Ponedeljak, 23.04.2012.

09:04

Utisak nedelje - 22.04.2012.

http://p.images.blip.tv/B92-73612911.png

Izvor: B92

Utisak nedelje - 22.04.2012. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

lazar

pre 11 godina

pogledajte celo, Cede Jovanovica,kako se sija,kako mu se pravi knedla u grlu,a onaj ko zna,me razume sta sa tim mislim,jer takvi da nas vode,kao taj Jovanovic,demagogijom se sluzi,ali zanimljivo,ni na jedno pitanje nezna odgovoriti ni u jednoj jedinoj emisiji,otresa praznu slamu,takvi likovi ne postoje u demokratiji,jer nisu cisti,mislim na test,koji moraju svi u parlamentu u demokratskim drzavama proci,a nedo bog da takvi,kao Ceda uđu u vladu

Zeljko Todorovic

pre 12 godina

Ne znam dali da Vam se zahvalim, ili prorestiram zbog neobjavljivanja moga komentara u svezi ove emisije(spomenuo sam rijec "septicka jama") Pa ova osoba (SNS) koristila je mnogo ruznije kvalifikacije za sve ono sto se tice grugih.A mozda je to zbog toga sto ja ipak nisam vas drzavljan.
Neka Vas prati sreca.

no pasaran

pre 12 godina

jovanovica necu ni da komentarisem, nema tu 'leba, sto bi se reklo narodski. ali ovaj djilas koji se sve vreme zalaze da sebe predstavi kao poslovnog coveka, demokratu, nekadasnji vodja otpora, ne ume cak razlozno da obrazlozi posetu djilijanija. iz njega kipti jed i sujeta...postavlja pitanje ko placa za djulijanija...kao da je kod njegove ds partije sve transparentno u kampanji, cisto ko suza...sve do poslednjeg dinara. jeste malo morgen...da je bar rekao onako ljudski - dobar vam je ovaj potez za djulijanijem, svaka cast ko se toga dosetio u vasoj kampanji, mozda bi i pridobio nekog glasaca. ovako ipak je sebe razotkrio dajuci onako glupave i ljubomorne komentare o djulijaniju...inace nisam naprednjak niti radikal, ali bez kriticke svesti o sebi ne mozete voditi ni zemlju, ni grad ... kampanja ds-a sve vise se bazira samo na blacenju druge strane, podsecanju na to ko su narodnjaci, radikali itd, ali problem je gospodo demokrate sto rezultate vase vladavine narod jako dobro vidi i oseca.niste se pokazali u proteklom mandatu, katastrofalni rezultati, pravosudje, ekonomija, zdravstvo, obazovanje, kriminal, korpupcija, ni kosava ni evrope...nece biti da je narod toliko besan pa trazi preko hleba pogacu...

promena naprednjacka

pre 12 godina

Zamisljao sam vas kao luconosu ili zvezdu vodilju za ovu urusenu drzavu a vama je blizi Tadic od Nikolica. E dragi prijatelji iz LDP-a moj glas ide naprednjacima i zelim im apsolutnu pobedu sve ostalo je katastrofa za drzavu. Gospodine Jovanovicu smeta vam Nikolic sto se promenio a ne smeta vam Dacic, Mrkonjic(ne dirajte mi mrku) sutra teta Mira M. koji se nisu promenuli, da li vas je Nikolic nekada prevario ali Tadic jeste zakon o informisanju i pravosudju(odlicni proevropski) urusili su zemlju po svim parametrima to bi moralo da vam bude prepreka ne da ulazite nego nebi smeli ni najavljivati koaliciju sa onima koji urusavaju drustvo. Onoga casa kada je Vesna Pesic izasla iz LDP-a bio sam veoma kritican prema njoj posle ove emisije vise nisam

gordijqnus

pre 12 godina

i jedan i drugi jadni i bedni, a ne zna se ko se vise ufurao u ulogu velikog mislioca i jos veceg privrednika/menadzera...demagozi, koji pricaju nebuloze i pokusavaju da nas uvere da su u pravu...ulaguju se jedan drugom, kupuju glasace i ostavljaju prostor dvema strankama da se eventualno ipak odogovore kad dodje vreme za to..fuj...istorija ce i o jednom i drugom dati svoj sud - ipak ste mali hodali pod zvezdama...

laki

pre 12 godina

Mislio sam na sledecim izborima podrzati DS ali posle ovog duela sam definitivno odlucio da svoj glas dam koaliciji preokret.Ne mogu da smislim ove koji se druze i stite onog Dodika.Ceda je pricao realno za razliku od Djilasa koji samo stiti svoga vodju koji mu je omogucio da se boagti,ali ne samo njemu,a kada se samo pomislim na Dacica i njegovu ulogu u vladi muka me hvata.Duel je trebao biti sa bivsim predsednikom,bilo bi veoma interesantno cuti gos. Tadica i gos.Jovanovica.Mislim da se gos.Tadic ne bi ni usudio da dodje na duel.Pitanje na koje bi zeleo da cujem odgovor jeste da li bi gos.Jovanovic bio energican i konkretnim pitanjima trazio odgovor od njega.To bi gos.Beckovic bilo ono sto je javnosti potrebno.Pozdrav

razocaran

pre 12 godina

Pre nekoliko meseci sam se odlucio za beli listic, zatim sam pomislio da cu ipak glasati za ldp pa sta bude (pod izgovorom bolje glasati za bilo koga nego ne glasati uopste i pod izgovorom da je ldp jedini dosledan i iskren po pitanju svoje politike i evrointegracija) mada posle ovakvog smusenog nastupa Cedomira Jovanovica koji se ni u jednom trenutki ne usudjuje da se ozbiljno i argumentovano suprostavi Djilasu i da jasno stane iza svojih ubedjenja, vratio sam se prvoj opciji tako da cu na kraju ipak precrtati listic. Meni je potreban politicar koji crvsto stoji na svojim nogama i koji se ne libi da brani svoje ideje koliko god nepopularne one bile (npr. genocidna RS) bez obzira da li te ideje iznosi na nekom skupu svoje partije okruzen istomisljenicima ili u studiju u kojem mu drustvo pravi Djilas ili bilo ko drugi. Verovao sam da je Ceda takav ali me je ovim nastupom demantovao.

