Politika

Ponedeljak, 02.04.2012.

22:57

Dačić: Privatizacije bile lopovske

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske i da ne želi da preuzme odgovornost za to.

Izvor: Beta

Daèiæ: Privatizacije bile lopovske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

dzek

pre 12 godina

Dacic je upropastio SPS, nekad se znalo sta su i kakvi su, gresili su, ali se nisu odricali zacrtanog pravca, sto je u neku ruku bilo dobro. Danas su cas sa demokratama, cas ih nazivaju lopovima zbog privatizacija- zbunjuju i ono malo preostalog clanstva. Lepo bilo 4 godine vlasti, je li?! Dosao kraj tome i to nekako brze nego sto ste se nadali...

Ana81

pre 12 godina

Privatizacije,stecaji...u tom kolu je igrala korupcija.Stecajni predmeti su zavrsili zapecaceni u fiokama,jer su stecajni upravnici u dilu sa korumpiranim sudstvom,napunili svoje dzepove i podmitili tamo gde treba,a radnike pretvorili u tehnoloske viskove,bez prava na penziju!Vlast bi trebala da odgovara za ovakav sraman cin.

Milutin

pre 12 godina

Zanimljivo je da posle toliko godina u vlasti ne vide svoje greške i odgovornost. Za mene je njihova greška što su i ove 4 godine samo gledali takvu privatizaciju. A još ako su znali da je pljačkaška , zašto nisu reagovali,promenili zakon? Sad im trebaju poeni za izbore pa pričaju što bi narod voleo da čuje. A odgovornosti nigde? Ankete ne lažu samo u jednom-narod hoće novu vlast koja može i hoće da pokrene Srbiju, i to će se videti 6.maja.

durke2011

pre 12 godina

Gospodine miniustre, ako ste znali da su privatizacije lopovske i pljačkaške što niste ništa preduzeli da pohapsite lopove? To vam je zakonska obaveza, ne možete sada da perete ruke od svega. Da li svojim nečinjenjm kršite zakon i zakletvu koju ste položili prilikom prijema dužnosti ministra?

DrakčeKV

pre 12 godina

Pošto su bile lopovske zašto to niste sprečili gospodnine Dačiću, bili ste u mogućnosti nego ste to mirno posmatrali i izabrali ovaj trenutak da nam to saopštite takođe ništa ne preduzimajući.

Sekuntela

pre 12 godina

Da, da, obecanja iz 2008., a gde je Dinkic da prica o tome, a sada se bavi partokratijom, ma nije nikakav problem, samo neka otpusti sve svoje i personalno se povuce iz politike. Pri tome nam Ljajic sada prica o nekoj socijalnoj pravdi, i to bas i tek sada, isto kao sto i DS tek sada ima plan, kao da su nova stranka koja tek sada ulazi u politicke vode.
Cekamo 6. maj i reformsku promenu vlade, pa tada cemo znato sta je sa privatizacijama bilo, i ko se od toga najvise osladio. Od maja nam dolazi najjaci tim, najvise ekonomista, i mozemo ocekivati i obelodanjivanje privatizacionih mutikasa, a ocekujemo i pomesanje sa ove cetvorogodisnje mrtve tacke.

GORKI

pre 12 godina

E svašta možeš da čuješ u ovoj zemlji Srbiji. Imaš pljačkaše i lopove koji rade privatizacije i ministra policije koji neće da preuzme odgovornost za to. Svašta.

Knight XV

pre 12 godina

Ponovicu i ponavljacu ako treba svakog dana, a to je:

- Vlastodrsci DS, SPS, G-17 ili ti URS, a i oni koji su bili na vlast DSS, SRS i SNS moraju biti kažnjeni na izborima. Moraju da izgube vlast i privilegije da odgovaraju za sve što su uradili ovom narodu i ovoj državi. To je istorijska nužnost. To mora da se desi. Ako se to ne desi, onda srpsko društvo još nije zrelo. Onda nas čekaju još mnogo veće nevolje. U odbranu demokratije, slobode, republike i građanskih prava moraju da ustanu svi građani.
Ovom društvu je potrebna katarza. Neko mora da odgovara za zločin u ekonomiji, za nevidjenu pljacku koja je nacinjena građanima Srbije.

Ženevljanin

pre 12 godina

Pa dobro, vi što napadate Dačića, mislite da privatizacije nisu bile lopovske? To je glavno u ovoj vesti (vidi naslov). Sporedno je da da li je on to rekao zbog izbora (jeste), da li mogao kao ministar policije nešto ranije da preduzme (mogao je), da li je prvi ministar za privatizaciju bio socijalista (kažu da jeste), da li je to lepo prema kolegama u vlasti čiji je i on deo (nije, lopovi treba da budu solidarni:-))... Nije, dakle, Dačić beo kao sneg, ali je (ponavljam) bitno šta je sada rekao, o tome je vest, a ne o tome da li je on u životu poštovao svih deset božjih zapovesti. Kao ateista, nije ni morao. Bravo Dačiću!

cekajuci Che Guevara

pre 12 godina

Ovo je stvarno zalosno.... Citajuci sve ove predizborne propagande... dokle ce ovaj narod da trpi? Zasto se niko normalan ne pojavi u ovoj zemlji da imamo i mi za koga da glasamo? Zar ne postoji ni jedan normalan, posten covek koji bi preuzeo na sebe da pocisti ovo djubre sa nase politicko/"poslovne" scene? Gde je mlada inteligencija? Gde su studenti? Vreme je da stvarno budemo lideri u regionu i da pokazemo kako zavrsavaju lopovi...

Bojan

pre 12 godina

Za sve koji imaju vise od milion evrica imovine, ispitati poreklo imovine, pa presek sa prijavljenim i oporezovanim prihodima, pa onda lepo krivicne prijave, nesto za UTAJU poreza, nesto za KRADJU i ZLOUPOTREBU..negde malo naplatiti kazne, a nekome malo oduzimanje imovine!
Pa koliko sudske kazne od 10meseci zatvora za kradju masnih para odvracaju od slicnih dela?
Evo, ja cu prvi da odlezim i 2-3 godinice, al da mi ostane bar delic njihove imovine! Jer kad gospoda izadju, i dalje ce biti GOSPODA-a mi koji smo hleb posteno zaradjivali cemo doveka biti GOLJE!
Samo, ostalo je jos jako malo mesta gde moz se mazne postena lova jbg

Bojan

pre 12 godina

Dacic je dio vlasti koja je opljackala i opustosila Srbiju. Mozda on licno nije ucestvovao u kradjama u vezi sa privatizacijama, ali jeste u svemu ostalome sto je ova gadna vlast radila. Kako kaze ona izreka, kada brod tone, prvo pacovi skacu u vodu. Dacicu, sada je kasno za pranje. Odradili ste svoje!

e

pre 12 godina

Da ,da kažete lopovske privatizacije, a ja vas pitam kakve su plate ministara i javnih preduzeća baš iz vaše stranke? Kao ministru unutrašnjih poslova nije lepo da na sva zvona zvonite "držte lopove". Naravno nije vam palo na pamet da najpre očistite svoje dvorište.

JADRANIN

pre 12 godina

Pa da li je ovo moguće.Zamenik predsednika vlade i minstar policije Dačić hladno kaže da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske.Mi to svi već znamo i bez njega pošto je oko pola miliona ljudi ostalo bez posla i egzistencije.Postavlja se jedno logičko pitanje: Kome je ovakva izjava upućena.Tomi Nikoliću i ostaloj opoziciji ne može biti jer nije ni učestvovao u njima.Ostaje samo jedna moguća adresa a ona je Boris Tadić sa svojim posilnim Mirkom Cvetkovićem i njgovom vladom.Postavlja se i drugo pitanje:Zašto ministar policije nije preduzeo potrebne mere iz svoje nadležnosti da istraži a da zatim sud procesuira vinovnike te pljačkaške i lopovske privatizacije.Nije hteo jer bi time ugrozio i svoju fotelju i fotelje ostalih mu koalicionih partnera.Bolje je sada bacati narodu prašinu u oči i žaliti nad njegovom sudbinom.Jedno je sigurno, a to je da nam sledi veoma oštra i prljava kampanja isključivo među dosadašnjim koalicionim partnerima , nosiocima vlasti.dačić je otvorio pandorinu kutije i prljav da sada prećutkivan prljavi veš i truli kompromisi počeli su da izlaze na površinu. Do šestog maja,kada su izbori naslušaćemo se mi još mnogo mnogo kojejakvih optužbi jednih ma druge prvenstveno dosadašnjih partnera u vladi.Tadiću očigledno odgovara manji broj birača pošto je izbore zakazao na dan jedne od najvećih slava u Srbiji.

igor

pre 12 godina

Da ajde onda preuzmi odgovornost za sve pre 2000 godine, pa se vidimo za 50 godina kad izadjes iz prdekane, ne brini se i tamo mozes da dobijes viski kroz pakete.

Весна Г.

pre 12 godina

Запослили све и сад потписују разноразне споразуме и сад су против тога. Што не каже Динкић и Љајић и сви они, ево сад ћемо да отпустимо све те људе који су на тај начин дошли до посла па нека запосле оне који стварно вреде!

Saska

pre 12 godina

Ti si Dacicu prava radnicka majka,samo kako to da te ni jedan sindikat ne podrzava,a kleo si se u njih.Sta sad bi.I oni pobegose od tebe.Pa ni rodjena majka ti vise ne veruje.

Kobra

pre 12 godina

Kad nemaju odgovor na neka pitanja, oni kažu kriza. Ako je kriza zašto sebi dižu plate, zašto partijski zapošljavaju ljude u javnom sektoru i td.

perica

pre 12 godina

dacic ce reci sta god ce narodu da se dopadne, umesto da usmerava narod u dugorocno dobrom pravcu. takvi su nas vec skupo kostali i to opet prolazi.

radnik

pre 12 godina

Dacic je u pravu, sve je krenulo od plackaske privatizacije gradjana i drzave Srbije, i da za to niko ne odgovara...??? Ne verujem da bi on bio bolji, ali je rekao sustinu problema...

Dejan

pre 12 godina

To sto ste rekli znaju i vrapci na grani. Pocev od "patriotskih" privatizacija do onih svima dobro znanih reci a gde sam tu ja a koji je moj deo??
Sram vas bilo!!!!

STRAHINJA

pre 12 godina

Nije li i Srpska Radikalna stranka glasala protiv tog zakona ? Opet drug dacic iskrivljuje istinu.
Sta se desilo u Dunav Osiguranju - nije na kolenima, vec u blatu.
Sta je sa Galenikom - treba li podsecati ?
Sta je sa Srbija sumama - kratkog smo pamcenja...

Sad on kao pere ruke od svega... Momce u ekipi si sa ovima sto su danas u sedlu, tako da, spremaj se, 06.05.2012. je blizu...

Bye, Bye...

Zagreb

pre 12 godina

Vidim i kod vas Srba ima ovih šta 2012. hazarderski pogađaju da su privatizacije provedene pljačkaški. Pa ovo je za Nobela iz ekonomije, kakvo otkriće, nešto nevjerojatno. Ja sam imao totalno drugačiju percepciju do sada.

marko

pre 12 godina

Odgovornost se ne preuzima. Odgovornost se ima vec samim saznanjem o necemu, a kamoli ucescem u tome. Predizborno pljuvanje sa prebacivanjem odgovornosti je ovde, izgleda, postalo uobicajena stvar.

dušan.

pre 12 godina

ljudi, pa za koga ćemo glasati? ako se žuti opet dokopaju vlasti, ako im opet damo kormilo, i treba da potonemo! dosta je izbledela linija koja razdvaja ds i sns,nema više paljbe izmedju njih )... mi ovde mlatimo praznu slamu svakog dana, plašimo ih plusevima i minusima. ko će nešto konkretno da uradi? pitam se, da li da stavim ovu moju ruku ispod dupeta i da mi utrni i zaokružim naprednjake , ili da ostanem po strani i gledam ove žute kanibale kako kidaju poslednje delove srpskog naroda!? "gde ako ne ovde?! kada ako ne sada!? ko će ako nećeš ti?! 12 godina je i previše...

Branko

pre 12 godina

Dačić kaže da su privatizacije bile lopovske, Ok slažem se. Ko je trebao da hapsi lopove, pa MUP je po Ustavu zadužen za te stvari. A ko je bio a i sada je ministar MUP-a, pa Ivica Dačić. Ko je ovde lud a ko zbunjen?

Milica

pre 12 godina

Privatizacije bile lopovske? Stvarno? Ma šta mi reče... A ti si radio svoj posao? E Dačiću, Dačiću.. pokrij se ušima i ne izlazi više u javnost, molim te ccc

smile

pre 12 godina

Samo lopovska vlast (u kojoj je i Dacic prisutan decenijama) moze na ovakav kriminalan nacin da sprovede privatizaciju, osim ako postupak privatizacije nije spontana narodna festa.

Miloslav

pre 12 godina

Hapsi Dacicu. Akko neces Ti hoce Jorgovanka. Kad je rec o privatizacijama krenite od Agencije za istu. Dali treba i imena da vam se napisu?

