Ponedeljak, 23.04.2012.

19:55

Đulijani samo bio za bombardovanje

Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da vlast napada naprednjake što su doveli u Beograd čoveka koji je "samo zagovarao bombardovanje."

Izvor: Tanjug

Ðulijani samo bio za bombardovanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

blaza

pre 12 godina

@iznogud011
Moram vama da odgovorim posto nisam stigao neki dan. Rekoste slucajno ste pre navratili na vesti, a kako vidim tu ste stalno i po zadatku da pljujete po Nikolicu!!! Odmah da vam kazem da ne treba bas toliko da se sekirate zbog toga kako ce Nikolica razumeti njegovi glasaci, mi smo to odlucili pre godinu dana, a sto se tice sastanka Tadica i Merkelove,odgovorite u kojem svojstvu je gradjanin Srbije, Tadic i sa cijim parama, isao na taj sastanak? Zasto ova agencija, za borbu protiv korupcije, ili kako se vec zove, ne ispita i to finansiranje, kad je sat posto je dosao Djulijani, od SNS-a trazila da joj se dostavi finasijski izvestaj???

Anonymous

pre 12 godina

Ukoliko Nikolic, Tadic i Dinkic uopste predju cenzus,to ce biti dokaz koliko je ovaj narod glup i zatucan.Sva trojca daju lazna obecanja vec godinama(da ne pominjem dinkiceve akcije i tomine strajkove gladju od CAK 10 sati za "narod") a pritom ni jedan od njih dvojce nije sposoban za bilo sta, a kamoli da vodi ovaj narod.Tadic je vec godinama tu i sve vise i vise tonemo, a kroz predizborne spotove prikazuju narodu kako mu je bolje,kako smo ekonomska sila.Glasajte za Dveri,dajte ljudima sansu!!

Asus

pre 12 godina

Vlast bi trebala da cuti po pitanju mnogo cega,pa u ovom slucaju i dolaska Djulijanija,jer vlast se aktuelno druzi sa svima koji su bombardovali Srbiju.

samo polako

pre 12 godina

Tomo to "samo" ( a bilo je i vise, samo neces da priznas po obicaju),objasni roditeljima male Milice iz Batajnice, na ciji grob odlazis svake godine, kako se na kraju ispostavlja, samo da se slikas ti i Vucic.

rekoh jednom, svaka tvoja izjava ti se vraca kao bumerang, tacno u tu tvoju sedu glavu. Shvatam da je tesko, veoma tesko reci nesto a da sam sebi ne udjes u usta..to je tezak pritisak za tebe i tvoje pajtose, i naravno da dodje do ovakvih izjava. Da li ti tvoji savtenici i analiticari saopste koliko procenata glasaca izgubis posle takvih izjava..ovo samo cekaju radikali i dvernjaci..i samo trljaju ruke...
Sto se mene tice samo nastavi, samo tako..samo tako...samo sebe zaplicemo, sami sebe otplicemo, kolaricu - panicu..

iznogud011

pre 12 godina

Nikolicu,mislim da si ovom izjavom sve rekao. Samo nastavi tako!!!

Samo, nemoj vise molim te. Toliko zbunjujes svoje glasacko telo, i ove botove-hejtere da vise i ne znaju za sta glasajum a botovi-hejteri pre neki dan su napadali jedno, juce drugo, sad moraju da brane ono sto su napadali pre dva dana...vec sam jednom rekao: nije njima lako!

Da li tvoj glasac zna da li je SNS za EU ( ....citiram: skoro sve clanice EU su bombardovale Srbiju)? Kritikuju Tadica sto se sastao sa Merkelovom, posto je ona podrzavala NATO u toj akciji. Jel to znaci da Toma nece da se sastaje ni sa jednim drzavnikom iz EU ako pobedi.

Ovako, cas izigravate SNS, pa sledeci dan ste radikali....zbunicete glasace, nece znati koga da zaokruze..

Kao sto rekoh, samo napred sa takvim izjavama, a posebno u Cacku...i njih je bombardovanje dobro zakacilo, samo im ti objasni, oprostice i oni..

dudule

pre 12 godina

Hahahahahaha
"Đulijani je bio samo za bombardovanje"
Dobro onda ce Rudi da nam oprosti sto je bio samo za bombardovanje. On je ovde zato sto mu je za to deebeeelo placeno.
Kad nasa vlast saradjuje sa drzavama koje su nas bombardovale to je zato sto mi imamo interes da sa njima saradjujemo, a ne zato sto im mi placamo da saradjuju sa nama.

