Subota, 18.02.2012.

14:49

Dačić: SNS želi Vladu sa DS-om

Predsednik SPS-a Ivica Dačić optužio je SNS da konfrontacijom sa većinom partija želi da stvori uslove za formiranje Vlade sa DS-om nakon izbora.

Izvor: Beta

Daèiæ: SNS želi Vladu sa DS-om IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Meteor

pre 12 godina

Gde ima interesa, tu ima i novca, a gde ima novca ima i ljubavi. Kako drukčije objasniti nerezonsku ljubav između dojučerašnjih zakletih neprijatelja.

novica52

pre 12 godina

Gospodine Dačiću SNS može sa svakim ko želi da radi na dobrobit ovog naroda i države i čiji program rada ima dodirnih tačaka sa programom SNS naravavno uz minimum tolerancije i poštovanja.A nemože sa onima koji neguju kriminal i korupciju i koji su napunili džepove narodnim parama.

blebetalo

pre 12 godina

Puno prije predizborne kampanje, raskokodacu se oni koji najvise sumnjaju u sebe.Pravi igraci nastupaju kad je najvaznije,u samoj kampanji.Tako i kod vas,ovi sto se bore da predju prag,melju ko sumanuti,pune clanke.Uskoro ce ih i novinari opstruirati jer ce pocet borbu pravi bumbari,ove musice ce bit nevazne.Nesto ko sveta vodica - nit pomaze,nit odmaze!

tomo 032

pre 12 godina

Nesto mi se Dacic zabrinuo....mislim da ima trenutno pametnija posla kao ministar . Koliko vidim jos malo nece biti u stanju da obavlja ministarski posao jer se ocigledno mora posvetiti predizbornoj kampanji.

MUKNAVI

pre 12 godina

Posle "izbora" u Tajkuneriji sve kombinacije su moguce od onih koji su preskocili cenzu jer fotelja im je bitna a preko fotelje,licna korist.

Zli

pre 12 godina

ideja nije losa. Onda male stranke nebi mogle da ucenjuju i ispao bi Dacic,Velja, Kostunica, Karici :)... Sve mi se vise svidja ova ideja. Bolje to nego da nam npr. Mrkonjic bude jos 4 godine ministar infrastrukture

(Vlast)a

pre 12 godina

Cemu briga,cemu panika?Ako smo sa vama preziveli stokholmski sindrom da bi ostali na vlasti vasi partneri,mozemo i protivprirodni blud.Mogao je nacional-socijalisticki pakt pre gotovo dve decenije-sad cemo videti kako se slazu lazne demokrate i lazni naprednjaci!Mozda cemo posle toga i o vama misliti bolje nego sada i u vreme neumrlog Zlobe!Vi ste jos mladi i vase oruzje je i strpljenje.

klempa

pre 12 godina

Evo ga cuveni demagog, ponovo se javlja sa svezim informacijama iz sveta politike i deli dobro poznate lekcije. Dok narod nema 'leba da jede, ministar nam objasnjava princip rada naprednjaka. Ovo moze samo u Srbiji...

Oki

pre 12 godina

ma necu da glasam. Kako da glasam pa da mi posle sede u vladi Dacic ili Karici ili Velja......(nedaj Boze Kostunica) i onda moram 4 godine da se kajem, a vi pravite koalicije ko skim hoce

penzioner

pre 12 godina

Dačić nam sigurno nije omiljen, nadamo se da će konačno da zaživi 05. oktobar i da će svi biti lustrirani, neophodan je preokret, ovde ne mislim na pokret Preokret, mada podržavam njihovu ideju, nadam se da će svi progresivni gradjani Srbije shvatiti da bez preokreta i kompletnog zaokreta nema budućnosti, sadašnja vlast sve dublje tone u prošlost i pod izgovorom Kosova vuče nas u beznađe, Kosovo nije Srbija i to je svima jasno.

Gradjanin

pre 12 godina

(veliki strumf, 18. februar 2012 16:44)
Zato što policiji nije povećavana plata već 4 godine zato što rade u dronjcima, pogledaj na fb pocijski sindakat, okačili su slike u kakvim dronjcima rade i kakve su im košulje..Ali i da se manemo toga, opet je DAčić zamenik premijera i odgovara za celokupno stanje a stanje loše a isti hoće da bude čak i premijer.

Dusan

pre 12 godina

Nesto mi se ne cini da je DS+SNS koalicija moguca ali sve zavisi od rezultata izbora. Iskreno, vise bih voleo i to nego da DSS udje u vladu.

A sad zapamtite moje reci: ako DSS udje u vladu sa svojih 6-7% Dr.K. ce biti ili premijer ili ce imati trecinu ministarstava, s tim sto ce Dr.K. biti u najmanju ruku podpredsednik vlade. Poznat je ucenjivacki karakter Dr.K.

dalia

pre 12 godina

Moje je misljenje da je bas Dacic najveca politicka namigusa i da ce uci sa bilo kim u koaliciju da bi se odrzao na vlasti. Uostalom on je sad sa DS-om u koaliciji, zato mi nisu jasne ove njegove izjave. A da li on zna sta prica, to je vec diskutabilno…

Nenad

pre 12 godina

Онда и нека направе ту владу. Мени је само да видим 6. октобар и да вас СПС-овце више не видим. Сво зло које је снашло овај народ, ваше је дело, и 90-их и овај ужас данас.

majstor Zivota

pre 12 godina

Mislim da se Dacic jako dobro igra politicara, ali isto tako da jedini mnogo srlja u izjavama. Svedoci smo toga, jer se iz dana u dan susrecemo sa njegovim kontradiktornim objavama i cesto razlicitim stavovima. Uopste ga ne dozivljavam kao lidera, a kamoli kao osobu koju treba uzeti za ozbiljno. Godinama je na politickoj sceni I jedino sto je uspeo da uradi jeste izdaja Milosevica I savez sa DS-om. Prema tome, njegove izjave dozivljavam kao sale loseg komicara.

001

pre 12 godina

Да ли то Тадићев верни слуга и сателит пушта пробне балончиће. Да ли то чини по личном нахођењу или по диктату великог тате. Грађани Србије размишљајте.

Petar

pre 12 godina

Ja ne znam ko je ovde lud?! Mi, Ivica ili ovi novinari koji ga prate. Upravo sam izbrojao u vestima u 16h Ivica Dacic je bio u cetri priloga. Covek je postao dezurni strucnjak za sve i svasta. To je u redu sa njegove strane, jer verovatno bi on bio po ceo dan na ekranu (da se on pita), ali sta je sa ovim novinarima, zasto toliko jure za Ivicom, zasto misle da je on najveci strucnjak za sve: Kriminal, sneg, poplave, tajne, politiku....

ex demokrata 1

pre 12 godina

Mislim i da MUP treba da bude ukinut i da se pripoje Min.Pravde,to bi već bilo normalno,da se ta bulumenta stavi pod kontrolu,ovako,policija je prepuna kriminalaca i nema niti jednog k.dela a da neko iz policije nije umešan, a sve to je eskaliralo od kada je ovaj naduvenko zvani kofer,postao ministar i to ni kriv ni dužan !
Što se tiče nove Vlade,sve je bolje od ove sadašnje,a SPS neka izađe samostalno na izbore da vidimo svi ko podržava tu ekipu !

