Sreda, 18.04.2012.

18:08

DS: Reformisaćemo Srbiju do 2020.

Imamo plan da do 2020. Srbija bude promenjena u kvalitativnom smislu, da bude razvojna dinamična zemlja, kaže predsednički kandidat DS Boris Tadić.

Izvor: Tanjug

DS: Reformisaæemo Srbiju do 2020. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Veštica

pre 12 godina

Nemojte molim vas ni u kakvom smislu da išta više menjate ni na dobro ni na loše, samo ne pipajte više ništa jer kad god obećate nešto dobro ono ispadne gore da ne može gore biti.

Nikolina

pre 12 godina

Kakvu politiku vodiš još uvek nisam uspela da shvatim ali da čekam 2020. godinu, neka hvala ja bih sada da živim ako može.

Cane

pre 12 godina

Treba doziveti 2020. godinu, odnosno preziveti jos tih 8 godina. Sa ovakvom vlascu mnogi gradjani tesko da ce uspeti u tome. Nemamo vise vremena za cekanje. Dobar deo zivota nam je prosao u iscekivanju tog "boljeg sutra", koje nikako da dodje, a sad da cekamo jos 8 godina. Ma 8 meseci je previse, a kamo li 8 godina.
Zbog toga moj glas ide listi "Pokrenimo Srbiju" i Tomislavu Nikolicu za predsednika.

Pamtim,ne zaboravljam

pre 12 godina

Do danas sam mislio da je Putin prvak sveta u zelji za vlascu.Sada vidim da je dobio konkurenta.On ce biti na vlasti 5+5+6=16 godina, a Vi zelite 4+4+8= 16 god.Bas ga " preceraste".

Nata

pre 12 godina

Cesto je nama, Srbima, ponestajalo strpljnja. Nadam se da ce ovaj covek ubediti i motivisati i ostale, kao sto je i mene, da ce uz malo strpljenja, volje i znanja Srbija biti bolje mesto za zivot!

Urgente

pre 12 godina

Zamislite da građanin Tadić kaže da imaju tim da završe započeto. Bilo im je malo 12 godina, pa traže novu podršku, neka hvala, hitno neka odu.

Svetislav

pre 12 godina

Prođe meni život a ne samo mladost sa ovakvim vođama i ovakvim njihovim planpvima. Svaki put se boljitak odlaže za 10-tak godina. Nesposobnjakovići! Punih 12 godina tapkamo u mestu.

Vekaveca

pre 12 godina

Nemojte ko Boga vas molim više išta u Srbiji da reformišete. Svi smo videli vaše reforme, tako što smo zatekli gore stanje nego pre njih.

Clark Kenta

pre 12 godina

Нема сигурности без економског развоја, нема економског развоја без инвестиција, нема сигурности и економског развоја без ангажовања људи и њихових идеја, и предузетништва у Србији.

chedista

pre 12 godina

nije Boris toliko dobar, koliko je njegova potencijalna "konkurencija" loša, bezidejna, bezvizionarska i što je najgore- bestidna.

Bager

pre 12 godina

Dokle DS i Tadić zamajavaju ovaj narod?! Pa, zar oni misle da će nas opet prevariti?! Neka priznaju da ništa nisu uradili, kako kasnije ne bi otišli kako su i došli na vlast, ulicom.

Merima Pulpan

pre 12 godina

Molim DS da zamoli sve građane da poslušaju radio FOKUS jer će posle izbora biti kasno za bilo kakav napor da se ide napred. Ovo što sam ja danas čula nije predizborni program. Ovo je nešto STRAŠNO !

nevena-ns

pre 12 godina

Tako su nam i pre 12 godina pricali oreformama do 2010, sad su produzili za jos 10 godina, posle ce da pricaju o viziji "Srbija 2030."... neka hvala.

Duki

pre 12 godina

Planovi...planovi...planovi...Šta je sa ostvarivanjem tih planova? Dokle ćemo slušati samo priče? Nikada nismo dočekali da se predizborne bajke od prošlih izbora obistine, A evo sad i novih!

