Nedelja, 11.03.2012.

10:25

Bećković: Nisam kandidat SNS

Književnik Matija Bećković demantovao da će se kandidovati za predsednika Srbije ispred Srpske napredne stranke.

Izvor: Beta

Beækoviæ: Nisam kandidat SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Slavko

pre 12 godina

Ovo je zaista najgora vlada u istoriji Srbiji i po zakonu verovatnoce gotovo je iskljuceno da naredna vlada bude gora od nje, pa cak ni ista kao ona. Mora biti bolja, pod uslovom da njenu okosnicu ne cini DS. Ako bi DS opet bila stozer vlade, mogli bi smo imati fenomen da naredna vlada bude gora od ove, koja je najgora u istoriji.

Nenad

pre 12 godina

Svim srecem se nadam da kralj nikada vise nece biti blize vlasti nego sto je sad. i ovo je mnogo. Tako da Beckovic nece imati sansu ni u najavi da se kandiduje za predsednika. ZiveLa REPUBLIKA!!! Zivela Srbija bez ostrascenih fundamentalista i nabedjenih nacionalista...

zmitjkoe

pre 12 godina

Нећу председника хоћу Краља!
(европски СРбин, 11. mart 2012 18:11)

Naci ce se vec neki Ibi i za vas.

Unuk drzavnog neprijatelja

pre 12 godina

Primer kako izgleda odgovor cestitog coveka, koji se nece mesati tamo gde mu nije mesto. Clanu Krunskog Saveta svakako nije mesto u organu koji je olicenje republike. Da nam je vise takvih Srba gde bi nam kraj bio. Zivela Kraljevina Srbija!

Petar,Banat

pre 12 godina

Svi bi pukli,jos u prvom krugu,
samo kada bi se kandidovala Verica Barać.



Dosta nam je mazanja ociju,da li je akademik ili psiholog...

umorna

pre 12 godina

Po logici stvari a ne po moralu, sve ide putem- ti ćeš posle izbora biti bogatiji za ovoliko miliona a ti za onoliko miliona... puno miliona! Poštena inteligencija je umorna od čekanja i bez nade u bogatiju i svetliju budućnost, i sva kandidovana klijentela je već viđena i loša bez oprosta!

Seele

pre 12 godina

Meni uopšte nije važno ko će biti kandidat za predsednika. Gore od ovog sada ne može biti. Važnije je da se stvori jeftinija i efikasnija država, da se uspostavi vladavina prava i bolji uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

coa

pre 12 godina

To nije tačno jer njega to ne zanima uopste on čovek ima druge stvari čime se bavi,Ali kad pogledamo sadasnju vlast i sadasnjeg predsednika gospodin Bećkovic bi 100 puta bio bolji od njega.

Bg

pre 12 godina

Ma kakav Beckovic i bakraci. Predsednik ce biti i dalje Tadic a ovaj blok koji je sada na vlasti ostace na vlasti i narednih cetiri godina. Odvratni su mi svi, ali sve drugo bi bilo jos gore.

mislilac

pre 12 godina

Sve pohvale Beckovicu, no ovo je ipak prenagljena vest, jer svi znamo da Tadic i Nikolic izlaze na crtu , a jos ne znamo kandidata za premijera, a opet navijamo da to bude Jorgovanka Tabakovic, a ko su kandidati jos cemo saznati, da li danas, ili sutra.

ćeranje

pre 12 godina

ništa mi nije jasno! toma bi da bude i predsednik, i premijer, nikako da preseče i odluči šta njegovoj malenkosti imponuje. kako se sad tu matija ćeraćemosejoš uklapa?

otvorena vrata

pre 12 godina

Za sada znamo da ce nam Toma biti predsednik, a Vuviv gradonacelnik, a danas cemo saznati i ko je kandidat za premijera, a nadamo se da ce biti kandidatkinja tj. gospodja Tabakovic.

Milan

pre 12 godina

Na stranu da li je ovo spin ili nije, da li je on kandidat, u sta cisto sumnjam ili nije, ali samo budala moze da govori lose o ovom coveku i da pokusa da ga diskredituje.

mirko

pre 12 godina

Ne sumnjam da je ovo predlog T.Nikolića, jer je već jednom ranije najavio poznatu ličnost za njihovog kandidata. Ideja kao i obično nije njegova, nego V.Šešelja koji je nekada najavljivao poznatu javnu ličnost, Slavenka Terzića, za predsedničkog kandidata.
Lično mislim da ovaj kandidat neće prihvatiti kandidaturu, jer zna da nema šansi da bude izabran, nema on kredibilitet jednog Havela, u ostalom znamo kakav je predsednik bio D.Čosić, idejno su veoma bliski.

