Četvrtak, 15.12.2011.

23:34

Cvetković: Moji ministri nisu krivi

Premijer Mirko Cvetković kaže da nijedan ministar iz njegovog kabineta nije kriv za to što Srbija 9. decembra nije dobila status kandidata za članstvo u EU.

Izvor: Beta

Cvetkoviæ: Moji ministri nisu krivi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

CVELE,CVELE

pre 12 godina

Tadic tvrdi da nije bolestan,ovaj da njegovi nisu krivi,Ceda da se miri posle izbora sa DS-om, Djilas prvo napada Jeremica i Stefanovica posle izjavljuje da nema sukoba u stranci i da ga narod voli. Mislim da su ovi sto su trenutno na vlasti spremni za jedan godisnji odmor u duzini jednog mandata.

SlobodanBG

pre 12 godina

Krivi ste i Vi i Vasi Ministri jer ste sistematski isisavali novac kroz javne nabavke. MIlijarda ove godine. Gori ste Premijer od Kostunice !

GORAN

pre 12 godina

Kako reče naš veliki pesnik Djordje Balašević "krivi smo mi što smo ćutali".
SADA JE DOŠLO VREME DA ĆUTIMO. NE IZLAZITE NA IZBORE.
AKO PAK IZADJETE PRECRTAJTE LISTIĆ DA BUDE NEVAŽEĆI.
Svakim glasom produžavate našu agoniju.

totoki

pre 12 godina

Pilot,nista ne moze da ih natera na ostavke.Kada su polagali zakletvu ,dogovorili su se da u sebi kazu"Ko kaze ostavka,da mu umre keva".

perunac

pre 12 godina

Ako ministri nisu krivi ko je onda kriv,verovatno premijer ili predsednik drzave! Uglavnom kriva je vlast i ako imalo imaju morala treba da svi daju ostavke!

mlekadzija

pre 12 godina

Iznova i iznova se iznenadim (mada ne bih smeo) svaki put kad procitam ovako bezsuvislu izjavu coveka koji obavlja funkciju premijera Srbije.... Strasno.

MRV

pre 12 godina

Сећате ли се оне старе дечије песмице:
Мир, мир, мир,
нико није крив.
Ава, ава, ава,
нико није крава.

Stevan

pre 12 godina

Ma taman posla, vlast nije nizasta kriva, kriv je narod. Znamo mi da biste vi bili dobra vlast samo kad bi vam promenili narod. "Dajte mi dobro dete pa da vidite kakav sam ja otac" - Dusko Radovic.

iva

pre 12 godina

Zar nisi Cvetkoviću krenuo putem Đelića?Jako ste dobri na rečima ali slabi na delima.Pogrešno te vodili politiku ove zemlje.Velika krivica je na vama.Potrebne su hitne promene!

igi

pre 12 godina

nije premijer kriv , nije predsednik,nisu ministri pa mora da su cistacice i kafe kuvarice krive kako to da ih niko do sada nije oterao sram ih bilo.

Mirkovic

pre 12 godina

Bolje da je premijer cutao i da nista nije komentarisao, nije mi jasna potreba da brani sebe i svoje ministre, jer je to nemoguca misija. Zar ne misli da je za ovaj tezak zivot u Srbiji odgovorna neka druga vlada, iz neke druge zemlje, zasto ne kupi neko vece ogledalo pa da se onako paradno i grupno pogledaju i svecano izjave za laz godine da nisu krivi.

Sladjana

pre 12 godina

Naravno da ministri nisu krivi jer su ministri zajedno sa vama, u stvari, postigli cilj, a cilj je i bio sve raditi da se ne dobije status kandidata. Vaš status sa nama ovako autističnima je bolji nego u EU i vi ste glavni kočničari.

Olgica

pre 12 godina

Zaključak glasi - nisu nam ni bili onda potrebni ministri kada ništa nisu mogli da promene od onih predhodnih. Sve u sveku, nasleđene probleme mogli smo da ostavimo i preuzmemo nasleđene ministre. Mislim, isto je...

Biserka

pre 12 godina

Njlakše je reći da neki problem "nasleđen" i oprati ruke od svega. Izvinite ali i kada ste u predizbornoj kampanji obećavali ulazak Sbrije u EU znali ste za "nasleđene probleme" ali ih niste pominjali.

janika

pre 12 godina

Normalno da nisu! Oni su sve uradili kako bi se priblizili Evropi i Evropskim standardima.
1.nisu iskorenili korupciju-dodatno su je poboljsali sa svojim pogresnim zakonima u oblasti sudstva i javnih nabavki
2.nisu suzbili lazne emigrante i uopste emigrante iz trecih zemalja-naprotiv omasovili su se,a iz Evrope smo dobili 2 opomene i verovatno ce treca biti uvodjenja viza,a to ce mo nazvati da je Evropa protiv Srbije.Ne nikako necemo primetiti da nam je Srbija puna Kojekakvih Avganistanaca.
3.Nisu nikakve dogovore postigli sa Kosovom-A trebali su da postignu dogovor i normalno u korist Srbije( ako si dobar pregovarac)
4.Nisu postigli nikakav veci standard za gradjane Srbije- cak su ga obespravili do krajnjih granica
5.Zakone su nove uvodili preko noci ,a da nijedan nisu primenili
6.itd , itd , itd,
Trenutno nas udaljavaju od Evrope iz svojih licno sebicnih interesa,jer ih Evropa sve manje podrzava.Sto je normalno jer svaki dogovor su izigrali ,a nista ostvarili nisu."Od Evropa nema alternativu - do Necemo pristati pod Evropskim pritiskom "