Zocky - G

pre 12 godina

Populisticke izjave u vreme predizborne kampanje! Gde su konsekvence?
Zar bas niko nije (konkretno) kriv?
Ali kako je sinoc demagogoga iz nazadnjacke partije "opleo" u "Upitniku" na
RTSu,Bogami mogao bi i nesto konkretno da uradi!

nidža

pre 12 godina

A Srbijagas, Galenika....?
Svi sad perete ruke a koferče vam nije bilo strano!
Ili što reče voditeljka na b92: "Vi ili niste živeli u istoj državi ili niste proveli godine u istoj vladi (koaliciji)!"

hm

pre 12 godina

Pa sta si radio onda do sada? Zasto si dobijao platu? Da bi u poslednjem mesecu mandata obelodanio epohalno otkrice. Sta si preduzeo, hoce li neko biti uhapsen ili je ovo samo predizborna demagogija?

Maree

pre 12 godina

Cuti i ti dacicu i svi ostali, samo smarate bre vise. Svima nam je jasno da ste svi lopovi i da zasluzujete dozivotne robije. Ali svi do jednog! Nema postenih politicara, to ako vam nije jasno, onda vam mozak nije dovoljno razvijen ni za najjednostavnije radnje. Napravili ste od drzave privatno preduzece i cedite sve sto mozete na stetu naroda i samo naroda. Samo jos malo, samo jedna osoba je dovoljna da poludi i da kaze e necu vise... Samo jos malo, samo se vi zezajte...

Sloba

pre 12 godina

Naravno da smo razocarani sadasnjom vlascu! Naravno da je bilo lopovluka u privatizacijama. Ali nije "naravno" da gospodin Dacic zaboravi onaj NEVIDJENI lopovluk njegove stranke i "bratskog JUL-a" izmedju 1990. i 2000. koji je kompletno upropastio zemlju.

Небојша

pre 12 godina

Министар полиције каже да су приватизације биле лоповске. Еј, министар полиције. Зашто онда твоје министарство није ништа урадило по том питању ?!???! Или то спада у делокруг рада, рецимо, министарства здравља,

brana

pre 12 godina

Narode, policija ne moze da hapsi nikoga ko radi nesto po zakonu i "pozitivnim" propisima.

Cesto se cesto cuju sumnje da su neke privatizacje lopovske,ali je odgovor "nadleznih" da je sve bilo po tada vazecem zakonu.
Stos je samo doneti "ODGOVARAJUCI" zakon i ozakoniti neupustanje i ispitivanje porekla para koje treba oprati.

Posto zakone donosi narod u skupstini koja je zakonodavno telo i pretstavnik narodne volje onda je tako kako je, sto bi narodna poslovica rekla: SVRSENOM POSLU MANE NEMA.

Petar Avdić

pre 12 godina

Ukoliko želiš da se ogradiš od loših privatizacija, reši Nelt koji je sa Ninijem opljačkao Srbolek u prisustvu policije !

Krstic

pre 12 godina

Posle 5 oktobra trebalo je smeniti kompletnu policiju,a pogotovu rukovodeci kadar.Mi to nismo mogli uraditi,jer nismo imali ni dovoljno ljudi da to uradimo,a kadrova jos manje,cak glavni u policiji ostane na rukovodecem mestu,a to je Radomr Markovic,a ostale da ne pominjem.Ko je ubio Djindjica,nego policija,koja je trebala biti smenjena,a to su Legija i njegovi obilato iskoristili i okrvarili ruke.Svi socijalisti, zahvaljujeci tome ostali su netaknuti i iz prikrajka cekali sansu,dobili je i uspeli da operu ruke,koliko toliko.

Bojan Janković

pre 12 godina

Upisao sam se u biracki spisak i glasacu prvi put (28 godina, dijaspora), samo kako likovi poput Nikolica i Dacica ne bi zajahali. Stalo mi je do Srbije. Nisam za samounistenje.

Percevic

pre 12 godina

Sta ste zapeli za to koferce. Pa on je rekao istinu i pri tome nije sabe abolirao. Ali ko moze da ospori da se iza 5-og oktobra krila kontrarevolucija i povratak u kapitalizam? A u kapitalizmu vazi pravilo: ne pitaj me za prvo milionce!

ivann

pre 12 godina

Ljudi pa jel vama jasno da ce svi oni da idu u zatvor!

Samo naravno nisu ludi da hapse sami sebe. Jedva cekam 6. maj.

Sto cu da se smejem!

Mlađana

pre 12 godina

Zašto Dačić tek sada progovara o kriminalnim radnjama vezanim za privatizaciju? Ako ima takva saznanja, zašto ništa nije činio povodom toga?

Delfin

pre 12 godina

Nikolić ima pravo, zaista se pozicija ponaša kao da veze nema sa posledicama sopstvene vladavine. Svi se sada distanciraju od neuspeha.

Informator

pre 12 godina

Ma svašta nam ispriča gospodin ministar iz MUP-a u toj emisiji.Gde li je on bio ove četiri godine??? U zimskom snu možda. Čuj "pljačkaške privatizacije".A on ČETIRI godine ministar policije,i sad se setio da talasa kad idu izbori.Kao "ograđuje se od toga".Od čega se ograđuje?Od samog sebe. Pa on pljuje po toj vlasti u kojoj je i sam.Sramota!!!Koga misli da prevari s tim? Ne može ništa više glasova da skupi,osim onoga što ima,a i to mu je mnogo.

Užasnut građanin

pre 12 godina

Kako je ružno pljuvati po sopstvenoj vladi u kojoj sediš.Pre svega od gospodina Dačića.Gospodin Ljajić je mnogo pristojniji i problem sagledava SAMOKRITIČKI i u tome je njegova vrednost kao čoveka, za razliku od Dačića,koji kao da ove 4 godine nije bio u Vlasti, pa se ograđuje od svega.

PAMETAN GENIJE

pre 12 godina

Kada ministar policije izjavi ovako nesto a bio je u vlasti sa DSS pa i sa DS znaci da ovoj zemlji nema spasa!Moze da pobedi ko god hoce nama bolje biti nece jer niko ne pravi rez a karcinom lopovluka nam je u metastazi i bas bih voleo da dozivim pobedu SNS da vidim hoce li oni smeti ispitati odmah prvo Kostunicu,Dacica,Tadica,Palmu,Velju i Mrkonjica za pocetak i zatvoriti iste sa tajkunima kojima bi oduzeo sve i otvorio fabrike!Narodu ko to uradi bice vecno na vlasti al takav se ovde vlasti docepati nece jer je fukara uzela svoje!Nama ce Grcki scenario biti kao decija igra kada dodje do novog 5 oktobra ne daj Boze krvi i uzalud glava posteni ljudi...

STANKOM DRZAVA

pre 12 godina

Po cijem naredbom se krije krivicna prijava u stanici policije za prevaru u slucaju Filmski Grad,i zasto Zika Mustikla nije pozvan da svedoci gde su nestale pare od stanova 6 zgrada.Sad je prilika da se javno objavi koliki je vas udeo u prikrivanju ove prevare.Ne zaboravite da je jos uvek oko 3 000 ljudi bez placenih stanova a Mustikla ni ukor nije dobio u cemu je stos.Koliko su istinite glasine da se delom tih para kupila sloboda za porodicu Mihalovic i Mustiklinu dinastiju?Ko je vrsio pritisak na Specijalno tuzilastvo da se predmet zakopa u neku fioku.Toliko toga bih vas pitao i onako sam na ulici al sacekacu Djurdjevdan pa cu ja vama poslati odgovor preko glasacke kutije.

Cica Maca

pre 12 godina

Ne želi da preuzme odgovornost ali mu nije smetala koalicija sa idejnim tvorcima pljački putem privatizacije. Ivica se opet nada prelasku cenzusa i ucenjivanju stranke koja osvoji najveći broj glasova.

Srećko Katić

pre 12 godina

Sada Ivica Dačić priznaje da su privatizacije lopovske a Rasim Ljajić da se posao dobija zahvaljujući političkoj pripadnosti jer su procenili da su građani prozreli aktuelnu vlast i njihove obmane. Lepo je što se greške priznaju ali je potrebno i da krivci odgovaraju.

Bojan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo ovako lud naros, istu pricu su pricali pred predhodne izbore i lagali nas, nista nisu ucinili za narod, pokrali i ono malo sto je ostalo i opet im verujemo i slusamo... Svi se sada slikavaju sa kravama i seljacima, a pola njih nije krave ni sela videlo osim asvalta...sram ih bilo

Miloš

pre 12 godina

Dragi naši političari, jeste li gledali sjajnu britansku satiru "Yes, Minister"? Ako niste, ukratko, radi se o novoizabranom ministru gde mu službenici u ministarstvu izgovarajući ovu rečenicu naizgled podilaze, ali zapravo misle kako je on samo jedan u nizu i kako će mu oni brzo pokazati ko je gazda.

E pa, takva vrsta partizacije je normalna - na čelu ministarstva treba da bude "partijski čovek", njegovi pomoćnici takođe. Međutim, nije normalno da svi službenici budu partijski namesnici, nije normalno da partijski ljudi rukovode javnim preduzećima, kao što nije normalno da ta ista javna preduzeća prave 50% BDP-a. Nije normalno da direktore pozorišta i orkestara postavljaju stranke. Ne mora baš svaki direktor osnovne škole u Srbiji da ima partijsku knjižicu. I tako...

Potpuno je prirodno da političke partije koje su osvojile vlast imaju mogućnost da upravljaju, ali ne tako što će ama baš sve (unosno) u ovoj zemlji raditi samo njihovi članovi - od toga da imaju premijera, pa do čistačice.

rax

pre 12 godina

boze spasi srbiju od ovog olosa. da nije bilo verice barac nikada javnost ne bi saznala za kriminal u ovoj drzavi.
kad se ne boje naroda, kako se boga ne boje, a svi redom kao "vernici"! koliko covek moze biti bez morala, zarad svog bogatstva, ali tragedija je jos veca nego do sada, jer ni opozicija nista bolja nije. prije 4 godine smo se nadali, sada smo i nadu izgubili. tuzno, jako tuzno.

penzioner

pre 12 godina

Pitam se dokle će političari da konstatuju stanje u zemlji, pa to i mi sami znamo.Vaš uloga je da ispravljate greške,prosto rečeno, Dačiću zašto nisi hapsio sve koji su lopovski privatizovali, pa ti nisi bio kafe kuvaica u policiji, ti si ministar.Svim vama je sada neko drugi odgovoran.Teško nama, idu izbori a mi nemamo izbora.Pozicija se pokazala nesposobnom i korumpiranom a opozicija tek bi da se dokaže u pljačkanju....

Jovan

pre 12 godina

Dačić: Privatizacije bile lopovske

Svaka cast, ala imas oko! A i brz si. Nije proslo ni deset godina a ti opazio. Ja nikad ne bih primetio!

Robert

pre 12 godina

i sto niste reagovali? Ahh lopovluk nije u Vasoj nadleznosti.. a nee oped greska, vi niste bili na vlasti onda i u mogucnosti da sprecite to :( Steta
Pa koga onda da krivimo?

5. oktobar nije bio dovoljan

pre 12 godina

Tuzno je sto narod zna za sve ovo i jos mnogo toga, ali samo slezemo ramenima i kuckamo ovde, to njima svima naravno odgovara.

UZAS

pre 12 godina

On ne zeli da preuzme odgovornost ????????????
Ovo je izjava coveka ciji je posao da potrpa sve te lopove iza brave .
Dragi moj gospodine , ako niste odradili svoj posao tj sprecili lopovluke , onda ste saucesnik .

Sekuntela

pre 12 godina

A ko je lopov??? Pa to bas i necemo saznati, opet ce biti podmiceni oni koji bi otkrili ko je lopov.
A sto se tice Dacica licno, opet slusamo hvalospeve, pa jos i samo kada bi nam zapevao.

Caki

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

Nislija

pre 12 godina

Sva sreca pa niste bili ministar policije i zamenik premijera i niste mogli da reagujete na te lopovske privatizacije. Samo mali podsetnik za sve: Nas premijer je jedno vreme bio direktor agencije za privatizaciju!

Deni end hick suitcase

pre 12 godina

Verujem Vam da niste ucestovali,jer ste vec imali debele kofere iz prve decenije Nase crne destrukcije ali ste nastavili sa sramnom DS(koja je izdala Nas koji su verovali samo u nju radi dr.Djindjica)da im povecavate obime kofera na druge nacine i dok imate vashu poziciju kao i opoziciju samo Vam preterana ishrana moze stetiti jer drugoga faktora u ovoj jadnoj drzavi nema da bi bilo sta rezultiralo i Mozemo samo da slusamo nebuloze o "postenima" Nasim "spasiteljima" na svake 4 godine.

banopoljac

pre 12 godina

privatizacije bile lopovske-ali vi ste na vlasti dok ste sve privatizovali a kojim slučajem ti si ministar policije znači da si i ti učestvovao u tim lopovskim radnjama jer ste im dozvolili.Još niko nije kažnjen a opstankom ove vlade neće ni biti

uxi

pre 12 godina

U prevodu: za pljačku su krivi naši koalicioni partneri u Vladi Srbije, pre svega Boris Tadić i DS. Pa ne može tako Dačiću! Ako je bilo pljačke, ti si bio ministar policije ali i potpredsednik Vlade koja postavlja glavne ljude u Agenciju za privatizaciju.

Hogar

pre 12 godina

...pa dobro ali ko je sada u zatvoru zbog toga što mnoga deca danas plaču gladna jer je tata ili mama ostao bez posla zbog ovih privatizacija?...zbog nedostatka te informacije ipak ću glasati za neku drugu opciju,ali "hvala" na informaciji da su privatizacije bile neregularne...

crni domino

pre 12 godina

E posteni koferce Dacicu, sada na kraju mandata pricas o lopovlucima u privatizaciji. Jel` bese tvoj resor policija i istrazne radnje? Sto toga nije bilo pitam te? Tebe treba hapsiti.
Osecas da ti se izmice stolica pa `oces da navuces birace. Bolje bi bilo da cutis, jer tek treba da se primeni lustracija.

