Ponedeljak, 26.03.2012.

00:56

"Nećemo sa SNS ni u Vojvodini"

Lista okupljena oko DS očekuje pobedu na parlamentarnim izborima, DS će formirati i buduću vladu Vojvodine, ali neće razgovarati sa SRS, DSS i SNS, kaže Pajtić.

Izvor: Tanjug

"Neæemo sa SNS ni u Vojvodini" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

verillo

pre 12 godina

Ako ce Pajtic da nam kaze ko je dobar a ko los za sledecu vladu onda stvarno treba da nestanemo kao narod, mozda izgleda grubo ali je stvarno tako…

inferno

pre 12 godina

Kada drzava ima 1001 problem onda razni sateliti sa strane zele da pridobiju svaki delic njene teritorije…a kada jos na celu ima ovu vlast onda nam se bas lose pise…

tmnt

pre 12 godina

Jedini alibi prestavnicima DS-a je to vracanje u 90-te I poredjenje celnika SNS-a sa tim godinama,jer u nedostatku svoga programa I ideje za dalje vodjenje drzave hvataju se za istoriju…

zis

pre 12 godina

Pajtiću, posle zvanične informacije da je u Vojvodini zatvoreno 10.000 privrednih subjekata prošle godine, siguran sam da nećete imati prilike ni da formirate vlast u Vojvodini.

meda

pre 12 godina

Ne znam samo na čemu gradi taj optimizam? Lično, ne pada mi na pamet da još jednom ukazujem poverenje DS-u. Nisam valjda blesav!

mrki

pre 12 godina

Ne dozvolite braóo i sestre da Vas prevari slatkorecivost, obecanja, utopisticke evro price i brutalna propaganda. Niti je bilo niti ce biti bolje sa DSom u Vojvodini. Oni koji su iz Vojvodine znaju ko su i kakvi su na lokalu i u pokrajini. Samo sminka i prazna obecanja, cekaju da im prodje vreme i kraduckaju. Dajmo sansu nekim drugim! Slava Srbiji!

Duki

pre 12 godina

Želje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Naravno da demokrate neće u vladu sa naprednjacima, jer ih naprednjaci ne žele. Ne znam samo na osnovu čega Bojan Pajtić misli da njegova stranka zaslužuje ponovno poverenje građana? Koje su im to zasluge? Mislim da će tek na izborima shvatiti koliko su u zabludi.

Lena

pre 12 godina

Lepo je to što Pajtiću imate lepo mišljenje o sebi, ali treba da znate da se većina ne slaže sa tim! Ne znam kako si i na osnovu čega zaključio da formirate i sledeću vladu! Videli smo koliko ste sposobni, pa čisto sumnjam da ćete opet sedeti u skupštinskim klupama!

Nina

pre 12 godina

malo ste već dosadni sa tom pričom sa kim hoćete, a sa kim nećete u koaliciju!Mislim da vi više nemate prostora da birate, jer niko neće sa vama! Uništili ste sve u zemlji, pa ko je lud da staje uz vas!

Makarije

pre 12 godina

na proslim izborima ste dali mnogo laznih obecanja i jedva ste sastavili vladu i to sa najvecim protivnicima socijalistima,ovaj put se nemojte mnogo nadati jer ce vam retko ko oprostiti

VUK2

pre 12 godina

Vise su preterali sa tim necemo sa ovim i sa onim a niko im nista i ne nudi niti trazi, a ako im bude trebalo udruzice se i sa samim djavolom kao i prosli put.

I Kosovo* i EU

pre 12 godina

Samo nastavi Pajticu. Dobro radis svoj posao za Vojvodinu.
Tadic mora sa Dacicem da ode, jer je zbog njega Srbija izgubila tempo napredovanja a DS dosta glasaca.

nino

pre 12 godina

Lepo je spavati i sanjati ali ako se desi sve suprotno od toga sto sad pricaju i SNS formira vladu kakvu cemo onda pricu slusati od najgorih u Srbiji!?!

