Nedelja, 22.04.2012.

18:46

Tadić i Merkel na sajmu u Hanoveru

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić susreo se danas u Hanoveru sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Izvor: Tanjug

Tadiæ i Merkel na sajmu u Hanoveru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

dragan

pre 12 godina

@milos: volim i ja ovima iz kacnelarija da odgovorim.. Covek se predstavlja kao predsednik, sto nije. Taj je dao otkaz. Moze on da razgovara sa biznosmenima i sl, ali "nastavljanje i zapocinjanje" nekakvih razgovora sa drzavnicima ne moze jer vise nema funkciju.

marijana pavlovic

pre 12 godina

Naivan si ti decko mnogo. Koji visi ciljevi? Zadjes li ti malo u javne ustanove ako skole i bolnice .... sramota i tuga .... naravno to je slika ovog naroda ... ugledali su se na vlast - svako krade gde stigne i ne odgovara za svoj nerad ... pa tako nam onda valjda i treba ... sistem se raspao .... tacnije uspostavljen je neki novi sistem vrednosti - kradi lazi otmi ja pa ja moje i samo moje ... a posle mene potop

aradic

pre 12 godina

Kakva aktivnost Borisa Tadica, sve bi uradio za jos jedan mandat. Juce u gacama trci maraton, danas Angela, sutra izmislja aferu o Dinkicu i Nikolicu... Spreman je na sve. Ne znam samo kako bog gleda na ovo.

Peca

pre 12 godina

Kakav gol ! Tomo nauci nesto od ovoga coveka, tako se pametno trose resorsi a ne bacanjem stotina hiljada na nekog ex gradonacelnika.
p.s.
to se zove strucni kadar

mmmm

pre 12 godina

OVaj dan gospodina Tadića dokazuje da je on u odličnoj psihofizičkoj kondiciji čime nebi mogli da se pohvale njegovi glavni konkurenti za predsednika Srbije,Svakom upućenom je jasno koliko je ovo važno za kvalitetno obavljanje funkcije Predsednika Republike jer ta je funkcija izuzetno zahtevna i složena i dinamična sa dugim radnim danom;i pored brojnih složenih osobina i talenata psihofizička kondicija je gotovo najvažnija.Veći dinamizam i pokretljivost možda još samo pokazuje GOSPODIN Vuk Jeremić što je i razumljivo obzirom na specifičnost poslova ministra vanjskih poslova.Pored svih ostalih osobina ovo a i mnogo drugog navedenog u komentarima kvalifikuje gospodina TADIĆA KAO BEZ SUMNJE; GLAVNOG I NAJJAČEG KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE KAKAV TREBA SRBIJI U NAREDNOM MANDATU!

Nije lose prisoniti se uz vecu silu, ali treba iz toga izvuci korist, a ne kao mi kao uvlakace bez razloga.

pre 12 godina

DS nemacki pioni,SNS americki pioni,URS briselski pioni,DSS ruski pioni...Sve pioni a ne vidim da Srbi imaju koristi od toga.

braca

pre 12 godina

Sad se vide pravi prijatelji i pomoć od velike ekonomske sile kao što je Kina.Privilegija je biti na tom mestu, a još je lepše videti Merkelovu koja teška srca pruža ruku Borisu Tadiću, a sve to u društvu kineskog premijera koji je im je uzgred spasio njihovu EU.

Bora

pre 12 godina

(boban, 22. april 2012 23:40)
Ja nisam ni ovaj ni onaj i ne pripadam politicki nikom.Svako ima od ovih po jednu pametnu u 20 godina,ali vecina nijednu.Tadic tamo nije isao na susret sa Merkelovom sto se videlo,nego doslovce naleteo,a sa tim razlogom je i otisao.
Da je isao da razgovara sa investitorima i o projektima,kako kad on nema pojma sta treba,kako treba.Identicno kao kad bi ja gradjevinske struke isao na kongres,naj novijih medicinskuh dostignuca u transplataciji organa.
Evo ja sam video u merkuru 4 mala i jedan veliki filter vazduha,garancija 8 godina,a 2500 evra.Ja bi ga jos mohao i priusiti za mesed dana rada preko grane,ali ti i ostali tesko.

Uros

pre 12 godina

Stvarno, kako gradjanin Tadic moze da izigrava predsednika kada to vise nije (a nije uopste sigurno da ce ikada vise i biti)? Ovo je vrlo ozbiljna stvar i mora da se razjasni. Pa ovim on prvi salje poruku da zakon moze da vazi ali i ne mora!

Mile milimetar

pre 12 godina

Meni je na ovom snimku interesantno kako su se Angela Merkel i Premijer Kine zadrzali bas kod Tadica, ispricali se i slikali se samo sa njim. Napisano na jeziku pojedinih..."znaci respekt". Sa druge strane ljudi ovde u komentarima najvise energije trose na to kako je stigao, koliko je trcao, ko je to platio..itd. Pitam se sta bi bilo da je neko od takvih na njegovom mestu. Trcali bi maraton...nikad. Ne bi seli u avion jer nema vremena da se stigne. Kad bi dosla Angela Merkel do njih...pozdavila bi ih kao i tuce likova pre. Znaci mrk... A Tadic je gospodin koji na ovaj nacin pre svega narusava svoje zdravlje i pretpostavljam da on licno veruje da je to za neki visi cilj, sto je ispravno.

Vlada

pre 12 godina

Primetio bih lep gest Angele Merkel, koja je Tadicu, koji joj je posvetio punu paznju, objasnila da je onaj koji stoji pored nje, kineski premijer koji ceka da se pozdravi. Kad je to cuo Tadic se rukovao i poklonio.

mmk-usa

pre 12 godina

'DVA LOSA UBISE MILOSA'
dok se Srbi svadjaju /po obicaju/ drugi rade sta hoce i kako hoce po srpskoj zemlji i sa Srbima :(
odakle toliko mrznje, zavisti, pakosti,...ipak je Tadic Srbin a Srbima niko od Srba koji se pojavio,posle tite nije valjao.
titu su Srbi u nebesa dizali.
izgleda da je najbolje da se opet dovede neko ko nema veze sa nama pa ce nam sve koze biti na broju a mi opet sluge jer tako smo najsretniji..

