Politika

Ponedeljak, 09.04.2012.

19:53

Dodik: Jovanović da ne pređe cenzus

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik , gostujući na TV B92, rekao da ne bi voleo da koalicija Preokret pređe cenzus na izborima.

Izvor: B92

Dodik: Jovanoviæ da ne preðe cenzus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Vukas

pre 12 godina

Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!
(nada zadnja umire, 10. april 2012 12:26)

Nije to bas tako.Granice oba entiteta(vecina njih) su formirane na frontu u borbama.Te granice je u Dejtonu priznao citav svijet.Posle borbi sta se desavalo u oba entiteta ukljucujuci ratne zlocine i etnicka ciscenja su djelo pojedinaca i organizovanih grupa za koje one moraju da odgovaraju.Tako da Cedo nikako ne moze biti u pravu.

nada zadnja umire

pre 12 godina

Prosto mi je neverovatno da se Dodik, pred. RS, meša u izbore u drugoj državi (za sad, posle ko zna)! Ako bi sada Meri Vorlik izašla pred TV i rekla da podršku daje Č. Jovanoviću, a da bi želela da Košutnica ili Nikolić ne pređu cenzus, vi biste je rastrgli vašim komentarima (za sve ostalo možete da joj pljunete pod prozor). To je stvarno nekorektno, a da ne govorim koliko bi to moglo pozitivno/negativno uticati na volju birača, a samim tim i na rezultat LDP, jer je jedino njega prozvao g. Dodik.
S druge strane, većina vas, komentatora, optužuje Č. Jovanovića za nekakvo izdajništvo, jer se ne slaže sa politikom, koja se vodi. Albert Ajnštajn je rekao da ne možemo rešavati probleme istim razmišljanjem, kao što smo ga imali kad smo problem napravili. S obzirom da živimo relativno loše, i u RS i u Srbiji, kako onda možemo da podržimo politiku, koja nas je dovela do tog stanja. Džaba nam čuvari srpstva, kad ništa od tog nemamo.
Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!

Antonio

pre 12 godina

Ceda veci kompliment nije mogao da dobije.Jednostavno,kad pogleda kakva je ********** protiv njega,moze biti 100% siguran da je na ispravnom putu.

pera-nis

pre 12 godina

samo da podsetim ljubitelje ovog politicara brdjanskih manira. da je republika srbska genocidna tvorevina rekao je dodik a ne jovanovic. da podsetim , na izjavu dodika da su karadzic i mladic stvorili r.srpsku, jovanovic je rekao da to znaci da je r.srpska genocidna tvorevina jer se ovoj dvojici sudi za genocid.da je dodik rekao da su srbi iz bosne stvorili r.srpsku ne bi bilo nikakvog komentara od strane jovanovica. njegovo laprdanje u emisiji je samo podiglo rejting jovanovicu, sto je dobro, jer postoji ono, da svakog koga dodik kudi treba uvazavati kao postenog coveka.........

kenny

pre 12 godina

Na prvu loptu, Dodikove reči su me iznervirale ali ipak je činjenica da je to plus za PREOKRET! Taj koga on podržava nek se brine, mi imamo podršku prosvećenih, kulturnih i obrazovanih građana, čini mi se da on tu ne pripada . Istina je naša pobeda!

racerx

pre 12 godina

Hvala bogu da ti i Jovanovic nemate dodirne tacke.
(racerx, 9. april 2012 20:18)
# Link komentara
Preporučujem (+102)
Ne preporučujem (-23)

samo da pojasnim nesto, posto izgleda da me niste shvatili bas najbolje.
Kada sam rekao hvala bogu, mislio sam hvala bogu sto nemamo u Beogradu bas tolike medjede na visokim polozajima, poput Dodika. Nasi jeste da su iste lopovcine, ali su ipak malo kulturniji.
Ta cuvena krajiska bahatost, koja je kod Dodika jos donekle i zauzdana, ali ne u potpunosti, ih je i kostala rata, jer vazda su bili najhrabriji, najjaci, najpametniji, najglasniji...

Ovoj Srbiji je red da se opameti i da shvati gde je i shta je i u kom dobu se nalazi. Da shvati da saveznika nema, jer Rusija i Kina to nisu, za sve one koji imaju secanje ko zlatna ribica, samo bih podsetio da nismo dobili nikakvu pomoc od njih, cak ni kada je Kineska ambasada sravljena, a njihovi gradjani pobijeni. O Rusima reci ne treba trositi.
Nama je Nemacka dala donacije nekoliko desetina puta vece, nego Kina i Rusija zajedno!
Kako saveznike nemamo, red je da se priklonimo najjacima trenutno i da cutimo i gledamo svoja posla, a ne da smo najglasniji i trazimo tucu tamo gde je ne mozemo dobiti.

Treba da pogledamo situaciju racionalno i da shvatimo da Kosovo vise nije deo Srbije, ne od juce, ne od prekjuce, vec od momenta kada smo potpisali Kumanovski sporazum i kada se nasa vojska povukla sa njega. A i do tada je upravo ta vojska bila jedini cinilac, koji je Kosovo drzao u sastavu Srbije, posto su Kosovari prodali najveci deo nekretnina Albancima i otisli odande!
Oni koji danas ne daju Kosovo i kojima su usta puna Kosova i patriotizma su isti oni koji ga nisu dali za patike kada je moj grad demoliran zbog laznog patriotizma, ili isti oni koji su rado dali svoj ponos i obraz za sadnice japanskih tresnji.

Iako vise nije nase, i dalje postoji sansa da ga jednog dana povratimo, ali ako nastavimo sa ovakvom autisticnom politikom, taj dan nikada nece doci!!!

Deki

pre 12 godina

@Svi svi svi, zar stvarno tako razmisljas? Vuk nije tu zbog ravne gore i jake srbije. Ako neko treba da se hapsi definitivno si pogresno ljude pobrojao.
Ako oni budu na vlasti, ovakva srbija nece da postoji-postojace rasparcana zemljica veciti kandidat za eu.

vladimir

pre 12 godina

Doticni gospodin je nekada pricao sasvim druge price,a onda je dobio vlast a time i mogucnost da stekne veliki novac sto je on obilato i iskoristio za sebe i clanove svoje familije.Posto nije bilo bas sve legalno normalno da je promenio plocu jer RS dozivjava kao svoj licni posed gde je neprikosnoveni gazda.Ima sve na internetu samo treba da se procita i vidi.Neka je samo deset posto tacno pa je mnogo.Ali to je problem RS i njenih gradjana pa ako im je dobar nemam nista protiv,a nas da ostavi na miru i da se ne mesa tamo gde mu nije mesto.

prevareni glasac

pre 12 godina

@(Hasim Jovanovic, 9. april 2012 20:38)

Svaka cast!

Pitanje je samo zasto u Srbiji ne postoji ni jedan novinar (bar ne na glasilima sa nacionalnom frekvencijom) koji bi o ovim cinjenicama trazio komentar nekoga iz LDP-a?
Takodje, kad je kampanja u pitanju, tj. koliko ona kosta i ko to placa, zar time ne bi treblo da se bavi neki drzavni organ ili sluzba?!

zoran

pre 12 godina

@VLADIMIR LDP..

Majstore, koja funkcija te čeka posle izbora ?
Tako zastupaš tvog guraua, mesiju, na raznim stranicama, da ako prođete cenzus, zaslužio si mesto potparola stranke.
Ali pročitan ti je mesija, samo ponekog klinca još možete da navatate, koji nije dobro informisan.

Budan

pre 12 godina

E pa preći će! Tebi, Tadiću i Koštunici iz inata bre i do 10%!
(Dule BG, 9. april 2012 21:05)

Nemoj potcenjivati samog sebe, rejting nam je kud i kamo veci od navedenog procenta.

Svi svi svi

pre 12 godina

Ja sam do sada glasao za LDP ali sam rešio da ovaj put dam glas Vuku. :) Ravna gora pobediti mora. Kad budemo jedna država sa Srpskom Dodika ćemo da hapsimo, kao i Koštunicu. :)

Gledalac

pre 12 godina

Gospodine Dodik voleo bih da nam objasnite ZAŠTO ne podržavate Čedu,a podržavate Tadića?! Čeda nikada suštinski i NIJE bio protiv Tadića.(99% Tadićevih zakona u Skupštini Srbije je podržao).Tadić mu je i najbliža politička opcija,uostalom i sam je ne tako davno bio u rukovodstvu DS-a.Ja mislim da je to i normalno,pa neće Čeda valjda da podržava ovog novog kvazievropejca i prevrtljivog Nikolića!!

Sale

pre 12 godina

Secam se onog, po Cedu, porazavajuceg duela. Ceda je bio izgubljen u prostoru i vremenu, na kraju duela nije znao ni sta govori.
Zanimljiv je jedan od komentara koji pominje kampanju LDP-a. Bas me zanima ko finansira sve to - partije oko cenzusa URS i LDP imaju ubedljivo najskuplje kampanje.

Johny-bg

pre 12 godina

Bolje vodite racuna sta vasa ekipa iz Laktasa radi sa Komgrapom i desetinama hiljada kvadrata u najstrozem centru Beograda , ( namerno kazem vasa ekipa da ne kazem Vi ) , obidjite zatim vasu vilu na Dedinju vrednu par miliona eura i placeve na Fruskoj Gori, i pustite nas price o Cedomiru Jovanovicu.
Jel se tako brani "ugrozena Republika Srpska", preko desetina hiljada kvadrata Komgrapa, vile na dedinju i svega ostalog?
A da Milorade , Ceda vozi dzip i ima sat jel tako?
A mi da se pravimo naivni da ne znamo nista oko Komgrapa , desetina hiljada kvadrata i vila?
Ali o svemu tome ce se baviti jedna nova Evropska Vlada Srbije u kojoj ce biti mnogih iznenadjenja .
Mozda se bas Cedomir bude bavio time, nikad se ne zna Milorade.

pusti Cedu

pre 12 godina

Pusti Dodik Cedu,nego kako napreduje Komgrap iz Laktasa( bivsi iz Beograda, sa upravnom zgradom na Terazijama), vinogradi i ostali biznis sa bozijim covekom, vladikom iz Hercegovine.Ti si covek ozbiljan biznismen,ne ide da se bavis Cedom.Nije to tvoj nivo.

