Utorak, 21.02.2012.

19:47

Bogićević: Partizanu bolje sa mnom

Nezvanični kandidat za predsednika Partizana Miroslav Bogićević ne odustaje od namere da postane prvi čovek srpskog šampiona.

Izvor: B92

Bogiæeviæ: Partizanu bolje sa mnom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

tyt

pre 12 godina

Grobari ?? Jel znate sta je isina ??
Istina je da biramo izmedju dva zla - veceg (Djurica) i manjeg (Bogicevica)
A Dule nas je izdao...pomirite se sa tim...

Petar

pre 12 godina

Do pre dva dana sam svim srcem bio protiv Djurica, irtantan je jednostavno, mislim da ni danas a ni sutra necu moci da imam bilo kakav drugaciji osecaj prema njemu. Medjutim nakon istupa GENARALA VUJOSEVICA ja vise nemam dilemu, podrzavam sve ono sto je rekao, ne pada mi na pamet da analiziram njegove reci, niti da sumnjam da je u pravu. Za GENERALA VUJOSEVICA i u vatru i zaledjenu reku, on je moj BOG.

pera

pre 12 godina

Zašto sam za smenu ove uprave?Evo:bahato ponašanje(kršili smo pravilnik PA ŠTA)Igra ju na stadion koi se raspada(komšije u minusu a grade nov stadion-svaka čast)GDE SU 35mil?Gde je"generalni"sponzor(komšije na ivici bankrota a imaju sponzora)"SEMAFOR"?"BOMBA"pojačanja?Prodaja igrača pred početakLŠ?Prodaja talentovanih igrača a da nisu odigrali ni jednu utakmici!Svako ko ne mislikao g.Đurić DOBIJE otkaz!Nisam znao da je Đurić GAZDA,mislim samo presednik koi je smenjiv!Pametno DOSTA ma da ima jiš!

Komsa

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.
(Vlada, 21. februar 2012 23:02)
Mislim da je Dule namirisao DS i da ga to odvuklo na Djurinu stranu(zbog otvorene podrske Evropskoj Zvezdi i pokusaja gasenja naseg KK od strane osoba bliskih DS takav Duletov stav je normalan i ocekivan).Prica se da je Dodik,koji je imao veliku ulogu u odbrani interesa KK Partizan,takodje uz Djuru i da je to jos jedan od razloga zasto je Dule na toj strani.Treci razlog je sigurno Duletova pozicija-kao predsednik JSD-a on ne moze podrzati opoziciju(doduse nije bas morao ni ove da podrzi).
Mislim da je nacin odlucivanja u Partizanu prevazidjen i da je izvor ovakvih prepucavanja i mutnih radnji.Sa jedne strane imamo otvorena pisma dela navijaca,koji se jesu predstavili(njih 107)ali nisu izabrani ni od koga,pa samim tim nemaju legitimitet.Sa druge strane imamo 5 predstavnika navijaca u skupstini za koje pojma nemamo ni ko su,ni koga predstavljaju.Kada bi imali formirana i registrovana udruzenja navijaca po mestu boravka i kada bi clanarina svakog punoletnog clana podrazumevala kupljenu godisnju kartu sigurno bi nam lakse bilo da artikulisemo svoje zahteve.Ovako ce uvek biti razloga za nezadovoljstvo,nepoverenje i pljuvacinu koja nam,svima zajedno ne sluzi na cast.
Duletovo misljenje me jeste nateralo da razmislim po pitanju Bogicevica,ali ma koliko voleo i postovao Duleta imam pravo na sopstveno misljenje.Za mene Djuric,Babic i ekipa nisu dobro resenje za FK Partizan i sigurno ih treba menjati.

Delija

pre 12 godina

Svaki predsednik koi sedi u fotelji partizana i zvezde trebao bi da sponzorise klub sa minimum 2 000 000 evra godisnj. Ako nema takvih ostrascenih partizanovaca i zvezdasa onda iskljucivo treba da bude predsednik legenda kluba.

TIGER

pre 12 godina

Ja garantujem da bi Partizanu bilo najbolje sa mnom na celu!!!
Evo juce stigoh u Beograd, jos sam umoran od puta. Ali cim se odmorim eto mene i donosim u klub 20 miliona cim postanem predsednik Partizana!
A zar je bitno odakle... Nek ostane tajna dok ne postanem predsednik... :)))

Salu na stranu, covek rece da je za nedelju dana proputovao pola Evrope obavljajuci poslove sa partnerima... Ali niko me ne moze ubediti da on to nije putovao za svoje potrebe...
A uz sve to, ja nigde ne vidoh njegov program sta to obecava i kako da postigne! Jel neko video to negde? Ako jeste voleo bih da cujem sta je ponudio osim sto samo fotelju spominje...

Dosta više!

pre 12 godina

Smatram da navijači ne bi trebalo da se bave Upravom kluba jer je to neozbiljno i nekompetentno a samim tim i glupo. Još je gore da se time bave mediji kojima afere podižu čitanost ali i kažu nešto o njima (sve ima svoju cenu). Strašno bih voleo da ružna podmetanja i podgrevanje afere pred početak prvenstva dožive neuspeh jer su bruka i sramota onih koji ih proizvode. Sve ima svoje vreme i način pa tako i ovo ali oni koji svoj uspeh vide u nečasnom slabljenju protivnika, ne bi trebalo da se bave sportom. I malo savesti ne bi škodilo ali kome ja to pričam? 2012.

the Stig

pre 12 godina

Koja je sve ovo suplja prica. Klasicna borba izmedju dvije struje za prevlast u klubu i samim tim za prodaju igraca putem svojih menadzera. Na jednoj strani Djura sa svojim menadzerima, a na drugoj Bjeka sa svojim. Nikog od njih ne zanima Partizan, vec samo procenat od prodaje igraca koji ce dobiti od menadzera ukoliko dobiju vlast. Ne kontam sto se ljudi uopste loze na ove price.

Peppino PFC

pre 12 godina

(hju, 21. februar 2012 20:44)
Nicim me nije 'kupio'. Vidim da mnogi kazu kako osvajamo titule i sve je ok. Nije ok! Ne mogu da se prodaju igraci u vrednosti €50 miliona, a da Djuric (nazvao bih ga alternativnim imenom, ali ne bi odobrili) kaze kako je klub u minusu godinama. Ponavljam mnogo puta postavljeno pitanje 'GDE SU PARE'? Ako Djuric uspe da dokaze da je sve ovo potrosio na plate zaposlenih, fudbalera, odnosno funkcionisanje kluba, odmah cu povuci sve sto sam rekao protiv njega i izvinicu se. Uveren sam da bi se planski prodavali igraci, obezbedio generalni sponzor i budzet narastao na nekoliko desetina miliona evra, kada bi Bogi dosao na celo kluba. I verujem da taj covek ne bi bio poput Djurica, da optuzi sportski sektor za 1, za samo jedan los rezultat u zadnjih par godina. Sto se tice predstavljanja programa - polako, on jos nije postao ni clan Skupstine. Siguran sam da bi okupio legende kluba i u dogovoru sa njima bi napravio dugorocni program od koga bi Partizan profitirao i finansijski i rezultatski. Zato, ponavljam, pruzimo sansu coveku jer nam ovakva bahata i amaterska Uprava moze mazati oci samo titulama i prodavati talente radi licne koristi, a ne zarad boljitka Partizana!

KODAR68

pre 12 godina

Komunizam se izgleda najvise zadrzao u nasem fudbalu jedna funkcija jedan kandidat. Sama rec izbor znaci da se bira izmedju vise opcija. Nasa opcija bi trebalo da budu promene.