pera-nis

pre 12 godina

nepismeni, opet lazes i obmanjujes prost narod. kao prvo ideja sa djulijanijem nije vasa vec izraelca koji vam vodi kampanju( vi bi najverovatnije doveli luskova) ali on nije znao sta se vi pre samo nedelju dana govorili o djulujaniju i njegovoj zemlji. kazes da se tadic i njegovi 12 godina grle sa nemcima, amerima o ostalima koji su nas bombardovali, i to je tacno, samo nisi rekao da oni nikada nisu pljuvali i lose govorili o njima za razliku od tebe koji stalno polizes ono sto pljunes. apelujes na ljude da ne glasaju za manje stranke(konkretno dveri i srs) ne zato sto je to glas za demokrate vec sto te stranke imaju istu nakaradnu politiku zasnivanu na nacionalizmu i sovinizmu ali su posteniji i iskreniji od tebe i podulog narcisoidnog pravnika bez jednog dana pravnickog staza.

izgovor

pre 12 godina

Po nekim neproverenim informacijama, do kojih sam došao pomoću sumnjivih veza u CIA, Djulijani je dosta nevoljno bio za bombardovanje, štaviše, bio je totalno protiv, ali zvanična politika USA... Uostalom, Djulijani je osvedočeni prijatelj srpstva i još veći prijatelj dva uglednika na čelu SNS! Stvarno razmišljam kako je onaj dramski pisac pristao da promoviše DSS, kada je slobodno mogao SNS, premda u obe partije ima bogatstvo likova za njegove drame! Svi pisci znaju da je Tadić loš materijal za dramske tekstove, dok su mnogi iz SNS, DSS, NS, SRS i još nekih partija dušu dali za burleske, tragikomedije... Kombinacija sa Djulijanijem, koji besplatno radi za srpstvo, donosi nam divnu budućnost, koju će opisivati oni što su danas još u pelenama! Dakle, zbogom Srbijo, ni do sada nisi bila normalna, no tek ćeš...

Seele

pre 12 godina

Sigurno da je svima jasno da su sve, nimalo pohvalne kritike i u najmanju ruku neprimereno ponašanje prema legendarnom gradonačelniku Njijorka Rudolfu Đulijaniju, samo odraz zavisti. Mislim da se tako ne grade dobri odnosi sa svetom, a pogotovu se na taj način ne privlače investitori.

Cinik

pre 12 godina

Kakav cinizam DS-a zbog dolaska najuspešnijeg gradonačelnika NJujorka, pod izgovorom da je pozivao na bombardovanje Srbije, a ne pitaju se kako su oni dočekivali Solanu i društvo, koji su direktno ubijali ovaj narod.

Luce

pre 12 godina

Ma znamo vas od ranije...
;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Z73JXRn5gmI&feature=results_video&playnext=1&list=PL24FE58F59BB2EBCA

marija

pre 12 godina

Mora da su vas male bezobrazne stranke posavetovale da dovedete gospodina kako bi vam uzele glasove a vi naivni naseli. Sram ih bilo!
Ali nema veze i ovo će se zaboraviti, zar ne?

blaza

pre 12 godina

Divim se Nikolicu na energiji koju pokazuje ovih dana putujuci Srbijom i mogu slobodno da kazem da ogromna vecina naroda jedino u njemu vidi neku nadu za bolje dane. Mogu neki i da ga mrze, to je normalno, ali vecina odlucuje 6-og maja.

apstinent

pre 12 godina

Tomo,shvati jednu činjenicu. Do juce si govorio ne u EU, ne u Nato, dole SAD i VB, zivela Rusija, ziveo Mladic,Karadzic, do smrti za Kosovo itd. A danas si okrenuo,posle 3 godine pricu za 720 stepeni. Izdao si kuma, Montgomeri ti lobista, Đulijani te savjetuje itd. Daleko da gotivim DS, SRS i ostale. Ali ako ti dodjes na vlast ,SELIM SE IZ SRBIJE! Necu sebi dozvoliti da zivim u zemlji koju vodi grobar. I jos nesto, nikako ne kapiram, koji je to sklop ljudi koji gotive Sns?! E moja Srbijo, jadna li si...

Jefta

pre 12 godina

70% i vise gradjana SAD je podrzalo bombardovanje, dali cemo sve njih kritikovati sto dodju u nasu zemlju, ili je ovo jos jedan ocajan korak DS-a da pokusa da smanji popularnost i rejting SNS-a, naravno da popularnost SNS samo raste posle ovako prljave kampanje DS-a.

bezimena

pre 12 godina

To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas...
(Ajde da ga merimo, 23. april 2012 20:38)

NE može, jer smo mi jedna mala SIROMAŠNA zemlja!

Dovodjenje biv. gradonačelnika Ny je bilo više nego besmisleno. Da neće možda Beogradjani da se iz "ljubavi" prema dotičnom, koji je totalno nebitan lik, napale da glasaju za Vučića!? Kako se bliže izbori, SNS sebi daje sve više autogolova. Npr. T. Nikolić kao Karadjordje, knez Miloš i malo Putin 3 u 1...Samo napred.:)))

Logic

pre 12 godina

Srbija nije bombardovana na Đulijanijev zahtev, niti je on imao takvu političku moć da svoje mišljenje realizuje. Bilo je mnogo Srba koji su zagovarali to bombardovanje, a i danas brane takve stavove. Ponoviću svoj stav iz komentara koji, naravno, nije objavljen: koliko je zemalja učestvovalo u bombardovanju, ili dalo svoj vazdušni prostor avionima koji su nas bombardovali, pa smo danas i posestrime i pobratimi sa njihovim gradovima? A koji broj naših građana, koji se inače gade Đulijanijeve posete, želi da "pali" iz ove zemlje baš u zemlje porekla bombi, a nije im gadno?

