Sreda, 01.02.2012.

23:31

"SNS samo kritikuje, a šta nudi?"

O Dačiću kao kandidatu za premijera ne pregovara se i ne trguje- takva mogućnost se nameće, kaže za "Danas" predsednik Izvršnog odbora SPS-a Branko Ružić.

Izvor: Danas

"SNS samo kritikuje, a šta nudi?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Pitalica Mica

pre 12 godina

Pitam se pitam... SNS za 3 godine postojanja nudi više nego SPS za 2 decenije! To je činjenično stanje! Zato bi Ružić trebao da bolje promisli pre nego što postavi neko takvo pitanje, jer na to isto pitanje upućeno njemu i njegovo stranci, on prvi nema odgovor!

Seele

pre 12 godina

Ništa me više ne čudi od stranaka u vlasti, a pogotovu od socijalista. Služe se svim mogućim sredstvima samo da bi ostali u foteljama. Pošto nemaju šta da ponude kao svoj argument, onda u očaju pokušavaju da umanje ugled svojih rivala. To dovoljno govori o njima.

nikigi

pre 12 godina

Samo ću pozdraviti zadnju rečenicu da moramo pamtiti.Upamtio sam devedesete,redove, nestašicu, bombardovanje,hiperinflaciju, otkaz sa posla i sve ono loše dok ste Vi bili na vlasti.Moj glas i poverenje nikad nećete dobiti.

Prometej

pre 12 godina

Lako je tebi da pricas tako i da se boris za ocuvanje svoje pozicije! Ne znam samo u sta spada ova sintagma "politicki eksperiment", zar i takav vokabular ne predstavlja rezultat predizborne borbe!

markobb

pre 12 godina

Gospodine Ruzicu samo nemojte vi nekome da govorite da je politicki eksperiment! Svi mi znamo kakvi su rezultati vaseg rada tokom 90-ih godina...

Tarapana

pre 12 godina

Dobro je kada SPS nudi alternativu - ili skok kroz prozor ili pucanj u srce. Citamo vesti, gledamo svet oko sebe. Hvala, ne morate vise.

Milisav

pre 12 godina

SPS ide uzlasnim putem i okuplja i mlade ljude, ali mora da se oslobodi balasta večitih kadrova koji privatizuju partiju i zloupotrebljavaju partiju radi ličnih interesa !!!

Zabarka

pre 12 godina

Trebalo bi da politika bude briga za narodno dobro.Prema ovome sto posmatramo svakoga dana,politika sluzi za dobro narodnih parazita!To se mora promeniti!

Mladena

pre 12 godina

Svaki politicar treba da ima tri stvari:debelu kozu,dobar zeludac i cistu savest.Davno su svi iz vlasti izasli iz ovih okvira...

DonCaffet

pre 12 godina

Sta nude? Paaa...Ulazak u EU do 2003., a mozda i 2008., najkasnije 2010.godine. Potom, akcija od 1000 evrica, mir, stabilnost, KiM, ulazak mocnih industrijalaca u Srbiju, paaa...Ups! Izvinjavam se, ovo bese predizborni tekst koalicije u kojoj je i SPS.

Ceca65

pre 12 godina

Oni koji odvojeno tretiraju politiku od morala,nikada nece razumeti ni jedno ni drugo!Mi imamo veoma proslavljene politicare,koji su umeli otvoriti perspektivu sopstvenim dzepovima!

bata

pre 12 godina

hajde neko da mi objasni sta je to civilizacijski iskorak? ja mislim i kad bi sad pitali ove iz DS-a i SPS-a (ove funkcionere) ne bi imali pojma da objasne. a i kako da ne predju cenzus, kad je 600000 clanova DS-a i SPS-a + njihove porodica na drzavnim jaslama, pa samo oni kad glasaju i eto nove vlade... e Srbijo

Snezna kraljica

pre 12 godina

Jedrenjak kojim plovi Srbija ima nade da bude spasen ali i potopljen ukoliko izabere pogresnu opciju za premijera. Moje pitanje glasi ko ce nadoknaditi onaj gubitak ukoliko jedrenjak bude potopljen? Kad procitate naslov "SNS sam kritikuje,a sta nudi?" procitajte i program SNS u "Beloj knjizi" i videce se sta ona zaista nudi za oporavak jedrenjaka.

Spasko

pre 12 godina

SPS je opcija koja zahvaljujuci svom predsedniku vlada u Srbiji vec godina. Nakon smene Milosevica,Dacic je preuzeo i nastavio da vodi politiku koja se slabo razlikuje od ostalih. Mene zanima kako je moguce da i posle toliko godina narod veruje tom "preletacu".