Sunčica

pre 12 godina

Sve što ste na prethodnim izborima obećali niste ispunili, tako da narod treba da zaboravi ovo što sad pričate i da se okrene sebi glasajući prema svom novčaniku. Ako je pun neka glasaju za Vas, a ako nije što je veoma verovatno neka glasa za potpuno nove ljude koji mogu da pokrenu privredu i koji umeju da cene šta ova zemlja može da pruži. Ne mogu, a da se ne osvrnem, rekoste da slede velika ulaganja? U isto vreme predsednik Vaše stranke tvrdi da će naredni period biti teži od ovog sada. Zato ću ja, kao i mnogi razočarani, koja sam Vas dovela na to mesto gde jeste da glasam patriotsku opciju oko SNS jer ne mogu ništa da izgubim, a mogu samo da dobijem. A vidim da ni EU nema ništa protiv takvog razmišljanja.

Aleks

pre 12 godina

DS je pobrkao loncice... Pajtic se usudjuje da prica o rayvoju malih i srednjih preduyeca, a vrlo dobro se yna da su ista, upravo pod vlascu DS najvise i ostecena. Ceo poreski sistem je naslonjen na mala presuzeca i svaka nova potreba drzave ynaci i povecanje poreza ovim privrednicima. Ne verujem da iko normalan moze da bude na vlasti 12 godina i da nakon toga pocne pricu o razvoju privrede. Pa to nam sledi kao predizborbo obecanje iz 2000, 2004... sta sada nudite DS, a da nije ono sto ste vec trebali da uradite....?!

Uroš moćni

pre 12 godina

Vi će te u opoziciju, po nezvaničnim podacima koje imam vise nadate da će SRS preći cenzus i da će vam dati podršku kako bi sprečili SNS da vormira vlast

Boza Novi Sad

pre 12 godina

Gospodine Pajticu, a ko je rekao da bi gospoda iz SNS-a htela sa Vama? Proteklih godina ste dovoljno losih stvari ucinili za nas lepi Novi Sad tako da verujem da ce sugradjani znati kome da daju glas na predstojecim izborima. Boza

zbunjeni glasač

pre 12 godina

Moram reći da moje okruženje i ja smo veoma zbunjeni a evo i zašto.Već godinama glasamo za tzv.proevropsku opciju,a u pojedinim gradovima u vojvodini posle izbora ds pravi koaliciju sa dss-om i još na dss promocijama vređaju aktuelnu politiku države.Tako da ako se ds javno ne ogradi o dss-a(i na lokalu) pre izbora po prvi put neće dobiti glasove od mog okruženja i mene.
p.s.da se razumemo stav dss je legitiman,ali neću da budem prevaren.

Ljuta i razocarana Novosadjanka

pre 12 godina

Eeee da je doktor Bojan setao nekim drugim, a ne vojvodjanskim ulicama
mi bismo sad bili Svajcarska!
Ali posto je on seckao nasim ulicama sad smo na nivou banana drzave u Africi!
Ne ponovili se nikad vise.

Najlon kesa

pre 12 godina

Dosta bre toga lupetanja vise skim hocete skim necete.
Sta su vam bolji bili dosadasnji partneri u vladi, a takodje ni vi sami niste nesto preterano boljih od njih.
Sto bi rekao narod sve je to isto, samo drugo pakovanje...

maraton

pre 12 godina

DS iznova svojim istupima pokazuje javnosti da nema ništa da ponudi biračima sem izjave da neće u koaliciju sa SNS. Zbilja je nejasna tolika glupost, kad je se SNS više puta eksplicitno o tome izjasnila u istom tonu, te ne treba da o tome brinu. Ako već nemaju šta reći, bilo bi primerenije da ćute.

Slavko

pre 12 godina

Izvinite gospodine Pajticu, a ko vas je uopste zvao da pravite koaliciju, pa kao vi sada nekog odbijate? Mislim, dokle ide to vase licemerje? Vi cete svakako posle narednih izbora biti opozicija.

