Subota, 21.04.2012.

20:33

Uhapšen načelnik Kosovskog okruga

Kosovska policija privela je juče popodne načelnika Kosovskog okruga Gorana Arsića. Određena mu je mera zadržavanja do 48 sati.

Izvor: B92

Uhapšen naèelnik Kosovskog okruga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

preskoci demagogiju

pre 12 godina

@Visi

Zaista je dirljivo sto "brines" o parama poreskih obveznika Srbije i sto te jako sekiraju ovi koje Srbija finansira ali zar ne mislis da bi ipak trebao da se bavis tvojim tacijima, haradinajima, ljimajima i kompanijom koja ima MILIONSKU IMOVINU za koju nemaju nikakve dokaze odakle im? Da li si se uopitao odakle Taciju ta kucetina u Pristini ili odakle Haradinaju i Ljimaju milioni samo za advokate koji ih brane po sudovima? Bavi se ti milionima koje su oteli tvoji "oslobodioci" a ovo spinovanje i ovu laznu brigu za pare poreskih obveznika Srbije samo preskoci.

Sjaj i beda

pre 12 godina

@Aleksandar, Bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da vam se nije ni javila.

Pa vidite Aleksandre meni nije poznato da je i jedan srbin osumnjicen za trgovinu organima albanaca... sto se za suprotnu stranu ne moze reci...Cak i visoko pozicionirana individua iz tkz. drzave Kosovo je u celoj "prici",(Izvestaj Dika Martija)...Pozz

Aleksandar

pre 12 godina

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...
(Cutanje je zlato, 22. april 2012 12:33)

Je l' zato svaki dan procitamo u vestima da je negde na ovom svemirskom kamicku uhapsena banda kriminalaca od koje je, skoro po pravilu, polovina Srba? Problem je sto mi pamtimo samo price iz 70-ih i 80-ih kad je `albanska mafija` bila planetarni fenomen... Od devedesetih mi smo im preuzeli stafetu i prilicno ih presisali u 'reputaciji'.

Ali to sto postoje kriminalci koji su sticajem geografskih okolnosti Albanci ili Srbi ne govori nista ni o jednima, ni o drugima. Sem za one zlonamerne ksenofobe i soviniste koji ne mogu da docekaju da opljunu drugu stranu grubim generalizacijama.

Poenta je - da li treba kriminalci da se hapse, osudjuju i tamnice? Da ili ne? Ako treba, kakve veze ima koje su nacionalnosti, etnickog porekla, boje koze, pola, vere, seksualnog opredeljenja...? Ako ne treba - bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da Vam se nije ni javila.

ivann

pre 12 godina

Sto je lepo biti patriota za platu!
Podseca me na onu vest na b92 o poslu gde covek lezi ceo dan , a kosilica radi za 2000 eura.
Taj profesionalni olos slican zemunskom klanu u Srbiji koji egzistira na severu Kosova, negovan i posmatran ckiljavim okom Republike Srbije zarad otimanja para od nas obicnih gradjana i na jednoj i drugoj strani, ce morati da ide u zatvor.
Svi ce oni biti pohapseni pre ili kasnije, a ukoliko drzave nisu dorasle tom zadatku jer nema nezavisnih efikasnih institucija, ucinice to svet. Ukoliko oni nisu zainteresovani da pripomognu, ne brinite, ucinice to goloruki narod i presudice im po kratkom postupku.
Ne bi bilo prvi put i to nije karakteristicno samo za nas.
Olos muti pamet, obican narod nema leba da jede, politicari su filmske zvezde cije se bogatstvo svakim danom sve vise uvecava. Inteligencija je sokirana i nemocna i gleda kako da pobegne iz ovog ludila.
Zivot je prekratak a ja se pitam, dokle ce najgore sto postoji da bude glavno.

Visi

pre 12 godina

Pa mnogi ovde salju svoje komentare a ne znaju cinjenicno stanje. Ova Dvojica su se obogatili svojim Laznim Patriotizmom , da ne znaju ni sami sta sve imaju. Oni trguju zemljom sa Albancima , prodaju i preprodaju, Drpaju pare Republike Srbije , jer ih sama Drzava STITI, Prete svakome ko drugacije misli ili ih napadaju , pa i tuku , a ovi ne smeju nikome da se zale, jer im prete HAPSENJEM cim predju granicu. Verujte oni nista ama bas nista ne rade , jedini im je posao kako da sami i njihove porodice napune sto vise svoje dzepove. Ovo je pravo ogledalo ovih ljudi, koji ne samo da nisu za zaljenje , nego za osudu, bez pardona. Njih je trebala da hapsi sama Republika Srbija , a ne da im cuva ledja. Od takvih narod na Kosovu nema ama bas nikakve koristi , naprotiv..

faktoidi

pre 12 godina

@fakti

Kada govore albanski, Albanci i te kako koriste pogrdnu rec shkija, zar ne? Koristili bi i kada govore srpski, ali ih niko ne bi razumeo.

Apsolutno sam svakako protiv toga da se u srpskom jeziku koristi naziv za Albance koji je spletom okolnosti postao pogrdan. Mada se i meni samom u razgovoru sa Srbima "omakne", ipak smatram da na ovim komentarima tom izrazu nema mesta,

Bata

pre 12 godina

(Dejan, 22. april 2012 12:32)

jedva čekam da dođeš!

takvi kao ti su krivi što kosovo više nije srpsko, jer su takvi kao ti na vlasti u poslednjih 25 godina a ne evropejci!
takvi kao ti su hteli da očiste kosovo od albanaca a za rezultat dobili bombardovanje, oni koji su vas podstrekivali su svesno žrtvovali sopstveni narod zarad svoje zarade, a idan danas to čine...

kapitulacija je potpisana juna 1999., to je rezultat vaše vladavine!
evropejci su u poslednjih 25 godina bili na vlasti od 2001. do 2004. ako su i tada bili...

ja pre svega mrzim primitivizam, zaslepsljenost, neobrazovanost... ako je to za tebe "sve srpsko" onda je stvar ocigledna...

Sale

pre 12 godina

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović za B92 kaže da je motiv za hapšenja načelnika Gorana Arsića dalje zastrašivanje Srba na Kosovu.

Tuča, remećenje javnog reda i mira, nasilničko ponašanje i slično, nikako ne bi moglo da se smatra kao motiv za hapšenje. Izgleda da Bogdanoviću ovi motivi nisu ubedljivi, pa se stiče utisak da, po njegovom shvatanju, činjenje krivičnih i prekršajnih dela, nije nikakav razlog za privođenje. Ako je zaista ubeđen u to, neka Bogdanović izvoli učiniti neko krivično ili prekrčajno delo, pa će videti kako će se provesti. Ne dele baš svi Bogdanovićev osećaj za motive, u to bi se uverio sigurno.

nikoj

pre 12 godina

ja ne zivim ni u Kosovo ni u Serbiju skoro 30 godine.Ali znam sta drugi pricaju u nama.ono sto dacic i Rexhepi radi ,a ne samo ani dve ,za nas sto zivi van ove dve zemlje ,jeste boagmi afrika,zao me obicni narod da ovakvo zivi i na kosovo , anarocitno siromasna Serbija,ja vidim da je gotovo,nista bolje nego Afrika.

decko sa barikada

pre 12 godina

A naoruzane albanske civile niko ne hapsi na severu kosova ,ili to treba da uradi srpska policija opet u dogovoru sa kforom da se spusti u leposavic kao sto je bilo 19 marta ove godine kad su albanski policajci kps pobegli u kforovu bazu...

Vojislav

pre 12 godina

@dovidjenja

Ona za citanje se odnosi i na Vas. Naucite prvo da citate. Prvo procitajte komentar @filipbg pa onda pametujte. Nije covek pomenuo nista vise od onoga sto jeste, a od Slovenije, Belorusije... cak ni Kosova ni pomena. A Vase frustracije su Vas problem.

fakti

pre 12 godina

Gluplji razlog za hapsenje , sipci nisu mogli da izmisle!
(Sloba, 21. april 2012 21:38)
Albanci takođe imaju reč škija, što je uvredljiv naziv za Srbina, ali ga za razliku od ovdašnjih patriota jako slabo upotrebljavaju.Stvar kulture ili odgovornijih medija, ko bi ga znao?

Cutanje je zlato

pre 12 godina

@Albanac, Sta kukate sada, treba kriminalci da se uhapsu...

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...

ah kakva sreca

pre 12 godina

Cobanske zemlje, cobanska desavanja ,cobanska rezonovanja.Kako bih voleo da se jednog jutra samo probudim u svedskoj ili bilo gde ,gde je civilizacija bar na osrednjem nivou...pusti snovi.

dovidjenja

pre 12 godina

(Vojislav, 22. april 2012 11:51)

Pa sto ne citas onda? I kako mislis da neko cita ako ne zna pravopis? Najbolje je da se pravimo ludi, kao da smo juce stigli ovde? E pa ima i nas koji se ne pravimo ludi! Ima i nas koji ne robujemo mitovima i kompleksima!

Ni ja se NIKADA necu sloziti sa onima koji razmisljaju o bajkama i proglasavaju mitove za stvarnost, i u 21. veku guslaju!
Iako sam Srbin, nikada necu dozvoliti da mi takvi kroje sudbinu!

Hocu da zivim u normalnoj drzavi, kakve su Slovenija, Ceska, Slovacka na primer!
Necu da zivim u zaostaloj zajednici koja zrtvuje svoju sopstvenu buducnost zarad stvari koje uopste ne postoje (vec samo u glavama pojedinaca iz te zajednice na racun cega se "heroji" bogate), koja jedva ceka novi rat, koja za svoje gluposti optuzuje "truli zapad" i kosmicku nepravdu!

Dejan

pre 12 godina

већ пар година пратим коментаре који су везани за чланке о КиМ и не могу да верујем колико се драстично повећава број оних који мрзе све што је српско,а што је најжалосније,у томе предњаче Срби или назови Срби са севера Србије И Београда...овако је било и између два рата,кад су беоевропејци такође солили памет свом народу па смо за резултат имали крвави грађански рат који до дана данашњег тиња...тај прости и неуки Српски народ заслужан што се данас не зовете Мујо или Хасо или Ханс и тај народ преко 1000год.је одржао име Српско...а Ви господо европејци,бечки подрепаши,слободно идите ван из овакве Србије...каква да је,наша је и као таква најбоља земља на свету. Лично познајем ову двојицу из горе наведеног чланка и слажем се да су лоши,али немојте да генерализујете ствари и одвајате КиМ из Србије..јер ћу сутра доћи ја или неко други да Вам узмем део дворишта или стана,па се ви и даље правите цивилизовани..и великодушно поклоните своју очевину!

crnogorstija

pre 12 godina

Narode, uhapsena velika zverka.
Prekriven ovcijom kozom a pod velom i dobrotvorom CRVRNOG KRSTA SRBIJE Novica Zivic nije bio clan on je glavni Bos (gazda)Gracanickog okruga.Uspesno je uspeo da na poziciju postavi uhapsenog zeta Arsica,stavi sape na sve upravne odbore i ko zna koje. Novica je mudrim i perfidnim planom protero veliki broj pametnih i skolovanih ljudi iz tih krajeva.Ukoliko ga nebude u predstojecem INSAJDERU PATRIOTSKA PLJACKA, onda sa pravom smem da kazem da niste bas sve dobro precesljali i to obojicu a ja.
Jedva cekam da vidim i procenim vase istrazivanje.
PS. Ziveo nas Insajder

Uzalud

pre 12 godina

@KOSOVAR, Pa znamo mi kako je doslo do "svega ovoga"...Oteli ste nam zemlju i pokusavate da je legalizujete... Sto nadam se necete NIKAD USPETI!!! Cao, nema vise...

Kid Karson

pre 12 godina

Gospodine Bogdanovicu i tebi slicnim, ponovicu ako treba sto puta:

- Ugrozavate gradjane Srbije u svakom pogledu. Ugrozavate Srbe na Kosovu, radeci sve protiv interesa obicnih ljudi ovde i tamo, a za to vreme trpate krvavi i prljavi novac u svoje dzepove. Nema tu ni P od politike. Vi ste obicni je***i CRVI koji svakoga dana razjedaju Srbiju dok je ne oglodaju do bele kosti.

marko

pre 12 godina

Još jedno hapšenje Srba uz pomoć Srba "demokrata"! Albanske privremene vlasti i njihove službe usmerili su one Srbe koji su za albansku državu tzv Kosovo, da izazovu incident, isprovociraju i izazovu tuču! A onda "legalno" hapšenje!