IronMan

pre 12 godina

Ne znam da li je dotični Bogićević kvalifikovan da vodi moj Partizan, ali sam siguran da ne može biti gori od Đure! Slične biografije, sumnjivi biznismeni, sa moćnim prijateljima, bez ikakvog iskustva u vođenju sportskog društva, ali sa razlikom u tome što se Đura hvali osvojenim u domaćem šampionatu i kupu, zaboravljajući pritom da njegov tim i nema zdravu konkurenciju i da za uspehe može da bude zahvalan isključivo lošoj situaciji u C.Zvezdi, a ne samome sebi, još uz to nikakva obećanja, ambicije... S druge strane Bogićević obećava "evropski" Partizan i iz tog razloga bih mu i pružio šansu, pa ako ne bude tako - metla! Da se razumemo, dao bih ja Đuri da vodi klub doživotno, ali kada bi bar umeo da ulije malo nade u bolje sutra, što nije slučaj! I da pomenem još jedan bizaran postupak aktuelnog nam predsednika, ako već dovodiš stranog/skupog trenera, valjda preduslov treba da bude ulazak u LŠ, a ne da osvoji već osvojenu titulu u domaćem šampionatu, pa ako uradi nešto u Evropi još i da se stimuliše bonusom! Pod tim uslovima bi i moja baba mogla da bude trener! Bilo kako bilo, ako Grant ne zadrži bodovnu razliku ili je još ne uveća, složićete se da i nije bio neko rešenje ili da i dalje verujemo Đuri, pa ako "ćorava koka ubode zrno" da se radujemo kao deca, jel'?

nemam pojma

pre 12 godina

Kad sumnjaš i to osnovano da neko krade novac, da on volšebno nestaje, onda ne čekaš još sledećih pola godine, niti razmišljaš previše da nije i taj drugi lopov. Mi kojima matematika nešto bolje ide, koji živimo malo odmaknuti od Srbije, gde je uspostaljen neki drugi sistem vrednosti, vidimo da su prevaranti i lopovi u klubu. U Srbiji su neki već oguglali na to da ih neko laže, da obećava danas jedno, pa radi sutra drugo, i ne zameraju mu to previše, u normalnim zemljama svako obećanje mora da se ispuni, ili sam podnosiš ostavku. Uz sve to, postojeći UO se iskazuje kao skup vrlo sumnjivih, primitivnih ljudi, koji već decenijama plivaju u vodama mutnog srpskog fudbala poput Babića, Grubora, Vukadinovića, Jovičića, ili političara omraženih stranaka poput SPS-a. I još da dodam, fda posle različitih navoda o visini budžeta, ja sam se raspitao preko prijatelja bliskog NK Maribor o visini njihovog budžeta, koji me je frapirao, koliko je niži od Partizanovog, a plate zaposlenih su veće od plata u Partizanu. Tu mislim na obične službenike, tz. radnu zajednicu. Uz to i Maribor ima odličnu infrastrukturu, savremeni stadion, koji je samo san za beogradske klubove, neuporedivo bolji teren od Partizanovog, uređene pomoćne terene, prvak je Slovenije i učesnik CL, pa jesenas Lige Evrope. Nije mi bila namera da ih hvalim, nego samo da objasnim da ta višestruka razlika u budžetima ničim nije opravdana. To sve navodi da je Partizanova uprava ili lopovska ili nestvarno- rasipnička, što je u velikoj koliziji sa pričom o bureku. Njihova reakcija na pitanje o parama je dovoljna za sumnju, drugačije bi već drugog dana ispostavili račun poslovanja javnosti, odnosno medijima a i poreska uprava i razne inspekcije su dobrodošle, i sve bi trebalo da je javno. To bi im bio ključni argument, zapušili bi usta svima, ovako , ko im uopšte išta veruje, osim "naivnih" Vujoševića i Šoškića. A onog na čelu kluba zbog svih laži, i lažnih obećanja kojima nam je mazao oči, nazivam Minhauzenom.

milan

pre 12 godina

cim je ovaj covek ovoliko uporan znaci da tu ima nesto... ne bi on bezveze davao tolike intervjue da tu nema neceg... tako da djuro pakuj kofere i dalje od partizana

Petar

pre 12 godina

Čuj, Partizanu bolje sa mnom, i odmah svi WOW, da dodji molim te care, ti si taj, ti ćeš Partizan da središ da bude evropski klub...

Moram priznati da čim vidim takve naivne i paušalne zaključke odmah sam protiv toga. Ako ove sezone uzmemo titulu, i sledeće udjemo u Ligu šampiona ili Evrope, ne vidim šta treba menjati jer dominiramo. Ako ne daj bože izgubimo titulu ili se ne plasiramo u Evropu onda neka se javljaju Bogićevići i ostali koji misle da će doneti boljitak, onda su dobrodošli svi.

Ovako mi ovo jako čudno izgleda. Razumem da se ovo npr. Zvezdi dešava, kojoj dugo ne ide, pa da se neko pojavi umesto Lukića. To bi mi imalo itekako smisla. Ovako, i ne baš. Imam utisak da je Bogićević izmanipulisan. Čovek preko medija hoće da postane predsednik, pa u pravu je Dule, gde to ima?!

Još kad vidim tekstove nepotpisanih "navijača" koji pljuju Duleta i Partizan... pa meni više ništa ne treba. Ovo je sve orkestritano, to svako može da vidi i razume, ko gleda bezinteresno.

Za kraj želim da kažem nešto kako neko ne bi pomislio da sam na nečijoj strani. Ne svidja se meni ni Djuric preterano. Sumnjiv mi je tip. Nije nam doneo sponzora, prodao je par igrača pre vremena. Nisam ludo srećan što je on tu, ali ne mislim da je dobro za naš Partizan da se na polu sezoni menjaju neke stvari, pogotovo kada smo u velikoj prednosti. Treba sačekati leto, i onda u tišini raditi na boljitku našeg voljenog kluba. Po meni bi bilo najpoštenije da zakažu sednicu odmah po završetku prvenstva, obave to sve za 3 nedelje i idemo dalje, ne opterećujemo klub tim stvarima.

Za tih 5 meseci i jedni i drugi mogu da se pripreme za skupštinu i neka pobedi bolji. Ovo sve ostalo je na neki način slabljenje Partizana.

Vlada

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.

Jedan je D.V. Bogicevica mnogo

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". … Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.
(Zemun, 21. februar 2012 21:48)

Slazem se, ali pod jednim uslovom da pored Antica ne bude i Radomir dok Antic predlaze Bogicevicu dalje korake

Danilo

pre 12 godina

Kako da se poredi ovaj čovek sa Djurićem?
Ni uz mnogo mašte to nije moguće.A sada ko neće da vidi razliku ili kome treba 10 godina da proceni nekoga-to je njegov problem.
Djurić jeste uradio nešto,ali utisak koji ostavlja u javnim nastupima je katastrofalan,a predsednik mora da je harizmatičan.
Da nam je predsednik Lukić,zamrzao bih svoje navijanje do daljnjega-toliko o utiscima.

Cir Milos

pre 12 godina

A za dve godine Grobari ce vikati Bogicevicu lopove, dalje od Partizana, hocemo Murtu dosta nam je Kurte i tome slicno...Odoh da gledam Napoli i Celzi, da uzivam u igri. Hajte i vi lepo pred TV da vidite kakav fudbal se igra u normalnom civilizovanom svetu, pa cete brzo prestati da se bavite talogom evropskog fudbala danas i brinete da li ce na vrh mulja isplivati neki Djura frizura, Bjeka tompus, Bogi zaludjica, Lukic duks, Kurta, Murta ili neki njima slicni...

Miša

pre 12 godina

Čemu sve ove titule sa Djurićem, ako nam se smeši isti scenario kao u zvezdi? Piksi je i kod njih osvajao kao predsednik duple krune, a iza njega je ostao dug više od 20 000 000 E. Zar i nama to treba? Zato, Djuriću odlazi! UPRAVA NAPOLJE

Stole Grobari Cukaricka padina

pre 12 godina

ovo je strasno. predstavnici navijaca su juce bili na Skupstini i podrzali smo Upravu i Djuru, jer niko nikada uspesnije nije vodio klub. Pa vecina Srba bi htela da bude predsednik Partizana. Izbori su 2014. i ostavite do tada ove ljude da rade. Bane Ruzic je nas veliki navijac, svima je jasno pokazao da ima podrsku i orvog coveka SPS. Tako treba

RzBrzotrz

pre 12 godina

Da li neko ovde zna uopste ko je Mikoje (Bogicevic)? Lepo bi bilo da se javi neko iz Sapca ko poznaje Mikoja od pre recimo 20 godina :):):)Ne secam se da je ikada spomenuo u drustvu da je partizanovac,ili da je komentarisao bilo kakav sport.Citam njegove intervjue poslednjih nedelja, i prosto ne mogu da verujem da je to onaj Mikoje kojeg ja poznajem od pre 20 ili 30 godina.Voleo bih da me neko iz Sapca demantuje ako gresim.Ja se secam recimo vremena kada se sedelo i pilo u Pikovoj Dami...Kada se zickalo za pice :):):)...a danas se kupuje i JAT :):)

poliTika

pre 12 godina

Prosta fora! Kao sto su Ceda Jovanovic, Draskovic, Dinkic itd. navodna opozicija i konkurencija Tadicu, tako je i Bogicevic navodna opozicija sadasnjem rukovodstvu. Sve se radi planski kako bi se stekao utisak da se nesto desava, da ima nade u bolje sutra, da neko misli dobro klubu...

duh sa sekirom

pre 12 godina

...a zasto nisi bio na skupstini juce?...zasto nije bio Bjekovic?...kao veliki Partizanovac koji godisnje predje par hiljada km da prati i podrzi Partizan zelim da znam da li se na mesto predsednika Partizana dolazi preko medija ili preko skupstine odnosno glasanja?

