Sreda, 21.12.2011.

11:20

Nikolić: Veselinović pomagao Srbima

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da je potrebno dosta dokaza da se opravda hapšenje Zvonka Veselinovića. Euleks bez komentara na hapšenje.

Izvor: Beta

Nikoliæ: Veselinoviæ pomagao Srbima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

vladimir

pre 12 godina

Jeste Nikolicu,pomogao je tebi i jos nekolicini srba i albanaca da se obogate i politicki profitiraju.Za onih ostalih nekoliko miliona briga njega a i tebe.Toliko o vama velikim srbopatriotama koji mislite na nas a sve vam malo.

Milica

pre 12 godina

Sta cemo sada raditi sa onim zakonima koje smo donosili, a koji stupaju na snagu ulaskom u EU? Ipak je to tema za javnu raspravu ne to da se gura u stranu.

Tea

pre 12 godina

Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno mada smatram da je nekome jedini cilj optuživati Srbe na Kosovu kao po običaju. Ko je kriv treba i mora da odgovara za svoja dela. Ipak bojim se da hapšenje Srba neće postati praksa ma ko da je u pitanju.

Duki

pre 12 godina

Ako je neko kriv, treba da odgovara. Međutim, već je i ranije bilo javno prozivanje Veselinovića, tako da ništa baš nije potpuno sigurno. Sve je u ovoj državi montirano i prilagođeno trenutku kada će se najbolje prodati. Imali smo već slučajeve hapšenja haških optuženika koji su bili tempirani baš kad je trebalo aktuelnoj vlasti da se dokaže. Videćemo šta je u ovom slučaju istina.

valjda

pre 12 godina

Moze li mi neko reci,u ime cega ili koga je on uhapsen!
U ime naroda ili,
u ime nekoga!?
(rabb, 21. decembar 2011 16:46)

pa obicno se hapsi u ime zakona, znas 2011a je godina, nema onoga - spalite vesticu

posmatrac

pre 12 godina

Gledajući angažman podmladka u lupanju minusa i pluseva na komentare zaključujem da ovo hapšenje zanči g nikoliću mnogo više iz nekog razloga nego što možemo i pretpostaviti.

zvonko

pre 12 godina

Sad je jasno ponasanje Srba na severu kosova.Pa droga je bila namenjena njima zato su Zvonka i pustili. Hajde Tomice jedan strajk zedju da ti puste drugara iz bajbokane

wtf

pre 12 godina

kakav je ovo spam? do pre 5 min su normalni komentari imali 3 puta vise pluseva nego minusa. za manje od 15min, stvori se po 100 minusa.na svakom komentaru koji ne podrzava veselinovica i radikale, a onih par koji ih podrzavaju dobise stotine pluseva. vidim da su radikalske sekretarice vredne u lupanju minusa.

PetarT

pre 12 godina

Veselinovic je 24h bio dostupan i nasem MUP-u i Euleksu medjutim zasmetao im je zato sto je pomagao Srbima na barikadama da se zaustavi Euleks u instaliranju institucija tzv. Kosovo drzave!

mila

pre 12 godina

Nešto se Toma mnogo unervozio zbog Veselinovićevog hapšenja.Da li bi kroz istragu mogla da se utvrdi povezanost SNS-e sa istim!?
Zamislite čoveka koji je u svom dugogodišnjem bavljenju politikom bio "borac protiv kriminala",a njegovi štićenici su ljudi poput Veselinovića Joce Amsterdama i sl....
Jasno je nama da se SNS-morala finasirati iz nekih izvora,ali gospodine Nikoliću ako niste gadljivi na pare,koje dolaze iz najvećih kriminalnih radnji,šverca,rasturanja droge,ubistava... i na taj način pokušavate da dođete na vlast,teško nama....

Markoni

pre 12 godina

Tomislave , sta kaze UDBA, jer moraju da se citaju ovakva saopstenja o Zvonku?
Jel mora i Jorgovanka da poredi Zorana Djindjica sa Kgb-ovcem Putinom?
Pozdtavi Udbu Tomislave , jer joj ozbiljno gori pod nogama.

Milan

pre 12 godina

Jadni li ste svi Vi koji jednog običnog kriminalca postavljate za pomagača Srpskom narodu . Tako ste i Arkana proglašavali za heroja i ĐENERALA . Sad samo da ga Toma dovede u Skupštinu kao onog ma...na Kovačevića i biće sve uredu . Uzgred budi rečeno ovom izjavom je Toma samo priznao da je DRŽAVA SRBIJA preko svojih pulena organizovala sav ovaj galamatias svog jadnog naroda na Kosovu .

Herbalife

pre 12 godina

Koliko saznajem iz medija, Veselinović je optužen za paljenje administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak.. ali, zar nije svojevremeno i Edita Tahiri zahtevala da srbska strana u pregovorima ovlasti drugog pregovarača, jer je optužila Stefanovića za to isto i nije želela da pregovara sa njim?

NNikolica

pre 12 godina

"Pretpostavljam da ovo (hapšenje) nije početak ukidanja srpskih institucija."

Ovaj Veselinovica smatra institucijom?

Nije ni cudo... od politikanta se i ne ocekuje nista drugo.

