Subota, 07.04.2012.

15:04

DK: Česi dobili dubl, vode sa 2-1

Teniska reprezentacija Češke nalazi se na korak od plasmana u polufinale Dejvis kupa pošto posle dva dana vodi protiv Srbije sa 2-1 u pobedama.

Izvor: AG

DK: Èesi dobili dubl, vode sa 2-1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

avidemux

pre 12 godina

Koja glupost..odmarati igrača? A od čega? Jednog meča? Kako nekome to može da padne na pamet? Pa Novak je na AO sa Endijem igrao 5 sati u polufinalu, pa 6 sati sa Rafom u finalu? Ili si vrhunski sportista, u kondiciji i formi za mečeve ili nisi. Kakvo odmaranje. Sad smo u situaciji da oba meča moramo da dobijemo trećeg dana. Ovde se radi o tome da je loše sastavljen dubl.

Nikola

pre 12 godina

Vecina ovde sad misli da je Zimonjic istrosen, ali ja ga se secam iz vremena kad su Nole i Tipsa bili deca u skoli i znam da nikad pojma nije imao. U singlu je uspevao da izgubi i 2-0 u setovima i mec loptu u trecem, a kada bi neko hteo da kaze njegov skor za reprezentaciju u dublu siguran sam da bi bio debelo za nekoliko puta u minusu. Nema sta taj nije izgubio u reprezentativnoj karijeri, a plus je i najveci tremaros od svih. Covek je jednostavno dobar politicar i fin momak koji pleni van terena tako se uhvatio Nestora koji je pobednik bio oduvek zablistao sa njim i to je to.

serbski idiot

pre 12 godina

Mene uopšte ne interesuje rezultat! Mogu Česi da nas pobede i petnaest nula. Mene interesuje samo ovaj Šćepanek, i verujem da cela Srbija ne spava zbog Šćepaneka, bezobraznog i nelepog čeha! I sledeće godine, kada Nole bude igrao, uopšte me neće interesovati sama igra, već ću pet dana buljiti u Šćepaneka nelepog, a ono Čeha bezobraznog. I neću dozvoliti da nas, ovoliko kulturne i načitane, vredja tamo neki Šćepanek, koji uzgred nije ni lep, već je ružan! Dole nelepi Šćepaneku!

serve&volley

pre 12 godina

Najveći naš problem jeste to što Zimonjić nema stalnog partnera u reprezentaciji i na taj način dubl ne može da se pošteno uigra.Dok su igrali Zimonjić i Troicki dubl nam je ostvarivao pobede i oni su se uigravali, međutim nakon odlaska Pilića Obradović je počeo da pravi "eksperimente" i da ubacuje Novaka i Janka da igraju dubl sa Nenadom i na taj način je "razbio" do tad stvorenu hemiju u dublu.Činjenica je da Nenad nije u nekoj posebnoj formi u ovoj godini a kada se tome pridoda i činjenica da su stavili Bozoljca da igra sa njima(svaka čast Iliji ali on je do skora bio povređen i dugo nije dobro igrao) onda je jasno da protiv uigranijih dublova nemamo puno šansi, iako je Zimonjić jedan od najboljih dubl igrača na svetu.

Koliko uigranost znači za jedan tim pokazuje ekipa Španije koja je stvorila jedan jak dubl od igrača koji ne igraju često dubl na turnirima(Lopez i Verdasco) ali koji su se u reprezentaciji sjajno uparili, uigrali i pobedili čak i braću Brajan.

777

pre 12 godina

Zimonjic jako loše a i u poslednja nekoliko meča na istom nivou. Treba reci da i sa Ljodrom lose igra u poslednje vreme. Mi u ovom meču nismo imali šta da tražimo plus Bozoljac koji nije ni blizu vrhunskih tenisera. Moram da priznam da je ponešto odlićno odigrao na mreži ali generalno kada se lomi tu odlučuje znanje i kvalitet koji on nema. Treba se nadati do kraja, sve je moguce ali prednost je ipak velika za Čehe u ovom trenutku i ako je to samo jedan bod. Naši moraju da odigraju vrhunski da bi pobedili u ovom meču sa Česima. Sve najbolje i daj Bože.

