Sreda, 25.01.2012.

17:00

Konobarica silovala navijača Makedonije?

Izvor: 24sata

Konobarica silovala navijaèa Makedonije? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

saleX

pre 12 godina

Ni jedna ne može da bude toliko ružna koliko ja mogu da se napijem...

reče Đura jednog jutra nakon slične žurke.

Sada je Đura ugledni doktor :)

ja, ja, das ist gut!

pre 12 godina

Hajde bre vlasnici lokala, klubova, smislite neku zurku pod nazivom "zene siluju muskarce" pa da se svi zainteresovani okupimo :))

mike

pre 12 godina

nemoj te se cuditi i ihnorisati istinu.zena moze da siluje muskarca i muskarac moze biti sexualno silovan od zene ,narocito ako nije zeleo sex sa njom. svako svrsavanje posle nasilnoga sexa kod muskarca dolazi do teskih bolova u penisu ali i psiholoskoga nezadovoljstva straha i poremecaja od depresije zbog stresa prezivljenoga.
muskrac moze biti silovan isto kao i zensko,sovinizam ignorancija je proslost ovo je istina koja nas uvodi u jednakost polova.

Saša

pre 12 godina

Kažu da tri sata nisu mogli da reše tu neprijatnu situaciju? Što bi rekli Rokeri s Moravu, šminkeri i pankeri, gde je sada da vas vidi Kraljević Marko. Pravi balkanski muškarac ovakve situacije rešava za najviše tri minuta. Devojke, htele ste metroseksualce pa sad gledajte šta ćete.

realno.gledaMo

pre 12 godina

sto se meni ne desavaju ovakve stvari :-( i da je bila ruzna 1 od tih 3 mora da je malo lepa ,pa nek me siluju :-P stvarno,kako se zove taj kafic? :-)

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

Изногуд

pre 12 godina

Колико пута тако мене позову у стан, ја купим алкохол, дођем и чекам да ме силују... ееее, трауме, трауме...

iskompleksirani nepravedni feministi

pre 12 godina

da je muskarac ovo zeni uradio sad bi ovde zene i iskompleksirani ocevi histerisali i predlagali giljotinu,kastraciju sekirom,streljacki vod...ovako svi teraju segu. tako su i u realnom zivotu zene povlascene u svakom pogledu.uzas.

Tika

pre 12 godina

Potpuno mi je jasan razlog zbog koga je nislijka bila tako nasrtljiva!
Navijac iz makedonije je sigurno dasao u oklopu kao Aleksandar Makedonski, a Aleksandar je jos poznat i kao VELIKI, pa naravno da je nislijka povezela 2 i 2! Ipak kako nasi susedi tvrde oni su direktni potomci Aleksandra. Pa gospodo vase tvrdnje imaju i posledice! Zivite sa njima!

U Novom Sadu, u Novom Sadu, hej ...

pre 12 godina

Bio sam student i pijan kad me je jedna debeljuca bacila u krevet. Rekoh joj da sam pijan tako da ako ne budem uspeo da se ne naljuti (i ako mi se u stvari na prvi pogled nije svidjala). Mada kad smo poceli bilo je to tako dobro da to pamtim evo vec 8 godina. Mozda bi i njemu ovo iskustvo bilo jako dobro, a ako bas ne uspe onda je mogao da se povadi kako je mnogo popio ili kako ima devojku pa joj je veran. U svakom slucaju glupo je odbiti i svadjati se sa curom. Krajnje ne-dzentlmenski!

marko

pre 12 godina

Jos jedan tezak incident, mozda cak i najtezi. Nadam se da cemo proci bez protestne note ili demarsa. Predlazem izvinjenje Tadica, Veljovica, i gradonacelnika Nisa, cije slavno stranacko ime ne upoznah ovako mlad.

nabukodonosor

pre 12 godina

Naivni Makedonac, hteo da ustedi neki dinar...
Ovaj njihov portal je ko nas Kurir, bez trunke morala... Ali kakav portal takvi i novinari; da imaju nesto od skole znali bi da napisu uverljiviju pricu. Ili da se bar zamisle kako smo docekali njihove navijace pa da ne pisu svasta.
A da su Nislijke neprivlacne nesto nisam siguran. A nisu ni lake. Ni nabildovane. I ne vole slabice...

