Politika

Sreda, 04.04.2012.

12:50

Vučić: Tadić je podneo ostavku

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Srbije Boris Tadić danas "nije skratio mandat", već da je "podneo ostavku".

Izvor: Beta

Vuèiæ: Tadiæ je podneo ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

cak

pre 12 godina

DS je odsvirao svoje.U Šapcu ce definitivni izgubiti izbore na svim nivoima samo zbog svojih bahatih korumpiranih ljudi koje je postavio da vladaju kao da je Šabac njihovo vlasništvo.Ponovo nam podmeću šargarepu takozvanim memorandumom o razumevanju,pa da li oni zaista misle da smo toliko naivni i glupi.Više puta su prevarili narod,sudiće im istorija i stidece ih se potomci.

MicaUbica

pre 12 godina

Baš u tome i jeste poenta- dao je ostvku, nije mi ništa učinio i omogućio. Treba da budem srećan jedino što mi je omogućio da nemamo još jedne izbore, pa da opet moram da gledam kako ide po štalama i njivama.

pravna.plavusa

pre 12 godina

ima da glasam za sns samo da vise ne bude ds na vlasti. ne verujem da ce nam biti bolje ni sa sns,ali neka se bar nesto promeni.gore od ovog ne moze.najbolje bi bilo kada bi nam se pojavio na politickoj sceni neko nov!

Ана

pre 12 godina

Зар не треба рећи ствари правим именом??? Тадић није скратио мандат већ поднео оставку!!!! Доста са обмањивањем грађана....

Goca

pre 12 godina

Najzad je to i uradio!!! Trebao je ranije i to zbog neispunjehih obecanja, zbog lose politike ka Kosovu, zbog loseg stanja gradjana u Srbiji, lose ekonomske situacije, nezaposlenosti... Da li treba i dalje da nabrajam???

Keka

pre 12 godina

Gospodin Vučić je jako čudan čovek, priča o korupciji, o lopovluku, o stranačkom zapošljavanju, a kada se samo setim šta je on radio kada je bio na vlasti, diže mi se kosa na glavi.

Prava je sreća da narod ima dobro pamćenje (bar se nadam) i da vaša koalicija neće formirati vladu.

Duki

pre 12 godina

Stvari treba nazivati pravim imenima. Tadić je podneo ostavku! Srbija mora da krene napred, zato je važno da na izborima podržimo prave ljude. Da vidimo naprednjake! Koliko vidim, sva njihova obećanja su racionalna i realna, zasnovana na jasnim planovima i veoma dobrom programu.

asdfgh

pre 12 godina

svi cete vi kroz 4 godine da pljujete po onom ko pobedi na izborima sad, DS-u bi prijao time-out od 4 godine, a onda cete opet, onako ogorceni i izmrcvareni glasati protiv onih sto ce tog trenutka biti aktuelni

Klimt- Bec

pre 12 godina

Ako mene pitate nevalja ni jedan, ali od veceg birajmo manje zlo. Glasao bih jedino na primer, za Vesnu Pesic kao Predsednicu Drzave. Zena koja je odavno jedina osoba dorasla toj funkciji!

Jagoda

pre 12 godina

Ne znam čemu se SNS nada. Možda je DS grešio, i Tadić, ali im se mora priznati da su generalno bili dobri. Otvarane su nove firme, dovođene investicije, zapošljeno dosta ljudi, otvorena obdaništa, škole, tereni... Koliko god ih neko voleo ili ne - to su sve činjenice.

Jelisaveta

pre 12 godina

Iskreno, ne vidim alternativu, niti šansu da će mi sa Nikolićem biti bolje. Tadić je iskoristio šansu i sada smo kandidati za ulazak u EU. Za razliku od njega, Nikolić nudi stiropor i štrajk, kao u doba strašnih devedesetih. Ne želim to!

Bakster Stokman

pre 12 godina

Tadic prvo i prvo nije podneo ostavku,nego je skratio mandat,a kao drugo,on je to uradio,jer zna da je vecina naroda uz njega i da sigurno dobija izbore i polozice zakletvu kao novi predsednik drzave!

Višnja

pre 12 godina

Inače, kaže se da je predsednik Srbije vratio mandat građanima, a ne da je podneo ostavk, čisto da se zna! Trebalo bi da makar visoki funkcioneri to znaju...

зоркакм

pre 12 godina

Може причати Тадић шта хоће али је чињеница да је он поднео оставку!А оставка се подноси ако тај посао не можемо или не желимо више да радимо!

ma nemojte

pre 12 godina

oni kojima se "gadi" tadić, neka samo pomisle kakve državničke atribute ima
toma: nikakve! od opštinskog službenika, preko političkog naglabanja, pa pravo u predsedničku fotelju! s konja na magarca, to vam je promena...

goca

pre 12 godina

Svi ministi i vlada je podnosila ostavke samo je bivši predsednik skratio mandat!Očito je da ova vlast nije radila ništa osim što je usvajala nove termine u jako bogatom Srpskom jeziku!

dejana

pre 12 godina

Ovu vlast će mo pamtiti po ljudima koji su masovno ostajali bez posla,po Kosovu koje je oteto po vlasti koja je najbogatija...Da li su Srbiji potrebni takvi ljudi!