Ovakve stvari će nam se dešavati dokle god budemo išli iz krajnosti u krajnost! Šta je loše tražiti pravno da li je moguće da Kosmet bude još jedna albanska država, zašto to neko ne objasni u skladu sa međunarodnim pravom pa da svi mi koji to ne priznajemo kažemo, "dobro, to je tako i tako mora biti" koliko god nam se to svidelo ili ne svidelo!

Ovako, plasiraju nam se laži da to mora tako da bude jer je neko priznao ovu “državu”, a oni drugi, koji to nisu uradili, a koji su u svetu u većini, nisu bitni. Na takve komentare padaju neznalice i ljudi koji su ostrašćeni šovinizmom i mržnjom. Zato treba edukovati građane Srbije bilo koje nacionalnosti, da im se objasni šta je pravno valjano a šta nije i tek tada, mislim, da bi i Albancima i Srbima bilo sve jasno I da li Kosovo I u kojim okolnostima može biti država!?

Sve ovo do sada su samo poluge srpskog samosatiranja!!! Dokle tako!

Vladimir Pula

pre 12 godina

Albanci su najveći pobjednici raspada i svih ratova/sukoba u bivšoj Jugi.. Svi smo mi ostali gubitnici, a oni će sasvim izvjesno stvoriti veliku Albaniju!

Is vise

pre 12 godina

Cudim se cudu koliko na ovom sajtu ima albanaca, bosnjaka i posebno "Srba" koji pljuju po Srbiji i Srpskom narodu...@Bucku sto razmislja, se GADE SRBI a meni SVI GORE NAVEDENI UKLJUCUJUCI I NJEGA... eh da ne zaboravim nadaleko poznatu VRLU bezimenu...

dule

pre 12 godina

pa gdeje vas DACIC nek izagje sad da kaze nesto hahahah.pa toje derzava uhapsice i DACICA on za to ne sme da ide zna sta mu ceka nek proba da ide videce .

novosadjanka

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!
(Zrenjaninac, 22. april 2012 07:04)

Zrenjaninac, ne padaj na provokacije. Dezurni Albanci su ovde zaduzeni da udaraju minuse i pluseve te stvaraju takvu sliku. Neki od njih pisu lepo srpski pa ih je teze prozreti ali ako pazljivije citas videces da mnogi komentatori kroz gramaticke i jezicke greske otkrivaju da nemaju veze za Srbima iako potpisima zele da nas navedu da mislimo drugacije :)

Nemanja

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!,
Pa, odustajanje i bežanija posle poraza je odlika znamo već kakvih ljudi. Odatle, nadam se da će oni drugi zaista i pobediti.

Na muci se poznaju junaci

KOSOVAR

pre 12 godina

ne mogu da ih Razumijem vise nego % kometara od serba vi znate kako doslo sve do ovde pa otvorite oci da ih vidite REALNOST i mi smo LJUDI znamo citati i svo ostali ali vi imate samo mrznje u ocima to je istina da KOSOVO ima svoju SNAGU i da Zatvore ljudi koji i to traze i to ce biti dok vas dacic Milosecic sina je tu pokusajte naditi covek loji u ovom vek zive bice bolje sa sve nas ne kazem da Redzepi je prefekt ali skim zivis takav ces biti

Косовски витез

pre 12 godina

Још један корак даље севера од Тачија. Хвала вам што нам сваког дана показујете шта ће бити ако се предамо. Размишљам ( не као Буцко ) како то да у том селу убише 14 Срба и нико мрднуо није а за тучу одмах. Ко је био на утакмици добро зна да су га људи из Тачијевих општина зезали како га је Србија изневерила и да је био будала што им се није прикључио, а онда је он овако глупо одреаговао. То је истина!

otiso je gazda, emigiro!

pre 12 godina

(filipbg, 22. april 2012 10:23)

prvo nedaj se pise odvojeno, nije lose nauciti srpski jezik i pravopis kada se poziva na srpsku slogu...

drugo, ja kao Srbin se sa takvima kao sto si ti nikada, ali nikada necu sloziti, a tako kao ja razmislja polovina Srbije, mi se nikada necemo sloziti sa drugom polovinom koja od Srbije zeli, bas zeli da napravi "raj na zemlji" kao sto su belorusija, severna koreja itd...

u slucaju da vasa polovina ipak prevagne, ne brinite, vecina nas mladih koji se ne slazu sa vama ce emigrirati a vi cete biti slobodni da Srbiju dovedete na ivicu propasti jos jednom kao sto ste je doveli 1999. godine

mislimdanemislim

pre 12 godina

Pa ako je covek pravio incidente, najlogicnija stvar da ce biti uhapsen. To sto je nekim slucajem nesto u vlasti samo situaciju cini jos tuznijom.

Vojislav

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!

A covek nije ni pomenuo ni Belorusiju, ni Severnu Koreju... Fobija je samo fobija, a komentar se odnosi na to sto su se potukli pripadnici srpske zajednice medjusobno. Pre pravopisa mozda je bolje da se nauci da se cita.

Dzerar Tolkini

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

To je rodno mesto Hobitija.Mesto gde zivljase nekada davno Bilbiru Bagineti sa Fadiljom Baginetijem.Bilbiru je Smeju Golji uzeo cuveni prsten moci,koji ga je cinio nevidljivim.Bio je tu i cuveni bastovan Semilj Gemaj,dva druga Pregin Tukalj i Meraj Brendibakulj,koji su kasnije imali veliku ulogu u ratu za prsten.

Lala

pre 12 godina

Razmisljam:
Srbija je dozvolila da KiM ima svoje granice, izdaje svoje licne dokumente, da ima zastavu, vladu, pravosudje, policiju... Sve to zajedno su osnovni elementi jedne suverene DRZAVE! Znaci DOZVOLILA je da kososvo postane drzava a nece da je prizna.
U tu tvorevinu (nepriznatu drzavu) ulaze ogromna sredstva za odrzavanje paralelnih "srpskih drzavnih " organa koji su cista formalnost jer svrhe nemaju i nisu priznati. Gradi infrastrukturu jedne izgubljene teritorije(nove drzave)a pritome sopstvena infrastuktura biva zanemarena.
Sve je to suludo.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Ono sto ovde ocigledno niko ne zeli da vidi je to da su ustvari Srbi sa severa kosova ti koji izazivaju nestabilnost i "podizu tenzije" kako bi Srbiju uvukli u "sukob sa Kosovom, EU i NATO" !
Da se nisu potukli medjusobno kosovska policija nebi imala nikakvog razloga da ih uhapsi sto znaci da su se oni namerno i smisljeno potukli na javnom mestu kako bi bili uhapseni, kako bi "reagovao BG". kako bi mogao da se oglasi Min. (bez teritorije) Bogdanovic, da protestuje kod medjunarodnih faktora zbog "albanske provokacije" (iako se policija Kosova umesala tek kada su se Srbi potukli i da bi ih razvadila pre nego sto se medjusobno "ukrve"), da nam Gosp. Bogdanovic po milioniti put objasni da Pristina "zloupotrebljava" sukobe Srba koji se "potuku na utakmici" kako bi "zaplasila tamosnje Srbe" itd. itd.
Bre braco Srbi, je l' moguce da se jos niste OGADILI sebi samima ?

tata-mata

pre 12 godina

uhapsili Arsica? ako, neka ga i ne oslobadjaju - to je on odavno zasluzio i mi smo trebali da ga uhapsimo - ali partijskim kadrovima niko nista ne moze. Obogatio se na racun muke osoba sa Kosova i pokupovao na stotine nekretnina po Nisu i BG-u. Ne pustajte ga iz zatvora!!!

brax-ballisti

pre 12 godina

Ministar je optužio Prištinu da u poslednje vreme "hapšenjima i maltertiranjem i ratobornom retorikom podgrava ambicije albanskih ekstremista provocirajući nasilje" bogdanovicu kako ti nije sramota da kazes ovo, pa ja nisam nista dosad cuo da si reko kada su Albanci na Merdare bili uhapseni!

HEŠA

pre 12 godina

U jednom od ovih komentara napisano je da je taj arsič stekao veliku imovinu po celoj srbiji i da prodaje lažne diplome za 6000 evra sa nekakvog svog privatnog fakulteta.
Ako je tako ,onda ga je trebalo da uhapsi sadašnja vlast zbog nezakonito stečene imovine i prodaje tih diploma mnogo pre nego što je učinjeno na kosovu.
Sve sami biseri nemoći pravde na štetu svih poštenih srba na kosovu .

Aleksandar

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!
(Горан, 22. april 2012 04:55)

Srbija nema predsednika drzave. Ima VD predsednika drzave - Slavicu Djukic-Dejanovic. Tadic je podneo ostavku pre vise od nedelju dana.

A sta ce ti predsednik drzave za ovo? Kakve veze ima hapsenje nekoga sa predsednikom drzave?

Pantelija

pre 12 godina

Kao da je i 17. marta 2004. iko reagovao, iko prstom mrdnuo. [Albanci] su se opet napalili i zaleću se da reše pitanje Makedonije i Kosova u celini. Videćemo koliko će se milosrdno stvari odvijati i koju ce retoriku da ima zapad. Iznenadjenja ne očekujem.

Zoki

pre 12 godina

Bagdanovicu u cije ime dajes takav komentar?U ime drzave koja te placa ali koja ne priznaje glasanja u Kosovo ili u ime svrcera i bandita?Ja sam bio prisutan tu kada nam Arsic pretio sa zatvorom u Srbiji ako ne glasamo.Ko preti ovde gos.Bogdanovicu?Ko zastrasuje?Vlada u Beogradu trebala bi ispitati tvoju ponasanje gos Bogdanovicu jer ne moze se primati platu od dohotka narodu Srbije a govoriti protiv stava njezine vlade.

Janićijević

pre 12 godina

Malo nam je muka i nevolja u Starom gracku još je potrebno da nam prete, svojim telohraniteljima i hapšenjima ako ne glasamo za Gorana Arsiča i DS, koji živi u Nišu, a u svojoj kancelariji načelnika u Gračanici drži privatni fakultet gde prodaje diplome za 6000evra,navodno sakupljajući novac za kampanju DS, a pokupovao stanove i lokale po Nišu i Beogradu, a nas se seti samo kada su izbori, ali da nam preti, Sramota za njega DS i Srbiju.

Spin

pre 12 godina

Ala ekipa iz Preseva, Bujanovca,Kosova spinuje...toliko je ocigledno da je smesno.

Inace, sada Srbija treba da pohapsi predsednike opstina Presevo i Bujanovac, jel otvoreno sire mrznju prema Srbiji, isticu albanske zastave, ne placaju poreze, prave neku oblast zvanu istocno kosovo/presevska dolina..

Julius

pre 12 godina

Sto bre lazete narod. Na Kosovu ne postoje okruzi, vec opstine.
Ako se doticni lazno predstavlja, naravno da ce biti uhapsen, dok se ne opameti.

Okraz76

pre 12 godina

Vidim da se Kosovski Albanci mnogo loze na preporuke ovih komentare,stekao sam utisak da imaju ekipu koja se trudi da preporuci ili nepreporuci nesto sto im odgovara.Jos uvek zive za propagandu:)

Zrenjaninac

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!

Naravno - kobajagi EU kandidatura - a onda rat

pre 12 godina

Uzmu novac kobajagi od investicija, investiraju u propadanje ono malo privrede koja je još uvek preostala, lažitaju sukobe izmedju verskih zajednica (kao da je vera stvarno bitna za ljude iz tih krajeva nakon 60 godina sistematskog uništavanja iste), ubijaju ili izgube ljude koji misle drugačije (kao u vreme prethodno navedenog komunizma koga se svi tako glasno odriču), i školuju robove za izvoz (od kojih kasnije nastanu desaparecidos - kada im ukradu ceo život). Genijalna strategija, ali previše očigledna. Živela politika (ili korupcija jer su ove dve reči definitivno sinonimi)

KS

pre 12 godina

Albanac pre dva dana je platio 20 hilada eura dabi bi pusten a sada je vreme da i ova dvoica plate po 20 hilada ,sad verovatno qe im platiti Dacic.

demokrat

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...
(kojo, 21. april 2012 23:06)

izgleda takvi ko ti su teshki u glavi, zar ne citash, oni su pretili stanovnishtvo, srbima, da silom izadzu na glasanje.decko nije prihvatijo to, i doshli do svadze, znaci oni su uhapsheni zbog pretnje.i fizicki napad na stanovnishtvo, a moguce on im preti sa bombardiranjem i slicnim time shto srbi organizirano sa strane teroriste osama bin koshtunica, pretnje i ubistva koje upotrebljavaju u severu republike kosova.