Ajde da ga merimo

pre 12 godina

Bivsi gradonacelnik g.Djulijano je covek koji je itekako imao uspeha dok je bio na funkciji i uspeo da mnoge probleme resi u svom gradu. To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas, no ovi demonKratori su svesni da im to ne ide u prilog, njima je idealno - sto gore to bolje. Vreme je njima isteklo zato su reakcije iz tog tabora a i radikala srocene u cilju blacenja.

tole zivi svoj zivot

pre 12 godina

Ovo je po principu vide trun u tudjem oku a ne vide gredu u svom. Kako li ih nije samo sramota, pa ko docekuje godinama sve one koji su direktno naredili bombardovanje, pilote koji ucestovali u nato napadima, i sve ostale zvanicnike, crveni tepih im prostiru, a sada kada je g.Djulijano dosao u posetu Beogradu i naprednjacima onda je on po njima s najvise greha, Naravno, nije udostojio ove na vlasti da se sastanke sa njima, u protivnom to bi bio najbolji covek.

mikiiboy

pre 12 godina

"samo" bombardovanje? Samo porodice nastradalih u ratu '99 znaju kako im je be njihovih voljenih. Tuga ogromna. Jadni mi ako ti dodjes na vlast! Sram te bilo.

Sta reci???

pre 12 godina

Samo bio za bombardovanje!!! Jadna ova zemlja sa ovakvom opozicijom!!!

http://vukajlija.com/zabava/posteri/373527
Tako da ja vec vezbam kako se pravilno koristi glasacki listic!

mirko

pre 12 godina

Nikolić je fasciniran Đulijanijem, pa mu se čini da su to i drugi. Koliko je dostupno u medijima, priča o Đulijaniju je izjavom Dragana Đilasa, završena za DS. Mislim da je najveći broj Nikolićevih simpatizera prvi put čuo za Đulijanija pre dva dana.
Da je kojim slučajem Demokratska stranka, dovela Žirinovskog da za njih lobira u predizbornoj kampanji, verovatno bi mediji, a i sam Nikolić reagovali na takav postupak.

Катастрофа

pre 12 godina

Ја не знам да ли гробар схвата да сваком својом изјавом све више закопава (гле ироније) себе.

Ни за курту (ДС) ни за мурту (СНС) !

Helios

pre 12 godina

Sramota je pozivati Đulijanija koji se nije ni izvinio niti na bilo koji način pokazao promenu stava. Imao je dovoljno vremena ako je kojim slučajem bio pogrešno obavešten. Dosledna potpuna beskičmenost ilegalnog SNSa i duleka Tomislava Nikolića.
Ali DS se ulizivao mnogo gorem i pogubnijem Bajdenu, a onomad je ekspresno ukinuo zakone Srbije ne bi li se ljubio sa ratnim zločincem Solanom! Uostalom ako su principijelno protiv svih koji su podržali bombardovanje - nek se distanciraju od Zorana Đinđića.
Nikako, ali nikao mi ne ide u glavu da su dve nakaradne nakupine dve najpopularnije stranke u Srbiji.

Катастрофа

pre 12 godina

Ја не знам да ли гробар схвата да сваком својом изјавом све више закопава (гле ироније) себе.

Ни за курту (ДС) ни за мурту (СНС) !

mikiiboy

pre 12 godina

"samo" bombardovanje? Samo porodice nastradalih u ratu '99 znaju kako im je be njihovih voljenih. Tuga ogromna. Jadni mi ako ti dodjes na vlast! Sram te bilo.

Helios

pre 12 godina

Sramota je pozivati Đulijanija koji se nije ni izvinio niti na bilo koji način pokazao promenu stava. Imao je dovoljno vremena ako je kojim slučajem bio pogrešno obavešten. Dosledna potpuna beskičmenost ilegalnog SNSa i duleka Tomislava Nikolića.
Ali DS se ulizivao mnogo gorem i pogubnijem Bajdenu, a onomad je ekspresno ukinuo zakone Srbije ne bi li se ljubio sa ratnim zločincem Solanom! Uostalom ako su principijelno protiv svih koji su podržali bombardovanje - nek se distanciraju od Zorana Đinđića.
Nikako, ali nikao mi ne ide u glavu da su dve nakaradne nakupine dve najpopularnije stranke u Srbiji.