Karlo Topia

pre 12 godina

јадни Македонац, много му је лоше било :-) Све се нешто мислим, можда она њему није хтела да да на тој журци, па је он онако увређен смислио причу за новине ;-)

branimir cosic

pre 12 godina

Ma sto posto je videla emisiju na tv u i zakljucila da je srpkinja iz Nisa, pa je u skladu sa ovlascenjima konobarice, reagovala po brigadnom zaduzenju,,,

Lala Po

pre 12 godina

Ovo mi smrdi na "lovačku priču". Za slučaj da nije, tu ženu osuditi po istom kriterijumu kao i muškarca koji je silovao ženu.

Petar

pre 12 godina

Makedonci imaju lepe žene, ali za muškarce je poznato da su mali i neprivlačni. Tako da nisam baš ubeđen u priču ovih "navijača"Ako se neko seti pokojnog Tošeta, on nije bio Makedonac već Cincarin, i njihovo izvorno prezime je Proe.

Marko

pre 12 godina

Sirotići... prihvatili poziv u stan, gde konobarica živi sa dve cimerke, usput kupili i malo alkohola, valjda za dezinfekciju, i onda se desilo nešto što im nikada ne bi palo na pamet... ccccc

nije lepa, al' je glupa...

pre 12 godina

Da li smo toliko privlačni kao nacija ili devojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor?

Ja mislim da ste definitivno toliko privlacni...kao nacija.

Srpski zet

pre 12 godina

Meni se to isto dogodilo kad sam bio u Skoplju. Samo sto nije bila konobarica nego uciteljica. Kresnuli smo se prvo vece, i evo sada smo vec 3 godine u braku.

NEki

pre 12 godina

Ovo se desilo slicno mom drugaru....

Nije ni malo za shalu... realno koliko zenska osoba mora da bude luda da ovo uradi, mora da ima neku bolestinu pa to je prvo sto danas muskarcima pada napamet....

Svi bi situaciju iskoristili ali bi se ko zna na koji nacin posle sve kajali....

Blur

pre 12 godina

Đe ružna konobarica može da siluje ovakvu lijepu junačinu, potomka Aleksandra Velikog, jadan ne bio? Trebao je da je baci na onaj svoj štit i da joj daruje svoju blistavu kacigu!

Кумановац

pre 12 godina

Какви су им то навијачи, и мушкарци, када се жале да их је женско силовало?

Aleksandar

pre 12 godina

silovanje nije za salu. Ovakve stvari se ne objavljuju u rublici zabava...
da se ista stvar desila zeni onda bi to verovatno drugacije preneli.

Pravdoljub

pre 12 godina

Pa, ako ništa drugo, prošli su mnogo bolje od navijača Hrvatske reprezentacije.

A možda su priču lansirali turističku radnici grada Niša kako bi povećali posetu i vratili Low-cost avioprevoznike.

Djordje

pre 12 godina

ehhh pa sto mene ne odvuce neka u stan u kome ima jos dve cimerke!!!!

Neki ljudi stvarno nemaju pojma! Ovakve prilike se ne propustaju! :D

Goran

pre 12 godina

Jest,ona njega silovala,on se zbilja branio svim silama i nadljudskom snagom,a njena drugarica od babe silovala njegovog druga,a njihovu cimerku iz Jarka silovao njegov ujak iz Krcedina. Ali taj ujak to nije prijavio,vec je rekao meni. Zemljo otvori se,o kakvim vi glupostima pisete....

Vladimir

pre 12 godina

Da vidimo hoce li makedonke da uzvrate istim gostoprimstvom?! Kada je neko takmicenje u makedoniji i koliko bi bile karte+prevoz+smestaj?! :P

Vladimir LDP

pre 12 godina

Da, a on kao nije hteo?
Koja je bre konobarica ovde u Nisu ruzna? Toliko se branio da je na kraju dobrovoljno opalio. Hahahahaha. Koji car!

core

pre 12 godina

Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspeo da pomogne svom prijatelju.