BTW. Tomo, pametniji si kad cutis. (tj. tako bar izgleda)

Bore

pre 12 godina

Pa kada je vlast imala dokaz za nesto, oni prvo hapse pa onda nalaze dokaze ako ih uopste i nadju, a svoje tajkune i prave kriminalce ne diraju? Ja mislim kada dodje nova vlast da ce sve ovo preispitati i da ce napokon izaci istina na videlo!

Milena

pre 12 godina

Pa oni hapse samo kad im neko kaže da treba. Šta su do sada čekali, ako je čovek osnovano sumnjiv da je kriv za nešto. Pravosuđe je odavno u službi izvršne vlasti. Samostalnost su mu oduzeli lustracijom sudija, a za koje ništa nisu dokazali.Tako ništa nisu dokazali mnogima čije su hapšenje pompezno objaviljivali, već samo uništavali žive ljude i njiohove porodice.

djordjeP

pre 12 godina

Ne zaboravimo kome se ministar za kim obratio kada je trebalo da se organizuju barikade a sada iste te koji su po njihovom nalogu organizovali sve te barikade organizovali dezurstva hapsi i optuzuj za trgovinu droge za sverc koje cega a upravo oni koji ga optuzuju za sve to su imali provizije od tih poslova koje je obavljao Zvonko a naravno Toma je kriv za sve

C c c

pre 12 godina

Hahaha koje trolovanje. U roku od desetak min, svi komentari protiv veselinovica su dobili preko 150 minusa, a ovi drugi pluseva. Radikali, dzaba habate kliktajuci. Srbija ide napred.

pameti :(

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.
(Nikola, 21. decembar 2011 13:52)

Tako je. pokazimo im da imamo dostojanstva i da hocemo suverenitet. Pustimo sve kriminalce iz zatvora, dozvolimo svima da nas pljackaju i kradu drzeci nas na ivici prezivljavanja, neka nas uvlace u nove ratove. Sve samo da pokazemo da imamo dostojanstvo i da mozemo da radimo sa svojom zemljom sta hocemo (sem naravno da se zaposlimo, ili ne daj boze pokrenemo privatni biznis).

gost

pre 12 godina

Ja sam u ono staro pogresno ali mirno vreme ucen da lopovluk i kriminal nema veru, pol, rasu i da nema opravdanja. Ali sada nova vremena novi ljudi, novi sistemi vrednosti. Vreme patriotskog kriminala ali samo srpskog ne samo sto je isplativo nego je i drustveno opravdano kod srpske vlasti. Tek kad debelo pretera nadje se poneko zrtveno jagnje i vozi Misko dalje.

Serbia ftw

pre 12 godina

Sta god bio motiv ovom postupku, postupak je ispravan. Ako su zapadomrsci koji pvde stalno lupetaju, slucajno uboli, pa ovo jeste posledica pritiska Angele Merkel - hvala joj. Neka tako pritiska i za sve ostale mahinacije nase vlasti.

Ivana

pre 12 godina

Zdravko Veselinović koji štiti naš narod na Kosovu, da ga naša tereti da je kriminalac je van svake pameti. Vlast teži da potpuno uništi sopstveni narod i državu. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem, neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

Nikola

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.

Era

pre 12 godina

Od Karlovac,a Karlobaga, Ogulina i Virovitica, preko toga da "Ćopavi pita za Đinđića", te da Legija možda nije kriv, pa svi mitinzi sa Milankom Karić pa štrajk žeđu gde ga Milan Beko Posećuje. Evo još jenog bisera!
Svaka čast! Da li ti znaš šta je sramota i kada kupuješ još veći stan.

neofit

pre 12 godina

Bojim se da će oni koji su uhapsili Veselinovića izneti sve moguće i nemoguće dokaze za to, a to što je pomagao Srbima navešće kao kriminal, i da, biće to početak ukidanja srpskih institucija na KiM. Izgleda da se tadić Preokreće iako je rekao da nikad neće!

Kubba

pre 12 godina

Zaista treba dosta dokaza da se opravda hapšenje čoveka koji je pomogao Srbima...

Pomagao nego kako, a dokaza niodkuda, odavno usmrkani i to u meri od tri kile "bele vanile".

Danilo

pre 12 godina

"Potrebno je dosta dokaza...?!"
Šta je ovim ljudima na našoj političkoj sceni?
Za svaki normalan sud dovoljan je JEDAN dokaz.
SNS se baš trudi poslednje vreme da svakako izgube izbore,a DS im daje pobedu na tacni.
Toliko autogolova na sve strane da sve više mislim da je utakmica nameštena!

MarkoRSK

pre 12 godina

Da je Drzava Srbija napravila stvarni preokret posle Milosevica svi koji su na bilo koji nacin bili u strukturi vlasti ili organizovanih grupa i pojedinaca koja je zavrsila u Hagu, mnogi kao minimum ne bi zavrsili kao politicari ove zemlje.

raja

pre 12 godina

Ovaj stvarno hoće da izgubi glasače! Prvo hoće da vrati služenje vojnog roka, a sad brani kriminalca i ratnog profitera.. A do pre par meseci bio mi je favorit..

ns

pre 12 godina

Ovo nije prvi put da Nikolic opravdava neke osobe sa podebelim dosijeom u policiji i koji se volsebno nalaze na slobodi. Politicari trebaju da se distanciraju od pravosudja inace pokazuju da nisu za vladavinu prava vec za ispolitizovano sudstvo i nelegalne interese pojedinaca.

