Politika

Sreda, 04.04.2012.

08:01

Odluka o predsedničkim izborima

Predsednik Srbije Boris Tadić trebalo bi danas, prema sopstvenoj najavi, da saopšti odluku u vezi sa predsedničkim izborima.

Izvor: B92

Odluka o predsednièkim izborima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Nikita

pre 12 godina

Kaže čovek oslušnuo šta narod želi, hahaha... pa narod raspisivanje izbora zahteva već godinu dana a on čuo tek sad? Zanimljivo, veoma!

maki

pre 12 godina

Unapred se radujem i predsedničkim izborima, jer su izbori jedini način da građani kažu i pokažu šta misle o Borisu Tadiću i njegovoj partiji. Taj izborni rezultat će im sve objasniti.

Aleksandar

pre 12 godina

Posle onoga šta ste nam priredili sa ucenama oko legalizacije kuća i stanova za mene ne postojite!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

Arsenije L

pre 12 godina

DS se uhvatio za kndidaturu kao sto se pijanac drzi plota. To im je izgleda jedino za sta se mogu uhvatiti, a predsedniku je jos gore, negov mandat je mnogo duzi.

Nina

pre 12 godina

Mene bi bilo sramota da polupismeni Nikolić bude predsednik države. On je predstavnik radikala iz 90tih, a videli smo šta su radili. Od svih najavljenih kandidata Tadić je najbolji izbor.

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

Ovog puta se stvarno preracunao i on i njegovi marketing savetnici. Oba mandata je dobio u drugom izbornom krugu i ako je u prvom bio slabiji kandidat jer su za njega u drugom GLASALI simpatizeri i pristalice DSS-a!!!Sada tu podrsku SIGURNO NECE DOBITI!!
Ali nije vazno bice KANDIDAT kao sto smo i mi postali "kandidati" zahvaljujuci njemu!A "kandidat" nije mala stvar!

mmaja

pre 12 godina

Reci cu samo jedno.Posle smrti Zorana Djindjica,duboko sam razocarana stanjem i nacinom vodjenja drzave,pre svega od ljudi iz okruzenja Borisa Tadica,ali boljeg predsednika do njega,necemo imati.U mom gradu,sam pre izvesnog vremena,dosla u situaciju,da pridjem SNS.Svi polupismeni ,nepismeni,neobrazovani sjatili su se u tu stranku,nema potrebe da naglasavam da nemaju pojma o programu stranke,o politici jos manje,ali odbornicka mesta su im zagarantovana.Jedan od funkcionera stranke mi je rekao da mogu da biram radno mesto ako dobiju izbore,moja poznanica koja ne zna ni sve padeze je vec na odbornickoj listi i obecan joj je posao u vrticu.Ali ja jednostavno nisam mogla protiv sebe,nisam mogla da pridjem Sojicu i ekipi.Toliko o tome,kako ce oni biti posteni i casni,i kako ce se posao tada dobijati,ako Nikolic dodje na vlast.Zivi bili pa videli,bice 5 puta gore.Ovo sto se ovde desava sa njihovom strankom je zalosno.Njihov kadar nema ni posteno zavrsenu srednju skolu.

Zucker Shmeker

pre 12 godina

Dobro je da je konacno i odlucio, pa da nas sve skrati muka, i sebe i nas gradjana, a i da ustedi budzet. Samo sta od ove tri navedene opcije je prevagnulo u donosenju odluke, a i kako li to psiholog u svojoj glavi kuje.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Cim podnese ostavku treba mu oduzeti pasose zbog svega ruznog i tuznog sto je ucinio narodu i drzavi. Ovo sa interpolovim poternicama dugo traje.

BOJKOT

pre 12 godina

Sve ovo oko IZBORA me podseca na situaciju kao da smo u nekom raspalom restoranu gde se svi raspravljamo oko ponudjenog na meniju,odnosno odlucujemo i primorani smo da izaberemo da li je bolje pojesti ponudjen UBUDJALI SIR(DS),UCRVLJALO MESO(SNS),TRULI PARADAJZ(SPS),USKISLO MLEKO(SRS),USMRDELA JAJA(LDP)...a iz ponudjenog se vidi da je sve ustvari pokvareno da pokvarenije ne moze biti,pa se mahom vecina odlucuje za "ubudjali sir" jer ce od njega najmanje biti zlo,a i kazu da je to moderno danas konzumirati.Moramo li uopste praviti izbor jela i jesti u ovakvom restoranu,sa ovakvim menijem ?!?Ako vec ne mozemo da promenimo restoran jel mozemo da dobijemo drugi meni ?!?U trenutnoj ponudi ne zna se sta je POKVARENIJE...ne znam za vas ali ja ovo da jedem nema sanse !!!

Vukasin

pre 12 godina

Od zla oca i jos gore majke. Pa na sta ovo lici??? Poslednjih mesec dana predsednik podnosi ostavku. Kakva je to moralna velicina??? Covek podnosi ostavku na mesto predsednika, pa ce istog dana da se ponovo kandiduje za PREDSEDNIKA. Kakav je ovo cirkus u zemlji Srbiji? Dokle ste vi "POLITICARI" spremni da idete? Koliko ovaj narod mora da trpi, ispasta, prezivljava zbog vase pohlepe. Brukamo se vec dve decenije u svetu, Srbija ovo,Srbija ono, da nema Djokovica i jos pojedinih sportista svi bi nas gledali kao copore divljih, nepismenih i zaostalih ljudi. Znam da je ovo sto ja pisem besmisleno i da nikoga to nece dotaci, ali bar ce meni biti lakse sto sam rekao sta mi je na umu. Dozovite se pameti i za pocetak POSTAVITE MORALNE GRANICE PA TEK ONDA POKUSAJTE DA OSTVARITE(predizborna obecanja ili ti lazi).

justice4all

pre 12 godina

Nije ništa strašno, pa Turci su imali više mandata...Sve nam više vremena treba da ukapiramo neke očigledne stvari. Nismo solidarni, a ni složni. Glasali ste svi vi za Koštunicu pre 12.godina, pa gde vam je sad - gospodo forumaši. Ja ću da vam kažem, tu pored radikala...Sve sam više ubeđen da nam treba ovaj žuti jaram još jedno 15-20 godina, zato što ne zaslužujemo ništa bolje.