Горан

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!

gledamo vas

pre 12 godina

Nadam se da cemo konacno shvatiti da sada i Kosovo ima pored regularne policije i svoj DB [bezbednjake] kao sto ga i mi imamo i da kao sto mi pratimo 'njihove' i oni prate 'nase'.
A siguran sam da je njima Arsic kao 'nacelnik okruga' jedna od bezbedonosno veoma interesantnih osoba [pogotovo u ovo predizborno vreme], da ga prate 24/7 i da je ovo hapsenje samo neka vrsta njihove poruke nasim bezbednjacima: "Na nasoj ste teritoriji i znajte da vas gledamo/pratimo' [mislim na poruku od njihovog Redzepija za naseg Dacica]

max

pre 12 godina

Ja ovo tumacim kao poruku Srbiji od strane Kosova:
"Prosla su vremena kada ste vi jedini imali monopol da hapsite po Kosovu, da diktirate medijima sta da pisu-kako da izvestavaju. Sada smo i mi drzava koja pored teritorije ima vojsku i policiju, a imamo i drzavnu bezbednost i veoma pomno pratimo sata govorite, sta radite, kako se ponsate. Naravno i mi imam i svoje medije i svoje novinare"

Jos ce mnogo Dunava proci..

pre 12 godina

Mi Srbi kao da jos zivimo u 1990-tim i ne mozemno da shvatimo da sada u 2012. godini i Kosovo [kao i mi] ima svoju vojsku, BIA i ostalo.
Prosla vremena kada je jedino Srbija imala tu privilegiju.
A to znaci da i Kosovo ima za bezbednost interesantne objekte i ljude koje prati 24/7 - potpuno isto kao sto to rade nasi.
Samo, vecin naseg naroda se jos nije pomirila sa cinjenicom da i Kosovo ima svoje bezbednjake i na to gleda sa nipodastavanjem.

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

kosovski vitez

pre 12 godina

Tuca se desila zato sto su KPS policajci pokusali da ih uhapse a narod se pobunio. Molim B92 da proveri i moj komentar i svoje reportere.
U severnom delu imamo zgrade opstina, dodjite da hapsite...
Izivljavate se na ljudima.
Prvo ste poceli da nudite novac, kako bi ih kupili, a posto vecina to nije prihvatila poceli ste da hapsite.

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

manja79

pre 12 godina

Pa cekajte, ovo je toliko suplja prica...dvojica se pobila, odmah im se pretresaju kuce i kao obojica pritvorenih nekome pretili...kako je policija saznala da su obojica pretili i ako obojica prete nekome trecem oko cega se biju...da li su obojica u policiji rekli: " da, mi obojica pretimo...". Muka mi je od Kosova, sveta i Srbije!

Moze li iko da pomisli da se neko u istom danu hapsi zbog tuce i odmah su pretresa kuca!

kojo

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...

zozon

pre 12 godina

Neki ni nakon 13 godina nikako da shvate da je juna 1999 godine[znaci, u proslom veku] drzava Srbija [tada SCG] potpisivanjem sporazuma u Kumanovu pobedniku predala vlast na Kosovu i napustila ga sa vojskom i policijom a narod ostavila na milost i nemilost

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

I ja prvi put cujem! Ali verujem da bi to mogao biti na papiru, skolskim sestarom nacrtani krug, na mapi Republike Kosova. Skica, crtez ili taj (o)krug mora da su jos iz doba Kostunicizma. Siguran sam medjutim u jedno, da su i za vodjenje i upravljanje ove sestarske zone takodje stizale pare iz budzeta Srbije. Mnogo li je tajni u zemlji Srbiji, boze moj.

lokal patriota

pre 12 godina

provokacije!! nema predsednika i rasulo u drzavi pa rade sta oce ... niko ne sme da povuce bilo kakav ostriji potez plaseci se izbora!! ccc ... poubijace i to malo srba sto je tamo ostalo kad nema ko da ih zastiti

Nije RS jedina

pre 12 godina

I Srbi na Kosovu imaju svog Jovana Divjaka, Mirka Pejanovica, Miru Lazovica, Tatjanu Ljujic,...
Jednostavno, moramo se pomiriti da svi nismo isti

jd

pre 12 godina

ovo zlo vreme u okruzenju, verovattno i mnostvo dezinformacoija oko kosova i jadnog naroda je nekim ljudima stvarno pomutilo pamet i zbog toga su ovakvi komentari. Postupci nekih politicara koji su ustvari kriminalci koji krse zakone i Srbije i Kosova ustvari dovode do toga da je narod izludjen. I ovi komentari na ovoj stranici idu u prilog ove moje teze. Ako covek, pomenuti "driug" ucenjuje srbe na kosovu i preti im ...MORA biti uhapsen....daj Boze da isto to urade i vlasti u Srbiji i pohapse sve pridosle 'goste" a koji su iskoristili situaciju, pokrali i pobegli sa Kososva i koji sada srbuju po Srbiji. zavadjaju Vojvodjane, jer zele da se scenario Kosova dogodi u Vojvopdini...E, nece moci!

Skywalker

pre 12 godina

"Dvojica uhapšenih prisustvovali su jednoj fudbalskoj utakmici u Lipljanu i nakon kratke svađe došlo je do tuče, saopstila je Kosovska policija."
Stvarno lepo sklopljena recenica, nemam reci.

zong

pre 12 godina

Verovatno su ta dva čoveka trebala odigrati nekakvu ulogu u održavanju izbora na Kosmetu, pa su ih zato sklonili da bi to omeli. Ali nije mi jasno što tako, ovim i ovako nas samo još jačaju. Stvarno su obični bednici!

wade3

pre 12 godina

Ljudi koji dole primaju po 5 plata, a zive u BG, sprovode diktaturu na ono malo Srpske pameti sto je ostalo dole, to je svima poznato odavno. Ali nekima nije dosta, sto je bandoglava Srpska politika, porazena svugde u zadnjih 20 godina, nego bi i dalje da vode istu.

liza123

pre 12 godina

odkada se za obicnu tucu izvrsi pretres kuce?....da je izvršen pretes u Arsićevoj kući i da su pronađeni pečat Demokratske partije i materijali iz prošlih izbora koje je na Kosovu održala Srbija.

N

pre 12 godina

Ne znam ko je doticni gospodin, ali znam da je u tom selu ubijeno 14 Srba, a da do danas nisu uhapseni oni koji su to uradili, a celo selo zna ko su oni. Ovo nije samo provokacija za Srbe, ovo samo govori da nisu svi zlocinci isti, neki se i rukuju sa svetski zlocincima, poput onih koji su ucestvovali u lancu trgovine ljudskim organima.

gru

pre 12 godina

Gebelsovskim metodama pokusavaju da unesu razdor medju Srbe,ali nece im uspeti,izmisljaju da su ih Srbi prijavili pa kao ovi tacijevi se nasli da zavode red...ko prizna tacija za predsednika je izdajnik i izabrao je stranu,moze odmah da promeni ime u albansko.Srbija mu oprostiti nece!

Aleksandar KiM

pre 12 godina

Gospodina Arsica su napali navijaci i par igraca na fudbalskoj utakmici u Starom Gracku gde je tom prilikom zadobio lakse telesne povrede, motiv za napad mi nije poznat ali je ocigledno da je policija iskoristila ovo kako bi uhapsila Arsica jer im je trn u oku zbog njegove funkcije koju obavlja. Ne verujem da je vrsio pritisak ni na koga jer se izbori najverovatnije nece ni odrzati na centralnom Kosovu.

gradjanin

pre 12 godina

Ko si ti bre da bilo kome pretis!? Ej!
Tebe treba uhapsiti da odgovaras i za to budes kaznjen!
Proslo je vreme Milosevicevih drzavnih siledzija i ucenjivanja.
Ciji god da je, treba ga nauciti redu!

Mali-sumadinac

pre 12 godina

Jel' to onaj sto je bio sa Bogdanovicem u skupstini Kosova i primao platu,a sad su obojica kod Tadica?!Ako,ako i treba da ga uhapse kad ga mi nismo uhapsili!

bosko

pre 12 godina

zar verujete da su srbi pretili srbima da ce ih uhapsiti u srbiji? ma dajte verujete albancima,pa oni su ovo rekli jel ispada da srbi mrze srbe! totalna dezinfirmacija

vasilije

pre 12 godina

Počelo je sa hapšenjem! Zato se pripremaju i snage KFOR-a. Rosa će upasti na sever Kosmeta, KFOR će kao da brani Srbe, a vlasti tzv Republike kosovo formiraće svoju državu i na tom delu Kosmeta.

Igramo se mira a prizivamo rat!

zozon

pre 12 godina

Neki ni nakon 13 godina nikako da shvate da je juna 1999 godine[znaci, u proslom veku] drzava Srbija [tada SCG] potpisivanjem sporazuma u Kumanovu pobedniku predala vlast na Kosovu i napustila ga sa vojskom i policijom a narod ostavila na milost i nemilost

vasilije

pre 12 godina

Počelo je sa hapšenjem! Zato se pripremaju i snage KFOR-a. Rosa će upasti na sever Kosmeta, KFOR će kao da brani Srbe, a vlasti tzv Republike kosovo formiraće svoju državu i na tom delu Kosmeta.

Igramo se mira a prizivamo rat!

gradjanin

pre 12 godina

Ko si ti bre da bilo kome pretis!? Ej!
Tebe treba uhapsiti da odgovaras i za to budes kaznjen!
Proslo je vreme Milosevicevih drzavnih siledzija i ucenjivanja.
Ciji god da je, treba ga nauciti redu!

Mali-sumadinac

pre 12 godina

Jel' to onaj sto je bio sa Bogdanovicem u skupstini Kosova i primao platu,a sad su obojica kod Tadica?!Ako,ako i treba da ga uhapse kad ga mi nismo uhapsili!

N

pre 12 godina

Ne znam ko je doticni gospodin, ali znam da je u tom selu ubijeno 14 Srba, a da do danas nisu uhapseni oni koji su to uradili, a celo selo zna ko su oni. Ovo nije samo provokacija za Srbe, ovo samo govori da nisu svi zlocinci isti, neki se i rukuju sa svetski zlocincima, poput onih koji su ucestvovali u lancu trgovine ljudskim organima.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

I ja prvi put cujem! Ali verujem da bi to mogao biti na papiru, skolskim sestarom nacrtani krug, na mapi Republike Kosova. Skica, crtez ili taj (o)krug mora da su jos iz doba Kostunicizma. Siguran sam medjutim u jedno, da su i za vodjenje i upravljanje ove sestarske zone takodje stizale pare iz budzeta Srbije. Mnogo li je tajni u zemlji Srbiji, boze moj.

wade3

pre 12 godina

Ljudi koji dole primaju po 5 plata, a zive u BG, sprovode diktaturu na ono malo Srpske pameti sto je ostalo dole, to je svima poznato odavno. Ali nekima nije dosta, sto je bandoglava Srpska politika, porazena svugde u zadnjih 20 godina, nego bi i dalje da vode istu.

Skywalker

pre 12 godina

"Dvojica uhapšenih prisustvovali su jednoj fudbalskoj utakmici u Lipljanu i nakon kratke svađe došlo je do tuče, saopstila je Kosovska policija."
Stvarno lepo sklopljena recenica, nemam reci.

kojo

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...

Janićijević

pre 12 godina

Malo nam je muka i nevolja u Starom gracku još je potrebno da nam prete, svojim telohraniteljima i hapšenjima ako ne glasamo za Gorana Arsiča i DS, koji živi u Nišu, a u svojoj kancelariji načelnika u Gračanici drži privatni fakultet gde prodaje diplome za 6000evra,navodno sakupljajući novac za kampanju DS, a pokupovao stanove i lokale po Nišu i Beogradu, a nas se seti samo kada su izbori, ali da nam preti, Sramota za njega DS i Srbiju.

jd

pre 12 godina

ovo zlo vreme u okruzenju, verovattno i mnostvo dezinformacoija oko kosova i jadnog naroda je nekim ljudima stvarno pomutilo pamet i zbog toga su ovakvi komentari. Postupci nekih politicara koji su ustvari kriminalci koji krse zakone i Srbije i Kosova ustvari dovode do toga da je narod izludjen. I ovi komentari na ovoj stranici idu u prilog ove moje teze. Ako covek, pomenuti "driug" ucenjuje srbe na kosovu i preti im ...MORA biti uhapsen....daj Boze da isto to urade i vlasti u Srbiji i pohapse sve pridosle 'goste" a koji su iskoristili situaciju, pokrali i pobegli sa Kososva i koji sada srbuju po Srbiji. zavadjaju Vojvodjane, jer zele da se scenario Kosova dogodi u Vojvopdini...E, nece moci!

Zoki

pre 12 godina

Bagdanovicu u cije ime dajes takav komentar?U ime drzave koja te placa ali koja ne priznaje glasanja u Kosovo ili u ime svrcera i bandita?Ja sam bio prisutan tu kada nam Arsic pretio sa zatvorom u Srbiji ako ne glasamo.Ko preti ovde gos.Bogdanovicu?Ko zastrasuje?Vlada u Beogradu trebala bi ispitati tvoju ponasanje gos Bogdanovicu jer ne moze se primati platu od dohotka narodu Srbije a govoriti protiv stava njezine vlade.