mirko

pre 12 godina

Nikolić je fasciniran Đulijanijem, pa mu se čini da su to i drugi. Koliko je dostupno u medijima, priča o Đulijaniju je izjavom Dragana Đilasa, završena za DS. Mislim da je najveći broj Nikolićevih simpatizera prvi put čuo za Đulijanija pre dva dana.
Da je kojim slučajem Demokratska stranka, dovela Žirinovskog da za njih lobira u predizbornoj kampanji, verovatno bi mediji, a i sam Nikolić reagovali na takav postupak.

apstinent

pre 12 godina

Tomo,shvati jednu činjenicu. Do juce si govorio ne u EU, ne u Nato, dole SAD i VB, zivela Rusija, ziveo Mladic,Karadzic, do smrti za Kosovo itd. A danas si okrenuo,posle 3 godine pricu za 720 stepeni. Izdao si kuma, Montgomeri ti lobista, Đulijani te savjetuje itd. Daleko da gotivim DS, SRS i ostale. Ali ako ti dodjes na vlast ,SELIM SE IZ SRBIJE! Necu sebi dozvoliti da zivim u zemlji koju vodi grobar. I jos nesto, nikako ne kapiram, koji je to sklop ljudi koji gotive Sns?! E moja Srbijo, jadna li si...

bezimena

pre 12 godina

To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas...
(Ajde da ga merimo, 23. april 2012 20:38)

NE može, jer smo mi jedna mala SIROMAŠNA zemlja!

Dovodjenje biv. gradonačelnika Ny je bilo više nego besmisleno. Da neće možda Beogradjani da se iz "ljubavi" prema dotičnom, koji je totalno nebitan lik, napale da glasaju za Vučića!? Kako se bliže izbori, SNS sebi daje sve više autogolova. Npr. T. Nikolić kao Karadjordje, knez Miloš i malo Putin 3 u 1...Samo napred.:)))

Jefta

pre 12 godina

70% i vise gradjana SAD je podrzalo bombardovanje, dali cemo sve njih kritikovati sto dodju u nasu zemlju, ili je ovo jos jedan ocajan korak DS-a da pokusa da smanji popularnost i rejting SNS-a, naravno da popularnost SNS samo raste posle ovako prljave kampanje DS-a.

blaza

pre 12 godina

Divim se Nikolicu na energiji koju pokazuje ovih dana putujuci Srbijom i mogu slobodno da kazem da ogromna vecina naroda jedino u njemu vidi neku nadu za bolje dane. Mogu neki i da ga mrze, to je normalno, ali vecina odlucuje 6-og maja.

Logic

pre 12 godina

Srbija nije bombardovana na Đulijanijev zahtev, niti je on imao takvu političku moć da svoje mišljenje realizuje. Bilo je mnogo Srba koji su zagovarali to bombardovanje, a i danas brane takve stavove. Ponoviću svoj stav iz komentara koji, naravno, nije objavljen: koliko je zemalja učestvovalo u bombardovanju, ili dalo svoj vazdušni prostor avionima koji su nas bombardovali, pa smo danas i posestrime i pobratimi sa njihovim gradovima? A koji broj naših građana, koji se inače gade Đulijanijeve posete, želi da "pali" iz ove zemlje baš u zemlje porekla bombi, a nije im gadno?

Sta reci???

pre 12 godina

Samo bio za bombardovanje!!! Jadna ova zemlja sa ovakvom opozicijom!!!

http://vukajlija.com/zabava/posteri/373527
Tako da ja vec vezbam kako se pravilno koristi glasacki listic!

tole zivi svoj zivot

pre 12 godina

Ovo je po principu vide trun u tudjem oku a ne vide gredu u svom. Kako li ih nije samo sramota, pa ko docekuje godinama sve one koji su direktno naredili bombardovanje, pilote koji ucestovali u nato napadima, i sve ostale zvanicnike, crveni tepih im prostiru, a sada kada je g.Djulijano dosao u posetu Beogradu i naprednjacima onda je on po njima s najvise greha, Naravno, nije udostojio ove na vlasti da se sastanke sa njima, u protivnom to bi bio najbolji covek.

Ajde da ga merimo

pre 12 godina

Bivsi gradonacelnik g.Djulijano je covek koji je itekako imao uspeha dok je bio na funkciji i uspeo da mnoge probleme resi u svom gradu. To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas, no ovi demonKratori su svesni da im to ne ide u prilog, njima je idealno - sto gore to bolje. Vreme je njima isteklo zato su reakcije iz tog tabora a i radikala srocene u cilju blacenja.

marija

pre 12 godina

Mora da su vas male bezobrazne stranke posavetovale da dovedete gospodina kako bi vam uzele glasove a vi naivni naseli. Sram ih bilo!
Ali nema veze i ovo će se zaboraviti, zar ne?