Dzordan

pre 12 godina

Ova Dodikova priča neodoljivo podseća na Slobine govore nakon legendarnih sastanaka predsednika tadašnjih republika, vođenih od Ohrida do Brda kod Kranja. Tada smo bili ponosni što naš predsednik dominira u verbalnom nadmetanju, naročito u odnosu na Hrvatskog... A onda je počeo rat!

wortha

pre 12 godina

sve i da se to dogodi, to nista sustinski nece promeniti. drugim recima, tvoja prica ostaje suplja i zatupljujuca, KAO sto si i potvrdio u tv duelu. ljudi nisu glasali za Zorana 10 godina, ali to sigurno ne znaci da nije bio u pravu. ovo govori jedino o tvom samopouzdanju ali i o cvrstini kostunicine i tadiceve tvorevine. gledaj i strepi

Miki

pre 12 godina

Ja sam do 99-e živeo na Kosovu, i ozbiljno sam razmišljao da glasam za preokret jer je jasno da će Kosovo na kraju biti nezavisno, i član UN. Ali posle Čedine ijave da je RS genocidna tvorevina neću, jer ne želim da na bilo koj način pomognem gašenje autonomije srpskom narodu u BIH koja NIJE GENOCIDNA TVOREVINA i koja ih štiti od islamizacije. Srbi koji su činili zlodela nek odgovaraju, a jasno jed a pripadnici drugih naroda koji su ubijeli i proganjali Srbe neće

Fenix

pre 12 godina

Novinarka je slabo odradila intervju, nije ga uspjela isprovocirati da napravi sou, jer je on jedini soumen medju politicarima. A sve sto je rekao za situaciju u BiH potpisujem i ne samo ja nego vecina Srba (a sve vise i Hrvata)u BiH. Cak i sama novinarka preko srpskih zrtava pobijenih u Sarajevu od strane muslimanskih fasista prelazi olako i apostrofira muslimanske zrtve. Gospodjo, verujte malo i suzama srpskih majki, ako imate srca. Sto se tice pak Cede, mislim da preteruje, iako ne odobravam Cedine istupe i poslednje izjave, mislim da i liberalne ideje moraju imati mesta u demokratskom drustvu (kad cak i fasisti i komunisti bez problema promovisu svoje ideje). Svestan sam ja da ce proci jos mnogo vremena dok se mi naucimo da postujemo i drugacija misljenja iako se ne slazemo sa njima, ali mislim ako nista da smo bar na dobrom putu, odnosno da se polako ali sigurno krecemo u dobrom pravcu. A lideri ko lideri i oni su obicni smrtnici, ne mogu oni zaustaviti procese a pogotovo ne vreme koje neumitno tece i rusi sve tabue, tajne i strahove kojima smo godinama, pa moze se reci i vekovima, kao narod placali jako veliki ceh.

Sunce Slobode

pre 12 godina

I ja bih jako voleo da URS i LDP ne predju cenzus. Ako bi DS pravio i sledecu Vladu to bi barem znacilo da ove dve stranke nece traziti nesrazmerno veliki broj ministarstava i UO, u odnosu na svojih 5,nesto% glasova. Dosta im je Apotekarska ustanova Beograd i Beograd put, kancelarija za mlade itd. Jedino ako bi agilni Jovo od Otoka trazio mesto upravnika centralnog zatvora treba mu izaci u susret, covek jednostavno zna posao.

mrš

pre 12 godina

Ko je ovaj Dodik da se meša u politiku u Srbiji? Neka gleda on šta se dešava u njegovom pašaluku, nek ne gura nos gde mu mesto nije. Isto ko Konuzin.

Knight XV

pre 12 godina

"Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađas svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj."

Simpatizeri LDP ne zastajkuju i imaju svoj cilj, nova politika sa dubokim sistemskim promenama u Srbiji.

Rajko

pre 12 godina

Mnogo je građana u Srbiji koji ne žele da Čeda pređe cenzus. Jedan sam od njih. Čovek je neodmeren u svemu, čak je i sa crkvom zaratio. u sve se meša i što zna i što ne zna. nadam se da je broj onih koji nisu za njega mnogo veći od 95%. Neki zaista ne bi trebalo da se bave politikom.

sasa jokic

pre 12 godina

Cenis sta je Kostunica uradio za Republiku Srpsku, kupio je mobilnu telefoniju zaduzivsi se 700 miliona. Zasto? Pa zato sto je tamo ogranak ratno zlocinackog udruzenja! To sto Ti ne bi voleo da Ceda predje cenzus govori da je On dobra opcija za Srbiju.

Sremac za Srbiju ispred svega

pre 12 godina

Volim mnoge stvari za koje se LDP zalaze (npr. demokratiju i Evropu).

Ali nikada necu glasati za njih jer nisu za jedinstvenu i jaku SRBIJU! Da se LDP pita, i onako mala Srbija bi sutra bila 4-5 drzavica, tako da se slazem sa Dodikom da je DS, pa i SNS, najbolja opcija ovih dana.

Beograđanin

pre 12 godina

Iskreno, niko na ovim izborima nije dobar izbor, pa mora da se gleda ko je manje zlo... S' obzirom da je Kosovo izgubljeno 2000. godine, dolaskom DOS-a, u redu je da se prizna loša politika posle 2000. godine i da se reši više ta beda, da se spreči dalje bacanje para ništa...i najbitnije, da se više maknemo iz mesta. Ok je deo gde se priznaje sve što je realnost, al' je loš deo sa EU...
A što se tiče Dodika, isti je kao i svi: politikant - poslednji školovani političari su iz doba Miloševića, samo što ovaj ne ume čak ni da se ponaša. Bosna mora biti celovita, takva je od '45. i treba da je takva, treba prekinuti loše odnose među nama bratskim Slovenima...Nije teško. Samo malo uključiti ono između ušiju.

olga

pre 12 godina

Koga ovde uopšte interesuje Dodik.To šta bi on voleo neće proći.On je nestabilnost za Bosnu i to radi tendenciozno da bi otcepio Republiku Srpsku

Joki

pre 12 godina

Bilo bi JAKO lepo kad bi nos drzali tamo preko drine. Mladost su mi pojele vase krajine , koridori , autnomne oblasti i sl. U godinama ludila od mene se ocekivalo da ostavim kosti u bosnskim vrletima a od mojih roditelja da zive sa dve DM mesecno. I sad ces ti ovde da mi biras predsednika, sram te bilo. Ako Zukorlic dobije jedan glas znaj Milorade da ga je dobio od Beogradjanina Srbina starog 43 godine a da je razlog taj da tebi bude neprijatno.

dejan

pre 12 godina

@matko

lol intelektualni nokaut od cede jovanovica,vazi....
taj ceda samo imitira djindjica i nista vise,a nije mu ni do kolena...
moja keva je radila u jednoj firmi u surcinu pored cini mi se pkb-a, gde je ceda non stop prolazio za 'ekipom' iz surcina,obicna ljiga od coveka,prodao bi dupe taj...

uostalom evo i pesme o njemu:

http://www.youtube.com/watch?v=d22fNrMITL4

besna glista

pre 12 godina

Gospodin Dodik daje sebi za pravo da se mesa u unutrasnje poslove DRUGE DRZAVE? Ja bih mu licno savetovao da gleda svoja posla i da od sopstvene drzave pokusa da napravi nesto pametno umesto sto je na svaki nacin koci i sabotira.

MUKNAVI

pre 12 godina

LAKTASI>KOMGRAP u BEOGRADU=DODIK TAJKUN ovdasnji i prekodrinski koji se upleo,opet,u nas cirkus izborni zbog svog "velikog Srpstva",naravno!

crni domino

pre 12 godina

E moj Dodik, umesto da gledas istini u oci, radije se postavljas naopako i podrzavas istrosenog Tadica. A dobro znas da je Ceda u pravu.
Nadam se da bosanski srbi ne misle kao ti.
Tvoja odluka - tvoja vrednost!

matko

pre 12 godina

Ne moze da zaboravi intelektualni nokaut koji je doziveo od tog istog Jovanovica u javnoj tv emisiji. Mesanje Dodika u unutrasnje stvari Srbije samo ilistruje sadasnju Jovanovicevu snagu argumenta u toj istoj Srbiji.

razlikač

pre 12 godina

Kako bi ikad moglo da se desi da jedan Koštuničin fan poželi nešto lepo Čedi? Pa nikako. Prema tome, čemu onda javna potvrda nečega što svi znaju? Shvatam ljubav prema Srbiji koju gaji Dodik, ali kao odgovoran čovek i visoki funkcioner bolje da sačeka izbore pa onda kaže čiji je navijač bio.

mirko712

pre 12 godina

Господине Додик коначно да се у нечем сложимо, а то је да Јовановић не треба да пређе цензус.

Homosapiens

pre 12 godina

Ovakvog čoveka u najmazohističkijem okviru za lidera mogu postaviti samo Srbi. E neka oni u Bosni pate, pa makar patili I tamošnji Srbi. Od svoga će! Ja većeg I neotesanijeg narcisoidnog bezveznjaka sa moćnijom ulogom nisam video I čuo.

rkicma

pre 12 godina

eto, sad moram da glasam za preokret (jer cenzus prelaze liste, ne pojedinci, dodik) da bih pokazao da u srbiji ne diktira dodik ko će šta da pređe. a nisam hteo, majkhe mi :)

Vladimir LDP

pre 12 godina

Urotilo se suto i rogato da zadrze Srbiju u blatu i glibu. Ali ne veruju gradjani vise u te patriJotske dogodovstine, gradjani hoce sustinske promene.