Duki

pre 12 godina

Priznajem da ne shvatam u kom svojstvu se Tadić našao na otvaranju Sajma u Hanoveru? Zar on nije samo jedan od kandidata za predsednika na predstojećim izborima?

mašinac

pre 12 godina

da li ima neko tehničko lice iz srbije iz vlade ili tako nešto da bude na sajmu a ne filzofi psiholozi i ostali koji nemaju veze sa tehnikom

boban

pre 12 godina

Zaista neverovatni komentari od onih koji navijaju za Tomislava Nikolica.Toliko mrznje,a pri tom nevide da Tomislav Nikolic ne moze da zastupa zemlju ni u Kragujevcu.
Jedino moguca spoljna politika je ova koja je vodjena u protekle cetiri godine,a pri tom neko misli da Tomislav Nikolic moze da se bavi spoljnom politikom...

Aleksa

pre 12 godina

(gryzly.vienna, 22. april 2012 21:39) Kao prvo, vise se radi o cijem trosku i kojim avionom, posto pored svih obaveza danas mogao je jedino presednickim (a nije vise presednik). A kao drugo, posto vidim po potpisu da zivite u Becu, nemojte molim vas vi da nam pricate o boljem zivotu, vi koji ste taj bolji zivot potrazili daleko odavde i daleko od Tadica i DS-a. Stvarno nemate prava na to. Pozdrav.

razmisli

pre 12 godina

Kako odakle pare. Pa dobio je kao i svi predsednicki kandidati pare iz budzeta za kampanju. Sta se sad intresujeta odakle. Prilozice avionske karte, da opravda sredstva...i gotovo.

Sta ce da priloze Vucic i Toma za pravdanje troskova Djulijanija..e..to je vec njihov trosak. Ma mora da je Djuli spavao kod Tome kuci, da se ne trosi za hotel...

Fenix

pre 12 godina

Boris Tadic je jedini covek od svih ovih kandidata koji moze da predstavlja Srbiju u svetu. Razlozi: skolovan, inteligentan, kulturan i odmeren covek, hriscanin, tolerantan prema drugacijem i drugacijima, nagradjivan u inostranstvu za svoja dela i sto je najvaznije covek koji isreno radi u interesu svoje otadzbine. Nije involviran u prljave rabote s kraja proslog i pocetka ovog veka, ima kredibilitet da nas pomiri sa susedima a Bogami i sa ostalim delom sveta. Primaju ga svugde na najvisem nivou a ne tamo neki bivsi gradonacelnici. Nemam nista protiv Nikolica pa ni protiv Dacica, ali jednostavno mislim da njih opterecuje njihova proslost i da oni sa takvim balastom nece moci kvalitetno i efikasno obavljati funkciju sefa drzave. Sustizace ih uvek vani a siguran sam i kod nas repovi koji im se vuku jos iz devedesetih. Za Tomu mislim da moze da bude dobar domacin ali da predstavlja jednu drzavu pred svetom nije realno. Dacic jeste inteligentan, obrazovan i vredan covek, ali na zalost uvek ce ga povezivati sa Milosevicem i to ce ga uvek kociti. A Srbija, pre svega, treba da povrati poverenje sveta da bi mogla da se integrise u bogata i uredjena drustva, od kojih ce imati siguran sam veliku korist. A to poverenje jedini od svih moze povratiti gospodin covek Boris Tadic. Pozdrav iz Republike Srpske.

Zare

pre 12 godina

A pored Merkelove i presednik Kine, pa ni tito nije imao toliko prijatelja u svetu :)..ma ovo sam samo dodao da malo nerviram nazadnjake :)

cika Milos

pre 12 godina

Svaki dan kampanje, iznedri nekog pobednika za taj dan...
Pre neki dan, Vucic je mislio da je dovodjenje Djulijanija ono sto ce da obori s' nogu celo biracko telo, ali taj dan, slavu mu je uzeo za nikakve pare ( u odnosu na onoliko koliko je "neko" platio Djulijaniju), niko drugi do Ceda Jovanovic. Ceda se maherski pozdravio sa aktivistima SNS-a, ispreskako ih za koga navijaju...momci ostali u naznanju..
Danas Toma obilazi rodni Kragujevac, sve peske, polako, nogu pred nogu...Kad sta se desi? Boris pretrcao 5km, pojavio se u roku od 8 sati na tri mesta na dve geografske duzine...pocistio ga Boris, nista nije ostalo od Tome...samo dugmici...

Tek toliko o tim pricama kako je Tadic loseg zdravlja..bolestan( daleko bilo..pu..pu..kuc..kuc..kuc..) Covek ima energije za tri kampanje..

milos@

pre 12 godina

Sine, ti si dao otkaz. U kom svojstvu ti razgovaras i pregovaras???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 22. april 2012 22:21)

Sto volim da odgovorim ovim s' adroida...

U istom svojstvu kao i Vucic sa Djulijanijem, kao predsednicki kandidat..Stim sto on pregovara sa svetskim drzavnicima, a ne sa nekim bivsim, penzionisanim gradonacelnicima, i to za DZ, nije morao da plati Kao Vucic. U cemu je problem? Svako pare za izbornu kampanju trosi kako hoce, samo sto Tadic ima racune, pa ce da ih prilozi za pravdanje troskova ovog puta, a Vucic i Toma...nemaju..A pare su dobili iz budzeta drzave ..tvoje i moje..

Aleksandar

pre 12 godina

Omladino SNSa ,dzaba vam je da se trudite ... Pa sta bre vi mislite,da zbog toga sto je teska ekonomska situacija u Srbiji,da je narodu ispario mozak,pa da glasa za vaseg (nije za objavljivanje) ...

Logisticar

pre 12 godina

Skidam kapu za organizaciju. Ako je trcao svih 5km onda je za to recimo potrebno pola sata. Posto nisu krenuli u 10:00, vec nesto kasnije, znaci na Terazijama je bio oko 10:45. Brzo presvlacenje pa na Gazelu i pravac aerodrom na let za Minhen u 13:10. Avion je medjutim kasnio pola sata i poleteo je u 13:40. Znaci da je bilo jako tesno da se uhvati prvi let za Hanover. Tu je pretpostavljam pomogao VIP tretman. Ok, neka je sletanje u Hanover bilo u predviđenih 16:40 to otprilike ostavlja sat vremena da se izleti sa aerodroma i stigne do sajma posto je otvaranje bilo zakazano za 18:00. Rispekt. :)

svabo

pre 12 godina

U Dnevniku RTS, na pocetku priloga o Sajmu u Hanoveru navodi se da je to najznacajniji privredni sajam visoke tehnologije u svetu. A onda se dva minuta kasnije navede da Srbija nije ucestvovala poslednjih 7 godina...
Sta reci?