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Danas je veliki dan za Srbiju,a nadam se da ce 6.maja definitivno svanuti i pojaviti se nova nada za buducnost.Sadasnja vlast nije pokazala nista osim price i marketnga,a opipljivi rezultati njihove vladavine,misaona su umenica.

mikach

pre 12 godina

Bitno je da je Tadic dao ostavku,a izbori mu nece dozvoliti da opet bude predsednik.To sam siguran.Bilo bi razocaravajuce da se nastavi ovakvo vodjenje drzave.

VUK2

pre 12 godina

Mogu zvati kako hoce, da li je skratio mandat ili podneo ostavku meni je bas svejedno, vazno je da 6 maja glasamo i za novog predsednika, znaci sve novo ce biti u Srbiji.

sale

pre 12 godina

tako je aco, podneo je ostavku, vi ste pobedili, tomin strajk gladju je uspeo, docicete na vlast, formiracete sami vladu, vi ste jedini sa idejama u ovoj zemlji, jedino vi mozete da nas izvucete iz krize...

a sad se sklonite malo s tv-a, vratite se u svoje stanove u bulevaru ratka mladica i iskulirajte malo... ovo je vasa velika pobeda...

cuti neradnice

pre 12 godina

Mozes ti da pricas sta hoces, on je bar radio.A ti lemezaris vec 20 godina i primas debelu platu za NISTA !
Tvoje prazne price znaju vec vrapci.

Petrovići

pre 12 godina

Jorgovanka bi bila pun pogodak za premijera. Posle apatičnih Cvetkovića, Koštunice i Živkovića, konačno imamo priliku da dobijemo nekog ko je sposoban da nas pokrene!

Analiticus

pre 12 godina

Ако имате кликер и стало вам је да заиста победите, нећете кандидовати за премијера ни једно лице које народ гледа већ 20 година. Имате једну жену коју сам синоћ гледао на Б92 код Југослава и мени се чини да је она право освежење. Нисам гласао за вас до сада. Нећу ни овог пута (идем у природу, уместо на бирачко место), али мислим да је увођење нових лица на велику сцену српске политике једини пут да мотивишете нас којима је свега доста. Јоргованка вам победу донети неће. Са њом ћете опет имати "Пирову победу", недовољну да обезбедите већину и формирате владу.

5AR

pre 12 godina

Pa Nikolič je već dva puta gubio,izgubiće i sada...njegov domet u svakoj normalnoj zemlji bi bio predsednik neke mesne zajednice ili sekretar...Ljudi, on nije dorastao da bude predsednik države, ne zanosite se!Pa Vučiću i Nikoliću nije odobreno da dodju da prisustvuju dodeli statusa kandidata u Briselu,i to me je neka opozicija sa kredibilitetom!

Ja

pre 12 godina

(Bojan, 4. april 2012 13:30)

Imam mnogo protiv doktora ekonomije. Smesno mi je sto na sva usta isticete da je ova gospodja, poznata kao pitoreskna licnost jos iz vremena 90-ih, doktor ekonomije. Sto nije nista znacajno i bitno za bilo sta, narocito sa diplomom i doktoratom uzetim na univerzitetu Mire Markovic i Vojislava Seselja. O ostalim kvalietima nje i ostale njene blize okoline necu da pricam, narod je to prepoznao vec jednom i pokazao sta misli o njima.

Маринко

pre 12 godina

И док је обављао функцију, више се понашао као председник ДС него Србије и њених грађана. Од данас, после оставке више и није председник, већ ту дужност обавља уважена госпођа Славица Ђукић-Дејановић.

TasaTica

pre 12 godina

Ne razumem sta mu znaci ovo „skratio mandat“? Prvi put cujem za ovaj izraz. Je li ovaj covek dao ostavku ili ne??? To je sve sto me zanima!

Miloš

pre 12 godina

Za vas naprednjake je covek koji ne mrzi i kome mozete zavideti, nikad neće te biti ni njegova senka. Pogotovo ti Vučiću jer iz svake tvoje reči se čuje i vidi zloba.

novica52

pre 12 godina

Ipak je Tadić shvatio da mora DS da pomogne u izbornoj kampanji i podredio predsednički položaj tome. I ova " žrvta " od njega neće dopineti DS da izdaće iz gubitničke pozicije a za ovaj narod ovo je kao dar od boga u jednom danu rešavamo se nesposonmog predsednika i vlade.Biće žestoko.Toma za predsednika, Tabaković za premijera.

djole

pre 12 godina

U pocetku mi je SNS bio simpatican,delovali si kao osvezenje na politickoj sceni ali sad..toliko mrznje,toliko lazi,toliko laznog postenja i morala..jednom radikal uvek radikal.

