Sreda, 21.12.2011.

00:44

"Pravosuđe se obračunava sa SNS"

Tomislav Nikolić priznao u Prekršajnom sudu u Beogradu krivicu zbog lepljenja predizbornog plakata te stranke u Šapcu na mesto koje za to nije predviđeno.

Izvor: B92

"Pravosuðe se obraèunava sa SNS" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

ujka Sima

pre 12 godina

Svi trebaju da govore kako je u Srbiji mnogo dobro, cvetaju ruze, tece med i mleko. Ne daj Boze, da neko kaze istinu gradjanima. Pa jos da organizuje mitinge i lepi plakate... Momentalno ce da zavrsi sa tuzbom u ruci. Istina nije u definiciji srpske demokratije.

apotekar

pre 12 godina

Nikolica stvarno treba da je sramota sto koristi svoje pravo da mitiguje i lepi plakate. Sve je to samo figurativno. To pravo je rezervisano samo za rezimske potrebe u kampanji, a ostali, SNS pogotovo, nek stave prst na celo i razmisle da li im se isplati da uopste krecu u kampanju, kad vidimo koliko ce ih kostati. Nece imati vremena ni za sta od tolikog boravka po sudovima.

Mima Sis

pre 12 godina

Sta god da se desi na sledecim izborima, jasno je da je trenutni rezim na istim puk'o! Umesto da vode brigu o drzavi, oni se bave tuzakanjem lidera opozicije. Stvaraju neke fikcije i uruciju tuzbe na osnovu nicega. Stvarno, vrlo profesionalno, nema sta!

majstor Zivota

pre 12 godina

E, nisam nesto ni za ove naprednjake, al' nek mi kaze neko sta je Nikolic pogresno uradio! Neka mi obasni razim, kako je moguce da danas, dok zivimo u demokratskom drustvu, najvaznija institucija u drzavi, pristaje na ovakve igrarije jedne vlasti? To je uvreda za svakog gradjanina i dokaz kako funkcionisu sudovi i kompletno pravo u drzavi Srbiji.

cica84

pre 12 godina

Ja mislim da je Nikolic kriv za sve. On je glavni krivac sto je masa naroda bez zaposlenja, sto nam otimaju Kosovo, sto isporucujemo redom svakoga na koga EU pokaze prstom, sto nas vuku za nos, svi medjunarodni predstavnici, pricama o ulasku u EU i kako je to resena stvar ( evo, samo sto nije). Kriv je i sto u drzavi sve poskupljuje, pocev od osnovnih zivotnih namirnica, do gasa, struje. Kriv je sto placamo poreze na sve i svasta, sto teramo investitore od sebe, umesto da ih privucemo. Nikolic je odgovoran sto se vodi pogresna ekonomija, sto cveta korupcija i sto su svi javni sektori strajkovali. Nikolic drzi pod sapom vecinu medija u Srbiji! Nikolic je madjionicar, pa utice na sve u drzavi iako nije na vlasti! Zato, tuzimo ga do mile volje!!!

Masa Mileusnic

pre 12 godina

Svaka politicka stranka ima pravo da deluje u drzavi kako misli da treba, sve dok to ne ugrozava prava gradjana. Ako je Nikolic negde i pogresio oko organizacije spornog mitinga, gradjani sigurno nisu sto su istom prisustvovali. A na samom kraju, samo se to racuna.

sandra

pre 12 godina

Ocigledno je da smo postali policijska drzava. Ne mogu ni da nabrojim koliko vrsta policije imamo. Sto se tice ove komunalne, evidentno je da im je osnovni zadatak da pisu prijave protiv opozicionog lidera i plakata njegove stranke. A cinjenica da je cela drzava oblepljena plakatima svih politickih stranaka, nikog ne uznemirava. samo taj jedan, Nikolicev plakat, e taj narusava bezbednost gradjana i nije u interesu drzave. Strasno.

zuzulen

pre 12 godina

Kakva tortura rezima i lepo poznavanje svih rupa u pravosudnom sistemu i zakonu. Svaka cast! Imam samo problem da razumem kako ce opravdati takvo svoje ponasanje i kako misle da im gradjani veruju kad javno ovako tretiraju svog najjaceg protivnika?

britka

pre 12 godina

Nikolic je trenutno najjaci protivnik rezima i svi su izgledi da ce posle izbora postati pozicija. tako da me ni ne cudi ova hajka na njega i naprednjake. A istina je, sve to samo politicka hajka.

maki

pre 12 godina

Po svemu sudeci DS jeste spreman da pocne prljavu kampanju protiv svog politickog neprijatelja. Problem je samo u tome sto nisu dovoljno kreativni, pa se sve njihove smicalice pretvaraju u jedan cirkus. "Zalepljen plakat na nepropisnom mestu"? Stvarno cirkus!

dobri

pre 12 godina

U mojoj zgradi LDP je zalepio plakat u liftu. Sad vas pitam gde da se zalim, kome da se obratim i ima li uopste smisla zaliti se? Mislim da komunalna policija ganja samo plakate naprednjaka.

Vladimir

pre 12 godina

Jao koja patetika,place kao mala devojcica.Neka se prisete gospoda bivsi radikali sta su nam sve radili dok im je sef bio Seselj a idejni vodja i koalicioni partner Milosevic.A vi sto ga ovde velicate i branite,cemu se vi nadate?Dace cika Toma bonu.

Mala Mo

pre 12 godina

Pa sve i da te razapnu na Terazijama Nikoliću, neće sadašnja vlast pobediti na izborima! Građanima je dovoljno da pogledaju u svoj buđelar i da vide šta im je donela ova "demokratska" vlast, pa da se onda lako odluče kome žele da poklone poverenje...

Pepa Prase

pre 12 godina

Među građanima jedino SNS nije izgubio poverenje samo iz jednog prostog razloga jer nikada nisu lagali. Kada nisu imali odgovore na pitanja rekli bi da ne znaju, prosto, jednostavno i ne boli. Iskrenost je ključna stvar i u politici i u životu!

Lady D

pre 12 godina

Zaista sramno! Vidimo svi dokle može da se sroza moral ove vlasti, kad su u stanju da rade ovakve stvari. No, ne čudi me. Verovatno su veoma zaplašeni krahom svoje politike, pa pošto nemaju ništa da ponude, služe se neosnovanim optužbama upućenim najvećem rivalu. Mislim da su reči suvišne.

sasa jokic

pre 12 godina

Kamo srece da se pravosudje obracunava sa Vama, Ti nam jos dugujes odgovor (pravi) zamcuvenu recenicu o Titu i problemu sa nogom!

Serpullum

pre 12 godina

Očigledno da su predstojeći izbori izazvali paničan strah kod vladajućih stranaka. Činjenica je da su počeli beskrupuloznu kampanju protiv naprednjaka. Služe se svim sredstvima nebi li diskeditovali jakog protivnika. Međutim treba imati granice. Oni su je zaista prešli. Ovo je sve jako nisko i jadno!

Tiemie

pre 12 godina

Demokrate na delu! Još jedan dokaz kako se ophode prema svima koji im stoje na putu. Podmetanje noge najjačoj opozicionoj stranci, samo dokazuje ono što nam je svima jasno. Bahatost i bezobzirnost su njihove jedine osobine.

Principessa

pre 12 godina

Zbog ovakvih i sličnih postupaka, ova vlast svakog dana sve više i više pada u očima javnosti. To sasvim dovoljno govori o tome na šta su sve spremni. Ne bih nikada dala glas nekome ko se bavi ovako niskim udarcima.

Duki

pre 12 godina

Stvarno ne znam šta više reći na ovakve progone naprednjaka, nego zaista – sunovrat demokratije! Dokle je u stanju da se sroza moral ove vlasti, to je prosto nezamislivo!

D&D

pre 12 godina

Mislim da su ove totalne besmislice produkt straha vladajuće stranke od izbornih rezultata. Znaju šta ih onda čeka, pa se grčevito bore da ostanu na vlasti. Zato ne biraju sredstva, pa se služe prljavim kampanjama. Uostalom, sve je jasno. Toliko su jadni da nemam reči.

Грчански Деспот

pre 12 godina

Boze,Boze sa kakvim glupostima se necemo zamajavati.Suditi coveku za poster koji je zalepljen na strujnom ormancicu,bruka!!!

Super Mario

pre 12 godina

Ako će Nikolić da ide u prekšajni sud zato što se parče papira sa njegovim likom našlo zalepljeno gde ne treba, zašto onda isto tako na sud ne idu Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Vuk Drašković, Nenad Čanak i ostali ili su svi njihovi plakati uradeno postavljeni ili su svi njihovi kadrovi u komunalnoj policiji? Prosudite sami.