Jah

pre 12 godina

A ti si u to vreme bio sta?Znaci i ti si ucestvovao sa ovima koje pljujes. Dal ce proci ikad ove prviaprilske sale u ovoj jadnoj zemlji?

Perkunic

pre 12 godina

Promene posle 5.oktobra su nas dovele u ovu bezizlaznu situaciju,u ovu mat poziciju na svim poljima,porazili su nas svi uspesi demokrata od tada do danas,unistili su nam zivote i drzavu,ali nas nisu oslepili...vidimo sta ne valja,gde ne stima.Vidimo dokle smo stigli,vidimo kraj puta koji ne vodi nikuda,ne samo u EU,vidimo propast sopstvenog identiteta,integriteta i ljudskog dostojanstva.Vidimo,kako je isplivao demokratski nemoral,sjedinjen i upakovan u socijalisticki omot,davno poznat onima koji su se tako osecali i pre dvadeset godina!

kox

pre 12 godina

Postadoše Dačić i Ljajić najveći opozicionari u Srbiji. Ministar policije koji zna za pljačke ali ne reaguje, i ministar rada za čijeg mandata je pola miliona ljudi ostalo bez posla, za čijeg mandata se nije poštovao OKU a prava radnika su nula! E pa ne može to tako! Ima da odgovarate pred narodom 6 Maja a posle izbora i pred sudovima.

bezimena

pre 12 godina

(Siniša, 2. april 2012 23:25)

Potpuno ste u pravu!

Ppovrh svega, na pitanje o korupciji dotični ministar POLICIJE odgovara 'ladno da je on nadležan "samo za kriminal" (!?) a korupciju rešava pravosudje (!?)....znači da korupciju NE smatra kriminalom, iako je to najopasniji vid kriminala u svakoj državi. Možda bi zapravo najveštije lopine u vlasti trebalo proglasiti ekonomskim "ekspertima" i odlikovati ih....

maraton

pre 12 godina

Na delu je jeftina Dačićeva demagogija, svojstvena stranci kojoj pripada. Svi mi znamo ko je privatizaciju sproveo i da je tako sprovedena privatizacija svojevrsna veleizdaja svoje države. A zna to i Dačić, ali je sa tom strankom ušao u koaliciju da bi sa njom vršio vlast i uživao plodove te privatizacije. I dalje stoji čvrsto na stavu da sa tom strankom, kao svojim najboljim partnerom, vrši vlast. Svojevremene Dačićeve izjave o pristupanju takvoj koaliciju pokazuju da je SPS u tu koaliciju ušao iz interesa rukovodeće manjine u SPS-u, a ne iz političkih ubeđenja i bliskosti programa, po principui "ko da više". Verbalno izjašnjavanje protiv takve privatizacije ne znači ništa u poređenju sa činjenicom da je SPS sa tom strankom na takav način ušao u koaliciju, jer dela govore a ne reči. Što bi narod rekao: "S kim si, takav si".

miloš

pre 12 godina

Reče ministar policije, dinkić isto nije odgovoran on je za departizaciju, velja isto nije odgovoran za šarančića i jocića on ih je samo postavio, nije ni tadić odgovoran za ove njegove oni vladaju samo poslednjih 10 godina, toma za svoje poštenjačine nije odgovoran, čeda je evropejac pa nije ni on odgovoran...zaboravi poštenog koštunicu...a za šta ste odgovorni bagro lopovska??? Veći ste kriminalci od zemunaca, oni su počistili 50 ak ljudi , a vi ste počistili celu državu...

Roki 2

pre 12 godina

Dacic se skolovao za politicara, a postao politikant (prodavac magle), stvarno mi nije jasno ko ovog coveka smatra da ozbiljnog politicara, ovo je komedija od coveka.

moj glasacki listic ce biti nevazeci

pre 12 godina

Pa da,evo,odgovornost i krivicu cu prihvatiti ja!?

Ja sam bio u vlasti,ja sam odlucivao o privatizaciji i o svemu drugom.
Taman posla da neko odgovornost zatrazi od vas Dacicu,od Tadica,Dinkica,Petrovica,Djilasa,Djelica,Dulica i ostale kamarile!

Kod vas politicara,trenutno je najaktuelnija ona stara,DRZ` TE LOPOVA,a lopovi sve promukli od vikanja!

Jao,jao,da je ovom narodu pameti kako nije,pa da vas sve precrtamo za vjek vjekova,sve koliko vas ima!

Ali,imate i imacete srece,dok je god ovakvog naroda :(

Kraljevčanin

pre 12 godina

Ljudi moji,pa zar o ovakvima treba više komentarisati.Narode,narode koga više podržavaš i glasaš,a posle po ulici ostvaruješ svoja prava i gladni i žedni i goli i bosi i na kraju moguće i isprebijani.Ovaj sada otkrio rupu na saksiji,a mi ništa nismo znali.

Ceca65

pre 12 godina

Naslusali smo se svih ovih iz vladajuce koalicije. Davali su razna obecanja, ali im je bilo najvaznije, da sa vlasti odu, prepoznatljivo bogatiji!

Borro

pre 12 godina

Ministar policije ovo izjavljuje.Tadic vidi neke zvezdice.Dinkic za departizaciju.Ceda savetuje seljake.Radikali oprali zube.Voleo bih da se sve mirno zavrsi...

Žane Šariba MrGood

pre 12 godina

Postoji jedna stara izreka.
"Onaj ko čuva stražu lopovu i sam je lopov."
Kao ministar policije valjda bolje to zna dotični od mene.
Zašto o tim lopovskim privatizacjama nije govorio dok su te iste trajale nego se udobno baškario u vlasti?
Sad je našao da kaže ono što svi znamo. Kada više nema šta da se proda.
E Srbijo, šta si dočekala.

Preddy Baer

pre 12 godina

Dacicu a iz koje stranke su dosli Mirko Marjanovic,Beko, Draga Tomic, Bozha iz Arandjelovca, Comtrade, Bambiland, Mrkonjiceve gradjevinske firme, Radoman Bozhovic....?

Mislite Dacicu da je narod kratkopametan ili glup?

dimitrije

pre 12 godina

globalna ekonomska kriza učinila svoje pokupovali firme za male pare upropastili privredu i krivce traže negde tamo a krivci su lično svi oni koji vladaju ovom državom

valjevac

pre 12 godina

e moj Dacicu......,pa ti zaboravljas aferu "koferce",zaboravljas ko je stvorio Beka,ko je u poslednje cetri godine ministar policije?Da mi je samo da budem na vlasti nedelju dana......Vreme je da narod kaze svoje,ali ste gospodo mislili da ce se ponoviti 5.oktobar?Nece.....Bice 6.maj i sve cemo vas razjuriti i kazniti sta ste uradili ovom narodu i drzavi.

Siniša

pre 12 godina

E' moj Dačiću, ovo su pričice za malu decu. Ti si podržavao Vladu Koštunice kada je bilo najviše malverzacija u privatizaciji i preuzimanju akcija, ali to pokušavaš da sakriješ, prećutiš - samo kad ne bi bilo nas koji sve to znamo-pamtimo možda bi ti i prošlo, ovako neće...na tvoje oči se odigravala pljačka i ti si ćutao - Zbog čega ili za koliko si ćutao-žmurio? Mogao si Koštunicu da uceniš i tražiš da se zakon promeni ili ga više nećeš podržavati...ali, ti si ćutao, a ćutao si zato što su tvoji ljudi(tajkuni i kriminalci koje je napravio SPS i JUL )učestvovali u privatizacijama. Prema tome, tužna je ova tvoja pričica, pokušavate svi vi da se operete, ali lice vam je sve prljavije...narod sve zna, ali na žalost stalno naseda, brzo sve zaboravlja...zato je i stradao...Npr. ako narod ponovo nasedne na laži Dinkića, onda i treba da gladuju, neka žive kao slepci kad su budale, glupi...Mene kada neko jednom prevari drugu priliku neće dobiti sigurno.

delta

pre 12 godina

Hahahaha da nema izbora i dalje bi ćutali o privatizacijama a sada pošto ste videli da vam tlo (vlast) izmiče pod nogama odlučili ste da progovorite na tu temu.

Milan Krstić

pre 12 godina

Držali ste policiju,mogli ste da prikupite dokaze i strpate sve u zatvor...a niste...zašto nam sad pričate ono što znamo...mi ne znamo kada će takvi da odgovaraju...

MUKNAVI

pre 12 godina

Ove kurte,murte,su bas dotrajale..do daske i od njih nit je bilo,niti ce biti koristi.Posle 6-og maja ganjat ce se oko kabineta,pozicija i ajd izbori ponovo,a oni opet na spisku jer Srbija je bas u vremenu kada budala govori,pametan cuti,a fukonja se bogati..cit;IA

Borro

pre 12 godina

Ministar policije ovo izjavljuje.Tadic vidi neke zvezdice.Dinkic za departizaciju.Ceda savetuje seljake.Radikali oprali zube.Voleo bih da se sve mirno zavrsi...

crni domino

pre 12 godina

E posteni koferce Dacicu, sada na kraju mandata pricas o lopovlucima u privatizaciji. Jel` bese tvoj resor policija i istrazne radnje? Sto toga nije bilo pitam te? Tebe treba hapsiti.
Osecas da ti se izmice stolica pa `oces da navuces birace. Bolje bi bilo da cutis, jer tek treba da se primeni lustracija.

Preddy Baer

pre 12 godina

Dacicu a iz koje stranke su dosli Mirko Marjanovic,Beko, Draga Tomic, Bozha iz Arandjelovca, Comtrade, Bambiland, Mrkonjiceve gradjevinske firme, Radoman Bozhovic....?

Mislite Dacicu da je narod kratkopametan ili glup?

Jovan

pre 12 godina

Dačić: Privatizacije bile lopovske

Svaka cast, ala imas oko! A i brz si. Nije proslo ni deset godina a ti opazio. Ja nikad ne bih primetio!

Žane Šariba MrGood

pre 12 godina

Postoji jedna stara izreka.
"Onaj ko čuva stražu lopovu i sam je lopov."
Kao ministar policije valjda bolje to zna dotični od mene.
Zašto o tim lopovskim privatizacjama nije govorio dok su te iste trajale nego se udobno baškario u vlasti?
Sad je našao da kaže ono što svi znamo. Kada više nema šta da se proda.
E Srbijo, šta si dočekala.

penzioner

pre 12 godina

Pitam se dokle će političari da konstatuju stanje u zemlji, pa to i mi sami znamo.Vaš uloga je da ispravljate greške,prosto rečeno, Dačiću zašto nisi hapsio sve koji su lopovski privatizovali, pa ti nisi bio kafe kuvaica u policiji, ti si ministar.Svim vama je sada neko drugi odgovoran.Teško nama, idu izbori a mi nemamo izbora.Pozicija se pokazala nesposobnom i korumpiranom a opozicija tek bi da se dokaže u pljačkanju....

Roki 2

pre 12 godina

Dacic se skolovao za politicara, a postao politikant (prodavac magle), stvarno mi nije jasno ko ovog coveka smatra da ozbiljnog politicara, ovo je komedija od coveka.

valjevac

pre 12 godina

e moj Dacicu......,pa ti zaboravljas aferu "koferce",zaboravljas ko je stvorio Beka,ko je u poslednje cetri godine ministar policije?Da mi je samo da budem na vlasti nedelju dana......Vreme je da narod kaze svoje,ali ste gospodo mislili da ce se ponoviti 5.oktobar?Nece.....Bice 6.maj i sve cemo vas razjuriti i kazniti sta ste uradili ovom narodu i drzavi.

Nislija

pre 12 godina

Sva sreca pa niste bili ministar policije i zamenik premijera i niste mogli da reagujete na te lopovske privatizacije. Samo mali podsetnik za sve: Nas premijer je jedno vreme bio direktor agencije za privatizaciju!

Caki

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

uxi

pre 12 godina

U prevodu: za pljačku su krivi naši koalicioni partneri u Vladi Srbije, pre svega Boris Tadić i DS. Pa ne može tako Dačiću! Ako je bilo pljačke, ti si bio ministar policije ali i potpredsednik Vlade koja postavlja glavne ljude u Agenciju za privatizaciju.

kox

pre 12 godina

Postadoše Dačić i Ljajić najveći opozicionari u Srbiji. Ministar policije koji zna za pljačke ali ne reaguje, i ministar rada za čijeg mandata je pola miliona ljudi ostalo bez posla, za čijeg mandata se nije poštovao OKU a prava radnika su nula! E pa ne može to tako! Ima da odgovarate pred narodom 6 Maja a posle izbora i pred sudovima.

banopoljac

pre 12 godina

privatizacije bile lopovske-ali vi ste na vlasti dok ste sve privatizovali a kojim slučajem ti si ministar policije znači da si i ti učestvovao u tim lopovskim radnjama jer ste im dozvolili.Još niko nije kažnjen a opstankom ove vlade neće ni biti

miloš

pre 12 godina

Reče ministar policije, dinkić isto nije odgovoran on je za departizaciju, velja isto nije odgovoran za šarančića i jocića on ih je samo postavio, nije ni tadić odgovoran za ove njegove oni vladaju samo poslednjih 10 godina, toma za svoje poštenjačine nije odgovoran, čeda je evropejac pa nije ni on odgovoran...zaboravi poštenog koštunicu...a za šta ste odgovorni bagro lopovska??? Veći ste kriminalci od zemunaca, oni su počistili 50 ak ljudi , a vi ste počistili celu državu...