DARKAN

pre 12 godina

Sad, posto je informacija procurela verovatno nece biti kandidat!
A, i mogli su nekog starijeg kandidovati.
SNS namerno gubi izbore, kao sto su to radili Radikali pre!

blenda

pre 12 godina

Ovo naravno nije tacno, sto se ne odnosi lose na Beckovica. Ovo se odnosi lose na sadasnju poziciju, jer su opet poslali udarac konkurenciji i pobednicima.

Mađa

pre 12 godina

Ovo me podseća na vreme Ćosićevog predsednikovanja. Nešto mi stomak govori da će ovaj put biti isto kao te 92-93 ? Kad god političari krenu da upliću akademike i pisce i da ih sa prašnjavih polica turaju u političke fotelje, ovde neko opasno nastrada...

Спортозоа

pre 12 godina

Има ли неко ко би вама био достојан функције председника? Ценим да је то за посетиоце овог сајта Вук Драшковић, Риза Хаљими, Чедомир Јовановић или муфтија Зукорлић..

Raxx,BG

pre 12 godina

kako bi to bilo dobro !!! da najzad gledam nekoga ko zapravo VOLI Srbiju na mestu visokog državnog funkcionera... Povratila bi mi se nada u budućnost za srpski narod..

Duki

pre 12 godina

Očigledno da izvor ove vesti nije baš pouzdan. Uostalom, još malo pa ćemo zaista i čuti ko su sve kandidati svih stranaka za vodeće funkcije. Tek tada možemo sagledati ko je šta učinio za nas, pa doneti odluku kome ćemo poveriti svoju budućnost. Činjenica je da su promene svakako neophodne.

Lazar

pre 12 godina

Stvarno ne znam odakle je mogla ovakva informacija da procuri. Čovek je član Krunskog saveta i monarhista po opredeljenju. Ne volim kad ovakve poluinformacije dospevaju u javnost.

Knot

pre 12 godina

Ako predsednicki izbori budu raspisani kad i parlamentarni - kandidat za premijera ispred SNS je Jorgovanka Tabakovic. Za predsednika Tomislav Nikolic.

Borivoje

pre 12 godina

Je li moguće da komentarišete vest o jednom književniku, a pola vas ne zna da napiše predsednik?! Ovaj piše presednik, onaj precednik, dakle piše se PREDSEDNIK.

Braindead

pre 12 godina

Ovo bi mogao da bude dobar potez Nikolica. Ne volim Nikolica nit Beckovica (bio je dobar pjesnik, steta zbog politike) - al ionako ne racunaju na moj glas, ili na preotimanje glasova DS ili LDP. Beckovic bi mogao da uzme dosta glasova radikala, DSS, pa i SPS. Istovremeno Nikolic ce se sacuvati od novog poraza.

pitam se pitam

pre 12 godina

pitam se pitam gde sve ovo vodi, istina ovi su se ogresili o posten i strucni deo gradjana srbije i beograda. izmisljali samo za svoje sa salasa svercere i politicke prilepke neka radna mesta i osnivali samostalne direkotre direktorima i setace po kancelarijama i firmama, NOSACI PAPIRA i spletkarosi obicni sverceri sa salasa....
ali sada ovo ce da bude ...

svaki dan drugi kandidat

pre 12 godina

Beckovic predsednik, Toma premijer, Vucic gradonacelnik.TIM SNOVA !!!!
Vratice nam i Crnu Goru i Kosovo i bicemo opet srecna velika zemlja.
Udenite negde i Kostunicu pa sa 110 milijardi investicija ceka nas procvat.Ima i Nemacka da nam zavidi.

Rikvertz

pre 12 godina

Divno. Umesto da SNS pokuša da osmisli nešto novo, da promoviše nekompromitovane ljude ovde stalni postoji ta tendencija ka vožnji u rikverc. Samo nam još fali da za šefa države imamo paradigmu DSS-Amfilohije-antiglobalizam-CrnaGoraJeSrceSrbije politike...ako je ovo tačno, Toma neće imati moj glas ni na lokalu ni na republičkim a vala ni na pre(sj)edničkim izborima.

Milko

pre 12 godina

"Matija Bećković kandidat SNS-a?"