Bilja

pre 12 godina

Ne treba da se raspišu izbor. Ne traje bez razloga mandat predsednika 5 godina a vlade 4 godine.Svuda u svetu je tako, to je demokratska tvorevina. Ne mogu se pravila rušiti tek tako. To je zato da drzava ne bi bila vez vlasti, a kakvo nam je stanje na Kosovu svasta moze da se dogodi, a mi bez predsednika i bez Vlade.

Bijek

pre 12 godina

Kada je uopšte Tadić radio na kredibilitetu demokratskih institucija?! Sećam se kad je prozivao ministre i pretio im smenjivanjem. Preuzeo je sve političke funkcije više nego što je to radio Slobodan Milošević. Evropska Unija ga trpi dok god barem prividno vodi državu u tom pravcu.

sve je bolje od Dacica

pre 12 godina

Sve je bolje, pa mislili svi o Borisu sta hoce, nego da kormilo preuzme Dacic.Taj je spreaman na sve zarad vlasti.
A setite se i Tome dok je bio na celu Skupstine nedelju dana.Bio je to neki drugi covek skroz, od onog koji obecava kule i gradove 20 godina.

aca

pre 12 godina

Za g.Tadica ne mogu da glasam iz jednog prostog razloga, a to je: Predsednik koji samo ceka instrukcije i uputstva kako bi nesto uradio, svi znamo od koga, pa tako bi i ja mogao da vodim drzavu.

Rade

pre 12 godina

Kakav bezobrazluk i politička neodgovornost, raspisuju izbore mesec dana u napred kao da je to izbor za predsednika mesne zajednice. Valjda je trebalo Tadiću da se uhoda u obilascima štala i atara.

sandra

pre 12 godina

Imam samo jedno pitanje, a dalje ne bi komentarisala: Zašto se u medijima toliko krivotvori nešto što je toliko očigledno? Bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, nije skratio mandat, već je podneo ostavku. To su dve različite stvari.

ne bojte se,dobro biti neće

pre 12 godina

Čini mi se da će raspisivanje i ovih izbora uneti potpunu konfuziju u iovako zbunjeno biračko telo,dobijaće se po tri listića na biralištima,potpuno ludilo za nas 50% funkcionalno nepismene.Neko je računao i na to,ništa slučajno nije.A najlakše se zaokružuje broj 1.

Ranko

pre 12 godina

Da vidimo koliko je DS jaka stranka i dali će se okačiti o popularnost svog vođe...
Još uvek ne znamo ko je kandidat DS-a za premijera!?

britka

pre 12 godina

Koliko god da se trudim nikako ne mogu da shvatim poteze DS-a. Nadam se da im je jasno da tek na predsedničkim izborima nemaju nikakve šanse. Mislim da građani jako loše žive i da se više niko ne peca na priče o lepom životu uz DS. Niko više nema vremena da čeka demokratske inversticije, integracije i fikcije.

Logičan Izbor

pre 12 godina

Raspisivanje izbora je jedina logična stvar.Iako teška.Iz prostog razloga:
Usled katastrofalnih ekonomskih i političkih rezultata, DS ubedljivo gubi vlast.Sa novom vlašću, pre ili kasnije,Tadić će biti primoran da raspiše izbore.
Ako ih tada bude raspisivao, biće mu mnogo mnogo teže nego sada.
Ovako,dok su još na vlasti, možda bude mogao da "drpne" koi glas.

stev@n

pre 12 godina

Pitanje je da li Tadic i moze da se kandiduje jer po Ustavu Republike Srbije, član 116. stav 3. "Niko ne moze vise od dva puta da bude biran za Predsednika Republike". A sad i ovo drugo sto je malo porazavajuce...Zasto se potencira da Tadic odlucuje da "skrati" mandat. Niko njega ne tera da "skrati"...on daje ostavku na mesto Predsednika Republike Srbije. To radi iz jednog prostog razloga a to je da svojim imenom "pomogne" malo posrnuloj DS...Vidi i on covek da su njegovi toliko zabrazdili u korupciju i da narod nece vise da ih gleda, pa je resio da malo pomogne i ako prodje prodje. Jer sta ce mu ostatak mandata kad njegovi nece biti na vlasti...Trece, svojim izlaskom na izbore pokusava da podigne izlaznost "svojih" biraca...Sve u svemu sto bi rekli iz "Otpora"...Gotov je...

Wien

pre 12 godina

Muka mi je od ovih demokrata sto pisu hvalospeve i bodre "dragog" nam predsednika,sve su to likovi koji su se preko stranke ogrebali za nekakvo izmisljeno radno mesto u drzavnoj administraciji.Pa se sad tresu da ne ostanu bez njega.
Kad ste tako sposobni i proevropski orjentisani,zasto ne dodjete u EU i pokazete svoje kvalitete.Ovako drzavne jasle su sigurica.

KiZa

pre 12 godina

Oce, nece, da li ce raspisati, Srbija "treperi" od neizvesnosti.
G=dine predsednice, mada sumnjam da jesi predsednik svih gradjana Srbije, ukoci malo, predji iz paralelnog sveta u kojem zivi DS i pogledaj da je Srbija dosla do dna, dalje vise da potonemo ne mozemo !
Dzaba spotovi, nove fabrike, nove investicije, to je na neki nacin uvreda za nase radnike , ostalo ih je bez posla veoma, veoma mnogo.
Sto nemam para da otvorim firmu u insostranstvu , da dobijem po novo zaposljenom radniku 6000 evra i da me bog vidi

Ranko

pre 12 godina

Uz dužno poštovanje, gospodine Predsedniče, sve dok radikalni desničari iz DS-a (klub ljubitelja Milana Nedića) ne vrate stari grb Srbije iz 2004 i Vlada Srbije ne ukine spornu uredbu iz 2010, ne možete računati na oko 110.000 apstinenata na izborima koji slede. ne želimo da tolerišemo desna skretanja u DS, baš kao i brak sa onim koji su nas ruki i ubijali devedesetih.
Kako mislite da pobedite?

orwell

pre 12 godina

Ako ne raspise, onda je stvarno 100% politicar, koji gleda samo svoju korist - pa zar ne kontaju koliko raju kosta svaki izbor za bilo sta, a da ne govorimo da najmanje vajde imamo od tih "predstavnika naroda" :(((((((

AT

pre 12 godina

Zasto u svim vestima izbegavate preciznu formulaciju da predsednik moze samo da odlucuje da li ce podneti ostavku, a ne odlucuje o "raspisivanju predednickih izbora" , "skracivanju mandata predsednika" i sl. Razumem zasto jedini ispravni termin izbegava da pominje sam predsednik i DS, ali zasto to isto rade mediji?

boki

pre 12 godina

Veoma teska odluka za Tadica, u njegovom mandatu i mandatu DS a Srbija je dovedena do prosijackog stapa, razocarali su mnoge glasace DS a, zato je to i teska odluka za Tadica.

