Subota, 28.01.2012.

03:19

HR: "Poraz koji nas najviše boli"

Hrvatski mediji i portali posle poraza rukometne repezentacije Hrvatske od Srbije (26:22) u polufinalu Evropskog prvenstva analizirali su razloge neuspeha

Izvor:

HR: "Poraz koji nas najviše boli" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

zagreb2110hr

pre 12 godina

nadam se da ćemo izgubiti sutra za 3. mjesto jer oni naši rukometaši su osramotili cijelu državu. nikad veća sramota. zaslužili su vratiti se doma bez medalje.

Marko

pre 12 godina

Cestitam Srbima na zasluzenoj pobjedi, bolji su bili od nas i zasluzeno idu u finale. S obje strane su navijaci seljacine, ne zelim da ispadne da vrijedam srpske navijace kad nasi isto rade sranja samo sto kad navijaci naprave sranje u Hrvatskoj dignu se sve moguce institucije. Zakljucak je da bi tekma bila bolja sa boljim navijacima; pod boljim navijacima mislim oni koji istinski vole Srbiju i koji istinski vole Hrvatsku, a ne pale tudje zastave, nego uzdizu svoju u visinu. Pozdrav

suze i smeh

pre 12 godina

BILANS SRBA:

TENIS-FINALE
VATERPOLO-FINALE
RUKOMET-FINALE

BILANS HRVATA:

TENIS-paucina na reketu
VATERPOLO-potop
RUKOMET-petuzastopnih golova kroz noge i nema ih vise

nope

pre 12 godina

iskrene čestitke susjedi, bili ste bolja momčad, utakmica je bila poštena i korektna i pobijedila je bolja momčad! onog idiota što je gađao golužu i pogodio šešuma poslat u sibir na robiju! puno sreće u finalu s dancima!

Георгиј

pre 12 godina

Варнице на теренима могу бити и позитивне. Многи у Македонији су задовољни како су се македонски играчи и навијачи претставили `у Ниш` и у Београду и како су домаќини показали да можемо храбрити једни друге!

Marko

pre 12 godina

Prežaliće Hrvati taj poraz,kao sve poraze do sada što su prežalili,bila je dobra utakmica,Hrvati imaju dobar tim,ali 14000 ljudi je dalo krila našim momcima,sve čestitke našim momcima,idemo na zlato,juče je dan bio fenomenalan, mada kada se pogledaju utakmice,u vaterpolu smo od Italijana gubili sa dva razlike,pa smo uspeli da se vratimo,rukomet isto,Đoković je peti set dobio ,oteo je bukvalo pobedu,misliim da ima i toga,što su se sva polufinala igrala na Svetog Savu.

mario

pre 12 godina

Hoče li rukometni savet Srbije biti kažnjen zbog svakodnevnih napada na hrvatske navijače i zbog onog skandiranja cijele dvorane (nisu pojedinci več cijela dvorana naravno osim hrvatskih navijača)"ubij hrvata da šiptar nema brata".Naravno oni napadi su bili isplanirani samo da se zaplaše hrvatski navijači i da nebi dolazili u večem broju,a rezultiralo je time da je i zabranjen ulazak navijačima u Srbiju.
A Margetić je napisao ono što je istina sviđalo se to nekom ili ne.

butros_butros_gali

pre 12 godina

Boli, dashta. Evo sve mi suze cure niz ledja.
Srica da nisam moga gledat utakmicu uzivo
(jerbo zivin u zemlji di rukomet ni ne postoji kao sport).
Ipak, cestitke srpskoj reprezentaciji, a mojima - (ma to se oni cuvaju za Olimpijadu kad svak na svitu gleda).

Gile

pre 12 godina

Niko da primeti da je na prvenstvu bilo cetiri drzave bivse nam Yug. i tako je u svim sportovima,zar to nije fenomenalno i koliko je bila mocna stara drzava u svakom smislu.Jos malo pa ce sva finala biti izmedju nas samih kao u vaterpolu.Mislite o tome.

Kuberten

pre 12 godina

Sport ide zajedno sa publikom, politikom i jos ponecim. Neke stvari nemaju veze sa sportom, ali se dese... Sama utakmica dobra, i prelepo se zavrsola po nas!!! U finalu smo! To je zaista vazno, ali takodje mnogo je vazno da se i publika bori sportski, a toga u potpunosti nije bilo! Igraci su ovoga puta bili bolji i pobedili publiku!!!

dovla

pre 12 godina

BEOGRAD, 27. januar 2012, (Njuz.net) – Srpski huligani sa nevericom su danas primili vest o tuči dve najpoznatije hrvatske navijačke grupe Bad Blue Boys i Torcide, koja se desila u blizini Slavonskog broda, na putu ka Srbiji. Najveća strahovanja domaćih huligana je da će se hrvatske kolege istrošiti u ovom incidentu i da neće imati dovoljno snage da se biju i u Beogradu.

Jedan od navijača koji već danima iščekuje dolazak Hrvata u Beograd, Crni iz Blokova, zgrožen je incidentom blizu granice sa Srbijom koji bi, po njegovom mišljenju, mogao bitno da se odrazi na kvalitet tuče u Beogradu.

– Naježio sam se kad sam shvatio da sa Hrvatima igramo u Beogradu i da im dolaze i navijači. Godinama sam slušao starije drugare iz kraja koji su mi pričali o tučama sa hrvatksim navijačima krajem osamdesetih i jedva čekao da se tako nešto ponovi – priča Crni – I šta se onda desilo? Čujem da su se međusobno potukli u Hrvatskoj. Pa, da li su oni normalni, u kakvoj će formi biti dok dođu do Beograda?

Crni se slaže da će ovo delimično olakšati posao ljubiteljima dobre tuče u Srbiji, ali da će u mnogome umanjiti uživanje.

- Prebiti iscrpljenog protivnika je kao smuvati jako pijanu devojku. Dobro je, ali nije to to – smatra Crni.

Sličnog je mišljenja i Kiza sa Voždovca koji je došao na ideju kako da večerašnju tuču načine ravnopravnom.

- Iz solidarnosti prema Hrvatima, mogli bismo da i mi organizujemo neku međusobnu tuču. Tako bismo u istoj formi ušli u večerašnji duel, pa ne bi mogli da se posle vade kako nisu bili u punoj formi kad su stigli u Beograd – smatra Kiza, koji je predložio da se huligani okupe popodne na nekoj lokaciji daleko od Arene, podele na Delije i Grobare, i da se onda tuku desetak minuta, a zatim se složno upute ka Areni.