Maya-Mi

pre 12 godina

Sve one koje smo trebali da ostavimo u proslosti oziveli su nam pred ocima,jer su nam svi oni kojima smo kao narod pomogli 2000-te da dodju na vlast ,amnestirali sve nedace 90-tih!Danas smo opet na istom mestu,sa istim problemima,ovoga puta spremniji da promene budu konacne,da se istorija ne bi ponavljala.

Srecica radujko

pre 12 godina

SPS se trudi da zbog svog polozaja u predizbornoj trci,ucini sve da se dodvori koalicionima partnerima,pa je logicno da predstavnik SPS.a Ruzic izlazi sa ovakvim izjavama. SNS ima program i ne kritikuje nego savetuje i ukazuje na probleme,ali istovremeno nudi i resenja.

Rade

pre 12 godina

O Ružiću, o kojim kvalitetnim kandidatima govoriš, je'l: Mrkonjić, Bajatović, Dačić...Šta vi kao SPS uopšte nudite isim povratak devedesetim godinama. Šta vi uopšte radite za dobro Srbije osim što Bjatović poskupljuje gas svakih dva-tri meseca

Proka

pre 12 godina

Sine,ovo sve kalibar do 7 %.
Ruzicu,kad pricas nesto,daj da vidimo sta ste vi uradili?
Policija nesposobna,prosveta u haosu,studenti ostali bez beneficija.
Sta ste vi to uradili,postigli?
Kad kazes,ovo su moji rezultati,ja cu preci cenzus i prestici ostale kandidate?

OptimistaObjektivista

pre 12 godina

Od samog početka priče, nešto se ne poklapa. No, na stranu sve u odnosu na činjenicu da će g. Dačić "možda" biti premijer. OK, ali postavimo stvari ovako: poznate su strahote iz '90-ih, deci su naprečac davane puške u ruke; danas, u opštinama po unutrašnjosti upolovačene Srbijice, Socijalisti grade dečija igrališta, postavljaju klackalice i ljuljaške isključivo u crvenoj boji... Bojim se načina na koji je "potencijalni" premijer počeo da se dodvorava deci...

Branko Vlaisavljević

pre 12 godina

Tačno je da sns ništa ne nudi, ali kritika dolazi iz partije koja je u crno zavila Srbiju!?
SPS treba lustrirati!

Pucanj praznom puškom

pre 12 godina

Ne treba biti puno pametan, Dinkić će biti premijer, to svi vi znate ali ne smete da kažete.. jer vam ne odgovara trenutno. Povukao se na vreme, a sada u ofanzivu na krilima decentralizacije, Fiata, Grundfosa... itd.. A SNS pa Ružiću, moram priznati da si u pravu, samo jedan eksperiment sa burnom reakcijom koji ispari neverovatnom brzinom.

Ranko

pre 12 godina

Ako ima u ovoj državi pameti, biće i lustracije, a to znači većina Miloševićevih pomagača u Zabeli! To važi i za Dačića!

Rema

pre 12 godina

Evo me i mene bas zanima sta nudi SNS? Stiropor, strajk gladju? U stvarno moram da se zapitam koje je to dve decenije SPS vladao? Jel to ona radikalska skola gde se laz ponavlja dok ne postane istina?

Caja

pre 12 godina

Gospodo iz SPS-a, toliko ste izgubili svaki smisao za dobar ukus, da ste vec poprilicno - "teski za stomak", da se ovako slikovito izrazim.

Roki 2

pre 12 godina

SPS se 2008. godine srozao skroz, ovo sadasnje bauljanje po politickoj sceni je takva grozota, da to ljudi koji nemaju trunke karaktera sebi ne bi dozvolili, a ovi jesu, Ivica zivi u iluziji da je najpopularniji ministar, strasno.

miodrag57

pre 12 godina

i sta mi sad imamo od dacicevog izvini....upravo je sps krenuo sa unistavanjem zemlje,sto je naravno nastavila sadasnja vlast . svi se sad nesto izvinjavaju,a vreme ne moze da se vrati!!

mali22

pre 12 godina

nemoj ruzicu ti da nam pricas o politickim eksperimentima,kad vidim gde smo dosli zbog politickih eksperimenata sps-a nije mi dobro!

ARHIMED

pre 12 godina

Ako je gospoda iz SPS-a mislila da će neko drugi raditi njihov posao kad dođu na vlast onda su se grdno prevarili. Trebali su ostati u opoziciji.

KALININ TATA

pre 12 godina

Ako je za SPS prihvatljiv partner LDP (stranka koja sa najvećim gađenjem govori o SPS-u) onda to najbolje govori kakvi ste vi u suštini.

