Ponedeljak, 12.03.2012.

11:29

Dačić kandidat za predsednika?

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić biće kandidat koalicije SPS-PUPS-JS na predsedničkim izborima, najavio je večeras lider socijalista.

Izvor: Beta

Daèiæ kandidat za predsednika? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Krstic

pre 12 godina

Ovi Krkobabici su nasi KI IM Sungovi idemo njihovim stopama,samo da nas jos Koreja prestigna,pa smo ga nacisto nagrabusili.Vraice se izgleda dan mladosti.

mama guska

pre 12 godina

Dacicevo predizborno obecanje : glasajte za mene i svi cete dobiti pendrek, lisice, 2 !!!! ulaznice za zoo vrt u Jagodini i jednoga dana penzija ( vazi samo za one koji dozive Krkobabiceve godine ).

Sale

pre 12 godina

Kakve veze Tomislav Nikolic ima sa raspisivanjem predsednickih ili bilo kojih drugih izbora? On niti moze da raspise izbore, niti da na bilo koji nacin utice na njihovo raspisivanje. Ako bi cak apelovao na Tadica nesto u vezi predsednickih izbora, verovatno Tadic namerno ne bi postupio tako kako Nikolic apeluje. Tadic i DS se sada nalaze u fazi velike panike i straha od gubitka vlasti. To pokazuje i donosenje odluka u poslednjem trenutku, maksimalno odugovlacenje sa raspisivanjem izbora, kao i saopstavanju dana kada ce izbori biti odrzani. I ako se izbori raspisju poslednjeg dana zakonskog roka, mi cemo tek na dan raspisivanja izbora saznati i dan odrzavanja izbora.
Stoga Tadic verovatno zeli da sacuva makar predsednicku funkciju, jer mu mandat istice 15. februara 2013. godine, sto bi znacilo da bi DS bar do tada imala licnost na nekoj vaznoj (u ovom slucaju najvaznijoj) funkciji u drzavi. Poucen primerom izbora od 24. septembra 2000. godine, kada je Milosevic sebi skratio mandat i raspisani su predsednicki izbori istovremeno sa saveznim, pokarajinskim i lokalnim (koji su inace bili redovni) i da je upravo na predsednickim porazena i SPS i sam Milosevic, Tadic najverovatnije zeli da se DS sa vlasti povlaci postepeno, jer ce tako biti bezbolnije.

Siniša

pre 12 godina

Šta je nazadnjaci, izvisili ste i kod penzionera, pre toga kod Ljajića...sindikata...niko neće sa vama, pa sad pljujete. Hoćete vi sa Veljom, Karićima, Vulinom...hoćete da budete advokati kriminalaca...da primate u stranku Kurtu i Murtu, otpadke iz drugih stranaka...da lažete svaki dan...pukli ste, rejting vam svaki dan pada i ako osvojite 20% treba da slavite.
Ivice, nemoj mnogo da se sekiraš, izbori za predsednika će biti u redovnom terminu. Zadovoljan sam tvojim radom(policijom) i radom gospođe Slavice Đukić-Dejanović, menjaj-sklanjaj Mrkonjića samo vas bruka.

Galenika SPS

pre 12 godina

Sad ce on da pomesa loncice Nikolicu i Tadicu pa ce biti treci od koga ce zavisiti skim ce u vladu, ali glavni uslov ce biti povratak porodice Milosevicu u Srbiju. :)

Milan

pre 12 godina

Koga ovaj glumi u politici! Kao neku principjijelnost! A sutra će da birka kome se carstvu privoleti, Borisovom ili Tominom? E, takva je naša politika danas u Srbiji, ti možeš da glasaš za nekoga ali nisi apsolutno siguran za šta si u stvari glasao i kako će te onaj koga si glasao izmajmunisati! A oni su svi kao principijelni i dosledni! Bajke za narod! A njima uvek odrešene ruke da rade sve u cilju dobra ne Srbije-već svoje partije i svoje lično! I tako se vozimo bre već 25 godina od dolaska Slobe na vlast! Ne postoji POLITIČKA ODGOVORNOST! O moralnoj da i ne govorimo! Kako bi se inače g.Toma Nikolić ( izvinjavam se za ono g.) uopšte zadržavao u politici toliko godina posle neverovatno sramne izjave
" ako neko ovih dana vidi Zorana Đinđića..." ma ne mogu to ni da napišem do kraja koja je to beda... I on bi da bude predsednik Srbije sutra? Koji je to narod koji takvog "čoveka" može da izglasa za predsednika? Da ne pričamo o Koštunici koji i pre sahrane Đinđića traži " koncentracionu vladu"!!!! I svima ostalima kojih je u ovoj Srbiji ogroman broj! I svi u vrhu politike! Danas , na godišnjicu ubistva Đinđića vidim samo crno i prisećam se izjave još jednog viteza srpska novije politike, Vladana Batića: " Pravićete vi od blata vladu Zorana Đinđića"; Slava i njemu i Zoranu ...