Hans

pre 12 godina

Alo besni pljuvatori, ko je rekao da je trcao maraton? Trcao je 5Km trke zadovoljstva. Ko zna da cita je jasno u prednosti.

U ostalom, otisao je u Hanover za interes Srbije!

gryzly.vienna

pre 12 godina

Kako kako? Pa nije Hannover na marsu, nego je to 1 1/2h leta. Covek barem radi nesto, predstavlja nas ozbiljno u svetu. Dok vi eto ceo dan u zamracenim sobama lupate po tastaturi i cekate Deda Mraza da vam dodje i donese bolji zivot!

Cuj kako je stigao do Hannovera??? Isuse... U danasnje vreme za jedan dan stigne se DVA puta do New Yorka i nazad! Kakve frustracije i neobrazovanje, strasno.

sljiva

pre 12 godina

nemam nista protiv sto covek sve stize u jednom danu. ali ako zivimo u pravnoj drzavi mora da se zna ko je snosio troskove njegovog transvera od Bg do Hanovera?

Baron Minhauzen II

pre 12 godina

Sa Terazija je otrčao polumaraton do surčinskog aerodroma, seo u LH 1407 za Frankfurt, sa poletanjem u 14:05 (koji je, čekajući njega, kasnio 20 minuta), potom iz Frankfurta odmah odleteo za Hanover, gde je zamolio pilota da malo kruži iznad sajma, kako bi on iskočio padobranom i stigao da se susretne sa Angelom Merkel na ulazu u glavnu sajamsku halu. Nakon kraćeg predaha i lagane večere u Hanoveru, njega su katapultirali sa hanoverskog sajma pravo na beogradski Andrićev venac, gde trenutno drži konferenciju za novinare.

cinik

pre 12 godina

hm,hm. trčao je maraton jutros i šta onda? seo u avion i trknuo do sajma.
nije više predsednik!!! u koji avion je seo i bio tamo tako brzo?
zanimljivo

lol

pre 12 godina

Bota je omniprisutan. Danas na maratonu, posle rekreacije odmah u Nemackoj. Verujem da i svima nama "izlazi iz frizidera". Al' kul je to, dobro se on zeza. I ja bih putovao, da se ne lazemo.

:cheerz:

Lun kralj noci

pre 12 godina

Trcao 5km maraton, a evo ga u Hanoveru? Deda Cvetko salji avion Tadicu da ne bi trcao ponovo od Hanovera do Beograda...greota bre ljudi.

Miha

pre 12 godina

Trcao maraton, gostovao na TV Prva i stigao u Nemacku uredno okupan, obrijan i obucen, sve izmedju jednog izlaska i zalaska sunca. Ovaj jede munje i **** gromove u isto vreme.

Profesor Voland

pre 12 godina

E sad koji je veći marketinški domet Đulijani ili Merkelova? Đulijani, rekao bih.
Ali zar NAS nije sramota kada vidimo kako vode kampanju kao da smo svi retardirani? Mene jeste.
I zato NE GLAS VELIKIM PARTIJAMA!

motivacija

pre 12 godina

Moram da priznam da se Tadic ipak trudi i ne verujem da je ovo samo zbog kampanje. Hanover Mese je ogroman dogoadjaj, nesto kao Vibledon u tenisu. Ono sto zameram DS-u jeste to sto su se vise posvetili inostranstvu nego domacim temama, vise ih zanima ta neka internacionalna srpska slava, nego zivot obicnih ljudi koji bi vrlo lako mogao da se poboljsa da su neke osnovne stvari poput korupcije, reforme pravosudja, obrazovanja resene. E, to je ono sto me najvise boli u Srbiji. I jos kad bi prestali da obmanjuju narod (ne samo DS vec i svi ostali politikosi)vec da nam iskreno kazu da smo debelo zabrazdili i da su nam izbori jako suzeni, pa da pocnemo zajedno da smisljamo i gradimo.

cinik

pre 12 godina

hm,hm. trčao je maraton jutros i šta onda? seo u avion i trknuo do sajma.
nije više predsednik!!! u koji avion je seo i bio tamo tako brzo?
zanimljivo

lol

pre 12 godina

Bota je omniprisutan. Danas na maratonu, posle rekreacije odmah u Nemackoj. Verujem da i svima nama "izlazi iz frizidera". Al' kul je to, dobro se on zeza. I ja bih putovao, da se ne lazemo.

:cheerz:

Profesor Voland

pre 12 godina

E sad koji je veći marketinški domet Đulijani ili Merkelova? Đulijani, rekao bih.
Ali zar NAS nije sramota kada vidimo kako vode kampanju kao da smo svi retardirani? Mene jeste.
I zato NE GLAS VELIKIM PARTIJAMA!

svabo

pre 12 godina

U Dnevniku RTS, na pocetku priloga o Sajmu u Hanoveru navodi se da je to najznacajniji privredni sajam visoke tehnologije u svetu. A onda se dva minuta kasnije navede da Srbija nije ucestvovala poslednjih 7 godina...
Sta reci?

Baron Minhauzen II

pre 12 godina

Sa Terazija je otrčao polumaraton do surčinskog aerodroma, seo u LH 1407 za Frankfurt, sa poletanjem u 14:05 (koji je, čekajući njega, kasnio 20 minuta), potom iz Frankfurta odmah odleteo za Hanover, gde je zamolio pilota da malo kruži iznad sajma, kako bi on iskočio padobranom i stigao da se susretne sa Angelom Merkel na ulazu u glavnu sajamsku halu. Nakon kraćeg predaha i lagane večere u Hanoveru, njega su katapultirali sa hanoverskog sajma pravo na beogradski Andrićev venac, gde trenutno drži konferenciju za novinare.