Babin_zub

pre 12 godina

Ne znam...satima nakon meca lupam glavu sta li je hteo sa Bozoljcem u dublu?Jedino sto mi pada na pamet je da za sutra odmori Janka i Tipsu,dok ce im protivnici imati iza sebe dva predhodna dana "na terenu".Protiv koga god da igrate,treci dan za redom nije zgodan za ljudski organizam.Mislim da su sanse 60-40 za cehe,i da je uz Zimonjica ipak trebao igrati Tipsarevic.
Aj da vidimo sta ce biti...

Tvrtko

pre 12 godina

Zimonjić je jako dugo u reprezentaciji. Igrao je i singl i dubl kada su Nole, Janko i Viktor bili deca. Još uvek je jedan od zvanično najboljih dubl igrača na svetu. Vrlo je blizak sa Obradovićem i niko ga neće isterati iz reprezentacije dok se on sam ne povuče. Naravno da niko neće postaviti Troickog i Tipsarevića da igra dubl, ako ima u postavi čoveka, koji može igrati samo dubl, mada su to danas gotovo svi uradili (Česi, Hrvati itd.), osim Amerikanaca, koji imaju uigran dubl braće Brajan. Danas je do izražaja došao individualni kvalitet i tu Bozoljac i Zimonjić nisu imali nikakve šanse. Dubl specijalisti imaju šanse protiv najboljih igrača sveta samo ako igraju u uigranim postavama, a evo naš Zimonjić je ove godine izgubio puno mečeva i sa Lodrom protiv ad hok parova, sastavljenih od singl igrača.

Djoksa

pre 12 godina

Zaista gotivim Zikija, stvarno je imao veliku karijeru, ali on vise nije za reprezentaciju. Treba ustupiti mesto mladjima. Danas je odigrao katastrofalno, daleko ispod svojih mogucnosti. Ovo mu je ko zna koji po redu poraz u Davis cupu. Ranije je dubl bio nas sigurni poraz, a sada je obrnuto.Sta reci o nasim izgledima? Veoma mali, gotovo nikakvi. Janko moze do pobede protiv Berdiha, bolji je od Ceha i verujem u njegov trijumf. Ali, Viktor igra veoma lose, tako da ne vidim kako bi mogao da savlada "napaljenog" Stepaneka.Mozda bi moglo da se proba sa Ilijem, jer ima neugodan servis kojim moze da iznenadi Radeka. U svakom slucaju, za sledece meceve moramo vratiti Novaka, a mozda umesto Troickog ubaciti malog Krajonovica, jer je Viktor u velikom padu.

Dragan Djokic

pre 12 godina

Pa Obradovic je "veliki"strucnjak izjavio je da on zna kako se pobedjuje...Mozda mu je ovo taktika da bi bilo uzbudljivije...Mislim da je vrijeme za njega i Zimonica da idu u penziju a ovog Bozoljca u slikare jer vise lici nego na tenisera...

Prota Mateja

pre 12 godina

Prvo sto se tice sportskog odnosno nesportskog ponasanja Stepaneka nije to nikakavo cudo i drugar mu Berdic se slicno poneo protiv Almagra na AO. Izgleda da im je to u genima, kao i Vaclavu Havelu i Merlin Olbrajt, nezahvalni i arogantni do besvesti. A sto se tice ovih sto zameraju Novaku sto ne igra pa prete da ce navijati samo za Federere i Nadala kazem ako i treba, vidi se odmah kakvi su rodoljubi i kome bi dusu prodali. Mozda mogu vec sad da se prebace u ceski tabor, isti su.

ARENA

pre 12 godina

Razocarani smo Novakovim odnosom prema reprezentaciji!
Navijacemo ubuduce za nase momke i za Nadala i Federera.
A tebe cemo proterati sa 25.maja

Sole

pre 12 godina

Zimonjic malo ispod proseka, dok je Bozoljac katastrofalno odigrao na bitne poene. Nema potrebe tog decka vise zvati u reprezentaciju. Bolje da se ubace mladji i da steknu iskustva koje im moze pomoci u daljoj karijeri.

odisy

pre 12 godina

Ih bre da ste ih barem umorili za sutra. Ovako gubimo. Napalili su se tek sada. Zasto ne ustupite Zimonjicevo mesto nekome mladjem, da ih pripremamo za buducnost. Zimonjic je svoje odigrao. Hvala, a sad nesto novo.