Tri Palme Na Otoku Sreće

pre 12 godina

Realno gledano, od čelnika koalicije na slici, više glasova na predsedničkim izborima mogao bi da osvoji Milan Krkobabić. Dačić se već mesecima previše pojavljuje u medijima s raznoraznim uglavnom polusmislenim izjavama, tako da njegovo eventualno dodatno eksponiranje može da ima jak kontra-efekat.

Masters of the Universe

pre 12 godina

Marko Milosevic za Premijera, Mirjana Mira Markovic za ministarku finansija i da nas bog vidi... U ovoj zemlji izgleda postoji neka masina koja putem radio talasa utice na memoriju, brise narodu secanje na predhodnih 20 godina...

Kanado stizem...

pre 12 godina

Sama koalicija, vrh brate...
Ime kolicije, mastovito izrazajno...
Eventualna buducnost s njima sutra, svetla azilantska...
Kandidat za premijera, preteci i je..tacan lik.

ko43

pre 12 godina

Postovani sugradjani cirkus je stigao u nas grad.Prosto neznam za koga da se odlucim?Za slobinog klona ivicu ili veselu koaliciju vuka i cede.Na slatkim sam mukama.

Neko ko sve zna

pre 12 godina

Dacicu nisam tvoj clan ni simpatizer ali sve sto si izjavio za DS i SNS si potpuno u pravu! I svaka ti cast na ovoj izjavi. Nikolic je po nalogu DS-a rasturio SRS tada najacu opozicionu stranku. SNS je tvorevina Demokratske stranke i najveca prevara u istoriji Srbije!

Zika

pre 12 godina

Tim koji dobija se ne menja!!! Crvena ruza cveta u maju!!! Koalicija okupljena oko SPS-a bice najvece iznenadjenje ovih izbora!!! Zivi bili pa videli.

GuC

pre 12 godina

ovo je 2012 godina, deveta od ubistva Djinjića, četvrta od kako je Tadić vratio u život političke aveti ratova i ubistava...šanse su ti nikakve, ali mogu samo da zamislim akko si se uživeo u ulogu,a?
Ustav Dačiću kaže drugačije, ne mora da ti se svidja,ali ubilačke metode tvog mentora i mentorke SMi MM više ne prolaze.

Saska

pre 12 godina

Gde su vam stari i provereni partneri iz sindikata SLOGA i Pokreta Veterana.Hocete glasove radnika,a ne postujete ih.Zato i necete dobiti glasove radnicke klase i boraca jer se vi ne borite za socijalnu pravdu nego za sebe i dinastiju Krkobabic oca i sina i njihovih potomaka.

marko.n

pre 12 godina

i opet niko nece sa vama da se igra kao u detinjstvu :)
au koliko razocaranih naprednjaka ostavlja komentare, a do samo juce su bili hvalospevi na racun istog pups-a kako treba da im se prikljuce... nego kad sad opet izgubite ocete ponovo da se delite i menjate ime stranke da se prikazete kao nesto novo ili ce napokon da padne penzija?

Dobri

pre 12 godina

Krkobabic je za PUPS govorio te s ovima ce, te s onima ce, te mozda ce i samostalno i na karju ipak sa starim koalicionim partnerima.
Ovo veoma redak slucaj da jedna koalicija u potpuno istom sastavu nastupi na izborima po drugi put i to 4 godine nakon prvog takvog nastupaMedjutim, sada ce im biti mnogo teze nego 2008. godine jer tada su nastupali kao opozciona lista, a sada sa pozicije vlasti koja se bas i nije proslavila.

Jovanović Pero

pre 12 godina

Opet u koaliciju sa SPS-om, pa da li PUPS zaista predstavlja penzionere koji jedva preživljavaju pod ovom vlašću. Cene rastu munjevito, a penzije stoje u mestu. Lako je penzionerima poslanicima i ministrima, koji imaju i plate i penzije.