Arsenije L

pre 12 godina

Jos dva dana i Tadic prestaje biti predsednik, a valjda ga saljemo na visegodisnji odmor, sav je premoren, a i zasluzio je nakon tolikog skakutanja tokom ove kampanje.

veljko

pre 12 godina

tadic nije podneo ostavku vec je odstupio sa funkcije,svojom blagoscu prepustio mandat i ovaplotio nas obican svet svojom mudroscu.

goca

pre 12 godina

Normalno očekujemo pobredu.Dovoljno je bilo lažnih obećanja,mita i korupcije u ovoj državi.Vreme je da Srbija krene nekim drugim putem!

Bojan

pre 12 godina

(Ja, 4. april 2012 13:02)

Za SNS glasam samo da se DS skine sa drzavne sise malo i malo iznedri nove, kvalitetne ljude.
Nemam simpatija ni za Tomu, ni za Vucica..cak, Jorgovanka mi deluje kao jako dobar predlog, imas li kakvih argumenata protiv doktora ekonomije ili te sujeta upucava?

Klicavi

pre 12 godina

Najbolji potez u ove 4 godine,sad se lepo ponasajte kao da ste u opoziciji svi i kao da niko nije upropastio zemlju.Narod mozda ima kratku pamet ali ne bas tolko kratku,dovoljno je da pogledaju u novcanik i bice im sve jasno.Najveca nezaposlenost,korupcija na visokom nivou,opstine i institucije prepune stranackih kadrova,krade se na svakom koraku.Oce li to da stane?I hoce li vise neko promeniti zakon koji dozvoljava da se krade do 18 000din gde ostecenima ostaje samo privatna tuzba a drzavu to ne zanima nimalo?

antifa

pre 12 godina

bez ovakve "opozicije" Tadić se nikada ne bi mogao nadati pobedi. Ali kada čovek vas pogleda, skup svih korumpiranih propalih političara iz poslednjih 20 godina, Tadić u odnosu na vas deluje kao Beli Anđeo! Morao bi spomenik da vam digne na usluzi...

Milan

pre 12 godina

Da nemaš tako pogan jezik možda bi i mogao nešto da uradiš u politici,ovako, večiti drugi ili treći...Samo potčko... Narod jednostavno ne voli ljude KOJI MRZE!

Gazivoda

pre 12 godina

Mene uopste ne cudi ovakav Tadic postupak. Zacudilo bi me da je ostavku podneo do 13. marta i da su predsednicki izbori raspisani istovremeno kad i svi ostali. Ovo je prvi put u istoriji visestranackog zivota u Srbiji da se neki izbori raspisuju za isti dan, a da se datumi raspisvanja tih izbora razlikuju.
Tadic i DS ce i u nastavku kampanje svim mogucim sredstvima pokusavati da sebi stvore sto vece sanse na izborima, kao da ne vide da ta nezdrava zelja da se po svaku cenu iskoristi sve sto je na raspolaganju, samo rusi njihov ugled. Medjutim, nije neuobicajeno da gubitnik povlaci neracionalne poteze, jer obicno nije u stanju da racionalno rezonuje i odlucuje.

Mih Mil

pre 12 godina

Gospodin Tadić je umoran čovek. Fizički i psihički iscrpljen. To se vidi na njemu.Čak su ga pitali zašto loše izgleda.U vreme kohabitacije dok je Prmijer bio Koštunica do 2008. i ustavnog obavljanja Predsedničke funkcije bilo mu je lagodno. Prdstavljao je Srbiju i lepo se smešio. Bio je simpatičan.Posle izbora prigrabio je obe funkcije . I Prmijersku i Predseničku. To je bilo previše jer za ovu drugu nije bio dorastao. Ogledalo takve politike je nasa surova realnost. Nasleđe koje ostavlja za sobom teško će bilo ko ispraviti u naredne četri godine.

antifa

pre 12 godina

bez ovakve "opozicije" Tadić se nikada ne bi mogao nadati pobedi. Ali kada čovek vas pogleda, skup svih korumpiranih propalih političara iz poslednjih 20 godina, Tadić u odnosu na vas deluje kao Beli Anđeo! Morao bi spomenik da vam digne na usluzi...

Bojan

pre 12 godina

(Ja, 4. april 2012 13:02)

Za SNS glasam samo da se DS skine sa drzavne sise malo i malo iznedri nove, kvalitetne ljude.
Nemam simpatija ni za Tomu, ni za Vucica..cak, Jorgovanka mi deluje kao jako dobar predlog, imas li kakvih argumenata protiv doktora ekonomije ili te sujeta upucava?

Milan

pre 12 godina

Da nemaš tako pogan jezik možda bi i mogao nešto da uradiš u politici,ovako, večiti drugi ili treći...Samo potčko... Narod jednostavno ne voli ljude KOJI MRZE!

goca

pre 12 godina

Normalno očekujemo pobredu.Dovoljno je bilo lažnih obećanja,mita i korupcije u ovoj državi.Vreme je da Srbija krene nekim drugim putem!