Ne verujem u ovo, mislim da je u pitanju dezinformacija.
Smatram da Matija Bećković, kakav god bio ili kako god ga mi videli, ne bi moga tako nisko pasti da bude kandidat SNS-a, da bude čovek Tomislava Nikolića.
Kandidat na izborima, ispred DSS-a ili samostalno, zašto da ne.

NS

pre 12 godina

HM, s obzirom da je Matija najbliskiji DSS-, ovaj potez SNS-a bi bio začuđujući, ali OK. Ako je ovo istina, Matija bi sigurno pobedio u prvom krugu.

Aleksandar

pre 12 godina

Žao mi je čoveka. On je veoma star i verovatno ne može da sagleda stvari onakve kakve jesu. Nadam se da će mu ćerka pomoći da ne prihvati ponudu. Naravno da je to bolje za SNS jer u tom slučaju bi možda i ušli u vladu a predsedničke izbore svakako ne bi dobili nikad.

Boban

pre 12 godina

Interesantan pokusaj da Borisa gurnu u izbornu trku pre vremena. Da li SNS misli da DS moze nasesti na ovaj probni balon?! Znaju svi da Beckovic nema sanse za pobedu na predsednickim izborima, a Toma je toliko vec frustriran od izbornih poraza od Borisa Tadica da bi najradije prepustio trku bilo kome, samo da to ne bude on :)

Coppelia

pre 12 godina

Vise nego sjajno!Ostvarite to i imacete natpolovicnu vlast na svim nivoima!
Sada pocinje frustrirajuca trka da se u narednih 24 sata proveri informa-
cija,obaveste"prijatelji" i odustane od vec spremljene majske avanture!!!

Citalac

pre 12 godina

Sto je babi milo, to joj se i snilo. Dogovorili su se ko je predsednik, ko premijer, ko "dirigent" ! Malo sam zabrinut gde je u toj postavi Vucko. Da nije otisao da obidje one cuvene granice koje su njegovi ucitelji i on postavili, svojevremeno....

Poseydon

pre 12 godina

Nije loš izbor. Matija je ozbiljan čovek, mudar, častan i bistre glave. Mada, na verujem da bi on prihvatio kandidaturu, prosto nije dovoljno drzak da bi bio toliko jak političar kao ovi sadašnji. Matija je smiren i možda bi uspeo da smiri trenutne strasti u Srbiji svojom harmonijom.

teslion

pre 12 godina

Veoma poštujem gospodina Bećkovića, samo mislim da bi taj tračak svetlosti bio suviše mali za sveopštu pomračinu u srpskoj politici. Nisam siguran da bi čak i čovek sa autoritetom i integritetom kakvu on ima mogao da se suprotstavi svim drugim ludacima. Bojim se samo da ne dozvoli da bude iskorišten kao adut, a kasnije dezavuisan i odbačen. U njegovo poštenje ne sumnjam, ali o poštenju partije koja ga gura nemam nikakvih iluzija.

Milan

pre 12 godina

Bas me interesuje odakle je procurila vest. Ako je to istina, onda je Tomin blef od juce bio bas dobar. Demokrate se taman ponadale da ce opet dobiti predsednicke izbore.
Ovako ih mozda i ne raspisu.
Au, al ce Tomo da bude besan.

svaki dan drugi kandidat

pre 12 godina

Beckovic predsednik, Toma premijer, Vucic gradonacelnik.TIM SNOVA !!!!
Vratice nam i Crnu Goru i Kosovo i bicemo opet srecna velika zemlja.
Udenite negde i Kostunicu pa sa 110 milijardi investicija ceka nas procvat.Ima i Nemacka da nam zavidi.

Borivoje

pre 12 godina

Je li moguće da komentarišete vest o jednom književniku, a pola vas ne zna da napiše predsednik?! Ovaj piše presednik, onaj precednik, dakle piše se PREDSEDNIK.

Rikvertz

pre 12 godina

Divno. Umesto da SNS pokuša da osmisli nešto novo, da promoviše nekompromitovane ljude ovde stalni postoji ta tendencija ka vožnji u rikverc. Samo nam još fali da za šefa države imamo paradigmu DSS-Amfilohije-antiglobalizam-CrnaGoraJeSrceSrbije politike...ako je ovo tačno, Toma neće imati moj glas ni na lokalu ni na republičkim a vala ni na pre(sj)edničkim izborima.

Citalac

pre 12 godina

Sto je babi milo, to joj se i snilo. Dogovorili su se ko je predsednik, ko premijer, ko "dirigent" ! Malo sam zabrinut gde je u toj postavi Vucko. Da nije otisao da obidje one cuvene granice koje su njegovi ucitelji i on postavili, svojevremeno....