pera-nis

pre 12 godina

nepismeni, opet lazes i obmanjujes prost narod. kao prvo ideja sa djulijanijem nije vasa vec izraelca koji vam vodi kampanju( vi bi najverovatnije doveli luskova) ali on nije znao sta se vi pre samo nedelju dana govorili o djulujaniju i njegovoj zemlji. kazes da se tadic i njegovi 12 godina grle sa nemcima, amerima o ostalima koji su nas bombardovali, i to je tacno, samo nisi rekao da oni nikada nisu pljuvali i lose govorili o njima za razliku od tebe koji stalno polizes ono sto pljunes. apelujes na ljude da ne glasaju za manje stranke(konkretno dveri i srs) ne zato sto je to glas za demokrate vec sto te stranke imaju istu nakaradnu politiku zasnivanu na nacionalizmu i sovinizmu ali su posteniji i iskreniji od tebe i podulog narcisoidnog pravnika bez jednog dana pravnickog staza.

izgovor

pre 12 godina

Po nekim neproverenim informacijama, do kojih sam došao pomoću sumnjivih veza u CIA, Djulijani je dosta nevoljno bio za bombardovanje, štaviše, bio je totalno protiv, ali zvanična politika USA... Uostalom, Djulijani je osvedočeni prijatelj srpstva i još veći prijatelj dva uglednika na čelu SNS! Stvarno razmišljam kako je onaj dramski pisac pristao da promoviše DSS, kada je slobodno mogao SNS, premda u obe partije ima bogatstvo likova za njegove drame! Svi pisci znaju da je Tadić loš materijal za dramske tekstove, dok su mnogi iz SNS, DSS, NS, SRS i još nekih partija dušu dali za burleske, tragikomedije... Kombinacija sa Djulijanijem, koji besplatno radi za srpstvo, donosi nam divnu budućnost, koju će opisivati oni što su danas još u pelenama! Dakle, zbogom Srbijo, ni do sada nisi bila normalna, no tek ćeš...

dudule

pre 12 godina

Hahahahahaha
"Đulijani je bio samo za bombardovanje"
Dobro onda ce Rudi da nam oprosti sto je bio samo za bombardovanje. On je ovde zato sto mu je za to deebeeelo placeno.
Kad nasa vlast saradjuje sa drzavama koje su nas bombardovale to je zato sto mi imamo interes da sa njima saradjujemo, a ne zato sto im mi placamo da saradjuju sa nama.

samo polako

pre 12 godina

Tomo to "samo" ( a bilo je i vise, samo neces da priznas po obicaju),objasni roditeljima male Milice iz Batajnice, na ciji grob odlazis svake godine, kako se na kraju ispostavlja, samo da se slikas ti i Vucic.

rekoh jednom, svaka tvoja izjava ti se vraca kao bumerang, tacno u tu tvoju sedu glavu. Shvatam da je tesko, veoma tesko reci nesto a da sam sebi ne udjes u usta..to je tezak pritisak za tebe i tvoje pajtose, i naravno da dodje do ovakvih izjava. Da li ti tvoji savtenici i analiticari saopste koliko procenata glasaca izgubis posle takvih izjava..ovo samo cekaju radikali i dvernjaci..i samo trljaju ruke...
Sto se mene tice samo nastavi, samo tako..samo tako...samo sebe zaplicemo, sami sebe otplicemo, kolaricu - panicu..

Cinik

pre 12 godina

Kakav cinizam DS-a zbog dolaska najuspešnijeg gradonačelnika NJujorka, pod izgovorom da je pozivao na bombardovanje Srbije, a ne pitaju se kako su oni dočekivali Solanu i društvo, koji su direktno ubijali ovaj narod.

Anonymous

pre 12 godina

Ukoliko Nikolic, Tadic i Dinkic uopste predju cenzus,to ce biti dokaz koliko je ovaj narod glup i zatucan.Sva trojca daju lazna obecanja vec godinama(da ne pominjem dinkiceve akcije i tomine strajkove gladju od CAK 10 sati za "narod") a pritom ni jedan od njih dvojce nije sposoban za bilo sta, a kamoli da vodi ovaj narod.Tadic je vec godinama tu i sve vise i vise tonemo, a kroz predizborne spotove prikazuju narodu kako mu je bolje,kako smo ekonomska sila.Glasajte za Dveri,dajte ljudima sansu!!

Luce

pre 12 godina

Ma znamo vas od ranije...
;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Z73JXRn5gmI&feature=results_video&playnext=1&list=PL24FE58F59BB2EBCA

iznogud011

pre 12 godina

Nikolicu,mislim da si ovom izjavom sve rekao. Samo nastavi tako!!!

Samo, nemoj vise molim te. Toliko zbunjujes svoje glasacko telo, i ove botove-hejtere da vise i ne znaju za sta glasajum a botovi-hejteri pre neki dan su napadali jedno, juce drugo, sad moraju da brane ono sto su napadali pre dva dana...vec sam jednom rekao: nije njima lako!

Da li tvoj glasac zna da li je SNS za EU ( ....citiram: skoro sve clanice EU su bombardovale Srbiju)? Kritikuju Tadica sto se sastao sa Merkelovom, posto je ona podrzavala NATO u toj akciji. Jel to znaci da Toma nece da se sastaje ni sa jednim drzavnikom iz EU ako pobedi.