lukijan mušicki

pre 12 godina

Poštovani Predsedniče!
Vaši Ministri NISI KRIVI,ja sam kriv što sam živ.
Skrenuo bih Vam pažnju na NEUKUSNE RETORIKE VAŠEG MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA,isto tako na PREDLOŽENA GLUPA REŠENJA(POSTAVLJANJE BARIKADA NA SEVERU KIM) SA STRANE VAŠEG MINISTRA ZA KIM.
Posle tih gluposti bilo bih pravo čudo da smo dobili da budemo KANDIDATI za EU.

maraton

pre 12 godina

Više od jedne decenije politička grupacija kojoj pripada Mirko Cvetković kreira politiku ove države. On lično i deo njegovog tima su u toj grupaciji imali bitnu ulogu u provedenoj privatizaciji, uticaju na stanje ekonomije, na spoljnu politiku i dr. U ovom mandatu njegova vlada je dala doprinos povećanju nezaposlenosti, većem spoljnem dugu, vodila lošu ekonomsku politiku, znatno je povećana stopa kriminala i korupcije i dr. Na kraju, stanje u zemlji, u svim svojim segmentima je loše, to nije ocena nas čitalaca, već mnogih eminentnih ličnosti iz zemlje i sveta. Ako se vlada i njen premijer za ništa od toga ne osećaju odgovornim, onda kod njih stvarno nešto nije u redu.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Kriv je Djelić zato što je onaj vodeći papir ka EU potpisao levom rukom.Šta će čovek nije ni bio svstan da je tog momenta postao Tadićeva desna a ne leva ruka,
Ode Boža i verovatno je shvatio da je iscedjen kao krpa što se posla tiče da bi mi sada dobili neku njegovu
lošu kopiju koja je bliža nivou sadašnje vlade od Bože koji je strčao iznad.

bacvanin

pre 12 godina

cvetkovicu pa nisu samo krivi tvoji ministri sto nismo dobili status nego je kriva cela vlada na celu sa vama i predsednikom tadicem,.

Зунзара

pre 12 godina

У праву сте! Нису криви ваши, КРИВИ су НАШИ министри!А и ми смо криви, што смо дозволили да имамо такве министре!

nikola

pre 12 godina

Kriva je opozicija!Za sve krivite njih a najviše kad izgubite od nje na predstojećim izborima!nesbosobni ministri i jalovi premijer,pa šta očekivati od njih

KAKO DA NE

pre 12 godina

A jel neko iz tvog kabineta ministre finansija kriv sto smo se prezaduzili i sto ce i nasa deca da otkijavaju vasu bahatu politiku.

Jovanča

pre 12 godina

Niste vi ništa krivi.Kriv je narod koji je naseo obećanjima da samo vi možete da rešite sve probleme. A sad? Nismo mi krivi. A ko je preuzeo obavezu da da rešenje. Rezultati su vam u svakoj oblasti jednaki nuli. A čudite se što iako je Jat bio pod upravom vaših direktora ne može da se proda?! Moći će kad Vlada preuzme na sebe dugovanja koji su oni napravili od preko 100 miliona evra i onda poklonite firmu po starom receptu.- A narod neka plaća sledećih 100 godina. Ma, izbori su jedino rešenje gde ćemo sve kvazi eksperte da prepustimo voljenoj EU pa nek nju uništavaju.

Laki22

pre 12 godina

Tacno! Krivi su MOJI ministri i zaista mi je zao zbog toga. Nece mi se ovo ponoviti. Razumecu u potpunosti ako me smenite sa pozicije koju nemam. Samo nemojte na odgovornost pozivati premijera i njegove ministre! Sta on covek zna...

josipa

pre 12 godina

E moj Cvetkovicu,pokri se usima i cuti.Nemoj vise da iznosis ovakve gluposti.Pa nego ko je kriv onda?
Da nisu narod i opozicija krivi sto nismo dobili status ?

ivana

pre 12 godina

Nego KO je kriv, premijeru ????? Evropa, sto nam ne gleda kroz prste ?! Sto nema sluha za nase sulude stavove i nonsalantnu ne brigu za resavanje korupcije u pravosudju i zdravstvu recimo....a o ljudskim pravima i zastiti gradjana i da ne govorim. KO je za to kriv?

Jer OVAKVE nas nikada nece primiti u Evropu i potpuno ih razumem. Ne bih ni ja da sam njihovom mestu. Kome trebaju problemi. A mi smo jedan PREGOLEM problem. :((((

Vlada i Bajka

pre 12 godina

Ma niste vi nista krivi Deda Mraze,niste, krivi su irvasi jer su ti skrenuli sa zacrtanog EU puta...
A i ti nisi znao da je kosovo uslov, a znala je moja baba Mileva pre deste godina? Izgleda su u Srbiji svi premijeri neobavesteni.....

Mirko, ajd' lepo na gerijatriju, nemo' da nas zezas vise!!!