Nije RS jedina

pre 12 godina

I Srbi na Kosovu imaju svog Jovana Divjaka, Mirka Pejanovica, Miru Lazovica, Tatjanu Ljujic,...
Jednostavno, moramo se pomiriti da svi nismo isti

gru

pre 12 godina

Gebelsovskim metodama pokusavaju da unesu razdor medju Srbe,ali nece im uspeti,izmisljaju da su ih Srbi prijavili pa kao ovi tacijevi se nasli da zavode red...ko prizna tacija za predsednika je izdajnik i izabrao je stranu,moze odmah da promeni ime u albansko.Srbija mu oprostiti nece!

Aleksandar KiM

pre 12 godina

Gospodina Arsica su napali navijaci i par igraca na fudbalskoj utakmici u Starom Gracku gde je tom prilikom zadobio lakse telesne povrede, motiv za napad mi nije poznat ali je ocigledno da je policija iskoristila ovo kako bi uhapsila Arsica jer im je trn u oku zbog njegove funkcije koju obavlja. Ne verujem da je vrsio pritisak ni na koga jer se izbori najverovatnije nece ni odrzati na centralnom Kosovu.

bosko

pre 12 godina

zar verujete da su srbi pretili srbima da ce ih uhapsiti u srbiji? ma dajte verujete albancima,pa oni su ovo rekli jel ispada da srbi mrze srbe! totalna dezinfirmacija

KS

pre 12 godina

Albanac pre dva dana je platio 20 hilada eura dabi bi pusten a sada je vreme da i ova dvoica plate po 20 hilada ,sad verovatno qe im platiti Dacic.

Julius

pre 12 godina

Sto bre lazete narod. Na Kosovu ne postoje okruzi, vec opstine.
Ako se doticni lazno predstavlja, naravno da ce biti uhapsen, dok se ne opameti.

tata-mata

pre 12 godina

uhapsili Arsica? ako, neka ga i ne oslobadjaju - to je on odavno zasluzio i mi smo trebali da ga uhapsimo - ali partijskim kadrovima niko nista ne moze. Obogatio se na racun muke osoba sa Kosova i pokupovao na stotine nekretnina po Nisu i BG-u. Ne pustajte ga iz zatvora!!!

lokal patriota

pre 12 godina

provokacije!! nema predsednika i rasulo u drzavi pa rade sta oce ... niko ne sme da povuce bilo kakav ostriji potez plaseci se izbora!! ccc ... poubijace i to malo srba sto je tamo ostalo kad nema ko da ih zastiti

manja79

pre 12 godina

Pa cekajte, ovo je toliko suplja prica...dvojica se pobila, odmah im se pretresaju kuce i kao obojica pritvorenih nekome pretili...kako je policija saznala da su obojica pretili i ako obojica prete nekome trecem oko cega se biju...da li su obojica u policiji rekli: " da, mi obojica pretimo...". Muka mi je od Kosova, sveta i Srbije!

Moze li iko da pomisli da se neko u istom danu hapsi zbog tuce i odmah su pretresa kuca!

zong

pre 12 godina

Verovatno su ta dva čoveka trebala odigrati nekakvu ulogu u održavanju izbora na Kosmetu, pa su ih zato sklonili da bi to omeli. Ali nije mi jasno što tako, ovim i ovako nas samo još jačaju. Stvarno su obični bednici!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Ono sto ovde ocigledno niko ne zeli da vidi je to da su ustvari Srbi sa severa kosova ti koji izazivaju nestabilnost i "podizu tenzije" kako bi Srbiju uvukli u "sukob sa Kosovom, EU i NATO" !
Da se nisu potukli medjusobno kosovska policija nebi imala nikakvog razloga da ih uhapsi sto znaci da su se oni namerno i smisljeno potukli na javnom mestu kako bi bili uhapseni, kako bi "reagovao BG". kako bi mogao da se oglasi Min. (bez teritorije) Bogdanovic, da protestuje kod medjunarodnih faktora zbog "albanske provokacije" (iako se policija Kosova umesala tek kada su se Srbi potukli i da bi ih razvadila pre nego sto se medjusobno "ukrve"), da nam Gosp. Bogdanovic po milioniti put objasni da Pristina "zloupotrebljava" sukobe Srba koji se "potuku na utakmici" kako bi "zaplasila tamosnje Srbe" itd. itd.
Bre braco Srbi, je l' moguce da se jos niste OGADILI sebi samima ?

HEŠA

pre 12 godina

U jednom od ovih komentara napisano je da je taj arsič stekao veliku imovinu po celoj srbiji i da prodaje lažne diplome za 6000 evra sa nekakvog svog privatnog fakulteta.
Ako je tako ,onda ga je trebalo da uhapsi sadašnja vlast zbog nezakonito stečene imovine i prodaje tih diploma mnogo pre nego što je učinjeno na kosovu.
Sve sami biseri nemoći pravde na štetu svih poštenih srba na kosovu .

brax-ballisti

pre 12 godina

Ministar je optužio Prištinu da u poslednje vreme "hapšenjima i maltertiranjem i ratobornom retorikom podgrava ambicije albanskih ekstremista provocirajući nasilje" bogdanovicu kako ti nije sramota da kazes ovo, pa ja nisam nista dosad cuo da si reko kada su Albanci na Merdare bili uhapseni!

Lala

pre 12 godina

Razmisljam:
Srbija je dozvolila da KiM ima svoje granice, izdaje svoje licne dokumente, da ima zastavu, vladu, pravosudje, policiju... Sve to zajedno su osnovni elementi jedne suverene DRZAVE! Znaci DOZVOLILA je da kososvo postane drzava a nece da je prizna.
U tu tvorevinu (nepriznatu drzavu) ulaze ogromna sredstva za odrzavanje paralelnih "srpskih drzavnih " organa koji su cista formalnost jer svrhe nemaju i nisu priznati. Gradi infrastrukturu jedne izgubljene teritorije(nove drzave)a pritome sopstvena infrastuktura biva zanemarena.
Sve je to suludo.

max

pre 12 godina

Ja ovo tumacim kao poruku Srbiji od strane Kosova:
"Prosla su vremena kada ste vi jedini imali monopol da hapsite po Kosovu, da diktirate medijima sta da pisu-kako da izvestavaju. Sada smo i mi drzava koja pored teritorije ima vojsku i policiju, a imamo i drzavnu bezbednost i veoma pomno pratimo sata govorite, sta radite, kako se ponsate. Naravno i mi imam i svoje medije i svoje novinare"

demokrat

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...
(kojo, 21. april 2012 23:06)

izgleda takvi ko ti su teshki u glavi, zar ne citash, oni su pretili stanovnishtvo, srbima, da silom izadzu na glasanje.decko nije prihvatijo to, i doshli do svadze, znaci oni su uhapsheni zbog pretnje.i fizicki napad na stanovnishtvo, a moguce on im preti sa bombardiranjem i slicnim time shto srbi organizirano sa strane teroriste osama bin koshtunica, pretnje i ubistva koje upotrebljavaju u severu republike kosova.

Jos ce mnogo Dunava proci..

pre 12 godina

Mi Srbi kao da jos zivimo u 1990-tim i ne mozemno da shvatimo da sada u 2012. godini i Kosovo [kao i mi] ima svoju vojsku, BIA i ostalo.
Prosla vremena kada je jedino Srbija imala tu privilegiju.
A to znaci da i Kosovo ima za bezbednost interesantne objekte i ljude koje prati 24/7 - potpuno isto kao sto to rade nasi.
Samo, vecin naseg naroda se jos nije pomirila sa cinjenicom da i Kosovo ima svoje bezbednjake i na to gleda sa nipodastavanjem.

gledamo vas

pre 12 godina

Nadam se da cemo konacno shvatiti da sada i Kosovo ima pored regularne policije i svoj DB [bezbednjake] kao sto ga i mi imamo i da kao sto mi pratimo 'njihove' i oni prate 'nase'.
A siguran sam da je njima Arsic kao 'nacelnik okruga' jedna od bezbedonosno veoma interesantnih osoba [pogotovo u ovo predizborno vreme], da ga prate 24/7 i da je ovo hapsenje samo neka vrsta njihove poruke nasim bezbednjacima: "Na nasoj ste teritoriji i znajte da vas gledamo/pratimo' [mislim na poruku od njihovog Redzepija za naseg Dacica]

liza123

pre 12 godina

odkada se za obicnu tucu izvrsi pretres kuce?....da je izvršen pretes u Arsićevoj kući i da su pronađeni pečat Demokratske partije i materijali iz prošlih izbora koje je na Kosovu održala Srbija.

KOSOVAR

pre 12 godina

ne mogu da ih Razumijem vise nego % kometara od serba vi znate kako doslo sve do ovde pa otvorite oci da ih vidite REALNOST i mi smo LJUDI znamo citati i svo ostali ali vi imate samo mrznje u ocima to je istina da KOSOVO ima svoju SNAGU i da Zatvore ljudi koji i to traze i to ce biti dok vas dacic Milosecic sina je tu pokusajte naditi covek loji u ovom vek zive bice bolje sa sve nas ne kazem da Redzepi je prefekt ali skim zivis takav ces biti

Aleksandar

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!
(Горан, 22. april 2012 04:55)

Srbija nema predsednika drzave. Ima VD predsednika drzave - Slavicu Djukic-Dejanovic. Tadic je podneo ostavku pre vise od nedelju dana.

A sta ce ti predsednik drzave za ovo? Kakve veze ima hapsenje nekoga sa predsednikom drzave?

otiso je gazda, emigiro!

pre 12 godina

(filipbg, 22. april 2012 10:23)

prvo nedaj se pise odvojeno, nije lose nauciti srpski jezik i pravopis kada se poziva na srpsku slogu...

drugo, ja kao Srbin se sa takvima kao sto si ti nikada, ali nikada necu sloziti, a tako kao ja razmislja polovina Srbije, mi se nikada necemo sloziti sa drugom polovinom koja od Srbije zeli, bas zeli da napravi "raj na zemlji" kao sto su belorusija, severna koreja itd...

u slucaju da vasa polovina ipak prevagne, ne brinite, vecina nas mladih koji se ne slazu sa vama ce emigrirati a vi cete biti slobodni da Srbiju dovedete na ivicu propasti jos jednom kao sto ste je doveli 1999. godine

Spin

pre 12 godina

Ala ekipa iz Preseva, Bujanovca,Kosova spinuje...toliko je ocigledno da je smesno.

Inace, sada Srbija treba da pohapsi predsednike opstina Presevo i Bujanovac, jel otvoreno sire mrznju prema Srbiji, isticu albanske zastave, ne placaju poreze, prave neku oblast zvanu istocno kosovo/presevska dolina..

dule

pre 12 godina

pa gdeje vas DACIC nek izagje sad da kaze nesto hahahah.pa toje derzava uhapsice i DACICA on za to ne sme da ide zna sta mu ceka nek proba da ide videce .

Naravno - kobajagi EU kandidatura - a onda rat

pre 12 godina

Uzmu novac kobajagi od investicija, investiraju u propadanje ono malo privrede koja je još uvek preostala, lažitaju sukobe izmedju verskih zajednica (kao da je vera stvarno bitna za ljude iz tih krajeva nakon 60 godina sistematskog uništavanja iste), ubijaju ili izgube ljude koji misle drugačije (kao u vreme prethodno navedenog komunizma koga se svi tako glasno odriču), i školuju robove za izvoz (od kojih kasnije nastanu desaparecidos - kada im ukradu ceo život). Genijalna strategija, ali previše očigledna. Živela politika (ili korupcija jer su ove dve reči definitivno sinonimi)

Bata

pre 12 godina

(Dejan, 22. april 2012 12:32)

jedva čekam da dođeš!

takvi kao ti su krivi što kosovo više nije srpsko, jer su takvi kao ti na vlasti u poslednjih 25 godina a ne evropejci!
takvi kao ti su hteli da očiste kosovo od albanaca a za rezultat dobili bombardovanje, oni koji su vas podstrekivali su svesno žrtvovali sopstveni narod zarad svoje zarade, a idan danas to čine...

kapitulacija je potpisana juna 1999., to je rezultat vaše vladavine!
evropejci su u poslednjih 25 godina bili na vlasti od 2001. do 2004. ako su i tada bili...

ja pre svega mrzim primitivizam, zaslepsljenost, neobrazovanost... ako je to za tebe "sve srpsko" onda je stvar ocigledna...

crnogorstija

pre 12 godina

Narode, uhapsena velika zverka.
Prekriven ovcijom kozom a pod velom i dobrotvorom CRVRNOG KRSTA SRBIJE Novica Zivic nije bio clan on je glavni Bos (gazda)Gracanickog okruga.Uspesno je uspeo da na poziciju postavi uhapsenog zeta Arsica,stavi sape na sve upravne odbore i ko zna koje. Novica je mudrim i perfidnim planom protero veliki broj pametnih i skolovanih ljudi iz tih krajeva.Ukoliko ga nebude u predstojecem INSAJDERU PATRIOTSKA PLJACKA, onda sa pravom smem da kazem da niste bas sve dobro precesljali i to obojicu a ja.
Jedva cekam da vidim i procenim vase istrazivanje.
PS. Ziveo nas Insajder

mislimdanemislim

pre 12 godina

Pa ako je covek pravio incidente, najlogicnija stvar da ce biti uhapsen. To sto je nekim slucajem nesto u vlasti samo situaciju cini jos tuznijom.

dovidjenja

pre 12 godina

(Vojislav, 22. april 2012 11:51)

Pa sto ne citas onda? I kako mislis da neko cita ako ne zna pravopis? Najbolje je da se pravimo ludi, kao da smo juce stigli ovde? E pa ima i nas koji se ne pravimo ludi! Ima i nas koji ne robujemo mitovima i kompleksima!