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Beograd -- Lista okupljena oko DS očekuje pobedu na parlamentarnim izborima"

Pazi da necete, puste zelje Bojane, puste, bas kao i pustos koji ste ostavili za sobom za ovih 4 godine vladavine ispraznivsi sve fondove i pare poreskih obveznika gradjana Vojvodine i strpali ih sebi u privatne dzepove. Nego, zanimljivo mi je da ova vest stize iz Beograda a govori se o Vojvodini, valjda treba iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice, toliko i o tome. Zar ce neko ko promovise tu Beogradizaciju i taj centralizam koji unistava Vojvodinu da pobedi u Vojvodini? Puste zelje, ponavljam. Mozda osvojite 10-ak procenata (najvecim delom glasove partijskog kadra koji ste zaposlili po raznoraznim agencijama koje ne rade nista a primaju naknade). U svakom slucaju, PAKUJTE SE JER ODLAZITE! Neki sa vlasti pravo u zatvor. Zivi bili pa videli!

SVAKA OPOZICIJA JE BOLJA OD OVE VLASTI, cak i ovi koji nisu uopste za Evropu, jer ni od vase Evrope nema nista (osim nekog formalnog priznanja u vidu kandidature, a zivot gradjana ko u srednjem veku), a oni makar toliko ne kradu. Idemo, SNS, Preokret, DSS, SRS, bilo ko samo da vise ne gledam ove, ne mogu. Dajem glas svakom ko ce da otera ovu ekipu DS-SPS-G17-LSV i ostalu druzinu.

Podseticu, Cankov predizborni slogan u Vojvodini na proslim izborima je bio "tacku na pljacku", a pljacka nije nikad bila gora nego za vreme ucesca LSV u vlasti. Nikad Vojvodina nije vise bila pokradena nego u zadnje 4 godine. A ovaj sto je stavljao tacku na pljacku mrtav ladan vice zadovoljan je ispunjenim, i spominje Hag i beli sengen, kao da gradjane briga za tim nebitnim glupostima dok skapavaju od gladi na ulicama. Od Haga imaju samo TV prenose (ako im nisu isekli struju i samim tim televiziju - od neplacenih racuna), a od belog sengena imaju mogucnost da jednog lepog dana negde otputuju, a kakva nam je ekonomija taj dan ce biti NIKAD.

nikolina

pre 12 godina

DS od kako je poce kampanju, nema nijedna vest u vezi njih a da im glavna tema nije SNS. Opsesija.

A to da oni imaju najsposobnije ljude za premijera to smo mogli da vidimo na primeru Deda mraza.

Zoran

pre 12 godina

Ko bre vas šta pita? Neverovatno je koliko su naši političari uvereni da im niko ništa ne može i da će večito da budu na vlasti jer su, zaboga, nezamenljivi, najbolji, najpametniji, najlepši...

Zrenjaninac

pre 12 godina

Slusam moju siru okolinu i svi su na proslim izborima glasali za DS,ali su se sada razocarali.

Glasace,kao i ja,6.maja za Savez vojvodjanskih Madjara(SVM).Verujemo da ce u Vojvodini SVM pobediti,a ne DS.

BaneNS

pre 12 godina

Evo ja sam iz Vojvodine. Čitam ovo što Pajtić kaže da DS ima najpoštenije ljude i smejem se! Kako da se ne smejem? Pošto živim u Vojvodini znam kakva je situacija i šta se dešava i šta je sve urađeno, odnosno bolje reći šta sve nije urađeno a trebalo je.

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Beograd -- Lista okupljena oko DS očekuje pobedu na parlamentarnim izborima"

Pazi da necete, puste zelje Bojane, puste, bas kao i pustos koji ste ostavili za sobom za ovih 4 godine vladavine ispraznivsi sve fondove i pare poreskih obveznika gradjana Vojvodine i strpali ih sebi u privatne dzepove. Nego, zanimljivo mi je da ova vest stize iz Beograda a govori se o Vojvodini, valjda treba iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice, toliko i o tome. Zar ce neko ko promovise tu Beogradizaciju i taj centralizam koji unistava Vojvodinu da pobedi u Vojvodini? Puste zelje, ponavljam. Mozda osvojite 10-ak procenata (najvecim delom glasove partijskog kadra koji ste zaposlili po raznoraznim agencijama koje ne rade nista a primaju naknade). U svakom slucaju, PAKUJTE SE JER ODLAZITE! Neki sa vlasti pravo u zatvor. Zivi bili pa videli!

