Politika

Četvrtak, 05.04.2012.

11:35

Nikolić:Tadić više nikad predsednik

Boris Tadić više nikada neće biti na funkciji predsednika, poručio je nosilac liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić.

Izvor: Beta

Nikoliæ:Tadiæ više nikad predsednik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

ofsajd

pre 12 godina

nazalost moracemo ove nesposobnjakovice iz vlade da gledamo jos mesec dana,a onda narode papir i olovku u ruke i da ih posaljemo u istoriju...

galaxy

pre 12 godina

Ova vlada je na tankom ledu I to se jasno vidi porukama iz rukovodstva DS-a da nema razloga za brigu ,da je vlada stabilna itd…sad ce verovatno I program SNS-a obilato da kritikuju…ali sta im to vredi kad gradjani vide sve…

Milenka S.

pre 12 godina

Da li je ičim zaslužio da mu ponovo ukažemo poverenje? Ne bih rekla i neka hvala, bilo je i previše što se mene tiče.

Nikolina

pre 12 godina

Trošili su i što su imali i što nisu, uveli nas u dugove i zatrpali nas njima i šta sada? Da li je to odgovorna vlast koja iznova bez trunke srama obećava "bolji život". Takav život mi nije potreban.

Veštica

pre 12 godina

Agonija i fino upakovani priča mi je sasvim dovoljno za do kraja života. Hoću da živim i radujem se životu a ne neprestano da strahujem i pitam se šta li če mi doneti novi dan.

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Kakav god daje Boris Tadic ipak je on jedan vrli gospodin a cinimise da nam ti i Karici i ostali koje nam spremas,nece bas doneti nikakav boljitak vec naprotiv.

sramota

pre 12 godina

Nadam se da se nismo toliko zamerili Bogu da bi nas tako surovo ponovo kaznio.
(Julija, 5. april 2012 23:03)

Ne zloupotrebljavaj Boga za svoju politiku da te zaista ne bi kaznio!

Leonardo

pre 12 godina

Tako bi bilo i najpravednije u ovom trenutku, jer je predhodna garnitura premijera sa ministrima na celu sa predsednikom malo toga uradila na poboljsanju zivotnog standarda obicnih gradjana u Srbiji

bez komentara

pre 12 godina

Upravo sam cula izjavu tvog vrlog zamenika, onog najveceg neradnika u Srbiji, koji dana radnog staza nema da je pozeleo Tadicu da ostane gradjanin i da uziva u igri saha sa penzionerima na Kalimegdanu.( mladji je od tebe to znas)
Kako Vas bre nije sramota da takve gadosti pricate.Koju zemlju ste vi sposobni takvi primitivni i pakosni da vodite,dva lesinara, koja ovaj narod hrani hlebom vec 20 godina a vi glumite veliku opoziciju.

Deja

pre 12 godina

Sasvim sam siguran da ce buduca vlast biti na vrhuncu zadatka,jer najvecu sigurnost odaje Tomislav Nikolic,koji ce uspeti da okupi sve snage,koje su orijentisane protiv rezima.

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Gospodin Nikolic mi uliva veliko poverenje i mislim da bi bio dobar predsednik Srbije,bliskiji gradjanima nego Tadic koji je i kad se nalazio u narodu,ponasao na nekoj visoj lestvici,osecalo se to.Drugo,rezultati su mu veoma losi,tu nema dileme,ne vrede spotovi i bilbiordi kada svi znamo kako zivimo i kakve probleme imamo zbog neefikasne drzave.Ne,ubedljivo ne za ponovni mandat Tadicu.

Palunko

pre 12 godina

Narod je sagledao sve mogucnosti,svestan svojih nedaca u vreme ove vlasti,tako da je situacija veoma jasna u narodu.Narod ne zeli vise ovu vladajucu koaliciju,narod zeli promene.

Nestor

pre 12 godina

Ako bi napravili rezime vremena od 5.oktobra do danas,mogli bi da sagledamo skoro 12 godina propadanja i malo onoga sto smo nasledili od socijalista,sunovrat jedne bezumne politike.Doziveti demokratsko kolektivno samoubistvo jednog naroda je najveci uspeh petooktobarskih promena...

Darko Palestinac

pre 12 godina

Jos samo malo vremena,i zavrsili smo sa bezuspesnim pokusajem da ser demokratizujemo na nacin Borisa Tadica,sto se ispostavilo,pogubnim za narod i drzavnu kasu!Ni Evropa mu nece biti adut...

Nestor

pre 12 godina

Ova vlast definitivno nema cime da se pohvali.Misle da je ta kandidatura bila slamka spasa za njih, ali nama jos mnogo toga nedostaje, cime se oni nisu pozabavili. Promene su nam neophodne!

Ivana Lalic

pre 12 godina

Dobili smo status kandidata, ali evropski standardi sa time ne dolaze u paketu... Na tome se mora raditi... sa odgovornijima i savesnijima na vlasti.

Pisar

pre 12 godina

Problemi u drzavi su ogromni,vlast ih ne resava,iz samo sebi znanog razloga,a ocekuje da posle narednih izbora i dalje vodi ovu drzavu,igrajuci uzicko kolo na samo njima znanom putu ka EU...

MilkaM

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

misa

pre 12 godina

...i da mediji budu "slobodni",kao za vreme ministrovanja malog Ace Vucica !...ha ha ha ! Nikad , ali zaista , nikad necu glasati za te umivene lazove i prevarante ! Znamo dobro ko su i sta su nam radili devedesetih ! ...Toma grobar , nikad za predsednika ! Nije mi vrana popila mozak ! I dalje ih dobro pamtim ! ...

Sumadinac

pre 12 godina

Predsednik Tadic ne mora da brine da li ce pobediti dok su mu rivali toma i kostunica, zajedno ne vrede ni kao mali prst predsednika Tadica!

Dule NS

pre 12 godina

-Jaoj Tomo grobaru, dokle ćeš se više blamirati?
-Pa opet ćeš da izgubiš!
-Živi bili pa videli!
...ali nema veze, u znak protesta možeš da opališ jedan štrajk glađu i žeđu - to uvek upali ;)

Danijel

pre 12 godina

Hajde ovako:

Tomislav Nikolić - izjavio na svim prethodnim izborima da ako izgubi prestaje da se bavi politikom! Izgubio je od Tadića dva puta do sada! Kako da ga i dalje gledamo ovde svaki dan?
Kunuo se u "veliku Srbiju", bio protiv EU, a sada je najveći "Evropejac"!
Štrajkovao je "odlučno" glađu i žeđu jer nije bilo po njegovom, a onda je odustao bez ikakve promene...
Koliko je puta nešto rekao pa onda porekao?!

A koliko je puta Tadić slagao? Koliko je puta Tadić promenio stranku i političku ideologiju? Da li je neko čuo Tadića da se zalaže za "veliku Srbiju" nekada?

O obrazovanju i prethodnim zanimanjima neću ni da govorim!

E sada, ko normalan ima dilemu za koga od ove dvojice glasati?

nikola

pre 12 godina

Ja sam od 2000te bio Kostunicin glasac sve do proslih izbora kada je pokrenuo pitanje o Kosovu. Mada je i tad bio korektan i vratio mandat narodu. Sta sad ja da radim voleo bih da ima jos neka demokratska opcija, sa Tadicem nisam zadovoljan zbog nezaposlenosti i enormnog pada dinara. Umesto da je rast plata u javnom sektoru suspendiran i pronadjena jos koja usteda u drzavnom sektoru, oni su resili da krizu resavaju devalvacijom dinara za sve gradjane. Kako ja sad da otplatim kredit i da prezivim. Necu ni zakoga da glasam zgrozen sam vasom nebrigom i nekorektnoscu.

Duska

pre 12 godina

Samo zato sto sam totalno razocarana u dosadasnja dela Tadica i njegovih kolega, iskreno se nadam da stvarno vise nikad nece biti na celu ove drzave! I za ova dva mandata je dovoljno unistio, ne vidim sta bi jos mogao!

MIJO

pre 12 godina

Nerazumijem narod u Srbiji ,pa svi sadasnji politicari su tu od 1990god i doveli su Srbiju vidite i sami dokle ,pa posto oni nemaju karaktera da se sami povucu sa pozicija i da prepuste mladzim ljudima da povedu ovaj narod u bolje sutra ,sta se moze ocekivat od vojvode Nikolic od bivseg Ministra Vucica ,a i od Tadica koi je 12 god na vlasti i nista ,glasajte za nove ljude koji su pismeni skolovani napredni ,izbaciti nacionalizam iz glava naroda zbog straha od gubljenja vlasti (Tadic i Kosovo i Europa to je utopija i on to zna bolje nego mi ali zbog ostank na vlasti to govori )Vucic i Nikolic oni nemaju kapaciteta za upravljanjem drzave ,nigde programa za ekonomski oporavak zemlje samo borba za vlast ,upamet narode izaberite treceg probajte pa ako nevalja ponovo za cetiri godine drugog ,pa zar pojedincima iz danasnje vlasti nije dovoljno preko dvadeset god biti na vlati i koi je to karakter da nista nisu uradili ali i dalje zele biti na pozicijama (Dacic i ostali )

kako dalje svi ste isti

pre 12 godina

Dobro bre Nikolicu da Tadic vise nikada ne bude predsednik,samo molimte ne glupiraj se s strajkovima gladju,jer tebi nije stvarno poznato kako je biti u istinu gladan i bez posla,a u drugu ruku sto rece Tadic,a nista nije uradio po istom pitanju "Srbija ima mnogo bestidno bogatih",tj,bogatih koje u opste ne interesuju gradjani Srbije,ali su "patrioti".

repriza

pre 12 godina

Toma je "stara musterija"Tadicu, jos kada se zna da Toma iza sebe vise nema radikale, tako gledano, Tadic ima prednost ali glavna odgovornost za sadasnju situaciju je na Tadicu jer je spojio sve glavne funkcije u svoje ruke, a situacija u drzavi je na svim poljima losa,tu je prednost na Tominoj strani.Ipak,najvaznije je koja ce partija osvojiti najvise poslanika, formirati vladu i dati premijera.Po svojim rezultatima u vlasti to ne moze biti DS.

danic

pre 12 godina

Naravno da je laž sve što aktuelna vlast plasira.....pa već godinama obećavaju bolji život, a narodu je sve gore i gore. Krajnje je vreme da odu sa vlasti!