Mih Mil

pre 12 godina

Gospodin Tadić je umoran čovek. Fizički i psihički iscrpljen. To se vidi na njemu.Čak su ga pitali zašto loše izgleda.U vreme kohabitacije dok je Prmijer bio Koštunica do 2008. i ustavnog obavljanja Predsedničke funkcije bilo mu je lagodno. Prdstavljao je Srbiju i lepo se smešio. Bio je simpatičan.Posle izbora prigrabio je obe funkcije . I Prmijersku i Predseničku. To je bilo previše jer za ovu drugu nije bio dorastao. Ogledalo takve politike je nasa surova realnost. Nasleđe koje ostavlja za sobom teško će bilo ko ispraviti u naredne četri godine.

djole

pre 12 godina

U pocetku mi je SNS bio simpatican,delovali si kao osvezenje na politickoj sceni ali sad..toliko mrznje,toliko lazi,toliko laznog postenja i morala..jednom radikal uvek radikal.

Arsenije L

pre 12 godina

Jos dva dana i Tadic prestaje biti predsednik, a valjda ga saljemo na visegodisnji odmor, sav je premoren, a i zasluzio je nakon tolikog skakutanja tokom ove kampanje.

veljko

pre 12 godina

tadic nije podneo ostavku vec je odstupio sa funkcije,svojom blagoscu prepustio mandat i ovaplotio nas obican svet svojom mudroscu.

Klicavi

pre 12 godina

Najbolji potez u ove 4 godine,sad se lepo ponasajte kao da ste u opoziciji svi i kao da niko nije upropastio zemlju.Narod mozda ima kratku pamet ali ne bas tolko kratku,dovoljno je da pogledaju u novcanik i bice im sve jasno.Najveca nezaposlenost,korupcija na visokom nivou,opstine i institucije prepune stranackih kadrova,krade se na svakom koraku.Oce li to da stane?I hoce li vise neko promeniti zakon koji dozvoljava da se krade do 18 000din gde ostecenima ostaje samo privatna tuzba a drzavu to ne zanima nimalo?

Miloš

pre 12 godina

Za vas naprednjake je covek koji ne mrzi i kome mozete zavideti, nikad neće te biti ni njegova senka. Pogotovo ti Vučiću jer iz svake tvoje reči se čuje i vidi zloba.

5AR

pre 12 godina

Pa Nikolič je već dva puta gubio,izgubiće i sada...njegov domet u svakoj normalnoj zemlji bi bio predsednik neke mesne zajednice ili sekretar...Ljudi, on nije dorastao da bude predsednik države, ne zanosite se!Pa Vučiću i Nikoliću nije odobreno da dodju da prisustvuju dodeli statusa kandidata u Briselu,i to me je neka opozicija sa kredibilitetom!

Ja

pre 12 godina

(Bojan, 4. april 2012 13:30)

Imam mnogo protiv doktora ekonomije. Smesno mi je sto na sva usta isticete da je ova gospodja, poznata kao pitoreskna licnost jos iz vremena 90-ih, doktor ekonomije. Sto nije nista znacajno i bitno za bilo sta, narocito sa diplomom i doktoratom uzetim na univerzitetu Mire Markovic i Vojislava Seselja. O ostalim kvalietima nje i ostale njene blize okoline necu da pricam, narod je to prepoznao vec jednom i pokazao sta misli o njima.

Gazivoda

pre 12 godina

Mene uopste ne cudi ovakav Tadic postupak. Zacudilo bi me da je ostavku podneo do 13. marta i da su predsednicki izbori raspisani istovremeno kad i svi ostali. Ovo je prvi put u istoriji visestranackog zivota u Srbiji da se neki izbori raspisuju za isti dan, a da se datumi raspisvanja tih izbora razlikuju.
Tadic i DS ce i u nastavku kampanje svim mogucim sredstvima pokusavati da sebi stvore sto vece sanse na izborima, kao da ne vide da ta nezdrava zelja da se po svaku cenu iskoristi sve sto je na raspolaganju, samo rusi njihov ugled. Medjutim, nije neuobicajeno da gubitnik povlaci neracionalne poteze, jer obicno nije u stanju da racionalno rezonuje i odlucuje.

Jelisaveta

pre 12 godina

Iskreno, ne vidim alternativu, niti šansu da će mi sa Nikolićem biti bolje. Tadić je iskoristio šansu i sada smo kandidati za ulazak u EU. Za razliku od njega, Nikolić nudi stiropor i štrajk, kao u doba strašnih devedesetih. Ne želim to!

TasaTica

pre 12 godina

Ne razumem sta mu znaci ovo „skratio mandat“? Prvi put cujem za ovaj izraz. Je li ovaj covek dao ostavku ili ne??? To je sve sto me zanima!

novica52

pre 12 godina

Ipak je Tadić shvatio da mora DS da pomogne u izbornoj kampanji i podredio predsednički položaj tome. I ova " žrvta " od njega neće dopineti DS da izdaće iz gubitničke pozicije a za ovaj narod ovo je kao dar od boga u jednom danu rešavamo se nesposonmog predsednika i vlade.Biće žestoko.Toma za predsednika, Tabaković za premijera.

cuti neradnice

pre 12 godina

Mozes ti da pricas sta hoces, on je bar radio.A ti lemezaris vec 20 godina i primas debelu platu za NISTA !
Tvoje prazne price znaju vec vrapci.

ma nemojte

pre 12 godina

oni kojima se "gadi" tadić, neka samo pomisle kakve državničke atribute ima
toma: nikakve! od opštinskog službenika, preko političkog naglabanja, pa pravo u predsedničku fotelju! s konja na magarca, to vam je promena...