UZAS

pre 12 godina

On ne zeli da preuzme odgovornost ????????????
Ovo je izjava coveka ciji je posao da potrpa sve te lopove iza brave .
Dragi moj gospodine , ako niste odradili svoj posao tj sprecili lopovluke , onda ste saucesnik .

5. oktobar nije bio dovoljan

pre 12 godina

Tuzno je sto narod zna za sve ovo i jos mnogo toga, ali samo slezemo ramenima i kuckamo ovde, to njima svima naravno odgovara.

maraton

pre 12 godina

Na delu je jeftina Dačićeva demagogija, svojstvena stranci kojoj pripada. Svi mi znamo ko je privatizaciju sproveo i da je tako sprovedena privatizacija svojevrsna veleizdaja svoje države. A zna to i Dačić, ali je sa tom strankom ušao u koaliciju da bi sa njom vršio vlast i uživao plodove te privatizacije. I dalje stoji čvrsto na stavu da sa tom strankom, kao svojim najboljim partnerom, vrši vlast. Svojevremene Dačićeve izjave o pristupanju takvoj koaliciju pokazuju da je SPS u tu koaliciju ušao iz interesa rukovodeće manjine u SPS-u, a ne iz političkih ubeđenja i bliskosti programa, po principui "ko da više". Verbalno izjašnjavanje protiv takve privatizacije ne znači ništa u poređenju sa činjenicom da je SPS sa tom strankom na takav način ušao u koaliciju, jer dela govore a ne reči. Što bi narod rekao: "S kim si, takav si".

Siniša

pre 12 godina

E' moj Dačiću, ovo su pričice za malu decu. Ti si podržavao Vladu Koštunice kada je bilo najviše malverzacija u privatizaciji i preuzimanju akcija, ali to pokušavaš da sakriješ, prećutiš - samo kad ne bi bilo nas koji sve to znamo-pamtimo možda bi ti i prošlo, ovako neće...na tvoje oči se odigravala pljačka i ti si ćutao - Zbog čega ili za koliko si ćutao-žmurio? Mogao si Koštunicu da uceniš i tražiš da se zakon promeni ili ga više nećeš podržavati...ali, ti si ćutao, a ćutao si zato što su tvoji ljudi(tajkuni i kriminalci koje je napravio SPS i JUL )učestvovali u privatizacijama. Prema tome, tužna je ova tvoja pričica, pokušavate svi vi da se operete, ali lice vam je sve prljavije...narod sve zna, ali na žalost stalno naseda, brzo sve zaboravlja...zato je i stradao...Npr. ako narod ponovo nasedne na laži Dinkića, onda i treba da gladuju, neka žive kao slepci kad su budale, glupi...Mene kada neko jednom prevari drugu priliku neće dobiti sigurno.

moj glasacki listic ce biti nevazeci

pre 12 godina

Pa da,evo,odgovornost i krivicu cu prihvatiti ja!?

Ja sam bio u vlasti,ja sam odlucivao o privatizaciji i o svemu drugom.
Taman posla da neko odgovornost zatrazi od vas Dacicu,od Tadica,Dinkica,Petrovica,Djilasa,Djelica,Dulica i ostale kamarile!

Kod vas politicara,trenutno je najaktuelnija ona stara,DRZ` TE LOPOVA,a lopovi sve promukli od vikanja!

Jao,jao,da je ovom narodu pameti kako nije,pa da vas sve precrtamo za vjek vjekova,sve koliko vas ima!

Ali,imate i imacete srece,dok je god ovakvog naroda :(

Ceca65

pre 12 godina

Naslusali smo se svih ovih iz vladajuce koalicije. Davali su razna obecanja, ali im je bilo najvaznije, da sa vlasti odu, prepoznatljivo bogatiji!

Milan Krstić

pre 12 godina

Držali ste policiju,mogli ste da prikupite dokaze i strpate sve u zatvor...a niste...zašto nam sad pričate ono što znamo...mi ne znamo kada će takvi da odgovaraju...

bezimena

pre 12 godina

(Siniša, 2. april 2012 23:25)

Potpuno ste u pravu!

Ppovrh svega, na pitanje o korupciji dotični ministar POLICIJE odgovara 'ladno da je on nadležan "samo za kriminal" (!?) a korupciju rešava pravosudje (!?)....znači da korupciju NE smatra kriminalom, iako je to najopasniji vid kriminala u svakoj državi. Možda bi zapravo najveštije lopine u vlasti trebalo proglasiti ekonomskim "ekspertima" i odlikovati ih....

dimitrije

pre 12 godina

globalna ekonomska kriza učinila svoje pokupovali firme za male pare upropastili privredu i krivce traže negde tamo a krivci su lično svi oni koji vladaju ovom državom

rax

pre 12 godina

boze spasi srbiju od ovog olosa. da nije bilo verice barac nikada javnost ne bi saznala za kriminal u ovoj drzavi.
kad se ne boje naroda, kako se boga ne boje, a svi redom kao "vernici"! koliko covek moze biti bez morala, zarad svog bogatstva, ali tragedija je jos veca nego do sada, jer ni opozicija nista bolja nije. prije 4 godine smo se nadali, sada smo i nadu izgubili. tuzno, jako tuzno.

Kraljevčanin

pre 12 godina

Ljudi moji,pa zar o ovakvima treba više komentarisati.Narode,narode koga više podržavaš i glasaš,a posle po ulici ostvaruješ svoja prava i gladni i žedni i goli i bosi i na kraju moguće i isprebijani.Ovaj sada otkrio rupu na saksiji,a mi ništa nismo znali.

Jah

pre 12 godina

A ti si u to vreme bio sta?Znaci i ti si ucestvovao sa ovima koje pljujes. Dal ce proci ikad ove prviaprilske sale u ovoj jadnoj zemlji?

Robert

pre 12 godina

i sto niste reagovali? Ahh lopovluk nije u Vasoj nadleznosti.. a nee oped greska, vi niste bili na vlasti onda i u mogucnosti da sprecite to :( Steta
Pa koga onda da krivimo?

Hogar

pre 12 godina

...pa dobro ali ko je sada u zatvoru zbog toga što mnoga deca danas plaču gladna jer je tata ili mama ostao bez posla zbog ovih privatizacija?...zbog nedostatka te informacije ipak ću glasati za neku drugu opciju,ali "hvala" na informaciji da su privatizacije bile neregularne...

delta

pre 12 godina

Hahahaha da nema izbora i dalje bi ćutali o privatizacijama a sada pošto ste videli da vam tlo (vlast) izmiče pod nogama odlučili ste da progovorite na tu temu.

Perkunic

pre 12 godina

Promene posle 5.oktobra su nas dovele u ovu bezizlaznu situaciju,u ovu mat poziciju na svim poljima,porazili su nas svi uspesi demokrata od tada do danas,unistili su nam zivote i drzavu,ali nas nisu oslepili...vidimo sta ne valja,gde ne stima.Vidimo dokle smo stigli,vidimo kraj puta koji ne vodi nikuda,ne samo u EU,vidimo propast sopstvenog identiteta,integriteta i ljudskog dostojanstva.Vidimo,kako je isplivao demokratski nemoral,sjedinjen i upakovan u socijalisticki omot,davno poznat onima koji su se tako osecali i pre dvadeset godina!

Sekuntela

pre 12 godina

A ko je lopov??? Pa to bas i necemo saznati, opet ce biti podmiceni oni koji bi otkrili ko je lopov.
A sto se tice Dacica licno, opet slusamo hvalospeve, pa jos i samo kada bi nam zapevao.

MUKNAVI

pre 12 godina

Ove kurte,murte,su bas dotrajale..do daske i od njih nit je bilo,niti ce biti koristi.Posle 6-og maja ganjat ce se oko kabineta,pozicija i ajd izbori ponovo,a oni opet na spisku jer Srbija je bas u vremenu kada budala govori,pametan cuti,a fukonja se bogati..cit;IA

Deni end hick suitcase

pre 12 godina

Verujem Vam da niste ucestovali,jer ste vec imali debele kofere iz prve decenije Nase crne destrukcije ali ste nastavili sa sramnom DS(koja je izdala Nas koji su verovali samo u nju radi dr.Djindjica)da im povecavate obime kofera na druge nacine i dok imate vashu poziciju kao i opoziciju samo Vam preterana ishrana moze stetiti jer drugoga faktora u ovoj jadnoj drzavi nema da bi bilo sta rezultiralo i Mozemo samo da slusamo nebuloze o "postenima" Nasim "spasiteljima" na svake 4 godine.

Krstic

pre 12 godina

Posle 5 oktobra trebalo je smeniti kompletnu policiju,a pogotovu rukovodeci kadar.Mi to nismo mogli uraditi,jer nismo imali ni dovoljno ljudi da to uradimo,a kadrova jos manje,cak glavni u policiji ostane na rukovodecem mestu,a to je Radomr Markovic,a ostale da ne pominjem.Ko je ubio Djindjica,nego policija,koja je trebala biti smenjena,a to su Legija i njegovi obilato iskoristili i okrvarili ruke.Svi socijalisti, zahvaljujeci tome ostali su netaknuti i iz prikrajka cekali sansu,dobili je i uspeli da operu ruke,koliko toliko.

Mlađana

pre 12 godina

Zašto Dačić tek sada progovara o kriminalnim radnjama vezanim za privatizaciju? Ako ima takva saznanja, zašto ništa nije činio povodom toga?

Užasnut građanin

pre 12 godina

Kako je ružno pljuvati po sopstvenoj vladi u kojoj sediš.Pre svega od gospodina Dačića.Gospodin Ljajić je mnogo pristojniji i problem sagledava SAMOKRITIČKI i u tome je njegova vrednost kao čoveka, za razliku od Dačića,koji kao da ove 4 godine nije bio u Vlasti, pa se ograđuje od svega.

ivann

pre 12 godina

Ljudi pa jel vama jasno da ce svi oni da idu u zatvor!

Samo naravno nisu ludi da hapse sami sebe. Jedva cekam 6. maj.

Sto cu da se smejem!

Informator

pre 12 godina

Ma svašta nam ispriča gospodin ministar iz MUP-a u toj emisiji.Gde li je on bio ove četiri godine??? U zimskom snu možda. Čuj "pljačkaške privatizacije".A on ČETIRI godine ministar policije,i sad se setio da talasa kad idu izbori.Kao "ograđuje se od toga".Od čega se ograđuje?Od samog sebe. Pa on pljuje po toj vlasti u kojoj je i sam.Sramota!!!Koga misli da prevari s tim? Ne može ništa više glasova da skupi,osim onoga što ima,a i to mu je mnogo.

Bojan Janković

pre 12 godina

Upisao sam se u biracki spisak i glasacu prvi put (28 godina, dijaspora), samo kako likovi poput Nikolica i Dacica ne bi zajahali. Stalo mi je do Srbije. Nisam za samounistenje.

STANKOM DRZAVA

pre 12 godina

Po cijem naredbom se krije krivicna prijava u stanici policije za prevaru u slucaju Filmski Grad,i zasto Zika Mustikla nije pozvan da svedoci gde su nestale pare od stanova 6 zgrada.Sad je prilika da se javno objavi koliki je vas udeo u prikrivanju ove prevare.Ne zaboravite da je jos uvek oko 3 000 ljudi bez placenih stanova a Mustikla ni ukor nije dobio u cemu je stos.Koliko su istinite glasine da se delom tih para kupila sloboda za porodicu Mihalovic i Mustiklinu dinastiju?Ko je vrsio pritisak na Specijalno tuzilastvo da se predmet zakopa u neku fioku.Toliko toga bih vas pitao i onako sam na ulici al sacekacu Djurdjevdan pa cu ja vama poslati odgovor preko glasacke kutije.

PAMETAN GENIJE

pre 12 godina

Kada ministar policije izjavi ovako nesto a bio je u vlasti sa DSS pa i sa DS znaci da ovoj zemlji nema spasa!Moze da pobedi ko god hoce nama bolje biti nece jer niko ne pravi rez a karcinom lopovluka nam je u metastazi i bas bih voleo da dozivim pobedu SNS da vidim hoce li oni smeti ispitati odmah prvo Kostunicu,Dacica,Tadica,Palmu,Velju i Mrkonjica za pocetak i zatvoriti iste sa tajkunima kojima bi oduzeo sve i otvorio fabrike!Narodu ko to uradi bice vecno na vlasti al takav se ovde vlasti docepati nece jer je fukara uzela svoje!Nama ce Grcki scenario biti kao decija igra kada dodje do novog 5 oktobra ne daj Boze krvi i uzalud glava posteni ljudi...

Delfin

pre 12 godina

Nikolić ima pravo, zaista se pozicija ponaša kao da veze nema sa posledicama sopstvene vladavine. Svi se sada distanciraju od neuspeha.

Cica Maca

pre 12 godina

Ne želi da preuzme odgovornost ali mu nije smetala koalicija sa idejnim tvorcima pljački putem privatizacije. Ivica se opet nada prelasku cenzusa i ucenjivanju stranke koja osvoji najveći broj glasova.

