Ponedeljak, 12.03.2012.

18:46

Tadić raspisuje izbore u podne

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas u podne parlamentarne izbore, a predsednica Skupštine u 14 časova lokalne izbore.

Izvor: B92

Tadiæ raspisuje izbore u podne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

bogo

pre 12 godina

Postoji samo tri opcije nakon izbora:
DS + (SPS + PUPS + JS) + (LDP + SPO) + manjine
SNS + (SPS + PUPS + JS) + DSS + manjine
ili DS + SNS.
Nema druge kalkulacije... pa vi birajte koja ce najmanje sprecavati razvoj Srbije...
Jedno je sigurno, da SPS i pratioci ostace u Vladi...

Maki

pre 12 godina

Ovo mi sve lici na konjicke trke,Tadic opali iz pistolja u podne,otvore se kapije a konji jure do cilja.Ionako nam je danasnja politika cist hipodrom.

kužiš stari moj

pre 12 godina

komšije-susjedi ne očekujte ništa spektakularno.
mi smo plebiscitarno pomeli tzv kradezenjarsku mafiju, ali se ništa nije promijenilo, čak ni dašak optimizma se više nije zadržao.
jadna je, prejadna, država koja je sva svoja bogatstva prodala u bescjenje, samo zato da bi se "elita" vozala u skupim autima, kupila vile, ljetovala na jahtama, nosila skupi nakit i satove, te jela u "fancy restoranima"- a to nebi nikada mogli svojim individualnim znanjima i sposobnostima.
bez vlastite privrede, koja znači proizvodnju novih dobara, nema boljitka.
možda ćete biti bolje sreće nego mi u hr.

atomski mis

pre 12 godina

Imamo mi i ono 'sleep' na daljincu tv-a, pa kada znam o da ce udarne spice demokrata, tada gasimo, jer druge stranke nece ni biti u udarnim terminima. Mada bar jednom da pogledamo i ponovna demokratska obecanja, pa da se prisetimo i predjasnjih, pa da vidimo ima li toga uopste.

dosada

pre 12 godina

Da li ce nas poslusati pa da izbori nisu za Djurdjevdn to cemo tek da vidimo tj. videcemo da li nas bar sada u predizbornoj kampanji slusaju, ili ni tada.

rejnolds

pre 12 godina

Neka ustede i nas narod, ni nama se ne izlazi dva puta, a i da se ne trosi onaj sprej toliko, a i budzet da se pristedi. U planu budzeta ove godine nisu i predsednicki izbori, pa ih je bolje dati sada, jer je usteda velika.

lepa luki

pre 12 godina

Hajde, doci ce i taj toliko ocekivani dan IZBORI.Sem vladajuce klike pozicije i opozicije, koji imaju razradjenu varijantu i strategiju za svaku mogucu kombinaciju,sta mi obican narod ocekujemo od tih izbora?Sem tih nerealnih predizbornih obecanja koja vredjaju coveka normalne inteligencije,nova radna mesta (mi svi ocekujemo kancelarijski posao u javnom preduzecu na relaciji Slavija-Kalemegdan),iskorenje korupcije,red , zakon,kao nece biti lopovluka,kod nas je normalno da se krade sve i svasta,kod nas je normalno da se izbegavaju sve zakonske i drustvene norme,kod nas je normalno da se divimo kriminalcima i bahatom ponasanju,... Ko ce ispuniti sva ta nasa nadanja i zelju za lagodnim zivotom bez rada to bi trebao da sam Bog Otac sidje sa neba ili Aladin sa carobnom lampom.Proci ce i ovi izbori,skinucemo ove sadasnje,doci ce novi ,e sta cemo onda kad se neispune ta nasa nadanja.

sesirdzija

pre 12 godina

Konacno je osvanuo i ovaj dan, a danas moraju to da urade, jer eto ne smeju protiv zakona. Bas se radujemo, to je korak blize promenama koje cemo dobiti reformom, a nadamo se reformom cele vlasti.

