Petak, 23.12.2011.

21:30

10 okrutnih stvari koje žene rade

Izvor: B92

10 okrutnih stvari koje žene rade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Beogradjanin

pre 12 godina

3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
(XYZ, 25. decembar 2011 17:41)

Sve si lepo izanalizirao i sta je bitno,a sta nebitno...

Ali pod ovim pod 3 se neslazem...
Jedino ako je to odmah na pocetku veze ili nakog nekog vremena postavljeno tako, ono u smislu nikad se ne zna sta zivot nosi...
Ili srela je muskarca svog zivota,ali uglvanom ne bude tako...
Bolje bilo koji drugi razlog nego to,ali dobro...

A moze da razvije tu osobinu manipulaije...
Extremna krajnost...
Pravi nekog ljubomornim pa je sa tobom,dok ovaj ne odreaguje,
pa potraje ta veza...

Mislim da muskarci to ne rade,eto da budu sa nekim,da ne bi bili sami...
Ono u vezi si,a sami si...
Ako i rade to rade zbog sex-a.

Milica

pre 12 godina

"Muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti."
Nakon ove recenice sam prestala da citam, jer je sve do sada zaista za BEZ KOMENTARA.

Kao zena, ovaj clanak vidim kao krajnje seksisticki, generalizujuci i uvredljiv. Kao gradjanin zemlje u kojoj muskarci imaju humoristicke komentare na ovakav clanak, moja jedina reakcija je da kazem da bi trebalo da se osecam nesigurno, diskriminisano, i javno nazvano zenom bez morala i sponzorusom, i da bih mogla samo da zaplacem. Naravno, da sam muskarac plakanje ne bi dolazilo u obzir jer bih bila naucena da je to znam slabosti.

GoranLukic

pre 12 godina

I najbitnije, sta god da se desi, JA sam kriv. Ako zaboravi kljuceve, ja kriv jer je nisam podsetio, ako zakasni negde ujutro, sto je nisam budio, ako lose prodje na faxu, ja joj nisam dao mira da uci, da joj zagore jaja i to bi bio kriv sigurno...

XYZ

pre 12 godina

Saveti za one koji žive u demokratskom kapitalističkom društvu:
1. To je O.K. možda se predomislila, ima prava na to. Ili joj se nešto dogodilo. Pozovite drugu.
2. ... i besplatnu vožnju kolima, i besplatnu večeru, i besplatne poklone... Pazite se ovakvih žena i nikada ne uzimajte kredite da bi ste ih finansirali.
3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
4. Ako imate jako razvijenu empatiju, pazite se ovoga naročito. Najbolje da dozvolite sebi da zaplačete zajedno sa njom jer ćete se kasnije osećati bolje. Ipak nikako ne popuštajte njenim zahtevima. A ako ne osećate empatiju, onda vas i onako boli uvo, zar ne?
5. Nebitno, to vam i onako već radi puno nemoćnih ljudi.
6. Ako ste jači od nje, uzvratite prostakuši istom merom. Ako ste slabiji, sačekajte da zaspi pa je odvalite tiganjem.
7. Nebitno, dokle god je vama lepo u krevetu sa njom, možda ima dobar razlog za diskreciju.
8. Počastite sebe dobrim erotskim filmom sa glumicama znatno lepšim od nje i masturbirajte, ili se snađite na sličan način. U ostalom vi zarađujete, zar ne? Ako je ova pojava baš učestala, uradite i vi njoj isto to - sačekajte da joj počne ovulacija, budite ekstra prema njoj tih dana, doterajte se, spremite joj divnu večeru i sve ostalo, i neka vas onda iznenada jako zaboli glava.
9. Sledećeg puta ćete naravno otići sa prijateljima ne obazirući se na nju (ili nastaviti da gledate TV, igrate igricu, čitate knjigu ili praktikujete već neki svoj hobi).
10. Pustite je da koketira, vratiće se brže nego što je otišla. A trebalo bi da razmislite i o tome da ostavite klinku i upoznate ženu.

Saveti za one koji žive na bliskom istoku: pa vi nemate ovakvih problema carevi! :D

Sloboda služi da bi se u njoj uživalo, a ne da bi se zloupotrebljavala.

NoYes

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da svaka zena koristi bar 2-3 metode od ovih gore navedenih, uopste to ne smatram losim, ja licno koristim dve: uskracivanje seksa (ne bih rekla da je to namerno uskracivanje) i flertovanje sa drugim muskarcima (pri tom vrlo pazljivo pratim reakciju i stajem kada vidim da postizem zeljeni efekat)... to su sve simpa igrice koje su cak i pozeljne...

Beogradjanin

pre 12 godina

"Znaju da je većini muškaraca seks jednako važan kao i disanje"

Genijalno.