MILAN PANTIC

pre 12 godina

Kakva MEGALOMANIJA!Da budes dozivotni predsednik,mozda da dobijes cin MARSALA!Jadan je ovaj nas narod kad mora uvek od dva ZLA da bira manje zlo!SRBIJO,koje je manje zlo,Tadic ili Nikolic?

demokrata_pazova

pre 12 godina

Ja sam pre 10 godina ocekivao da ce DS voditi Srbiju u dobrom pravcu, a sada ne postoji ni promil sumnje da su demokrate potpuno razocarale, pogotovo u poslednje 4 godine. Sada pokusavaju da nas ubede, da ako jos jednom ne dobiju mandat da nastave sa devastiranjem Srbije zajedno sa SPS-om, da ce pobediti vece “vece zlo”.

PRAVO NA REPLIKU

pre 12 godina

Ove 4 godine, demokrate nisu ozbiljno radile na obecanjima koja su nam davali, nisu ozbiljno radile na putu ka EU. Pridruzivanje Srbije EU je tada, kao i sada nista vise nego korisna floskula, a ne sustinsko opredeljenje. Da to nije tako, mi danas ne bi imali korupciju u svim drustvenim sferama i imali bi koegzistetnije zakone koji bi se primenjivali u praksi, ne bi ostali samo mrtvo slovo na papiru.

alex

pre 12 godina

kako nam je ex predsednik obisao sve stale,njive i fabrike preslo se na klasicnije izborne fore tipa prljavog vesa i pljuvanja. e pa namerno cu da glasam za nikolica samo da ne gledam manekena jos 4 godine!

golubovic

pre 12 godina

Hahaha, drage omladinske mreze lepo ste se organizovali. Omladina DSa salje pozitivne komentare i omladina SNSa puca negativne lajkove na njih! Ama svaki komentar ima skoro slican broj pozivitnih i negativnih lajkova. Bravo, i to je nesto. Blejati uz kompjuter i kliktati levo ili desno u zavisnosti kakva komanda bude poslata. E moji roboti od omladine lepu buducnost sebi krojite...

nesa o

pre 12 godina

sadasnja vlast nije u stanju sa ovim ljudima da zavrsi zapocete reforme.njima je bio slogan sto gore tim bolje e pa dosta je bilo toga.

Vanja

pre 12 godina

Ne znam ko bi uopste pri zdravoj pameti glasao za Tomu koji prica svaki drugi dan drugu pricu i ne zna da se ponasa ni za skupstinskom govornicom!Zar takvom coveku da poverim svoju drzavu?

Jasmina

pre 12 godina

Za svake reforme je potrebno odredjeno vreme, a za nasu zemlju je potrebno bas dosta vremena s obzirom na to da smo prosli sankcije i bombardovanje.Ne sumnjam da ce reforme koje su zapocete biti i zavrsene jer na njima rade strucni kadrovi.

Жан Клод Ван Дам

pre 12 godina

Коректна изјава Бориса Тадића. Поред свих тешкоћа око Косова и финансиске кризе ДС иако није урадила довољно(увек може боље) успела је да одржи мир на трусном Балкану. Оно што их краси у овој кампањи су конкретни планови и опрезнији су што се тиче обећања.

Србијо чујемо ли се!

pre 12 godina

Људи, ако већ треба да упоређујемо странке, упорећујмо их по енергији и озбиљности. ДС и Борис Тадић су са највише енергије ушла у ову кампању и шире ту енергију људима са којима долазе у блиске контакте. Не дају велика обећања, већ говоре да ће требати много да се ради и да су вољни да раде. Остали причају празне приче и своју кампању заснивају на критикама које је лако исконструисати јер чак и моја баба уме да критикује. За разлику од критике много је теже направити реформу и покренути један сегмент друштва.

Nevena

pre 12 godina

Dopada mi se nacin na koji Tadic vodi politiku.Posle mnogo godina imamo na vlasti nekoga ko probleme ne resava na silu nego na miran nacin.Moj glas ide Tadicu!

NemanjaBB

pre 12 godina

To je jos samo 2 mandata. Nema sanse BoTa, pogubio si se nacisto.