Jela

pre 12 godina

Janku će biti teško protiv Tomasa, ali ako uspe da ga dobije, mislim da Viktor ne može 2x da ponovi katastrofalnu partiju, tako da je sve moguće.
Činjenica je da nije u formi.
Realno, malo ko je verovao pred 5.meč sa Francuskom u pobedu, pa nas je Vića fino sve poklopio :)

Srećno sutra!

NickyBoy

pre 12 godina

Godinama već trpimo poraze u dublu, samo zato što nije pronađen dostojan partner Zimonjiću. Da li će se već jednom neko pozabaviti ovim problemom? Muka će biti još veća kada Ziki povuče u tenisku penziju, jer onda nećemo imati NIJEDNOG kvalitetnog dubl-igrača. Pa, neće valjda Nole da igra dubl? Mislim da su poslednji uspesi u Devis kupu i osvajanje "salatare", što je isključiva zasluga Noleta, Tipse i Troickog jer je ceo teret bio na njima, uljuljkao i uspavao rukovodstvo teniskog saveza, pa i selektora Obradovića. To nikako nije dobro.

dexa

pre 12 godina

Pisem ovaj komentar i trenutni rezultat je 2-0 u setovima i 3-3 u gemovima aj sad bilo je dosta pustanja zgazite samo da vidim izraz lica prelepog stepaneka

Novace hvala na svemu

pre 12 godina

Ova dvojica Ceha jesu pobedili ali mislim da su za sutra ozbiljno iscrpljeni. Ako Troicki ponovi neprepoznatljivo dobru igru kao protiv Ljodre, eto nama pobede.

pera

pre 12 godina

Zimonjic stvarno lose igra. Prvi set smo izgubili radi njega, a i u drugom je bio losiji deo nase ekipe. Bozoljac odlicno igra i do sad je koliko toliko neki balans uspostavljao. Ocito Zimonjic nije u formi. Bilo bi mi jako drago da me demantuje. Napred Srbija !

nesa usa

pre 12 godina

Nas tim nema resenja za dubl ceha. Zimonjic nije u najboljoj formi, a i kada je bio, gotovo uvek je gubio u dublu i Davis kupu. Troicki sutra opet gubi mec. Bez Noleta nema nam prolaza u sledece kolo.

Srb

pre 12 godina

Idemo Srbija! Ziki,Iko razbijte ih,pa na kraju meča Berdih ne mora da pruža ruku zato sto ga je neko "gađao" lopticom,a Štepanek nek' pokazuje šta god hoće!

nemaveze

pre 12 godina

Nemojte sad Zikija kriviti, premda se ne sećam kad je odigrao dobar meč za reprezentaciju! U svakom slučaju, nije on kriv što mu ne ide; ovo su njegove mogućnosti, nismo ga mi birali, već selektor!

marej

pre 12 godina

Napolje Zimonjic!

Opet je najgori na terenu. Servira kao baba, svi voleji idu u aut ili mrezu. Dosta! Ako gubimo taj dubl svaki put neka igra neko drugi, pa da stvaramo novi dubl.

Stvarno je uzasan....

Jela

pre 12 godina

Janku će biti teško protiv Tomasa, ali ako uspe da ga dobije, mislim da Viktor ne može 2x da ponovi katastrofalnu partiju, tako da je sve moguće.
Činjenica je da nije u formi.
Realno, malo ko je verovao pred 5.meč sa Francuskom u pobedu, pa nas je Vića fino sve poklopio :)

Srećno sutra!

marej

pre 12 godina

Napolje Zimonjic!

Opet je najgori na terenu. Servira kao baba, svi voleji idu u aut ili mrezu. Dosta! Ako gubimo taj dubl svaki put neka igra neko drugi, pa da stvaramo novi dubl.

Stvarno je uzasan....

nesa usa

pre 12 godina

Nas tim nema resenja za dubl ceha. Zimonjic nije u najboljoj formi, a i kada je bio, gotovo uvek je gubio u dublu i Davis kupu. Troicki sutra opet gubi mec. Bez Noleta nema nam prolaza u sledece kolo.