Niste naveli kako je "pomogao" svome prijatelju :)

Tuzlak

pre 12 godina

Čitam ovo i ne mogu da vjerujem. Eeee, koji je to onda papak, bolan, bolan! Ma papčina. Halo ba, jarane, pa što nisi "napravio koji dobrovoljan sklek za drugove" i pomogao djevojci u toj nuždi?! I ti bi volio da ti se skine pritisak kada ti zagusti, zar ne? Da li je taj manga svjestan koliko ima miliona muškaraca na ovoj planeti kojima je to najvlažniji san? Još ga treba molila, hej ba, ne mogu da vjerujem... No opet, iako je treba gaborčina - pa šta fali? Ne bi ni išao kući kod nje da je toliko loša, uostalom, koja ženska će tek onako - ofrlje, pozvati nekog mangu u svoj stan? Pa normalno da je ta pozivnica bila sa predumišljajem. Nema bolan konačiti za džaba. Hahh! Valja malo i preorati oranicu, ih, da je meni da mene neka ovako "siluje".

Pozdrav braćo iz Srbije, dobro vam ovo prvenstvo, a i odlično vam ide - svaka čast na organizaciji i znajte da mnogi tuzlaci navijaju za Vas, jer ste gotivni!
Haj' živjeli!

ljubi al glavu negubi

pre 12 godina

sto se meni to nikad nedogodi :( neverujem da je devojka "akrep" pored toliko alkohola. :-D vec je izgleda Makedonac drukcije orijentacije.

Glupko

pre 12 godina

A jes naivan ko francuska sobarica, pa koliko je bio uletvljen da nije shvatio da ga ne zove da tek tako prespava, nego na konkretnu radnju ("moglo bi da bude zabavno" ne ukljucuje crvenu lampicu, ne?). Ako mu je bila neprivlacna u startu, mogao je ljubazno da odbije ponudu i cao. A ne ovako, smestaj, ali ne i snosaj.

Damir

pre 12 godina

"Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio...i uspeo da pomogne svom prijatelju."

Bre, ova Ex-YU je bila čudo, nismo ni svesni šta smo upropastili. :)

Vladan R

pre 12 godina

Na sta je taj "naivni jadnicak" iz Makedonije mislio da ga zovu, kada se njemu i drugu mu, konobarca obratila pozivom da dodju u njen stan napomenuvsi da ima jos dve drugarice i da moze biti zabavno. Bez zelje da opravdam bilo kakvo seksualno napastvovanje i prisilu u stilu, iako jeste u kritcnom trenutku reka-la(o) da nece, smatra se cim je prihvacen poziv da hoce, sasvim je jasno na sta pozivanje ovakvim recima aludira.

vladimir uzice

pre 12 godina

ovo je jace od avatara, ma bezite mali crni ko bre vas da siluje, hahahahahahaha, ovo da udje u najvecu laz novinsku kao moj predlog, verovatnije je da nije hteo da plati pa je morao malo da bude izmaltretiran, parice da nosite braco makedonci nema dzabe ni u babe, hahahahahaha.

paaaa???

pre 12 godina

Jel' nekom nesto jasno????? Mora da je "Nislika" licila na muskarca; Ili je on sve to sanjao, pa mu je bilo zao kad se probudio? Kako ide ona pesma "sto je dedi milo bilo to mu se u snu snilo"!Voleo je da je al' nije;

Srpski zet

pre 12 godina

Meni se to isto dogodilo kad sam bio u Skoplju. Samo sto nije bila konobarica nego uciteljica. Kresnuli smo se prvo vece, i evo sada smo vec 3 godine u braku.

Marko

pre 12 godina

Sirotići... prihvatili poziv u stan, gde konobarica živi sa dve cimerke, usput kupili i malo alkohola, valjda za dezinfekciju, i onda se desilo nešto što im nikada ne bi palo na pamet... ccccc

core

pre 12 godina

Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspeo da pomogne svom prijatelju.

Niste naveli kako je "pomogao" svome prijatelju :)

Кумановац

pre 12 godina

Какви су им то навијачи, и мушкарци, када се жале да их је женско силовало?

Damir

pre 12 godina

"Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio...i uspeo da pomogne svom prijatelju."

Bre, ova Ex-YU je bila čudo, nismo ni svesni šta smo upropastili. :)

Pravdoljub

pre 12 godina

Pa, ako ništa drugo, prošli su mnogo bolje od navijača Hrvatske reprezentacije.

A možda su priču lansirali turističku radnici grada Niša kako bi povećali posetu i vratili Low-cost avioprevoznike.