Neko spolja

pre 12 godina

Pobedili smo na terenu, van njega smo tu negde, u egalu. Nije nam trebalo ono skandiranje, ali očigledno bez toga ne može ni vamo ni tamo. I stvarno im je teško pao ovaj poraz. Lica, izjave, plač igrača, rukovodstva, novinara, HRT komentatora, kao da su izgubili zlato na svetskom i olimpijadi odjednom. A mi, kao da smo pobedili i Dance i Špance i dobili sva moguća zlata ovog sveta. Kada bi samo tu energiju i jedni i drugi umeli da pretočimo u svakodnevnicu, pa da se trkamo, koja zemlja će biti lepša i bolja za život. Posle neprospavane noći još jednom čestitke, a Darku odmah podići spomenik.

Petar A

pre 12 godina

Zamislite da smo i dalje ista zemlja? Rukometna reprezentacija snova, definitivno najbolja na svijetu. Vaterpolo reprezentacija? Isto tako. Dejvis kup u tenisu? Isto tako. Fudbal? Mnogo bi bili bolji nego ovako pojedinacno. Moglo bi se nabrajati u nedogled. A zasto nismo zajedno? Cak i tada bi Kostic mogao da kupi sve secerane u regiji, a i Horvatinica bi ostalo dosta da moze da (si) kupi novi gliser.

goran

pre 12 godina

Srbiji svaka cast na pobedi. ne obracajmo paznju na budale iz Srbije i Hrvatske. Izvinjam se hrvatima koji su stradali u N.Sadu. Hrvatima od srca zelim bronzu.

Bogdan Miljevic

pre 12 godina

Nole,Nole!Od čega li si sazdan?
Delfini:Čuvajte se Crnogoraca!
Rukometaši:Nisu danci vanzemaljci.Pobedićete ih na pamet.Važno je da vas publika ne odnese u nerealnost!

Ko gubi ima pravo da se ljuti

pre 12 godina

Kaada izgubis glatna sportskom polju onda mediji porazenog krecu sa nipodastavanjem pobede.Njima nije vazan sportski aspekt vec senzacionalizam.Koliko se secam a secam se dobro jer sam tada bio sluzbeno u Hrvatskoj na SP u rukometu u Zadru gde se nisu sastajali Stbija i Hrvatska svaki put se zvizdalo srpskoj himni, nisi mogao i smeo da bilokakvo srpsko obelezje nosis. Sedis i navijas u sebi. Isti slucaj i na Davis cupu gde bi publika trebalo da bude civilizovanija.Ovo ce trajati i narednih sto godina jer mrznja izmedju srba i hrvata je velika.Treba samoposetiti hrvatski portal Index.hr da procitate kakvi frustrirajuci i izkompleksirani komentari hrvatskih posetioca sajta.A nasi ne ostaju duzni i normalno sledi samo za nase banovanje

vuchkomilli

pre 12 godina

1. Cestitke kaubojima na fer igri...stvarno su bili maksimalno korektni.Muski startovi, koji se zavrsavaju rukovanjem su odlika vrhunskog rukometa i dzentlmenstva.
2. Imao sam srecu da uhvatim emisiju pre utakmice na HRT2, gde su analizirali nase i zakljucili da nam treba dati prostor po krilima, jer Nikcevic i Prodanovic *nisu krila svetske klase*. A ko nas je drzao 1. poluvreme?
3. Cim nije islo kako treba, poceli Hrvati da se ujedaju, Balic na Goluzu, Aliliovic na Lackovica, ja mislim. Debelo je skripalo u njihovim glavama, nije im bilo sve jedno i to se videlo na kraju...
P.S. Kako se osecate kada slusate Boze Pravde a neko zvizdi? Sto ne zelis sebi, ne cini drugome... Ide finale, prilika da se bude 100% na nivou, za razliku od ovih 90.
P.P.S. Znam da zvuci odvratno, ali ko baci nesto u teren, dabogda mu ruka otpala...

DaCapo

pre 12 godina

Svaka cast igracima i jedne i druge momcadi na terenu... Vidjelo se na njima da nitko od njih ne zeli dizat tenzije... BRAVO za sportsko ponasanje!! Srbiji cestitke na zasluzenoj pobjedi!! Pozdrav iz Rijeke!!

George Carlin

pre 12 godina

Dobro je sve to, pobede reprezentacije, ali- tuga je što ne mogu da odem sa detetom na utakmicu. Ne zbog straha, nego ni ja sam ne mogu da slušam "ubij", "nož, žica", a kamoli da njega izlažem tom ludilu. Ovo nema veze sa sportom (navijanje), zbog toga ne mogu ni ja da se radujem kao nekad, o poistovećivanju nema ni govora. Strašno je u čemu živimo- ne samo Srbi, već svi na prostoru bivše Države.

Marko

pre 12 godina

Mislim da ovo treba gledati pozitivno, jer je ovo prvi susret na koji su masovno dolazili navijaci iz jedne zemlje u drugu. Incidenti su se desili, zbog toga sto policija u NS (svojom krivicom) nije ni pretpostavila da bi se neke budale dosetile i mogle da napadnu Hrvate. Ali i u tim slucaju vinovnici su uhapseni, pa cak i organizatori, a cela javnost osudila.
Nadam se da ce ovakve utakmice biti sve cesce i sa sve manje incidenata. Pocetkom 2000-ih, svaka utakmica je bila ogroman rizik, iako navijaci nisu ni putovali. A danas, utakmica Partizan - Cibona (dobro, kad nije frka za bodove) se ide kao na popodnevnu kafu.

malo je falilo da se uspeh postignut na parketu upropasti

pre 12 godina

za @dusana : da je kojim slucajem bio povredjen neko od hrvata POSLEDICE BI BILE ITEKAKO BOLNE ! ne gospodo , MEMOJTE DA ZATVARATE OCI PRED CINJENICAMA ! I ONE BAKLJE U GRUPI IZ PODGORICE SU USLE U HALU , I TO I PORED TAKO DOBRO ORGANIZOVANOG OBEZBEDJENJA , ili su mozda podeljene ?! ps // zadnja veca sportska priredba na kojoj sam bio je bio 100 godina "AUDIJA" u minhenu ! odigrane su nekoliko utakmice prijateljskih karaktera ali pregled na ulazima je bio kao da se radi o nekom nemackom derbiju , a mi nismo u stanju to isto da ucinimo iako se radi o takmicenju gde su oci evrope a i sire uprte u nas! dosta bre majmunisanja !