ARON

pre 12 godina

Na izborima 2008-me ste dobili određen broj glasova, dovoljno da prekršite volju onih koji su glasali za vas i formirali ste vladu sa DS. Tog trenutka ste preuzeli obavezu da rešavate probleme građana. Zato svako optuživanje opozicije da ne nudi rešenje za krizu je krajnje neozbiljno od vas. Razmislite malo koja je uloga vlasti a koja je uloga opozicije. Ako ne znate ja vam mogu reći: Vlast je dužna da rešava probleme u zemlji a opozicija je tu da kritikuje vlast ukoliko vlast ne radi u interesu građana.

Dete Grujica

pre 12 godina

A da li bih trebao da se zadovoljim onime sto ste nam vi ponudili? Da li treba da podvucemo crtu po dvestoti put nakon vase cetiri godine i jos jednom utvrdimo pozaravajuci bilans vase politike?! Po izvestaju komisije EU,Srbija je na prvom mestu u Evropi po nezaposlenosti,korupciji i padu standarda gradjana!A vi dajete sebi za pravo da pricate nesto! Ne kazem da je Nikolic mesija,i prvi cu glasati protiv ako ne ispuni obecanja,ali za dobrobit Srbije,vi morate da idete!!!

JUGOSLAV 82

pre 12 godina

Pa ni SPS u predizbornoj kampanji 2008-me nije nudio rešenja samo prazne priče i pusta obećanja. Što bi danas neka opoziciona stranka radila drugačije. Opozicija izlazi sa planom a vlast sa onime što je za vreme mandata uradila.

Dragana10

pre 12 godina

.. pa osnovni zadatak opozicije je da pronalazi greske u radu vlade tj rukovodecih stranaka, a vi koji ste na vlasti trebade da nudite i borite se za bolje uslove zivota u ovoj zemlji...

ZAMANJA

pre 12 godina

Svako ko je pratio skupstinu,mogao je da cuje razne predloge i resenja koje je SNS nudio za resavanje nagomilanih problema.Vi ste sve predlozene zakone kao i amandmane na vase zakone glatko odbijali jer ste politicki i vise nego ostrasceni,a gde nas je to dovelo vidimo i sami.

SPAVAC

pre 12 godina

Svakim danom Dacic sve vise dokazuje svoju pogubnu ambiciju da jednog danas bude novi Milosevic ili Djindjic. A stranka mu je komedija prava, da nema PUPS-a i Palme, ne bi ni bili u parlamentu.Ruzic to samo potvrdjuje ovom izjavom.

SLOBODAN

pre 12 godina

odgovornost LDP je potpuno isti kao i vaš,ldp izjavama javno krši ustav Srbije i niko ama baš niko još nije tužio tu istu pro srpsku stranku

fikus

pre 12 godina

Posle onolikog vredjanja od pre neki dan izmedju vas i ldpa,ti mirno izjavis da je koalicija sa Cedom moguca,tu svaka prica sa tobom kao ozbiljnom osobom treba da prestane.A bas da vidim kako cete tu koaliciju da objasnite clanstvu.

xsenija

pre 12 godina

a koja je vaša politika Kosova to ni sami vi neznate a tek kamoli građani šta čekate da se izjasnite,da prođu izbori pa da nas prevarite kao i na prošlim izborima

nezadovoljni srbin iz nemacke

pre 12 godina

Molim vas ruzicu nemojte da pricate takve gluposti jer da je vasa stranka za vreme milosevica vodila ispravnu politiku ja se nikada iz srbije nebi odselio za nemacku.Vi jedino styo sad mozete da radite to je da pljujete po drugima i da idete u koaliciju sa strankama koje inistavaju nasu zemlju.

Rema

pre 12 godina

Evo me i mene bas zanima sta nudi SNS? Stiropor, strajk gladju? U stvarno moram da se zapitam koje je to dve decenije SPS vladao? Jel to ona radikalska skola gde se laz ponavlja dok ne postane istina?

DonCaffet

pre 12 godina

Sta nude? Paaa...Ulazak u EU do 2003., a mozda i 2008., najkasnije 2010.godine. Potom, akcija od 1000 evrica, mir, stabilnost, KiM, ulazak mocnih industrijalaca u Srbiju, paaa...Ups! Izvinjavam se, ovo bese predizborni tekst koalicije u kojoj je i SPS.

Pitalica Mica

pre 12 godina

Pitam se pitam... SNS za 3 godine postojanja nudi više nego SPS za 2 decenije! To je činjenično stanje! Zato bi Ružić trebao da bolje promisli pre nego što postavi neko takvo pitanje, jer na to isto pitanje upućeno njemu i njegovo stranci, on prvi nema odgovor!

