnu crno
Ispod noktiju....

turbo folk pevac

pre 12 godina

Ovaj covek ima dobar glas,mora da je pogresio u izboru s kojom profesijom da se bavi kad odraste?Ima jos vremena da se predomisli!

klenga

pre 12 godina

Tadiću,juriš za glasačima koji nisu Tvoji a izgubićeš one koji glasaju za Tebe.psihologija? uzmi opet knjigu u ruke...okruženje opasno zaludi čoveka .a tek vlast...

crni domino

pre 12 godina

Izvinite, jel to Ivica koferce Dacic peva serenade svom izbavitelju Tadicu, ili proslavljaju sto je iz SPS Predsednica jadne drzave Srbije?
Sta ces, umorila se svita od kampanje, pa da se provesele malo. Cudo da nisu bili Krkobabici i Palma. Za Palmu znam! Nije dosao jer nisu pevali Betoven i Sopen! Neko rece dlakavi crvi uzivaju na grbaci srpskog naroda!
Uzas!!!

5km

pre 12 godina

Znaci Tomi ostade samo DSS kome DVERI svakodnevno odvlace glasace, pa malo i SNS-u....manjine? Samo pusta zelja. Radikali? uh..ne smem ni da pomislim..
Mislim da bi Toma pristao na 45% ukupno sa DSS a da ne izadje na izbore...ma i to je ihaaaa, puna kapa...mnogo je kume, mnogo...

pesnik

pre 12 godina

Eh moj Dačo,reče kao za sebe Boki, gledajući Daču kako lepo peva,odsvirali smo mi i otpevasmo naše.Evo izbora, evo 6.maja,evo našoj vladavini kraja.Ja još u čuda verujem ali bojim se da ovaj put preterujem,a šta se tu može iz ove se kože nemože.Kraj!!!!!!!!!

profesorka

pre 12 godina

kakva greška u kampanji! ovo je upravo potvrda da se zezaju sa nama kada se međusobno kritikuju. lepo zajedno provedoše veče, a mi ovce smo mogli smo da gledamo

Tanja

pre 12 godina

Ovo je jos jedan dokaz da imamo cirkus od drzave.Politicari sa pevacima,glumci sa politicarima i obrnuto,samo pokazuje da se tu vise ne zna "ko pije ,a ko placa".E,gde li je tu kraj,ako ga uopste ima?

Nervozni postar

pre 12 godina

Krem drustvo se skupilo, lepo, e sad narode, ti koji si jos uvek u dilemi ko je od njih kao opozicija a ko glumi poziciju, vidi i uveri se. Socijalisti i DS su i dalje, naravno u ljubavi, pa ne daj da te opet zavaraju.

vodenicar

pre 12 godina

E moj Tadicu . Jesu li to promene koje nam nudis i trazis podrsku.
Srbiju jedino moze promeniti PREOKRET i niko vise i to sa ISTINOM i samo ISTINOM.

iskreno

pre 12 godina

http://www.telegraf.rs/vesti/179175-otvorio-se-dacic-castio-romske-svirace-u-leskovcu-video

Covek je car ! Da su izbori cesce sve bi bilo super...

Glasac

pre 12 godina

I kao ja treba da izadjem na izbore i glasam za ovakve. More ima da glasam za Zukorlica - covek se ne pretvara da mu je stalo do ove drzave kao ovi "nasi" a efekat ce biti ama bas isti !!!!

Mrzovoljni gradjanin

pre 12 godina

Koncert vrlo posecen, sve moj omiljeni do omiljenog u publici. Mora da su ovo priredili u cast oporavka g.Krkobabica, samo sam iznenadjen da nas bivsi predsednik ne ume da peva, cim nije uzeo mikrofon, a ja bio ubedjen da je talanat za sve, od poljoprivrede, stocarstva, sporta pa do muzike. Ali iznenadjenju nije tu kraj, pa s njim u drustvu i g.Dacic, a do "onomad" kritikuje predsednika Demokratske stranke, znaci pomirili se, hm, ma nikad nisu se ni svadjali od kad udjose u koaliciju.