Jovan

pre 12 godina

Tako je, odlicno bi bilo da ceda i vuk ( namerno malim slovima) ostanu ispod crte, ali malo verovatno, posto ce imati 5,001 posto glasova. zbog takvih sto sa takvim brojem glasova mogu da odlucuju, cenzus treba podici bar na 6, pa da ih se otarasimo za sva vremena.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Pa g-dine Dodik, ako ste hteli da date pozitivnu reklamu LDP-u i Cedomiru Jovanovicu i podignete im rejting - to ste upravo svojom izjavom ucinili.

bikcina

pre 12 godina

Pa u Republici Srpskoj ne bi presao ni 1% a kamoli cenzus. Nazalost u Srbiji ce preci cenzus, al sta je tu je. Kako izaberemo tako ce nam biti i to je OK.

Stevan

pre 12 godina

A ja bih voleo da ti prekines da se mesas u unutrasnje stvari Srbije a, i takodje, da Srbija i Republika Srpska nemaju dodirnih tacaka... Ako se pitate ko sam ja, ciji sam ja.. ja sam Srbin do koske, ali onaj koji nije opterecen nacionalizmom. Verovatno mi komentar nece biti objavljen ali sta cu kad sam iskren.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Dodik: Jovanović da ne pređe cenzus

Pa savim je logicno da Predsednik "GENOCIDNE TVOREVINE" nema dodirnih tacaka sa CASNIM I POSTENIM LDP-om i Cedomirom Jovanovicem !
Sasvim je logicno da su mu bliskiji Tadic i svi oni optuzenici i RATNI ZLOCINCI koje "krasi" i povezuje ISTI Orden tog GENOCIDNOG ENTITETA !

Hasim Jovanovic

pre 12 godina

Kada se razmisli malo bolje, da li ce u vladi ili na celu Srbije biti gospn. Jovanovic ili gospn. Hasim Taci potpuno je svejedno, jer oni ako pogledamo bi na potpuno isti nacin resavali pitanja od nacionalne vaznosti.
Navescu primere
1. i jedan i drugi bi se zalagali za primenu Ahtisarijevog plana- ukidanju institucija itd
2. i jedan i drugi bi iznosili tvrdnje o "genosidnosti" nastanka republike Srpske i o njenom ukidanju i stapanju u BIH
3. i jedan i drugi bi se zalagali za davanje zakonodavne, izvrsne i sudske vlasti Vojvodini
4. i jednom i drugom je Zukurlic-Zuki dobar prijatelj-sagovornik-saborac-buduci koalicioni partner, pa bi mu dali autonomiju
5. i jedan i drugi nemaju problem sa civilizacijskim iskorakom Nikolaidisa( Nenad Prokic)
itd.
p.s vrlo je zanimljivo jos posmatrati kampanju LDP, jedna stranak koja je jedva presla cenzus, ima ubedljivo najjacu kampanju i najduzu odakle ljudi moji, od clanarine? ko to finansira?

Milko

pre 12 godina

"Što se tiče Jovanovića, sa njim nemamo dodirne tačke. Voleo bih da ne pređe cenzus,“ "

Postoji gospodine jedna narodna izreka koja se na ovo što ste vi izgovorili jako dobro nadovezuje.
"Čega se pametan stidi, time se budala ponosi."

Crni

pre 12 godina

A ko tebe pita da li ce neko preci cenzus ili ne?!U Republici Srpskoj je katastrofa.Ljudi su gladni i zedni a on nasao da vodi brigu ko treba preci cenzus na izborima u Srbiji.

ilidzinjo

pre 12 godina

dudukovi sinovi u italiji studiraju gdje godina kosta 50 hiljada eura......jednom je sinu dao 3 miliona maraka iz budzeta rs da taj isti kao pokrene biznis ,i ne drogira kao njegovi vrsnjaci u banjaluci,kako duduk kaze .sulud covjek ,dno dna .....

Malo morgen

pre 12 godina

Hahhahaha, dečko, smešan si!!!
Voleo bih i ja da se ti malo više pobrineš da na pravi način vodiš ljude za koje si odgovoran!
Žao mi je, ali u Srbiji se vremena menjaju!
Čedomir Jovanović prelazi i imaće veći procenat nego što si ti imao u RS u vreme kad si ti bio opozicija i jedini poslanik!!
Živi bili, pa videli! To je ISTINA!

Ivan M

pre 12 godina

Ovo, kao i nedavna "debata" izmedju ove dvojice, je prica u reziji DS namenjena da LDP i SPO predju cenzus i nekako pomognu zutoj mafiji da ponovo formira vladu. Namera je da naravi otpor kod ljudi u Srbiji koji kazu "sta se mesa politicar iz BiH u nase poslove" i tako glasaju za Cedu kada mozda ne bi. Okrece mi se utroba od svih srpskih politicara.

jovan

pre 12 godina

Gosp Dodik.

Da li ste sve uredili u vasom entitetu pa dolazite u Srbiju da delite savete.
TO NIJE VAS POSAO, Narod ce odluciti.
Ili ste dosli do svoje vile u Bgd ili placeva na Fruskoj Gori.
Bolje bi bilo da ste otisli do Mrkonjic Grada, Spova, Baraca da vidite kako narod zivi. Jad i beda a vi hocete da uredjujete u drugoj drzavi a da ne govorim da ste u stalnom sukobu sa sarajevom. Vasa je obavea da nadjete kompromis jer bez toga nema zivota ni u porodici.
Pisem vam iz CA
Jovan

kuzis,rista?

pre 12 godina

mozda se ne dogodi nikad a mozda ipak svane taj dan da ekipa kao sto su jaca,dodik,toma grobar i slicni ne prijedu cenzus i odu iz nasih misli,novina,tv-a i portala direktno na smetliste povijesti gdje je njihovim nazadnim idejama i mjesto. garantiram da bi bilo bolje za 300 posto za jedno 2 godine. a sad- roknite minuse,bit cu nezadovoljan ako ih ne bude makar 100. i ako se netko osjeti prozvanim da replicira uz obaveznu kontra argumentaciju "eh,ali oni cuvaju hrvatstvo/srpstvo,tradiciju,domoljublje...da njih nema bili bi izgubljeni" i slicne nebuloze.

bezimena

pre 12 godina

Hahahahaha....DodiČE (ako je ovo prezime srpsko ja sam onda Marsovka) razbucao te, onomad, Č. Jovanović k'o svinja masan džak.:)))

SRBIJA će postati NORMALNA DRŽAVA iako to tebi nikako ne odgovara, baš zahvaljujući NORMALNOM SRBINU ČEDOMIRU JOVANOVIĆU, čija je stranka već sada treća po podršci, iako se mnogi trude da tu činjenicu prikriju.

mirko712

pre 12 godina

Господине Додик коначно да се у нечем сложимо, а то је да Јовановић не треба да пређе цензус.

Malo morgen

pre 12 godina

Hahhahaha, dečko, smešan si!!!
Voleo bih i ja da se ti malo više pobrineš da na pravi način vodiš ljude za koje si odgovoran!
Žao mi je, ali u Srbiji se vremena menjaju!
Čedomir Jovanović prelazi i imaće veći procenat nego što si ti imao u RS u vreme kad si ti bio opozicija i jedini poslanik!!
Živi bili, pa videli! To je ISTINA!

Vladimir LDP

pre 12 godina

Urotilo se suto i rogato da zadrze Srbiju u blatu i glibu. Ali ne veruju gradjani vise u te patriJotske dogodovstine, gradjani hoce sustinske promene.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Pa g-dine Dodik, ako ste hteli da date pozitivnu reklamu LDP-u i Cedomiru Jovanovicu i podignete im rejting - to ste upravo svojom izjavom ucinili.

Crni

pre 12 godina

A ko tebe pita da li ce neko preci cenzus ili ne?!U Republici Srpskoj je katastrofa.Ljudi su gladni i zedni a on nasao da vodi brigu ko treba preci cenzus na izborima u Srbiji.

matko

pre 12 godina

Ne moze da zaboravi intelektualni nokaut koji je doziveo od tog istog Jovanovica u javnoj tv emisiji. Mesanje Dodika u unutrasnje stvari Srbije samo ilistruje sadasnju Jovanovicevu snagu argumenta u toj istoj Srbiji.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Dodik: Jovanović da ne pređe cenzus

Pa savim je logicno da Predsednik "GENOCIDNE TVOREVINE" nema dodirnih tacaka sa CASNIM I POSTENIM LDP-om i Cedomirom Jovanovicem !
Sasvim je logicno da su mu bliskiji Tadic i svi oni optuzenici i RATNI ZLOCINCI koje "krasi" i povezuje ISTI Orden tog GENOCIDNOG ENTITETA !

Stevan

pre 12 godina

A ja bih voleo da ti prekines da se mesas u unutrasnje stvari Srbije a, i takodje, da Srbija i Republika Srpska nemaju dodirnih tacaka... Ako se pitate ko sam ja, ciji sam ja.. ja sam Srbin do koske, ali onaj koji nije opterecen nacionalizmom. Verovatno mi komentar nece biti objavljen ali sta cu kad sam iskren.

Homosapiens

pre 12 godina

Ovakvog čoveka u najmazohističkijem okviru za lidera mogu postaviti samo Srbi. E neka oni u Bosni pate, pa makar patili I tamošnji Srbi. Od svoga će! Ja većeg I neotesanijeg narcisoidnog bezveznjaka sa moćnijom ulogom nisam video I čuo.

Milko

pre 12 godina

"Što se tiče Jovanovića, sa njim nemamo dodirne tačke. Voleo bih da ne pređe cenzus,“ "

Postoji gospodine jedna narodna izreka koja se na ovo što ste vi izgovorili jako dobro nadovezuje.
"Čega se pametan stidi, time se budala ponosi."

jovan

pre 12 godina

Gosp Dodik.