Ocekivao sam da kazes "samo da SNS ne bude jos 8 god na vlasti i sve ce da bude bajno sjajno"... :)

marija

pre 12 godina

Izadji i BORIS SE ! Samo napred Tadicu nemas protiv kandidata! Mislim niko normalan nece da galas za nekog ko je bio za seselja pa ga je prodao, ko je pretio u skupstini kako ce za jednog ubijenog Srbina da ubije na hiljade muslimana, ko je lepi ulicu Ratka Mladica, a onda je shvatio da je to lose, neko ko je prodava maglu gradjanima da ako on dodje na valsi hleba ce biti 3 dinara, neko je rekao kako cemo biti crna rupa u EU, A SADA JE TOBOZ SVIM SRCEM ZA EU ! Politicar koji strajkuje gladju! Koji je reko da je Velimir ilic budzovan koga oni nemaju u stranci a on im je drugi na listi ! O Boze sta jos ima sto je odvalio !!! Ne dao nam Bog da nam on bude predsednik !!!

Taša

pre 12 godina

Што волите да нападате овог јадног Бориса, баш ми га жао, па није човек крив што је криза у свету. Није само код нас лоше, лоше је у целом свету, ал ипак Борис улаже све напоре да очува већ постојећа радна места и створи услове за нова радна места. Искрено се надам да ће остварити своје циљеве.

ozbiljan

pre 12 godina

A sta ste radili dosada? Koliko ste kostali ovu zemlju dok ste bili na vlasti? Mnogo ste putovali po planeti, pa niste imali vremena za ovu stvar?Sada ce te reformisati isto kao sto ste otvorili 200.000 radnih mesta? Zaista neozbiljno.

ciao

pre 12 godina

Neka hvala, sve sto ste DS radi ovih 12 godina je u interesu kapitala a ne građana (videti samo koliko se standard srozao).Još malo pa će investitori iz Tajlanda povlačiti svoje kompanije u Srbiju...

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

novica52

pre 12 godina

Sve što je Tadić rekao manje više zalažu se sve stranke i nude različite puteve da se do toga stigne. I Tadić priča lepe želje o kojima svi mi maštamo i to već poslednji četri godine. I ima na jednom plakatu slika čelnika DS ispod koga piše " njima je dobro a vama ". E to je problem predsedniće, osam godina vodiš ovu državu , vedriš i oblačiš ali si malo uradio za ovaj narod a mnogo za elitu oko tebe.Elita će te i sada glasati jer njima je dobro ali narod jok.Narod neće više da veruje u obećanja, tražimo konkretna dela.

teget crveni sarkazam

pre 12 godina

Kakva ironija-tek 2020. godine. Dakle, misle po jos dva mandata. Ma daj, mora da se Tadic sali sa nama. Pa ako nastavimo sa njima i sa ovakvim padanjem i propadanjem, ima da nas na sledecem popisu bude manje za ceo jedan Beograd, a ne NIs kao sada.
Ma dajte molim vas, nemojmo dozvoliti da nas ova njihova obecanja opet 'napale', pa nasednemo. Dosta je vise statickog ponasanja, ma previse ga je.

marko bosanac

pre 12 godina

Verujem da imaju plan za to sto pricaju,ali problem je sto su i ranije imali namere i planove,a malo toga je ostvareno.I mislim da za velike reforme treba da se pitaju sve politicke i strucne snage u drzavi,ne bi trebalo samo jedna.

novica52

pre 12 godina

Sve što je Tadić rekao manje više zalažu se sve stranke i nude različite puteve da se do toga stigne. I Tadić priča lepe želje o kojima svi mi maštamo i to već poslednji četri godine. I ima na jednom plakatu slika čelnika DS ispod koga piše " njima je dobro a vama ". E to je problem predsedniće, osam godina vodiš ovu državu , vedriš i oblačiš ali si malo uradio za ovaj narod a mnogo za elitu oko tebe.Elita će te i sada glasati jer njima je dobro ali narod jok.Narod neće više da veruje u obećanja, tražimo konkretna dela.

teget crveni sarkazam

pre 12 godina

Kakva ironija-tek 2020. godine. Dakle, misle po jos dva mandata. Ma daj, mora da se Tadic sali sa nama. Pa ako nastavimo sa njima i sa ovakvim padanjem i propadanjem, ima da nas na sledecem popisu bude manje za ceo jedan Beograd, a ne NIs kao sada.
Ma dajte molim vas, nemojmo dozvoliti da nas ova njihova obecanja opet 'napale', pa nasednemo. Dosta je vise statickog ponasanja, ma previse ga je.