Ne znam sta je genijalnije, da li ovi tekstovi ili komentari.

?

pre 12 godina

Ko pise ove stvari? Prvo serija clanaka u kojima su muskarcima predstavljeni kao nepismeni neandertalci kojima je "seks bitniji od disanja", a sada ce izgleda serija clanaka o zenama kao frigidnim cudovistima bez emocija i moralnih skrupula.

Kao da se polovi posmaraju kroz oci besnih 14-godisnjaka koje su iznervirale simpatije.

Tanja

pre 12 godina

''Na kraju se zaigraju ziveci "seks i grad" i postanu isfrustrirane usedelice cetrdesetogodisnjakinje....''
Ivan Ha! Malo sutra. Nikad mi nije bilo jasno kako, ali takve se udaju itekako i odlicno prodju u zivotu

Slobo

pre 12 godina

istina od rijeci do rijeci, ali samo ako im se to dozvoli! I ja sam nekad bio mlad i lud(sad sam samo lud) i neke od tih stvari doziveo. Tako je to u zivotu, ili ces zenu koristiti ili ces biti iskoristen! Nema sredine i nemoj neko da mi sad pocne kvasit o vjecnoj ljubavi i slicnim bljuvotinama...

Bojan

pre 12 godina

Muskarci su svesni svih ovih stvari, ali nemaju izbora. Medjutim takvo ponasanje zena je kontraproduktivno. Muskarci sve manje postuju i cene zene, i sve cesce biraju samocu. Nestali su pravi dzentlmeni jer muskarci ne gledaju zene istim ocima kao sto su to radili pre recimo 30 godina. Pored toga su jako rezervisani u vezi i teze da sto manje ispoljavaju emocije i da se vezuju, kako bi lakse mogli da nastave dalje ako veza pukne.

Citalac

pre 12 godina

Hmm... ne vidim po cemu je to navedeno osobeno zenama? Sve od navedenog su i muskarci u stanju da urade...osim ovog u vezi "uskracivanja seksa", tu muskarci verovatno vise vole da prevare sa drugom, da ne bi slucajno "uskratili" nekog :))

Crossroads

pre 12 godina

Procitavsi ovaj clanak, zapitala sam se - da li sam ja uopste ZENA?! Koje su ovo kategorije? Kakve su ovo nebuloze?
Mada saosecam sa prethodnim komentatorom, muskarcima je JOS GORE, jer ima mnogo vise ovakvih clanaka o njima!

Filip

pre 12 godina

Imao sam ''srecu'' da naletim na devojku koja je radila sve navedene stvari osim prve, ali bukvalno. Naravno, veza nije dugo trajala i kada sam joj pokazao gde moze da ide, onda je pocela da se nabacuje mom rodjenom bratu. :)
Ali i pored toga, ja ne gubim nadu da cu naleteti na onu pravu, neku koja je vredna paznje i truda.

JASMINA

pre 12 godina

Ovo su nezrele, bezobrazne i bezdusne zene koje nikad nece nauciti da onaj ko postuje druge, bude postovan od drugih. Ili su u pitanju stvarno nezreli devojcurci do 20 godina, pa i da im se i oprosti nekako i pripise nezrelom licnoscu u razvoju. Zreo muskarac koji ima iole samopostovanja ce brzo prozreti ove jadne tehnike manipulacije, a zenu odbaciti kao poslednji dronjak. Ako vam se muskarac ne svidja, nema potrebe da se izivljavate nad njim. To je neciji brat i sin.

S.Goran

pre 12 godina

Ima dosta zena sklonih ovakvom ponasanju prema svom partneru-suprugu.Sad one bi rekle "a ne pitate zasto sam takva prema njemu".Na zalost zene izgleda bas nemaju toliko takta i osecaja sta u stvari cine, zene ovakvog ponasanja obicno su ne zadovoljne u zivotu i onime sto im on pruza, ne retko i imaju svu ljubav partnera koja im nista i ne znaci, jer da bi ovako njeno ponasanje trpeli naravno da je morate voleti.
Po nekoj logici uzrok ovakvog ponasanja zene nije preljuba, pa tako moj savet je da muskarci sa ovakvim problemom da partnerki-supruzi ponude razvod-raskid i verujem u velikoj vecini slucaja da ce to na njih uticati otreznjavajuce, jer neko ko vara partnera ne ponasa se tako, vec mu je u braku sve potaman, a smanjenje seksa moze biti jedan od predznaka, kao i mala zainteresovanost za razmatranje dugorocnih planova, izbegavanje rasprave, a ne jos pravljenje istih.

nebojsa

pre 12 godina

Emocionalno manipulišu muškarcima
Muškarci ne vole da vide ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono šta žele.
istina!!!