IzNoGooD

pre 12 godina

Hvala Tadiću i DSu što nakon svih ovih godina, patnji i devedesetih - ponovo imamo predsednika države iz redova SPSa. A ako DS pobedi na izborima - imaćemo i premijera iz SPSa.

Dusko

pre 12 godina

Eeeeeeeeee, bio sam naivan, zaljubljen i mlad, a sada sam samo mlad. A sto se Tadica tice, nikada vise ni takve ljubavi ni takve obmane!!!!!!!!!!!!!

Slavko

pre 12 godina

Vala, kao da odlucuje o razvoju nuklearnog programa. Bukvalno se tako pise o ovom njegovom koraku. Meni je drago sto ce to da uradi, jer ce izgubiti na izborima. Prevara ne moze vise da prodje. Rezultati su i njemu, kao i Vladi DS, cista nula!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Sto se mene licno tice Predsednik Tadic je "bivsi Predsednik" sasvim svejedno kada ce biti raspisani Predsednicki izbori a cvrsto sam uveren da nisam jedini koji tako misli !
Sve ono sto je DS pokojnog Zorana Djindjica nekada pokusala da promeni i da ulije nadu u jedno bolje sutra za gradjane Srbije "sa'ranio" je Tadic i vratio Srbiju u 90-te odakle je i "krenula" pre nego sto je "pocela da se menja" ? Zahvaljujuci njemu i njegovoj "pohlepi" za foteljom "srozao je i sebe i tu kao bajagi "demokratsku i proevropsku stranku" na isti nivo sa onima iz 90-tih godina vracanjem SPS i Tominih Radikala u zivot izjednacavajuci svoju politiku sa onima koje je "navodno i sam rusio" !
Ko jos danas veruje da je Tadic inace "nosilac" ISTOG ORDENA kojim su odlikovani i svi RATNI ZLOCINCI iz RS: Radovan Karadzic, Mladic, Biljana Plavsic itd. "manje zlo" od Nikolica, Seselja ili Ivice Dacica ?
Predsednik (stranke) kome je licni interes i interes njegove stranke bio "preci i vazniji" od buducnosti gradjana i drzave nije zasluzio ni da se ponovo kandiduje za Predsednika drzave a kamo li da ponovo bude izabrat i trebalo bi da dobrovoljno "odstupi" i vrati vlast onima koji su zahvaljujuci njemu ponovo OZIVELI i koji od Tadica imaju vece i bogatije iskustvo kako se vodila drzava 90-godina sto i on "pokusava da dostigne" dok gradjane Srbije "obmanjuje pripovedajuci im o boljem zivotu" u EU !
Za mene licno Tadic je samo jos jedan "klonirani Milosevic" koji je "nastavio njegovim stopama" kao sto je to pre njega uradio jos jedan "veliki demokrata" poznatiji kao "kocnicar" i iz tog razloga se nadam da ce i on uskoro biti "GOTOV" !

Aca

pre 12 godina

Možeš da radiš šta oćeš, posle onoga šta ste mi priredili sa legalizacijom ima da vas nema!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

Sumadinac

pre 12 godina

Dragi nas Predsednice, raspisi ti lepo izbore i napisi dekret da ides u penziju pa onda do mile volje idi u Belanovicu i tamo grabuljaj nesto i mazi krave, samo molim te vodi racuna da ne stanes iza krave, cuo sam da su krave zlopamtila i da ti nece zaboraviti sto im nisi subvencionisao mleko.

Milan

pre 12 godina

Neka uradi danas sta hoce samo neka se zaustavi u ovom uraganskom otvaranju fabrika! Taman sam se posle pet godina svakodnevnog trazenja posla i rada na crno navikao da budem nezaposlen i neprijavljen!

Milan

pre 12 godina

Neka uradi danas sta hoce samo neka se zaustavi u ovom uraganskom otvaranju fabrika! Taman sam se posle pet godina svakodnevnog trazenja posla i rada na crno navikao da budem nezaposlen i neprijavljen!

boki

pre 12 godina

Veoma teska odluka za Tadica, u njegovom mandatu i mandatu DS a Srbija je dovedena do prosijackog stapa, razocarali su mnoge glasace DS a, zato je to i teska odluka za Tadica.

Ranko

pre 12 godina

Uz dužno poštovanje, gospodine Predsedniče, sve dok radikalni desničari iz DS-a (klub ljubitelja Milana Nedića) ne vrate stari grb Srbije iz 2004 i Vlada Srbije ne ukine spornu uredbu iz 2010, ne možete računati na oko 110.000 apstinenata na izborima koji slede. ne želimo da tolerišemo desna skretanja u DS, baš kao i brak sa onim koji su nas ruki i ubijali devedesetih.
Kako mislite da pobedite?

