Petak, 09.03.2012.

19:14

"Ja sam kandidat za predsednika"

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije.

Izvor: Beta

"Ja sam kandidat za predsednika" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

219 Komentari

Sortiraj po:

Sujed

pre 12 godina

U Hrvatskoj je HDZ na izborima 2007. Imao slogan "Pokrenimo Hrvatsku". Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima slucajna je :)

Principessa

pre 12 godina

Predsednik svakako treba da bude ozbiljan političar. Zato podržavam kandidaturu Tomislava Nikolića. Po svim merilima neuporedivo bolje od ovoga što sada imamo. Ja iskreno jedva čekam izbore. Prošli put sam se prevarila, verujući u silne bajke demokratske stranke, ali ovog puta sigurno neću.

Miroslav

pre 12 godina

Ne znam šta misliti o tome, ali ja kao običan građanin koji sve teže živi ovde, prosto želim da se spreči sve veći odlazak i mladih i starijih preko granice i da se prosto ovde nešto promeni, ma šta to značilo...

Hobotnica J.

pre 12 godina

Konacno da se politicar sa vizijom o pokretanju Srbije kandiduje, da ga narod izabere i da potom svi bolje pocnemo ziveti. Verujem u pobedu Nikolica bez obzira sto nisam clan naprednjaka ako to ima veze, a vidim da ima......

medena zlica

pre 12 godina

Kada sve ide niz brdo odna mora i da se menja, a tu promenu mi biraci i moramo doneti, a donecemo i napredne promene, zato svi zajedno trebamo u promene i pokretanje i ozivljavanje usahle zemlje.

Brus

pre 12 godina

Ovaj čovek definitivno hoće da nas sve sahrani. Za to je jedino i kvalifikovan. Nije mu dovoljno što je izdao kuma i političkog oca Šešelja, već će i njega kako stvari stoje da nosi na duši.
Hoće li opet da štrajkuje glađu i žeđu u kampanji?

ruza

pre 12 godina

lagao da je gladovao i izgubio svaki kredibilitet. neobrazovan. ultra desnicar. ne uziva nikakav ugled u inostranstvu. nema politicku viziju. pa hocete stvarno da ON predstavlja srbiju? ako TAJ covek pobedi, dotacicemo dno. sad smo jos nismo. sto ono neko rece "imas predsednika kojeg si zasluzio". ako on pobedi, ni mi ne vredimo vise nego on.

Help Marija Confess a Secret?

pre 12 godina

Dokle vise? Ja sam za to da se izglasa zakon koji ogranici broj godina aktivnog bavljenja politikom i da se konacno sva ova nama dobro znana lica povuku iz javnosti, ovaj vec 10 godisnji dezavi u Tominom slucaju definitivno ne donosi nista bolje!!!!!

lepa luki

pre 12 godina

Bravo! A.Vucic premijer,V.Ilic ministar za kulturu,finansije,energetiku........opet ugostitelji iz V.Banje za direktore javnih preduzeca..to smo i zasluzili

novica52

pre 12 godina

SNS odnosno Toma mora to da uradi zbog ogromnne podrške naroda i želje da se kako i sam slogan kaže pokrene Srbija.Jedini koji to može i jedini koji kome narod veruje da će se sa crte odapnuti pravo u predsedničku stolicu koja mu svemu pripada.

ex DS

pre 12 godina

SNS je jedina politicka opcija koja moze skinuti ovu aktuelnu korumpiranu vlast. Medjutim, tesko da ce dobiti predsednicke izbore sa Nikolicem kao kandidatom. Nadao sam se da ce Jorgovanka biti taj kandidat, koja je kao licnost u svakom smislu bolji kandidat i od Nikolica i od Tadica.

Caca

pre 12 godina

Nikolic ima vise politickog iskustva i od sadasnjeg predsednika, uz to je i lider najjace opozicione partije u zemlji, tako da je sasvim prirodno da se kandiduje za predsednika!

Hairlija

pre 12 godina

Sto da ne, Srbin je lud Srbin je proklet...! Dobro je pa ima ovih poslova za koje ne treba nikakva diploma (cak ni privatnog faksa), znanje silnih jezika, racunara, vozacka sa B, C, E kategorijom, 10 god. radnog iskustva. Velika sansa za nepismene ******!

strina Nina

pre 12 godina

Necete Tadica, necete Nikolica, koga? Nikolic je jedini moguci protivkandidat Tadicu.
Ili hocete po onoj staroj: od jednog predlozenog kandidata bira se jedan!
Kandidat dobio 110% glasova.

Laci

pre 12 godina

Ne rece li da si kandidat za premijera?
Ili mozda ne mozes da se odlucis na koju stolicu?
A mozda hoces onako po bibliji, kao sveto trojstvo?

Uzimajuci u obzir tvoj pedigre iz SRS, izgleda da bi hteo da budes i bog i batina. I nemajte drugih bogova osim mene.

Noca

pre 12 godina

Pitam one sto napadaju Tomu da je kupio stan kojim strasno smeta ,a ne smeta kad Djelic dosao na tetkin kauc a sad tezak nekoliko milona evra i tako dalje to vam ne smeta ili pola milona ne zaposleni,sedamsto hiljada na kazanima sto se hrani,pa afere Kolubara vakcine indeks itd,pa prevara sa hiljadu evra od akcija,al narodu je dosta ove vlasti kojoj je jedino licni interes vazan,pa zato glasace za promene.

nije bitno

pre 12 godina

Naravno da hoce, bilo je pitanje vremena. Sao cu reci ovo, ko moze da glasa za coveka koji prvo kaze da ce se povuci iz politike ako izgubi, da bi godinu dana kasnije (nakon sto je izgubio) promenio stranku i "gladovao" da bi dobio mediske paznje i iskukao vanredne izbore za kojima nema potrebe. S' moje tacke gledista, nista drugaciji od radikala... Pre bi za njih glasao, oni ne menjaju ideale i politicke pravce na svakih pet minuta.

goramsole

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da predsednicki izbori nece biti kad i parlamentarni jer se Tadic nece povuci sa mesta do zadnjeg dana mandata, jedino Tomina koalicija moze da pobedi ovu bahatu vlast!

Analiticar, pesimista

pre 12 godina

Uf, bolje da se ne kandiduje, jer cemo onda imati Kostunicu za premijera!
Ako nekom nije jasno, nek pogleda oko sebe. Tako je lose stanje u drzavi da ce narod glasati za promene, tj. za SNS bez obzira na sve sto mi ovde pisemo. Prosto glasace se protiv zutih. U drugi krug ce uci Boris i Toma a DSS ce za podrsku traziti mesto premijera i dobice ga.

Nadam se da Tadic nece uciniti gresku Milosevica i Kostunice i raspisati prevremene izbore

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Slabe su ti šanse za dirigenta sa stiropora. Nažalost uopšteno gledano Srbijom se necelishodno dirigovalo i do
sada .

Ševarice

pre 12 godina

Nikolić mi je interesantan samo zato što ume Čedu da izvede iz takta bolje od svih drugih, dovoljna mu je jedna rečenica, a kao predsenik države ili ne daj bože premijer NIKAKO!

5AR

pre 12 godina

Kakav god da je Tadic,on je za tebe persona,gospodin!Izgradio je jake politicke veze sa Evropom i evropskim politicarima a i sire!Pa vas su bukvalno sutnuli kada ste trazili da budete prisutni kada je dodeljivan status kandidata!Ti bre ni engleski ne znas,a hoces da vodis Srbiju u Evropu!Ti sa Tadic ne mozes da se meris,ne znas ni kako se pregovara pa placas Montgomerija da te nauci kako se prica sa Zapadom!Ti si Veljov nivo,pa s njim pod ruku,samo sto dalje od vlasti!

naissus

pre 12 godina

ovaj bi srbiju jedino mogao da predstavlja za pesmu evrovizije... nedao Bog da nas ovakvi licemeri i beskarakterne izdajice predstavljju u svetu.

predrag

pre 12 godina

Evo ga javlja se, bas sam se zabrinuo. Kakav kandidat, ne moze da nam kaze sta je po njemu kosovsko resenje , dokle ga ne izaberemo za predsednika a onda ce nas iznenaditi ....

Грчански Деспот

pre 12 godina

Da konacno dodje neko ko stvarno iskonski voli ovu nasu napacenu Srbiju.
Ceni njene vrednosti koji su nasi preci u amanet ostavili nama, povrati veru u porodicu kao najvaznije karike drustva i ljude.

Rabbit

pre 12 godina

I ja se nadam da ćete biti kandidat za predsednika, jer ovog sadašnjeg više očima ne mogu da gledam.. Pa da jednim "udarcem" potamanimo "muve" na svim nivoima..

justice & freedom

pre 12 godina

Demokratski se samoizabrao za kandidata. Sace i Tadic da mu uslisi zelju da se samokandiduje u ime ds pa da pocnu sa cirkusom.

Tajna večera

pre 12 godina

Sasvim je realno i očekivano da predsednik jedne stranke bude kandidat za predsedničke izbore ispred svoje stranke.. Ne znam čemu dalja polemika, jer će i ostale stranke to isto uraditi..

millwall

pre 12 godina

Potreban nam je neko ko ce domacim tajkunima da kaze da od sad moraju da budu u sluzbi drzave,I da oni ne mogu biti jaci od nje,kao sto je Putin presekao u Rusiji…

enric

pre 12 godina

Nikolic bi bio predsednik po meri naroda onog vecinskog obicnog naroda,a ne bogatasa ,tajkuna I raznoraznih pijavica koji samo isisavaju novac iz ove ionako siromasne zemlje…

Ел

pre 12 godina

Крајње је време да се нешто у Србији промени на боље. Само тако наставите и народ ће бити уз вас, јер са оваким аутократским режимом немамо будућност.

Obrazovanje menja svet....

pre 12 godina

Tadic je daleko od idealnog predsednika, ali ti si komedija u poredjenju sa njim. Nikolicu, ako ti na osnovu ovih komentara (minus komentari partijske omladine) nije jasno da treba da se povuces pre nego sto se obrukas i po 4. puta ti onda samo napred - glavom kroz zid :)
Hvala drugima sto mi daju nadu da razum u Srbiji jos uvek nije izgubljen !

sasa 076

pre 12 godina

Dss i dveri treba da daju svog kandidata, Toma gresi trci trku koju je gubio dva puta, umesto da jasno posrzi kandidata dss-a, i time porui i biracima da od koalicije sa zutima nema nista, a da mu posle iybora pripadne mesto premijera on se odlucio na ovu varijantu, sns na to ima pravo ali gresi,

Zex

pre 12 godina

Ne bih glasao za Gandija iz Bajčetine samo zato što je glumio štrajk glađu.
Narod ima kratko pamćenje i u iole ozbiljnijoj zemlji bi nestao sa političke scene odmah nakon pojedenog kuvanog jajeta. Od ultranacionaliste do ultraevropejca za samo dve godine. Od mene i od moje porodice glasa neće videti.

