Četvrtak, 23.02.2012.

16:56

Anonimusi: Obrisaćemo dugove Grka

“Stanovnici Grčke, Anonimus se sada bori na vašoj strani”, poruka je ove hakerske grupe na internet stranicama Ministarstva pravosuđa Grčke.

Izvor: Poslovni dnevnik

Anonimusi: Obrisaæemo dugove Grka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

anomimus

pre 12 godina

Vi,koji nevidite dalje od svog nosa, sigurno ste procitali vest da je Grckoj otpisano 50% duga,eto vam dokaz da je dug iluzija,a novac danas virtuelnatvorevina!

EVEREST

pre 12 godina

@Marko
Zynga nego sta...raspitaj se malo koliko je ta firma zaradila prosle godine a svesno plasira virtuelni novac i taj novac se trosi samo na jedan jedini proizvod.
Tesko je razumeti da to isto radi i Americka administracija, ali upravo je tako, plasira virtuelni novac, samo sto ovaj novac mozes da upotrebis kao pravi.U USA ne postoji obaveza zlatnih rezervi, to je ukinuto jos pre drugog svetskog rata,al bitno je ziveti jer zivot nije virtuelan, novac ipak jeste...

Dr Laza Lazarević

pre 12 godina

Kakve je sve gluposti u stanju da prihvati srpski isprani mozak prosto je neverovatno.Posle ove briljantne akcije planiraju da sruse ceo net u martu.ha, ha ha......

Marko

pre 12 godina

@EVEREST
Dečko, ti ni ne znaš šta si napisao. Kakav bre 'virtuelni novac'. Nije ti ovo Zynga. Ako nešto ne razumeš, onda nemoj time ni da se baviš.

A ovi Anonimusi su očigledno postali jedna dosadna ekipa koja svakih mesec dana najavljuje nešto od čega, naravno, ne bude ništa. Nešto kao naši političari kada otvaraju neku deonicu autoputa.

ћега варам

pre 12 godina

Избришите и мој дуг. Јер ја сам позајмио паре да купим нешто што нисам зарадио већ позајмио па сада када треба да вратим баш би ми добро дошло ваше рушење система. ОД тог зајма себи сам обезбедио лагоднији живот ...

Barola

pre 12 godina

Anonimuse su izmisli isti oni koji su izmislili i ovu finansijsku piramidu. Kao i Otpor, NGO, Occupy Wall Street, Wikileaks i ostale nebuloze u zadnij 200-300 godina. Sad prodaju pokret Anonimusa i opet sede negde i smeju se ljudskoj gluposti koja u ovome vidi slamku spasa...nekakvu revoluciju, a ustvari ih navode ka svom planu. Pa zar neko pri iole zdravoj pamet misli da neko ko ima citave institute za istrazivanja ljudskog ponasanja i slabosti, moc, novac ...ko je osmislio ceo sistem interneta facebooka i ostalih aplikacija za opustanje ali prevashodno za nadgledanje moze i da predpostavi da nekakvi Anonimusi rade na svoju ruku. Anonimusi po svoj prilici polako bude ljude ka nekakvom finansijskom resenju ili otpisu izmisljenih i naduvanih dugova, sto je verovatno i cilj njihovih mentora kako bi na kraju oni dosli sa globalnom vladom spasa i nekom slicnom lalalala pricom i smenili klovnove postavljene na celo skoro svih drzava. Poenta je pravi novac je odavno prebacen u Kinu i druga trzista koja masovno proizvode, za ostale zemlje je takozvani vestacki komjuterski novac da bi se jos vise zaduzili i kako tako odrzao vestacki sistem dok se sve kockice nesklope.

EVEREST

pre 12 godina

Prosto i jednostavno.
Momci iz Anonimus grupe udaraju gde treba.U virtuelni svet novca u kome zivimo...
Ko ce ikad utvrditi koliko USA dolara stampa njihova nacionalana banka...koliko virtuelnog dolara kruzi svetom.Sutra amerika moze da potrosi koliko god hoce para..virtuelnih da se razumemo.
Al dobro kako objasniti nekome da su pare virtuelne kad on može dobijenim kreditom da sve lepo plati i da mu se veruje.
U nastanku je BITCOIN...nadam se uspehu tog projekta ..jedini realni osnov za opstanak monetarnog sistema u celom svetu, inace ce biti grozno ziveti u nastupajucim godinama.