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Sto se mene licno tice Predsednik Tadic je "bivsi Predsednik" sasvim svejedno kada ce biti raspisani Predsednicki izbori a cvrsto sam uveren da nisam jedini koji tako misli !
Sve ono sto je DS pokojnog Zorana Djindjica nekada pokusala da promeni i da ulije nadu u jedno bolje sutra za gradjane Srbije "sa'ranio" je Tadic i vratio Srbiju u 90-te odakle je i "krenula" pre nego sto je "pocela da se menja" ? Zahvaljujuci njemu i njegovoj "pohlepi" za foteljom "srozao je i sebe i tu kao bajagi "demokratsku i proevropsku stranku" na isti nivo sa onima iz 90-tih godina vracanjem SPS i Tominih Radikala u zivot izjednacavajuci svoju politiku sa onima koje je "navodno i sam rusio" !
Ko jos danas veruje da je Tadic inace "nosilac" ISTOG ORDENA kojim su odlikovani i svi RATNI ZLOCINCI iz RS: Radovan Karadzic, Mladic, Biljana Plavsic itd. "manje zlo" od Nikolica, Seselja ili Ivice Dacica ?
Predsednik (stranke) kome je licni interes i interes njegove stranke bio "preci i vazniji" od buducnosti gradjana i drzave nije zasluzio ni da se ponovo kandiduje za Predsednika drzave a kamo li da ponovo bude izabrat i trebalo bi da dobrovoljno "odstupi" i vrati vlast onima koji su zahvaljujuci njemu ponovo OZIVELI i koji od Tadica imaju vece i bogatije iskustvo kako se vodila drzava 90-godina sto i on "pokusava da dostigne" dok gradjane Srbije "obmanjuje pripovedajuci im o boljem zivotu" u EU !
Za mene licno Tadic je samo jos jedan "klonirani Milosevic" koji je "nastavio njegovim stopama" kao sto je to pre njega uradio jos jedan "veliki demokrata" poznatiji kao "kocnicar" i iz tog razloga se nadam da ce i on uskoro biti "GOTOV" !

Dusko

pre 12 godina

Eeeeeeeeee, bio sam naivan, zaljubljen i mlad, a sada sam samo mlad. A sto se Tadica tice, nikada vise ni takve ljubavi ni takve obmane!!!!!!!!!!!!!

IzNoGooD

pre 12 godina

Hvala Tadiću i DSu što nakon svih ovih godina, patnji i devedesetih - ponovo imamo predsednika države iz redova SPSa. A ako DS pobedi na izborima - imaćemo i premijera iz SPSa.

Sumadinac

pre 12 godina

Dragi nas Predsednice, raspisi ti lepo izbore i napisi dekret da ides u penziju pa onda do mile volje idi u Belanovicu i tamo grabuljaj nesto i mazi krave, samo molim te vodi racuna da ne stanes iza krave, cuo sam da su krave zlopamtila i da ti nece zaboraviti sto im nisi subvencionisao mleko.

orwell

pre 12 godina

Ako ne raspise, onda je stvarno 100% politicar, koji gleda samo svoju korist - pa zar ne kontaju koliko raju kosta svaki izbor za bilo sta, a da ne govorimo da najmanje vajde imamo od tih "predstavnika naroda" :(((((((

Slavko

pre 12 godina

Vala, kao da odlucuje o razvoju nuklearnog programa. Bukvalno se tako pise o ovom njegovom koraku. Meni je drago sto ce to da uradi, jer ce izgubiti na izborima. Prevara ne moze vise da prodje. Rezultati su i njemu, kao i Vladi DS, cista nula!

sandra

pre 12 godina

Imam samo jedno pitanje, a dalje ne bi komentarisala: Zašto se u medijima toliko krivotvori nešto što je toliko očigledno? Bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, nije skratio mandat, već je podneo ostavku. To su dve različite stvari.

Aca

pre 12 godina

Možeš da radiš šta oćeš, posle onoga šta ste mi priredili sa legalizacijom ima da vas nema!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

KiZa

pre 12 godina

Oce, nece, da li ce raspisati, Srbija "treperi" od neizvesnosti.
G=dine predsednice, mada sumnjam da jesi predsednik svih gradjana Srbije, ukoci malo, predji iz paralelnog sveta u kojem zivi DS i pogledaj da je Srbija dosla do dna, dalje vise da potonemo ne mozemo !
Dzaba spotovi, nove fabrike, nove investicije, to je na neki nacin uvreda za nase radnike , ostalo ih je bez posla veoma, veoma mnogo.
Sto nemam para da otvorim firmu u insostranstvu , da dobijem po novo zaposljenom radniku 6000 evra i da me bog vidi

AT

pre 12 godina

Zasto u svim vestima izbegavate preciznu formulaciju da predsednik moze samo da odlucuje da li ce podneti ostavku, a ne odlucuje o "raspisivanju predednickih izbora" , "skracivanju mandata predsednika" i sl. Razumem zasto jedini ispravni termin izbegava da pominje sam predsednik i DS, ali zasto to isto rade mediji?

Rade

pre 12 godina

Kakav bezobrazluk i politička neodgovornost, raspisuju izbore mesec dana u napred kao da je to izbor za predsednika mesne zajednice. Valjda je trebalo Tadiću da se uhoda u obilascima štala i atara.

Logičan Izbor

pre 12 godina

Raspisivanje izbora je jedina logična stvar.Iako teška.Iz prostog razloga:
Usled katastrofalnih ekonomskih i političkih rezultata, DS ubedljivo gubi vlast.Sa novom vlašću, pre ili kasnije,Tadić će biti primoran da raspiše izbore.
Ako ih tada bude raspisivao, biće mu mnogo mnogo teže nego sada.
Ovako,dok su još na vlasti, možda bude mogao da "drpne" koi glas.

ne bojte se,dobro biti neće

pre 12 godina

Čini mi se da će raspisivanje i ovih izbora uneti potpunu konfuziju u iovako zbunjeno biračko telo,dobijaće se po tri listića na biralištima,potpuno ludilo za nas 50% funkcionalno nepismene.Neko je računao i na to,ništa slučajno nije.A najlakše se zaokružuje broj 1.

Ranko

pre 12 godina

Da vidimo koliko je DS jaka stranka i dali će se okačiti o popularnost svog vođe...
Još uvek ne znamo ko je kandidat DS-a za premijera!?

sve je bolje od Dacica

pre 12 godina

Sve je bolje, pa mislili svi o Borisu sta hoce, nego da kormilo preuzme Dacic.Taj je spreaman na sve zarad vlasti.
A setite se i Tome dok je bio na celu Skupstine nedelju dana.Bio je to neki drugi covek skroz, od onog koji obecava kule i gradove 20 godina.