Snoopy Zagreb

pre 12 godina

Glavu gore, idemo dalje. ovim porazom mi nismo postali amateri, i naravno da smo još uvijek jedan od tri najuspješnije nacije u rukometu. Srbi neka odu na 7 polufinala od 11 takmičenja i onda ću im prvi reći da su bolji.

Sasa

pre 12 godina

Na sajtu SEEbiz.eu, koji važi za ugledan biznis portal, pročitaćete nešto što normalan čovek ne može da napiše...
http://www.seebiz.eu/nova-demonstracija-mrznje-mozemo-li-se-osloboditi-fasizma-na-sportskim-terenima/ar-24889/

BLITVAR

pre 12 godina

šta reči iskrene čestitke sve vam je išlo imam osječaj da bi i ja ovaki bangav zabio našim golmanima,nemogu vjerovat da se ništa nemože obranit. Atmosvera ma normalna , očekivana ali moram vam reči ovi vaši kako bi ja reko bosanski Srbi katastrofa pa ti kao da su juče sišli s planine ili bolje rečeno s drveta ovaku zaostalost još nevidjeh,nažalost i moji Hrvati iz tih krajeva nisu puno bolji mnogo če godina proči da bi shvatili kakvi su..i neču vaterpolistima čestitat ali đoki svaka čast sredi Nadala i vidimo se u Umagu-ljepi pozdrav

mate.primorac

pre 12 godina

hah šta reć... danas ste bili bolji i povodom toga čestitam reprezentaciji Srbije na zasluženom plasmanu u finale,,, zaslužili ste i nadam se da ćte uzet to prvenstvo, (bolje vi,pa da je trofej tu njegdje u blizini nego neki tamo skandinavci,nama jedino to fali od trofeja pa vi nadomjestite :-P) jedino šta me je zasmetalo su poruke sa tribina u nekim trenutcima ali jbg na balkanu smo nebi ni vama bilo bolje da ste igrali u zg... al šta je tu je nadam se da cmo vam vratit za ovo u nogometu za par mjeseci al čisto onak sportskiy :P BDW živio sport huligani nazad u pećinu odakle ste i došli!!!

gordijanus

pre 12 godina

e kamo srece da smo se i ranije samo na ovakav nacin takmicili/nadmetali - kroz pobede/poraze na sportskom terenu...danas bi svi bili mnogo sretniji/srecniji...

igor

pre 12 godina

Jutarnji.hr je konstatovao i da je teško bilo pronaći u "Beogradskoj areni" prostor u kome bi se smestilo još 6 hiljada ljudi, s obzirom na saopštenje Rukometnog saveza Srbije da je zbog bezbednosti kapacitet Arene smanjen na 14.500 mesta.

Bio sam na utakmici. Dodacu i to da je na gornjem nivou svako sedeo gde je stigao tako da nije bilo nista od tih 'strogo numerisanih mesta'. Uostalom nema veze, bitno je da idemo dalje. Jeste ruzna slika kad cela sala peva 'Ubij Hrvata da Siptar nema brata', ali to je psihologija mase. NIje opravdanje, samo objasnjenje. Sigurno bi slicni povici upuceni Srbima bili i u Zabrebu, Splitu, Zadru...

srki

pre 12 godina

nemojte plakati ostaje vam borba za trece mesto. Imali sta sladje ova pobeda je sladja nego da smo osvojili prvenstvo. Joj komsije deljemo vas u svim sportovima pa i u vasem rukometu!

Vladan

pre 12 godina

Neznam cemu vise obracanje paznje na izgrede navijaca Srbije i Hrvatske u bilo kom sportu,sledeci put kada se budu igrale utakmice u bilo kom sportu i nezavisno dali u Beogradu ili Zagrebu na tribine treba samo pustiti decu do 12 godina i to one iz najsiromasnijih porodica,decu iz domova i decu sa specijalnim potrebama iz obadve drzave pa da nam ti malisani pokazu kako se sportski navija

Ja te volim, ja te volim Srbijo

pre 12 godina

hahah koji je kompleksas ovaj Goluza. Pobeda bi mu vise vredela od zlata?? LOL
Kosarka, vaterpolo, tenis, rukomet. Ajmo dalje, sledece na redu je fudbal. :))

Dusan

pre 12 godina

S obzirom da su igrale Srbija - Hrvatska, sve je bilo kako treba. Ove manje incidente necemo da racunamo jer da nije bilo dobre organizacije bilo bi mnogo vise "situacija".

mate.primorac

pre 12 godina

hah šta reć... danas ste bili bolji i povodom toga čestitam reprezentaciji Srbije na zasluženom plasmanu u finale,,, zaslužili ste i nadam se da ćte uzet to prvenstvo, (bolje vi,pa da je trofej tu njegdje u blizini nego neki tamo skandinavci,nama jedino to fali od trofeja pa vi nadomjestite :-P) jedino šta me je zasmetalo su poruke sa tribina u nekim trenutcima ali jbg na balkanu smo nebi ni vama bilo bolje da ste igrali u zg... al šta je tu je nadam se da cmo vam vratit za ovo u nogometu za par mjeseci al čisto onak sportskiy :P BDW živio sport huligani nazad u pećinu odakle ste i došli!!!

BLITVAR

pre 12 godina

šta reči iskrene čestitke sve vam je išlo imam osječaj da bi i ja ovaki bangav zabio našim golmanima,nemogu vjerovat da se ništa nemože obranit. Atmosvera ma normalna , očekivana ali moram vam reči ovi vaši kako bi ja reko bosanski Srbi katastrofa pa ti kao da su juče sišli s planine ili bolje rečeno s drveta ovaku zaostalost još nevidjeh,nažalost i moji Hrvati iz tih krajeva nisu puno bolji mnogo če godina proči da bi shvatili kakvi su..i neču vaterpolistima čestitat ali đoki svaka čast sredi Nadala i vidimo se u Umagu-ljepi pozdrav

gordijanus

pre 12 godina

e kamo srece da smo se i ranije samo na ovakav nacin takmicili/nadmetali - kroz pobede/poraze na sportskom terenu...danas bi svi bili mnogo sretniji/srecniji...