Keka

pre 12 godina

Gospodin Vučić je jako čudan čovek, priča o korupciji, o lopovluku, o stranačkom zapošljavanju, a kada se samo setim šta je on radio kada je bio na vlasti, diže mi se kosa na glavi.

Prava je sreća da narod ima dobro pamćenje (bar se nadam) i da vaša koalicija neće formirati vladu.

Bakster Stokman

pre 12 godina

Tadic prvo i prvo nije podneo ostavku,nego je skratio mandat,a kao drugo,on je to uradio,jer zna da je vecina naroda uz njega i da sigurno dobija izbore i polozice zakletvu kao novi predsednik drzave!

Jagoda

pre 12 godina

Ne znam čemu se SNS nada. Možda je DS grešio, i Tadić, ali im se mora priznati da su generalno bili dobri. Otvarane su nove firme, dovođene investicije, zapošljeno dosta ljudi, otvorena obdaništa, škole, tereni... Koliko god ih neko voleo ili ne - to su sve činjenice.

mikach

pre 12 godina

Bitno je da je Tadic dao ostavku,a izbori mu nece dozvoliti da opet bude predsednik.To sam siguran.Bilo bi razocaravajuce da se nastavi ovakvo vodjenje drzave.

goca

pre 12 godina

Svi ministi i vlada je podnosila ostavke samo je bivši predsednik skratio mandat!Očito je da ova vlast nije radila ništa osim što je usvajala nove termine u jako bogatom Srpskom jeziku!

Маринко

pre 12 godina

И док је обављао функцију, више се понашао као председник ДС него Србије и њених грађана. Од данас, после оставке више и није председник, већ ту дужност обавља уважена госпођа Славица Ђукић-Дејановић.

sale

pre 12 godina

tako je aco, podneo je ostavku, vi ste pobedili, tomin strajk gladju je uspeo, docicete na vlast, formiracete sami vladu, vi ste jedini sa idejama u ovoj zemlji, jedino vi mozete da nas izvucete iz krize...

a sad se sklonite malo s tv-a, vratite se u svoje stanove u bulevaru ratka mladica i iskulirajte malo... ovo je vasa velika pobeda...

Petrovići

pre 12 godina

Jorgovanka bi bila pun pogodak za premijera. Posle apatičnih Cvetkovića, Koštunice i Živkovića, konačno imamo priliku da dobijemo nekog ko je sposoban da nas pokrene!

VUK2

pre 12 godina

Mogu zvati kako hoce, da li je skratio mandat ili podneo ostavku meni je bas svejedno, vazno je da 6 maja glasamo i za novog predsednika, znaci sve novo ce biti u Srbiji.

Višnja

pre 12 godina

Inače, kaže se da je predsednik Srbije vratio mandat građanima, a ne da je podneo ostavk, čisto da se zna! Trebalo bi da makar visoki funkcioneri to znaju...

dejana

pre 12 godina

Ovu vlast će mo pamtiti po ljudima koji su masovno ostajali bez posla,po Kosovu koje je oteto po vlasti koja je najbogatija...Da li su Srbiji potrebni takvi ljudi!

зоркакм

pre 12 godina

Може причати Тадић шта хоће али је чињеница да је он поднео оставку!А оставка се подноси ако тај посао не можемо или не желимо више да радимо!

Analiticus

pre 12 godina

Ако имате кликер и стало вам је да заиста победите, нећете кандидовати за премијера ни једно лице које народ гледа већ 20 година. Имате једну жену коју сам синоћ гледао на Б92 код Југослава и мени се чини да је она право освежење. Нисам гласао за вас до сада. Нећу ни овог пута (идем у природу, уместо на бирачко место), али мислим да је увођење нових лица на велику сцену српске политике једини пут да мотивишете нас којима је свега доста. Јоргованка вам победу донети неће. Са њом ћете опет имати "Пирову победу", недовољну да обезбедите већину и формирате владу.

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Danas je veliki dan za Srbiju,a nadam se da ce 6.maja definitivno svanuti i pojaviti se nova nada za buducnost.Sadasnja vlast nije pokazala nista osim price i marketnga,a opipljivi rezultati njihove vladavine,misaona su umenica.

pravna.plavusa

pre 12 godina

ima da glasam za sns samo da vise ne bude ds na vlasti. ne verujem da ce nam biti bolje ni sa sns,ali neka se bar nesto promeni.gore od ovog ne moze.najbolje bi bilo kada bi nam se pojavio na politickoj sceni neko nov!

Ана

pre 12 godina

Зар не треба рећи ствари правим именом??? Тадић није скратио мандат већ поднео оставку!!!! Доста са обмањивањем грађана....

asdfgh

pre 12 godina

svi cete vi kroz 4 godine da pljujete po onom ko pobedi na izborima sad, DS-u bi prijao time-out od 4 godine, a onda cete opet, onako ogorceni i izmrcvareni glasati protiv onih sto ce tog trenutka biti aktuelni

Goca

pre 12 godina

Najzad je to i uradio!!! Trebao je ranije i to zbog neispunjehih obecanja, zbog lose politike ka Kosovu, zbog loseg stanja gradjana u Srbiji, lose ekonomske situacije, nezaposlenosti... Da li treba i dalje da nabrajam???