Aristotel

pre 12 godina

Nikolicu, bolje ti je da cutis. Cela Mitrovica zna o kakvom se kriminalcu radi, a ako je on tvoj drug, onda treba i tebe smestiti da mu pravis drustvo u apsani.
Samo kad bi se otkrilo i kakve je veze doticni imao sa Nj. V. Konuzinom...

mali od palube

pre 12 godina

''Ako i ako i samo ako'' pa daa ni Arkan nije bio kriminalac tj nije bilo dokaza za to, a svi smo dobro znali o kome je reč. MA ajde Tomo šta se sad praviš neverni ;) smisli bolji izgovor možeš ti to :)

Jelena S.

pre 12 godina

S obzirom da je opštenarodno poznato da svako ko je išta uradio pozitivno za Srpski narod bio proglašen krivim, kriminalcem i mafijašem, zaista ne vidim ništa novo niti čudno u ovakvoj odluci!
Iskreno se nadam da će se pravda isterati do kraja, čovek proglasiti nevinim a pravi krivci završiti iza rešetaka na dugo, dugo godina!
U ostalom, sve se ovo radi kako bi se što pre dobila kandidatura za EU, tj ovako nešto je i traženo od naše vlasti....da pohapsi i okrivi sve koji se protive nezavisnosti Kosova!!!

izgovor

pre 12 godina

Dakle, polako znamo šta će se dogadjati kada većina ZABORAVNIH srba bude dao svoj glas skrivenom radikalu, gospon Nikoliću! Većina pozatvaranih kriminalaca, pljačkaša i ubica, biće puštena na slobodu! Živele devedesete! Marko nam se vraća, atentatori na Djindjića biće pušteni, krenuće se ponovo u pljačkanje drugih naroda na tlu Srbije... Pitam se zašto bi SNS bio bolji od "pravih" radikala? Zar samo zbog toga što malo bolje odglume ono što zapravo i znaju samo da odglume, ne i da pretvore u istinito dogadjanje? Ali ipak smatram da je ovaj narod u Srbiji zaslužio da se vrati u ono doba mraka, samo što ni to neće pomoći da se opameti. Ako nije bilo dovoljno bombardovanje NATO pakta, neće ništa drugo pomoći, tako da će Srbija nestati sa balkana, a srbi će se rasuti po svetu!

mmisa

pre 12 godina

Eh gospodine Nikolicu zar vi zaista mislite da su u Srbiji svi ili vecina ljudi sa posebnim potrebama. Vase reci govore najbolje sta mislite o gradjanima ove zemlje. Sa vaseg licnog stanovista je mozda opravdano tako razmisljati ali bi u drugacijem (normalnom) drustvu bili davna ruzna proslost.

Vlada

pre 12 godina

Dobro, bar znamo ciji je taj Veselinovic bio covek. Uz Tomu su trenutno sledeci: Vucic, Vulin, Beko, Veselinovic, Velja Ilic, Pelevic. Ekipa snova, nema sta! Nije da je "zuta koalicija" ista bolja, ali uopste ne cudi cinjenica da 50% ljudi nema za koga da glasa. Ostalih 50% su na ovaj ili onaj nacin povezani sa partijama.

FIlip

pre 12 godina

Pomaganje kolektivnog samoubistva iz licnog interesa, uz izazivanje opste opasnosti po zivot i imovinu velikog broja gradjana Srbije, je, ako se ne varam, tesko krivicno delo.

Калуђер

pre 12 godina

Лепо данас г.Света Марјановић написа у "Пресу"...отприлике, сачекајмо изјаве политичара, па ћемо да видимо кога највише боли ово хапшење.Хоп, ево га, упеца се! По обичају, г. Николићу не треба нико да се укопа, само га пустиш...

Nikola

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.

Ivana

pre 12 godina

Zdravko Veselinović koji štiti naš narod na Kosovu, da ga naša tereti da je kriminalac je van svake pameti. Vlast teži da potpuno uništi sopstveni narod i državu. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem, neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

neofit

pre 12 godina

Bojim se da će oni koji su uhapsili Veselinovića izneti sve moguće i nemoguće dokaze za to, a to što je pomagao Srbima navešće kao kriminal, i da, biće to početak ukidanja srpskih institucija na KiM. Izgleda da se tadić Preokreće iako je rekao da nikad neće!

djordjeP

pre 12 godina

Ne zaboravimo kome se ministar za kim obratio kada je trebalo da se organizuju barikade a sada iste te koji su po njihovom nalogu organizovali sve te barikade organizovali dezurstva hapsi i optuzuj za trgovinu droge za sverc koje cega a upravo oni koji ga optuzuju za sve to su imali provizije od tih poslova koje je obavljao Zvonko a naravno Toma je kriv za sve

izgovor

pre 12 godina

Dakle, polako znamo šta će se dogadjati kada većina ZABORAVNIH srba bude dao svoj glas skrivenom radikalu, gospon Nikoliću! Većina pozatvaranih kriminalaca, pljačkaša i ubica, biće puštena na slobodu! Živele devedesete! Marko nam se vraća, atentatori na Djindjića biće pušteni, krenuće se ponovo u pljačkanje drugih naroda na tlu Srbije... Pitam se zašto bi SNS bio bolji od "pravih" radikala? Zar samo zbog toga što malo bolje odglume ono što zapravo i znaju samo da odglume, ne i da pretvore u istinito dogadjanje? Ali ipak smatram da je ovaj narod u Srbiji zaslužio da se vrati u ono doba mraka, samo što ni to neće pomoći da se opameti. Ako nije bilo dovoljno bombardovanje NATO pakta, neće ništa drugo pomoći, tako da će Srbija nestati sa balkana, a srbi će se rasuti po svetu!