MINISTARKA

pre 12 godina

Mozda nam se ministar uplasio da ce izgubiti to mesto pa se sad gura medju naprednjake, da pokusa da zadrzi mesto ministra ali mislim da je slaba vajda tu.

lood

pre 12 godina

Odavno sam pisao o tome,i to je vise nego ocigledno.Buduca vlada je DS-SNS,jer je SNS zato i oformljen-da bi se napravila vecinska vlada,koju nece ucenjivati manjine u istoj,a sto se danas desava.Ma koliko se ne slagali,ne voleli jedne ili druge,ali takva vlada jedino moze nesto da pokrene.

veliki strumf

pre 12 godina

A po cemu Gradjanine zakljucujes da Dacic zeli da vrati Srbiju u devedesete? Koliko ja vidim, jedino je njegovo ministarstvo postiglo i to velike rezultate, dok ovi iz ds-a i urs-a koji drze ekonomiju, poslove oko stabilnosti dinara, investicija, zaposljavanja, regionalnog razvoja i kojecega nisu uradili nista, tacnihe doveli su nas u jos goru poziciju.

SavaNS

pre 12 godina

"Kao što je Slobodan Milošević imao omiljenog opozicionara, sigurno je da i aktuelna vlast ima nekog omiljenog opozicionara". Pa ti si vlast prijatelju! Reci onda ko je tvoj omiljeni opozicionar?

Miladin

pre 12 godina

Sve mi se čini da Dačića i Dinkića hvata panika šta posle izbora. Zato malo, malo pa ovakve izjave. SPS ima pisan sporazum o saradnji sa DS o 04. jula 2008. godine.Dačić nije baš siguran u taj sporazum.

Robespjer

pre 12 godina

Zanimljivi komentari!Kao da ste svi zaboravili da SPS nije mogao sa DS-om,DS nije mogao sa SPS-om pa,vidi "čuda"?!Svi oni imaju cenu i svi su na prodaju!Nije bitan program,nisu bitna obećanja,bitna je ta divna VLAST!Po svaku cenu pa i gubitka obraza!A da,niko od njih nema obraz!I upamtite:Kada dođe momenat,svi će moći sa svima!

Paca

pre 12 godina

Ako mene pitate,ja vise nisam siguran sta da mislim!Prvo pomislim da je Ivica odrastao,zreo muskarac i politicar,onda me totalno poremete njegove izjave koje vise podsecaju na nekog iz predskolske ustanove,...a onda se setih...pa,mozda mu je to Marica saputala!

bezimena

pre 12 godina

Nisu svi izdajice kao ti!
(Cedna, 18. februar 2012 15:48)

Ljudi većinom i nisu izdajice, ali u toj kategoriji T. Nikolić je nesporni lider!

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ma uzas...prvo DS sa SPS-om...a sada DS sa SNS...

Ma,ja glasam Madjare(SVM),oni su mi najposteniji...i nisam iz Vojvodine,ali to nema veze.

Peca

pre 12 godina

Mačak, a da se nisi ti malo uplašio da ne izvisiš u sledećem mandatu, pa si počeo da podmećeš klipove? Eeee Ivice, od udarne pesnice Slobodana Miloševića do prvog Tadićevog saradnika, to može samo vrhunski igrač da odradi.

Manutao666

pre 12 godina

Ko o čemu Dačić o SNS-u, pobogu Dačiću bavi se malo svojom partijom i svojim ministarstvom a ne da ti policijajci idu polu-pocepani ulicom i da sindikat policije te slike stavlja na facebook.

Kata J

pre 12 godina

Bas "ljubazno i korektno" prema novinarki. Gospodin je samo tu da odgovara na lepe stvari, a neko drugi za ono manje popularno. E ministre, ministre!

Una100

pre 12 godina

Uuuuu, vidi ko govori! Sramota! Dacicu, nece svaka stranka zbog fotelje da izda svoje glasace i okrene ledja svemu za sta se zalagala, kao sto si ti uradio!

Sale

pre 12 godina

Svega mi, ovde kod mene na selu kada se okupe babe, ne tračare toliko koliko vi! A što jednostavno ne izađete u javnost i kažete lepo da hoćete svi da budete na vlasti zauvek, pa da znam na čemu sam da na vreme krenem iz ove pune-vrednih-i-pametnih-ljudi-samo-nekako-uvek-najveće-budale-dospeju-na-vlast zemlje!

Viva

pre 12 godina

Ne bih voleo da naprave koaliciju SNS i DS ali bih iz nekog inata i voleo samo vas "male" male da negladamo kako nas ojadiste i SPS i LDP i G17 i svi ostali koji sluze samo da ucenjuju trenutnoo "velike" stranke zarad svojih licnih interesa.

Bivsi glasac DS

pre 12 godina

Pa sto se ti plasis kad i sam kazes da imas ogromnu podrsku naroda. Ili se plasis da ces izgubiti fotelju. 90-ih ste nas unistili a danas nas vracate u te iste 90-te.

Marija3350

pre 12 godina

Gospodin Ministar nema osnovnu kulturu, a kamoli poltičku. Ko njega sluša? Bilo bi lepo da se pokupi i ode negde daleko, gde će razumeti taj njegov nerazumljivi jezik.

u vezi

pre 12 godina

'rekao je on na pitanje novinara produkcije Svet plus info, koja se dovodi u vezu sa SNS.'

A, zasto kad nego iz Blica ili Kurira postavi pitanje, ne napisete da se te novine 'dovode u vezu sa DS-om'??? :)

Helio

pre 12 godina

Dačić se ljuti što SNS ne želi da formira sledeću vladu sa njim :) Ajde Dačko pa 22 godine ste na neki način na vlasti, dosta je bilo, da ste od zlata pa bi bilo mnogo.

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

SNS je i napravljen da odigra tu ulogu.
Stvoren je uz pomoc stranih ambasadora, zbog jacanja Evropskih snaga u Srbiji (zato non stop forsiraju da su za EU), pokusano je i cepanje DSSa ali nisu uspeli da nadju ljude spremne za to.

Sve je ojavljeno preko Vikilinksa a radi se o depesama iz beograda

http://dss.rs/vikiliks-americke-depese-i-srpska-politicka-kaljuga/

Zoran M.

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da Dacic zeli i dalje Vladu sa DS-om a optuzuje SNS sa ciljem da jedna velika vecina glasa za SNS kako ne bi SNS imao većinu, što i nije moguće jer je izlaznost građana na izbore svake izborne godine mala. S obzirom da SNS neće ici u koaliciju sa DS-om samim tim SPS ima veliku sansu da on formira koalciju. Izjave političara su toliko providne da se narod do sada već naučio sam zaključivati i valjalo bi da na sledećim izborima iziđe što veći broj građana na izbore kako bi svako kreirao svoju sudbinu, jer mi građani imamo samo taj jedan dan u nekoliko godina mogućnost da utičemo na političare. Ja ću glasti za LDP iako nisam njihov član, ali ću glasati za LDP kako bi SNS, DS i SPS pomrsio konce.

Martin

pre 12 godina

Dačić strepi da bi do velike koalicije moglo doći jer bi u tom slučaju ostao bez vlasti naa svim nivoima. Ali na njegovu sreću, do takve koalicije neče doći jer naprednjaci neće sa DS.