Vladan

pre 12 godina

Neznam cemu vise obracanje paznje na izgrede navijaca Srbije i Hrvatske u bilo kom sportu,sledeci put kada se budu igrale utakmice u bilo kom sportu i nezavisno dali u Beogradu ili Zagrebu na tribine treba samo pustiti decu do 12 godina i to one iz najsiromasnijih porodica,decu iz domova i decu sa specijalnim potrebama iz obadve drzave pa da nam ti malisani pokazu kako se sportski navija

igor

pre 12 godina

Jutarnji.hr je konstatovao i da je teško bilo pronaći u "Beogradskoj areni" prostor u kome bi se smestilo još 6 hiljada ljudi, s obzirom na saopštenje Rukometnog saveza Srbije da je zbog bezbednosti kapacitet Arene smanjen na 14.500 mesta.

Bio sam na utakmici. Dodacu i to da je na gornjem nivou svako sedeo gde je stigao tako da nije bilo nista od tih 'strogo numerisanih mesta'. Uostalom nema veze, bitno je da idemo dalje. Jeste ruzna slika kad cela sala peva 'Ubij Hrvata da Siptar nema brata', ali to je psihologija mase. NIje opravdanje, samo objasnjenje. Sigurno bi slicni povici upuceni Srbima bili i u Zabrebu, Splitu, Zadru...

Dusan

pre 12 godina

S obzirom da su igrale Srbija - Hrvatska, sve je bilo kako treba. Ove manje incidente necemo da racunamo jer da nije bilo dobre organizacije bilo bi mnogo vise "situacija".

George Carlin

pre 12 godina

Dobro je sve to, pobede reprezentacije, ali- tuga je što ne mogu da odem sa detetom na utakmicu. Ne zbog straha, nego ni ja sam ne mogu da slušam "ubij", "nož, žica", a kamoli da njega izlažem tom ludilu. Ovo nema veze sa sportom (navijanje), zbog toga ne mogu ni ja da se radujem kao nekad, o poistovećivanju nema ni govora. Strašno je u čemu živimo- ne samo Srbi, već svi na prostoru bivše Države.

Ja te volim, ja te volim Srbijo

pre 12 godina

hahah koji je kompleksas ovaj Goluza. Pobeda bi mu vise vredela od zlata?? LOL
Kosarka, vaterpolo, tenis, rukomet. Ajmo dalje, sledece na redu je fudbal. :))

DaCapo

pre 12 godina

Svaka cast igracima i jedne i druge momcadi na terenu... Vidjelo se na njima da nitko od njih ne zeli dizat tenzije... BRAVO za sportsko ponasanje!! Srbiji cestitke na zasluzenoj pobjedi!! Pozdrav iz Rijeke!!

Marko

pre 12 godina

Mislim da ovo treba gledati pozitivno, jer je ovo prvi susret na koji su masovno dolazili navijaci iz jedne zemlje u drugu. Incidenti su se desili, zbog toga sto policija u NS (svojom krivicom) nije ni pretpostavila da bi se neke budale dosetile i mogle da napadnu Hrvate. Ali i u tim slucaju vinovnici su uhapseni, pa cak i organizatori, a cela javnost osudila.
Nadam se da ce ovakve utakmice biti sve cesce i sa sve manje incidenata. Pocetkom 2000-ih, svaka utakmica je bila ogroman rizik, iako navijaci nisu ni putovali. A danas, utakmica Partizan - Cibona (dobro, kad nije frka za bodove) se ide kao na popodnevnu kafu.

srki

pre 12 godina

nemojte plakati ostaje vam borba za trece mesto. Imali sta sladje ova pobeda je sladja nego da smo osvojili prvenstvo. Joj komsije deljemo vas u svim sportovima pa i u vasem rukometu!

Sasa

pre 12 godina

Na sajtu SEEbiz.eu, koji važi za ugledan biznis portal, pročitaćete nešto što normalan čovek ne može da napiše...
http://www.seebiz.eu/nova-demonstracija-mrznje-mozemo-li-se-osloboditi-fasizma-na-sportskim-terenima/ar-24889/

Neko spolja

pre 12 godina

Pobedili smo na terenu, van njega smo tu negde, u egalu. Nije nam trebalo ono skandiranje, ali očigledno bez toga ne može ni vamo ni tamo. I stvarno im je teško pao ovaj poraz. Lica, izjave, plač igrača, rukovodstva, novinara, HRT komentatora, kao da su izgubili zlato na svetskom i olimpijadi odjednom. A mi, kao da smo pobedili i Dance i Špance i dobili sva moguća zlata ovog sveta. Kada bi samo tu energiju i jedni i drugi umeli da pretočimo u svakodnevnicu, pa da se trkamo, koja zemlja će biti lepša i bolja za život. Posle neprospavane noći još jednom čestitke, a Darku odmah podići spomenik.

Ko gubi ima pravo da se ljuti

pre 12 godina

Kaada izgubis glatna sportskom polju onda mediji porazenog krecu sa nipodastavanjem pobede.Njima nije vazan sportski aspekt vec senzacionalizam.Koliko se secam a secam se dobro jer sam tada bio sluzbeno u Hrvatskoj na SP u rukometu u Zadru gde se nisu sastajali Stbija i Hrvatska svaki put se zvizdalo srpskoj himni, nisi mogao i smeo da bilokakvo srpsko obelezje nosis. Sedis i navijas u sebi. Isti slucaj i na Davis cupu gde bi publika trebalo da bude civilizovanija.Ovo ce trajati i narednih sto godina jer mrznja izmedju srba i hrvata je velika.Treba samoposetiti hrvatski portal Index.hr da procitate kakvi frustrirajuci i izkompleksirani komentari hrvatskih posetioca sajta.A nasi ne ostaju duzni i normalno sledi samo za nase banovanje

Snoopy Zagreb

pre 12 godina

Glavu gore, idemo dalje. ovim porazom mi nismo postali amateri, i naravno da smo još uvijek jedan od tri najuspješnije nacije u rukometu. Srbi neka odu na 7 polufinala od 11 takmičenja i onda ću im prvi reći da su bolji.

goran

pre 12 godina

Srbiji svaka cast na pobedi. ne obracajmo paznju na budale iz Srbije i Hrvatske. Izvinjam se hrvatima koji su stradali u N.Sadu. Hrvatima od srca zelim bronzu.

malo je falilo da se uspeh postignut na parketu upropasti

pre 12 godina

za @dusana : da je kojim slucajem bio povredjen neko od hrvata POSLEDICE BI BILE ITEKAKO BOLNE ! ne gospodo , MEMOJTE DA ZATVARATE OCI PRED CINJENICAMA ! I ONE BAKLJE U GRUPI IZ PODGORICE SU USLE U HALU , I TO I PORED TAKO DOBRO ORGANIZOVANOG OBEZBEDJENJA , ili su mozda podeljene ?! ps // zadnja veca sportska priredba na kojoj sam bio je bio 100 godina "AUDIJA" u minhenu ! odigrane su nekoliko utakmice prijateljskih karaktera ali pregled na ulazima je bio kao da se radi o nekom nemackom derbiju , a mi nismo u stanju to isto da ucinimo iako se radi o takmicenju gde su oci evrope a i sire uprte u nas! dosta bre majmunisanja !