Vladimir

pre 12 godina

Da vidimo hoce li makedonke da uzvrate istim gostoprimstvom?! Kada je neko takmicenje u makedoniji i koliko bi bile karte+prevoz+smestaj?! :P

Aleksandar

pre 12 godina

silovanje nije za salu. Ovakve stvari se ne objavljuju u rublici zabava...
da se ista stvar desila zeni onda bi to verovatno drugacije preneli.

ljubi al glavu negubi

pre 12 godina

sto se meni to nikad nedogodi :( neverujem da je devojka "akrep" pored toliko alkohola. :-D vec je izgleda Makedonac drukcije orijentacije.

Djordje

pre 12 godina

ehhh pa sto mene ne odvuce neka u stan u kome ima jos dve cimerke!!!!

Neki ljudi stvarno nemaju pojma! Ovakve prilike se ne propustaju! :D

Goran

pre 12 godina

Jest,ona njega silovala,on se zbilja branio svim silama i nadljudskom snagom,a njena drugarica od babe silovala njegovog druga,a njihovu cimerku iz Jarka silovao njegov ujak iz Krcedina. Ali taj ujak to nije prijavio,vec je rekao meni. Zemljo otvori se,o kakvim vi glupostima pisete....

Glupko

pre 12 godina

A jes naivan ko francuska sobarica, pa koliko je bio uletvljen da nije shvatio da ga ne zove da tek tako prespava, nego na konkretnu radnju ("moglo bi da bude zabavno" ne ukljucuje crvenu lampicu, ne?). Ako mu je bila neprivlacna u startu, mogao je ljubazno da odbije ponudu i cao. A ne ovako, smestaj, ali ne i snosaj.

NEki

pre 12 godina

Ovo se desilo slicno mom drugaru....

Nije ni malo za shalu... realno koliko zenska osoba mora da bude luda da ovo uradi, mora da ima neku bolestinu pa to je prvo sto danas muskarcima pada napamet....

Svi bi situaciju iskoristili ali bi se ko zna na koji nacin posle sve kajali....

Vladan R

pre 12 godina

Na sta je taj "naivni jadnicak" iz Makedonije mislio da ga zovu, kada se njemu i drugu mu, konobarca obratila pozivom da dodju u njen stan napomenuvsi da ima jos dve drugarice i da moze biti zabavno. Bez zelje da opravdam bilo kakvo seksualno napastvovanje i prisilu u stilu, iako jeste u kritcnom trenutku reka-la(o) da nece, smatra se cim je prihvacen poziv da hoce, sasvim je jasno na sta pozivanje ovakvim recima aludira.

Изногуд

pre 12 godina

Колико пута тако мене позову у стан, ја купим алкохол, дођем и чекам да ме силују... ееее, трауме, трауме...

paaaa???

pre 12 godina

Jel' nekom nesto jasno????? Mora da je "Nislika" licila na muskarca; Ili je on sve to sanjao, pa mu je bilo zao kad se probudio? Kako ide ona pesma "sto je dedi milo bilo to mu se u snu snilo"!Voleo je da je al' nije;

realno.gledaMo

pre 12 godina

sto se meni ne desavaju ovakve stvari :-( i da je bila ruzna 1 od tih 3 mora da je malo lepa ,pa nek me siluju :-P stvarno,kako se zove taj kafic? :-)

U Novom Sadu, u Novom Sadu, hej ...

pre 12 godina

Bio sam student i pijan kad me je jedna debeljuca bacila u krevet. Rekoh joj da sam pijan tako da ako ne budem uspeo da se ne naljuti (i ako mi se u stvari na prvi pogled nije svidjala). Mada kad smo poceli bilo je to tako dobro da to pamtim evo vec 8 godina. Mozda bi i njemu ovo iskustvo bilo jako dobro, a ako bas ne uspe onda je mogao da se povadi kako je mnogo popio ili kako ima devojku pa joj je veran. U svakom slucaju glupo je odbiti i svadjati se sa curom. Krajnje ne-dzentlmenski!

Tuzlak

pre 12 godina

Čitam ovo i ne mogu da vjerujem. Eeee, koji je to onda papak, bolan, bolan! Ma papčina. Halo ba, jarane, pa što nisi "napravio koji dobrovoljan sklek za drugove" i pomogao djevojci u toj nuždi?! I ti bi volio da ti se skine pritisak kada ti zagusti, zar ne? Da li je taj manga svjestan koliko ima miliona muškaraca na ovoj planeti kojima je to najvlažniji san? Još ga treba molila, hej ba, ne mogu da vjerujem... No opet, iako je treba gaborčina - pa šta fali? Ne bi ni išao kući kod nje da je toliko loša, uostalom, koja ženska će tek onako - ofrlje, pozvati nekog mangu u svoj stan? Pa normalno da je ta pozivnica bila sa predumišljajem. Nema bolan konačiti za džaba. Hahh! Valja malo i preorati oranicu, ih, da je meni da mene neka ovako "siluje".