SLOBODAN

pre 12 godina

"vuk sit a ovce na broju"Pa nemože da nije niko kriv za odbijanje kandidature, gospodine Cvetkoviću!Možda kad bi videli stvari dalje od nosa,možda bi i videli da nije stanje kako vi govorite!samo promene nas spašavaju

crni bombarder

pre 12 godina

ma nisu oni krivi u pravu je premijer,mi smo krivi sto ih nismo oterali pre tri godine nego smo ih pustili da nas lazu i mazu do sada!

milan

pre 12 godina

Da li je moguce da je ovaj covek PREMIJER!? Izjave koje on daje se granice sa idiotizmom. Nisu ministri krivi, nije on kriv, problem je nasledjen i uostalom sta on ima da se uplice i da se mesa u tamo neke probleme stare 10tak i vise godina.
Jadna je ova nasa zemlja Srbija sa ovakvim premijerom.

Nenad. nezavisna oblast Niš

pre 12 godina

Naravno da nisu krivi...krivi smo mi što vas nismo dosad bacili u bukagije. Ja ti onaj "muzički dinar" neću oprostiti dok je sveta i veka, a svima vama kolektivno za decenijsko mantranje "Evropa nema alternativu" čiji je jedini rezultat da smo ostali bez bezalternativne EU.

slatkica milica

pre 12 godina

ma nisu Cvetkovicu oni krivi sigurno sam kriva ja ili mozda moj muz ili moja deca ma svi su krivi samo nisu oni !!! sram vas bilo!!!

Stojko

pre 12 godina

Samo kad bi me jednom uverio, da nisi zalutao na funkciju Premijera,bio bih ti zahvalan!Gospodine Cvetkoviću vaša reč nema nikakvu težinu a vas niko ne smatra ozbiljnim političarem!

Pilot

pre 12 godina

Pa zaista mi nije jasno šta treba da se desi pa da ovaj čovek podnese ostavku?! Zajedno sa "vrednim i predanim" ministrima Obradovićem - stara škola po kojoj smo mi samo ovce koje treba šišati i pričati im bajke, Šutanovcem - čovekom koji upravlja iz senke DS-om, a i nekim opštinama, Dačićem - demagogom i svima ostalima zbog čijih javnih nabavki i desetina savetnika (čitaj rođaka i prijatelja) koje su zaposlili u svojim ministarstvima naša deca nemaju što i ostala deca u Evropi, a mi, njihovi roditelji imamo svakodnevnu sekiraciju pitajući se da li ćemo pod ovom vladom moći da preživimo sledećeg meseca. Ostavke i to odmah! Gutao sam suzavac 5. oktobra, ali sam spreman ponovo,za budućnost, za mir, za poštenje,za istinu i pravdu!Samo se ovi moderni vlastodršci sada neće tako lako izvući!

jadna zemlja

pre 12 godina

Slazem se sa ovom izjavom gospodina Cvetkovica...krivi smo mi jer smo dozvolili da nam zivoti zavise od ovih i ovakvih ljudi! Samo da se ne ponovi nesto slicno na izborima, jer nam tada nece biti spasa!

VELJKO

pre 12 godina

Odkud ti Cvetkoviću,zar nisu u nekoj banji!Šta kaže ministri dobro rade posao!Kako li bi nam bilo da loše rade posao,pa nas nebi ni bilo više!ovaj je definitivno zalutao u parlamentu

Spremačica Vlade

pre 12 godina

Cvetković: Moji ministri nisu krivi
Slažem se u potpunosti sa našim Premijerom, a na putu ka Evropi ja ću preuzeti krst na sebe i sutra ujutru podneti ostavku!

Draganče

pre 12 godina

Ljudi moji, koliko puta treba da vam ponovim: JA SAM KRIV ZA SVE! Nemojte da dirate jadne (i bedne) ministre ili predsednika vlade, države. Pa oni su samo nasledili probleme, nisu oni došli da bi ih rešili.
FUJ

Draganče

pre 12 godina

Ljudi moji, koliko puta treba da vam ponovim: JA SAM KRIV ZA SVE! Nemojte da dirate jadne (i bedne) ministre ili predsednika vlade, države. Pa oni su samo nasledili probleme, nisu oni došli da bi ih rešili.
FUJ

maraton

pre 12 godina

Više od jedne decenije politička grupacija kojoj pripada Mirko Cvetković kreira politiku ove države. On lično i deo njegovog tima su u toj grupaciji imali bitnu ulogu u provedenoj privatizaciji, uticaju na stanje ekonomije, na spoljnu politiku i dr. U ovom mandatu njegova vlada je dala doprinos povećanju nezaposlenosti, većem spoljnem dugu, vodila lošu ekonomsku politiku, znatno je povećana stopa kriminala i korupcije i dr. Na kraju, stanje u zemlji, u svim svojim segmentima je loše, to nije ocena nas čitalaca, već mnogih eminentnih ličnosti iz zemlje i sveta. Ako se vlada i njen premijer za ništa od toga ne osećaju odgovornim, onda kod njih stvarno nešto nije u redu.

Biserka

pre 12 godina

Njlakše je reći da neki problem "nasleđen" i oprati ruke od svega. Izvinite ali i kada ste u predizbornoj kampanji obećavali ulazak Sbrije u EU znali ste za "nasleđene probleme" ali ih niste pominjali.

