Nedelja, 01.01.2012.

16:45

Stan u Sunčevom Bregu za 16.000 EUR

Bugarska se nalazi na trećem mestu u EU po smanjenju građevinske produkcije u ovoj godini, podaci su evropske statističke službe Evrostat.

Izvor: Tanjug

Stan u Sunèevom Bregu za 16.000 EUR IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Sinbad

pre 12 godina

@Iva

Ljudi su davno izmislili nesto sto se zove Google.

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.html?c=s&stown=499&srtby=2

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.php?sadx=1&skeyword=sunny+beach&sref_no=&stown=0&stop=0&sabs=0&sfurnit=0&minprice=any&maxprice=any&minarea=&minbedrom=&mingarden=&sairport=0&x=59&y=11&c=Search

Iva

pre 12 godina

Prvo sto ne verujem u informaciju uopste, drugo pitanje je sta i kog kvaliteta se moze kupiti za te pare (dzaba ako ce da se srusi posle par meseci, a verovatno je montazno), a i kod nas u Svilajncu, Leskovcu, Zajecaru i svim malim mestima imate stanove za te pare.

igorpl

pre 12 godina

@marko grozni
Prijatelju kada si tako informisan što ne odeš i budeš car na filipinima i sotalim destinacijama koje si naveo. Svako ko j e živeo na takom malom ostrvu zna da je život sve nego uzbudljiv. to su pre svega destinacije na kojima je lepo provesti odmor ali živeti tamo 365 dana video bih te. Kada celo ostvo prepešačite i čekate kada će doći brod sa zalihama da bi se snabdeli. O indijji neću ni trošiti reči jer ko nije bio bolje ni da ne ide. Jeftinije vam je da se prošetate do nekog belog brega u komšiluku. A što se tiče Bugarske da im je more čisto odavno bi bili preplavljeni turistima i ljudima iz EU. Zna se za čega je bugarski turizam. Jednom sam tamo bio i nikada više. TE meduze, te talasi, te mutno more, te hladno more..... Umesto odmora samo nerviranje. pa otuda nije ni čudo zašto su stanovi jeftini! A da imamo najskuplje nekretnine to je činjenica. A najskuplje su samo zato jer su ih 90% vlasnika dobili na poklon od države za vreme TITE pa SLOBE!
nigde u svetu kuća nije jeftinija od stana samo kod nas!

Marko Grozni

pre 12 godina

Dragi moji zemljaci ovo nista ne treba da vas cudi ovakve cene nekretnina su skroz normalne u nekim zemljama samo kod nas su cene nebeske jer smo mi ipak nebeski narod pa je stan u BG-u kosta kao u raju :)

Inace da vam kazem sa svojih 29 god. proputovao sam pola sveta i mogu vam reci sledece.. Tokom 2008-2009 ziveo sam i radio u Americi na Aljasci i imao sam dosta prijatelja iz Bugarske verovali ili ne Bugari imaju veliku koloniju na Aljasci i znam dobro da su tada oni svi slali pare svojima kuci i kupovali stanove u Sofiji od zaradjenih para za 20.000 do 25.000 dolara stanove do 50 kvadrata sto je meni tada bilo nepoljmivo (mislim na cene naravno) Onda sam tokom 2010 i 2011 radio na Turistickim brodovima i obisao jos pola sveta i video sledece cene nekretnina... Na ostrvu St. Martin pola je Holandsko a pola francusko ostrvo inace ostrvo pripada Karibima tacnije isocnim Karibima skroz na jugu blizu Venecuele kuce kostaju po 10-15.000 dolara verujte mi na pravom raju na Zemlji ostrvo je jedno od najlepsih na karibima... Na Filipinima mozete kupiti vilu sa bazenom i prelepim ostrvom za 30-40.000 dolara i za jos 10-15.000 dolara otvorite privatan bizniz i da zivite kao Lord do kraja zivota... U indiji u glavnom gradu kupite prelep stan na finom mestu za 30.000 dolara i sa 50.000 dolara na racunu ste bog otac mozete da kupite roba za 20 dolara mesecno :) U prevodu za stan sto prodate u beogradu neki normalan dobijete 100.000 dolara mozete da obezbedite sebe i celu porodicu do kraja zivota na nekoj od svetskih egzoticnih lokacija... Nije sve u Srbiji tek kad krenete da putujete shvatite sta je Svet i koje sve mogucnosti on pruza svojim stanovnicima a nebesku srbiji ostavite politicarima :) Tek onda vidite koliko je ovde zivot nerealan i koliko nema smisla ga voditi ovde..