Ovako, cas izigravate SNS, pa sledeci dan ste radikali....zbunicete glasace, nece znati koga da zaokruze..

Kao sto rekoh, samo napred sa takvim izjavama, a posebno u Cacku...i njih je bombardovanje dobro zakacilo, samo im ti objasni, oprostice i oni..

Seele

pre 12 godina

Sigurno da je svima jasno da su sve, nimalo pohvalne kritike i u najmanju ruku neprimereno ponašanje prema legendarnom gradonačelniku Njijorka Rudolfu Đulijaniju, samo odraz zavisti. Mislim da se tako ne grade dobri odnosi sa svetom, a pogotovu se na taj način ne privlače investitori.

Asus

pre 12 godina

Vlast bi trebala da cuti po pitanju mnogo cega,pa u ovom slucaju i dolaska Djulijanija,jer vlast se aktuelno druzi sa svima koji su bombardovali Srbiju.

blaza

pre 12 godina

@iznogud011
Moram vama da odgovorim posto nisam stigao neki dan. Rekoste slucajno ste pre navratili na vesti, a kako vidim tu ste stalno i po zadatku da pljujete po Nikolicu!!! Odmah da vam kazem da ne treba bas toliko da se sekirate zbog toga kako ce Nikolica razumeti njegovi glasaci, mi smo to odlucili pre godinu dana, a sto se tice sastanka Tadica i Merkelove,odgovorite u kojem svojstvu je gradjanin Srbije, Tadic i sa cijim parama, isao na taj sastanak? Zasto ova agencija, za borbu protiv korupcije, ili kako se vec zove, ne ispita i to finansiranje, kad je sat posto je dosao Djulijani, od SNS-a trazila da joj se dostavi finasijski izvestaj???

blaza

pre 12 godina

Divim se Nikolicu na energiji koju pokazuje ovih dana putujuci Srbijom i mogu slobodno da kazem da ogromna vecina naroda jedino u njemu vidi neku nadu za bolje dane. Mogu neki i da ga mrze, to je normalno, ali vecina odlucuje 6-og maja.

Helios

pre 12 godina

Sramota je pozivati Đulijanija koji se nije ni izvinio niti na bilo koji način pokazao promenu stava. Imao je dovoljno vremena ako je kojim slučajem bio pogrešno obavešten. Dosledna potpuna beskičmenost ilegalnog SNSa i duleka Tomislava Nikolića.
Ali DS se ulizivao mnogo gorem i pogubnijem Bajdenu, a onomad je ekspresno ukinuo zakone Srbije ne bi li se ljubio sa ratnim zločincem Solanom! Uostalom ako su principijelno protiv svih koji su podržali bombardovanje - nek se distanciraju od Zorana Đinđića.
Nikako, ali nikao mi ne ide u glavu da su dve nakaradne nakupine dve najpopularnije stranke u Srbiji.

mikiiboy

pre 12 godina

"samo" bombardovanje? Samo porodice nastradalih u ratu '99 znaju kako im je be njihovih voljenih. Tuga ogromna. Jadni mi ako ti dodjes na vlast! Sram te bilo.

Катастрофа

pre 12 godina

Ја не знам да ли гробар схвата да сваком својом изјавом све више закопава (гле ироније) себе.

Ни за курту (ДС) ни за мурту (СНС) !

Jefta

pre 12 godina

70% i vise gradjana SAD je podrzalo bombardovanje, dali cemo sve njih kritikovati sto dodju u nasu zemlju, ili je ovo jos jedan ocajan korak DS-a da pokusa da smanji popularnost i rejting SNS-a, naravno da popularnost SNS samo raste posle ovako prljave kampanje DS-a.

mirko

pre 12 godina

Nikolić je fasciniran Đulijanijem, pa mu se čini da su to i drugi. Koliko je dostupno u medijima, priča o Đulijaniju je izjavom Dragana Đilasa, završena za DS. Mislim da je najveći broj Nikolićevih simpatizera prvi put čuo za Đulijanija pre dva dana.
Da je kojim slučajem Demokratska stranka, dovela Žirinovskog da za njih lobira u predizbornoj kampanji, verovatno bi mediji, a i sam Nikolić reagovali na takav postupak.

Ajde da ga merimo

pre 12 godina

Bivsi gradonacelnik g.Djulijano je covek koji je itekako imao uspeha dok je bio na funkciji i uspeo da mnoge probleme resi u svom gradu. To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas, no ovi demonKratori su svesni da im to ne ide u prilog, njima je idealno - sto gore to bolje. Vreme je njima isteklo zato su reakcije iz tog tabora a i radikala srocene u cilju blacenja.