get to the point

pre 12 godina

Cedomir Jovanovic je najpametniji politicar u Srbiji. Steta sto ga mnogi ne razumeju. Djilas je potpuno smesan u poredjenju sta ima Beograd to NYork nema. Njegova glupa izjava " U NYorku ako nemas kredit kartu ne mozes da ides u porodiliste"! No, Djilasu,zene se poradjaju u METROU! Verovatno doticni ne zna da NYork ima 11 mill. stanovnika u kojem homosexualci zive "van cetiri zida"! Uzgred,sto se tice gospodje Beckovic,da kojim slucajem radi na mojoj televiziji,pet minuta posle ove emisije bi dobila otkaz! Toliko o Srpskoj kulturi i demokratiji,verovatno necete ni objaviti moj komentar. Thanks,anyway.

milan

pre 12 godina

Elementarna politicka nepismenost je reci da je liberalna demokratija, ekonomska politika eltra-slobodnog trzista u svetu. Liberalna politika je politika velikog drzavnog aparata i socialnih davanja ( zbog koje na zapadu/ usa., Obamu i demokrate nazivaju i socijalistima/marksistima) nasuprot, konzervativnoj, tj. ultra retrogradno slobodno-trzisnoj, ekonomskoj politici republikanaca/ konzervativaca. Ovaj covek mesa osnovne politicke pojmove, podrazumevavsi politicki liberalizam za liberalno trziste u ekstremno kapitalistickom modelu.

Milan

pre 12 godina

Nevidjena banalnost obojice politicara. Nejasne misli i mlaka intelektualnost. Ko se god od njih svih utali da dobije vecinu u parlamentu, treba mu uvesti kontrolu, biranjem partijskog protivkandidata na predsednickim izborima u drugom krugu. Tek tako, stvorice se dovoljna kontrola demokratske diktature i totalne socialne apatije u kojoj smo sada.

SG

pre 12 godina

Kada je snimljen kako pretrcava ulicu na nedozvoljenom mestu, pomerio je pesacki prelaz sa prirodnog mesta (spajao Andricev venac i Dobrinjsku) i stavio ga imedju dve zgrade... Oni se odselise iz zgrade Skupstine, a prelaz osta i posle renoviranja trotoara, da nikome ne sluzi...
Sada bi tebalo da ozvanici ogranicenje brzine od 200km/h na Ibarskoj...
Tako se postuju zakoni: prilagode se sopstvenim potrebama, nije vazno na ciju stetu...

Sve biser do bisera u ovoj Srbiji

pre 12 godina

Za sve ove buzdovane i panjeve sto su se od svega recenog uhvatili tih 200 km/sat ko pijan plota.....
da li je vama palo na um da je to neke vrste slikovit izraz da je zurio da stigne. Nije vam palo na pamet? Sledeci put skinite subare pa mozda i hoce. Zar stvarno mislite da je toliko blesav da vozi 200 km/s i priusti si 100%-tnu negativnu kampanju u svim medijima do kraja kampanje, samo da bi sreo svoju "obozavateljku" Olju? Gde vam je pamet? Popio vam je Toma i Velja?

PravdaNS

pre 12 godina

@vasastajic:''Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu''
E pa i ti ga pretera, ko da plaća most?! Slažem se stobom samo u konstataciji da su nesposobni, ali za sebe i svoj groš su itekako bili sposobni za sve ove godine dok su bili na vlasti!!! A što se tiče Čede i Đilasa isto mislim i za njih kao i za sve ostale koji su se dokopavali vlasti decenijama unazad. Jedino rešenje je procesuiranje imovine i bankovnih računa po bankama u inostranstvu, svih onih koji su profitirali baveći se politikom. Nema druge. Pa mi smo žešće opljačkani, izmuzeni, ojađeni nazovite to kako hoćete. A svi ovi koji podržavaju i poltronišu kod bilo kojih političkih garnitura rade to da bi i oni ušićarili nešto sitno za sebe. To je jasno ko dan, na niske grane smo spali, sve jadov do jadova, grr.. Ježim se i gadim na sve takve likove!!!

hallucinoman

pre 12 godina

Ideološki dajem svoj glas LDP-u, ne gotivim Djilasa zbog svih zabrana koje je uveo, ali u ovoj emisiji - Djilas neuporedivo ozbiljniji, mudriji i smisleniji.

Čeda... 'isprovociran', doduše sopstvenim izjavama od ranije, na koje ga je Bećković dovitljivo podsećala i, realno, diskreditovala još malo, ali u očima onih koji ionako neće za njega da glasaju, ikada.

LDP može da računa na 10% nas, na Beograd i Novi Sad... i to su možda jedini ljudi koji glasaju ZA nešto, a ne PROTIV nečeg ili nekog.

Loše izdanje Jovanovića u emisiji, previše agresivan stav usled manjka argumenata, pokušaji menjanja teza, loša gluma i nespremnost... ali, prosečan Srbin južno od Beograda ionako nema resurse za to, niti će naprasno da ih razvije usled kampanje.

U svakom slučaju, kvalitetnija emisija od onih sa Jorgovankama i srpskim domaćinima.

Srđa

pre 12 godina

@andrej
Među najvećim problemima u Srbiji su:
- nepoštovanje zakona;
- loš kvalitet, sumnjiva intencija, zakona.

Zakon o informisanju je primer za drugu tačku.

Gde je tu "gos'n" Čedomir?

Retoričko - U AFRICI JE, zajedno sa ostalim, samoproklamovanim evropejcima.

PENZIJE su isto problem, i uslovljene su opstankom vlade. I tu je "gos'n" Čedomir "pomogao".

luna

pre 12 godina

Zasto Ceda J. nema vise pristalica? On govori ono sto vecina postenih Srba misli i oseca. Nije patriotizam pljuvati druge i vracati se besomucno u proslost.Bravo Cedo, konacno sam detaljno proucila program tvoje partije,ljude koji je cine i sve mi se svidja!

Marija

pre 12 godina

Odlicno su pricali i Ceda i Djilas!Bravo momci!Mala zamerka Olji zbog pitanja Cedi koga ce podrzati u drugom krugu,jer je on predsednicki kandidat!

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 14:50)
Posle ovako plitkog argumenta da pored Cede na ulicama ima mnogo njih koji voze 200 na h pa nikom nista, onda automatski valjda to moze i kandidat za predsednika, stvarno nije bilo potrebe da ti odgovaram, o sebi si a i o svom kandidatu sve rekao, ali ajde.