Miloš

pre 12 godina

Dragi naši političari, jeste li gledali sjajnu britansku satiru "Yes, Minister"? Ako niste, ukratko, radi se o novoizabranom ministru gde mu službenici u ministarstvu izgovarajući ovu rečenicu naizgled podilaze, ali zapravo misle kako je on samo jedan u nizu i kako će mu oni brzo pokazati ko je gazda.

E pa, takva vrsta partizacije je normalna - na čelu ministarstva treba da bude "partijski čovek", njegovi pomoćnici takođe. Međutim, nije normalno da svi službenici budu partijski namesnici, nije normalno da partijski ljudi rukovode javnim preduzećima, kao što nije normalno da ta ista javna preduzeća prave 50% BDP-a. Nije normalno da direktore pozorišta i orkestara postavljaju stranke. Ne mora baš svaki direktor osnovne škole u Srbiji da ima partijsku knjižicu. I tako...

Potpuno je prirodno da političke partije koje su osvojile vlast imaju mogućnost da upravljaju, ali ne tako što će ama baš sve (unosno) u ovoj zemlji raditi samo njihovi članovi - od toga da imaju premijera, pa do čistačice.

Srećko Katić

pre 12 godina

Sada Ivica Dačić priznaje da su privatizacije lopovske a Rasim Ljajić da se posao dobija zahvaljujući političkoj pripadnosti jer su procenili da su građani prozreli aktuelnu vlast i njihove obmane. Lepo je što se greške priznaju ali je potrebno i da krivci odgovaraju.

Bojan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo ovako lud naros, istu pricu su pricali pred predhodne izbore i lagali nas, nista nisu ucinili za narod, pokrali i ono malo sto je ostalo i opet im verujemo i slusamo... Svi se sada slikavaju sa kravama i seljacima, a pola njih nije krave ni sela videlo osim asvalta...sram ih bilo

e

pre 12 godina

Da ,da kažete lopovske privatizacije, a ja vas pitam kakve su plate ministara i javnih preduzeća baš iz vaše stranke? Kao ministru unutrašnjih poslova nije lepo da na sva zvona zvonite "držte lopove". Naravno nije vam palo na pamet da najpre očistite svoje dvorište.

GORKI

pre 12 godina

E svašta možeš da čuješ u ovoj zemlji Srbiji. Imaš pljačkaše i lopove koji rade privatizacije i ministra policije koji neće da preuzme odgovornost za to. Svašta.

Saska

pre 12 godina

Ti si Dacicu prava radnicka majka,samo kako to da te ni jedan sindikat ne podrzava,a kleo si se u njih.Sta sad bi.I oni pobegose od tebe.Pa ni rodjena majka ti vise ne veruje.

Весна Г.

pre 12 godina

Запослили све и сад потписују разноразне споразуме и сад су против тога. Што не каже Динкић и Љајић и сви они, ево сад ћемо да отпустимо све те људе који су на тај начин дошли до посла па нека запосле оне који стварно вреде!

igor

pre 12 godina

Da ajde onda preuzmi odgovornost za sve pre 2000 godine, pa se vidimo za 50 godina kad izadjes iz prdekane, ne brini se i tamo mozes da dobijes viski kroz pakete.

Kobra

pre 12 godina

Kad nemaju odgovor na neka pitanja, oni kažu kriza. Ako je kriza zašto sebi dižu plate, zašto partijski zapošljavaju ljude u javnom sektoru i td.

Bojan

pre 12 godina

Za sve koji imaju vise od milion evrica imovine, ispitati poreklo imovine, pa presek sa prijavljenim i oporezovanim prihodima, pa onda lepo krivicne prijave, nesto za UTAJU poreza, nesto za KRADJU i ZLOUPOTREBU..negde malo naplatiti kazne, a nekome malo oduzimanje imovine!
Pa koliko sudske kazne od 10meseci zatvora za kradju masnih para odvracaju od slicnih dela?
Evo, ja cu prvi da odlezim i 2-3 godinice, al da mi ostane bar delic njihove imovine! Jer kad gospoda izadju, i dalje ce biti GOSPODA-a mi koji smo hleb posteno zaradjivali cemo doveka biti GOLJE!
Samo, ostalo je jos jako malo mesta gde moz se mazne postena lova jbg

DrakčeKV

pre 12 godina

Pošto su bile lopovske zašto to niste sprečili gospodnine Dačiću, bili ste u mogućnosti nego ste to mirno posmatrali i izabrali ovaj trenutak da nam to saopštite takođe ništa ne preduzimajući.

durke2011

pre 12 godina

Gospodine miniustre, ako ste znali da su privatizacije lopovske i pljačkaške što niste ništa preduzeli da pohapsite lopove? To vam je zakonska obaveza, ne možete sada da perete ruke od svega. Da li svojim nečinjenjm kršite zakon i zakletvu koju ste položili prilikom prijema dužnosti ministra?

Percevic

pre 12 godina

Sta ste zapeli za to koferce. Pa on je rekao istinu i pri tome nije sabe abolirao. Ali ko moze da ospori da se iza 5-og oktobra krila kontrarevolucija i povratak u kapitalizam? A u kapitalizmu vazi pravilo: ne pitaj me za prvo milionce!

nidža

pre 12 godina

A Srbijagas, Galenika....?
Svi sad perete ruke a koferče vam nije bilo strano!
Ili što reče voditeljka na b92: "Vi ili niste živeli u istoj državi ili niste proveli godine u istoj vladi (koaliciji)!"

Zagreb

pre 12 godina

Vidim i kod vas Srba ima ovih šta 2012. hazarderski pogađaju da su privatizacije provedene pljačkaški. Pa ovo je za Nobela iz ekonomije, kakvo otkriće, nešto nevjerojatno. Ja sam imao totalno drugačiju percepciju do sada.

Branko

pre 12 godina

Dačić kaže da su privatizacije bile lopovske, Ok slažem se. Ko je trebao da hapsi lopove, pa MUP je po Ustavu zadužen za te stvari. A ko je bio a i sada je ministar MUP-a, pa Ivica Dačić. Ko je ovde lud a ko zbunjen?

cekajuci Che Guevara

pre 12 godina

Ovo je stvarno zalosno.... Citajuci sve ove predizborne propagande... dokle ce ovaj narod da trpi? Zasto se niko normalan ne pojavi u ovoj zemlji da imamo i mi za koga da glasamo? Zar ne postoji ni jedan normalan, posten covek koji bi preuzeo na sebe da pocisti ovo djubre sa nase politicko/"poslovne" scene? Gde je mlada inteligencija? Gde su studenti? Vreme je da stvarno budemo lideri u regionu i da pokazemo kako zavrsavaju lopovi...

JADRANIN

pre 12 godina

Pa da li je ovo moguće.Zamenik predsednika vlade i minstar policije Dačić hladno kaže da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske.Mi to svi već znamo i bez njega pošto je oko pola miliona ljudi ostalo bez posla i egzistencije.Postavlja se jedno logičko pitanje: Kome je ovakva izjava upućena.Tomi Nikoliću i ostaloj opoziciji ne može biti jer nije ni učestvovao u njima.Ostaje samo jedna moguća adresa a ona je Boris Tadić sa svojim posilnim Mirkom Cvetkovićem i njgovom vladom.Postavlja se i drugo pitanje:Zašto ministar policije nije preduzeo potrebne mere iz svoje nadležnosti da istraži a da zatim sud procesuira vinovnike te pljačkaške i lopovske privatizacije.Nije hteo jer bi time ugrozio i svoju fotelju i fotelje ostalih mu koalicionih partnera.Bolje je sada bacati narodu prašinu u oči i žaliti nad njegovom sudbinom.Jedno je sigurno, a to je da nam sledi veoma oštra i prljava kampanja isključivo među dosadašnjim koalicionim partnerima , nosiocima vlasti.dačić je otvorio pandorinu kutije i prljav da sada prećutkivan prljavi veš i truli kompromisi počeli su da izlaze na površinu. Do šestog maja,kada su izbori naslušaćemo se mi još mnogo mnogo kojejakvih optužbi jednih ma druge prvenstveno dosadašnjih partnera u vladi.Tadiću očigledno odgovara manji broj birača pošto je izbore zakazao na dan jedne od najvećih slava u Srbiji.

Knight XV

pre 12 godina

Ponovicu i ponavljacu ako treba svakog dana, a to je:

- Vlastodrsci DS, SPS, G-17 ili ti URS, a i oni koji su bili na vlast DSS, SRS i SNS moraju biti kažnjeni na izborima. Moraju da izgube vlast i privilegije da odgovaraju za sve što su uradili ovom narodu i ovoj državi. To je istorijska nužnost. To mora da se desi. Ako se to ne desi, onda srpsko društvo još nije zrelo. Onda nas čekaju još mnogo veće nevolje. U odbranu demokratije, slobode, republike i građanskih prava moraju da ustanu svi građani.
Ovom društvu je potrebna katarza. Neko mora da odgovara za zločin u ekonomiji, za nevidjenu pljacku koja je nacinjena građanima Srbije.

Небојша

pre 12 godina

Министар полиције каже да су приватизације биле лоповске. Еј, министар полиције. Зашто онда твоје министарство није ништа урадило по том питању ?!???! Или то спада у делокруг рада, рецимо, министарства здравља,

Maree

pre 12 godina

Cuti i ti dacicu i svi ostali, samo smarate bre vise. Svima nam je jasno da ste svi lopovi i da zasluzujete dozivotne robije. Ali svi do jednog! Nema postenih politicara, to ako vam nije jasno, onda vam mozak nije dovoljno razvijen ni za najjednostavnije radnje. Napravili ste od drzave privatno preduzece i cedite sve sto mozete na stetu naroda i samo naroda. Samo jos malo, samo jedna osoba je dovoljna da poludi i da kaze e necu vise... Samo jos malo, samo se vi zezajte...

STRAHINJA

pre 12 godina

Nije li i Srpska Radikalna stranka glasala protiv tog zakona ? Opet drug dacic iskrivljuje istinu.
Sta se desilo u Dunav Osiguranju - nije na kolenima, vec u blatu.
Sta je sa Galenikom - treba li podsecati ?
Sta je sa Srbija sumama - kratkog smo pamcenja...

Sad on kao pere ruke od svega... Momce u ekipi si sa ovima sto su danas u sedlu, tako da, spremaj se, 06.05.2012. je blizu...

Bye, Bye...

Bojan

pre 12 godina

Dacic je dio vlasti koja je opljackala i opustosila Srbiju. Mozda on licno nije ucestvovao u kradjama u vezi sa privatizacijama, ali jeste u svemu ostalome sto je ova gadna vlast radila. Kako kaze ona izreka, kada brod tone, prvo pacovi skacu u vodu. Dacicu, sada je kasno za pranje. Odradili ste svoje!

Petar Avdić

pre 12 godina

Ukoliko želiš da se ogradiš od loših privatizacija, reši Nelt koji je sa Ninijem opljačkao Srbolek u prisustvu policije !

Dejan

pre 12 godina

To sto ste rekli znaju i vrapci na grani. Pocev od "patriotskih" privatizacija do onih svima dobro znanih reci a gde sam tu ja a koji je moj deo??
Sram vas bilo!!!!

Sloba

pre 12 godina

Naravno da smo razocarani sadasnjom vlascu! Naravno da je bilo lopovluka u privatizacijama. Ali nije "naravno" da gospodin Dacic zaboravi onaj NEVIDJENI lopovluk njegove stranke i "bratskog JUL-a" izmedju 1990. i 2000. koji je kompletno upropastio zemlju.

Milica

pre 12 godina

Privatizacije bile lopovske? Stvarno? Ma šta mi reče... A ti si radio svoj posao? E Dačiću, Dačiću.. pokrij se ušima i ne izlazi više u javnost, molim te ccc

dušan.

pre 12 godina

ljudi, pa za koga ćemo glasati? ako se žuti opet dokopaju vlasti, ako im opet damo kormilo, i treba da potonemo! dosta je izbledela linija koja razdvaja ds i sns,nema više paljbe izmedju njih )... mi ovde mlatimo praznu slamu svakog dana, plašimo ih plusevima i minusima. ko će nešto konkretno da uradi? pitam se, da li da stavim ovu moju ruku ispod dupeta i da mi utrni i zaokružim naprednjake , ili da ostanem po strani i gledam ove žute kanibale kako kidaju poslednje delove srpskog naroda!? "gde ako ne ovde?! kada ako ne sada!? ko će ako nećeš ti?! 12 godina je i previše...

perica

pre 12 godina

dacic ce reci sta god ce narodu da se dopadne, umesto da usmerava narod u dugorocno dobrom pravcu. takvi su nas vec skupo kostali i to opet prolazi.

radnik

pre 12 godina

Dacic je u pravu, sve je krenulo od plackaske privatizacije gradjana i drzave Srbije, i da za to niko ne odgovara...??? Ne verujem da bi on bio bolji, ali je rekao sustinu problema...

Milutin

pre 12 godina

Zanimljivo je da posle toliko godina u vlasti ne vide svoje greške i odgovornost. Za mene je njihova greška što su i ove 4 godine samo gledali takvu privatizaciju. A još ako su znali da je pljačkaška , zašto nisu reagovali,promenili zakon? Sad im trebaju poeni za izbore pa pričaju što bi narod voleo da čuje. A odgovornosti nigde? Ankete ne lažu samo u jednom-narod hoće novu vlast koja može i hoće da pokrene Srbiju, i to će se videti 6.maja.

smile

pre 12 godina

Samo lopovska vlast (u kojoj je i Dacic prisutan decenijama) moze na ovakav kriminalan nacin da sprovede privatizaciju, osim ako postupak privatizacije nije spontana narodna festa.

hm

pre 12 godina

Pa sta si radio onda do sada? Zasto si dobijao platu? Da bi u poslednjem mesecu mandata obelodanio epohalno otkrice. Sta si preduzeo, hoce li neko biti uhapsen ili je ovo samo predizborna demagogija?