Milan

pre 12 godina

Osećam se već dugo kao da živim na plejbek! Neko drugi priča za mene, negde se drugde donose sve odluke bitne za moj život, dok skapiram stvari one su već davno prošle a nove ta zamke čekaju iza svakog ugla... Neku sam promenu osetio 5 oktobra 2000-te, kao da sam nešto i ja beknuo ali sam opet brzo ostao bez glasa... A plejbek ljudi postaše masovna pojava, pogotovo posle 12 marta 2003-će; Mislim na LJUDE! I preplaviše Srbiju!
I Srbija posta plejbek država, u njoj su zaduženi za pričanje i razmišljanje 5-6 političara iz vodećih 5-6 partija o ostali članovi partija i plebs idu okolo zevajući nemo, na plejbek koji dolazi sa vrha
ko sa oltara... E što se mene tiče, dosta! Dosta mi je i levih i desnih, i crnih i crvenih , i lopova i onih poštenih, i školovanih i onih polupismenih i republikanskih i monarhističkih i..... Ama ljudi, zaista mi je dosta svega, od danas nema: štampa,blogovi,vesti,kampanja, valja mi malo i živeti ali daleko,daleko odavde...

Дејан

pre 12 godina

Па зар баш мора??? Штета, дошао је и тај дан. Цедили су Србију до последњег дана, очигледно терајући инат свим грађанима ове јадне и бедне земље.

Dragoljub

pre 12 godina

Zar je to stvarno danas? I neće opet da pomere? Kad baš i ne bi morali ti parlamentarni izbori da budu 2012. godine, pa da još malo uživaju...

Miliste da imate izbora?

pre 12 godina

Počinje kolektivno ispiranje mozga i rast rogova, repova, ušiju i ostalih životinjskih organa na glavama i telima naukog naroda!

Zoran

pre 12 godina

Jedan, malo nize, rece:"Koliko placaju da izdjem na izbore"?
Pa ne izlazis na izbore zbog "njih", vec zbog sebe.
Po meni bi se morao doneti Zakon da je izlazak na izbore obavezan za sve od 18 do 65 godina. A preko 65...pa ako do svoje 65-te nisu dali svoj doprinos...hvala im.

novica52

pre 12 godina

Samo pametno i trezvene glave narod treba da odluči kome dati glas, ne onima koji su nas četri godine mučili i osiromašili do te mere da nam i narodne kuhinje nisu dovoljne da se preživi. Ja znam kome ide moj glas a molim svakog da pre nego što završi olovkom krug da dobro razmisli. Okruženje onog koji raspisuje nisu zaslužili da dobiju naš glas, samo promene.

Hans

pre 12 godina

Za ove koje nece da stave svoj glas na glasacke listice - vi doprinosite najvise sebi da vam nebude kako bi ste zeleli da vam bude jer od vaseg suzdrzavanja dobijiju samo oni za koje vi niste!

Ali naravno, najlakse je ocekivati da nekome nesto s neba padne.

Ne bira se najbolja partija, nego najmanje zlo! Razmislite...

Stanko

pre 12 godina

Predsednice, cemu kalkulisanje? Hajde, kao pravi dorcolac, raspisite i predsednicke izbore kada ste toliko popularni kako tvrdite. Gde vam je nestala hrabrost? Hajde na crtu predsednice! Ne moze se ceo zivot biti kalkulant, pa da kompletna drzava zavisi od vase samovolje.

T

pre 12 godina

Znaci,predizborna kampanja.Sada ce da se razlete po Srbiji raznorazne secikese,nesposobnjakovici,Kurta,Murta,a sve sa ciljem osvajanja prvog mesta u poznatoj disciplini"Laganje naroda na 1000 nacina".Ljudi,sta da se kaze?Sakrijte novcanike i cuvajte mentalno zdravlje.

trofazni utikač

pre 12 godina

Medijski prostor namenjen crtaćima i filmovima biće prekidani zbog političkih reklama...već u udarnom terminu zna se koga ćemo sve da gledamo!
Kako bih volela da postanem slepa i gluva dok se ne završi izborna kampanja

Иван Чачанин

pre 12 godina

Да видимо сад ком обојци - коме мокасине ?
Много се ту "индијанаца" сторило.
У наредном периоду треба склонити децу што даље, јер могу да се "инфицирају" разним вирусима глупости које ће моћи да чују у кампањи од свих острашћених кандидата...
Попис становништва је уредно завршен и тачно се зна бројно стање гласачког стада у јединственом списку.
Преваре могу и званично да почну !