Ni ja se NIKADA necu sloziti sa onima koji razmisljaju o bajkama i proglasavaju mitove za stvarnost, i u 21. veku guslaju!
Iako sam Srbin, nikada necu dozvoliti da mi takvi kroje sudbinu!

Hocu da zivim u normalnoj drzavi, kakve su Slovenija, Ceska, Slovacka na primer!
Necu da zivim u zaostaloj zajednici koja zrtvuje svoju sopstvenu buducnost zarad stvari koje uopste ne postoje (vec samo u glavama pojedinaca iz te zajednice na racun cega se "heroji" bogate), koja jedva ceka novi rat, koja za svoje gluposti optuzuje "truli zapad" i kosmicku nepravdu!

Visi

pre 12 godina

Pa mnogi ovde salju svoje komentare a ne znaju cinjenicno stanje. Ova Dvojica su se obogatili svojim Laznim Patriotizmom , da ne znaju ni sami sta sve imaju. Oni trguju zemljom sa Albancima , prodaju i preprodaju, Drpaju pare Republike Srbije , jer ih sama Drzava STITI, Prete svakome ko drugacije misli ili ih napadaju , pa i tuku , a ovi ne smeju nikome da se zale, jer im prete HAPSENJEM cim predju granicu. Verujte oni nista ama bas nista ne rade , jedini im je posao kako da sami i njihove porodice napune sto vise svoje dzepove. Ovo je pravo ogledalo ovih ljudi, koji ne samo da nisu za zaljenje , nego za osudu, bez pardona. Njih je trebala da hapsi sama Republika Srbija , a ne da im cuva ledja. Od takvih narod na Kosovu nema ama bas nikakve koristi , naprotiv..

Zrenjaninac

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!

Vladimir Pula

pre 12 godina

Albanci su najveći pobjednici raspada i svih ratova/sukoba u bivšoj Jugi.. Svi smo mi ostali gubitnici, a oni će sasvim izvjesno stvoriti veliku Albaniju!

fakti

pre 12 godina

Gluplji razlog za hapsenje , sipci nisu mogli da izmisle!
(Sloba, 21. april 2012 21:38)
Albanci takođe imaju reč škija, što je uvredljiv naziv za Srbina, ali ga za razliku od ovdašnjih patriota jako slabo upotrebljavaju.Stvar kulture ili odgovornijih medija, ko bi ga znao?

Kid Karson

pre 12 godina

Gospodine Bogdanovicu i tebi slicnim, ponovicu ako treba sto puta:

- Ugrozavate gradjane Srbije u svakom pogledu. Ugrozavate Srbe na Kosovu, radeci sve protiv interesa obicnih ljudi ovde i tamo, a za to vreme trpate krvavi i prljavi novac u svoje dzepove. Nema tu ni P od politike. Vi ste obicni je***i CRVI koji svakoga dana razjedaju Srbiju dok je ne oglodaju do bele kosti.

Горан

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!

Aleksandar

pre 12 godina

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...
(Cutanje je zlato, 22. april 2012 12:33)

Je l' zato svaki dan procitamo u vestima da je negde na ovom svemirskom kamicku uhapsena banda kriminalaca od koje je, skoro po pravilu, polovina Srba? Problem je sto mi pamtimo samo price iz 70-ih i 80-ih kad je `albanska mafija` bila planetarni fenomen... Od devedesetih mi smo im preuzeli stafetu i prilicno ih presisali u 'reputaciji'.

Ali to sto postoje kriminalci koji su sticajem geografskih okolnosti Albanci ili Srbi ne govori nista ni o jednima, ni o drugima. Sem za one zlonamerne ksenofobe i soviniste koji ne mogu da docekaju da opljunu drugu stranu grubim generalizacijama.

Poenta je - da li treba kriminalci da se hapse, osudjuju i tamnice? Da ili ne? Ako treba, kakve veze ima koje su nacionalnosti, etnickog porekla, boje koze, pola, vere, seksualnog opredeljenja...? Ako ne treba - bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da Vam se nije ni javila.

Okraz76

pre 12 godina

Vidim da se Kosovski Albanci mnogo loze na preporuke ovih komentare,stekao sam utisak da imaju ekipu koja se trudi da preporuci ili nepreporuci nesto sto im odgovara.Jos uvek zive za propagandu:)

Sale

pre 12 godina

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović za B92 kaže da je motiv za hapšenja načelnika Gorana Arsića dalje zastrašivanje Srba na Kosovu.

Tuča, remećenje javnog reda i mira, nasilničko ponašanje i slično, nikako ne bi moglo da se smatra kao motiv za hapšenje. Izgleda da Bogdanoviću ovi motivi nisu ubedljivi, pa se stiče utisak da, po njegovom shvatanju, činjenje krivičnih i prekršajnih dela, nije nikakav razlog za privođenje. Ako je zaista ubeđen u to, neka Bogdanović izvoli učiniti neko krivično ili prekrčajno delo, pa će videti kako će se provesti. Ne dele baš svi Bogdanovićev osećaj za motive, u to bi se uverio sigurno.

novosadjanka

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!
(Zrenjaninac, 22. april 2012 07:04)

Zrenjaninac, ne padaj na provokacije. Dezurni Albanci su ovde zaduzeni da udaraju minuse i pluseve te stvaraju takvu sliku. Neki od njih pisu lepo srpski pa ih je teze prozreti ali ako pazljivije citas videces da mnogi komentatori kroz gramaticke i jezicke greske otkrivaju da nemaju veze za Srbima iako potpisima zele da nas navedu da mislimo drugacije :)

ah kakva sreca

pre 12 godina

Cobanske zemlje, cobanska desavanja ,cobanska rezonovanja.Kako bih voleo da se jednog jutra samo probudim u svedskoj ili bilo gde ,gde je civilizacija bar na osrednjem nivou...pusti snovi.

nikoj

pre 12 godina

ja ne zivim ni u Kosovo ni u Serbiju skoro 30 godine.Ali znam sta drugi pricaju u nama.ono sto dacic i Rexhepi radi ,a ne samo ani dve ,za nas sto zivi van ove dve zemlje ,jeste boagmi afrika,zao me obicni narod da ovakvo zivi i na kosovo , anarocitno siromasna Serbija,ja vidim da je gotovo,nista bolje nego Afrika.

faktoidi

pre 12 godina

@fakti

Kada govore albanski, Albanci i te kako koriste pogrdnu rec shkija, zar ne? Koristili bi i kada govore srpski, ali ih niko ne bi razumeo.

Apsolutno sam svakako protiv toga da se u srpskom jeziku koristi naziv za Albance koji je spletom okolnosti postao pogrdan. Mada se i meni samom u razgovoru sa Srbima "omakne", ipak smatram da na ovim komentarima tom izrazu nema mesta,

kosovski vitez

pre 12 godina

Tuca se desila zato sto su KPS policajci pokusali da ih uhapse a narod se pobunio. Molim B92 da proveri i moj komentar i svoje reportere.
U severnom delu imamo zgrade opstina, dodjite da hapsite...
Izivljavate se na ljudima.
Prvo ste poceli da nudite novac, kako bi ih kupili, a posto vecina to nije prihvatila poceli ste da hapsite.

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

Dzerar Tolkini

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

To je rodno mesto Hobitija.Mesto gde zivljase nekada davno Bilbiru Bagineti sa Fadiljom Baginetijem.Bilbiru je Smeju Golji uzeo cuveni prsten moci,koji ga je cinio nevidljivim.Bio je tu i cuveni bastovan Semilj Gemaj,dva druga Pregin Tukalj i Meraj Brendibakulj,koji su kasnije imali veliku ulogu u ratu za prsten.

Is vise

pre 12 godina

Cudim se cudu koliko na ovom sajtu ima albanaca, bosnjaka i posebno "Srba" koji pljuju po Srbiji i Srpskom narodu...@Bucku sto razmislja, se GADE SRBI a meni SVI GORE NAVEDENI UKLJUCUJUCI I NJEGA... eh da ne zaboravim nadaleko poznatu VRLU bezimenu...

Vojislav

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!

A covek nije ni pomenuo ni Belorusiju, ni Severnu Koreju... Fobija je samo fobija, a komentar se odnosi na to sto su se potukli pripadnici srpske zajednice medjusobno. Pre pravopisa mozda je bolje da se nauci da se cita.

ivann

pre 12 godina

Sto je lepo biti patriota za platu!
Podseca me na onu vest na b92 o poslu gde covek lezi ceo dan , a kosilica radi za 2000 eura.
Taj profesionalni olos slican zemunskom klanu u Srbiji koji egzistira na severu Kosova, negovan i posmatran ckiljavim okom Republike Srbije zarad otimanja para od nas obicnih gradjana i na jednoj i drugoj strani, ce morati da ide u zatvor.
Svi ce oni biti pohapseni pre ili kasnije, a ukoliko drzave nisu dorasle tom zadatku jer nema nezavisnih efikasnih institucija, ucinice to svet. Ukoliko oni nisu zainteresovani da pripomognu, ne brinite, ucinice to goloruki narod i presudice im po kratkom postupku.
Ne bi bilo prvi put i to nije karakteristicno samo za nas.
Olos muti pamet, obican narod nema leba da jede, politicari su filmske zvezde cije se bogatstvo svakim danom sve vise uvecava. Inteligencija je sokirana i nemocna i gleda kako da pobegne iz ovog ludila.
Zivot je prekratak a ja se pitam, dokle ce najgore sto postoji da bude glavno.

Dejan

pre 12 godina

већ пар година пратим коментаре који су везани за чланке о КиМ и не могу да верујем колико се драстично повећава број оних који мрзе све што је српско,а што је најжалосније,у томе предњаче Срби или назови Срби са севера Србије И Београда...овако је било и између два рата,кад су беоевропејци такође солили памет свом народу па смо за резултат имали крвави грађански рат који до дана данашњег тиња...тај прости и неуки Српски народ заслужан што се данас не зовете Мујо или Хасо или Ханс и тај народ преко 1000год.је одржао име Српско...а Ви господо европејци,бечки подрепаши,слободно идите ван из овакве Србије...каква да је,наша је и као таква најбоља земља на свету. Лично познајем ову двојицу из горе наведеног чланка и слажем се да су лоши,али немојте да генерализујете ствари и одвајате КиМ из Србије..јер ћу сутра доћи ја или неко други да Вам узмем део дворишта или стана,па се ви и даље правите цивилизовани..и великодушно поклоните своју очевину!

Cutanje je zlato

pre 12 godina

@Albanac, Sta kukate sada, treba kriminalci da se uhapsu...

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

Pantelija

pre 12 godina

Kao da je i 17. marta 2004. iko reagovao, iko prstom mrdnuo. [Albanci] su se opet napalili i zaleću se da reše pitanje Makedonije i Kosova u celini. Videćemo koliko će se milosrdno stvari odvijati i koju ce retoriku da ima zapad. Iznenadjenja ne očekujem.

Косовски витез

pre 12 godina

Још један корак даље севера од Тачија. Хвала вам што нам сваког дана показујете шта ће бити ако се предамо. Размишљам ( не као Буцко ) како то да у том селу убише 14 Срба и нико мрднуо није а за тучу одмах. Ко је био на утакмици добро зна да су га људи из Тачијевих општина зезали како га је Србија изневерила и да је био будала што им се није прикључио, а онда је он овако глупо одреаговао. То је истина!

marko

pre 12 godina

Još jedno hapšenje Srba uz pomoć Srba "demokrata"! Albanske privremene vlasti i njihove službe usmerili su one Srbe koji su za albansku državu tzv Kosovo, da izazovu incident, isprovociraju i izazovu tuču! A onda "legalno" hapšenje!