Smey

pre 12 godina

Žao mi je što kao da smo svi dovedeni pred svršen čin - vidim to i po komentarima: ili Tadič, ili Nikolić. Kažu, ako smo zadovoljni onda Tadić, ako nismo onda Nikolić. A zašto to mora da je tako? Zašto svi već govorite eto nama drugog kruga, a u njemu ova dvojica? Zar nema u ovoj državi nekog trećeg, nekompromitovanog, novog? Nema? Onda, ajmo da svi izađemo na izbore ali da ne zaokružimo nikoga, nego da učinimo listić nevažećim. Pa da vidim ko će imati obraza da opet stane pred kamere i soli nam pamet. Plašimo li se da ćemo ući u haos, anarhiju? Pa, koliko gore može da nam bude od ovoga? Kao da svi imamo amneziju, kao da ne znamo, ne vidimo i ne pamtimo ko su ovi ljudi i do čega su nas doveli. Cela nazovi kampanja vrti se oko toga koji od njih nas je i kad najviše unazadio, a niko nema konkretna rešenja kako da nas unapredi. Zašto dopuštate do vam utuve u glavu da to MORA biti neko od njih dvojice??

Miloš

pre 12 godina

Ne znam za Tadića, ali znam da ti i onaj tvoj Vučić nećete nikad više vlast videti. Od 1998 do 2000 ste nas zavili u crno.

mislim o opstem dobru

pre 12 godina

Nemam nista protiv da Tadic nikad vise ne bude predsednik.Ali isto tako se nadam da ni Nikolic nikad nece biti predsednik.

Milanka G

pre 12 godina

I ja se iskreno nadam da na celo Srbije vise nikada nece stati covek, koji je vodjenjem lose politike oterao drzavu u propast!

Realno

pre 12 godina

Jedini nacin da se prekine sav haos u ovoj drzavi je da Toma pobedi Tadica i napravi par novih zatvora,u protivnom gotovi smo ali skroz.Tadic bi nastavio ovim putem koji ide,sigurno bi ukinuo zatvore,a otvorio fabriku narukvica :)

pedjaprecka

pre 12 godina

Bezi jado, teras me da gubim vreme svog zivota na tebe!!!! Bezte svi politicki ortaci i vojnici koji nas vec 22 godine sikanirate!!!

hrvoje

pre 12 godina

Kako je moguce da neko veruje Tomi Vucicu na izjavama koje daju danima i nedeljama, a do juce takoreci, su govorili sto posto suprotno.Koji su to glasaci koji nemaju nikakava politicka predznanja ili ne pamte ama bas ni malo, ko je i sta govorio o Evropi,Mladicu i Karadzicu,Hagu,Djindjicu...
Kako moze covek koji laze od pocetka svog politickog delovanaj koju je skolu zavrsio,da postane predsednik kome treba da veruju njegovi gradjani.Kako moze covek koji je rekao da ce da se iseli iz ulice koja nosi naziv Bul.Zorana Djindjica,pa je to i uradio ,da bude covek koji ima neki autoritet i kvalitet.Sta njega kvalifikuje kao narodnjaka da postane predsednik osim sto mu je to puka zelja

Alex

pre 12 godina

Nikolic (pre 4 godina): Ja sad stvarno nikad vise necu biti politicar ako sada izgubim.
Nikolic (pre 8 godina): Ja nikad vise da se politikom bavim ako sada izgubim.

Toliko o postenju i odrzavanju reci.

Marko

pre 12 godina

Ja nisam neki Tomi pristalica,ali cu da glasam za njega samo da vise Tadicu i njegovim aktivistima vidim ledja.Nemogu bre vise da gledam ovo stanje u drzavi...Pa da nam moja baba od 89 god vodi drzavu bolje i pravednije bi ziveli.

srbin

pre 12 godina

Dobro ste to prepoznali . To je radno mesto za vas previsoko i neodgovorno je to vama poveriti. Ni znanja ni zvanj a vodit drzavu? To ne ide.

Lazar

pre 12 godina

Tadic je imao sansu,prokockao ju je i tu nema sta da se prica.Dzaba sad prodaje pricu da ne moze da daje nerealna obecanja kada je pomocu njih dosao prosli put na vlast,i morace da plati punu cenu tih lazi,jednostavno je tako.
Ali nesmemo dopustiti da nas ni Toma namagarci,mora javnost vise da kontrolise vlast,taj segment moramo popraviti ako hocemo da nam bude nesto od Srbijice.Kako?Pitaj Boga.Vidim da Nemac dobi sutku cim izbi afera,tako moramo i u Srbiji.
Nadam se da ce Nikolic biti bolji predsednik od Tadica,i nadam se uspesnijom Srbijom u sledecih par godina od ove sadasnje.

alal

pre 12 godina

penzioner toma baš suptilno preporučuje svoju malenkost, kao da ga nisam gledala i slušala 20-ak godina.
smučilo mi se ovo "uterivanje" tadiću i pakosno i zlobno izrugivanje. u nedostatku ličnih kvaliteta i kvalifikacija, preostaje pljuvačina po protivniku.

Voki

pre 12 godina

Gospodine Nikolicu,gde ste bili sve ove godine? Ja sam mislio da ste Vi novi covek na politickoj sceni.Kad ono,setih se,Vi ste onaj iz Srpske radikalne stranke i onaj sto je strajkovao gladju...hvala,takva osoba nam sigurno nije potrebna za predsednika.

prezrelo

pre 12 godina

čudo jedno, kad iole pametni ljudi pomisle da je baš toma pravi izbor, bogomdan za precednika. apsolutni gubitnik i frustrirani matorac kome su pobeda na izborima i "uterivanje" tadiću jedini cilj. zar pametnima nije i to dovoljno da progledaju? ili su voljni da eksperimentišu sudbinom svih nas!

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Danijel

pre 12 godina

Ne mislim da si ti Tomo najsrećnije rešenje za Srbiju,ali u poređenju sa Tadićem (koji apeluje, izvinjava se i žali) ti si sveta vodica. Prema tome zapušiću nos i glasati za Nikolića,samo da ovim štetočinama vidim leđa!

Iznogud

pre 12 godina

Ovaj postade i vidovit. TN je vidjen za penziju. Kandidat za penzionera bi u predsednike. Ja mislim da je vreme da TN ode u zasluzenu penziju i da peca i gaji unuke i pcele... Da je kandidat u takmicenju za zlo i zavist, tu bi sigurno bio pobednik. Vreme je da mladji ljudi dobiju posao, a ne da im penzioneri otimaju hleb iz usta. Vreme ja da i drugi skoluju decu, salju ih na fakultete, da se kuce... TN se za svog radnog veka dovoljno obogatio i sad je vreme da malo sjase.

Saša

pre 12 godina

Pa zar nisu dva uzastopna mandata ono što se u civilizovanom svetu smatra za maksimum? Čak i Putin je posle dva mandata napravio pauzu, jedino Tadić bi da bude doživotni predsednik.

Vuk

pre 12 godina

Na tvoju stetu bivsi vojvoda Tomo, a na radost slobodarskog naroda Srbije ti sigurno neces biti predsednik, jer ko jedanput izda najblizeg brata i prijatelja ne moze ocekivati neki napredak. To NECE PROCI. Dozivecete poraz kako u BGD,tako i u Srbiji, a ti i velikoumni Aca smanjite dozivljaj na vreme jer ste davno ispricana prica, a i polako nestaje magla koju uporno prodajete po Srbiji.

србија

pre 12 godina

Како год окренемо - исто нам се хвата. Тужно и јадно, али тако је. Све док постоји ЕУ и док се Америка меша и звецка оружјем по нашем континенту, нема нама никаквог напретка ка бољем животу. Сви политичари у последњих 10-15 година су у ствари марионете запада, па ће вероватно тако да буде са и са овима. Исти К само друго паковање, што би рекао наш народ. Остаје нам само да се надамо да ће кад тад (дај Боже што скорије) да пукне тиква између водећих чланица ЕУ и Америке, и да онда добијемо прилику да свим дужницима вратимо мило за драго...

По мом мишљењу, потребно је увести двостраначки систем и/или укинути имунитет посланицима и све 'болесне' привилегије које уживају, укинути им и плате за оно што (не)раде, усвојити неки закон по коме коалиције НИКАКО не могу да се праве након избора и наравно да један човек никако и никад више не може да буде председник државе, председник најјаче владајуће партије и да никако човек из истог табора не може да буде премијер. ТЕК тад ће да се поштује и спроводи права воља грађана који изађу на изборе... Рецимо, да су председник и премијер из различитих партија, много мање места и шанси би било за било какву корупцију, итд. Једноставно, свака страна би једва чекала грешку оне друге и да то искористи на најбољи могући начин...