Vlada i Bajka

pre 12 godina

Ma niste vi nista krivi Deda Mraze,niste, krivi su irvasi jer su ti skrenuli sa zacrtanog EU puta...
A i ti nisi znao da je kosovo uslov, a znala je moja baba Mileva pre deste godina? Izgleda su u Srbiji svi premijeri neobavesteni.....

Mirko, ajd' lepo na gerijatriju, nemo' da nas zezas vise!!!

janika

pre 12 godina

Normalno da nisu! Oni su sve uradili kako bi se priblizili Evropi i Evropskim standardima.
1.nisu iskorenili korupciju-dodatno su je poboljsali sa svojim pogresnim zakonima u oblasti sudstva i javnih nabavki
2.nisu suzbili lazne emigrante i uopste emigrante iz trecih zemalja-naprotiv omasovili su se,a iz Evrope smo dobili 2 opomene i verovatno ce treca biti uvodjenja viza,a to ce mo nazvati da je Evropa protiv Srbije.Ne nikako necemo primetiti da nam je Srbija puna Kojekakvih Avganistanaca.
3.Nisu nikakve dogovore postigli sa Kosovom-A trebali su da postignu dogovor i normalno u korist Srbije( ako si dobar pregovarac)
4.Nisu postigli nikakav veci standard za gradjane Srbije- cak su ga obespravili do krajnjih granica
5.Zakone su nove uvodili preko noci ,a da nijedan nisu primenili
6.itd , itd , itd,
Trenutno nas udaljavaju od Evrope iz svojih licno sebicnih interesa,jer ih Evropa sve manje podrzava.Sto je normalno jer svaki dogovor su izigrali ,a nista ostvarili nisu."Od Evropa nema alternativu - do Necemo pristati pod Evropskim pritiskom "

josipa

pre 12 godina

E moj Cvetkovicu,pokri se usima i cuti.Nemoj vise da iznosis ovakve gluposti.Pa nego ko je kriv onda?
Da nisu narod i opozicija krivi sto nismo dobili status ?

milan

pre 12 godina

Da li je moguce da je ovaj covek PREMIJER!? Izjave koje on daje se granice sa idiotizmom. Nisu ministri krivi, nije on kriv, problem je nasledjen i uostalom sta on ima da se uplice i da se mesa u tamo neke probleme stare 10tak i vise godina.
Jadna je ova nasa zemlja Srbija sa ovakvim premijerom.

Sladjana

pre 12 godina

Naravno da ministri nisu krivi jer su ministri zajedno sa vama, u stvari, postigli cilj, a cilj je i bio sve raditi da se ne dobije status kandidata. Vaš status sa nama ovako autističnima je bolji nego u EU i vi ste glavni kočničari.

lukijan mušicki

pre 12 godina

Poštovani Predsedniče!
Vaši Ministri NISI KRIVI,ja sam kriv što sam živ.
Skrenuo bih Vam pažnju na NEUKUSNE RETORIKE VAŠEG MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA,isto tako na PREDLOŽENA GLUPA REŠENJA(POSTAVLJANJE BARIKADA NA SEVERU KIM) SA STRANE VAŠEG MINISTRA ZA KIM.
Posle tih gluposti bilo bih pravo čudo da smo dobili da budemo KANDIDATI za EU.

Laki22

pre 12 godina

Tacno! Krivi su MOJI ministri i zaista mi je zao zbog toga. Nece mi se ovo ponoviti. Razumecu u potpunosti ako me smenite sa pozicije koju nemam. Samo nemojte na odgovornost pozivati premijera i njegove ministre! Sta on covek zna...

KAKO DA NE

pre 12 godina

A jel neko iz tvog kabineta ministre finansija kriv sto smo se prezaduzili i sto ce i nasa deca da otkijavaju vasu bahatu politiku.

jadna zemlja

pre 12 godina

Slazem se sa ovom izjavom gospodina Cvetkovica...krivi smo mi jer smo dozvolili da nam zivoti zavise od ovih i ovakvih ljudi! Samo da se ne ponovi nesto slicno na izborima, jer nam tada nece biti spasa!

Stojko

pre 12 godina

Samo kad bi me jednom uverio, da nisi zalutao na funkciju Premijera,bio bih ti zahvalan!Gospodine Cvetkoviću vaša reč nema nikakvu težinu a vas niko ne smatra ozbiljnim političarem!

Nenad. nezavisna oblast Niš

pre 12 godina

Naravno da nisu krivi...krivi smo mi što vas nismo dosad bacili u bukagije. Ja ti onaj "muzički dinar" neću oprostiti dok je sveta i veka, a svima vama kolektivno za decenijsko mantranje "Evropa nema alternativu" čiji je jedini rezultat da smo ostali bez bezalternativne EU.

igi

pre 12 godina

nije premijer kriv , nije predsednik,nisu ministri pa mora da su cistacice i kafe kuvarice krive kako to da ih niko do sada nije oterao sram ih bilo.

mlekadzija

pre 12 godina

Iznova i iznova se iznenadim (mada ne bih smeo) svaki put kad procitam ovako bezsuvislu izjavu coveka koji obavlja funkciju premijera Srbije.... Strasno.