Novace hvala na svemu

pre 12 godina

Ova dvojica Ceha jesu pobedili ali mislim da su za sutra ozbiljno iscrpljeni. Ako Troicki ponovi neprepoznatljivo dobru igru kao protiv Ljodre, eto nama pobede.

pera

pre 12 godina

Zimonjic stvarno lose igra. Prvi set smo izgubili radi njega, a i u drugom je bio losiji deo nase ekipe. Bozoljac odlicno igra i do sad je koliko toliko neki balans uspostavljao. Ocito Zimonjic nije u formi. Bilo bi mi jako drago da me demantuje. Napred Srbija !

NickyBoy

pre 12 godina

Godinama već trpimo poraze u dublu, samo zato što nije pronađen dostojan partner Zimonjiću. Da li će se već jednom neko pozabaviti ovim problemom? Muka će biti još veća kada Ziki povuče u tenisku penziju, jer onda nećemo imati NIJEDNOG kvalitetnog dubl-igrača. Pa, neće valjda Nole da igra dubl? Mislim da su poslednji uspesi u Devis kupu i osvajanje "salatare", što je isključiva zasluga Noleta, Tipse i Troickog jer je ceo teret bio na njima, uljuljkao i uspavao rukovodstvo teniskog saveza, pa i selektora Obradovića. To nikako nije dobro.

odisy

pre 12 godina

Ih bre da ste ih barem umorili za sutra. Ovako gubimo. Napalili su se tek sada. Zasto ne ustupite Zimonjicevo mesto nekome mladjem, da ih pripremamo za buducnost. Zimonjic je svoje odigrao. Hvala, a sad nesto novo.

Tvrtko

pre 12 godina

Zimonjić je jako dugo u reprezentaciji. Igrao je i singl i dubl kada su Nole, Janko i Viktor bili deca. Još uvek je jedan od zvanično najboljih dubl igrača na svetu. Vrlo je blizak sa Obradovićem i niko ga neće isterati iz reprezentacije dok se on sam ne povuče. Naravno da niko neće postaviti Troickog i Tipsarevića da igra dubl, ako ima u postavi čoveka, koji može igrati samo dubl, mada su to danas gotovo svi uradili (Česi, Hrvati itd.), osim Amerikanaca, koji imaju uigran dubl braće Brajan. Danas je do izražaja došao individualni kvalitet i tu Bozoljac i Zimonjić nisu imali nikakve šanse. Dubl specijalisti imaju šanse protiv najboljih igrača sveta samo ako igraju u uigranim postavama, a evo naš Zimonjić je ove godine izgubio puno mečeva i sa Lodrom protiv ad hok parova, sastavljenih od singl igrača.

Sole

pre 12 godina

Zimonjic malo ispod proseka, dok je Bozoljac katastrofalno odigrao na bitne poene. Nema potrebe tog decka vise zvati u reprezentaciju. Bolje da se ubace mladji i da steknu iskustva koje im moze pomoci u daljoj karijeri.

ARENA

pre 12 godina

Razocarani smo Novakovim odnosom prema reprezentaciji!
Navijacemo ubuduce za nase momke i za Nadala i Federera.
A tebe cemo proterati sa 25.maja

nemaveze

pre 12 godina

Nemojte sad Zikija kriviti, premda se ne sećam kad je odigrao dobar meč za reprezentaciju! U svakom slučaju, nije on kriv što mu ne ide; ovo su njegove mogućnosti, nismo ga mi birali, već selektor!

Prota Mateja

pre 12 godina

Prvo sto se tice sportskog odnosno nesportskog ponasanja Stepaneka nije to nikakavo cudo i drugar mu Berdic se slicno poneo protiv Almagra na AO. Izgleda da im je to u genima, kao i Vaclavu Havelu i Merlin Olbrajt, nezahvalni i arogantni do besvesti. A sto se tice ovih sto zameraju Novaku sto ne igra pa prete da ce navijati samo za Federere i Nadala kazem ako i treba, vidi se odmah kakvi su rodoljubi i kome bi dusu prodali. Mozda mogu vec sad da se prebace u ceski tabor, isti su.