Da li ste sve uredili u vasom entitetu pa dolazite u Srbiju da delite savete.
TO NIJE VAS POSAO, Narod ce odluciti.
Ili ste dosli do svoje vile u Bgd ili placeva na Fruskoj Gori.
Bolje bi bilo da ste otisli do Mrkonjic Grada, Spova, Baraca da vidite kako narod zivi. Jad i beda a vi hocete da uredjujete u drugoj drzavi a da ne govorim da ste u stalnom sukobu sa sarajevom. Vasa je obavea da nadjete kompromis jer bez toga nema zivota ni u porodici.
Pisem vam iz CA
Jovan

olga

pre 12 godina

Koga ovde uopšte interesuje Dodik.To šta bi on voleo neće proći.On je nestabilnost za Bosnu i to radi tendenciozno da bi otcepio Republiku Srpsku

crni domino

pre 12 godina

E moj Dodik, umesto da gledas istini u oci, radije se postavljas naopako i podrzavas istrosenog Tadica. A dobro znas da je Ceda u pravu.
Nadam se da bosanski srbi ne misle kao ti.
Tvoja odluka - tvoja vrednost!

MUKNAVI

pre 12 godina

LAKTASI>KOMGRAP u BEOGRADU=DODIK TAJKUN ovdasnji i prekodrinski koji se upleo,opet,u nas cirkus izborni zbog svog "velikog Srpstva",naravno!

Hasim Jovanovic

pre 12 godina

Kada se razmisli malo bolje, da li ce u vladi ili na celu Srbije biti gospn. Jovanovic ili gospn. Hasim Taci potpuno je svejedno, jer oni ako pogledamo bi na potpuno isti nacin resavali pitanja od nacionalne vaznosti.
Navescu primere
1. i jedan i drugi bi se zalagali za primenu Ahtisarijevog plana- ukidanju institucija itd
2. i jedan i drugi bi iznosili tvrdnje o "genosidnosti" nastanka republike Srpske i o njenom ukidanju i stapanju u BIH
3. i jedan i drugi bi se zalagali za davanje zakonodavne, izvrsne i sudske vlasti Vojvodini
4. i jednom i drugom je Zukurlic-Zuki dobar prijatelj-sagovornik-saborac-buduci koalicioni partner, pa bi mu dali autonomiju
5. i jedan i drugi nemaju problem sa civilizacijskim iskorakom Nikolaidisa( Nenad Prokic)
itd.
p.s vrlo je zanimljivo jos posmatrati kampanju LDP, jedna stranak koja je jedva presla cenzus, ima ubedljivo najjacu kampanju i najduzu odakle ljudi moji, od clanarine? ko to finansira?

Joki

pre 12 godina

Bilo bi JAKO lepo kad bi nos drzali tamo preko drine. Mladost su mi pojele vase krajine , koridori , autnomne oblasti i sl. U godinama ludila od mene se ocekivalo da ostavim kosti u bosnskim vrletima a od mojih roditelja da zive sa dve DM mesecno. I sad ces ti ovde da mi biras predsednika, sram te bilo. Ako Zukorlic dobije jedan glas znaj Milorade da ga je dobio od Beogradjanina Srbina starog 43 godine a da je razlog taj da tebi bude neprijatno.

ilidzinjo

pre 12 godina

dudukovi sinovi u italiji studiraju gdje godina kosta 50 hiljada eura......jednom je sinu dao 3 miliona maraka iz budzeta rs da taj isti kao pokrene biznis ,i ne drogira kao njegovi vrsnjaci u banjaluci,kako duduk kaze .sulud covjek ,dno dna .....

Rajko

pre 12 godina

Mnogo je građana u Srbiji koji ne žele da Čeda pređe cenzus. Jedan sam od njih. Čovek je neodmeren u svemu, čak je i sa crkvom zaratio. u sve se meša i što zna i što ne zna. nadam se da je broj onih koji nisu za njega mnogo veći od 95%. Neki zaista ne bi trebalo da se bave politikom.

besna glista

pre 12 godina

Gospodin Dodik daje sebi za pravo da se mesa u unutrasnje poslove DRUGE DRZAVE? Ja bih mu licno savetovao da gleda svoja posla i da od sopstvene drzave pokusa da napravi nesto pametno umesto sto je na svaki nacin koci i sabotira.

bezimena

pre 12 godina

Hahahahaha....DodiČE (ako je ovo prezime srpsko ja sam onda Marsovka) razbucao te, onomad, Č. Jovanović k'o svinja masan džak.:)))

SRBIJA će postati NORMALNA DRŽAVA iako to tebi nikako ne odgovara, baš zahvaljujući NORMALNOM SRBINU ČEDOMIRU JOVANOVIĆU, čija je stranka već sada treća po podršci, iako se mnogi trude da tu činjenicu prikriju.

razlikač

pre 12 godina

Kako bi ikad moglo da se desi da jedan Koštuničin fan poželi nešto lepo Čedi? Pa nikako. Prema tome, čemu onda javna potvrda nečega što svi znaju? Shvatam ljubav prema Srbiji koju gaji Dodik, ali kao odgovoran čovek i visoki funkcioner bolje da sačeka izbore pa onda kaže čiji je navijač bio.

rkicma

pre 12 godina

eto, sad moram da glasam za preokret (jer cenzus prelaze liste, ne pojedinci, dodik) da bih pokazao da u srbiji ne diktira dodik ko će šta da pređe. a nisam hteo, majkhe mi :)

Jovan

pre 12 godina

Tako je, odlicno bi bilo da ceda i vuk ( namerno malim slovima) ostanu ispod crte, ali malo verovatno, posto ce imati 5,001 posto glasova. zbog takvih sto sa takvim brojem glasova mogu da odlucuju, cenzus treba podici bar na 6, pa da ih se otarasimo za sva vremena.

bikcina

pre 12 godina

Pa u Republici Srpskoj ne bi presao ni 1% a kamoli cenzus. Nazalost u Srbiji ce preci cenzus, al sta je tu je. Kako izaberemo tako ce nam biti i to je OK.

kuzis,rista?

pre 12 godina

mozda se ne dogodi nikad a mozda ipak svane taj dan da ekipa kao sto su jaca,dodik,toma grobar i slicni ne prijedu cenzus i odu iz nasih misli,novina,tv-a i portala direktno na smetliste povijesti gdje je njihovim nazadnim idejama i mjesto. garantiram da bi bilo bolje za 300 posto za jedno 2 godine. a sad- roknite minuse,bit cu nezadovoljan ako ih ne bude makar 100. i ako se netko osjeti prozvanim da replicira uz obaveznu kontra argumentaciju "eh,ali oni cuvaju hrvatstvo/srpstvo,tradiciju,domoljublje...da njih nema bili bi izgubljeni" i slicne nebuloze.

Johny-bg

pre 12 godina

Bolje vodite racuna sta vasa ekipa iz Laktasa radi sa Komgrapom i desetinama hiljada kvadrata u najstrozem centru Beograda , ( namerno kazem vasa ekipa da ne kazem Vi ) , obidjite zatim vasu vilu na Dedinju vrednu par miliona eura i placeve na Fruskoj Gori, i pustite nas price o Cedomiru Jovanovicu.
Jel se tako brani "ugrozena Republika Srpska", preko desetina hiljada kvadrata Komgrapa, vile na dedinju i svega ostalog?
A da Milorade , Ceda vozi dzip i ima sat jel tako?
A mi da se pravimo naivni da ne znamo nista oko Komgrapa , desetina hiljada kvadrata i vila?
Ali o svemu tome ce se baviti jedna nova Evropska Vlada Srbije u kojoj ce biti mnogih iznenadjenja .
Mozda se bas Cedomir bude bavio time, nikad se ne zna Milorade.

sasa jokic

pre 12 godina

Cenis sta je Kostunica uradio za Republiku Srpsku, kupio je mobilnu telefoniju zaduzivsi se 700 miliona. Zasto? Pa zato sto je tamo ogranak ratno zlocinackog udruzenja! To sto Ti ne bi voleo da Ceda predje cenzus govori da je On dobra opcija za Srbiju.

wortha

pre 12 godina

sve i da se to dogodi, to nista sustinski nece promeniti. drugim recima, tvoja prica ostaje suplja i zatupljujuca, KAO sto si i potvrdio u tv duelu. ljudi nisu glasali za Zorana 10 godina, ali to sigurno ne znaci da nije bio u pravu. ovo govori jedino o tvom samopouzdanju ali i o cvrstini kostunicine i tadiceve tvorevine. gledaj i strepi

pusti Cedu

pre 12 godina

Pusti Dodik Cedu,nego kako napreduje Komgrap iz Laktasa( bivsi iz Beograda, sa upravnom zgradom na Terazijama), vinogradi i ostali biznis sa bozijim covekom, vladikom iz Hercegovine.Ti si covek ozbiljan biznismen,ne ide da se bavis Cedom.Nije to tvoj nivo.

mrš

pre 12 godina

Ko je ovaj Dodik da se meša u politiku u Srbiji? Neka gleda on šta se dešava u njegovom pašaluku, nek ne gura nos gde mu mesto nije. Isto ko Konuzin.

Knight XV

pre 12 godina

"Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađas svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj."

Simpatizeri LDP ne zastajkuju i imaju svoj cilj, nova politika sa dubokim sistemskim promenama u Srbiji.