Ja sam onda u odnosu na tebe g-dine Milose, posto si ti jel'te visoko gradjanski odgovorna osoba (a ne prijavljujes, klasicno za licemere), veoma nisko na toj "moralnoj" lestvici, ali sam izgleda uz to i jako "glup" pa sam u stanju da predvidim da i ako bi ga prijavio od te moje prijave nebi bilo nista ;)

dragan

pre 12 godina

Emisija je pokazala nedostatak argumenata politike DS-a.Gosp.Djilas je vise mlatarao rukama i pravio grimase no sto je prihvatljivo obrazlozio ponasanje stranke. Sto se gosp.Jovanovica tice svaka cast na mirnoci i obrazlozenjima, moram priznati da nije imao prave sagovornike.Kada bi promenio stav o KIM i RS imao bi mnogo vise pristalica i za prvi i za drugi krug kandidature za predsednika.Gospodja Beckovic je dozvolila nesto vise napada na njenog omiljenog predsednika no obicno.Dali ima neke informacije koje mi neznamo.

bojan

pre 12 godina

Gospodin covek Ceda, jedini u Srbiji prica o aktuelnim problemima bez minimiziranja istih. Definitifo buduci premijer, ne naravno posle ovih izbora, ali vec sledcecih mozda...

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nisu prevelike mentalne sposobnosti potrebne da se uvidi:
- predsednički kandidat na tv-u sam rekao da je prekršio zakon;
- predsednički kandidat ugrozio bezbednost učesnika u saobraćaju;
- predsednički kandidat ne ceni vladavinu prava pa ni evropske vrednosti;
- predsednički kandidat omalovaža izbornu volju građana, demokratiju, i opet, evropske vrednosti.

vasa stajić

pre 12 godina

Dajem dva novosadska Pavličića za jednog Đilasa! Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu, na državnom koridoru sa kojeg pare uzima Republika, dotle Đilas gradi lokalni gradski most u Beogradu (sto i nešto miliona za deo iznad vode!?) tako što zadužuje Republiku, što će reći sve nas. To je pravi gradnonačelnik, a ne ovi nesposobnjakovići.

sreten

pre 12 godina

Čedomir Jovanović kao pretsednički kandidat nije trebalo da gostuje u emisiju sa kandidatom za gradonačelnika.Voditeljka je bila nekorektna jer je prognozirala izborni rezultat Čedin.Ona je morala da vodi računa da je predizborna kampanja.Njeno mišljenje nije ni bitno,ali nije pristojno.Red je da se javno izvine Čedi.

Milosh

pre 12 godina

Tuzakanje nije kada prijavite coveka zato sto krsi Zakon. To se zove visoka gradjanska odgovornost. Da je neko bio "tuzibaba" i prijavio vlasnike kluba Kontrast zivoti bi bili spaseni.
O zasticenosti politicara u ovom konkretnom slucaju nema govora jer, dok ovo pisem, ko zna koliko nasih "obicnih" gradjana juri nekim putem duz Srbije 200 na sat.

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nema šta da neko zove policiju, kako bi se pokrenuo prekršajni postupak (ili krivični, pošto je 200 za zatvor što se mene tiče).
Pitanje je zašto policija i tužilaštvo ne reaguje, i kako neko, iko, može da glasa za čoveka koji tako flagrantno krši zakone, a navodno se zalaže za vladavinu prava i evropeizaciju.

Milosh

pre 12 godina

@Alex

Ne kapiram poentu tvog pitanja? Zasto, ako ti je toliko stalo, lepo ne pozoves policiju i kazes:"Sinoc je u emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Beckovic njen gost Cedomir Jovanovic priznao da je vozio 200km/h. Zahtevam da se protiv njega sprovede prekrsajni postupak jer postoji njegovo priznaje." I lepo im pokazes taj deo u emisiji gde iznosi svoje priznanje.

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 13:08)
Nije Alex-ovo da tuzaka, nego je covek lepo primetio da politicari imaju povlastice koje obican narod nema niti ce ikada imati.
Pa i kada se ugrozavaju tudji zivoti ;)

Branko Jovanovic

pre 12 godina

Koliki je Đilas demagog, čovek da ne poveruje! Mnogo je normalniji bio dok nije počela kampanja, a vrhunac je dostigao sa rečenicom da "nigde u svetu ekonomija nije porasla u prethondom periodu, pa kako onda može u Srbiji".

U Evropi su rast BDP-a imali Švedska, Švajcarska, Poljska, Nemačka, a da ne pričamo koliki su ogroman ekonomski rast imali Kina, Indija, Brazil, Argentina, Indonezija, Tajvan, Južna Koreja, Turska i malo manje Rusija, Australija, Južna Afrika,...

Rešenje je govoriti ISTINU.
Preokret.

Branko Jovanovic

pre 12 godina

Koliki je Đilas demagog, čovek da ne poveruje! Mnogo je normalniji bio dok nije počela kampanja, a vrhunac je dostigao sa rečenicom da "nigde u svetu ekonomija nije porasla u prethondom periodu, pa kako onda može u Srbiji".

U Evropi su rast BDP-a imali Švedska, Švajcarska, Poljska, Nemačka, a da ne pričamo koliki su ogroman ekonomski rast imali Kina, Indija, Brazil, Argentina, Indonezija, Tajvan, Južna Koreja, Turska i malo manje Rusija, Australija, Južna Afrika,...

Rešenje je govoriti ISTINU.
Preokret.

sreten

pre 12 godina

Čedomir Jovanović kao pretsednički kandidat nije trebalo da gostuje u emisiju sa kandidatom za gradonačelnika.Voditeljka je bila nekorektna jer je prognozirala izborni rezultat Čedin.Ona je morala da vodi računa da je predizborna kampanja.Njeno mišljenje nije ni bitno,ali nije pristojno.Red je da se javno izvine Čedi.

dragan

pre 12 godina

Emisija je pokazala nedostatak argumenata politike DS-a.Gosp.Djilas je vise mlatarao rukama i pravio grimase no sto je prihvatljivo obrazlozio ponasanje stranke. Sto se gosp.Jovanovica tice svaka cast na mirnoci i obrazlozenjima, moram priznati da nije imao prave sagovornike.Kada bi promenio stav o KIM i RS imao bi mnogo vise pristalica i za prvi i za drugi krug kandidature za predsednika.Gospodja Beckovic je dozvolila nesto vise napada na njenog omiljenog predsednika no obicno.Dali ima neke informacije koje mi neznamo.

bojan

pre 12 godina

Gospodin covek Ceda, jedini u Srbiji prica o aktuelnim problemima bez minimiziranja istih. Definitifo buduci premijer, ne naravno posle ovih izbora, ali vec sledcecih mozda...

Marija

pre 12 godina

Odlicno su pricali i Ceda i Djilas!Bravo momci!Mala zamerka Olji zbog pitanja Cedi koga ce podrzati u drugom krugu,jer je on predsednicki kandidat!