Pucanj praznom puškom

pre 12 godina

Ne treba biti puno pametan, Dinkić će biti premijer, to svi vi znate ali ne smete da kažete.. jer vam ne odgovara trenutno. Povukao se na vreme, a sada u ofanzivu na krilima decentralizacije, Fiata, Grundfosa... itd.. A SNS pa Ružiću, moram priznati da si u pravu, samo jedan eksperiment sa burnom reakcijom koji ispari neverovatnom brzinom.

nikigi

pre 12 godina

Samo ću pozdraviti zadnju rečenicu da moramo pamtiti.Upamtio sam devedesete,redove, nestašicu, bombardovanje,hiperinflaciju, otkaz sa posla i sve ono loše dok ste Vi bili na vlasti.Moj glas i poverenje nikad nećete dobiti.

markobb

pre 12 godina

Gospodine Ruzicu samo nemojte vi nekome da govorite da je politicki eksperiment! Svi mi znamo kakvi su rezultati vaseg rada tokom 90-ih godina...

Prometej

pre 12 godina

Lako je tebi da pricas tako i da se boris za ocuvanje svoje pozicije! Ne znam samo u sta spada ova sintagma "politicki eksperiment", zar i takav vokabular ne predstavlja rezultat predizborne borbe!

Proka

pre 12 godina

Sine,ovo sve kalibar do 7 %.
Ruzicu,kad pricas nesto,daj da vidimo sta ste vi uradili?
Policija nesposobna,prosveta u haosu,studenti ostali bez beneficija.
Sta ste vi to uradili,postigli?
Kad kazes,ovo su moji rezultati,ja cu preci cenzus i prestici ostale kandidate?

bata

pre 12 godina

hajde neko da mi objasni sta je to civilizacijski iskorak? ja mislim i kad bi sad pitali ove iz DS-a i SPS-a (ove funkcionere) ne bi imali pojma da objasne. a i kako da ne predju cenzus, kad je 600000 clanova DS-a i SPS-a + njihove porodica na drzavnim jaslama, pa samo oni kad glasaju i eto nove vlade... e Srbijo

Milisav

pre 12 godina

SPS ide uzlasnim putem i okuplja i mlade ljude, ali mora da se oslobodi balasta večitih kadrova koji privatizuju partiju i zloupotrebljavaju partiju radi ličnih interesa !!!

Seele

pre 12 godina

Ništa me više ne čudi od stranaka u vlasti, a pogotovu od socijalista. Služe se svim mogućim sredstvima samo da bi ostali u foteljama. Pošto nemaju šta da ponude kao svoj argument, onda u očaju pokušavaju da umanje ugled svojih rivala. To dovoljno govori o njima.

Tarapana

pre 12 godina

Dobro je kada SPS nudi alternativu - ili skok kroz prozor ili pucanj u srce. Citamo vesti, gledamo svet oko sebe. Hvala, ne morate vise.

KALININ TATA

pre 12 godina

Ako je za SPS prihvatljiv partner LDP (stranka koja sa najvećim gađenjem govori o SPS-u) onda to najbolje govori kakvi ste vi u suštini.

Branko Vlaisavljević

pre 12 godina

Tačno je da sns ništa ne nudi, ali kritika dolazi iz partije koja je u crno zavila Srbiju!?
SPS treba lustrirati!

Spasko

pre 12 godina

SPS je opcija koja zahvaljujuci svom predsedniku vlada u Srbiji vec godina. Nakon smene Milosevica,Dacic je preuzeo i nastavio da vodi politiku koja se slabo razlikuje od ostalih. Mene zanima kako je moguce da i posle toliko godina narod veruje tom "preletacu".

Mladena

pre 12 godina

Svaki politicar treba da ima tri stvari:debelu kozu,dobar zeludac i cistu savest.Davno su svi iz vlasti izasli iz ovih okvira...

Dete Grujica

pre 12 godina

A da li bih trebao da se zadovoljim onime sto ste nam vi ponudili? Da li treba da podvucemo crtu po dvestoti put nakon vase cetiri godine i jos jednom utvrdimo pozaravajuci bilans vase politike?! Po izvestaju komisije EU,Srbija je na prvom mestu u Evropi po nezaposlenosti,korupciji i padu standarda gradjana!A vi dajete sebi za pravo da pricate nesto! Ne kazem da je Nikolic mesija,i prvi cu glasati protiv ako ne ispuni obecanja,ali za dobrobit Srbije,vi morate da idete!!!

Snezna kraljica

pre 12 godina

Jedrenjak kojim plovi Srbija ima nade da bude spasen ali i potopljen ukoliko izabere pogresnu opciju za premijera. Moje pitanje glasi ko ce nadoknaditi onaj gubitak ukoliko jedrenjak bude potopljen? Kad procitate naslov "SNS sam kritikuje,a sta nudi?" procitajte i program SNS u "Beloj knjizi" i videce se sta ona zaista nudi za oporavak jedrenjaka.