Pozzz.. svima i zelim vam lepu i uspesnu ovu 2012 godinu

Tomi

pre 12 godina

I da imam tih 16000 eura ne bih NIKAD kupio tamo stan.Bio sam jedan put i dosta, Grcka ,HR, Spanija i da ne idenm dalje je ko nebo i zemlja. More je mutno i opasno sa tim podvodnim talasima koje niko nije pomenuo,neznam dali jos uvek na plazama stoje spasioci sa zvizdaljkama u ustima, cim se podigne crveno znamence na plazi to je znak za opasnost, spsioci teraju ljude iz mora zvizduci.Ovako je bilo dok su bili deo SSSR.Onda smo letovali mesec dana za 10 para farmerica koje smo tamo prodavali, posto nisu smeli da napustaju zemlju.

vlada

pre 12 godina

A u srbiji cene kao da se stanovi prodaju ko hleb. Biju po ušima ko blesavi sa tim cenama a stanovi se kupuju manje nego što su se kupovali mračnih 90tih (a koliko su tad koštali stanovi koliko koštaju sad)

ana

pre 12 godina

Ko je bio u Bugarskoj zna. Ja jesam. Usuncevom bregu ne bih kupila ni za manje pare stan. Tamo smo prolazili, videli i i otisli. U Bugarskoj su jedino ,,Zlatni pljasci,, lepi a voda u moru je nikakva kao na celom Crnom moru.

dradjevinska industrija minus

pre 12 godina

Izgleda su gradske takse u Beogradu i Novom sadu skupe pa nam treba 100godina da odplatimo garsonjeru bez balkona.

Joz

pre 12 godina

Ne znam sto ne bi mogla da se kupi kuća, znam mnoge ljude koji imaju kuće i stanove, doduše u Grčkoj na moru. Možda Bugarska ima neki drugi zakon ali ne vidim sto bi branili nekome da kupi stan. Ovo sa cenom je glupost. Sunčev breg se gradi tempom koji je za nas potpuno nezamisliv. Jedne godine vidite jedan grad, a sledeće se toliko izgradilo da vam se čini da ste u drugom. Tim tempom se gradi već 10 godina. Priča o krizi i o tome da se sad kao daju kuće praktično na poklon je toliko nerealna da ne zaslužuje ni komentar. Možda je autor teksta ovo pomešao sa srpskim gradovima (osim Beograda) gde sve umire i gde ce uskoro verovatno moći da se nađe i za 10.000 evra dvosoban stan. Vidim da se svi utrkuju sa tekstovima da dokažu gde je najveca kriza ali budite ubeđeni da nije niko ni blizu nama. Zadnji put kad sam gledao (pre par godina) Bugarska je imala DESET puta veću industrijsku proizvodnju od Srbije! Kad uđete npr. u Metro 90% robe (narocito tekstilna i prehrambena) je bugarska. Sa druge stane ja ne pamtim kad sam video komad odeće na kome piše “napravljeno u Srbiji “. Nemojte da vas zavara gomila Maksija i Tempa jer oni nista ne proizvode i služe samo da dodatno isisaju još koji dinar. Mi smo potpuno umrli kao država, samo čekam kada će zvanično saopštiti narodu. Verovatno nikad, jer narod ima pametnija posla da gleda turske serije i grand veselje, a ne da razmišlja da li ćemo sutra postojati ili ne.

itd

pre 12 godina

ima u Nesebru, mesto blizu Suncevog brega, za po 600e po kvadratu, apartmani uz more, novogradnja, Suncev Breg je turisticko mesto, a Nesebar je grad koji zivi i van sezone, sve u svemu, ako neko ima i moze, isplati se, bar da ima da letuje i on i cela njegova familija za dzabe, jel kosta samo prevoz, hrana je ako se hranite u stanu bar 30-ak posto jeftinija nego kod nas...

crnonabelo

pre 12 godina

Kao prvo, ovo na slici nije Suncev breg. Kao drugo cena od 16.000 EUR je potpuno realna, jer ko se ikada okupao na Dunavu, ne mora da putuje 100 godina do Bugarskog mora, osecaj je isti, tj recni pesak, more nije slano, u pozadini nema planina, samo tople sa kojih leti maca, znaci nista palme, nista vecernji povetarac, nista miris mora.....

Nikola

pre 12 godina

sumnjam u ovu informaciju,previse je dobra da bi bila istinita.pa ko bi prodao nekretninu za dzabe u najboljem turistickom mestu u drzavi kad moze da je izdaje turistima?

mladja

pre 12 godina

Za Grcku znam, Halkidiki npr 900-1100 eur/m2. Ali, pored love treba ti ili firmu da imas tamo, ili drzavljanstvo ili specijalno odobrenje od ministarstva odbrane, na koje se ceka 6-9 meseci. Za tutomire nemam pojma, ako neko zna, neka napise...

jelena

pre 12 godina

ja sam udata za bugarina Peru:)))mogu srbi da kupe nekretninu i Bugarskoj, isto kao i oni kod nas...postoji taj reciprocitet izmedju zemalja.Mogu vam reci da je Suncev breg bezveze, ali toliko ima divnih plaza kad se krene n jug kao u Grckoj.Iako je ovde more zelenkasto i lici na jezero ipak ima divnih mesta za videti i ja toplo preporucujem Crno more.Dodjite u Burgas:)))

Dejan

pre 12 godina

Pa i u Hannoveru se za 35000eur može kupiti stan od 50m2... Samo su u Beogradu i Novom Sadu realne cene i Srbi su puni para tako da mislim da treba još da poskupe. Evo sve statistike(posebno ona agencija što se uvek pita) govore kako prodaja stanova u Srbiji raste.