Rade

pre 12 godina

Danas 300 pristalica, a na izborima
deset puta vise, sto ujedno i znaci
kraj dvadesetpetogodisnje agonije na
srbskoj politickoj sceni, a nakon toga
moze da gladuje.

M012Z

pre 12 godina

U tom slucaju treba suditi svim politickim liderima bez izuzetka, kako bi se ljudima povratilo poverenje u sudsttvo, ovo je politicka zloupotreba institucija.

Farigola

pre 12 godina

A, ovo je znači to reformisano sudstvo? Štiti kriminal, korupciju i pljačku, a bavi se tužbom zbog lepljenja plakata? Šta drugo reći na sve ovo nego – sramno!

Ivana

pre 12 godina

Vlast je potpuno uništila pravosuđe i tužilaštvo. Transparenti naprednjaka govore više od reči da te vlast u Srbiji ujedno i tuži i sudi što u normanim zemljama to nije tako. Vlast je potpuno uništila sopstveni narod i državu. Neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

NNikolica

pre 12 godina

"Pravosuđe se obračunava sa SNS"
Ne. Pravosuđe se obračunava sa kriminalcima i licima koja krse zakon.
To sto je SNS prepun kriminalaca je vec druga stvar.

(onako usput, nije li ovaj isti Tomislav Nikolic koji je podrzavao ovog, juce uhapsenog, Veselinovica govoreci kako je ovaj "patriJota" i sl...)

Doživotna robija

pre 12 godina

Ako se ovo spočitava SNS-u, onda je vlast stvarno izgubila kompas. Tadićeva produžena ruka u vidu sudstva bi mogla malo da se pozabavi korupcijom a ne da izigrava cirkuzanta.

Vojvodjanin

pre 12 godina

Sta su se uzjogunili ovi light radikali?! Ajde izadjite i zalepite na nedozvoljenim mestima, hiljadu plakata sa svojim imenom i prezimenom i reklamom kako popravljate kisobrane, kao nece biti podneta prekrsajna prijava. Ima mesta koja su odredjena za lepljenje plakata i ne vidim nijedan razlog osim bahatosti, da se lepi na mestu koje za to nije predvidjeno. Nego drugo nesto bih ja. Smesno je sto se Nikolic poziva na sud zbog plakata, a nije pozvan zbog npr. naplate putnih troskova do Kragujevca, svaki dan, jer je tamo prijavio mesto boravka, a baskari se u ogromnom stanu na Novom Beogradu, koji je za pakovanje zvaka, dobio od drzave za vreme bombardovanja. Sad izracunajte, koliko je od onda proslo, koliki su dnevni putni troskovi i dobicete pribliznu cifru za koliko je doticni ojadio drzavu. A ovamo glumi zrtveno jagnje i postenjacinu.

Nisam klovn

pre 12 godina

"Spontano" se okupile pristalice ispred prekrsajnog suda. Culi jutros na radiju i trk ispred suda sa zastavama,transparentima.Cirkus je ponovo dosao u Beograd a sa njime i "uplakani" decko koji nocu ne spava i place za Srbijom. Ceo grad oblepljen sa likom ovog tipai njegovim kumom kojiletuje u holandskom letovalistu. Neka neko pogleda na sta lice stubovi ispod gazele.Ja jos nisam video plakat Tadica, Dacica, Cede. Da li su izbori raspisani ???.Nisu.I nece do Maja 2012.Ajde cao. I svi ovde koji branite Tomu trk ispred suda dok nije kasno.Cirkus II deo

micamala

pre 12 godina

Cela Srbija je izlepljena plakatima svih stranaka. Zašto komunalna policija i sudovi nemaju iste aršine? Zbog toga što su u direktnoj službi DS-a!

Milan

pre 12 godina

Tomislav Nikolic bi trebao na sud kao i u zatvor za mnogo vece stvari, jedna od njih je ono predskazanje iz 2003 pred samo streljanje premijera. Sramota, kada ce ga iko pitati bilo sta u vezi toga??

Miki

pre 12 godina

Da li je moguce da Toma pravedni,isposnik i velikomucenik,po zanimanju i obrazovanju grobljanski tehnicar,znaci komunalni radnik, nezna da je lepljene plakata komunalni prekrsaj?Pa da li je neko mogao da lepi plakate na spomenike na groblju u Kragujevcu gde je on bio grobljanski tehnicar, komunalac?

Jelena S.

pre 12 godina

Ukoliko kao pravosuđe želite da se dokažete da ste nezavisni i da ne sudite ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga, onda se ,,usudite,, i presudite i svima ostalima koji su takođe lepili plakate i to ne samo po Beogradu, već i po celoj Srbiji i time (po vama) prekršili zakon! Ako ćete po zakonu i svi ostali bi trebalo da se kazne!

obecanja

pre 12 godina

Pa zar Toma ne ponavlja svakodnevno da ce uvesti pravnu drzavu kad o dodje na vlast.Uostalom ima podpredsednika pravnika pa neka mu pojsani ono sto njemu nije, jer za njegovo obrazovanje to je previse.
U cilju mentalnog zdravlja ovog naroda treba im zabraniti da bar jedno vreme daju bilo kakve izjave.
Dok su pricali bajke nekako im je i islo od ruke, a sad kad su doveli ovu zemlju do zida, pricaju sve same nebuloze i gluposti, svi redom.

Radovan

pre 12 godina

Па није власт "без разлога" реформисала правосуђе. То је само јо један од доказа да пут на којем се налазимо води у "погрешном правцу"

Vraggg

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sam procitrao. Na ovako jadan nacin ovi iz DS hoce da umanje jacinu Stranke koju vodi ovaj covek. Sta sve nece jos da urade.

bacvanin

pre 12 godina

pa ovo je samo jos jedan dokaz prljave tadicevekampanje protiv nikolica i njegove stranke.Sramota sta sve mozes kad su tvoje institucije.

mlekadzija

pre 12 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno... A sta je sa hiljadama plakata koje su naruzile ne samo Beograd nego i druge gradove sirom Srbije - DRUGIH STRANAKA... NISTA NISTA... nego zna se clanstvo u biblioteci ima svoje prednosti.... Nego koliko sam cuo, uskoro im istice clanarina za istu

Cukarica

pre 12 godina

Ajde sada da utvrdimo da li predsednik SNS-a Tomislav Nikolic zna sta mu rade opstinski odbori.Pa sigurno da zna.Opstinski odbori za svoje aktivnosti dobijaju novac od centrale.Ovo je samo odgovor na one koji brane Tomu Nikolica. A sa druge strane cim neko podigne neku priijavu protiv Tome on kao Kalimero i optuzuje vlast.Nije nego. Neko u opstinskom odboru sam prikupio sredstva i odstampao plakate.Kod mene cela Cukarica oblepljena plakatima "Kumovi" i samo lud covek ne moze da ukapira cije je to maslo

stranacki vojnici smesni ste

pre 12 godina

U ovoj drzavi ko god dobije poziv za sud odmah vice "politicki","kampanja protiv mene","hajka","rezija"...ma nije nego.Svi su bezgresni.I bas njima svi rade "o glavi".

Doduse trebalo bi i drugi da budu pozvani posto skoro svi lepe uveliko.

wroom1975

pre 12 godina

Pa samo moj grad ste izlepili i gde treba i ne treba...mogu misliti Beograd kako je izgledao...kao poziv na cirkus verovatno. I sta sad ocekujete?
Ja shvatam kada se plakat zalepi na planirano mesto za tako nesto, ali vi lepite izloge, transformatore, svaki prazan zid, bandere, halo govornice...