Pozdrav braćo iz Srbije, dobro vam ovo prvenstvo, a i odlično vam ide - svaka čast na organizaciji i znajte da mnogi tuzlaci navijaju za Vas, jer ste gotivni!
Haj' živjeli!

iskompleksirani nepravedni feministi

pre 12 godina

da je muskarac ovo zeni uradio sad bi ovde zene i iskompleksirani ocevi histerisali i predlagali giljotinu,kastraciju sekirom,streljacki vod...ovako svi teraju segu. tako su i u realnom zivotu zene povlascene u svakom pogledu.uzas.

nabukodonosor

pre 12 godina

Naivni Makedonac, hteo da ustedi neki dinar...
Ovaj njihov portal je ko nas Kurir, bez trunke morala... Ali kakav portal takvi i novinari; da imaju nesto od skole znali bi da napisu uverljiviju pricu. Ili da se bar zamisle kako smo docekali njihove navijace pa da ne pisu svasta.
A da su Nislijke neprivlacne nesto nisam siguran. A nisu ni lake. Ni nabildovane. I ne vole slabice...

marko

pre 12 godina

Jos jedan tezak incident, mozda cak i najtezi. Nadam se da cemo proci bez protestne note ili demarsa. Predlazem izvinjenje Tadica, Veljovica, i gradonacelnika Nisa, cije slavno stranacko ime ne upoznah ovako mlad.

Tika

pre 12 godina

Potpuno mi je jasan razlog zbog koga je nislijka bila tako nasrtljiva!
Navijac iz makedonije je sigurno dasao u oklopu kao Aleksandar Makedonski, a Aleksandar je jos poznat i kao VELIKI, pa naravno da je nislijka povezela 2 i 2! Ipak kako nasi susedi tvrde oni su direktni potomci Aleksandra. Pa gospodo vase tvrdnje imaju i posledice! Zivite sa njima!

Saša

pre 12 godina

Kažu da tri sata nisu mogli da reše tu neprijatnu situaciju? Što bi rekli Rokeri s Moravu, šminkeri i pankeri, gde je sada da vas vidi Kraljević Marko. Pravi balkanski muškarac ovakve situacije rešava za najviše tri minuta. Devojke, htele ste metroseksualce pa sad gledajte šta ćete.

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

Blur

pre 12 godina

Đe ružna konobarica može da siluje ovakvu lijepu junačinu, potomka Aleksandra Velikog, jadan ne bio? Trebao je da je baci na onaj svoj štit i da joj daruje svoju blistavu kacigu!

Karlo Topia

pre 12 godina

јадни Македонац, много му је лоше било :-) Све се нешто мислим, можда она њему није хтела да да на тој журци, па је он онако увређен смислио причу за новине ;-)

mike

pre 12 godina

nemoj te se cuditi i ihnorisati istinu.zena moze da siluje muskarca i muskarac moze biti sexualno silovan od zene ,narocito ako nije zeleo sex sa njom. svako svrsavanje posle nasilnoga sexa kod muskarca dolazi do teskih bolova u penisu ali i psiholoskoga nezadovoljstva straha i poremecaja od depresije zbog stresa prezivljenoga.
muskrac moze biti silovan isto kao i zensko,sovinizam ignorancija je proslost ovo je istina koja nas uvodi u jednakost polova.

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

nije lepa, al' je glupa...

pre 12 godina

Da li smo toliko privlačni kao nacija ili devojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor?

Ja mislim da ste definitivno toliko privlacni...kao nacija.

vladimir uzice

pre 12 godina

ovo je jace od avatara, ma bezite mali crni ko bre vas da siluje, hahahahahahaha, ovo da udje u najvecu laz novinsku kao moj predlog, verovatnije je da nije hteo da plati pa je morao malo da bude izmaltretiran, parice da nosite braco makedonci nema dzabe ni u babe, hahahahahaha.

Lala Po

pre 12 godina

Ovo mi smrdi na "lovačku priču". Za slučaj da nije, tu ženu osuditi po istom kriterijumu kao i muškarca koji je silovao ženu.

