Petak, 09.12.2011.

16:02

Nikolić: Žao mi je....

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je da mu je žao što Srbija nije dobila status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

Izvor: Beta

Nikoliæ: Žao mi je.... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

veka84

pre 12 godina

Upravo tako! Ako ova vlada do sada nije uspela ništa da uradi,teško da će bilo šta učiniti za ovo kratko vremena koliko im je ostalo!

Principessa

pre 12 godina

Za svo vreme vladavine ove vlasti, slušamo samo priče o ulasku u EU. Sve su podredili tome, obećavajući stalno kako je to sasvim sigurno. Šta sad? Očigledno da ni to svoje poslednje obećanje nisu u stanju da ispune. U međuvremenu su stvorili samo jad i bedu u Srbiji. Nijednog trenutka nisu mislili o građanima i državi. To je tako očigledno. Eh, kad pomislim za koga sam glasala!

Seele

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Duca7

pre 12 godina

Mislim da je zaista došlo zadnje vreme da ova vlast prizna da je nesposobna za bilo šta, što je svima već jasno i da raspiše izbore. U suprotnom, nećemo se oporaviti godinama. Spas je jedino u raspisivanju vanrednih izbora i što hitnijoj promeni ove vlasti.

Farigola

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Lady D

pre 12 godina

Ništa od obećanja koje je ova vlada davala nije ispunjeno. Njihovo odlaganje izbora zbog, kako su naglašavali, uspeha dobijanja statusa kandidata, pokazalo se pogubno po sve nas. Krajnje je vreme da krenemo uzlaznom linijom. Zato u potpunosti podržavam ideju za raspisivanje vanrednih izbora.

Safet Cara

pre 12 godina

Tebi zao?! Ma da su te snimili kako skocis od radosti, kad si to saznao. Tvoj cilj je bio da Srbija ne dobije status kandidata. Da bi ti postao predsednik. Evo i pozivas na to odmah.. da ode predsednik, pa da ti budes predsednik.
Srbija nije dobila status kandidata zbog kaosa na severu Kosova. A taj kaos ste napravili VI I KOSTUNICA i to samo sa ciljem da Srbije ne dobije status EU kandidata!! Kako ti sada moze biti zao? STA BRE LAZES NAROD?!

dejan

pre 12 godina

jedini izgovor za krah svoje politike vlast ce traziti u opoziciji i nju kriviti,nebi li preziveli jos neki dan u foteljama do izbora.kako ste posejali tako sad zanjite.da imaju ioli bar MALO morala podneli bi sviostavke i da izadjemo na IZBORE

Milos

pre 12 godina

Ko proglasi Tomu luzerom taj nema pojma o politici, nisu bitne "pobede" na izborima ,Toma je uvek znao kako da kontrolise vlast, Toma je vladar iz opozicije, mora se priznati da je i u strateskom smislu napravio mudre korake za razliku od Seselja, mnogo je bolji igrac od Sekija....

DarkFall

pre 12 godina

Ajde sad Tomo u Brisel pa štrajkuj glađu, i žeđu, povedi i Vučića, valjaće mu, lepo se uhranio od silnih briga za svekoliko Srpstvo. Fali mu još 10-15 kg pa da ga odmah proglase vladikom...

novica

pre 12 godina

Gospodine Níkoliću,mogli biste od 12,02,2012.da odštrajkujete glađu i žeđu protiv ponašanja gospođe MERKEL, do ispunjenja zahteva gospodina Tadića u martu 2012.Nikad se ne zna,možda će da popusti žensko srdašce gospođe MERKEL.NOVICA.

ja

pre 12 godina

Vidim place ti se,pa vi ste sa nekim strankama u vladajucoj koaliciji sve vreme kopali,buskali i huskali samo da se kandidatura ne dobije.Ko vama jos veruje,ne zelim nikoga da vredjam ali tesko gradjanima koji nemaju direktnu korist a slepo vas podrzavaju,njih mi nije ni zao ali ima miliona drugih koji su zasluzili bolji zivot.

imperija

pre 12 godina

Pa svakom normalnom gradjaninu je zao sto nismo dobili status kandidata,e sad sto vlas nije dovoljno ucinila da se ostavi pozitivan utisak na Evropsku komisiju to je njen problem koji ce ih kostati na izborima...