Постоји једно пророчанство које каже да ће нас Срба да остане таман толико да сви станемо под једну шљиву. АЛИ У ТОМ СЛУЧАЈУ СВИ ДРУГИ ИМА ДА СТАНУ ПОД ЈЕДАН МАСЛАЧАК, И ТО БЕЗ ДА СЕ ГУРАЈУ! :)

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Sonja

pre 12 godina

Tadic je imao svoju priliku da se pokaze, sta smo dobili od njegovih obecanja? Od obecanih 200000 radnih mesta, dobili smo skoro milion nezaposlenih...

cane_kurbla

pre 12 godina

Interesuje me sta li ce Toma da kaze nakon izbora kada shvati da je (opet) izgubio...ja mogu da se kladim da ce reci da je u pitanju kradja i da ce traziti nove izbore jer svaki izbori na kojima on ne pobedi su pokradeni.
Mozda bi trebao da shvati da svako ne moze da bude predsednik bez obzira koliko to zeleo.

izjave bez odgovornosti

pre 12 godina

Sav nas problem je u tome sa ljudi iz vlasti a i iz opozicije nemaju NIKAKVU odgovornost,i radice to sto nam rade dokle god bude tako,bilo ko da je vlasti

Siniša

pre 12 godina

E' moj Nikoliću, pa Tadić nikad nije bio jači, počistiće te već u prvom krugu, a onda lepo u penziju, pusti mlađe, sposobnije...kako te ber nije sramota da završavaš školu u 60-toj godini i to preko veze, kad ljudi u tvojim godinama idu u penziju ti u školu...cirkus(kao u onoj seriji ,,Kamiondžije'', Paja i Jare). Đilas će Vučića da počisti u Beogradu i onda da ćutite...Jadna je Srbija sa ovakvom opozicijom.

Danica

pre 12 godina

Srbija nema boljeg kandidata za predsednika od Borisa Tadića. Dokazano i provereno u unutrašnjem i spoljnjem političkom okruženju. Moralan, odmeren, obrazovan, sklon dogovoru, ne skreće sa staze po potrebi dnevne politike. Ako mislite, gospodine Nikoliću, da Vam je promena odela dovoljna za uspešno vodjenje ove države, nadam se da stanovništvo Srbije dovoljno dugo pamti i Vaša dela i obećanja i izdaje. A naročito Vašu večnu kandidaturu za predsednika, iako ste se svaki pre izbora pred kamerama zarekli da ćete ostaviti politiku ako izgubite. Pa sve do one Vaše nazovi štrajk "dijete" gladju kao metode borbe a da nite ni znali zašto ste je započeli. Bar mi to nismo najbolje razumeli.

Nemanja

pre 12 godina

U prvom krugu glasam za Cedu. U drugom, ne znam da li cu biti spreman da izadjem i glasam za manje zlo. Muka mi je kada pomislim na to da bi Nikolic mogao da bude predsednik a opet, nisam siguran da Tadic zaluzuje jos 5 godina predsednikovanja.

Rade

pre 12 godina

Toliko lazi izrecene,
samo u jednom mestu,
a koliko ce ih biti
za mesec dana,
verovatno toliko kao
i za poslednjih 25
godina, tipicno
Nikolic.

Dragan

pre 12 godina

Bas tako ni Tadic ali ni ti,ni Dacic,ni Vuk,Velja,Voja,Mrka,Badza,Bidza i Bulidza....Dosta smo vas gledali na politickoj sceni Srbije neke deset a neke dvadeset i vise godina,problem nije samo u vasoj strucnosti ili dobroj volji vec i u tome sto nemate apsolutno vise sta novo i kreativno da ponudite gradjanima Srbije,vreme vas je pregazilo,a o tajkunima koji vas drze u saci i finansiraju kampamje da i ne govorim.Mladi kreativni,obrazovani,posteni,neiskvareni,energicni ljudi su jedino resenje za ovu drzavu!!!

Nenad

pre 12 godina

Ako je saradnja sa svetom i "sve ono sto hoce da nam daju" laz, onda kako cete vi odvesti Srbiju u blagostanje??? sa kojim parama? Mozda onih 100 milijardi + 10 od DSS-a. Ja razumem da politicari lazu, ali ovakvo bezocno laganje da bi se doslo na vlast je odvratno. Ljudi okanite se politickih avantura. SNS JEDNOSTAVNO NE MOZE DA VODI OVU DRZAVU. KRAJ

Munchen

pre 12 godina

Zamolio bih aktiviste DS-a prestanu da spominju EU i "evropski put" u svojim hvalospevima upucenim voljenom im Borisu.Zato sto je zemlja kojom upravlja pomenuti,daleko od EU nekoliko miliona svetlosnih godina.
1.EU prezire korupciju i bori se protiv nje,dok u Srbiji cveta.
2.EU trazi da se procesuiraju(pohapse) korumpirani politicari i tajkuni.Dok isti vladaju Srbijom i niko ih nece pipnuti.
3.EU ne zeli jos jednu propalu zemlju koju ce posle morati spasavati od bankrota.
4.U EU se ne dobija posao preko partijske knjizice nego radom i sopstvenom sposobnoscu.
itd itd

stev@n

pre 12 godina

G-djo Mihajlovic, ne treba vama kampanja od vrata do vrata...Sama vasa kampanja je korupcija, lose stanje u zdrastvu i enormno bogacenje ljudi bliskih rezimu. Ne treba meni niko da dolazi na vrata da bi me ubedio da glasam za promene, i da Srbija krene Napred. Muka mi je vise od stanja u drzavi i bahatosti pojedinaca u vlasti.

Marko

pre 12 godina

Ja vas stvarno ljude ne razumem, zaista. Ako ste zadovoljno vlascu, ako lepo zivite, glasajte za DS i koalicije oko nje. Prosto kao pasulj.
Ako niste zadovoljni glasajte za opoziciju, to je to.
Ako necete ni za koga da glasate onda nemojte ni da komentarisete nista, niti da pricate o politici, niti da se u to mesate. Nemate pravo.
Mada kakvi smo ljudi generalno i ne zasluzujemo bolje od ponudjenog.

Nenad

pre 12 godina

Ako je saradnja sa svetom i "sve ono sto hoce da nam daju" laz, onda kako cete vi odvesti Srbiju u blagostanje??? sa kojim parama? Mozda onih 100 milijardi + 10 od DSS-a. Ja razumem da politicari lazu, ali ovakvo bezocno laganje da bi se doslo na vlast je odvratno. Ljudi okanite se politickih avantura. SNS JEDNOSTAVNO NE MOZE DA VODI OVU DRZAVU. KRAJ

Munchen

pre 12 godina

Zamolio bih aktiviste DS-a prestanu da spominju EU i "evropski put" u svojim hvalospevima upucenim voljenom im Borisu.Zato sto je zemlja kojom upravlja pomenuti,daleko od EU nekoliko miliona svetlosnih godina.
1.EU prezire korupciju i bori se protiv nje,dok u Srbiji cveta.
2.EU trazi da se procesuiraju(pohapse) korumpirani politicari i tajkuni.Dok isti vladaju Srbijom i niko ih nece pipnuti.
3.EU ne zeli jos jednu propalu zemlju koju ce posle morati spasavati od bankrota.
4.U EU se ne dobija posao preko partijske knjizice nego radom i sopstvenom sposobnoscu.
itd itd

Siniša

pre 12 godina

E' moj Nikoliću, pa Tadić nikad nije bio jači, počistiće te već u prvom krugu, a onda lepo u penziju, pusti mlađe, sposobnije...kako te ber nije sramota da završavaš školu u 60-toj godini i to preko veze, kad ljudi u tvojim godinama idu u penziju ti u školu...cirkus(kao u onoj seriji ,,Kamiondžije'', Paja i Jare). Đilas će Vučića da počisti u Beogradu i onda da ćutite...Jadna je Srbija sa ovakvom opozicijom.

Danica

pre 12 godina

Srbija nema boljeg kandidata za predsednika od Borisa Tadića. Dokazano i provereno u unutrašnjem i spoljnjem političkom okruženju. Moralan, odmeren, obrazovan, sklon dogovoru, ne skreće sa staze po potrebi dnevne politike. Ako mislite, gospodine Nikoliću, da Vam je promena odela dovoljna za uspešno vodjenje ove države, nadam se da stanovništvo Srbije dovoljno dugo pamti i Vaša dela i obećanja i izdaje. A naročito Vašu večnu kandidaturu za predsednika, iako ste se svaki pre izbora pred kamerama zarekli da ćete ostaviti politiku ako izgubite. Pa sve do one Vaše nazovi štrajk "dijete" gladju kao metode borbe a da nite ni znali zašto ste je započeli. Bar mi to nismo najbolje razumeli.

Vuk

pre 12 godina

Na tvoju stetu bivsi vojvoda Tomo, a na radost slobodarskog naroda Srbije ti sigurno neces biti predsednik, jer ko jedanput izda najblizeg brata i prijatelja ne moze ocekivati neki napredak. To NECE PROCI. Dozivecete poraz kako u BGD,tako i u Srbiji, a ti i velikoumni Aca smanjite dozivljaj na vreme jer ste davno ispricana prica, a i polako nestaje magla koju uporno prodajete po Srbiji.