Sonja bgd

pre 12 godina

Pravimo cirkus malo, a naprednjaci? Cutite o svim vaznim temama, nema vas nigde, osim sto Vucic 5 puta dnevno na konferencijama za stampu ne moze da izdrzi a da ne pomene Tadica i Djilasa... Mislite da ce ovaj cirkus oko glupe prijave da vam prodje... Providni ste, neozbiljni, opasni! Gradjani nisu glupi!

loshmi...

pre 12 godina

Da li Toma treba da bude zasticen od suda jer je predsednik SNS-a pa ako napravi prekrsaj i dodje na sud,zato okrivi rezim...on je obican gradjanin koji se bavi politikom i stalno se stavlja kao da treba da bude nedodirljiv i zasticen jer je svaki prekrsajni ili bilo koji drugi postupak usmeren na njegovu stranku...alo,ljudi,pa zar trebaju svi koji dobiju pozive zbog prekrsaja da tvrde da je to zbog toga sto se bave javnim poslom...smesno...covek govori da ce da kopa kanal do egejskog mora kad dodje na vlast,pa neka kaze odakle ce da stvori novac za javni sektor kada dodje na vlast,da li ce da otpusti polovinu javnog sektora,neka kaze neku meru,a ne samo da prica prazne price...

tek trba da se obracuna

pre 12 godina

Koje obracunavanje
Da je ovo stvarno drzava, sa svim svojim pravnim nadleznostima, odavno radikali=SNS bi bili pod LUPOM ZAKONA
koliko su samo zla naneli gradjanima Srbije
ni 1000 godina zatvora ne bi mogli da izbrisu njihova/ne/dela

Mozzart

pre 12 godina

Ne daj se Tomo, pola Srbije je uz tebe, a druga polovina je rastrkana na ostalih 500 stranaka... I ne pozivaj se na imunitet, neka te osude, i tada ce SNS dobiti podrsku vise od 60 %... Pa posle ti redom hapsi i sudi!

Siniša

pre 12 godina

Pa prvo, nisu zalepili jedan plakat nego na hiljade. Drugo, ovo je običan prekršajni postupak, za koji niko ne bi ni znao, ali SNS treba cirkus...I treće, ovo što se radi sa plakatima je užas, a SNS je predvodnik toga, lepe gde god im padne na pamet, ruglo prave na sve strane - sve partije sa time treba da prestanu. Koliko-toliko se bahatosti partija staje na put, od finansiranja pa dalje, a to im nikako ne odgovara, pa se odmah bune...

joksa

pre 12 godina

Privodjenje zbog lepljenja plakata moze samo u zemlji Srbiji. Ako cemo tako da gledamo, onda ih treba sve privesti jer svi to isto rade. Ali posto DS i Tadic vide SNS kao pretnju nihovoj vladavini, pokusavaju sve da im prikace i na sve nacine da ih diskredituju!

DZAN

pre 12 godina

Ako cemo iskreno ako bi se svakom sudilo zbog plakata.. tj onoga sto na njima pise i kao i zbog toga gde se i kako lepe ... pa onda bi lideri svih stranaka trebali na sud, kao i sve pristalice svih stranaka koje su ucestvovale u ljepljenjima... Ali izgleda da to radi sam SNS i da ce i ovaj put za sve biti kriv Toma.

Alan Ford

pre 12 godina

Dosadan covek.Uskoro ce kad mu posalju racun za komunalije na kucnu adresu da kaze da drzava dize hajku protiv njega.Kao kontrameru trebao bi da pocne da strajkuje gladju,ali prije toga da pojede koji cevap....

vašar

pre 12 godina

Ako sam dobro shvatila, radi se o plakatu lepljenom u Šapcu.Izgleda da je vlast rešila da "predizborni vašar" počinje u Šapcu.Pa, hoćemo li u Šabac na vašar?Ne moramo u Šabac, jer mečka je zaigrala pred našim vratima i to već odkad, ali vlast izgleda voli ovu vrstu zabave i komedije.Da nije ozbiljno bilo bi zaista smešno.Šta radite bre?

Dragomir B.

pre 12 godina

Pre bilo kakvih optužbi, trebalo bi krenuti nekim redom, obično to ide od početka samo kod nas sve ide naopako. Da je plakatu zalepio neko iz SNS-a sigurno je ne bi postavio tamo gde ne treba, to je samo delo stranaka svesnih da gube predstojeće izbore. Čista prljava kampanja vlasti.

Nikolina

pre 12 godina

Pitanje je koja partija namešta SNS-u jer ja ni u jednom gradu niti u gradu gde živim nisam videla niti jednu plakatu zalepljenu ali zato druge partije ih lepe i preko umrlica.

Avaks84

pre 12 godina

Jednostavno receno...sramota! Vlast u nasoj zemlji moze da radi sta god pozeli. Na zalost, oni umesto da pred lice pravde izvode kriminalce i suzbiju korupciju, oni se bore svim sredstvima, pa i na ovaj nacin da ostanu na vlasti!

siki

pre 12 godina

Veoma los potez vlasti u borbi protiv naprednjaka. Ovakve stvari samo naprednjacima idu u prilog pogotovo sto su svi gradovi oblepljeni stotinama plakata protiv Tome na svim dozvoljenim i nedozvoljenim mestima koje lepe aktivisti iz DSa,a Toma odgovara zbog jednog plakata od 60x40cm!! Narod vidi ovakve providne stvari i sve vise se okrecu prema SNSu a vladajucoj koaliciji okrecu ledja!

Pipi

pre 12 godina

A gde je Beogradska komunalna policija da kaznjava jer oni lepe plakate gde god im padne na pamet? Pogledajte samo kako izgledaju petlje na auto-putu u Novom Beogradu. Svaki stub je oblepljen slikama ovog gospodina a to osim sto je uradjeno na za to zabranjenom mestu jos i dodatno iritira gradjane.

Spomenka

pre 12 godina

Toliki kriminalci na slobodi, organizovan kriminal cveta,korupcija prisutna od vrha do dna,a oni nasli Tomu da izvode pred sud zbog plakata.Smejurija od vlasti,ali nas ta smejurija svaki dan skupo kosta...

Saša

pre 12 godina

Ako ga još i strpaju u zatvor zbog plakata, SNS ne mora da brine o postizbornim koalicijama. Neverovatna glupost ili neverovatna bahatost režima. Pa da li tu ima ikog sa bar prosečnom inteligencijom?

Simon

pre 12 godina

Neka ode tamo i neka ih saslusa i onda se lepo pozove na poslanicki imunitet i resena stvar... Stvarno je ovo smesno sta rade Nikolicu, pokusavaju na sve moguce nacina da ga diskredituju, ali im ne polazi za rukom.

Saša

pre 12 godina

Ako ga još i strpaju u zatvor zbog plakata, SNS ne mora da brine o postizbornim koalicijama. Neverovatna glupost ili neverovatna bahatost režima. Pa da li tu ima ikog sa bar prosečnom inteligencijom?

Pipi

pre 12 godina

A gde je Beogradska komunalna policija da kaznjava jer oni lepe plakate gde god im padne na pamet? Pogledajte samo kako izgledaju petlje na auto-putu u Novom Beogradu. Svaki stub je oblepljen slikama ovog gospodina a to osim sto je uradjeno na za to zabranjenom mestu jos i dodatno iritira gradjane.

Spomenka

pre 12 godina

Toliki kriminalci na slobodi, organizovan kriminal cveta,korupcija prisutna od vrha do dna,a oni nasli Tomu da izvode pred sud zbog plakata.Smejurija od vlasti,ali nas ta smejurija svaki dan skupo kosta...

Simon

pre 12 godina

Neka ode tamo i neka ih saslusa i onda se lepo pozove na poslanicki imunitet i resena stvar... Stvarno je ovo smesno sta rade Nikolicu, pokusavaju na sve moguce nacina da ga diskredituju, ali im ne polazi za rukom.

Nikolina

pre 12 godina

Pitanje je koja partija namešta SNS-u jer ja ni u jednom gradu niti u gradu gde živim nisam videla niti jednu plakatu zalepljenu ali zato druge partije ih lepe i preko umrlica.

vašar

pre 12 godina

Ako sam dobro shvatila, radi se o plakatu lepljenom u Šapcu.Izgleda da je vlast rešila da "predizborni vašar" počinje u Šapcu.Pa, hoćemo li u Šabac na vašar?Ne moramo u Šabac, jer mečka je zaigrala pred našim vratima i to već odkad, ali vlast izgleda voli ovu vrstu zabave i komedije.Da nije ozbiljno bilo bi zaista smešno.Šta radite bre?

Avaks84

pre 12 godina

Jednostavno receno...sramota! Vlast u nasoj zemlji moze da radi sta god pozeli. Na zalost, oni umesto da pred lice pravde izvode kriminalce i suzbiju korupciju, oni se bore svim sredstvima, pa i na ovaj nacin da ostanu na vlasti!

siki

pre 12 godina

Veoma los potez vlasti u borbi protiv naprednjaka. Ovakve stvari samo naprednjacima idu u prilog pogotovo sto su svi gradovi oblepljeni stotinama plakata protiv Tome na svim dozvoljenim i nedozvoljenim mestima koje lepe aktivisti iz DSa,a Toma odgovara zbog jednog plakata od 60x40cm!! Narod vidi ovakve providne stvari i sve vise se okrecu prema SNSu a vladajucoj koaliciji okrecu ledja!