Сава

pre 12 godina

Баш сам пре неки дан, читајући ову вест изјавио како ћу и ја избрисати све бројеве из телефона уколико мобилни оператери не смање цене услуга. Дугови не постоје само на неком серверу већ у уговорима. Ти подаци су похрањени на неколико места и та места немају никве везе са моћницима или масонима већ ова вест представља још једну у низу небулозних...али навикао сам....поздрав :)

Moreplovac

pre 12 godina

Anonimuse bi rado videla srpska vlada u svojim redovima i to ne samo da obrišu njene dugove, nego da okrenu dugove drugih prema njoj.

marko

pre 12 godina

a evropska unija kao nije znala da se grcka zaduzuje preko svojih mogucnosti. pa cija su kola grcki gradjani kupovali na kredite? ko pravi te automobile, cije su proizvode grci kupovali? grcka je kolateralna steta koju je evropa namerno izazvala, da bi pomogla sebi. slobodno proglasite bankrotsvo grcke, nece propasti, jer ce onda sve biti jeftino i naredne letnje sezone svi ima u grcku da idu na more.

partibrejker

pre 12 godina

ne vidim kakva pravda je brisati dugove. sami su nekontrolisano uzimali pare, izgradili su zemlju,jednu od najvecih trgovackih flota na svetu, turizam... malo su su preterali ali za jedno 10ak godina oni to mogu da vrate bez problema. ne vidim sta su im drugi krivi i zasto su sad oni mucenici

Dzox

pre 12 godina

Mozete kod mene da spavate. Imam 2 sobe viska I 3 solidna kompa kao I brz internet, pa rokajte do mile volje :) (ako zatreba skloniste). Klopa,grejanje, sve gratis.

hajduk

pre 12 godina

Premda je nemoguce mislim da tom *** narodu niko ne treba na slican nacin da pomaze, ko je pa nama pomogao, 24h nam ispirate usi sa njima i toboz njihovom mukom, oni ne znaju sta je muka, oni nisu ratovali, zadnjih 20 godina zive bolje od nas, krckaju sve dzaba i jos se posle bune i pale ulice.

ogykv

pre 12 godina

Momci i devojke (niko ih nije pomenuo a sigurno ih ima medju anonimusima) hvala na trudu i usput ako nije problem ishakerisite americke rakete da im se vrate kada ih ispale na druge.

ajvanho

pre 12 godina

Nema sta da molite anonimuse da dodju kod nas. Anonimus spava u svakom od nas, samo ga treba probuti. Nas najveci problem sto stalno cekamo da dodje neko i umesto nas resi nase probleme. -.-

mali radojica

pre 12 godina

Samo se vi smejte i sprdajte sa ovim momcima, ali nesto mi govori da se iza brda svasta valja. To se vidi u sve vecoj nervozi raznoraznih sluzbi koje bezuspesno pokusavaju da stanu na rep momcima(a mozda i devojkama) iza ove maske.Mislili su da ce nekog uplasiti hapsenjem likova sto drze MegaUpload, ili uvodjenjem nekakve ACTE i tome slicnim glupostima ali nista ne pomaze. Ovaj vec poluzvanicno "pokret otpora" polako pocinje da preznojava i one koji su do juce mislili da vladaju svetom. Narod ih sve vise simpatise a kojekakve politicare i bankare smatraju najvecim sljamom na planeti. Da li ste svesni da su svi ovi dugovi ustvari virtuelni i da bilo ko (pojedinac ili drzava)moze jednostavno da prestane da ih priznaje i sta onda, da nece mozda bankari od USA armije da traze napad, bombardovanje i tome slicno. Pa oni ni Iran ne smeju da napadnu zbog mnogo ociglednije stvari. Posto je nastupila era kompjutera hard diskova drajvova i posto se sve pa i bankarske transakcije i platni promet u citavom svetu izvode preko istih sasvim je normalno i moguce da neko to lepo jednog dana sve izbrise i nema vise. Nije li se svakome desilo da je greskom nekad nesto izbrisao iz kompa pa onda i iz recycle bin-a pa na kraju i iz samog hard diska i to zauvek. Razmislite malo svojim glavicama, sta bi se desilo kada bi neko upao u vas racun u banci i izbrisao minus a to se prikaze kao potez banke. Vi sutradan udjete u banku i vas licni bankar vam kaze da nemate dug, da vam je izbrisan kredit ali da je to greska i da eto vi dugujete.......i onda to napise na parcetu papira. Vi lepo uzmete taj papir , pocepate ga i izadjete iz banke. I sta onda kako da banka dokaze na sudu vas dug ako on vise ne postoji u nalogu banke a stoji da vam je ona taj dug izbrisala. Koji ce sud to preinaciti?????

hleba i igara

pre 12 godina

Hoće, kao što su do sada već dva puta oborili Facebook. Anonimusi su igra servirana uz hleb sirotinji upravo od strane onih koji su odgovorni za globalnu ekonomiju. Posetite njihov sajt za Srbiju, pa ćete videti kao anonimusi traže od vas sve podatke pri registraciji. Oni anonimusi, vi po imence.