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Rade

pre 12 godina

Toliko lazi izrecene,
samo u jednom mestu,
a koliko ce ih biti
za mesec dana,
verovatno toliko kao
i za poslednjih 25
godina, tipicno
Nikolic.

Nemanja

pre 12 godina

U prvom krugu glasam za Cedu. U drugom, ne znam da li cu biti spreman da izadjem i glasam za manje zlo. Muka mi je kada pomislim na to da bi Nikolic mogao da bude predsednik a opet, nisam siguran da Tadic zaluzuje jos 5 godina predsednikovanja.

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Voki

pre 12 godina

Gospodine Nikolicu,gde ste bili sve ove godine? Ja sam mislio da ste Vi novi covek na politickoj sceni.Kad ono,setih se,Vi ste onaj iz Srpske radikalne stranke i onaj sto je strajkovao gladju...hvala,takva osoba nam sigurno nije potrebna za predsednika.

cane_kurbla

pre 12 godina

Interesuje me sta li ce Toma da kaze nakon izbora kada shvati da je (opet) izgubio...ja mogu da se kladim da ce reci da je u pitanju kradja i da ce traziti nove izbore jer svaki izbori na kojima on ne pobedi su pokradeni.
Mozda bi trebao da shvati da svako ne moze da bude predsednik bez obzira koliko to zeleo.

Marko

pre 12 godina

Ja vas stvarno ljude ne razumem, zaista. Ako ste zadovoljno vlascu, ako lepo zivite, glasajte za DS i koalicije oko nje. Prosto kao pasulj.
Ako niste zadovoljni glasajte za opoziciju, to je to.
Ako necete ni za koga da glasate onda nemojte ni da komentarisete nista, niti da pricate o politici, niti da se u to mesate. Nemate pravo.
Mada kakvi smo ljudi generalno i ne zasluzujemo bolje od ponudjenog.

Iznogud

pre 12 godina

Ovaj postade i vidovit. TN je vidjen za penziju. Kandidat za penzionera bi u predsednike. Ja mislim da je vreme da TN ode u zasluzenu penziju i da peca i gaji unuke i pcele... Da je kandidat u takmicenju za zlo i zavist, tu bi sigurno bio pobednik. Vreme je da mladji ljudi dobiju posao, a ne da im penzioneri otimaju hleb iz usta. Vreme ja da i drugi skoluju decu, salju ih na fakultete, da se kuce... TN se za svog radnog veka dovoljno obogatio i sad je vreme da malo sjase.

Alex

pre 12 godina

Nikolic (pre 4 godina): Ja sad stvarno nikad vise necu biti politicar ako sada izgubim.
Nikolic (pre 8 godina): Ja nikad vise da se politikom bavim ako sada izgubim.

Toliko o postenju i odrzavanju reci.

alal

pre 12 godina

penzioner toma baš suptilno preporučuje svoju malenkost, kao da ga nisam gledala i slušala 20-ak godina.
smučilo mi se ovo "uterivanje" tadiću i pakosno i zlobno izrugivanje. u nedostatku ličnih kvaliteta i kvalifikacija, preostaje pljuvačina po protivniku.

Sonja

pre 12 godina

Tadic je imao svoju priliku da se pokaze, sta smo dobili od njegovih obecanja? Od obecanih 200000 radnih mesta, dobili smo skoro milion nezaposlenih...

srbin

pre 12 godina

Dobro ste to prepoznali . To je radno mesto za vas previsoko i neodgovorno je to vama poveriti. Ni znanja ni zvanj a vodit drzavu? To ne ide.

Saša

pre 12 godina

Pa zar nisu dva uzastopna mandata ono što se u civilizovanom svetu smatra za maksimum? Čak i Putin je posle dva mandata napravio pauzu, jedino Tadić bi da bude doživotni predsednik.

prezrelo

pre 12 godina

čudo jedno, kad iole pametni ljudi pomisle da je baš toma pravi izbor, bogomdan za precednika. apsolutni gubitnik i frustrirani matorac kome su pobeda na izborima i "uterivanje" tadiću jedini cilj. zar pametnima nije i to dovoljno da progledaju? ili su voljni da eksperimentišu sudbinom svih nas!

hrvoje

pre 12 godina

Kako je moguce da neko veruje Tomi Vucicu na izjavama koje daju danima i nedeljama, a do juce takoreci, su govorili sto posto suprotno.Koji su to glasaci koji nemaju nikakava politicka predznanja ili ne pamte ama bas ni malo, ko je i sta govorio o Evropi,Mladicu i Karadzicu,Hagu,Djindjicu...
Kako moze covek koji laze od pocetka svog politickog delovanaj koju je skolu zavrsio,da postane predsednik kome treba da veruju njegovi gradjani.Kako moze covek koji je rekao da ce da se iseli iz ulice koja nosi naziv Bul.Zorana Djindjica,pa je to i uradio ,da bude covek koji ima neki autoritet i kvalitet.Sta njega kvalifikuje kao narodnjaka da postane predsednik osim sto mu je to puka zelja

Lazar

pre 12 godina

Tadic je imao sansu,prokockao ju je i tu nema sta da se prica.Dzaba sad prodaje pricu da ne moze da daje nerealna obecanja kada je pomocu njih dosao prosli put na vlast,i morace da plati punu cenu tih lazi,jednostavno je tako.
Ali nesmemo dopustiti da nas ni Toma namagarci,mora javnost vise da kontrolise vlast,taj segment moramo popraviti ako hocemo da nam bude nesto od Srbijice.Kako?Pitaj Boga.Vidim da Nemac dobi sutku cim izbi afera,tako moramo i u Srbiji.
Nadam se da ce Nikolic biti bolji predsednik od Tadica,i nadam se uspesnijom Srbijom u sledecih par godina od ove sadasnje.

Danijel

pre 12 godina

Ne mislim da si ti Tomo najsrećnije rešenje za Srbiju,ali u poređenju sa Tadićem (koji apeluje, izvinjava se i žali) ti si sveta vodica. Prema tome zapušiću nos i glasati za Nikolića,samo da ovim štetočinama vidim leđa!

Dragan

pre 12 godina

Bas tako ni Tadic ali ni ti,ni Dacic,ni Vuk,Velja,Voja,Mrka,Badza,Bidza i Bulidza....Dosta smo vas gledali na politickoj sceni Srbije neke deset a neke dvadeset i vise godina,problem nije samo u vasoj strucnosti ili dobroj volji vec i u tome sto nemate apsolutno vise sta novo i kreativno da ponudite gradjanima Srbije,vreme vas je pregazilo,a o tajkunima koji vas drze u saci i finansiraju kampamje da i ne govorim.Mladi kreativni,obrazovani,posteni,neiskvareni,energicni ljudi su jedino resenje za ovu drzavu!!!

Marko

pre 12 godina

Ja nisam neki Tomi pristalica,ali cu da glasam za njega samo da vise Tadicu i njegovim aktivistima vidim ledja.Nemogu bre vise da gledam ovo stanje u drzavi...Pa da nam moja baba od 89 god vodi drzavu bolje i pravednije bi ziveli.

izjave bez odgovornosti

pre 12 godina

Sav nas problem je u tome sa ljudi iz vlasti a i iz opozicije nemaju NIKAKVU odgovornost,i radice to sto nam rade dokle god bude tako,bilo ko da je vlasti

stev@n

pre 12 godina

G-djo Mihajlovic, ne treba vama kampanja od vrata do vrata...Sama vasa kampanja je korupcija, lose stanje u zdrastvu i enormno bogacenje ljudi bliskih rezimu. Ne treba meni niko da dolazi na vrata da bi me ubedio da glasam za promene, i da Srbija krene Napred. Muka mi je vise od stanja u drzavi i bahatosti pojedinaca u vlasti.

pedjaprecka

pre 12 godina

Bezi jado, teras me da gubim vreme svog zivota na tebe!!!! Bezte svi politicki ortaci i vojnici koji nas vec 22 godine sikanirate!!!

Danijel

pre 12 godina

Hajde ovako:

Tomislav Nikolić - izjavio na svim prethodnim izborima da ako izgubi prestaje da se bavi politikom! Izgubio je od Tadića dva puta do sada! Kako da ga i dalje gledamo ovde svaki dan?
Kunuo se u "veliku Srbiju", bio protiv EU, a sada je najveći "Evropejac"!
Štrajkovao je "odlučno" glađu i žeđu jer nije bilo po njegovom, a onda je odustao bez ikakve promene...
Koliko je puta nešto rekao pa onda porekao?!

A koliko je puta Tadić slagao? Koliko je puta Tadić promenio stranku i političku ideologiju? Da li je neko čuo Tadića da se zalaže za "veliku Srbiju" nekada?

O obrazovanju i prethodnim zanimanjima neću ni da govorim!

E sada, ko normalan ima dilemu za koga od ove dvojice glasati?

Realno

pre 12 godina

Jedini nacin da se prekine sav haos u ovoj drzavi je da Toma pobedi Tadica i napravi par novih zatvora,u protivnom gotovi smo ali skroz.Tadic bi nastavio ovim putem koji ide,sigurno bi ukinuo zatvore,a otvorio fabriku narukvica :)

misa

pre 12 godina

...i da mediji budu "slobodni",kao za vreme ministrovanja malog Ace Vucica !...ha ha ha ! Nikad , ali zaista , nikad necu glasati za te umivene lazove i prevarante ! Znamo dobro ko su i sta su nam radili devedesetih ! ...Toma grobar , nikad za predsednika ! Nije mi vrana popila mozak ! I dalje ih dobro pamtim ! ...