Zlaja

pre 12 godina

Da li neko moze da mi potvrdi da li su jos uvek aktivni Nikola Seceroski i Partija prirodnog zakona (jogi letaci)?
Nakon svih isprobanih kombinacija oni mi deluju kao prava alternativa.

Kaoboj

pre 12 godina

Obračun počinje,koralovo je spremno,spremite kokice,a u glavnim ulogama dobar,loš,zao i to sve za šaku evra.

Poklanjam televizor marke Philips.

Rih

pre 12 godina

Neka raspiše SVE MOGUĆE izbore,koji postoje,odjednom...
Ne zato što mislim da to tako treba,već kad moramo da gledamo:
-prljave i odvratne predizborne kampanje
-gomiile lažnih obećanja
-prazne i besmislene priče
-face "omiljenih" nam političara
-tv-duele u vreme Lige šampiona
...neka to bude odjednom,o "jednom trošku",i nek nas posle ostave na miru!
Ne bi preživeo još jednu kampanju par meseci kasnije!

Денило

pre 12 godina

Да вам не буде баксузан дан, пошто је сутра 13? На вашем месту ја би расписивање померио за још неки дан- чисто да не буде урока.

bgd

pre 12 godina

Hajde, majstore, i EU i Kosovo, dobro ti ide. Sve si ih sarmirao.
Neka nam je sa srecom i bez prljave kampanje, molim.
Neka pobede najbolji.

Military Attache in self-exile

pre 12 godina

Arkanov najbolji drugar (Palma) i glava panduracije (Dacic) u koaliciji? Oslananje na glasove penzionera (bivsih i sadasnjih komunista) ce nas oterati u PROPAST (osim ako nisu zadocnili za to)!

jablan

pre 12 godina

Evo konacno radostan dan za opziciju.nadam se da im je to jedini radostan dan,u njihovoj politickoj karjeri.nadam se pobedi na izborima demokratskim orjetisanim politickim strankama i to;DS,SPS,Jedinstvena Srbija i Pups,itd.

Mihailo

pre 12 godina

Tako je predsednice hajde sad da svi pokazemo koliko smo ozbiljni i odgovorni prema svojoj deci, braci, sestrama, i svim generacijama koje dolaze, Srbijo bices i ti posle ovih izbora deo Evrope, Predsednice hvala Vam sto ste istrajni u viziji kojom nas je sve zaduzio PRVI MEDjU JEDNAKIMA PRVI DEMOKRATSKI IZABRAN PREMIJER SRBIJE KOJI JE ZBOG SVOJE VIZIJE DAO SVOJ ZIVOT ZA SVOJU VIZIJU I VRACANJE SRBIJE NA MESTO KOJE JOJ SA PUNIM PRAVOM I PRIPADA, SAMO NAPRED DO KONACNE POBEDE SVIM SRCEM SMO UZ VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blazeni medju susedima

pre 12 godina

Hvala predsedniku na ovom plemenitom cinu! Neizmerno mi je drago sto Srbija ide u korak sa evropskim vrednostima. Samo napred u nove demokratske pobede!

Rih

pre 12 godina

Neka raspiše SVE MOGUĆE izbore,koji postoje,odjednom...
Ne zato što mislim da to tako treba,već kad moramo da gledamo:
-prljave i odvratne predizborne kampanje
-gomiile lažnih obećanja
-prazne i besmislene priče
-face "omiljenih" nam političara
-tv-duele u vreme Lige šampiona
...neka to bude odjednom,o "jednom trošku",i nek nas posle ostave na miru!
Ne bi preživeo još jednu kampanju par meseci kasnije!

Zlaja

pre 12 godina

Da li neko moze da mi potvrdi da li su jos uvek aktivni Nikola Seceroski i Partija prirodnog zakona (jogi letaci)?
Nakon svih isprobanih kombinacija oni mi deluju kao prava alternativa.

Kaoboj

pre 12 godina

Obračun počinje,koralovo je spremno,spremite kokice,a u glavnim ulogama dobar,loš,zao i to sve za šaku evra.

Poklanjam televizor marke Philips.

Military Attache in self-exile

pre 12 godina

Arkanov najbolji drugar (Palma) i glava panduracije (Dacic) u koaliciji? Oslananje na glasove penzionera (bivsih i sadasnjih komunista) ce nas oterati u PROPAST (osim ako nisu zadocnili za to)!