Dexterijus

pre 12 godina

U Nesebru i Suncevom Bregu letovao sam u zadnjih 10 godina, 5 puta. Zadnji put 2008. I tada je cena bila oko 700e/m2 !!!Cak sam se i interesovao za kupovinu!!!
Pa sada, ako imaju drastican i ako je cena sada npr. 500e/m onda za 16000e moze se kupiti veca garsonjera ili jednosoban, al tesko dvosoban stan!!!!

vampirbg

pre 12 godina

Znam da je u Banskom odmah pored gondole (znaci na diealnom mestu) pre par godina bilo moguce kupiti stan/apartman za ispod 800e po kvadratu, a verujem da su cene od tada jos i padale...

svasta nesto

pre 12 godina

vazno da beograd drzi cenu. suprotno svim zdravim logikama. ovo je jos jedan dokaz da su cene u srbiji prenaduvane i da jos nije doslo do prave korekcije. pad cena kvadrata pre svega u beogradu je neminovan. 30% u proseku do kraja godine. zivi bili pa videli.

Jelena

pre 12 godina

Sigurna sam da i stranci mogu da poseduju nekretnine; gledala sam vise puta na britanskoj TV kako Englezi kupuje nekretnine u Bugarskoj, a pogotovo sada, kada je Bugarska u EU, moraju da vaze isti zakoni koji vaze za ostale evropske drzave. Nekada je vlasnistvo nekretnina u inostranstvu zavisilo od bilatelarnih ugovora i reciprociteta, sa sadasnjom Srbijom sigurno postoje bilatelarni ugovori. Dakle: moze.

baki

pre 12 godina

Ovoga momenta sam sa sestrom razgovarao u Los Angelesu, i verovali ili ne cena prosecne kuce u njenom komsiluku je oko 1 milion $, ali to nije neka posebna elita, onako malo visi srednji nivo.

E sada se vidi ko smo i gde smo.

DA smo bili pametni pre 20 godina, danas bi lepo bili 53 USA *, i da nas bog vidi, a ne da se mlatimo sa ovim politicarima precarantima.

Baki amerikanac

Зоран

pre 12 godina

Па зар у Сунчевом брегу има стамбених зграда? То је хотелски комлекс који је ван сезоне затворен, колико ја знам.

nnidza

pre 12 godina

Metar kvadratni je u Nesebaru od 450e pa naviše. Za Sunčev breg me i ne čudi. Vašar. ALi more je sasvim pristojno, i više nego pristojno... Ko ima isplativo skroz. Pre šest godina placevi uz more koštali su i do pola miliona evra.

mitica

pre 12 godina

da li je ovo moguce? i da li ja kao stranac mogu da kupim stan u bugarskoj?Secam se da 1990. godine moji roditelji nisu mogli legalno da kupe kucu na moru..

Dejan

pre 12 godina

Pa i u Hannoveru se za 35000eur može kupiti stan od 50m2... Samo su u Beogradu i Novom Sadu realne cene i Srbi su puni para tako da mislim da treba još da poskupe. Evo sve statistike(posebno ona agencija što se uvek pita) govore kako prodaja stanova u Srbiji raste.

mitica

pre 12 godina

da li je ovo moguce? i da li ja kao stranac mogu da kupim stan u bugarskoj?Secam se da 1990. godine moji roditelji nisu mogli legalno da kupe kucu na moru..

svasta nesto

pre 12 godina

vazno da beograd drzi cenu. suprotno svim zdravim logikama. ovo je jos jedan dokaz da su cene u srbiji prenaduvane i da jos nije doslo do prave korekcije. pad cena kvadrata pre svega u beogradu je neminovan. 30% u proseku do kraja godine. zivi bili pa videli.

jelena

pre 12 godina

ja sam udata za bugarina Peru:)))mogu srbi da kupe nekretninu i Bugarskoj, isto kao i oni kod nas...postoji taj reciprocitet izmedju zemalja.Mogu vam reci da je Suncev breg bezveze, ali toliko ima divnih plaza kad se krene n jug kao u Grckoj.Iako je ovde more zelenkasto i lici na jezero ipak ima divnih mesta za videti i ja toplo preporucujem Crno more.Dodjite u Burgas:)))