Svi svi svi

pre 12 godina

Ja sam do sada glasao za LDP ali sam rešio da ovaj put dam glas Vuku. :) Ravna gora pobediti mora. Kad budemo jedna država sa Srpskom Dodika ćemo da hapsimo, kao i Koštunicu. :)

Miki

pre 12 godina

Ja sam do 99-e živeo na Kosovu, i ozbiljno sam razmišljao da glasam za preokret jer je jasno da će Kosovo na kraju biti nezavisno, i član UN. Ali posle Čedine ijave da je RS genocidna tvorevina neću, jer ne želim da na bilo koj način pomognem gašenje autonomije srpskom narodu u BIH koja NIJE GENOCIDNA TVOREVINA i koja ih štiti od islamizacije. Srbi koji su činili zlodela nek odgovaraju, a jasno jed a pripadnici drugih naroda koji su ubijeli i proganjali Srbe neće

Gledalac

pre 12 godina

Gospodine Dodik voleo bih da nam objasnite ZAŠTO ne podržavate Čedu,a podržavate Tadića?! Čeda nikada suštinski i NIJE bio protiv Tadića.(99% Tadićevih zakona u Skupštini Srbije je podržao).Tadić mu je i najbliža politička opcija,uostalom i sam je ne tako davno bio u rukovodstvu DS-a.Ja mislim da je to i normalno,pa neće Čeda valjda da podržava ovog novog kvazievropejca i prevrtljivog Nikolića!!

dejan

pre 12 godina

@matko

lol intelektualni nokaut od cede jovanovica,vazi....
taj ceda samo imitira djindjica i nista vise,a nije mu ni do kolena...
moja keva je radila u jednoj firmi u surcinu pored cini mi se pkb-a, gde je ceda non stop prolazio za 'ekipom' iz surcina,obicna ljiga od coveka,prodao bi dupe taj...

uostalom evo i pesme o njemu:

http://www.youtube.com/watch?v=d22fNrMITL4

Budan

pre 12 godina

E pa preći će! Tebi, Tadiću i Koštunici iz inata bre i do 10%!
(Dule BG, 9. april 2012 21:05)

Nemoj potcenjivati samog sebe, rejting nam je kud i kamo veci od navedenog procenta.

Dzordan

pre 12 godina

Ova Dodikova priča neodoljivo podseća na Slobine govore nakon legendarnih sastanaka predsednika tadašnjih republika, vođenih od Ohrida do Brda kod Kranja. Tada smo bili ponosni što naš predsednik dominira u verbalnom nadmetanju, naročito u odnosu na Hrvatskog... A onda je počeo rat!

Sale

pre 12 godina

Secam se onog, po Cedu, porazavajuceg duela. Ceda je bio izgubljen u prostoru i vremenu, na kraju duela nije znao ni sta govori.
Zanimljiv je jedan od komentara koji pominje kampanju LDP-a. Bas me zanima ko finansira sve to - partije oko cenzusa URS i LDP imaju ubedljivo najskuplje kampanje.

zoran

pre 12 godina

@VLADIMIR LDP..

Majstore, koja funkcija te čeka posle izbora ?
Tako zastupaš tvog guraua, mesiju, na raznim stranicama, da ako prođete cenzus, zaslužio si mesto potparola stranke.
Ali pročitan ti je mesija, samo ponekog klinca još možete da navatate, koji nije dobro informisan.

Ivan M

pre 12 godina

Ovo, kao i nedavna "debata" izmedju ove dvojice, je prica u reziji DS namenjena da LDP i SPO predju cenzus i nekako pomognu zutoj mafiji da ponovo formira vladu. Namera je da naravi otpor kod ljudi u Srbiji koji kazu "sta se mesa politicar iz BiH u nase poslove" i tako glasaju za Cedu kada mozda ne bi. Okrece mi se utroba od svih srpskih politicara.

prevareni glasac

pre 12 godina

@(Hasim Jovanovic, 9. april 2012 20:38)

Svaka cast!

Pitanje je samo zasto u Srbiji ne postoji ni jedan novinar (bar ne na glasilima sa nacionalnom frekvencijom) koji bi o ovim cinjenicama trazio komentar nekoga iz LDP-a?
Takodje, kad je kampanja u pitanju, tj. koliko ona kosta i ko to placa, zar time ne bi treblo da se bavi neki drzavni organ ili sluzba?!

pera-nis

pre 12 godina

samo da podsetim ljubitelje ovog politicara brdjanskih manira. da je republika srbska genocidna tvorevina rekao je dodik a ne jovanovic. da podsetim , na izjavu dodika da su karadzic i mladic stvorili r.srpsku, jovanovic je rekao da to znaci da je r.srpska genocidna tvorevina jer se ovoj dvojici sudi za genocid.da je dodik rekao da su srbi iz bosne stvorili r.srpsku ne bi bilo nikakvog komentara od strane jovanovica. njegovo laprdanje u emisiji je samo podiglo rejting jovanovicu, sto je dobro, jer postoji ono, da svakog koga dodik kudi treba uvazavati kao postenog coveka.........

kenny

pre 12 godina

Na prvu loptu, Dodikove reči su me iznervirale ali ipak je činjenica da je to plus za PREOKRET! Taj koga on podržava nek se brine, mi imamo podršku prosvećenih, kulturnih i obrazovanih građana, čini mi se da on tu ne pripada . Istina je naša pobeda!

Sunce Slobode

pre 12 godina

I ja bih jako voleo da URS i LDP ne predju cenzus. Ako bi DS pravio i sledecu Vladu to bi barem znacilo da ove dve stranke nece traziti nesrazmerno veliki broj ministarstava i UO, u odnosu na svojih 5,nesto% glasova. Dosta im je Apotekarska ustanova Beograd i Beograd put, kancelarija za mlade itd. Jedino ako bi agilni Jovo od Otoka trazio mesto upravnika centralnog zatvora treba mu izaci u susret, covek jednostavno zna posao.

Sremac za Srbiju ispred svega

pre 12 godina

Volim mnoge stvari za koje se LDP zalaze (npr. demokratiju i Evropu).

Ali nikada necu glasati za njih jer nisu za jedinstvenu i jaku SRBIJU! Da se LDP pita, i onako mala Srbija bi sutra bila 4-5 drzavica, tako da se slazem sa Dodikom da je DS, pa i SNS, najbolja opcija ovih dana.

Beograđanin

pre 12 godina

Iskreno, niko na ovim izborima nije dobar izbor, pa mora da se gleda ko je manje zlo... S' obzirom da je Kosovo izgubljeno 2000. godine, dolaskom DOS-a, u redu je da se prizna loša politika posle 2000. godine i da se reši više ta beda, da se spreči dalje bacanje para ništa...i najbitnije, da se više maknemo iz mesta. Ok je deo gde se priznaje sve što je realnost, al' je loš deo sa EU...
A što se tiče Dodika, isti je kao i svi: politikant - poslednji školovani političari su iz doba Miloševića, samo što ovaj ne ume čak ni da se ponaša. Bosna mora biti celovita, takva je od '45. i treba da je takva, treba prekinuti loše odnose među nama bratskim Slovenima...Nije teško. Samo malo uključiti ono između ušiju.

Antonio

pre 12 godina

Ceda veci kompliment nije mogao da dobije.Jednostavno,kad pogleda kakva je ********** protiv njega,moze biti 100% siguran da je na ispravnom putu.

Fenix

pre 12 godina

Novinarka je slabo odradila intervju, nije ga uspjela isprovocirati da napravi sou, jer je on jedini soumen medju politicarima. A sve sto je rekao za situaciju u BiH potpisujem i ne samo ja nego vecina Srba (a sve vise i Hrvata)u BiH. Cak i sama novinarka preko srpskih zrtava pobijenih u Sarajevu od strane muslimanskih fasista prelazi olako i apostrofira muslimanske zrtve. Gospodjo, verujte malo i suzama srpskih majki, ako imate srca. Sto se tice pak Cede, mislim da preteruje, iako ne odobravam Cedine istupe i poslednje izjave, mislim da i liberalne ideje moraju imati mesta u demokratskom drustvu (kad cak i fasisti i komunisti bez problema promovisu svoje ideje). Svestan sam ja da ce proci jos mnogo vremena dok se mi naucimo da postujemo i drugacija misljenja iako se ne slazemo sa njima, ali mislim ako nista da smo bar na dobrom putu, odnosno da se polako ali sigurno krecemo u dobrom pravcu. A lideri ko lideri i oni su obicni smrtnici, ne mogu oni zaustaviti procese a pogotovo ne vreme koje neumitno tece i rusi sve tabue, tajne i strahove kojima smo godinama, pa moze se reci i vekovima, kao narod placali jako veliki ceh.

nada zadnja umire

pre 12 godina

Prosto mi je neverovatno da se Dodik, pred. RS, meša u izbore u drugoj državi (za sad, posle ko zna)! Ako bi sada Meri Vorlik izašla pred TV i rekla da podršku daje Č. Jovanoviću, a da bi želela da Košutnica ili Nikolić ne pređu cenzus, vi biste je rastrgli vašim komentarima (za sve ostalo možete da joj pljunete pod prozor). To je stvarno nekorektno, a da ne govorim koliko bi to moglo pozitivno/negativno uticati na volju birača, a samim tim i na rezultat LDP, jer je jedino njega prozvao g. Dodik.
S druge strane, većina vas, komentatora, optužuje Č. Jovanovića za nekakvo izdajništvo, jer se ne slaže sa politikom, koja se vodi. Albert Ajnštajn je rekao da ne možemo rešavati probleme istim razmišljanjem, kao što smo ga imali kad smo problem napravili. S obzirom da živimo relativno loše, i u RS i u Srbiji, kako onda možemo da podržimo politiku, koja nas je dovela do tog stanja. Džaba nam čuvari srpstva, kad ništa od tog nemamo.
Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!

vladimir

pre 12 godina

Doticni gospodin je nekada pricao sasvim druge price,a onda je dobio vlast a time i mogucnost da stekne veliki novac sto je on obilato i iskoristio za sebe i clanove svoje familije.Posto nije bilo bas sve legalno normalno da je promenio plocu jer RS dozivjava kao svoj licni posed gde je neprikosnoveni gazda.Ima sve na internetu samo treba da se procita i vidi.Neka je samo deset posto tacno pa je mnogo.Ali to je problem RS i njenih gradjana pa ako im je dobar nemam nista protiv,a nas da ostavi na miru i da se ne mesa tamo gde mu nije mesto.

racerx

pre 12 godina

Hvala bogu da ti i Jovanovic nemate dodirne tacke.
(racerx, 9. april 2012 20:18)
# Link komentara
Preporučujem (+102)
Ne preporučujem (-23)

samo da pojasnim nesto, posto izgleda da me niste shvatili bas najbolje.
Kada sam rekao hvala bogu, mislio sam hvala bogu sto nemamo u Beogradu bas tolike medjede na visokim polozajima, poput Dodika. Nasi jeste da su iste lopovcine, ali su ipak malo kulturniji.
Ta cuvena krajiska bahatost, koja je kod Dodika jos donekle i zauzdana, ali ne u potpunosti, ih je i kostala rata, jer vazda su bili najhrabriji, najjaci, najpametniji, najglasniji...