Filaki

pre 12 godina

A jos kada bi nas Palma podsetio i na sve sto je JS napravio u Jagodini tj. ta sta se sve pare bacaju, a broj nezaposlenih i dalje pada.

bokser016

pre 12 godina

Zabraniti koalicije pre izbora. Svaka stranka da izađe samostalno na izbore pa ko pređe cenzus neka sklapa koalicije. Skupile se tri stranke sa 3% i imaju zajedno 9% glasova... i onda odlučuju oni koji ne zaslužuju da uđu u vladu. UŽAS!!!

sandra

pre 12 godina

Kakva steta za PUPS. Nazalost, ponovo su pali na Daciceve price o socijalnoj jednakosti, ali sva sreca pa gradjani nisu. Takvim slatkorecivim situacijama vise niko ne veruje.

Boža

pre 12 godina

Uništili ste mi život "veselih 90-tih", ubili Premijera (to su vaši psi rata), izvinili se što nas sve niste pobili dok ste mogli, unakazili 130 godina star grb Srbije 2010 i pretvorili ga u papagaja...ma samo napred sve dok vam DS dozvoljava.
Vidim da je DS oberučke prihvatio vaše fašističko znamenje po bilbordima kao zvanični grb Srbije.
Sramota!

Ferkovicka

pre 12 godina

Zajedno u istim taljigama SPS-PUPS-JS i nista novo narodu nisu doneli. Sigurno ne zelite da svoj glas date nekome ko ce biti ispod cenzusa "Ispod cenzusa su PUPS (3,4), JS Dragana Markovića Palme(2,3)... izvor Alo,. Zar da glasamo za marginalne stranke? А sto se tice SPS.a samo cu vas podsetiti na Dacicev kofer (slucaj oko NBS). Toliko od mene....

objavite,ako hocete...

pre 12 godina

U inat,ali pazite U INAT cu glasati za SNS,samo zato sto ste se svi okomili na njih,da vam ne bi mecka zaigrala pred vratima,kako ste se svi grupisali pred izbore pa to je strasno,bruka jedna za Srbiju,kolko afera imate za ovo vreme mogu se knjige napisati,a SPS-u,i njegovom AGROŽIVU koji se ne skida sa malih ekrana i koji direktno stoji i finansira vojvodjanski SPS,mesecni gubici dostizu i do 300000e,i sta cemo sed??? INSAJDER..,ne verujem,pa ko sad sme to da potegne...Sram vas bilo...

Robespjer

pre 12 godina

Može da se ne sviđa sve ovo ali oni će imati duplo bolji rezultat nego pre 4 godine.Imaće bar 17% ili 43-45 mandata!"Pljujte" me koliko hoćete ali upamtite ovo!Glasači su čudan soj!

Dragana10

pre 12 godina

.. rupa nasla zakrpu ova lica su svma vec dobro poznata dzaba se udruzuju ni to im ne moze pomoci da ostvare rezultat , gradjani su ih upoznali i ne veruju im

bokser016

pre 12 godina

Zabraniti koalicije pre izbora. Svaka stranka da izađe samostalno na izbore pa ko pređe cenzus neka sklapa koalicije. Skupile se tri stranke sa 3% i imaju zajedno 9% glasova... i onda odlučuju oni koji ne zaslužuju da uđu u vladu. UŽAS!!!

objavite,ako hocete...

pre 12 godina

U inat,ali pazite U INAT cu glasati za SNS,samo zato sto ste se svi okomili na njih,da vam ne bi mecka zaigrala pred vratima,kako ste se svi grupisali pred izbore pa to je strasno,bruka jedna za Srbiju,kolko afera imate za ovo vreme mogu se knjige napisati,a SPS-u,i njegovom AGROŽIVU koji se ne skida sa malih ekrana i koji direktno stoji i finansira vojvodjanski SPS,mesecni gubici dostizu i do 300000e,i sta cemo sed??? INSAJDER..,ne verujem,pa ko sad sme to da potegne...Sram vas bilo...

Boža

pre 12 godina

Uništili ste mi život "veselih 90-tih", ubili Premijera (to su vaši psi rata), izvinili se što nas sve niste pobili dok ste mogli, unakazili 130 godina star grb Srbije 2010 i pretvorili ga u papagaja...ma samo napred sve dok vam DS dozvoljava.
Vidim da je DS oberučke prihvatio vaše fašističko znamenje po bilbordima kao zvanični grb Srbije.
Sramota!