Troml

pre 12 godina

Ja sam kandidat za predsednika.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....a zato je ispod ovoga,
slika i tekst s naslovom-

"Da je opstala SFRJ živeli bi bolje"

Radmila

pre 12 godina

Daću Tomi glas, jer sam razočarana u Borisa. Skoro nijedno obećanje nije ispunio, a predsednik je već 2 mandata. Mislim da mu je dovoljno narod je željan promena.

a77

pre 12 godina

NAdam se da cemo ovaj put pobediti na izborima i pokazati kako se vodi drzava...
(sasa simic, 9. mart 2012 19:50)

Pokazali ste, krajem prošlog veka... i otprilike na sredini vaše vlade(u kojoj je Toma bio potpredsedik, a Aca bio ministar informisanja(sic!), ratovali smo protiv otprilike milijardu ljudi na planeti(nato+njihovi sateliti+susedne države+sugrađani)... nadam se da NIKADA više nećete pobediti na izborima, bez obzira što su i ovi sadašnji na vlasti najblaže rečeno nesposobni.

Shonke

pre 12 godina

Sećate li se filma "Brusterovi milioni" u kojem glavnu ulogu igra Richard Pryor? Glavni lik mora da potroši ogromne pare da bi dobio nasledstvo i ulazi u izbore za gradonačelnika Njujorka (koje bi po svemu dobio). Politička trka za njega se završava tako što on izlazi iz toga sa porukom biračima (koji su nezadovoljni korupcijom i nebrigom političara za glasače) da glasaju za "none of the above" odnosno ni za jednog od ovih gore.
Ja mislim da je to prava poruka i za sve nas.

bazinga

pre 12 godina

Ama, samo da se demokrate i Dinkic smene sa vlasti. Cak i ako ovi stiroporasi imaju za to sanse, imaju podrsku, pa kud puklo da puklo.

Marina

pre 12 godina

Drago mi je da je tako, jer jedino Nikolic kao predvodnik jednog sirokog opozicionog bloka moze da se ravnopravno suprotstavi vladajucoj koaliciji, koja je razocarala vecinu gradjana.

Budan

pre 12 godina

Posle tolikih godina apokalipse i srbovanja sirom EX-YU prostorima sa cipom u glavi koji ti je usadio Seselj i Milosevic, do kupovanje stana u vreme bombardovanja Srbije, do zamisli sada ni manje ni vise do predsednika te iste zemlje. To moze samo "covek" bez stida, srama i casti.
Ti danas ne mozes biti ni predsednik stanara u tvojoj zgradi, a hteo bi da vodis drzavu...tuga i zalost za one ljude koji ti veruju i daju ti poverenje onako blanko.
Kako ces sutra putovati recimo kao predsednik SVIH gradjana Srbije u BiH, a do juce si govorio da je parlament Srbije "sigurna kuca" R. Mladica i da si ga velicao kao heroja? Samim tim tvojim cinjenjem vec si diskvalifikovan jos u startu u trci za buduceg predsednika.

kajsija

pre 12 godina

E sad ce ovaj o svom teskom detinjstvu,kako pece najbolju rakiju posebno kajsijevacu i ne znam kakve sve budalastine,ma muka mi je vise od ovakvih.

Svetozar

pre 12 godina

U prvoj recenici kaže "Biću kandidat koalicije SNS-NS-PS S-PS za predsednika Srbije”. U drugoj “Verujem da će Predsedništvo odlučiti da upravo ja budem kandidat naprednjačke koalicije za predsednika Srbije". I on je uveren da je pravi kandidat za predsednika.

Гига

pre 12 godina

Није овде толико реч о Томиславу Николићу колико о томе какво је стање у Србији, а оно је најблаже речено очајно. Да ли би Николић био добар председник и да ли би напредњаци водили Србију у правом смеру или не постоји само један начин да сазнамо. У сваком случају нико не може да ме убеди да му је добро под овом актуелном влашћу и да је задовољан радом досадашње владе.

Ruzicasta pufnica 89

pre 12 godina

Neka je ovo za primer politicarima kako treba da se ponasaju bez obzira na to koliko ih i ko udara i podmece im nogu. Dostojanstvo i kultura je ono sto ovaj covek ima, a mnogi su i na to zavidni. Zato ce i pobediti, uz nas koji cemo mu pruziti svu podrsku.

Mile

pre 12 godina

(Darko, 9. mart 2012 20:19)
Mora da se kandiduje, sta ce drugo da radi? Ko bi zaposlio strajkaca, koji jedno govori a drugo radi. A smeska se jer samo on zna koje pare dobija a da nista ne doprinosi.

www

pre 12 godina

Nikolic ce sada imati sansu da bez ikakvih stega i sirenja straha od apstraktne izolacije i ratova ubedljivo pobedi bilo kog kandidata. Ovo je najbolja sansa do sada za to.

zivotinjica

pre 12 godina

Toma je jedini koji necemu vredi da se za njega glasa.Jedini koji se posvecuje narodu I Srbiji da pomogne da se oporave sto znaci da nema od njega boljeg. Kad se pojavi bolji sa boljim idejama I konkretnim cinjenicama glasacu za drugog ovako moj glas ide Tomi.

Bijelo Brdo-Osijek

pre 12 godina

Kandidat Velike Srbije ili male Srbije.Jedne godine Velike Srbije,druge godine male Srbije,kad Vojo dođe opet Velike Srbije.Toliko o ozbiljnosti.Bog se dragi na Srbe razljuti,na njihova smrtna sagrešenja.Naši cari zakon pogaziše,počeše se krvnički goniti,jedan drugom vadit oči žive,zabaciše vladu i državu.

Bojan Janković

pre 12 godina

Znaci koalicija SNS-NS-PS S-PS ... jel ima jos nekog da smo zaboravili?

A i mnogo je vazno slogan da bude pravi. Bez pravog slogana nema rezultata.

UZAS na sta su se sveli izbori i politika u ovoj zemlji.

DJurdjaDjurdjevak

pre 12 godina

Najvaznije je da izbori budu korektni i posteni. Narod ima pravo da odluci kojim putem da krene. Ipak moram reci da ni ovako vise ne ide. Treba dati sansu i drugima da se pokazu pa ako ne valja opet menjamo.

Djurdja Djurdjevdan

pre 12 godina

Mislim da se Boris Tadic presao u proceni ako je mislio da ce manja izlaznost biti na selu na Djurdjevdan, ali iz mog okruzenja veliki broj ljudi ide iz grada u selo i nece glasati.

Rakac

pre 12 godina

U interesu cele Srbije je sto su svi izbori zajedno, smanjice se troskovi i maltretiranje gradjana. Narod ce ovog puta dobro razmisliti i nece svoj glas pokloniti bilo kome.

Toma Veliki

pre 12 godina

Koji paćenik! Ne zna čovek daå' da mu se smeje, ili da ga žali.
Imas vremena do maja da zavrsis Megatrend i naucis jedan strani jezik - ruski se ne važi.

mika

pre 12 godina

Volim slobu, ne volim slobu, evropa je satanska tvorevina, seselj je bog, nozh u ledja seselju, nova stranka, nova politika, evropa nije tako losha, shtrajkujem, ne shtrajkujem, evropa je super, povlachim se iz politike, ipak ne, evropa je majka, isto shto i DS samo duplo bolje, bla bla truc!! Kako verovati politicharu koji nema fakultetsku diplomu, parazitira 20 i kusur godina od poreskih obveznika, nema ideologiju, nema politichki integritet i uzgred izgleda kao da je sa gerijatrije?? U zhivotu nisam glasao niti cu glasati za SRS ali bih u ovom trenutku radije glasao za radikale i rukovao se sa Todorovicem nego dao glas ovom neobrazovanom diletantu!

Burgiba

pre 12 godina

Vidim da neki komentari kazu da Nikolic ima "potencijal" da izvede Srbiju na pravi put, pa me zanima da mi neko kaze gde je taj njegov potencijal?
Na stranu ocigledan nedostatak obrazovanja i elokventnosti, ali njegov karakter je potpuno nedrzavnicki. Izuzetno konfliktna licnost, koja je svoju politicku karijeru bazirala na ultra desnicarkoj, ratnickoj ideologiji, a onda nevidjenim preokretom postaje umereni levicar iako jos uvek ne moze da se odluci tacno sta je... jer vetrovi duvaju sa raznih strana.
Dajte mi recite jedan kvalitet ovog coveka.. samo jedan.
Necemo se podsecati svih izjava kojima je uvesaljavao narodne mase, niti onih komicnih "strajkova" gladju i zedju :) Pa jesu li nama vrane mozak popile da se spustimo toliko nisko da nam neko kao ovaj Toma bude predsednik?!

lele nama

pre 12 godina

Jos ti da se pojavis u BRISELU i da nas predstavljas.E onda smo ga stvarno nadrljali.Lele nam ga svima kad se ti kiselo smeskas.

a gde vam je glava

pre 12 godina

Neki bi da izaberu za svog predsednika coveka koji je javno i otvoreno pretio smrcu svom politickom protivniku, koji posle nekih mesec dana i bi ubijen! O grozote!

mislite o tome...

pre 12 godina

Samo ne kapiram zasto svi pominju samo Tadica i Nikolica... Nije kod nas dvopartijski sistem... Treba nam jedna nova, sveza snaga, mladji ljudi... a oni su se vec pojavili... :-)

Darko

pre 12 godina

U normalnim drzavama ko jednom izgubi izbore,vise se ne kandiduje.Nikolic je vec 3 puta porazen i to mu ne predstavlja nikakvu moralnu prepreku.Sad se za tili cas prebacio sa kandidata za premijera na kandidata za predsednika.
Nikolicu ubedio si me,opet cu glasati za Tadica.