MladiPravnik

pre 12 godina

Toliko lazi i licemerstva..Sta da kazem..Bitku ste dobili.Mislim na vas iz SNS,DSS,NS i ostalih kvazi -stranaka, ali rat niste...Kao sto je rekao covek cije su ideje i misli duboko upisane u svest ljudi, citiracu "Ako neko misli da ce time sto ce mene ukloniti zaustaviti sprovodjenje zakona, grdno se vara" i drugi citati u koji ja verujem i uvek cu verovati "Gledajte u buducnost jer cemo se tamo Vi i ja sresti".Mozete pokusavati, podrivati i rusiti, ali na kraju dobro uvek pobedi.Ne kazem da su ovi na vlasti dobri,ali uporedjujuci ih sa vama i ostalima iz opozicije, sigurno su bolji izbor.Zivela Srbija.

pogresne okrivljujete

pre 12 godina

Za ovo je jedino kriv Kostunica i onih njegovih sinoc 40 razbojnika na putu koje je poslao. Kostunice hvala ti na tome sto si nas zarobio u svom mracnom umom. Lako je tebi kad dece nemas i nikog sem sebe ne volis.A svi vi koji zalite ove na Kosovu evo vam ih pa ih nosite kuci.Da je drzava jaka ovima bi ukinula sve apanaze dole koje primaju .

verica

pre 12 godina

Svim razumnim ljudima je zao sto Srbija nije dobila kandidaturu, sem politickoj eliti na vlasti. Oni su dobili dadatni period da nastave sa pljackom i siromasenjem naroda.

Distreksn

pre 12 godina

Ha ha ha ha...postaje mi komican ovaj Nikolic...pa jeste li vi videli njegovu facu prilikom izgovora ovih reci,pa i on sam zna da mu gradjani ne veruju,pa nije smeo i najmanju grimasu napraviti prilikom izgovaranja tih reci,jer zna kako ce se tumaciti.Ali zaista smesno,jer da nije bilo bi tuzno.

Serpullum

pre 12 godina

Sad je potpuno jasno da je najveća kočnica razvoja Srbije i njenog priključenja EU ova naša vlast. Naravno da je svakom pametnom čoveku jasno da nas ovako bedne, sa uništenom privredom, prezadužene, bez vladavine prava, bez budućnosti neće niko. Zbog toga je jako važno da na vlast dođu sposobni i odgovorni ljudi koji će biti u stanju da sprovedu reforme, kako bi Srbija bila poželjan partner.

ludilo mozga

pre 12 godina

Tomislav Nikolic, p.n.e. , nudi nove ljude gradjanima? Mos` misliti! Doduse, ponudio je: Cvijana, Velju, Vulina, Milanku???? Pitam se da li se ovaj covek koncentrise dok prica, da li cuje sebe....?! Eh, cudnog li coveka.......sazaljevam slucaj......

Zvezdana

pre 12 godina

Bilo bi posteno da se narodu da sansa da pokazu sta hoce!Ali,mislim da to vlast nece uraditi,pa cemo svi mi koji smo nezadovoljni morati da strpljivo cekamo april!

Emilia

pre 12 godina

Nije u redu što naša javnost sada reaguje kao da Evropa daje ocenu po sopstvenom nahođenju i da je njihov interes da nas iscimaju. Moje mišljenje je da predmet ljutnje treba da budu naše vođe jer su oni krivi što nisu ispunili očekivanja. Zna se po kojim kriterijumima je trebalo postupati a oni sad kao iznenađeni.

S.Goran

pre 12 godina

Moram mu odati jedno priznanje!
Ali stvarno svaka cast kako uspevas da ne napravis ni jednu grimasu na licu prilikom izgovoranja ovakvih stvari,a koja bi otkrila tvoju umisljenost i ne iskrenost i onima koji ti slepo veruju.

Ivana

pre 12 godina

Vlast nas je potpuno uništila, vlast je trebala da raspiše izbore. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem. Naš premijer je trebao da rasiše izbore pod hitno i da podnese ostvaku.Vlast nema šta da traži više u Vladi i u predsedništvu. Raspišite izbore. Država naša nije dobila status kandidata to je još jedan u nizu neuspeha ove vlati.

LjubicaBuba

pre 12 godina

Svima treba da nam bude žao jer nam je stanje u državi gore nego ikad. NištA dobro se nije desilo u zadnjih godinu dana a ovo danas je šlag na tortu.

Jovan

pre 12 godina

Sad će da krive srbe sa severa kosova, okriviće sve iz opozicije za svoj neuspeh. Pitam se samo koliko su stvari završili iz one knjige, koju je Mirko Cvetković nazvao "domaćim zadatkom" za njegovu vladu. Kosovo i situacija tamo, su tek jedan problem. Vlada Srbije nije rešila gomilu drugih.