Petar

pre 12 godina

Makedonci imaju lepe žene, ali za muškarce je poznato da su mali i neprivlačni. Tako da nisam baš ubeđen u priču ovih "navijača"Ako se neko seti pokojnog Tošeta, on nije bio Makedonac već Cincarin, i njihovo izvorno prezime je Proe.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Da, a on kao nije hteo?
Koja je bre konobarica ovde u Nisu ruzna? Toliko se branio da je na kraju dobrovoljno opalio. Hahahahaha. Koji car!

branimir cosic

pre 12 godina

Ma sto posto je videla emisiju na tv u i zakljucila da je srpkinja iz Nisa, pa je u skladu sa ovlascenjima konobarice, reagovala po brigadnom zaduzenju,,,

ja, ja, das ist gut!

pre 12 godina

Hajde bre vlasnici lokala, klubova, smislite neku zurku pod nazivom "zene siluju muskarce" pa da se svi zainteresovani okupimo :))

saleX

pre 12 godina

Ni jedna ne može da bude toliko ružna koliko ja mogu da se napijem...

reče Đura jednog jutra nakon slične žurke.

Sada je Đura ugledni doktor :)

Aleksandar

pre 12 godina

silovanje nije za salu. Ovakve stvari se ne objavljuju u rublici zabava...
da se ista stvar desila zeni onda bi to verovatno drugacije preneli.

NEki

pre 12 godina

Ovo se desilo slicno mom drugaru....

Nije ni malo za shalu... realno koliko zenska osoba mora da bude luda da ovo uradi, mora da ima neku bolestinu pa to je prvo sto danas muskarcima pada napamet....

Svi bi situaciju iskoristili ali bi se ko zna na koji nacin posle sve kajali....

iskompleksirani nepravedni feministi

pre 12 godina

da je muskarac ovo zeni uradio sad bi ovde zene i iskompleksirani ocevi histerisali i predlagali giljotinu,kastraciju sekirom,streljacki vod...ovako svi teraju segu. tako su i u realnom zivotu zene povlascene u svakom pogledu.uzas.

Кумановац

pre 12 godina

Какви су им то навијачи, и мушкарци, када се жале да их је женско силовало?

Srpski zet

pre 12 godina

Meni se to isto dogodilo kad sam bio u Skoplju. Samo sto nije bila konobarica nego uciteljica. Kresnuli smo se prvo vece, i evo sada smo vec 3 godine u braku.

Vladan R

pre 12 godina

Na sta je taj "naivni jadnicak" iz Makedonije mislio da ga zovu, kada se njemu i drugu mu, konobarca obratila pozivom da dodju u njen stan napomenuvsi da ima jos dve drugarice i da moze biti zabavno. Bez zelje da opravdam bilo kakvo seksualno napastvovanje i prisilu u stilu, iako jeste u kritcnom trenutku reka-la(o) da nece, smatra se cim je prihvacen poziv da hoce, sasvim je jasno na sta pozivanje ovakvim recima aludira.

Petar

pre 12 godina

Makedonci imaju lepe žene, ali za muškarce je poznato da su mali i neprivlačni. Tako da nisam baš ubeđen u priču ovih "navijača"Ako se neko seti pokojnog Tošeta, on nije bio Makedonac već Cincarin, i njihovo izvorno prezime je Proe.

Saša

pre 12 godina

Kažu da tri sata nisu mogli da reše tu neprijatnu situaciju? Što bi rekli Rokeri s Moravu, šminkeri i pankeri, gde je sada da vas vidi Kraljević Marko. Pravi balkanski muškarac ovakve situacije rešava za najviše tri minuta. Devojke, htele ste metroseksualce pa sad gledajte šta ćete.

ljubi al glavu negubi

pre 12 godina

sto se meni to nikad nedogodi :( neverujem da je devojka "akrep" pored toliko alkohola. :-D vec je izgleda Makedonac drukcije orijentacije.

Djordje

pre 12 godina

ehhh pa sto mene ne odvuce neka u stan u kome ima jos dve cimerke!!!!