Marko

pre 12 godina

Tomo, tesko da ces pobediti, izgubices kao i svaki put do sada i "povucices se" iz politike kao i svaki put do sada. Nisu ni "zuti" mnogo bolji izbor od SNS. Moj glasacki listic ce biti prazan.

Milos

pre 12 godina

Nismo ni sumnjali, posto ti je to glavno zanimanje poslednjih 20 godina! Veciti gubitnik koji od toga sasvim pristojno zivi! Glavni "kvalitet" Tome Nikolica je sto nema nimalo srama!

Siniša

pre 12 godina

Pre neki dan je bio kandidat za premijera, a kao' naći će neku vanstrančku ličnost za mesto predsednika...sad je kandidat za predsednika...pa vi ste svi za cirkus. Vi ,,naprednjaci'' proći ćete na izborima gore od ,,narodnjaka''...ko se u kolo hvata sa Veljom, poraz mu je zagarantovan.

Pedja

pre 12 godina

Koji put ce ovaj lik kandidovati za predsednika posle cuvenih izjava "ako sad ne pobedim nikada se vise necu kandidovati". Ovdasnji politicari stvarno imaju obraze od djonova i to duplih kada su u stanju da pogaze svaku svoju rec nebrojeno puta. Ego ko planina i verovatno pare od kampanje su glavni razlog za njihovo ucestvovanje. Zao mi je da se Vlade Divac ne kandiduje za predsednika i oduva sve ove umisljene politicare...

bezimena

pre 12 godina

Nikoliceva kandidatura za predsednika Srbije je logican sled politickih okolnosti. Srbija vapi za promenama!
(Sekuntela, 9. mart 2012 20:22)

Nikolićeva kandidatura (Dan mrmota 4.put) je TRAGIKOMIČNA.:)))

Do promena će se jedino doći kada umesto SPS i G17+ mesta u Vladi zauzme PREOKRET!

verujem vam

pre 12 godina

Sta reci na ovo osim...Tomo svaka vam cast, a za premijera bi mogli da postavite i Jorgovanku Tabakovic, jer je bas iskusna zena i ima mnogo znanja.Ali koga god da odaberete bicete tandem pun pogodak.Svaka pohvala za ovo.

Glasacko telo r

pre 12 godina

Kandidatura Tomislava Nikolica za predsednika Srbije je logican potez Srpske napredne stranke. Rejting ove stranke da su danas izbori je 31% glasackog tela a Nikolic svakako ima potencijal da izvede Srbiju na pravi put.

Vuk

pre 12 godina

Kakvi su gradjani,ni kandidati ne mogu biti bolji.
Jedino da iznajmimo nekog sa strane,mozda nam i krene.

Najpametnije sto moze da se izvede,ne glasati ni za jedne ni za druge.
Ali Srbija nema trecu opciju. Uzas.

Ovi izbodi su izbori za: da li cemo tonuti ovom brzinom ako izaberemo iste,ili brze,ako izaberemo naprednog.
Na dno idemo sigurno,pitanje je kojom brzinom.
Znacemo u Maju.
Izbori: Srpsko merilo gluposti.

Kud se rodi u ovoj drzavi...

MagnusPyke

pre 12 godina

Znaci u pitanju je oprobani scenario. Ista ekipa koja nas godinama zaludjuje i vlada ovom zemljom sae ponovo kandiduje. Pravi se kao neka polarizacija na "dobre" demokrate i zle "radikale/SNS". U toj igri nema sanse da se pojavi neka nova stranka koja moze da donese neke promene.
Ove izbore treba bojkovati.

Mateja

pre 12 godina

Samoizabrani kandidat mi sve vise lici na Lukasenka, Zirinovskog...
Tri najveca Srpska uma:
-Tesla (struja)
-Sloba (izolacija)
-Toma (mislioc bez ideje)

Juninho

pre 12 godina

Mislim da je Nikolic sasvim ocekivano postupio.Evidentno je da ce Tadic biti protivkandidat i Nikolic,verovatno svestan da trenutno bolje stoji u birackom telu,zeli u direktnom okrsaju da pobedi Borisa Tadica.U tom slucaju pobeda bi bila i licna i stranacka.

Obradovao sam se

pre 12 godina

Ovo je pun pogodak, nadao sam se tome i to se ostvarilo, Ako Vi postanete predsednik a iskreno se nadam da hocete, drzava ce krenuti na bolje,Verujem da cete smeniti sve sadasnje ljude i poceti od pocetka sve.Svaka vam cast.

dragan56

pre 12 godina

"Predsednik Srpske napredne stranke, Tomislav Nikolić biće kandidat SNS-a za premijera pokreta koji predvodi ta stranka, odlučio je danas Glavni odbor SNS-a. Glavni odbor je odlučio da će Tomislav Nikolić biti nosilac izbornih lista na svim nivoima. Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je posle sednice Glavnog odbora stranke novinarima izjavio da je jednoglasno odlučeno da Nikolić bude kandidat za premijera." (23.01.2012)

Dakle, po hiljaditi put "naprednjaci" menjaju planove i ideje, totalna improvizacija i vise ne znaju sta pricaju (ako su ikad i znali). Ko bi normalan hteo takve prevrtljivce i salabajzere na celo drzave? Sad ce Vucko verovatno da bude kandidat za premijera posto mu je jasno da nema sanse pored Djilasa.

veterinarBg

pre 12 godina

Ja bih doneo zakon da je uslov za kandidaturu zavrsen fakultet i poznavanje bar jos jednog svetskog jezika.
A,ti Nikolicu,veciti gubitnice,dokazujes da ti je samo fotelja bitna,koja ti je vec ovo kandidatura? Pusti,bre, mladje da probaju,ti si ispusena mustikla...Sramota.

ilija colic

pre 12 godina

Tomo care, nemoj opet sebi to da radis, opet ces da izgubis ako ne u prvom krugu, u drugom hoces. Mislim da je to vima jasno. Napred DS!

vicesampionski

pre 12 godina

Znaci opet drugo mesto. I opet Tadic vlada. Izgleda da ste vas dvoje tandem, jer koja je logika, i gde je ljudski obraz da posle toliko poraza opet covek zeli da bude biran?
Ovom narodu treba pobednik a ne luzer na celu.

AlM!NR32

pre 12 godina

Da sam gradzanin Srbije sad bi pobegao u neku drugu zemlju samo da ne docekam da ovaj bude presednik o Boze hahaha slatko sam se nasmijao :)

Nesa

pre 12 godina

Toma Nikolic nije bas najbolji izbor kada je u pitanju Predsednik Srbije. Sa druge strane, Tadic je najlosija varijanta = da ostane na tom mestu...

Topaz

pre 12 godina

Srpska napredna stranka ima program koji ce pokusati Srbiju da izvuce iz kolotecine i problema u kojima se svi zajedno nalazimo i Nikolic ce biti odgovorni predsednik za obavljanje te funkcije.

Demos

pre 12 godina

Ti si navikao da budes veciti kandidat za nesto...a hvala Bogu sto ces samo to i ostati po ko zna koji put!

Prevario si ljude s kojima si bio ranije,prevario si kuma...prevarices opet,samo ovog puta ti narod nece verovati!

veterinarBg

pre 12 godina

Ja bih doneo zakon da je uslov za kandidaturu zavrsen fakultet i poznavanje bar jos jednog svetskog jezika.
A,ti Nikolicu,veciti gubitnice,dokazujes da ti je samo fotelja bitna,koja ti je vec ovo kandidatura? Pusti,bre, mladje da probaju,ti si ispusena mustikla...Sramota.

Darko

pre 12 godina

U normalnim drzavama ko jednom izgubi izbore,vise se ne kandiduje.Nikolic je vec 3 puta porazen i to mu ne predstavlja nikakvu moralnu prepreku.Sad se za tili cas prebacio sa kandidata za premijera na kandidata za predsednika.
Nikolicu ubedio si me,opet cu glasati za Tadica.

AlM!NR32

pre 12 godina

Da sam gradzanin Srbije sad bi pobegao u neku drugu zemlju samo da ne docekam da ovaj bude presednik o Boze hahaha slatko sam se nasmijao :)

Demos

pre 12 godina

Ti si navikao da budes veciti kandidat za nesto...a hvala Bogu sto ces samo to i ostati po ko zna koji put!

Prevario si ljude s kojima si bio ranije,prevario si kuma...prevarices opet,samo ovog puta ti narod nece verovati!

a gde vam je glava

pre 12 godina

Neki bi da izaberu za svog predsednika coveka koji je javno i otvoreno pretio smrcu svom politickom protivniku, koji posle nekih mesec dana i bi ubijen! O grozote!

dragan56

pre 12 godina

"Predsednik Srpske napredne stranke, Tomislav Nikolić biće kandidat SNS-a za premijera pokreta koji predvodi ta stranka, odlučio je danas Glavni odbor SNS-a. Glavni odbor je odlučio da će Tomislav Nikolić biti nosilac izbornih lista na svim nivoima. Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je posle sednice Glavnog odbora stranke novinarima izjavio da je jednoglasno odlučeno da Nikolić bude kandidat za premijera." (23.01.2012)

Dakle, po hiljaditi put "naprednjaci" menjaju planove i ideje, totalna improvizacija i vise ne znaju sta pricaju (ako su ikad i znali). Ko bi normalan hteo takve prevrtljivce i salabajzere na celo drzave? Sad ce Vucko verovatno da bude kandidat za premijera posto mu je jasno da nema sanse pored Djilasa.

vicesampionski

pre 12 godina

Znaci opet drugo mesto. I opet Tadic vlada. Izgleda da ste vas dvoje tandem, jer koja je logika, i gde je ljudski obraz da posle toliko poraza opet covek zeli da bude biran?
Ovom narodu treba pobednik a ne luzer na celu.

ilija colic

pre 12 godina

Tomo care, nemoj opet sebi to da radis, opet ces da izgubis ako ne u prvom krugu, u drugom hoces. Mislim da je to vima jasno. Napred DS!