ozbiljan

pre 12 godina

A sta ste radili dosada? Koliko ste kostali ovu zemlju dok ste bili na vlasti? Mnogo ste putovali po planeti, pa niste imali vremena za ovu stvar?Sada ce te reformisati isto kao sto ste otvorili 200.000 radnih mesta? Zaista neozbiljno.

ciao

pre 12 godina

Neka hvala, sve sto ste DS radi ovih 12 godina je u interesu kapitala a ne građana (videti samo koliko se standard srozao).Još malo pa će investitori iz Tajlanda povlačiti svoje kompanije u Srbiju...

marko bosanac

pre 12 godina

Verujem da imaju plan za to sto pricaju,ali problem je sto su i ranije imali namere i planove,a malo toga je ostvareno.I mislim da za velike reforme treba da se pitaju sve politicke i strucne snage u drzavi,ne bi trebalo samo jedna.

NemanjaBB

pre 12 godina

To je jos samo 2 mandata. Nema sanse BoTa, pogubio si se nacisto.

Ocekivao sam da kazes "samo da SNS ne bude jos 8 god na vlasti i sve ce da bude bajno sjajno"... :)

Vanja

pre 12 godina

Ne znam ko bi uopste pri zdravoj pameti glasao za Tomu koji prica svaki drugi dan drugu pricu i ne zna da se ponasa ni za skupstinskom govornicom!Zar takvom coveku da poverim svoju drzavu?

nesa o

pre 12 godina

sadasnja vlast nije u stanju sa ovim ljudima da zavrsi zapocete reforme.njima je bio slogan sto gore tim bolje e pa dosta je bilo toga.

marija

pre 12 godina

Izadji i BORIS SE ! Samo napred Tadicu nemas protiv kandidata! Mislim niko normalan nece da galas za nekog ko je bio za seselja pa ga je prodao, ko je pretio u skupstini kako ce za jednog ubijenog Srbina da ubije na hiljade muslimana, ko je lepi ulicu Ratka Mladica, a onda je shvatio da je to lose, neko ko je prodava maglu gradjanima da ako on dodje na valsi hleba ce biti 3 dinara, neko je rekao kako cemo biti crna rupa u EU, A SADA JE TOBOZ SVIM SRCEM ZA EU ! Politicar koji strajkuje gladju! Koji je reko da je Velimir ilic budzovan koga oni nemaju u stranci a on im je drugi na listi ! O Boze sta jos ima sto je odvalio !!! Ne dao nam Bog da nam on bude predsednik !!!

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

Taša

pre 12 godina

Што волите да нападате овог јадног Бориса, баш ми га жао, па није човек крив што је криза у свету. Није само код нас лоше, лоше је у целом свету, ал ипак Борис улаже све напоре да очува већ постојећа радна места и створи услове за нова радна места. Искрено се надам да ће остварити своје циљеве.

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

Nevena

pre 12 godina

Dopada mi se nacin na koji Tadic vodi politiku.Posle mnogo godina imamo na vlasti nekoga ko probleme ne resava na silu nego na miran nacin.Moj glas ide Tadicu!

golubovic

pre 12 godina

Hahaha, drage omladinske mreze lepo ste se organizovali. Omladina DSa salje pozitivne komentare i omladina SNSa puca negativne lajkove na njih! Ama svaki komentar ima skoro slican broj pozivitnih i negativnih lajkova. Bravo, i to je nesto. Blejati uz kompjuter i kliktati levo ili desno u zavisnosti kakva komanda bude poslata. E moji roboti od omladine lepu buducnost sebi krojite...

Жан Клод Ван Дам

pre 12 godina

Коректна изјава Бориса Тадића. Поред свих тешкоћа око Косова и финансиске кризе ДС иако није урадила довољно(увек може боље) успела је да одржи мир на трусном Балкану. Оно што их краси у овој кампањи су конкретни планови и опрезнији су што се тиче обећања.

Србијо чујемо ли се!

pre 12 godina

Људи, ако већ треба да упоређујемо странке, упорећујмо их по енергији и озбиљности. ДС и Борис Тадић су са највише енергије ушла у ову кампању и шире ту енергију људима са којима долазе у блиске контакте. Не дају велика обећања, већ говоре да ће требати много да се ради и да су вољни да раде. Остали причају празне приче и своју кампању заснивају на критикама које је лако исконструисати јер чак и моја баба уме да критикује. За разлику од критике много је теже направити реформу и покренути један сегмент друштва.