Asgard

pre 12 godina

pored svih antipatija prema DS-u moram reciipak da ovo sto prica Nikolic nije tacno. Kandidaturu nismo dobili iz cisto politickog razloga, a na nama je da vidimo kako cemo ga resiti. I kako da pocnemo principski da ga resavamo, jer ocigledno problem KiM bez UN ne mozemo posteno resiti, nema sanse, oni prosto ignorisu nase interese i isporucuju stalno nove zahteve. Lose stanje drzave, korupcija, nepotizam, neuvazavanje demokratskih vrednosti, zivot na crtu, disbalans biidzeta , sve ce to doci na dnevni red, ali kasnije, to ce biti uslovi za datum pregovora, jos je pred nama puno rampi do EU, punooo. Moramo resiti sto pre, goruci problem a to je KiM, podela KiM uz nase priznanje Kosova u novim granicama je ono sto mozemo mozda dobiti i to dosta brzo. Moramo da nadjemo nacin da nas stav vredi vise nego sto vredi sada, sada ne vredi nista. Problem se mora vratiti u UN i samo tamo resavati, moramo reci jasno sta zelimo, a ne da mantramo kako nesto ne zelimo, a hocemo dogovor...to ne ide jasno je vec. SNS mi se malo smucio s ovom pricom oko korupcije, ipak promasuju metu ovog puta, a DS ipak treba da sidje s vlasti dosta je bilo, na 10god mora da se menja vlast ako ne i cesce, sto cesce to bolje za drzavu, jer ce se samo tako moci izgraditi odgovorne institucije, sve ostalo se zove partijska drzava i 'pustanje korenja'.

Bogi85

pre 12 godina

Po mom mišljenju jedini Toma im SNS mogu da izvuku korist od današnje loše vesti i svaka mu čast što je sagledao to kroz prizmu interesa građana Srbije a ne kao opozicionar.

Milan I

pre 12 godina

Tomislave , imas veliku podrsku (na zalost) jer u Srba je kratka memorija , a jos kraca pamet. Nije tebi zao , sta vise likujes i ti i tebi slicni (na ti sam jer mi iz frizidera ispadas iako stalno trubis da rezimski mediji(koji god)vam , milsim SNS ne omogucavaju dovoljno prostora) , obecavam vam ti da se iz Srbije NECU ISELITI , da cu na svim izborima glasati za nekoga koji je dijametrlano suprotan vasoj politici , da cu na svim forumima i blogovima pisati ono sto je istina , a to je:Da je Vucic bio ministar informisanja kada je bombardovan RTS , da si obecao mnogo puta da se povlacis iz politike ako ne pobedis , da ste kuma (da ne komentarisem tek kakav je on) prodali kao dobar dan , da si medicinski fenomen sto se tice strajka zedju , da si poturao klipove u tockove na Kosovu kada god si mogao , a da si pri tome govorio da to nije TVOJ PROBLEM jer nisi na vlasti,da samo Srbi sa Kosova mogu da ginu jer su oni tamo , a da si samo pre par meseci izjavljivao da ti je Kosovo stariji sin ,a EU mladji ,a da si rekao da nije problem sto je CG priznala Kosovo, i vec vidjeno , pozivao na ostre mere prema CG kada je priznala Kosovo , da ti je sluzbeni Citroen C5 porastao u C6 jos dok nisi bio parlamentarna stranka nego neka grupa gradjana ili sta god (mislim nisi dobijao novac iz budzeta nego si od clanarina kupovao ta vozila , na stranu rentiranje prostora po celoj Srbiji , plakate , bedzevi itd), da si dao novca za rentiranje bina , ozvucenja i reklamnog materijala vise nego Rolling Stones-i za svetsku turneju , da si za vreme bombardovanja dobio stan u Crvekapi od Slobodana Milosevica (istina u medjuvremenu si kupio veci) , da si imao nesrecno detinjstvo , a ca si i u skolu morao da ides, da si upoozoravao Djindjica (za zivota) da je i Broz pred smrt imao stake , sepao ili sta god, da ti nije zao ubistva Curuvije , da si se sa Kostunicom dogovorio da se proglasi okupacija Kosova ,da si izjavio da je Dragoljubu Milanovicu previsoka kazna , pa naravno kada je Vucic bio ministar informisanja tada , itd ,itd , itd , MA IMA DA PISEM DOK MI TASTATURA NE LIPSE , A ONDA KUPUJEM NOVU I NOVU I NOVU....... DOK ME PRSTI SLUZE IMA DA KUCAM , Eto Tomislave svecano ti ovo obecavam !