Boban

pre 12 godina

Interesantan pokusaj da Borisa gurnu u izbornu trku pre vremena. Da li SNS misli da DS moze nasesti na ovaj probni balon?! Znaju svi da Beckovic nema sanse za pobedu na predsednickim izborima, a Toma je toliko vec frustriran od izbornih poraza od Borisa Tadica da bi najradije prepustio trku bilo kome, samo da to ne bude on :)

Bg

pre 12 godina

Ma kakav Beckovic i bakraci. Predsednik ce biti i dalje Tadic a ovaj blok koji je sada na vlasti ostace na vlasti i narednih cetiri godina. Odvratni su mi svi, ali sve drugo bi bilo jos gore.

Milko

pre 12 godina

"Matija Bećković kandidat SNS-a?"

Ne verujem u ovo, mislim da je u pitanju dezinformacija.
Smatram da Matija Bećković, kakav god bio ili kako god ga mi videli, ne bi moga tako nisko pasti da bude kandidat SNS-a, da bude čovek Tomislava Nikolića.
Kandidat na izborima, ispred DSS-a ili samostalno, zašto da ne.

Aleksandar

pre 12 godina

Žao mi je čoveka. On je veoma star i verovatno ne može da sagleda stvari onakve kakve jesu. Nadam se da će mu ćerka pomoći da ne prihvati ponudu. Naravno da je to bolje za SNS jer u tom slučaju bi možda i ušli u vladu a predsedničke izbore svakako ne bi dobili nikad.

Mađa

pre 12 godina

Ovo me podseća na vreme Ćosićevog predsednikovanja. Nešto mi stomak govori da će ovaj put biti isto kao te 92-93 ? Kad god političari krenu da upliću akademike i pisce i da ih sa prašnjavih polica turaju u političke fotelje, ovde neko opasno nastrada...

NS

pre 12 godina

HM, s obzirom da je Matija najbliskiji DSS-, ovaj potez SNS-a bi bio začuđujući, ali OK. Ako je ovo istina, Matija bi sigurno pobedio u prvom krugu.

coa

pre 12 godina

To nije tačno jer njega to ne zanima uopste on čovek ima druge stvari čime se bavi,Ali kad pogledamo sadasnju vlast i sadasnjeg predsednika gospodin Bećkovic bi 100 puta bio bolji od njega.

Braindead

pre 12 godina

Ovo bi mogao da bude dobar potez Nikolica. Ne volim Nikolica nit Beckovica (bio je dobar pjesnik, steta zbog politike) - al ionako ne racunaju na moj glas, ili na preotimanje glasova DS ili LDP. Beckovic bi mogao da uzme dosta glasova radikala, DSS, pa i SPS. Istovremeno Nikolic ce se sacuvati od novog poraza.

Seele

pre 12 godina

Meni uopšte nije važno ko će biti kandidat za predsednika. Gore od ovog sada ne može biti. Važnije je da se stvori jeftinija i efikasnija država, da se uspostavi vladavina prava i bolji uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

Poseydon

pre 12 godina

Nije loš izbor. Matija je ozbiljan čovek, mudar, častan i bistre glave. Mada, na verujem da bi on prihvatio kandidaturu, prosto nije dovoljno drzak da bi bio toliko jak političar kao ovi sadašnji. Matija je smiren i možda bi uspeo da smiri trenutne strasti u Srbiji svojom harmonijom.

Unuk drzavnog neprijatelja

pre 12 godina

Primer kako izgleda odgovor cestitog coveka, koji se nece mesati tamo gde mu nije mesto. Clanu Krunskog Saveta svakako nije mesto u organu koji je olicenje republike. Da nam je vise takvih Srba gde bi nam kraj bio. Zivela Kraljevina Srbija!

mirko

pre 12 godina

Ne sumnjam da je ovo predlog T.Nikolića, jer je već jednom ranije najavio poznatu ličnost za njihovog kandidata. Ideja kao i obično nije njegova, nego V.Šešelja koji je nekada najavljivao poznatu javnu ličnost, Slavenka Terzića, za predsedničkog kandidata.
Lično mislim da ovaj kandidat neće prihvatiti kandidaturu, jer zna da nema šansi da bude izabran, nema on kredibilitet jednog Havela, u ostalom znamo kakav je predsednik bio D.Čosić, idejno su veoma bliski.