Gile

pre 12 godina

Niko da primeti da je na prvenstvu bilo cetiri drzave bivse nam Yug. i tako je u svim sportovima,zar to nije fenomenalno i koliko je bila mocna stara drzava u svakom smislu.Jos malo pa ce sva finala biti izmedju nas samih kao u vaterpolu.Mislite o tome.

dovla

pre 12 godina

BEOGRAD, 27. januar 2012, (Njuz.net) – Srpski huligani sa nevericom su danas primili vest o tuči dve najpoznatije hrvatske navijačke grupe Bad Blue Boys i Torcide, koja se desila u blizini Slavonskog broda, na putu ka Srbiji. Najveća strahovanja domaćih huligana je da će se hrvatske kolege istrošiti u ovom incidentu i da neće imati dovoljno snage da se biju i u Beogradu.

Jedan od navijača koji već danima iščekuje dolazak Hrvata u Beograd, Crni iz Blokova, zgrožen je incidentom blizu granice sa Srbijom koji bi, po njegovom mišljenju, mogao bitno da se odrazi na kvalitet tuče u Beogradu.

– Naježio sam se kad sam shvatio da sa Hrvatima igramo u Beogradu i da im dolaze i navijači. Godinama sam slušao starije drugare iz kraja koji su mi pričali o tučama sa hrvatksim navijačima krajem osamdesetih i jedva čekao da se tako nešto ponovi – priča Crni – I šta se onda desilo? Čujem da su se međusobno potukli u Hrvatskoj. Pa, da li su oni normalni, u kakvoj će formi biti dok dođu do Beograda?

Crni se slaže da će ovo delimično olakšati posao ljubiteljima dobre tuče u Srbiji, ali da će u mnogome umanjiti uživanje.

- Prebiti iscrpljenog protivnika je kao smuvati jako pijanu devojku. Dobro je, ali nije to to – smatra Crni.

Sličnog je mišljenja i Kiza sa Voždovca koji je došao na ideju kako da večerašnju tuču načine ravnopravnom.

- Iz solidarnosti prema Hrvatima, mogli bismo da i mi organizujemo neku međusobnu tuču. Tako bismo u istoj formi ušli u večerašnji duel, pa ne bi mogli da se posle vade kako nisu bili u punoj formi kad su stigli u Beograd – smatra Kiza, koji je predložio da se huligani okupe popodne na nekoj lokaciji daleko od Arene, podele na Delije i Grobare, i da se onda tuku desetak minuta, a zatim se složno upute ka Areni.

nope

pre 12 godina

iskrene čestitke susjedi, bili ste bolja momčad, utakmica je bila poštena i korektna i pobijedila je bolja momčad! onog idiota što je gađao golužu i pogodio šešuma poslat u sibir na robiju! puno sreće u finalu s dancima!

vuchkomilli

pre 12 godina

1. Cestitke kaubojima na fer igri...stvarno su bili maksimalno korektni.Muski startovi, koji se zavrsavaju rukovanjem su odlika vrhunskog rukometa i dzentlmenstva.
2. Imao sam srecu da uhvatim emisiju pre utakmice na HRT2, gde su analizirali nase i zakljucili da nam treba dati prostor po krilima, jer Nikcevic i Prodanovic *nisu krila svetske klase*. A ko nas je drzao 1. poluvreme?
3. Cim nije islo kako treba, poceli Hrvati da se ujedaju, Balic na Goluzu, Aliliovic na Lackovica, ja mislim. Debelo je skripalo u njihovim glavama, nije im bilo sve jedno i to se videlo na kraju...
P.S. Kako se osecate kada slusate Boze Pravde a neko zvizdi? Sto ne zelis sebi, ne cini drugome... Ide finale, prilika da se bude 100% na nivou, za razliku od ovih 90.
P.P.S. Znam da zvuci odvratno, ali ko baci nesto u teren, dabogda mu ruka otpala...

Petar A

pre 12 godina

Zamislite da smo i dalje ista zemlja? Rukometna reprezentacija snova, definitivno najbolja na svijetu. Vaterpolo reprezentacija? Isto tako. Dejvis kup u tenisu? Isto tako. Fudbal? Mnogo bi bili bolji nego ovako pojedinacno. Moglo bi se nabrajati u nedogled. A zasto nismo zajedno? Cak i tada bi Kostic mogao da kupi sve secerane u regiji, a i Horvatinica bi ostalo dosta da moze da (si) kupi novi gliser.

Marko

pre 12 godina

Prežaliće Hrvati taj poraz,kao sve poraze do sada što su prežalili,bila je dobra utakmica,Hrvati imaju dobar tim,ali 14000 ljudi je dalo krila našim momcima,sve čestitke našim momcima,idemo na zlato,juče je dan bio fenomenalan, mada kada se pogledaju utakmice,u vaterpolu smo od Italijana gubili sa dva razlike,pa smo uspeli da se vratimo,rukomet isto,Đoković je peti set dobio ,oteo je bukvalo pobedu,misliim da ima i toga,što su se sva polufinala igrala na Svetog Savu.

Kuberten

pre 12 godina

Sport ide zajedno sa publikom, politikom i jos ponecim. Neke stvari nemaju veze sa sportom, ali se dese... Sama utakmica dobra, i prelepo se zavrsola po nas!!! U finalu smo! To je zaista vazno, ali takodje mnogo je vazno da se i publika bori sportski, a toga u potpunosti nije bilo! Igraci su ovoga puta bili bolji i pobedili publiku!!!

Георгиј

pre 12 godina

Варнице на теренима могу бити и позитивне. Многи у Македонији су задовољни како су се македонски играчи и навијачи претставили `у Ниш` и у Београду и како су домаќини показали да можемо храбрити једни друге!