Jasmina

pre 12 godina

Za svake reforme je potrebno odredjeno vreme, a za nasu zemlju je potrebno bas dosta vremena s obzirom na to da smo prosli sankcije i bombardovanje.Ne sumnjam da ce reforme koje su zapocete biti i zavrsene jer na njima rade strucni kadrovi.

Vekaveca

pre 12 godina

Nemojte ko Boga vas molim više išta u Srbiji da reformišete. Svi smo videli vaše reforme, tako što smo zatekli gore stanje nego pre njih.

Svetislav

pre 12 godina

Prođe meni život a ne samo mladost sa ovakvim vođama i ovakvim njihovim planpvima. Svaki put se boljitak odlaže za 10-tak godina. Nesposobnjakovići! Punih 12 godina tapkamo u mestu.

Urgente

pre 12 godina

Zamislite da građanin Tadić kaže da imaju tim da završe započeto. Bilo im je malo 12 godina, pa traže novu podršku, neka hvala, hitno neka odu.

Pamtim,ne zaboravljam

pre 12 godina

Do danas sam mislio da je Putin prvak sveta u zelji za vlascu.Sada vidim da je dobio konkurenta.On ce biti na vlasti 5+5+6=16 godina, a Vi zelite 4+4+8= 16 god.Bas ga " preceraste".

Bager

pre 12 godina

Dokle DS i Tadić zamajavaju ovaj narod?! Pa, zar oni misle da će nas opet prevariti?! Neka priznaju da ništa nisu uradili, kako kasnije ne bi otišli kako su i došli na vlast, ulicom.

nevena-ns

pre 12 godina

Tako su nam i pre 12 godina pricali oreformama do 2010, sad su produzili za jos 10 godina, posle ce da pricaju o viziji "Srbija 2030."... neka hvala.

Clark Kenta

pre 12 godina

Нема сигурности без економског развоја, нема економског развоја без инвестиција, нема сигурности и економског развоја без ангажовања људи и њихових идеја, и предузетништва у Србији.

Nata

pre 12 godina

Cesto je nama, Srbima, ponestajalo strpljnja. Nadam se da ce ovaj covek ubediti i motivisati i ostale, kao sto je i mene, da ce uz malo strpljenja, volje i znanja Srbija biti bolje mesto za zivot!

Cane

pre 12 godina

Treba doziveti 2020. godinu, odnosno preziveti jos tih 8 godina. Sa ovakvom vlascu mnogi gradjani tesko da ce uspeti u tome. Nemamo vise vremena za cekanje. Dobar deo zivota nam je prosao u iscekivanju tog "boljeg sutra", koje nikako da dodje, a sad da cekamo jos 8 godina. Ma 8 meseci je previse, a kamo li 8 godina.
Zbog toga moj glas ide listi "Pokrenimo Srbiju" i Tomislavu Nikolicu za predsednika.

demokrata_pazova

pre 12 godina

Ja sam pre 10 godina ocekivao da ce DS voditi Srbiju u dobrom pravcu, a sada ne postoji ni promil sumnje da su demokrate potpuno razocarale, pogotovo u poslednje 4 godine. Sada pokusavaju da nas ubede, da ako jos jednom ne dobiju mandat da nastave sa devastiranjem Srbije zajedno sa SPS-om, da ce pobediti vece “vece zlo”.

PRAVO NA REPLIKU

pre 12 godina

Ove 4 godine, demokrate nisu ozbiljno radile na obecanjima koja su nam davali, nisu ozbiljno radile na putu ka EU. Pridruzivanje Srbije EU je tada, kao i sada nista vise nego korisna floskula, a ne sustinsko opredeljenje. Da to nije tako, mi danas ne bi imali korupciju u svim drustvenim sferama i imali bi koegzistetnije zakone koji bi se primenjivali u praksi, ne bi ostali samo mrtvo slovo na papiru.

alex

pre 12 godina

kako nam je ex predsednik obisao sve stale,njive i fabrike preslo se na klasicnije izborne fore tipa prljavog vesa i pljuvanja. e pa namerno cu da glasam za nikolica samo da ne gledam manekena jos 4 godine!

chedista

pre 12 godina

nije Boris toliko dobar, koliko je njegova potencijalna "konkurencija" loša, bezidejna, bezvizionarska i što je najgore- bestidna.