Partizanovac

pre 12 godina

DO juce sam bio protiv DJurica, ali sada kad vidim sa koliko zara su se mediji ukljucili u prljavoj kampanji protiv njega, svim srcem sam na njegovoj strani.

Zemun

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.

Branko Medaković

pre 12 godina

Druže, imaš moju podršku.Za početak meni je dovoljno što nisi mutav -znaš da pričaš- nisi bio član JULa ili SPSa, stekao si ogromno bogatstvo svojim radom pre Partizana a ne posle Partizana. Sve u svemu - dosta za početak, ako ne budes valjao i tebe ćemo da menjamo. Spremaj se polako za glavnokomandujuću poziciju jer sadasnja vrhuska odbrojava poslednji mandat.

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Na osnovu jedne slike i intervjua,vi ste zakljucili da je ovaj Bogicevic idealan. Svaka vam cast na "sposobnosti" da tako brzo procenite ljude i utvrdite njihove dobre osobine. Verovatno ste zbog te iste "sposobnosti" odlucili da podrzite Stanojevica i Mise Tumbasa a ne Duleta Vujosevica i Milutina Soskica!!!

adler

pre 12 godina

konacno,jedna prava izjava,jednog gospodina,bez vredjanja drugih,izjava na visokom nivou.nadam se da ce doci za predsednika.uspesan je,bogat i voli partizan.srecno.doci ce i taj dan,da bodrimo evropski partizan.

ijo

pre 12 godina

vidi pa staje problem neka proba gospodin bogicevic e ako nebude valjao vratite si vi sa djuricom na celu, ovo je sad konfuyna situacija navijaci neyele ovu upravu sto pravite gnev medju njima i ja sam neyelim djurica, toliko me nervira da mi dodje da pocnem navijati ya yvijeydu

LFC

pre 12 godina

Kleli ste se u Duleta i pevali mu i obozavali ga. Kao strucnjak je sjajan. Ali kao covek - rekao bih da je on obmanut i zloupotrebljen, na kraju ce biti kolateralna steta...

rango

pre 12 godina

..mislim da je IVAN GOLAC zamolio bogicevica za sve ovo..onda jos i bolje IVAAN je veliki gospodin i partizanovac..kada bi se zvezdi ovakav lik nudio sta mislite da li bi oni bili protiv ulaska u klub nekog ko ima biznis i ogromne pare?

GrobaR

pre 12 godina

Nisam ni za tebe ni za Djurica, ni za Bjekovica. Ali mi ne dirajte Duleta Vujosevica. Ako sakupis vecinu i budes izabran sve najbolje u presedovanju, ako ne daleko ti lepa kuca, mora sve na finjaka a ne preko medija.

A ovo mi je dobro ima silne firme a nije clan i kadar nijedne stranke, pa ni DS-a. Pa dajte ne zezajte me ne zivimo u Nemackoj vec u zemlji Srbiji, sve se vrsi i obavlja preko stranaka. Ocigledno u ovoj igri nema nevinih, samo manje zlo. Aj neka nam je sa srecom braco Grobari i ne dirajte Duleta, jel se kasnije necemo oprati od sramote.

hju

pre 12 godina

@peppino...cime te je kupio? je l u ovom intervjuu predstavio svoj program? rekao koliko ce da ulozi? kako ce da nadje generalnog sponzora?

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 12 godina

Sa takvim razmisljanjem i sa takvom politikom ti si vec na pocetku izgubio svaki izgled da dodjes na tu funkciju. Ovo ovde ti je divlji zapad i samo sa represivnim metodama mozes doci do iole zadovoljavajuceg cilja.

A vreme je tu da pokaze da li je moje razmisljanje dobro ili ne.

Pučista

pre 12 godina

Srećno Gospodine Bogićeviću! Posle ovih primitivaca Vi ćete biti pravo osveženje za Partizan! Napravite nam od kluba jedan moderan, evropski Partizan!

grobar

pre 12 godina

da li ima neko normalan u srbiji ko može jednu lepu reč da kaže da branka ruzića??? taj čovek mi je toliko odvratan, zajedno sa đurićem, bajatovićem i celim sps-om da nemam reči...

Peppino PFC

pre 12 godina

Odlican intervju gospodina Bogicevica. Stekao je simpatije velike vecine Grobara, pa tako i moje i nadam se da cemo uskoro videti ledja Upravi i pruziti sansu ovom coveku da napravi jak, evropski Partizan!

AND2

pre 12 godina

Ko je ovaj čovek i ko njega gura na mesto direktora Partizana. Svi znamo gde zivimo i kako je teško doći do velikih para poštenim putem. Zato nikada neću podržavati biznismene na mesto direktora bilo kog sportskog kluba.

Branko S.

pre 12 godina

Svidja mi se izjava ovog coveka!!!Verujem mu sve sto kaze i deluje mi posteno!Nacin na koju objavljuje svoju kandidaturu za mesto Predsednika je nesto na koje nije navikla nasa javnost,jer se sve prethodno radilo iza raznih zavesa i kuhinja!Da su pametni ( izgleda da nisu), oni koji su trenutno na rukovodecim mestima u FK Partizanu trebali bi ozbiljno da razmisle o ovom coveku.Proverio sam sve na sajtu podatke koji je doticni biznismen i kandidat za Predsednika ovde izneo.Impresioniran sam i tvrdim pravi covek u fudbalu a pogotovo mom Partizanu za svetliju buducnost.To ste se neki "bogomdani" u sadasnjem rukovodstv ponasaju necivilizacijski i spletkama,vredjanjima i drugim glupim instrumentima ne sluzi na cast i dovoljno govori o njima!Izgleda da su se uplasili za svoja mesto jer se najzad pojavio neko posteniji od njih i hvata ih "prpa",znamo i zasto!?

grobar

pre 12 godina

da li ima neko normalan u srbiji ko može jednu lepu reč da kaže da branka ruzića??? taj čovek mi je toliko odvratan, zajedno sa đurićem, bajatovićem i celim sps-om da nemam reči...

Peppino PFC

pre 12 godina

Odlican intervju gospodina Bogicevica. Stekao je simpatije velike vecine Grobara, pa tako i moje i nadam se da cemo uskoro videti ledja Upravi i pruziti sansu ovom coveku da napravi jak, evropski Partizan!

Pučista

pre 12 godina

Srećno Gospodine Bogićeviću! Posle ovih primitivaca Vi ćete biti pravo osveženje za Partizan! Napravite nam od kluba jedan moderan, evropski Partizan!

Branko S.

pre 12 godina

Svidja mi se izjava ovog coveka!!!Verujem mu sve sto kaze i deluje mi posteno!Nacin na koju objavljuje svoju kandidaturu za mesto Predsednika je nesto na koje nije navikla nasa javnost,jer se sve prethodno radilo iza raznih zavesa i kuhinja!Da su pametni ( izgleda da nisu), oni koji su trenutno na rukovodecim mestima u FK Partizanu trebali bi ozbiljno da razmisle o ovom coveku.Proverio sam sve na sajtu podatke koji je doticni biznismen i kandidat za Predsednika ovde izneo.Impresioniran sam i tvrdim pravi covek u fudbalu a pogotovo mom Partizanu za svetliju buducnost.To ste se neki "bogomdani" u sadasnjem rukovodstv ponasaju necivilizacijski i spletkama,vredjanjima i drugim glupim instrumentima ne sluzi na cast i dovoljno govori o njima!Izgleda da su se uplasili za svoja mesto jer se najzad pojavio neko posteniji od njih i hvata ih "prpa",znamo i zasto!?

GrobaR

pre 12 godina

Nisam ni za tebe ni za Djurica, ni za Bjekovica. Ali mi ne dirajte Duleta Vujosevica. Ako sakupis vecinu i budes izabran sve najbolje u presedovanju, ako ne daleko ti lepa kuca, mora sve na finjaka a ne preko medija.

A ovo mi je dobro ima silne firme a nije clan i kadar nijedne stranke, pa ni DS-a. Pa dajte ne zezajte me ne zivimo u Nemackoj vec u zemlji Srbiji, sve se vrsi i obavlja preko stranaka. Ocigledno u ovoj igri nema nevinih, samo manje zlo. Aj neka nam je sa srecom braco Grobari i ne dirajte Duleta, jel se kasnije necemo oprati od sramote.

Branko Medaković

pre 12 godina

Druže, imaš moju podršku.Za početak meni je dovoljno što nisi mutav -znaš da pričaš- nisi bio član JULa ili SPSa, stekao si ogromno bogatstvo svojim radom pre Partizana a ne posle Partizana. Sve u svemu - dosta za početak, ako ne budes valjao i tebe ćemo da menjamo. Spremaj se polako za glavnokomandujuću poziciju jer sadasnja vrhuska odbrojava poslednji mandat.