Dragana10

pre 12 godina

.. rupa nasla zakrpu ova lica su svma vec dobro poznata dzaba se udruzuju ni to im ne moze pomoci da ostvare rezultat , gradjani su ih upoznali i ne veruju im

Ferkovicka

pre 12 godina

Zajedno u istim taljigama SPS-PUPS-JS i nista novo narodu nisu doneli. Sigurno ne zelite da svoj glas date nekome ko ce biti ispod cenzusa "Ispod cenzusa su PUPS (3,4), JS Dragana Markovića Palme(2,3)... izvor Alo,. Zar da glasamo za marginalne stranke? А sto se tice SPS.a samo cu vas podsetiti na Dacicev kofer (slucaj oko NBS). Toliko od mene....

Jovanović Pero

pre 12 godina

Opet u koaliciju sa SPS-om, pa da li PUPS zaista predstavlja penzionere koji jedva preživljavaju pod ovom vlašću. Cene rastu munjevito, a penzije stoje u mestu. Lako je penzionerima poslanicima i ministrima, koji imaju i plate i penzije.

Dobri

pre 12 godina

Krkobabic je za PUPS govorio te s ovima ce, te s onima ce, te mozda ce i samostalno i na karju ipak sa starim koalicionim partnerima.
Ovo veoma redak slucaj da jedna koalicija u potpuno istom sastavu nastupi na izborima po drugi put i to 4 godine nakon prvog takvog nastupaMedjutim, sada ce im biti mnogo teze nego 2008. godine jer tada su nastupali kao opozciona lista, a sada sa pozicije vlasti koja se bas i nije proslavila.

sandra

pre 12 godina

Kakva steta za PUPS. Nazalost, ponovo su pali na Daciceve price o socijalnoj jednakosti, ali sva sreca pa gradjani nisu. Takvim slatkorecivim situacijama vise niko ne veruje.

Filaki

pre 12 godina

A jos kada bi nas Palma podsetio i na sve sto je JS napravio u Jagodini tj. ta sta se sve pare bacaju, a broj nezaposlenih i dalje pada.

GuC

pre 12 godina

ovo je 2012 godina, deveta od ubistva Djinjića, četvrta od kako je Tadić vratio u život političke aveti ratova i ubistava...šanse su ti nikakve, ali mogu samo da zamislim akko si se uživeo u ulogu,a?
Ustav Dačiću kaže drugačije, ne mora da ti se svidja,ali ubilačke metode tvog mentora i mentorke SMi MM više ne prolaze.

Saska

pre 12 godina

Gde su vam stari i provereni partneri iz sindikata SLOGA i Pokreta Veterana.Hocete glasove radnika,a ne postujete ih.Zato i necete dobiti glasove radnicke klase i boraca jer se vi ne borite za socijalnu pravdu nego za sebe i dinastiju Krkobabic oca i sina i njihovih potomaka.

Masters of the Universe

pre 12 godina

Marko Milosevic za Premijera, Mirjana Mira Markovic za ministarku finansija i da nas bog vidi... U ovoj zemlji izgleda postoji neka masina koja putem radio talasa utice na memoriju, brise narodu secanje na predhodnih 20 godina...

ko43

pre 12 godina

Postovani sugradjani cirkus je stigao u nas grad.Prosto neznam za koga da se odlucim?Za slobinog klona ivicu ili veselu koaliciju vuka i cede.Na slatkim sam mukama.

marko.n

pre 12 godina

i opet niko nece sa vama da se igra kao u detinjstvu :)
au koliko razocaranih naprednjaka ostavlja komentare, a do samo juce su bili hvalospevi na racun istog pups-a kako treba da im se prikljuce... nego kad sad opet izgubite ocete ponovo da se delite i menjate ime stranke da se prikazete kao nesto novo ili ce napokon da padne penzija?

Neko ko sve zna

pre 12 godina

Dacicu nisam tvoj clan ni simpatizer ali sve sto si izjavio za DS i SNS si potpuno u pravu! I svaka ti cast na ovoj izjavi. Nikolic je po nalogu DS-a rasturio SRS tada najacu opozicionu stranku. SNS je tvorevina Demokratske stranke i najveca prevara u istoriji Srbije!