Sumadinac

pre 12 godina

Predsednik Tadic ne mora da brine da li ce pobediti dok su mu rivali toma i kostunica, zajedno ne vrede ni kao mali prst predsednika Tadica!

mislim o opstem dobru

pre 12 godina

Nemam nista protiv da Tadic nikad vise ne bude predsednik.Ali isto tako se nadam da ni Nikolic nikad nece biti predsednik.

Miloš

pre 12 godina

Ne znam za Tadića, ali znam da ti i onaj tvoj Vučić nećete nikad više vlast videti. Od 1998 do 2000 ste nas zavili u crno.

Dule NS

pre 12 godina

-Jaoj Tomo grobaru, dokle ćeš se više blamirati?
-Pa opet ćeš da izgubiš!
-Živi bili pa videli!
...ali nema veze, u znak protesta možeš da opališ jedan štrajk glađu i žeđu - to uvek upali ;)

србија

pre 12 godina

Како год окренемо - исто нам се хвата. Тужно и јадно, али тако је. Све док постоји ЕУ и док се Америка меша и звецка оружјем по нашем континенту, нема нама никаквог напретка ка бољем животу. Сви политичари у последњих 10-15 година су у ствари марионете запада, па ће вероватно тако да буде са и са овима. Исти К само друго паковање, што би рекао наш народ. Остаје нам само да се надамо да ће кад тад (дај Боже што скорије) да пукне тиква између водећих чланица ЕУ и Америке, и да онда добијемо прилику да свим дужницима вратимо мило за драго...

По мом мишљењу, потребно је увести двостраначки систем и/или укинути имунитет посланицима и све 'болесне' привилегије које уживају, укинути им и плате за оно што (не)раде, усвојити неки закон по коме коалиције НИКАКО не могу да се праве након избора и наравно да један човек никако и никад више не може да буде председник државе, председник најјаче владајуће партије и да никако човек из истог табора не може да буде премијер. ТЕК тад ће да се поштује и спроводи права воља грађана који изађу на изборе... Рецимо, да су председник и премијер из различитих партија, много мање места и шанси би било за било какву корупцију, итд. Једноставно, свака страна би једва чекала грешку оне друге и да то искористи на најбољи могући начин...

Постоји једно пророчанство које каже да ће нас Срба да остане таман толико да сви станемо под једну шљиву. АЛИ У ТОМ СЛУЧАЈУ СВИ ДРУГИ ИМА ДА СТАНУ ПОД ЈЕДАН МАСЛАЧАК, И ТО БЕЗ ДА СЕ ГУРАЈУ! :)

danic

pre 12 godina

Naravno da je laž sve što aktuelna vlast plasira.....pa već godinama obećavaju bolji život, a narodu je sve gore i gore. Krajnje je vreme da odu sa vlasti!

Deja

pre 12 godina

Sasvim sam siguran da ce buduca vlast biti na vrhuncu zadatka,jer najvecu sigurnost odaje Tomislav Nikolic,koji ce uspeti da okupi sve snage,koje su orijentisane protiv rezima.

Leonardo

pre 12 godina

Tako bi bilo i najpravednije u ovom trenutku, jer je predhodna garnitura premijera sa ministrima na celu sa predsednikom malo toga uradila na poboljsanju zivotnog standarda obicnih gradjana u Srbiji

bez komentara

pre 12 godina

Upravo sam cula izjavu tvog vrlog zamenika, onog najveceg neradnika u Srbiji, koji dana radnog staza nema da je pozeleo Tadicu da ostane gradjanin i da uziva u igri saha sa penzionerima na Kalimegdanu.( mladji je od tebe to znas)
Kako Vas bre nije sramota da takve gadosti pricate.Koju zemlju ste vi sposobni takvi primitivni i pakosni da vodite,dva lesinara, koja ovaj narod hrani hlebom vec 20 godina a vi glumite veliku opoziciju.

MilkaM

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Gospodin Nikolic mi uliva veliko poverenje i mislim da bi bio dobar predsednik Srbije,bliskiji gradjanima nego Tadic koji je i kad se nalazio u narodu,ponasao na nekoj visoj lestvici,osecalo se to.Drugo,rezultati su mu veoma losi,tu nema dileme,ne vrede spotovi i bilbiordi kada svi znamo kako zivimo i kakve probleme imamo zbog neefikasne drzave.Ne,ubedljivo ne za ponovni mandat Tadicu.

Milanka G

pre 12 godina

I ja se iskreno nadam da na celo Srbije vise nikada nece stati covek, koji je vodjenjem lose politike oterao drzavu u propast!

Duska

pre 12 godina

Samo zato sto sam totalno razocarana u dosadasnja dela Tadica i njegovih kolega, iskreno se nadam da stvarno vise nikad nece biti na celu ove drzave! I za ova dva mandata je dovoljno unistio, ne vidim sta bi jos mogao!

Ivana Lalic

pre 12 godina

Dobili smo status kandidata, ali evropski standardi sa time ne dolaze u paketu... Na tome se mora raditi... sa odgovornijima i savesnijima na vlasti.

Nestor

pre 12 godina

Ova vlast definitivno nema cime da se pohvali.Misle da je ta kandidatura bila slamka spasa za njih, ali nama jos mnogo toga nedostaje, cime se oni nisu pozabavili. Promene su nam neophodne!

kako dalje svi ste isti

pre 12 godina

Dobro bre Nikolicu da Tadic vise nikada ne bude predsednik,samo molimte ne glupiraj se s strajkovima gladju,jer tebi nije stvarno poznato kako je biti u istinu gladan i bez posla,a u drugu ruku sto rece Tadic,a nista nije uradio po istom pitanju "Srbija ima mnogo bestidno bogatih",tj,bogatih koje u opste ne interesuju gradjani Srbije,ali su "patrioti".

nikola

pre 12 godina

Ja sam od 2000te bio Kostunicin glasac sve do proslih izbora kada je pokrenuo pitanje o Kosovu. Mada je i tad bio korektan i vratio mandat narodu. Sta sad ja da radim voleo bih da ima jos neka demokratska opcija, sa Tadicem nisam zadovoljan zbog nezaposlenosti i enormnog pada dinara. Umesto da je rast plata u javnom sektoru suspendiran i pronadjena jos koja usteda u drzavnom sektoru, oni su resili da krizu resavaju devalvacijom dinara za sve gradjane. Kako ja sad da otplatim kredit i da prezivim. Necu ni zakoga da glasam zgrozen sam vasom nebrigom i nekorektnoscu.

repriza

pre 12 godina

Toma je "stara musterija"Tadicu, jos kada se zna da Toma iza sebe vise nema radikale, tako gledano, Tadic ima prednost ali glavna odgovornost za sadasnju situaciju je na Tadicu jer je spojio sve glavne funkcije u svoje ruke, a situacija u drzavi je na svim poljima losa,tu je prednost na Tominoj strani.Ipak,najvaznije je koja ce partija osvojiti najvise poslanika, formirati vladu i dati premijera.Po svojim rezultatima u vlasti to ne moze biti DS.

Darko Palestinac

pre 12 godina

Jos samo malo vremena,i zavrsili smo sa bezuspesnim pokusajem da ser demokratizujemo na nacin Borisa Tadica,sto se ispostavilo,pogubnim za narod i drzavnu kasu!Ni Evropa mu nece biti adut...

Pisar

pre 12 godina

Problemi u drzavi su ogromni,vlast ih ne resava,iz samo sebi znanog razloga,a ocekuje da posle narednih izbora i dalje vodi ovu drzavu,igrajuci uzicko kolo na samo njima znanom putu ka EU...

Nestor

pre 12 godina

Ako bi napravili rezime vremena od 5.oktobra do danas,mogli bi da sagledamo skoro 12 godina propadanja i malo onoga sto smo nasledili od socijalista,sunovrat jedne bezumne politike.Doziveti demokratsko kolektivno samoubistvo jednog naroda je najveci uspeh petooktobarskih promena...

Palunko

pre 12 godina

Narod je sagledao sve mogucnosti,svestan svojih nedaca u vreme ove vlasti,tako da je situacija veoma jasna u narodu.Narod ne zeli vise ovu vladajucu koaliciju,narod zeli promene.

Smey

pre 12 godina

Žao mi je što kao da smo svi dovedeni pred svršen čin - vidim to i po komentarima: ili Tadič, ili Nikolić. Kažu, ako smo zadovoljni onda Tadić, ako nismo onda Nikolić. A zašto to mora da je tako? Zašto svi već govorite eto nama drugog kruga, a u njemu ova dvojica? Zar nema u ovoj državi nekog trećeg, nekompromitovanog, novog? Nema? Onda, ajmo da svi izađemo na izbore ali da ne zaokružimo nikoga, nego da učinimo listić nevažećim. Pa da vidim ko će imati obraza da opet stane pred kamere i soli nam pamet. Plašimo li se da ćemo ući u haos, anarhiju? Pa, koliko gore može da nam bude od ovoga? Kao da svi imamo amneziju, kao da ne znamo, ne vidimo i ne pamtimo ko su ovi ljudi i do čega su nas doveli. Cela nazovi kampanja vrti se oko toga koji od njih nas je i kad najviše unazadio, a niko nema konkretna rešenja kako da nas unapredi. Zašto dopuštate do vam utuve u glavu da to MORA biti neko od njih dvojice??