Anonymous

pre 12 godina

neverovatno je koliko ste plitki! koji bre oni? ko da dodje da vam briše dugove? Ideja organizacije je u decentralizaciji. MI smo anonymous! Oni koji skupe da to budu. Narod ne treba da se plaši svoje vlade, već vlada svog naroda! Pogledajte V for vendetta bar 2 puta, možda i shvatite nešto. Guglajte Guy Fawkes i "remember, remember the fifth of november", low orbit ion cannon itd pa se informišite malo pre nego počnete da pričate o "nekoj deci koja laju a ne ujedaju"...We are anonymous;We are legion.For every one that falls,Ten shall take his place.We do not forgive,We do not forget.We are the face of chaos,The harbingers of judgement.We laugh in the face of tragedy;We mock those in pain.We ruin the lives of other people simply because we can.We are the embodiment of humanity,With no remorse,No caring,No loveAnd no sense of morality.We have only the desire for more.We are everythingWe are nothingAnd now, quite simply, you have our attention.Expect us.

Red Viper

pre 12 godina

"vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...
(vuk79, 23. februar 2012 19:06) "

A, čekaj... Hoćeš da kažeš da se u 21. veku dugovi dokumentuju na papiru? Pre će biti u bazi podataka. :)

CityWatch

pre 12 godina

Za slobodan svet! Ismejavali smo sve koji su na ovo ukazivali pre mnogo godina. Nazivali smo ih pogrdnim imenima teoreticara zavere. Danas, nazalost, nije teorija u pitanju. Zao mi je sto nisam haker.

дон корлеоне

pre 12 godina

Браво анонимуси, објашњавате да нису масони и владини људи најјачи... бришите дуг православној браћи, а ви остали се немојте спрдати јер они у односу на вас чине нешто друштвено корисно ;)

vuk79

pre 12 godina

vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...

PravdaNS

pre 12 godina

Ovo je najbolja vest koju sam danas pročitala!!! Anonimusi, ako to uspete mogli bi sa Grčke da pređete na Srbiju! PRIHVATAMO VAŠU POMOĆ OBERUČKE, JOŠ AKO NAM POMOGNETE DA SREDIMO POLITIČKE POZICIONE I OPOZICIONE SNAGE BIĆE TO PUN POGODAK!!!

KRALJEVCANIN

pre 12 godina

Molim vas ,dragi Anonimusi,kada vec brisete dugove,meni posto nikome ne dugujem napunite racun u banci. Unapred hvala!KONTAKTIRAJ TE ME DA VAM POSALJEM RACUN

IPMUTANT

pre 12 godina

Ovi momci hoce da objasne da pare ne postoje. To su samo brojevi u kompjuterima. Kad bi svi jednog dana podigli novce iz banaka one bi na prvih 5% ostali bez para, jer su onih ostalih 90% "izmislili direktno iz vazduha" i ne postoje nigde drugde nego u kompjuterima.

Postoje samo resursi a njih stravična manjina pljačka pomoću finansijskog sistema. To momci hoće da kažu, ali ne znaju da nema ko to da sluša, pošto većina ljudi NE ŽELI da vidi dalje od tiketa u kladionici.

izgovor

pre 12 godina

Odlično! Ajte onda i meni sredite neke stvari! I ja sam poput Grka, ne volim da radim, ali bi bilo dobro da taj svoj nerad dobro naplatim! Sredite mi penziju od 1500 do 2000 evra (sa ovim parama mogu i u Nemačkoj odlično da živim); pa ako već možete dugove da izbrišete, nabacite koje milionče na moj račun! Hvala unapred!

skep

pre 12 godina

Znači uzmeš silne kredite, živiš daleko iznad svojih realnih mogućnosti, a kad đavo odnese šalu i treba sve te pare vratiti onda treba da naiđe neki Robin Hood da ti pomogne.

IPMUTANT

pre 12 godina

Ovi momci hoce da objasne da pare ne postoje. To su samo brojevi u kompjuterima. Kad bi svi jednog dana podigli novce iz banaka one bi na prvih 5% ostali bez para, jer su onih ostalih 90% "izmislili direktno iz vazduha" i ne postoje nigde drugde nego u kompjuterima.

Postoje samo resursi a njih stravična manjina pljačka pomoću finansijskog sistema. To momci hoće da kažu, ali ne znaju da nema ko to da sluša, pošto većina ljudi NE ŽELI da vidi dalje od tiketa u kladionici.

дон корлеоне

pre 12 godina

Браво анонимуси, објашњавате да нису масони и владини људи најјачи... бришите дуг православној браћи, а ви остали се немојте спрдати јер они у односу на вас чине нешто друштвено корисно ;)

CityWatch

pre 12 godina

Za slobodan svet! Ismejavali smo sve koji su na ovo ukazivali pre mnogo godina. Nazivali smo ih pogrdnim imenima teoreticara zavere. Danas, nazalost, nije teorija u pitanju. Zao mi je sto nisam haker.