Marko

pre 12 godina

E za ovo 'Testiranje' svaka cast autoru teksta,ubo si pravo u metu.

To me najvise izludjuje kod zena(bivsih devojki,singlic sam poduze ;).

Evo jedan dan na primer:

Videli se,to jest sastali u gradu,kafica,prica,kiss kiss,prodje nekoliko sati,cao bejbe vidimo se,dodjoh kuci,zovnuh drugara,aj neka bleja i.

Telefon zvoni:Sta radis?(Argh!!!)Gde ces?S kim?Zasto?Sto ne bi ostao kuci?Nista ti ne znaci sto smo se videli?

Aman zeno malopre smo se videli,odoh da se vidim sa 'bandom' iz kraja,imas li ti zivih drugarica!?!

Volim zene ali znaju biti naporne i nelogicne.

Prva koja mi dopusti da prva dva meseca veze budu bez zenskih bubica,ZENIM!!!

Aj uzdravlje...

ivana

pre 12 godina

nazalost tacno. mnoge to rade, i ja se licno kao zensko gadim toga. iskreno, ono sto devojka momku moze da uradi je 5x gore nego sta momak moze devojci

Vozač

pre 12 godina

Kad negde s njom krenete autom, otvorite joj desna vrata i smestite je u auto. Dok obiđete okolo da bi ušli na vozačka vrata, ona će vam, ako je OK, otvoriti iznutra vrata, a ako je sebična, ona to neće učiniti. To je najpouzdaniji test valjanosti partnerke. Jeste iz filma, al je proveren u praksi.

mile

pre 12 godina

@kuku majko kuku oce
Da znas, i ja navikao da smo uvek mi na tapetu. Ali ima istine u clanku, 'nezniji' pol je postao prilicno manipulativan, cast izuzecima.

Janko

pre 12 godina

Mislim da ima jos. Zene nadju novog momka, pa tek kad su sigurne da je u pitanju nesto bolje napustaju starog. Uvek imaju jednog ili dvojicu na rezervnoj klupi. To su oni koji ce da je tese kad god zaskripi u primarnoj vezi i koje odbacuju cim stvari krenu na bolje.
Zene uvek vrate neverstvo, a prave se da su oprostile. Zene se uvek osvete, za sve sto im je muskarac ucinio. To je zato sto su muskarci budale i nista od svega ovoga ne znaju,zato sto nista nikad ne citaju.

borac za prava muskaraca

pre 12 godina

Napokon istina o zenama.Kranje je vreme da ravnopravan tretman u medijima (vezano za musko-zenske odnose) dobiju muskarci.

Mally

pre 12 godina

Pućiću od smeha! Dragi muškarci, vi govorite o okrutnim stvarima koje vama žene čine na takav način kao da ste vi uvek iskreni i otvoreni prema ženama. Kao da se vi ne igrate igrica, ne testirate žene i njihove granice. Svi znamo da to baš i nije slučaj.

kuku majko kuku oce

pre 12 godina

Posle par poslednjih clanaka koji su pljuvali nas muskarce, konacno da im dobijemo neki gde se pljuju zene :D.
Odakle vadite ove tekstove?

kuku majko kuku oce

pre 12 godina

Posle par poslednjih clanaka koji su pljuvali nas muskarce, konacno da im dobijemo neki gde se pljuju zene :D.
Odakle vadite ove tekstove?

Filip

pre 12 godina

Imao sam ''srecu'' da naletim na devojku koja je radila sve navedene stvari osim prve, ali bukvalno. Naravno, veza nije dugo trajala i kada sam joj pokazao gde moze da ide, onda je pocela da se nabacuje mom rodjenom bratu. :)
Ali i pored toga, ja ne gubim nadu da cu naleteti na onu pravu, neku koja je vredna paznje i truda.

ivana

pre 12 godina

nazalost tacno. mnoge to rade, i ja se licno kao zensko gadim toga. iskreno, ono sto devojka momku moze da uradi je 5x gore nego sta momak moze devojci

Janko

pre 12 godina

Mislim da ima jos. Zene nadju novog momka, pa tek kad su sigurne da je u pitanju nesto bolje napustaju starog. Uvek imaju jednog ili dvojicu na rezervnoj klupi. To su oni koji ce da je tese kad god zaskripi u primarnoj vezi i koje odbacuju cim stvari krenu na bolje.
Zene uvek vrate neverstvo, a prave se da su oprostile. Zene se uvek osvete, za sve sto im je muskarac ucinio. To je zato sto su muskarci budale i nista od svega ovoga ne znaju,zato sto nista nikad ne citaju.