Miha

pre 12 godina

Trcao maraton, gostovao na TV Prva i stigao u Nemacku uredno okupan, obrijan i obucen, sve izmedju jednog izlaska i zalaska sunca. Ovaj jede munje i **** gromove u isto vreme.

motivacija

pre 12 godina

Moram da priznam da se Tadic ipak trudi i ne verujem da je ovo samo zbog kampanje. Hanover Mese je ogroman dogoadjaj, nesto kao Vibledon u tenisu. Ono sto zameram DS-u jeste to sto su se vise posvetili inostranstvu nego domacim temama, vise ih zanima ta neka internacionalna srpska slava, nego zivot obicnih ljudi koji bi vrlo lako mogao da se poboljsa da su neke osnovne stvari poput korupcije, reforme pravosudja, obrazovanja resene. E, to je ono sto me najvise boli u Srbiji. I jos kad bi prestali da obmanjuju narod (ne samo DS vec i svi ostali politikosi)vec da nam iskreno kazu da smo debelo zabrazdili i da su nam izbori jako suzeni, pa da pocnemo zajedno da smisljamo i gradimo.

sljiva

pre 12 godina

nemam nista protiv sto covek sve stize u jednom danu. ali ako zivimo u pravnoj drzavi mora da se zna ko je snosio troskove njegovog transvera od Bg do Hanovera?

Logisticar

pre 12 godina

Skidam kapu za organizaciju. Ako je trcao svih 5km onda je za to recimo potrebno pola sata. Posto nisu krenuli u 10:00, vec nesto kasnije, znaci na Terazijama je bio oko 10:45. Brzo presvlacenje pa na Gazelu i pravac aerodrom na let za Minhen u 13:10. Avion je medjutim kasnio pola sata i poleteo je u 13:40. Znaci da je bilo jako tesno da se uhvati prvi let za Hanover. Tu je pretpostavljam pomogao VIP tretman. Ok, neka je sletanje u Hanover bilo u predviđenih 16:40 to otprilike ostavlja sat vremena da se izleti sa aerodroma i stigne do sajma posto je otvaranje bilo zakazano za 18:00. Rispekt. :)

Fenix

pre 12 godina

Boris Tadic je jedini covek od svih ovih kandidata koji moze da predstavlja Srbiju u svetu. Razlozi: skolovan, inteligentan, kulturan i odmeren covek, hriscanin, tolerantan prema drugacijem i drugacijima, nagradjivan u inostranstvu za svoja dela i sto je najvaznije covek koji isreno radi u interesu svoje otadzbine. Nije involviran u prljave rabote s kraja proslog i pocetka ovog veka, ima kredibilitet da nas pomiri sa susedima a Bogami i sa ostalim delom sveta. Primaju ga svugde na najvisem nivou a ne tamo neki bivsi gradonacelnici. Nemam nista protiv Nikolica pa ni protiv Dacica, ali jednostavno mislim da njih opterecuje njihova proslost i da oni sa takvim balastom nece moci kvalitetno i efikasno obavljati funkciju sefa drzave. Sustizace ih uvek vani a siguran sam i kod nas repovi koji im se vuku jos iz devedesetih. Za Tomu mislim da moze da bude dobar domacin ali da predstavlja jednu drzavu pred svetom nije realno. Dacic jeste inteligentan, obrazovan i vredan covek, ali na zalost uvek ce ga povezivati sa Milosevicem i to ce ga uvek kociti. A Srbija, pre svega, treba da povrati poverenje sveta da bi mogla da se integrise u bogata i uredjena drustva, od kojih ce imati siguran sam veliku korist. A to poverenje jedini od svih moze povratiti gospodin covek Boris Tadic. Pozdrav iz Republike Srpske.

Lun kralj noci

pre 12 godina

Trcao 5km maraton, a evo ga u Hanoveru? Deda Cvetko salji avion Tadicu da ne bi trcao ponovo od Hanovera do Beograda...greota bre ljudi.

Zare

pre 12 godina

A pored Merkelove i presednik Kine, pa ni tito nije imao toliko prijatelja u svetu :)..ma ovo sam samo dodao da malo nerviram nazadnjake :)

Aleksa

pre 12 godina

(gryzly.vienna, 22. april 2012 21:39) Kao prvo, vise se radi o cijem trosku i kojim avionom, posto pored svih obaveza danas mogao je jedino presednickim (a nije vise presednik). A kao drugo, posto vidim po potpisu da zivite u Becu, nemojte molim vas vi da nam pricate o boljem zivotu, vi koji ste taj bolji zivot potrazili daleko odavde i daleko od Tadica i DS-a. Stvarno nemate prava na to. Pozdrav.

gryzly.vienna

pre 12 godina

Kako kako? Pa nije Hannover na marsu, nego je to 1 1/2h leta. Covek barem radi nesto, predstavlja nas ozbiljno u svetu. Dok vi eto ceo dan u zamracenim sobama lupate po tastaturi i cekate Deda Mraza da vam dodje i donese bolji zivot!

Cuj kako je stigao do Hannovera??? Isuse... U danasnje vreme za jedan dan stigne se DVA puta do New Yorka i nazad! Kakve frustracije i neobrazovanje, strasno.

Hans

pre 12 godina

Alo besni pljuvatori, ko je rekao da je trcao maraton? Trcao je 5Km trke zadovoljstva. Ko zna da cita je jasno u prednosti.

U ostalom, otisao je u Hanover za interes Srbije!

Aleksandar

pre 12 godina

Omladino SNSa ,dzaba vam je da se trudite ... Pa sta bre vi mislite,da zbog toga sto je teska ekonomska situacija u Srbiji,da je narodu ispario mozak,pa da glasa za vaseg (nije za objavljivanje) ...

mašinac

pre 12 godina

da li ima neko tehničko lice iz srbije iz vlade ili tako nešto da bude na sajmu a ne filzofi psiholozi i ostali koji nemaju veze sa tehnikom

cika Milos

pre 12 godina

Svaki dan kampanje, iznedri nekog pobednika za taj dan...
Pre neki dan, Vucic je mislio da je dovodjenje Djulijanija ono sto ce da obori s' nogu celo biracko telo, ali taj dan, slavu mu je uzeo za nikakve pare ( u odnosu na onoliko koliko je "neko" platio Djulijaniju), niko drugi do Ceda Jovanovic. Ceda se maherski pozdravio sa aktivistima SNS-a, ispreskako ih za koga navijaju...momci ostali u naznanju..
Danas Toma obilazi rodni Kragujevac, sve peske, polako, nogu pred nogu...Kad sta se desi? Boris pretrcao 5km, pojavio se u roku od 8 sati na tri mesta na dve geografske duzine...pocistio ga Boris, nista nije ostalo od Tome...samo dugmici...