PravdaNS

pre 12 godina

Ovo je najbolja vest koju sam danas pročitala!!! Anonimusi, ako to uspete mogli bi sa Grčke da pređete na Srbiju! PRIHVATAMO VAŠU POMOĆ OBERUČKE, JOŠ AKO NAM POMOGNETE DA SREDIMO POLITIČKE POZICIONE I OPOZICIONE SNAGE BIĆE TO PUN POGODAK!!!

izgovor

pre 12 godina

Odlično! Ajte onda i meni sredite neke stvari! I ja sam poput Grka, ne volim da radim, ali bi bilo dobro da taj svoj nerad dobro naplatim! Sredite mi penziju od 1500 do 2000 evra (sa ovim parama mogu i u Nemačkoj odlično da živim); pa ako već možete dugove da izbrišete, nabacite koje milionče na moj račun! Hvala unapred!

skep

pre 12 godina

Znači uzmeš silne kredite, živiš daleko iznad svojih realnih mogućnosti, a kad đavo odnese šalu i treba sve te pare vratiti onda treba da naiđe neki Robin Hood da ti pomogne.

vuk79

pre 12 godina

vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...

KRALJEVCANIN

pre 12 godina

Molim vas ,dragi Anonimusi,kada vec brisete dugove,meni posto nikome ne dugujem napunite racun u banci. Unapred hvala!KONTAKTIRAJ TE ME DA VAM POSALJEM RACUN

EVEREST

pre 12 godina

Prosto i jednostavno.
Momci iz Anonimus grupe udaraju gde treba.U virtuelni svet novca u kome zivimo...
Ko ce ikad utvrditi koliko USA dolara stampa njihova nacionalana banka...koliko virtuelnog dolara kruzi svetom.Sutra amerika moze da potrosi koliko god hoce para..virtuelnih da se razumemo.
Al dobro kako objasniti nekome da su pare virtuelne kad on može dobijenim kreditom da sve lepo plati i da mu se veruje.
U nastanku je BITCOIN...nadam se uspehu tog projekta ..jedini realni osnov za opstanak monetarnog sistema u celom svetu, inace ce biti grozno ziveti u nastupajucim godinama.

Dzox

pre 12 godina

Mozete kod mene da spavate. Imam 2 sobe viska I 3 solidna kompa kao I brz internet, pa rokajte do mile volje :) (ako zatreba skloniste). Klopa,grejanje, sve gratis.

marko

pre 12 godina

a evropska unija kao nije znala da se grcka zaduzuje preko svojih mogucnosti. pa cija su kola grcki gradjani kupovali na kredite? ko pravi te automobile, cije su proizvode grci kupovali? grcka je kolateralna steta koju je evropa namerno izazvala, da bi pomogla sebi. slobodno proglasite bankrotsvo grcke, nece propasti, jer ce onda sve biti jeftino i naredne letnje sezone svi ima u grcku da idu na more.

Moreplovac

pre 12 godina

Anonimuse bi rado videla srpska vlada u svojim redovima i to ne samo da obrišu njene dugove, nego da okrenu dugove drugih prema njoj.

ogykv

pre 12 godina

Momci i devojke (niko ih nije pomenuo a sigurno ih ima medju anonimusima) hvala na trudu i usput ako nije problem ishakerisite americke rakete da im se vrate kada ih ispale na druge.

hajduk

pre 12 godina

Premda je nemoguce mislim da tom *** narodu niko ne treba na slican nacin da pomaze, ko je pa nama pomogao, 24h nam ispirate usi sa njima i toboz njihovom mukom, oni ne znaju sta je muka, oni nisu ratovali, zadnjih 20 godina zive bolje od nas, krckaju sve dzaba i jos se posle bune i pale ulice.

ћега варам

pre 12 godina

Избришите и мој дуг. Јер ја сам позајмио паре да купим нешто што нисам зарадио већ позајмио па сада када треба да вратим баш би ми добро дошло ваше рушење система. ОД тог зајма себи сам обезбедио лагоднији живот ...

Сава

pre 12 godina

Баш сам пре неки дан, читајући ову вест изјавио како ћу и ја избрисати све бројеве из телефона уколико мобилни оператери не смање цене услуга. Дугови не постоје само на неком серверу већ у уговорима. Ти подаци су похрањени на неколико места и та места немају никве везе са моћницима или масонима већ ова вест представља још једну у низу небулозних...али навикао сам....поздрав :)

partibrejker

pre 12 godina

ne vidim kakva pravda je brisati dugove. sami su nekontrolisano uzimali pare, izgradili su zemlju,jednu od najvecih trgovackih flota na svetu, turizam... malo su su preterali ali za jedno 10ak godina oni to mogu da vrate bez problema. ne vidim sta su im drugi krivi i zasto su sad oni mucenici