ćeranje

pre 12 godina

ništa mi nije jasno! toma bi da bude i predsednik, i premijer, nikako da preseče i odluči šta njegovoj malenkosti imponuje. kako se sad tu matija ćeraćemosejoš uklapa?

Petar,Banat

pre 12 godina

Svi bi pukli,jos u prvom krugu,
samo kada bi se kandidovala Verica Barać.



Dosta nam je mazanja ociju,da li je akademik ili psiholog...

otvorena vrata

pre 12 godina

Za sada znamo da ce nam Toma biti predsednik, a Vuviv gradonacelnik, a danas cemo saznati i ko je kandidat za premijera, a nadamo se da ce biti kandidatkinja tj. gospodja Tabakovic.

teslion

pre 12 godina

Veoma poštujem gospodina Bećkovića, samo mislim da bi taj tračak svetlosti bio suviše mali za sveopštu pomračinu u srpskoj politici. Nisam siguran da bi čak i čovek sa autoritetom i integritetom kakvu on ima mogao da se suprotstavi svim drugim ludacima. Bojim se samo da ne dozvoli da bude iskorišten kao adut, a kasnije dezavuisan i odbačen. U njegovo poštenje ne sumnjam, ali o poštenju partije koja ga gura nemam nikakvih iluzija.

mislilac

pre 12 godina

Sve pohvale Beckovicu, no ovo je ipak prenagljena vest, jer svi znamo da Tadic i Nikolic izlaze na crtu , a jos ne znamo kandidata za premijera, a opet navijamo da to bude Jorgovanka Tabakovic, a ko su kandidati jos cemo saznati, da li danas, ili sutra.

umorna

pre 12 godina

Po logici stvari a ne po moralu, sve ide putem- ti ćeš posle izbora biti bogatiji za ovoliko miliona a ti za onoliko miliona... puno miliona! Poštena inteligencija je umorna od čekanja i bez nade u bogatiju i svetliju budućnost, i sva kandidovana klijentela je već viđena i loša bez oprosta!

pitam se pitam

pre 12 godina

pitam se pitam gde sve ovo vodi, istina ovi su se ogresili o posten i strucni deo gradjana srbije i beograda. izmisljali samo za svoje sa salasa svercere i politicke prilepke neka radna mesta i osnivali samostalne direkotre direktorima i setace po kancelarijama i firmama, NOSACI PAPIRA i spletkarosi obicni sverceri sa salasa....
ali sada ovo ce da bude ...

zmitjkoe

pre 12 godina

Нећу председника хоћу Краља!
(европски СРбин, 11. mart 2012 18:11)

Naci ce se vec neki Ibi i za vas.

Coppelia

pre 12 godina

Vise nego sjajno!Ostvarite to i imacete natpolovicnu vlast na svim nivoima!
Sada pocinje frustrirajuca trka da se u narednih 24 sata proveri informa-
cija,obaveste"prijatelji" i odustane od vec spremljene majske avanture!!!

Milan

pre 12 godina

Bas me interesuje odakle je procurila vest. Ako je to istina, onda je Tomin blef od juce bio bas dobar. Demokrate se taman ponadale da ce opet dobiti predsednicke izbore.
Ovako ih mozda i ne raspisu.
Au, al ce Tomo da bude besan.

Lazar

pre 12 godina

Stvarno ne znam odakle je mogla ovakva informacija da procuri. Čovek je član Krunskog saveta i monarhista po opredeljenju. Ne volim kad ovakve poluinformacije dospevaju u javnost.

Milan

pre 12 godina

Na stranu da li je ovo spin ili nije, da li je on kandidat, u sta cisto sumnjam ili nije, ali samo budala moze da govori lose o ovom coveku i da pokusa da ga diskredituje.

Nenad

pre 12 godina

Svim srecem se nadam da kralj nikada vise nece biti blize vlasti nego sto je sad. i ovo je mnogo. Tako da Beckovic nece imati sansu ni u najavi da se kandiduje za predsednika. ZiveLa REPUBLIKA!!! Zivela Srbija bez ostrascenih fundamentalista i nabedjenih nacionalista...

Slavko

pre 12 godina

Ovo je zaista najgora vlada u istoriji Srbiji i po zakonu verovatnoce gotovo je iskljuceno da naredna vlada bude gora od nje, pa cak ni ista kao ona. Mora biti bolja, pod uslovom da njenu okosnicu ne cini DS. Ako bi DS opet bila stozer vlade, mogli bi smo imati fenomen da naredna vlada bude gora od ove, koja je najgora u istoriji.