Денило

pre 12 godina

Да вам не буде баксузан дан, пошто је сутра 13? На вашем месту ја би расписивање померио за још неки дан- чисто да не буде урока.

Иван Чачанин

pre 12 godina

Да видимо сад ком обојци - коме мокасине ?
Много се ту "индијанаца" сторило.
У наредном периоду треба склонити децу што даље, јер могу да се "инфицирају" разним вирусима глупости које ће моћи да чују у кампањи од свих острашћених кандидата...
Попис становништва је уредно завршен и тачно се зна бројно стање гласачког стада у јединственом списку.
Преваре могу и званично да почну !

bgd

pre 12 godina

Hajde, majstore, i EU i Kosovo, dobro ti ide. Sve si ih sarmirao.
Neka nam je sa srecom i bez prljave kampanje, molim.
Neka pobede najbolji.

blazeni medju susedima

pre 12 godina

Hvala predsedniku na ovom plemenitom cinu! Neizmerno mi je drago sto Srbija ide u korak sa evropskim vrednostima. Samo napred u nove demokratske pobede!

Mihailo

pre 12 godina

Tako je predsednice hajde sad da svi pokazemo koliko smo ozbiljni i odgovorni prema svojoj deci, braci, sestrama, i svim generacijama koje dolaze, Srbijo bices i ti posle ovih izbora deo Evrope, Predsednice hvala Vam sto ste istrajni u viziji kojom nas je sve zaduzio PRVI MEDjU JEDNAKIMA PRVI DEMOKRATSKI IZABRAN PREMIJER SRBIJE KOJI JE ZBOG SVOJE VIZIJE DAO SVOJ ZIVOT ZA SVOJU VIZIJU I VRACANJE SRBIJE NA MESTO KOJE JOJ SA PUNIM PRAVOM I PRIPADA, SAMO NAPRED DO KONACNE POBEDE SVIM SRCEM SMO UZ VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jablan

pre 12 godina

Evo konacno radostan dan za opziciju.nadam se da im je to jedini radostan dan,u njihovoj politickoj karjeri.nadam se pobedi na izborima demokratskim orjetisanim politickim strankama i to;DS,SPS,Jedinstvena Srbija i Pups,itd.

Stanko

pre 12 godina

Predsednice, cemu kalkulisanje? Hajde, kao pravi dorcolac, raspisite i predsednicke izbore kada ste toliko popularni kako tvrdite. Gde vam je nestala hrabrost? Hajde na crtu predsednice! Ne moze se ceo zivot biti kalkulant, pa da kompletna drzava zavisi od vase samovolje.

trofazni utikač

pre 12 godina

Medijski prostor namenjen crtaćima i filmovima biće prekidani zbog političkih reklama...već u udarnom terminu zna se koga ćemo sve da gledamo!
Kako bih volela da postanem slepa i gluva dok se ne završi izborna kampanja

T

pre 12 godina

Znaci,predizborna kampanja.Sada ce da se razlete po Srbiji raznorazne secikese,nesposobnjakovici,Kurta,Murta,a sve sa ciljem osvajanja prvog mesta u poznatoj disciplini"Laganje naroda na 1000 nacina".Ljudi,sta da se kaze?Sakrijte novcanike i cuvajte mentalno zdravlje.

sesirdzija

pre 12 godina

Konacno je osvanuo i ovaj dan, a danas moraju to da urade, jer eto ne smeju protiv zakona. Bas se radujemo, to je korak blize promenama koje cemo dobiti reformom, a nadamo se reformom cele vlasti.

Miliste da imate izbora?

pre 12 godina

Počinje kolektivno ispiranje mozga i rast rogova, repova, ušiju i ostalih životinjskih organa na glavama i telima naukog naroda!

kužiš stari moj

pre 12 godina

komšije-susjedi ne očekujte ništa spektakularno.
mi smo plebiscitarno pomeli tzv kradezenjarsku mafiju, ali se ništa nije promijenilo, čak ni dašak optimizma se više nije zadržao.
jadna je, prejadna, država koja je sva svoja bogatstva prodala u bescjenje, samo zato da bi se "elita" vozala u skupim autima, kupila vile, ljetovala na jahtama, nosila skupi nakit i satove, te jela u "fancy restoranima"- a to nebi nikada mogli svojim individualnim znanjima i sposobnostima.
bez vlastite privrede, koja znači proizvodnju novih dobara, nema boljitka.
možda ćete biti bolje sreće nego mi u hr.