Marko

pre 12 godina

E za ovo 'Testiranje' svaka cast autoru teksta,ubo si pravo u metu.

To me najvise izludjuje kod zena(bivsih devojki,singlic sam poduze ;).

Evo jedan dan na primer:

Videli se,to jest sastali u gradu,kafica,prica,kiss kiss,prodje nekoliko sati,cao bejbe vidimo se,dodjoh kuci,zovnuh drugara,aj neka bleja i.

Telefon zvoni:Sta radis?(Argh!!!)Gde ces?S kim?Zasto?Sto ne bi ostao kuci?Nista ti ne znaci sto smo se videli?

Aman zeno malopre smo se videli,odoh da se vidim sa 'bandom' iz kraja,imas li ti zivih drugarica!?!

Volim zene ali znaju biti naporne i nelogicne.

Prva koja mi dopusti da prva dva meseca veze budu bez zenskih bubica,ZENIM!!!

Aj uzdravlje...

JASMINA

pre 12 godina

Ovo su nezrele, bezobrazne i bezdusne zene koje nikad nece nauciti da onaj ko postuje druge, bude postovan od drugih. Ili su u pitanju stvarno nezreli devojcurci do 20 godina, pa i da im se i oprosti nekako i pripise nezrelom licnoscu u razvoju. Zreo muskarac koji ima iole samopostovanja ce brzo prozreti ove jadne tehnike manipulacije, a zenu odbaciti kao poslednji dronjak. Ako vam se muskarac ne svidja, nema potrebe da se izivljavate nad njim. To je neciji brat i sin.

Vozač

pre 12 godina

Kad negde s njom krenete autom, otvorite joj desna vrata i smestite je u auto. Dok obiđete okolo da bi ušli na vozačka vrata, ona će vam, ako je OK, otvoriti iznutra vrata, a ako je sebična, ona to neće učiniti. To je najpouzdaniji test valjanosti partnerke. Jeste iz filma, al je proveren u praksi.

nebojsa

pre 12 godina

Emocionalno manipulišu muškarcima
Muškarci ne vole da vide ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono šta žele.
istina!!!

borac za prava muskaraca

pre 12 godina

Napokon istina o zenama.Kranje je vreme da ravnopravan tretman u medijima (vezano za musko-zenske odnose) dobiju muskarci.

Bojan

pre 12 godina

Muskarci su svesni svih ovih stvari, ali nemaju izbora. Medjutim takvo ponasanje zena je kontraproduktivno. Muskarci sve manje postuju i cene zene, i sve cesce biraju samocu. Nestali su pravi dzentlmeni jer muskarci ne gledaju zene istim ocima kao sto su to radili pre recimo 30 godina. Pored toga su jako rezervisani u vezi i teze da sto manje ispoljavaju emocije i da se vezuju, kako bi lakse mogli da nastave dalje ako veza pukne.

mile

pre 12 godina

@kuku majko kuku oce
Da znas, i ja navikao da smo uvek mi na tapetu. Ali ima istine u clanku, 'nezniji' pol je postao prilicno manipulativan, cast izuzecima.

Beogradjanin

pre 12 godina

"Znaju da je većini muškaraca seks jednako važan kao i disanje"

Genijalno.

Ne znam sta je genijalnije, da li ovi tekstovi ili komentari.

?

pre 12 godina

Ko pise ove stvari? Prvo serija clanaka u kojima su muskarcima predstavljeni kao nepismeni neandertalci kojima je "seks bitniji od disanja", a sada ce izgleda serija clanaka o zenama kao frigidnim cudovistima bez emocija i moralnih skrupula.

Kao da se polovi posmaraju kroz oci besnih 14-godisnjaka koje su iznervirale simpatije.

Crossroads

pre 12 godina

Procitavsi ovaj clanak, zapitala sam se - da li sam ja uopste ZENA?! Koje su ovo kategorije? Kakve su ovo nebuloze?
Mada saosecam sa prethodnim komentatorom, muskarcima je JOS GORE, jer ima mnogo vise ovakvih clanaka o njima!

S.Goran

pre 12 godina

Ima dosta zena sklonih ovakvom ponasanju prema svom partneru-suprugu.Sad one bi rekle "a ne pitate zasto sam takva prema njemu".Na zalost zene izgleda bas nemaju toliko takta i osecaja sta u stvari cine, zene ovakvog ponasanja obicno su ne zadovoljne u zivotu i onime sto im on pruza, ne retko i imaju svu ljubav partnera koja im nista i ne znaci, jer da bi ovako njeno ponasanje trpeli naravno da je morate voleti.
Po nekoj logici uzrok ovakvog ponasanja zene nije preljuba, pa tako moj savet je da muskarci sa ovakvim problemom da partnerki-supruzi ponude razvod-raskid i verujem u velikoj vecini slucaja da ce to na njih uticati otreznjavajuce, jer neko ko vara partnera ne ponasa se tako, vec mu je u braku sve potaman, a smanjenje seksa moze biti jedan od predznaka, kao i mala zainteresovanost za razmatranje dugorocnih planova, izbegavanje rasprave, a ne jos pravljenje istih.