Спортозоа

pre 12 godina

Има ли неко ко би вама био достојан функције председника? Ценим да је то за посетиоце овог сајта Вук Драшковић, Риза Хаљими, Чедомир Јовановић или муфтија Зукорлић..

Raxx,BG

pre 12 godina

kako bi to bilo dobro !!! da najzad gledam nekoga ko zapravo VOLI Srbiju na mestu visokog državnog funkcionera... Povratila bi mi se nada u budućnost za srpski narod..

DARKAN

pre 12 godina

Sad, posto je informacija procurela verovatno nece biti kandidat!
A, i mogli su nekog starijeg kandidovati.
SNS namerno gubi izbore, kao sto su to radili Radikali pre!

blenda

pre 12 godina

Ovo naravno nije tacno, sto se ne odnosi lose na Beckovica. Ovo se odnosi lose na sadasnju poziciju, jer su opet poslali udarac konkurenciji i pobednicima.

Knot

pre 12 godina

Ako predsednicki izbori budu raspisani kad i parlamentarni - kandidat za premijera ispred SNS je Jorgovanka Tabakovic. Za predsednika Tomislav Nikolic.

Duki

pre 12 godina

Očigledno da izvor ove vesti nije baš pouzdan. Uostalom, još malo pa ćemo zaista i čuti ko su sve kandidati svih stranaka za vodeće funkcije. Tek tada možemo sagledati ko je šta učinio za nas, pa doneti odluku kome ćemo poveriti svoju budućnost. Činjenica je da su promene svakako neophodne.

NS

pre 12 godina

HM, s obzirom da je Matija najbliskiji DSS-, ovaj potez SNS-a bi bio začuđujući, ali OK. Ako je ovo istina, Matija bi sigurno pobedio u prvom krugu.

Poseydon

pre 12 godina

Nije loš izbor. Matija je ozbiljan čovek, mudar, častan i bistre glave. Mada, na verujem da bi on prihvatio kandidaturu, prosto nije dovoljno drzak da bi bio toliko jak političar kao ovi sadašnji. Matija je smiren i možda bi uspeo da smiri trenutne strasti u Srbiji svojom harmonijom.

svaki dan drugi kandidat

pre 12 godina

Beckovic predsednik, Toma premijer, Vucic gradonacelnik.TIM SNOVA !!!!
Vratice nam i Crnu Goru i Kosovo i bicemo opet srecna velika zemlja.
Udenite negde i Kostunicu pa sa 110 milijardi investicija ceka nas procvat.Ima i Nemacka da nam zavidi.

otvorena vrata

pre 12 godina

Za sada znamo da ce nam Toma biti predsednik, a Vuviv gradonacelnik, a danas cemo saznati i ko je kandidat za premijera, a nadamo se da ce biti kandidatkinja tj. gospodja Tabakovic.

Bg

pre 12 godina

Ma kakav Beckovic i bakraci. Predsednik ce biti i dalje Tadic a ovaj blok koji je sada na vlasti ostace na vlasti i narednih cetiri godina. Odvratni su mi svi, ali sve drugo bi bilo jos gore.

mislilac

pre 12 godina

Sve pohvale Beckovicu, no ovo je ipak prenagljena vest, jer svi znamo da Tadic i Nikolic izlaze na crtu , a jos ne znamo kandidata za premijera, a opet navijamo da to bude Jorgovanka Tabakovic, a ko su kandidati jos cemo saznati, da li danas, ili sutra.

teslion

pre 12 godina

Veoma poštujem gospodina Bećkovića, samo mislim da bi taj tračak svetlosti bio suviše mali za sveopštu pomračinu u srpskoj politici. Nisam siguran da bi čak i čovek sa autoritetom i integritetom kakvu on ima mogao da se suprotstavi svim drugim ludacima. Bojim se samo da ne dozvoli da bude iskorišten kao adut, a kasnije dezavuisan i odbačen. U njegovo poštenje ne sumnjam, ali o poštenju partije koja ga gura nemam nikakvih iluzija.

Milko

pre 12 godina

"Matija Bećković kandidat SNS-a?"

Ne verujem u ovo, mislim da je u pitanju dezinformacija.
Smatram da Matija Bećković, kakav god bio ili kako god ga mi videli, ne bi moga tako nisko pasti da bude kandidat SNS-a, da bude čovek Tomislava Nikolića.
Kandidat na izborima, ispred DSS-a ili samostalno, zašto da ne.

coa

pre 12 godina

To nije tačno jer njega to ne zanima uopste on čovek ima druge stvari čime se bavi,Ali kad pogledamo sadasnju vlast i sadasnjeg predsednika gospodin Bećkovic bi 100 puta bio bolji od njega.