Дејан

pre 12 godina

Па зар баш мора??? Штета, дошао је и тај дан. Цедили су Србију до последњег дана, очигледно терајући инат свим грађанима ове јадне и бедне земље.

novica52

pre 12 godina

Samo pametno i trezvene glave narod treba da odluči kome dati glas, ne onima koji su nas četri godine mučili i osiromašili do te mere da nam i narodne kuhinje nisu dovoljne da se preživi. Ja znam kome ide moj glas a molim svakog da pre nego što završi olovkom krug da dobro razmisli. Okruženje onog koji raspisuje nisu zaslužili da dobiju naš glas, samo promene.

Dragoljub

pre 12 godina

Zar je to stvarno danas? I neće opet da pomere? Kad baš i ne bi morali ti parlamentarni izbori da budu 2012. godine, pa da još malo uživaju...

Hans

pre 12 godina

Za ove koje nece da stave svoj glas na glasacke listice - vi doprinosite najvise sebi da vam nebude kako bi ste zeleli da vam bude jer od vaseg suzdrzavanja dobijiju samo oni za koje vi niste!

Ali naravno, najlakse je ocekivati da nekome nesto s neba padne.

Ne bira se najbolja partija, nego najmanje zlo! Razmislite...

Milan

pre 12 godina

Osećam se već dugo kao da živim na plejbek! Neko drugi priča za mene, negde se drugde donose sve odluke bitne za moj život, dok skapiram stvari one su već davno prošle a nove ta zamke čekaju iza svakog ugla... Neku sam promenu osetio 5 oktobra 2000-te, kao da sam nešto i ja beknuo ali sam opet brzo ostao bez glasa... A plejbek ljudi postaše masovna pojava, pogotovo posle 12 marta 2003-će; Mislim na LJUDE! I preplaviše Srbiju!
I Srbija posta plejbek država, u njoj su zaduženi za pričanje i razmišljanje 5-6 političara iz vodećih 5-6 partija o ostali članovi partija i plebs idu okolo zevajući nemo, na plejbek koji dolazi sa vrha
ko sa oltara... E što se mene tiče, dosta! Dosta mi je i levih i desnih, i crnih i crvenih , i lopova i onih poštenih, i školovanih i onih polupismenih i republikanskih i monarhističkih i..... Ama ljudi, zaista mi je dosta svega, od danas nema: štampa,blogovi,vesti,kampanja, valja mi malo i živeti ali daleko,daleko odavde...

Zoran

pre 12 godina

Jedan, malo nize, rece:"Koliko placaju da izdjem na izbore"?
Pa ne izlazis na izbore zbog "njih", vec zbog sebe.
Po meni bi se morao doneti Zakon da je izlazak na izbore obavezan za sve od 18 do 65 godina. A preko 65...pa ako do svoje 65-te nisu dali svoj doprinos...hvala im.

dosada

pre 12 godina

Da li ce nas poslusati pa da izbori nisu za Djurdjevdn to cemo tek da vidimo tj. videcemo da li nas bar sada u predizbornoj kampanji slusaju, ili ni tada.

lepa luki

pre 12 godina

Hajde, doci ce i taj toliko ocekivani dan IZBORI.Sem vladajuce klike pozicije i opozicije, koji imaju razradjenu varijantu i strategiju za svaku mogucu kombinaciju,sta mi obican narod ocekujemo od tih izbora?Sem tih nerealnih predizbornih obecanja koja vredjaju coveka normalne inteligencije,nova radna mesta (mi svi ocekujemo kancelarijski posao u javnom preduzecu na relaciji Slavija-Kalemegdan),iskorenje korupcije,red , zakon,kao nece biti lopovluka,kod nas je normalno da se krade sve i svasta,kod nas je normalno da se izbegavaju sve zakonske i drustvene norme,kod nas je normalno da se divimo kriminalcima i bahatom ponasanju,... Ko ce ispuniti sva ta nasa nadanja i zelju za lagodnim zivotom bez rada to bi trebao da sam Bog Otac sidje sa neba ili Aladin sa carobnom lampom.Proci ce i ovi izbori,skinucemo ove sadasnje,doci ce novi ,e sta cemo onda kad se neispune ta nasa nadanja.