Neki ljudi stvarno nemaju pojma! Ovakve prilike se ne propustaju! :D

Glupko

pre 12 godina

A jes naivan ko francuska sobarica, pa koliko je bio uletvljen da nije shvatio da ga ne zove da tek tako prespava, nego na konkretnu radnju ("moglo bi da bude zabavno" ne ukljucuje crvenu lampicu, ne?). Ako mu je bila neprivlacna u startu, mogao je ljubazno da odbije ponudu i cao. A ne ovako, smestaj, ali ne i snosaj.

mike

pre 12 godina

nemoj te se cuditi i ihnorisati istinu.zena moze da siluje muskarca i muskarac moze biti sexualno silovan od zene ,narocito ako nije zeleo sex sa njom. svako svrsavanje posle nasilnoga sexa kod muskarca dolazi do teskih bolova u penisu ali i psiholoskoga nezadovoljstva straha i poremecaja od depresije zbog stresa prezivljenoga.
muskrac moze biti silovan isto kao i zensko,sovinizam ignorancija je proslost ovo je istina koja nas uvodi u jednakost polova.

Marko

pre 12 godina

Sirotići... prihvatili poziv u stan, gde konobarica živi sa dve cimerke, usput kupili i malo alkohola, valjda za dezinfekciju, i onda se desilo nešto što im nikada ne bi palo na pamet... ccccc

Lala Po

pre 12 godina

Ovo mi smrdi na "lovačku priču". Za slučaj da nije, tu ženu osuditi po istom kriterijumu kao i muškarca koji je silovao ženu.

vladimir uzice

pre 12 godina

ovo je jace od avatara, ma bezite mali crni ko bre vas da siluje, hahahahahahaha, ovo da udje u najvecu laz novinsku kao moj predlog, verovatnije je da nije hteo da plati pa je morao malo da bude izmaltretiran, parice da nosite braco makedonci nema dzabe ni u babe, hahahahahaha.

paaaa???

pre 12 godina

Jel' nekom nesto jasno????? Mora da je "Nislika" licila na muskarca; Ili je on sve to sanjao, pa mu je bilo zao kad se probudio? Kako ide ona pesma "sto je dedi milo bilo to mu se u snu snilo"!Voleo je da je al' nije;

Goran

pre 12 godina

Jest,ona njega silovala,on se zbilja branio svim silama i nadljudskom snagom,a njena drugarica od babe silovala njegovog druga,a njihovu cimerku iz Jarka silovao njegov ujak iz Krcedina. Ali taj ujak to nije prijavio,vec je rekao meni. Zemljo otvori se,o kakvim vi glupostima pisete....

Vladimir

pre 12 godina

Da vidimo hoce li makedonke da uzvrate istim gostoprimstvom?! Kada je neko takmicenje u makedoniji i koliko bi bile karte+prevoz+smestaj?! :P

Tuzlak

pre 12 godina

Čitam ovo i ne mogu da vjerujem. Eeee, koji je to onda papak, bolan, bolan! Ma papčina. Halo ba, jarane, pa što nisi "napravio koji dobrovoljan sklek za drugove" i pomogao djevojci u toj nuždi?! I ti bi volio da ti se skine pritisak kada ti zagusti, zar ne? Da li je taj manga svjestan koliko ima miliona muškaraca na ovoj planeti kojima je to najvlažniji san? Još ga treba molila, hej ba, ne mogu da vjerujem... No opet, iako je treba gaborčina - pa šta fali? Ne bi ni išao kući kod nje da je toliko loša, uostalom, koja ženska će tek onako - ofrlje, pozvati nekog mangu u svoj stan? Pa normalno da je ta pozivnica bila sa predumišljajem. Nema bolan konačiti za džaba. Hahh! Valja malo i preorati oranicu, ih, da je meni da mene neka ovako "siluje".

Pozdrav braćo iz Srbije, dobro vam ovo prvenstvo, a i odlično vam ide - svaka čast na organizaciji i znajte da mnogi tuzlaci navijaju za Vas, jer ste gotivni!
Haj' živjeli!

core

pre 12 godina

Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspeo da pomogne svom prijatelju.

Niste naveli kako je "pomogao" svome prijatelju :)

Blur

pre 12 godina

Đe ružna konobarica može da siluje ovakvu lijepu junačinu, potomka Aleksandra Velikog, jadan ne bio? Trebao je da je baci na onaj svoj štit i da joj daruje svoju blistavu kacigu!