Toma Veliki

pre 12 godina

Koji paćenik! Ne zna čovek daå' da mu se smeje, ili da ga žali.
Imas vremena do maja da zavrsis Megatrend i naucis jedan strani jezik - ruski se ne važi.

mika

pre 12 godina

Volim slobu, ne volim slobu, evropa je satanska tvorevina, seselj je bog, nozh u ledja seselju, nova stranka, nova politika, evropa nije tako losha, shtrajkujem, ne shtrajkujem, evropa je super, povlachim se iz politike, ipak ne, evropa je majka, isto shto i DS samo duplo bolje, bla bla truc!! Kako verovati politicharu koji nema fakultetsku diplomu, parazitira 20 i kusur godina od poreskih obveznika, nema ideologiju, nema politichki integritet i uzgred izgleda kao da je sa gerijatrije?? U zhivotu nisam glasao niti cu glasati za SRS ali bih u ovom trenutku radije glasao za radikale i rukovao se sa Todorovicem nego dao glas ovom neobrazovanom diletantu!

Obrazovanje menja svet....

pre 12 godina

Tadic je daleko od idealnog predsednika, ali ti si komedija u poredjenju sa njim. Nikolicu, ako ti na osnovu ovih komentara (minus komentari partijske omladine) nije jasno da treba da se povuces pre nego sto se obrukas i po 4. puta ti onda samo napred - glavom kroz zid :)
Hvala drugima sto mi daju nadu da razum u Srbiji jos uvek nije izgubljen !

Burgiba

pre 12 godina

Vidim da neki komentari kazu da Nikolic ima "potencijal" da izvede Srbiju na pravi put, pa me zanima da mi neko kaze gde je taj njegov potencijal?
Na stranu ocigledan nedostatak obrazovanja i elokventnosti, ali njegov karakter je potpuno nedrzavnicki. Izuzetno konfliktna licnost, koja je svoju politicku karijeru bazirala na ultra desnicarkoj, ratnickoj ideologiji, a onda nevidjenim preokretom postaje umereni levicar iako jos uvek ne moze da se odluci tacno sta je... jer vetrovi duvaju sa raznih strana.
Dajte mi recite jedan kvalitet ovog coveka.. samo jedan.
Necemo se podsecati svih izjava kojima je uvesaljavao narodne mase, niti onih komicnih "strajkova" gladju i zedju :) Pa jesu li nama vrane mozak popile da se spustimo toliko nisko da nam neko kao ovaj Toma bude predsednik?!

Mateja

pre 12 godina

Samoizabrani kandidat mi sve vise lici na Lukasenka, Zirinovskog...
Tri najveca Srpska uma:
-Tesla (struja)
-Sloba (izolacija)
-Toma (mislioc bez ideje)

a77

pre 12 godina

NAdam se da cemo ovaj put pobediti na izborima i pokazati kako se vodi drzava...
(sasa simic, 9. mart 2012 19:50)

Pokazali ste, krajem prošlog veka... i otprilike na sredini vaše vlade(u kojoj je Toma bio potpredsedik, a Aca bio ministar informisanja(sic!), ratovali smo protiv otprilike milijardu ljudi na planeti(nato+njihovi sateliti+susedne države+sugrađani)... nadam se da NIKADA više nećete pobediti na izborima, bez obzira što su i ovi sadašnji na vlasti najblaže rečeno nesposobni.

Zex

pre 12 godina

Ne bih glasao za Gandija iz Bajčetine samo zato što je glumio štrajk glađu.
Narod ima kratko pamćenje i u iole ozbiljnijoj zemlji bi nestao sa političke scene odmah nakon pojedenog kuvanog jajeta. Od ultranacionaliste do ultraevropejca za samo dve godine. Od mene i od moje porodice glasa neće videti.

Milos

pre 12 godina

Nismo ni sumnjali, posto ti je to glavno zanimanje poslednjih 20 godina! Veciti gubitnik koji od toga sasvim pristojno zivi! Glavni "kvalitet" Tome Nikolica je sto nema nimalo srama!

Siniša

pre 12 godina

Pre neki dan je bio kandidat za premijera, a kao' naći će neku vanstrančku ličnost za mesto predsednika...sad je kandidat za predsednika...pa vi ste svi za cirkus. Vi ,,naprednjaci'' proći ćete na izborima gore od ,,narodnjaka''...ko se u kolo hvata sa Veljom, poraz mu je zagarantovan.

Vuk

pre 12 godina

Kakvi su gradjani,ni kandidati ne mogu biti bolji.
Jedino da iznajmimo nekog sa strane,mozda nam i krene.

Najpametnije sto moze da se izvede,ne glasati ni za jedne ni za druge.
Ali Srbija nema trecu opciju. Uzas.

Ovi izbodi su izbori za: da li cemo tonuti ovom brzinom ako izaberemo iste,ili brze,ako izaberemo naprednog.
Na dno idemo sigurno,pitanje je kojom brzinom.
Znacemo u Maju.
Izbori: Srpsko merilo gluposti.

Kud se rodi u ovoj drzavi...

lele nama

pre 12 godina

Jos ti da se pojavis u BRISELU i da nas predstavljas.E onda smo ga stvarno nadrljali.Lele nam ga svima kad se ti kiselo smeskas.

bezimena

pre 12 godina

Nikoliceva kandidatura za predsednika Srbije je logican sled politickih okolnosti. Srbija vapi za promenama!
(Sekuntela, 9. mart 2012 20:22)

Nikolićeva kandidatura (Dan mrmota 4.put) je TRAGIKOMIČNA.:)))

Do promena će se jedino doći kada umesto SPS i G17+ mesta u Vladi zauzme PREOKRET!

Budan

pre 12 godina

Posle tolikih godina apokalipse i srbovanja sirom EX-YU prostorima sa cipom u glavi koji ti je usadio Seselj i Milosevic, do kupovanje stana u vreme bombardovanja Srbije, do zamisli sada ni manje ni vise do predsednika te iste zemlje. To moze samo "covek" bez stida, srama i casti.
Ti danas ne mozes biti ni predsednik stanara u tvojoj zgradi, a hteo bi da vodis drzavu...tuga i zalost za one ljude koji ti veruju i daju ti poverenje onako blanko.
Kako ces sutra putovati recimo kao predsednik SVIH gradjana Srbije u BiH, a do juce si govorio da je parlament Srbije "sigurna kuca" R. Mladica i da si ga velicao kao heroja? Samim tim tvojim cinjenjem vec si diskvalifikovan jos u startu u trci za buduceg predsednika.

Mile

pre 12 godina

(Darko, 9. mart 2012 20:19)
Mora da se kandiduje, sta ce drugo da radi? Ko bi zaposlio strajkaca, koji jedno govori a drugo radi. A smeska se jer samo on zna koje pare dobija a da nista ne doprinosi.

kajsija

pre 12 godina

E sad ce ovaj o svom teskom detinjstvu,kako pece najbolju rakiju posebno kajsijevacu i ne znam kakve sve budalastine,ma muka mi je vise od ovakvih.

Svetozar

pre 12 godina

U prvoj recenici kaže "Biću kandidat koalicije SNS-NS-PS S-PS za predsednika Srbije”. U drugoj “Verujem da će Predsedništvo odlučiti da upravo ja budem kandidat naprednjačke koalicije za predsednika Srbije". I on je uveren da je pravi kandidat za predsednika.

Marko

pre 12 godina

Tomo, tesko da ces pobediti, izgubices kao i svaki put do sada i "povucices se" iz politike kao i svaki put do sada. Nisu ni "zuti" mnogo bolji izbor od SNS. Moj glasacki listic ce biti prazan.

Bojan Janković

pre 12 godina

Znaci koalicija SNS-NS-PS S-PS ... jel ima jos nekog da smo zaboravili?

A i mnogo je vazno slogan da bude pravi. Bez pravog slogana nema rezultata.

UZAS na sta su se sveli izbori i politika u ovoj zemlji.

Pedja

pre 12 godina

Koji put ce ovaj lik kandidovati za predsednika posle cuvenih izjava "ako sad ne pobedim nikada se vise necu kandidovati". Ovdasnji politicari stvarno imaju obraze od djonova i to duplih kada su u stanju da pogaze svaku svoju rec nebrojeno puta. Ego ko planina i verovatno pare od kampanje su glavni razlog za njihovo ucestvovanje. Zao mi je da se Vlade Divac ne kandiduje za predsednika i oduva sve ove umisljene politicare...

mislite o tome...

pre 12 godina

Samo ne kapiram zasto svi pominju samo Tadica i Nikolica... Nije kod nas dvopartijski sistem... Treba nam jedna nova, sveza snaga, mladji ljudi... a oni su se vec pojavili... :-)

Shonke

pre 12 godina

Sećate li se filma "Brusterovi milioni" u kojem glavnu ulogu igra Richard Pryor? Glavni lik mora da potroši ogromne pare da bi dobio nasledstvo i ulazi u izbore za gradonačelnika Njujorka (koje bi po svemu dobio). Politička trka za njega se završava tako što on izlazi iz toga sa porukom biračima (koji su nezadovoljni korupcijom i nebrigom političara za glasače) da glasaju za "none of the above" odnosno ni za jednog od ovih gore.
Ja mislim da je to prava poruka i za sve nas.

MagnusPyke

pre 12 godina

Znaci u pitanju je oprobani scenario. Ista ekipa koja nas godinama zaludjuje i vlada ovom zemljom sae ponovo kandiduje. Pravi se kao neka polarizacija na "dobre" demokrate i zle "radikale/SNS". U toj igri nema sanse da se pojavi neka nova stranka koja moze da donese neke promene.
Ove izbore treba bojkovati.

Radmila

pre 12 godina

Daću Tomi glas, jer sam razočarana u Borisa. Skoro nijedno obećanje nije ispunio, a predsednik je već 2 mandata. Mislim da mu je dovoljno narod je željan promena.

verujem vam

pre 12 godina

Sta reci na ovo osim...Tomo svaka vam cast, a za premijera bi mogli da postavite i Jorgovanku Tabakovic, jer je bas iskusna zena i ima mnogo znanja.Ali koga god da odaberete bicete tandem pun pogodak.Svaka pohvala za ovo.

Obradovao sam se

pre 12 godina

Ovo je pun pogodak, nadao sam se tome i to se ostvarilo, Ako Vi postanete predsednik a iskreno se nadam da hocete, drzava ce krenuti na bolje,Verujem da cete smeniti sve sadasnje ljude i poceti od pocetka sve.Svaka vam cast.

Rakac

pre 12 godina

U interesu cele Srbije je sto su svi izbori zajedno, smanjice se troskovi i maltretiranje gradjana. Narod ce ovog puta dobro razmisliti i nece svoj glas pokloniti bilo kome.

ruza

pre 12 godina

lagao da je gladovao i izgubio svaki kredibilitet. neobrazovan. ultra desnicar. ne uziva nikakav ugled u inostranstvu. nema politicku viziju. pa hocete stvarno da ON predstavlja srbiju? ako TAJ covek pobedi, dotacicemo dno. sad smo jos nismo. sto ono neko rece "imas predsednika kojeg si zasluzio". ako on pobedi, ni mi ne vredimo vise nego on.