Tek toliko o tim pricama kako je Tadic loseg zdravlja..bolestan( daleko bilo..pu..pu..kuc..kuc..kuc..) Covek ima energije za tri kampanje..

milos@

pre 12 godina

Sine, ti si dao otkaz. U kom svojstvu ti razgovaras i pregovaras???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 22. april 2012 22:21)

Sto volim da odgovorim ovim s' adroida...

U istom svojstvu kao i Vucic sa Djulijanijem, kao predsednicki kandidat..Stim sto on pregovara sa svetskim drzavnicima, a ne sa nekim bivsim, penzionisanim gradonacelnicima, i to za DZ, nije morao da plati Kao Vucic. U cemu je problem? Svako pare za izbornu kampanju trosi kako hoce, samo sto Tadic ima racune, pa ce da ih prilozi za pravdanje troskova ovog puta, a Vucic i Toma...nemaju..A pare su dobili iz budzeta drzave ..tvoje i moje..

razmisli

pre 12 godina

Kako odakle pare. Pa dobio je kao i svi predsednicki kandidati pare iz budzeta za kampanju. Sta se sad intresujeta odakle. Prilozice avionske karte, da opravda sredstva...i gotovo.

Sta ce da priloze Vucic i Toma za pravdanje troskova Djulijanija..e..to je vec njihov trosak. Ma mora da je Djuli spavao kod Tome kuci, da se ne trosi za hotel...

boban

pre 12 godina

Zaista neverovatni komentari od onih koji navijaju za Tomislava Nikolica.Toliko mrznje,a pri tom nevide da Tomislav Nikolic ne moze da zastupa zemlju ni u Kragujevcu.
Jedino moguca spoljna politika je ova koja je vodjena u protekle cetiri godine,a pri tom neko misli da Tomislav Nikolic moze da se bavi spoljnom politikom...

Duki

pre 12 godina

Priznajem da ne shvatam u kom svojstvu se Tadić našao na otvaranju Sajma u Hanoveru? Zar on nije samo jedan od kandidata za predsednika na predstojećim izborima?

Mile milimetar

pre 12 godina

Meni je na ovom snimku interesantno kako su se Angela Merkel i Premijer Kine zadrzali bas kod Tadica, ispricali se i slikali se samo sa njim. Napisano na jeziku pojedinih..."znaci respekt". Sa druge strane ljudi ovde u komentarima najvise energije trose na to kako je stigao, koliko je trcao, ko je to platio..itd. Pitam se sta bi bilo da je neko od takvih na njegovom mestu. Trcali bi maraton...nikad. Ne bi seli u avion jer nema vremena da se stigne. Kad bi dosla Angela Merkel do njih...pozdavila bi ih kao i tuce likova pre. Znaci mrk... A Tadic je gospodin koji na ovaj nacin pre svega narusava svoje zdravlje i pretpostavljam da on licno veruje da je to za neki visi cilj, sto je ispravno.

Vlada

pre 12 godina

Primetio bih lep gest Angele Merkel, koja je Tadicu, koji joj je posvetio punu paznju, objasnila da je onaj koji stoji pored nje, kineski premijer koji ceka da se pozdravi. Kad je to cuo Tadic se rukovao i poklonio.

aradic

pre 12 godina

Kakva aktivnost Borisa Tadica, sve bi uradio za jos jedan mandat. Juce u gacama trci maraton, danas Angela, sutra izmislja aferu o Dinkicu i Nikolicu... Spreman je na sve. Ne znam samo kako bog gleda na ovo.

mmk-usa

pre 12 godina

'DVA LOSA UBISE MILOSA'
dok se Srbi svadjaju /po obicaju/ drugi rade sta hoce i kako hoce po srpskoj zemlji i sa Srbima :(
odakle toliko mrznje, zavisti, pakosti,...ipak je Tadic Srbin a Srbima niko od Srba koji se pojavio,posle tite nije valjao.
titu su Srbi u nebesa dizali.
izgleda da je najbolje da se opet dovede neko ko nema veze sa nama pa ce nam sve koze biti na broju a mi opet sluge jer tako smo najsretniji..

braca

pre 12 godina

Sad se vide pravi prijatelji i pomoć od velike ekonomske sile kao što je Kina.Privilegija je biti na tom mestu, a još je lepše videti Merkelovu koja teška srca pruža ruku Borisu Tadiću, a sve to u društvu kineskog premijera koji je im je uzgred spasio njihovu EU.

Peca

pre 12 godina

Kakav gol ! Tomo nauci nesto od ovoga coveka, tako se pametno trose resorsi a ne bacanjem stotina hiljada na nekog ex gradonacelnika.
p.s.
to se zove strucni kadar

Uros

pre 12 godina

Stvarno, kako gradjanin Tadic moze da izigrava predsednika kada to vise nije (a nije uopste sigurno da ce ikada vise i biti)? Ovo je vrlo ozbiljna stvar i mora da se razjasni. Pa ovim on prvi salje poruku da zakon moze da vazi ali i ne mora!

mmmm

pre 12 godina

OVaj dan gospodina Tadića dokazuje da je on u odličnoj psihofizičkoj kondiciji čime nebi mogli da se pohvale njegovi glavni konkurenti za predsednika Srbije,Svakom upućenom je jasno koliko je ovo važno za kvalitetno obavljanje funkcije Predsednika Republike jer ta je funkcija izuzetno zahtevna i složena i dinamična sa dugim radnim danom;i pored brojnih složenih osobina i talenata psihofizička kondicija je gotovo najvažnija.Veći dinamizam i pokretljivost možda još samo pokazuje GOSPODIN Vuk Jeremić što je i razumljivo obzirom na specifičnost poslova ministra vanjskih poslova.Pored svih ostalih osobina ovo a i mnogo drugog navedenog u komentarima kvalifikuje gospodina TADIĆA KAO BEZ SUMNJE; GLAVNOG I NAJJAČEG KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE KAKAV TREBA SRBIJI U NAREDNOM MANDATU!