Milosh

pre 12 godina

@Alex

Ne kapiram poentu tvog pitanja? Zasto, ako ti je toliko stalo, lepo ne pozoves policiju i kazes:"Sinoc je u emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Beckovic njen gost Cedomir Jovanovic priznao da je vozio 200km/h. Zahtevam da se protiv njega sprovede prekrsajni postupak jer postoji njegovo priznaje." I lepo im pokazes taj deo u emisiji gde iznosi svoje priznanje.

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 13:08)
Nije Alex-ovo da tuzaka, nego je covek lepo primetio da politicari imaju povlastice koje obican narod nema niti ce ikada imati.
Pa i kada se ugrozavaju tudji zivoti ;)

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nema šta da neko zove policiju, kako bi se pokrenuo prekršajni postupak (ili krivični, pošto je 200 za zatvor što se mene tiče).
Pitanje je zašto policija i tužilaštvo ne reaguje, i kako neko, iko, može da glasa za čoveka koji tako flagrantno krši zakone, a navodno se zalaže za vladavinu prava i evropeizaciju.

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nisu prevelike mentalne sposobnosti potrebne da se uvidi:
- predsednički kandidat na tv-u sam rekao da je prekršio zakon;
- predsednički kandidat ugrozio bezbednost učesnika u saobraćaju;
- predsednički kandidat ne ceni vladavinu prava pa ni evropske vrednosti;
- predsednički kandidat omalovaža izbornu volju građana, demokratiju, i opet, evropske vrednosti.

Milosh

pre 12 godina

Tuzakanje nije kada prijavite coveka zato sto krsi Zakon. To se zove visoka gradjanska odgovornost. Da je neko bio "tuzibaba" i prijavio vlasnike kluba Kontrast zivoti bi bili spaseni.
O zasticenosti politicara u ovom konkretnom slucaju nema govora jer, dok ovo pisem, ko zna koliko nasih "obicnih" gradjana juri nekim putem duz Srbije 200 na sat.

vasa stajić

pre 12 godina

Dajem dva novosadska Pavličića za jednog Đilasa! Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu, na državnom koridoru sa kojeg pare uzima Republika, dotle Đilas gradi lokalni gradski most u Beogradu (sto i nešto miliona za deo iznad vode!?) tako što zadužuje Republiku, što će reći sve nas. To je pravi gradnonačelnik, a ne ovi nesposobnjakovići.

get to the point

pre 12 godina

Cedomir Jovanovic je najpametniji politicar u Srbiji. Steta sto ga mnogi ne razumeju. Djilas je potpuno smesan u poredjenju sta ima Beograd to NYork nema. Njegova glupa izjava " U NYorku ako nemas kredit kartu ne mozes da ides u porodiliste"! No, Djilasu,zene se poradjaju u METROU! Verovatno doticni ne zna da NYork ima 11 mill. stanovnika u kojem homosexualci zive "van cetiri zida"! Uzgred,sto se tice gospodje Beckovic,da kojim slucajem radi na mojoj televiziji,pet minuta posle ove emisije bi dobila otkaz! Toliko o Srpskoj kulturi i demokratiji,verovatno necete ni objaviti moj komentar. Thanks,anyway.

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 14:50)
Posle ovako plitkog argumenta da pored Cede na ulicama ima mnogo njih koji voze 200 na h pa nikom nista, onda automatski valjda to moze i kandidat za predsednika, stvarno nije bilo potrebe da ti odgovaram, o sebi si a i o svom kandidatu sve rekao, ali ajde.

Ja sam onda u odnosu na tebe g-dine Milose, posto si ti jel'te visoko gradjanski odgovorna osoba (a ne prijavljujes, klasicno za licemere), veoma nisko na toj "moralnoj" lestvici, ali sam izgleda uz to i jako "glup" pa sam u stanju da predvidim da i ako bi ga prijavio od te moje prijave nebi bilo nista ;)

Sve biser do bisera u ovoj Srbiji

pre 12 godina

Za sve ove buzdovane i panjeve sto su se od svega recenog uhvatili tih 200 km/sat ko pijan plota.....
da li je vama palo na um da je to neke vrste slikovit izraz da je zurio da stigne. Nije vam palo na pamet? Sledeci put skinite subare pa mozda i hoce. Zar stvarno mislite da je toliko blesav da vozi 200 km/s i priusti si 100%-tnu negativnu kampanju u svim medijima do kraja kampanje, samo da bi sreo svoju "obozavateljku" Olju? Gde vam je pamet? Popio vam je Toma i Velja?

luna

pre 12 godina

Zasto Ceda J. nema vise pristalica? On govori ono sto vecina postenih Srba misli i oseca. Nije patriotizam pljuvati druge i vracati se besomucno u proslost.Bravo Cedo, konacno sam detaljno proucila program tvoje partije,ljude koji je cine i sve mi se svidja!

gordijqnus

pre 12 godina

i jedan i drugi jadni i bedni, a ne zna se ko se vise ufurao u ulogu velikog mislioca i jos veceg privrednika/menadzera...demagozi, koji pricaju nebuloze i pokusavaju da nas uvere da su u pravu...ulaguju se jedan drugom, kupuju glasace i ostavljaju prostor dvema strankama da se eventualno ipak odogovore kad dodje vreme za to..fuj...istorija ce i o jednom i drugom dati svoj sud - ipak ste mali hodali pod zvezdama...

no pasaran

pre 12 godina

jovanovica necu ni da komentarisem, nema tu 'leba, sto bi se reklo narodski. ali ovaj djilas koji se sve vreme zalaze da sebe predstavi kao poslovnog coveka, demokratu, nekadasnji vodja otpora, ne ume cak razlozno da obrazlozi posetu djilijanija. iz njega kipti jed i sujeta...postavlja pitanje ko placa za djulijanija...kao da je kod njegove ds partije sve transparentno u kampanji, cisto ko suza...sve do poslednjeg dinara. jeste malo morgen...da je bar rekao onako ljudski - dobar vam je ovaj potez za djulijanijem, svaka cast ko se toga dosetio u vasoj kampanji, mozda bi i pridobio nekog glasaca. ovako ipak je sebe razotkrio dajuci onako glupave i ljubomorne komentare o djulijaniju...inace nisam naprednjak niti radikal, ali bez kriticke svesti o sebi ne mozete voditi ni zemlju, ni grad ... kampanja ds-a sve vise se bazira samo na blacenju druge strane, podsecanju na to ko su narodnjaci, radikali itd, ali problem je gospodo demokrate sto rezultate vase vladavine narod jako dobro vidi i oseca.niste se pokazali u proteklom mandatu, katastrofalni rezultati, pravosudje, ekonomija, zdravstvo, obazovanje, kriminal, korpupcija, ni kosava ni evrope...nece biti da je narod toliko besan pa trazi preko hleba pogacu...