JUGOSLAV 82

pre 12 godina

Pa ni SPS u predizbornoj kampanji 2008-me nije nudio rešenja samo prazne priče i pusta obećanja. Što bi danas neka opoziciona stranka radila drugačije. Opozicija izlazi sa planom a vlast sa onime što je za vreme mandata uradila.

Ranko

pre 12 godina

Ako ima u ovoj državi pameti, biće i lustracije, a to znači većina Miloševićevih pomagača u Zabeli! To važi i za Dačića!

Rade

pre 12 godina

O Ružiću, o kojim kvalitetnim kandidatima govoriš, je'l: Mrkonjić, Bajatović, Dačić...Šta vi kao SPS uopšte nudite isim povratak devedesetim godinama. Šta vi uopšte radite za dobro Srbije osim što Bjatović poskupljuje gas svakih dva-tri meseca

Srecica radujko

pre 12 godina

SPS se trudi da zbog svog polozaja u predizbornoj trci,ucini sve da se dodvori koalicionima partnerima,pa je logicno da predstavnik SPS.a Ruzic izlazi sa ovakvim izjavama. SNS ima program i ne kritikuje nego savetuje i ukazuje na probleme,ali istovremeno nudi i resenja.

Ceca65

pre 12 godina

Oni koji odvojeno tretiraju politiku od morala,nikada nece razumeti ni jedno ni drugo!Mi imamo veoma proslavljene politicare,koji su umeli otvoriti perspektivu sopstvenim dzepovima!

SLOBODAN

pre 12 godina

odgovornost LDP je potpuno isti kao i vaš,ldp izjavama javno krši ustav Srbije i niko ama baš niko još nije tužio tu istu pro srpsku stranku

xsenija

pre 12 godina

a koja je vaša politika Kosova to ni sami vi neznate a tek kamoli građani šta čekate da se izjasnite,da prođu izbori pa da nas prevarite kao i na prošlim izborima

ZAMANJA

pre 12 godina

Svako ko je pratio skupstinu,mogao je da cuje razne predloge i resenja koje je SNS nudio za resavanje nagomilanih problema.Vi ste sve predlozene zakone kao i amandmane na vase zakone glatko odbijali jer ste politicki i vise nego ostrasceni,a gde nas je to dovelo vidimo i sami.

fikus

pre 12 godina

Posle onolikog vredjanja od pre neki dan izmedju vas i ldpa,ti mirno izjavis da je koalicija sa Cedom moguca,tu svaka prica sa tobom kao ozbiljnom osobom treba da prestane.A bas da vidim kako cete tu koaliciju da objasnite clanstvu.

mali22

pre 12 godina

nemoj ruzicu ti da nam pricas o politickim eksperimentima,kad vidim gde smo dosli zbog politickih eksperimenata sps-a nije mi dobro!

Roki 2

pre 12 godina

SPS se 2008. godine srozao skroz, ovo sadasnje bauljanje po politickoj sceni je takva grozota, da to ljudi koji nemaju trunke karaktera sebi ne bi dozvolili, a ovi jesu, Ivica zivi u iluziji da je najpopularniji ministar, strasno.

SPAVAC

pre 12 godina

Svakim danom Dacic sve vise dokazuje svoju pogubnu ambiciju da jednog danas bude novi Milosevic ili Djindjic. A stranka mu je komedija prava, da nema PUPS-a i Palme, ne bi ni bili u parlamentu.Ruzic to samo potvrdjuje ovom izjavom.

Dragana10

pre 12 godina

.. pa osnovni zadatak opozicije je da pronalazi greske u radu vlade tj rukovodecih stranaka, a vi koji ste na vlasti trebade da nudite i borite se za bolje uslove zivota u ovoj zemlji...

Caja

pre 12 godina

Gospodo iz SPS-a, toliko ste izgubili svaki smisao za dobar ukus, da ste vec poprilicno - "teski za stomak", da se ovako slikovito izrazim.

ARON

pre 12 godina

Na izborima 2008-me ste dobili određen broj glasova, dovoljno da prekršite volju onih koji su glasali za vas i formirali ste vladu sa DS. Tog trenutka ste preuzeli obavezu da rešavate probleme građana. Zato svako optuživanje opozicije da ne nudi rešenje za krizu je krajnje neozbiljno od vas. Razmislite malo koja je uloga vlasti a koja je uloga opozicije. Ako ne znate ja vam mogu reći: Vlast je dužna da rešava probleme u zemlji a opozicija je tu da kritikuje vlast ukoliko vlast ne radi u interesu građana.

nezadovoljni srbin iz nemacke

pre 12 godina

Molim vas ruzicu nemojte da pricate takve gluposti jer da je vasa stranka za vreme milosevica vodila ispravnu politiku ja se nikada iz srbije nebi odselio za nemacku.Vi jedino styo sad mozete da radite to je da pljujete po drugima i da idete u koaliciju sa strankama koje inistavaju nasu zemlju.