Duki

pre 12 godina

Stvari treba nazivati pravim imenima. Tadić je podneo ostavku! Srbija mora da krene napred, zato je važno da na izborima podržimo prave ljude. Da vidimo naprednjake! Koliko vidim, sva njihova obećanja su racionalna i realna, zasnovana na jasnim planovima i veoma dobrom programu.

Klimt- Bec

pre 12 godina

Ako mene pitate nevalja ni jedan, ali od veceg birajmo manje zlo. Glasao bih jedino na primer, za Vesnu Pesic kao Predsednicu Drzave. Zena koja je odavno jedina osoba dorasla toj funkciji!

MicaUbica

pre 12 godina

Baš u tome i jeste poenta- dao je ostvku, nije mi ništa učinio i omogućio. Treba da budem srećan jedino što mi je omogućio da nemamo još jedne izbore, pa da opet moram da gledam kako ide po štalama i njivama.

cak

pre 12 godina

DS je odsvirao svoje.U Šapcu ce definitivni izgubiti izbore na svim nivoima samo zbog svojih bahatih korumpiranih ljudi koje je postavio da vladaju kao da je Šabac njihovo vlasništvo.Ponovo nam podmeću šargarepu takozvanim memorandumom o razumevanju,pa da li oni zaista misle da smo toliko naivni i glupi.Više puta su prevarili narod,sudiće im istorija i stidece ih se potomci.

antifa

pre 12 godina

bez ovakve "opozicije" Tadić se nikada ne bi mogao nadati pobedi. Ali kada čovek vas pogleda, skup svih korumpiranih propalih političara iz poslednjih 20 godina, Tadić u odnosu na vas deluje kao Beli Anđeo! Morao bi spomenik da vam digne na usluzi...

goca

pre 12 godina

Normalno očekujemo pobredu.Dovoljno je bilo lažnih obećanja,mita i korupcije u ovoj državi.Vreme je da Srbija krene nekim drugim putem!

Bojan

pre 12 godina

(Ja, 4. april 2012 13:02)

Za SNS glasam samo da se DS skine sa drzavne sise malo i malo iznedri nove, kvalitetne ljude.
Nemam simpatija ni za Tomu, ni za Vucica..cak, Jorgovanka mi deluje kao jako dobar predlog, imas li kakvih argumenata protiv doktora ekonomije ili te sujeta upucava?

Milan

pre 12 godina

Da nemaš tako pogan jezik možda bi i mogao nešto da uradiš u politici,ovako, večiti drugi ili treći...Samo potčko... Narod jednostavno ne voli ljude KOJI MRZE!

Arsenije L

pre 12 godina

Jos dva dana i Tadic prestaje biti predsednik, a valjda ga saljemo na visegodisnji odmor, sav je premoren, a i zasluzio je nakon tolikog skakutanja tokom ove kampanje.

Mih Mil

pre 12 godina

Gospodin Tadić je umoran čovek. Fizički i psihički iscrpljen. To se vidi na njemu.Čak su ga pitali zašto loše izgleda.U vreme kohabitacije dok je Prmijer bio Koštunica do 2008. i ustavnog obavljanja Predsedničke funkcije bilo mu je lagodno. Prdstavljao je Srbiju i lepo se smešio. Bio je simpatičan.Posle izbora prigrabio je obe funkcije . I Prmijersku i Predseničku. To je bilo previše jer za ovu drugu nije bio dorastao. Ogledalo takve politike je nasa surova realnost. Nasleđe koje ostavlja za sobom teško će bilo ko ispraviti u naredne četri godine.

novica52

pre 12 godina

Ipak je Tadić shvatio da mora DS da pomogne u izbornoj kampanji i podredio predsednički položaj tome. I ova " žrvta " od njega neće dopineti DS da izdaće iz gubitničke pozicije a za ovaj narod ovo je kao dar od boga u jednom danu rešavamo se nesposonmog predsednika i vlade.Biće žestoko.Toma za predsednika, Tabaković za premijera.

Miloš

pre 12 godina

Za vas naprednjake je covek koji ne mrzi i kome mozete zavideti, nikad neće te biti ni njegova senka. Pogotovo ti Vučiću jer iz svake tvoje reči se čuje i vidi zloba.

Petrovići

pre 12 godina

Jorgovanka bi bila pun pogodak za premijera. Posle apatičnih Cvetkovića, Koštunice i Živkovića, konačno imamo priliku da dobijemo nekog ko je sposoban da nas pokrene!

djole

pre 12 godina

U pocetku mi je SNS bio simpatican,delovali si kao osvezenje na politickoj sceni ali sad..toliko mrznje,toliko lazi,toliko laznog postenja i morala..jednom radikal uvek radikal.