AND2

pre 12 godina

Ko je ovaj čovek i ko njega gura na mesto direktora Partizana. Svi znamo gde zivimo i kako je teško doći do velikih para poštenim putem. Zato nikada neću podržavati biznismene na mesto direktora bilo kog sportskog kluba.

rango

pre 12 godina

..mislim da je IVAN GOLAC zamolio bogicevica za sve ovo..onda jos i bolje IVAAN je veliki gospodin i partizanovac..kada bi se zvezdi ovakav lik nudio sta mislite da li bi oni bili protiv ulaska u klub nekog ko ima biznis i ogromne pare?

Partizanovac

pre 12 godina

DO juce sam bio protiv DJurica, ali sada kad vidim sa koliko zara su se mediji ukljucili u prljavoj kampanji protiv njega, svim srcem sam na njegovoj strani.

hju

pre 12 godina

@peppino...cime te je kupio? je l u ovom intervjuu predstavio svoj program? rekao koliko ce da ulozi? kako ce da nadje generalnog sponzora?

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Na osnovu jedne slike i intervjua,vi ste zakljucili da je ovaj Bogicevic idealan. Svaka vam cast na "sposobnosti" da tako brzo procenite ljude i utvrdite njihove dobre osobine. Verovatno ste zbog te iste "sposobnosti" odlucili da podrzite Stanojevica i Mise Tumbasa a ne Duleta Vujosevica i Milutina Soskica!!!

Cir Milos

pre 12 godina

A za dve godine Grobari ce vikati Bogicevicu lopove, dalje od Partizana, hocemo Murtu dosta nam je Kurte i tome slicno...Odoh da gledam Napoli i Celzi, da uzivam u igri. Hajte i vi lepo pred TV da vidite kakav fudbal se igra u normalnom civilizovanom svetu, pa cete brzo prestati da se bavite talogom evropskog fudbala danas i brinete da li ce na vrh mulja isplivati neki Djura frizura, Bjeka tompus, Bogi zaludjica, Lukic duks, Kurta, Murta ili neki njima slicni...

Petar

pre 12 godina

Čuj, Partizanu bolje sa mnom, i odmah svi WOW, da dodji molim te care, ti si taj, ti ćeš Partizan da središ da bude evropski klub...

Moram priznati da čim vidim takve naivne i paušalne zaključke odmah sam protiv toga. Ako ove sezone uzmemo titulu, i sledeće udjemo u Ligu šampiona ili Evrope, ne vidim šta treba menjati jer dominiramo. Ako ne daj bože izgubimo titulu ili se ne plasiramo u Evropu onda neka se javljaju Bogićevići i ostali koji misle da će doneti boljitak, onda su dobrodošli svi.

Ovako mi ovo jako čudno izgleda. Razumem da se ovo npr. Zvezdi dešava, kojoj dugo ne ide, pa da se neko pojavi umesto Lukića. To bi mi imalo itekako smisla. Ovako, i ne baš. Imam utisak da je Bogićević izmanipulisan. Čovek preko medija hoće da postane predsednik, pa u pravu je Dule, gde to ima?!

Još kad vidim tekstove nepotpisanih "navijača" koji pljuju Duleta i Partizan... pa meni više ništa ne treba. Ovo je sve orkestritano, to svako može da vidi i razume, ko gleda bezinteresno.

Za kraj želim da kažem nešto kako neko ne bi pomislio da sam na nečijoj strani. Ne svidja se meni ni Djuric preterano. Sumnjiv mi je tip. Nije nam doneo sponzora, prodao je par igrača pre vremena. Nisam ludo srećan što je on tu, ali ne mislim da je dobro za naš Partizan da se na polu sezoni menjaju neke stvari, pogotovo kada smo u velikoj prednosti. Treba sačekati leto, i onda u tišini raditi na boljitku našeg voljenog kluba. Po meni bi bilo najpoštenije da zakažu sednicu odmah po završetku prvenstva, obave to sve za 3 nedelje i idemo dalje, ne opterećujemo klub tim stvarima.

Za tih 5 meseci i jedni i drugi mogu da se pripreme za skupštinu i neka pobedi bolji. Ovo sve ostalo je na neki način slabljenje Partizana.

adler

pre 12 godina

konacno,jedna prava izjava,jednog gospodina,bez vredjanja drugih,izjava na visokom nivou.nadam se da ce doci za predsednika.uspesan je,bogat i voli partizan.srecno.doci ce i taj dan,da bodrimo evropski partizan.

RzBrzotrz

pre 12 godina

Da li neko ovde zna uopste ko je Mikoje (Bogicevic)? Lepo bi bilo da se javi neko iz Sapca ko poznaje Mikoja od pre recimo 20 godina :):):)Ne secam se da je ikada spomenuo u drustvu da je partizanovac,ili da je komentarisao bilo kakav sport.Citam njegove intervjue poslednjih nedelja, i prosto ne mogu da verujem da je to onaj Mikoje kojeg ja poznajem od pre 20 ili 30 godina.Voleo bih da me neko iz Sapca demantuje ako gresim.Ja se secam recimo vremena kada se sedelo i pilo u Pikovoj Dami...Kada se zickalo za pice :):):)...a danas se kupuje i JAT :):)

Miša

pre 12 godina

Čemu sve ove titule sa Djurićem, ako nam se smeši isti scenario kao u zvezdi? Piksi je i kod njih osvajao kao predsednik duple krune, a iza njega je ostao dug više od 20 000 000 E. Zar i nama to treba? Zato, Djuriću odlazi! UPRAVA NAPOLJE

Jedan je D.V. Bogicevica mnogo

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". … Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.
(Zemun, 21. februar 2012 21:48)

Slazem se, ali pod jednim uslovom da pored Antica ne bude i Radomir dok Antic predlaze Bogicevicu dalje korake

Vlada

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.

LFC

pre 12 godina

Kleli ste se u Duleta i pevali mu i obozavali ga. Kao strucnjak je sjajan. Ali kao covek - rekao bih da je on obmanut i zloupotrebljen, na kraju ce biti kolateralna steta...

Zemun

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.

duh sa sekirom

pre 12 godina

...a zasto nisi bio na skupstini juce?...zasto nije bio Bjekovic?...kao veliki Partizanovac koji godisnje predje par hiljada km da prati i podrzi Partizan zelim da znam da li se na mesto predsednika Partizana dolazi preko medija ili preko skupstine odnosno glasanja?

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 12 godina

Sa takvim razmisljanjem i sa takvom politikom ti si vec na pocetku izgubio svaki izgled da dodjes na tu funkciju. Ovo ovde ti je divlji zapad i samo sa represivnim metodama mozes doci do iole zadovoljavajuceg cilja.

A vreme je tu da pokaze da li je moje razmisljanje dobro ili ne.

Danilo

pre 12 godina

Kako da se poredi ovaj čovek sa Djurićem?
Ni uz mnogo mašte to nije moguće.A sada ko neće da vidi razliku ili kome treba 10 godina da proceni nekoga-to je njegov problem.
Djurić jeste uradio nešto,ali utisak koji ostavlja u javnim nastupima je katastrofalan,a predsednik mora da je harizmatičan.
Da nam je predsednik Lukić,zamrzao bih svoje navijanje do daljnjega-toliko o utiscima.

poliTika

pre 12 godina

Prosta fora! Kao sto su Ceda Jovanovic, Draskovic, Dinkic itd. navodna opozicija i konkurencija Tadicu, tako je i Bogicevic navodna opozicija sadasnjem rukovodstvu. Sve se radi planski kako bi se stekao utisak da se nesto desava, da ima nade u bolje sutra, da neko misli dobro klubu...