Srb

pre 12 godina

Idemo Srbija! Ziki,Iko razbijte ih,pa na kraju meča Berdih ne mora da pruža ruku zato sto ga je neko "gađao" lopticom,a Štepanek nek' pokazuje šta god hoće!

dexa

pre 12 godina

Pisem ovaj komentar i trenutni rezultat je 2-0 u setovima i 3-3 u gemovima aj sad bilo je dosta pustanja zgazite samo da vidim izraz lica prelepog stepaneka

serve&volley

pre 12 godina

Najveći naš problem jeste to što Zimonjić nema stalnog partnera u reprezentaciji i na taj način dubl ne može da se pošteno uigra.Dok su igrali Zimonjić i Troicki dubl nam je ostvarivao pobede i oni su se uigravali, međutim nakon odlaska Pilića Obradović je počeo da pravi "eksperimente" i da ubacuje Novaka i Janka da igraju dubl sa Nenadom i na taj način je "razbio" do tad stvorenu hemiju u dublu.Činjenica je da Nenad nije u nekoj posebnoj formi u ovoj godini a kada se tome pridoda i činjenica da su stavili Bozoljca da igra sa njima(svaka čast Iliji ali on je do skora bio povređen i dugo nije dobro igrao) onda je jasno da protiv uigranijih dublova nemamo puno šansi, iako je Zimonjić jedan od najboljih dubl igrača na svetu.

Koliko uigranost znači za jedan tim pokazuje ekipa Španije koja je stvorila jedan jak dubl od igrača koji ne igraju često dubl na turnirima(Lopez i Verdasco) ali koji su se u reprezentaciji sjajno uparili, uigrali i pobedili čak i braću Brajan.

serbski idiot

pre 12 godina

Mene uopšte ne interesuje rezultat! Mogu Česi da nas pobede i petnaest nula. Mene interesuje samo ovaj Šćepanek, i verujem da cela Srbija ne spava zbog Šćepaneka, bezobraznog i nelepog čeha! I sledeće godine, kada Nole bude igrao, uopšte me neće interesovati sama igra, već ću pet dana buljiti u Šćepaneka nelepog, a ono Čeha bezobraznog. I neću dozvoliti da nas, ovoliko kulturne i načitane, vredja tamo neki Šćepanek, koji uzgred nije ni lep, već je ružan! Dole nelepi Šćepaneku!

Dragan Djokic

pre 12 godina

Pa Obradovic je "veliki"strucnjak izjavio je da on zna kako se pobedjuje...Mozda mu je ovo taktika da bi bilo uzbudljivije...Mislim da je vrijeme za njega i Zimonica da idu u penziju a ovog Bozoljca u slikare jer vise lici nego na tenisera...

777

pre 12 godina

Zimonjic jako loše a i u poslednja nekoliko meča na istom nivou. Treba reci da i sa Ljodrom lose igra u poslednje vreme. Mi u ovom meču nismo imali šta da tražimo plus Bozoljac koji nije ni blizu vrhunskih tenisera. Moram da priznam da je ponešto odlićno odigrao na mreži ali generalno kada se lomi tu odlučuje znanje i kvalitet koji on nema. Treba se nadati do kraja, sve je moguce ali prednost je ipak velika za Čehe u ovom trenutku i ako je to samo jedan bod. Naši moraju da odigraju vrhunski da bi pobedili u ovom meču sa Česima. Sve najbolje i daj Bože.

Djoksa

pre 12 godina

Zaista gotivim Zikija, stvarno je imao veliku karijeru, ali on vise nije za reprezentaciju. Treba ustupiti mesto mladjima. Danas je odigrao katastrofalno, daleko ispod svojih mogucnosti. Ovo mu je ko zna koji po redu poraz u Davis cupu. Ranije je dubl bio nas sigurni poraz, a sada je obrnuto.Sta reci o nasim izgledima? Veoma mali, gotovo nikakvi. Janko moze do pobede protiv Berdiha, bolji je od Ceha i verujem u njegov trijumf. Ali, Viktor igra veoma lose, tako da ne vidim kako bi mogao da savlada "napaljenog" Stepaneka.Mozda bi moglo da se proba sa Ilijem, jer ima neugodan servis kojim moze da iznenadi Radeka. U svakom slucaju, za sledece meceve moramo vratiti Novaka, a mozda umesto Troickog ubaciti malog Krajonovica, jer je Viktor u velikom padu.