Perun

pre 12 godina

Naprednjacima nisu potrebni izvikani funkcioneri i propali kadrovi DS-a, da ih slepaju, kao prilepke u narednom periodu. A, nije posteno ni prema biracima.

Sibirski vetar

pre 12 godina

Zajednicka vlada DS i SNS bi bila odlicno resenje. Ne bi bilo velikih raskola u unutrasnjoj i spoljnoj politici, male stranke ne bi mogle da ucenjuju velike. DS i SNS zajedno imaju preko 60% glasova. Samo jedinstvena politika omogucuje razvoj zemlje.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Живим у Норвешкој; ни учему не зависим од српске државе.
Али сам бескрајно тужан, што нас репрезентују такви политичари/јавне личности.

Aca

pre 12 godina

1.A da li DS želi sa SNS?
2.Pa kada je DS mogao sa SPS, a što ne bi i sa SNS!
3.Čini mi se da odnosi Dačića i direktora policije nisu baš "sjajni"!
4.Dačiću, kako se približavaju izbori, postaješ nervozan!

M.Popovic

pre 12 godina

Nemoj vise , molim te, ako ne mora... Onaj deda mraz je obecavao nova radna mesta, umesto toga je PREPOLOVIO JE BROJ ZAPOSLENIH zato nemoj, molim te vise ...

Mile_KG

pre 12 godina

Dačić se očigledno uplašio promene mesta, sns umesto sps...
Žalosno je što je Tadić spreman da sarađuje sa te dve stranke, pa zar smo zbog toga protestvovali 5. oktobra???

BELI LISTIĆ

pre 12 godina

Ko god da dođe na vlast, ostaće sve po starom, otimačina od strane sirovina i primitivaca zaštićenih "sistemskim zakonima" .Samo mnooooooogo naivni i slepi , ili kako lopurde vole da kažu,žrtve tranzicije, mogu da se nadaju da će zakoni biti isti za Miškovićevog ili Tome Nikolića sina i za "žrtvu tranzicije". Avioni,kamioni,jahte,vile, lokali,školovanje na inostranim koledžima, a jedna jedina termoelektrana za dvadeset godina nije napravljenja a "prodato" je samo bivšeg društvenog poslovnog prostora za preko deset milijardi evra. I zar neko veruje da nekakva Nata , Boško Ristić ,ili savetnici Tadića ,Dačića,Koštunice,Nikolića imaju interes da Republika Srbija postane servis građana i da se donese makar jedan sistemski zakon. To je realnost. Pljačka Srbije je sistemska, bilo kakvo oduzimanje imovine i hapšenje nekog Tomice Milosavljevića,Aleksandra Vlahovića ili Toleta Karadžića bi bila opasna sistemska greška.

Andjelka Simonovic

pre 12 godina

SNS-u ne treba niko, sami ce dobiti izbore i sami izvuci Srbiju iz nistavila u koje ste je VI bacili! Ne lupaj gluposti, nego spremaj koferce, sad ce izbori! Valja vam se seliti iz fotelja...

Dragana10

pre 12 godina

... Dacicu pustite druge sta hoce, da li znate sta vi hocete i da li je moguce , da nemate licni stav i misljenje i da vam je bitno samo da budete u vladi po svaku cenu

dunja 1993

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da će posle izbora SPS biti zaboravljena priča pa neće biti potrebe da nekog uslovljavaju, a nemaju adute za tekvo nešto.

zuzulen

pre 12 godina

Meni nije jasna poenta Daciceve price. Kao ministar bi trebao da daje neke validne i konkretne informacije i objasnjenja. Npr., zasto gradjani lose zive i kad on i njegova koalicija misle da se pokrenu po pitanju resavanja tog problema? Uostalom, SPS I DS su u koaliciji. Koja je poenta glupe Daciceve price da SNS obmanjuje gradjane I d ace nakon izbora uci u koaliciju sa DS-om. Pa, nisu li se visoki funkcioneri SPS-a, Dacicevi saradnici, u vise navrata pohvalili d ace upravo oni ponovo formirati vladu sa demokratama?

nikola

pre 12 godina

MARSH trgovci jedni! Sram vas bilo. Samo trgujete a ne shvatate sta je drzava i drzavna, kolektivna- politicka i pojedinacna- eticka odgovornost... Bagroooooo... Ja sam slomljen i razocaran...

markoni

pre 12 godina

Dajte da se prvo odrade izbori pa onda neka kalkulišu, jer ovakve izjave samo štete političkim partijama i ne koriste im. A rezultati istraživanja su 33% naprednjaci,a 25% DS. Naprednjaci imaju dovoljno prostora da formiraju vladu i bez SPS-a.

Вељо

pre 12 godina

Кад вас човек све погледа и мало размисли чини се да је то најбоље решење: формирају владу СНС и ДС, промене изборни закон где би цензус био 15%, имали би двотрећинску већину за промену уства, и за годину дана поново на изборе. Нама више од две политичке опције, 12 министарстава и 120 посланика није потребно. Овако нас брате МНОГО КОШТАТЕ а при том никаква корист од вас.

Вељо

pre 12 godina

Кад вас човек све погледа и мало размисли чини се да је то најбоље решење: формирају владу СНС и ДС, промене изборни закон где би цензус био 15%, имали би двотрећинску већину за промену уства, и за годину дана поново на изборе. Нама више од две политичке опције, 12 министарстава и 120 посланика није потребно. Овако нас брате МНОГО КОШТАТЕ а при том никаква корист од вас.

nikola

pre 12 godina

MARSH trgovci jedni! Sram vas bilo. Samo trgujete a ne shvatate sta je drzava i drzavna, kolektivna- politicka i pojedinacna- eticka odgovornost... Bagroooooo... Ja sam slomljen i razocaran...

dunja 1993

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da će posle izbora SPS biti zaboravljena priča pa neće biti potrebe da nekog uslovljavaju, a nemaju adute za tekvo nešto.

Bivsi glasac DS

pre 12 godina

Pa sto se ti plasis kad i sam kazes da imas ogromnu podrsku naroda. Ili se plasis da ces izgubiti fotelju. 90-ih ste nas unistili a danas nas vracate u te iste 90-te.

dalia

pre 12 godina

Moje je misljenje da je bas Dacic najveca politicka namigusa i da ce uci sa bilo kim u koaliciju da bi se odrzao na vlasti. Uostalom on je sad sa DS-om u koaliciji, zato mi nisu jasne ove njegove izjave. A da li on zna sta prica, to je vec diskutabilno…

Manutao666

pre 12 godina

Ko o čemu Dačić o SNS-u, pobogu Dačiću bavi se malo svojom partijom i svojim ministarstvom a ne da ti policijajci idu polu-pocepani ulicom i da sindikat policije te slike stavlja na facebook.

Nenad

pre 12 godina

Онда и нека направе ту владу. Мени је само да видим 6. октобар и да вас СПС-овце више не видим. Сво зло које је снашло овај народ, ваше је дело, и 90-их и овај ужас данас.

001

pre 12 godina

Да ли то Тадићев верни слуга и сателит пушта пробне балончиће. Да ли то чини по личном нахођењу или по диктату великог тате. Грађани Србије размишљајте.