Sale

pre 12 godina

Teški postpetooktobarski dani su prošli, i sada je društvance iz devedesetih ponovo na okupu da nsm se sa scene krevelji i podsmeva u lice, dok jadni narod gladuje i skoro svakog dana neki očajnik skoči sa Brankovog mosta, ili tačnije bude gurnut da skoči od strane ovog razdraganog društvanceta. Pošto je Ivica toliko muzikalan, neka održi jedan humanitarni koncert za sve gladne, koje je devedesetih usrećio, koji sada, tako usrećeni, skaču sa Brankovog mosta, ili još bolje neka ode na pesmu evrovizije, a Boris bi mogao tamo da mu peva tercu i po potrebi zanosi **** na krivini.

safe side

pre 12 godina

koji užas. kakva sramota. može li ivica da se odluči šta je on, ozbiljan političar, čovek, ozbiljan državnik ili folk pevač?
pa tek sva ova snishodljivost oko tkzv.političara i aktera u velikim korupcionaškim aferama sa koferom,
nikad brutalnije, nikad bizarnija i jadnija kampanja, ko su ovi ljudi i šta bi oni bili u normalnom svetu u normalnoj selekciji , koje oni sposobnosti i talente imaju , gde su se dokazali i sa kim su se družili?
čovek koji je izgubio kredibilitet još davnih 90tih, pa ga onda hvatali sa koferom punim para koji je dobio kao mito, pa mu se sudili, pa je sada ministar policije i potpredsednik vlade i ljubi se sa tadićem u usta svaki put kada se vide ...
jel ovo ružan san ili neka parodija recite mi da se probudim molim vas?

Kreativna prašina

pre 12 godina

Zavlacite nas iz dana u dan, bice bolje sutra al' ustvari nikad, novac vlada ovim svetom pa i sa vama uzimate uzimate bez imalo srama! Zivite zivote kvazi satro kavijar Dobar dan, Ola, Vamos, Au Revoir, a mi i dalje stojimo u istom mestu devedesete da l' na novom smo testu???

srbijo tu si gde i zasluzujes biti,pssssstttt

pre 12 godina

Srpska politicka elita na koncertu folk pevacice. Zemljo otvori se. I vi sa ovima mislite da idete u evropu? Ovi ce vas dovesti u evropu kao i Toma,a na svecanom proslavljenju ulaska Srbije u EU 2025. pevace Ceca u Briselu

CSU

pre 12 godina

Kada konacno propadne kao politicar, moci ce kod Ere da nastupa na Ibarskoj magistrali. Da je srece da dalje od Meljaka nije nikad ni stigao...

dva u jedan

pre 12 godina

Otići na koncert Ane Bekute je postalo stvar prestiža? Ivica voli narodnjake i samo narodnjake, ali Boris je mnogo svestraniji, ne propušta ni jednu manifestaciju, ni predstavu niti hepening. Svaka čast. A vala svaka čast i Bekuti na promociji lične, kao i njihove izborne kampanje.

xeno

pre 12 godina

ovaj ``gospodin`` ... umesto da je u zatvoru zbog podrzavanja prebijanja studenata i gradjana 1996/97 je ministar policije ... zasto su ti ljudi van zatvora je zapravo pravo pitanje .. ???

Slavujka

pre 12 godina

Razocarana sam, bas sam razocarana, ocekivala sam da ce i gospodin Tadic da zapeva a on eto nije, ne mogu da verujem da nije talentovan za pevanje. Obraz mu je spasio gospodin Dacic i pokazao da su i dalje oni jedno te isto, bez obzira sto se onako lepo "pocaste" kritikama, za javnost nego sta. E necu glasati sad ni za ovog a ni za onog.

klenga

pre 12 godina

Tadiću,juriš za glasačima koji nisu Tvoji a izgubićeš one koji glasaju za Tebe.psihologija? uzmi opet knjigu u ruke...okruženje opasno zaludi čoveka .a tek vlast...

srbijo tu si gde i zasluzujes biti,pssssstttt

pre 12 godina

Srpska politicka elita na koncertu folk pevacice. Zemljo otvori se. I vi sa ovima mislite da idete u evropu? Ovi ce vas dovesti u evropu kao i Toma,a na svecanom proslavljenju ulaska Srbije u EU 2025. pevace Ceca u Briselu

amstel

pre 12 godina

Tadićevo ponašanje u ovih par nedelja je bizarno, neobjašnjivo i izaziva podsmeh ogromnog broja birača koji su glasali za njega pre 4 godine. Ne znam na čije glasove računa u drugom krugu. Da sam na njegovom mestu, zamislio bih se.

CSU

pre 12 godina

Kada konacno propadne kao politicar, moci ce kod Ere da nastupa na Ibarskoj magistrali. Da je srece da dalje od Meljaka nije nikad ni stigao...