Bijelo Brdo-Osijek

pre 12 godina

Kandidat Velike Srbije ili male Srbije.Jedne godine Velike Srbije,druge godine male Srbije,kad Vojo dođe opet Velike Srbije.Toliko o ozbiljnosti.Bog se dragi na Srbe razljuti,na njihova smrtna sagrešenja.Naši cari zakon pogaziše,počeše se krvnički goniti,jedan drugom vadit oči žive,zabaciše vladu i državu.

Troml

pre 12 godina

Ja sam kandidat za predsednika.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....a zato je ispod ovoga,
slika i tekst s naslovom-

"Da je opstala SFRJ živeli bi bolje"

bazinga

pre 12 godina

Ama, samo da se demokrate i Dinkic smene sa vlasti. Cak i ako ovi stiroporasi imaju za to sanse, imaju podrsku, pa kud puklo da puklo.

Brus

pre 12 godina

Ovaj čovek definitivno hoće da nas sve sahrani. Za to je jedino i kvalifikovan. Nije mu dovoljno što je izdao kuma i političkog oca Šešelja, već će i njega kako stvari stoje da nosi na duši.
Hoće li opet da štrajkuje glađu i žeđu u kampanji?

lepa luki

pre 12 godina

Bravo! A.Vucic premijer,V.Ilic ministar za kulturu,finansije,energetiku........opet ugostitelji iz V.Banje za direktore javnih preduzeca..to smo i zasluzili

Marina

pre 12 godina

Drago mi je da je tako, jer jedino Nikolic kao predvodnik jednog sirokog opozicionog bloka moze da se ravnopravno suprotstavi vladajucoj koaliciji, koja je razocarala vecinu gradjana.

Hairlija

pre 12 godina

Sto da ne, Srbin je lud Srbin je proklet...! Dobro je pa ima ovih poslova za koje ne treba nikakva diploma (cak ni privatnog faksa), znanje silnih jezika, racunara, vozacka sa B, C, E kategorijom, 10 god. radnog iskustva. Velika sansa za nepismene ******!

Glasacko telo r

pre 12 godina

Kandidatura Tomislava Nikolica za predsednika Srbije je logican potez Srpske napredne stranke. Rejting ove stranke da su danas izbori je 31% glasackog tela a Nikolic svakako ima potencijal da izvede Srbiju na pravi put.

Гига

pre 12 godina

Није овде толико реч о Томиславу Николићу колико о томе какво је стање у Србији, а оно је најблаже речено очајно. Да ли би Николић био добар председник и да ли би напредњаци водили Србију у правом смеру или не постоји само један начин да сазнамо. У сваком случају нико не може да ме убеди да му је добро под овом актуелном влашћу и да је задовољан радом досадашње владе.

Nesa

pre 12 godina

Toma Nikolic nije bas najbolji izbor kada je u pitanju Predsednik Srbije. Sa druge strane, Tadic je najlosija varijanta = da ostane na tom mestu...

5AR

pre 12 godina

Kakav god da je Tadic,on je za tebe persona,gospodin!Izgradio je jake politicke veze sa Evropom i evropskim politicarima a i sire!Pa vas su bukvalno sutnuli kada ste trazili da budete prisutni kada je dodeljivan status kandidata!Ti bre ni engleski ne znas,a hoces da vodis Srbiju u Evropu!Ti sa Tadic ne mozes da se meris,ne znas ni kako se pregovara pa placas Montgomerija da te nauci kako se prica sa Zapadom!Ti si Veljov nivo,pa s njim pod ruku,samo sto dalje od vlasti!

DJurdjaDjurdjevak

pre 12 godina

Najvaznije je da izbori budu korektni i posteni. Narod ima pravo da odluci kojim putem da krene. Ipak moram reci da ni ovako vise ne ide. Treba dati sansu i drugima da se pokazu pa ako ne valja opet menjamo.

sasa 076

pre 12 godina

Dss i dveri treba da daju svog kandidata, Toma gresi trci trku koju je gubio dva puta, umesto da jasno posrzi kandidata dss-a, i time porui i biracima da od koalicije sa zutima nema nista, a da mu posle iybora pripadne mesto premijera on se odlucio na ovu varijantu, sns na to ima pravo ali gresi,

Juninho

pre 12 godina

Mislim da je Nikolic sasvim ocekivano postupio.Evidentno je da ce Tadic biti protivkandidat i Nikolic,verovatno svestan da trenutno bolje stoji u birackom telu,zeli u direktnom okrsaju da pobedi Borisa Tadica.U tom slucaju pobeda bi bila i licna i stranacka.

Ruzicasta pufnica 89

pre 12 godina

Neka je ovo za primer politicarima kako treba da se ponasaju bez obzira na to koliko ih i ko udara i podmece im nogu. Dostojanstvo i kultura je ono sto ovaj covek ima, a mnogi su i na to zavidni. Zato ce i pobediti, uz nas koji cemo mu pruziti svu podrsku.

naissus

pre 12 godina

ovaj bi srbiju jedino mogao da predstavlja za pesmu evrovizije... nedao Bog da nas ovakvi licemeri i beskarakterne izdajice predstavljju u svetu.

Laci

pre 12 godina

Ne rece li da si kandidat za premijera?
Ili mozda ne mozes da se odlucis na koju stolicu?
A mozda hoces onako po bibliji, kao sveto trojstvo?

Uzimajuci u obzir tvoj pedigre iz SRS, izgleda da bi hteo da budes i bog i batina. I nemajte drugih bogova osim mene.

www

pre 12 godina

Nikolic ce sada imati sansu da bez ikakvih stega i sirenja straha od apstraktne izolacije i ratova ubedljivo pobedi bilo kog kandidata. Ovo je najbolja sansa do sada za to.

nije bitno

pre 12 godina

Naravno da hoce, bilo je pitanje vremena. Sao cu reci ovo, ko moze da glasa za coveka koji prvo kaze da ce se povuci iz politike ako izgubi, da bi godinu dana kasnije (nakon sto je izgubio) promenio stranku i "gladovao" da bi dobio mediske paznje i iskukao vanredne izbore za kojima nema potrebe. S' moje tacke gledista, nista drugaciji od radikala... Pre bi za njih glasao, oni ne menjaju ideale i politicke pravce na svakih pet minuta.

Topaz

pre 12 godina

Srpska napredna stranka ima program koji ce pokusati Srbiju da izvuce iz kolotecine i problema u kojima se svi zajedno nalazimo i Nikolic ce biti odgovorni predsednik za obavljanje te funkcije.

zivotinjica

pre 12 godina

Toma je jedini koji necemu vredi da se za njega glasa.Jedini koji se posvecuje narodu I Srbiji da pomogne da se oporave sto znaci da nema od njega boljeg. Kad se pojavi bolji sa boljim idejama I konkretnim cinjenicama glasacu za drugog ovako moj glas ide Tomi.

predrag

pre 12 godina

Evo ga javlja se, bas sam se zabrinuo. Kakav kandidat, ne moze da nam kaze sta je po njemu kosovsko resenje , dokle ga ne izaberemo za predsednika a onda ce nas iznenaditi ....

Help Marija Confess a Secret?

pre 12 godina

Dokle vise? Ja sam za to da se izglasa zakon koji ogranici broj godina aktivnog bavljenja politikom i da se konacno sva ova nama dobro znana lica povuku iz javnosti, ovaj vec 10 godisnji dezavi u Tominom slucaju definitivno ne donosi nista bolje!!!!!

Djurdja Djurdjevdan

pre 12 godina

Mislim da se Boris Tadic presao u proceni ako je mislio da ce manja izlaznost biti na selu na Djurdjevdan, ali iz mog okruzenja veliki broj ljudi ide iz grada u selo i nece glasati.

Sujed

pre 12 godina

U Hrvatskoj je HDZ na izborima 2007. Imao slogan "Pokrenimo Hrvatsku". Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima slucajna je :)

justice & freedom

pre 12 godina

Demokratski se samoizabrao za kandidata. Sace i Tadic da mu uslisi zelju da se samokandiduje u ime ds pa da pocnu sa cirkusom.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Slabe su ti šanse za dirigenta sa stiropora. Nažalost uopšteno gledano Srbijom se necelishodno dirigovalo i do
sada .

Analiticar, pesimista

pre 12 godina

Uf, bolje da se ne kandiduje, jer cemo onda imati Kostunicu za premijera!
Ako nekom nije jasno, nek pogleda oko sebe. Tako je lose stanje u drzavi da ce narod glasati za promene, tj. za SNS bez obzira na sve sto mi ovde pisemo. Prosto glasace se protiv zutih. U drugi krug ce uci Boris i Toma a DSS ce za podrsku traziti mesto premijera i dobice ga.

Nadam se da Tadic nece uciniti gresku Milosevica i Kostunice i raspisati prevremene izbore

Ševarice

pre 12 godina

Nikolić mi je interesantan samo zato što ume Čedu da izvede iz takta bolje od svih drugih, dovoljna mu je jedna rečenica, a kao predsenik države ili ne daj bože premijer NIKAKO!

ex DS

pre 12 godina

SNS je jedina politicka opcija koja moze skinuti ovu aktuelnu korumpiranu vlast. Medjutim, tesko da ce dobiti predsednicke izbore sa Nikolicem kao kandidatom. Nadao sam se da ce Jorgovanka biti taj kandidat, koja je kao licnost u svakom smislu bolji kandidat i od Nikolica i od Tadica.

novica52

pre 12 godina

SNS odnosno Toma mora to da uradi zbog ogromnne podrške naroda i želje da se kako i sam slogan kaže pokrene Srbija.Jedini koji to može i jedini koji kome narod veruje da će se sa crte odapnuti pravo u predsedničku stolicu koja mu svemu pripada.

goramsole

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da predsednicki izbori nece biti kad i parlamentarni jer se Tadic nece povuci sa mesta do zadnjeg dana mandata, jedino Tomina koalicija moze da pobedi ovu bahatu vlast!

medena zlica

pre 12 godina

Kada sve ide niz brdo odna mora i da se menja, a tu promenu mi biraci i moramo doneti, a donecemo i napredne promene, zato svi zajedno trebamo u promene i pokretanje i ozivljavanje usahle zemlje.