Zeljko- Novi Sad

pre 12 godina

Vauu koji napredak! 12.marta 2003.g. Koštunica je tražio formiranje Vlade nacionalnog jedinstva a da nije ni rekao da mu je žao što je Đinđić ubijen, ovaj sada bar kaže "žao mi je", ha, ha..
Toliko mu je žao da odmah poziva premijera i predsednika da podnesu ostavke, valjda da bi on i Voja seli tamo.
Vidiš "dragi" tomice, kad hoću da kupim auto trebaju mi pare, ako ne kupim auto-ostaju mi pare. Zaključak? Ako treba da ulazak u EU platimo Kosovom, a mi eto nismo ušli, znači nismo dobili proizvod i ostaje nam sredstvo plaćanja. E sad imamo "naše SRPSKO KOSOVO" jel da? Sad imamo Srpski Prizren, Srpsku Peć, Srpsku Prištinu i sve nam je SRPSKO sada, jer eto nismo se prodali. A meni je to isto kao kad neko ode da kupi auto, pa ka odžepare u autobusu i dođe i bez auta i bez para. A ti, hajde na miting u Srpski Uroševac na jedan miting, pa na Kosovu (pardon Srpskom Kosovu) je rezervoar od preko milion glasova Srpskih Albanaca, jedino sada treba da ih upišete u biračke spiskove. Ups, ali vi nikada niste ni pričali o narodu na Kosovu već o teritorijama. Ima li te cene koju niste spremni platiti zarad dolaska na vlast. Izvini moram da ti čestitam na vidovitosti, bio si u pravu "I Tito je šepao pred smrt, kao i Đinđić". Kako li si ti to mogao znati?

Julius

pre 12 godina

E jesi neiskren, kao i uvek, Nikolicu. Jer nije ti nimalo zao, vec si radostan sto danas Srbija nije dobila kandidaturu za EU, zbov ovih koji su na vlasti. Jer bi ti hteo da oni sad redom daju ostavke, raspuste Skupstinu i raspisu izbore, pa da u ovoj atmosferi mage pokusavas da osvojis sto vise glasova. Ali, ne nadaj se tome, jer sigurno nece te narod Srbije izabrati da vodis drzavu, posto bi s tobom potonuo jos dublje. Zato, sedi i posmatraj, i ovako ti je dobro i lagodnije u opoziciji. Pitaj kako je Tadicu danas, mada nisu mu uskratili nadu da ce za tri meseca moci da dobije status kandidata, ukoliko malo preokrene drzavnu politiku i uskadjuje sa uslovima, kriterijumima i vrednostima EU.

Joki

pre 12 godina

Nemojte g Nikolicu zaliti. Eto cim kandidaturu dobije Belorusija mi idemo u paketu zato sto smo u konfederaciji sa njima. Nema mesta zaljenju samo osmeh u fotosopu pa na bilborde. Idu izbori koje dobijate sigurno pa odmah vanredno stanje i divota.

mirko

pre 12 godina

Poverovao bih mu ako stupi u štrajk glađu, činio je to zbog mnogo manjih razloga, pa iskreno to od njega očekujem. Obzirom da se nedavno hvalio da ima podršku u Brislu i da tamo jedva čekaju da on preuzme Vlast u Srbiji, može se očekivati da taj štrajk ovoga puta bude pun pogodak.
U protivnom ova izjava se može razumeti kao politička demagogija.

aleksandar

pre 12 godina

Rekao bih nesto sarkasticno kao "Tomu za predsednika planete Zemlje" ali mogu neki pomisliti da sam ozbiljan. Ako nam je on alternativa onda je bolje da je i nemamo

vreme

pre 12 godina

Dali ste im dosta vremena od aprila do sada i šta su uradili?Ništa! Uveli su nas u još veću neizvesnost i beznađe. Ali, pošto nemaju ni malo morala ni časti mrcvariće nas do marta, pa do maja samo da što duže ostanu i za sebe i svoje bližnje obezbede "još malo keša", "neki stančić" i još po nešto za zlu ne trebalo.Nek se nađe!Kakva sramota!

novica52

pre 12 godina

Izgubio si opkladu Tomo od Vučića i spremi se da platiš jedan rućak.To je u odnosu onoga što je Srbija izgibila i gubiće stalno dok su žuti na vlasti.Sad će krenuti lavina pravdanja ali njihove ostavke su jedino pravo rešenje.

milan

pre 12 godina

Sta ti je zao Nikolicu nemoj da lazes. Da ti je zao nebi prebacivali ovo vladi i Tadicu nego bi se pobrunuo da barikade nestanu ovo je samo takticka varka izrazavanja zalosti a mislis da si sada blizi vlasti. Narodnjaci nemate ni malo karektera niti obraza i palite ljude sa jeftinim metodama prvo dodjete posle godinu dana sa tvrdnjom da Srbije nije ispunila uslove u 2010 a sada prvo saljete vase nacionalisticke jedinice na barikade dan uoci odluke da bi danas trazili izboro, banalno i jeftino.

slavko

pre 12 godina

sta ima tebi da bude zao...ne misli li valjda toma da ce sa njim da nam bude bolje, ne misli li valjda da ce on bolje umeti da vodi ovu zamlju...voleo bih da mi neko kaze sta to nikolic ume da radi..u cemu je on strucan, za sta je kvalifikovan, koju oblast iz drustvenog zivota poznaje..cime se on zapravo bavi osim sto citav svoj zivot provodi po kojekakvim poslanickim klupama...