Stole Grobari Cukaricka padina

pre 12 godina

ovo je strasno. predstavnici navijaca su juce bili na Skupstini i podrzali smo Upravu i Djuru, jer niko nikada uspesnije nije vodio klub. Pa vecina Srba bi htela da bude predsednik Partizana. Izbori su 2014. i ostavite do tada ove ljude da rade. Bane Ruzic je nas veliki navijac, svima je jasno pokazao da ima podrsku i orvog coveka SPS. Tako treba

Komsa

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.
(Vlada, 21. februar 2012 23:02)
Mislim da je Dule namirisao DS i da ga to odvuklo na Djurinu stranu(zbog otvorene podrske Evropskoj Zvezdi i pokusaja gasenja naseg KK od strane osoba bliskih DS takav Duletov stav je normalan i ocekivan).Prica se da je Dodik,koji je imao veliku ulogu u odbrani interesa KK Partizan,takodje uz Djuru i da je to jos jedan od razloga zasto je Dule na toj strani.Treci razlog je sigurno Duletova pozicija-kao predsednik JSD-a on ne moze podrzati opoziciju(doduse nije bas morao ni ove da podrzi).
Mislim da je nacin odlucivanja u Partizanu prevazidjen i da je izvor ovakvih prepucavanja i mutnih radnji.Sa jedne strane imamo otvorena pisma dela navijaca,koji se jesu predstavili(njih 107)ali nisu izabrani ni od koga,pa samim tim nemaju legitimitet.Sa druge strane imamo 5 predstavnika navijaca u skupstini za koje pojma nemamo ni ko su,ni koga predstavljaju.Kada bi imali formirana i registrovana udruzenja navijaca po mestu boravka i kada bi clanarina svakog punoletnog clana podrazumevala kupljenu godisnju kartu sigurno bi nam lakse bilo da artikulisemo svoje zahteve.Ovako ce uvek biti razloga za nezadovoljstvo,nepoverenje i pljuvacinu koja nam,svima zajedno ne sluzi na cast.
Duletovo misljenje me jeste nateralo da razmislim po pitanju Bogicevica,ali ma koliko voleo i postovao Duleta imam pravo na sopstveno misljenje.Za mene Djuric,Babic i ekipa nisu dobro resenje za FK Partizan i sigurno ih treba menjati.

Delija

pre 12 godina

Svaki predsednik koi sedi u fotelji partizana i zvezde trebao bi da sponzorise klub sa minimum 2 000 000 evra godisnj. Ako nema takvih ostrascenih partizanovaca i zvezdasa onda iskljucivo treba da bude predsednik legenda kluba.

milan

pre 12 godina

cim je ovaj covek ovoliko uporan znaci da tu ima nesto... ne bi on bezveze davao tolike intervjue da tu nema neceg... tako da djuro pakuj kofere i dalje od partizana

pera

pre 12 godina

Zašto sam za smenu ove uprave?Evo:bahato ponašanje(kršili smo pravilnik PA ŠTA)Igra ju na stadion koi se raspada(komšije u minusu a grade nov stadion-svaka čast)GDE SU 35mil?Gde je"generalni"sponzor(komšije na ivici bankrota a imaju sponzora)"SEMAFOR"?"BOMBA"pojačanja?Prodaja igrača pred početakLŠ?Prodaja talentovanih igrača a da nisu odigrali ni jednu utakmici!Svako ko ne mislikao g.Đurić DOBIJE otkaz!Nisam znao da je Đurić GAZDA,mislim samo presednik koi je smenjiv!Pametno DOSTA ma da ima jiš!

TIGER

pre 12 godina

Ja garantujem da bi Partizanu bilo najbolje sa mnom na celu!!!
Evo juce stigoh u Beograd, jos sam umoran od puta. Ali cim se odmorim eto mene i donosim u klub 20 miliona cim postanem predsednik Partizana!
A zar je bitno odakle... Nek ostane tajna dok ne postanem predsednik... :)))

Salu na stranu, covek rece da je za nedelju dana proputovao pola Evrope obavljajuci poslove sa partnerima... Ali niko me ne moze ubediti da on to nije putovao za svoje potrebe...
A uz sve to, ja nigde ne vidoh njegov program sta to obecava i kako da postigne! Jel neko video to negde? Ako jeste voleo bih da cujem sta je ponudio osim sto samo fotelju spominje...

nemam pojma

pre 12 godina

Kad sumnjaš i to osnovano da neko krade novac, da on volšebno nestaje, onda ne čekaš još sledećih pola godine, niti razmišljaš previše da nije i taj drugi lopov. Mi kojima matematika nešto bolje ide, koji živimo malo odmaknuti od Srbije, gde je uspostaljen neki drugi sistem vrednosti, vidimo da su prevaranti i lopovi u klubu. U Srbiji su neki već oguglali na to da ih neko laže, da obećava danas jedno, pa radi sutra drugo, i ne zameraju mu to previše, u normalnim zemljama svako obećanje mora da se ispuni, ili sam podnosiš ostavku. Uz sve to, postojeći UO se iskazuje kao skup vrlo sumnjivih, primitivnih ljudi, koji već decenijama plivaju u vodama mutnog srpskog fudbala poput Babića, Grubora, Vukadinovića, Jovičića, ili političara omraženih stranaka poput SPS-a. I još da dodam, fda posle različitih navoda o visini budžeta, ja sam se raspitao preko prijatelja bliskog NK Maribor o visini njihovog budžeta, koji me je frapirao, koliko je niži od Partizanovog, a plate zaposlenih su veće od plata u Partizanu. Tu mislim na obične službenike, tz. radnu zajednicu. Uz to i Maribor ima odličnu infrastrukturu, savremeni stadion, koji je samo san za beogradske klubove, neuporedivo bolji teren od Partizanovog, uređene pomoćne terene, prvak je Slovenije i učesnik CL, pa jesenas Lige Evrope. Nije mi bila namera da ih hvalim, nego samo da objasnim da ta višestruka razlika u budžetima ničim nije opravdana. To sve navodi da je Partizanova uprava ili lopovska ili nestvarno- rasipnička, što je u velikoj koliziji sa pričom o bureku. Njihova reakcija na pitanje o parama je dovoljna za sumnju, drugačije bi već drugog dana ispostavili račun poslovanja javnosti, odnosno medijima a i poreska uprava i razne inspekcije su dobrodošle, i sve bi trebalo da je javno. To bi im bio ključni argument, zapušili bi usta svima, ovako , ko im uopšte išta veruje, osim "naivnih" Vujoševića i Šoškića. A onog na čelu kluba zbog svih laži, i lažnih obećanja kojima nam je mazao oči, nazivam Minhauzenom.

the Stig

pre 12 godina

Koja je sve ovo suplja prica. Klasicna borba izmedju dvije struje za prevlast u klubu i samim tim za prodaju igraca putem svojih menadzera. Na jednoj strani Djura sa svojim menadzerima, a na drugoj Bjeka sa svojim. Nikog od njih ne zanima Partizan, vec samo procenat od prodaje igraca koji ce dobiti od menadzera ukoliko dobiju vlast. Ne kontam sto se ljudi uopste loze na ove price.

Peppino PFC

pre 12 godina

(hju, 21. februar 2012 20:44)
Nicim me nije 'kupio'. Vidim da mnogi kazu kako osvajamo titule i sve je ok. Nije ok! Ne mogu da se prodaju igraci u vrednosti €50 miliona, a da Djuric (nazvao bih ga alternativnim imenom, ali ne bi odobrili) kaze kako je klub u minusu godinama. Ponavljam mnogo puta postavljeno pitanje 'GDE SU PARE'? Ako Djuric uspe da dokaze da je sve ovo potrosio na plate zaposlenih, fudbalera, odnosno funkcionisanje kluba, odmah cu povuci sve sto sam rekao protiv njega i izvinicu se. Uveren sam da bi se planski prodavali igraci, obezbedio generalni sponzor i budzet narastao na nekoliko desetina miliona evra, kada bi Bogi dosao na celo kluba. I verujem da taj covek ne bi bio poput Djurica, da optuzi sportski sektor za 1, za samo jedan los rezultat u zadnjih par godina. Sto se tice predstavljanja programa - polako, on jos nije postao ni clan Skupstine. Siguran sam da bi okupio legende kluba i u dogovoru sa njima bi napravio dugorocni program od koga bi Partizan profitirao i finansijski i rezultatski. Zato, ponavljam, pruzimo sansu coveku jer nam ovakva bahata i amaterska Uprava moze mazati oci samo titulama i prodavati talente radi licne koristi, a ne zarad boljitka Partizana!

ijo

pre 12 godina

vidi pa staje problem neka proba gospodin bogicevic e ako nebude valjao vratite si vi sa djuricom na celu, ovo je sad konfuyna situacija navijaci neyele ovu upravu sto pravite gnev medju njima i ja sam neyelim djurica, toliko me nervira da mi dodje da pocnem navijati ya yvijeydu

IronMan

pre 12 godina

Ne znam da li je dotični Bogićević kvalifikovan da vodi moj Partizan, ali sam siguran da ne može biti gori od Đure! Slične biografije, sumnjivi biznismeni, sa moćnim prijateljima, bez ikakvog iskustva u vođenju sportskog društva, ali sa razlikom u tome što se Đura hvali osvojenim u domaćem šampionatu i kupu, zaboravljajući pritom da njegov tim i nema zdravu konkurenciju i da za uspehe može da bude zahvalan isključivo lošoj situaciji u C.Zvezdi, a ne samome sebi, još uz to nikakva obećanja, ambicije... S druge strane Bogićević obećava "evropski" Partizan i iz tog razloga bih mu i pružio šansu, pa ako ne bude tako - metla! Da se razumemo, dao bih ja Đuri da vodi klub doživotno, ali kada bi bar umeo da ulije malo nade u bolje sutra, što nije slučaj! I da pomenem još jedan bizaran postupak aktuelnog nam predsednika, ako već dovodiš stranog/skupog trenera, valjda preduslov treba da bude ulazak u LŠ, a ne da osvoji već osvojenu titulu u domaćem šampionatu, pa ako uradi nešto u Evropi još i da se stimuliše bonusom! Pod tim uslovima bi i moja baba mogla da bude trener! Bilo kako bilo, ako Grant ne zadrži bodovnu razliku ili je još ne uveća, složićete se da i nije bio neko rešenje ili da i dalje verujemo Đuri, pa ako "ćorava koka ubode zrno" da se radujemo kao deca, jel'?