Dragomir B.

pre 12 godina

Pre bilo kakvih optužbi, trebalo bi krenuti nekim redom, obično to ide od početka samo kod nas sve ide naopako. Da je plakatu zalepio neko iz SNS-a sigurno je ne bi postavio tamo gde ne treba, to je samo delo stranaka svesnih da gube predstojeće izbore. Čista prljava kampanja vlasti.

joksa

pre 12 godina

Privodjenje zbog lepljenja plakata moze samo u zemlji Srbiji. Ako cemo tako da gledamo, onda ih treba sve privesti jer svi to isto rade. Ali posto DS i Tadic vide SNS kao pretnju nihovoj vladavini, pokusavaju sve da im prikace i na sve nacine da ih diskredituju!

Siniša

pre 12 godina

Pa prvo, nisu zalepili jedan plakat nego na hiljade. Drugo, ovo je običan prekršajni postupak, za koji niko ne bi ni znao, ali SNS treba cirkus...I treće, ovo što se radi sa plakatima je užas, a SNS je predvodnik toga, lepe gde god im padne na pamet, ruglo prave na sve strane - sve partije sa time treba da prestanu. Koliko-toliko se bahatosti partija staje na put, od finansiranja pa dalje, a to im nikako ne odgovara, pa se odmah bune...

loshmi...

pre 12 godina

Da li Toma treba da bude zasticen od suda jer je predsednik SNS-a pa ako napravi prekrsaj i dodje na sud,zato okrivi rezim...on je obican gradjanin koji se bavi politikom i stalno se stavlja kao da treba da bude nedodirljiv i zasticen jer je svaki prekrsajni ili bilo koji drugi postupak usmeren na njegovu stranku...alo,ljudi,pa zar trebaju svi koji dobiju pozive zbog prekrsaja da tvrde da je to zbog toga sto se bave javnim poslom...smesno...covek govori da ce da kopa kanal do egejskog mora kad dodje na vlast,pa neka kaze odakle ce da stvori novac za javni sektor kada dodje na vlast,da li ce da otpusti polovinu javnog sektora,neka kaze neku meru,a ne samo da prica prazne price...

Mozzart

pre 12 godina

Ne daj se Tomo, pola Srbije je uz tebe, a druga polovina je rastrkana na ostalih 500 stranaka... I ne pozivaj se na imunitet, neka te osude, i tada ce SNS dobiti podrsku vise od 60 %... Pa posle ti redom hapsi i sudi!

Alan Ford

pre 12 godina

Dosadan covek.Uskoro ce kad mu posalju racun za komunalije na kucnu adresu da kaze da drzava dize hajku protiv njega.Kao kontrameru trebao bi da pocne da strajkuje gladju,ali prije toga da pojede koji cevap....

micamala

pre 12 godina

Cela Srbija je izlepljena plakatima svih stranaka. Zašto komunalna policija i sudovi nemaju iste aršine? Zbog toga što su u direktnoj službi DS-a!

bacvanin

pre 12 godina

pa ovo je samo jos jedan dokaz prljave tadicevekampanje protiv nikolica i njegove stranke.Sramota sta sve mozes kad su tvoje institucije.

stranacki vojnici smesni ste

pre 12 godina

U ovoj drzavi ko god dobije poziv za sud odmah vice "politicki","kampanja protiv mene","hajka","rezija"...ma nije nego.Svi su bezgresni.I bas njima svi rade "o glavi".

Doduse trebalo bi i drugi da budu pozvani posto skoro svi lepe uveliko.

Miki

pre 12 godina

Da li je moguce da Toma pravedni,isposnik i velikomucenik,po zanimanju i obrazovanju grobljanski tehnicar,znaci komunalni radnik, nezna da je lepljene plakata komunalni prekrsaj?Pa da li je neko mogao da lepi plakate na spomenike na groblju u Kragujevcu gde je on bio grobljanski tehnicar, komunalac?

obecanja

pre 12 godina

Pa zar Toma ne ponavlja svakodnevno da ce uvesti pravnu drzavu kad o dodje na vlast.Uostalom ima podpredsednika pravnika pa neka mu pojsani ono sto njemu nije, jer za njegovo obrazovanje to je previse.
U cilju mentalnog zdravlja ovog naroda treba im zabraniti da bar jedno vreme daju bilo kakve izjave.
Dok su pricali bajke nekako im je i islo od ruke, a sad kad su doveli ovu zemlju do zida, pricaju sve same nebuloze i gluposti, svi redom.

wroom1975

pre 12 godina

Pa samo moj grad ste izlepili i gde treba i ne treba...mogu misliti Beograd kako je izgledao...kao poziv na cirkus verovatno. I sta sad ocekujete?
Ja shvatam kada se plakat zalepi na planirano mesto za tako nesto, ali vi lepite izloge, transformatore, svaki prazan zid, bandere, halo govornice...

Sonja bgd

pre 12 godina

Pravimo cirkus malo, a naprednjaci? Cutite o svim vaznim temama, nema vas nigde, osim sto Vucic 5 puta dnevno na konferencijama za stampu ne moze da izdrzi a da ne pomene Tadica i Djilasa... Mislite da ce ovaj cirkus oko glupe prijave da vam prodje... Providni ste, neozbiljni, opasni! Gradjani nisu glupi!

Milan

pre 12 godina

Tomislav Nikolic bi trebao na sud kao i u zatvor za mnogo vece stvari, jedna od njih je ono predskazanje iz 2003 pred samo streljanje premijera. Sramota, kada ce ga iko pitati bilo sta u vezi toga??

Nisam klovn

pre 12 godina

"Spontano" se okupile pristalice ispred prekrsajnog suda. Culi jutros na radiju i trk ispred suda sa zastavama,transparentima.Cirkus je ponovo dosao u Beograd a sa njime i "uplakani" decko koji nocu ne spava i place za Srbijom. Ceo grad oblepljen sa likom ovog tipai njegovim kumom kojiletuje u holandskom letovalistu. Neka neko pogleda na sta lice stubovi ispod gazele.Ja jos nisam video plakat Tadica, Dacica, Cede. Da li su izbori raspisani ???.Nisu.I nece do Maja 2012.Ajde cao. I svi ovde koji branite Tomu trk ispred suda dok nije kasno.Cirkus II deo

Vojvodjanin

pre 12 godina

Sta su se uzjogunili ovi light radikali?! Ajde izadjite i zalepite na nedozvoljenim mestima, hiljadu plakata sa svojim imenom i prezimenom i reklamom kako popravljate kisobrane, kao nece biti podneta prekrsajna prijava. Ima mesta koja su odredjena za lepljenje plakata i ne vidim nijedan razlog osim bahatosti, da se lepi na mestu koje za to nije predvidjeno. Nego drugo nesto bih ja. Smesno je sto se Nikolic poziva na sud zbog plakata, a nije pozvan zbog npr. naplate putnih troskova do Kragujevca, svaki dan, jer je tamo prijavio mesto boravka, a baskari se u ogromnom stanu na Novom Beogradu, koji je za pakovanje zvaka, dobio od drzave za vreme bombardovanja. Sad izracunajte, koliko je od onda proslo, koliki su dnevni putni troskovi i dobicete pribliznu cifru za koliko je doticni ojadio drzavu. A ovamo glumi zrtveno jagnje i postenjacinu.

mlekadzija

pre 12 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno... A sta je sa hiljadama plakata koje su naruzile ne samo Beograd nego i druge gradove sirom Srbije - DRUGIH STRANAKA... NISTA NISTA... nego zna se clanstvo u biblioteci ima svoje prednosti.... Nego koliko sam cuo, uskoro im istice clanarina za istu

tek trba da se obracuna

pre 12 godina

Koje obracunavanje
Da je ovo stvarno drzava, sa svim svojim pravnim nadleznostima, odavno radikali=SNS bi bili pod LUPOM ZAKONA
koliko su samo zla naneli gradjanima Srbije
ni 1000 godina zatvora ne bi mogli da izbrisu njihova/ne/dela

Jelena S.

pre 12 godina

Ukoliko kao pravosuđe želite da se dokažete da ste nezavisni i da ne sudite ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga, onda se ,,usudite,, i presudite i svima ostalima koji su takođe lepili plakate i to ne samo po Beogradu, već i po celoj Srbiji i time (po vama) prekršili zakon! Ako ćete po zakonu i svi ostali bi trebalo da se kazne!