Klicavi

pre 12 godina

Najbolji potez u ove 4 godine,sad se lepo ponasajte kao da ste u opoziciji svi i kao da niko nije upropastio zemlju.Narod mozda ima kratku pamet ali ne bas tolko kratku,dovoljno je da pogledaju u novcanik i bice im sve jasno.Najveca nezaposlenost,korupcija na visokom nivou,opstine i institucije prepune stranackih kadrova,krade se na svakom koraku.Oce li to da stane?I hoce li vise neko promeniti zakon koji dozvoljava da se krade do 18 000din gde ostecenima ostaje samo privatna tuzba a drzavu to ne zanima nimalo?

Gazivoda

pre 12 godina

Mene uopste ne cudi ovakav Tadic postupak. Zacudilo bi me da je ostavku podneo do 13. marta i da su predsednicki izbori raspisani istovremeno kad i svi ostali. Ovo je prvi put u istoriji visestranackog zivota u Srbiji da se neki izbori raspisuju za isti dan, a da se datumi raspisvanja tih izbora razlikuju.
Tadic i DS ce i u nastavku kampanje svim mogucim sredstvima pokusavati da sebi stvore sto vece sanse na izborima, kao da ne vide da ta nezdrava zelja da se po svaku cenu iskoristi sve sto je na raspolaganju, samo rusi njihov ugled. Medjutim, nije neuobicajeno da gubitnik povlaci neracionalne poteze, jer obicno nije u stanju da racionalno rezonuje i odlucuje.

Маринко

pre 12 godina

И док је обављао функцију, више се понашао као председник ДС него Србије и њених грађана. Од данас, после оставке више и није председник, већ ту дужност обавља уважена госпођа Славица Ђукић-Дејановић.

5AR

pre 12 godina

Pa Nikolič je već dva puta gubio,izgubiće i sada...njegov domet u svakoj normalnoj zemlji bi bio predsednik neke mesne zajednice ili sekretar...Ljudi, on nije dorastao da bude predsednik države, ne zanosite se!Pa Vučiću i Nikoliću nije odobreno da dodju da prisustvuju dodeli statusa kandidata u Briselu,i to me je neka opozicija sa kredibilitetom!

зоркакм

pre 12 godina

Може причати Тадић шта хоће али је чињеница да је он поднео оставку!А оставка се подноси ако тај посао не можемо или не желимо више да радимо!

Ja

pre 12 godina

(Bojan, 4. april 2012 13:30)

Imam mnogo protiv doktora ekonomije. Smesno mi je sto na sva usta isticete da je ova gospodja, poznata kao pitoreskna licnost jos iz vremena 90-ih, doktor ekonomije. Sto nije nista znacajno i bitno za bilo sta, narocito sa diplomom i doktoratom uzetim na univerzitetu Mire Markovic i Vojislava Seselja. O ostalim kvalietima nje i ostale njene blize okoline necu da pricam, narod je to prepoznao vec jednom i pokazao sta misli o njima.

mikach

pre 12 godina

Bitno je da je Tadic dao ostavku,a izbori mu nece dozvoliti da opet bude predsednik.To sam siguran.Bilo bi razocaravajuce da se nastavi ovakvo vodjenje drzave.

dejana

pre 12 godina

Ovu vlast će mo pamtiti po ljudima koji su masovno ostajali bez posla,po Kosovu koje je oteto po vlasti koja je najbogatija...Da li su Srbiji potrebni takvi ljudi!

sale

pre 12 godina

tako je aco, podneo je ostavku, vi ste pobedili, tomin strajk gladju je uspeo, docicete na vlast, formiracete sami vladu, vi ste jedini sa idejama u ovoj zemlji, jedino vi mozete da nas izvucete iz krize...

a sad se sklonite malo s tv-a, vratite se u svoje stanove u bulevaru ratka mladica i iskulirajte malo... ovo je vasa velika pobeda...

VUK2

pre 12 godina

Mogu zvati kako hoce, da li je skratio mandat ili podneo ostavku meni je bas svejedno, vazno je da 6 maja glasamo i za novog predsednika, znaci sve novo ce biti u Srbiji.

jelica ovcarevic-kablarevic

pre 12 godina

Danas je veliki dan za Srbiju,a nadam se da ce 6.maja definitivno svanuti i pojaviti se nova nada za buducnost.Sadasnja vlast nije pokazala nista osim price i marketnga,a opipljivi rezultati njihove vladavine,misaona su umenica.

pravna.plavusa

pre 12 godina

ima da glasam za sns samo da vise ne bude ds na vlasti. ne verujem da ce nam biti bolje ni sa sns,ali neka se bar nesto promeni.gore od ovog ne moze.najbolje bi bilo kada bi nam se pojavio na politickoj sceni neko nov!

veljko

pre 12 godina

tadic nije podneo ostavku vec je odstupio sa funkcije,svojom blagoscu prepustio mandat i ovaplotio nas obican svet svojom mudroscu.

cuti neradnice

pre 12 godina

Mozes ti da pricas sta hoces, on je bar radio.A ti lemezaris vec 20 godina i primas debelu platu za NISTA !
Tvoje prazne price znaju vec vrapci.

ma nemojte

pre 12 godina

oni kojima se "gadi" tadić, neka samo pomisle kakve državničke atribute ima
toma: nikakve! od opštinskog službenika, preko političkog naglabanja, pa pravo u predsedničku fotelju! s konja na magarca, to vam je promena...