Babin_zub

pre 12 godina

Ne znam...satima nakon meca lupam glavu sta li je hteo sa Bozoljcem u dublu?Jedino sto mi pada na pamet je da za sutra odmori Janka i Tipsu,dok ce im protivnici imati iza sebe dva predhodna dana "na terenu".Protiv koga god da igrate,treci dan za redom nije zgodan za ljudski organizam.Mislim da su sanse 60-40 za cehe,i da je uz Zimonjica ipak trebao igrati Tipsarevic.
Aj da vidimo sta ce biti...

Nikola

pre 12 godina

Vecina ovde sad misli da je Zimonjic istrosen, ali ja ga se secam iz vremena kad su Nole i Tipsa bili deca u skoli i znam da nikad pojma nije imao. U singlu je uspevao da izgubi i 2-0 u setovima i mec loptu u trecem, a kada bi neko hteo da kaze njegov skor za reprezentaciju u dublu siguran sam da bi bio debelo za nekoliko puta u minusu. Nema sta taj nije izgubio u reprezentativnoj karijeri, a plus je i najveci tremaros od svih. Covek je jednostavno dobar politicar i fin momak koji pleni van terena tako se uhvatio Nestora koji je pobednik bio oduvek zablistao sa njim i to je to.

avidemux

pre 12 godina

Koja glupost..odmarati igrača? A od čega? Jednog meča? Kako nekome to može da padne na pamet? Pa Novak je na AO sa Endijem igrao 5 sati u polufinalu, pa 6 sati sa Rafom u finalu? Ili si vrhunski sportista, u kondiciji i formi za mečeve ili nisi. Kakvo odmaranje. Sad smo u situaciji da oba meča moramo da dobijemo trećeg dana. Ovde se radi o tome da je loše sastavljen dubl.

ARENA

pre 12 godina

Razocarani smo Novakovim odnosom prema reprezentaciji!
Navijacemo ubuduce za nase momke i za Nadala i Federera.
A tebe cemo proterati sa 25.maja

marej

pre 12 godina

Napolje Zimonjic!

Opet je najgori na terenu. Servira kao baba, svi voleji idu u aut ili mrezu. Dosta! Ako gubimo taj dubl svaki put neka igra neko drugi, pa da stvaramo novi dubl.

Stvarno je uzasan....

serbski idiot

pre 12 godina

Mene uopšte ne interesuje rezultat! Mogu Česi da nas pobede i petnaest nula. Mene interesuje samo ovaj Šćepanek, i verujem da cela Srbija ne spava zbog Šćepaneka, bezobraznog i nelepog čeha! I sledeće godine, kada Nole bude igrao, uopšte me neće interesovati sama igra, već ću pet dana buljiti u Šćepaneka nelepog, a ono Čeha bezobraznog. I neću dozvoliti da nas, ovoliko kulturne i načitane, vredja tamo neki Šćepanek, koji uzgred nije ni lep, već je ružan! Dole nelepi Šćepaneku!

dexa

pre 12 godina

Pisem ovaj komentar i trenutni rezultat je 2-0 u setovima i 3-3 u gemovima aj sad bilo je dosta pustanja zgazite samo da vidim izraz lica prelepog stepaneka

Djoksa

pre 12 godina

Zaista gotivim Zikija, stvarno je imao veliku karijeru, ali on vise nije za reprezentaciju. Treba ustupiti mesto mladjima. Danas je odigrao katastrofalno, daleko ispod svojih mogucnosti. Ovo mu je ko zna koji po redu poraz u Davis cupu. Ranije je dubl bio nas sigurni poraz, a sada je obrnuto.Sta reci o nasim izgledima? Veoma mali, gotovo nikakvi. Janko moze do pobede protiv Berdiha, bolji je od Ceha i verujem u njegov trijumf. Ali, Viktor igra veoma lose, tako da ne vidim kako bi mogao da savlada "napaljenog" Stepaneka.Mozda bi moglo da se proba sa Ilijem, jer ima neugodan servis kojim moze da iznenadi Radeka. U svakom slucaju, za sledece meceve moramo vratiti Novaka, a mozda umesto Troickog ubaciti malog Krajonovica, jer je Viktor u velikom padu.