Pilot

pre 12 godina

Pa zaista mi nije jasno šta treba da se desi pa da ovaj čovek podnese ostavku?! Zajedno sa "vrednim i predanim" ministrima Obradovićem - stara škola po kojoj smo mi samo ovce koje treba šišati i pričati im bajke, Šutanovcem - čovekom koji upravlja iz senke DS-om, a i nekim opštinama, Dačićem - demagogom i svima ostalima zbog čijih javnih nabavki i desetina savetnika (čitaj rođaka i prijatelja) koje su zaposlili u svojim ministarstvima naša deca nemaju što i ostala deca u Evropi, a mi, njihovi roditelji imamo svakodnevnu sekiraciju pitajući se da li ćemo pod ovom vladom moći da preživimo sledećeg meseca. Ostavke i to odmah! Gutao sam suzavac 5. oktobra, ali sam spreman ponovo,za budućnost, za mir, za poštenje,za istinu i pravdu!Samo se ovi moderni vlastodršci sada neće tako lako izvući!

perunac

pre 12 godina

Ako ministri nisu krivi ko je onda kriv,verovatno premijer ili predsednik drzave! Uglavnom kriva je vlast i ako imalo imaju morala treba da svi daju ostavke!

Spremačica Vlade

pre 12 godina

Cvetković: Moji ministri nisu krivi
Slažem se u potpunosti sa našim Premijerom, a na putu ka Evropi ja ću preuzeti krst na sebe i sutra ujutru podneti ostavku!

crni bombarder

pre 12 godina

ma nisu oni krivi u pravu je premijer,mi smo krivi sto ih nismo oterali pre tri godine nego smo ih pustili da nas lazu i mazu do sada!

Зунзара

pre 12 godina

У праву сте! Нису криви ваши, КРИВИ су НАШИ министри!А и ми смо криви, што смо дозволили да имамо такве министре!

Jovanča

pre 12 godina

Niste vi ništa krivi.Kriv je narod koji je naseo obećanjima da samo vi možete da rešite sve probleme. A sad? Nismo mi krivi. A ko je preuzeo obavezu da da rešenje. Rezultati su vam u svakoj oblasti jednaki nuli. A čudite se što iako je Jat bio pod upravom vaših direktora ne može da se proda?! Moći će kad Vlada preuzme na sebe dugovanja koji su oni napravili od preko 100 miliona evra i onda poklonite firmu po starom receptu.- A narod neka plaća sledećih 100 godina. Ma, izbori su jedino rešenje gde ćemo sve kvazi eksperte da prepustimo voljenoj EU pa nek nju uništavaju.

totoki

pre 12 godina

Pilot,nista ne moze da ih natera na ostavke.Kada su polagali zakletvu ,dogovorili su se da u sebi kazu"Ko kaze ostavka,da mu umre keva".

Stevan

pre 12 godina

Ma taman posla, vlast nije nizasta kriva, kriv je narod. Znamo mi da biste vi bili dobra vlast samo kad bi vam promenili narod. "Dajte mi dobro dete pa da vidite kakav sam ja otac" - Dusko Radovic.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Kriv je Djelić zato što je onaj vodeći papir ka EU potpisao levom rukom.Šta će čovek nije ni bio svstan da je tog momenta postao Tadićeva desna a ne leva ruka,
Ode Boža i verovatno je shvatio da je iscedjen kao krpa što se posla tiče da bi mi sada dobili neku njegovu
lošu kopiju koja je bliža nivou sadašnje vlade od Bože koji je strčao iznad.

iva

pre 12 godina

Zar nisi Cvetkoviću krenuo putem Đelića?Jako ste dobri na rečima ali slabi na delima.Pogrešno te vodili politiku ove zemlje.Velika krivica je na vama.Potrebne su hitne promene!

slatkica milica

pre 12 godina

ma nisu Cvetkovicu oni krivi sigurno sam kriva ja ili mozda moj muz ili moja deca ma svi su krivi samo nisu oni !!! sram vas bilo!!!

bacvanin

pre 12 godina

cvetkovicu pa nisu samo krivi tvoji ministri sto nismo dobili status nego je kriva cela vlada na celu sa vama i predsednikom tadicem,.

VELJKO

pre 12 godina

Odkud ti Cvetkoviću,zar nisu u nekoj banji!Šta kaže ministri dobro rade posao!Kako li bi nam bilo da loše rade posao,pa nas nebi ni bilo više!ovaj je definitivno zalutao u parlamentu

nikola

pre 12 godina

Kriva je opozicija!Za sve krivite njih a najviše kad izgubite od nje na predstojećim izborima!nesbosobni ministri i jalovi premijer,pa šta očekivati od njih

SLOBODAN

pre 12 godina

"vuk sit a ovce na broju"Pa nemože da nije niko kriv za odbijanje kandidature, gospodine Cvetkoviću!Možda kad bi videli stvari dalje od nosa,možda bi i videli da nije stanje kako vi govorite!samo promene nas spašavaju

ivana

pre 12 godina

Nego KO je kriv, premijeru ????? Evropa, sto nam ne gleda kroz prste ?! Sto nema sluha za nase sulude stavove i nonsalantnu ne brigu za resavanje korupcije u pravosudju i zdravstvu recimo....a o ljudskim pravima i zastiti gradjana i da ne govorim. KO je za to kriv?

Jer OVAKVE nas nikada nece primiti u Evropu i potpuno ih razumem. Ne bih ni ja da sam njihovom mestu. Kome trebaju problemi. A mi smo jedan PREGOLEM problem. :((((

Olgica

pre 12 godina

Zaključak glasi - nisu nam ni bili onda potrebni ministri kada ništa nisu mogli da promene od onih predhodnih. Sve u sveku, nasleđene probleme mogli smo da ostavimo i preuzmemo nasleđene ministre. Mislim, isto je...