Cukarica

pre 12 godina

Ajde sada da utvrdimo da li predsednik SNS-a Tomislav Nikolic zna sta mu rade opstinski odbori.Pa sigurno da zna.Opstinski odbori za svoje aktivnosti dobijaju novac od centrale.Ovo je samo odgovor na one koji brane Tomu Nikolica. A sa druge strane cim neko podigne neku priijavu protiv Tome on kao Kalimero i optuzuje vlast.Nije nego. Neko u opstinskom odboru sam prikupio sredstva i odstampao plakate.Kod mene cela Cukarica oblepljena plakatima "Kumovi" i samo lud covek ne moze da ukapira cije je to maslo

DZAN

pre 12 godina

Ako cemo iskreno ako bi se svakom sudilo zbog plakata.. tj onoga sto na njima pise i kao i zbog toga gde se i kako lepe ... pa onda bi lideri svih stranaka trebali na sud, kao i sve pristalice svih stranaka koje su ucestvovale u ljepljenjima... Ali izgleda da to radi sam SNS i da ce i ovaj put za sve biti kriv Toma.

NNikolica

pre 12 godina

"Pravosuđe se obračunava sa SNS"
Ne. Pravosuđe se obračunava sa kriminalcima i licima koja krse zakon.
To sto je SNS prepun kriminalaca je vec druga stvar.

(onako usput, nije li ovaj isti Tomislav Nikolic koji je podrzavao ovog, juce uhapsenog, Veselinovica govoreci kako je ovaj "patriJota" i sl...)

Radovan

pre 12 godina

Па није власт "без разлога" реформисала правосуђе. То је само јо један од доказа да пут на којем се налазимо води у "погрешном правцу"

Vraggg

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sam procitrao. Na ovako jadan nacin ovi iz DS hoce da umanje jacinu Stranke koju vodi ovaj covek. Sta sve nece jos da urade.

Farigola

pre 12 godina

A, ovo je znači to reformisano sudstvo? Štiti kriminal, korupciju i pljačku, a bavi se tužbom zbog lepljenja plakata? Šta drugo reći na sve ovo nego – sramno!

Грчански Деспот

pre 12 godina

Boze,Boze sa kakvim glupostima se necemo zamajavati.Suditi coveku za poster koji je zalepljen na strujnom ormancicu,bruka!!!

Doživotna robija

pre 12 godina

Ako se ovo spočitava SNS-u, onda je vlast stvarno izgubila kompas. Tadićeva produžena ruka u vidu sudstva bi mogla malo da se pozabavi korupcijom a ne da izigrava cirkuzanta.

D&D

pre 12 godina

Mislim da su ove totalne besmislice produkt straha vladajuće stranke od izbornih rezultata. Znaju šta ih onda čeka, pa se grčevito bore da ostanu na vlasti. Zato ne biraju sredstva, pa se služe prljavim kampanjama. Uostalom, sve je jasno. Toliko su jadni da nemam reči.

Super Mario

pre 12 godina

Ako će Nikolić da ide u prekšajni sud zato što se parče papira sa njegovim likom našlo zalepljeno gde ne treba, zašto onda isto tako na sud ne idu Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Vuk Drašković, Nenad Čanak i ostali ili su svi njihovi plakati uradeno postavljeni ili su svi njihovi kadrovi u komunalnoj policiji? Prosudite sami.

Ivana

pre 12 godina

Vlast je potpuno uništila pravosuđe i tužilaštvo. Transparenti naprednjaka govore više od reči da te vlast u Srbiji ujedno i tuži i sudi što u normanim zemljama to nije tako. Vlast je potpuno uništila sopstveni narod i državu. Neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

M012Z

pre 12 godina

U tom slucaju treba suditi svim politickim liderima bez izuzetka, kako bi se ljudima povratilo poverenje u sudsttvo, ovo je politicka zloupotreba institucija.

Duki

pre 12 godina

Stvarno ne znam šta više reći na ovakve progone naprednjaka, nego zaista – sunovrat demokratije! Dokle je u stanju da se sroza moral ove vlasti, to je prosto nezamislivo!

Principessa

pre 12 godina

Zbog ovakvih i sličnih postupaka, ova vlast svakog dana sve više i više pada u očima javnosti. To sasvim dovoljno govori o tome na šta su sve spremni. Ne bih nikada dala glas nekome ko se bavi ovako niskim udarcima.

Rade

pre 12 godina

Danas 300 pristalica, a na izborima
deset puta vise, sto ujedno i znaci
kraj dvadesetpetogodisnje agonije na
srbskoj politickoj sceni, a nakon toga
moze da gladuje.

Tiemie

pre 12 godina

Demokrate na delu! Još jedan dokaz kako se ophode prema svima koji im stoje na putu. Podmetanje noge najjačoj opozicionoj stranci, samo dokazuje ono što nam je svima jasno. Bahatost i bezobzirnost su njihove jedine osobine.

Lady D

pre 12 godina

Zaista sramno! Vidimo svi dokle može da se sroza moral ove vlasti, kad su u stanju da rade ovakve stvari. No, ne čudi me. Verovatno su veoma zaplašeni krahom svoje politike, pa pošto nemaju ništa da ponude, služe se neosnovanim optužbama upućenim najvećem rivalu. Mislim da su reči suvišne.

sasa jokic

pre 12 godina

Kamo srece da se pravosudje obracunava sa Vama, Ti nam jos dugujes odgovor (pravi) zamcuvenu recenicu o Titu i problemu sa nogom!

Serpullum

pre 12 godina

Očigledno da su predstojeći izbori izazvali paničan strah kod vladajućih stranaka. Činjenica je da su počeli beskrupuloznu kampanju protiv naprednjaka. Služe se svim sredstvima nebi li diskeditovali jakog protivnika. Međutim treba imati granice. Oni su je zaista prešli. Ovo je sve jako nisko i jadno!

Mala Mo

pre 12 godina

Pa sve i da te razapnu na Terazijama Nikoliću, neće sadašnja vlast pobediti na izborima! Građanima je dovoljno da pogledaju u svoj buđelar i da vide šta im je donela ova "demokratska" vlast, pa da se onda lako odluče kome žele da poklone poverenje...

Pepa Prase

pre 12 godina

Među građanima jedino SNS nije izgubio poverenje samo iz jednog prostog razloga jer nikada nisu lagali. Kada nisu imali odgovore na pitanja rekli bi da ne znaju, prosto, jednostavno i ne boli. Iskrenost je ključna stvar i u politici i u životu!

Vladimir

pre 12 godina

Jao koja patetika,place kao mala devojcica.Neka se prisete gospoda bivsi radikali sta su nam sve radili dok im je sef bio Seselj a idejni vodja i koalicioni partner Milosevic.A vi sto ga ovde velicate i branite,cemu se vi nadate?Dace cika Toma bonu.

sandra

pre 12 godina

Ocigledno je da smo postali policijska drzava. Ne mogu ni da nabrojim koliko vrsta policije imamo. Sto se tice ove komunalne, evidentno je da im je osnovni zadatak da pisu prijave protiv opozicionog lidera i plakata njegove stranke. A cinjenica da je cela drzava oblepljena plakatima svih politickih stranaka, nikog ne uznemirava. samo taj jedan, Nikolicev plakat, e taj narusava bezbednost gradjana i nije u interesu drzave. Strasno.

britka

pre 12 godina

Nikolic je trenutno najjaci protivnik rezima i svi su izgledi da ce posle izbora postati pozicija. tako da me ni ne cudi ova hajka na njega i naprednjake. A istina je, sve to samo politicka hajka.

maki

pre 12 godina

Po svemu sudeci DS jeste spreman da pocne prljavu kampanju protiv svog politickog neprijatelja. Problem je samo u tome sto nisu dovoljno kreativni, pa se sve njihove smicalice pretvaraju u jedan cirkus. "Zalepljen plakat na nepropisnom mestu"? Stvarno cirkus!

dobri

pre 12 godina

U mojoj zgradi LDP je zalepio plakat u liftu. Sad vas pitam gde da se zalim, kome da se obratim i ima li uopste smisla zaliti se? Mislim da komunalna policija ganja samo plakate naprednjaka.

zuzulen

pre 12 godina

Kakva tortura rezima i lepo poznavanje svih rupa u pravosudnom sistemu i zakonu. Svaka cast! Imam samo problem da razumem kako ce opravdati takvo svoje ponasanje i kako misle da im gradjani veruju kad javno ovako tretiraju svog najjaceg protivnika?