Helio

pre 12 godina

Dačić se ljuti što SNS ne želi da formira sledeću vladu sa njim :) Ajde Dačko pa 22 godine ste na neki način na vlasti, dosta je bilo, da ste od zlata pa bi bilo mnogo.

Martin

pre 12 godina

Dačić strepi da bi do velike koalicije moglo doći jer bi u tom slučaju ostao bez vlasti naa svim nivoima. Ali na njegovu sreću, do takve koalicije neče doći jer naprednjaci neće sa DS.

Sibirski vetar

pre 12 godina

Zajednicka vlada DS i SNS bi bila odlicno resenje. Ne bi bilo velikih raskola u unutrasnjoj i spoljnoj politici, male stranke ne bi mogle da ucenjuju velike. DS i SNS zajedno imaju preko 60% glasova. Samo jedinstvena politika omogucuje razvoj zemlje.

SavaNS

pre 12 godina

"Kao što je Slobodan Milošević imao omiljenog opozicionara, sigurno je da i aktuelna vlast ima nekog omiljenog opozicionara". Pa ti si vlast prijatelju! Reci onda ko je tvoj omiljeni opozicionar?

Una100

pre 12 godina

Uuuuu, vidi ko govori! Sramota! Dacicu, nece svaka stranka zbog fotelje da izda svoje glasace i okrene ledja svemu za sta se zalagala, kao sto si ti uradio!

Gradjanin

pre 12 godina

(veliki strumf, 18. februar 2012 16:44)
Zato što policiji nije povećavana plata već 4 godine zato što rade u dronjcima, pogledaj na fb pocijski sindakat, okačili su slike u kakvim dronjcima rade i kakve su im košulje..Ali i da se manemo toga, opet je DAčić zamenik premijera i odgovara za celokupno stanje a stanje loše a isti hoće da bude čak i premijer.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Живим у Норвешкој; ни учему не зависим од српске државе.
Али сам бескрајно тужан, што нас репрезентују такви политичари/јавне личности.

zuzulen

pre 12 godina

Meni nije jasna poenta Daciceve price. Kao ministar bi trebao da daje neke validne i konkretne informacije i objasnjenja. Npr., zasto gradjani lose zive i kad on i njegova koalicija misle da se pokrenu po pitanju resavanja tog problema? Uostalom, SPS I DS su u koaliciji. Koja je poenta glupe Daciceve price da SNS obmanjuje gradjane I d ace nakon izbora uci u koaliciju sa DS-om. Pa, nisu li se visoki funkcioneri SPS-a, Dacicevi saradnici, u vise navrata pohvalili d ace upravo oni ponovo formirati vladu sa demokratama?

penzioner

pre 12 godina

Dačić nam sigurno nije omiljen, nadamo se da će konačno da zaživi 05. oktobar i da će svi biti lustrirani, neophodan je preokret, ovde ne mislim na pokret Preokret, mada podržavam njihovu ideju, nadam se da će svi progresivni gradjani Srbije shvatiti da bez preokreta i kompletnog zaokreta nema budućnosti, sadašnja vlast sve dublje tone u prošlost i pod izgovorom Kosova vuče nas u beznađe, Kosovo nije Srbija i to je svima jasno.

Paca

pre 12 godina

Ako mene pitate,ja vise nisam siguran sta da mislim!Prvo pomislim da je Ivica odrastao,zreo muskarac i politicar,onda me totalno poremete njegove izjave koje vise podsecaju na nekog iz predskolske ustanove,...a onda se setih...pa,mozda mu je to Marica saputala!

Zli

pre 12 godina

ideja nije losa. Onda male stranke nebi mogle da ucenjuju i ispao bi Dacic,Velja, Kostunica, Karici :)... Sve mi se vise svidja ova ideja. Bolje to nego da nam npr. Mrkonjic bude jos 4 godine ministar infrastrukture

u vezi

pre 12 godina

'rekao je on na pitanje novinara produkcije Svet plus info, koja se dovodi u vezu sa SNS.'

A, zasto kad nego iz Blica ili Kurira postavi pitanje, ne napisete da se te novine 'dovode u vezu sa DS-om'??? :)

Robespjer

pre 12 godina

Zanimljivi komentari!Kao da ste svi zaboravili da SPS nije mogao sa DS-om,DS nije mogao sa SPS-om pa,vidi "čuda"?!Svi oni imaju cenu i svi su na prodaju!Nije bitan program,nisu bitna obećanja,bitna je ta divna VLAST!Po svaku cenu pa i gubitka obraza!A da,niko od njih nema obraz!I upamtite:Kada dođe momenat,svi će moći sa svima!

Miladin

pre 12 godina

Sve mi se čini da Dačića i Dinkića hvata panika šta posle izbora. Zato malo, malo pa ovakve izjave. SPS ima pisan sporazum o saradnji sa DS o 04. jula 2008. godine.Dačić nije baš siguran u taj sporazum.

bezimena

pre 12 godina

Nisu svi izdajice kao ti!
(Cedna, 18. februar 2012 15:48)

Ljudi većinom i nisu izdajice, ali u toj kategoriji T. Nikolić je nesporni lider!

majstor Zivota

pre 12 godina

Mislim da se Dacic jako dobro igra politicara, ali isto tako da jedini mnogo srlja u izjavama. Svedoci smo toga, jer se iz dana u dan susrecemo sa njegovim kontradiktornim objavama i cesto razlicitim stavovima. Uopste ga ne dozivljavam kao lidera, a kamoli kao osobu koju treba uzeti za ozbiljno. Godinama je na politickoj sceni I jedino sto je uspeo da uradi jeste izdaja Milosevica I savez sa DS-om. Prema tome, njegove izjave dozivljavam kao sale loseg komicara.

Zoran M.

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da Dacic zeli i dalje Vladu sa DS-om a optuzuje SNS sa ciljem da jedna velika vecina glasa za SNS kako ne bi SNS imao većinu, što i nije moguće jer je izlaznost građana na izbore svake izborne godine mala. S obzirom da SNS neće ici u koaliciju sa DS-om samim tim SPS ima veliku sansu da on formira koalciju. Izjave političara su toliko providne da se narod do sada već naučio sam zaključivati i valjalo bi da na sledećim izborima iziđe što veći broj građana na izbore kako bi svako kreirao svoju sudbinu, jer mi građani imamo samo taj jedan dan u nekoliko godina mogućnost da utičemo na političare. Ja ću glasti za LDP iako nisam njihov član, ali ću glasati za LDP kako bi SNS, DS i SPS pomrsio konce.

klempa

pre 12 godina

Evo ga cuveni demagog, ponovo se javlja sa svezim informacijama iz sveta politike i deli dobro poznate lekcije. Dok narod nema 'leba da jede, ministar nam objasnjava princip rada naprednjaka. Ovo moze samo u Srbiji...

Peca

pre 12 godina

Mačak, a da se nisi ti malo uplašio da ne izvisiš u sledećem mandatu, pa si počeo da podmećeš klipove? Eeee Ivice, od udarne pesnice Slobodana Miloševića do prvog Tadićevog saradnika, to može samo vrhunski igrač da odradi.

MINISTARKA

pre 12 godina

Mozda nam se ministar uplasio da ce izgubiti to mesto pa se sad gura medju naprednjake, da pokusa da zadrzi mesto ministra ali mislim da je slaba vajda tu.