Nije lose prisoniti se uz vecu silu, ali treba iz toga izvuci korist, a ne kao mi kao uvlakace bez razloga.

pre 12 godina

DS nemacki pioni,SNS americki pioni,URS briselski pioni,DSS ruski pioni...Sve pioni a ne vidim da Srbi imaju koristi od toga.

marijana pavlovic

pre 12 godina

Naivan si ti decko mnogo. Koji visi ciljevi? Zadjes li ti malo u javne ustanove ako skole i bolnice .... sramota i tuga .... naravno to je slika ovog naroda ... ugledali su se na vlast - svako krade gde stigne i ne odgovara za svoj nerad ... pa tako nam onda valjda i treba ... sistem se raspao .... tacnije uspostavljen je neki novi sistem vrednosti - kradi lazi otmi ja pa ja moje i samo moje ... a posle mene potop

dragan

pre 12 godina

@milos: volim i ja ovima iz kacnelarija da odgovorim.. Covek se predstavlja kao predsednik, sto nije. Taj je dao otkaz. Moze on da razgovara sa biznosmenima i sl, ali "nastavljanje i zapocinjanje" nekakvih razgovora sa drzavnicima ne moze jer vise nema funkciju.

Bora

pre 12 godina

(boban, 22. april 2012 23:40)
Ja nisam ni ovaj ni onaj i ne pripadam politicki nikom.Svako ima od ovih po jednu pametnu u 20 godina,ali vecina nijednu.Tadic tamo nije isao na susret sa Merkelovom sto se videlo,nego doslovce naleteo,a sa tim razlogom je i otisao.
Da je isao da razgovara sa investitorima i o projektima,kako kad on nema pojma sta treba,kako treba.Identicno kao kad bi ja gradjevinske struke isao na kongres,naj novijih medicinskuh dostignuca u transplataciji organa.
Evo ja sam video u merkuru 4 mala i jedan veliki filter vazduha,garancija 8 godina,a 2500 evra.Ja bi ga jos mohao i priusiti za mesed dana rada preko grane,ali ti i ostali tesko.

Fenix

pre 12 godina

Boris Tadic je jedini covek od svih ovih kandidata koji moze da predstavlja Srbiju u svetu. Razlozi: skolovan, inteligentan, kulturan i odmeren covek, hriscanin, tolerantan prema drugacijem i drugacijima, nagradjivan u inostranstvu za svoja dela i sto je najvaznije covek koji isreno radi u interesu svoje otadzbine. Nije involviran u prljave rabote s kraja proslog i pocetka ovog veka, ima kredibilitet da nas pomiri sa susedima a Bogami i sa ostalim delom sveta. Primaju ga svugde na najvisem nivou a ne tamo neki bivsi gradonacelnici. Nemam nista protiv Nikolica pa ni protiv Dacica, ali jednostavno mislim da njih opterecuje njihova proslost i da oni sa takvim balastom nece moci kvalitetno i efikasno obavljati funkciju sefa drzave. Sustizace ih uvek vani a siguran sam i kod nas repovi koji im se vuku jos iz devedesetih. Za Tomu mislim da moze da bude dobar domacin ali da predstavlja jednu drzavu pred svetom nije realno. Dacic jeste inteligentan, obrazovan i vredan covek, ali na zalost uvek ce ga povezivati sa Milosevicem i to ce ga uvek kociti. A Srbija, pre svega, treba da povrati poverenje sveta da bi mogla da se integrise u bogata i uredjena drustva, od kojih ce imati siguran sam veliku korist. A to poverenje jedini od svih moze povratiti gospodin covek Boris Tadic. Pozdrav iz Republike Srpske.

Hans

pre 12 godina

Alo besni pljuvatori, ko je rekao da je trcao maraton? Trcao je 5Km trke zadovoljstva. Ko zna da cita je jasno u prednosti.

U ostalom, otisao je u Hanover za interes Srbije!

motivacija

pre 12 godina

Moram da priznam da se Tadic ipak trudi i ne verujem da je ovo samo zbog kampanje. Hanover Mese je ogroman dogoadjaj, nesto kao Vibledon u tenisu. Ono sto zameram DS-u jeste to sto su se vise posvetili inostranstvu nego domacim temama, vise ih zanima ta neka internacionalna srpska slava, nego zivot obicnih ljudi koji bi vrlo lako mogao da se poboljsa da su neke osnovne stvari poput korupcije, reforme pravosudja, obrazovanja resene. E, to je ono sto me najvise boli u Srbiji. I jos kad bi prestali da obmanjuju narod (ne samo DS vec i svi ostali politikosi)vec da nam iskreno kazu da smo debelo zabrazdili i da su nam izbori jako suzeni, pa da pocnemo zajedno da smisljamo i gradimo.

Aleksandar

pre 12 godina

Omladino SNSa ,dzaba vam je da se trudite ... Pa sta bre vi mislite,da zbog toga sto je teska ekonomska situacija u Srbiji,da je narodu ispario mozak,pa da glasa za vaseg (nije za objavljivanje) ...

gryzly.vienna

pre 12 godina

Kako kako? Pa nije Hannover na marsu, nego je to 1 1/2h leta. Covek barem radi nesto, predstavlja nas ozbiljno u svetu. Dok vi eto ceo dan u zamracenim sobama lupate po tastaturi i cekate Deda Mraza da vam dodje i donese bolji zivot!

Cuj kako je stigao do Hannovera??? Isuse... U danasnje vreme za jedan dan stigne se DVA puta do New Yorka i nazad! Kakve frustracije i neobrazovanje, strasno.

milos@

pre 12 godina

Sine, ti si dao otkaz. U kom svojstvu ti razgovaras i pregovaras???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 22. april 2012 22:21)

Sto volim da odgovorim ovim s' adroida...