Nikola

pre 12 godina

Vecina ovde sad misli da je Zimonjic istrosen, ali ja ga se secam iz vremena kad su Nole i Tipsa bili deca u skoli i znam da nikad pojma nije imao. U singlu je uspevao da izgubi i 2-0 u setovima i mec loptu u trecem, a kada bi neko hteo da kaze njegov skor za reprezentaciju u dublu siguran sam da bi bio debelo za nekoliko puta u minusu. Nema sta taj nije izgubio u reprezentativnoj karijeri, a plus je i najveci tremaros od svih. Covek je jednostavno dobar politicar i fin momak koji pleni van terena tako se uhvatio Nestora koji je pobednik bio oduvek zablistao sa njim i to je to.

Prota Mateja

pre 12 godina

Prvo sto se tice sportskog odnosno nesportskog ponasanja Stepaneka nije to nikakavo cudo i drugar mu Berdic se slicno poneo protiv Almagra na AO. Izgleda da im je to u genima, kao i Vaclavu Havelu i Merlin Olbrajt, nezahvalni i arogantni do besvesti. A sto se tice ovih sto zameraju Novaku sto ne igra pa prete da ce navijati samo za Federere i Nadala kazem ako i treba, vidi se odmah kakvi su rodoljubi i kome bi dusu prodali. Mozda mogu vec sad da se prebace u ceski tabor, isti su.

nesa usa

pre 12 godina

Nas tim nema resenja za dubl ceha. Zimonjic nije u najboljoj formi, a i kada je bio, gotovo uvek je gubio u dublu i Davis kupu. Troicki sutra opet gubi mec. Bez Noleta nema nam prolaza u sledece kolo.

Sole

pre 12 godina

Zimonjic malo ispod proseka, dok je Bozoljac katastrofalno odigrao na bitne poene. Nema potrebe tog decka vise zvati u reprezentaciju. Bolje da se ubace mladji i da steknu iskustva koje im moze pomoci u daljoj karijeri.

Srb

pre 12 godina

Idemo Srbija! Ziki,Iko razbijte ih,pa na kraju meča Berdih ne mora da pruža ruku zato sto ga je neko "gađao" lopticom,a Štepanek nek' pokazuje šta god hoće!

pera

pre 12 godina

Zimonjic stvarno lose igra. Prvi set smo izgubili radi njega, a i u drugom je bio losiji deo nase ekipe. Bozoljac odlicno igra i do sad je koliko toliko neki balans uspostavljao. Ocito Zimonjic nije u formi. Bilo bi mi jako drago da me demantuje. Napred Srbija !

nemaveze

pre 12 godina

Nemojte sad Zikija kriviti, premda se ne sećam kad je odigrao dobar meč za reprezentaciju! U svakom slučaju, nije on kriv što mu ne ide; ovo su njegove mogućnosti, nismo ga mi birali, već selektor!

odisy

pre 12 godina

Ih bre da ste ih barem umorili za sutra. Ovako gubimo. Napalili su se tek sada. Zasto ne ustupite Zimonjicevo mesto nekome mladjem, da ih pripremamo za buducnost. Zimonjic je svoje odigrao. Hvala, a sad nesto novo.

Dragan Djokic

pre 12 godina

Pa Obradovic je "veliki"strucnjak izjavio je da on zna kako se pobedjuje...Mozda mu je ovo taktika da bi bilo uzbudljivije...Mislim da je vrijeme za njega i Zimonica da idu u penziju a ovog Bozoljca u slikare jer vise lici nego na tenisera...

Babin_zub

pre 12 godina

Ne znam...satima nakon meca lupam glavu sta li je hteo sa Bozoljcem u dublu?Jedino sto mi pada na pamet je da za sutra odmori Janka i Tipsu,dok ce im protivnici imati iza sebe dva predhodna dana "na terenu".Protiv koga god da igrate,treci dan za redom nije zgodan za ljudski organizam.Mislim da su sanse 60-40 za cehe,i da je uz Zimonjica ipak trebao igrati Tipsarevic.
Aj da vidimo sta ce biti...

Tvrtko

pre 12 godina

Zimonjić je jako dugo u reprezentaciji. Igrao je i singl i dubl kada su Nole, Janko i Viktor bili deca. Još uvek je jedan od zvanično najboljih dubl igrača na svetu. Vrlo je blizak sa Obradovićem i niko ga neće isterati iz reprezentacije dok se on sam ne povuče. Naravno da niko neće postaviti Troickog i Tipsarevića da igra dubl, ako ima u postavi čoveka, koji može igrati samo dubl, mada su to danas gotovo svi uradili (Česi, Hrvati itd.), osim Amerikanaca, koji imaju uigran dubl braće Brajan. Danas je do izražaja došao individualni kvalitet i tu Bozoljac i Zimonjić nisu imali nikakve šanse. Dubl specijalisti imaju šanse protiv najboljih igrača sveta samo ako igraju u uigranim postavama, a evo naš Zimonjić je ove godine izgubio puno mečeva i sa Lodrom protiv ad hok parova, sastavljenih od singl igrača.