Oki

pre 12 godina

ma necu da glasam. Kako da glasam pa da mi posle sede u vladi Dacic ili Karici ili Velja......(nedaj Boze Kostunica) i onda moram 4 godine da se kajem, a vi pravite koalicije ko skim hoce

Petar

pre 12 godina

Ja ne znam ko je ovde lud?! Mi, Ivica ili ovi novinari koji ga prate. Upravo sam izbrojao u vestima u 16h Ivica Dacic je bio u cetri priloga. Covek je postao dezurni strucnjak za sve i svasta. To je u redu sa njegove strane, jer verovatno bi on bio po ceo dan na ekranu (da se on pita), ali sta je sa ovim novinarima, zasto toliko jure za Ivicom, zasto misle da je on najveci strucnjak za sve: Kriminal, sneg, poplave, tajne, politiku....

Dusan

pre 12 godina

Nesto mi se ne cini da je DS+SNS koalicija moguca ali sve zavisi od rezultata izbora. Iskreno, vise bih voleo i to nego da DSS udje u vladu.

A sad zapamtite moje reci: ako DSS udje u vladu sa svojih 6-7% Dr.K. ce biti ili premijer ili ce imati trecinu ministarstava, s tim sto ce Dr.K. biti u najmanju ruku podpredsednik vlade. Poznat je ucenjivacki karakter Dr.K.

ex demokrata 1

pre 12 godina

Mislim i da MUP treba da bude ukinut i da se pripoje Min.Pravde,to bi već bilo normalno,da se ta bulumenta stavi pod kontrolu,ovako,policija je prepuna kriminalaca i nema niti jednog k.dela a da neko iz policije nije umešan, a sve to je eskaliralo od kada je ovaj naduvenko zvani kofer,postao ministar i to ni kriv ni dužan !
Što se tiče nove Vlade,sve je bolje od ove sadašnje,a SPS neka izađe samostalno na izbore da vidimo svi ko podržava tu ekipu !

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ma uzas...prvo DS sa SPS-om...a sada DS sa SNS...

Ma,ja glasam Madjare(SVM),oni su mi najposteniji...i nisam iz Vojvodine,ali to nema veze.

Sale

pre 12 godina

Svega mi, ovde kod mene na selu kada se okupe babe, ne tračare toliko koliko vi! A što jednostavno ne izađete u javnost i kažete lepo da hoćete svi da budete na vlasti zauvek, pa da znam na čemu sam da na vreme krenem iz ove pune-vrednih-i-pametnih-ljudi-samo-nekako-uvek-najveće-budale-dospeju-na-vlast zemlje!

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

SNS je i napravljen da odigra tu ulogu.
Stvoren je uz pomoc stranih ambasadora, zbog jacanja Evropskih snaga u Srbiji (zato non stop forsiraju da su za EU), pokusano je i cepanje DSSa ali nisu uspeli da nadju ljude spremne za to.

Sve je ojavljeno preko Vikilinksa a radi se o depesama iz beograda

http://dss.rs/vikiliks-americke-depese-i-srpska-politicka-kaljuga/

Aca

pre 12 godina

1.A da li DS želi sa SNS?
2.Pa kada je DS mogao sa SPS, a što ne bi i sa SNS!
3.Čini mi se da odnosi Dačića i direktora policije nisu baš "sjajni"!
4.Dačiću, kako se približavaju izbori, postaješ nervozan!

BELI LISTIĆ

pre 12 godina

Ko god da dođe na vlast, ostaće sve po starom, otimačina od strane sirovina i primitivaca zaštićenih "sistemskim zakonima" .Samo mnooooooogo naivni i slepi , ili kako lopurde vole da kažu,žrtve tranzicije, mogu da se nadaju da će zakoni biti isti za Miškovićevog ili Tome Nikolića sina i za "žrtvu tranzicije". Avioni,kamioni,jahte,vile, lokali,školovanje na inostranim koledžima, a jedna jedina termoelektrana za dvadeset godina nije napravljenja a "prodato" je samo bivšeg društvenog poslovnog prostora za preko deset milijardi evra. I zar neko veruje da nekakva Nata , Boško Ristić ,ili savetnici Tadića ,Dačića,Koštunice,Nikolića imaju interes da Republika Srbija postane servis građana i da se donese makar jedan sistemski zakon. To je realnost. Pljačka Srbije je sistemska, bilo kakvo oduzimanje imovine i hapšenje nekog Tomice Milosavljevića,Aleksandra Vlahovića ili Toleta Karadžića bi bila opasna sistemska greška.

Kata J

pre 12 godina

Bas "ljubazno i korektno" prema novinarki. Gospodin je samo tu da odgovara na lepe stvari, a neko drugi za ono manje popularno. E ministre, ministre!

markoni

pre 12 godina

Dajte da se prvo odrade izbori pa onda neka kalkulišu, jer ovakve izjave samo štete političkim partijama i ne koriste im. A rezultati istraživanja su 33% naprednjaci,a 25% DS. Naprednjaci imaju dovoljno prostora da formiraju vladu i bez SPS-a.

Marija3350

pre 12 godina

Gospodin Ministar nema osnovnu kulturu, a kamoli poltičku. Ko njega sluša? Bilo bi lepo da se pokupi i ode negde daleko, gde će razumeti taj njegov nerazumljivi jezik.

Viva

pre 12 godina

Ne bih voleo da naprave koaliciju SNS i DS ali bih iz nekog inata i voleo samo vas "male" male da negladamo kako nas ojadiste i SPS i LDP i G17 i svi ostali koji sluze samo da ucenjuju trenutnoo "velike" stranke zarad svojih licnih interesa.

M.Popovic

pre 12 godina

Nemoj vise , molim te, ako ne mora... Onaj deda mraz je obecavao nova radna mesta, umesto toga je PREPOLOVIO JE BROJ ZAPOSLENIH zato nemoj, molim te vise ...

(Vlast)a

pre 12 godina

Cemu briga,cemu panika?Ako smo sa vama preziveli stokholmski sindrom da bi ostali na vlasti vasi partneri,mozemo i protivprirodni blud.Mogao je nacional-socijalisticki pakt pre gotovo dve decenije-sad cemo videti kako se slazu lazne demokrate i lazni naprednjaci!Mozda cemo posle toga i o vama misliti bolje nego sada i u vreme neumrlog Zlobe!Vi ste jos mladi i vase oruzje je i strpljenje.

Perun

pre 12 godina

Naprednjacima nisu potrebni izvikani funkcioneri i propali kadrovi DS-a, da ih slepaju, kao prilepke u narednom periodu. A, nije posteno ni prema biracima.

Mile_KG

pre 12 godina

Dačić se očigledno uplašio promene mesta, sns umesto sps...
Žalosno je što je Tadić spreman da sarađuje sa te dve stranke, pa zar smo zbog toga protestvovali 5. oktobra???

Andjelka Simonovic

pre 12 godina

SNS-u ne treba niko, sami ce dobiti izbore i sami izvuci Srbiju iz nistavila u koje ste je VI bacili! Ne lupaj gluposti, nego spremaj koferce, sad ce izbori! Valja vam se seliti iz fotelja...