Jelena S.

pre 12 godina

S obzirom da je opštenarodno poznato da svako ko je išta uradio pozitivno za Srpski narod bio proglašen krivim, kriminalcem i mafijašem, zaista ne vidim ništa novo niti čudno u ovakvoj odluci!
Iskreno se nadam da će se pravda isterati do kraja, čovek proglasiti nevinim a pravi krivci završiti iza rešetaka na dugo, dugo godina!
U ostalom, sve se ovo radi kako bi se što pre dobila kandidatura za EU, tj ovako nešto je i traženo od naše vlasti....da pohapsi i okrivi sve koji se protive nezavisnosti Kosova!!!

Aristotel

pre 12 godina

Nikolicu, bolje ti je da cutis. Cela Mitrovica zna o kakvom se kriminalcu radi, a ako je on tvoj drug, onda treba i tebe smestiti da mu pravis drustvo u apsani.
Samo kad bi se otkrilo i kakve je veze doticni imao sa Nj. V. Konuzinom...

Vlada

pre 12 godina

Dobro, bar znamo ciji je taj Veselinovic bio covek. Uz Tomu su trenutno sledeci: Vucic, Vulin, Beko, Veselinovic, Velja Ilic, Pelevic. Ekipa snova, nema sta! Nije da je "zuta koalicija" ista bolja, ali uopste ne cudi cinjenica da 50% ljudi nema za koga da glasa. Ostalih 50% su na ovaj ili onaj nacin povezani sa partijama.

Калуђер

pre 12 godina

Лепо данас г.Света Марјановић написа у "Пресу"...отприлике, сачекајмо изјаве политичара, па ћемо да видимо кога највише боли ово хапшење.Хоп, ево га, упеца се! По обичају, г. Николићу не треба нико да се укопа, само га пустиш...

mali od palube

pre 12 godina

''Ako i ako i samo ako'' pa daa ni Arkan nije bio kriminalac tj nije bilo dokaza za to, a svi smo dobro znali o kome je reč. MA ajde Tomo šta se sad praviš neverni ;) smisli bolji izgovor možeš ti to :)

mmisa

pre 12 godina

Eh gospodine Nikolicu zar vi zaista mislite da su u Srbiji svi ili vecina ljudi sa posebnim potrebama. Vase reci govore najbolje sta mislite o gradjanima ove zemlje. Sa vaseg licnog stanovista je mozda opravdano tako razmisljati ali bi u drugacijem (normalnom) drustvu bili davna ruzna proslost.

FIlip

pre 12 godina

Pomaganje kolektivnog samoubistva iz licnog interesa, uz izazivanje opste opasnosti po zivot i imovinu velikog broja gradjana Srbije, je, ako se ne varam, tesko krivicno delo.

Serbia ftw

pre 12 godina

Sta god bio motiv ovom postupku, postupak je ispravan. Ako su zapadomrsci koji pvde stalno lupetaju, slucajno uboli, pa ovo jeste posledica pritiska Angele Merkel - hvala joj. Neka tako pritiska i za sve ostale mahinacije nase vlasti.

ns

pre 12 godina

Ovo nije prvi put da Nikolic opravdava neke osobe sa podebelim dosijeom u policiji i koji se volsebno nalaze na slobodi. Politicari trebaju da se distanciraju od pravosudja inace pokazuju da nisu za vladavinu prava vec za ispolitizovano sudstvo i nelegalne interese pojedinaca.

Danilo

pre 12 godina

"Potrebno je dosta dokaza...?!"
Šta je ovim ljudima na našoj političkoj sceni?
Za svaki normalan sud dovoljan je JEDAN dokaz.
SNS se baš trudi poslednje vreme da svakako izgube izbore,a DS im daje pobedu na tacni.
Toliko autogolova na sve strane da sve više mislim da je utakmica nameštena!

raja

pre 12 godina

Ovaj stvarno hoće da izgubi glasače! Prvo hoće da vrati služenje vojnog roka, a sad brani kriminalca i ratnog profitera.. A do pre par meseci bio mi je favorit..

Kubba

pre 12 godina

Zaista treba dosta dokaza da se opravda hapšenje čoveka koji je pomogao Srbima...

Pomagao nego kako, a dokaza niodkuda, odavno usmrkani i to u meri od tri kile "bele vanile".