Robespjer

pre 12 godina

Može da se ne sviđa sve ovo ali oni će imati duplo bolji rezultat nego pre 4 godine.Imaće bar 17% ili 43-45 mandata!"Pljujte" me koliko hoćete ali upamtite ovo!Glasači su čudan soj!

Zika

pre 12 godina

Tim koji dobija se ne menja!!! Crvena ruza cveta u maju!!! Koalicija okupljena oko SPS-a bice najvece iznenadjenje ovih izbora!!! Zivi bili pa videli.

Kanado stizem...

pre 12 godina

Sama koalicija, vrh brate...
Ime kolicije, mastovito izrazajno...
Eventualna buducnost s njima sutra, svetla azilantska...
Kandidat za premijera, preteci i je..tacan lik.

Siniša

pre 12 godina

Šta je nazadnjaci, izvisili ste i kod penzionera, pre toga kod Ljajića...sindikata...niko neće sa vama, pa sad pljujete. Hoćete vi sa Veljom, Karićima, Vulinom...hoćete da budete advokati kriminalaca...da primate u stranku Kurtu i Murtu, otpadke iz drugih stranaka...da lažete svaki dan...pukli ste, rejting vam svaki dan pada i ako osvojite 20% treba da slavite.
Ivice, nemoj mnogo da se sekiraš, izbori za predsednika će biti u redovnom terminu. Zadovoljan sam tvojim radom(policijom) i radom gospođe Slavice Đukić-Dejanović, menjaj-sklanjaj Mrkonjića samo vas bruka.

mama guska

pre 12 godina

Dacicevo predizborno obecanje : glasajte za mene i svi cete dobiti pendrek, lisice, 2 !!!! ulaznice za zoo vrt u Jagodini i jednoga dana penzija ( vazi samo za one koji dozive Krkobabiceve godine ).

Sale

pre 12 godina

Kakve veze Tomislav Nikolic ima sa raspisivanjem predsednickih ili bilo kojih drugih izbora? On niti moze da raspise izbore, niti da na bilo koji nacin utice na njihovo raspisivanje. Ako bi cak apelovao na Tadica nesto u vezi predsednickih izbora, verovatno Tadic namerno ne bi postupio tako kako Nikolic apeluje. Tadic i DS se sada nalaze u fazi velike panike i straha od gubitka vlasti. To pokazuje i donosenje odluka u poslednjem trenutku, maksimalno odugovlacenje sa raspisivanjem izbora, kao i saopstavanju dana kada ce izbori biti odrzani. I ako se izbori raspisju poslednjeg dana zakonskog roka, mi cemo tek na dan raspisivanja izbora saznati i dan odrzavanja izbora.
Stoga Tadic verovatno zeli da sacuva makar predsednicku funkciju, jer mu mandat istice 15. februara 2013. godine, sto bi znacilo da bi DS bar do tada imala licnost na nekoj vaznoj (u ovom slucaju najvaznijoj) funkciji u drzavi. Poucen primerom izbora od 24. septembra 2000. godine, kada je Milosevic sebi skratio mandat i raspisani su predsednicki izbori istovremeno sa saveznim, pokarajinskim i lokalnim (koji su inace bili redovni) i da je upravo na predsednickim porazena i SPS i sam Milosevic, Tadic najverovatnije zeli da se DS sa vlasti povlaci postepeno, jer ce tako biti bezbolnije.

Milan

pre 12 godina

Koga ovaj glumi u politici! Kao neku principjijelnost! A sutra će da birka kome se carstvu privoleti, Borisovom ili Tominom? E, takva je naša politika danas u Srbiji, ti možeš da glasaš za nekoga ali nisi apsolutno siguran za šta si u stvari glasao i kako će te onaj koga si glasao izmajmunisati! A oni su svi kao principijelni i dosledni! Bajke za narod! A njima uvek odrešene ruke da rade sve u cilju dobra ne Srbije-već svoje partije i svoje lično! I tako se vozimo bre već 25 godina od dolaska Slobe na vlast! Ne postoji POLITIČKA ODGOVORNOST! O moralnoj da i ne govorimo! Kako bi se inače g.Toma Nikolić ( izvinjavam se za ono g.) uopšte zadržavao u politici toliko godina posle neverovatno sramne izjave
" ako neko ovih dana vidi Zorana Đinđića..." ma ne mogu to ni da napišem do kraja koja je to beda... I on bi da bude predsednik Srbije sutra? Koji je to narod koji takvog "čoveka" može da izglasa za predsednika? Da ne pričamo o Koštunici koji i pre sahrane Đinđića traži " koncentracionu vladu"!!!! I svima ostalima kojih je u ovoj Srbiji ogroman broj! I svi u vrhu politike! Danas , na godišnjicu ubistva Đinđića vidim samo crno i prisećam se izjave još jednog viteza srpska novije politike, Vladana Batića: " Pravićete vi od blata vladu Zorana Đinđića"; Slava i njemu i Zoranu ...