Zocky - G

pre 12 godina

Populisticke izjave u vreme predizborne kampanje! Gde su konsekvence?
Zar bas niko nije (konkretno) kriv?
Ali kako je sinoc demagogoga iz nazadnjacke partije "opleo" u "Upitniku" na
RTSu,Bogami mogao bi i nesto konkretno da uradi!

marko

pre 12 godina

Odgovornost se ne preuzima. Odgovornost se ima vec samim saznanjem o necemu, a kamoli ucescem u tome. Predizborno pljuvanje sa prebacivanjem odgovornosti je ovde, izgleda, postalo uobicajena stvar.

Ženevljanin

pre 12 godina

Pa dobro, vi što napadate Dačića, mislite da privatizacije nisu bile lopovske? To je glavno u ovoj vesti (vidi naslov). Sporedno je da da li je on to rekao zbog izbora (jeste), da li mogao kao ministar policije nešto ranije da preduzme (mogao je), da li je prvi ministar za privatizaciju bio socijalista (kažu da jeste), da li je to lepo prema kolegama u vlasti čiji je i on deo (nije, lopovi treba da budu solidarni:-))... Nije, dakle, Dačić beo kao sneg, ali je (ponavljam) bitno šta je sada rekao, o tome je vest, a ne o tome da li je on u životu poštovao svih deset božjih zapovesti. Kao ateista, nije ni morao. Bravo Dačiću!

Miloslav

pre 12 godina

Hapsi Dacicu. Akko neces Ti hoce Jorgovanka. Kad je rec o privatizacijama krenite od Agencije za istu. Dali treba i imena da vam se napisu?

Sekuntela

pre 12 godina

Da, da, obecanja iz 2008., a gde je Dinkic da prica o tome, a sada se bavi partokratijom, ma nije nikakav problem, samo neka otpusti sve svoje i personalno se povuce iz politike. Pri tome nam Ljajic sada prica o nekoj socijalnoj pravdi, i to bas i tek sada, isto kao sto i DS tek sada ima plan, kao da su nova stranka koja tek sada ulazi u politicke vode.
Cekamo 6. maj i reformsku promenu vlade, pa tada cemo znato sta je sa privatizacijama bilo, i ko se od toga najvise osladio. Od maja nam dolazi najjaci tim, najvise ekonomista, i mozemo ocekivati i obelodanjivanje privatizacionih mutikasa, a ocekujemo i pomesanje sa ove cetvorogodisnje mrtve tacke.

Ana81

pre 12 godina

Privatizacije,stecaji...u tom kolu je igrala korupcija.Stecajni predmeti su zavrsili zapecaceni u fiokama,jer su stecajni upravnici u dilu sa korumpiranim sudstvom,napunili svoje dzepove i podmitili tamo gde treba,a radnike pretvorili u tehnoloske viskove,bez prava na penziju!Vlast bi trebala da odgovara za ovakav sraman cin.

brana

pre 12 godina

Narode, policija ne moze da hapsi nikoga ko radi nesto po zakonu i "pozitivnim" propisima.

Cesto se cesto cuju sumnje da su neke privatizacje lopovske,ali je odgovor "nadleznih" da je sve bilo po tada vazecem zakonu.
Stos je samo doneti "ODGOVARAJUCI" zakon i ozakoniti neupustanje i ispitivanje porekla para koje treba oprati.

Posto zakone donosi narod u skupstini koja je zakonodavno telo i pretstavnik narodne volje onda je tako kako je, sto bi narodna poslovica rekla: SVRSENOM POSLU MANE NEMA.

dzek

pre 12 godina

Dacic je upropastio SPS, nekad se znalo sta su i kakvi su, gresili su, ali se nisu odricali zacrtanog pravca, sto je u neku ruku bilo dobro. Danas su cas sa demokratama, cas ih nazivaju lopovima zbog privatizacija- zbunjuju i ono malo preostalog clanstva. Lepo bilo 4 godine vlasti, je li?! Dosao kraj tome i to nekako brze nego sto ste se nadali...

Bojan Janković

pre 12 godina

Upisao sam se u biracki spisak i glasacu prvi put (28 godina, dijaspora), samo kako likovi poput Nikolica i Dacica ne bi zajahali. Stalo mi je do Srbije. Nisam za samounistenje.

Percevic

pre 12 godina

Sta ste zapeli za to koferce. Pa on je rekao istinu i pri tome nije sabe abolirao. Ali ko moze da ospori da se iza 5-og oktobra krila kontrarevolucija i povratak u kapitalizam? A u kapitalizmu vazi pravilo: ne pitaj me za prvo milionce!

Ceca65

pre 12 godina

Naslusali smo se svih ovih iz vladajuce koalicije. Davali su razna obecanja, ali im je bilo najvaznije, da sa vlasti odu, prepoznatljivo bogatiji!

banopoljac

pre 12 godina

privatizacije bile lopovske-ali vi ste na vlasti dok ste sve privatizovali a kojim slučajem ti si ministar policije znači da si i ti učestvovao u tim lopovskim radnjama jer ste im dozvolili.Još niko nije kažnjen a opstankom ove vlade neće ni biti

maraton

pre 12 godina

Na delu je jeftina Dačićeva demagogija, svojstvena stranci kojoj pripada. Svi mi znamo ko je privatizaciju sproveo i da je tako sprovedena privatizacija svojevrsna veleizdaja svoje države. A zna to i Dačić, ali je sa tom strankom ušao u koaliciju da bi sa njom vršio vlast i uživao plodove te privatizacije. I dalje stoji čvrsto na stavu da sa tom strankom, kao svojim najboljim partnerom, vrši vlast. Svojevremene Dačićeve izjave o pristupanju takvoj koaliciju pokazuju da je SPS u tu koaliciju ušao iz interesa rukovodeće manjine u SPS-u, a ne iz političkih ubeđenja i bliskosti programa, po principui "ko da više". Verbalno izjašnjavanje protiv takve privatizacije ne znači ništa u poređenju sa činjenicom da je SPS sa tom strankom na takav način ušao u koaliciju, jer dela govore a ne reči. Što bi narod rekao: "S kim si, takav si".

valjevac

pre 12 godina

e moj Dacicu......,pa ti zaboravljas aferu "koferce",zaboravljas ko je stvorio Beka,ko je u poslednje cetri godine ministar policije?Da mi je samo da budem na vlasti nedelju dana......Vreme je da narod kaze svoje,ali ste gospodo mislili da ce se ponoviti 5.oktobar?Nece.....Bice 6.maj i sve cemo vas razjuriti i kazniti sta ste uradili ovom narodu i drzavi.

Siniša

pre 12 godina

E' moj Dačiću, ovo su pričice za malu decu. Ti si podržavao Vladu Koštunice kada je bilo najviše malverzacija u privatizaciji i preuzimanju akcija, ali to pokušavaš da sakriješ, prećutiš - samo kad ne bi bilo nas koji sve to znamo-pamtimo možda bi ti i prošlo, ovako neće...na tvoje oči se odigravala pljačka i ti si ćutao - Zbog čega ili za koliko si ćutao-žmurio? Mogao si Koštunicu da uceniš i tražiš da se zakon promeni ili ga više nećeš podržavati...ali, ti si ćutao, a ćutao si zato što su tvoji ljudi(tajkuni i kriminalci koje je napravio SPS i JUL )učestvovali u privatizacijama. Prema tome, tužna je ova tvoja pričica, pokušavate svi vi da se operete, ali lice vam je sve prljavije...narod sve zna, ali na žalost stalno naseda, brzo sve zaboravlja...zato je i stradao...Npr. ako narod ponovo nasedne na laži Dinkića, onda i treba da gladuju, neka žive kao slepci kad su budale, glupi...Mene kada neko jednom prevari drugu priliku neće dobiti sigurno.

Roki 2

pre 12 godina

Dacic se skolovao za politicara, a postao politikant (prodavac magle), stvarno mi nije jasno ko ovog coveka smatra da ozbiljnog politicara, ovo je komedija od coveka.

crni domino

pre 12 godina

E posteni koferce Dacicu, sada na kraju mandata pricas o lopovlucima u privatizaciji. Jel` bese tvoj resor policija i istrazne radnje? Sto toga nije bilo pitam te? Tebe treba hapsiti.
Osecas da ti se izmice stolica pa `oces da navuces birace. Bolje bi bilo da cutis, jer tek treba da se primeni lustracija.

Jovan

pre 12 godina

Dačić: Privatizacije bile lopovske

Svaka cast, ala imas oko! A i brz si. Nije proslo ni deset godina a ti opazio. Ja nikad ne bih primetio!

moj glasacki listic ce biti nevazeci

pre 12 godina

Pa da,evo,odgovornost i krivicu cu prihvatiti ja!?

Ja sam bio u vlasti,ja sam odlucivao o privatizaciji i o svemu drugom.
Taman posla da neko odgovornost zatrazi od vas Dacicu,od Tadica,Dinkica,Petrovica,Djilasa,Djelica,Dulica i ostale kamarile!

Kod vas politicara,trenutno je najaktuelnija ona stara,DRZ` TE LOPOVA,a lopovi sve promukli od vikanja!

Jao,jao,da je ovom narodu pameti kako nije,pa da vas sve precrtamo za vjek vjekova,sve koliko vas ima!

Ali,imate i imacete srece,dok je god ovakvog naroda :(

bezimena

pre 12 godina

(Siniša, 2. april 2012 23:25)

Potpuno ste u pravu!

Ppovrh svega, na pitanje o korupciji dotični ministar POLICIJE odgovara 'ladno da je on nadležan "samo za kriminal" (!?) a korupciju rešava pravosudje (!?)....znači da korupciju NE smatra kriminalom, iako je to najopasniji vid kriminala u svakoj državi. Možda bi zapravo najveštije lopine u vlasti trebalo proglasiti ekonomskim "ekspertima" i odlikovati ih....

Preddy Baer

pre 12 godina

Dacicu a iz koje stranke su dosli Mirko Marjanovic,Beko, Draga Tomic, Bozha iz Arandjelovca, Comtrade, Bambiland, Mrkonjiceve gradjevinske firme, Radoman Bozhovic....?

Mislite Dacicu da je narod kratkopametan ili glup?

Perkunic

pre 12 godina

Promene posle 5.oktobra su nas dovele u ovu bezizlaznu situaciju,u ovu mat poziciju na svim poljima,porazili su nas svi uspesi demokrata od tada do danas,unistili su nam zivote i drzavu,ali nas nisu oslepili...vidimo sta ne valja,gde ne stima.Vidimo dokle smo stigli,vidimo kraj puta koji ne vodi nikuda,ne samo u EU,vidimo propast sopstvenog identiteta,integriteta i ljudskog dostojanstva.Vidimo,kako je isplivao demokratski nemoral,sjedinjen i upakovan u socijalisticki omot,davno poznat onima koji su se tako osecali i pre dvadeset godina!

Krstic

pre 12 godina

Posle 5 oktobra trebalo je smeniti kompletnu policiju,a pogotovu rukovodeci kadar.Mi to nismo mogli uraditi,jer nismo imali ni dovoljno ljudi da to uradimo,a kadrova jos manje,cak glavni u policiji ostane na rukovodecem mestu,a to je Radomr Markovic,a ostale da ne pominjem.Ko je ubio Djindjica,nego policija,koja je trebala biti smenjena,a to su Legija i njegovi obilato iskoristili i okrvarili ruke.Svi socijalisti, zahvaljujeci tome ostali su netaknuti i iz prikrajka cekali sansu,dobili je i uspeli da operu ruke,koliko toliko.

uxi

pre 12 godina

U prevodu: za pljačku su krivi naši koalicioni partneri u Vladi Srbije, pre svega Boris Tadić i DS. Pa ne može tako Dačiću! Ako je bilo pljačke, ti si bio ministar policije ali i potpredsednik Vlade koja postavlja glavne ljude u Agenciju za privatizaciju.

kox

pre 12 godina

Postadoše Dačić i Ljajić najveći opozicionari u Srbiji. Ministar policije koji zna za pljačke ali ne reaguje, i ministar rada za čijeg mandata je pola miliona ljudi ostalo bez posla, za čijeg mandata se nije poštovao OKU a prava radnika su nula! E pa ne može to tako! Ima da odgovarate pred narodom 6 Maja a posle izbora i pred sudovima.

UZAS

pre 12 godina

On ne zeli da preuzme odgovornost ????????????
Ovo je izjava coveka ciji je posao da potrpa sve te lopove iza brave .
Dragi moj gospodine , ako niste odradili svoj posao tj sprecili lopovluke , onda ste saucesnik .

Jah

pre 12 godina

A ti si u to vreme bio sta?Znaci i ti si ucestvovao sa ovima koje pljujes. Dal ce proci ikad ove prviaprilske sale u ovoj jadnoj zemlji?

Deni end hick suitcase

pre 12 godina

Verujem Vam da niste ucestovali,jer ste vec imali debele kofere iz prve decenije Nase crne destrukcije ali ste nastavili sa sramnom DS(koja je izdala Nas koji su verovali samo u nju radi dr.Djindjica)da im povecavate obime kofera na druge nacine i dok imate vashu poziciju kao i opoziciju samo Vam preterana ishrana moze stetiti jer drugoga faktora u ovoj jadnoj drzavi nema da bi bilo sta rezultiralo i Mozemo samo da slusamo nebuloze o "postenima" Nasim "spasiteljima" na svake 4 godine.