Soul brothers

pre 12 godina

Ne brine me što Dačić ide na Anu Bekutu, Koštunica i Velja Ilić na Cecu, niti što Šutanovac ide na Miroslava Ilića, sve je to "selo moje lepše od Pariza", samo se stidim što sam glasao za ovog sedog u prvom redu misleći da se nikada neće tako nisko spustiti.

marina

pre 12 godina

Ana Bekuta je postala u poslednje vreme veoma popularna zahvaljujući svom druženju sa Mrkonjićem. Čitava politička "elita" SPS-a na čelu sa Borisom Tadićem, došla je da podrži Mrkonjićevu vezu sa Anom Bekutom. Baš kolegijalno sa njihove strane!

dva u jedan

pre 12 godina

Otići na koncert Ane Bekute je postalo stvar prestiža? Ivica voli narodnjake i samo narodnjake, ali Boris je mnogo svestraniji, ne propušta ni jednu manifestaciju, ni predstavu niti hepening. Svaka čast. A vala svaka čast i Bekuti na promociji lične, kao i njihove izborne kampanje.

partibrejker

pre 12 godina

Partibrejkers – Dan za danom

Dan za danom
Zivot je mora
Ziveti se mora
Upadam

Sve dublje i dublje
U mulj u mulj
U mrak u mrak
Ispod ociju

Sve se lepi
Bolest je blizu
Ne mogu da zatvorim oci
Ostacu ovde

Sve dublje i dublje
U mulju mulj
U crnu crno
Ispod noktiju....

xeno

pre 12 godina

ovaj ``gospodin`` ... umesto da je u zatvoru zbog podrzavanja prebijanja studenata i gradjana 1996/97 je ministar policije ... zasto su ti ljudi van zatvora je zapravo pravo pitanje .. ???

Glasac

pre 12 godina

I kao ja treba da izadjem na izbore i glasam za ovakve. More ima da glasam za Zukorlica - covek se ne pretvara da mu je stalo do ove drzave kao ovi "nasi" a efekat ce biti ama bas isti !!!!

crni domino

pre 12 godina

Izvinite, jel to Ivica koferce Dacic peva serenade svom izbavitelju Tadicu, ili proslavljaju sto je iz SPS Predsednica jadne drzave Srbije?
Sta ces, umorila se svita od kampanje, pa da se provesele malo. Cudo da nisu bili Krkobabici i Palma. Za Palmu znam! Nije dosao jer nisu pevali Betoven i Sopen! Neko rece dlakavi crvi uzivaju na grbaci srpskog naroda!
Uzas!!!

vodenicar

pre 12 godina

E moj Tadicu . Jesu li to promene koje nam nudis i trazis podrsku.
Srbiju jedino moze promeniti PREOKRET i niko vise i to sa ISTINOM i samo ISTINOM.

safe side

pre 12 godina

koji užas. kakva sramota. može li ivica da se odluči šta je on, ozbiljan političar, čovek, ozbiljan državnik ili folk pevač?
pa tek sva ova snishodljivost oko tkzv.političara i aktera u velikim korupcionaškim aferama sa koferom,
nikad brutalnije, nikad bizarnija i jadnija kampanja, ko su ovi ljudi i šta bi oni bili u normalnom svetu u normalnoj selekciji , koje oni sposobnosti i talente imaju , gde su se dokazali i sa kim su se družili?
čovek koji je izgubio kredibilitet još davnih 90tih, pa ga onda hvatali sa koferom punim para koji je dobio kao mito, pa mu se sudili, pa je sada ministar policije i potpredsednik vlade i ljubi se sa tadićem u usta svaki put kada se vide ...
jel ovo ružan san ili neka parodija recite mi da se probudim molim vas?

Maja

pre 12 godina

Secam se jednog casa psihologije kad nam je nas professor pricao o potrebi tinejdzera da pripadaju grupi. Kazao je da, kad je on bio mlad, bile su te i te grupe. Pitao nas je, koje su nase grupe. Mi u glas: padavicari i dizelasi. Onda nas je pitao da objasnimo kako se razlikujemo. Na kraju je naravno bila zucna rasprava izmedju padavicara i dizelasa iz odeljenja tipa: ti gadni padavicari se ne kupaju, ti dziberi dizelasi slusaju Cecu. Profesor je profesionalno ‘predsedavao’ diskusijom, i nije zauzeo ni jednu nu drugu stranu. Vidim da se u medjuvremenu odlucio za DIZELASE! :) :) :)

dobricina

pre 12 godina

smeju nam se bre u lice!!! tako nam i treba kad smo ih pustili da rade sta hoce. srpskoj vlasti i drzavi treba grcki narod, da ih svake nedelje bambusa!!!

ivann

pre 12 godina

Dragi moji sugradjani ovog tuznog i nesrecnog dela planete, valjda nam je napokon postalo jasno da ne postoje razlike medju njima, a ni prevelike razlike medju nama.

Postojimo samo MI i ONI.