Aleksandar

pre 12 godina

Žao mi je čoveka. On je veoma star i verovatno ne može da sagleda stvari onakve kakve jesu. Nadam se da će mu ćerka pomoći da ne prihvati ponudu. Naravno da je to bolje za SNS jer u tom slučaju bi možda i ušli u vladu a predsedničke izbore svakako ne bi dobili nikad.

Rikvertz

pre 12 godina

Divno. Umesto da SNS pokuša da osmisli nešto novo, da promoviše nekompromitovane ljude ovde stalni postoji ta tendencija ka vožnji u rikverc. Samo nam još fali da za šefa države imamo paradigmu DSS-Amfilohije-antiglobalizam-CrnaGoraJeSrceSrbije politike...ako je ovo tačno, Toma neće imati moj glas ni na lokalu ni na republičkim a vala ni na pre(sj)edničkim izborima.

Coppelia

pre 12 godina

Vise nego sjajno!Ostvarite to i imacete natpolovicnu vlast na svim nivoima!
Sada pocinje frustrirajuca trka da se u narednih 24 sata proveri informa-
cija,obaveste"prijatelji" i odustane od vec spremljene majske avanture!!!

Boban

pre 12 godina

Interesantan pokusaj da Borisa gurnu u izbornu trku pre vremena. Da li SNS misli da DS moze nasesti na ovaj probni balon?! Znaju svi da Beckovic nema sanse za pobedu na predsednickim izborima, a Toma je toliko vec frustriran od izbornih poraza od Borisa Tadica da bi najradije prepustio trku bilo kome, samo da to ne bude on :)

Borivoje

pre 12 godina

Je li moguće da komentarišete vest o jednom književniku, a pola vas ne zna da napiše predsednik?! Ovaj piše presednik, onaj precednik, dakle piše se PREDSEDNIK.

Milan

pre 12 godina

Bas me interesuje odakle je procurila vest. Ako je to istina, onda je Tomin blef od juce bio bas dobar. Demokrate se taman ponadale da ce opet dobiti predsednicke izbore.
Ovako ih mozda i ne raspisu.
Au, al ce Tomo da bude besan.

Unuk drzavnog neprijatelja

pre 12 godina

Primer kako izgleda odgovor cestitog coveka, koji se nece mesati tamo gde mu nije mesto. Clanu Krunskog Saveta svakako nije mesto u organu koji je olicenje republike. Da nam je vise takvih Srba gde bi nam kraj bio. Zivela Kraljevina Srbija!

Raxx,BG

pre 12 godina

kako bi to bilo dobro !!! da najzad gledam nekoga ko zapravo VOLI Srbiju na mestu visokog državnog funkcionera... Povratila bi mi se nada u budućnost za srpski narod..

Seele

pre 12 godina

Meni uopšte nije važno ko će biti kandidat za predsednika. Gore od ovog sada ne može biti. Važnije je da se stvori jeftinija i efikasnija država, da se uspostavi vladavina prava i bolji uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

Braindead

pre 12 godina

Ovo bi mogao da bude dobar potez Nikolica. Ne volim Nikolica nit Beckovica (bio je dobar pjesnik, steta zbog politike) - al ionako ne racunaju na moj glas, ili na preotimanje glasova DS ili LDP. Beckovic bi mogao da uzme dosta glasova radikala, DSS, pa i SPS. Istovremeno Nikolic ce se sacuvati od novog poraza.

Nenad

pre 12 godina

Svim srecem se nadam da kralj nikada vise nece biti blize vlasti nego sto je sad. i ovo je mnogo. Tako da Beckovic nece imati sansu ni u najavi da se kandiduje za predsednika. ZiveLa REPUBLIKA!!! Zivela Srbija bez ostrascenih fundamentalista i nabedjenih nacionalista...

Knot

pre 12 godina

Ako predsednicki izbori budu raspisani kad i parlamentarni - kandidat za premijera ispred SNS je Jorgovanka Tabakovic. Za predsednika Tomislav Nikolic.

Milan

pre 12 godina

Na stranu da li je ovo spin ili nije, da li je on kandidat, u sta cisto sumnjam ili nije, ali samo budala moze da govori lose o ovom coveku i da pokusa da ga diskredituje.

zmitjkoe

pre 12 godina

Нећу председника хоћу Краља!
(европски СРбин, 11. mart 2012 18:11)

Naci ce se vec neki Ibi i za vas.