promena naprednjacka

pre 12 godina

Zamisljao sam vas kao luconosu ili zvezdu vodilju za ovu urusenu drzavu a vama je blizi Tadic od Nikolica. E dragi prijatelji iz LDP-a moj glas ide naprednjacima i zelim im apsolutnu pobedu sve ostalo je katastrofa za drzavu. Gospodine Jovanovicu smeta vam Nikolic sto se promenio a ne smeta vam Dacic, Mrkonjic(ne dirajte mi mrku) sutra teta Mira M. koji se nisu promenuli, da li vas je Nikolic nekada prevario ali Tadic jeste zakon o informisanju i pravosudju(odlicni proevropski) urusili su zemlju po svim parametrima to bi moralo da vam bude prepreka ne da ulazite nego nebi smeli ni najavljivati koaliciju sa onima koji urusavaju drustvo. Onoga casa kada je Vesna Pesic izasla iz LDP-a bio sam veoma kritican prema njoj posle ove emisije vise nisam

SG

pre 12 godina

Kada je snimljen kako pretrcava ulicu na nedozvoljenom mestu, pomerio je pesacki prelaz sa prirodnog mesta (spajao Andricev venac i Dobrinjsku) i stavio ga imedju dve zgrade... Oni se odselise iz zgrade Skupstine, a prelaz osta i posle renoviranja trotoara, da nikome ne sluzi...
Sada bi tebalo da ozvanici ogranicenje brzine od 200km/h na Ibarskoj...
Tako se postuju zakoni: prilagode se sopstvenim potrebama, nije vazno na ciju stetu...

Milan

pre 12 godina

Nevidjena banalnost obojice politicara. Nejasne misli i mlaka intelektualnost. Ko se god od njih svih utali da dobije vecinu u parlamentu, treba mu uvesti kontrolu, biranjem partijskog protivkandidata na predsednickim izborima u drugom krugu. Tek tako, stvorice se dovoljna kontrola demokratske diktature i totalne socialne apatije u kojoj smo sada.

laki

pre 12 godina

Mislio sam na sledecim izborima podrzati DS ali posle ovog duela sam definitivno odlucio da svoj glas dam koaliciji preokret.Ne mogu da smislim ove koji se druze i stite onog Dodika.Ceda je pricao realno za razliku od Djilasa koji samo stiti svoga vodju koji mu je omogucio da se boagti,ali ne samo njemu,a kada se samo pomislim na Dacica i njegovu ulogu u vladi muka me hvata.Duel je trebao biti sa bivsim predsednikom,bilo bi veoma interesantno cuti gos. Tadica i gos.Jovanovica.Mislim da se gos.Tadic ne bi ni usudio da dodje na duel.Pitanje na koje bi zeleo da cujem odgovor jeste da li bi gos.Jovanovic bio energican i konkretnim pitanjima trazio odgovor od njega.To bi gos.Beckovic bilo ono sto je javnosti potrebno.Pozdrav

hallucinoman

pre 12 godina

Ideološki dajem svoj glas LDP-u, ne gotivim Djilasa zbog svih zabrana koje je uveo, ali u ovoj emisiji - Djilas neuporedivo ozbiljniji, mudriji i smisleniji.

Čeda... 'isprovociran', doduše sopstvenim izjavama od ranije, na koje ga je Bećković dovitljivo podsećala i, realno, diskreditovala još malo, ali u očima onih koji ionako neće za njega da glasaju, ikada.

LDP može da računa na 10% nas, na Beograd i Novi Sad... i to su možda jedini ljudi koji glasaju ZA nešto, a ne PROTIV nečeg ili nekog.

Loše izdanje Jovanovića u emisiji, previše agresivan stav usled manjka argumenata, pokušaji menjanja teza, loša gluma i nespremnost... ali, prosečan Srbin južno od Beograda ionako nema resurse za to, niti će naprasno da ih razvije usled kampanje.

U svakom slučaju, kvalitetnija emisija od onih sa Jorgovankama i srpskim domaćinima.

PravdaNS

pre 12 godina

@vasastajic:''Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu''
E pa i ti ga pretera, ko da plaća most?! Slažem se stobom samo u konstataciji da su nesposobni, ali za sebe i svoj groš su itekako bili sposobni za sve ove godine dok su bili na vlasti!!! A što se tiče Čede i Đilasa isto mislim i za njih kao i za sve ostale koji su se dokopavali vlasti decenijama unazad. Jedino rešenje je procesuiranje imovine i bankovnih računa po bankama u inostranstvu, svih onih koji su profitirali baveći se politikom. Nema druge. Pa mi smo žešće opljačkani, izmuzeni, ojađeni nazovite to kako hoćete. A svi ovi koji podržavaju i poltronišu kod bilo kojih političkih garnitura rade to da bi i oni ušićarili nešto sitno za sebe. To je jasno ko dan, na niske grane smo spali, sve jadov do jadova, grr.. Ježim se i gadim na sve takve likove!!!

milan

pre 12 godina

Elementarna politicka nepismenost je reci da je liberalna demokratija, ekonomska politika eltra-slobodnog trzista u svetu. Liberalna politika je politika velikog drzavnog aparata i socialnih davanja ( zbog koje na zapadu/ usa., Obamu i demokrate nazivaju i socijalistima/marksistima) nasuprot, konzervativnoj, tj. ultra retrogradno slobodno-trzisnoj, ekonomskoj politici republikanaca/ konzervativaca. Ovaj covek mesa osnovne politicke pojmove, podrazumevavsi politicki liberalizam za liberalno trziste u ekstremno kapitalistickom modelu.

razocaran

pre 12 godina

Pre nekoliko meseci sam se odlucio za beli listic, zatim sam pomislio da cu ipak glasati za ldp pa sta bude (pod izgovorom bolje glasati za bilo koga nego ne glasati uopste i pod izgovorom da je ldp jedini dosledan i iskren po pitanju svoje politike i evrointegracija) mada posle ovakvog smusenog nastupa Cedomira Jovanovica koji se ni u jednom trenutki ne usudjuje da se ozbiljno i argumentovano suprostavi Djilasu i da jasno stane iza svojih ubedjenja, vratio sam se prvoj opciji tako da cu na kraju ipak precrtati listic. Meni je potreban politicar koji crvsto stoji na svojim nogama i koji se ne libi da brani svoje ideje koliko god nepopularne one bile (npr. genocidna RS) bez obzira da li te ideje iznosi na nekom skupu svoje partije okruzen istomisljenicima ili u studiju u kojem mu drustvo pravi Djilas ili bilo ko drugi. Verovao sam da je Ceda takav ali me je ovim nastupom demantovao.