Milan Krstić

pre 12 godina

Držali ste policiju,mogli ste da prikupite dokaze i strpate sve u zatvor...a niste...zašto nam sad pričate ono što znamo...mi ne znamo kada će takvi da odgovaraju...

rax

pre 12 godina

boze spasi srbiju od ovog olosa. da nije bilo verice barac nikada javnost ne bi saznala za kriminal u ovoj drzavi.
kad se ne boje naroda, kako se boga ne boje, a svi redom kao "vernici"! koliko covek moze biti bez morala, zarad svog bogatstva, ali tragedija je jos veca nego do sada, jer ni opozicija nista bolja nije. prije 4 godine smo se nadali, sada smo i nadu izgubili. tuzno, jako tuzno.

Žane Šariba MrGood

pre 12 godina

Postoji jedna stara izreka.
"Onaj ko čuva stražu lopovu i sam je lopov."
Kao ministar policije valjda bolje to zna dotični od mene.
Zašto o tim lopovskim privatizacjama nije govorio dok su te iste trajale nego se udobno baškario u vlasti?
Sad je našao da kaže ono što svi znamo. Kada više nema šta da se proda.
E Srbijo, šta si dočekala.

Kraljevčanin

pre 12 godina

Ljudi moji,pa zar o ovakvima treba više komentarisati.Narode,narode koga više podržavaš i glasaš,a posle po ulici ostvaruješ svoja prava i gladni i žedni i goli i bosi i na kraju moguće i isprebijani.Ovaj sada otkrio rupu na saksiji,a mi ništa nismo znali.

Caki

pre 12 godina

Zar smo 5.oktobra zeleli ovakav rasplet situacije? Naravno, vecina nas nije!Narod,koji je tada zeleo promene,nije zeleo da bude pokraden i prevaren.Nije zeleo da vlast amnestira socijaliste,nije zeleo opet isti rezim,protiv koga se i borio.Narod je ponovo spreman da ponovi taj isti oktobar,malo pametnije i sa iskrenijim politickim opcijama.Ne treba nama,ovakva demokratija!

Ženevljanin

pre 12 godina

Pa dobro, vi što napadate Dačića, mislite da privatizacije nisu bile lopovske? To je glavno u ovoj vesti (vidi naslov). Sporedno je da da li je on to rekao zbog izbora (jeste), da li mogao kao ministar policije nešto ranije da preduzme (mogao je), da li je prvi ministar za privatizaciju bio socijalista (kažu da jeste), da li je to lepo prema kolegama u vlasti čiji je i on deo (nije, lopovi treba da budu solidarni:-))... Nije, dakle, Dačić beo kao sneg, ali je (ponavljam) bitno šta je sada rekao, o tome je vest, a ne o tome da li je on u životu poštovao svih deset božjih zapovesti. Kao ateista, nije ni morao. Bravo Dačiću!

Sekuntela

pre 12 godina

Da, da, obecanja iz 2008., a gde je Dinkic da prica o tome, a sada se bavi partokratijom, ma nije nikakav problem, samo neka otpusti sve svoje i personalno se povuce iz politike. Pri tome nam Ljajic sada prica o nekoj socijalnoj pravdi, i to bas i tek sada, isto kao sto i DS tek sada ima plan, kao da su nova stranka koja tek sada ulazi u politicke vode.
Cekamo 6. maj i reformsku promenu vlade, pa tada cemo znato sta je sa privatizacijama bilo, i ko se od toga najvise osladio. Od maja nam dolazi najjaci tim, najvise ekonomista, i mozemo ocekivati i obelodanjivanje privatizacionih mutikasa, a ocekujemo i pomesanje sa ove cetvorogodisnje mrtve tacke.

Sekuntela

pre 12 godina

A ko je lopov??? Pa to bas i necemo saznati, opet ce biti podmiceni oni koji bi otkrili ko je lopov.
A sto se tice Dacica licno, opet slusamo hvalospeve, pa jos i samo kada bi nam zapevao.

delta

pre 12 godina

Hahahaha da nema izbora i dalje bi ćutali o privatizacijama a sada pošto ste videli da vam tlo (vlast) izmiče pod nogama odlučili ste da progovorite na tu temu.

miloš

pre 12 godina

Reče ministar policije, dinkić isto nije odgovoran on je za departizaciju, velja isto nije odgovoran za šarančića i jocića on ih je samo postavio, nije ni tadić odgovoran za ove njegove oni vladaju samo poslednjih 10 godina, toma za svoje poštenjačine nije odgovoran, čeda je evropejac pa nije ni on odgovoran...zaboravi poštenog koštunicu...a za šta ste odgovorni bagro lopovska??? Veći ste kriminalci od zemunaca, oni su počistili 50 ak ljudi , a vi ste počistili celu državu...

penzioner

pre 12 godina

Pitam se dokle će političari da konstatuju stanje u zemlji, pa to i mi sami znamo.Vaš uloga je da ispravljate greške,prosto rečeno, Dačiću zašto nisi hapsio sve koji su lopovski privatizovali, pa ti nisi bio kafe kuvaica u policiji, ti si ministar.Svim vama je sada neko drugi odgovoran.Teško nama, idu izbori a mi nemamo izbora.Pozicija se pokazala nesposobnom i korumpiranom a opozicija tek bi da se dokaže u pljačkanju....

ivann

pre 12 godina

Ljudi pa jel vama jasno da ce svi oni da idu u zatvor!

Samo naravno nisu ludi da hapse sami sebe. Jedva cekam 6. maj.

Sto cu da se smejem!

Miloslav

pre 12 godina

Hapsi Dacicu. Akko neces Ti hoce Jorgovanka. Kad je rec o privatizacijama krenite od Agencije za istu. Dali treba i imena da vam se napisu?

Knight XV

pre 12 godina

Ponovicu i ponavljacu ako treba svakog dana, a to je:

- Vlastodrsci DS, SPS, G-17 ili ti URS, a i oni koji su bili na vlast DSS, SRS i SNS moraju biti kažnjeni na izborima. Moraju da izgube vlast i privilegije da odgovaraju za sve što su uradili ovom narodu i ovoj državi. To je istorijska nužnost. To mora da se desi. Ako se to ne desi, onda srpsko društvo još nije zrelo. Onda nas čekaju još mnogo veće nevolje. U odbranu demokratije, slobode, republike i građanskih prava moraju da ustanu svi građani.
Ovom društvu je potrebna katarza. Neko mora da odgovara za zločin u ekonomiji, za nevidjenu pljacku koja je nacinjena građanima Srbije.

dimitrije

pre 12 godina

globalna ekonomska kriza učinila svoje pokupovali firme za male pare upropastili privredu i krivce traže negde tamo a krivci su lično svi oni koji vladaju ovom državom

Hogar

pre 12 godina

...pa dobro ali ko je sada u zatvoru zbog toga što mnoga deca danas plaču gladna jer je tata ili mama ostao bez posla zbog ovih privatizacija?...zbog nedostatka te informacije ipak ću glasati za neku drugu opciju,ali "hvala" na informaciji da su privatizacije bile neregularne...

Nislija

pre 12 godina

Sva sreca pa niste bili ministar policije i zamenik premijera i niste mogli da reagujete na te lopovske privatizacije. Samo mali podsetnik za sve: Nas premijer je jedno vreme bio direktor agencije za privatizaciju!

Robert

pre 12 godina

i sto niste reagovali? Ahh lopovluk nije u Vasoj nadleznosti.. a nee oped greska, vi niste bili na vlasti onda i u mogucnosti da sprecite to :( Steta
Pa koga onda da krivimo?

Bojan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo ovako lud naros, istu pricu su pricali pred predhodne izbore i lagali nas, nista nisu ucinili za narod, pokrali i ono malo sto je ostalo i opet im verujemo i slusamo... Svi se sada slikavaju sa kravama i seljacima, a pola njih nije krave ni sela videlo osim asvalta...sram ih bilo

Srećko Katić

pre 12 godina

Sada Ivica Dačić priznaje da su privatizacije lopovske a Rasim Ljajić da se posao dobija zahvaljujući političkoj pripadnosti jer su procenili da su građani prozreli aktuelnu vlast i njihove obmane. Lepo je što se greške priznaju ali je potrebno i da krivci odgovaraju.

Užasnut građanin

pre 12 godina

Kako je ružno pljuvati po sopstvenoj vladi u kojoj sediš.Pre svega od gospodina Dačića.Gospodin Ljajić je mnogo pristojniji i problem sagledava SAMOKRITIČKI i u tome je njegova vrednost kao čoveka, za razliku od Dačića,koji kao da ove 4 godine nije bio u Vlasti, pa se ograđuje od svega.

Delfin

pre 12 godina

Nikolić ima pravo, zaista se pozicija ponaša kao da veze nema sa posledicama sopstvene vladavine. Svi se sada distanciraju od neuspeha.

Mlađana

pre 12 godina

Zašto Dačić tek sada progovara o kriminalnim radnjama vezanim za privatizaciju? Ako ima takva saznanja, zašto ništa nije činio povodom toga?

brana

pre 12 godina

Narode, policija ne moze da hapsi nikoga ko radi nesto po zakonu i "pozitivnim" propisima.

Cesto se cesto cuju sumnje da su neke privatizacje lopovske,ali je odgovor "nadleznih" da je sve bilo po tada vazecem zakonu.
Stos je samo doneti "ODGOVARAJUCI" zakon i ozakoniti neupustanje i ispitivanje porekla para koje treba oprati.

Posto zakone donosi narod u skupstini koja je zakonodavno telo i pretstavnik narodne volje onda je tako kako je, sto bi narodna poslovica rekla: SVRSENOM POSLU MANE NEMA.

dušan.

pre 12 godina

ljudi, pa za koga ćemo glasati? ako se žuti opet dokopaju vlasti, ako im opet damo kormilo, i treba da potonemo! dosta je izbledela linija koja razdvaja ds i sns,nema više paljbe izmedju njih )... mi ovde mlatimo praznu slamu svakog dana, plašimo ih plusevima i minusima. ko će nešto konkretno da uradi? pitam se, da li da stavim ovu moju ruku ispod dupeta i da mi utrni i zaokružim naprednjake , ili da ostanem po strani i gledam ove žute kanibale kako kidaju poslednje delove srpskog naroda!? "gde ako ne ovde?! kada ako ne sada!? ko će ako nećeš ti?! 12 godina je i previše...

radnik

pre 12 godina

Dacic je u pravu, sve je krenulo od plackaske privatizacije gradjana i drzave Srbije, i da za to niko ne odgovara...??? Ne verujem da bi on bio bolji, ali je rekao sustinu problema...

igor

pre 12 godina

Da ajde onda preuzmi odgovornost za sve pre 2000 godine, pa se vidimo za 50 godina kad izadjes iz prdekane, ne brini se i tamo mozes da dobijes viski kroz pakete.

Saska

pre 12 godina

Ti si Dacicu prava radnicka majka,samo kako to da te ni jedan sindikat ne podrzava,a kleo si se u njih.Sta sad bi.I oni pobegose od tebe.Pa ni rodjena majka ti vise ne veruje.

e

pre 12 godina

Da ,da kažete lopovske privatizacije, a ja vas pitam kakve su plate ministara i javnih preduzeća baš iz vaše stranke? Kao ministru unutrašnjih poslova nije lepo da na sva zvona zvonite "držte lopove". Naravno nije vam palo na pamet da najpre očistite svoje dvorište.

durke2011

pre 12 godina

Gospodine miniustre, ako ste znali da su privatizacije lopovske i pljačkaške što niste ništa preduzeli da pohapsite lopove? To vam je zakonska obaveza, ne možete sada da perete ruke od svega. Da li svojim nečinjenjm kršite zakon i zakletvu koju ste položili prilikom prijema dužnosti ministra?

Milutin

pre 12 godina

Zanimljivo je da posle toliko godina u vlasti ne vide svoje greške i odgovornost. Za mene je njihova greška što su i ove 4 godine samo gledali takvu privatizaciju. A još ako su znali da je pljačkaška , zašto nisu reagovali,promenili zakon? Sad im trebaju poeni za izbore pa pričaju što bi narod voleo da čuje. A odgovornosti nigde? Ankete ne lažu samo u jednom-narod hoće novu vlast koja može i hoće da pokrene Srbiju, i to će se videti 6.maja.

dzek

pre 12 godina

Dacic je upropastio SPS, nekad se znalo sta su i kakvi su, gresili su, ali se nisu odricali zacrtanog pravca, sto je u neku ruku bilo dobro. Danas su cas sa demokratama, cas ih nazivaju lopovima zbog privatizacija- zbunjuju i ono malo preostalog clanstva. Lepo bilo 4 godine vlasti, je li?! Dosao kraj tome i to nekako brze nego sto ste se nadali...

Borro

pre 12 godina

Ministar policije ovo izjavljuje.Tadic vidi neke zvezdice.Dinkic za departizaciju.Ceda savetuje seljake.Radikali oprali zube.Voleo bih da se sve mirno zavrsi...