MILAN PANTIC

pre 12 godina

Kakva MEGALOMANIJA!Da budes dozivotni predsednik,mozda da dobijes cin MARSALA!Jadan je ovaj nas narod kad mora uvek od dva ZLA da bira manje zlo!SRBIJO,koje je manje zlo,Tadic ili Nikolic?

Duki

pre 12 godina

Planovi...planovi...planovi...Šta je sa ostvarivanjem tih planova? Dokle ćemo slušati samo priče? Nikada nismo dočekali da se predizborne bajke od prošlih izbora obistine, A evo sad i novih!

Merima Pulpan

pre 12 godina

Molim DS da zamoli sve građane da poslušaju radio FOKUS jer će posle izbora biti kasno za bilo kakav napor da se ide napred. Ovo što sam ja danas čula nije predizborni program. Ovo je nešto STRAŠNO !

Nikolina

pre 12 godina

Kakvu politiku vodiš još uvek nisam uspela da shvatim ali da čekam 2020. godinu, neka hvala ja bih sada da živim ako može.

Veštica

pre 12 godina

Nemojte molim vas ni u kakvom smislu da išta više menjate ni na dobro ni na loše, samo ne pipajte više ništa jer kad god obećate nešto dobro ono ispadne gore da ne može gore biti.

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

marija

pre 12 godina

Izadji i BORIS SE ! Samo napred Tadicu nemas protiv kandidata! Mislim niko normalan nece da galas za nekog ko je bio za seselja pa ga je prodao, ko je pretio u skupstini kako ce za jednog ubijenog Srbina da ubije na hiljade muslimana, ko je lepi ulicu Ratka Mladica, a onda je shvatio da je to lose, neko ko je prodava maglu gradjanima da ako on dodje na valsi hleba ce biti 3 dinara, neko je rekao kako cemo biti crna rupa u EU, A SADA JE TOBOZ SVIM SRCEM ZA EU ! Politicar koji strajkuje gladju! Koji je reko da je Velimir ilic budzovan koga oni nemaju u stranci a on im je drugi na listi ! O Boze sta jos ima sto je odvalio !!! Ne dao nam Bog da nam on bude predsednik !!!

sole

pre 12 godina

Najveci plus kod Borisa je sto daje realna obecanja, a to je da ce Srbija biti uredjenija kao drzava tek oko 2020 godine. Ipak se jos uvek osecaju posledice iz Nikolicevog vremena. Zato su u nasoj zemlji reforme dugotrajana proces i moramo biti stpljivi. Ipak nam je danas bolje nego 90-tih.

Nevena

pre 12 godina

Dopada mi se nacin na koji Tadic vodi politiku.Posle mnogo godina imamo na vlasti nekoga ko probleme ne resava na silu nego na miran nacin.Moj glas ide Tadicu!

Taša

pre 12 godina

Што волите да нападате овог јадног Бориса, баш ми га жао, па није човек крив што је криза у свету. Није само код нас лоше, лоше је у целом свету, ал ипак Борис улаже све напоре да очува већ постојећа радна места и створи услове за нова радна места. Искрено се надам да ће остварити своје циљеве.

Vanja

pre 12 godina

Ne znam ko bi uopste pri zdravoj pameti glasao za Tomu koji prica svaki drugi dan drugu pricu i ne zna da se ponasa ni za skupstinskom govornicom!Zar takvom coveku da poverim svoju drzavu?

Србијо чујемо ли се!

pre 12 godina

Људи, ако већ треба да упоређујемо странке, упорећујмо их по енергији и озбиљности. ДС и Борис Тадић су са највише енергије ушла у ову кампању и шире ту енергију људима са којима долазе у блиске контакте. Не дају велика обећања, већ говоре да ће требати много да се ради и да су вољни да раде. Остали причају празне приче и своју кампању заснивају на критикама које је лако исконструисати јер чак и моја баба уме да критикује. За разлику од критике много је теже направити реформу и покренути један сегмент друштва.

Жан Клод Ван Дам

pre 12 godina

Коректна изјава Бориса Тадића. Поред свих тешкоћа око Косова и финансиске кризе ДС иако није урадила довољно(увек може боље) успела је да одржи мир на трусном Балкану. Оно што их краси у овој кампањи су конкретни планови и опрезнији су што се тиче обећања.