Joz

pre 12 godina

Ne znam sto ne bi mogla da se kupi kuća, znam mnoge ljude koji imaju kuće i stanove, doduše u Grčkoj na moru. Možda Bugarska ima neki drugi zakon ali ne vidim sto bi branili nekome da kupi stan. Ovo sa cenom je glupost. Sunčev breg se gradi tempom koji je za nas potpuno nezamisliv. Jedne godine vidite jedan grad, a sledeće se toliko izgradilo da vam se čini da ste u drugom. Tim tempom se gradi već 10 godina. Priča o krizi i o tome da se sad kao daju kuće praktično na poklon je toliko nerealna da ne zaslužuje ni komentar. Možda je autor teksta ovo pomešao sa srpskim gradovima (osim Beograda) gde sve umire i gde ce uskoro verovatno moći da se nađe i za 10.000 evra dvosoban stan. Vidim da se svi utrkuju sa tekstovima da dokažu gde je najveca kriza ali budite ubeđeni da nije niko ni blizu nama. Zadnji put kad sam gledao (pre par godina) Bugarska je imala DESET puta veću industrijsku proizvodnju od Srbije! Kad uđete npr. u Metro 90% robe (narocito tekstilna i prehrambena) je bugarska. Sa druge stane ja ne pamtim kad sam video komad odeće na kome piše “napravljeno u Srbiji “. Nemojte da vas zavara gomila Maksija i Tempa jer oni nista ne proizvode i služe samo da dodatno isisaju još koji dinar. Mi smo potpuno umrli kao država, samo čekam kada će zvanično saopštiti narodu. Verovatno nikad, jer narod ima pametnija posla da gleda turske serije i grand veselje, a ne da razmišlja da li ćemo sutra postojati ili ne.

Dexterijus

pre 12 godina

U Nesebru i Suncevom Bregu letovao sam u zadnjih 10 godina, 5 puta. Zadnji put 2008. I tada je cena bila oko 700e/m2 !!!Cak sam se i interesovao za kupovinu!!!
Pa sada, ako imaju drastican i ako je cena sada npr. 500e/m onda za 16000e moze se kupiti veca garsonjera ili jednosoban, al tesko dvosoban stan!!!!

Nikola

pre 12 godina

sumnjam u ovu informaciju,previse je dobra da bi bila istinita.pa ko bi prodao nekretninu za dzabe u najboljem turistickom mestu u drzavi kad moze da je izdaje turistima?

nnidza

pre 12 godina

Metar kvadratni je u Nesebaru od 450e pa naviše. Za Sunčev breg me i ne čudi. Vašar. ALi more je sasvim pristojno, i više nego pristojno... Ko ima isplativo skroz. Pre šest godina placevi uz more koštali su i do pola miliona evra.

Jelena

pre 12 godina

Sigurna sam da i stranci mogu da poseduju nekretnine; gledala sam vise puta na britanskoj TV kako Englezi kupuje nekretnine u Bugarskoj, a pogotovo sada, kada je Bugarska u EU, moraju da vaze isti zakoni koji vaze za ostale evropske drzave. Nekada je vlasnistvo nekretnina u inostranstvu zavisilo od bilatelarnih ugovora i reciprociteta, sa sadasnjom Srbijom sigurno postoje bilatelarni ugovori. Dakle: moze.

dradjevinska industrija minus

pre 12 godina

Izgleda su gradske takse u Beogradu i Novom sadu skupe pa nam treba 100godina da odplatimo garsonjeru bez balkona.

baki

pre 12 godina

Ovoga momenta sam sa sestrom razgovarao u Los Angelesu, i verovali ili ne cena prosecne kuce u njenom komsiluku je oko 1 milion $, ali to nije neka posebna elita, onako malo visi srednji nivo.

E sada se vidi ko smo i gde smo.

DA smo bili pametni pre 20 godina, danas bi lepo bili 53 USA *, i da nas bog vidi, a ne da se mlatimo sa ovim politicarima precarantima.

Baki amerikanac

itd

pre 12 godina

ima u Nesebru, mesto blizu Suncevog brega, za po 600e po kvadratu, apartmani uz more, novogradnja, Suncev Breg je turisticko mesto, a Nesebar je grad koji zivi i van sezone, sve u svemu, ako neko ima i moze, isplati se, bar da ima da letuje i on i cela njegova familija za dzabe, jel kosta samo prevoz, hrana je ako se hranite u stanu bar 30-ak posto jeftinija nego kod nas...

vlada

pre 12 godina

A u srbiji cene kao da se stanovi prodaju ko hleb. Biju po ušima ko blesavi sa tim cenama a stanovi se kupuju manje nego što su se kupovali mračnih 90tih (a koliko su tad koštali stanovi koliko koštaju sad)

mladja

pre 12 godina

Za Grcku znam, Halkidiki npr 900-1100 eur/m2. Ali, pored love treba ti ili firmu da imas tamo, ili drzavljanstvo ili specijalno odobrenje od ministarstva odbrane, na koje se ceka 6-9 meseci. Za tutomire nemam pojma, ako neko zna, neka napise...