Era

pre 12 godina

Od Karlovac,a Karlobaga, Ogulina i Virovitica, preko toga da "Ćopavi pita za Đinđića", te da Legija možda nije kriv, pa svi mitinzi sa Milankom Karić pa štrajk žeđu gde ga Milan Beko Posećuje. Evo još jenog bisera!
Svaka čast! Da li ti znaš šta je sramota i kada kupuješ još veći stan.

gost

pre 12 godina

Ja sam u ono staro pogresno ali mirno vreme ucen da lopovluk i kriminal nema veru, pol, rasu i da nema opravdanja. Ali sada nova vremena novi ljudi, novi sistemi vrednosti. Vreme patriotskog kriminala ali samo srpskog ne samo sto je isplativo nego je i drustveno opravdano kod srpske vlasti. Tek kad debelo pretera nadje se poneko zrtveno jagnje i vozi Misko dalje.

pameti :(

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.
(Nikola, 21. decembar 2011 13:52)

Tako je. pokazimo im da imamo dostojanstva i da hocemo suverenitet. Pustimo sve kriminalce iz zatvora, dozvolimo svima da nas pljackaju i kradu drzeci nas na ivici prezivljavanja, neka nas uvlace u nove ratove. Sve samo da pokazemo da imamo dostojanstvo i da mozemo da radimo sa svojom zemljom sta hocemo (sem naravno da se zaposlimo, ili ne daj boze pokrenemo privatni biznis).

wtf

pre 12 godina

kakav je ovo spam? do pre 5 min su normalni komentari imali 3 puta vise pluseva nego minusa. za manje od 15min, stvori se po 100 minusa.na svakom komentaru koji ne podrzava veselinovica i radikale, a onih par koji ih podrzavaju dobise stotine pluseva. vidim da su radikalske sekretarice vredne u lupanju minusa.

MarkoRSK

pre 12 godina

Da je Drzava Srbija napravila stvarni preokret posle Milosevica svi koji su na bilo koji nacin bili u strukturi vlasti ili organizovanih grupa i pojedinaca koja je zavrsila u Hagu, mnogi kao minimum ne bi zavrsili kao politicari ove zemlje.

mila

pre 12 godina

Nešto se Toma mnogo unervozio zbog Veselinovićevog hapšenja.Da li bi kroz istragu mogla da se utvrdi povezanost SNS-e sa istim!?
Zamislite čoveka koji je u svom dugogodišnjem bavljenju politikom bio "borac protiv kriminala",a njegovi štićenici su ljudi poput Veselinovića Joce Amsterdama i sl....
Jasno je nama da se SNS-morala finasirati iz nekih izvora,ali gospodine Nikoliću ako niste gadljivi na pare,koje dolaze iz najvećih kriminalnih radnji,šverca,rasturanja droge,ubistava... i na taj način pokušavate da dođete na vlast,teško nama....

NNikolica

pre 12 godina

"Pretpostavljam da ovo (hapšenje) nije početak ukidanja srpskih institucija."

Ovaj Veselinovica smatra institucijom?

Nije ni cudo... od politikanta se i ne ocekuje nista drugo.

BTW. Tomo, pametniji si kad cutis. (tj. tako bar izgleda)

Milan

pre 12 godina

Jadni li ste svi Vi koji jednog običnog kriminalca postavljate za pomagača Srpskom narodu . Tako ste i Arkana proglašavali za heroja i ĐENERALA . Sad samo da ga Toma dovede u Skupštinu kao onog ma...na Kovačevića i biće sve uredu . Uzgred budi rečeno ovom izjavom je Toma samo priznao da je DRŽAVA SRBIJA preko svojih pulena organizovala sav ovaj galamatias svog jadnog naroda na Kosovu .

C c c

pre 12 godina

Hahaha koje trolovanje. U roku od desetak min, svi komentari protiv veselinovica su dobili preko 150 minusa, a ovi drugi pluseva. Radikali, dzaba habate kliktajuci. Srbija ide napred.

Markoni

pre 12 godina

Tomislave , sta kaze UDBA, jer moraju da se citaju ovakva saopstenja o Zvonku?
Jel mora i Jorgovanka da poredi Zorana Djindjica sa Kgb-ovcem Putinom?
Pozdtavi Udbu Tomislave , jer joj ozbiljno gori pod nogama.

zvonko

pre 12 godina

Sad je jasno ponasanje Srba na severu kosova.Pa droga je bila namenjena njima zato su Zvonka i pustili. Hajde Tomice jedan strajk zedju da ti puste drugara iz bajbokane

valjda

pre 12 godina

Moze li mi neko reci,u ime cega ili koga je on uhapsen!
U ime naroda ili,
u ime nekoga!?
(rabb, 21. decembar 2011 16:46)

pa obicno se hapsi u ime zakona, znas 2011a je godina, nema onoga - spalite vesticu

posmatrac

pre 12 godina

Gledajući angažman podmladka u lupanju minusa i pluseva na komentare zaključujem da ovo hapšenje zanči g nikoliću mnogo više iz nekog razloga nego što možemo i pretpostaviti.

PetarT

pre 12 godina

Veselinovic je 24h bio dostupan i nasem MUP-u i Euleksu medjutim zasmetao im je zato sto je pomagao Srbima na barikadama da se zaustavi Euleks u instaliranju institucija tzv. Kosovo drzave!

Milena

pre 12 godina

Pa oni hapse samo kad im neko kaže da treba. Šta su do sada čekali, ako je čovek osnovano sumnjiv da je kriv za nešto. Pravosuđe je odavno u službi izvršne vlasti. Samostalnost su mu oduzeli lustracijom sudija, a za koje ništa nisu dokazali.Tako ništa nisu dokazali mnogima čije su hapšenje pompezno objaviljivali, već samo uništavali žive ljude i njiohove porodice.

vladimir

pre 12 godina

Jeste Nikolicu,pomogao je tebi i jos nekolicini srba i albanaca da se obogate i politicki profitiraju.Za onih ostalih nekoliko miliona briga njega a i tebe.Toliko o vama velikim srbopatriotama koji mislite na nas a sve vam malo.