Srđa

pre 12 godina

@andrej
Među najvećim problemima u Srbiji su:
- nepoštovanje zakona;
- loš kvalitet, sumnjiva intencija, zakona.

Zakon o informisanju je primer za drugu tačku.

Gde je tu "gos'n" Čedomir?

Retoričko - U AFRICI JE, zajedno sa ostalim, samoproklamovanim evropejcima.

PENZIJE su isto problem, i uslovljene su opstankom vlade. I tu je "gos'n" Čedomir "pomogao".

lazar

pre 11 godina

pogledajte celo, Cede Jovanovica,kako se sija,kako mu se pravi knedla u grlu,a onaj ko zna,me razume sta sa tim mislim,jer takvi da nas vode,kao taj Jovanovic,demagogijom se sluzi,ali zanimljivo,ni na jedno pitanje nezna odgovoriti ni u jednoj jedinoj emisiji,otresa praznu slamu,takvi likovi ne postoje u demokratiji,jer nisu cisti,mislim na test,koji moraju svi u parlamentu u demokratskim drzavama proci,a nedo bog da takvi,kao Ceda uđu u vladu

Zeljko Todorovic

pre 12 godina

Ne znam dali da Vam se zahvalim, ili prorestiram zbog neobjavljivanja moga komentara u svezi ove emisije(spomenuo sam rijec "septicka jama") Pa ova osoba (SNS) koristila je mnogo ruznije kvalifikacije za sve ono sto se tice grugih.A mozda je to zbog toga sto ja ipak nisam vas drzavljan.
Neka Vas prati sreca.

Branko Jovanovic

pre 12 godina

Koliki je Đilas demagog, čovek da ne poveruje! Mnogo je normalniji bio dok nije počela kampanja, a vrhunac je dostigao sa rečenicom da "nigde u svetu ekonomija nije porasla u prethondom periodu, pa kako onda može u Srbiji".

U Evropi su rast BDP-a imali Švedska, Švajcarska, Poljska, Nemačka, a da ne pričamo koliki su ogroman ekonomski rast imali Kina, Indija, Brazil, Argentina, Indonezija, Tajvan, Južna Koreja, Turska i malo manje Rusija, Australija, Južna Afrika,...

Rešenje je govoriti ISTINU.
Preokret.

bojan

pre 12 godina

Gospodin covek Ceda, jedini u Srbiji prica o aktuelnim problemima bez minimiziranja istih. Definitifo buduci premijer, ne naravno posle ovih izbora, ali vec sledcecih mozda...

Marija

pre 12 godina

Odlicno su pricali i Ceda i Djilas!Bravo momci!Mala zamerka Olji zbog pitanja Cedi koga ce podrzati u drugom krugu,jer je on predsednicki kandidat!

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nisu prevelike mentalne sposobnosti potrebne da se uvidi:
- predsednički kandidat na tv-u sam rekao da je prekršio zakon;
- predsednički kandidat ugrozio bezbednost učesnika u saobraćaju;
- predsednički kandidat ne ceni vladavinu prava pa ni evropske vrednosti;
- predsednički kandidat omalovaža izbornu volju građana, demokratiju, i opet, evropske vrednosti.

Milosh

pre 12 godina

@Alex

Ne kapiram poentu tvog pitanja? Zasto, ako ti je toliko stalo, lepo ne pozoves policiju i kazes:"Sinoc je u emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Beckovic njen gost Cedomir Jovanovic priznao da je vozio 200km/h. Zahtevam da se protiv njega sprovede prekrsajni postupak jer postoji njegovo priznaje." I lepo im pokazes taj deo u emisiji gde iznosi svoje priznanje.

sreten

pre 12 godina

Čedomir Jovanović kao pretsednički kandidat nije trebalo da gostuje u emisiju sa kandidatom za gradonačelnika.Voditeljka je bila nekorektna jer je prognozirala izborni rezultat Čedin.Ona je morala da vodi računa da je predizborna kampanja.Njeno mišljenje nije ni bitno,ali nije pristojno.Red je da se javno izvine Čedi.

Srđa

pre 12 godina

@milosh
Nema šta da neko zove policiju, kako bi se pokrenuo prekršajni postupak (ili krivični, pošto je 200 za zatvor što se mene tiče).
Pitanje je zašto policija i tužilaštvo ne reaguje, i kako neko, iko, može da glasa za čoveka koji tako flagrantno krši zakone, a navodno se zalaže za vladavinu prava i evropeizaciju.

vasa stajić

pre 12 godina

Dajem dva novosadska Pavličića za jednog Đilasa! Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu, na državnom koridoru sa kojeg pare uzima Republika, dotle Đilas gradi lokalni gradski most u Beogradu (sto i nešto miliona za deo iznad vode!?) tako što zadužuje Republiku, što će reći sve nas. To je pravi gradnonačelnik, a ne ovi nesposobnjakovići.

dragan

pre 12 godina

Emisija je pokazala nedostatak argumenata politike DS-a.Gosp.Djilas je vise mlatarao rukama i pravio grimase no sto je prihvatljivo obrazlozio ponasanje stranke. Sto se gosp.Jovanovica tice svaka cast na mirnoci i obrazlozenjima, moram priznati da nije imao prave sagovornike.Kada bi promenio stav o KIM i RS imao bi mnogo vise pristalica i za prvi i za drugi krug kandidature za predsednika.Gospodja Beckovic je dozvolila nesto vise napada na njenog omiljenog predsednika no obicno.Dali ima neke informacije koje mi neznamo.