Marko Grozni

pre 12 godina

Dragi moji zemljaci ovo nista ne treba da vas cudi ovakve cene nekretnina su skroz normalne u nekim zemljama samo kod nas su cene nebeske jer smo mi ipak nebeski narod pa je stan u BG-u kosta kao u raju :)

Inace da vam kazem sa svojih 29 god. proputovao sam pola sveta i mogu vam reci sledece.. Tokom 2008-2009 ziveo sam i radio u Americi na Aljasci i imao sam dosta prijatelja iz Bugarske verovali ili ne Bugari imaju veliku koloniju na Aljasci i znam dobro da su tada oni svi slali pare svojima kuci i kupovali stanove u Sofiji od zaradjenih para za 20.000 do 25.000 dolara stanove do 50 kvadrata sto je meni tada bilo nepoljmivo (mislim na cene naravno) Onda sam tokom 2010 i 2011 radio na Turistickim brodovima i obisao jos pola sveta i video sledece cene nekretnina... Na ostrvu St. Martin pola je Holandsko a pola francusko ostrvo inace ostrvo pripada Karibima tacnije isocnim Karibima skroz na jugu blizu Venecuele kuce kostaju po 10-15.000 dolara verujte mi na pravom raju na Zemlji ostrvo je jedno od najlepsih na karibima... Na Filipinima mozete kupiti vilu sa bazenom i prelepim ostrvom za 30-40.000 dolara i za jos 10-15.000 dolara otvorite privatan bizniz i da zivite kao Lord do kraja zivota... U indiji u glavnom gradu kupite prelep stan na finom mestu za 30.000 dolara i sa 50.000 dolara na racunu ste bog otac mozete da kupite roba za 20 dolara mesecno :) U prevodu za stan sto prodate u beogradu neki normalan dobijete 100.000 dolara mozete da obezbedite sebe i celu porodicu do kraja zivota na nekoj od svetskih egzoticnih lokacija... Nije sve u Srbiji tek kad krenete da putujete shvatite sta je Svet i koje sve mogucnosti on pruza svojim stanovnicima a nebesku srbiji ostavite politicarima :) Tek onda vidite koliko je ovde zivot nerealan i koliko nema smisla ga voditi ovde..

Pozzz.. svima i zelim vam lepu i uspesnu ovu 2012 godinu

vampirbg

pre 12 godina

Znam da je u Banskom odmah pored gondole (znaci na diealnom mestu) pre par godina bilo moguce kupiti stan/apartman za ispod 800e po kvadratu, a verujem da su cene od tada jos i padale...

crnonabelo

pre 12 godina

Kao prvo, ovo na slici nije Suncev breg. Kao drugo cena od 16.000 EUR je potpuno realna, jer ko se ikada okupao na Dunavu, ne mora da putuje 100 godina do Bugarskog mora, osecaj je isti, tj recni pesak, more nije slano, u pozadini nema planina, samo tople sa kojih leti maca, znaci nista palme, nista vecernji povetarac, nista miris mora.....

ana

pre 12 godina

Ko je bio u Bugarskoj zna. Ja jesam. Usuncevom bregu ne bih kupila ni za manje pare stan. Tamo smo prolazili, videli i i otisli. U Bugarskoj su jedino ,,Zlatni pljasci,, lepi a voda u moru je nikakva kao na celom Crnom moru.

Зоран

pre 12 godina

Па зар у Сунчевом брегу има стамбених зграда? То је хотелски комлекс који је ван сезоне затворен, колико ја знам.

igorpl

pre 12 godina

@marko grozni
Prijatelju kada si tako informisan što ne odeš i budeš car na filipinima i sotalim destinacijama koje si naveo. Svako ko j e živeo na takom malom ostrvu zna da je život sve nego uzbudljiv. to su pre svega destinacije na kojima je lepo provesti odmor ali živeti tamo 365 dana video bih te. Kada celo ostvo prepešačite i čekate kada će doći brod sa zalihama da bi se snabdeli. O indijji neću ni trošiti reči jer ko nije bio bolje ni da ne ide. Jeftinije vam je da se prošetate do nekog belog brega u komšiluku. A što se tiče Bugarske da im je more čisto odavno bi bili preplavljeni turistima i ljudima iz EU. Zna se za čega je bugarski turizam. Jednom sam tamo bio i nikada više. TE meduze, te talasi, te mutno more, te hladno more..... Umesto odmora samo nerviranje. pa otuda nije ni čudo zašto su stanovi jeftini! A da imamo najskuplje nekretnine to je činjenica. A najskuplje su samo zato jer su ih 90% vlasnika dobili na poklon od države za vreme TITE pa SLOBE!
nigde u svetu kuća nije jeftinija od stana samo kod nas!