Dosta više!

pre 12 godina

Smatram da navijači ne bi trebalo da se bave Upravom kluba jer je to neozbiljno i nekompetentno a samim tim i glupo. Još je gore da se time bave mediji kojima afere podižu čitanost ali i kažu nešto o njima (sve ima svoju cenu). Strašno bih voleo da ružna podmetanja i podgrevanje afere pred početak prvenstva dožive neuspeh jer su bruka i sramota onih koji ih proizvode. Sve ima svoje vreme i način pa tako i ovo ali oni koji svoj uspeh vide u nečasnom slabljenju protivnika, ne bi trebalo da se bave sportom. I malo savesti ne bi škodilo ali kome ja to pričam? 2012.

KODAR68

pre 12 godina

Komunizam se izgleda najvise zadrzao u nasem fudbalu jedna funkcija jedan kandidat. Sama rec izbor znaci da se bira izmedju vise opcija. Nasa opcija bi trebalo da budu promene.

Petar

pre 12 godina

Do pre dva dana sam svim srcem bio protiv Djurica, irtantan je jednostavno, mislim da ni danas a ni sutra necu moci da imam bilo kakav drugaciji osecaj prema njemu. Medjutim nakon istupa GENARALA VUJOSEVICA ja vise nemam dilemu, podrzavam sve ono sto je rekao, ne pada mi na pamet da analiziram njegove reci, niti da sumnjam da je u pravu. Za GENERALA VUJOSEVICA i u vatru i zaledjenu reku, on je moj BOG.

tyt

pre 12 godina

Grobari ?? Jel znate sta je isina ??
Istina je da biramo izmedju dva zla - veceg (Djurica) i manjeg (Bogicevica)
A Dule nas je izdao...pomirite se sa tim...

AND2

pre 12 godina

Ko je ovaj čovek i ko njega gura na mesto direktora Partizana. Svi znamo gde zivimo i kako je teško doći do velikih para poštenim putem. Zato nikada neću podržavati biznismene na mesto direktora bilo kog sportskog kluba.

Partizanovac

pre 12 godina

DO juce sam bio protiv DJurica, ali sada kad vidim sa koliko zara su se mediji ukljucili u prljavoj kampanji protiv njega, svim srcem sam na njegovoj strani.

Stole Grobari Cukaricka padina

pre 12 godina

ovo je strasno. predstavnici navijaca su juce bili na Skupstini i podrzali smo Upravu i Djuru, jer niko nikada uspesnije nije vodio klub. Pa vecina Srba bi htela da bude predsednik Partizana. Izbori su 2014. i ostavite do tada ove ljude da rade. Bane Ruzic je nas veliki navijac, svima je jasno pokazao da ima podrsku i orvog coveka SPS. Tako treba

Peppino PFC

pre 12 godina

Odlican intervju gospodina Bogicevica. Stekao je simpatije velike vecine Grobara, pa tako i moje i nadam se da cemo uskoro videti ledja Upravi i pruziti sansu ovom coveku da napravi jak, evropski Partizan!

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 12 godina

Na osnovu jedne slike i intervjua,vi ste zakljucili da je ovaj Bogicevic idealan. Svaka vam cast na "sposobnosti" da tako brzo procenite ljude i utvrdite njihove dobre osobine. Verovatno ste zbog te iste "sposobnosti" odlucili da podrzite Stanojevica i Mise Tumbasa a ne Duleta Vujosevica i Milutina Soskica!!!

GrobaR

pre 12 godina

Nisam ni za tebe ni za Djurica, ni za Bjekovica. Ali mi ne dirajte Duleta Vujosevica. Ako sakupis vecinu i budes izabran sve najbolje u presedovanju, ako ne daleko ti lepa kuca, mora sve na finjaka a ne preko medija.

A ovo mi je dobro ima silne firme a nije clan i kadar nijedne stranke, pa ni DS-a. Pa dajte ne zezajte me ne zivimo u Nemackoj vec u zemlji Srbiji, sve se vrsi i obavlja preko stranaka. Ocigledno u ovoj igri nema nevinih, samo manje zlo. Aj neka nam je sa srecom braco Grobari i ne dirajte Duleta, jel se kasnije necemo oprati od sramote.

hju

pre 12 godina

@peppino...cime te je kupio? je l u ovom intervjuu predstavio svoj program? rekao koliko ce da ulozi? kako ce da nadje generalnog sponzora?

Pučista

pre 12 godina

Srećno Gospodine Bogićeviću! Posle ovih primitivaca Vi ćete biti pravo osveženje za Partizan! Napravite nam od kluba jedan moderan, evropski Partizan!

Branko S.

pre 12 godina

Svidja mi se izjava ovog coveka!!!Verujem mu sve sto kaze i deluje mi posteno!Nacin na koju objavljuje svoju kandidaturu za mesto Predsednika je nesto na koje nije navikla nasa javnost,jer se sve prethodno radilo iza raznih zavesa i kuhinja!Da su pametni ( izgleda da nisu), oni koji su trenutno na rukovodecim mestima u FK Partizanu trebali bi ozbiljno da razmisle o ovom coveku.Proverio sam sve na sajtu podatke koji je doticni biznismen i kandidat za Predsednika ovde izneo.Impresioniran sam i tvrdim pravi covek u fudbalu a pogotovo mom Partizanu za svetliju buducnost.To ste se neki "bogomdani" u sadasnjem rukovodstv ponasaju necivilizacijski i spletkama,vredjanjima i drugim glupim instrumentima ne sluzi na cast i dovoljno govori o njima!Izgleda da su se uplasili za svoja mesto jer se najzad pojavio neko posteniji od njih i hvata ih "prpa",znamo i zasto!?

adler

pre 12 godina

konacno,jedna prava izjava,jednog gospodina,bez vredjanja drugih,izjava na visokom nivou.nadam se da ce doci za predsednika.uspesan je,bogat i voli partizan.srecno.doci ce i taj dan,da bodrimo evropski partizan.

grobar

pre 12 godina

da li ima neko normalan u srbiji ko može jednu lepu reč da kaže da branka ruzića??? taj čovek mi je toliko odvratan, zajedno sa đurićem, bajatovićem i celim sps-om da nemam reči...

duh sa sekirom

pre 12 godina

...a zasto nisi bio na skupstini juce?...zasto nije bio Bjekovic?...kao veliki Partizanovac koji godisnje predje par hiljada km da prati i podrzi Partizan zelim da znam da li se na mesto predsednika Partizana dolazi preko medija ili preko skupstine odnosno glasanja?

Miša

pre 12 godina

Čemu sve ove titule sa Djurićem, ako nam se smeši isti scenario kao u zvezdi? Piksi je i kod njih osvajao kao predsednik duple krune, a iza njega je ostao dug više od 20 000 000 E. Zar i nama to treba? Zato, Djuriću odlazi! UPRAVA NAPOLJE

ijo

pre 12 godina

vidi pa staje problem neka proba gospodin bogicevic e ako nebude valjao vratite si vi sa djuricom na celu, ovo je sad konfuyna situacija navijaci neyele ovu upravu sto pravite gnev medju njima i ja sam neyelim djurica, toliko me nervira da mi dodje da pocnem navijati ya yvijeydu

Zemun

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.

Cir Milos

pre 12 godina

A za dve godine Grobari ce vikati Bogicevicu lopove, dalje od Partizana, hocemo Murtu dosta nam je Kurte i tome slicno...Odoh da gledam Napoli i Celzi, da uzivam u igri. Hajte i vi lepo pred TV da vidite kakav fudbal se igra u normalnom civilizovanom svetu, pa cete brzo prestati da se bavite talogom evropskog fudbala danas i brinete da li ce na vrh mulja isplivati neki Djura frizura, Bjeka tompus, Bogi zaludjica, Lukic duks, Kurta, Murta ili neki njima slicni...