Barola

pre 12 godina

Anonimuse su izmisli isti oni koji su izmislili i ovu finansijsku piramidu. Kao i Otpor, NGO, Occupy Wall Street, Wikileaks i ostale nebuloze u zadnij 200-300 godina. Sad prodaju pokret Anonimusa i opet sede negde i smeju se ljudskoj gluposti koja u ovome vidi slamku spasa...nekakvu revoluciju, a ustvari ih navode ka svom planu. Pa zar neko pri iole zdravoj pamet misli da neko ko ima citave institute za istrazivanja ljudskog ponasanja i slabosti, moc, novac ...ko je osmislio ceo sistem interneta facebooka i ostalih aplikacija za opustanje ali prevashodno za nadgledanje moze i da predpostavi da nekakvi Anonimusi rade na svoju ruku. Anonimusi po svoj prilici polako bude ljude ka nekakvom finansijskom resenju ili otpisu izmisljenih i naduvanih dugova, sto je verovatno i cilj njihovih mentora kako bi na kraju oni dosli sa globalnom vladom spasa i nekom slicnom lalalala pricom i smenili klovnove postavljene na celo skoro svih drzava. Poenta je pravi novac je odavno prebacen u Kinu i druga trzista koja masovno proizvode, za ostale zemlje je takozvani vestacki komjuterski novac da bi se jos vise zaduzili i kako tako odrzao vestacki sistem dok se sve kockice nesklope.

ajvanho

pre 12 godina

Nema sta da molite anonimuse da dodju kod nas. Anonimus spava u svakom od nas, samo ga treba probuti. Nas najveci problem sto stalno cekamo da dodje neko i umesto nas resi nase probleme. -.-

Marko

pre 12 godina

@EVEREST
Dečko, ti ni ne znaš šta si napisao. Kakav bre 'virtuelni novac'. Nije ti ovo Zynga. Ako nešto ne razumeš, onda nemoj time ni da se baviš.

A ovi Anonimusi su očigledno postali jedna dosadna ekipa koja svakih mesec dana najavljuje nešto od čega, naravno, ne bude ništa. Nešto kao naši političari kada otvaraju neku deonicu autoputa.

Anonymous

pre 12 godina

neverovatno je koliko ste plitki! koji bre oni? ko da dodje da vam briše dugove? Ideja organizacije je u decentralizaciji. MI smo anonymous! Oni koji skupe da to budu. Narod ne treba da se plaši svoje vlade, već vlada svog naroda! Pogledajte V for vendetta bar 2 puta, možda i shvatite nešto. Guglajte Guy Fawkes i "remember, remember the fifth of november", low orbit ion cannon itd pa se informišite malo pre nego počnete da pričate o "nekoj deci koja laju a ne ujedaju"...We are anonymous;We are legion.For every one that falls,Ten shall take his place.We do not forgive,We do not forget.We are the face of chaos,The harbingers of judgement.We laugh in the face of tragedy;We mock those in pain.We ruin the lives of other people simply because we can.We are the embodiment of humanity,With no remorse,No caring,No loveAnd no sense of morality.We have only the desire for more.We are everythingWe are nothingAnd now, quite simply, you have our attention.Expect us.

Dr Laza Lazarević

pre 12 godina

Kakve je sve gluposti u stanju da prihvati srpski isprani mozak prosto je neverovatno.Posle ove briljantne akcije planiraju da sruse ceo net u martu.ha, ha ha......

mali radojica

pre 12 godina

Samo se vi smejte i sprdajte sa ovim momcima, ali nesto mi govori da se iza brda svasta valja. To se vidi u sve vecoj nervozi raznoraznih sluzbi koje bezuspesno pokusavaju da stanu na rep momcima(a mozda i devojkama) iza ove maske.Mislili su da ce nekog uplasiti hapsenjem likova sto drze MegaUpload, ili uvodjenjem nekakve ACTE i tome slicnim glupostima ali nista ne pomaze. Ovaj vec poluzvanicno "pokret otpora" polako pocinje da preznojava i one koji su do juce mislili da vladaju svetom. Narod ih sve vise simpatise a kojekakve politicare i bankare smatraju najvecim sljamom na planeti. Da li ste svesni da su svi ovi dugovi ustvari virtuelni i da bilo ko (pojedinac ili drzava)moze jednostavno da prestane da ih priznaje i sta onda, da nece mozda bankari od USA armije da traze napad, bombardovanje i tome slicno. Pa oni ni Iran ne smeju da napadnu zbog mnogo ociglednije stvari. Posto je nastupila era kompjutera hard diskova drajvova i posto se sve pa i bankarske transakcije i platni promet u citavom svetu izvode preko istih sasvim je normalno i moguce da neko to lepo jednog dana sve izbrise i nema vise. Nije li se svakome desilo da je greskom nekad nesto izbrisao iz kompa pa onda i iz recycle bin-a pa na kraju i iz samog hard diska i to zauvek. Razmislite malo svojim glavicama, sta bi se desilo kada bi neko upao u vas racun u banci i izbrisao minus a to se prikaze kao potez banke. Vi sutradan udjete u banku i vas licni bankar vam kaze da nemate dug, da vam je izbrisan kredit ali da je to greska i da eto vi dugujete.......i onda to napise na parcetu papira. Vi lepo uzmete taj papir , pocepate ga i izadjete iz banke. I sta onda kako da banka dokaze na sudu vas dug ako on vise ne postoji u nalogu banke a stoji da vam je ona taj dug izbrisala. Koji ce sud to preinaciti?????