stev@n

pre 12 godina

Pitanje je da li Tadic i moze da se kandiduje jer po Ustavu Republike Srbije, član 116. stav 3. "Niko ne moze vise od dva puta da bude biran za Predsednika Republike". A sad i ovo drugo sto je malo porazavajuce...Zasto se potencira da Tadic odlucuje da "skrati" mandat. Niko njega ne tera da "skrati"...on daje ostavku na mesto Predsednika Republike Srbije. To radi iz jednog prostog razloga a to je da svojim imenom "pomogne" malo posrnuloj DS...Vidi i on covek da su njegovi toliko zabrazdili u korupciju i da narod nece vise da ih gleda, pa je resio da malo pomogne i ako prodje prodje. Jer sta ce mu ostatak mandata kad njegovi nece biti na vlasti...Trece, svojim izlaskom na izbore pokusava da podigne izlaznost "svojih" biraca...Sve u svemu sto bi rekli iz "Otpora"...Gotov je...

aca

pre 12 godina

Za g.Tadica ne mogu da glasam iz jednog prostog razloga, a to je: Predsednik koji samo ceka instrukcije i uputstva kako bi nesto uradio, svi znamo od koga, pa tako bi i ja mogao da vodim drzavu.

britka

pre 12 godina

Koliko god da se trudim nikako ne mogu da shvatim poteze DS-a. Nadam se da im je jasno da tek na predsedničkim izborima nemaju nikakve šanse. Mislim da građani jako loše žive i da se više niko ne peca na priče o lepom životu uz DS. Niko više nema vremena da čeka demokratske inversticije, integracije i fikcije.

Bijek

pre 12 godina

Kada je uopšte Tadić radio na kredibilitetu demokratskih institucija?! Sećam se kad je prozivao ministre i pretio im smenjivanjem. Preuzeo je sve političke funkcije više nego što je to radio Slobodan Milošević. Evropska Unija ga trpi dok god barem prividno vodi državu u tom pravcu.

Wien

pre 12 godina

Muka mi je od ovih demokrata sto pisu hvalospeve i bodre "dragog" nam predsednika,sve su to likovi koji su se preko stranke ogrebali za nekakvo izmisljeno radno mesto u drzavnoj administraciji.Pa se sad tresu da ne ostanu bez njega.
Kad ste tako sposobni i proevropski orjentisani,zasto ne dodjete u EU i pokazete svoje kvalitete.Ovako drzavne jasle su sigurica.

Vukasin

pre 12 godina

Od zla oca i jos gore majke. Pa na sta ovo lici??? Poslednjih mesec dana predsednik podnosi ostavku. Kakva je to moralna velicina??? Covek podnosi ostavku na mesto predsednika, pa ce istog dana da se ponovo kandiduje za PREDSEDNIKA. Kakav je ovo cirkus u zemlji Srbiji? Dokle ste vi "POLITICARI" spremni da idete? Koliko ovaj narod mora da trpi, ispasta, prezivljava zbog vase pohlepe. Brukamo se vec dve decenije u svetu, Srbija ovo,Srbija ono, da nema Djokovica i jos pojedinih sportista svi bi nas gledali kao copore divljih, nepismenih i zaostalih ljudi. Znam da je ovo sto ja pisem besmisleno i da nikoga to nece dotaci, ali bar ce meni biti lakse sto sam rekao sta mi je na umu. Dozovite se pameti i za pocetak POSTAVITE MORALNE GRANICE PA TEK ONDA POKUSAJTE DA OSTVARITE(predizborna obecanja ili ti lazi).

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Cim podnese ostavku treba mu oduzeti pasose zbog svega ruznog i tuznog sto je ucinio narodu i drzavi. Ovo sa interpolovim poternicama dugo traje.

Zucker Shmeker

pre 12 godina

Dobro je da je konacno i odlucio, pa da nas sve skrati muka, i sebe i nas gradjana, a i da ustedi budzet. Samo sta od ove tri navedene opcije je prevagnulo u donosenju odluke, a i kako li to psiholog u svojoj glavi kuje.

Nina

pre 12 godina

Mene bi bilo sramota da polupismeni Nikolić bude predsednik države. On je predstavnik radikala iz 90tih, a videli smo šta su radili. Od svih najavljenih kandidata Tadić je najbolji izbor.

Arsenije L

pre 12 godina

DS se uhvatio za kndidaturu kao sto se pijanac drzi plota. To im je izgleda jedino za sta se mogu uhvatiti, a predsedniku je jos gore, negov mandat je mnogo duzi.

maki

pre 12 godina

Unapred se radujem i predsedničkim izborima, jer su izbori jedini način da građani kažu i pokažu šta misle o Borisu Tadiću i njegovoj partiji. Taj izborni rezultat će im sve objasniti.

BOJKOT

pre 12 godina

Sve ovo oko IZBORA me podseca na situaciju kao da smo u nekom raspalom restoranu gde se svi raspravljamo oko ponudjenog na meniju,odnosno odlucujemo i primorani smo da izaberemo da li je bolje pojesti ponudjen UBUDJALI SIR(DS),UCRVLJALO MESO(SNS),TRULI PARADAJZ(SPS),USKISLO MLEKO(SRS),USMRDELA JAJA(LDP)...a iz ponudjenog se vidi da je sve ustvari pokvareno da pokvarenije ne moze biti,pa se mahom vecina odlucuje za "ubudjali sir" jer ce od njega najmanje biti zlo,a i kazu da je to moderno danas konzumirati.Moramo li uopste praviti izbor jela i jesti u ovakvom restoranu,sa ovakvim menijem ?!?Ako vec ne mozemo da promenimo restoran jel mozemo da dobijemo drugi meni ?!?U trenutnoj ponudi ne zna se sta je POKVARENIJE...ne znam za vas ali ja ovo da jedem nema sanse !!!

justice4all

pre 12 godina

Nije ništa strašno, pa Turci su imali više mandata...Sve nam više vremena treba da ukapiramo neke očigledne stvari. Nismo solidarni, a ni složni. Glasali ste svi vi za Koštunicu pre 12.godina, pa gde vam je sad - gospodo forumaši. Ja ću da vam kažem, tu pored radikala...Sve sam više ubeđen da nam treba ovaj žuti jaram još jedno 15-20 godina, zato što ne zaslužujemo ništa bolje.