Ovakve stvari će nam se dešavati dokle god budemo išli iz krajnosti u krajnost! Šta je loše tražiti pravno da li je moguće da Kosmet bude još jedna albanska država, zašto to neko ne objasni u skladu sa međunarodnim pravom pa da svi mi koji to ne priznajemo kažemo, "dobro, to je tako i tako mora biti" koliko god nam se to svidelo ili ne svidelo!

Ovako, plasiraju nam se laži da to mora tako da bude jer je neko priznao ovu “državu”, a oni drugi, koji to nisu uradili, a koji su u svetu u većini, nisu bitni. Na takve komentare padaju neznalice i ljudi koji su ostrašćeni šovinizmom i mržnjom. Zato treba edukovati građane Srbije bilo koje nacionalnosti, da im se objasni šta je pravno valjano a šta nije i tek tada, mislim, da bi i Albancima i Srbima bilo sve jasno I da li Kosovo I u kojim okolnostima može biti država!?

Sve ovo do sada su samo poluge srpskog samosatiranja!!! Dokle tako!

decko sa barikada

pre 12 godina

A naoruzane albanske civile niko ne hapsi na severu kosova ,ili to treba da uradi srpska policija opet u dogovoru sa kforom da se spusti u leposavic kao sto je bilo 19 marta ove godine kad su albanski policajci kps pobegli u kforovu bazu...

Nemanja

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!,
Pa, odustajanje i bežanija posle poraza je odlika znamo već kakvih ljudi. Odatle, nadam se da će oni drugi zaista i pobediti.

Na muci se poznaju junaci

Uzalud

pre 12 godina

@KOSOVAR, Pa znamo mi kako je doslo do "svega ovoga"...Oteli ste nam zemlju i pokusavate da je legalizujete... Sto nadam se necete NIKAD USPETI!!! Cao, nema vise...

Vojislav

pre 12 godina

@dovidjenja

Ona za citanje se odnosi i na Vas. Naucite prvo da citate. Prvo procitajte komentar @filipbg pa onda pametujte. Nije covek pomenuo nista vise od onoga sto jeste, a od Slovenije, Belorusije... cak ni Kosova ni pomena. A Vase frustracije su Vas problem.

preskoci demagogiju

pre 12 godina

@Visi

Zaista je dirljivo sto "brines" o parama poreskih obveznika Srbije i sto te jako sekiraju ovi koje Srbija finansira ali zar ne mislis da bi ipak trebao da se bavis tvojim tacijima, haradinajima, ljimajima i kompanijom koja ima MILIONSKU IMOVINU za koju nemaju nikakve dokaze odakle im? Da li si se uopitao odakle Taciju ta kucetina u Pristini ili odakle Haradinaju i Ljimaju milioni samo za advokate koji ih brane po sudovima? Bavi se ti milionima koje su oteli tvoji "oslobodioci" a ovo spinovanje i ovu laznu brigu za pare poreskih obveznika Srbije samo preskoci.

Sjaj i beda

pre 12 godina

@Aleksandar, Bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da vam se nije ni javila.

Pa vidite Aleksandre meni nije poznato da je i jedan srbin osumnjicen za trgovinu organima albanaca... sto se za suprotnu stranu ne moze reci...Cak i visoko pozicionirana individua iz tkz. drzave Kosovo je u celoj "prici",(Izvestaj Dika Martija)...Pozz

bosko

pre 12 godina

zar verujete da su srbi pretili srbima da ce ih uhapsiti u srbiji? ma dajte verujete albancima,pa oni su ovo rekli jel ispada da srbi mrze srbe! totalna dezinfirmacija

gru

pre 12 godina

Gebelsovskim metodama pokusavaju da unesu razdor medju Srbe,ali nece im uspeti,izmisljaju da su ih Srbi prijavili pa kao ovi tacijevi se nasli da zavode red...ko prizna tacija za predsednika je izdajnik i izabrao je stranu,moze odmah da promeni ime u albansko.Srbija mu oprostiti nece!

lokal patriota

pre 12 godina

provokacije!! nema predsednika i rasulo u drzavi pa rade sta oce ... niko ne sme da povuce bilo kakav ostriji potez plaseci se izbora!! ccc ... poubijace i to malo srba sto je tamo ostalo kad nema ko da ih zastiti

N

pre 12 godina

Ne znam ko je doticni gospodin, ali znam da je u tom selu ubijeno 14 Srba, a da do danas nisu uhapseni oni koji su to uradili, a celo selo zna ko su oni. Ovo nije samo provokacija za Srbe, ovo samo govori da nisu svi zlocinci isti, neki se i rukuju sa svetski zlocincima, poput onih koji su ucestvovali u lancu trgovine ljudskim organima.

Zrenjaninac

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!

zozon

pre 12 godina

Neki ni nakon 13 godina nikako da shvate da je juna 1999 godine[znaci, u proslom veku] drzava Srbija [tada SCG] potpisivanjem sporazuma u Kumanovu pobedniku predala vlast na Kosovu i napustila ga sa vojskom i policijom a narod ostavila na milost i nemilost

manja79

pre 12 godina

Pa cekajte, ovo je toliko suplja prica...dvojica se pobila, odmah im se pretresaju kuce i kao obojica pritvorenih nekome pretili...kako je policija saznala da su obojica pretili i ako obojica prete nekome trecem oko cega se biju...da li su obojica u policiji rekli: " da, mi obojica pretimo...". Muka mi je od Kosova, sveta i Srbije!

Moze li iko da pomisli da se neko u istom danu hapsi zbog tuce i odmah su pretresa kuca!

Aleksandar KiM

pre 12 godina

Gospodina Arsica su napali navijaci i par igraca na fudbalskoj utakmici u Starom Gracku gde je tom prilikom zadobio lakse telesne povrede, motiv za napad mi nije poznat ali je ocigledno da je policija iskoristila ovo kako bi uhapsila Arsica jer im je trn u oku zbog njegove funkcije koju obavlja. Ne verujem da je vrsio pritisak ni na koga jer se izbori najverovatnije nece ni odrzati na centralnom Kosovu.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

I ja prvi put cujem! Ali verujem da bi to mogao biti na papiru, skolskim sestarom nacrtani krug, na mapi Republike Kosova. Skica, crtez ili taj (o)krug mora da su jos iz doba Kostunicizma. Siguran sam medjutim u jedno, da su i za vodjenje i upravljanje ove sestarske zone takodje stizale pare iz budzeta Srbije. Mnogo li je tajni u zemlji Srbiji, boze moj.

zong

pre 12 godina

Verovatno su ta dva čoveka trebala odigrati nekakvu ulogu u održavanju izbora na Kosmetu, pa su ih zato sklonili da bi to omeli. Ali nije mi jasno što tako, ovim i ovako nas samo još jačaju. Stvarno su obični bednici!

Okraz76

pre 12 godina

Vidim da se Kosovski Albanci mnogo loze na preporuke ovih komentare,stekao sam utisak da imaju ekipu koja se trudi da preporuci ili nepreporuci nesto sto im odgovara.Jos uvek zive za propagandu:)

gradjanin

pre 12 godina

Ko si ti bre da bilo kome pretis!? Ej!
Tebe treba uhapsiti da odgovaras i za to budes kaznjen!
Proslo je vreme Milosevicevih drzavnih siledzija i ucenjivanja.
Ciji god da je, treba ga nauciti redu!

Spin

pre 12 godina

Ala ekipa iz Preseva, Bujanovca,Kosova spinuje...toliko je ocigledno da je smesno.

Inace, sada Srbija treba da pohapsi predsednike opstina Presevo i Bujanovac, jel otvoreno sire mrznju prema Srbiji, isticu albanske zastave, ne placaju poreze, prave neku oblast zvanu istocno kosovo/presevska dolina..

liza123

pre 12 godina

odkada se za obicnu tucu izvrsi pretres kuce?....da je izvršen pretes u Arsićevoj kući i da su pronađeni pečat Demokratske partije i materijali iz prošlih izbora koje je na Kosovu održala Srbija.

vasilije

pre 12 godina

Počelo je sa hapšenjem! Zato se pripremaju i snage KFOR-a. Rosa će upasti na sever Kosmeta, KFOR će kao da brani Srbe, a vlasti tzv Republike kosovo formiraće svoju državu i na tom delu Kosmeta.

Igramo se mira a prizivamo rat!

kosovski vitez

pre 12 godina

Tuca se desila zato sto su KPS policajci pokusali da ih uhapse a narod se pobunio. Molim B92 da proveri i moj komentar i svoje reportere.
U severnom delu imamo zgrade opstina, dodjite da hapsite...
Izivljavate se na ljudima.
Prvo ste poceli da nudite novac, kako bi ih kupili, a posto vecina to nije prihvatila poceli ste da hapsite.

kojo

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...

Is vise

pre 12 godina

Cudim se cudu koliko na ovom sajtu ima albanaca, bosnjaka i posebno "Srba" koji pljuju po Srbiji i Srpskom narodu...@Bucku sto razmislja, se GADE SRBI a meni SVI GORE NAVEDENI UKLJUCUJUCI I NJEGA... eh da ne zaboravim nadaleko poznatu VRLU bezimenu...

novosadjanka

pre 12 godina

Citajuci komentare ovde i uzimajuci odnos pluseva i minusa, zakljucujem da je vecina komentatora protiv sopstvene zemlje i naroda, a otvoreno podrzava siptarske teroriste i sljamove...?!?!
Sram vas bilo!
(Zrenjaninac, 22. april 2012 07:04)

Zrenjaninac, ne padaj na provokacije. Dezurni Albanci su ovde zaduzeni da udaraju minuse i pluseve te stvaraju takvu sliku. Neki od njih pisu lepo srpski pa ih je teze prozreti ali ako pazljivije citas videces da mnogi komentatori kroz gramaticke i jezicke greske otkrivaju da nemaju veze za Srbima iako potpisima zele da nas navedu da mislimo drugacije :)

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

Skywalker

pre 12 godina

"Dvojica uhapšenih prisustvovali su jednoj fudbalskoj utakmici u Lipljanu i nakon kratke svađe došlo je do tuče, saopstila je Kosovska policija."
Stvarno lepo sklopljena recenica, nemam reci.

wade3

pre 12 godina

Ljudi koji dole primaju po 5 plata, a zive u BG, sprovode diktaturu na ono malo Srpske pameti sto je ostalo dole, to je svima poznato odavno. Ali nekima nije dosta, sto je bandoglava Srpska politika, porazena svugde u zadnjih 20 godina, nego bi i dalje da vode istu.

Uzalud

pre 12 godina

@KOSOVAR, Pa znamo mi kako je doslo do "svega ovoga"...Oteli ste nam zemlju i pokusavate da je legalizujete... Sto nadam se necete NIKAD USPETI!!! Cao, nema vise...

Cica Maca

pre 12 godina

Kosovska vlast demonstrira silu jer je naš narod ostavljen na cedilu a aktuelna vlast je odgovorna jer nam priča bajke i ignoriše problem.

Cutanje je zlato

pre 12 godina

@Albanac, Sta kukate sada, treba kriminalci da se uhapsu...

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...

jd

pre 12 godina

ovo zlo vreme u okruzenju, verovattno i mnostvo dezinformacoija oko kosova i jadnog naroda je nekim ljudima stvarno pomutilo pamet i zbog toga su ovakvi komentari. Postupci nekih politicara koji su ustvari kriminalci koji krse zakone i Srbije i Kosova ustvari dovode do toga da je narod izludjen. I ovi komentari na ovoj stranici idu u prilog ove moje teze. Ako covek, pomenuti "driug" ucenjuje srbe na kosovu i preti im ...MORA biti uhapsen....daj Boze da isto to urade i vlasti u Srbiji i pohapse sve pridosle 'goste" a koji su iskoristili situaciju, pokrali i pobegli sa Kososva i koji sada srbuju po Srbiji. zavadjaju Vojvodjane, jer zele da se scenario Kosova dogodi u Vojvopdini...E, nece moci!

Горан

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!

Mali-sumadinac

pre 12 godina

Jel' to onaj sto je bio sa Bogdanovicem u skupstini Kosova i primao platu,a sad su obojica kod Tadica?!Ako,ako i treba da ga uhapse kad ga mi nismo uhapsili!