OptimistaObjektivista

pre 12 godina

Od samog početka priče, nešto se ne poklapa. No, na stranu sve u odnosu na činjenicu da će g. Dačić "možda" biti premijer. OK, ali postavimo stvari ovako: poznate su strahote iz '90-ih, deci su naprečac davane puške u ruke; danas, u opštinama po unutrašnjosti upolovačene Srbijice, Socijalisti grade dečija igrališta, postavljaju klackalice i ljuljaške isključivo u crvenoj boji... Bojim se načina na koji je "potencijalni" premijer počeo da se dodvorava deci...

Maya-Mi

pre 12 godina

Sve one koje smo trebali da ostavimo u proslosti oziveli su nam pred ocima,jer su nam svi oni kojima smo kao narod pomogli 2000-te da dodju na vlast ,amnestirali sve nedace 90-tih!Danas smo opet na istom mestu,sa istim problemima,ovoga puta spremniji da promene budu konacne,da se istorija ne bi ponavljala.

Zabarka

pre 12 godina

Trebalo bi da politika bude briga za narodno dobro.Prema ovome sto posmatramo svakoga dana,politika sluzi za dobro narodnih parazita!To se mora promeniti!

miodrag57

pre 12 godina

i sta mi sad imamo od dacicevog izvini....upravo je sps krenuo sa unistavanjem zemlje,sto je naravno nastavila sadasnja vlast . svi se sad nesto izvinjavaju,a vreme ne moze da se vrati!!

ARHIMED

pre 12 godina

Ako je gospoda iz SPS-a mislila da će neko drugi raditi njihov posao kad dođu na vlast onda su se grdno prevarili. Trebali su ostati u opoziciji.

Milisav

pre 12 godina

SPS ide uzlasnim putem i okuplja i mlade ljude, ali mora da se oslobodi balasta večitih kadrova koji privatizuju partiju i zloupotrebljavaju partiju radi ličnih interesa !!!

ZAMANJA

pre 12 godina

Svako ko je pratio skupstinu,mogao je da cuje razne predloge i resenja koje je SNS nudio za resavanje nagomilanih problema.Vi ste sve predlozene zakone kao i amandmane na vase zakone glatko odbijali jer ste politicki i vise nego ostrasceni,a gde nas je to dovelo vidimo i sami.

DonCaffet

pre 12 godina

Sta nude? Paaa...Ulazak u EU do 2003., a mozda i 2008., najkasnije 2010.godine. Potom, akcija od 1000 evrica, mir, stabilnost, KiM, ulazak mocnih industrijalaca u Srbiju, paaa...Ups! Izvinjavam se, ovo bese predizborni tekst koalicije u kojoj je i SPS.

Spasko

pre 12 godina

SPS je opcija koja zahvaljujuci svom predsedniku vlada u Srbiji vec godina. Nakon smene Milosevica,Dacic je preuzeo i nastavio da vodi politiku koja se slabo razlikuje od ostalih. Mene zanima kako je moguce da i posle toliko godina narod veruje tom "preletacu".

Srecica radujko

pre 12 godina

SPS se trudi da zbog svog polozaja u predizbornoj trci,ucini sve da se dodvori koalicionima partnerima,pa je logicno da predstavnik SPS.a Ruzic izlazi sa ovakvim izjavama. SNS ima program i ne kritikuje nego savetuje i ukazuje na probleme,ali istovremeno nudi i resenja.

SLOBODAN

pre 12 godina

odgovornost LDP je potpuno isti kao i vaš,ldp izjavama javno krši ustav Srbije i niko ama baš niko još nije tužio tu istu pro srpsku stranku

Dete Grujica

pre 12 godina

A da li bih trebao da se zadovoljim onime sto ste nam vi ponudili? Da li treba da podvucemo crtu po dvestoti put nakon vase cetiri godine i jos jednom utvrdimo pozaravajuci bilans vase politike?! Po izvestaju komisije EU,Srbija je na prvom mestu u Evropi po nezaposlenosti,korupciji i padu standarda gradjana!A vi dajete sebi za pravo da pricate nesto! Ne kazem da je Nikolic mesija,i prvi cu glasati protiv ako ne ispuni obecanja,ali za dobrobit Srbije,vi morate da idete!!!

xsenija

pre 12 godina

a koja je vaša politika Kosova to ni sami vi neznate a tek kamoli građani šta čekate da se izjasnite,da prođu izbori pa da nas prevarite kao i na prošlim izborima

Roki 2

pre 12 godina

SPS se 2008. godine srozao skroz, ovo sadasnje bauljanje po politickoj sceni je takva grozota, da to ljudi koji nemaju trunke karaktera sebi ne bi dozvolili, a ovi jesu, Ivica zivi u iluziji da je najpopularniji ministar, strasno.