Dragana10

pre 12 godina

... Dacicu pustite druge sta hoce, da li znate sta vi hocete i da li je moguce , da nemate licni stav i misljenje i da vam je bitno samo da budete u vladi po svaku cenu

lood

pre 12 godina

Odavno sam pisao o tome,i to je vise nego ocigledno.Buduca vlada je DS-SNS,jer je SNS zato i oformljen-da bi se napravila vecinska vlada,koju nece ucenjivati manjine u istoj,a sto se danas desava.Ma koliko se ne slagali,ne voleli jedne ili druge,ali takva vlada jedino moze nesto da pokrene.

MUKNAVI

pre 12 godina

Posle "izbora" u Tajkuneriji sve kombinacije su moguce od onih koji su preskocili cenzu jer fotelja im je bitna a preko fotelje,licna korist.

veliki strumf

pre 12 godina

A po cemu Gradjanine zakljucujes da Dacic zeli da vrati Srbiju u devedesete? Koliko ja vidim, jedino je njegovo ministarstvo postiglo i to velike rezultate, dok ovi iz ds-a i urs-a koji drze ekonomiju, poslove oko stabilnosti dinara, investicija, zaposljavanja, regionalnog razvoja i kojecega nisu uradili nista, tacnihe doveli su nas u jos goru poziciju.

novica52

pre 12 godina

Gospodine Dačiću SNS može sa svakim ko želi da radi na dobrobit ovog naroda i države i čiji program rada ima dodirnih tačaka sa programom SNS naravavno uz minimum tolerancije i poštovanja.A nemože sa onima koji neguju kriminal i korupciju i koji su napunili džepove narodnim parama.

tomo 032

pre 12 godina

Nesto mi se Dacic zabrinuo....mislim da ima trenutno pametnija posla kao ministar . Koliko vidim jos malo nece biti u stanju da obavlja ministarski posao jer se ocigledno mora posvetiti predizbornoj kampanji.

blebetalo

pre 12 godina

Puno prije predizborne kampanje, raskokodacu se oni koji najvise sumnjaju u sebe.Pravi igraci nastupaju kad je najvaznije,u samoj kampanji.Tako i kod vas,ovi sto se bore da predju prag,melju ko sumanuti,pune clanke.Uskoro ce ih i novinari opstruirati jer ce pocet borbu pravi bumbari,ove musice ce bit nevazne.Nesto ko sveta vodica - nit pomaze,nit odmaze!

Meteor

pre 12 godina

Gde ima interesa, tu ima i novca, a gde ima novca ima i ljubavi. Kako drukčije objasniti nerezonsku ljubav između dojučerašnjih zakletih neprijatelja.

Sibirski vetar

pre 12 godina

Zajednicka vlada DS i SNS bi bila odlicno resenje. Ne bi bilo velikih raskola u unutrasnjoj i spoljnoj politici, male stranke ne bi mogle da ucenjuju velike. DS i SNS zajedno imaju preko 60% glasova. Samo jedinstvena politika omogucuje razvoj zemlje.

Zoran M.

pre 12 godina

Ja sam ubedjen da Dacic zeli i dalje Vladu sa DS-om a optuzuje SNS sa ciljem da jedna velika vecina glasa za SNS kako ne bi SNS imao većinu, što i nije moguće jer je izlaznost građana na izbore svake izborne godine mala. S obzirom da SNS neće ici u koaliciju sa DS-om samim tim SPS ima veliku sansu da on formira koalciju. Izjave političara su toliko providne da se narod do sada već naučio sam zaključivati i valjalo bi da na sledećim izborima iziđe što veći broj građana na izbore kako bi svako kreirao svoju sudbinu, jer mi građani imamo samo taj jedan dan u nekoliko godina mogućnost da utičemo na političare. Ja ću glasti za LDP iako nisam njihov član, ali ću glasati za LDP kako bi SNS, DS i SPS pomrsio konce.

veliki strumf

pre 12 godina

A po cemu Gradjanine zakljucujes da Dacic zeli da vrati Srbiju u devedesete? Koliko ja vidim, jedino je njegovo ministarstvo postiglo i to velike rezultate, dok ovi iz ds-a i urs-a koji drze ekonomiju, poslove oko stabilnosti dinara, investicija, zaposljavanja, regionalnog razvoja i kojecega nisu uradili nista, tacnihe doveli su nas u jos goru poziciju.

Вељо

pre 12 godina

Кад вас човек све погледа и мало размисли чини се да је то најбоље решење: формирају владу СНС и ДС, промене изборни закон где би цензус био 15%, имали би двотрећинску већину за промену уства, и за годину дана поново на изборе. Нама више од две политичке опције, 12 министарстава и 120 посланика није потребно. Овако нас брате МНОГО КОШТАТЕ а при том никаква корист од вас.

Oki

pre 12 godina

ma necu da glasam. Kako da glasam pa da mi posle sede u vladi Dacic ili Karici ili Velja......(nedaj Boze Kostunica) i onda moram 4 godine da se kajem, a vi pravite koalicije ko skim hoce

lood

pre 12 godina

Odavno sam pisao o tome,i to je vise nego ocigledno.Buduca vlada je DS-SNS,jer je SNS zato i oformljen-da bi se napravila vecinska vlada,koju nece ucenjivati manjine u istoj,a sto se danas desava.Ma koliko se ne slagali,ne voleli jedne ili druge,ali takva vlada jedino moze nesto da pokrene.

Martin

pre 12 godina

Dačić strepi da bi do velike koalicije moglo doći jer bi u tom slučaju ostao bez vlasti naa svim nivoima. Ali na njegovu sreću, do takve koalicije neče doći jer naprednjaci neće sa DS.

Dusan

pre 12 godina

Nesto mi se ne cini da je DS+SNS koalicija moguca ali sve zavisi od rezultata izbora. Iskreno, vise bih voleo i to nego da DSS udje u vladu.

A sad zapamtite moje reci: ako DSS udje u vladu sa svojih 6-7% Dr.K. ce biti ili premijer ili ce imati trecinu ministarstava, s tim sto ce Dr.K. biti u najmanju ruku podpredsednik vlade. Poznat je ucenjivacki karakter Dr.K.

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ma uzas...prvo DS sa SPS-om...a sada DS sa SNS...

Ma,ja glasam Madjare(SVM),oni su mi najposteniji...i nisam iz Vojvodine,ali to nema veze.

penzioner

pre 12 godina

Dačić nam sigurno nije omiljen, nadamo se da će konačno da zaživi 05. oktobar i da će svi biti lustrirani, neophodan je preokret, ovde ne mislim na pokret Preokret, mada podržavam njihovu ideju, nadam se da će svi progresivni gradjani Srbije shvatiti da bez preokreta i kompletnog zaokreta nema budućnosti, sadašnja vlast sve dublje tone u prošlost i pod izgovorom Kosova vuče nas u beznađe, Kosovo nije Srbija i to je svima jasno.