Ovoj Srbiji je red da se opameti i da shvati gde je i shta je i u kom dobu se nalazi. Da shvati da saveznika nema, jer Rusija i Kina to nisu, za sve one koji imaju secanje ko zlatna ribica, samo bih podsetio da nismo dobili nikakvu pomoc od njih, cak ni kada je Kineska ambasada sravljena, a njihovi gradjani pobijeni. O Rusima reci ne treba trositi.
Nama je Nemacka dala donacije nekoliko desetina puta vece, nego Kina i Rusija zajedno!
Kako saveznike nemamo, red je da se priklonimo najjacima trenutno i da cutimo i gledamo svoja posla, a ne da smo najglasniji i trazimo tucu tamo gde je ne mozemo dobiti.

Treba da pogledamo situaciju racionalno i da shvatimo da Kosovo vise nije deo Srbije, ne od juce, ne od prekjuce, vec od momenta kada smo potpisali Kumanovski sporazum i kada se nasa vojska povukla sa njega. A i do tada je upravo ta vojska bila jedini cinilac, koji je Kosovo drzao u sastavu Srbije, posto su Kosovari prodali najveci deo nekretnina Albancima i otisli odande!
Oni koji danas ne daju Kosovo i kojima su usta puna Kosova i patriotizma su isti oni koji ga nisu dali za patike kada je moj grad demoliran zbog laznog patriotizma, ili isti oni koji su rado dali svoj ponos i obraz za sadnice japanskih tresnji.

Iako vise nije nase, i dalje postoji sansa da ga jednog dana povratimo, ali ako nastavimo sa ovakvom autisticnom politikom, taj dan nikada nece doci!!!

Vukas

pre 12 godina

Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!
(nada zadnja umire, 10. april 2012 12:26)

Nije to bas tako.Granice oba entiteta(vecina njih) su formirane na frontu u borbama.Te granice je u Dejtonu priznao citav svijet.Posle borbi sta se desavalo u oba entiteta ukljucujuci ratne zlocine i etnicka ciscenja su djelo pojedinaca i organizovanih grupa za koje one moraju da odgovaraju.Tako da Cedo nikako ne moze biti u pravu.

Deki

pre 12 godina

@Svi svi svi, zar stvarno tako razmisljas? Vuk nije tu zbog ravne gore i jake srbije. Ako neko treba da se hapsi definitivno si pogresno ljude pobrojao.
Ako oni budu na vlasti, ovakva srbija nece da postoji-postojace rasparcana zemljica veciti kandidat za eu.

Malo morgen

pre 12 godina

Hahhahaha, dečko, smešan si!!!
Voleo bih i ja da se ti malo više pobrineš da na pravi način vodiš ljude za koje si odgovoran!
Žao mi je, ali u Srbiji se vremena menjaju!
Čedomir Jovanović prelazi i imaće veći procenat nego što si ti imao u RS u vreme kad si ti bio opozicija i jedini poslanik!!
Živi bili, pa videli! To je ISTINA!

Vladimir LDP

pre 12 godina

Urotilo se suto i rogato da zadrze Srbiju u blatu i glibu. Ali ne veruju gradjani vise u te patriJotske dogodovstine, gradjani hoce sustinske promene.

mirko712

pre 12 godina

Господине Додик коначно да се у нечем сложимо, а то је да Јовановић не треба да пређе цензус.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Pa g-dine Dodik, ako ste hteli da date pozitivnu reklamu LDP-u i Cedomiru Jovanovicu i podignete im rejting - to ste upravo svojom izjavom ucinili.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Dodik: Jovanović da ne pređe cenzus

Pa savim je logicno da Predsednik "GENOCIDNE TVOREVINE" nema dodirnih tacaka sa CASNIM I POSTENIM LDP-om i Cedomirom Jovanovicem !
Sasvim je logicno da su mu bliskiji Tadic i svi oni optuzenici i RATNI ZLOCINCI koje "krasi" i povezuje ISTI Orden tog GENOCIDNOG ENTITETA !

Hasim Jovanovic

pre 12 godina

Kada se razmisli malo bolje, da li ce u vladi ili na celu Srbije biti gospn. Jovanovic ili gospn. Hasim Taci potpuno je svejedno, jer oni ako pogledamo bi na potpuno isti nacin resavali pitanja od nacionalne vaznosti.
Navescu primere
1. i jedan i drugi bi se zalagali za primenu Ahtisarijevog plana- ukidanju institucija itd
2. i jedan i drugi bi iznosili tvrdnje o "genosidnosti" nastanka republike Srpske i o njenom ukidanju i stapanju u BIH
3. i jedan i drugi bi se zalagali za davanje zakonodavne, izvrsne i sudske vlasti Vojvodini
4. i jednom i drugom je Zukurlic-Zuki dobar prijatelj-sagovornik-saborac-buduci koalicioni partner, pa bi mu dali autonomiju
5. i jedan i drugi nemaju problem sa civilizacijskim iskorakom Nikolaidisa( Nenad Prokic)
itd.
p.s vrlo je zanimljivo jos posmatrati kampanju LDP, jedna stranak koja je jedva presla cenzus, ima ubedljivo najjacu kampanju i najduzu odakle ljudi moji, od clanarine? ko to finansira?

Jovan

pre 12 godina

Tako je, odlicno bi bilo da ceda i vuk ( namerno malim slovima) ostanu ispod crte, ali malo verovatno, posto ce imati 5,001 posto glasova. zbog takvih sto sa takvim brojem glasova mogu da odlucuju, cenzus treba podici bar na 6, pa da ih se otarasimo za sva vremena.

Rajko

pre 12 godina

Mnogo je građana u Srbiji koji ne žele da Čeda pređe cenzus. Jedan sam od njih. Čovek je neodmeren u svemu, čak je i sa crkvom zaratio. u sve se meša i što zna i što ne zna. nadam se da je broj onih koji nisu za njega mnogo veći od 95%. Neki zaista ne bi trebalo da se bave politikom.

bikcina

pre 12 godina

Pa u Republici Srpskoj ne bi presao ni 1% a kamoli cenzus. Nazalost u Srbiji ce preci cenzus, al sta je tu je. Kako izaberemo tako ce nam biti i to je OK.

Crni

pre 12 godina

A ko tebe pita da li ce neko preci cenzus ili ne?!U Republici Srpskoj je katastrofa.Ljudi su gladni i zedni a on nasao da vodi brigu ko treba preci cenzus na izborima u Srbiji.

matko

pre 12 godina

Ne moze da zaboravi intelektualni nokaut koji je doziveo od tog istog Jovanovica u javnoj tv emisiji. Mesanje Dodika u unutrasnje stvari Srbije samo ilistruje sadasnju Jovanovicevu snagu argumenta u toj istoj Srbiji.

Stevan

pre 12 godina

A ja bih voleo da ti prekines da se mesas u unutrasnje stvari Srbije a, i takodje, da Srbija i Republika Srpska nemaju dodirnih tacaka... Ako se pitate ko sam ja, ciji sam ja.. ja sam Srbin do koske, ali onaj koji nije opterecen nacionalizmom. Verovatno mi komentar nece biti objavljen ali sta cu kad sam iskren.

olga

pre 12 godina

Koga ovde uopšte interesuje Dodik.To šta bi on voleo neće proći.On je nestabilnost za Bosnu i to radi tendenciozno da bi otcepio Republiku Srpsku

Homosapiens

pre 12 godina

Ovakvog čoveka u najmazohističkijem okviru za lidera mogu postaviti samo Srbi. E neka oni u Bosni pate, pa makar patili I tamošnji Srbi. Od svoga će! Ja većeg I neotesanijeg narcisoidnog bezveznjaka sa moćnijom ulogom nisam video I čuo.

crni domino

pre 12 godina

E moj Dodik, umesto da gledas istini u oci, radije se postavljas naopako i podrzavas istrosenog Tadica. A dobro znas da je Ceda u pravu.
Nadam se da bosanski srbi ne misle kao ti.
Tvoja odluka - tvoja vrednost!

Milko

pre 12 godina

"Što se tiče Jovanovića, sa njim nemamo dodirne tačke. Voleo bih da ne pređe cenzus,“ "

Postoji gospodine jedna narodna izreka koja se na ovo što ste vi izgovorili jako dobro nadovezuje.
"Čega se pametan stidi, time se budala ponosi."

bezimena

pre 12 godina

Hahahahaha....DodiČE (ako je ovo prezime srpsko ja sam onda Marsovka) razbucao te, onomad, Č. Jovanović k'o svinja masan džak.:)))

SRBIJA će postati NORMALNA DRŽAVA iako to tebi nikako ne odgovara, baš zahvaljujući NORMALNOM SRBINU ČEDOMIRU JOVANOVIĆU, čija je stranka već sada treća po podršci, iako se mnogi trude da tu činjenicu prikriju.

dejan

pre 12 godina

@matko

lol intelektualni nokaut od cede jovanovica,vazi....
taj ceda samo imitira djindjica i nista vise,a nije mu ni do kolena...
moja keva je radila u jednoj firmi u surcinu pored cini mi se pkb-a, gde je ceda non stop prolazio za 'ekipom' iz surcina,obicna ljiga od coveka,prodao bi dupe taj...

uostalom evo i pesme o njemu:

http://www.youtube.com/watch?v=d22fNrMITL4

jovan

pre 12 godina

Gosp Dodik.