Sale

pre 12 godina

Teški postpetooktobarski dani su prošli, i sada je društvance iz devedesetih ponovo na okupu da nsm se sa scene krevelji i podsmeva u lice, dok jadni narod gladuje i skoro svakog dana neki očajnik skoči sa Brankovog mosta, ili tačnije bude gurnut da skoči od strane ovog razdraganog društvanceta. Pošto je Ivica toliko muzikalan, neka održi jedan humanitarni koncert za sve gladne, koje je devedesetih usrećio, koji sada, tako usrećeni, skaču sa Brankovog mosta, ili još bolje neka ode na pesmu evrovizije, a Boris bi mogao tamo da mu peva tercu i po potrebi zanosi **** na krivini.

pesnik

pre 12 godina

Eh moj Dačo,reče kao za sebe Boki, gledajući Daču kako lepo peva,odsvirali smo mi i otpevasmo naše.Evo izbora, evo 6.maja,evo našoj vladavini kraja.Ja još u čuda verujem ali bojim se da ovaj put preterujem,a šta se tu može iz ove se kože nemože.Kraj!!!!!!!!!

pepeljuga

pre 12 godina

Sad ce da stigne demanti da to nisu bili oni,to se nama samo ucinilo ,novinari izmisljaju,pa bili smo mi na koncertu pa zar ne smemo da budemo na istom koncertu…smete,smete vama je sve dozvoljeno

mrvica

pre 12 godina

Eto ti sad Dacic opet uzeo mikrofon u ruke I zapevao a lepo mu je receno da lepo peva ali ga je jako ruzno slusati,nece covek da odustane pa to ti je…..

Slavujka

pre 12 godina

Razocarana sam, bas sam razocarana, ocekivala sam da ce i gospodin Tadic da zapeva a on eto nije, ne mogu da verujem da nije talentovan za pevanje. Obraz mu je spasio gospodin Dacic i pokazao da su i dalje oni jedno te isto, bez obzira sto se onako lepo "pocaste" kritikama, za javnost nego sta. E necu glasati sad ni za ovog a ni za onog.

profesorka

pre 12 godina

kakva greška u kampanji! ovo je upravo potvrda da se zezaju sa nama kada se međusobno kritikuju. lepo zajedno provedoše veče, a mi ovce smo mogli smo da gledamo

Tanja

pre 12 godina

Ovo je jos jedan dokaz da imamo cirkus od drzave.Politicari sa pevacima,glumci sa politicarima i obrnuto,samo pokazuje da se tu vise ne zna "ko pije ,a ko placa".E,gde li je tu kraj,ako ga uopste ima?

Ivan Marjanovic, London

pre 12 godina

Disciplina Kičme - Javno veselje

Ništa se ne dešava
jer niko ništa ne shvata...
Oni koji su trebali
sramno su se izgubili

i primaju lažno veselje...
i primaju javno veselje !


sa albuma Sviđa mi se da ti ne bude prijatno iz '83

Nervozni postar

pre 12 godina

Krem drustvo se skupilo, lepo, e sad narode, ti koji si jos uvek u dilemi ko je od njih kao opozicija a ko glumi poziciju, vidi i uveri se. Socijalisti i DS su i dalje, naravno u ljubavi, pa ne daj da te opet zavaraju.

VESKO ZR

pre 12 godina

Ovi ako ostanu na vlasti posle 6.maja,treba kolektivno, kao narod, da dodjemo na obale Dunava,Save i Morave,vezemo sebi po kamen za nogu i poskacemo u vodu,jer onda nista drugo i nismo zasluzili!!

Kreativna prašina

pre 12 godina

Zavlacite nas iz dana u dan, bice bolje sutra al' ustvari nikad, novac vlada ovim svetom pa i sa vama uzimate uzimate bez imalo srama! Zivite zivote kvazi satro kavijar Dobar dan, Ola, Vamos, Au Revoir, a mi i dalje stojimo u istom mestu devedesete da l' na novom smo testu???

turbo folk pevac

pre 12 godina

Ovaj covek ima dobar glas,mora da je pogresio u izboru s kojom profesijom da se bavi kad odraste?Ima jos vremena da se predomisli!

Pevacu i ja

pre 12 godina

Lepo je to sto pevate, ali znajte da ce i nard pevati 6 -tog. maja, kada promene pobede i kada vas skinemo sa vlasti, pevacemo koliko god treba, samo da vam vidimo ledja.

Komentator

pre 12 godina

I ovo je kandidat za predsednika države?!
Mislim da jedino mesto gde on kao kandidat SIGURNO pobeđuje je kod Saše Popovića u Grandu.Tamo je sigurno bolji od polovine!!

maraton

pre 12 godina

Tako je to sa bahatom i od naroda otuđenom vlašću. Narodu pokazuju šta znaju - da se provode po kafanama i veseljima umesto da pokažu umešnost u upravljanju državom. Kad je trebalo da se nađu u vladi i skupštini da odluče o sudbini severa Kosova niko ih nije mogao skupiti. A na koncertima skupiše se bez poziva.