Joca Amsterdam

pre 12 godina

Ovo je veoma interesantno! Da vidimo o cemu se ovde radi?! Tomislav Toma Nikolic jednako zali i kuka, a zivi k`o bubreg u loju! O kom moralu i cestitosti on ovde razmatra kada njegova stranka transparentno brani kriminalce! O kakvim ostavkama on ovde razmatra, a sam je vise puta izjavio, i on i njegov mladji referent Vucic, da ce podneti ostavke ako izgube izbore! O kojoj odgovornosti on ovde razmatra, kad je pre 5 dana dao najneodgovorniju izjavu-da nece da iznosi stavove o Kosovu, jer nije na vlasti! Evo, ovaj intervju je cist dokaz da covek zaista treba samo da cuti, jer nista pametno ne zna da kaze! O kojoj korupciji on ovde razmatra, kada njegova stranka jedina ne podnosi izvestaj o finansiranju! O kakvim privatizacijama i stanju u privredi on ovde razmatra, a nema pojma sa zivotom, nikad u zivotu nije radio nista slicno, a svu strucnost je dokazao u programu stranke koji je cista demagoska prica, na nivou prve godine studija! Ko ovom coveku daje pravo da prica o nespremnosti i nesposobnosti Srbije, a pretenduje na mesto premijera! Ma, kakav je to nacin! Ovo je nevidjena sramota da navodno ozbiljan politicar govori kako Vlada muci gradjane-pa, to je toliko neozbiljno, da nema termina za objasnjenje! Da ima bar malo morala i odgovornosti, pameti i doslednosti, da je ozbiljan politicar i lider, on bi u ovakvoj situaciji trebalo da podrzi Srbiju i Vladu! I opet nesto kuka i zali i place za Evropom, a nigde formalno nije podrzao Srbiju na putu do Evrope! LJUDI, TREBA DA SHVATITE NESTO STO JE JAKO VAZNO, SUSTINA CELE PRICE: Stranka Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica je ta i jedina koja je najodgovornija za ovakvo stanje u zemlji! Oni su ti koji ceo zivot pruzaju otpor promenama, oni su ti koji se ne suocavaju sa realnoscu, oni su ti koji u svojoj stranci forsiraju nepismene ljude! Zbog njih je toliki broj nepismenih i kada imate nepismen narod onda je jako tesko sprovoditi promene! U takvoj situaciji je najlakse da se ljudima bilo sta servira u medijima, pojavi se Nikolic i mladji referent Vucic i pricaju gluposti i lazu narod, a narod im veruje, jer je nepismen! Ma, treba zabraniti pojavljivanje ovako destruktivnih likova!

zabrinut

pre 12 godina

a šta ćemo sa tobom crni Tomo, tobom koji si obećao, dva puta, da ćeš se povući iz politike ako izgubiš izbore za Predsednika Srbije. Dva puta izgubio, oba puta slagao...

Zeljko-Novi Sad

pre 12 godina

I posle kažu Amerika je obećana zemlja! Ma kakva Amerika, Srbija je! U kojoj to zemlji sveta jedan srednjoškolac, građevinski tehničar može biti predsednik ili premijer? Gde još milioni takvih imaju takvu šansu? To je jasna poruka mladima, ma kakva škola ili fakultet, Srbija je zemlja šansi, ma imali smo mi i bravra zar ne? E Tomo, Tomo, ne znam da li da žalim tebe ili Srbiju? Žao mi je što polovina tvojih pristalica ovo neće umeti da pročita, a pogotovo da shvati.

SELMA

pre 12 godina

Slazem se sa Nikolicem , premijer treba da da momentalnu ostavku, danas smo se uverili da njegova vlada ne zasluzuje poverenje gradjana.

david coverdale

pre 12 godina

Ne mirišem nešto naročito bilo kog političara, ali ovaj Nikolić laže kako zine. Ej kao njemu žao, koji folirant.
Nego nije problem što on toliko laže, problem je što ima suviše onih koji mu veruju. Zato i jesmo tu gde smo.