promena naprednjacka

pre 12 godina

Zamisljao sam vas kao luconosu ili zvezdu vodilju za ovu urusenu drzavu a vama je blizi Tadic od Nikolica. E dragi prijatelji iz LDP-a moj glas ide naprednjacima i zelim im apsolutnu pobedu sve ostalo je katastrofa za drzavu. Gospodine Jovanovicu smeta vam Nikolic sto se promenio a ne smeta vam Dacic, Mrkonjic(ne dirajte mi mrku) sutra teta Mira M. koji se nisu promenuli, da li vas je Nikolic nekada prevario ali Tadic jeste zakon o informisanju i pravosudju(odlicni proevropski) urusili su zemlju po svim parametrima to bi moralo da vam bude prepreka ne da ulazite nego nebi smeli ni najavljivati koaliciju sa onima koji urusavaju drustvo. Onoga casa kada je Vesna Pesic izasla iz LDP-a bio sam veoma kritican prema njoj posle ove emisije vise nisam

get to the point

pre 12 godina

Cedomir Jovanovic je najpametniji politicar u Srbiji. Steta sto ga mnogi ne razumeju. Djilas je potpuno smesan u poredjenju sta ima Beograd to NYork nema. Njegova glupa izjava " U NYorku ako nemas kredit kartu ne mozes da ides u porodiliste"! No, Djilasu,zene se poradjaju u METROU! Verovatno doticni ne zna da NYork ima 11 mill. stanovnika u kojem homosexualci zive "van cetiri zida"! Uzgred,sto se tice gospodje Beckovic,da kojim slucajem radi na mojoj televiziji,pet minuta posle ove emisije bi dobila otkaz! Toliko o Srpskoj kulturi i demokratiji,verovatno necete ni objaviti moj komentar. Thanks,anyway.

razocaran

pre 12 godina

Pre nekoliko meseci sam se odlucio za beli listic, zatim sam pomislio da cu ipak glasati za ldp pa sta bude (pod izgovorom bolje glasati za bilo koga nego ne glasati uopste i pod izgovorom da je ldp jedini dosledan i iskren po pitanju svoje politike i evrointegracija) mada posle ovakvog smusenog nastupa Cedomira Jovanovica koji se ni u jednom trenutki ne usudjuje da se ozbiljno i argumentovano suprostavi Djilasu i da jasno stane iza svojih ubedjenja, vratio sam se prvoj opciji tako da cu na kraju ipak precrtati listic. Meni je potreban politicar koji crvsto stoji na svojim nogama i koji se ne libi da brani svoje ideje koliko god nepopularne one bile (npr. genocidna RS) bez obzira da li te ideje iznosi na nekom skupu svoje partije okruzen istomisljenicima ili u studiju u kojem mu drustvo pravi Djilas ili bilo ko drugi. Verovao sam da je Ceda takav ali me je ovim nastupom demantovao.

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 13:08)
Nije Alex-ovo da tuzaka, nego je covek lepo primetio da politicari imaju povlastice koje obican narod nema niti ce ikada imati.
Pa i kada se ugrozavaju tudji zivoti ;)

Milosh

pre 12 godina

Tuzakanje nije kada prijavite coveka zato sto krsi Zakon. To se zove visoka gradjanska odgovornost. Da je neko bio "tuzibaba" i prijavio vlasnike kluba Kontrast zivoti bi bili spaseni.
O zasticenosti politicara u ovom konkretnom slucaju nema govora jer, dok ovo pisem, ko zna koliko nasih "obicnih" gradjana juri nekim putem duz Srbije 200 na sat.

SG

pre 12 godina

Kada je snimljen kako pretrcava ulicu na nedozvoljenom mestu, pomerio je pesacki prelaz sa prirodnog mesta (spajao Andricev venac i Dobrinjsku) i stavio ga imedju dve zgrade... Oni se odselise iz zgrade Skupstine, a prelaz osta i posle renoviranja trotoara, da nikome ne sluzi...
Sada bi tebalo da ozvanici ogranicenje brzine od 200km/h na Ibarskoj...
Tako se postuju zakoni: prilagode se sopstvenim potrebama, nije vazno na ciju stetu...

gordijqnus

pre 12 godina

i jedan i drugi jadni i bedni, a ne zna se ko se vise ufurao u ulogu velikog mislioca i jos veceg privrednika/menadzera...demagozi, koji pricaju nebuloze i pokusavaju da nas uvere da su u pravu...ulaguju se jedan drugom, kupuju glasace i ostavljaju prostor dvema strankama da se eventualno ipak odogovore kad dodje vreme za to..fuj...istorija ce i o jednom i drugom dati svoj sud - ipak ste mali hodali pod zvezdama...

no pasaran

pre 12 godina

jovanovica necu ni da komentarisem, nema tu 'leba, sto bi se reklo narodski. ali ovaj djilas koji se sve vreme zalaze da sebe predstavi kao poslovnog coveka, demokratu, nekadasnji vodja otpora, ne ume cak razlozno da obrazlozi posetu djilijanija. iz njega kipti jed i sujeta...postavlja pitanje ko placa za djulijanija...kao da je kod njegove ds partije sve transparentno u kampanji, cisto ko suza...sve do poslednjeg dinara. jeste malo morgen...da je bar rekao onako ljudski - dobar vam je ovaj potez za djulijanijem, svaka cast ko se toga dosetio u vasoj kampanji, mozda bi i pridobio nekog glasaca. ovako ipak je sebe razotkrio dajuci onako glupave i ljubomorne komentare o djulijaniju...inace nisam naprednjak niti radikal, ali bez kriticke svesti o sebi ne mozete voditi ni zemlju, ni grad ... kampanja ds-a sve vise se bazira samo na blacenju druge strane, podsecanju na to ko su narodnjaci, radikali itd, ali problem je gospodo demokrate sto rezultate vase vladavine narod jako dobro vidi i oseca.niste se pokazali u proteklom mandatu, katastrofalni rezultati, pravosudje, ekonomija, zdravstvo, obazovanje, kriminal, korpupcija, ni kosava ni evrope...nece biti da je narod toliko besan pa trazi preko hleba pogacu...

Goran

pre 12 godina

@(Milosh, 23. april 2012 14:50)
Posle ovako plitkog argumenta da pored Cede na ulicama ima mnogo njih koji voze 200 na h pa nikom nista, onda automatski valjda to moze i kandidat za predsednika, stvarno nije bilo potrebe da ti odgovaram, o sebi si a i o svom kandidatu sve rekao, ali ajde.