Galenika SPS

pre 12 godina

Sad ce on da pomesa loncice Nikolicu i Tadicu pa ce biti treci od koga ce zavisiti skim ce u vladu, ali glavni uslov ce biti povratak porodice Milosevicu u Srbiju. :)

Tri Palme Na Otoku Sreće

pre 12 godina

Realno gledano, od čelnika koalicije na slici, više glasova na predsedničkim izborima mogao bi da osvoji Milan Krkobabić. Dačić se već mesecima previše pojavljuje u medijima s raznoraznim uglavnom polusmislenim izjavama, tako da njegovo eventualno dodatno eksponiranje može da ima jak kontra-efekat.

Krstic

pre 12 godina

Ovi Krkobabici su nasi KI IM Sungovi idemo njihovim stopama,samo da nas jos Koreja prestigna,pa smo ga nacisto nagrabusili.Vraice se izgleda dan mladosti.

Robespjer

pre 12 godina

Može da se ne sviđa sve ovo ali oni će imati duplo bolji rezultat nego pre 4 godine.Imaće bar 17% ili 43-45 mandata!"Pljujte" me koliko hoćete ali upamtite ovo!Glasači su čudan soj!

objavite,ako hocete...

pre 12 godina

U inat,ali pazite U INAT cu glasati za SNS,samo zato sto ste se svi okomili na njih,da vam ne bi mecka zaigrala pred vratima,kako ste se svi grupisali pred izbore pa to je strasno,bruka jedna za Srbiju,kolko afera imate za ovo vreme mogu se knjige napisati,a SPS-u,i njegovom AGROŽIVU koji se ne skida sa malih ekrana i koji direktno stoji i finansira vojvodjanski SPS,mesecni gubici dostizu i do 300000e,i sta cemo sed??? INSAJDER..,ne verujem,pa ko sad sme to da potegne...Sram vas bilo...

marko.n

pre 12 godina

i opet niko nece sa vama da se igra kao u detinjstvu :)
au koliko razocaranih naprednjaka ostavlja komentare, a do samo juce su bili hvalospevi na racun istog pups-a kako treba da im se prikljuce... nego kad sad opet izgubite ocete ponovo da se delite i menjate ime stranke da se prikazete kao nesto novo ili ce napokon da padne penzija?

Zika

pre 12 godina

Tim koji dobija se ne menja!!! Crvena ruza cveta u maju!!! Koalicija okupljena oko SPS-a bice najvece iznenadjenje ovih izbora!!! Zivi bili pa videli.

Neko ko sve zna

pre 12 godina

Dacicu nisam tvoj clan ni simpatizer ali sve sto si izjavio za DS i SNS si potpuno u pravu! I svaka ti cast na ovoj izjavi. Nikolic je po nalogu DS-a rasturio SRS tada najacu opozicionu stranku. SNS je tvorevina Demokratske stranke i najveca prevara u istoriji Srbije!

Dragana10

pre 12 godina

.. rupa nasla zakrpu ova lica su svma vec dobro poznata dzaba se udruzuju ni to im ne moze pomoci da ostvare rezultat , gradjani su ih upoznali i ne veruju im

Boža

pre 12 godina

Uništili ste mi život "veselih 90-tih", ubili Premijera (to su vaši psi rata), izvinili se što nas sve niste pobili dok ste mogli, unakazili 130 godina star grb Srbije 2010 i pretvorili ga u papagaja...ma samo napred sve dok vam DS dozvoljava.
Vidim da je DS oberučke prihvatio vaše fašističko znamenje po bilbordima kao zvanični grb Srbije.
Sramota!