atomski mis

pre 12 godina

Imamo mi i ono 'sleep' na daljincu tv-a, pa kada znam o da ce udarne spice demokrata, tada gasimo, jer druge stranke nece ni biti u udarnim terminima. Mada bar jednom da pogledamo i ponovna demokratska obecanja, pa da se prisetimo i predjasnjih, pa da vidimo ima li toga uopste.

rejnolds

pre 12 godina

Neka ustede i nas narod, ni nama se ne izlazi dva puta, a i da se ne trosi onaj sprej toliko, a i budzet da se pristedi. U planu budzeta ove godine nisu i predsednicki izbori, pa ih je bolje dati sada, jer je usteda velika.

Maki

pre 12 godina

Ovo mi sve lici na konjicke trke,Tadic opali iz pistolja u podne,otvore se kapije a konji jure do cilja.Ionako nam je danasnja politika cist hipodrom.

bogo

pre 12 godina

Postoji samo tri opcije nakon izbora:
DS + (SPS + PUPS + JS) + (LDP + SPO) + manjine
SNS + (SPS + PUPS + JS) + DSS + manjine
ili DS + SNS.
Nema druge kalkulacije... pa vi birajte koja ce najmanje sprecavati razvoj Srbije...
Jedno je sigurno, da SPS i pratioci ostace u Vladi...

blazeni medju susedima

pre 12 godina

Hvala predsedniku na ovom plemenitom cinu! Neizmerno mi je drago sto Srbija ide u korak sa evropskim vrednostima. Samo napred u nove demokratske pobede!

Mihailo

pre 12 godina

Tako je predsednice hajde sad da svi pokazemo koliko smo ozbiljni i odgovorni prema svojoj deci, braci, sestrama, i svim generacijama koje dolaze, Srbijo bices i ti posle ovih izbora deo Evrope, Predsednice hvala Vam sto ste istrajni u viziji kojom nas je sve zaduzio PRVI MEDjU JEDNAKIMA PRVI DEMOKRATSKI IZABRAN PREMIJER SRBIJE KOJI JE ZBOG SVOJE VIZIJE DAO SVOJ ZIVOT ZA SVOJU VIZIJU I VRACANJE SRBIJE NA MESTO KOJE JOJ SA PUNIM PRAVOM I PRIPADA, SAMO NAPRED DO KONACNE POBEDE SVIM SRCEM SMO UZ VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jablan

pre 12 godina

Evo konacno radostan dan za opziciju.nadam se da im je to jedini radostan dan,u njihovoj politickoj karjeri.nadam se pobedi na izborima demokratskim orjetisanim politickim strankama i to;DS,SPS,Jedinstvena Srbija i Pups,itd.

bgd

pre 12 godina

Hajde, majstore, i EU i Kosovo, dobro ti ide. Sve si ih sarmirao.
Neka nam je sa srecom i bez prljave kampanje, molim.
Neka pobede najbolji.

Military Attache in self-exile

pre 12 godina

Arkanov najbolji drugar (Palma) i glava panduracije (Dacic) u koaliciji? Oslananje na glasove penzionera (bivsih i sadasnjih komunista) ce nas oterati u PROPAST (osim ako nisu zadocnili za to)!

Денило

pre 12 godina

Да вам не буде баксузан дан, пошто је сутра 13? На вашем месту ја би расписивање померио за још неки дан- чисто да не буде урока.

Zlaja

pre 12 godina

Da li neko moze da mi potvrdi da li su jos uvek aktivni Nikola Seceroski i Partija prirodnog zakona (jogi letaci)?
Nakon svih isprobanih kombinacija oni mi deluju kao prava alternativa.

trofazni utikač

pre 12 godina

Medijski prostor namenjen crtaćima i filmovima biće prekidani zbog političkih reklama...već u udarnom terminu zna se koga ćemo sve da gledamo!
Kako bih volela da postanem slepa i gluva dok se ne završi izborna kampanja

Rih

pre 12 godina

Neka raspiše SVE MOGUĆE izbore,koji postoje,odjednom...
Ne zato što mislim da to tako treba,već kad moramo da gledamo:
-prljave i odvratne predizborne kampanje
-gomiile lažnih obećanja
-prazne i besmislene priče
-face "omiljenih" nam političara
-tv-duele u vreme Lige šampiona
...neka to bude odjednom,o "jednom trošku",i nek nas posle ostave na miru!
Ne bi preživeo još jednu kampanju par meseci kasnije!