EVEREST

pre 12 godina

@Marko
Zynga nego sta...raspitaj se malo koliko je ta firma zaradila prosle godine a svesno plasira virtuelni novac i taj novac se trosi samo na jedan jedini proizvod.
Tesko je razumeti da to isto radi i Americka administracija, ali upravo je tako, plasira virtuelni novac, samo sto ovaj novac mozes da upotrebis kao pravi.U USA ne postoji obaveza zlatnih rezervi, to je ukinuto jos pre drugog svetskog rata,al bitno je ziveti jer zivot nije virtuelan, novac ipak jeste...

Red Viper

pre 12 godina

"vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...
(vuk79, 23. februar 2012 19:06) "

A, čekaj... Hoćeš da kažeš da se u 21. veku dugovi dokumentuju na papiru? Pre će biti u bazi podataka. :)

hleba i igara

pre 12 godina

Hoće, kao što su do sada već dva puta oborili Facebook. Anonimusi su igra servirana uz hleb sirotinji upravo od strane onih koji su odgovorni za globalnu ekonomiju. Posetite njihov sajt za Srbiju, pa ćete videti kao anonimusi traže od vas sve podatke pri registraciji. Oni anonimusi, vi po imence.

anomimus

pre 12 godina

Vi,koji nevidite dalje od svog nosa, sigurno ste procitali vest da je Grckoj otpisano 50% duga,eto vam dokaz da je dug iluzija,a novac danas virtuelnatvorevina!

skep

pre 12 godina

Znači uzmeš silne kredite, živiš daleko iznad svojih realnih mogućnosti, a kad đavo odnese šalu i treba sve te pare vratiti onda treba da naiđe neki Robin Hood da ti pomogne.

izgovor

pre 12 godina

Odlično! Ajte onda i meni sredite neke stvari! I ja sam poput Grka, ne volim da radim, ali bi bilo dobro da taj svoj nerad dobro naplatim! Sredite mi penziju od 1500 do 2000 evra (sa ovim parama mogu i u Nemačkoj odlično da živim); pa ako već možete dugove da izbrišete, nabacite koje milionče na moj račun! Hvala unapred!

vuk79

pre 12 godina

vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...

дон корлеоне

pre 12 godina

Браво анонимуси, објашњавате да нису масони и владини људи најјачи... бришите дуг православној браћи, а ви остали се немојте спрдати јер они у односу на вас чине нешто друштвено корисно ;)

KRALJEVCANIN

pre 12 godina

Molim vas ,dragi Anonimusi,kada vec brisete dugove,meni posto nikome ne dugujem napunite racun u banci. Unapred hvala!KONTAKTIRAJ TE ME DA VAM POSALJEM RACUN

Marko

pre 12 godina

@EVEREST
Dečko, ti ni ne znaš šta si napisao. Kakav bre 'virtuelni novac'. Nije ti ovo Zynga. Ako nešto ne razumeš, onda nemoj time ni da se baviš.

A ovi Anonimusi su očigledno postali jedna dosadna ekipa koja svakih mesec dana najavljuje nešto od čega, naravno, ne bude ništa. Nešto kao naši političari kada otvaraju neku deonicu autoputa.

partibrejker

pre 12 godina

ne vidim kakva pravda je brisati dugove. sami su nekontrolisano uzimali pare, izgradili su zemlju,jednu od najvecih trgovackih flota na svetu, turizam... malo su su preterali ali za jedno 10ak godina oni to mogu da vrate bez problema. ne vidim sta su im drugi krivi i zasto su sad oni mucenici

Сава

pre 12 godina

Баш сам пре неки дан, читајући ову вест изјавио како ћу и ја избрисати све бројеве из телефона уколико мобилни оператери не смање цене услуга. Дугови не постоје само на неком серверу већ у уговорима. Ти подаци су похрањени на неколико места и та места немају никве везе са моћницима или масонима већ ова вест представља још једну у низу небулозних...али навикао сам....поздрав :)

PravdaNS

pre 12 godina

Ovo je najbolja vest koju sam danas pročitala!!! Anonimusi, ako to uspete mogli bi sa Grčke da pređete na Srbiju! PRIHVATAMO VAŠU POMOĆ OBERUČKE, JOŠ AKO NAM POMOGNETE DA SREDIMO POLITIČKE POZICIONE I OPOZICIONE SNAGE BIĆE TO PUN POGODAK!!!

IPMUTANT

pre 12 godina

Ovi momci hoce da objasne da pare ne postoje. To su samo brojevi u kompjuterima. Kad bi svi jednog dana podigli novce iz banaka one bi na prvih 5% ostali bez para, jer su onih ostalih 90% "izmislili direktno iz vazduha" i ne postoje nigde drugde nego u kompjuterima.