apstinent

pre 12 godina

Tomo,shvati jednu činjenicu. Do juce si govorio ne u EU, ne u Nato, dole SAD i VB, zivela Rusija, ziveo Mladic,Karadzic, do smrti za Kosovo itd. A danas si okrenuo,posle 3 godine pricu za 720 stepeni. Izdao si kuma, Montgomeri ti lobista, Đulijani te savjetuje itd. Daleko da gotivim DS, SRS i ostale. Ali ako ti dodjes na vlast ,SELIM SE IZ SRBIJE! Necu sebi dozvoliti da zivim u zemlji koju vodi grobar. I jos nesto, nikako ne kapiram, koji je to sklop ljudi koji gotive Sns?! E moja Srbijo, jadna li si...

tole zivi svoj zivot

pre 12 godina

Ovo je po principu vide trun u tudjem oku a ne vide gredu u svom. Kako li ih nije samo sramota, pa ko docekuje godinama sve one koji su direktno naredili bombardovanje, pilote koji ucestovali u nato napadima, i sve ostale zvanicnike, crveni tepih im prostiru, a sada kada je g.Djulijano dosao u posetu Beogradu i naprednjacima onda je on po njima s najvise greha, Naravno, nije udostojio ove na vlasti da se sastanke sa njima, u protivnom to bi bio najbolji covek.

Logic

pre 12 godina

Srbija nije bombardovana na Đulijanijev zahtev, niti je on imao takvu političku moć da svoje mišljenje realizuje. Bilo je mnogo Srba koji su zagovarali to bombardovanje, a i danas brane takve stavove. Ponoviću svoj stav iz komentara koji, naravno, nije objavljen: koliko je zemalja učestvovalo u bombardovanju, ili dalo svoj vazdušni prostor avionima koji su nas bombardovali, pa smo danas i posestrime i pobratimi sa njihovim gradovima? A koji broj naših građana, koji se inače gade Đulijanijeve posete, želi da "pali" iz ove zemlje baš u zemlje porekla bombi, a nije im gadno?

bezimena

pre 12 godina

To njegovo iskustvo se moze primeniti i kod nas...
(Ajde da ga merimo, 23. april 2012 20:38)

NE može, jer smo mi jedna mala SIROMAŠNA zemlja!

Dovodjenje biv. gradonačelnika Ny je bilo više nego besmisleno. Da neće možda Beogradjani da se iz "ljubavi" prema dotičnom, koji je totalno nebitan lik, napale da glasaju za Vučića!? Kako se bliže izbori, SNS sebi daje sve više autogolova. Npr. T. Nikolić kao Karadjordje, knez Miloš i malo Putin 3 u 1...Samo napred.:)))

Sta reci???

pre 12 godina

Samo bio za bombardovanje!!! Jadna ova zemlja sa ovakvom opozicijom!!!

http://vukajlija.com/zabava/posteri/373527
Tako da ja vec vezbam kako se pravilno koristi glasacki listic!

marija

pre 12 godina

Mora da su vas male bezobrazne stranke posavetovale da dovedete gospodina kako bi vam uzele glasove a vi naivni naseli. Sram ih bilo!
Ali nema veze i ovo će se zaboraviti, zar ne?

Cinik

pre 12 godina

Kakav cinizam DS-a zbog dolaska najuspešnijeg gradonačelnika NJujorka, pod izgovorom da je pozivao na bombardovanje Srbije, a ne pitaju se kako su oni dočekivali Solanu i društvo, koji su direktno ubijali ovaj narod.

Asus

pre 12 godina

Vlast bi trebala da cuti po pitanju mnogo cega,pa u ovom slucaju i dolaska Djulijanija,jer vlast se aktuelno druzi sa svima koji su bombardovali Srbiju.

Seele

pre 12 godina

Sigurno da je svima jasno da su sve, nimalo pohvalne kritike i u najmanju ruku neprimereno ponašanje prema legendarnom gradonačelniku Njijorka Rudolfu Đulijaniju, samo odraz zavisti. Mislim da se tako ne grade dobri odnosi sa svetom, a pogotovu se na taj način ne privlače investitori.

blaza

pre 12 godina

@iznogud011
Moram vama da odgovorim posto nisam stigao neki dan. Rekoste slucajno ste pre navratili na vesti, a kako vidim tu ste stalno i po zadatku da pljujete po Nikolicu!!! Odmah da vam kazem da ne treba bas toliko da se sekirate zbog toga kako ce Nikolica razumeti njegovi glasaci, mi smo to odlucili pre godinu dana, a sto se tice sastanka Tadica i Merkelove,odgovorite u kojem svojstvu je gradjanin Srbije, Tadic i sa cijim parama, isao na taj sastanak? Zasto ova agencija, za borbu protiv korupcije, ili kako se vec zove, ne ispita i to finansiranje, kad je sat posto je dosao Djulijani, od SNS-a trazila da joj se dostavi finasijski izvestaj???

iznogud011

pre 12 godina

Nikolicu,mislim da si ovom izjavom sve rekao. Samo nastavi tako!!!

Samo, nemoj vise molim te. Toliko zbunjujes svoje glasacko telo, i ove botove-hejtere da vise i ne znaju za sta glasajum a botovi-hejteri pre neki dan su napadali jedno, juce drugo, sad moraju da brane ono sto su napadali pre dva dana...vec sam jednom rekao: nije njima lako!