Bilja

pre 12 godina

Ne treba da se raspišu izbor. Ne traje bez razloga mandat predsednika 5 godina a vlade 4 godine.Svuda u svetu je tako, to je demokratska tvorevina. Ne mogu se pravila rušiti tek tako. To je zato da drzava ne bi bila vez vlasti, a kakvo nam je stanje na Kosovu svasta moze da se dogodi, a mi bez predsednika i bez Vlade.

mmaja

pre 12 godina

Reci cu samo jedno.Posle smrti Zorana Djindjica,duboko sam razocarana stanjem i nacinom vodjenja drzave,pre svega od ljudi iz okruzenja Borisa Tadica,ali boljeg predsednika do njega,necemo imati.U mom gradu,sam pre izvesnog vremena,dosla u situaciju,da pridjem SNS.Svi polupismeni ,nepismeni,neobrazovani sjatili su se u tu stranku,nema potrebe da naglasavam da nemaju pojma o programu stranke,o politici jos manje,ali odbornicka mesta su im zagarantovana.Jedan od funkcionera stranke mi je rekao da mogu da biram radno mesto ako dobiju izbore,moja poznanica koja ne zna ni sve padeze je vec na odbornickoj listi i obecan joj je posao u vrticu.Ali ja jednostavno nisam mogla protiv sebe,nisam mogla da pridjem Sojicu i ekipi.Toliko o tome,kako ce oni biti posteni i casni,i kako ce se posao tada dobijati,ako Nikolic dodje na vlast.Zivi bili pa videli,bice 5 puta gore.Ovo sto se ovde desava sa njihovom strankom je zalosno.Njihov kadar nema ni posteno zavrsenu srednju skolu.

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

Ovog puta se stvarno preracunao i on i njegovi marketing savetnici. Oba mandata je dobio u drugom izbornom krugu i ako je u prvom bio slabiji kandidat jer su za njega u drugom GLASALI simpatizeri i pristalice DSS-a!!!Sada tu podrsku SIGURNO NECE DOBITI!!
Ali nije vazno bice KANDIDAT kao sto smo i mi postali "kandidati" zahvaljujuci njemu!A "kandidat" nije mala stvar!

Aleksandar

pre 12 godina

Posle onoga šta ste nam priredili sa ucenama oko legalizacije kuća i stanova za mene ne postojite!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

Nikita

pre 12 godina

Kaže čovek oslušnuo šta narod želi, hahaha... pa narod raspisivanje izbora zahteva već godinu dana a on čuo tek sad? Zanimljivo, veoma!

sve je bolje od Dacica

pre 12 godina

Sve je bolje, pa mislili svi o Borisu sta hoce, nego da kormilo preuzme Dacic.Taj je spreaman na sve zarad vlasti.
A setite se i Tome dok je bio na celu Skupstine nedelju dana.Bio je to neki drugi covek skroz, od onog koji obecava kule i gradove 20 godina.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Sto se mene licno tice Predsednik Tadic je "bivsi Predsednik" sasvim svejedno kada ce biti raspisani Predsednicki izbori a cvrsto sam uveren da nisam jedini koji tako misli !
Sve ono sto je DS pokojnog Zorana Djindjica nekada pokusala da promeni i da ulije nadu u jedno bolje sutra za gradjane Srbije "sa'ranio" je Tadic i vratio Srbiju u 90-te odakle je i "krenula" pre nego sto je "pocela da se menja" ? Zahvaljujuci njemu i njegovoj "pohlepi" za foteljom "srozao je i sebe i tu kao bajagi "demokratsku i proevropsku stranku" na isti nivo sa onima iz 90-tih godina vracanjem SPS i Tominih Radikala u zivot izjednacavajuci svoju politiku sa onima koje je "navodno i sam rusio" !
Ko jos danas veruje da je Tadic inace "nosilac" ISTOG ORDENA kojim su odlikovani i svi RATNI ZLOCINCI iz RS: Radovan Karadzic, Mladic, Biljana Plavsic itd. "manje zlo" od Nikolica, Seselja ili Ivice Dacica ?
Predsednik (stranke) kome je licni interes i interes njegove stranke bio "preci i vazniji" od buducnosti gradjana i drzave nije zasluzio ni da se ponovo kandiduje za Predsednika drzave a kamo li da ponovo bude izabrat i trebalo bi da dobrovoljno "odstupi" i vrati vlast onima koji su zahvaljujuci njemu ponovo OZIVELI i koji od Tadica imaju vece i bogatije iskustvo kako se vodila drzava 90-godina sto i on "pokusava da dostigne" dok gradjane Srbije "obmanjuje pripovedajuci im o boljem zivotu" u EU !
Za mene licno Tadic je samo jos jedan "klonirani Milosevic" koji je "nastavio njegovim stopama" kao sto je to pre njega uradio jos jedan "veliki demokrata" poznatiji kao "kocnicar" i iz tog razloga se nadam da ce i on uskoro biti "GOTOV" !

Ranko

pre 12 godina

Uz dužno poštovanje, gospodine Predsedniče, sve dok radikalni desničari iz DS-a (klub ljubitelja Milana Nedića) ne vrate stari grb Srbije iz 2004 i Vlada Srbije ne ukine spornu uredbu iz 2010, ne možete računati na oko 110.000 apstinenata na izborima koji slede. ne želimo da tolerišemo desna skretanja u DS, baš kao i brak sa onim koji su nas ruki i ubijali devedesetih.
Kako mislite da pobedite?

Dusko

pre 12 godina

Eeeeeeeeee, bio sam naivan, zaljubljen i mlad, a sada sam samo mlad. A sto se Tadica tice, nikada vise ni takve ljubavi ni takve obmane!!!!!!!!!!!!!

Aca

pre 12 godina

Možeš da radiš šta oćeš, posle onoga šta ste mi priredili sa legalizacijom ima da vas nema!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

KiZa

pre 12 godina

Oce, nece, da li ce raspisati, Srbija "treperi" od neizvesnosti.
G=dine predsednice, mada sumnjam da jesi predsednik svih gradjana Srbije, ukoci malo, predji iz paralelnog sveta u kojem zivi DS i pogledaj da je Srbija dosla do dna, dalje vise da potonemo ne mozemo !
Dzaba spotovi, nove fabrike, nove investicije, to je na neki nacin uvreda za nase radnike , ostalo ih je bez posla veoma, veoma mnogo.
Sto nemam para da otvorim firmu u insostranstvu , da dobijem po novo zaposljenom radniku 6000 evra i da me bog vidi

Milan

pre 12 godina

Neka uradi danas sta hoce samo neka se zaustavi u ovom uraganskom otvaranju fabrika! Taman sam se posle pet godina svakodnevnog trazenja posla i rada na crno navikao da budem nezaposlen i neprijavljen!

orwell

pre 12 godina

Ako ne raspise, onda je stvarno 100% politicar, koji gleda samo svoju korist - pa zar ne kontaju koliko raju kosta svaki izbor za bilo sta, a da ne govorimo da najmanje vajde imamo od tih "predstavnika naroda" :(((((((

Slavko

pre 12 godina

Vala, kao da odlucuje o razvoju nuklearnog programa. Bukvalno se tako pise o ovom njegovom koraku. Meni je drago sto ce to da uradi, jer ce izgubiti na izborima. Prevara ne moze vise da prodje. Rezultati su i njemu, kao i Vladi DS, cista nula!