U istom svojstvu kao i Vucic sa Djulijanijem, kao predsednicki kandidat..Stim sto on pregovara sa svetskim drzavnicima, a ne sa nekim bivsim, penzionisanim gradonacelnicima, i to za DZ, nije morao da plati Kao Vucic. U cemu je problem? Svako pare za izbornu kampanju trosi kako hoce, samo sto Tadic ima racune, pa ce da ih prilozi za pravdanje troskova ovog puta, a Vucic i Toma...nemaju..A pare su dobili iz budzeta drzave ..tvoje i moje..

cika Milos

pre 12 godina

Svaki dan kampanje, iznedri nekog pobednika za taj dan...
Pre neki dan, Vucic je mislio da je dovodjenje Djulijanija ono sto ce da obori s' nogu celo biracko telo, ali taj dan, slavu mu je uzeo za nikakve pare ( u odnosu na onoliko koliko je "neko" platio Djulijaniju), niko drugi do Ceda Jovanovic. Ceda se maherski pozdravio sa aktivistima SNS-a, ispreskako ih za koga navijaju...momci ostali u naznanju..
Danas Toma obilazi rodni Kragujevac, sve peske, polako, nogu pred nogu...Kad sta se desi? Boris pretrcao 5km, pojavio se u roku od 8 sati na tri mesta na dve geografske duzine...pocistio ga Boris, nista nije ostalo od Tome...samo dugmici...

Tek toliko o tim pricama kako je Tadic loseg zdravlja..bolestan( daleko bilo..pu..pu..kuc..kuc..kuc..) Covek ima energije za tri kampanje..

cinik

pre 12 godina

hm,hm. trčao je maraton jutros i šta onda? seo u avion i trknuo do sajma.
nije više predsednik!!! u koji avion je seo i bio tamo tako brzo?
zanimljivo

boban

pre 12 godina

Zaista neverovatni komentari od onih koji navijaju za Tomislava Nikolica.Toliko mrznje,a pri tom nevide da Tomislav Nikolic ne moze da zastupa zemlju ni u Kragujevcu.
Jedino moguca spoljna politika je ova koja je vodjena u protekle cetiri godine,a pri tom neko misli da Tomislav Nikolic moze da se bavi spoljnom politikom...

razmisli

pre 12 godina

Kako odakle pare. Pa dobio je kao i svi predsednicki kandidati pare iz budzeta za kampanju. Sta se sad intresujeta odakle. Prilozice avionske karte, da opravda sredstva...i gotovo.

Sta ce da priloze Vucic i Toma za pravdanje troskova Djulijanija..e..to je vec njihov trosak. Ma mora da je Djuli spavao kod Tome kuci, da se ne trosi za hotel...

Profesor Voland

pre 12 godina

E sad koji je veći marketinški domet Đulijani ili Merkelova? Đulijani, rekao bih.
Ali zar NAS nije sramota kada vidimo kako vode kampanju kao da smo svi retardirani? Mene jeste.
I zato NE GLAS VELIKIM PARTIJAMA!

Zare

pre 12 godina

A pored Merkelove i presednik Kine, pa ni tito nije imao toliko prijatelja u svetu :)..ma ovo sam samo dodao da malo nerviram nazadnjake :)

Aleksa

pre 12 godina

(gryzly.vienna, 22. april 2012 21:39) Kao prvo, vise se radi o cijem trosku i kojim avionom, posto pored svih obaveza danas mogao je jedino presednickim (a nije vise presednik). A kao drugo, posto vidim po potpisu da zivite u Becu, nemojte molim vas vi da nam pricate o boljem zivotu, vi koji ste taj bolji zivot potrazili daleko odavde i daleko od Tadica i DS-a. Stvarno nemate prava na to. Pozdrav.

sljiva

pre 12 godina

nemam nista protiv sto covek sve stize u jednom danu. ali ako zivimo u pravnoj drzavi mora da se zna ko je snosio troskove njegovog transvera od Bg do Hanovera?

lol

pre 12 godina

Bota je omniprisutan. Danas na maratonu, posle rekreacije odmah u Nemackoj. Verujem da i svima nama "izlazi iz frizidera". Al' kul je to, dobro se on zeza. I ja bih putovao, da se ne lazemo.

:cheerz:

mašinac

pre 12 godina

da li ima neko tehničko lice iz srbije iz vlade ili tako nešto da bude na sajmu a ne filzofi psiholozi i ostali koji nemaju veze sa tehnikom

Mile milimetar

pre 12 godina

Meni je na ovom snimku interesantno kako su se Angela Merkel i Premijer Kine zadrzali bas kod Tadica, ispricali se i slikali se samo sa njim. Napisano na jeziku pojedinih..."znaci respekt". Sa druge strane ljudi ovde u komentarima najvise energije trose na to kako je stigao, koliko je trcao, ko je to platio..itd. Pitam se sta bi bilo da je neko od takvih na njegovom mestu. Trcali bi maraton...nikad. Ne bi seli u avion jer nema vremena da se stigne. Kad bi dosla Angela Merkel do njih...pozdavila bi ih kao i tuce likova pre. Znaci mrk... A Tadic je gospodin koji na ovaj nacin pre svega narusava svoje zdravlje i pretpostavljam da on licno veruje da je to za neki visi cilj, sto je ispravno.

Logisticar

pre 12 godina

Skidam kapu za organizaciju. Ako je trcao svih 5km onda je za to recimo potrebno pola sata. Posto nisu krenuli u 10:00, vec nesto kasnije, znaci na Terazijama je bio oko 10:45. Brzo presvlacenje pa na Gazelu i pravac aerodrom na let za Minhen u 13:10. Avion je medjutim kasnio pola sata i poleteo je u 13:40. Znaci da je bilo jako tesno da se uhvati prvi let za Hanover. Tu je pretpostavljam pomogao VIP tretman. Ok, neka je sletanje u Hanover bilo u predviđenih 16:40 to otprilike ostavlja sat vremena da se izleti sa aerodroma i stigne do sajma posto je otvaranje bilo zakazano za 18:00. Rispekt. :)

Peca

pre 12 godina

Kakav gol ! Tomo nauci nesto od ovoga coveka, tako se pametno trose resorsi a ne bacanjem stotina hiljada na nekog ex gradonacelnika.
p.s.
to se zove strucni kadar

Baron Minhauzen II

pre 12 godina

Sa Terazija je otrčao polumaraton do surčinskog aerodroma, seo u LH 1407 za Frankfurt, sa poletanjem u 14:05 (koji je, čekajući njega, kasnio 20 minuta), potom iz Frankfurta odmah odleteo za Hanover, gde je zamolio pilota da malo kruži iznad sajma, kako bi on iskočio padobranom i stigao da se susretne sa Angelom Merkel na ulazu u glavnu sajamsku halu. Nakon kraćeg predaha i lagane večere u Hanoveru, njega su katapultirali sa hanoverskog sajma pravo na beogradski Andrićev venac, gde trenutno drži konferenciju za novinare.