Petar

pre 12 godina

Čuj, Partizanu bolje sa mnom, i odmah svi WOW, da dodji molim te care, ti si taj, ti ćeš Partizan da središ da bude evropski klub...

Moram priznati da čim vidim takve naivne i paušalne zaključke odmah sam protiv toga. Ako ove sezone uzmemo titulu, i sledeće udjemo u Ligu šampiona ili Evrope, ne vidim šta treba menjati jer dominiramo. Ako ne daj bože izgubimo titulu ili se ne plasiramo u Evropu onda neka se javljaju Bogićevići i ostali koji misle da će doneti boljitak, onda su dobrodošli svi.

Ovako mi ovo jako čudno izgleda. Razumem da se ovo npr. Zvezdi dešava, kojoj dugo ne ide, pa da se neko pojavi umesto Lukića. To bi mi imalo itekako smisla. Ovako, i ne baš. Imam utisak da je Bogićević izmanipulisan. Čovek preko medija hoće da postane predsednik, pa u pravu je Dule, gde to ima?!

Još kad vidim tekstove nepotpisanih "navijača" koji pljuju Duleta i Partizan... pa meni više ništa ne treba. Ovo je sve orkestritano, to svako može da vidi i razume, ko gleda bezinteresno.

Za kraj želim da kažem nešto kako neko ne bi pomislio da sam na nečijoj strani. Ne svidja se meni ni Djuric preterano. Sumnjiv mi je tip. Nije nam doneo sponzora, prodao je par igrača pre vremena. Nisam ludo srećan što je on tu, ali ne mislim da je dobro za naš Partizan da se na polu sezoni menjaju neke stvari, pogotovo kada smo u velikoj prednosti. Treba sačekati leto, i onda u tišini raditi na boljitku našeg voljenog kluba. Po meni bi bilo najpoštenije da zakažu sednicu odmah po završetku prvenstva, obave to sve za 3 nedelje i idemo dalje, ne opterećujemo klub tim stvarima.

Za tih 5 meseci i jedni i drugi mogu da se pripreme za skupštinu i neka pobedi bolji. Ovo sve ostalo je na neki način slabljenje Partizana.

LFC

pre 12 godina

Kleli ste se u Duleta i pevali mu i obozavali ga. Kao strucnjak je sjajan. Ali kao covek - rekao bih da je on obmanut i zloupotrebljen, na kraju ce biti kolateralna steta...

poliTika

pre 12 godina

Prosta fora! Kao sto su Ceda Jovanovic, Draskovic, Dinkic itd. navodna opozicija i konkurencija Tadicu, tako je i Bogicevic navodna opozicija sadasnjem rukovodstvu. Sve se radi planski kako bi se stekao utisak da se nesto desava, da ima nade u bolje sutra, da neko misli dobro klubu...

Branko Medaković

pre 12 godina

Druže, imaš moju podršku.Za početak meni je dovoljno što nisi mutav -znaš da pričaš- nisi bio član JULa ili SPSa, stekao si ogromno bogatstvo svojim radom pre Partizana a ne posle Partizana. Sve u svemu - dosta za početak, ako ne budes valjao i tebe ćemo da menjamo. Spremaj se polako za glavnokomandujuću poziciju jer sadasnja vrhuska odbrojava poslednji mandat.

RzBrzotrz

pre 12 godina

Da li neko ovde zna uopste ko je Mikoje (Bogicevic)? Lepo bi bilo da se javi neko iz Sapca ko poznaje Mikoja od pre recimo 20 godina :):):)Ne secam se da je ikada spomenuo u drustvu da je partizanovac,ili da je komentarisao bilo kakav sport.Citam njegove intervjue poslednjih nedelja, i prosto ne mogu da verujem da je to onaj Mikoje kojeg ja poznajem od pre 20 ili 30 godina.Voleo bih da me neko iz Sapca demantuje ako gresim.Ja se secam recimo vremena kada se sedelo i pilo u Pikovoj Dami...Kada se zickalo za pice :):):)...a danas se kupuje i JAT :):)

rango

pre 12 godina

..mislim da je IVAN GOLAC zamolio bogicevica za sve ovo..onda jos i bolje IVAAN je veliki gospodin i partizanovac..kada bi se zvezdi ovakav lik nudio sta mislite da li bi oni bili protiv ulaska u klub nekog ko ima biznis i ogromne pare?

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 12 godina

Sa takvim razmisljanjem i sa takvom politikom ti si vec na pocetku izgubio svaki izgled da dodjes na tu funkciju. Ovo ovde ti je divlji zapad i samo sa represivnim metodama mozes doci do iole zadovoljavajuceg cilja.

A vreme je tu da pokaze da li je moje razmisljanje dobro ili ne.

Petar

pre 12 godina

Do pre dva dana sam svim srcem bio protiv Djurica, irtantan je jednostavno, mislim da ni danas a ni sutra necu moci da imam bilo kakav drugaciji osecaj prema njemu. Medjutim nakon istupa GENARALA VUJOSEVICA ja vise nemam dilemu, podrzavam sve ono sto je rekao, ne pada mi na pamet da analiziram njegove reci, niti da sumnjam da je u pravu. Za GENERALA VUJOSEVICA i u vatru i zaledjenu reku, on je moj BOG.

Danilo

pre 12 godina

Kako da se poredi ovaj čovek sa Djurićem?
Ni uz mnogo mašte to nije moguće.A sada ko neće da vidi razliku ili kome treba 10 godina da proceni nekoga-to je njegov problem.
Djurić jeste uradio nešto,ali utisak koji ostavlja u javnim nastupima je katastrofalan,a predsednik mora da je harizmatičan.
Da nam je predsednik Lukić,zamrzao bih svoje navijanje do daljnjega-toliko o utiscima.

Vlada

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.

Jedan je D.V. Bogicevica mnogo

pre 12 godina

Javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine ‘crno-belih’, a veliki je partizanovac". … Ako je u pitanju Antic onda mislim da je ovaj covek pravo resenje za Partizan.
(Zemun, 21. februar 2012 21:48)

Slazem se, ali pod jednim uslovom da pored Antica ne bude i Radomir dok Antic predlaze Bogicevicu dalje korake

Komsa

pre 12 godina

Nikako ne podržavam Đurića i mislim da radi protiv kluba. Ne znam zašto je Vujošević na njegovoj strani i zašto brani ljude oko njega. Pošto je Vujošević za njega, koji voli Partizan, sada sam u dilemi da li je on u zabludi ili je Đurić pravo rešenje.
(Vlada, 21. februar 2012 23:02)
Mislim da je Dule namirisao DS i da ga to odvuklo na Djurinu stranu(zbog otvorene podrske Evropskoj Zvezdi i pokusaja gasenja naseg KK od strane osoba bliskih DS takav Duletov stav je normalan i ocekivan).Prica se da je Dodik,koji je imao veliku ulogu u odbrani interesa KK Partizan,takodje uz Djuru i da je to jos jedan od razloga zasto je Dule na toj strani.Treci razlog je sigurno Duletova pozicija-kao predsednik JSD-a on ne moze podrzati opoziciju(doduse nije bas morao ni ove da podrzi).
Mislim da je nacin odlucivanja u Partizanu prevazidjen i da je izvor ovakvih prepucavanja i mutnih radnji.Sa jedne strane imamo otvorena pisma dela navijaca,koji se jesu predstavili(njih 107)ali nisu izabrani ni od koga,pa samim tim nemaju legitimitet.Sa druge strane imamo 5 predstavnika navijaca u skupstini za koje pojma nemamo ni ko su,ni koga predstavljaju.Kada bi imali formirana i registrovana udruzenja navijaca po mestu boravka i kada bi clanarina svakog punoletnog clana podrazumevala kupljenu godisnju kartu sigurno bi nam lakse bilo da artikulisemo svoje zahteve.Ovako ce uvek biti razloga za nezadovoljstvo,nepoverenje i pljuvacinu koja nam,svima zajedno ne sluzi na cast.
Duletovo misljenje me jeste nateralo da razmislim po pitanju Bogicevica,ali ma koliko voleo i postovao Duleta imam pravo na sopstveno misljenje.Za mene Djuric,Babic i ekipa nisu dobro resenje za FK Partizan i sigurno ih treba menjati.