Hobotnica J.

pre 12 godina

Konacno da se politicar sa vizijom o pokretanju Srbije kandiduje, da ga narod izabere i da potom svi bolje pocnemo ziveti. Verujem u pobedu Nikolica bez obzira sto nisam clan naprednjaka ako to ima veze, a vidim da ima......

Miroslav

pre 12 godina

Ne znam šta misliti o tome, ali ja kao običan građanin koji sve teže živi ovde, prosto želim da se spreči sve veći odlazak i mladih i starijih preko granice i da se prosto ovde nešto promeni, ma šta to značilo...

millwall

pre 12 godina

Potreban nam je neko ko ce domacim tajkunima da kaze da od sad moraju da budu u sluzbi drzave,I da oni ne mogu biti jaci od nje,kao sto je Putin presekao u Rusiji…

Noca

pre 12 godina

Pitam one sto napadaju Tomu da je kupio stan kojim strasno smeta ,a ne smeta kad Djelic dosao na tetkin kauc a sad tezak nekoliko milona evra i tako dalje to vam ne smeta ili pola milona ne zaposleni,sedamsto hiljada na kazanima sto se hrani,pa afere Kolubara vakcine indeks itd,pa prevara sa hiljadu evra od akcija,al narodu je dosta ove vlasti kojoj je jedino licni interes vazan,pa zato glasace za promene.

Caca

pre 12 godina

Nikolic ima vise politickog iskustva i od sadasnjeg predsednika, uz to je i lider najjace opozicione partije u zemlji, tako da je sasvim prirodno da se kandiduje za predsednika!

Principessa

pre 12 godina

Predsednik svakako treba da bude ozbiljan političar. Zato podržavam kandidaturu Tomislava Nikolića. Po svim merilima neuporedivo bolje od ovoga što sada imamo. Ja iskreno jedva čekam izbore. Prošli put sam se prevarila, verujući u silne bajke demokratske stranke, ali ovog puta sigurno neću.

Ел

pre 12 godina

Крајње је време да се нешто у Србији промени на боље. Само тако наставите и народ ће бити уз вас, јер са оваким аутократским режимом немамо будућност.

strina Nina

pre 12 godina

Necete Tadica, necete Nikolica, koga? Nikolic je jedini moguci protivkandidat Tadicu.
Ili hocete po onoj staroj: od jednog predlozenog kandidata bira se jedan!
Kandidat dobio 110% glasova.

Rabbit

pre 12 godina

I ja se nadam da ćete biti kandidat za predsednika, jer ovog sadašnjeg više očima ne mogu da gledam.. Pa da jednim "udarcem" potamanimo "muve" na svim nivoima..

Tajna večera

pre 12 godina

Sasvim je realno i očekivano da predsednik jedne stranke bude kandidat za predsedničke izbore ispred svoje stranke.. Ne znam čemu dalja polemika, jer će i ostale stranke to isto uraditi..

enric

pre 12 godina

Nikolic bi bio predsednik po meri naroda onog vecinskog obicnog naroda,a ne bogatasa ,tajkuna I raznoraznih pijavica koji samo isisavaju novac iz ove ionako siromasne zemlje…

Грчански Деспот

pre 12 godina

Da konacno dodje neko ko stvarno iskonski voli ovu nasu napacenu Srbiju.
Ceni njene vrednosti koji su nasi preci u amanet ostavili nama, povrati veru u porodicu kao najvaznije karike drustva i ljude.

Obradovao sam se

pre 12 godina

Ovo je pun pogodak, nadao sam se tome i to se ostvarilo, Ako Vi postanete predsednik a iskreno se nadam da hocete, drzava ce krenuti na bolje,Verujem da cete smeniti sve sadasnje ljude i poceti od pocetka sve.Svaka vam cast.

Glasacko telo r

pre 12 godina

Kandidatura Tomislava Nikolica za predsednika Srbije je logican potez Srpske napredne stranke. Rejting ove stranke da su danas izbori je 31% glasackog tela a Nikolic svakako ima potencijal da izvede Srbiju na pravi put.

verujem vam

pre 12 godina

Sta reci na ovo osim...Tomo svaka vam cast, a za premijera bi mogli da postavite i Jorgovanku Tabakovic, jer je bas iskusna zena i ima mnogo znanja.Ali koga god da odaberete bicete tandem pun pogodak.Svaka pohvala za ovo.

Topaz

pre 12 godina

Srpska napredna stranka ima program koji ce pokusati Srbiju da izvuce iz kolotecine i problema u kojima se svi zajedno nalazimo i Nikolic ce biti odgovorni predsednik za obavljanje te funkcije.

Ruzicasta pufnica 89

pre 12 godina

Neka je ovo za primer politicarima kako treba da se ponasaju bez obzira na to koliko ih i ko udara i podmece im nogu. Dostojanstvo i kultura je ono sto ovaj covek ima, a mnogi su i na to zavidni. Zato ce i pobediti, uz nas koji cemo mu pruziti svu podrsku.

Marina

pre 12 godina

Drago mi je da je tako, jer jedino Nikolic kao predvodnik jednog sirokog opozicionog bloka moze da se ravnopravno suprotstavi vladajucoj koaliciji, koja je razocarala vecinu gradjana.

zivotinjica

pre 12 godina

Toma je jedini koji necemu vredi da se za njega glasa.Jedini koji se posvecuje narodu I Srbiji da pomogne da se oporave sto znaci da nema od njega boljeg. Kad se pojavi bolji sa boljim idejama I konkretnim cinjenicama glasacu za drugog ovako moj glas ide Tomi.

Radmila

pre 12 godina

Daću Tomi glas, jer sam razočarana u Borisa. Skoro nijedno obećanje nije ispunio, a predsednik je već 2 mandata. Mislim da mu je dovoljno narod je željan promena.

Nesa

pre 12 godina

Toma Nikolic nije bas najbolji izbor kada je u pitanju Predsednik Srbije. Sa druge strane, Tadic je najlosija varijanta = da ostane na tom mestu...

Juninho

pre 12 godina

Mislim da je Nikolic sasvim ocekivano postupio.Evidentno je da ce Tadic biti protivkandidat i Nikolic,verovatno svestan da trenutno bolje stoji u birackom telu,zeli u direktnom okrsaju da pobedi Borisa Tadica.U tom slucaju pobeda bi bila i licna i stranacka.

bazinga

pre 12 godina

Ama, samo da se demokrate i Dinkic smene sa vlasti. Cak i ako ovi stiroporasi imaju za to sanse, imaju podrsku, pa kud puklo da puklo.

veterinarBg

pre 12 godina

Ja bih doneo zakon da je uslov za kandidaturu zavrsen fakultet i poznavanje bar jos jednog svetskog jezika.
A,ti Nikolicu,veciti gubitnice,dokazujes da ti je samo fotelja bitna,koja ti je vec ovo kandidatura? Pusti,bre, mladje da probaju,ti si ispusena mustikla...Sramota.

www

pre 12 godina

Nikolic ce sada imati sansu da bez ikakvih stega i sirenja straha od apstraktne izolacije i ratova ubedljivo pobedi bilo kog kandidata. Ovo je najbolja sansa do sada za to.

Гига

pre 12 godina

Није овде толико реч о Томиславу Николићу колико о томе какво је стање у Србији, а оно је најблаже речено очајно. Да ли би Николић био добар председник и да ли би напредњаци водили Србију у правом смеру или не постоји само један начин да сазнамо. У сваком случају нико не може да ме убеди да му је добро под овом актуелном влашћу и да је задовољан радом досадашње владе.

DJurdjaDjurdjevak

pre 12 godina

Najvaznije je da izbori budu korektni i posteni. Narod ima pravo da odluci kojim putem da krene. Ipak moram reci da ni ovako vise ne ide. Treba dati sansu i drugima da se pokazu pa ako ne valja opet menjamo.

sasa 076

pre 12 godina

Dss i dveri treba da daju svog kandidata, Toma gresi trci trku koju je gubio dva puta, umesto da jasno posrzi kandidata dss-a, i time porui i biracima da od koalicije sa zutima nema nista, a da mu posle iybora pripadne mesto premijera on se odlucio na ovu varijantu, sns na to ima pravo ali gresi,

Djurdja Djurdjevdan

pre 12 godina

Mislim da se Boris Tadic presao u proceni ako je mislio da ce manja izlaznost biti na selu na Djurdjevdan, ali iz mog okruzenja veliki broj ljudi ide iz grada u selo i nece glasati.

AlM!NR32

pre 12 godina

Da sam gradzanin Srbije sad bi pobegao u neku drugu zemlju samo da ne docekam da ovaj bude presednik o Boze hahaha slatko sam se nasmijao :)

bezimena

pre 12 godina

Nikoliceva kandidatura za predsednika Srbije je logican sled politickih okolnosti. Srbija vapi za promenama!
(Sekuntela, 9. mart 2012 20:22)

Nikolićeva kandidatura (Dan mrmota 4.put) je TRAGIKOMIČNA.:)))

Do promena će se jedino doći kada umesto SPS i G17+ mesta u Vladi zauzme PREOKRET!

Principessa

pre 12 godina

Predsednik svakako treba da bude ozbiljan političar. Zato podržavam kandidaturu Tomislava Nikolića. Po svim merilima neuporedivo bolje od ovoga što sada imamo. Ja iskreno jedva čekam izbore. Prošli put sam se prevarila, verujući u silne bajke demokratske stranke, ali ovog puta sigurno neću.

ilija colic

pre 12 godina

Tomo care, nemoj opet sebi to da radis, opet ces da izgubis ako ne u prvom krugu, u drugom hoces. Mislim da je to vima jasno. Napred DS!

Darko

pre 12 godina

U normalnim drzavama ko jednom izgubi izbore,vise se ne kandiduje.Nikolic je vec 3 puta porazen i to mu ne predstavlja nikakvu moralnu prepreku.Sad se za tili cas prebacio sa kandidata za premijera na kandidata za predsednika.
Nikolicu ubedio si me,opet cu glasati za Tadica.

a gde vam je glava

pre 12 godina

Neki bi da izaberu za svog predsednika coveka koji je javno i otvoreno pretio smrcu svom politickom protivniku, koji posle nekih mesec dana i bi ubijen! O grozote!