SVAKA OPOZICIJA JE BOLJA OD OVE VLASTI, cak i ovi koji nisu uopste za Evropu, jer ni od vase Evrope nema nista (osim nekog formalnog priznanja u vidu kandidature, a zivot gradjana ko u srednjem veku), a oni makar toliko ne kradu. Idemo, SNS, Preokret, DSS, SRS, bilo ko samo da vise ne gledam ove, ne mogu. Dajem glas svakom ko ce da otera ovu ekipu DS-SPS-G17-LSV i ostalu druzinu.

Podseticu, Cankov predizborni slogan u Vojvodini na proslim izborima je bio "tacku na pljacku", a pljacka nije nikad bila gora nego za vreme ucesca LSV u vlasti. Nikad Vojvodina nije vise bila pokradena nego u zadnje 4 godine. A ovaj sto je stavljao tacku na pljacku mrtav ladan vice zadovoljan je ispunjenim, i spominje Hag i beli sengen, kao da gradjane briga za tim nebitnim glupostima dok skapavaju od gladi na ulicama. Od Haga imaju samo TV prenose (ako im nisu isekli struju i samim tim televiziju - od neplacenih racuna), a od belog sengena imaju mogucnost da jednog lepog dana negde otputuju, a kakva nam je ekonomija taj dan ce biti NIKAD.

Ljuta i razocarana Novosadjanka

pre 12 godina

Eeee da je doktor Bojan setao nekim drugim, a ne vojvodjanskim ulicama
mi bismo sad bili Svajcarska!
Ali posto je on seckao nasim ulicama sad smo na nivou banana drzave u Africi!
Ne ponovili se nikad vise.

BaneNS

pre 12 godina

Evo ja sam iz Vojvodine. Čitam ovo što Pajtić kaže da DS ima najpoštenije ljude i smejem se! Kako da se ne smejem? Pošto živim u Vojvodini znam kakva je situacija i šta se dešava i šta je sve urađeno, odnosno bolje reći šta sve nije urađeno a trebalo je.

Slavko

pre 12 godina

Izvinite gospodine Pajticu, a ko vas je uopste zvao da pravite koaliciju, pa kao vi sada nekog odbijate? Mislim, dokle ide to vase licemerje? Vi cete svakako posle narednih izbora biti opozicija.

Aleks

pre 12 godina

DS je pobrkao loncice... Pajtic se usudjuje da prica o rayvoju malih i srednjih preduyeca, a vrlo dobro se yna da su ista, upravo pod vlascu DS najvise i ostecena. Ceo poreski sistem je naslonjen na mala presuzeca i svaka nova potreba drzave ynaci i povecanje poreza ovim privrednicima. Ne verujem da iko normalan moze da bude na vlasti 12 godina i da nakon toga pocne pricu o razvoju privrede. Pa to nam sledi kao predizborbo obecanje iz 2000, 2004... sta sada nudite DS, a da nije ono sto ste vec trebali da uradite....?!

maraton

pre 12 godina

DS iznova svojim istupima pokazuje javnosti da nema ništa da ponudi biračima sem izjave da neće u koaliciju sa SNS. Zbilja je nejasna tolika glupost, kad je se SNS više puta eksplicitno o tome izjasnila u istom tonu, te ne treba da o tome brinu. Ako već nemaju šta reći, bilo bi primerenije da ćute.

Zoran

pre 12 godina

Ko bre vas šta pita? Neverovatno je koliko su naši političari uvereni da im niko ništa ne može i da će večito da budu na vlasti jer su, zaboga, nezamenljivi, najbolji, najpametniji, najlepši...

nikolina

pre 12 godina

DS od kako je poce kampanju, nema nijedna vest u vezi njih a da im glavna tema nije SNS. Opsesija.

A to da oni imaju najsposobnije ljude za premijera to smo mogli da vidimo na primeru Deda mraza.