NickyBoy

pre 12 godina

Godinama već trpimo poraze u dublu, samo zato što nije pronađen dostojan partner Zimonjiću. Da li će se već jednom neko pozabaviti ovim problemom? Muka će biti još veća kada Ziki povuče u tenisku penziju, jer onda nećemo imati NIJEDNOG kvalitetnog dubl-igrača. Pa, neće valjda Nole da igra dubl? Mislim da su poslednji uspesi u Devis kupu i osvajanje "salatare", što je isključiva zasluga Noleta, Tipse i Troickog jer je ceo teret bio na njima, uljuljkao i uspavao rukovodstvo teniskog saveza, pa i selektora Obradovića. To nikako nije dobro.

Novace hvala na svemu

pre 12 godina

Ova dvojica Ceha jesu pobedili ali mislim da su za sutra ozbiljno iscrpljeni. Ako Troicki ponovi neprepoznatljivo dobru igru kao protiv Ljodre, eto nama pobede.

Jela

pre 12 godina

Janku će biti teško protiv Tomasa, ali ako uspe da ga dobije, mislim da Viktor ne može 2x da ponovi katastrofalnu partiju, tako da je sve moguće.
Činjenica je da nije u formi.
Realno, malo ko je verovao pred 5.meč sa Francuskom u pobedu, pa nas je Vića fino sve poklopio :)

Srećno sutra!

avidemux

pre 12 godina

Koja glupost..odmarati igrača? A od čega? Jednog meča? Kako nekome to može da padne na pamet? Pa Novak je na AO sa Endijem igrao 5 sati u polufinalu, pa 6 sati sa Rafom u finalu? Ili si vrhunski sportista, u kondiciji i formi za mečeve ili nisi. Kakvo odmaranje. Sad smo u situaciji da oba meča moramo da dobijemo trećeg dana. Ovde se radi o tome da je loše sastavljen dubl.

serve&volley

pre 12 godina

Najveći naš problem jeste to što Zimonjić nema stalnog partnera u reprezentaciji i na taj način dubl ne može da se pošteno uigra.Dok su igrali Zimonjić i Troicki dubl nam je ostvarivao pobede i oni su se uigravali, međutim nakon odlaska Pilića Obradović je počeo da pravi "eksperimente" i da ubacuje Novaka i Janka da igraju dubl sa Nenadom i na taj način je "razbio" do tad stvorenu hemiju u dublu.Činjenica je da Nenad nije u nekoj posebnoj formi u ovoj godini a kada se tome pridoda i činjenica da su stavili Bozoljca da igra sa njima(svaka čast Iliji ali on je do skora bio povređen i dugo nije dobro igrao) onda je jasno da protiv uigranijih dublova nemamo puno šansi, iako je Zimonjić jedan od najboljih dubl igrača na svetu.

Koliko uigranost znači za jedan tim pokazuje ekipa Španije koja je stvorila jedan jak dubl od igrača koji ne igraju često dubl na turnirima(Lopez i Verdasco) ali koji su se u reprezentaciji sjajno uparili, uigrali i pobedili čak i braću Brajan.

777

pre 12 godina

Zimonjic jako loše a i u poslednja nekoliko meča na istom nivou. Treba reci da i sa Ljodrom lose igra u poslednje vreme. Mi u ovom meču nismo imali šta da tražimo plus Bozoljac koji nije ni blizu vrhunskih tenisera. Moram da priznam da je ponešto odlićno odigrao na mreži ali generalno kada se lomi tu odlučuje znanje i kvalitet koji on nema. Treba se nadati do kraja, sve je moguce ali prednost je ipak velika za Čehe u ovom trenutku i ako je to samo jedan bod. Naši moraju da odigraju vrhunski da bi pobedili u ovom meču sa Česima. Sve najbolje i daj Bože.