Zoran

pre 12 godina

Jedan, malo nize, rece:"Koliko placaju da izdjem na izbore"?
Pa ne izlazis na izbore zbog "njih", vec zbog sebe.
Po meni bi se morao doneti Zakon da je izlazak na izbore obavezan za sve od 18 do 65 godina. A preko 65...pa ako do svoje 65-te nisu dali svoj doprinos...hvala im.

Дејан

pre 12 godina

Па зар баш мора??? Штета, дошао је и тај дан. Цедили су Србију до последњег дана, очигледно терајући инат свим грађанима ове јадне и бедне земље.

Stanko

pre 12 godina

Predsednice, cemu kalkulisanje? Hajde, kao pravi dorcolac, raspisite i predsednicke izbore kada ste toliko popularni kako tvrdite. Gde vam je nestala hrabrost? Hajde na crtu predsednice! Ne moze se ceo zivot biti kalkulant, pa da kompletna drzava zavisi od vase samovolje.

Kaoboj

pre 12 godina

Obračun počinje,koralovo je spremno,spremite kokice,a u glavnim ulogama dobar,loš,zao i to sve za šaku evra.

Poklanjam televizor marke Philips.

Иван Чачанин

pre 12 godina

Да видимо сад ком обојци - коме мокасине ?
Много се ту "индијанаца" сторило.
У наредном периоду треба склонити децу што даље, јер могу да се "инфицирају" разним вирусима глупости које ће моћи да чују у кампањи од свих острашћених кандидата...
Попис становништва је уредно завршен и тачно се зна бројно стање гласачког стада у јединственом списку.
Преваре могу и званично да почну !

T

pre 12 godina

Znaci,predizborna kampanja.Sada ce da se razlete po Srbiji raznorazne secikese,nesposobnjakovici,Kurta,Murta,a sve sa ciljem osvajanja prvog mesta u poznatoj disciplini"Laganje naroda na 1000 nacina".Ljudi,sta da se kaze?Sakrijte novcanike i cuvajte mentalno zdravlje.

novica52

pre 12 godina

Samo pametno i trezvene glave narod treba da odluči kome dati glas, ne onima koji su nas četri godine mučili i osiromašili do te mere da nam i narodne kuhinje nisu dovoljne da se preživi. Ja znam kome ide moj glas a molim svakog da pre nego što završi olovkom krug da dobro razmisli. Okruženje onog koji raspisuje nisu zaslužili da dobiju naš glas, samo promene.

Hans

pre 12 godina

Za ove koje nece da stave svoj glas na glasacke listice - vi doprinosite najvise sebi da vam nebude kako bi ste zeleli da vam bude jer od vaseg suzdrzavanja dobijiju samo oni za koje vi niste!

Ali naravno, najlakse je ocekivati da nekome nesto s neba padne.

Ne bira se najbolja partija, nego najmanje zlo! Razmislite...

Milan

pre 12 godina

Osećam se već dugo kao da živim na plejbek! Neko drugi priča za mene, negde se drugde donose sve odluke bitne za moj život, dok skapiram stvari one su već davno prošle a nove ta zamke čekaju iza svakog ugla... Neku sam promenu osetio 5 oktobra 2000-te, kao da sam nešto i ja beknuo ali sam opet brzo ostao bez glasa... A plejbek ljudi postaše masovna pojava, pogotovo posle 12 marta 2003-će; Mislim na LJUDE! I preplaviše Srbiju!
I Srbija posta plejbek država, u njoj su zaduženi za pričanje i razmišljanje 5-6 političara iz vodećih 5-6 partija o ostali članovi partija i plebs idu okolo zevajući nemo, na plejbek koji dolazi sa vrha
ko sa oltara... E što se mene tiče, dosta! Dosta mi je i levih i desnih, i crnih i crvenih , i lopova i onih poštenih, i školovanih i onih polupismenih i republikanskih i monarhističkih i..... Ama ljudi, zaista mi je dosta svega, od danas nema: štampa,blogovi,vesti,kampanja, valja mi malo i živeti ali daleko,daleko odavde...

sesirdzija

pre 12 godina

Konacno je osvanuo i ovaj dan, a danas moraju to da urade, jer eto ne smeju protiv zakona. Bas se radujemo, to je korak blize promenama koje cemo dobiti reformom, a nadamo se reformom cele vlasti.