Jasmina

pre 12 godina

Za svake reforme je potrebno odredjeno vreme, a za nasu zemlju je potrebno bas dosta vremena s obzirom na to da smo prosli sankcije i bombardovanje.Ne sumnjam da ce reforme koje su zapocete biti i zavrsene jer na njima rade strucni kadrovi.

novica52

pre 12 godina

Sve što je Tadić rekao manje više zalažu se sve stranke i nude različite puteve da se do toga stigne. I Tadić priča lepe želje o kojima svi mi maštamo i to već poslednji četri godine. I ima na jednom plakatu slika čelnika DS ispod koga piše " njima je dobro a vama ". E to je problem predsedniće, osam godina vodiš ovu državu , vedriš i oblačiš ali si malo uradio za ovaj narod a mnogo za elitu oko tebe.Elita će te i sada glasati jer njima je dobro ali narod jok.Narod neće više da veruje u obećanja, tražimo konkretna dela.

NemanjaBB

pre 12 godina

To je jos samo 2 mandata. Nema sanse BoTa, pogubio si se nacisto.

Ocekivao sam da kazes "samo da SNS ne bude jos 8 god na vlasti i sve ce da bude bajno sjajno"... :)

teget crveni sarkazam

pre 12 godina

Kakva ironija-tek 2020. godine. Dakle, misle po jos dva mandata. Ma daj, mora da se Tadic sali sa nama. Pa ako nastavimo sa njima i sa ovakvim padanjem i propadanjem, ima da nas na sledecem popisu bude manje za ceo jedan Beograd, a ne NIs kao sada.
Ma dajte molim vas, nemojmo dozvoliti da nas ova njihova obecanja opet 'napale', pa nasednemo. Dosta je vise statickog ponasanja, ma previse ga je.

golubovic

pre 12 godina

Hahaha, drage omladinske mreze lepo ste se organizovali. Omladina DSa salje pozitivne komentare i omladina SNSa puca negativne lajkove na njih! Ama svaki komentar ima skoro slican broj pozivitnih i negativnih lajkova. Bravo, i to je nesto. Blejati uz kompjuter i kliktati levo ili desno u zavisnosti kakva komanda bude poslata. E moji roboti od omladine lepu buducnost sebi krojite...

ciao

pre 12 godina

Neka hvala, sve sto ste DS radi ovih 12 godina je u interesu kapitala a ne građana (videti samo koliko se standard srozao).Još malo pa će investitori iz Tajlanda povlačiti svoje kompanije u Srbiju...

marko bosanac

pre 12 godina

Verujem da imaju plan za to sto pricaju,ali problem je sto su i ranije imali namere i planove,a malo toga je ostvareno.I mislim da za velike reforme treba da se pitaju sve politicke i strucne snage u drzavi,ne bi trebalo samo jedna.

ozbiljan

pre 12 godina

A sta ste radili dosada? Koliko ste kostali ovu zemlju dok ste bili na vlasti? Mnogo ste putovali po planeti, pa niste imali vremena za ovu stvar?Sada ce te reformisati isto kao sto ste otvorili 200.000 radnih mesta? Zaista neozbiljno.

chedista

pre 12 godina

nije Boris toliko dobar, koliko je njegova potencijalna "konkurencija" loša, bezidejna, bezvizionarska i što je najgore- bestidna.

nesa o

pre 12 godina

sadasnja vlast nije u stanju sa ovim ljudima da zavrsi zapocete reforme.njima je bio slogan sto gore tim bolje e pa dosta je bilo toga.

Duki

pre 12 godina

Planovi...planovi...planovi...Šta je sa ostvarivanjem tih planova? Dokle ćemo slušati samo priče? Nikada nismo dočekali da se predizborne bajke od prošlih izbora obistine, A evo sad i novih!

Bager

pre 12 godina

Dokle DS i Tadić zamajavaju ovaj narod?! Pa, zar oni misle da će nas opet prevariti?! Neka priznaju da ništa nisu uradili, kako kasnije ne bi otišli kako su i došli na vlast, ulicom.

Merima Pulpan

pre 12 godina

Molim DS da zamoli sve građane da poslušaju radio FOKUS jer će posle izbora biti kasno za bilo kakav napor da se ide napred. Ovo što sam ja danas čula nije predizborni program. Ovo je nešto STRAŠNO !