Ferkovicka

pre 12 godina

Zajedno u istim taljigama SPS-PUPS-JS i nista novo narodu nisu doneli. Sigurno ne zelite da svoj glas date nekome ko ce biti ispod cenzusa "Ispod cenzusa su PUPS (3,4), JS Dragana Markovića Palme(2,3)... izvor Alo,. Zar da glasamo za marginalne stranke? А sto se tice SPS.a samo cu vas podsetiti na Dacicev kofer (slucaj oko NBS). Toliko od mene....

bokser016

pre 12 godina

Zabraniti koalicije pre izbora. Svaka stranka da izađe samostalno na izbore pa ko pređe cenzus neka sklapa koalicije. Skupile se tri stranke sa 3% i imaju zajedno 9% glasova... i onda odlučuju oni koji ne zaslužuju da uđu u vladu. UŽAS!!!

sandra

pre 12 godina

Kakva steta za PUPS. Nazalost, ponovo su pali na Daciceve price o socijalnoj jednakosti, ali sva sreca pa gradjani nisu. Takvim slatkorecivim situacijama vise niko ne veruje.

GuC

pre 12 godina

ovo je 2012 godina, deveta od ubistva Djinjića, četvrta od kako je Tadić vratio u život političke aveti ratova i ubistava...šanse su ti nikakve, ali mogu samo da zamislim akko si se uživeo u ulogu,a?
Ustav Dačiću kaže drugačije, ne mora da ti se svidja,ali ubilačke metode tvog mentora i mentorke SMi MM više ne prolaze.

Jovanović Pero

pre 12 godina

Opet u koaliciju sa SPS-om, pa da li PUPS zaista predstavlja penzionere koji jedva preživljavaju pod ovom vlašću. Cene rastu munjevito, a penzije stoje u mestu. Lako je penzionerima poslanicima i ministrima, koji imaju i plate i penzije.

Filaki

pre 12 godina

A jos kada bi nas Palma podsetio i na sve sto je JS napravio u Jagodini tj. ta sta se sve pare bacaju, a broj nezaposlenih i dalje pada.

ko43

pre 12 godina

Postovani sugradjani cirkus je stigao u nas grad.Prosto neznam za koga da se odlucim?Za slobinog klona ivicu ili veselu koaliciju vuka i cede.Na slatkim sam mukama.

Dobri

pre 12 godina

Krkobabic je za PUPS govorio te s ovima ce, te s onima ce, te mozda ce i samostalno i na karju ipak sa starim koalicionim partnerima.
Ovo veoma redak slucaj da jedna koalicija u potpuno istom sastavu nastupi na izborima po drugi put i to 4 godine nakon prvog takvog nastupaMedjutim, sada ce im biti mnogo teze nego 2008. godine jer tada su nastupali kao opozciona lista, a sada sa pozicije vlasti koja se bas i nije proslavila.

Masters of the Universe

pre 12 godina

Marko Milosevic za Premijera, Mirjana Mira Markovic za ministarku finansija i da nas bog vidi... U ovoj zemlji izgleda postoji neka masina koja putem radio talasa utice na memoriju, brise narodu secanje na predhodnih 20 godina...

Galenika SPS

pre 12 godina

Sad ce on da pomesa loncice Nikolicu i Tadicu pa ce biti treci od koga ce zavisiti skim ce u vladu, ali glavni uslov ce biti povratak porodice Milosevicu u Srbiju. :)

Tri Palme Na Otoku Sreće

pre 12 godina

Realno gledano, od čelnika koalicije na slici, više glasova na predsedničkim izborima mogao bi da osvoji Milan Krkobabić. Dačić se već mesecima previše pojavljuje u medijima s raznoraznim uglavnom polusmislenim izjavama, tako da njegovo eventualno dodatno eksponiranje može da ima jak kontra-efekat.

Saska

pre 12 godina

Gde su vam stari i provereni partneri iz sindikata SLOGA i Pokreta Veterana.Hocete glasove radnika,a ne postujete ih.Zato i necete dobiti glasove radnicke klase i boraca jer se vi ne borite za socijalnu pravdu nego za sebe i dinastiju Krkobabic oca i sina i njihovih potomaka.

Kanado stizem...

pre 12 godina

Sama koalicija, vrh brate...
Ime kolicije, mastovito izrazajno...
Eventualna buducnost s njima sutra, svetla azilantska...
Kandidat za premijera, preteci i je..tacan lik.