Da li ste sve uredili u vasom entitetu pa dolazite u Srbiju da delite savete.
TO NIJE VAS POSAO, Narod ce odluciti.
Ili ste dosli do svoje vile u Bgd ili placeva na Fruskoj Gori.
Bolje bi bilo da ste otisli do Mrkonjic Grada, Spova, Baraca da vidite kako narod zivi. Jad i beda a vi hocete da uredjujete u drugoj drzavi a da ne govorim da ste u stalnom sukobu sa sarajevom. Vasa je obavea da nadjete kompromis jer bez toga nema zivota ni u porodici.
Pisem vam iz CA
Jovan

Sremac za Srbiju ispred svega

pre 12 godina

Volim mnoge stvari za koje se LDP zalaze (npr. demokratiju i Evropu).

Ali nikada necu glasati za njih jer nisu za jedinstvenu i jaku SRBIJU! Da se LDP pita, i onako mala Srbija bi sutra bila 4-5 drzavica, tako da se slazem sa Dodikom da je DS, pa i SNS, najbolja opcija ovih dana.

MUKNAVI

pre 12 godina

LAKTASI>KOMGRAP u BEOGRADU=DODIK TAJKUN ovdasnji i prekodrinski koji se upleo,opet,u nas cirkus izborni zbog svog "velikog Srpstva",naravno!

Ivan M

pre 12 godina

Ovo, kao i nedavna "debata" izmedju ove dvojice, je prica u reziji DS namenjena da LDP i SPO predju cenzus i nekako pomognu zutoj mafiji da ponovo formira vladu. Namera je da naravi otpor kod ljudi u Srbiji koji kazu "sta se mesa politicar iz BiH u nase poslove" i tako glasaju za Cedu kada mozda ne bi. Okrece mi se utroba od svih srpskih politicara.

Miki

pre 12 godina

Ja sam do 99-e živeo na Kosovu, i ozbiljno sam razmišljao da glasam za preokret jer je jasno da će Kosovo na kraju biti nezavisno, i član UN. Ali posle Čedine ijave da je RS genocidna tvorevina neću, jer ne želim da na bilo koj način pomognem gašenje autonomije srpskom narodu u BIH koja NIJE GENOCIDNA TVOREVINA i koja ih štiti od islamizacije. Srbi koji su činili zlodela nek odgovaraju, a jasno jed a pripadnici drugih naroda koji su ubijeli i proganjali Srbe neće

zoran

pre 12 godina

@VLADIMIR LDP..

Majstore, koja funkcija te čeka posle izbora ?
Tako zastupaš tvog guraua, mesiju, na raznim stranicama, da ako prođete cenzus, zaslužio si mesto potparola stranke.
Ali pročitan ti je mesija, samo ponekog klinca još možete da navatate, koji nije dobro informisan.

Svi svi svi

pre 12 godina

Ja sam do sada glasao za LDP ali sam rešio da ovaj put dam glas Vuku. :) Ravna gora pobediti mora. Kad budemo jedna država sa Srpskom Dodika ćemo da hapsimo, kao i Koštunicu. :)

Sale

pre 12 godina

Secam se onog, po Cedu, porazavajuceg duela. Ceda je bio izgubljen u prostoru i vremenu, na kraju duela nije znao ni sta govori.
Zanimljiv je jedan od komentara koji pominje kampanju LDP-a. Bas me zanima ko finansira sve to - partije oko cenzusa URS i LDP imaju ubedljivo najskuplje kampanje.

besna glista

pre 12 godina

Gospodin Dodik daje sebi za pravo da se mesa u unutrasnje poslove DRUGE DRZAVE? Ja bih mu licno savetovao da gleda svoja posla i da od sopstvene drzave pokusa da napravi nesto pametno umesto sto je na svaki nacin koci i sabotira.

razlikač

pre 12 godina

Kako bi ikad moglo da se desi da jedan Koštuničin fan poželi nešto lepo Čedi? Pa nikako. Prema tome, čemu onda javna potvrda nečega što svi znaju? Shvatam ljubav prema Srbiji koju gaji Dodik, ali kao odgovoran čovek i visoki funkcioner bolje da sačeka izbore pa onda kaže čiji je navijač bio.

rkicma

pre 12 godina

eto, sad moram da glasam za preokret (jer cenzus prelaze liste, ne pojedinci, dodik) da bih pokazao da u srbiji ne diktira dodik ko će šta da pređe. a nisam hteo, majkhe mi :)

Joki

pre 12 godina

Bilo bi JAKO lepo kad bi nos drzali tamo preko drine. Mladost su mi pojele vase krajine , koridori , autnomne oblasti i sl. U godinama ludila od mene se ocekivalo da ostavim kosti u bosnskim vrletima a od mojih roditelja da zive sa dve DM mesecno. I sad ces ti ovde da mi biras predsednika, sram te bilo. Ako Zukorlic dobije jedan glas znaj Milorade da ga je dobio od Beogradjanina Srbina starog 43 godine a da je razlog taj da tebi bude neprijatno.

Sunce Slobode

pre 12 godina

I ja bih jako voleo da URS i LDP ne predju cenzus. Ako bi DS pravio i sledecu Vladu to bi barem znacilo da ove dve stranke nece traziti nesrazmerno veliki broj ministarstava i UO, u odnosu na svojih 5,nesto% glasova. Dosta im je Apotekarska ustanova Beograd i Beograd put, kancelarija za mlade itd. Jedino ako bi agilni Jovo od Otoka trazio mesto upravnika centralnog zatvora treba mu izaci u susret, covek jednostavno zna posao.

sasa jokic

pre 12 godina

Cenis sta je Kostunica uradio za Republiku Srpsku, kupio je mobilnu telefoniju zaduzivsi se 700 miliona. Zasto? Pa zato sto je tamo ogranak ratno zlocinackog udruzenja! To sto Ti ne bi voleo da Ceda predje cenzus govori da je On dobra opcija za Srbiju.

Budan

pre 12 godina

E pa preći će! Tebi, Tadiću i Koštunici iz inata bre i do 10%!
(Dule BG, 9. april 2012 21:05)

Nemoj potcenjivati samog sebe, rejting nam je kud i kamo veci od navedenog procenta.

kuzis,rista?

pre 12 godina

mozda se ne dogodi nikad a mozda ipak svane taj dan da ekipa kao sto su jaca,dodik,toma grobar i slicni ne prijedu cenzus i odu iz nasih misli,novina,tv-a i portala direktno na smetliste povijesti gdje je njihovim nazadnim idejama i mjesto. garantiram da bi bilo bolje za 300 posto za jedno 2 godine. a sad- roknite minuse,bit cu nezadovoljan ako ih ne bude makar 100. i ako se netko osjeti prozvanim da replicira uz obaveznu kontra argumentaciju "eh,ali oni cuvaju hrvatstvo/srpstvo,tradiciju,domoljublje...da njih nema bili bi izgubljeni" i slicne nebuloze.

ilidzinjo

pre 12 godina

dudukovi sinovi u italiji studiraju gdje godina kosta 50 hiljada eura......jednom je sinu dao 3 miliona maraka iz budzeta rs da taj isti kao pokrene biznis ,i ne drogira kao njegovi vrsnjaci u banjaluci,kako duduk kaze .sulud covjek ,dno dna .....

mrš

pre 12 godina

Ko je ovaj Dodik da se meša u politiku u Srbiji? Neka gleda on šta se dešava u njegovom pašaluku, nek ne gura nos gde mu mesto nije. Isto ko Konuzin.

Beograđanin

pre 12 godina

Iskreno, niko na ovim izborima nije dobar izbor, pa mora da se gleda ko je manje zlo... S' obzirom da je Kosovo izgubljeno 2000. godine, dolaskom DOS-a, u redu je da se prizna loša politika posle 2000. godine i da se reši više ta beda, da se spreči dalje bacanje para ništa...i najbitnije, da se više maknemo iz mesta. Ok je deo gde se priznaje sve što je realnost, al' je loš deo sa EU...
A što se tiče Dodika, isti je kao i svi: politikant - poslednji školovani političari su iz doba Miloševića, samo što ovaj ne ume čak ni da se ponaša. Bosna mora biti celovita, takva je od '45. i treba da je takva, treba prekinuti loše odnose među nama bratskim Slovenima...Nije teško. Samo malo uključiti ono između ušiju.

Dzordan

pre 12 godina

Ova Dodikova priča neodoljivo podseća na Slobine govore nakon legendarnih sastanaka predsednika tadašnjih republika, vođenih od Ohrida do Brda kod Kranja. Tada smo bili ponosni što naš predsednik dominira u verbalnom nadmetanju, naročito u odnosu na Hrvatskog... A onda je počeo rat!

wortha

pre 12 godina

sve i da se to dogodi, to nista sustinski nece promeniti. drugim recima, tvoja prica ostaje suplja i zatupljujuca, KAO sto si i potvrdio u tv duelu. ljudi nisu glasali za Zorana 10 godina, ali to sigurno ne znaci da nije bio u pravu. ovo govori jedino o tvom samopouzdanju ali i o cvrstini kostunicine i tadiceve tvorevine. gledaj i strepi

Fenix

pre 12 godina

Novinarka je slabo odradila intervju, nije ga uspjela isprovocirati da napravi sou, jer je on jedini soumen medju politicarima. A sve sto je rekao za situaciju u BiH potpisujem i ne samo ja nego vecina Srba (a sve vise i Hrvata)u BiH. Cak i sama novinarka preko srpskih zrtava pobijenih u Sarajevu od strane muslimanskih fasista prelazi olako i apostrofira muslimanske zrtve. Gospodjo, verujte malo i suzama srpskih majki, ako imate srca. Sto se tice pak Cede, mislim da preteruje, iako ne odobravam Cedine istupe i poslednje izjave, mislim da i liberalne ideje moraju imati mesta u demokratskom drustvu (kad cak i fasisti i komunisti bez problema promovisu svoje ideje). Svestan sam ja da ce proci jos mnogo vremena dok se mi naucimo da postujemo i drugacija misljenja iako se ne slazemo sa njima, ali mislim ako nista da smo bar na dobrom putu, odnosno da se polako ali sigurno krecemo u dobrom pravcu. A lideri ko lideri i oni su obicni smrtnici, ne mogu oni zaustaviti procese a pogotovo ne vreme koje neumitno tece i rusi sve tabue, tajne i strahove kojima smo godinama, pa moze se reci i vekovima, kao narod placali jako veliki ceh.