Herbalife

pre 12 godina

Koliko saznajem iz medija, Veselinović je optužen za paljenje administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak.. ali, zar nije svojevremeno i Edita Tahiri zahtevala da srbska strana u pregovorima ovlasti drugog pregovarača, jer je optužila Stefanovića za to isto i nije želela da pregovara sa njim?

Duki

pre 12 godina

Ako je neko kriv, treba da odgovara. Međutim, već je i ranije bilo javno prozivanje Veselinovića, tako da ništa baš nije potpuno sigurno. Sve je u ovoj državi montirano i prilagođeno trenutku kada će se najbolje prodati. Imali smo već slučajeve hapšenja haških optuženika koji su bili tempirani baš kad je trebalo aktuelnoj vlasti da se dokaže. Videćemo šta je u ovom slučaju istina.

Bore

pre 12 godina

Pa kada je vlast imala dokaz za nesto, oni prvo hapse pa onda nalaze dokaze ako ih uopste i nadju, a svoje tajkune i prave kriminalce ne diraju? Ja mislim kada dodje nova vlast da ce sve ovo preispitati i da ce napokon izaci istina na videlo!

Milica

pre 12 godina

Sta cemo sada raditi sa onim zakonima koje smo donosili, a koji stupaju na snagu ulaskom u EU? Ipak je to tema za javnu raspravu ne to da se gura u stranu.

Tea

pre 12 godina

Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno mada smatram da je nekome jedini cilj optuživati Srbe na Kosovu kao po običaju. Ko je kriv treba i mora da odgovara za svoja dela. Ipak bojim se da hapšenje Srba neće postati praksa ma ko da je u pitanju.

Era

pre 12 godina

Od Karlovac,a Karlobaga, Ogulina i Virovitica, preko toga da "Ćopavi pita za Đinđića", te da Legija možda nije kriv, pa svi mitinzi sa Milankom Karić pa štrajk žeđu gde ga Milan Beko Posećuje. Evo još jenog bisera!
Svaka čast! Da li ti znaš šta je sramota i kada kupuješ još veći stan.

MarkoRSK

pre 12 godina

Da je Drzava Srbija napravila stvarni preokret posle Milosevica svi koji su na bilo koji nacin bili u strukturi vlasti ili organizovanih grupa i pojedinaca koja je zavrsila u Hagu, mnogi kao minimum ne bi zavrsili kao politicari ove zemlje.

gost

pre 12 godina

Ja sam u ono staro pogresno ali mirno vreme ucen da lopovluk i kriminal nema veru, pol, rasu i da nema opravdanja. Ali sada nova vremena novi ljudi, novi sistemi vrednosti. Vreme patriotskog kriminala ali samo srpskog ne samo sto je isplativo nego je i drustveno opravdano kod srpske vlasti. Tek kad debelo pretera nadje se poneko zrtveno jagnje i vozi Misko dalje.

Serbia ftw

pre 12 godina

Sta god bio motiv ovom postupku, postupak je ispravan. Ako su zapadomrsci koji pvde stalno lupetaju, slucajno uboli, pa ovo jeste posledica pritiska Angele Merkel - hvala joj. Neka tako pritiska i za sve ostale mahinacije nase vlasti.

Kubba

pre 12 godina

Zaista treba dosta dokaza da se opravda hapšenje čoveka koji je pomogao Srbima...

Pomagao nego kako, a dokaza niodkuda, odavno usmrkani i to u meri od tri kile "bele vanile".

Aristotel

pre 12 godina

Nikolicu, bolje ti je da cutis. Cela Mitrovica zna o kakvom se kriminalcu radi, a ako je on tvoj drug, onda treba i tebe smestiti da mu pravis drustvo u apsani.
Samo kad bi se otkrilo i kakve je veze doticni imao sa Nj. V. Konuzinom...

Vlada

pre 12 godina

Dobro, bar znamo ciji je taj Veselinovic bio covek. Uz Tomu su trenutno sledeci: Vucic, Vulin, Beko, Veselinovic, Velja Ilic, Pelevic. Ekipa snova, nema sta! Nije da je "zuta koalicija" ista bolja, ali uopste ne cudi cinjenica da 50% ljudi nema za koga da glasa. Ostalih 50% su na ovaj ili onaj nacin povezani sa partijama.

raja

pre 12 godina

Ovaj stvarno hoće da izgubi glasače! Prvo hoće da vrati služenje vojnog roka, a sad brani kriminalca i ratnog profitera.. A do pre par meseci bio mi je favorit..

Калуђер

pre 12 godina

Лепо данас г.Света Марјановић написа у "Пресу"...отприлике, сачекајмо изјаве политичара, па ћемо да видимо кога највише боли ово хапшење.Хоп, ево га, упеца се! По обичају, г. Николићу не треба нико да се укопа, само га пустиш...