SPAVAC

pre 12 godina

Svakim danom Dacic sve vise dokazuje svoju pogubnu ambiciju da jednog danas bude novi Milosevic ili Djindjic. A stranka mu je komedija prava, da nema PUPS-a i Palme, ne bi ni bili u parlamentu.Ruzic to samo potvrdjuje ovom izjavom.

Caja

pre 12 godina

Gospodo iz SPS-a, toliko ste izgubili svaki smisao za dobar ukus, da ste vec poprilicno - "teski za stomak", da se ovako slikovito izrazim.

Rade

pre 12 godina

O Ružiću, o kojim kvalitetnim kandidatima govoriš, je'l: Mrkonjić, Bajatović, Dačić...Šta vi kao SPS uopšte nudite isim povratak devedesetim godinama. Šta vi uopšte radite za dobro Srbije osim što Bjatović poskupljuje gas svakih dva-tri meseca

ARHIMED

pre 12 godina

Ako je gospoda iz SPS-a mislila da će neko drugi raditi njihov posao kad dođu na vlast onda su se grdno prevarili. Trebali su ostati u opoziciji.

KALININ TATA

pre 12 godina

Ako je za SPS prihvatljiv partner LDP (stranka koja sa najvećim gađenjem govori o SPS-u) onda to najbolje govori kakvi ste vi u suštini.

Pucanj praznom puškom

pre 12 godina

Ne treba biti puno pametan, Dinkić će biti premijer, to svi vi znate ali ne smete da kažete.. jer vam ne odgovara trenutno. Povukao se na vreme, a sada u ofanzivu na krilima decentralizacije, Fiata, Grundfosa... itd.. A SNS pa Ružiću, moram priznati da si u pravu, samo jedan eksperiment sa burnom reakcijom koji ispari neverovatnom brzinom.

Snezna kraljica

pre 12 godina

Jedrenjak kojim plovi Srbija ima nade da bude spasen ali i potopljen ukoliko izabere pogresnu opciju za premijera. Moje pitanje glasi ko ce nadoknaditi onaj gubitak ukoliko jedrenjak bude potopljen? Kad procitate naslov "SNS sam kritikuje,a sta nudi?" procitajte i program SNS u "Beloj knjizi" i videce se sta ona zaista nudi za oporavak jedrenjaka.

Mladena

pre 12 godina

Svaki politicar treba da ima tri stvari:debelu kozu,dobar zeludac i cistu savest.Davno su svi iz vlasti izasli iz ovih okvira...

fikus

pre 12 godina

Posle onolikog vredjanja od pre neki dan izmedju vas i ldpa,ti mirno izjavis da je koalicija sa Cedom moguca,tu svaka prica sa tobom kao ozbiljnom osobom treba da prestane.A bas da vidim kako cete tu koaliciju da objasnite clanstvu.

mali22

pre 12 godina

nemoj ruzicu ti da nam pricas o politickim eksperimentima,kad vidim gde smo dosli zbog politickih eksperimenata sps-a nije mi dobro!

Tarapana

pre 12 godina

Dobro je kada SPS nudi alternativu - ili skok kroz prozor ili pucanj u srce. Citamo vesti, gledamo svet oko sebe. Hvala, ne morate vise.

Prometej

pre 12 godina

Lako je tebi da pricas tako i da se boris za ocuvanje svoje pozicije! Ne znam samo u sta spada ova sintagma "politicki eksperiment", zar i takav vokabular ne predstavlja rezultat predizborne borbe!

Dragana10

pre 12 godina

.. pa osnovni zadatak opozicije je da pronalazi greske u radu vlade tj rukovodecih stranaka, a vi koji ste na vlasti trebade da nudite i borite se za bolje uslove zivota u ovoj zemlji...

ARON

pre 12 godina

Na izborima 2008-me ste dobili određen broj glasova, dovoljno da prekršite volju onih koji su glasali za vas i formirali ste vladu sa DS. Tog trenutka ste preuzeli obavezu da rešavate probleme građana. Zato svako optuživanje opozicije da ne nudi rešenje za krizu je krajnje neozbiljno od vas. Razmislite malo koja je uloga vlasti a koja je uloga opozicije. Ako ne znate ja vam mogu reći: Vlast je dužna da rešava probleme u zemlji a opozicija je tu da kritikuje vlast ukoliko vlast ne radi u interesu građana.

miodrag57

pre 12 godina

i sta mi sad imamo od dacicevog izvini....upravo je sps krenuo sa unistavanjem zemlje,sto je naravno nastavila sadasnja vlast . svi se sad nesto izvinjavaju,a vreme ne moze da se vrati!!

nezadovoljni srbin iz nemacke

pre 12 godina

Molim vas ruzicu nemojte da pricate takve gluposti jer da je vasa stranka za vreme milosevica vodila ispravnu politiku ja se nikada iz srbije nebi odselio za nemacku.Vi jedino styo sad mozete da radite to je da pljujete po drugima i da idete u koaliciju sa strankama koje inistavaju nasu zemlju.