Peppino PFC

pre 12 godina

(hju, 21. februar 2012 20:44)
Nicim me nije 'kupio'. Vidim da mnogi kazu kako osvajamo titule i sve je ok. Nije ok! Ne mogu da se prodaju igraci u vrednosti €50 miliona, a da Djuric (nazvao bih ga alternativnim imenom, ali ne bi odobrili) kaze kako je klub u minusu godinama. Ponavljam mnogo puta postavljeno pitanje 'GDE SU PARE'? Ako Djuric uspe da dokaze da je sve ovo potrosio na plate zaposlenih, fudbalera, odnosno funkcionisanje kluba, odmah cu povuci sve sto sam rekao protiv njega i izvinicu se. Uveren sam da bi se planski prodavali igraci, obezbedio generalni sponzor i budzet narastao na nekoliko desetina miliona evra, kada bi Bogi dosao na celo kluba. I verujem da taj covek ne bi bio poput Djurica, da optuzi sportski sektor za 1, za samo jedan los rezultat u zadnjih par godina. Sto se tice predstavljanja programa - polako, on jos nije postao ni clan Skupstine. Siguran sam da bi okupio legende kluba i u dogovoru sa njima bi napravio dugorocni program od koga bi Partizan profitirao i finansijski i rezultatski. Zato, ponavljam, pruzimo sansu coveku jer nam ovakva bahata i amaterska Uprava moze mazati oci samo titulama i prodavati talente radi licne koristi, a ne zarad boljitka Partizana!

pera

pre 12 godina

Zašto sam za smenu ove uprave?Evo:bahato ponašanje(kršili smo pravilnik PA ŠTA)Igra ju na stadion koi se raspada(komšije u minusu a grade nov stadion-svaka čast)GDE SU 35mil?Gde je"generalni"sponzor(komšije na ivici bankrota a imaju sponzora)"SEMAFOR"?"BOMBA"pojačanja?Prodaja igrača pred početakLŠ?Prodaja talentovanih igrača a da nisu odigrali ni jednu utakmici!Svako ko ne mislikao g.Đurić DOBIJE otkaz!Nisam znao da je Đurić GAZDA,mislim samo presednik koi je smenjiv!Pametno DOSTA ma da ima jiš!

milan

pre 12 godina

cim je ovaj covek ovoliko uporan znaci da tu ima nesto... ne bi on bezveze davao tolike intervjue da tu nema neceg... tako da djuro pakuj kofere i dalje od partizana

IronMan

pre 12 godina

Ne znam da li je dotični Bogićević kvalifikovan da vodi moj Partizan, ali sam siguran da ne može biti gori od Đure! Slične biografije, sumnjivi biznismeni, sa moćnim prijateljima, bez ikakvog iskustva u vođenju sportskog društva, ali sa razlikom u tome što se Đura hvali osvojenim u domaćem šampionatu i kupu, zaboravljajući pritom da njegov tim i nema zdravu konkurenciju i da za uspehe može da bude zahvalan isključivo lošoj situaciji u C.Zvezdi, a ne samome sebi, još uz to nikakva obećanja, ambicije... S druge strane Bogićević obećava "evropski" Partizan i iz tog razloga bih mu i pružio šansu, pa ako ne bude tako - metla! Da se razumemo, dao bih ja Đuri da vodi klub doživotno, ali kada bi bar umeo da ulije malo nade u bolje sutra, što nije slučaj! I da pomenem još jedan bizaran postupak aktuelnog nam predsednika, ako već dovodiš stranog/skupog trenera, valjda preduslov treba da bude ulazak u LŠ, a ne da osvoji već osvojenu titulu u domaćem šampionatu, pa ako uradi nešto u Evropi još i da se stimuliše bonusom! Pod tim uslovima bi i moja baba mogla da bude trener! Bilo kako bilo, ako Grant ne zadrži bodovnu razliku ili je još ne uveća, složićete se da i nije bio neko rešenje ili da i dalje verujemo Đuri, pa ako "ćorava koka ubode zrno" da se radujemo kao deca, jel'?

the Stig

pre 12 godina

Koja je sve ovo suplja prica. Klasicna borba izmedju dvije struje za prevlast u klubu i samim tim za prodaju igraca putem svojih menadzera. Na jednoj strani Djura sa svojim menadzerima, a na drugoj Bjeka sa svojim. Nikog od njih ne zanima Partizan, vec samo procenat od prodaje igraca koji ce dobiti od menadzera ukoliko dobiju vlast. Ne kontam sto se ljudi uopste loze na ove price.

TIGER

pre 12 godina

Ja garantujem da bi Partizanu bilo najbolje sa mnom na celu!!!
Evo juce stigoh u Beograd, jos sam umoran od puta. Ali cim se odmorim eto mene i donosim u klub 20 miliona cim postanem predsednik Partizana!
A zar je bitno odakle... Nek ostane tajna dok ne postanem predsednik... :)))

Salu na stranu, covek rece da je za nedelju dana proputovao pola Evrope obavljajuci poslove sa partnerima... Ali niko me ne moze ubediti da on to nije putovao za svoje potrebe...
A uz sve to, ja nigde ne vidoh njegov program sta to obecava i kako da postigne! Jel neko video to negde? Ako jeste voleo bih da cujem sta je ponudio osim sto samo fotelju spominje...

nemam pojma

pre 12 godina

Kad sumnjaš i to osnovano da neko krade novac, da on volšebno nestaje, onda ne čekaš još sledećih pola godine, niti razmišljaš previše da nije i taj drugi lopov. Mi kojima matematika nešto bolje ide, koji živimo malo odmaknuti od Srbije, gde je uspostaljen neki drugi sistem vrednosti, vidimo da su prevaranti i lopovi u klubu. U Srbiji su neki već oguglali na to da ih neko laže, da obećava danas jedno, pa radi sutra drugo, i ne zameraju mu to previše, u normalnim zemljama svako obećanje mora da se ispuni, ili sam podnosiš ostavku. Uz sve to, postojeći UO se iskazuje kao skup vrlo sumnjivih, primitivnih ljudi, koji već decenijama plivaju u vodama mutnog srpskog fudbala poput Babića, Grubora, Vukadinovića, Jovičića, ili političara omraženih stranaka poput SPS-a. I još da dodam, fda posle različitih navoda o visini budžeta, ja sam se raspitao preko prijatelja bliskog NK Maribor o visini njihovog budžeta, koji me je frapirao, koliko je niži od Partizanovog, a plate zaposlenih su veće od plata u Partizanu. Tu mislim na obične službenike, tz. radnu zajednicu. Uz to i Maribor ima odličnu infrastrukturu, savremeni stadion, koji je samo san za beogradske klubove, neuporedivo bolji teren od Partizanovog, uređene pomoćne terene, prvak je Slovenije i učesnik CL, pa jesenas Lige Evrope. Nije mi bila namera da ih hvalim, nego samo da objasnim da ta višestruka razlika u budžetima ničim nije opravdana. To sve navodi da je Partizanova uprava ili lopovska ili nestvarno- rasipnička, što je u velikoj koliziji sa pričom o bureku. Njihova reakcija na pitanje o parama je dovoljna za sumnju, drugačije bi već drugog dana ispostavili račun poslovanja javnosti, odnosno medijima a i poreska uprava i razne inspekcije su dobrodošle, i sve bi trebalo da je javno. To bi im bio ključni argument, zapušili bi usta svima, ovako , ko im uopšte išta veruje, osim "naivnih" Vujoševića i Šoškića. A onog na čelu kluba zbog svih laži, i lažnih obećanja kojima nam je mazao oči, nazivam Minhauzenom.

Dosta više!

pre 12 godina

Smatram da navijači ne bi trebalo da se bave Upravom kluba jer je to neozbiljno i nekompetentno a samim tim i glupo. Još je gore da se time bave mediji kojima afere podižu čitanost ali i kažu nešto o njima (sve ima svoju cenu). Strašno bih voleo da ružna podmetanja i podgrevanje afere pred početak prvenstva dožive neuspeh jer su bruka i sramota onih koji ih proizvode. Sve ima svoje vreme i način pa tako i ovo ali oni koji svoj uspeh vide u nečasnom slabljenju protivnika, ne bi trebalo da se bave sportom. I malo savesti ne bi škodilo ali kome ja to pričam? 2012.

Delija

pre 12 godina

Svaki predsednik koi sedi u fotelji partizana i zvezde trebao bi da sponzorise klub sa minimum 2 000 000 evra godisnj. Ako nema takvih ostrascenih partizanovaca i zvezdasa onda iskljucivo treba da bude predsednik legenda kluba.

tyt

pre 12 godina

Grobari ?? Jel znate sta je isina ??
Istina je da biramo izmedju dva zla - veceg (Djurica) i manjeg (Bogicevica)
A Dule nas je izdao...pomirite se sa tim...

KODAR68

pre 12 godina

Komunizam se izgleda najvise zadrzao u nasem fudbalu jedna funkcija jedan kandidat. Sama rec izbor znaci da se bira izmedju vise opcija. Nasa opcija bi trebalo da budu promene.