Mima Sis

pre 12 godina

Sta god da se desi na sledecim izborima, jasno je da je trenutni rezim na istim puk'o! Umesto da vode brigu o drzavi, oni se bave tuzakanjem lidera opozicije. Stvaraju neke fikcije i uruciju tuzbe na osnovu nicega. Stvarno, vrlo profesionalno, nema sta!

majstor Zivota

pre 12 godina

E, nisam nesto ni za ove naprednjake, al' nek mi kaze neko sta je Nikolic pogresno uradio! Neka mi obasni razim, kako je moguce da danas, dok zivimo u demokratskom drustvu, najvaznija institucija u drzavi, pristaje na ovakve igrarije jedne vlasti? To je uvreda za svakog gradjanina i dokaz kako funkcionisu sudovi i kompletno pravo u drzavi Srbiji.

Masa Mileusnic

pre 12 godina

Svaka politicka stranka ima pravo da deluje u drzavi kako misli da treba, sve dok to ne ugrozava prava gradjana. Ako je Nikolic negde i pogresio oko organizacije spornog mitinga, gradjani sigurno nisu sto su istom prisustvovali. A na samom kraju, samo se to racuna.

cica84

pre 12 godina

Ja mislim da je Nikolic kriv za sve. On je glavni krivac sto je masa naroda bez zaposlenja, sto nam otimaju Kosovo, sto isporucujemo redom svakoga na koga EU pokaze prstom, sto nas vuku za nos, svi medjunarodni predstavnici, pricama o ulasku u EU i kako je to resena stvar ( evo, samo sto nije). Kriv je i sto u drzavi sve poskupljuje, pocev od osnovnih zivotnih namirnica, do gasa, struje. Kriv je sto placamo poreze na sve i svasta, sto teramo investitore od sebe, umesto da ih privucemo. Nikolic je odgovoran sto se vodi pogresna ekonomija, sto cveta korupcija i sto su svi javni sektori strajkovali. Nikolic drzi pod sapom vecinu medija u Srbiji! Nikolic je madjionicar, pa utice na sve u drzavi iako nije na vlasti! Zato, tuzimo ga do mile volje!!!

ujka Sima

pre 12 godina

Svi trebaju da govore kako je u Srbiji mnogo dobro, cvetaju ruze, tece med i mleko. Ne daj Boze, da neko kaze istinu gradjanima. Pa jos da organizuje mitinge i lepi plakate... Momentalno ce da zavrsi sa tuzbom u ruci. Istina nije u definiciji srpske demokratije.

apotekar

pre 12 godina

Nikolica stvarno treba da je sramota sto koristi svoje pravo da mitiguje i lepi plakate. Sve je to samo figurativno. To pravo je rezervisano samo za rezimske potrebe u kampanji, a ostali, SNS pogotovo, nek stave prst na celo i razmisle da li im se isplati da uopste krecu u kampanju, kad vidimo koliko ce ih kostati. Nece imati vremena ni za sta od tolikog boravka po sudovima.

Mozzart

pre 12 godina

Ne daj se Tomo, pola Srbije je uz tebe, a druga polovina je rastrkana na ostalih 500 stranaka... I ne pozivaj se na imunitet, neka te osude, i tada ce SNS dobiti podrsku vise od 60 %... Pa posle ti redom hapsi i sudi!

Siniša

pre 12 godina

Pa prvo, nisu zalepili jedan plakat nego na hiljade. Drugo, ovo je običan prekršajni postupak, za koji niko ne bi ni znao, ali SNS treba cirkus...I treće, ovo što se radi sa plakatima je užas, a SNS je predvodnik toga, lepe gde god im padne na pamet, ruglo prave na sve strane - sve partije sa time treba da prestanu. Koliko-toliko se bahatosti partija staje na put, od finansiranja pa dalje, a to im nikako ne odgovara, pa se odmah bune...

Spomenka

pre 12 godina

Toliki kriminalci na slobodi, organizovan kriminal cveta,korupcija prisutna od vrha do dna,a oni nasli Tomu da izvode pred sud zbog plakata.Smejurija od vlasti,ali nas ta smejurija svaki dan skupo kosta...

Simon

pre 12 godina

Neka ode tamo i neka ih saslusa i onda se lepo pozove na poslanicki imunitet i resena stvar... Stvarno je ovo smesno sta rade Nikolicu, pokusavaju na sve moguce nacina da ga diskredituju, ali im ne polazi za rukom.

siki

pre 12 godina

Veoma los potez vlasti u borbi protiv naprednjaka. Ovakve stvari samo naprednjacima idu u prilog pogotovo sto su svi gradovi oblepljeni stotinama plakata protiv Tome na svim dozvoljenim i nedozvoljenim mestima koje lepe aktivisti iz DSa,a Toma odgovara zbog jednog plakata od 60x40cm!! Narod vidi ovakve providne stvari i sve vise se okrecu prema SNSu a vladajucoj koaliciji okrecu ledja!

Avaks84

pre 12 godina

Jednostavno receno...sramota! Vlast u nasoj zemlji moze da radi sta god pozeli. Na zalost, oni umesto da pred lice pravde izvode kriminalce i suzbiju korupciju, oni se bore svim sredstvima, pa i na ovaj nacin da ostanu na vlasti!

Nikolina

pre 12 godina

Pitanje je koja partija namešta SNS-u jer ja ni u jednom gradu niti u gradu gde živim nisam videla niti jednu plakatu zalepljenu ali zato druge partije ih lepe i preko umrlica.

Dragomir B.

pre 12 godina

Pre bilo kakvih optužbi, trebalo bi krenuti nekim redom, obično to ide od početka samo kod nas sve ide naopako. Da je plakatu zalepio neko iz SNS-a sigurno je ne bi postavio tamo gde ne treba, to je samo delo stranaka svesnih da gube predstojeće izbore. Čista prljava kampanja vlasti.

bacvanin

pre 12 godina

pa ovo je samo jos jedan dokaz prljave tadicevekampanje protiv nikolica i njegove stranke.Sramota sta sve mozes kad su tvoje institucije.

Saša

pre 12 godina

Ako ga još i strpaju u zatvor zbog plakata, SNS ne mora da brine o postizbornim koalicijama. Neverovatna glupost ili neverovatna bahatost režima. Pa da li tu ima ikog sa bar prosečnom inteligencijom?

Pipi

pre 12 godina

A gde je Beogradska komunalna policija da kaznjava jer oni lepe plakate gde god im padne na pamet? Pogledajte samo kako izgledaju petlje na auto-putu u Novom Beogradu. Svaki stub je oblepljen slikama ovog gospodina a to osim sto je uradjeno na za to zabranjenom mestu jos i dodatno iritira gradjane.

joksa

pre 12 godina

Privodjenje zbog lepljenja plakata moze samo u zemlji Srbiji. Ako cemo tako da gledamo, onda ih treba sve privesti jer svi to isto rade. Ali posto DS i Tadic vide SNS kao pretnju nihovoj vladavini, pokusavaju sve da im prikace i na sve nacine da ih diskredituju!

vašar

pre 12 godina

Ako sam dobro shvatila, radi se o plakatu lepljenom u Šapcu.Izgleda da je vlast rešila da "predizborni vašar" počinje u Šapcu.Pa, hoćemo li u Šabac na vašar?Ne moramo u Šabac, jer mečka je zaigrala pred našim vratima i to već odkad, ali vlast izgleda voli ovu vrstu zabave i komedije.Da nije ozbiljno bilo bi zaista smešno.Šta radite bre?

Vraggg

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sam procitrao. Na ovako jadan nacin ovi iz DS hoce da umanje jacinu Stranke koju vodi ovaj covek. Sta sve nece jos da urade.

Alan Ford

pre 12 godina

Dosadan covek.Uskoro ce kad mu posalju racun za komunalije na kucnu adresu da kaze da drzava dize hajku protiv njega.Kao kontrameru trebao bi da pocne da strajkuje gladju,ali prije toga da pojede koji cevap....

DZAN

pre 12 godina

Ako cemo iskreno ako bi se svakom sudilo zbog plakata.. tj onoga sto na njima pise i kao i zbog toga gde se i kako lepe ... pa onda bi lideri svih stranaka trebali na sud, kao i sve pristalice svih stranaka koje su ucestvovale u ljepljenjima... Ali izgleda da to radi sam SNS i da ce i ovaj put za sve biti kriv Toma.