Vekaveca

pre 12 godina

Nemojte ko Boga vas molim više išta u Srbiji da reformišete. Svi smo videli vaše reforme, tako što smo zatekli gore stanje nego pre njih.

Svetislav

pre 12 godina

Prođe meni život a ne samo mladost sa ovakvim vođama i ovakvim njihovim planpvima. Svaki put se boljitak odlaže za 10-tak godina. Nesposobnjakovići! Punih 12 godina tapkamo u mestu.

demokrata_pazova

pre 12 godina

Ja sam pre 10 godina ocekivao da ce DS voditi Srbiju u dobrom pravcu, a sada ne postoji ni promil sumnje da su demokrate potpuno razocarale, pogotovo u poslednje 4 godine. Sada pokusavaju da nas ubede, da ako jos jednom ne dobiju mandat da nastave sa devastiranjem Srbije zajedno sa SPS-om, da ce pobediti vece “vece zlo”.

PRAVO NA REPLIKU

pre 12 godina

Ove 4 godine, demokrate nisu ozbiljno radile na obecanjima koja su nam davali, nisu ozbiljno radile na putu ka EU. Pridruzivanje Srbije EU je tada, kao i sada nista vise nego korisna floskula, a ne sustinsko opredeljenje. Da to nije tako, mi danas ne bi imali korupciju u svim drustvenim sferama i imali bi koegzistetnije zakone koji bi se primenjivali u praksi, ne bi ostali samo mrtvo slovo na papiru.

alex

pre 12 godina

kako nam je ex predsednik obisao sve stale,njive i fabrike preslo se na klasicnije izborne fore tipa prljavog vesa i pljuvanja. e pa namerno cu da glasam za nikolica samo da ne gledam manekena jos 4 godine!

MILAN PANTIC

pre 12 godina

Kakva MEGALOMANIJA!Da budes dozivotni predsednik,mozda da dobijes cin MARSALA!Jadan je ovaj nas narod kad mora uvek od dva ZLA da bira manje zlo!SRBIJO,koje je manje zlo,Tadic ili Nikolic?

nevena-ns

pre 12 godina

Tako su nam i pre 12 godina pricali oreformama do 2010, sad su produzili za jos 10 godina, posle ce da pricaju o viziji "Srbija 2030."... neka hvala.

Clark Kenta

pre 12 godina

Нема сигурности без економског развоја, нема економског развоја без инвестиција, нема сигурности и економског развоја без ангажовања људи и њихових идеја, и предузетништва у Србији.

Urgente

pre 12 godina

Zamislite da građanin Tadić kaže da imaju tim da završe započeto. Bilo im je malo 12 godina, pa traže novu podršku, neka hvala, hitno neka odu.

Nata

pre 12 godina

Cesto je nama, Srbima, ponestajalo strpljnja. Nadam se da ce ovaj covek ubediti i motivisati i ostale, kao sto je i mene, da ce uz malo strpljenja, volje i znanja Srbija biti bolje mesto za zivot!

Pamtim,ne zaboravljam

pre 12 godina

Do danas sam mislio da je Putin prvak sveta u zelji za vlascu.Sada vidim da je dobio konkurenta.On ce biti na vlasti 5+5+6=16 godina, a Vi zelite 4+4+8= 16 god.Bas ga " preceraste".

Cane

pre 12 godina

Treba doziveti 2020. godinu, odnosno preziveti jos tih 8 godina. Sa ovakvom vlascu mnogi gradjani tesko da ce uspeti u tome. Nemamo vise vremena za cekanje. Dobar deo zivota nam je prosao u iscekivanju tog "boljeg sutra", koje nikako da dodje, a sad da cekamo jos 8 godina. Ma 8 meseci je previse, a kamo li 8 godina.
Zbog toga moj glas ide listi "Pokrenimo Srbiju" i Tomislavu Nikolicu za predsednika.

Nikolina

pre 12 godina

Kakvu politiku vodiš još uvek nisam uspela da shvatim ali da čekam 2020. godinu, neka hvala ja bih sada da živim ako može.

Veštica

pre 12 godina

Nemojte molim vas ni u kakvom smislu da išta više menjate ni na dobro ni na loše, samo ne pipajte više ništa jer kad god obećate nešto dobro ono ispadne gore da ne može gore biti.