Marko BG

pre 12 godina

Glasate za LDP?
Jeli moguce da nista ne provaljujete?
Jeli LDP nece u kolaicju sa njima?
Nisu oni krivi,krivi ste svi koji ih dovodite na vlast!
Dobro dosli u PAKAO!

iskreno

pre 12 godina

http://www.telegraf.rs/vesti/179175-otvorio-se-dacic-castio-romske-svirace-u-leskovcu-video

Covek je car ! Da su izbori cesce sve bi bilo super...

5km

pre 12 godina

Znaci Tomi ostade samo DSS kome DVERI svakodnevno odvlace glasace, pa malo i SNS-u....manjine? Samo pusta zelja. Radikali? uh..ne smem ni da pomislim..
Mislim da bi Toma pristao na 45% ukupno sa DSS a da ne izadje na izbore...ma i to je ihaaaa, puna kapa...mnogo je kume, mnogo...

Mrzovoljni gradjanin

pre 12 godina

Koncert vrlo posecen, sve moj omiljeni do omiljenog u publici. Mora da su ovo priredili u cast oporavka g.Krkobabica, samo sam iznenadjen da nas bivsi predsednik ne ume da peva, cim nije uzeo mikrofon, a ja bio ubedjen da je talanat za sve, od poljoprivrede, stocarstva, sporta pa do muzike. Ali iznenadjenju nije tu kraj, pa s njim u drustvu i g.Dacic, a do "onomad" kritikuje predsednika Demokratske stranke, znaci pomirili se, hm, ma nikad nisu se ni svadjali od kad udjose u koaliciju.

Miki

pre 12 godina

Posle ovog nastupa moguceg sledeceg predsednika Vlade Srbije, pokusajte da zamislite gosp. Nikolu Pasica kako peva i bice vam jasno kakav smo put kao narod prevalili za zadnjih 100 godina.

Eee gde mi zivimo...

pre 12 godina

Narode, ako si iole pametan shvatices da su svi oni identicni...
Kako samo sede i slatko se smeskaju, uzivaju u zivotu i cak nas javno sve ismevaju! Pa posle ti nekom daj glas od njih...
Da li cemo se mi ikada opametiti...

pihla

pre 12 godina

Kako ih nije sramota ovog napacenog naroda. Ma Dacic bas uziva u zivotu, i mogao bi svoje fotelje da ustupi i drugima, ionako se za jedan mandat moze dovoljno zaraditi za ceo zivot. Kako samo moze, ima dve funkcije, a jos bi i predsednik da bude.

Dj.R.

pre 12 godina

Lider SPS-a, jos jednom pokazuje da ume da se opusti i siri pozitivnu energiju. Iako je ministarsko mesto na kojem je uspesno obavljao duznost u prethodne cetiri godine, zahtevalo ogromnu dozu ozbiljnosti i strogu disciplinu, Dacic otkriva i svoju drugu, vedriju stranu... Tako i treba!

Siniša

pre 12 godina

Ma vidim ja šta nazadnjacima smeta, dok Tadić radi( svuda ga ima, pravi koalicije, sastaje se sa najvećim državnicima, obilazi sajmove, dovodi investitore, obilazi fabrike, trči maraton(zajedno sa 25.000 potencijalnih glasača), obilazi gradove, opštine, seoska domaćinstva...), Toma spava...

jadericaba

pre 12 godina

Ovako:
Ivica Dacic u pevace,
Cedomir Jovanovic i Igor Pavlicic u top modele,
Boris Tadic i Mladjan Dinkic u fotomodele,
pa pogledajmo da bi im to najbolje stojalo, mada mi je favorit Jovanovic za modne piste, ma oborio bi sve s nogu.

OOOOPPPPPPAAAAAAA!!!!!!

pre 12 godina

@(iskreno, 25. april 2012 13:06) Eeee izem ti ministra, i kandidata za predsednika drzave, kad nema banku da Cigu zakiti, nego se grebe od drugog, pa jos i proverava kol'ko dade! :-))))

Dj.R.

pre 12 godina

Lider SPS-a, jos jednom pokazuje da ume da se opusti i siri pozitivnu energiju. Iako je ministarsko mesto na kojem je uspesno obavljao duznost u prethodne cetiri godine, zahtevalo ogromnu dozu ozbiljnosti i strogu disciplinu, Dacic otkriva i svoju drugu, vedriju stranu... Tako i treba!

vodenicar

pre 12 godina

E moj Tadicu . Jesu li to promene koje nam nudis i trazis podrsku.
Srbiju jedino moze promeniti PREOKRET i niko vise i to sa ISTINOM i samo ISTINOM.