Jagoda

pre 12 godina

Ne znam čemu se SNS nada. Možda je DS grešio, i Tadić, ali im se mora priznati da su generalno bili dobri. Otvarane su nove firme, dovođene investicije, zapošljeno dosta ljudi, otvorena obdaništa, škole, tereni... Koliko god ih neko voleo ili ne - to su sve činjenice.

Bakster Stokman

pre 12 godina

Tadic prvo i prvo nije podneo ostavku,nego je skratio mandat,a kao drugo,on je to uradio,jer zna da je vecina naroda uz njega i da sigurno dobija izbore i polozice zakletvu kao novi predsednik drzave!

Jelisaveta

pre 12 godina

Iskreno, ne vidim alternativu, niti šansu da će mi sa Nikolićem biti bolje. Tadić je iskoristio šansu i sada smo kandidati za ulazak u EU. Za razliku od njega, Nikolić nudi stiropor i štrajk, kao u doba strašnih devedesetih. Ne želim to!

Ана

pre 12 godina

Зар не треба рећи ствари правим именом??? Тадић није скратио мандат већ поднео оставку!!!! Доста са обмањивањем грађана....

Goca

pre 12 godina

Najzad je to i uradio!!! Trebao je ranije i to zbog neispunjehih obecanja, zbog lose politike ka Kosovu, zbog loseg stanja gradjana u Srbiji, lose ekonomske situacije, nezaposlenosti... Da li treba i dalje da nabrajam???

goca

pre 12 godina

Svi ministi i vlada je podnosila ostavke samo je bivši predsednik skratio mandat!Očito je da ova vlast nije radila ništa osim što je usvajala nove termine u jako bogatom Srpskom jeziku!

Keka

pre 12 godina

Gospodin Vučić je jako čudan čovek, priča o korupciji, o lopovluku, o stranačkom zapošljavanju, a kada se samo setim šta je on radio kada je bio na vlasti, diže mi se kosa na glavi.

Prava je sreća da narod ima dobro pamćenje (bar se nadam) i da vaša koalicija neće formirati vladu.

Klimt- Bec

pre 12 godina

Ako mene pitate nevalja ni jedan, ali od veceg birajmo manje zlo. Glasao bih jedino na primer, za Vesnu Pesic kao Predsednicu Drzave. Zena koja je odavno jedina osoba dorasla toj funkciji!

TasaTica

pre 12 godina

Ne razumem sta mu znaci ovo „skratio mandat“? Prvi put cujem za ovaj izraz. Je li ovaj covek dao ostavku ili ne??? To je sve sto me zanima!

Duki

pre 12 godina

Stvari treba nazivati pravim imenima. Tadić je podneo ostavku! Srbija mora da krene napred, zato je važno da na izborima podržimo prave ljude. Da vidimo naprednjake! Koliko vidim, sva njihova obećanja su racionalna i realna, zasnovana na jasnim planovima i veoma dobrom programu.

Višnja

pre 12 godina

Inače, kaže se da je predsednik Srbije vratio mandat građanima, a ne da je podneo ostavk, čisto da se zna! Trebalo bi da makar visoki funkcioneri to znaju...

Analiticus

pre 12 godina

Ако имате кликер и стало вам је да заиста победите, нећете кандидовати за премијера ни једно лице које народ гледа већ 20 година. Имате једну жену коју сам синоћ гледао на Б92 код Југослава и мени се чини да је она право освежење. Нисам гласао за вас до сада. Нећу ни овог пута (идем у природу, уместо на бирачко место), али мислим да је увођење нових лица на велику сцену српске политике једини пут да мотивишете нас којима је свега доста. Јоргованка вам победу донети неће. Са њом ћете опет имати "Пирову победу", недовољну да обезбедите већину и формирате владу.

asdfgh

pre 12 godina

svi cete vi kroz 4 godine da pljujete po onom ko pobedi na izborima sad, DS-u bi prijao time-out od 4 godine, a onda cete opet, onako ogorceni i izmrcvareni glasati protiv onih sto ce tog trenutka biti aktuelni

MicaUbica

pre 12 godina

Baš u tome i jeste poenta- dao je ostvku, nije mi ništa učinio i omogućio. Treba da budem srećan jedino što mi je omogućio da nemamo još jedne izbore, pa da opet moram da gledam kako ide po štalama i njivama.

cak

pre 12 godina

DS je odsvirao svoje.U Šapcu ce definitivni izgubiti izbore na svim nivoima samo zbog svojih bahatih korumpiranih ljudi koje je postavio da vladaju kao da je Šabac njihovo vlasništvo.Ponovo nam podmeću šargarepu takozvanim memorandumom o razumevanju,pa da li oni zaista misle da smo toliko naivni i glupi.Više puta su prevarili narod,sudiće im istorija i stidece ih se potomci.