Tika

pre 12 godina

Potpuno mi je jasan razlog zbog koga je nislijka bila tako nasrtljiva!
Navijac iz makedonije je sigurno dasao u oklopu kao Aleksandar Makedonski, a Aleksandar je jos poznat i kao VELIKI, pa naravno da je nislijka povezela 2 i 2! Ipak kako nasi susedi tvrde oni su direktni potomci Aleksandra. Pa gospodo vase tvrdnje imaju i posledice! Zivite sa njima!

realno.gledaMo

pre 12 godina

sto se meni ne desavaju ovakve stvari :-( i da je bila ruzna 1 od tih 3 mora da je malo lepa ,pa nek me siluju :-P stvarno,kako se zove taj kafic? :-)

Vladimir LDP

pre 12 godina

Da, a on kao nije hteo?
Koja je bre konobarica ovde u Nisu ruzna? Toliko se branio da je na kraju dobrovoljno opalio. Hahahahaha. Koji car!

Karlo Topia

pre 12 godina

јадни Македонац, много му је лоше било :-) Све се нешто мислим, можда она њему није хтела да да на тој журци, па је он онако увређен смислио причу за новине ;-)

Damir

pre 12 godina

"Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio...i uspeo da pomogne svom prijatelju."

Bre, ova Ex-YU je bila čudo, nismo ni svesni šta smo upropastili. :)

Pravdoljub

pre 12 godina

Pa, ako ništa drugo, prošli su mnogo bolje od navijača Hrvatske reprezentacije.

A možda su priču lansirali turističku radnici grada Niša kako bi povećali posetu i vratili Low-cost avioprevoznike.

marko

pre 12 godina

Jos jedan tezak incident, mozda cak i najtezi. Nadam se da cemo proci bez protestne note ili demarsa. Predlazem izvinjenje Tadica, Veljovica, i gradonacelnika Nisa, cije slavno stranacko ime ne upoznah ovako mlad.

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

Bane NS

pre 12 godina

Moram da vidim slike ne mogu ovako napamet da komentrišem, pada mi na pamet otprilike kako bi izgledala devojka koju što bi rekli ne bi ni štapom preko interneta ali onda mi opet ne pada na pamet zašto su prihvatili njen poziv.....eeee jedino ako to nije ona fora kao ona je krš ali ajde da vidimo možda su drugarice dobre pa će nešto biti.....

nije lepa, al' je glupa...

pre 12 godina

Da li smo toliko privlačni kao nacija ili devojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor?

Ja mislim da ste definitivno toliko privlacni...kao nacija.

U Novom Sadu, u Novom Sadu, hej ...

pre 12 godina

Bio sam student i pijan kad me je jedna debeljuca bacila u krevet. Rekoh joj da sam pijan tako da ako ne budem uspeo da se ne naljuti (i ako mi se u stvari na prvi pogled nije svidjala). Mada kad smo poceli bilo je to tako dobro da to pamtim evo vec 8 godina. Mozda bi i njemu ovo iskustvo bilo jako dobro, a ako bas ne uspe onda je mogao da se povadi kako je mnogo popio ili kako ima devojku pa joj je veran. U svakom slucaju glupo je odbiti i svadjati se sa curom. Krajnje ne-dzentlmenski!

branimir cosic

pre 12 godina

Ma sto posto je videla emisiju na tv u i zakljucila da je srpkinja iz Nisa, pa je u skladu sa ovlascenjima konobarice, reagovala po brigadnom zaduzenju,,,

nabukodonosor

pre 12 godina

Naivni Makedonac, hteo da ustedi neki dinar...
Ovaj njihov portal je ko nas Kurir, bez trunke morala... Ali kakav portal takvi i novinari; da imaju nesto od skole znali bi da napisu uverljiviju pricu. Ili da se bar zamisle kako smo docekali njihove navijace pa da ne pisu svasta.
A da su Nislijke neprivlacne nesto nisam siguran. A nisu ni lake. Ni nabildovane. I ne vole slabice...

Изногуд

pre 12 godina

Колико пута тако мене позову у стан, ја купим алкохол, дођем и чекам да ме силују... ееее, трауме, трауме...

ja, ja, das ist gut!

pre 12 godina

Hajde bre vlasnici lokala, klubova, smislite neku zurku pod nazivom "zene siluju muskarce" pa da se svi zainteresovani okupimo :))

saleX

pre 12 godina

Ni jedna ne može da bude toliko ružna koliko ja mogu da se napijem...

reče Đura jednog jutra nakon slične žurke.

Sada je Đura ugledni doktor :)