Siniša

pre 12 godina

Ma vidim ja šta nazadnjacima smeta, dok Tadić radi( svuda ga ima, pravi koalicije, sastaje se sa najvećim državnicima, obilazi sajmove, dovodi investitore, obilazi fabrike, trči maraton(zajedno sa 25.000 potencijalnih glasača), obilazi gradove, opštine, seoska domaćinstva...), Toma spava...

iskreno

pre 12 godina

http://www.telegraf.rs/vesti/179175-otvorio-se-dacic-castio-romske-svirace-u-leskovcu-video

Covek je car ! Da su izbori cesce sve bi bilo super...

safe side

pre 12 godina

koji užas. kakva sramota. može li ivica da se odluči šta je on, ozbiljan političar, čovek, ozbiljan državnik ili folk pevač?
pa tek sva ova snishodljivost oko tkzv.političara i aktera u velikim korupcionaškim aferama sa koferom,
nikad brutalnije, nikad bizarnija i jadnija kampanja, ko su ovi ljudi i šta bi oni bili u normalnom svetu u normalnoj selekciji , koje oni sposobnosti i talente imaju , gde su se dokazali i sa kim su se družili?
čovek koji je izgubio kredibilitet još davnih 90tih, pa ga onda hvatali sa koferom punim para koji je dobio kao mito, pa mu se sudili, pa je sada ministar policije i potpredsednik vlade i ljubi se sa tadićem u usta svaki put kada se vide ...
jel ovo ružan san ili neka parodija recite mi da se probudim molim vas?

srbijo tu si gde i zasluzujes biti,pssssstttt

pre 12 godina

Srpska politicka elita na koncertu folk pevacice. Zemljo otvori se. I vi sa ovima mislite da idete u evropu? Ovi ce vas dovesti u evropu kao i Toma,a na svecanom proslavljenju ulaska Srbije u EU 2025. pevace Ceca u Briselu

xeno

pre 12 godina

ovaj ``gospodin`` ... umesto da je u zatvoru zbog podrzavanja prebijanja studenata i gradjana 1996/97 je ministar policije ... zasto su ti ljudi van zatvora je zapravo pravo pitanje .. ???

CSU

pre 12 godina

Kada konacno propadne kao politicar, moci ce kod Ere da nastupa na Ibarskoj magistrali. Da je srece da dalje od Meljaka nije nikad ni stigao...

crni domino

pre 12 godina

Izvinite, jel to Ivica koferce Dacic peva serenade svom izbavitelju Tadicu, ili proslavljaju sto je iz SPS Predsednica jadne drzave Srbije?
Sta ces, umorila se svita od kampanje, pa da se provesele malo. Cudo da nisu bili Krkobabici i Palma. Za Palmu znam! Nije dosao jer nisu pevali Betoven i Sopen! Neko rece dlakavi crvi uzivaju na grbaci srpskog naroda!
Uzas!!!

Glasac

pre 12 godina

I kao ja treba da izadjem na izbore i glasam za ovakve. More ima da glasam za Zukorlica - covek se ne pretvara da mu je stalo do ove drzave kao ovi "nasi" a efekat ce biti ama bas isti !!!!

Kreativna prašina

pre 12 godina

Zavlacite nas iz dana u dan, bice bolje sutra al' ustvari nikad, novac vlada ovim svetom pa i sa vama uzimate uzimate bez imalo srama! Zivite zivote kvazi satro kavijar Dobar dan, Ola, Vamos, Au Revoir, a mi i dalje stojimo u istom mestu devedesete da l' na novom smo testu???

pesnik

pre 12 godina

Eh moj Dačo,reče kao za sebe Boki, gledajući Daču kako lepo peva,odsvirali smo mi i otpevasmo naše.Evo izbora, evo 6.maja,evo našoj vladavini kraja.Ja još u čuda verujem ali bojim se da ovaj put preterujem,a šta se tu može iz ove se kože nemože.Kraj!!!!!!!!!

klenga

pre 12 godina

Tadiću,juriš za glasačima koji nisu Tvoji a izgubićeš one koji glasaju za Tebe.psihologija? uzmi opet knjigu u ruke...okruženje opasno zaludi čoveka .a tek vlast...

turbo folk pevac

pre 12 godina

Ovaj covek ima dobar glas,mora da je pogresio u izboru s kojom profesijom da se bavi kad odraste?Ima jos vremena da se predomisli!

Komentator

pre 12 godina

I ovo je kandidat za predsednika države?!
Mislim da jedino mesto gde on kao kandidat SIGURNO pobeđuje je kod Saše Popovića u Grandu.Tamo je sigurno bolji od polovine!!

Pevacu i ja

pre 12 godina

Lepo je to sto pevate, ali znajte da ce i nard pevati 6 -tog. maja, kada promene pobede i kada vas skinemo sa vlasti, pevacemo koliko god treba, samo da vam vidimo ledja.