Knight XV

pre 12 godina

"Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i da kamenjem gađas svakoga psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj."

Simpatizeri LDP ne zastajkuju i imaju svoj cilj, nova politika sa dubokim sistemskim promenama u Srbiji.

Johny-bg

pre 12 godina

Bolje vodite racuna sta vasa ekipa iz Laktasa radi sa Komgrapom i desetinama hiljada kvadrata u najstrozem centru Beograda , ( namerno kazem vasa ekipa da ne kazem Vi ) , obidjite zatim vasu vilu na Dedinju vrednu par miliona eura i placeve na Fruskoj Gori, i pustite nas price o Cedomiru Jovanovicu.
Jel se tako brani "ugrozena Republika Srpska", preko desetina hiljada kvadrata Komgrapa, vile na dedinju i svega ostalog?
A da Milorade , Ceda vozi dzip i ima sat jel tako?
A mi da se pravimo naivni da ne znamo nista oko Komgrapa , desetina hiljada kvadrata i vila?
Ali o svemu tome ce se baviti jedna nova Evropska Vlada Srbije u kojoj ce biti mnogih iznenadjenja .
Mozda se bas Cedomir bude bavio time, nikad se ne zna Milorade.

prevareni glasac

pre 12 godina

@(Hasim Jovanovic, 9. april 2012 20:38)

Svaka cast!

Pitanje je samo zasto u Srbiji ne postoji ni jedan novinar (bar ne na glasilima sa nacionalnom frekvencijom) koji bi o ovim cinjenicama trazio komentar nekoga iz LDP-a?
Takodje, kad je kampanja u pitanju, tj. koliko ona kosta i ko to placa, zar time ne bi treblo da se bavi neki drzavni organ ili sluzba?!

pera-nis

pre 12 godina

samo da podsetim ljubitelje ovog politicara brdjanskih manira. da je republika srbska genocidna tvorevina rekao je dodik a ne jovanovic. da podsetim , na izjavu dodika da su karadzic i mladic stvorili r.srpsku, jovanovic je rekao da to znaci da je r.srpska genocidna tvorevina jer se ovoj dvojici sudi za genocid.da je dodik rekao da su srbi iz bosne stvorili r.srpsku ne bi bilo nikakvog komentara od strane jovanovica. njegovo laprdanje u emisiji je samo podiglo rejting jovanovicu, sto je dobro, jer postoji ono, da svakog koga dodik kudi treba uvazavati kao postenog coveka.........

pusti Cedu

pre 12 godina

Pusti Dodik Cedu,nego kako napreduje Komgrap iz Laktasa( bivsi iz Beograda, sa upravnom zgradom na Terazijama), vinogradi i ostali biznis sa bozijim covekom, vladikom iz Hercegovine.Ti si covek ozbiljan biznismen,ne ide da se bavis Cedom.Nije to tvoj nivo.

kenny

pre 12 godina

Na prvu loptu, Dodikove reči su me iznervirale ali ipak je činjenica da je to plus za PREOKRET! Taj koga on podržava nek se brine, mi imamo podršku prosvećenih, kulturnih i obrazovanih građana, čini mi se da on tu ne pripada . Istina je naša pobeda!

Gledalac

pre 12 godina

Gospodine Dodik voleo bih da nam objasnite ZAŠTO ne podržavate Čedu,a podržavate Tadića?! Čeda nikada suštinski i NIJE bio protiv Tadića.(99% Tadićevih zakona u Skupštini Srbije je podržao).Tadić mu je i najbliža politička opcija,uostalom i sam je ne tako davno bio u rukovodstvu DS-a.Ja mislim da je to i normalno,pa neće Čeda valjda da podržava ovog novog kvazievropejca i prevrtljivog Nikolića!!

Deki

pre 12 godina

@Svi svi svi, zar stvarno tako razmisljas? Vuk nije tu zbog ravne gore i jake srbije. Ako neko treba da se hapsi definitivno si pogresno ljude pobrojao.
Ako oni budu na vlasti, ovakva srbija nece da postoji-postojace rasparcana zemljica veciti kandidat za eu.

Antonio

pre 12 godina

Ceda veci kompliment nije mogao da dobije.Jednostavno,kad pogleda kakva je ********** protiv njega,moze biti 100% siguran da je na ispravnom putu.

racerx

pre 12 godina

Hvala bogu da ti i Jovanovic nemate dodirne tacke.
(racerx, 9. april 2012 20:18)
# Link komentara
Preporučujem (+102)
Ne preporučujem (-23)

samo da pojasnim nesto, posto izgleda da me niste shvatili bas najbolje.
Kada sam rekao hvala bogu, mislio sam hvala bogu sto nemamo u Beogradu bas tolike medjede na visokim polozajima, poput Dodika. Nasi jeste da su iste lopovcine, ali su ipak malo kulturniji.
Ta cuvena krajiska bahatost, koja je kod Dodika jos donekle i zauzdana, ali ne u potpunosti, ih je i kostala rata, jer vazda su bili najhrabriji, najjaci, najpametniji, najglasniji...

Ovoj Srbiji je red da se opameti i da shvati gde je i shta je i u kom dobu se nalazi. Da shvati da saveznika nema, jer Rusija i Kina to nisu, za sve one koji imaju secanje ko zlatna ribica, samo bih podsetio da nismo dobili nikakvu pomoc od njih, cak ni kada je Kineska ambasada sravljena, a njihovi gradjani pobijeni. O Rusima reci ne treba trositi.
Nama je Nemacka dala donacije nekoliko desetina puta vece, nego Kina i Rusija zajedno!
Kako saveznike nemamo, red je da se priklonimo najjacima trenutno i da cutimo i gledamo svoja posla, a ne da smo najglasniji i trazimo tucu tamo gde je ne mozemo dobiti.

Treba da pogledamo situaciju racionalno i da shvatimo da Kosovo vise nije deo Srbije, ne od juce, ne od prekjuce, vec od momenta kada smo potpisali Kumanovski sporazum i kada se nasa vojska povukla sa njega. A i do tada je upravo ta vojska bila jedini cinilac, koji je Kosovo drzao u sastavu Srbije, posto su Kosovari prodali najveci deo nekretnina Albancima i otisli odande!
Oni koji danas ne daju Kosovo i kojima su usta puna Kosova i patriotizma su isti oni koji ga nisu dali za patike kada je moj grad demoliran zbog laznog patriotizma, ili isti oni koji su rado dali svoj ponos i obraz za sadnice japanskih tresnji.

Iako vise nije nase, i dalje postoji sansa da ga jednog dana povratimo, ali ako nastavimo sa ovakvom autisticnom politikom, taj dan nikada nece doci!!!

nada zadnja umire

pre 12 godina

Prosto mi je neverovatno da se Dodik, pred. RS, meša u izbore u drugoj državi (za sad, posle ko zna)! Ako bi sada Meri Vorlik izašla pred TV i rekla da podršku daje Č. Jovanoviću, a da bi želela da Košutnica ili Nikolić ne pređu cenzus, vi biste je rastrgli vašim komentarima (za sve ostalo možete da joj pljunete pod prozor). To je stvarno nekorektno, a da ne govorim koliko bi to moglo pozitivno/negativno uticati na volju birača, a samim tim i na rezultat LDP, jer je jedino njega prozvao g. Dodik.
S druge strane, većina vas, komentatora, optužuje Č. Jovanovića za nekakvo izdajništvo, jer se ne slaže sa politikom, koja se vodi. Albert Ajnštajn je rekao da ne možemo rešavati probleme istim razmišljanjem, kao što smo ga imali kad smo problem napravili. S obzirom da živimo relativno loše, i u RS i u Srbiji, kako onda možemo da podržimo politiku, koja nas je dovela do tog stanja. Džaba nam čuvari srpstva, kad ništa od tog nemamo.
Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!

vladimir

pre 12 godina

Doticni gospodin je nekada pricao sasvim druge price,a onda je dobio vlast a time i mogucnost da stekne veliki novac sto je on obilato i iskoristio za sebe i clanove svoje familije.Posto nije bilo bas sve legalno normalno da je promenio plocu jer RS dozivjava kao svoj licni posed gde je neprikosnoveni gazda.Ima sve na internetu samo treba da se procita i vidi.Neka je samo deset posto tacno pa je mnogo.Ali to je problem RS i njenih gradjana pa ako im je dobar nemam nista protiv,a nas da ostavi na miru i da se ne mesa tamo gde mu nije mesto.

Vukas

pre 12 godina

Što se RS tiče, i statusa genocidne tvorevine, mislim da je to istrgnuto iz konteksta. Ako pažljivo gledamo stvari, međunardoni sudovi su ocenili po deklaraciji UN-a , da se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid. Nakon toga RS dobija svoj ustavni status entiteta, a granice su pale na etničkim podelama, koje su dobrim delom nastale etničkim čišćenjima s obe strane. Ako tako gledamo, onda je Č. Jovanović u pravu. Dodikov kotnraargument je da je datum formiranja RS bio 1992, ali tada to nije bila priznata država ni entitet.
Sve u svemu, ko god da je u pravu oko ovog, krajnje ne bitnog pitanja za život građana, efektivan rezultat je 0 (slovima NULA). Manite se politike podela, jer to smo videli da ne vodi ničemu, i okrenite se do sada neoprobanim političkim akcijama!
(nada zadnja umire, 10. april 2012 12:26)

Nije to bas tako.Granice oba entiteta(vecina njih) su formirane na frontu u borbama.Te granice je u Dejtonu priznao citav svijet.Posle borbi sta se desavalo u oba entiteta ukljucujuci ratne zlocine i etnicka ciscenja su djelo pojedinaca i organizovanih grupa za koje one moraju da odgovaraju.Tako da Cedo nikako ne moze biti u pravu.