Postoje samo resursi a njih stravična manjina pljačka pomoću finansijskog sistema. To momci hoće da kažu, ali ne znaju da nema ko to da sluša, pošto većina ljudi NE ŽELI da vidi dalje od tiketa u kladionici.

Dr Laza Lazarević

pre 12 godina

Kakve je sve gluposti u stanju da prihvati srpski isprani mozak prosto je neverovatno.Posle ove briljantne akcije planiraju da sruse ceo net u martu.ha, ha ha......

CityWatch

pre 12 godina

Za slobodan svet! Ismejavali smo sve koji su na ovo ukazivali pre mnogo godina. Nazivali smo ih pogrdnim imenima teoreticara zavere. Danas, nazalost, nije teorija u pitanju. Zao mi je sto nisam haker.

hajduk

pre 12 godina

Premda je nemoguce mislim da tom *** narodu niko ne treba na slican nacin da pomaze, ko je pa nama pomogao, 24h nam ispirate usi sa njima i toboz njihovom mukom, oni ne znaju sta je muka, oni nisu ratovali, zadnjih 20 godina zive bolje od nas, krckaju sve dzaba i jos se posle bune i pale ulice.

Barola

pre 12 godina

Anonimuse su izmisli isti oni koji su izmislili i ovu finansijsku piramidu. Kao i Otpor, NGO, Occupy Wall Street, Wikileaks i ostale nebuloze u zadnij 200-300 godina. Sad prodaju pokret Anonimusa i opet sede negde i smeju se ljudskoj gluposti koja u ovome vidi slamku spasa...nekakvu revoluciju, a ustvari ih navode ka svom planu. Pa zar neko pri iole zdravoj pamet misli da neko ko ima citave institute za istrazivanja ljudskog ponasanja i slabosti, moc, novac ...ko je osmislio ceo sistem interneta facebooka i ostalih aplikacija za opustanje ali prevashodno za nadgledanje moze i da predpostavi da nekakvi Anonimusi rade na svoju ruku. Anonimusi po svoj prilici polako bude ljude ka nekakvom finansijskom resenju ili otpisu izmisljenih i naduvanih dugova, sto je verovatno i cilj njihovih mentora kako bi na kraju oni dosli sa globalnom vladom spasa i nekom slicnom lalalala pricom i smenili klovnove postavljene na celo skoro svih drzava. Poenta je pravi novac je odavno prebacen u Kinu i druga trzista koja masovno proizvode, za ostale zemlje je takozvani vestacki komjuterski novac da bi se jos vise zaduzili i kako tako odrzao vestacki sistem dok se sve kockice nesklope.

marko

pre 12 godina

a evropska unija kao nije znala da se grcka zaduzuje preko svojih mogucnosti. pa cija su kola grcki gradjani kupovali na kredite? ko pravi te automobile, cije su proizvode grci kupovali? grcka je kolateralna steta koju je evropa namerno izazvala, da bi pomogla sebi. slobodno proglasite bankrotsvo grcke, nece propasti, jer ce onda sve biti jeftino i naredne letnje sezone svi ima u grcku da idu na more.

ћега варам

pre 12 godina

Избришите и мој дуг. Јер ја сам позајмио паре да купим нешто што нисам зарадио већ позајмио па сада када треба да вратим баш би ми добро дошло ваше рушење система. ОД тог зајма себи сам обезбедио лагоднији живот ...

EVEREST

pre 12 godina

Prosto i jednostavno.
Momci iz Anonimus grupe udaraju gde treba.U virtuelni svet novca u kome zivimo...
Ko ce ikad utvrditi koliko USA dolara stampa njihova nacionalana banka...koliko virtuelnog dolara kruzi svetom.Sutra amerika moze da potrosi koliko god hoce para..virtuelnih da se razumemo.
Al dobro kako objasniti nekome da su pare virtuelne kad on može dobijenim kreditom da sve lepo plati i da mu se veruje.
U nastanku je BITCOIN...nadam se uspehu tog projekta ..jedini realni osnov za opstanak monetarnog sistema u celom svetu, inace ce biti grozno ziveti u nastupajucim godinama.

hleba i igara

pre 12 godina

Hoće, kao što su do sada već dva puta oborili Facebook. Anonimusi su igra servirana uz hleb sirotinji upravo od strane onih koji su odgovorni za globalnu ekonomiju. Posetite njihov sajt za Srbiju, pa ćete videti kao anonimusi traže od vas sve podatke pri registraciji. Oni anonimusi, vi po imence.