Marko BG

pre 12 godina

Glasate za LDP?
Jeli moguce da nista ne provaljujete?
Jeli LDP nece u kolaicju sa njima?
Nisu oni krivi,krivi ste svi koji ih dovodite na vlast!
Dobro dosli u PAKAO!

dva u jedan

pre 12 godina

Otići na koncert Ane Bekute je postalo stvar prestiža? Ivica voli narodnjake i samo narodnjake, ali Boris je mnogo svestraniji, ne propušta ni jednu manifestaciju, ni predstavu niti hepening. Svaka čast. A vala svaka čast i Bekuti na promociji lične, kao i njihove izborne kampanje.

5km

pre 12 godina

Znaci Tomi ostade samo DSS kome DVERI svakodnevno odvlace glasace, pa malo i SNS-u....manjine? Samo pusta zelja. Radikali? uh..ne smem ni da pomislim..
Mislim da bi Toma pristao na 45% ukupno sa DSS a da ne izadje na izbore...ma i to je ihaaaa, puna kapa...mnogo je kume, mnogo...

amstel

pre 12 godina

Tadićevo ponašanje u ovih par nedelja je bizarno, neobjašnjivo i izaziva podsmeh ogromnog broja birača koji su glasali za njega pre 4 godine. Ne znam na čije glasove računa u drugom krugu. Da sam na njegovom mestu, zamislio bih se.

OOOOPPPPPPAAAAAAA!!!!!!

pre 12 godina

@(iskreno, 25. april 2012 13:06) Eeee izem ti ministra, i kandidata za predsednika drzave, kad nema banku da Cigu zakiti, nego se grebe od drugog, pa jos i proverava kol'ko dade! :-))))

Soul brothers

pre 12 godina

Ne brine me što Dačić ide na Anu Bekutu, Koštunica i Velja Ilić na Cecu, niti što Šutanovac ide na Miroslava Ilića, sve je to "selo moje lepše od Pariza", samo se stidim što sam glasao za ovog sedog u prvom redu misleći da se nikada neće tako nisko spustiti.

Sale

pre 12 godina

Teški postpetooktobarski dani su prošli, i sada je društvance iz devedesetih ponovo na okupu da nsm se sa scene krevelji i podsmeva u lice, dok jadni narod gladuje i skoro svakog dana neki očajnik skoči sa Brankovog mosta, ili tačnije bude gurnut da skoči od strane ovog razdraganog društvanceta. Pošto je Ivica toliko muzikalan, neka održi jedan humanitarni koncert za sve gladne, koje je devedesetih usrećio, koji sada, tako usrećeni, skaču sa Brankovog mosta, ili još bolje neka ode na pesmu evrovizije, a Boris bi mogao tamo da mu peva tercu i po potrebi zanosi **** na krivini.

Slavujka

pre 12 godina

Razocarana sam, bas sam razocarana, ocekivala sam da ce i gospodin Tadic da zapeva a on eto nije, ne mogu da verujem da nije talentovan za pevanje. Obraz mu je spasio gospodin Dacic i pokazao da su i dalje oni jedno te isto, bez obzira sto se onako lepo "pocaste" kritikama, za javnost nego sta. E necu glasati sad ni za ovog a ni za onog.

partibrejker

pre 12 godina

Partibrejkers – Dan za danom

Dan za danom
Zivot je mora
Ziveti se mora
Upadam

Sve dublje i dublje
U mulj u mulj
U mrak u mrak
Ispod ociju

Sve se lepi
Bolest je blizu
Ne mogu da zatvorim oci
Ostacu ovde

Sve dublje i dublje
U mulju mulj
U crnu crno
Ispod noktiju....

mrvica

pre 12 godina

Eto ti sad Dacic opet uzeo mikrofon u ruke I zapevao a lepo mu je receno da lepo peva ali ga je jako ruzno slusati,nece covek da odustane pa to ti je…..

ivann

pre 12 godina

Dragi moji sugradjani ovog tuznog i nesrecnog dela planete, valjda nam je napokon postalo jasno da ne postoje razlike medju njima, a ni prevelike razlike medju nama.

Postojimo samo MI i ONI.

Nervozni postar

pre 12 godina

Krem drustvo se skupilo, lepo, e sad narode, ti koji si jos uvek u dilemi ko je od njih kao opozicija a ko glumi poziciju, vidi i uveri se. Socijalisti i DS su i dalje, naravno u ljubavi, pa ne daj da te opet zavaraju.

profesorka

pre 12 godina

kakva greška u kampanji! ovo je upravo potvrda da se zezaju sa nama kada se međusobno kritikuju. lepo zajedno provedoše veče, a mi ovce smo mogli smo da gledamo

Mrzovoljni gradjanin

pre 12 godina

Koncert vrlo posecen, sve moj omiljeni do omiljenog u publici. Mora da su ovo priredili u cast oporavka g.Krkobabica, samo sam iznenadjen da nas bivsi predsednik ne ume da peva, cim nije uzeo mikrofon, a ja bio ubedjen da je talanat za sve, od poljoprivrede, stocarstva, sporta pa do muzike. Ali iznenadjenju nije tu kraj, pa s njim u drustvu i g.Dacic, a do "onomad" kritikuje predsednika Demokratske stranke, znaci pomirili se, hm, ma nikad nisu se ni svadjali od kad udjose u koaliciju.