Mirkovic

pre 12 godina

Bolje da je premijer cutao i da nista nije komentarisao, nije mi jasna potreba da brani sebe i svoje ministre, jer je to nemoguca misija. Zar ne misli da je za ovaj tezak zivot u Srbiji odgovorna neka druga vlada, iz neke druge zemlje, zasto ne kupi neko vece ogledalo pa da se onako paradno i grupno pogledaju i svecano izjave za laz godine da nisu krivi.

GORAN

pre 12 godina

Kako reče naš veliki pesnik Djordje Balašević "krivi smo mi što smo ćutali".
SADA JE DOŠLO VREME DA ĆUTIMO. NE IZLAZITE NA IZBORE.
AKO PAK IZADJETE PRECRTAJTE LISTIĆ DA BUDE NEVAŽEĆI.
Svakim glasom produžavate našu agoniju.

MRV

pre 12 godina

Сећате ли се оне старе дечије песмице:
Мир, мир, мир,
нико није крив.
Ава, ава, ава,
нико није крава.

SlobodanBG

pre 12 godina

Krivi ste i Vi i Vasi Ministri jer ste sistematski isisavali novac kroz javne nabavke. MIlijarda ove godine. Gori ste Premijer od Kostunice !

CVELE,CVELE

pre 12 godina

Tadic tvrdi da nije bolestan,ovaj da njegovi nisu krivi,Ceda da se miri posle izbora sa DS-om, Djilas prvo napada Jeremica i Stefanovica posle izjavljuje da nema sukoba u stranci i da ga narod voli. Mislim da su ovi sto su trenutno na vlasti spremni za jedan godisnji odmor u duzini jednog mandata.

Draganče

pre 12 godina

Ljudi moji, koliko puta treba da vam ponovim: JA SAM KRIV ZA SVE! Nemojte da dirate jadne (i bedne) ministre ili predsednika vlade, države. Pa oni su samo nasledili probleme, nisu oni došli da bi ih rešili.
FUJ

GORAN

pre 12 godina

Kako reče naš veliki pesnik Djordje Balašević "krivi smo mi što smo ćutali".
SADA JE DOŠLO VREME DA ĆUTIMO. NE IZLAZITE NA IZBORE.
AKO PAK IZADJETE PRECRTAJTE LISTIĆ DA BUDE NEVAŽEĆI.
Svakim glasom produžavate našu agoniju.

lukijan mušicki

pre 12 godina

Poštovani Predsedniče!
Vaši Ministri NISI KRIVI,ja sam kriv što sam živ.
Skrenuo bih Vam pažnju na NEUKUSNE RETORIKE VAŠEG MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA,isto tako na PREDLOŽENA GLUPA REŠENJA(POSTAVLJANJE BARIKADA NA SEVERU KIM) SA STRANE VAŠEG MINISTRA ZA KIM.
Posle tih gluposti bilo bih pravo čudo da smo dobili da budemo KANDIDATI za EU.

Jovanča

pre 12 godina

Niste vi ništa krivi.Kriv je narod koji je naseo obećanjima da samo vi možete da rešite sve probleme. A sad? Nismo mi krivi. A ko je preuzeo obavezu da da rešenje. Rezultati su vam u svakoj oblasti jednaki nuli. A čudite se što iako je Jat bio pod upravom vaših direktora ne može da se proda?! Moći će kad Vlada preuzme na sebe dugovanja koji su oni napravili od preko 100 miliona evra i onda poklonite firmu po starom receptu.- A narod neka plaća sledećih 100 godina. Ma, izbori su jedino rešenje gde ćemo sve kvazi eksperte da prepustimo voljenoj EU pa nek nju uništavaju.

KAKO DA NE

pre 12 godina

A jel neko iz tvog kabineta ministre finansija kriv sto smo se prezaduzili i sto ce i nasa deca da otkijavaju vasu bahatu politiku.

SLOBODAN

pre 12 godina

"vuk sit a ovce na broju"Pa nemože da nije niko kriv za odbijanje kandidature, gospodine Cvetkoviću!Možda kad bi videli stvari dalje od nosa,možda bi i videli da nije stanje kako vi govorite!samo promene nas spašavaju

slatkica milica

pre 12 godina

ma nisu Cvetkovicu oni krivi sigurno sam kriva ja ili mozda moj muz ili moja deca ma svi su krivi samo nisu oni !!! sram vas bilo!!!

ivana

pre 12 godina

Nego KO je kriv, premijeru ????? Evropa, sto nam ne gleda kroz prste ?! Sto nema sluha za nase sulude stavove i nonsalantnu ne brigu za resavanje korupcije u pravosudju i zdravstvu recimo....a o ljudskim pravima i zastiti gradjana i da ne govorim. KO je za to kriv?