Boza Novi Sad

pre 12 godina

Gospodine Pajticu, a ko je rekao da bi gospoda iz SNS-a htela sa Vama? Proteklih godina ste dovoljno losih stvari ucinili za nas lepi Novi Sad tako da verujem da ce sugradjani znati kome da daju glas na predstojecim izborima. Boza

Sunčica

pre 12 godina

Sve što ste na prethodnim izborima obećali niste ispunili, tako da narod treba da zaboravi ovo što sad pričate i da se okrene sebi glasajući prema svom novčaniku. Ako je pun neka glasaju za Vas, a ako nije što je veoma verovatno neka glasa za potpuno nove ljude koji mogu da pokrenu privredu i koji umeju da cene šta ova zemlja može da pruži. Ne mogu, a da se ne osvrnem, rekoste da slede velika ulaganja? U isto vreme predsednik Vaše stranke tvrdi da će naredni period biti teži od ovog sada. Zato ću ja, kao i mnogi razočarani, koja sam Vas dovela na to mesto gde jeste da glasam patriotsku opciju oko SNS jer ne mogu ništa da izgubim, a mogu samo da dobijem. A vidim da ni EU nema ništa protiv takvog razmišljanja.

Zrenjaninac

pre 12 godina

Slusam moju siru okolinu i svi su na proslim izborima glasali za DS,ali su se sada razocarali.

Glasace,kao i ja,6.maja za Savez vojvodjanskih Madjara(SVM).Verujemo da ce u Vojvodini SVM pobediti,a ne DS.

zbunjeni glasač

pre 12 godina

Moram reći da moje okruženje i ja smo veoma zbunjeni a evo i zašto.Već godinama glasamo za tzv.proevropsku opciju,a u pojedinim gradovima u vojvodini posle izbora ds pravi koaliciju sa dss-om i još na dss promocijama vređaju aktuelnu politiku države.Tako da ako se ds javno ne ogradi o dss-a(i na lokalu) pre izbora po prvi put neće dobiti glasove od mog okruženja i mene.
p.s.da se razumemo stav dss je legitiman,ali neću da budem prevaren.

Najlon kesa

pre 12 godina

Dosta bre toga lupetanja vise skim hocete skim necete.
Sta su vam bolji bili dosadasnji partneri u vladi, a takodje ni vi sami niste nesto preterano boljih od njih.
Sto bi rekao narod sve je to isto, samo drugo pakovanje...

nino

pre 12 godina

Lepo je spavati i sanjati ali ako se desi sve suprotno od toga sto sad pricaju i SNS formira vladu kakvu cemo onda pricu slusati od najgorih u Srbiji!?!

VUK2

pre 12 godina

Vise su preterali sa tim necemo sa ovim i sa onim a niko im nista i ne nudi niti trazi, a ako im bude trebalo udruzice se i sa samim djavolom kao i prosli put.

Uroš moćni

pre 12 godina

Vi će te u opoziciju, po nezvaničnim podacima koje imam vise nadate da će SRS preći cenzus i da će vam dati podršku kako bi sprečili SNS da vormira vlast

Makarije

pre 12 godina

na proslim izborima ste dali mnogo laznih obecanja i jedva ste sastavili vladu i to sa najvecim protivnicima socijalistima,ovaj put se nemojte mnogo nadati jer ce vam retko ko oprostiti

meda

pre 12 godina

Ne znam samo na čemu gradi taj optimizam? Lično, ne pada mi na pamet da još jednom ukazujem poverenje DS-u. Nisam valjda blesav!

mrki

pre 12 godina

Ne dozvolite braóo i sestre da Vas prevari slatkorecivost, obecanja, utopisticke evro price i brutalna propaganda. Niti je bilo niti ce biti bolje sa DSom u Vojvodini. Oni koji su iz Vojvodine znaju ko su i kakvi su na lokalu i u pokrajini. Samo sminka i prazna obecanja, cekaju da im prodje vreme i kraduckaju. Dajmo sansu nekim drugim! Slava Srbiji!

Duki

pre 12 godina

Želje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Naravno da demokrate neće u vladu sa naprednjacima, jer ih naprednjaci ne žele. Ne znam samo na osnovu čega Bojan Pajtić misli da njegova stranka zaslužuje ponovno poverenje građana? Koje su im to zasluge? Mislim da će tek na izborima shvatiti koliko su u zabludi.

I Kosovo* i EU

pre 12 godina

Samo nastavi Pajticu. Dobro radis svoj posao za Vojvodinu.
Tadic mora sa Dacicem da ode, jer je zbog njega Srbija izgubila tempo napredovanja a DS dosta glasaca.