Tanja

pre 12 godina

Ovo je jos jedan dokaz da imamo cirkus od drzave.Politicari sa pevacima,glumci sa politicarima i obrnuto,samo pokazuje da se tu vise ne zna "ko pije ,a ko placa".E,gde li je tu kraj,ako ga uopste ima?

marina

pre 12 godina

Ana Bekuta je postala u poslednje vreme veoma popularna zahvaljujući svom druženju sa Mrkonjićem. Čitava politička "elita" SPS-a na čelu sa Borisom Tadićem, došla je da podrži Mrkonjićevu vezu sa Anom Bekutom. Baš kolegijalno sa njihove strane!

pepeljuga

pre 12 godina

Sad ce da stigne demanti da to nisu bili oni,to se nama samo ucinilo ,novinari izmisljaju,pa bili smo mi na koncertu pa zar ne smemo da budemo na istom koncertu…smete,smete vama je sve dozvoljeno

dobricina

pre 12 godina

smeju nam se bre u lice!!! tako nam i treba kad smo ih pustili da rade sta hoce. srpskoj vlasti i drzavi treba grcki narod, da ih svake nedelje bambusa!!!

Maja

pre 12 godina

Secam se jednog casa psihologije kad nam je nas professor pricao o potrebi tinejdzera da pripadaju grupi. Kazao je da, kad je on bio mlad, bile su te i te grupe. Pitao nas je, koje su nase grupe. Mi u glas: padavicari i dizelasi. Onda nas je pitao da objasnimo kako se razlikujemo. Na kraju je naravno bila zucna rasprava izmedju padavicara i dizelasa iz odeljenja tipa: ti gadni padavicari se ne kupaju, ti dziberi dizelasi slusaju Cecu. Profesor je profesionalno ‘predsedavao’ diskusijom, i nije zauzeo ni jednu nu drugu stranu. Vidim da se u medjuvremenu odlucio za DIZELASE! :) :) :)

Miki

pre 12 godina

Posle ovog nastupa moguceg sledeceg predsednika Vlade Srbije, pokusajte da zamislite gosp. Nikolu Pasica kako peva i bice vam jasno kakav smo put kao narod prevalili za zadnjih 100 godina.

pihla

pre 12 godina

Kako ih nije sramota ovog napacenog naroda. Ma Dacic bas uziva u zivotu, i mogao bi svoje fotelje da ustupi i drugima, ionako se za jedan mandat moze dovoljno zaraditi za ceo zivot. Kako samo moze, ima dve funkcije, a jos bi i predsednik da bude.

VESKO ZR

pre 12 godina

Ovi ako ostanu na vlasti posle 6.maja,treba kolektivno, kao narod, da dodjemo na obale Dunava,Save i Morave,vezemo sebi po kamen za nogu i poskacemo u vodu,jer onda nista drugo i nismo zasluzili!!

Ivan Marjanovic, London

pre 12 godina

Disciplina Kičme - Javno veselje

Ništa se ne dešava
jer niko ništa ne shvata...
Oni koji su trebali
sramno su se izgubili

i primaju lažno veselje...
i primaju javno veselje !


sa albuma Sviđa mi se da ti ne bude prijatno iz '83

maraton

pre 12 godina

Tako je to sa bahatom i od naroda otuđenom vlašću. Narodu pokazuju šta znaju - da se provode po kafanama i veseljima umesto da pokažu umešnost u upravljanju državom. Kad je trebalo da se nađu u vladi i skupštini da odluče o sudbini severa Kosova niko ih nije mogao skupiti. A na koncertima skupiše se bez poziva.

Eee gde mi zivimo...

pre 12 godina

Narode, ako si iole pametan shvatices da su svi oni identicni...
Kako samo sede i slatko se smeskaju, uzivaju u zivotu i cak nas javno sve ismevaju! Pa posle ti nekom daj glas od njih...
Da li cemo se mi ikada opametiti...

jadericaba

pre 12 godina

Ovako:
Ivica Dacic u pevace,
Cedomir Jovanovic i Igor Pavlicic u top modele,
Boris Tadic i Mladjan Dinkic u fotomodele,
pa pogledajmo da bi im to najbolje stojalo, mada mi je favorit Jovanovic za modne piste, ma oborio bi sve s nogu.