Bogdan Miljevic

pre 12 godina

Nole,Nole!Od čega li si sazdan?
Delfini:Čuvajte se Crnogoraca!
Rukometaši:Nisu danci vanzemaljci.Pobedićete ih na pamet.Važno je da vas publika ne odnese u nerealnost!

butros_butros_gali

pre 12 godina

Boli, dashta. Evo sve mi suze cure niz ledja.
Srica da nisam moga gledat utakmicu uzivo
(jerbo zivin u zemlji di rukomet ni ne postoji kao sport).
Ipak, cestitke srpskoj reprezentaciji, a mojima - (ma to se oni cuvaju za Olimpijadu kad svak na svitu gleda).

Marko

pre 12 godina

Cestitam Srbima na zasluzenoj pobjedi, bolji su bili od nas i zasluzeno idu u finale. S obje strane su navijaci seljacine, ne zelim da ispadne da vrijedam srpske navijace kad nasi isto rade sranja samo sto kad navijaci naprave sranje u Hrvatskoj dignu se sve moguce institucije. Zakljucak je da bi tekma bila bolja sa boljim navijacima; pod boljim navijacima mislim oni koji istinski vole Srbiju i koji istinski vole Hrvatsku, a ne pale tudje zastave, nego uzdizu svoju u visinu. Pozdrav

mario

pre 12 godina

Hoče li rukometni savet Srbije biti kažnjen zbog svakodnevnih napada na hrvatske navijače i zbog onog skandiranja cijele dvorane (nisu pojedinci več cijela dvorana naravno osim hrvatskih navijača)"ubij hrvata da šiptar nema brata".Naravno oni napadi su bili isplanirani samo da se zaplaše hrvatski navijači i da nebi dolazili u večem broju,a rezultiralo je time da je i zabranjen ulazak navijačima u Srbiju.
A Margetić je napisao ono što je istina sviđalo se to nekom ili ne.

suze i smeh

pre 12 godina

BILANS SRBA:

TENIS-FINALE
VATERPOLO-FINALE
RUKOMET-FINALE

BILANS HRVATA:

TENIS-paucina na reketu
VATERPOLO-potop
RUKOMET-petuzastopnih golova kroz noge i nema ih vise

zagreb2110hr

pre 12 godina

nadam se da ćemo izgubiti sutra za 3. mjesto jer oni naši rukometaši su osramotili cijelu državu. nikad veća sramota. zaslužili su vratiti se doma bez medalje.

Snoopy Zagreb

pre 12 godina

Glavu gore, idemo dalje. ovim porazom mi nismo postali amateri, i naravno da smo još uvijek jedan od tri najuspješnije nacije u rukometu. Srbi neka odu na 7 polufinala od 11 takmičenja i onda ću im prvi reći da su bolji.

mario

pre 12 godina

Hoče li rukometni savet Srbije biti kažnjen zbog svakodnevnih napada na hrvatske navijače i zbog onog skandiranja cijele dvorane (nisu pojedinci več cijela dvorana naravno osim hrvatskih navijača)"ubij hrvata da šiptar nema brata".Naravno oni napadi su bili isplanirani samo da se zaplaše hrvatski navijači i da nebi dolazili u večem broju,a rezultiralo je time da je i zabranjen ulazak navijačima u Srbiju.
A Margetić je napisao ono što je istina sviđalo se to nekom ili ne.

George Carlin

pre 12 godina

Dobro je sve to, pobede reprezentacije, ali- tuga je što ne mogu da odem sa detetom na utakmicu. Ne zbog straha, nego ni ja sam ne mogu da slušam "ubij", "nož, žica", a kamoli da njega izlažem tom ludilu. Ovo nema veze sa sportom (navijanje), zbog toga ne mogu ni ja da se radujem kao nekad, o poistovećivanju nema ni govora. Strašno je u čemu živimo- ne samo Srbi, već svi na prostoru bivše Države.

BLITVAR

pre 12 godina

šta reči iskrene čestitke sve vam je išlo imam osječaj da bi i ja ovaki bangav zabio našim golmanima,nemogu vjerovat da se ništa nemože obranit. Atmosvera ma normalna , očekivana ali moram vam reči ovi vaši kako bi ja reko bosanski Srbi katastrofa pa ti kao da su juče sišli s planine ili bolje rečeno s drveta ovaku zaostalost još nevidjeh,nažalost i moji Hrvati iz tih krajeva nisu puno bolji mnogo če godina proči da bi shvatili kakvi su..i neču vaterpolistima čestitat ali đoki svaka čast sredi Nadala i vidimo se u Umagu-ljepi pozdrav

Ja te volim, ja te volim Srbijo

pre 12 godina

hahah koji je kompleksas ovaj Goluza. Pobeda bi mu vise vredela od zlata?? LOL
Kosarka, vaterpolo, tenis, rukomet. Ajmo dalje, sledece na redu je fudbal. :))

srki

pre 12 godina

nemojte plakati ostaje vam borba za trece mesto. Imali sta sladje ova pobeda je sladja nego da smo osvojili prvenstvo. Joj komsije deljemo vas u svim sportovima pa i u vasem rukometu!

Petar A

pre 12 godina

Zamislite da smo i dalje ista zemlja? Rukometna reprezentacija snova, definitivno najbolja na svijetu. Vaterpolo reprezentacija? Isto tako. Dejvis kup u tenisu? Isto tako. Fudbal? Mnogo bi bili bolji nego ovako pojedinacno. Moglo bi se nabrajati u nedogled. A zasto nismo zajedno? Cak i tada bi Kostic mogao da kupi sve secerane u regiji, a i Horvatinica bi ostalo dosta da moze da (si) kupi novi gliser.

malo je falilo da se uspeh postignut na parketu upropasti

pre 12 godina

za @dusana : da je kojim slucajem bio povredjen neko od hrvata POSLEDICE BI BILE ITEKAKO BOLNE ! ne gospodo , MEMOJTE DA ZATVARATE OCI PRED CINJENICAMA ! I ONE BAKLJE U GRUPI IZ PODGORICE SU USLE U HALU , I TO I PORED TAKO DOBRO ORGANIZOVANOG OBEZBEDJENJA , ili su mozda podeljene ?! ps // zadnja veca sportska priredba na kojoj sam bio je bio 100 godina "AUDIJA" u minhenu ! odigrane su nekoliko utakmice prijateljskih karaktera ali pregled na ulazima je bio kao da se radi o nekom nemackom derbiju , a mi nismo u stanju to isto da ucinimo iako se radi o takmicenju gde su oci evrope a i sire uprte u nas! dosta bre majmunisanja !