Dejan

pre 12 godina

већ пар година пратим коментаре који су везани за чланке о КиМ и не могу да верујем колико се драстично повећава број оних који мрзе све што је српско,а што је најжалосније,у томе предњаче Срби или назови Срби са севера Србије И Београда...овако је било и између два рата,кад су беоевропејци такође солили памет свом народу па смо за резултат имали крвави грађански рат који до дана данашњег тиња...тај прости и неуки Српски народ заслужан што се данас не зовете Мујо или Хасо или Ханс и тај народ преко 1000год.је одржао име Српско...а Ви господо европејци,бечки подрепаши,слободно идите ван из овакве Србије...каква да је,наша је и као таква најбоља земља на свету. Лично познајем ову двојицу из горе наведеног чланка и слажем се да су лоши,али немојте да генерализујете ствари и одвајате КиМ из Србије..јер ћу сутра доћи ја или неко други да Вам узмем део дворишта или стана,па се ви и даље правите цивилизовани..и великодушно поклоните своју очевину!

decko sa barikada

pre 12 godina

A naoruzane albanske civile niko ne hapsi na severu kosova ,ili to treba da uradi srpska policija opet u dogovoru sa kforom da se spusti u leposavic kao sto je bilo 19 marta ove godine kad su albanski policajci kps pobegli u kforovu bazu...

Косовски витез

pre 12 godina

Још један корак даље севера од Тачија. Хвала вам што нам сваког дана показујете шта ће бити ако се предамо. Размишљам ( не као Буцко ) како то да у том селу убише 14 Срба и нико мрднуо није а за тучу одмах. Ко је био на утакмици добро зна да су га људи из Тачијевих општина зезали како га је Србија изневерила и да је био будала што им се није прикључио, а онда је он овако глупо одреаговао. То је истина!

Pantelija

pre 12 godina

Kao da je i 17. marta 2004. iko reagovao, iko prstom mrdnuo. [Albanci] su se opet napalili i zaleću se da reše pitanje Makedonije i Kosova u celini. Videćemo koliko će se milosrdno stvari odvijati i koju ce retoriku da ima zapad. Iznenadjenja ne očekujem.

KOSOVAR

pre 12 godina

ne mogu da ih Razumijem vise nego % kometara od serba vi znate kako doslo sve do ovde pa otvorite oci da ih vidite REALNOST i mi smo LJUDI znamo citati i svo ostali ali vi imate samo mrznje u ocima to je istina da KOSOVO ima svoju SNAGU i da Zatvore ljudi koji i to traze i to ce biti dok vas dacic Milosecic sina je tu pokusajte naditi covek loji u ovom vek zive bice bolje sa sve nas ne kazem da Redzepi je prefekt ali skim zivis takav ces biti

KS

pre 12 godina

Albanac pre dva dana je platio 20 hilada eura dabi bi pusten a sada je vreme da i ova dvoica plate po 20 hilada ,sad verovatno qe im platiti Dacic.

marko

pre 12 godina

Još jedno hapšenje Srba uz pomoć Srba "demokrata"! Albanske privremene vlasti i njihove službe usmerili su one Srbe koji su za albansku državu tzv Kosovo, da izazovu incident, isprovociraju i izazovu tuču! A onda "legalno" hapšenje!

Ovakve stvari će nam se dešavati dokle god budemo išli iz krajnosti u krajnost! Šta je loše tražiti pravno da li je moguće da Kosmet bude još jedna albanska država, zašto to neko ne objasni u skladu sa međunarodnim pravom pa da svi mi koji to ne priznajemo kažemo, "dobro, to je tako i tako mora biti" koliko god nam se to svidelo ili ne svidelo!

Ovako, plasiraju nam se laži da to mora tako da bude jer je neko priznao ovu “državu”, a oni drugi, koji to nisu uradili, a koji su u svetu u većini, nisu bitni. Na takve komentare padaju neznalice i ljudi koji su ostrašćeni šovinizmom i mržnjom. Zato treba edukovati građane Srbije bilo koje nacionalnosti, da im se objasni šta je pravno valjano a šta nije i tek tada, mislim, da bi i Albancima i Srbima bilo sve jasno I da li Kosovo I u kojim okolnostima može biti država!?

Sve ovo do sada su samo poluge srpskog samosatiranja!!! Dokle tako!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Ono sto ovde ocigledno niko ne zeli da vidi je to da su ustvari Srbi sa severa kosova ti koji izazivaju nestabilnost i "podizu tenzije" kako bi Srbiju uvukli u "sukob sa Kosovom, EU i NATO" !
Da se nisu potukli medjusobno kosovska policija nebi imala nikakvog razloga da ih uhapsi sto znaci da su se oni namerno i smisljeno potukli na javnom mestu kako bi bili uhapseni, kako bi "reagovao BG". kako bi mogao da se oglasi Min. (bez teritorije) Bogdanovic, da protestuje kod medjunarodnih faktora zbog "albanske provokacije" (iako se policija Kosova umesala tek kada su se Srbi potukli i da bi ih razvadila pre nego sto se medjusobno "ukrve"), da nam Gosp. Bogdanovic po milioniti put objasni da Pristina "zloupotrebljava" sukobe Srba koji se "potuku na utakmici" kako bi "zaplasila tamosnje Srbe" itd. itd.
Bre braco Srbi, je l' moguce da se jos niste OGADILI sebi samima ?

Sjaj i beda

pre 12 godina

@Aleksandar, Bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da vam se nije ni javila.

Pa vidite Aleksandre meni nije poznato da je i jedan srbin osumnjicen za trgovinu organima albanaca... sto se za suprotnu stranu ne moze reci...Cak i visoko pozicionirana individua iz tkz. drzave Kosovo je u celoj "prici",(Izvestaj Dika Martija)...Pozz

otiso je gazda, emigiro!

pre 12 godina

(filipbg, 22. april 2012 10:23)

prvo nedaj se pise odvojeno, nije lose nauciti srpski jezik i pravopis kada se poziva na srpsku slogu...

drugo, ja kao Srbin se sa takvima kao sto si ti nikada, ali nikada necu sloziti, a tako kao ja razmislja polovina Srbije, mi se nikada necemo sloziti sa drugom polovinom koja od Srbije zeli, bas zeli da napravi "raj na zemlji" kao sto su belorusija, severna koreja itd...

u slucaju da vasa polovina ipak prevagne, ne brinite, vecina nas mladih koji se ne slazu sa vama ce emigrirati a vi cete biti slobodni da Srbiju dovedete na ivicu propasti jos jednom kao sto ste je doveli 1999. godine

demokrat

pre 12 godina

Ako je u pitanju tuca to je narusavanje javnog reda i mira. Nije u pitanju krivicno delo vec prekrsaj. 48 sati pritvora zbog prekrsaja???
Pretres zbog narusavanja JRM????
Hmmmm smrdi...
(kojo, 21. april 2012 23:06)

izgleda takvi ko ti su teshki u glavi, zar ne citash, oni su pretili stanovnishtvo, srbima, da silom izadzu na glasanje.decko nije prihvatijo to, i doshli do svadze, znaci oni su uhapsheni zbog pretnje.i fizicki napad na stanovnishtvo, a moguce on im preti sa bombardiranjem i slicnim time shto srbi organizirano sa strane teroriste osama bin koshtunica, pretnje i ubistva koje upotrebljavaju u severu republike kosova.

brax-ballisti

pre 12 godina

Ministar je optužio Prištinu da u poslednje vreme "hapšenjima i maltertiranjem i ratobornom retorikom podgrava ambicije albanskih ekstremista provocirajući nasilje" bogdanovicu kako ti nije sramota da kazes ovo, pa ja nisam nista dosad cuo da si reko kada su Albanci na Merdare bili uhapseni!

Nije RS jedina

pre 12 godina

I Srbi na Kosovu imaju svog Jovana Divjaka, Mirka Pejanovica, Miru Lazovica, Tatjanu Ljujic,...
Jednostavno, moramo se pomiriti da svi nismo isti

Zoki

pre 12 godina

Bagdanovicu u cije ime dajes takav komentar?U ime drzave koja te placa ali koja ne priznaje glasanja u Kosovo ili u ime svrcera i bandita?Ja sam bio prisutan tu kada nam Arsic pretio sa zatvorom u Srbiji ako ne glasamo.Ko preti ovde gos.Bogdanovicu?Ko zastrasuje?Vlada u Beogradu trebala bi ispitati tvoju ponasanje gos Bogdanovicu jer ne moze se primati platu od dohotka narodu Srbije a govoriti protiv stava njezine vlade.

dule

pre 12 godina

pa gdeje vas DACIC nek izagje sad da kaze nesto hahahah.pa toje derzava uhapsice i DACICA on za to ne sme da ide zna sta mu ceka nek proba da ide videce .

Vladimir Pula

pre 12 godina

Albanci su najveći pobjednici raspada i svih ratova/sukoba u bivšoj Jugi.. Svi smo mi ostali gubitnici, a oni će sasvim izvjesno stvoriti veliku Albaniju!

preskoci demagogiju

pre 12 godina

@Visi

Zaista je dirljivo sto "brines" o parama poreskih obveznika Srbije i sto te jako sekiraju ovi koje Srbija finansira ali zar ne mislis da bi ipak trebao da se bavis tvojim tacijima, haradinajima, ljimajima i kompanijom koja ima MILIONSKU IMOVINU za koju nemaju nikakve dokaze odakle im? Da li si se uopitao odakle Taciju ta kucetina u Pristini ili odakle Haradinaju i Ljimaju milioni samo za advokate koji ih brane po sudovima? Bavi se ti milionima koje su oteli tvoji "oslobodioci" a ovo spinovanje i ovu laznu brigu za pare poreskih obveznika Srbije samo preskoci.

Julius

pre 12 godina

Sto bre lazete narod. Na Kosovu ne postoje okruzi, vec opstine.
Ako se doticni lazno predstavlja, naravno da ce biti uhapsen, dok se ne opameti.

Lala

pre 12 godina

Razmisljam:
Srbija je dozvolila da KiM ima svoje granice, izdaje svoje licne dokumente, da ima zastavu, vladu, pravosudje, policiju... Sve to zajedno su osnovni elementi jedne suverene DRZAVE! Znaci DOZVOLILA je da kososvo postane drzava a nece da je prizna.
U tu tvorevinu (nepriznatu drzavu) ulaze ogromna sredstva za odrzavanje paralelnih "srpskih drzavnih " organa koji su cista formalnost jer svrhe nemaju i nisu priznati. Gradi infrastrukturu jedne izgubljene teritorije(nove drzave)a pritome sopstvena infrastuktura biva zanemarena.
Sve je to suludo.

Dzerar Tolkini

pre 12 godina

Šta je to Kosovski okrug? Prvi put čujem.
(hej, 21. april 2012 20:51)

To je rodno mesto Hobitija.Mesto gde zivljase nekada davno Bilbiru Bagineti sa Fadiljom Baginetijem.Bilbiru je Smeju Golji uzeo cuveni prsten moci,koji ga je cinio nevidljivim.Bio je tu i cuveni bastovan Semilj Gemaj,dva druga Pregin Tukalj i Meraj Brendibakulj,koji su kasnije imali veliku ulogu u ratu za prsten.

Nemanja

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!,
Pa, odustajanje i bežanija posle poraza je odlika znamo već kakvih ljudi. Odatle, nadam se da će oni drugi zaista i pobediti.

Na muci se poznaju junaci

Bata

pre 12 godina

(Dejan, 22. april 2012 12:32)

jedva čekam da dođeš!

takvi kao ti su krivi što kosovo više nije srpsko, jer su takvi kao ti na vlasti u poslednjih 25 godina a ne evropejci!
takvi kao ti su hteli da očiste kosovo od albanaca a za rezultat dobili bombardovanje, oni koji su vas podstrekivali su svesno žrtvovali sopstveni narod zarad svoje zarade, a idan danas to čine...

kapitulacija je potpisana juna 1999., to je rezultat vaše vladavine!
evropejci su u poslednjih 25 godina bili na vlasti od 2001. do 2004. ako su i tada bili...

ja pre svega mrzim primitivizam, zaslepsljenost, neobrazovanost... ako je to za tebe "sve srpsko" onda je stvar ocigledna...

max

pre 12 godina

Ja ovo tumacim kao poruku Srbiji od strane Kosova:
"Prosla su vremena kada ste vi jedini imali monopol da hapsite po Kosovu, da diktirate medijima sta da pisu-kako da izvestavaju. Sada smo i mi drzava koja pored teritorije ima vojsku i policiju, a imamo i drzavnu bezbednost i veoma pomno pratimo sata govorite, sta radite, kako se ponsate. Naravno i mi imam i svoje medije i svoje novinare"

Aleksandar

pre 12 godina

Јел ова Србија има председника државе? Како стоје ствари, када је Косово у питању, Тадић само ћути, а ћутање је одобравање!!!!!!
(Горан, 22. april 2012 04:55)

Srbija nema predsednika drzave. Ima VD predsednika drzave - Slavicu Djukic-Dejanovic. Tadic je podneo ostavku pre vise od nedelju dana.