A-haa

pre 12 godina

Nema to veze Nikolicu sa mitom i korupcijom EU je jasno rekla zbog cega nismo dobili kandidaturu...Kosovo Kosovo fucking Kosovo....tvvoji su juce bili na barikadama i sacekali da EU kaze da nemoze i posle toga ste bili fini pa otisli kuci......Bagro tebi je zao....Piiiii

Mirjana

pre 12 godina

Toliko ti je zao da si sinoc ponovo izbacio tvoje satelite i mafijase da blokiraju prilaze Kosovu, sram te bilo bedo jedna bedna. Skloni nam se sa ociju, tebe kada vidimo i najjace sunce kada greje, tamno i mracno nam je pred ocima

Feniks

pre 12 godina

Blago li je tebi sa okruženjem koje te savetuje . Ovo je demokratska zemlja , i građani Srbije pokazaće opet koliki si luzer , sad si još veći sa Cvijanom , Božovićem i sličnim dustabanlijama.

bogdan

pre 12 godina

Da li je ovaj covek u zadnje dve godine dao neku izjavu a da nije pozvao nekoga da podnese ostavku na mesto za koje su on i njegova stranka zainteresovani.

Meni se cini da su se naprednjaci dobrano umorili sedenja u opoziciji i da ih ne interesuje dobrobit gradjana i zemlje vec samo licna korist.

Predlozite gosn Nikolicu neko resenje, dajte predlog...lako je traziti ostavku....a fotelja vam ne gine na sledecim izborima. Ispunice vam se san i ponovo cete biti vlast nakon toliko godina.

Ja

pre 12 godina

Ne razumem logiku odustajanja? Da li je gospodin Toma prilikom padanja ispita odustajao od fakulteta i povlačio dokumenta, bez pokušaja da ga položi iz drugog puta? A da, gospodin nije ni završio fakultet. Ne znam kako je uopšte pomislio da je kometentan da komentariše o nečemu tako bitnom.
Gospodine Tomo, ne rešava se svaki problem u državi tako što ćete ponavljati dosadnu priču o podnošenju ostavke vlade.

richie

pre 12 godina

Sta kaze Premijer Engleske_NIKADA necemo pristupiti evro-zoni.NIKADA necemo odustati od SUVERENITETA, kao sto MORAJU te zemlje,kako bi pristupile fiskalnoj uniji... kraj citata! Nista nije djabe,gospodo!!!

Srđan M

pre 12 godina

tebi je žao... da, da kako da ne... pa tvoji lideri na Kosovu su glavni krivci zašto je danas odložena kandidatura. Tvoji lideri na kosovu su predvodili "nenasilne" proteste gde su nemački i austrijski vojnici kamenovani, napadani molotovljevim koktelima, štanglama itd. Ne verujem da bi i jedan pravi državnik dao kandidaturu narodu koji je tukao njihov narod u mirovnoj misiji sa pričom mirovnih protesta. Zamolio bih te da se više ne pojavljuješ dok ne nabaviš kosmo-disk...

Roki 2

pre 12 godina

Pa da su malo moralni, oni bi to i uradili, bez da im neko kaze, ali nisu, pa ce to morati ici tezim putem "ko se maca lati, od maca ce i poginuti", na izborima se moraju "potuci do kolena", to je jedina prava pravda za ovu vladajucu garnituru.

bacvanin

pre 12 godina

pa za ovo sto nismo dobili kandidaturu je kriva aktuelna vlast na celu sa tadicem,vukom ,cedom,dacicem i dinkicem posto su oni insistirali na ulasku.

jovan

pre 12 godina

Ne, kad ti dodjes na vlast onda ce Evropa da kaze . E sad cemo da primimo Srbiju zbog Tomice. Jer on je tako veliki politicar narocito kada strajkuje gladjom i zedjom i prognozira atentat na Djindjica...

marko

pre 12 godina

Naravno da nece raspisati izbore sve dok ne budu morali.

Prica nam predsednik da nismo dobili kandidaturu jer su mu trazili da se odrekne od 1244 a on nije hteo. A 4 godine nas je ubedjivao da su Kosovo i EU odvojena pitanja.

On nam kaze da njegova politika nema alternativu.Obecao 400 000 novih radnih mesta, pola miliona ljudi ostalo bez posla, zagubio par milijardi evra u javnim nabavkama i on nam kaze da on nema alternativu.

Imas prijatelju, imas!