goran

pre 12 godina

Srbiji svaka cast na pobedi. ne obracajmo paznju na budale iz Srbije i Hrvatske. Izvinjam se hrvatima koji su stradali u N.Sadu. Hrvatima od srca zelim bronzu.

butros_butros_gali

pre 12 godina

Boli, dashta. Evo sve mi suze cure niz ledja.
Srica da nisam moga gledat utakmicu uzivo
(jerbo zivin u zemlji di rukomet ni ne postoji kao sport).
Ipak, cestitke srpskoj reprezentaciji, a mojima - (ma to se oni cuvaju za Olimpijadu kad svak na svitu gleda).

mate.primorac

pre 12 godina

hah šta reć... danas ste bili bolji i povodom toga čestitam reprezentaciji Srbije na zasluženom plasmanu u finale,,, zaslužili ste i nadam se da ćte uzet to prvenstvo, (bolje vi,pa da je trofej tu njegdje u blizini nego neki tamo skandinavci,nama jedino to fali od trofeja pa vi nadomjestite :-P) jedino šta me je zasmetalo su poruke sa tribina u nekim trenutcima ali jbg na balkanu smo nebi ni vama bilo bolje da ste igrali u zg... al šta je tu je nadam se da cmo vam vratit za ovo u nogometu za par mjeseci al čisto onak sportskiy :P BDW živio sport huligani nazad u pećinu odakle ste i došli!!!

igor

pre 12 godina

Jutarnji.hr je konstatovao i da je teško bilo pronaći u "Beogradskoj areni" prostor u kome bi se smestilo još 6 hiljada ljudi, s obzirom na saopštenje Rukometnog saveza Srbije da je zbog bezbednosti kapacitet Arene smanjen na 14.500 mesta.

Bio sam na utakmici. Dodacu i to da je na gornjem nivou svako sedeo gde je stigao tako da nije bilo nista od tih 'strogo numerisanih mesta'. Uostalom nema veze, bitno je da idemo dalje. Jeste ruzna slika kad cela sala peva 'Ubij Hrvata da Siptar nema brata', ali to je psihologija mase. NIje opravdanje, samo objasnjenje. Sigurno bi slicni povici upuceni Srbima bili i u Zabrebu, Splitu, Zadru...

dovla

pre 12 godina

BEOGRAD, 27. januar 2012, (Njuz.net) – Srpski huligani sa nevericom su danas primili vest o tuči dve najpoznatije hrvatske navijačke grupe Bad Blue Boys i Torcide, koja se desila u blizini Slavonskog broda, na putu ka Srbiji. Najveća strahovanja domaćih huligana je da će se hrvatske kolege istrošiti u ovom incidentu i da neće imati dovoljno snage da se biju i u Beogradu.

Jedan od navijača koji već danima iščekuje dolazak Hrvata u Beograd, Crni iz Blokova, zgrožen je incidentom blizu granice sa Srbijom koji bi, po njegovom mišljenju, mogao bitno da se odrazi na kvalitet tuče u Beogradu.

– Naježio sam se kad sam shvatio da sa Hrvatima igramo u Beogradu i da im dolaze i navijači. Godinama sam slušao starije drugare iz kraja koji su mi pričali o tučama sa hrvatksim navijačima krajem osamdesetih i jedva čekao da se tako nešto ponovi – priča Crni – I šta se onda desilo? Čujem da su se međusobno potukli u Hrvatskoj. Pa, da li su oni normalni, u kakvoj će formi biti dok dođu do Beograda?

Crni se slaže da će ovo delimično olakšati posao ljubiteljima dobre tuče u Srbiji, ali da će u mnogome umanjiti uživanje.

- Prebiti iscrpljenog protivnika je kao smuvati jako pijanu devojku. Dobro je, ali nije to to – smatra Crni.

Sličnog je mišljenja i Kiza sa Voždovca koji je došao na ideju kako da večerašnju tuču načine ravnopravnom.

- Iz solidarnosti prema Hrvatima, mogli bismo da i mi organizujemo neku međusobnu tuču. Tako bismo u istoj formi ušli u večerašnji duel, pa ne bi mogli da se posle vade kako nisu bili u punoj formi kad su stigli u Beograd – smatra Kiza, koji je predložio da se huligani okupe popodne na nekoj lokaciji daleko od Arene, podele na Delije i Grobare, i da se onda tuku desetak minuta, a zatim se složno upute ka Areni.

zagreb2110hr

pre 12 godina

nadam se da ćemo izgubiti sutra za 3. mjesto jer oni naši rukometaši su osramotili cijelu državu. nikad veća sramota. zaslužili su vratiti se doma bez medalje.

Vladan

pre 12 godina

Neznam cemu vise obracanje paznje na izgrede navijaca Srbije i Hrvatske u bilo kom sportu,sledeci put kada se budu igrale utakmice u bilo kom sportu i nezavisno dali u Beogradu ili Zagrebu na tribine treba samo pustiti decu do 12 godina i to one iz najsiromasnijih porodica,decu iz domova i decu sa specijalnim potrebama iz obadve drzave pa da nam ti malisani pokazu kako se sportski navija

suze i smeh

pre 12 godina

BILANS SRBA:

TENIS-FINALE
VATERPOLO-FINALE
RUKOMET-FINALE

BILANS HRVATA:

TENIS-paucina na reketu
VATERPOLO-potop
RUKOMET-petuzastopnih golova kroz noge i nema ih vise

Sasa

pre 12 godina

Na sajtu SEEbiz.eu, koji važi za ugledan biznis portal, pročitaćete nešto što normalan čovek ne može da napiše...
http://www.seebiz.eu/nova-demonstracija-mrznje-mozemo-li-se-osloboditi-fasizma-na-sportskim-terenima/ar-24889/

Gile

pre 12 godina

Niko da primeti da je na prvenstvu bilo cetiri drzave bivse nam Yug. i tako je u svim sportovima,zar to nije fenomenalno i koliko je bila mocna stara drzava u svakom smislu.Jos malo pa ce sva finala biti izmedju nas samih kao u vaterpolu.Mislite o tome.

Marko

pre 12 godina

Mislim da ovo treba gledati pozitivno, jer je ovo prvi susret na koji su masovno dolazili navijaci iz jedne zemlje u drugu. Incidenti su se desili, zbog toga sto policija u NS (svojom krivicom) nije ni pretpostavila da bi se neke budale dosetile i mogle da napadnu Hrvate. Ali i u tim slucaju vinovnici su uhapseni, pa cak i organizatori, a cela javnost osudila.
Nadam se da ce ovakve utakmice biti sve cesce i sa sve manje incidenata. Pocetkom 2000-ih, svaka utakmica je bila ogroman rizik, iako navijaci nisu ni putovali. A danas, utakmica Partizan - Cibona (dobro, kad nije frka za bodove) se ide kao na popodnevnu kafu.