Danilo

pre 12 godina

"Potrebno je dosta dokaza...?!"
Šta je ovim ljudima na našoj političkoj sceni?
Za svaki normalan sud dovoljan je JEDAN dokaz.
SNS se baš trudi poslednje vreme da svakako izgube izbore,a DS im daje pobedu na tacni.
Toliko autogolova na sve strane da sve više mislim da je utakmica nameštena!

mmisa

pre 12 godina

Eh gospodine Nikolicu zar vi zaista mislite da su u Srbiji svi ili vecina ljudi sa posebnim potrebama. Vase reci govore najbolje sta mislite o gradjanima ove zemlje. Sa vaseg licnog stanovista je mozda opravdano tako razmisljati ali bi u drugacijem (normalnom) drustvu bili davna ruzna proslost.

mali od palube

pre 12 godina

''Ako i ako i samo ako'' pa daa ni Arkan nije bio kriminalac tj nije bilo dokaza za to, a svi smo dobro znali o kome je reč. MA ajde Tomo šta se sad praviš neverni ;) smisli bolji izgovor možeš ti to :)

FIlip

pre 12 godina

Pomaganje kolektivnog samoubistva iz licnog interesa, uz izazivanje opste opasnosti po zivot i imovinu velikog broja gradjana Srbije, je, ako se ne varam, tesko krivicno delo.

ns

pre 12 godina

Ovo nije prvi put da Nikolic opravdava neke osobe sa podebelim dosijeom u policiji i koji se volsebno nalaze na slobodi. Politicari trebaju da se distanciraju od pravosudja inace pokazuju da nisu za vladavinu prava vec za ispolitizovano sudstvo i nelegalne interese pojedinaca.

Jelena S.

pre 12 godina

S obzirom da je opštenarodno poznato da svako ko je išta uradio pozitivno za Srpski narod bio proglašen krivim, kriminalcem i mafijašem, zaista ne vidim ništa novo niti čudno u ovakvoj odluci!
Iskreno se nadam da će se pravda isterati do kraja, čovek proglasiti nevinim a pravi krivci završiti iza rešetaka na dugo, dugo godina!
U ostalom, sve se ovo radi kako bi se što pre dobila kandidatura za EU, tj ovako nešto je i traženo od naše vlasti....da pohapsi i okrivi sve koji se protive nezavisnosti Kosova!!!

izgovor

pre 12 godina

Dakle, polako znamo šta će se dogadjati kada većina ZABORAVNIH srba bude dao svoj glas skrivenom radikalu, gospon Nikoliću! Većina pozatvaranih kriminalaca, pljačkaša i ubica, biće puštena na slobodu! Živele devedesete! Marko nam se vraća, atentatori na Djindjića biće pušteni, krenuće se ponovo u pljačkanje drugih naroda na tlu Srbije... Pitam se zašto bi SNS bio bolji od "pravih" radikala? Zar samo zbog toga što malo bolje odglume ono što zapravo i znaju samo da odglume, ne i da pretvore u istinito dogadjanje? Ali ipak smatram da je ovaj narod u Srbiji zaslužio da se vrati u ono doba mraka, samo što ni to neće pomoći da se opameti. Ako nije bilo dovoljno bombardovanje NATO pakta, neće ništa drugo pomoći, tako da će Srbija nestati sa balkana, a srbi će se rasuti po svetu!

neofit

pre 12 godina

Bojim se da će oni koji su uhapsili Veselinovića izneti sve moguće i nemoguće dokaze za to, a to što je pomagao Srbima navešće kao kriminal, i da, biće to početak ukidanja srpskih institucija na KiM. Izgleda da se tadić Preokreće iako je rekao da nikad neće!

Ivana

pre 12 godina

Zdravko Veselinović koji štiti naš narod na Kosovu, da ga naša tereti da je kriminalac je van svake pameti. Vlast teži da potpuno uništi sopstveni narod i državu. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem, neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

Nikola

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.

PetarT

pre 12 godina

Veselinovic je 24h bio dostupan i nasem MUP-u i Euleksu medjutim zasmetao im je zato sto je pomagao Srbima na barikadama da se zaustavi Euleks u instaliranju institucija tzv. Kosovo drzave!

djordjeP

pre 12 godina

Ne zaboravimo kome se ministar za kim obratio kada je trebalo da se organizuju barikade a sada iste te koji su po njihovom nalogu organizovali sve te barikade organizovali dezurstva hapsi i optuzuj za trgovinu droge za sverc koje cega a upravo oni koji ga optuzuju za sve to su imali provizije od tih poslova koje je obavljao Zvonko a naravno Toma je kriv za sve

Bore

pre 12 godina

Pa kada je vlast imala dokaz za nesto, oni prvo hapse pa onda nalaze dokaze ako ih uopste i nadju, a svoje tajkune i prave kriminalce ne diraju? Ja mislim kada dodje nova vlast da ce sve ovo preispitati i da ce napokon izaci istina na videlo!

Milena

pre 12 godina

Pa oni hapse samo kad im neko kaže da treba. Šta su do sada čekali, ako je čovek osnovano sumnjiv da je kriv za nešto. Pravosuđe je odavno u službi izvršne vlasti. Samostalnost su mu oduzeli lustracijom sudija, a za koje ništa nisu dokazali.Tako ništa nisu dokazali mnogima čije su hapšenje pompezno objaviljivali, već samo uništavali žive ljude i njiohove porodice.

Duki

pre 12 godina

Ako je neko kriv, treba da odgovara. Međutim, već je i ranije bilo javno prozivanje Veselinovića, tako da ništa baš nije potpuno sigurno. Sve je u ovoj državi montirano i prilagođeno trenutku kada će se najbolje prodati. Imali smo već slučajeve hapšenja haških optuženika koji su bili tempirani baš kad je trebalo aktuelnoj vlasti da se dokaže. Videćemo šta je u ovom slučaju istina.