Milan

pre 12 godina

Tomislav Nikolic bi trebao na sud kao i u zatvor za mnogo vece stvari, jedna od njih je ono predskazanje iz 2003 pred samo streljanje premijera. Sramota, kada ce ga iko pitati bilo sta u vezi toga??

tek trba da se obracuna

pre 12 godina

Koje obracunavanje
Da je ovo stvarno drzava, sa svim svojim pravnim nadleznostima, odavno radikali=SNS bi bili pod LUPOM ZAKONA
koliko su samo zla naneli gradjanima Srbije
ni 1000 godina zatvora ne bi mogli da izbrisu njihova/ne/dela

Sonja bgd

pre 12 godina

Pravimo cirkus malo, a naprednjaci? Cutite o svim vaznim temama, nema vas nigde, osim sto Vucic 5 puta dnevno na konferencijama za stampu ne moze da izdrzi a da ne pomene Tadica i Djilasa... Mislite da ce ovaj cirkus oko glupe prijave da vam prodje... Providni ste, neozbiljni, opasni! Gradjani nisu glupi!

Cukarica

pre 12 godina

Ajde sada da utvrdimo da li predsednik SNS-a Tomislav Nikolic zna sta mu rade opstinski odbori.Pa sigurno da zna.Opstinski odbori za svoje aktivnosti dobijaju novac od centrale.Ovo je samo odgovor na one koji brane Tomu Nikolica. A sa druge strane cim neko podigne neku priijavu protiv Tome on kao Kalimero i optuzuje vlast.Nije nego. Neko u opstinskom odboru sam prikupio sredstva i odstampao plakate.Kod mene cela Cukarica oblepljena plakatima "Kumovi" i samo lud covek ne moze da ukapira cije je to maslo

NNikolica

pre 12 godina

"Pravosuđe se obračunava sa SNS"
Ne. Pravosuđe se obračunava sa kriminalcima i licima koja krse zakon.
To sto je SNS prepun kriminalaca je vec druga stvar.

(onako usput, nije li ovaj isti Tomislav Nikolic koji je podrzavao ovog, juce uhapsenog, Veselinovica govoreci kako je ovaj "patriJota" i sl...)

Miki

pre 12 godina

Da li je moguce da Toma pravedni,isposnik i velikomucenik,po zanimanju i obrazovanju grobljanski tehnicar,znaci komunalni radnik, nezna da je lepljene plakata komunalni prekrsaj?Pa da li je neko mogao da lepi plakate na spomenike na groblju u Kragujevcu gde je on bio grobljanski tehnicar, komunalac?

Nisam klovn

pre 12 godina

"Spontano" se okupile pristalice ispred prekrsajnog suda. Culi jutros na radiju i trk ispred suda sa zastavama,transparentima.Cirkus je ponovo dosao u Beograd a sa njime i "uplakani" decko koji nocu ne spava i place za Srbijom. Ceo grad oblepljen sa likom ovog tipai njegovim kumom kojiletuje u holandskom letovalistu. Neka neko pogleda na sta lice stubovi ispod gazele.Ja jos nisam video plakat Tadica, Dacica, Cede. Da li su izbori raspisani ???.Nisu.I nece do Maja 2012.Ajde cao. I svi ovde koji branite Tomu trk ispred suda dok nije kasno.Cirkus II deo

Vojvodjanin

pre 12 godina

Sta su se uzjogunili ovi light radikali?! Ajde izadjite i zalepite na nedozvoljenim mestima, hiljadu plakata sa svojim imenom i prezimenom i reklamom kako popravljate kisobrane, kao nece biti podneta prekrsajna prijava. Ima mesta koja su odredjena za lepljenje plakata i ne vidim nijedan razlog osim bahatosti, da se lepi na mestu koje za to nije predvidjeno. Nego drugo nesto bih ja. Smesno je sto se Nikolic poziva na sud zbog plakata, a nije pozvan zbog npr. naplate putnih troskova do Kragujevca, svaki dan, jer je tamo prijavio mesto boravka, a baskari se u ogromnom stanu na Novom Beogradu, koji je za pakovanje zvaka, dobio od drzave za vreme bombardovanja. Sad izracunajte, koliko je od onda proslo, koliki su dnevni putni troskovi i dobicete pribliznu cifru za koliko je doticni ojadio drzavu. A ovamo glumi zrtveno jagnje i postenjacinu.

Duki

pre 12 godina

Stvarno ne znam šta više reći na ovakve progone naprednjaka, nego zaista – sunovrat demokratije! Dokle je u stanju da se sroza moral ove vlasti, to je prosto nezamislivo!

loshmi...

pre 12 godina

Da li Toma treba da bude zasticen od suda jer je predsednik SNS-a pa ako napravi prekrsaj i dodje na sud,zato okrivi rezim...on je obican gradjanin koji se bavi politikom i stalno se stavlja kao da treba da bude nedodirljiv i zasticen jer je svaki prekrsajni ili bilo koji drugi postupak usmeren na njegovu stranku...alo,ljudi,pa zar trebaju svi koji dobiju pozive zbog prekrsaja da tvrde da je to zbog toga sto se bave javnim poslom...smesno...covek govori da ce da kopa kanal do egejskog mora kad dodje na vlast,pa neka kaze odakle ce da stvori novac za javni sektor kada dodje na vlast,da li ce da otpusti polovinu javnog sektora,neka kaze neku meru,a ne samo da prica prazne price...

wroom1975

pre 12 godina

Pa samo moj grad ste izlepili i gde treba i ne treba...mogu misliti Beograd kako je izgledao...kao poziv na cirkus verovatno. I sta sad ocekujete?
Ja shvatam kada se plakat zalepi na planirano mesto za tako nesto, ali vi lepite izloge, transformatore, svaki prazan zid, bandere, halo govornice...

micamala

pre 12 godina

Cela Srbija je izlepljena plakatima svih stranaka. Zašto komunalna policija i sudovi nemaju iste aršine? Zbog toga što su u direktnoj službi DS-a!

Super Mario

pre 12 godina

Ako će Nikolić da ide u prekšajni sud zato što se parče papira sa njegovim likom našlo zalepljeno gde ne treba, zašto onda isto tako na sud ne idu Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Vuk Drašković, Nenad Čanak i ostali ili su svi njihovi plakati uradeno postavljeni ili su svi njihovi kadrovi u komunalnoj policiji? Prosudite sami.

D&D

pre 12 godina

Mislim da su ove totalne besmislice produkt straha vladajuće stranke od izbornih rezultata. Znaju šta ih onda čeka, pa se grčevito bore da ostanu na vlasti. Zato ne biraju sredstva, pa se služe prljavim kampanjama. Uostalom, sve je jasno. Toliko su jadni da nemam reči.

Ivana

pre 12 godina

Vlast je potpuno uništila pravosuđe i tužilaštvo. Transparenti naprednjaka govore više od reči da te vlast u Srbiji ujedno i tuži i sudi što u normanim zemljama to nije tako. Vlast je potpuno uništila sopstveni narod i državu. Neophodni su nam izbori, raspišite izbore pod hitno.

Farigola

pre 12 godina

A, ovo je znači to reformisano sudstvo? Štiti kriminal, korupciju i pljačku, a bavi se tužbom zbog lepljenja plakata? Šta drugo reći na sve ovo nego – sramno!

mlekadzija

pre 12 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno... A sta je sa hiljadama plakata koje su naruzile ne samo Beograd nego i druge gradove sirom Srbije - DRUGIH STRANAKA... NISTA NISTA... nego zna se clanstvo u biblioteci ima svoje prednosti.... Nego koliko sam cuo, uskoro im istice clanarina za istu

stranacki vojnici smesni ste

pre 12 godina

U ovoj drzavi ko god dobije poziv za sud odmah vice "politicki","kampanja protiv mene","hajka","rezija"...ma nije nego.Svi su bezgresni.I bas njima svi rade "o glavi".

Doduse trebalo bi i drugi da budu pozvani posto skoro svi lepe uveliko.

Rade

pre 12 godina

Danas 300 pristalica, a na izborima
deset puta vise, sto ujedno i znaci
kraj dvadesetpetogodisnje agonije na
srbskoj politickoj sceni, a nakon toga
moze da gladuje.

Грчански Деспот

pre 12 godina

Boze,Boze sa kakvim glupostima se necemo zamajavati.Suditi coveku za poster koji je zalepljen na strujnom ormancicu,bruka!!!

obecanja

pre 12 godina

Pa zar Toma ne ponavlja svakodnevno da ce uvesti pravnu drzavu kad o dodje na vlast.Uostalom ima podpredsednika pravnika pa neka mu pojsani ono sto njemu nije, jer za njegovo obrazovanje to je previse.
U cilju mentalnog zdravlja ovog naroda treba im zabraniti da bar jedno vreme daju bilo kakve izjave.
Dok su pricali bajke nekako im je i islo od ruke, a sad kad su doveli ovu zemlju do zida, pricaju sve same nebuloze i gluposti, svi redom.