Andjelka Simonovic

pre 12 godina

SNS-u ne treba niko, sami ce dobiti izbore i sami izvuci Srbiju iz nistavila u koje ste je VI bacili! Ne lupaj gluposti, nego spremaj koferce, sad ce izbori! Valja vam se seliti iz fotelja...

bezimena

pre 12 godina

Nisu svi izdajice kao ti!
(Cedna, 18. februar 2012 15:48)

Ljudi većinom i nisu izdajice, ali u toj kategoriji T. Nikolić je nesporni lider!

dunja 1993

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da će posle izbora SPS biti zaboravljena priča pa neće biti potrebe da nekog uslovljavaju, a nemaju adute za tekvo nešto.

markoni

pre 12 godina

Dajte da se prvo odrade izbori pa onda neka kalkulišu, jer ovakve izjave samo štete političkim partijama i ne koriste im. A rezultati istraživanja su 33% naprednjaci,a 25% DS. Naprednjaci imaju dovoljno prostora da formiraju vladu i bez SPS-a.

Zli

pre 12 godina

ideja nije losa. Onda male stranke nebi mogle da ucenjuju i ispao bi Dacic,Velja, Kostunica, Karici :)... Sve mi se vise svidja ova ideja. Bolje to nego da nam npr. Mrkonjic bude jos 4 godine ministar infrastrukture

Mile_KG

pre 12 godina

Dačić se očigledno uplašio promene mesta, sns umesto sps...
Žalosno je što je Tadić spreman da sarađuje sa te dve stranke, pa zar smo zbog toga protestvovali 5. oktobra???

Manutao666

pre 12 godina

Ko o čemu Dačić o SNS-u, pobogu Dačiću bavi se malo svojom partijom i svojim ministarstvom a ne da ti policijajci idu polu-pocepani ulicom i da sindikat policije te slike stavlja na facebook.

majstor Zivota

pre 12 godina

Mislim da se Dacic jako dobro igra politicara, ali isto tako da jedini mnogo srlja u izjavama. Svedoci smo toga, jer se iz dana u dan susrecemo sa njegovim kontradiktornim objavama i cesto razlicitim stavovima. Uopste ga ne dozivljavam kao lidera, a kamoli kao osobu koju treba uzeti za ozbiljno. Godinama je na politickoj sceni I jedino sto je uspeo da uradi jeste izdaja Milosevica I savez sa DS-om. Prema tome, njegove izjave dozivljavam kao sale loseg komicara.

Nenad

pre 12 godina

Онда и нека направе ту владу. Мени је само да видим 6. октобар и да вас СПС-овце више не видим. Сво зло које је снашло овај народ, ваше је дело, и 90-их и овај ужас данас.

Viva

pre 12 godina

Ne bih voleo da naprave koaliciju SNS i DS ali bih iz nekog inata i voleo samo vas "male" male da negladamo kako nas ojadiste i SPS i LDP i G17 i svi ostali koji sluze samo da ucenjuju trenutnoo "velike" stranke zarad svojih licnih interesa.

Gradjanin

pre 12 godina

(veliki strumf, 18. februar 2012 16:44)
Zato što policiji nije povećavana plata već 4 godine zato što rade u dronjcima, pogledaj na fb pocijski sindakat, okačili su slike u kakvim dronjcima rade i kakve su im košulje..Ali i da se manemo toga, opet je DAčić zamenik premijera i odgovara za celokupno stanje a stanje loše a isti hoće da bude čak i premijer.

dalia

pre 12 godina

Moje je misljenje da je bas Dacic najveca politicka namigusa i da ce uci sa bilo kim u koaliciju da bi se odrzao na vlasti. Uostalom on je sad sa DS-om u koaliciji, zato mi nisu jasne ove njegove izjave. A da li on zna sta prica, to je vec diskutabilno…

u vezi

pre 12 godina

'rekao je on na pitanje novinara produkcije Svet plus info, koja se dovodi u vezu sa SNS.'

A, zasto kad nego iz Blica ili Kurira postavi pitanje, ne napisete da se te novine 'dovode u vezu sa DS-om'??? :)

Una100

pre 12 godina

Uuuuu, vidi ko govori! Sramota! Dacicu, nece svaka stranka zbog fotelje da izda svoje glasace i okrene ledja svemu za sta se zalagala, kao sto si ti uradio!

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

SNS je i napravljen da odigra tu ulogu.
Stvoren je uz pomoc stranih ambasadora, zbog jacanja Evropskih snaga u Srbiji (zato non stop forsiraju da su za EU), pokusano je i cepanje DSSa ali nisu uspeli da nadju ljude spremne za to.

Sve je ojavljeno preko Vikilinksa a radi se o depesama iz beograda

http://dss.rs/vikiliks-americke-depese-i-srpska-politicka-kaljuga/

Robespjer

pre 12 godina

Zanimljivi komentari!Kao da ste svi zaboravili da SPS nije mogao sa DS-om,DS nije mogao sa SPS-om pa,vidi "čuda"?!Svi oni imaju cenu i svi su na prodaju!Nije bitan program,nisu bitna obećanja,bitna je ta divna VLAST!Po svaku cenu pa i gubitka obraza!A da,niko od njih nema obraz!I upamtite:Kada dođe momenat,svi će moći sa svima!

Bivsi glasac DS

pre 12 godina

Pa sto se ti plasis kad i sam kazes da imas ogromnu podrsku naroda. Ili se plasis da ces izgubiti fotelju. 90-ih ste nas unistili a danas nas vracate u te iste 90-te.

nikola

pre 12 godina

MARSH trgovci jedni! Sram vas bilo. Samo trgujete a ne shvatate sta je drzava i drzavna, kolektivna- politicka i pojedinacna- eticka odgovornost... Bagroooooo... Ja sam slomljen i razocaran...

klempa

pre 12 godina

Evo ga cuveni demagog, ponovo se javlja sa svezim informacijama iz sveta politike i deli dobro poznate lekcije. Dok narod nema 'leba da jede, ministar nam objasnjava princip rada naprednjaka. Ovo moze samo u Srbiji...

Perun

pre 12 godina

Naprednjacima nisu potrebni izvikani funkcioneri i propali kadrovi DS-a, da ih slepaju, kao prilepke u narednom periodu. A, nije posteno ni prema biracima.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Живим у Норвешкој; ни учему не зависим од српске државе.
Али сам бескрајно тужан, што нас репрезентују такви политичари/јавне личности.

Helio

pre 12 godina

Dačić se ljuti što SNS ne želi da formira sledeću vladu sa njim :) Ajde Dačko pa 22 godine ste na neki način na vlasti, dosta je bilo, da ste od zlata pa bi bilo mnogo.

M.Popovic

pre 12 godina

Nemoj vise , molim te, ako ne mora... Onaj deda mraz je obecavao nova radna mesta, umesto toga je PREPOLOVIO JE BROJ ZAPOSLENIH zato nemoj, molim te vise ...

Peca

pre 12 godina

Mačak, a da se nisi ti malo uplašio da ne izvisiš u sledećem mandatu, pa si počeo da podmećeš klipove? Eeee Ivice, od udarne pesnice Slobodana Miloševića do prvog Tadićevog saradnika, to može samo vrhunski igrač da odradi.

001

pre 12 godina

Да ли то Тадићев верни слуга и сателит пушта пробне балончиће. Да ли то чини по личном нахођењу или по диктату великог тате. Грађани Србије размишљајте.