Ja sam onda u odnosu na tebe g-dine Milose, posto si ti jel'te visoko gradjanski odgovorna osoba (a ne prijavljujes, klasicno za licemere), veoma nisko na toj "moralnoj" lestvici, ali sam izgleda uz to i jako "glup" pa sam u stanju da predvidim da i ako bi ga prijavio od te moje prijave nebi bilo nista ;)

laki

pre 12 godina

Mislio sam na sledecim izborima podrzati DS ali posle ovog duela sam definitivno odlucio da svoj glas dam koaliciji preokret.Ne mogu da smislim ove koji se druze i stite onog Dodika.Ceda je pricao realno za razliku od Djilasa koji samo stiti svoga vodju koji mu je omogucio da se boagti,ali ne samo njemu,a kada se samo pomislim na Dacica i njegovu ulogu u vladi muka me hvata.Duel je trebao biti sa bivsim predsednikom,bilo bi veoma interesantno cuti gos. Tadica i gos.Jovanovica.Mislim da se gos.Tadic ne bi ni usudio da dodje na duel.Pitanje na koje bi zeleo da cujem odgovor jeste da li bi gos.Jovanovic bio energican i konkretnim pitanjima trazio odgovor od njega.To bi gos.Beckovic bilo ono sto je javnosti potrebno.Pozdrav

Sve biser do bisera u ovoj Srbiji

pre 12 godina

Za sve ove buzdovane i panjeve sto su se od svega recenog uhvatili tih 200 km/sat ko pijan plota.....
da li je vama palo na um da je to neke vrste slikovit izraz da je zurio da stigne. Nije vam palo na pamet? Sledeci put skinite subare pa mozda i hoce. Zar stvarno mislite da je toliko blesav da vozi 200 km/s i priusti si 100%-tnu negativnu kampanju u svim medijima do kraja kampanje, samo da bi sreo svoju "obozavateljku" Olju? Gde vam je pamet? Popio vam je Toma i Velja?

hallucinoman

pre 12 godina

Ideološki dajem svoj glas LDP-u, ne gotivim Djilasa zbog svih zabrana koje je uveo, ali u ovoj emisiji - Djilas neuporedivo ozbiljniji, mudriji i smisleniji.

Čeda... 'isprovociran', doduše sopstvenim izjavama od ranije, na koje ga je Bećković dovitljivo podsećala i, realno, diskreditovala još malo, ali u očima onih koji ionako neće za njega da glasaju, ikada.

LDP može da računa na 10% nas, na Beograd i Novi Sad... i to su možda jedini ljudi koji glasaju ZA nešto, a ne PROTIV nečeg ili nekog.

Loše izdanje Jovanovića u emisiji, previše agresivan stav usled manjka argumenata, pokušaji menjanja teza, loša gluma i nespremnost... ali, prosečan Srbin južno od Beograda ionako nema resurse za to, niti će naprasno da ih razvije usled kampanje.

U svakom slučaju, kvalitetnija emisija od onih sa Jorgovankama i srpskim domaćinima.

Milan

pre 12 godina

Nevidjena banalnost obojice politicara. Nejasne misli i mlaka intelektualnost. Ko se god od njih svih utali da dobije vecinu u parlamentu, treba mu uvesti kontrolu, biranjem partijskog protivkandidata na predsednickim izborima u drugom krugu. Tek tako, stvorice se dovoljna kontrola demokratske diktature i totalne socialne apatije u kojoj smo sada.

luna

pre 12 godina

Zasto Ceda J. nema vise pristalica? On govori ono sto vecina postenih Srba misli i oseca. Nije patriotizam pljuvati druge i vracati se besomucno u proslost.Bravo Cedo, konacno sam detaljno proucila program tvoje partije,ljude koji je cine i sve mi se svidja!

Srđa

pre 12 godina

@andrej
Među najvećim problemima u Srbiji su:
- nepoštovanje zakona;
- loš kvalitet, sumnjiva intencija, zakona.

Zakon o informisanju je primer za drugu tačku.

Gde je tu "gos'n" Čedomir?

Retoričko - U AFRICI JE, zajedno sa ostalim, samoproklamovanim evropejcima.

PENZIJE su isto problem, i uslovljene su opstankom vlade. I tu je "gos'n" Čedomir "pomogao".

milan

pre 12 godina

Elementarna politicka nepismenost je reci da je liberalna demokratija, ekonomska politika eltra-slobodnog trzista u svetu. Liberalna politika je politika velikog drzavnog aparata i socialnih davanja ( zbog koje na zapadu/ usa., Obamu i demokrate nazivaju i socijalistima/marksistima) nasuprot, konzervativnoj, tj. ultra retrogradno slobodno-trzisnoj, ekonomskoj politici republikanaca/ konzervativaca. Ovaj covek mesa osnovne politicke pojmove, podrazumevavsi politicki liberalizam za liberalno trziste u ekstremno kapitalistickom modelu.

Zeljko Todorovic

pre 12 godina

Ne znam dali da Vam se zahvalim, ili prorestiram zbog neobjavljivanja moga komentara u svezi ove emisije(spomenuo sam rijec "septicka jama") Pa ova osoba (SNS) koristila je mnogo ruznije kvalifikacije za sve ono sto se tice grugih.A mozda je to zbog toga sto ja ipak nisam vas drzavljan.
Neka Vas prati sreca.

PravdaNS

pre 12 godina

@vasastajic:''Dok nesretnik Pavličić, plus drugar mu Pajtić, što će reći grad Novi Sad i Pokrajina Vojvodina, moraju da plaćaju izgradnju železničkog mosta u Novom Sadu''
E pa i ti ga pretera, ko da plaća most?! Slažem se stobom samo u konstataciji da su nesposobni, ali za sebe i svoj groš su itekako bili sposobni za sve ove godine dok su bili na vlasti!!! A što se tiče Čede i Đilasa isto mislim i za njih kao i za sve ostale koji su se dokopavali vlasti decenijama unazad. Jedino rešenje je procesuiranje imovine i bankovnih računa po bankama u inostranstvu, svih onih koji su profitirali baveći se politikom. Nema druge. Pa mi smo žešće opljačkani, izmuzeni, ojađeni nazovite to kako hoćete. A svi ovi koji podržavaju i poltronišu kod bilo kojih političkih garnitura rade to da bi i oni ušićarili nešto sitno za sebe. To je jasno ko dan, na niske grane smo spali, sve jadov do jadova, grr.. Ježim se i gadim na sve takve likove!!!

lazar

pre 11 godina

pogledajte celo, Cede Jovanovica,kako se sija,kako mu se pravi knedla u grlu,a onaj ko zna,me razume sta sa tim mislim,jer takvi da nas vode,kao taj Jovanovic,demagogijom se sluzi,ali zanimljivo,ni na jedno pitanje nezna odgovoriti ni u jednoj jedinoj emisiji,otresa praznu slamu,takvi likovi ne postoje u demokratiji,jer nisu cisti,mislim na test,koji moraju svi u parlamentu u demokratskim drzavama proci,a nedo bog da takvi,kao Ceda uđu u vladu