MUKNAVI

pre 12 godina

Ove kurte,murte,su bas dotrajale..do daske i od njih nit je bilo,niti ce biti koristi.Posle 6-og maja ganjat ce se oko kabineta,pozicija i ajd izbori ponovo,a oni opet na spisku jer Srbija je bas u vremenu kada budala govori,pametan cuti,a fukonja se bogati..cit;IA

5. oktobar nije bio dovoljan

pre 12 godina

Tuzno je sto narod zna za sve ovo i jos mnogo toga, ali samo slezemo ramenima i kuckamo ovde, to njima svima naravno odgovara.

Miloš

pre 12 godina

Dragi naši političari, jeste li gledali sjajnu britansku satiru "Yes, Minister"? Ako niste, ukratko, radi se o novoizabranom ministru gde mu službenici u ministarstvu izgovarajući ovu rečenicu naizgled podilaze, ali zapravo misle kako je on samo jedan u nizu i kako će mu oni brzo pokazati ko je gazda.

E pa, takva vrsta partizacije je normalna - na čelu ministarstva treba da bude "partijski čovek", njegovi pomoćnici takođe. Međutim, nije normalno da svi službenici budu partijski namesnici, nije normalno da partijski ljudi rukovode javnim preduzećima, kao što nije normalno da ta ista javna preduzeća prave 50% BDP-a. Nije normalno da direktore pozorišta i orkestara postavljaju stranke. Ne mora baš svaki direktor osnovne škole u Srbiji da ima partijsku knjižicu. I tako...

Potpuno je prirodno da političke partije koje su osvojile vlast imaju mogućnost da upravljaju, ali ne tako što će ama baš sve (unosno) u ovoj zemlji raditi samo njihovi članovi - od toga da imaju premijera, pa do čistačice.

Cica Maca

pre 12 godina

Ne želi da preuzme odgovornost ali mu nije smetala koalicija sa idejnim tvorcima pljački putem privatizacije. Ivica se opet nada prelasku cenzusa i ucenjivanju stranke koja osvoji najveći broj glasova.

PAMETAN GENIJE

pre 12 godina

Kada ministar policije izjavi ovako nesto a bio je u vlasti sa DSS pa i sa DS znaci da ovoj zemlji nema spasa!Moze da pobedi ko god hoce nama bolje biti nece jer niko ne pravi rez a karcinom lopovluka nam je u metastazi i bas bih voleo da dozivim pobedu SNS da vidim hoce li oni smeti ispitati odmah prvo Kostunicu,Dacica,Tadica,Palmu,Velju i Mrkonjica za pocetak i zatvoriti iste sa tajkunima kojima bi oduzeo sve i otvorio fabrike!Narodu ko to uradi bice vecno na vlasti al takav se ovde vlasti docepati nece jer je fukara uzela svoje!Nama ce Grcki scenario biti kao decija igra kada dodje do novog 5 oktobra ne daj Boze krvi i uzalud glava posteni ljudi...

Informator

pre 12 godina

Ma svašta nam ispriča gospodin ministar iz MUP-a u toj emisiji.Gde li je on bio ove četiri godine??? U zimskom snu možda. Čuj "pljačkaške privatizacije".A on ČETIRI godine ministar policije,i sad se setio da talasa kad idu izbori.Kao "ograđuje se od toga".Od čega se ograđuje?Od samog sebe. Pa on pljuje po toj vlasti u kojoj je i sam.Sramota!!!Koga misli da prevari s tim? Ne može ništa više glasova da skupi,osim onoga što ima,a i to mu je mnogo.

STANKOM DRZAVA

pre 12 godina

Po cijem naredbom se krije krivicna prijava u stanici policije za prevaru u slucaju Filmski Grad,i zasto Zika Mustikla nije pozvan da svedoci gde su nestale pare od stanova 6 zgrada.Sad je prilika da se javno objavi koliki je vas udeo u prikrivanju ove prevare.Ne zaboravite da je jos uvek oko 3 000 ljudi bez placenih stanova a Mustikla ni ukor nije dobio u cemu je stos.Koliko su istinite glasine da se delom tih para kupila sloboda za porodicu Mihalovic i Mustiklinu dinastiju?Ko je vrsio pritisak na Specijalno tuzilastvo da se predmet zakopa u neku fioku.Toliko toga bih vas pitao i onako sam na ulici al sacekacu Djurdjevdan pa cu ja vama poslati odgovor preko glasacke kutije.

Sloba

pre 12 godina

Naravno da smo razocarani sadasnjom vlascu! Naravno da je bilo lopovluka u privatizacijama. Ali nije "naravno" da gospodin Dacic zaboravi onaj NEVIDJENI lopovluk njegove stranke i "bratskog JUL-a" izmedju 1990. i 2000. koji je kompletno upropastio zemlju.

Petar Avdić

pre 12 godina

Ukoliko želiš da se ogradiš od loših privatizacija, reši Nelt koji je sa Ninijem opljačkao Srbolek u prisustvu policije !

Небојша

pre 12 godina

Министар полиције каже да су приватизације биле лоповске. Еј, министар полиције. Зашто онда твоје министарство није ништа урадило по том питању ?!???! Или то спада у делокруг рада, рецимо, министарства здравља,

smile

pre 12 godina

Samo lopovska vlast (u kojoj je i Dacic prisutan decenijama) moze na ovakav kriminalan nacin da sprovede privatizaciju, osim ako postupak privatizacije nije spontana narodna festa.

nidža

pre 12 godina

A Srbijagas, Galenika....?
Svi sad perete ruke a koferče vam nije bilo strano!
Ili što reče voditeljka na b92: "Vi ili niste živeli u istoj državi ili niste proveli godine u istoj vladi (koaliciji)!"

hm

pre 12 godina

Pa sta si radio onda do sada? Zasto si dobijao platu? Da bi u poslednjem mesecu mandata obelodanio epohalno otkrice. Sta si preduzeo, hoce li neko biti uhapsen ili je ovo samo predizborna demagogija?

Milica

pre 12 godina

Privatizacije bile lopovske? Stvarno? Ma šta mi reče... A ti si radio svoj posao? E Dačiću, Dačiću.. pokrij se ušima i ne izlazi više u javnost, molim te ccc

Maree

pre 12 godina

Cuti i ti dacicu i svi ostali, samo smarate bre vise. Svima nam je jasno da ste svi lopovi i da zasluzujete dozivotne robije. Ali svi do jednog! Nema postenih politicara, to ako vam nije jasno, onda vam mozak nije dovoljno razvijen ni za najjednostavnije radnje. Napravili ste od drzave privatno preduzece i cedite sve sto mozete na stetu naroda i samo naroda. Samo jos malo, samo jedna osoba je dovoljna da poludi i da kaze e necu vise... Samo jos malo, samo se vi zezajte...

Zocky - G

pre 12 godina

Populisticke izjave u vreme predizborne kampanje! Gde su konsekvence?
Zar bas niko nije (konkretno) kriv?
Ali kako je sinoc demagogoga iz nazadnjacke partije "opleo" u "Upitniku" na
RTSu,Bogami mogao bi i nesto konkretno da uradi!

Zagreb

pre 12 godina

Vidim i kod vas Srba ima ovih šta 2012. hazarderski pogađaju da su privatizacije provedene pljačkaški. Pa ovo je za Nobela iz ekonomije, kakvo otkriće, nešto nevjerojatno. Ja sam imao totalno drugačiju percepciju do sada.

Branko

pre 12 godina

Dačić kaže da su privatizacije bile lopovske, Ok slažem se. Ko je trebao da hapsi lopove, pa MUP je po Ustavu zadužen za te stvari. A ko je bio a i sada je ministar MUP-a, pa Ivica Dačić. Ko je ovde lud a ko zbunjen?

Dejan

pre 12 godina

To sto ste rekli znaju i vrapci na grani. Pocev od "patriotskih" privatizacija do onih svima dobro znanih reci a gde sam tu ja a koji je moj deo??
Sram vas bilo!!!!

perica

pre 12 godina

dacic ce reci sta god ce narodu da se dopadne, umesto da usmerava narod u dugorocno dobrom pravcu. takvi su nas vec skupo kostali i to opet prolazi.

STRAHINJA

pre 12 godina

Nije li i Srpska Radikalna stranka glasala protiv tog zakona ? Opet drug dacic iskrivljuje istinu.
Sta se desilo u Dunav Osiguranju - nije na kolenima, vec u blatu.
Sta je sa Galenikom - treba li podsecati ?
Sta je sa Srbija sumama - kratkog smo pamcenja...

Sad on kao pere ruke od svega... Momce u ekipi si sa ovima sto su danas u sedlu, tako da, spremaj se, 06.05.2012. je blizu...

Bye, Bye...

marko

pre 12 godina

Odgovornost se ne preuzima. Odgovornost se ima vec samim saznanjem o necemu, a kamoli ucescem u tome. Predizborno pljuvanje sa prebacivanjem odgovornosti je ovde, izgleda, postalo uobicajena stvar.

Kobra

pre 12 godina

Kad nemaju odgovor na neka pitanja, oni kažu kriza. Ako je kriza zašto sebi dižu plate, zašto partijski zapošljavaju ljude u javnom sektoru i td.

Весна Г.

pre 12 godina

Запослили све и сад потписују разноразне споразуме и сад су против тога. Што не каже Динкић и Љајић и сви они, ево сад ћемо да отпустимо све те људе који су на тај начин дошли до посла па нека запосле оне који стварно вреде!

Bojan

pre 12 godina

Dacic je dio vlasti koja je opljackala i opustosila Srbiju. Mozda on licno nije ucestvovao u kradjama u vezi sa privatizacijama, ali jeste u svemu ostalome sto je ova gadna vlast radila. Kako kaze ona izreka, kada brod tone, prvo pacovi skacu u vodu. Dacicu, sada je kasno za pranje. Odradili ste svoje!

cekajuci Che Guevara

pre 12 godina

Ovo je stvarno zalosno.... Citajuci sve ove predizborne propagande... dokle ce ovaj narod da trpi? Zasto se niko normalan ne pojavi u ovoj zemlji da imamo i mi za koga da glasamo? Zar ne postoji ni jedan normalan, posten covek koji bi preuzeo na sebe da pocisti ovo djubre sa nase politicko/"poslovne" scene? Gde je mlada inteligencija? Gde su studenti? Vreme je da stvarno budemo lideri u regionu i da pokazemo kako zavrsavaju lopovi...

JADRANIN

pre 12 godina

Pa da li je ovo moguće.Zamenik predsednika vlade i minstar policije Dačić hladno kaže da su privatizacije u Srbiji bile pljačkaške i lopovske.Mi to svi već znamo i bez njega pošto je oko pola miliona ljudi ostalo bez posla i egzistencije.Postavlja se jedno logičko pitanje: Kome je ovakva izjava upućena.Tomi Nikoliću i ostaloj opoziciji ne može biti jer nije ni učestvovao u njima.Ostaje samo jedna moguća adresa a ona je Boris Tadić sa svojim posilnim Mirkom Cvetkovićem i njgovom vladom.Postavlja se i drugo pitanje:Zašto ministar policije nije preduzeo potrebne mere iz svoje nadležnosti da istraži a da zatim sud procesuira vinovnike te pljačkaške i lopovske privatizacije.Nije hteo jer bi time ugrozio i svoju fotelju i fotelje ostalih mu koalicionih partnera.Bolje je sada bacati narodu prašinu u oči i žaliti nad njegovom sudbinom.Jedno je sigurno, a to je da nam sledi veoma oštra i prljava kampanja isključivo među dosadašnjim koalicionim partnerima , nosiocima vlasti.dačić je otvorio pandorinu kutije i prljav da sada prećutkivan prljavi veš i truli kompromisi počeli su da izlaze na površinu. Do šestog maja,kada su izbori naslušaćemo se mi još mnogo mnogo kojejakvih optužbi jednih ma druge prvenstveno dosadašnjih partnera u vladi.Tadiću očigledno odgovara manji broj birača pošto je izbore zakazao na dan jedne od najvećih slava u Srbiji.

Bojan

pre 12 godina

Za sve koji imaju vise od milion evrica imovine, ispitati poreklo imovine, pa presek sa prijavljenim i oporezovanim prihodima, pa onda lepo krivicne prijave, nesto za UTAJU poreza, nesto za KRADJU i ZLOUPOTREBU..negde malo naplatiti kazne, a nekome malo oduzimanje imovine!
Pa koliko sudske kazne od 10meseci zatvora za kradju masnih para odvracaju od slicnih dela?
Evo, ja cu prvi da odlezim i 2-3 godinice, al da mi ostane bar delic njihove imovine! Jer kad gospoda izadju, i dalje ce biti GOSPODA-a mi koji smo hleb posteno zaradjivali cemo doveka biti GOLJE!
Samo, ostalo je jos jako malo mesta gde moz se mazne postena lova jbg

DrakčeKV

pre 12 godina

Pošto su bile lopovske zašto to niste sprečili gospodnine Dačiću, bili ste u mogućnosti nego ste to mirno posmatrali i izabrali ovaj trenutak da nam to saopštite takođe ništa ne preduzimajući.

GORKI

pre 12 godina

E svašta možeš da čuješ u ovoj zemlji Srbiji. Imaš pljačkaše i lopove koji rade privatizacije i ministra policije koji neće da preuzme odgovornost za to. Svašta.

Ana81

pre 12 godina

Privatizacije,stecaji...u tom kolu je igrala korupcija.Stecajni predmeti su zavrsili zapecaceni u fiokama,jer su stecajni upravnici u dilu sa korumpiranim sudstvom,napunili svoje dzepove i podmitili tamo gde treba,a radnike pretvorili u tehnoloske viskove,bez prava na penziju!Vlast bi trebala da odgovara za ovakav sraman cin.