Citalac

pre 12 godina

Hmm... ne vidim po cemu je to navedeno osobeno zenama? Sve od navedenog su i muskarci u stanju da urade...osim ovog u vezi "uskracivanja seksa", tu muskarci verovatno vise vole da prevare sa drugom, da ne bi slucajno "uskratili" nekog :))

Slobo

pre 12 godina

istina od rijeci do rijeci, ali samo ako im se to dozvoli! I ja sam nekad bio mlad i lud(sad sam samo lud) i neke od tih stvari doziveo. Tako je to u zivotu, ili ces zenu koristiti ili ces biti iskoristen! Nema sredine i nemoj neko da mi sad pocne kvasit o vjecnoj ljubavi i slicnim bljuvotinama...

Mally

pre 12 godina

Pućiću od smeha! Dragi muškarci, vi govorite o okrutnim stvarima koje vama žene čine na takav način kao da ste vi uvek iskreni i otvoreni prema ženama. Kao da se vi ne igrate igrica, ne testirate žene i njihove granice. Svi znamo da to baš i nije slučaj.

Tanja

pre 12 godina

''Na kraju se zaigraju ziveci "seks i grad" i postanu isfrustrirane usedelice cetrdesetogodisnjakinje....''
Ivan Ha! Malo sutra. Nikad mi nije bilo jasno kako, ali takve se udaju itekako i odlicno prodju u zivotu

GoranLukic

pre 12 godina

I najbitnije, sta god da se desi, JA sam kriv. Ako zaboravi kljuceve, ja kriv jer je nisam podsetio, ako zakasni negde ujutro, sto je nisam budio, ako lose prodje na faxu, ja joj nisam dao mira da uci, da joj zagore jaja i to bi bio kriv sigurno...

XYZ

pre 12 godina

Saveti za one koji žive u demokratskom kapitalističkom društvu:
1. To je O.K. možda se predomislila, ima prava na to. Ili joj se nešto dogodilo. Pozovite drugu.
2. ... i besplatnu vožnju kolima, i besplatnu večeru, i besplatne poklone... Pazite se ovakvih žena i nikada ne uzimajte kredite da bi ste ih finansirali.
3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
4. Ako imate jako razvijenu empatiju, pazite se ovoga naročito. Najbolje da dozvolite sebi da zaplačete zajedno sa njom jer ćete se kasnije osećati bolje. Ipak nikako ne popuštajte njenim zahtevima. A ako ne osećate empatiju, onda vas i onako boli uvo, zar ne?
5. Nebitno, to vam i onako već radi puno nemoćnih ljudi.
6. Ako ste jači od nje, uzvratite prostakuši istom merom. Ako ste slabiji, sačekajte da zaspi pa je odvalite tiganjem.
7. Nebitno, dokle god je vama lepo u krevetu sa njom, možda ima dobar razlog za diskreciju.
8. Počastite sebe dobrim erotskim filmom sa glumicama znatno lepšim od nje i masturbirajte, ili se snađite na sličan način. U ostalom vi zarađujete, zar ne? Ako je ova pojava baš učestala, uradite i vi njoj isto to - sačekajte da joj počne ovulacija, budite ekstra prema njoj tih dana, doterajte se, spremite joj divnu večeru i sve ostalo, i neka vas onda iznenada jako zaboli glava.
9. Sledećeg puta ćete naravno otići sa prijateljima ne obazirući se na nju (ili nastaviti da gledate TV, igrate igricu, čitate knjigu ili praktikujete već neki svoj hobi).
10. Pustite je da koketira, vratiće se brže nego što je otišla. A trebalo bi da razmislite i o tome da ostavite klinku i upoznate ženu.

Saveti za one koji žive na bliskom istoku: pa vi nemate ovakvih problema carevi! :D

Sloboda služi da bi se u njoj uživalo, a ne da bi se zloupotrebljavala.

Milica

pre 12 godina

"Muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti."
Nakon ove recenice sam prestala da citam, jer je sve do sada zaista za BEZ KOMENTARA.

Kao zena, ovaj clanak vidim kao krajnje seksisticki, generalizujuci i uvredljiv. Kao gradjanin zemlje u kojoj muskarci imaju humoristicke komentare na ovakav clanak, moja jedina reakcija je da kazem da bi trebalo da se osecam nesigurno, diskriminisano, i javno nazvano zenom bez morala i sponzorusom, i da bih mogla samo da zaplacem. Naravno, da sam muskarac plakanje ne bi dolazilo u obzir jer bih bila naucena da je to znam slabosti.