Da li tvoj glasac zna da li je SNS za EU ( ....citiram: skoro sve clanice EU su bombardovale Srbiju)? Kritikuju Tadica sto se sastao sa Merkelovom, posto je ona podrzavala NATO u toj akciji. Jel to znaci da Toma nece da se sastaje ni sa jednim drzavnikom iz EU ako pobedi.

Ovako, cas izigravate SNS, pa sledeci dan ste radikali....zbunicete glasace, nece znati koga da zaokruze..

Kao sto rekoh, samo napred sa takvim izjavama, a posebno u Cacku...i njih je bombardovanje dobro zakacilo, samo im ti objasni, oprostice i oni..

Anonymous

pre 12 godina

Ukoliko Nikolic, Tadic i Dinkic uopste predju cenzus,to ce biti dokaz koliko je ovaj narod glup i zatucan.Sva trojca daju lazna obecanja vec godinama(da ne pominjem dinkiceve akcije i tomine strajkove gladju od CAK 10 sati za "narod") a pritom ni jedan od njih dvojce nije sposoban za bilo sta, a kamoli da vodi ovaj narod.Tadic je vec godinama tu i sve vise i vise tonemo, a kroz predizborne spotove prikazuju narodu kako mu je bolje,kako smo ekonomska sila.Glasajte za Dveri,dajte ljudima sansu!!

Luce

pre 12 godina

Ma znamo vas od ranije...
;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Z73JXRn5gmI&feature=results_video&playnext=1&list=PL24FE58F59BB2EBCA

izgovor

pre 12 godina

Po nekim neproverenim informacijama, do kojih sam došao pomoću sumnjivih veza u CIA, Djulijani je dosta nevoljno bio za bombardovanje, štaviše, bio je totalno protiv, ali zvanična politika USA... Uostalom, Djulijani je osvedočeni prijatelj srpstva i još veći prijatelj dva uglednika na čelu SNS! Stvarno razmišljam kako je onaj dramski pisac pristao da promoviše DSS, kada je slobodno mogao SNS, premda u obe partije ima bogatstvo likova za njegove drame! Svi pisci znaju da je Tadić loš materijal za dramske tekstove, dok su mnogi iz SNS, DSS, NS, SRS i još nekih partija dušu dali za burleske, tragikomedije... Kombinacija sa Djulijanijem, koji besplatno radi za srpstvo, donosi nam divnu budućnost, koju će opisivati oni što su danas još u pelenama! Dakle, zbogom Srbijo, ni do sada nisi bila normalna, no tek ćeš...

pera-nis

pre 12 godina

nepismeni, opet lazes i obmanjujes prost narod. kao prvo ideja sa djulijanijem nije vasa vec izraelca koji vam vodi kampanju( vi bi najverovatnije doveli luskova) ali on nije znao sta se vi pre samo nedelju dana govorili o djulujaniju i njegovoj zemlji. kazes da se tadic i njegovi 12 godina grle sa nemcima, amerima o ostalima koji su nas bombardovali, i to je tacno, samo nisi rekao da oni nikada nisu pljuvali i lose govorili o njima za razliku od tebe koji stalno polizes ono sto pljunes. apelujes na ljude da ne glasaju za manje stranke(konkretno dveri i srs) ne zato sto je to glas za demokrate vec sto te stranke imaju istu nakaradnu politiku zasnivanu na nacionalizmu i sovinizmu ali su posteniji i iskreniji od tebe i podulog narcisoidnog pravnika bez jednog dana pravnickog staza.

dudule

pre 12 godina

Hahahahahaha
"Đulijani je bio samo za bombardovanje"
Dobro onda ce Rudi da nam oprosti sto je bio samo za bombardovanje. On je ovde zato sto mu je za to deebeeelo placeno.
Kad nasa vlast saradjuje sa drzavama koje su nas bombardovale to je zato sto mi imamo interes da sa njima saradjujemo, a ne zato sto im mi placamo da saradjuju sa nama.

samo polako

pre 12 godina

Tomo to "samo" ( a bilo je i vise, samo neces da priznas po obicaju),objasni roditeljima male Milice iz Batajnice, na ciji grob odlazis svake godine, kako se na kraju ispostavlja, samo da se slikas ti i Vucic.

rekoh jednom, svaka tvoja izjava ti se vraca kao bumerang, tacno u tu tvoju sedu glavu. Shvatam da je tesko, veoma tesko reci nesto a da sam sebi ne udjes u usta..to je tezak pritisak za tebe i tvoje pajtose, i naravno da dodje do ovakvih izjava. Da li ti tvoji savtenici i analiticari saopste koliko procenata glasaca izgubis posle takvih izjava..ovo samo cekaju radikali i dvernjaci..i samo trljaju ruke...
Sto se mene tice samo nastavi, samo tako..samo tako...samo sebe zaplicemo, sami sebe otplicemo, kolaricu - panicu..