mali radojica

pre 12 godina

Samo se vi smejte i sprdajte sa ovim momcima, ali nesto mi govori da se iza brda svasta valja. To se vidi u sve vecoj nervozi raznoraznih sluzbi koje bezuspesno pokusavaju da stanu na rep momcima(a mozda i devojkama) iza ove maske.Mislili su da ce nekog uplasiti hapsenjem likova sto drze MegaUpload, ili uvodjenjem nekakve ACTE i tome slicnim glupostima ali nista ne pomaze. Ovaj vec poluzvanicno "pokret otpora" polako pocinje da preznojava i one koji su do juce mislili da vladaju svetom. Narod ih sve vise simpatise a kojekakve politicare i bankare smatraju najvecim sljamom na planeti. Da li ste svesni da su svi ovi dugovi ustvari virtuelni i da bilo ko (pojedinac ili drzava)moze jednostavno da prestane da ih priznaje i sta onda, da nece mozda bankari od USA armije da traze napad, bombardovanje i tome slicno. Pa oni ni Iran ne smeju da napadnu zbog mnogo ociglednije stvari. Posto je nastupila era kompjutera hard diskova drajvova i posto se sve pa i bankarske transakcije i platni promet u citavom svetu izvode preko istih sasvim je normalno i moguce da neko to lepo jednog dana sve izbrise i nema vise. Nije li se svakome desilo da je greskom nekad nesto izbrisao iz kompa pa onda i iz recycle bin-a pa na kraju i iz samog hard diska i to zauvek. Razmislite malo svojim glavicama, sta bi se desilo kada bi neko upao u vas racun u banci i izbrisao minus a to se prikaze kao potez banke. Vi sutradan udjete u banku i vas licni bankar vam kaze da nemate dug, da vam je izbrisan kredit ali da je to greska i da eto vi dugujete.......i onda to napise na parcetu papira. Vi lepo uzmete taj papir , pocepate ga i izadjete iz banke. I sta onda kako da banka dokaze na sudu vas dug ako on vise ne postoji u nalogu banke a stoji da vam je ona taj dug izbrisala. Koji ce sud to preinaciti?????

ogykv

pre 12 godina

Momci i devojke (niko ih nije pomenuo a sigurno ih ima medju anonimusima) hvala na trudu i usput ako nije problem ishakerisite americke rakete da im se vrate kada ih ispale na druge.

Dzox

pre 12 godina

Mozete kod mene da spavate. Imam 2 sobe viska I 3 solidna kompa kao I brz internet, pa rokajte do mile volje :) (ako zatreba skloniste). Klopa,grejanje, sve gratis.

Red Viper

pre 12 godina

"vazi genijalci... 100% Se takvi dugovi drze na netu u nekom yahoo nalogu... ili na d drajvu nekog lap topa koji ministar ekonomije verovatno Nemacke nosi sa sobom.. BUDALASTINE...
(vuk79, 23. februar 2012 19:06) "

A, čekaj... Hoćeš da kažeš da se u 21. veku dugovi dokumentuju na papiru? Pre će biti u bazi podataka. :)

Anonymous

pre 12 godina

neverovatno je koliko ste plitki! koji bre oni? ko da dodje da vam briše dugove? Ideja organizacije je u decentralizaciji. MI smo anonymous! Oni koji skupe da to budu. Narod ne treba da se plaši svoje vlade, već vlada svog naroda! Pogledajte V for vendetta bar 2 puta, možda i shvatite nešto. Guglajte Guy Fawkes i "remember, remember the fifth of november", low orbit ion cannon itd pa se informišite malo pre nego počnete da pričate o "nekoj deci koja laju a ne ujedaju"...We are anonymous;We are legion.For every one that falls,Ten shall take his place.We do not forgive,We do not forget.We are the face of chaos,The harbingers of judgement.We laugh in the face of tragedy;We mock those in pain.We ruin the lives of other people simply because we can.We are the embodiment of humanity,With no remorse,No caring,No loveAnd no sense of morality.We have only the desire for more.We are everythingWe are nothingAnd now, quite simply, you have our attention.Expect us.

EVEREST

pre 12 godina

@Marko
Zynga nego sta...raspitaj se malo koliko je ta firma zaradila prosle godine a svesno plasira virtuelni novac i taj novac se trosi samo na jedan jedini proizvod.
Tesko je razumeti da to isto radi i Americka administracija, ali upravo je tako, plasira virtuelni novac, samo sto ovaj novac mozes da upotrebis kao pravi.U USA ne postoji obaveza zlatnih rezervi, to je ukinuto jos pre drugog svetskog rata,al bitno je ziveti jer zivot nije virtuelan, novac ipak jeste...

ajvanho

pre 12 godina

Nema sta da molite anonimuse da dodju kod nas. Anonimus spava u svakom od nas, samo ga treba probuti. Nas najveci problem sto stalno cekamo da dodje neko i umesto nas resi nase probleme. -.-

Moreplovac

pre 12 godina

Anonimuse bi rado videla srpska vlada u svojim redovima i to ne samo da obrišu njene dugove, nego da okrenu dugove drugih prema njoj.

anomimus

pre 12 godina

Vi,koji nevidite dalje od svog nosa, sigurno ste procitali vest da je Grckoj otpisano 50% duga,eto vam dokaz da je dug iluzija,a novac danas virtuelnatvorevina!