Vencislav

pre 12 godina

Jos ce ispasti da je Tomislav Nikolic kriv sto nismo dobili kandidaturu?!
Stvarno je jako cudno sto stalno poziva pripadnike aktuelne vlasti da ponesu ostavku. Bilo bi logicno da vice: "Zivela Vlada", "Ziveo Boris Tadic" i sl.
Opozicija kritikuje, a gradjani smenjuju i mnogo uspesnije vlasti nego sto je ova u Srbiji.
Prirodno je da opozicija bude protiv vlasti i da nastoji da dodje na vlast. U nasem slucaju je to jos i te kako opravdano.

Miskec

pre 12 godina

Ma naravno Nikolicu, ne bi li dosli izbori sto pre, jer se nesto desava sa rejtingom SNS. Izbori ce biti ali u maju, kad im je i vreme, a do tada drzite se, za rejting.

Ne prevari

pre 12 godina

Lazes Tomislave. Svim silama ste preko svojih partijskih poslusnika forsirali nemire na Kosovu.Vi ste crna proslost Srbije. A Kostuinici mozete da zahvalite sto niste lustrirani.

Promatrač

pre 12 godina

Ništa ti nisi bolji od Tadića i ekipe. Instalirali su te sa zapada isti ovi koji su i Borisa da nastaviš tamo gdje on stane. Na žalost, naivni narod u Srbiji će da "popije" i tu gorku pilulu, a kad to shvati za sve će biti kasno...od Srbije neće ostati ništa! Sa tobom ili Borisom na čelu, svejedno je: ISTI STE!!!

Pozdrav iz Republike Srpske...i pamet u glavu na izborima, braćo Srbi!!!

kneginja

pre 12 godina

Sve što je Tomislav Nikolić rekao stoji; i meni je žao, ali mi nikako ne možemo još biti deo Evrope ni privredno, a ni kulturno iako Tadić misli da možemo. Nedolično je da se predsednik obrati naciji i pomene 90-e godine, na šta aludira time? Nije mu dovoljno ni što je najjača opoziciona stranka izrazila nadu u kandidaturu, sada verovatno neće verovati Nikoliću da mu je žao, biće opet patetičan i reći će da samo on može da nas vodi u EU. Nade Tomislava Nikolića da će bilo ko podneti ostavku, da će skupština biti raspuštena, mislim da su neosnovane. Boris ne da vlast.

vlada

pre 12 godina

a ovi vasi sto su juce postavlhljeni na barikade,ne bi li potpomogli da Srbija ne dobije status,i da dovede ove pljackase na vlasti u mat poziciju,pa da vi takodje potencijalni pljackasi dodjete da nas dokrajcite....

noplanet

pre 12 godina

Jos od Big Bang-a pa na ovamo nije se rodio licemerniji politicar od Tomy the Graveman-a. I veca je verovatnoca da Mr. Velja pomisli "ljubim ruke" ili "molim lepo" nego da se u sledecih 1000000 svetlosnih godina pojavi veci hipokrit od Tomy-ja.

sasha

pre 12 godina

Nikolić stvaku priliku koristi za politikanstvo. I sada on menja teze i kaže da kandidaturu nismo dobili zbog loše ekonomije i korupcije a ne umesto Kosova što nam je eksplicitno i rečeno. I to je čovek koji treba da donese boljitak posle sadašnje vlasti...

Rade

pre 12 godina

Nikolicu nije nimalo zao, vec
se tome u glavi i telu raduje,
a toje njegova osveta narodu u
koga se lazno zalaze i kojem
samo nesrecu zeli kako bi on
i njegovi istomisljenici mogli
ugodno i nesmetano ziveti.

Ivao

pre 12 godina

Jaooo koliko ti je stalo do vlasti Tomo. Neces dobiti ni ove izbore, znamo da si ti bio u vlasti kada smo ratovali i kada se je vojska i policija povukla sa kosova (kada ste pobedili)

Siniša

pre 12 godina

Čuj njega, žao mu, a Boga je molio da ne dobijemo kandidaturu, slavio je sa Vučićem, kako bi dobio neki politički poen...odvaratan je. Baš tebe briga za građane Srbije, tebi je važno da se dokopaš fotelje, vlasti, love...

Milos

pre 12 godina

Alternativa ovoj vladi je zabrinjavajuca.

Ali, Nikolic je potpuno u pravu - ova Vlada, sada je to jasno, nije ispunila nista iz svoje agende. Nije bilo ekonomskog razvoja, nije bilo nikakvog napretka u toj famoznoj kosovskoj politici, ali ni na onom planu na koji su polozene sve karte - evropskim integracijama. Ova Vlada, makar to bilo tri-cetiri meseca pred kraj mandata, sada mora da podnese ostavku. A pre svih, potpredsednik Vlade za evropske integracije Bozidar Djelic, ministar inostranih polsova Vuk Jeremic i premijer Mirko Cvetkovic kao formalno najodgovornije osobe za ovaj proces.