Tea

pre 12 godina

Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno mada smatram da je nekome jedini cilj optuživati Srbe na Kosovu kao po običaju. Ko je kriv treba i mora da odgovara za svoja dela. Ipak bojim se da hapšenje Srba neće postati praksa ma ko da je u pitanju.

Herbalife

pre 12 godina

Koliko saznajem iz medija, Veselinović je optužen za paljenje administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak.. ali, zar nije svojevremeno i Edita Tahiri zahtevala da srbska strana u pregovorima ovlasti drugog pregovarača, jer je optužila Stefanovića za to isto i nije želela da pregovara sa njim?

mila

pre 12 godina

Nešto se Toma mnogo unervozio zbog Veselinovićevog hapšenja.Da li bi kroz istragu mogla da se utvrdi povezanost SNS-e sa istim!?
Zamislite čoveka koji je u svom dugogodišnjem bavljenju politikom bio "borac protiv kriminala",a njegovi štićenici su ljudi poput Veselinovića Joce Amsterdama i sl....
Jasno je nama da se SNS-morala finasirati iz nekih izvora,ali gospodine Nikoliću ako niste gadljivi na pare,koje dolaze iz najvećih kriminalnih radnji,šverca,rasturanja droge,ubistava... i na taj način pokušavate da dođete na vlast,teško nama....

Markoni

pre 12 godina

Tomislave , sta kaze UDBA, jer moraju da se citaju ovakva saopstenja o Zvonku?
Jel mora i Jorgovanka da poredi Zorana Djindjica sa Kgb-ovcem Putinom?
Pozdtavi Udbu Tomislave , jer joj ozbiljno gori pod nogama.

C c c

pre 12 godina

Hahaha koje trolovanje. U roku od desetak min, svi komentari protiv veselinovica su dobili preko 150 minusa, a ovi drugi pluseva. Radikali, dzaba habate kliktajuci. Srbija ide napred.

zvonko

pre 12 godina

Sad je jasno ponasanje Srba na severu kosova.Pa droga je bila namenjena njima zato su Zvonka i pustili. Hajde Tomice jedan strajk zedju da ti puste drugara iz bajbokane

NNikolica

pre 12 godina

"Pretpostavljam da ovo (hapšenje) nije početak ukidanja srpskih institucija."

Ovaj Veselinovica smatra institucijom?

Nije ni cudo... od politikanta se i ne ocekuje nista drugo.

BTW. Tomo, pametniji si kad cutis. (tj. tako bar izgleda)

valjda

pre 12 godina

Moze li mi neko reci,u ime cega ili koga je on uhapsen!
U ime naroda ili,
u ime nekoga!?
(rabb, 21. decembar 2011 16:46)

pa obicno se hapsi u ime zakona, znas 2011a je godina, nema onoga - spalite vesticu

wtf

pre 12 godina

kakav je ovo spam? do pre 5 min su normalni komentari imali 3 puta vise pluseva nego minusa. za manje od 15min, stvori se po 100 minusa.na svakom komentaru koji ne podrzava veselinovica i radikale, a onih par koji ih podrzavaju dobise stotine pluseva. vidim da su radikalske sekretarice vredne u lupanju minusa.

pameti :(

pre 12 godina

Mi smo drzava bez i malo suvereniteta. Mislim da im je vise dosadilo da licno naredjuju Borisu, sada mu samo posalju fax sta treba da uradi i to je to.
(Nikola, 21. decembar 2011 13:52)

Tako je. pokazimo im da imamo dostojanstva i da hocemo suverenitet. Pustimo sve kriminalce iz zatvora, dozvolimo svima da nas pljackaju i kradu drzeci nas na ivici prezivljavanja, neka nas uvlace u nove ratove. Sve samo da pokazemo da imamo dostojanstvo i da mozemo da radimo sa svojom zemljom sta hocemo (sem naravno da se zaposlimo, ili ne daj boze pokrenemo privatni biznis).

Milan

pre 12 godina

Jadni li ste svi Vi koji jednog običnog kriminalca postavljate za pomagača Srpskom narodu . Tako ste i Arkana proglašavali za heroja i ĐENERALA . Sad samo da ga Toma dovede u Skupštinu kao onog ma...na Kovačevića i biće sve uredu . Uzgred budi rečeno ovom izjavom je Toma samo priznao da je DRŽAVA SRBIJA preko svojih pulena organizovala sav ovaj galamatias svog jadnog naroda na Kosovu .

posmatrac

pre 12 godina

Gledajući angažman podmladka u lupanju minusa i pluseva na komentare zaključujem da ovo hapšenje zanči g nikoliću mnogo više iz nekog razloga nego što možemo i pretpostaviti.

Milica

pre 12 godina

Sta cemo sada raditi sa onim zakonima koje smo donosili, a koji stupaju na snagu ulaskom u EU? Ipak je to tema za javnu raspravu ne to da se gura u stranu.

vladimir

pre 12 godina

Jeste Nikolicu,pomogao je tebi i jos nekolicini srba i albanaca da se obogate i politicki profitiraju.Za onih ostalih nekoliko miliona briga njega a i tebe.Toliko o vama velikim srbopatriotama koji mislite na nas a sve vam malo.