NoYes

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da svaka zena koristi bar 2-3 metode od ovih gore navedenih, uopste to ne smatram losim, ja licno koristim dve: uskracivanje seksa (ne bih rekla da je to namerno uskracivanje) i flertovanje sa drugim muskarcima (pri tom vrlo pazljivo pratim reakciju i stajem kada vidim da postizem zeljeni efekat)... to su sve simpa igrice koje su cak i pozeljne...

Beogradjanin

pre 12 godina

3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
(XYZ, 25. decembar 2011 17:41)

Sve si lepo izanalizirao i sta je bitno,a sta nebitno...

Ali pod ovim pod 3 se neslazem...
Jedino ako je to odmah na pocetku veze ili nakog nekog vremena postavljeno tako, ono u smislu nikad se ne zna sta zivot nosi...
Ili srela je muskarca svog zivota,ali uglvanom ne bude tako...
Bolje bilo koji drugi razlog nego to,ali dobro...

A moze da razvije tu osobinu manipulaije...
Extremna krajnost...
Pravi nekog ljubomornim pa je sa tobom,dok ovaj ne odreaguje,
pa potraje ta veza...

Mislim da muskarci to ne rade,eto da budu sa nekim,da ne bi bili sami...
Ono u vezi si,a sami si...
Ako i rade to rade zbog sex-a.

Mally

pre 12 godina

Pućiću od smeha! Dragi muškarci, vi govorite o okrutnim stvarima koje vama žene čine na takav način kao da ste vi uvek iskreni i otvoreni prema ženama. Kao da se vi ne igrate igrica, ne testirate žene i njihove granice. Svi znamo da to baš i nije slučaj.

ivana

pre 12 godina

nazalost tacno. mnoge to rade, i ja se licno kao zensko gadim toga. iskreno, ono sto devojka momku moze da uradi je 5x gore nego sta momak moze devojci

Vozač

pre 12 godina

Kad negde s njom krenete autom, otvorite joj desna vrata i smestite je u auto. Dok obiđete okolo da bi ušli na vozačka vrata, ona će vam, ako je OK, otvoriti iznutra vrata, a ako je sebična, ona to neće učiniti. To je najpouzdaniji test valjanosti partnerke. Jeste iz filma, al je proveren u praksi.

NoYes

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da svaka zena koristi bar 2-3 metode od ovih gore navedenih, uopste to ne smatram losim, ja licno koristim dve: uskracivanje seksa (ne bih rekla da je to namerno uskracivanje) i flertovanje sa drugim muskarcima (pri tom vrlo pazljivo pratim reakciju i stajem kada vidim da postizem zeljeni efekat)... to su sve simpa igrice koje su cak i pozeljne...

Janko

pre 12 godina

Mislim da ima jos. Zene nadju novog momka, pa tek kad su sigurne da je u pitanju nesto bolje napustaju starog. Uvek imaju jednog ili dvojicu na rezervnoj klupi. To su oni koji ce da je tese kad god zaskripi u primarnoj vezi i koje odbacuju cim stvari krenu na bolje.
Zene uvek vrate neverstvo, a prave se da su oprostile. Zene se uvek osvete, za sve sto im je muskarac ucinio. To je zato sto su muskarci budale i nista od svega ovoga ne znaju,zato sto nista nikad ne citaju.

Marko

pre 12 godina

E za ovo 'Testiranje' svaka cast autoru teksta,ubo si pravo u metu.

To me najvise izludjuje kod zena(bivsih devojki,singlic sam poduze ;).

Evo jedan dan na primer:

Videli se,to jest sastali u gradu,kafica,prica,kiss kiss,prodje nekoliko sati,cao bejbe vidimo se,dodjoh kuci,zovnuh drugara,aj neka bleja i.

Telefon zvoni:Sta radis?(Argh!!!)Gde ces?S kim?Zasto?Sto ne bi ostao kuci?Nista ti ne znaci sto smo se videli?

Aman zeno malopre smo se videli,odoh da se vidim sa 'bandom' iz kraja,imas li ti zivih drugarica!?!

Volim zene ali znaju biti naporne i nelogicne.

Prva koja mi dopusti da prva dva meseca veze budu bez zenskih bubica,ZENIM!!!

Aj uzdravlje...

borac za prava muskaraca

pre 12 godina

Napokon istina o zenama.Kranje je vreme da ravnopravan tretman u medijima (vezano za musko-zenske odnose) dobiju muskarci.

kuku majko kuku oce

pre 12 godina

Posle par poslednjih clanaka koji su pljuvali nas muskarce, konacno da im dobijemo neki gde se pljuju zene :D.
Odakle vadite ove tekstove?