Obrazovanje menja svet....

pre 12 godina

Tadic je daleko od idealnog predsednika, ali ti si komedija u poredjenju sa njim. Nikolicu, ako ti na osnovu ovih komentara (minus komentari partijske omladine) nije jasno da treba da se povuces pre nego sto se obrukas i po 4. puta ti onda samo napred - glavom kroz zid :)
Hvala drugima sto mi daju nadu da razum u Srbiji jos uvek nije izgubljen !

novica52

pre 12 godina

SNS odnosno Toma mora to da uradi zbog ogromnne podrške naroda i želje da se kako i sam slogan kaže pokrene Srbija.Jedini koji to može i jedini koji kome narod veruje da će se sa crte odapnuti pravo u predsedničku stolicu koja mu svemu pripada.

vicesampionski

pre 12 godina

Znaci opet drugo mesto. I opet Tadic vlada. Izgleda da ste vas dvoje tandem, jer koja je logika, i gde je ljudski obraz da posle toliko poraza opet covek zeli da bude biran?
Ovom narodu treba pobednik a ne luzer na celu.

Marko

pre 12 godina

Tomo, tesko da ces pobediti, izgubices kao i svaki put do sada i "povucices se" iz politike kao i svaki put do sada. Nisu ni "zuti" mnogo bolji izbor od SNS. Moj glasacki listic ce biti prazan.

mislite o tome...

pre 12 godina

Samo ne kapiram zasto svi pominju samo Tadica i Nikolica... Nije kod nas dvopartijski sistem... Treba nam jedna nova, sveza snaga, mladji ljudi... a oni su se vec pojavili... :-)

Hobotnica J.

pre 12 godina

Konacno da se politicar sa vizijom o pokretanju Srbije kandiduje, da ga narod izabere i da potom svi bolje pocnemo ziveti. Verujem u pobedu Nikolica bez obzira sto nisam clan naprednjaka ako to ima veze, a vidim da ima......

Toma Veliki

pre 12 godina

Koji paćenik! Ne zna čovek daå' da mu se smeje, ili da ga žali.
Imas vremena do maja da zavrsis Megatrend i naucis jedan strani jezik - ruski se ne važi.

Budan

pre 12 godina

Posle tolikih godina apokalipse i srbovanja sirom EX-YU prostorima sa cipom u glavi koji ti je usadio Seselj i Milosevic, do kupovanje stana u vreme bombardovanja Srbije, do zamisli sada ni manje ni vise do predsednika te iste zemlje. To moze samo "covek" bez stida, srama i casti.
Ti danas ne mozes biti ni predsednik stanara u tvojoj zgradi, a hteo bi da vodis drzavu...tuga i zalost za one ljude koji ti veruju i daju ti poverenje onako blanko.
Kako ces sutra putovati recimo kao predsednik SVIH gradjana Srbije u BiH, a do juce si govorio da je parlament Srbije "sigurna kuca" R. Mladica i da si ga velicao kao heroja? Samim tim tvojim cinjenjem vec si diskvalifikovan jos u startu u trci za buduceg predsednika.

Vuk

pre 12 godina

Kakvi su gradjani,ni kandidati ne mogu biti bolji.
Jedino da iznajmimo nekog sa strane,mozda nam i krene.

Najpametnije sto moze da se izvede,ne glasati ni za jedne ni za druge.
Ali Srbija nema trecu opciju. Uzas.

Ovi izbodi su izbori za: da li cemo tonuti ovom brzinom ako izaberemo iste,ili brze,ako izaberemo naprednog.
Na dno idemo sigurno,pitanje je kojom brzinom.
Znacemo u Maju.
Izbori: Srpsko merilo gluposti.

Kud se rodi u ovoj drzavi...

Грчански Деспот

pre 12 godina

Da konacno dodje neko ko stvarno iskonski voli ovu nasu napacenu Srbiju.
Ceni njene vrednosti koji su nasi preci u amanet ostavili nama, povrati veru u porodicu kao najvaznije karike drustva i ljude.

Noca

pre 12 godina

Pitam one sto napadaju Tomu da je kupio stan kojim strasno smeta ,a ne smeta kad Djelic dosao na tetkin kauc a sad tezak nekoliko milona evra i tako dalje to vam ne smeta ili pola milona ne zaposleni,sedamsto hiljada na kazanima sto se hrani,pa afere Kolubara vakcine indeks itd,pa prevara sa hiljadu evra od akcija,al narodu je dosta ove vlasti kojoj je jedino licni interes vazan,pa zato glasace za promene.

medena zlica

pre 12 godina

Kada sve ide niz brdo odna mora i da se menja, a tu promenu mi biraci i moramo doneti, a donecemo i napredne promene, zato svi zajedno trebamo u promene i pokretanje i ozivljavanje usahle zemlje.

dragan56

pre 12 godina

"Predsednik Srpske napredne stranke, Tomislav Nikolić biće kandidat SNS-a za premijera pokreta koji predvodi ta stranka, odlučio je danas Glavni odbor SNS-a. Glavni odbor je odlučio da će Tomislav Nikolić biti nosilac izbornih lista na svim nivoima. Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je posle sednice Glavnog odbora stranke novinarima izjavio da je jednoglasno odlučeno da Nikolić bude kandidat za premijera." (23.01.2012)

Dakle, po hiljaditi put "naprednjaci" menjaju planove i ideje, totalna improvizacija i vise ne znaju sta pricaju (ako su ikad i znali). Ko bi normalan hteo takve prevrtljivce i salabajzere na celo drzave? Sad ce Vucko verovatno da bude kandidat za premijera posto mu je jasno da nema sanse pored Djilasa.

Mateja

pre 12 godina

Samoizabrani kandidat mi sve vise lici na Lukasenka, Zirinovskog...
Tri najveca Srpska uma:
-Tesla (struja)
-Sloba (izolacija)
-Toma (mislioc bez ideje)

Mile

pre 12 godina

(Darko, 9. mart 2012 20:19)
Mora da se kandiduje, sta ce drugo da radi? Ko bi zaposlio strajkaca, koji jedno govori a drugo radi. A smeska se jer samo on zna koje pare dobija a da nista ne doprinosi.

ex DS

pre 12 godina

SNS je jedina politicka opcija koja moze skinuti ovu aktuelnu korumpiranu vlast. Medjutim, tesko da ce dobiti predsednicke izbore sa Nikolicem kao kandidatom. Nadao sam se da ce Jorgovanka biti taj kandidat, koja je kao licnost u svakom smislu bolji kandidat i od Nikolica i od Tadica.

Demos

pre 12 godina

Ti si navikao da budes veciti kandidat za nesto...a hvala Bogu sto ces samo to i ostati po ko zna koji put!

Prevario si ljude s kojima si bio ranije,prevario si kuma...prevarices opet,samo ovog puta ti narod nece verovati!

MagnusPyke

pre 12 godina

Znaci u pitanju je oprobani scenario. Ista ekipa koja nas godinama zaludjuje i vlada ovom zemljom sae ponovo kandiduje. Pravi se kao neka polarizacija na "dobre" demokrate i zle "radikale/SNS". U toj igri nema sanse da se pojavi neka nova stranka koja moze da donese neke promene.
Ove izbore treba bojkovati.

mika

pre 12 godina

Volim slobu, ne volim slobu, evropa je satanska tvorevina, seselj je bog, nozh u ledja seselju, nova stranka, nova politika, evropa nije tako losha, shtrajkujem, ne shtrajkujem, evropa je super, povlachim se iz politike, ipak ne, evropa je majka, isto shto i DS samo duplo bolje, bla bla truc!! Kako verovati politicharu koji nema fakultetsku diplomu, parazitira 20 i kusur godina od poreskih obveznika, nema ideologiju, nema politichki integritet i uzgred izgleda kao da je sa gerijatrije?? U zhivotu nisam glasao niti cu glasati za SRS ali bih u ovom trenutku radije glasao za radikale i rukovao se sa Todorovicem nego dao glas ovom neobrazovanom diletantu!

a77

pre 12 godina

NAdam se da cemo ovaj put pobediti na izborima i pokazati kako se vodi drzava...
(sasa simic, 9. mart 2012 19:50)

Pokazali ste, krajem prošlog veka... i otprilike na sredini vaše vlade(u kojoj je Toma bio potpredsedik, a Aca bio ministar informisanja(sic!), ratovali smo protiv otprilike milijardu ljudi na planeti(nato+njihovi sateliti+susedne države+sugrađani)... nadam se da NIKADA više nećete pobediti na izborima, bez obzira što su i ovi sadašnji na vlasti najblaže rečeno nesposobni.

Caca

pre 12 godina

Nikolic ima vise politickog iskustva i od sadasnjeg predsednika, uz to je i lider najjace opozicione partije u zemlji, tako da je sasvim prirodno da se kandiduje za predsednika!

Zex

pre 12 godina

Ne bih glasao za Gandija iz Bajčetine samo zato što je glumio štrajk glađu.
Narod ima kratko pamćenje i u iole ozbiljnijoj zemlji bi nestao sa političke scene odmah nakon pojedenog kuvanog jajeta. Od ultranacionaliste do ultraevropejca za samo dve godine. Od mene i od moje porodice glasa neće videti.

Rabbit

pre 12 godina

I ja se nadam da ćete biti kandidat za predsednika, jer ovog sadašnjeg više očima ne mogu da gledam.. Pa da jednim "udarcem" potamanimo "muve" na svim nivoima..

Ел

pre 12 godina

Крајње је време да се нешто у Србији промени на боље. Само тако наставите и народ ће бити уз вас, јер са оваким аутократским режимом немамо будућност.

enric

pre 12 godina

Nikolic bi bio predsednik po meri naroda onog vecinskog obicnog naroda,a ne bogatasa ,tajkuna I raznoraznih pijavica koji samo isisavaju novac iz ove ionako siromasne zemlje…

goramsole

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da predsednicki izbori nece biti kad i parlamentarni jer se Tadic nece povuci sa mesta do zadnjeg dana mandata, jedino Tomina koalicija moze da pobedi ovu bahatu vlast!

ruza

pre 12 godina

lagao da je gladovao i izgubio svaki kredibilitet. neobrazovan. ultra desnicar. ne uziva nikakav ugled u inostranstvu. nema politicku viziju. pa hocete stvarno da ON predstavlja srbiju? ako TAJ covek pobedi, dotacicemo dno. sad smo jos nismo. sto ono neko rece "imas predsednika kojeg si zasluzio". ako on pobedi, ni mi ne vredimo vise nego on.