Veštica

pre 12 godina

Agonija i fino upakovani priča mi je sasvim dovoljno za do kraja života. Hoću da živim i radujem se životu a ne neprestano da strahujem i pitam se šta li če mi doneti novi dan.

Milenka S.

pre 12 godina

Da li je ičim zaslužio da mu ponovo ukažemo poverenje? Ne bih rekla i neka hvala, bilo je i previše što se mene tiče.

MIJO

pre 12 godina

Nerazumijem narod u Srbiji ,pa svi sadasnji politicari su tu od 1990god i doveli su Srbiju vidite i sami dokle ,pa posto oni nemaju karaktera da se sami povucu sa pozicija i da prepuste mladzim ljudima da povedu ovaj narod u bolje sutra ,sta se moze ocekivat od vojvode Nikolic od bivseg Ministra Vucica ,a i od Tadica koi je 12 god na vlasti i nista ,glasajte za nove ljude koji su pismeni skolovani napredni ,izbaciti nacionalizam iz glava naroda zbog straha od gubljenja vlasti (Tadic i Kosovo i Europa to je utopija i on to zna bolje nego mi ali zbog ostank na vlasti to govori )Vucic i Nikolic oni nemaju kapaciteta za upravljanjem drzave ,nigde programa za ekonomski oporavak zemlje samo borba za vlast ,upamet narode izaberite treceg probajte pa ako nevalja ponovo za cetiri godine drugog ,pa zar pojedincima iz danasnje vlasti nije dovoljno preko dvadeset god biti na vlati i koi je to karakter da nista nisu uradili ali i dalje zele biti na pozicijama (Dacic i ostali )

sramota

pre 12 godina

Nadam se da se nismo toliko zamerili Bogu da bi nas tako surovo ponovo kaznio.
(Julija, 5. april 2012 23:03)

Ne zloupotrebljavaj Boga za svoju politiku da te zaista ne bi kaznio!

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Kakav god daje Boris Tadic ipak je on jedan vrli gospodin a cinimise da nam ti i Karici i ostali koje nam spremas,nece bas doneti nikakav boljitak vec naprotiv.

Nikolina

pre 12 godina

Trošili su i što su imali i što nisu, uveli nas u dugove i zatrpali nas njima i šta sada? Da li je to odgovorna vlast koja iznova bez trunke srama obećava "bolji život". Takav život mi nije potreban.

ofsajd

pre 12 godina

nazalost moracemo ove nesposobnjakovice iz vlade da gledamo jos mesec dana,a onda narode papir i olovku u ruke i da ih posaljemo u istoriju...

galaxy

pre 12 godina

Ova vlada je na tankom ledu I to se jasno vidi porukama iz rukovodstva DS-a da nema razloga za brigu ,da je vlada stabilna itd…sad ce verovatno I program SNS-a obilato da kritikuju…ali sta im to vredi kad gradjani vide sve…

Nenad

pre 12 godina

Ako je saradnja sa svetom i "sve ono sto hoce da nam daju" laz, onda kako cete vi odvesti Srbiju u blagostanje??? sa kojim parama? Mozda onih 100 milijardi + 10 od DSS-a. Ja razumem da politicari lazu, ali ovakvo bezocno laganje da bi se doslo na vlast je odvratno. Ljudi okanite se politickih avantura. SNS JEDNOSTAVNO NE MOZE DA VODI OVU DRZAVU. KRAJ

Danijel

pre 12 godina

Ne mislim da si ti Tomo najsrećnije rešenje za Srbiju,ali u poređenju sa Tadićem (koji apeluje, izvinjava se i žali) ti si sveta vodica. Prema tome zapušiću nos i glasati za Nikolića,samo da ovim štetočinama vidim leđa!

Danica

pre 12 godina

Srbija nema boljeg kandidata za predsednika od Borisa Tadića. Dokazano i provereno u unutrašnjem i spoljnjem političkom okruženju. Moralan, odmeren, obrazovan, sklon dogovoru, ne skreće sa staze po potrebi dnevne politike. Ako mislite, gospodine Nikoliću, da Vam je promena odela dovoljna za uspešno vodjenje ove države, nadam se da stanovništvo Srbije dovoljno dugo pamti i Vaša dela i obećanja i izdaje. A naročito Vašu večnu kandidaturu za predsednika, iako ste se svaki pre izbora pred kamerama zarekli da ćete ostaviti politiku ako izgubite. Pa sve do one Vaše nazovi štrajk "dijete" gladju kao metode borbe a da nite ni znali zašto ste je započeli. Bar mi to nismo najbolje razumeli.

Siniša

pre 12 godina

E' moj Nikoliću, pa Tadić nikad nije bio jači, počistiće te već u prvom krugu, a onda lepo u penziju, pusti mlađe, sposobnije...kako te ber nije sramota da završavaš školu u 60-toj godini i to preko veze, kad ljudi u tvojim godinama idu u penziju ti u školu...cirkus(kao u onoj seriji ,,Kamiondžije'', Paja i Jare). Đilas će Vučića da počisti u Beogradu i onda da ćutite...Jadna je Srbija sa ovakvom opozicijom.

Saša

pre 12 godina

Pa zar nisu dva uzastopna mandata ono što se u civilizovanom svetu smatra za maksimum? Čak i Putin je posle dva mandata napravio pauzu, jedino Tadić bi da bude doživotni predsednik.

Munchen

pre 12 godina

Zamolio bih aktiviste DS-a prestanu da spominju EU i "evropski put" u svojim hvalospevima upucenim voljenom im Borisu.Zato sto je zemlja kojom upravlja pomenuti,daleko od EU nekoliko miliona svetlosnih godina.
1.EU prezire korupciju i bori se protiv nje,dok u Srbiji cveta.
2.EU trazi da se procesuiraju(pohapse) korumpirani politicari i tajkuni.Dok isti vladaju Srbijom i niko ih nece pipnuti.
3.EU ne zeli jos jednu propalu zemlju koju ce posle morati spasavati od bankrota.
4.U EU se ne dobija posao preko partijske knjizice nego radom i sopstvenom sposobnoscu.
itd itd

Marko

pre 12 godina

Ja nisam neki Tomi pristalica,ali cu da glasam za njega samo da vise Tadicu i njegovim aktivistima vidim ledja.Nemogu bre vise da gledam ovo stanje u drzavi...Pa da nam moja baba od 89 god vodi drzavu bolje i pravednije bi ziveli.

Sonja

pre 12 godina

Tadic je imao svoju priliku da se pokaze, sta smo dobili od njegovih obecanja? Od obecanih 200000 radnih mesta, dobili smo skoro milion nezaposlenih...

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Nemanja

pre 12 godina

U prvom krugu glasam za Cedu. U drugom, ne znam da li cu biti spreman da izadjem i glasam za manje zlo. Muka mi je kada pomislim na to da bi Nikolic mogao da bude predsednik a opet, nisam siguran da Tadic zaluzuje jos 5 godina predsednikovanja.

Vuk

pre 12 godina

Na tvoju stetu bivsi vojvoda Tomo, a na radost slobodarskog naroda Srbije ti sigurno neces biti predsednik, jer ko jedanput izda najblizeg brata i prijatelja ne moze ocekivati neki napredak. To NECE PROCI. Dozivecete poraz kako u BGD,tako i u Srbiji, a ti i velikoumni Aca smanjite dozivljaj na vreme jer ste davno ispricana prica, a i polako nestaje magla koju uporno prodajete po Srbiji.

Lazar

pre 12 godina

Tadic je imao sansu,prokockao ju je i tu nema sta da se prica.Dzaba sad prodaje pricu da ne moze da daje nerealna obecanja kada je pomocu njih dosao prosli put na vlast,i morace da plati punu cenu tih lazi,jednostavno je tako.
Ali nesmemo dopustiti da nas ni Toma namagarci,mora javnost vise da kontrolise vlast,taj segment moramo popraviti ako hocemo da nam bude nesto od Srbijice.Kako?Pitaj Boga.Vidim da Nemac dobi sutku cim izbi afera,tako moramo i u Srbiji.
Nadam se da ce Nikolic biti bolji predsednik od Tadica,i nadam se uspesnijom Srbijom u sledecih par godina od ove sadasnje.

Realno

pre 12 godina

Jedini nacin da se prekine sav haos u ovoj drzavi je da Toma pobedi Tadica i napravi par novih zatvora,u protivnom gotovi smo ali skroz.Tadic bi nastavio ovim putem koji ide,sigurno bi ukinuo zatvore,a otvorio fabriku narukvica :)

stev@n

pre 12 godina

G-djo Mihajlovic, ne treba vama kampanja od vrata do vrata...Sama vasa kampanja je korupcija, lose stanje u zdrastvu i enormno bogacenje ljudi bliskih rezimu. Ne treba meni niko da dolazi na vrata da bi me ubedio da glasam za promene, i da Srbija krene Napred. Muka mi je vise od stanja u drzavi i bahatosti pojedinaca u vlasti.