Tomi

pre 12 godina

I da imam tih 16000 eura ne bih NIKAD kupio tamo stan.Bio sam jedan put i dosta, Grcka ,HR, Spanija i da ne idenm dalje je ko nebo i zemlja. More je mutno i opasno sa tim podvodnim talasima koje niko nije pomenuo,neznam dali jos uvek na plazama stoje spasioci sa zvizdaljkama u ustima, cim se podigne crveno znamence na plazi to je znak za opasnost, spsioci teraju ljude iz mora zvizduci.Ovako je bilo dok su bili deo SSSR.Onda smo letovali mesec dana za 10 para farmerica koje smo tamo prodavali, posto nisu smeli da napustaju zemlju.

Iva

pre 12 godina

Prvo sto ne verujem u informaciju uopste, drugo pitanje je sta i kog kvaliteta se moze kupiti za te pare (dzaba ako ce da se srusi posle par meseci, a verovatno je montazno), a i kod nas u Svilajncu, Leskovcu, Zajecaru i svim malim mestima imate stanove za te pare.

Sinbad

pre 12 godina

@Iva

Ljudi su davno izmislili nesto sto se zove Google.

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.html?c=s&stown=499&srtby=2

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.php?sadx=1&skeyword=sunny+beach&sref_no=&stown=0&stop=0&sabs=0&sfurnit=0&minprice=any&maxprice=any&minarea=&minbedrom=&mingarden=&sairport=0&x=59&y=11&c=Search

baki

pre 12 godina

Ovoga momenta sam sa sestrom razgovarao u Los Angelesu, i verovali ili ne cena prosecne kuce u njenom komsiluku je oko 1 milion $, ali to nije neka posebna elita, onako malo visi srednji nivo.

E sada se vidi ko smo i gde smo.

DA smo bili pametni pre 20 godina, danas bi lepo bili 53 USA *, i da nas bog vidi, a ne da se mlatimo sa ovim politicarima precarantima.

Baki amerikanac

ana

pre 12 godina

Ko je bio u Bugarskoj zna. Ja jesam. Usuncevom bregu ne bih kupila ni za manje pare stan. Tamo smo prolazili, videli i i otisli. U Bugarskoj su jedino ,,Zlatni pljasci,, lepi a voda u moru je nikakva kao na celom Crnom moru.

crnonabelo

pre 12 godina

Kao prvo, ovo na slici nije Suncev breg. Kao drugo cena od 16.000 EUR je potpuno realna, jer ko se ikada okupao na Dunavu, ne mora da putuje 100 godina do Bugarskog mora, osecaj je isti, tj recni pesak, more nije slano, u pozadini nema planina, samo tople sa kojih leti maca, znaci nista palme, nista vecernji povetarac, nista miris mora.....

Зоран

pre 12 godina

Па зар у Сунчевом брегу има стамбених зграда? То је хотелски комлекс који је ван сезоне затворен, колико ја знам.

Nikola

pre 12 godina

sumnjam u ovu informaciju,previse je dobra da bi bila istinita.pa ko bi prodao nekretninu za dzabe u najboljem turistickom mestu u drzavi kad moze da je izdaje turistima?

Tomi

pre 12 godina

I da imam tih 16000 eura ne bih NIKAD kupio tamo stan.Bio sam jedan put i dosta, Grcka ,HR, Spanija i da ne idenm dalje je ko nebo i zemlja. More je mutno i opasno sa tim podvodnim talasima koje niko nije pomenuo,neznam dali jos uvek na plazama stoje spasioci sa zvizdaljkama u ustima, cim se podigne crveno znamence na plazi to je znak za opasnost, spsioci teraju ljude iz mora zvizduci.Ovako je bilo dok su bili deo SSSR.Onda smo letovali mesec dana za 10 para farmerica koje smo tamo prodavali, posto nisu smeli da napustaju zemlju.

svasta nesto

pre 12 godina

vazno da beograd drzi cenu. suprotno svim zdravim logikama. ovo je jos jedan dokaz da su cene u srbiji prenaduvane i da jos nije doslo do prave korekcije. pad cena kvadrata pre svega u beogradu je neminovan. 30% u proseku do kraja godine. zivi bili pa videli.

jelena

pre 12 godina

ja sam udata za bugarina Peru:)))mogu srbi da kupe nekretninu i Bugarskoj, isto kao i oni kod nas...postoji taj reciprocitet izmedju zemalja.Mogu vam reci da je Suncev breg bezveze, ali toliko ima divnih plaza kad se krene n jug kao u Grckoj.Iako je ovde more zelenkasto i lici na jezero ipak ima divnih mesta za videti i ja toplo preporucujem Crno more.Dodjite u Burgas:)))

mitica

pre 12 godina

da li je ovo moguce? i da li ja kao stranac mogu da kupim stan u bugarskoj?Secam se da 1990. godine moji roditelji nisu mogli legalno da kupe kucu na moru..