IzNoGooD

pre 12 godina

Hvala Tadiću i DSu što nakon svih ovih godina, patnji i devedesetih - ponovo imamo predsednika države iz redova SPSa. A ako DS pobedi na izborima - imaćemo i premijera iz SPSa.

sandra

pre 12 godina

Imam samo jedno pitanje, a dalje ne bi komentarisala: Zašto se u medijima toliko krivotvori nešto što je toliko očigledno? Bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, nije skratio mandat, već je podneo ostavku. To su dve različite stvari.

Sumadinac

pre 12 godina

Dragi nas Predsednice, raspisi ti lepo izbore i napisi dekret da ides u penziju pa onda do mile volje idi u Belanovicu i tamo grabuljaj nesto i mazi krave, samo molim te vodi racuna da ne stanes iza krave, cuo sam da su krave zlopamtila i da ti nece zaboraviti sto im nisi subvencionisao mleko.

Rade

pre 12 godina

Kakav bezobrazluk i politička neodgovornost, raspisuju izbore mesec dana u napred kao da je to izbor za predsednika mesne zajednice. Valjda je trebalo Tadiću da se uhoda u obilascima štala i atara.

Logičan Izbor

pre 12 godina

Raspisivanje izbora je jedina logična stvar.Iako teška.Iz prostog razloga:
Usled katastrofalnih ekonomskih i političkih rezultata, DS ubedljivo gubi vlast.Sa novom vlašću, pre ili kasnije,Tadić će biti primoran da raspiše izbore.
Ako ih tada bude raspisivao, biće mu mnogo mnogo teže nego sada.
Ovako,dok su još na vlasti, možda bude mogao da "drpne" koi glas.

boki

pre 12 godina

Veoma teska odluka za Tadica, u njegovom mandatu i mandatu DS a Srbija je dovedena do prosijackog stapa, razocarali su mnoge glasace DS a, zato je to i teska odluka za Tadica.

ne bojte se,dobro biti neće

pre 12 godina

Čini mi se da će raspisivanje i ovih izbora uneti potpunu konfuziju u iovako zbunjeno biračko telo,dobijaće se po tri listića na biralištima,potpuno ludilo za nas 50% funkcionalno nepismene.Neko je računao i na to,ništa slučajno nije.A najlakše se zaokružuje broj 1.

aca

pre 12 godina

Za g.Tadica ne mogu da glasam iz jednog prostog razloga, a to je: Predsednik koji samo ceka instrukcije i uputstva kako bi nesto uradio, svi znamo od koga, pa tako bi i ja mogao da vodim drzavu.

stev@n

pre 12 godina

Pitanje je da li Tadic i moze da se kandiduje jer po Ustavu Republike Srbije, član 116. stav 3. "Niko ne moze vise od dva puta da bude biran za Predsednika Republike". A sad i ovo drugo sto je malo porazavajuce...Zasto se potencira da Tadic odlucuje da "skrati" mandat. Niko njega ne tera da "skrati"...on daje ostavku na mesto Predsednika Republike Srbije. To radi iz jednog prostog razloga a to je da svojim imenom "pomogne" malo posrnuloj DS...Vidi i on covek da su njegovi toliko zabrazdili u korupciju i da narod nece vise da ih gleda, pa je resio da malo pomogne i ako prodje prodje. Jer sta ce mu ostatak mandata kad njegovi nece biti na vlasti...Trece, svojim izlaskom na izbore pokusava da podigne izlaznost "svojih" biraca...Sve u svemu sto bi rekli iz "Otpora"...Gotov je...

Wien

pre 12 godina

Muka mi je od ovih demokrata sto pisu hvalospeve i bodre "dragog" nam predsednika,sve su to likovi koji su se preko stranke ogrebali za nekakvo izmisljeno radno mesto u drzavnoj administraciji.Pa se sad tresu da ne ostanu bez njega.
Kad ste tako sposobni i proevropski orjentisani,zasto ne dodjete u EU i pokazete svoje kvalitete.Ovako drzavne jasle su sigurica.

Nina

pre 12 godina

Mene bi bilo sramota da polupismeni Nikolić bude predsednik države. On je predstavnik radikala iz 90tih, a videli smo šta su radili. Od svih najavljenih kandidata Tadić je najbolji izbor.

Ranko

pre 12 godina

Da vidimo koliko je DS jaka stranka i dali će se okačiti o popularnost svog vođe...
Još uvek ne znamo ko je kandidat DS-a za premijera!?

britka

pre 12 godina

Koliko god da se trudim nikako ne mogu da shvatim poteze DS-a. Nadam se da im je jasno da tek na predsedničkim izborima nemaju nikakve šanse. Mislim da građani jako loše žive i da se više niko ne peca na priče o lepom životu uz DS. Niko više nema vremena da čeka demokratske inversticije, integracije i fikcije.