Marko

pre 12 godina

Ja vas stvarno ljude ne razumem, zaista. Ako ste zadovoljno vlascu, ako lepo zivite, glasajte za DS i koalicije oko nje. Prosto kao pasulj.
Ako niste zadovoljni glasajte za opoziciju, to je to.
Ako necete ni za koga da glasate onda nemojte ni da komentarisete nista, niti da pricate o politici, niti da se u to mesate. Nemate pravo.
Mada kakvi smo ljudi generalno i ne zasluzujemo bolje od ponudjenog.

zmitjkoe

pre 12 godina

"Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

E pa neces Nikolicu, jer svi znamo da sve to radite zbog sebe. Jos mesec dana i odlazis u Majcetinu da peces rakiju.

Voki

pre 12 godina

Gospodine Nikolicu,gde ste bili sve ove godine? Ja sam mislio da ste Vi novi covek na politickoj sceni.Kad ono,setih se,Vi ste onaj iz Srpske radikalne stranke i onaj sto je strajkovao gladju...hvala,takva osoba nam sigurno nije potrebna za predsednika.

Rade

pre 12 godina

Toliko lazi izrecene,
samo u jednom mestu,
a koliko ce ih biti
za mesec dana,
verovatno toliko kao
i za poslednjih 25
godina, tipicno
Nikolic.

cane_kurbla

pre 12 godina

Interesuje me sta li ce Toma da kaze nakon izbora kada shvati da je (opet) izgubio...ja mogu da se kladim da ce reci da je u pitanju kradja i da ce traziti nove izbore jer svaki izbori na kojima on ne pobedi su pokradeni.
Mozda bi trebao da shvati da svako ne moze da bude predsednik bez obzira koliko to zeleo.

Iznogud

pre 12 godina

Ovaj postade i vidovit. TN je vidjen za penziju. Kandidat za penzionera bi u predsednike. Ja mislim da je vreme da TN ode u zasluzenu penziju i da peca i gaji unuke i pcele... Da je kandidat u takmicenju za zlo i zavist, tu bi sigurno bio pobednik. Vreme je da mladji ljudi dobiju posao, a ne da im penzioneri otimaju hleb iz usta. Vreme ja da i drugi skoluju decu, salju ih na fakultete, da se kuce... TN se za svog radnog veka dovoljno obogatio i sad je vreme da malo sjase.

Alex

pre 12 godina

Nikolic (pre 4 godina): Ja sad stvarno nikad vise necu biti politicar ako sada izgubim.
Nikolic (pre 8 godina): Ja nikad vise da se politikom bavim ako sada izgubim.

Toliko o postenju i odrzavanju reci.

prezrelo

pre 12 godina

čudo jedno, kad iole pametni ljudi pomisle da je baš toma pravi izbor, bogomdan za precednika. apsolutni gubitnik i frustrirani matorac kome su pobeda na izborima i "uterivanje" tadiću jedini cilj. zar pametnima nije i to dovoljno da progledaju? ili su voljni da eksperimentišu sudbinom svih nas!

alal

pre 12 godina

penzioner toma baš suptilno preporučuje svoju malenkost, kao da ga nisam gledala i slušala 20-ak godina.
smučilo mi se ovo "uterivanje" tadiću i pakosno i zlobno izrugivanje. u nedostatku ličnih kvaliteta i kvalifikacija, preostaje pljuvačina po protivniku.

Dragan

pre 12 godina

Bas tako ni Tadic ali ni ti,ni Dacic,ni Vuk,Velja,Voja,Mrka,Badza,Bidza i Bulidza....Dosta smo vas gledali na politickoj sceni Srbije neke deset a neke dvadeset i vise godina,problem nije samo u vasoj strucnosti ili dobroj volji vec i u tome sto nemate apsolutno vise sta novo i kreativno da ponudite gradjanima Srbije,vreme vas je pregazilo,a o tajkunima koji vas drze u saci i finansiraju kampamje da i ne govorim.Mladi kreativni,obrazovani,posteni,neiskvareni,energicni ljudi su jedino resenje za ovu drzavu!!!

србија

pre 12 godina

Како год окренемо - исто нам се хвата. Тужно и јадно, али тако је. Све док постоји ЕУ и док се Америка меша и звецка оружјем по нашем континенту, нема нама никаквог напретка ка бољем животу. Сви политичари у последњих 10-15 година су у ствари марионете запада, па ће вероватно тако да буде са и са овима. Исти К само друго паковање, што би рекао наш народ. Остаје нам само да се надамо да ће кад тад (дај Боже што скорије) да пукне тиква између водећих чланица ЕУ и Америке, и да онда добијемо прилику да свим дужницима вратимо мило за драго...

По мом мишљењу, потребно је увести двостраначки систем и/или укинути имунитет посланицима и све 'болесне' привилегије које уживају, укинути им и плате за оно што (не)раде, усвојити неки закон по коме коалиције НИКАКО не могу да се праве након избора и наравно да један човек никако и никад више не може да буде председник државе, председник најјаче владајуће партије и да никако човек из истог табора не може да буде премијер. ТЕК тад ће да се поштује и спроводи права воља грађана који изађу на изборе... Рецимо, да су председник и премијер из различитих партија, много мање места и шанси би било за било какву корупцију, итд. Једноставно, свака страна би једва чекала грешку оне друге и да то искористи на најбољи могући начин...

Постоји једно пророчанство које каже да ће нас Срба да остане таман толико да сви станемо под једну шљиву. АЛИ У ТОМ СЛУЧАЈУ СВИ ДРУГИ ИМА ДА СТАНУ ПОД ЈЕДАН МАСЛАЧАК, И ТО БЕЗ ДА СЕ ГУРАЈУ! :)

srbin

pre 12 godina

Dobro ste to prepoznali . To je radno mesto za vas previsoko i neodgovorno je to vama poveriti. Ni znanja ni zvanj a vodit drzavu? To ne ide.

hrvoje

pre 12 godina

Kako je moguce da neko veruje Tomi Vucicu na izjavama koje daju danima i nedeljama, a do juce takoreci, su govorili sto posto suprotno.Koji su to glasaci koji nemaju nikakava politicka predznanja ili ne pamte ama bas ni malo, ko je i sta govorio o Evropi,Mladicu i Karadzicu,Hagu,Djindjicu...
Kako moze covek koji laze od pocetka svog politickog delovanaj koju je skolu zavrsio,da postane predsednik kome treba da veruju njegovi gradjani.Kako moze covek koji je rekao da ce da se iseli iz ulice koja nosi naziv Bul.Zorana Djindjica,pa je to i uradio ,da bude covek koji ima neki autoritet i kvalitet.Sta njega kvalifikuje kao narodnjaka da postane predsednik osim sto mu je to puka zelja

pedjaprecka

pre 12 godina

Bezi jado, teras me da gubim vreme svog zivota na tebe!!!! Bezte svi politicki ortaci i vojnici koji nas vec 22 godine sikanirate!!!

danic

pre 12 godina

Naravno da je laž sve što aktuelna vlast plasira.....pa već godinama obećavaju bolji život, a narodu je sve gore i gore. Krajnje je vreme da odu sa vlasti!

Duska

pre 12 godina

Samo zato sto sam totalno razocarana u dosadasnja dela Tadica i njegovih kolega, iskreno se nadam da stvarno vise nikad nece biti na celu ove drzave! I za ova dva mandata je dovoljno unistio, ne vidim sta bi jos mogao!

Darko Palestinac

pre 12 godina

Jos samo malo vremena,i zavrsili smo sa bezuspesnim pokusajem da ser demokratizujemo na nacin Borisa Tadica,sto se ispostavilo,pogubnim za narod i drzavnu kasu!Ni Evropa mu nece biti adut...

izjave bez odgovornosti

pre 12 godina

Sav nas problem je u tome sa ljudi iz vlasti a i iz opozicije nemaju NIKAKVU odgovornost,i radice to sto nam rade dokle god bude tako,bilo ko da je vlasti

Milanka G

pre 12 godina

I ja se iskreno nadam da na celo Srbije vise nikada nece stati covek, koji je vodjenjem lose politike oterao drzavu u propast!

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Gospodin Nikolic mi uliva veliko poverenje i mislim da bi bio dobar predsednik Srbije,bliskiji gradjanima nego Tadic koji je i kad se nalazio u narodu,ponasao na nekoj visoj lestvici,osecalo se to.Drugo,rezultati su mu veoma losi,tu nema dileme,ne vrede spotovi i bilbiordi kada svi znamo kako zivimo i kakve probleme imamo zbog neefikasne drzave.Ne,ubedljivo ne za ponovni mandat Tadicu.

Leonardo

pre 12 godina

Tako bi bilo i najpravednije u ovom trenutku, jer je predhodna garnitura premijera sa ministrima na celu sa predsednikom malo toga uradila na poboljsanju zivotnog standarda obicnih gradjana u Srbiji

Sumadinac

pre 12 godina

Predsednik Tadic ne mora da brine da li ce pobediti dok su mu rivali toma i kostunica, zajedno ne vrede ni kao mali prst predsednika Tadica!

repriza

pre 12 godina

Toma je "stara musterija"Tadicu, jos kada se zna da Toma iza sebe vise nema radikale, tako gledano, Tadic ima prednost ali glavna odgovornost za sadasnju situaciju je na Tadicu jer je spojio sve glavne funkcije u svoje ruke, a situacija u drzavi je na svim poljima losa,tu je prednost na Tominoj strani.Ipak,najvaznije je koja ce partija osvojiti najvise poslanika, formirati vladu i dati premijera.Po svojim rezultatima u vlasti to ne moze biti DS.