Pedja

pre 12 godina

Koji put ce ovaj lik kandidovati za predsednika posle cuvenih izjava "ako sad ne pobedim nikada se vise necu kandidovati". Ovdasnji politicari stvarno imaju obraze od djonova i to duplih kada su u stanju da pogaze svaku svoju rec nebrojeno puta. Ego ko planina i verovatno pare od kampanje su glavni razlog za njihovo ucestvovanje. Zao mi je da se Vlade Divac ne kandiduje za predsednika i oduva sve ove umisljene politicare...

Rakac

pre 12 godina

U interesu cele Srbije je sto su svi izbori zajedno, smanjice se troskovi i maltretiranje gradjana. Narod ce ovog puta dobro razmisliti i nece svoj glas pokloniti bilo kome.

Shonke

pre 12 godina

Sećate li se filma "Brusterovi milioni" u kojem glavnu ulogu igra Richard Pryor? Glavni lik mora da potroši ogromne pare da bi dobio nasledstvo i ulazi u izbore za gradonačelnika Njujorka (koje bi po svemu dobio). Politička trka za njega se završava tako što on izlazi iz toga sa porukom biračima (koji su nezadovoljni korupcijom i nebrigom političara za glasače) da glasaju za "none of the above" odnosno ni za jednog od ovih gore.
Ja mislim da je to prava poruka i za sve nas.

Brus

pre 12 godina

Ovaj čovek definitivno hoće da nas sve sahrani. Za to je jedino i kvalifikovan. Nije mu dovoljno što je izdao kuma i političkog oca Šešelja, već će i njega kako stvari stoje da nosi na duši.
Hoće li opet da štrajkuje glađu i žeđu u kampanji?

strina Nina

pre 12 godina

Necete Tadica, necete Nikolica, koga? Nikolic je jedini moguci protivkandidat Tadicu.
Ili hocete po onoj staroj: od jednog predlozenog kandidata bira se jedan!
Kandidat dobio 110% glasova.

kajsija

pre 12 godina

E sad ce ovaj o svom teskom detinjstvu,kako pece najbolju rakiju posebno kajsijevacu i ne znam kakve sve budalastine,ma muka mi je vise od ovakvih.

Svetozar

pre 12 godina

U prvoj recenici kaže "Biću kandidat koalicije SNS-NS-PS S-PS za predsednika Srbije”. U drugoj “Verujem da će Predsedništvo odlučiti da upravo ja budem kandidat naprednjačke koalicije za predsednika Srbije". I on je uveren da je pravi kandidat za predsednika.

Tajna večera

pre 12 godina

Sasvim je realno i očekivano da predsednik jedne stranke bude kandidat za predsedničke izbore ispred svoje stranke.. Ne znam čemu dalja polemika, jer će i ostale stranke to isto uraditi..

Siniša

pre 12 godina

Pre neki dan je bio kandidat za premijera, a kao' naći će neku vanstrančku ličnost za mesto predsednika...sad je kandidat za predsednika...pa vi ste svi za cirkus. Vi ,,naprednjaci'' proći ćete na izborima gore od ,,narodnjaka''...ko se u kolo hvata sa Veljom, poraz mu je zagarantovan.

Milos

pre 12 godina

Nismo ni sumnjali, posto ti je to glavno zanimanje poslednjih 20 godina! Veciti gubitnik koji od toga sasvim pristojno zivi! Glavni "kvalitet" Tome Nikolica je sto nema nimalo srama!

Bojan Janković

pre 12 godina

Znaci koalicija SNS-NS-PS S-PS ... jel ima jos nekog da smo zaboravili?

A i mnogo je vazno slogan da bude pravi. Bez pravog slogana nema rezultata.

UZAS na sta su se sveli izbori i politika u ovoj zemlji.

Bijelo Brdo-Osijek

pre 12 godina

Kandidat Velike Srbije ili male Srbije.Jedne godine Velike Srbije,druge godine male Srbije,kad Vojo dođe opet Velike Srbije.Toliko o ozbiljnosti.Bog se dragi na Srbe razljuti,na njihova smrtna sagrešenja.Naši cari zakon pogaziše,počeše se krvnički goniti,jedan drugom vadit oči žive,zabaciše vladu i državu.

Miroslav

pre 12 godina

Ne znam šta misliti o tome, ali ja kao običan građanin koji sve teže živi ovde, prosto želim da se spreči sve veći odlazak i mladih i starijih preko granice i da se prosto ovde nešto promeni, ma šta to značilo...

lele nama

pre 12 godina

Jos ti da se pojavis u BRISELU i da nas predstavljas.E onda smo ga stvarno nadrljali.Lele nam ga svima kad se ti kiselo smeskas.

millwall

pre 12 godina

Potreban nam je neko ko ce domacim tajkunima da kaze da od sad moraju da budu u sluzbi drzave,I da oni ne mogu biti jaci od nje,kao sto je Putin presekao u Rusiji…

lepa luki

pre 12 godina

Bravo! A.Vucic premijer,V.Ilic ministar za kulturu,finansije,energetiku........opet ugostitelji iz V.Banje za direktore javnih preduzeca..to smo i zasluzili

Help Marija Confess a Secret?

pre 12 godina

Dokle vise? Ja sam za to da se izglasa zakon koji ogranici broj godina aktivnog bavljenja politikom i da se konacno sva ova nama dobro znana lica povuku iz javnosti, ovaj vec 10 godisnji dezavi u Tominom slucaju definitivno ne donosi nista bolje!!!!!

Burgiba

pre 12 godina

Vidim da neki komentari kazu da Nikolic ima "potencijal" da izvede Srbiju na pravi put, pa me zanima da mi neko kaze gde je taj njegov potencijal?
Na stranu ocigledan nedostatak obrazovanja i elokventnosti, ali njegov karakter je potpuno nedrzavnicki. Izuzetno konfliktna licnost, koja je svoju politicku karijeru bazirala na ultra desnicarkoj, ratnickoj ideologiji, a onda nevidjenim preokretom postaje umereni levicar iako jos uvek ne moze da se odluci tacno sta je... jer vetrovi duvaju sa raznih strana.
Dajte mi recite jedan kvalitet ovog coveka.. samo jedan.
Necemo se podsecati svih izjava kojima je uvesaljavao narodne mase, niti onih komicnih "strajkova" gladju i zedju :) Pa jesu li nama vrane mozak popile da se spustimo toliko nisko da nam neko kao ovaj Toma bude predsednik?!

5AR

pre 12 godina

Kakav god da je Tadic,on je za tebe persona,gospodin!Izgradio je jake politicke veze sa Evropom i evropskim politicarima a i sire!Pa vas su bukvalno sutnuli kada ste trazili da budete prisutni kada je dodeljivan status kandidata!Ti bre ni engleski ne znas,a hoces da vodis Srbiju u Evropu!Ti sa Tadic ne mozes da se meris,ne znas ni kako se pregovara pa placas Montgomerija da te nauci kako se prica sa Zapadom!Ti si Veljov nivo,pa s njim pod ruku,samo sto dalje od vlasti!

Ševarice

pre 12 godina

Nikolić mi je interesantan samo zato što ume Čedu da izvede iz takta bolje od svih drugih, dovoljna mu je jedna rečenica, a kao predsenik države ili ne daj bože premijer NIKAKO!

Laci

pre 12 godina

Ne rece li da si kandidat za premijera?
Ili mozda ne mozes da se odlucis na koju stolicu?
A mozda hoces onako po bibliji, kao sveto trojstvo?

Uzimajuci u obzir tvoj pedigre iz SRS, izgleda da bi hteo da budes i bog i batina. I nemajte drugih bogova osim mene.

naissus

pre 12 godina

ovaj bi srbiju jedino mogao da predstavlja za pesmu evrovizije... nedao Bog da nas ovakvi licemeri i beskarakterne izdajice predstavljju u svetu.

predrag

pre 12 godina

Evo ga javlja se, bas sam se zabrinuo. Kakav kandidat, ne moze da nam kaze sta je po njemu kosovsko resenje , dokle ga ne izaberemo za predsednika a onda ce nas iznenaditi ....

Analiticar, pesimista

pre 12 godina

Uf, bolje da se ne kandiduje, jer cemo onda imati Kostunicu za premijera!
Ako nekom nije jasno, nek pogleda oko sebe. Tako je lose stanje u drzavi da ce narod glasati za promene, tj. za SNS bez obzira na sve sto mi ovde pisemo. Prosto glasace se protiv zutih. U drugi krug ce uci Boris i Toma a DSS ce za podrsku traziti mesto premijera i dobice ga.

Nadam se da Tadic nece uciniti gresku Milosevica i Kostunice i raspisati prevremene izbore

nije bitno

pre 12 godina

Naravno da hoce, bilo je pitanje vremena. Sao cu reci ovo, ko moze da glasa za coveka koji prvo kaze da ce se povuci iz politike ako izgubi, da bi godinu dana kasnije (nakon sto je izgubio) promenio stranku i "gladovao" da bi dobio mediske paznje i iskukao vanredne izbore za kojima nema potrebe. S' moje tacke gledista, nista drugaciji od radikala... Pre bi za njih glasao, oni ne menjaju ideale i politicke pravce na svakih pet minuta.

Hairlija

pre 12 godina

Sto da ne, Srbin je lud Srbin je proklet...! Dobro je pa ima ovih poslova za koje ne treba nikakva diploma (cak ni privatnog faksa), znanje silnih jezika, racunara, vozacka sa B, C, E kategorijom, 10 god. radnog iskustva. Velika sansa za nepismene ******!

Troml

pre 12 godina

Ja sam kandidat za predsednika.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....a zato je ispod ovoga,
slika i tekst s naslovom-

"Da je opstala SFRJ živeli bi bolje"

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Slabe su ti šanse za dirigenta sa stiropora. Nažalost uopšteno gledano Srbijom se necelishodno dirigovalo i do
sada .

justice & freedom

pre 12 godina

Demokratski se samoizabrao za kandidata. Sace i Tadic da mu uslisi zelju da se samokandiduje u ime ds pa da pocnu sa cirkusom.

Sujed

pre 12 godina

U Hrvatskoj je HDZ na izborima 2007. Imao slogan "Pokrenimo Hrvatsku". Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima slucajna je :)