Milan

pre 12 godina

Koga ovaj glumi u politici! Kao neku principjijelnost! A sutra će da birka kome se carstvu privoleti, Borisovom ili Tominom? E, takva je naša politika danas u Srbiji, ti možeš da glasaš za nekoga ali nisi apsolutno siguran za šta si u stvari glasao i kako će te onaj koga si glasao izmajmunisati! A oni su svi kao principijelni i dosledni! Bajke za narod! A njima uvek odrešene ruke da rade sve u cilju dobra ne Srbije-već svoje partije i svoje lično! I tako se vozimo bre već 25 godina od dolaska Slobe na vlast! Ne postoji POLITIČKA ODGOVORNOST! O moralnoj da i ne govorimo! Kako bi se inače g.Toma Nikolić ( izvinjavam se za ono g.) uopšte zadržavao u politici toliko godina posle neverovatno sramne izjave
" ako neko ovih dana vidi Zorana Đinđića..." ma ne mogu to ni da napišem do kraja koja je to beda... I on bi da bude predsednik Srbije sutra? Koji je to narod koji takvog "čoveka" može da izglasa za predsednika? Da ne pričamo o Koštunici koji i pre sahrane Đinđića traži " koncentracionu vladu"!!!! I svima ostalima kojih je u ovoj Srbiji ogroman broj! I svi u vrhu politike! Danas , na godišnjicu ubistva Đinđića vidim samo crno i prisećam se izjave još jednog viteza srpska novije politike, Vladana Batića: " Pravićete vi od blata vladu Zorana Đinđića"; Slava i njemu i Zoranu ...

Siniša

pre 12 godina

Šta je nazadnjaci, izvisili ste i kod penzionera, pre toga kod Ljajića...sindikata...niko neće sa vama, pa sad pljujete. Hoćete vi sa Veljom, Karićima, Vulinom...hoćete da budete advokati kriminalaca...da primate u stranku Kurtu i Murtu, otpadke iz drugih stranaka...da lažete svaki dan...pukli ste, rejting vam svaki dan pada i ako osvojite 20% treba da slavite.
Ivice, nemoj mnogo da se sekiraš, izbori za predsednika će biti u redovnom terminu. Zadovoljan sam tvojim radom(policijom) i radom gospođe Slavice Đukić-Dejanović, menjaj-sklanjaj Mrkonjića samo vas bruka.

Sale

pre 12 godina

Kakve veze Tomislav Nikolic ima sa raspisivanjem predsednickih ili bilo kojih drugih izbora? On niti moze da raspise izbore, niti da na bilo koji nacin utice na njihovo raspisivanje. Ako bi cak apelovao na Tadica nesto u vezi predsednickih izbora, verovatno Tadic namerno ne bi postupio tako kako Nikolic apeluje. Tadic i DS se sada nalaze u fazi velike panike i straha od gubitka vlasti. To pokazuje i donosenje odluka u poslednjem trenutku, maksimalno odugovlacenje sa raspisivanjem izbora, kao i saopstavanju dana kada ce izbori biti odrzani. I ako se izbori raspisju poslednjeg dana zakonskog roka, mi cemo tek na dan raspisivanja izbora saznati i dan odrzavanja izbora.
Stoga Tadic verovatno zeli da sacuva makar predsednicku funkciju, jer mu mandat istice 15. februara 2013. godine, sto bi znacilo da bi DS bar do tada imala licnost na nekoj vaznoj (u ovom slucaju najvaznijoj) funkciji u drzavi. Poucen primerom izbora od 24. septembra 2000. godine, kada je Milosevic sebi skratio mandat i raspisani su predsednicki izbori istovremeno sa saveznim, pokarajinskim i lokalnim (koji su inace bili redovni) i da je upravo na predsednickim porazena i SPS i sam Milosevic, Tadic najverovatnije zeli da se DS sa vlasti povlaci postepeno, jer ce tako biti bezbolnije.

mama guska

pre 12 godina

Dacicevo predizborno obecanje : glasajte za mene i svi cete dobiti pendrek, lisice, 2 !!!! ulaznice za zoo vrt u Jagodini i jednoga dana penzija ( vazi samo za one koji dozive Krkobabiceve godine ).

Krstic

pre 12 godina

Ovi Krkobabici su nasi KI IM Sungovi idemo njihovim stopama,samo da nas jos Koreja prestigna,pa smo ga nacisto nagrabusili.Vraice se izgleda dan mladosti.