Marija3350

pre 12 godina

Gospodin Ministar nema osnovnu kulturu, a kamoli poltičku. Ko njega sluša? Bilo bi lepo da se pokupi i ode negde daleko, gde će razumeti taj njegov nerazumljivi jezik.

zuzulen

pre 12 godina

Meni nije jasna poenta Daciceve price. Kao ministar bi trebao da daje neke validne i konkretne informacije i objasnjenja. Npr., zasto gradjani lose zive i kad on i njegova koalicija misle da se pokrenu po pitanju resavanja tog problema? Uostalom, SPS I DS su u koaliciji. Koja je poenta glupe Daciceve price da SNS obmanjuje gradjane I d ace nakon izbora uci u koaliciju sa DS-om. Pa, nisu li se visoki funkcioneri SPS-a, Dacicevi saradnici, u vise navrata pohvalili d ace upravo oni ponovo formirati vladu sa demokratama?

novica52

pre 12 godina

Gospodine Dačiću SNS može sa svakim ko želi da radi na dobrobit ovog naroda i države i čiji program rada ima dodirnih tačaka sa programom SNS naravavno uz minimum tolerancije i poštovanja.A nemože sa onima koji neguju kriminal i korupciju i koji su napunili džepove narodnim parama.

Miladin

pre 12 godina

Sve mi se čini da Dačića i Dinkića hvata panika šta posle izbora. Zato malo, malo pa ovakve izjave. SPS ima pisan sporazum o saradnji sa DS o 04. jula 2008. godine.Dačić nije baš siguran u taj sporazum.

ex demokrata 1

pre 12 godina

Mislim i da MUP treba da bude ukinut i da se pripoje Min.Pravde,to bi već bilo normalno,da se ta bulumenta stavi pod kontrolu,ovako,policija je prepuna kriminalaca i nema niti jednog k.dela a da neko iz policije nije umešan, a sve to je eskaliralo od kada je ovaj naduvenko zvani kofer,postao ministar i to ni kriv ni dužan !
Što se tiče nove Vlade,sve je bolje od ove sadašnje,a SPS neka izađe samostalno na izbore da vidimo svi ko podržava tu ekipu !

Aca

pre 12 godina

1.A da li DS želi sa SNS?
2.Pa kada je DS mogao sa SPS, a što ne bi i sa SNS!
3.Čini mi se da odnosi Dačića i direktora policije nisu baš "sjajni"!
4.Dačiću, kako se približavaju izbori, postaješ nervozan!

Sale

pre 12 godina

Svega mi, ovde kod mene na selu kada se okupe babe, ne tračare toliko koliko vi! A što jednostavno ne izađete u javnost i kažete lepo da hoćete svi da budete na vlasti zauvek, pa da znam na čemu sam da na vreme krenem iz ove pune-vrednih-i-pametnih-ljudi-samo-nekako-uvek-najveće-budale-dospeju-na-vlast zemlje!

BELI LISTIĆ

pre 12 godina

Ko god da dođe na vlast, ostaće sve po starom, otimačina od strane sirovina i primitivaca zaštićenih "sistemskim zakonima" .Samo mnooooooogo naivni i slepi , ili kako lopurde vole da kažu,žrtve tranzicije, mogu da se nadaju da će zakoni biti isti za Miškovićevog ili Tome Nikolića sina i za "žrtvu tranzicije". Avioni,kamioni,jahte,vile, lokali,školovanje na inostranim koledžima, a jedna jedina termoelektrana za dvadeset godina nije napravljenja a "prodato" je samo bivšeg društvenog poslovnog prostora za preko deset milijardi evra. I zar neko veruje da nekakva Nata , Boško Ristić ,ili savetnici Tadića ,Dačića,Koštunice,Nikolića imaju interes da Republika Srbija postane servis građana i da se donese makar jedan sistemski zakon. To je realnost. Pljačka Srbije je sistemska, bilo kakvo oduzimanje imovine i hapšenje nekog Tomice Milosavljevića,Aleksandra Vlahovića ili Toleta Karadžića bi bila opasna sistemska greška.

Kata J

pre 12 godina

Bas "ljubazno i korektno" prema novinarki. Gospodin je samo tu da odgovara na lepe stvari, a neko drugi za ono manje popularno. E ministre, ministre!

(Vlast)a

pre 12 godina

Cemu briga,cemu panika?Ako smo sa vama preziveli stokholmski sindrom da bi ostali na vlasti vasi partneri,mozemo i protivprirodni blud.Mogao je nacional-socijalisticki pakt pre gotovo dve decenije-sad cemo videti kako se slazu lazne demokrate i lazni naprednjaci!Mozda cemo posle toga i o vama misliti bolje nego sada i u vreme neumrlog Zlobe!Vi ste jos mladi i vase oruzje je i strpljenje.

Dragana10

pre 12 godina

... Dacicu pustite druge sta hoce, da li znate sta vi hocete i da li je moguce , da nemate licni stav i misljenje i da vam je bitno samo da budete u vladi po svaku cenu

Paca

pre 12 godina

Ako mene pitate,ja vise nisam siguran sta da mislim!Prvo pomislim da je Ivica odrastao,zreo muskarac i politicar,onda me totalno poremete njegove izjave koje vise podsecaju na nekog iz predskolske ustanove,...a onda se setih...pa,mozda mu je to Marica saputala!

Petar

pre 12 godina

Ja ne znam ko je ovde lud?! Mi, Ivica ili ovi novinari koji ga prate. Upravo sam izbrojao u vestima u 16h Ivica Dacic je bio u cetri priloga. Covek je postao dezurni strucnjak za sve i svasta. To je u redu sa njegove strane, jer verovatno bi on bio po ceo dan na ekranu (da se on pita), ali sta je sa ovim novinarima, zasto toliko jure za Ivicom, zasto misle da je on najveci strucnjak za sve: Kriminal, sneg, poplave, tajne, politiku....

MINISTARKA

pre 12 godina

Mozda nam se ministar uplasio da ce izgubiti to mesto pa se sad gura medju naprednjake, da pokusa da zadrzi mesto ministra ali mislim da je slaba vajda tu.

MUKNAVI

pre 12 godina

Posle "izbora" u Tajkuneriji sve kombinacije su moguce od onih koji su preskocili cenzu jer fotelja im je bitna a preko fotelje,licna korist.

SavaNS

pre 12 godina

"Kao što je Slobodan Milošević imao omiljenog opozicionara, sigurno je da i aktuelna vlast ima nekog omiljenog opozicionara". Pa ti si vlast prijatelju! Reci onda ko je tvoj omiljeni opozicionar?

tomo 032

pre 12 godina

Nesto mi se Dacic zabrinuo....mislim da ima trenutno pametnija posla kao ministar . Koliko vidim jos malo nece biti u stanju da obavlja ministarski posao jer se ocigledno mora posvetiti predizbornoj kampanji.

blebetalo

pre 12 godina

Puno prije predizborne kampanje, raskokodacu se oni koji najvise sumnjaju u sebe.Pravi igraci nastupaju kad je najvaznije,u samoj kampanji.Tako i kod vas,ovi sto se bore da predju prag,melju ko sumanuti,pune clanke.Uskoro ce ih i novinari opstruirati jer ce pocet borbu pravi bumbari,ove musice ce bit nevazne.Nesto ko sveta vodica - nit pomaze,nit odmaze!

Meteor

pre 12 godina

Gde ima interesa, tu ima i novca, a gde ima novca ima i ljubavi. Kako drukčije objasniti nerezonsku ljubav između dojučerašnjih zakletih neprijatelja.