Lun kralj noci

pre 12 godina

Trcao 5km maraton, a evo ga u Hanoveru? Deda Cvetko salji avion Tadicu da ne bi trcao ponovo od Hanovera do Beograda...greota bre ljudi.

mmmm

pre 12 godina

OVaj dan gospodina Tadića dokazuje da je on u odličnoj psihofizičkoj kondiciji čime nebi mogli da se pohvale njegovi glavni konkurenti za predsednika Srbije,Svakom upućenom je jasno koliko je ovo važno za kvalitetno obavljanje funkcije Predsednika Republike jer ta je funkcija izuzetno zahtevna i složena i dinamična sa dugim radnim danom;i pored brojnih složenih osobina i talenata psihofizička kondicija je gotovo najvažnija.Veći dinamizam i pokretljivost možda još samo pokazuje GOSPODIN Vuk Jeremić što je i razumljivo obzirom na specifičnost poslova ministra vanjskih poslova.Pored svih ostalih osobina ovo a i mnogo drugog navedenog u komentarima kvalifikuje gospodina TADIĆA KAO BEZ SUMNJE; GLAVNOG I NAJJAČEG KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE KAKAV TREBA SRBIJI U NAREDNOM MANDATU!

mmk-usa

pre 12 godina

'DVA LOSA UBISE MILOSA'
dok se Srbi svadjaju /po obicaju/ drugi rade sta hoce i kako hoce po srpskoj zemlji i sa Srbima :(
odakle toliko mrznje, zavisti, pakosti,...ipak je Tadic Srbin a Srbima niko od Srba koji se pojavio,posle tite nije valjao.
titu su Srbi u nebesa dizali.
izgleda da je najbolje da se opet dovede neko ko nema veze sa nama pa ce nam sve koze biti na broju a mi opet sluge jer tako smo najsretniji..

Miha

pre 12 godina

Trcao maraton, gostovao na TV Prva i stigao u Nemacku uredno okupan, obrijan i obucen, sve izmedju jednog izlaska i zalaska sunca. Ovaj jede munje i **** gromove u isto vreme.

Duki

pre 12 godina

Priznajem da ne shvatam u kom svojstvu se Tadić našao na otvaranju Sajma u Hanoveru? Zar on nije samo jedan od kandidata za predsednika na predstojećim izborima?

Uros

pre 12 godina

Stvarno, kako gradjanin Tadic moze da izigrava predsednika kada to vise nije (a nije uopste sigurno da ce ikada vise i biti)? Ovo je vrlo ozbiljna stvar i mora da se razjasni. Pa ovim on prvi salje poruku da zakon moze da vazi ali i ne mora!

svabo

pre 12 godina

U Dnevniku RTS, na pocetku priloga o Sajmu u Hanoveru navodi se da je to najznacajniji privredni sajam visoke tehnologije u svetu. A onda se dva minuta kasnije navede da Srbija nije ucestvovala poslednjih 7 godina...
Sta reci?

aradic

pre 12 godina

Kakva aktivnost Borisa Tadica, sve bi uradio za jos jedan mandat. Juce u gacama trci maraton, danas Angela, sutra izmislja aferu o Dinkicu i Nikolicu... Spreman je na sve. Ne znam samo kako bog gleda na ovo.

dragan

pre 12 godina

@milos: volim i ja ovima iz kacnelarija da odgovorim.. Covek se predstavlja kao predsednik, sto nije. Taj je dao otkaz. Moze on da razgovara sa biznosmenima i sl, ali "nastavljanje i zapocinjanje" nekakvih razgovora sa drzavnicima ne moze jer vise nema funkciju.

Vlada

pre 12 godina

Primetio bih lep gest Angele Merkel, koja je Tadicu, koji joj je posvetio punu paznju, objasnila da je onaj koji stoji pored nje, kineski premijer koji ceka da se pozdravi. Kad je to cuo Tadic se rukovao i poklonio.

Bora

pre 12 godina

(boban, 22. april 2012 23:40)
Ja nisam ni ovaj ni onaj i ne pripadam politicki nikom.Svako ima od ovih po jednu pametnu u 20 godina,ali vecina nijednu.Tadic tamo nije isao na susret sa Merkelovom sto se videlo,nego doslovce naleteo,a sa tim razlogom je i otisao.
Da je isao da razgovara sa investitorima i o projektima,kako kad on nema pojma sta treba,kako treba.Identicno kao kad bi ja gradjevinske struke isao na kongres,naj novijih medicinskuh dostignuca u transplataciji organa.
Evo ja sam video u merkuru 4 mala i jedan veliki filter vazduha,garancija 8 godina,a 2500 evra.Ja bi ga jos mohao i priusiti za mesed dana rada preko grane,ali ti i ostali tesko.

marijana pavlovic

pre 12 godina

Naivan si ti decko mnogo. Koji visi ciljevi? Zadjes li ti malo u javne ustanove ako skole i bolnice .... sramota i tuga .... naravno to je slika ovog naroda ... ugledali su se na vlast - svako krade gde stigne i ne odgovara za svoj nerad ... pa tako nam onda valjda i treba ... sistem se raspao .... tacnije uspostavljen je neki novi sistem vrednosti - kradi lazi otmi ja pa ja moje i samo moje ... a posle mene potop

Nije lose prisoniti se uz vecu silu, ali treba iz toga izvuci korist, a ne kao mi kao uvlakace bez razloga.

pre 12 godina

DS nemacki pioni,SNS americki pioni,URS briselski pioni,DSS ruski pioni...Sve pioni a ne vidim da Srbi imaju koristi od toga.

braca

pre 12 godina

Sad se vide pravi prijatelji i pomoć od velike ekonomske sile kao što je Kina.Privilegija je biti na tom mestu, a još je lepše videti Merkelovu koja teška srca pruža ruku Borisu Tadiću, a sve to u društvu kineskog premijera koji je im je uzgred spasio njihovu EU.