Nestor

pre 12 godina

Ova vlast definitivno nema cime da se pohvali.Misle da je ta kandidatura bila slamka spasa za njih, ali nama jos mnogo toga nedostaje, cime se oni nisu pozabavili. Promene su nam neophodne!

MilkaM

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

Palunko

pre 12 godina

Narod je sagledao sve mogucnosti,svestan svojih nedaca u vreme ove vlasti,tako da je situacija veoma jasna u narodu.Narod ne zeli vise ovu vladajucu koaliciju,narod zeli promene.

Deja

pre 12 godina

Sasvim sam siguran da ce buduca vlast biti na vrhuncu zadatka,jer najvecu sigurnost odaje Tomislav Nikolic,koji ce uspeti da okupi sve snage,koje su orijentisane protiv rezima.

bez komentara

pre 12 godina

Upravo sam cula izjavu tvog vrlog zamenika, onog najveceg neradnika u Srbiji, koji dana radnog staza nema da je pozeleo Tadicu da ostane gradjanin i da uziva u igri saha sa penzionerima na Kalimegdanu.( mladji je od tebe to znas)
Kako Vas bre nije sramota da takve gadosti pricate.Koju zemlju ste vi sposobni takvi primitivni i pakosni da vodite,dva lesinara, koja ovaj narod hrani hlebom vec 20 godina a vi glumite veliku opoziciju.

Dule NS

pre 12 godina

-Jaoj Tomo grobaru, dokle ćeš se više blamirati?
-Pa opet ćeš da izgubiš!
-Živi bili pa videli!
...ali nema veze, u znak protesta možeš da opališ jedan štrajk glađu i žeđu - to uvek upali ;)

mislim o opstem dobru

pre 12 godina

Nemam nista protiv da Tadic nikad vise ne bude predsednik.Ali isto tako se nadam da ni Nikolic nikad nece biti predsednik.

Miloš

pre 12 godina

Ne znam za Tadića, ali znam da ti i onaj tvoj Vučić nećete nikad više vlast videti. Od 1998 do 2000 ste nas zavili u crno.

Ivana Lalic

pre 12 godina

Dobili smo status kandidata, ali evropski standardi sa time ne dolaze u paketu... Na tome se mora raditi... sa odgovornijima i savesnijima na vlasti.

Nestor

pre 12 godina

Ako bi napravili rezime vremena od 5.oktobra do danas,mogli bi da sagledamo skoro 12 godina propadanja i malo onoga sto smo nasledili od socijalista,sunovrat jedne bezumne politike.Doziveti demokratsko kolektivno samoubistvo jednog naroda je najveci uspeh petooktobarskih promena...

kako dalje svi ste isti

pre 12 godina

Dobro bre Nikolicu da Tadic vise nikada ne bude predsednik,samo molimte ne glupiraj se s strajkovima gladju,jer tebi nije stvarno poznato kako je biti u istinu gladan i bez posla,a u drugu ruku sto rece Tadic,a nista nije uradio po istom pitanju "Srbija ima mnogo bestidno bogatih",tj,bogatih koje u opste ne interesuju gradjani Srbije,ali su "patrioti".

nikola

pre 12 godina

Ja sam od 2000te bio Kostunicin glasac sve do proslih izbora kada je pokrenuo pitanje o Kosovu. Mada je i tad bio korektan i vratio mandat narodu. Sta sad ja da radim voleo bih da ima jos neka demokratska opcija, sa Tadicem nisam zadovoljan zbog nezaposlenosti i enormnog pada dinara. Umesto da je rast plata u javnom sektoru suspendiran i pronadjena jos koja usteda u drzavnom sektoru, oni su resili da krizu resavaju devalvacijom dinara za sve gradjane. Kako ja sad da otplatim kredit i da prezivim. Necu ni zakoga da glasam zgrozen sam vasom nebrigom i nekorektnoscu.

misa

pre 12 godina

...i da mediji budu "slobodni",kao za vreme ministrovanja malog Ace Vucica !...ha ha ha ! Nikad , ali zaista , nikad necu glasati za te umivene lazove i prevarante ! Znamo dobro ko su i sta su nam radili devedesetih ! ...Toma grobar , nikad za predsednika ! Nije mi vrana popila mozak ! I dalje ih dobro pamtim ! ...

Smey

pre 12 godina

Žao mi je što kao da smo svi dovedeni pred svršen čin - vidim to i po komentarima: ili Tadič, ili Nikolić. Kažu, ako smo zadovoljni onda Tadić, ako nismo onda Nikolić. A zašto to mora da je tako? Zašto svi već govorite eto nama drugog kruga, a u njemu ova dvojica? Zar nema u ovoj državi nekog trećeg, nekompromitovanog, novog? Nema? Onda, ajmo da svi izađemo na izbore ali da ne zaokružimo nikoga, nego da učinimo listić nevažećim. Pa da vidim ko će imati obraza da opet stane pred kamere i soli nam pamet. Plašimo li se da ćemo ući u haos, anarhiju? Pa, koliko gore može da nam bude od ovoga? Kao da svi imamo amneziju, kao da ne znamo, ne vidimo i ne pamtimo ko su ovi ljudi i do čega su nas doveli. Cela nazovi kampanja vrti se oko toga koji od njih nas je i kad najviše unazadio, a niko nema konkretna rešenja kako da nas unapredi. Zašto dopuštate do vam utuve u glavu da to MORA biti neko od njih dvojice??

Pisar

pre 12 godina

Problemi u drzavi su ogromni,vlast ih ne resava,iz samo sebi znanog razloga,a ocekuje da posle narednih izbora i dalje vodi ovu drzavu,igrajuci uzicko kolo na samo njima znanom putu ka EU...

Danijel

pre 12 godina

Hajde ovako:

Tomislav Nikolić - izjavio na svim prethodnim izborima da ako izgubi prestaje da se bavi politikom! Izgubio je od Tadića dva puta do sada! Kako da ga i dalje gledamo ovde svaki dan?
Kunuo se u "veliku Srbiju", bio protiv EU, a sada je najveći "Evropejac"!
Štrajkovao je "odlučno" glađu i žeđu jer nije bilo po njegovom, a onda je odustao bez ikakve promene...
Koliko je puta nešto rekao pa onda porekao?!

A koliko je puta Tadić slagao? Koliko je puta Tadić promenio stranku i političku ideologiju? Da li je neko čuo Tadića da se zalaže za "veliku Srbiju" nekada?

O obrazovanju i prethodnim zanimanjima neću ni da govorim!

E sada, ko normalan ima dilemu za koga od ove dvojice glasati?

MIJO

pre 12 godina

Nerazumijem narod u Srbiji ,pa svi sadasnji politicari su tu od 1990god i doveli su Srbiju vidite i sami dokle ,pa posto oni nemaju karaktera da se sami povucu sa pozicija i da prepuste mladzim ljudima da povedu ovaj narod u bolje sutra ,sta se moze ocekivat od vojvode Nikolic od bivseg Ministra Vucica ,a i od Tadica koi je 12 god na vlasti i nista ,glasajte za nove ljude koji su pismeni skolovani napredni ,izbaciti nacionalizam iz glava naroda zbog straha od gubljenja vlasti (Tadic i Kosovo i Europa to je utopija i on to zna bolje nego mi ali zbog ostank na vlasti to govori )Vucic i Nikolic oni nemaju kapaciteta za upravljanjem drzave ,nigde programa za ekonomski oporavak zemlje samo borba za vlast ,upamet narode izaberite treceg probajte pa ako nevalja ponovo za cetiri godine drugog ,pa zar pojedincima iz danasnje vlasti nije dovoljno preko dvadeset god biti na vlati i koi je to karakter da nista nisu uradili ali i dalje zele biti na pozicijama (Dacic i ostali )

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Kakav god daje Boris Tadic ipak je on jedan vrli gospodin a cinimise da nam ti i Karici i ostali koje nam spremas,nece bas doneti nikakav boljitak vec naprotiv.

sramota

pre 12 godina

Nadam se da se nismo toliko zamerili Bogu da bi nas tako surovo ponovo kaznio.
(Julija, 5. april 2012 23:03)

Ne zloupotrebljavaj Boga za svoju politiku da te zaista ne bi kaznio!

Veštica

pre 12 godina

Agonija i fino upakovani priča mi je sasvim dovoljno za do kraja života. Hoću da živim i radujem se životu a ne neprestano da strahujem i pitam se šta li če mi doneti novi dan.

Milenka S.

pre 12 godina

Da li je ičim zaslužio da mu ponovo ukažemo poverenje? Ne bih rekla i neka hvala, bilo je i previše što se mene tiče.

Nikolina

pre 12 godina

Trošili su i što su imali i što nisu, uveli nas u dugove i zatrpali nas njima i šta sada? Da li je to odgovorna vlast koja iznova bez trunke srama obećava "bolji život". Takav život mi nije potreban.

ofsajd

pre 12 godina

nazalost moracemo ove nesposobnjakovice iz vlade da gledamo jos mesec dana,a onda narode papir i olovku u ruke i da ih posaljemo u istoriju...

galaxy

pre 12 godina

Ova vlada je na tankom ledu I to se jasno vidi porukama iz rukovodstva DS-a da nema razloga za brigu ,da je vlada stabilna itd…sad ce verovatno I program SNS-a obilato da kritikuju…ali sta im to vredi kad gradjani vide sve…