Slobo

pre 12 godina

istina od rijeci do rijeci, ali samo ako im se to dozvoli! I ja sam nekad bio mlad i lud(sad sam samo lud) i neke od tih stvari doziveo. Tako je to u zivotu, ili ces zenu koristiti ili ces biti iskoristen! Nema sredine i nemoj neko da mi sad pocne kvasit o vjecnoj ljubavi i slicnim bljuvotinama...

Tanja

pre 12 godina

''Na kraju se zaigraju ziveci "seks i grad" i postanu isfrustrirane usedelice cetrdesetogodisnjakinje....''
Ivan Ha! Malo sutra. Nikad mi nije bilo jasno kako, ali takve se udaju itekako i odlicno prodju u zivotu

nebojsa

pre 12 godina

Emocionalno manipulišu muškarcima
Muškarci ne vole da vide ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono šta žele.
istina!!!

Milica

pre 12 godina

"Muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti."
Nakon ove recenice sam prestala da citam, jer je sve do sada zaista za BEZ KOMENTARA.

Kao zena, ovaj clanak vidim kao krajnje seksisticki, generalizujuci i uvredljiv. Kao gradjanin zemlje u kojoj muskarci imaju humoristicke komentare na ovakav clanak, moja jedina reakcija je da kazem da bi trebalo da se osecam nesigurno, diskriminisano, i javno nazvano zenom bez morala i sponzorusom, i da bih mogla samo da zaplacem. Naravno, da sam muskarac plakanje ne bi dolazilo u obzir jer bih bila naucena da je to znam slabosti.

Crossroads

pre 12 godina

Procitavsi ovaj clanak, zapitala sam se - da li sam ja uopste ZENA?! Koje su ovo kategorije? Kakve su ovo nebuloze?
Mada saosecam sa prethodnim komentatorom, muskarcima je JOS GORE, jer ima mnogo vise ovakvih clanaka o njima!

mile

pre 12 godina

@kuku majko kuku oce
Da znas, i ja navikao da smo uvek mi na tapetu. Ali ima istine u clanku, 'nezniji' pol je postao prilicno manipulativan, cast izuzecima.

Filip

pre 12 godina

Imao sam ''srecu'' da naletim na devojku koja je radila sve navedene stvari osim prve, ali bukvalno. Naravno, veza nije dugo trajala i kada sam joj pokazao gde moze da ide, onda je pocela da se nabacuje mom rodjenom bratu. :)
Ali i pored toga, ja ne gubim nadu da cu naleteti na onu pravu, neku koja je vredna paznje i truda.

JASMINA

pre 12 godina

Ovo su nezrele, bezobrazne i bezdusne zene koje nikad nece nauciti da onaj ko postuje druge, bude postovan od drugih. Ili su u pitanju stvarno nezreli devojcurci do 20 godina, pa i da im se i oprosti nekako i pripise nezrelom licnoscu u razvoju. Zreo muskarac koji ima iole samopostovanja ce brzo prozreti ove jadne tehnike manipulacije, a zenu odbaciti kao poslednji dronjak. Ako vam se muskarac ne svidja, nema potrebe da se izivljavate nad njim. To je neciji brat i sin.

S.Goran

pre 12 godina

Ima dosta zena sklonih ovakvom ponasanju prema svom partneru-suprugu.Sad one bi rekle "a ne pitate zasto sam takva prema njemu".Na zalost zene izgleda bas nemaju toliko takta i osecaja sta u stvari cine, zene ovakvog ponasanja obicno su ne zadovoljne u zivotu i onime sto im on pruza, ne retko i imaju svu ljubav partnera koja im nista i ne znaci, jer da bi ovako njeno ponasanje trpeli naravno da je morate voleti.
Po nekoj logici uzrok ovakvog ponasanja zene nije preljuba, pa tako moj savet je da muskarci sa ovakvim problemom da partnerki-supruzi ponude razvod-raskid i verujem u velikoj vecini slucaja da ce to na njih uticati otreznjavajuce, jer neko ko vara partnera ne ponasa se tako, vec mu je u braku sve potaman, a smanjenje seksa moze biti jedan od predznaka, kao i mala zainteresovanost za razmatranje dugorocnih planova, izbegavanje rasprave, a ne jos pravljenje istih.