Lena

pre 12 godina

Lepo je to što Pajtiću imate lepo mišljenje o sebi, ali treba da znate da se većina ne slaže sa tim! Ne znam kako si i na osnovu čega zaključio da formirate i sledeću vladu! Videli smo koliko ste sposobni, pa čisto sumnjam da ćete opet sedeti u skupštinskim klupama!

Nina

pre 12 godina

malo ste već dosadni sa tom pričom sa kim hoćete, a sa kim nećete u koaliciju!Mislim da vi više nemate prostora da birate, jer niko neće sa vama! Uništili ste sve u zemlji, pa ko je lud da staje uz vas!

zis

pre 12 godina

Pajtiću, posle zvanične informacije da je u Vojvodini zatvoreno 10.000 privrednih subjekata prošle godine, siguran sam da nećete imati prilike ni da formirate vlast u Vojvodini.

inferno

pre 12 godina

Kada drzava ima 1001 problem onda razni sateliti sa strane zele da pridobiju svaki delic njene teritorije…a kada jos na celu ima ovu vlast onda nam se bas lose pise…

verillo

pre 12 godina

Ako ce Pajtic da nam kaze ko je dobar a ko los za sledecu vladu onda stvarno treba da nestanemo kao narod, mozda izgleda grubo ali je stvarno tako…

tmnt

pre 12 godina

Jedini alibi prestavnicima DS-a je to vracanje u 90-te I poredjenje celnika SNS-a sa tim godinama,jer u nedostatku svoga programa I ideje za dalje vodjenje drzave hvataju se za istoriju…

Zrenjaninac

pre 12 godina

Slusam moju siru okolinu i svi su na proslim izborima glasali za DS,ali su se sada razocarali.

Glasace,kao i ja,6.maja za Savez vojvodjanskih Madjara(SVM).Verujemo da ce u Vojvodini SVM pobediti,a ne DS.

I Kosovo* i EU

pre 12 godina

Samo nastavi Pajticu. Dobro radis svoj posao za Vojvodinu.
Tadic mora sa Dacicem da ode, jer je zbog njega Srbija izgubila tempo napredovanja a DS dosta glasaca.

Slavko

pre 12 godina

Izvinite gospodine Pajticu, a ko vas je uopste zvao da pravite koaliciju, pa kao vi sada nekog odbijate? Mislim, dokle ide to vase licemerje? Vi cete svakako posle narednih izbora biti opozicija.

nikolina

pre 12 godina

DS od kako je poce kampanju, nema nijedna vest u vezi njih a da im glavna tema nije SNS. Opsesija.

A to da oni imaju najsposobnije ljude za premijera to smo mogli da vidimo na primeru Deda mraza.

zbunjeni glasač

pre 12 godina

Moram reći da moje okruženje i ja smo veoma zbunjeni a evo i zašto.Već godinama glasamo za tzv.proevropsku opciju,a u pojedinim gradovima u vojvodini posle izbora ds pravi koaliciju sa dss-om i još na dss promocijama vređaju aktuelnu politiku države.Tako da ako se ds javno ne ogradi o dss-a(i na lokalu) pre izbora po prvi put neće dobiti glasove od mog okruženja i mene.
p.s.da se razumemo stav dss je legitiman,ali neću da budem prevaren.

Boza Novi Sad

pre 12 godina

Gospodine Pajticu, a ko je rekao da bi gospoda iz SNS-a htela sa Vama? Proteklih godina ste dovoljno losih stvari ucinili za nas lepi Novi Sad tako da verujem da ce sugradjani znati kome da daju glas na predstojecim izborima. Boza

Zoran

pre 12 godina

Ko bre vas šta pita? Neverovatno je koliko su naši političari uvereni da im niko ništa ne može i da će večito da budu na vlasti jer su, zaboga, nezamenljivi, najbolji, najpametniji, najlepši...

BaneNS

pre 12 godina

Evo ja sam iz Vojvodine. Čitam ovo što Pajtić kaže da DS ima najpoštenije ljude i smejem se! Kako da se ne smejem? Pošto živim u Vojvodini znam kakva je situacija i šta se dešava i šta je sve urađeno, odnosno bolje reći šta sve nije urađeno a trebalo je.