Jer OVAKVE nas nikada nece primiti u Evropu i potpuno ih razumem. Ne bih ni ja da sam njihovom mestu. Kome trebaju problemi. A mi smo jedan PREGOLEM problem. :((((

VELJKO

pre 12 godina

Odkud ti Cvetkoviću,zar nisu u nekoj banji!Šta kaže ministri dobro rade posao!Kako li bi nam bilo da loše rade posao,pa nas nebi ni bilo više!ovaj je definitivno zalutao u parlamentu

jadna zemlja

pre 12 godina

Slazem se sa ovom izjavom gospodina Cvetkovica...krivi smo mi jer smo dozvolili da nam zivoti zavise od ovih i ovakvih ljudi! Samo da se ne ponovi nesto slicno na izborima, jer nam tada nece biti spasa!

Pilot

pre 12 godina

Pa zaista mi nije jasno šta treba da se desi pa da ovaj čovek podnese ostavku?! Zajedno sa "vrednim i predanim" ministrima Obradovićem - stara škola po kojoj smo mi samo ovce koje treba šišati i pričati im bajke, Šutanovcem - čovekom koji upravlja iz senke DS-om, a i nekim opštinama, Dačićem - demagogom i svima ostalima zbog čijih javnih nabavki i desetina savetnika (čitaj rođaka i prijatelja) koje su zaposlili u svojim ministarstvima naša deca nemaju što i ostala deca u Evropi, a mi, njihovi roditelji imamo svakodnevnu sekiraciju pitajući se da li ćemo pod ovom vladom moći da preživimo sledećeg meseca. Ostavke i to odmah! Gutao sam suzavac 5. oktobra, ali sam spreman ponovo,za budućnost, za mir, za poštenje,za istinu i pravdu!Samo se ovi moderni vlastodršci sada neće tako lako izvući!

Laki22

pre 12 godina

Tacno! Krivi su MOJI ministri i zaista mi je zao zbog toga. Nece mi se ovo ponoviti. Razumecu u potpunosti ako me smenite sa pozicije koju nemam. Samo nemojte na odgovornost pozivati premijera i njegove ministre! Sta on covek zna...

Stojko

pre 12 godina

Samo kad bi me jednom uverio, da nisi zalutao na funkciju Premijera,bio bih ti zahvalan!Gospodine Cvetkoviću vaša reč nema nikakvu težinu a vas niko ne smatra ozbiljnim političarem!

Vlada i Bajka

pre 12 godina

Ma niste vi nista krivi Deda Mraze,niste, krivi su irvasi jer su ti skrenuli sa zacrtanog EU puta...
A i ti nisi znao da je kosovo uslov, a znala je moja baba Mileva pre deste godina? Izgleda su u Srbiji svi premijeri neobavesteni.....

Mirko, ajd' lepo na gerijatriju, nemo' da nas zezas vise!!!

josipa

pre 12 godina

E moj Cvetkovicu,pokri se usima i cuti.Nemoj vise da iznosis ovakve gluposti.Pa nego ko je kriv onda?
Da nisu narod i opozicija krivi sto nismo dobili status ?

Spremačica Vlade

pre 12 godina

Cvetković: Moji ministri nisu krivi
Slažem se u potpunosti sa našim Premijerom, a na putu ka Evropi ja ću preuzeti krst na sebe i sutra ujutru podneti ostavku!

crni bombarder

pre 12 godina

ma nisu oni krivi u pravu je premijer,mi smo krivi sto ih nismo oterali pre tri godine nego smo ih pustili da nas lazu i mazu do sada!

Nenad. nezavisna oblast Niš

pre 12 godina

Naravno da nisu krivi...krivi smo mi što vas nismo dosad bacili u bukagije. Ja ti onaj "muzički dinar" neću oprostiti dok je sveta i veka, a svima vama kolektivno za decenijsko mantranje "Evropa nema alternativu" čiji je jedini rezultat da smo ostali bez bezalternativne EU.

milan

pre 12 godina

Da li je moguce da je ovaj covek PREMIJER!? Izjave koje on daje se granice sa idiotizmom. Nisu ministri krivi, nije on kriv, problem je nasledjen i uostalom sta on ima da se uplice i da se mesa u tamo neke probleme stare 10tak i vise godina.
Jadna je ova nasa zemlja Srbija sa ovakvim premijerom.

nikola

pre 12 godina

Kriva je opozicija!Za sve krivite njih a najviše kad izgubite od nje na predstojećim izborima!nesbosobni ministri i jalovi premijer,pa šta očekivati od njih

bacvanin

pre 12 godina

cvetkovicu pa nisu samo krivi tvoji ministri sto nismo dobili status nego je kriva cela vlada na celu sa vama i predsednikom tadicem,.

Зунзара

pre 12 godina

У праву сте! Нису криви ваши, КРИВИ су НАШИ министри!А и ми смо криви, што смо дозволили да имамо такве министре!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 12 godina

Kriv je Djelić zato što je onaj vodeći papir ka EU potpisao levom rukom.Šta će čovek nije ni bio svstan da je tog momenta postao Tadićeva desna a ne leva ruka,
Ode Boža i verovatno je shvatio da je iscedjen kao krpa što se posla tiče da bi mi sada dobili neku njegovu
lošu kopiju koja je bliža nivou sadašnje vlade od Bože koji je strčao iznad.