ćeranje

pre 12 godina

ništa mi nije jasno! toma bi da bude i predsednik, i premijer, nikako da preseče i odluči šta njegovoj malenkosti imponuje. kako se sad tu matija ćeraćemosejoš uklapa?

Citalac

pre 12 godina

Sto je babi milo, to joj se i snilo. Dogovorili su se ko je predsednik, ko premijer, ko "dirigent" ! Malo sam zabrinut gde je u toj postavi Vucko. Da nije otisao da obidje one cuvene granice koje su njegovi ucitelji i on postavili, svojevremeno....

blenda

pre 12 godina

Ovo naravno nije tacno, sto se ne odnosi lose na Beckovica. Ovo se odnosi lose na sadasnju poziciju, jer su opet poslali udarac konkurenciji i pobednicima.

Спортозоа

pre 12 godina

Има ли неко ко би вама био достојан функције председника? Ценим да је то за посетиоце овог сајта Вук Драшковић, Риза Хаљими, Чедомир Јовановић или муфтија Зукорлић..

mirko

pre 12 godina

Ne sumnjam da je ovo predlog T.Nikolića, jer je već jednom ranije najavio poznatu ličnost za njihovog kandidata. Ideja kao i obično nije njegova, nego V.Šešelja koji je nekada najavljivao poznatu javnu ličnost, Slavenka Terzića, za predsedničkog kandidata.
Lično mislim da ovaj kandidat neće prihvatiti kandidaturu, jer zna da nema šansi da bude izabran, nema on kredibilitet jednog Havela, u ostalom znamo kakav je predsednik bio D.Čosić, idejno su veoma bliski.

Slavko

pre 12 godina

Ovo je zaista najgora vlada u istoriji Srbiji i po zakonu verovatnoce gotovo je iskljuceno da naredna vlada bude gora od nje, pa cak ni ista kao ona. Mora biti bolja, pod uslovom da njenu okosnicu ne cini DS. Ako bi DS opet bila stozer vlade, mogli bi smo imati fenomen da naredna vlada bude gora od ove, koja je najgora u istoriji.

Petar,Banat

pre 12 godina

Svi bi pukli,jos u prvom krugu,
samo kada bi se kandidovala Verica Barać.



Dosta nam je mazanja ociju,da li je akademik ili psiholog...

pitam se pitam

pre 12 godina

pitam se pitam gde sve ovo vodi, istina ovi su se ogresili o posten i strucni deo gradjana srbije i beograda. izmisljali samo za svoje sa salasa svercere i politicke prilepke neka radna mesta i osnivali samostalne direkotre direktorima i setace po kancelarijama i firmama, NOSACI PAPIRA i spletkarosi obicni sverceri sa salasa....
ali sada ovo ce da bude ...

Mađa

pre 12 godina

Ovo me podseća na vreme Ćosićevog predsednikovanja. Nešto mi stomak govori da će ovaj put biti isto kao te 92-93 ? Kad god političari krenu da upliću akademike i pisce i da ih sa prašnjavih polica turaju u političke fotelje, ovde neko opasno nastrada...

Lazar

pre 12 godina

Stvarno ne znam odakle je mogla ovakva informacija da procuri. Čovek je član Krunskog saveta i monarhista po opredeljenju. Ne volim kad ovakve poluinformacije dospevaju u javnost.

Duki

pre 12 godina

Očigledno da izvor ove vesti nije baš pouzdan. Uostalom, još malo pa ćemo zaista i čuti ko su sve kandidati svih stranaka za vodeće funkcije. Tek tada možemo sagledati ko je šta učinio za nas, pa doneti odluku kome ćemo poveriti svoju budućnost. Činjenica je da su promene svakako neophodne.

DARKAN

pre 12 godina

Sad, posto je informacija procurela verovatno nece biti kandidat!
A, i mogli su nekog starijeg kandidovati.
SNS namerno gubi izbore, kao sto su to radili Radikali pre!

umorna

pre 12 godina

Po logici stvari a ne po moralu, sve ide putem- ti ćeš posle izbora biti bogatiji za ovoliko miliona a ti za onoliko miliona... puno miliona! Poštena inteligencija je umorna od čekanja i bez nade u bogatiju i svetliju budućnost, i sva kandidovana klijentela je već viđena i loša bez oprosta!