Dejan

pre 12 godina

Pa i u Hannoveru se za 35000eur može kupiti stan od 50m2... Samo su u Beogradu i Novom Sadu realne cene i Srbi su puni para tako da mislim da treba još da poskupe. Evo sve statistike(posebno ona agencija što se uvek pita) govore kako prodaja stanova u Srbiji raste.

igorpl

pre 12 godina

@marko grozni
Prijatelju kada si tako informisan što ne odeš i budeš car na filipinima i sotalim destinacijama koje si naveo. Svako ko j e živeo na takom malom ostrvu zna da je život sve nego uzbudljiv. to su pre svega destinacije na kojima je lepo provesti odmor ali živeti tamo 365 dana video bih te. Kada celo ostvo prepešačite i čekate kada će doći brod sa zalihama da bi se snabdeli. O indijji neću ni trošiti reči jer ko nije bio bolje ni da ne ide. Jeftinije vam je da se prošetate do nekog belog brega u komšiluku. A što se tiče Bugarske da im je more čisto odavno bi bili preplavljeni turistima i ljudima iz EU. Zna se za čega je bugarski turizam. Jednom sam tamo bio i nikada više. TE meduze, te talasi, te mutno more, te hladno more..... Umesto odmora samo nerviranje. pa otuda nije ni čudo zašto su stanovi jeftini! A da imamo najskuplje nekretnine to je činjenica. A najskuplje su samo zato jer su ih 90% vlasnika dobili na poklon od države za vreme TITE pa SLOBE!
nigde u svetu kuća nije jeftinija od stana samo kod nas!

Dexterijus

pre 12 godina

U Nesebru i Suncevom Bregu letovao sam u zadnjih 10 godina, 5 puta. Zadnji put 2008. I tada je cena bila oko 700e/m2 !!!Cak sam se i interesovao za kupovinu!!!
Pa sada, ako imaju drastican i ako je cena sada npr. 500e/m onda za 16000e moze se kupiti veca garsonjera ili jednosoban, al tesko dvosoban stan!!!!

Iva

pre 12 godina

Prvo sto ne verujem u informaciju uopste, drugo pitanje je sta i kog kvaliteta se moze kupiti za te pare (dzaba ako ce da se srusi posle par meseci, a verovatno je montazno), a i kod nas u Svilajncu, Leskovcu, Zajecaru i svim malim mestima imate stanove za te pare.

Marko Grozni

pre 12 godina

Dragi moji zemljaci ovo nista ne treba da vas cudi ovakve cene nekretnina su skroz normalne u nekim zemljama samo kod nas su cene nebeske jer smo mi ipak nebeski narod pa je stan u BG-u kosta kao u raju :)

Inace da vam kazem sa svojih 29 god. proputovao sam pola sveta i mogu vam reci sledece.. Tokom 2008-2009 ziveo sam i radio u Americi na Aljasci i imao sam dosta prijatelja iz Bugarske verovali ili ne Bugari imaju veliku koloniju na Aljasci i znam dobro da su tada oni svi slali pare svojima kuci i kupovali stanove u Sofiji od zaradjenih para za 20.000 do 25.000 dolara stanove do 50 kvadrata sto je meni tada bilo nepoljmivo (mislim na cene naravno) Onda sam tokom 2010 i 2011 radio na Turistickim brodovima i obisao jos pola sveta i video sledece cene nekretnina... Na ostrvu St. Martin pola je Holandsko a pola francusko ostrvo inace ostrvo pripada Karibima tacnije isocnim Karibima skroz na jugu blizu Venecuele kuce kostaju po 10-15.000 dolara verujte mi na pravom raju na Zemlji ostrvo je jedno od najlepsih na karibima... Na Filipinima mozete kupiti vilu sa bazenom i prelepim ostrvom za 30-40.000 dolara i za jos 10-15.000 dolara otvorite privatan bizniz i da zivite kao Lord do kraja zivota... U indiji u glavnom gradu kupite prelep stan na finom mestu za 30.000 dolara i sa 50.000 dolara na racunu ste bog otac mozete da kupite roba za 20 dolara mesecno :) U prevodu za stan sto prodate u beogradu neki normalan dobijete 100.000 dolara mozete da obezbedite sebe i celu porodicu do kraja zivota na nekoj od svetskih egzoticnih lokacija... Nije sve u Srbiji tek kad krenete da putujete shvatite sta je Svet i koje sve mogucnosti on pruza svojim stanovnicima a nebesku srbiji ostavite politicarima :) Tek onda vidite koliko je ovde zivot nerealan i koliko nema smisla ga voditi ovde..