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Beograd -- Lista okupljena oko DS očekuje pobedu na parlamentarnim izborima"

Pazi da necete, puste zelje Bojane, puste, bas kao i pustos koji ste ostavili za sobom za ovih 4 godine vladavine ispraznivsi sve fondove i pare poreskih obveznika gradjana Vojvodine i strpali ih sebi u privatne dzepove. Nego, zanimljivo mi je da ova vest stize iz Beograda a govori se o Vojvodini, valjda treba iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice, toliko i o tome. Zar ce neko ko promovise tu Beogradizaciju i taj centralizam koji unistava Vojvodinu da pobedi u Vojvodini? Puste zelje, ponavljam. Mozda osvojite 10-ak procenata (najvecim delom glasove partijskog kadra koji ste zaposlili po raznoraznim agencijama koje ne rade nista a primaju naknade). U svakom slucaju, PAKUJTE SE JER ODLAZITE! Neki sa vlasti pravo u zatvor. Zivi bili pa videli!

SVAKA OPOZICIJA JE BOLJA OD OVE VLASTI, cak i ovi koji nisu uopste za Evropu, jer ni od vase Evrope nema nista (osim nekog formalnog priznanja u vidu kandidature, a zivot gradjana ko u srednjem veku), a oni makar toliko ne kradu. Idemo, SNS, Preokret, DSS, SRS, bilo ko samo da vise ne gledam ove, ne mogu. Dajem glas svakom ko ce da otera ovu ekipu DS-SPS-G17-LSV i ostalu druzinu.

Podseticu, Cankov predizborni slogan u Vojvodini na proslim izborima je bio "tacku na pljacku", a pljacka nije nikad bila gora nego za vreme ucesca LSV u vlasti. Nikad Vojvodina nije vise bila pokradena nego u zadnje 4 godine. A ovaj sto je stavljao tacku na pljacku mrtav ladan vice zadovoljan je ispunjenim, i spominje Hag i beli sengen, kao da gradjane briga za tim nebitnim glupostima dok skapavaju od gladi na ulicama. Od Haga imaju samo TV prenose (ako im nisu isekli struju i samim tim televiziju - od neplacenih racuna), a od belog sengena imaju mogucnost da jednog lepog dana negde otputuju, a kakva nam je ekonomija taj dan ce biti NIKAD.

Najlon kesa

pre 12 godina

Dosta bre toga lupetanja vise skim hocete skim necete.
Sta su vam bolji bili dosadasnji partneri u vladi, a takodje ni vi sami niste nesto preterano boljih od njih.
Sto bi rekao narod sve je to isto, samo drugo pakovanje...

Ljuta i razocarana Novosadjanka

pre 12 godina

Eeee da je doktor Bojan setao nekim drugim, a ne vojvodjanskim ulicama
mi bismo sad bili Svajcarska!
Ali posto je on seckao nasim ulicama sad smo na nivou banana drzave u Africi!
Ne ponovili se nikad vise.

maraton

pre 12 godina

DS iznova svojim istupima pokazuje javnosti da nema ništa da ponudi biračima sem izjave da neće u koaliciju sa SNS. Zbilja je nejasna tolika glupost, kad je se SNS više puta eksplicitno o tome izjasnila u istom tonu, te ne treba da o tome brinu. Ako već nemaju šta reći, bilo bi primerenije da ćute.

Sunčica

pre 12 godina

Sve što ste na prethodnim izborima obećali niste ispunili, tako da narod treba da zaboravi ovo što sad pričate i da se okrene sebi glasajući prema svom novčaniku. Ako je pun neka glasaju za Vas, a ako nije što je veoma verovatno neka glasa za potpuno nove ljude koji mogu da pokrenu privredu i koji umeju da cene šta ova zemlja može da pruži. Ne mogu, a da se ne osvrnem, rekoste da slede velika ulaganja? U isto vreme predsednik Vaše stranke tvrdi da će naredni period biti teži od ovog sada. Zato ću ja, kao i mnogi razočarani, koja sam Vas dovela na to mesto gde jeste da glasam patriotsku opciju oko SNS jer ne mogu ništa da izgubim, a mogu samo da dobijem. A vidim da ni EU nema ništa protiv takvog razmišljanja.

meda

pre 12 godina

Ne znam samo na čemu gradi taj optimizam? Lično, ne pada mi na pamet da još jednom ukazujem poverenje DS-u. Nisam valjda blesav!