Miliste da imate izbora?

pre 12 godina

Počinje kolektivno ispiranje mozga i rast rogova, repova, ušiju i ostalih životinjskih organa na glavama i telima naukog naroda!

Dragoljub

pre 12 godina

Zar je to stvarno danas? I neće opet da pomere? Kad baš i ne bi morali ti parlamentarni izbori da budu 2012. godine, pa da još malo uživaju...

dosada

pre 12 godina

Da li ce nas poslusati pa da izbori nisu za Djurdjevdn to cemo tek da vidimo tj. videcemo da li nas bar sada u predizbornoj kampanji slusaju, ili ni tada.

atomski mis

pre 12 godina

Imamo mi i ono 'sleep' na daljincu tv-a, pa kada znam o da ce udarne spice demokrata, tada gasimo, jer druge stranke nece ni biti u udarnim terminima. Mada bar jednom da pogledamo i ponovna demokratska obecanja, pa da se prisetimo i predjasnjih, pa da vidimo ima li toga uopste.

lepa luki

pre 12 godina

Hajde, doci ce i taj toliko ocekivani dan IZBORI.Sem vladajuce klike pozicije i opozicije, koji imaju razradjenu varijantu i strategiju za svaku mogucu kombinaciju,sta mi obican narod ocekujemo od tih izbora?Sem tih nerealnih predizbornih obecanja koja vredjaju coveka normalne inteligencije,nova radna mesta (mi svi ocekujemo kancelarijski posao u javnom preduzecu na relaciji Slavija-Kalemegdan),iskorenje korupcije,red , zakon,kao nece biti lopovluka,kod nas je normalno da se krade sve i svasta,kod nas je normalno da se izbegavaju sve zakonske i drustvene norme,kod nas je normalno da se divimo kriminalcima i bahatom ponasanju,... Ko ce ispuniti sva ta nasa nadanja i zelju za lagodnim zivotom bez rada to bi trebao da sam Bog Otac sidje sa neba ili Aladin sa carobnom lampom.Proci ce i ovi izbori,skinucemo ove sadasnje,doci ce novi ,e sta cemo onda kad se neispune ta nasa nadanja.

kužiš stari moj

pre 12 godina

komšije-susjedi ne očekujte ništa spektakularno.
mi smo plebiscitarno pomeli tzv kradezenjarsku mafiju, ali se ništa nije promijenilo, čak ni dašak optimizma se više nije zadržao.
jadna je, prejadna, država koja je sva svoja bogatstva prodala u bescjenje, samo zato da bi se "elita" vozala u skupim autima, kupila vile, ljetovala na jahtama, nosila skupi nakit i satove, te jela u "fancy restoranima"- a to nebi nikada mogli svojim individualnim znanjima i sposobnostima.
bez vlastite privrede, koja znači proizvodnju novih dobara, nema boljitka.
možda ćete biti bolje sreće nego mi u hr.

bogo

pre 12 godina

Postoji samo tri opcije nakon izbora:
DS + (SPS + PUPS + JS) + (LDP + SPO) + manjine
SNS + (SPS + PUPS + JS) + DSS + manjine
ili DS + SNS.
Nema druge kalkulacije... pa vi birajte koja ce najmanje sprecavati razvoj Srbije...
Jedno je sigurno, da SPS i pratioci ostace u Vladi...

rejnolds

pre 12 godina

Neka ustede i nas narod, ni nama se ne izlazi dva puta, a i da se ne trosi onaj sprej toliko, a i budzet da se pristedi. U planu budzeta ove godine nisu i predsednicki izbori, pa ih je bolje dati sada, jer je usteda velika.

Maki

pre 12 godina

Ovo mi sve lici na konjicke trke,Tadic opali iz pistolja u podne,otvore se kapije a konji jure do cilja.Ionako nam je danasnja politika cist hipodrom.