JUGOSLAV 82

pre 12 godina

Pa ni SPS u predizbornoj kampanji 2008-me nije nudio rešenja samo prazne priče i pusta obećanja. Što bi danas neka opoziciona stranka radila drugačije. Opozicija izlazi sa planom a vlast sa onime što je za vreme mandata uradila.

Rema

pre 12 godina

Evo me i mene bas zanima sta nudi SNS? Stiropor, strajk gladju? U stvarno moram da se zapitam koje je to dve decenije SPS vladao? Jel to ona radikalska skola gde se laz ponavlja dok ne postane istina?

Proka

pre 12 godina

Sine,ovo sve kalibar do 7 %.
Ruzicu,kad pricas nesto,daj da vidimo sta ste vi uradili?
Policija nesposobna,prosveta u haosu,studenti ostali bez beneficija.
Sta ste vi to uradili,postigli?
Kad kazes,ovo su moji rezultati,ja cu preci cenzus i prestici ostale kandidate?

bata

pre 12 godina

hajde neko da mi objasni sta je to civilizacijski iskorak? ja mislim i kad bi sad pitali ove iz DS-a i SPS-a (ove funkcionere) ne bi imali pojma da objasne. a i kako da ne predju cenzus, kad je 600000 clanova DS-a i SPS-a + njihove porodica na drzavnim jaslama, pa samo oni kad glasaju i eto nove vlade... e Srbijo

Ranko

pre 12 godina

Ako ima u ovoj državi pameti, biće i lustracije, a to znači većina Miloševićevih pomagača u Zabeli! To važi i za Dačića!

OptimistaObjektivista

pre 12 godina

Od samog početka priče, nešto se ne poklapa. No, na stranu sve u odnosu na činjenicu da će g. Dačić "možda" biti premijer. OK, ali postavimo stvari ovako: poznate su strahote iz '90-ih, deci su naprečac davane puške u ruke; danas, u opštinama po unutrašnjosti upolovačene Srbijice, Socijalisti grade dečija igrališta, postavljaju klackalice i ljuljaške isključivo u crvenoj boji... Bojim se načina na koji je "potencijalni" premijer počeo da se dodvorava deci...

Ceca65

pre 12 godina

Oni koji odvojeno tretiraju politiku od morala,nikada nece razumeti ni jedno ni drugo!Mi imamo veoma proslavljene politicare,koji su umeli otvoriti perspektivu sopstvenim dzepovima!

Seele

pre 12 godina

Ništa me više ne čudi od stranaka u vlasti, a pogotovu od socijalista. Služe se svim mogućim sredstvima samo da bi ostali u foteljama. Pošto nemaju šta da ponude kao svoj argument, onda u očaju pokušavaju da umanje ugled svojih rivala. To dovoljno govori o njima.

Pitalica Mica

pre 12 godina

Pitam se pitam... SNS za 3 godine postojanja nudi više nego SPS za 2 decenije! To je činjenično stanje! Zato bi Ružić trebao da bolje promisli pre nego što postavi neko takvo pitanje, jer na to isto pitanje upućeno njemu i njegovo stranci, on prvi nema odgovor!

Branko Vlaisavljević

pre 12 godina

Tačno je da sns ništa ne nudi, ali kritika dolazi iz partije koja je u crno zavila Srbiju!?
SPS treba lustrirati!

Maya-Mi

pre 12 godina

Sve one koje smo trebali da ostavimo u proslosti oziveli su nam pred ocima,jer su nam svi oni kojima smo kao narod pomogli 2000-te da dodju na vlast ,amnestirali sve nedace 90-tih!Danas smo opet na istom mestu,sa istim problemima,ovoga puta spremniji da promene budu konacne,da se istorija ne bi ponavljala.

Zabarka

pre 12 godina

Trebalo bi da politika bude briga za narodno dobro.Prema ovome sto posmatramo svakoga dana,politika sluzi za dobro narodnih parazita!To se mora promeniti!

markobb

pre 12 godina

Gospodine Ruzicu samo nemojte vi nekome da govorite da je politicki eksperiment! Svi mi znamo kakvi su rezultati vaseg rada tokom 90-ih godina...

nikigi

pre 12 godina

Samo ću pozdraviti zadnju rečenicu da moramo pamtiti.Upamtio sam devedesete,redove, nestašicu, bombardovanje,hiperinflaciju, otkaz sa posla i sve ono loše dok ste Vi bili na vlasti.Moj glas i poverenje nikad nećete dobiti.