Bijek

pre 12 godina

Kada je uopšte Tadić radio na kredibilitetu demokratskih institucija?! Sećam se kad je prozivao ministre i pretio im smenjivanjem. Preuzeo je sve političke funkcije više nego što je to radio Slobodan Milošević. Evropska Unija ga trpi dok god barem prividno vodi državu u tom pravcu.

mmaja

pre 12 godina

Reci cu samo jedno.Posle smrti Zorana Djindjica,duboko sam razocarana stanjem i nacinom vodjenja drzave,pre svega od ljudi iz okruzenja Borisa Tadica,ali boljeg predsednika do njega,necemo imati.U mom gradu,sam pre izvesnog vremena,dosla u situaciju,da pridjem SNS.Svi polupismeni ,nepismeni,neobrazovani sjatili su se u tu stranku,nema potrebe da naglasavam da nemaju pojma o programu stranke,o politici jos manje,ali odbornicka mesta su im zagarantovana.Jedan od funkcionera stranke mi je rekao da mogu da biram radno mesto ako dobiju izbore,moja poznanica koja ne zna ni sve padeze je vec na odbornickoj listi i obecan joj je posao u vrticu.Ali ja jednostavno nisam mogla protiv sebe,nisam mogla da pridjem Sojicu i ekipi.Toliko o tome,kako ce oni biti posteni i casni,i kako ce se posao tada dobijati,ako Nikolic dodje na vlast.Zivi bili pa videli,bice 5 puta gore.Ovo sto se ovde desava sa njihovom strankom je zalosno.Njihov kadar nema ni posteno zavrsenu srednju skolu.

AT

pre 12 godina

Zasto u svim vestima izbegavate preciznu formulaciju da predsednik moze samo da odlucuje da li ce podneti ostavku, a ne odlucuje o "raspisivanju predednickih izbora" , "skracivanju mandata predsednika" i sl. Razumem zasto jedini ispravni termin izbegava da pominje sam predsednik i DS, ali zasto to isto rade mediji?

BOJKOT

pre 12 godina

Sve ovo oko IZBORA me podseca na situaciju kao da smo u nekom raspalom restoranu gde se svi raspravljamo oko ponudjenog na meniju,odnosno odlucujemo i primorani smo da izaberemo da li je bolje pojesti ponudjen UBUDJALI SIR(DS),UCRVLJALO MESO(SNS),TRULI PARADAJZ(SPS),USKISLO MLEKO(SRS),USMRDELA JAJA(LDP)...a iz ponudjenog se vidi da je sve ustvari pokvareno da pokvarenije ne moze biti,pa se mahom vecina odlucuje za "ubudjali sir" jer ce od njega najmanje biti zlo,a i kazu da je to moderno danas konzumirati.Moramo li uopste praviti izbor jela i jesti u ovakvom restoranu,sa ovakvim menijem ?!?Ako vec ne mozemo da promenimo restoran jel mozemo da dobijemo drugi meni ?!?U trenutnoj ponudi ne zna se sta je POKVARENIJE...ne znam za vas ali ja ovo da jedem nema sanse !!!

justice4all

pre 12 godina

Nije ništa strašno, pa Turci su imali više mandata...Sve nam više vremena treba da ukapiramo neke očigledne stvari. Nismo solidarni, a ni složni. Glasali ste svi vi za Koštunicu pre 12.godina, pa gde vam je sad - gospodo forumaši. Ja ću da vam kažem, tu pored radikala...Sve sam više ubeđen da nam treba ovaj žuti jaram još jedno 15-20 godina, zato što ne zaslužujemo ništa bolje.

Bilja

pre 12 godina

Ne treba da se raspišu izbor. Ne traje bez razloga mandat predsednika 5 godina a vlade 4 godine.Svuda u svetu je tako, to je demokratska tvorevina. Ne mogu se pravila rušiti tek tako. To je zato da drzava ne bi bila vez vlasti, a kakvo nam je stanje na Kosovu svasta moze da se dogodi, a mi bez predsednika i bez Vlade.

Vukasin

pre 12 godina

Od zla oca i jos gore majke. Pa na sta ovo lici??? Poslednjih mesec dana predsednik podnosi ostavku. Kakva je to moralna velicina??? Covek podnosi ostavku na mesto predsednika, pa ce istog dana da se ponovo kandiduje za PREDSEDNIKA. Kakav je ovo cirkus u zemlji Srbiji? Dokle ste vi "POLITICARI" spremni da idete? Koliko ovaj narod mora da trpi, ispasta, prezivljava zbog vase pohlepe. Brukamo se vec dve decenije u svetu, Srbija ovo,Srbija ono, da nema Djokovica i jos pojedinih sportista svi bi nas gledali kao copore divljih, nepismenih i zaostalih ljudi. Znam da je ovo sto ja pisem besmisleno i da nikoga to nece dotaci, ali bar ce meni biti lakse sto sam rekao sta mi je na umu. Dozovite se pameti i za pocetak POSTAVITE MORALNE GRANICE PA TEK ONDA POKUSAJTE DA OSTVARITE(predizborna obecanja ili ti lazi).

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Cim podnese ostavku treba mu oduzeti pasose zbog svega ruznog i tuznog sto je ucinio narodu i drzavi. Ovo sa interpolovim poternicama dugo traje.

Zucker Shmeker

pre 12 godina

Dobro je da je konacno i odlucio, pa da nas sve skrati muka, i sebe i nas gradjana, a i da ustedi budzet. Samo sta od ove tri navedene opcije je prevagnulo u donosenju odluke, a i kako li to psiholog u svojoj glavi kuje.

nebojsa,nbgd

pre 12 godina

Ovog puta se stvarno preracunao i on i njegovi marketing savetnici. Oba mandata je dobio u drugom izbornom krugu i ako je u prvom bio slabiji kandidat jer su za njega u drugom GLASALI simpatizeri i pristalice DSS-a!!!Sada tu podrsku SIGURNO NECE DOBITI!!
Ali nije vazno bice KANDIDAT kao sto smo i mi postali "kandidati" zahvaljujuci njemu!A "kandidat" nije mala stvar!

Aleksandar

pre 12 godina

Posle onoga šta ste nam priredili sa ucenama oko legalizacije kuća i stanova za mene ne postojite!
Odo i ja da jednom u životu glasam za ono što je moj direktan interes a to je što jeftinija legalizacija!

Arsenije L

pre 12 godina

DS se uhvatio za kndidaturu kao sto se pijanac drzi plota. To im je izgleda jedino za sta se mogu uhvatiti, a predsedniku je jos gore, negov mandat je mnogo duzi.

maki

pre 12 godina

Unapred se radujem i predsedničkim izborima, jer su izbori jedini način da građani kažu i pokažu šta misle o Borisu Tadiću i njegovoj partiji. Taj izborni rezultat će im sve objasniti.

Nikita

pre 12 godina

Kaže čovek oslušnuo šta narod želi, hahaha... pa narod raspisivanje izbora zahteva već godinu dana a on čuo tek sad? Zanimljivo, veoma!