Citalac

pre 12 godina

Hmm... ne vidim po cemu je to navedeno osobeno zenama? Sve od navedenog su i muskarci u stanju da urade...osim ovog u vezi "uskracivanja seksa", tu muskarci verovatno vise vole da prevare sa drugom, da ne bi slucajno "uskratili" nekog :))

Bojan

pre 12 godina

Muskarci su svesni svih ovih stvari, ali nemaju izbora. Medjutim takvo ponasanje zena je kontraproduktivno. Muskarci sve manje postuju i cene zene, i sve cesce biraju samocu. Nestali su pravi dzentlmeni jer muskarci ne gledaju zene istim ocima kao sto su to radili pre recimo 30 godina. Pored toga su jako rezervisani u vezi i teze da sto manje ispoljavaju emocije i da se vezuju, kako bi lakse mogli da nastave dalje ako veza pukne.

GoranLukic

pre 12 godina

I najbitnije, sta god da se desi, JA sam kriv. Ako zaboravi kljuceve, ja kriv jer je nisam podsetio, ako zakasni negde ujutro, sto je nisam budio, ako lose prodje na faxu, ja joj nisam dao mira da uci, da joj zagore jaja i to bi bio kriv sigurno...

?

pre 12 godina

Ko pise ove stvari? Prvo serija clanaka u kojima su muskarcima predstavljeni kao nepismeni neandertalci kojima je "seks bitniji od disanja", a sada ce izgleda serija clanaka o zenama kao frigidnim cudovistima bez emocija i moralnih skrupula.

Kao da se polovi posmaraju kroz oci besnih 14-godisnjaka koje su iznervirale simpatije.

XYZ

pre 12 godina

Saveti za one koji žive u demokratskom kapitalističkom društvu:
1. To je O.K. možda se predomislila, ima prava na to. Ili joj se nešto dogodilo. Pozovite drugu.
2. ... i besplatnu vožnju kolima, i besplatnu večeru, i besplatne poklone... Pazite se ovakvih žena i nikada ne uzimajte kredite da bi ste ih finansirali.
3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
4. Ako imate jako razvijenu empatiju, pazite se ovoga naročito. Najbolje da dozvolite sebi da zaplačete zajedno sa njom jer ćete se kasnije osećati bolje. Ipak nikako ne popuštajte njenim zahtevima. A ako ne osećate empatiju, onda vas i onako boli uvo, zar ne?
5. Nebitno, to vam i onako već radi puno nemoćnih ljudi.
6. Ako ste jači od nje, uzvratite prostakuši istom merom. Ako ste slabiji, sačekajte da zaspi pa je odvalite tiganjem.
7. Nebitno, dokle god je vama lepo u krevetu sa njom, možda ima dobar razlog za diskreciju.
8. Počastite sebe dobrim erotskim filmom sa glumicama znatno lepšim od nje i masturbirajte, ili se snađite na sličan način. U ostalom vi zarađujete, zar ne? Ako je ova pojava baš učestala, uradite i vi njoj isto to - sačekajte da joj počne ovulacija, budite ekstra prema njoj tih dana, doterajte se, spremite joj divnu večeru i sve ostalo, i neka vas onda iznenada jako zaboli glava.
9. Sledećeg puta ćete naravno otići sa prijateljima ne obazirući se na nju (ili nastaviti da gledate TV, igrate igricu, čitate knjigu ili praktikujete već neki svoj hobi).
10. Pustite je da koketira, vratiće se brže nego što je otišla. A trebalo bi da razmislite i o tome da ostavite klinku i upoznate ženu.

Saveti za one koji žive na bliskom istoku: pa vi nemate ovakvih problema carevi! :D

Sloboda služi da bi se u njoj uživalo, a ne da bi se zloupotrebljavala.

Beogradjanin

pre 12 godina

3. To je O.K., svi to radimo ponekad a da toga nismo ni svesni. Univerzalna ljudska slabost.
(XYZ, 25. decembar 2011 17:41)

Sve si lepo izanalizirao i sta je bitno,a sta nebitno...

Ali pod ovim pod 3 se neslazem...
Jedino ako je to odmah na pocetku veze ili nakog nekog vremena postavljeno tako, ono u smislu nikad se ne zna sta zivot nosi...
Ili srela je muskarca svog zivota,ali uglvanom ne bude tako...
Bolje bilo koji drugi razlog nego to,ali dobro...

A moze da razvije tu osobinu manipulaije...
Extremna krajnost...
Pravi nekog ljubomornim pa je sa tobom,dok ovaj ne odreaguje,
pa potraje ta veza...

Mislim da muskarci to ne rade,eto da budu sa nekim,da ne bi bili sami...
Ono u vezi si,a sami si...
Ako i rade to rade zbog sex-a.

Beogradjanin

pre 12 godina

"Znaju da je većini muškaraca seks jednako važan kao i disanje"

Genijalno.

Ne znam sta je genijalnije, da li ovi tekstovi ili komentari.