maraton

pre 12 godina

Više od jedne decenije politička grupacija kojoj pripada Mirko Cvetković kreira politiku ove države. On lično i deo njegovog tima su u toj grupaciji imali bitnu ulogu u provedenoj privatizaciji, uticaju na stanje ekonomije, na spoljnu politiku i dr. U ovom mandatu njegova vlada je dala doprinos povećanju nezaposlenosti, većem spoljnem dugu, vodila lošu ekonomsku politiku, znatno je povećana stopa kriminala i korupcije i dr. Na kraju, stanje u zemlji, u svim svojim segmentima je loše, to nije ocena nas čitalaca, već mnogih eminentnih ličnosti iz zemlje i sveta. Ako se vlada i njen premijer za ništa od toga ne osećaju odgovornim, onda kod njih stvarno nešto nije u redu.

janika

pre 12 godina

Normalno da nisu! Oni su sve uradili kako bi se priblizili Evropi i Evropskim standardima.
1.nisu iskorenili korupciju-dodatno su je poboljsali sa svojim pogresnim zakonima u oblasti sudstva i javnih nabavki
2.nisu suzbili lazne emigrante i uopste emigrante iz trecih zemalja-naprotiv omasovili su se,a iz Evrope smo dobili 2 opomene i verovatno ce treca biti uvodjenja viza,a to ce mo nazvati da je Evropa protiv Srbije.Ne nikako necemo primetiti da nam je Srbija puna Kojekakvih Avganistanaca.
3.Nisu nikakve dogovore postigli sa Kosovom-A trebali su da postignu dogovor i normalno u korist Srbije( ako si dobar pregovarac)
4.Nisu postigli nikakav veci standard za gradjane Srbije- cak su ga obespravili do krajnjih granica
5.Zakone su nove uvodili preko noci ,a da nijedan nisu primenili
6.itd , itd , itd,
Trenutno nas udaljavaju od Evrope iz svojih licno sebicnih interesa,jer ih Evropa sve manje podrzava.Sto je normalno jer svaki dogovor su izigrali ,a nista ostvarili nisu."Od Evropa nema alternativu - do Necemo pristati pod Evropskim pritiskom "

Biserka

pre 12 godina

Njlakše je reći da neki problem "nasleđen" i oprati ruke od svega. Izvinite ali i kada ste u predizbornoj kampanji obećavali ulazak Sbrije u EU znali ste za "nasleđene probleme" ali ih niste pominjali.

Olgica

pre 12 godina

Zaključak glasi - nisu nam ni bili onda potrebni ministri kada ništa nisu mogli da promene od onih predhodnih. Sve u sveku, nasleđene probleme mogli smo da ostavimo i preuzmemo nasleđene ministre. Mislim, isto je...

Stevan

pre 12 godina

Ma taman posla, vlast nije nizasta kriva, kriv je narod. Znamo mi da biste vi bili dobra vlast samo kad bi vam promenili narod. "Dajte mi dobro dete pa da vidite kakav sam ja otac" - Dusko Radovic.

iva

pre 12 godina

Zar nisi Cvetkoviću krenuo putem Đelića?Jako ste dobri na rečima ali slabi na delima.Pogrešno te vodili politiku ove zemlje.Velika krivica je na vama.Potrebne su hitne promene!

igi

pre 12 godina

nije premijer kriv , nije predsednik,nisu ministri pa mora da su cistacice i kafe kuvarice krive kako to da ih niko do sada nije oterao sram ih bilo.

Mirkovic

pre 12 godina

Bolje da je premijer cutao i da nista nije komentarisao, nije mi jasna potreba da brani sebe i svoje ministre, jer je to nemoguca misija. Zar ne misli da je za ovaj tezak zivot u Srbiji odgovorna neka druga vlada, iz neke druge zemlje, zasto ne kupi neko vece ogledalo pa da se onako paradno i grupno pogledaju i svecano izjave za laz godine da nisu krivi.

Sladjana

pre 12 godina

Naravno da ministri nisu krivi jer su ministri zajedno sa vama, u stvari, postigli cilj, a cilj je i bio sve raditi da se ne dobije status kandidata. Vaš status sa nama ovako autističnima je bolji nego u EU i vi ste glavni kočničari.

MRV

pre 12 godina

Сећате ли се оне старе дечије песмице:
Мир, мир, мир,
нико није крив.
Ава, ава, ава,
нико није крава.

mlekadzija

pre 12 godina

Iznova i iznova se iznenadim (mada ne bih smeo) svaki put kad procitam ovako bezsuvislu izjavu coveka koji obavlja funkciju premijera Srbije.... Strasno.

perunac

pre 12 godina

Ako ministri nisu krivi ko je onda kriv,verovatno premijer ili predsednik drzave! Uglavnom kriva je vlast i ako imalo imaju morala treba da svi daju ostavke!

totoki

pre 12 godina

Pilot,nista ne moze da ih natera na ostavke.Kada su polagali zakletvu ,dogovorili su se da u sebi kazu"Ko kaze ostavka,da mu umre keva".

SlobodanBG

pre 12 godina

Krivi ste i Vi i Vasi Ministri jer ste sistematski isisavali novac kroz javne nabavke. MIlijarda ove godine. Gori ste Premijer od Kostunice !

CVELE,CVELE

pre 12 godina

Tadic tvrdi da nije bolestan,ovaj da njegovi nisu krivi,Ceda da se miri posle izbora sa DS-om, Djilas prvo napada Jeremica i Stefanovica posle izjavljuje da nema sukoba u stranci i da ga narod voli. Mislim da su ovi sto su trenutno na vlasti spremni za jedan godisnji odmor u duzini jednog mandata.