Ko gubi ima pravo da se ljuti

pre 12 godina

Kaada izgubis glatna sportskom polju onda mediji porazenog krecu sa nipodastavanjem pobede.Njima nije vazan sportski aspekt vec senzacionalizam.Koliko se secam a secam se dobro jer sam tada bio sluzbeno u Hrvatskoj na SP u rukometu u Zadru gde se nisu sastajali Stbija i Hrvatska svaki put se zvizdalo srpskoj himni, nisi mogao i smeo da bilokakvo srpsko obelezje nosis. Sedis i navijas u sebi. Isti slucaj i na Davis cupu gde bi publika trebalo da bude civilizovanija.Ovo ce trajati i narednih sto godina jer mrznja izmedju srba i hrvata je velika.Treba samoposetiti hrvatski portal Index.hr da procitate kakvi frustrirajuci i izkompleksirani komentari hrvatskih posetioca sajta.A nasi ne ostaju duzni i normalno sledi samo za nase banovanje

Dusan

pre 12 godina

S obzirom da su igrale Srbija - Hrvatska, sve je bilo kako treba. Ove manje incidente necemo da racunamo jer da nije bilo dobre organizacije bilo bi mnogo vise "situacija".

nope

pre 12 godina

iskrene čestitke susjedi, bili ste bolja momčad, utakmica je bila poštena i korektna i pobijedila je bolja momčad! onog idiota što je gađao golužu i pogodio šešuma poslat u sibir na robiju! puno sreće u finalu s dancima!

Bogdan Miljevic

pre 12 godina

Nole,Nole!Od čega li si sazdan?
Delfini:Čuvajte se Crnogoraca!
Rukometaši:Nisu danci vanzemaljci.Pobedićete ih na pamet.Važno je da vas publika ne odnese u nerealnost!

gordijanus

pre 12 godina

e kamo srece da smo se i ranije samo na ovakav nacin takmicili/nadmetali - kroz pobede/poraze na sportskom terenu...danas bi svi bili mnogo sretniji/srecniji...

Marko

pre 12 godina

Prežaliće Hrvati taj poraz,kao sve poraze do sada što su prežalili,bila je dobra utakmica,Hrvati imaju dobar tim,ali 14000 ljudi je dalo krila našim momcima,sve čestitke našim momcima,idemo na zlato,juče je dan bio fenomenalan, mada kada se pogledaju utakmice,u vaterpolu smo od Italijana gubili sa dva razlike,pa smo uspeli da se vratimo,rukomet isto,Đoković je peti set dobio ,oteo je bukvalo pobedu,misliim da ima i toga,što su se sva polufinala igrala na Svetog Savu.

vuchkomilli

pre 12 godina

1. Cestitke kaubojima na fer igri...stvarno su bili maksimalno korektni.Muski startovi, koji se zavrsavaju rukovanjem su odlika vrhunskog rukometa i dzentlmenstva.
2. Imao sam srecu da uhvatim emisiju pre utakmice na HRT2, gde su analizirali nase i zakljucili da nam treba dati prostor po krilima, jer Nikcevic i Prodanovic *nisu krila svetske klase*. A ko nas je drzao 1. poluvreme?
3. Cim nije islo kako treba, poceli Hrvati da se ujedaju, Balic na Goluzu, Aliliovic na Lackovica, ja mislim. Debelo je skripalo u njihovim glavama, nije im bilo sve jedno i to se videlo na kraju...
P.S. Kako se osecate kada slusate Boze Pravde a neko zvizdi? Sto ne zelis sebi, ne cini drugome... Ide finale, prilika da se bude 100% na nivou, za razliku od ovih 90.
P.P.S. Znam da zvuci odvratno, ali ko baci nesto u teren, dabogda mu ruka otpala...

Kuberten

pre 12 godina

Sport ide zajedno sa publikom, politikom i jos ponecim. Neke stvari nemaju veze sa sportom, ali se dese... Sama utakmica dobra, i prelepo se zavrsola po nas!!! U finalu smo! To je zaista vazno, ali takodje mnogo je vazno da se i publika bori sportski, a toga u potpunosti nije bilo! Igraci su ovoga puta bili bolji i pobedili publiku!!!

Neko spolja

pre 12 godina

Pobedili smo na terenu, van njega smo tu negde, u egalu. Nije nam trebalo ono skandiranje, ali očigledno bez toga ne može ni vamo ni tamo. I stvarno im je teško pao ovaj poraz. Lica, izjave, plač igrača, rukovodstva, novinara, HRT komentatora, kao da su izgubili zlato na svetskom i olimpijadi odjednom. A mi, kao da smo pobedili i Dance i Špance i dobili sva moguća zlata ovog sveta. Kada bi samo tu energiju i jedni i drugi umeli da pretočimo u svakodnevnicu, pa da se trkamo, koja zemlja će biti lepša i bolja za život. Posle neprospavane noći još jednom čestitke, a Darku odmah podići spomenik.

Marko

pre 12 godina

Cestitam Srbima na zasluzenoj pobjedi, bolji su bili od nas i zasluzeno idu u finale. S obje strane su navijaci seljacine, ne zelim da ispadne da vrijedam srpske navijace kad nasi isto rade sranja samo sto kad navijaci naprave sranje u Hrvatskoj dignu se sve moguce institucije. Zakljucak je da bi tekma bila bolja sa boljim navijacima; pod boljim navijacima mislim oni koji istinski vole Srbiju i koji istinski vole Hrvatsku, a ne pale tudje zastave, nego uzdizu svoju u visinu. Pozdrav

DaCapo

pre 12 godina

Svaka cast igracima i jedne i druge momcadi na terenu... Vidjelo se na njima da nitko od njih ne zeli dizat tenzije... BRAVO za sportsko ponasanje!! Srbiji cestitke na zasluzenoj pobjedi!! Pozdrav iz Rijeke!!

Георгиј

pre 12 godina

Варнице на теренима могу бити и позитивне. Многи у Македонији су задовољни како су се македонски играчи и навијачи претставили `у Ниш` и у Београду и како су домаќини показали да можемо храбрити једни друге!