Aleks

pre 12 godina

DS je pobrkao loncice... Pajtic se usudjuje da prica o rayvoju malih i srednjih preduyeca, a vrlo dobro se yna da su ista, upravo pod vlascu DS najvise i ostecena. Ceo poreski sistem je naslonjen na mala presuzeca i svaka nova potreba drzave ynaci i povecanje poreza ovim privrednicima. Ne verujem da iko normalan moze da bude na vlasti 12 godina i da nakon toga pocne pricu o razvoju privrede. Pa to nam sledi kao predizborbo obecanje iz 2000, 2004... sta sada nudite DS, a da nije ono sto ste vec trebali da uradite....?!

Uroš moćni

pre 12 godina

Vi će te u opoziciju, po nezvaničnim podacima koje imam vise nadate da će SRS preći cenzus i da će vam dati podršku kako bi sprečili SNS da vormira vlast

nino

pre 12 godina

Lepo je spavati i sanjati ali ako se desi sve suprotno od toga sto sad pricaju i SNS formira vladu kakvu cemo onda pricu slusati od najgorih u Srbiji!?!

VUK2

pre 12 godina

Vise su preterali sa tim necemo sa ovim i sa onim a niko im nista i ne nudi niti trazi, a ako im bude trebalo udruzice se i sa samim djavolom kao i prosli put.

Lena

pre 12 godina

Lepo je to što Pajtiću imate lepo mišljenje o sebi, ali treba da znate da se većina ne slaže sa tim! Ne znam kako si i na osnovu čega zaključio da formirate i sledeću vladu! Videli smo koliko ste sposobni, pa čisto sumnjam da ćete opet sedeti u skupštinskim klupama!

Nina

pre 12 godina

malo ste već dosadni sa tom pričom sa kim hoćete, a sa kim nećete u koaliciju!Mislim da vi više nemate prostora da birate, jer niko neće sa vama! Uništili ste sve u zemlji, pa ko je lud da staje uz vas!

Makarije

pre 12 godina

na proslim izborima ste dali mnogo laznih obecanja i jedva ste sastavili vladu i to sa najvecim protivnicima socijalistima,ovaj put se nemojte mnogo nadati jer ce vam retko ko oprostiti

mrki

pre 12 godina

Ne dozvolite braóo i sestre da Vas prevari slatkorecivost, obecanja, utopisticke evro price i brutalna propaganda. Niti je bilo niti ce biti bolje sa DSom u Vojvodini. Oni koji su iz Vojvodine znaju ko su i kakvi su na lokalu i u pokrajini. Samo sminka i prazna obecanja, cekaju da im prodje vreme i kraduckaju. Dajmo sansu nekim drugim! Slava Srbiji!

Duki

pre 12 godina

Želje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Naravno da demokrate neće u vladu sa naprednjacima, jer ih naprednjaci ne žele. Ne znam samo na osnovu čega Bojan Pajtić misli da njegova stranka zaslužuje ponovno poverenje građana? Koje su im to zasluge? Mislim da će tek na izborima shvatiti koliko su u zabludi.

zis

pre 12 godina

Pajtiću, posle zvanične informacije da je u Vojvodini zatvoreno 10.000 privrednih subjekata prošle godine, siguran sam da nećete imati prilike ni da formirate vlast u Vojvodini.

inferno

pre 12 godina

Kada drzava ima 1001 problem onda razni sateliti sa strane zele da pridobiju svaki delic njene teritorije…a kada jos na celu ima ovu vlast onda nam se bas lose pise…

verillo

pre 12 godina

Ako ce Pajtic da nam kaze ko je dobar a ko los za sledecu vladu onda stvarno treba da nestanemo kao narod, mozda izgleda grubo ali je stvarno tako…

tmnt

pre 12 godina

Jedini alibi prestavnicima DS-a je to vracanje u 90-te I poredjenje celnika SNS-a sa tim godinama,jer u nedostatku svoga programa I ideje za dalje vodjenje drzave hvataju se za istoriju…