A sta ce ti predsednik drzave za ovo? Kakve veze ima hapsenje nekoga sa predsednikom drzave?

fakti

pre 12 godina

Gluplji razlog za hapsenje , sipci nisu mogli da izmisle!
(Sloba, 21. april 2012 21:38)
Albanci takođe imaju reč škija, što je uvredljiv naziv za Srbina, ali ga za razliku od ovdašnjih patriota jako slabo upotrebljavaju.Stvar kulture ili odgovornijih medija, ko bi ga znao?

Aleksandar

pre 12 godina

Kad smo vec kod hapsenja vas albanaca na Kosovu bi trebalo mnogo vise pohapsiti, jer ste cuveni po svom kriminalu, ne samo na ovim prostorima nego diljem cele zemaljske kugle...
(Cutanje je zlato, 22. april 2012 12:33)

Je l' zato svaki dan procitamo u vestima da je negde na ovom svemirskom kamicku uhapsena banda kriminalaca od koje je, skoro po pravilu, polovina Srba? Problem je sto mi pamtimo samo price iz 70-ih i 80-ih kad je `albanska mafija` bila planetarni fenomen... Od devedesetih mi smo im preuzeli stafetu i prilicno ih presisali u 'reputaciji'.

Ali to sto postoje kriminalci koji su sticajem geografskih okolnosti Albanci ili Srbi ne govori nista ni o jednima, ni o drugima. Sem za one zlonamerne ksenofobe i soviniste koji ne mogu da docekaju da opljunu drugu stranu grubim generalizacijama.

Poenta je - da li treba kriminalci da se hapse, osudjuju i tamnice? Da ili ne? Ako treba, kakve veze ima koje su nacionalnosti, etnickog porekla, boje koze, pola, vere, seksualnog opredeljenja...? Ako ne treba - bojim se da je kraj Vas prosla drustvena evolucija a da Vam se nije ni javila.

gledamo vas

pre 12 godina

Nadam se da cemo konacno shvatiti da sada i Kosovo ima pored regularne policije i svoj DB [bezbednjake] kao sto ga i mi imamo i da kao sto mi pratimo 'njihove' i oni prate 'nase'.
A siguran sam da je njima Arsic kao 'nacelnik okruga' jedna od bezbedonosno veoma interesantnih osoba [pogotovo u ovo predizborno vreme], da ga prate 24/7 i da je ovo hapsenje samo neka vrsta njihove poruke nasim bezbednjacima: "Na nasoj ste teritoriji i znajte da vas gledamo/pratimo' [mislim na poruku od njihovog Redzepija za naseg Dacica]

tata-mata

pre 12 godina

uhapsili Arsica? ako, neka ga i ne oslobadjaju - to je on odavno zasluzio i mi smo trebali da ga uhapsimo - ali partijskim kadrovima niko nista ne moze. Obogatio se na racun muke osoba sa Kosova i pokupovao na stotine nekretnina po Nisu i BG-u. Ne pustajte ga iz zatvora!!!

Jos ce mnogo Dunava proci..

pre 12 godina

Mi Srbi kao da jos zivimo u 1990-tim i ne mozemno da shvatimo da sada u 2012. godini i Kosovo [kao i mi] ima svoju vojsku, BIA i ostalo.
Prosla vremena kada je jedino Srbija imala tu privilegiju.
A to znaci da i Kosovo ima za bezbednost interesantne objekte i ljude koje prati 24/7 - potpuno isto kao sto to rade nasi.
Samo, vecin naseg naroda se jos nije pomirila sa cinjenicom da i Kosovo ima svoje bezbednjake i na to gleda sa nipodastavanjem.

Visi

pre 12 godina

Pa mnogi ovde salju svoje komentare a ne znaju cinjenicno stanje. Ova Dvojica su se obogatili svojim Laznim Patriotizmom , da ne znaju ni sami sta sve imaju. Oni trguju zemljom sa Albancima , prodaju i preprodaju, Drpaju pare Republike Srbije , jer ih sama Drzava STITI, Prete svakome ko drugacije misli ili ih napadaju , pa i tuku , a ovi ne smeju nikome da se zale, jer im prete HAPSENJEM cim predju granicu. Verujte oni nista ama bas nista ne rade , jedini im je posao kako da sami i njihove porodice napune sto vise svoje dzepove. Ovo je pravo ogledalo ovih ljudi, koji ne samo da nisu za zaljenje , nego za osudu, bez pardona. Njih je trebala da hapsi sama Republika Srbija , a ne da im cuva ledja. Od takvih narod na Kosovu nema ama bas nikakve koristi , naprotiv..

mislimdanemislim

pre 12 godina

Pa ako je covek pravio incidente, najlogicnija stvar da ce biti uhapsen. To sto je nekim slucajem nesto u vlasti samo situaciju cini jos tuznijom.

Vojislav

pre 12 godina

@otiso je gazda, emigiro!

A covek nije ni pomenuo ni Belorusiju, ni Severnu Koreju... Fobija je samo fobija, a komentar se odnosi na to sto su se potukli pripadnici srpske zajednice medjusobno. Pre pravopisa mozda je bolje da se nauci da se cita.

nikoj

pre 12 godina

ja ne zivim ni u Kosovo ni u Serbiju skoro 30 godine.Ali znam sta drugi pricaju u nama.ono sto dacic i Rexhepi radi ,a ne samo ani dve ,za nas sto zivi van ove dve zemlje ,jeste boagmi afrika,zao me obicni narod da ovakvo zivi i na kosovo , anarocitno siromasna Serbija,ja vidim da je gotovo,nista bolje nego Afrika.

Vojislav

pre 12 godina

@dovidjenja

Ona za citanje se odnosi i na Vas. Naucite prvo da citate. Prvo procitajte komentar @filipbg pa onda pametujte. Nije covek pomenuo nista vise od onoga sto jeste, a od Slovenije, Belorusije... cak ni Kosova ni pomena. A Vase frustracije su Vas problem.

ivann

pre 12 godina

Sto je lepo biti patriota za platu!
Podseca me na onu vest na b92 o poslu gde covek lezi ceo dan , a kosilica radi za 2000 eura.
Taj profesionalni olos slican zemunskom klanu u Srbiji koji egzistira na severu Kosova, negovan i posmatran ckiljavim okom Republike Srbije zarad otimanja para od nas obicnih gradjana i na jednoj i drugoj strani, ce morati da ide u zatvor.
Svi ce oni biti pohapseni pre ili kasnije, a ukoliko drzave nisu dorasle tom zadatku jer nema nezavisnih efikasnih institucija, ucinice to svet. Ukoliko oni nisu zainteresovani da pripomognu, ne brinite, ucinice to goloruki narod i presudice im po kratkom postupku.
Ne bi bilo prvi put i to nije karakteristicno samo za nas.
Olos muti pamet, obican narod nema leba da jede, politicari su filmske zvezde cije se bogatstvo svakim danom sve vise uvecava. Inteligencija je sokirana i nemocna i gleda kako da pobegne iz ovog ludila.
Zivot je prekratak a ja se pitam, dokle ce najgore sto postoji da bude glavno.

Janićijević

pre 12 godina

Malo nam je muka i nevolja u Starom gracku još je potrebno da nam prete, svojim telohraniteljima i hapšenjima ako ne glasamo za Gorana Arsiča i DS, koji živi u Nišu, a u svojoj kancelariji načelnika u Gračanici drži privatni fakultet gde prodaje diplome za 6000evra,navodno sakupljajući novac za kampanju DS, a pokupovao stanove i lokale po Nišu i Beogradu, a nas se seti samo kada su izbori, ali da nam preti, Sramota za njega DS i Srbiju.

HEŠA

pre 12 godina

U jednom od ovih komentara napisano je da je taj arsič stekao veliku imovinu po celoj srbiji i da prodaje lažne diplome za 6000 evra sa nekakvog svog privatnog fakulteta.
Ako je tako ,onda ga je trebalo da uhapsi sadašnja vlast zbog nezakonito stečene imovine i prodaje tih diploma mnogo pre nego što je učinjeno na kosovu.
Sve sami biseri nemoći pravde na štetu svih poštenih srba na kosovu .

Kid Karson

pre 12 godina

Gospodine Bogdanovicu i tebi slicnim, ponovicu ako treba sto puta:

- Ugrozavate gradjane Srbije u svakom pogledu. Ugrozavate Srbe na Kosovu, radeci sve protiv interesa obicnih ljudi ovde i tamo, a za to vreme trpate krvavi i prljavi novac u svoje dzepove. Nema tu ni P od politike. Vi ste obicni je***i CRVI koji svakoga dana razjedaju Srbiju dok je ne oglodaju do bele kosti.

crnogorstija

pre 12 godina

Narode, uhapsena velika zverka.
Prekriven ovcijom kozom a pod velom i dobrotvorom CRVRNOG KRSTA SRBIJE Novica Zivic nije bio clan on je glavni Bos (gazda)Gracanickog okruga.Uspesno je uspeo da na poziciju postavi uhapsenog zeta Arsica,stavi sape na sve upravne odbore i ko zna koje. Novica je mudrim i perfidnim planom protero veliki broj pametnih i skolovanih ljudi iz tih krajeva.Ukoliko ga nebude u predstojecem INSAJDERU PATRIOTSKA PLJACKA, onda sa pravom smem da kazem da niste bas sve dobro precesljali i to obojicu a ja.
Jedva cekam da vidim i procenim vase istrazivanje.
PS. Ziveo nas Insajder

dovidjenja

pre 12 godina

(Vojislav, 22. april 2012 11:51)

Pa sto ne citas onda? I kako mislis da neko cita ako ne zna pravopis? Najbolje je da se pravimo ludi, kao da smo juce stigli ovde? E pa ima i nas koji se ne pravimo ludi! Ima i nas koji ne robujemo mitovima i kompleksima!

Ni ja se NIKADA necu sloziti sa onima koji razmisljaju o bajkama i proglasavaju mitove za stvarnost, i u 21. veku guslaju!
Iako sam Srbin, nikada necu dozvoliti da mi takvi kroje sudbinu!

Hocu da zivim u normalnoj drzavi, kakve su Slovenija, Ceska, Slovacka na primer!
Necu da zivim u zaostaloj zajednici koja zrtvuje svoju sopstvenu buducnost zarad stvari koje uopste ne postoje (vec samo u glavama pojedinaca iz te zajednice na racun cega se "heroji" bogate), koja jedva ceka novi rat, koja za svoje gluposti optuzuje "truli zapad" i kosmicku nepravdu!

ah kakva sreca

pre 12 godina

Cobanske zemlje, cobanska desavanja ,cobanska rezonovanja.Kako bih voleo da se jednog jutra samo probudim u svedskoj ili bilo gde ,gde je civilizacija bar na osrednjem nivou...pusti snovi.

faktoidi

pre 12 godina

@fakti

Kada govore albanski, Albanci i te kako koriste pogrdnu rec shkija, zar ne? Koristili bi i kada govore srpski, ali ih niko ne bi razumeo.

Apsolutno sam svakako protiv toga da se u srpskom jeziku koristi naziv za Albance koji je spletom okolnosti postao pogrdan. Mada se i meni samom u razgovoru sa Srbima "omakne", ipak smatram da na ovim komentarima tom izrazu nema mesta,

Naravno - kobajagi EU kandidatura - a onda rat

pre 12 godina

Uzmu novac kobajagi od investicija, investiraju u propadanje ono malo privrede koja je još uvek preostala, lažitaju sukobe izmedju verskih zajednica (kao da je vera stvarno bitna za ljude iz tih krajeva nakon 60 godina sistematskog uništavanja iste), ubijaju ili izgube ljude koji misle drugačije (kao u vreme prethodno navedenog komunizma koga se svi tako glasno odriču), i školuju robove za izvoz (od kojih kasnije nastanu desaparecidos - kada im ukradu ceo život). Genijalna strategija, ali previše očigledna. Živela politika (ili korupcija jer su ove dve reči definitivno sinonimi)

Sale

pre 12 godina

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović za B92 kaže da je motiv za hapšenja načelnika Gorana Arsića dalje zastrašivanje Srba na Kosovu.

Tuča, remećenje javnog reda i mira, nasilničko ponašanje i slično, nikako ne bi moglo da se smatra kao motiv za hapšenje. Izgleda da Bogdanoviću ovi motivi nisu ubedljivi, pa se stiče utisak da, po njegovom shvatanju, činjenje krivičnih i prekršajnih dela, nije nikakav razlog za privođenje. Ako je zaista ubeđen u to, neka Bogdanović izvoli učiniti neko krivično ili prekrčajno delo, pa će videti kako će se provesti. Ne dele baš svi Bogdanovićev osećaj za motive, u to bi se uverio sigurno.