Radovan

pre 12 godina

Па није власт "без разлога" реформисала правосуђе. То је само јо један од доказа да пут на којем се налазимо води у "погрешном правцу"

Doživotna robija

pre 12 godina

Ako se ovo spočitava SNS-u, onda je vlast stvarno izgubila kompas. Tadićeva produžena ruka u vidu sudstva bi mogla malo da se pozabavi korupcijom a ne da izigrava cirkuzanta.

Vladimir

pre 12 godina

Jao koja patetika,place kao mala devojcica.Neka se prisete gospoda bivsi radikali sta su nam sve radili dok im je sef bio Seselj a idejni vodja i koalicioni partner Milosevic.A vi sto ga ovde velicate i branite,cemu se vi nadate?Dace cika Toma bonu.

M012Z

pre 12 godina

U tom slucaju treba suditi svim politickim liderima bez izuzetka, kako bi se ljudima povratilo poverenje u sudsttvo, ovo je politicka zloupotreba institucija.

sasa jokic

pre 12 godina

Kamo srece da se pravosudje obracunava sa Vama, Ti nam jos dugujes odgovor (pravi) zamcuvenu recenicu o Titu i problemu sa nogom!

Lady D

pre 12 godina

Zaista sramno! Vidimo svi dokle može da se sroza moral ove vlasti, kad su u stanju da rade ovakve stvari. No, ne čudi me. Verovatno su veoma zaplašeni krahom svoje politike, pa pošto nemaju ništa da ponude, služe se neosnovanim optužbama upućenim najvećem rivalu. Mislim da su reči suvišne.

Jelena S.

pre 12 godina

Ukoliko kao pravosuđe želite da se dokažete da ste nezavisni i da ne sudite ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga, onda se ,,usudite,, i presudite i svima ostalima koji su takođe lepili plakate i to ne samo po Beogradu, već i po celoj Srbiji i time (po vama) prekršili zakon! Ako ćete po zakonu i svi ostali bi trebalo da se kazne!

Principessa

pre 12 godina

Zbog ovakvih i sličnih postupaka, ova vlast svakog dana sve više i više pada u očima javnosti. To sasvim dovoljno govori o tome na šta su sve spremni. Ne bih nikada dala glas nekome ko se bavi ovako niskim udarcima.

Tiemie

pre 12 godina

Demokrate na delu! Još jedan dokaz kako se ophode prema svima koji im stoje na putu. Podmetanje noge najjačoj opozicionoj stranci, samo dokazuje ono što nam je svima jasno. Bahatost i bezobzirnost su njihove jedine osobine.

Serpullum

pre 12 godina

Očigledno da su predstojeći izbori izazvali paničan strah kod vladajućih stranaka. Činjenica je da su počeli beskrupuloznu kampanju protiv naprednjaka. Služe se svim sredstvima nebi li diskeditovali jakog protivnika. Međutim treba imati granice. Oni su je zaista prešli. Ovo je sve jako nisko i jadno!

Pepa Prase

pre 12 godina

Među građanima jedino SNS nije izgubio poverenje samo iz jednog prostog razloga jer nikada nisu lagali. Kada nisu imali odgovore na pitanja rekli bi da ne znaju, prosto, jednostavno i ne boli. Iskrenost je ključna stvar i u politici i u životu!

Mala Mo

pre 12 godina

Pa sve i da te razapnu na Terazijama Nikoliću, neće sadašnja vlast pobediti na izborima! Građanima je dovoljno da pogledaju u svoj buđelar i da vide šta im je donela ova "demokratska" vlast, pa da se onda lako odluče kome žele da poklone poverenje...

sandra

pre 12 godina

Ocigledno je da smo postali policijska drzava. Ne mogu ni da nabrojim koliko vrsta policije imamo. Sto se tice ove komunalne, evidentno je da im je osnovni zadatak da pisu prijave protiv opozicionog lidera i plakata njegove stranke. A cinjenica da je cela drzava oblepljena plakatima svih politickih stranaka, nikog ne uznemirava. samo taj jedan, Nikolicev plakat, e taj narusava bezbednost gradjana i nije u interesu drzave. Strasno.

britka

pre 12 godina

Nikolic je trenutno najjaci protivnik rezima i svi su izgledi da ce posle izbora postati pozicija. tako da me ni ne cudi ova hajka na njega i naprednjake. A istina je, sve to samo politicka hajka.

maki

pre 12 godina

Po svemu sudeci DS jeste spreman da pocne prljavu kampanju protiv svog politickog neprijatelja. Problem je samo u tome sto nisu dovoljno kreativni, pa se sve njihove smicalice pretvaraju u jedan cirkus. "Zalepljen plakat na nepropisnom mestu"? Stvarno cirkus!

dobri

pre 12 godina

U mojoj zgradi LDP je zalepio plakat u liftu. Sad vas pitam gde da se zalim, kome da se obratim i ima li uopste smisla zaliti se? Mislim da komunalna policija ganja samo plakate naprednjaka.

zuzulen

pre 12 godina

Kakva tortura rezima i lepo poznavanje svih rupa u pravosudnom sistemu i zakonu. Svaka cast! Imam samo problem da razumem kako ce opravdati takvo svoje ponasanje i kako misle da im gradjani veruju kad javno ovako tretiraju svog najjaceg protivnika?

Mima Sis

pre 12 godina

Sta god da se desi na sledecim izborima, jasno je da je trenutni rezim na istim puk'o! Umesto da vode brigu o drzavi, oni se bave tuzakanjem lidera opozicije. Stvaraju neke fikcije i uruciju tuzbe na osnovu nicega. Stvarno, vrlo profesionalno, nema sta!

majstor Zivota

pre 12 godina

E, nisam nesto ni za ove naprednjake, al' nek mi kaze neko sta je Nikolic pogresno uradio! Neka mi obasni razim, kako je moguce da danas, dok zivimo u demokratskom drustvu, najvaznija institucija u drzavi, pristaje na ovakve igrarije jedne vlasti? To je uvreda za svakog gradjanina i dokaz kako funkcionisu sudovi i kompletno pravo u drzavi Srbiji.

Masa Mileusnic

pre 12 godina

Svaka politicka stranka ima pravo da deluje u drzavi kako misli da treba, sve dok to ne ugrozava prava gradjana. Ako je Nikolic negde i pogresio oko organizacije spornog mitinga, gradjani sigurno nisu sto su istom prisustvovali. A na samom kraju, samo se to racuna.

cica84

pre 12 godina

Ja mislim da je Nikolic kriv za sve. On je glavni krivac sto je masa naroda bez zaposlenja, sto nam otimaju Kosovo, sto isporucujemo redom svakoga na koga EU pokaze prstom, sto nas vuku za nos, svi medjunarodni predstavnici, pricama o ulasku u EU i kako je to resena stvar ( evo, samo sto nije). Kriv je i sto u drzavi sve poskupljuje, pocev od osnovnih zivotnih namirnica, do gasa, struje. Kriv je sto placamo poreze na sve i svasta, sto teramo investitore od sebe, umesto da ih privucemo. Nikolic je odgovoran sto se vodi pogresna ekonomija, sto cveta korupcija i sto su svi javni sektori strajkovali. Nikolic drzi pod sapom vecinu medija u Srbiji! Nikolic je madjionicar, pa utice na sve u drzavi iako nije na vlasti! Zato, tuzimo ga do mile volje!!!

ujka Sima

pre 12 godina

Svi trebaju da govore kako je u Srbiji mnogo dobro, cvetaju ruze, tece med i mleko. Ne daj Boze, da neko kaze istinu gradjanima. Pa jos da organizuje mitinge i lepi plakate... Momentalno ce da zavrsi sa tuzbom u ruci. Istina nije u definiciji srpske demokratije.

apotekar

pre 12 godina

Nikolica stvarno treba da je sramota sto koristi svoje pravo da mitiguje i lepi plakate. Sve je to samo figurativno. To pravo je rezervisano samo za rezimske potrebe u kampanji, a ostali, SNS pogotovo, nek stave prst na celo i razmisle da li im se isplati da uopste krecu u kampanju, kad vidimo koliko ce ih kostati. Nece imati vremena ni za sta od tolikog boravka po sudovima.