Pozzz.. svima i zelim vam lepu i uspesnu ovu 2012 godinu

Joz

pre 12 godina

Ne znam sto ne bi mogla da se kupi kuća, znam mnoge ljude koji imaju kuće i stanove, doduše u Grčkoj na moru. Možda Bugarska ima neki drugi zakon ali ne vidim sto bi branili nekome da kupi stan. Ovo sa cenom je glupost. Sunčev breg se gradi tempom koji je za nas potpuno nezamisliv. Jedne godine vidite jedan grad, a sledeće se toliko izgradilo da vam se čini da ste u drugom. Tim tempom se gradi već 10 godina. Priča o krizi i o tome da se sad kao daju kuće praktično na poklon je toliko nerealna da ne zaslužuje ni komentar. Možda je autor teksta ovo pomešao sa srpskim gradovima (osim Beograda) gde sve umire i gde ce uskoro verovatno moći da se nađe i za 10.000 evra dvosoban stan. Vidim da se svi utrkuju sa tekstovima da dokažu gde je najveca kriza ali budite ubeđeni da nije niko ni blizu nama. Zadnji put kad sam gledao (pre par godina) Bugarska je imala DESET puta veću industrijsku proizvodnju od Srbije! Kad uđete npr. u Metro 90% robe (narocito tekstilna i prehrambena) je bugarska. Sa druge stane ja ne pamtim kad sam video komad odeće na kome piše “napravljeno u Srbiji “. Nemojte da vas zavara gomila Maksija i Tempa jer oni nista ne proizvode i služe samo da dodatno isisaju još koji dinar. Mi smo potpuno umrli kao država, samo čekam kada će zvanično saopštiti narodu. Verovatno nikad, jer narod ima pametnija posla da gleda turske serije i grand veselje, a ne da razmišlja da li ćemo sutra postojati ili ne.

mladja

pre 12 godina

Za Grcku znam, Halkidiki npr 900-1100 eur/m2. Ali, pored love treba ti ili firmu da imas tamo, ili drzavljanstvo ili specijalno odobrenje od ministarstva odbrane, na koje se ceka 6-9 meseci. Za tutomire nemam pojma, ako neko zna, neka napise...

dradjevinska industrija minus

pre 12 godina

Izgleda su gradske takse u Beogradu i Novom sadu skupe pa nam treba 100godina da odplatimo garsonjeru bez balkona.

itd

pre 12 godina

ima u Nesebru, mesto blizu Suncevog brega, za po 600e po kvadratu, apartmani uz more, novogradnja, Suncev Breg je turisticko mesto, a Nesebar je grad koji zivi i van sezone, sve u svemu, ako neko ima i moze, isplati se, bar da ima da letuje i on i cela njegova familija za dzabe, jel kosta samo prevoz, hrana je ako se hranite u stanu bar 30-ak posto jeftinija nego kod nas...

nnidza

pre 12 godina

Metar kvadratni je u Nesebaru od 450e pa naviše. Za Sunčev breg me i ne čudi. Vašar. ALi more je sasvim pristojno, i više nego pristojno... Ko ima isplativo skroz. Pre šest godina placevi uz more koštali su i do pola miliona evra.

Jelena

pre 12 godina

Sigurna sam da i stranci mogu da poseduju nekretnine; gledala sam vise puta na britanskoj TV kako Englezi kupuje nekretnine u Bugarskoj, a pogotovo sada, kada je Bugarska u EU, moraju da vaze isti zakoni koji vaze za ostale evropske drzave. Nekada je vlasnistvo nekretnina u inostranstvu zavisilo od bilatelarnih ugovora i reciprociteta, sa sadasnjom Srbijom sigurno postoje bilatelarni ugovori. Dakle: moze.

vampirbg

pre 12 godina

Znam da je u Banskom odmah pored gondole (znaci na diealnom mestu) pre par godina bilo moguce kupiti stan/apartman za ispod 800e po kvadratu, a verujem da su cene od tada jos i padale...

vlada

pre 12 godina

A u srbiji cene kao da se stanovi prodaju ko hleb. Biju po ušima ko blesavi sa tim cenama a stanovi se kupuju manje nego što su se kupovali mračnih 90tih (a koliko su tad koštali stanovi koliko koštaju sad)

Sinbad

pre 12 godina

@Iva

Ljudi su davno izmislili nesto sto se zove Google.

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.html?c=s&stown=499&srtby=2

http://www.bulgarianproperties.com/Search/index.php?sadx=1&skeyword=sunny+beach&sref_no=&stown=0&stop=0&sabs=0&sfurnit=0&minprice=any&maxprice=any&minarea=&minbedrom=&mingarden=&sairport=0&x=59&y=11&c=Search