Jer, gospodo, vasa politika je dozivela veliki poraz, ali to nije samo vasa politika; to je buducnost gradjana ove zemlje. Ako niste u stanju da sprovedete politiku za koju se zalazete - pa makar ona dobila podrsku na izborima, na sta se stalno "vadite" - onda morate da se zahvalite na poverenju i da napustite funkcije, za dobrobit ove zemlje.

NikolaBGD

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop nisi ti jos pobedio na izborima. SNS trenutno mozda i jeste najmanje lose resenje ali do izbora ima jos bar 3-4 meseca mozda Toma opet da neki autogol kao sto je bio strajk gladju. U svakom slucaju necu izaci na izbore jer birati medju danasnjim politicarima je kao trazenje dorucka u kanti za smece.

miki-cinik

pre 12 godina

tako je Tomo. Kad dodjes na vlast lepo da pokrenes vojsku i policiju pa sve na Kosovo, da vratimo taj NATO tamo odakle je i dosao, da ih opet porazimo. Evo Rusi nam salju 20 slepera konzervi i cebadi, njima treba da se okrenemo, kakva Evropa.

Feniks

pre 12 godina

Blago li je tebi sa okruženjem koje te savetuje . Ovo je demokratska zemlja , i građani Srbije pokazaće opet koliki si luzer , sad si još veći sa Cvijanom , Božovićem i sličnim dustabanlijama.

miki-cinik

pre 12 godina

tako je Tomo. Kad dodjes na vlast lepo da pokrenes vojsku i policiju pa sve na Kosovo, da vratimo taj NATO tamo odakle je i dosao, da ih opet porazimo. Evo Rusi nam salju 20 slepera konzervi i cebadi, njima treba da se okrenemo, kakva Evropa.

Milos

pre 12 godina

Alternativa ovoj vladi je zabrinjavajuca.

Ali, Nikolic je potpuno u pravu - ova Vlada, sada je to jasno, nije ispunila nista iz svoje agende. Nije bilo ekonomskog razvoja, nije bilo nikakvog napretka u toj famoznoj kosovskoj politici, ali ni na onom planu na koji su polozene sve karte - evropskim integracijama. Ova Vlada, makar to bilo tri-cetiri meseca pred kraj mandata, sada mora da podnese ostavku. A pre svih, potpredsednik Vlade za evropske integracije Bozidar Djelic, ministar inostranih polsova Vuk Jeremic i premijer Mirko Cvetkovic kao formalno najodgovornije osobe za ovaj proces.

Jer, gospodo, vasa politika je dozivela veliki poraz, ali to nije samo vasa politika; to je buducnost gradjana ove zemlje. Ako niste u stanju da sprovedete politiku za koju se zalazete - pa makar ona dobila podrsku na izborima, na sta se stalno "vadite" - onda morate da se zahvalite na poverenju i da napustite funkcije, za dobrobit ove zemlje.

david coverdale

pre 12 godina

Ne mirišem nešto naročito bilo kog političara, ali ovaj Nikolić laže kako zine. Ej kao njemu žao, koji folirant.
Nego nije problem što on toliko laže, problem je što ima suviše onih koji mu veruju. Zato i jesmo tu gde smo.

sasha

pre 12 godina

Nikolić stvaku priliku koristi za politikanstvo. I sada on menja teze i kaže da kandidaturu nismo dobili zbog loše ekonomije i korupcije a ne umesto Kosova što nam je eksplicitno i rečeno. I to je čovek koji treba da donese boljitak posle sadašnje vlasti...

S.Goran

pre 12 godina

Moram mu odati jedno priznanje!
Ali stvarno svaka cast kako uspevas da ne napravis ni jednu grimasu na licu prilikom izgovoranja ovakvih stvari,a koja bi otkrila tvoju umisljenost i ne iskrenost i onima koji ti slepo veruju.

Srđan M

pre 12 godina

tebi je žao... da, da kako da ne... pa tvoji lideri na Kosovu su glavni krivci zašto je danas odložena kandidatura. Tvoji lideri na kosovu su predvodili "nenasilne" proteste gde su nemački i austrijski vojnici kamenovani, napadani molotovljevim koktelima, štanglama itd. Ne verujem da bi i jedan pravi državnik dao kandidaturu narodu koji je tukao njihov narod u mirovnoj misiji sa pričom mirovnih protesta. Zamolio bih te da se više ne pojavljuješ dok ne nabaviš kosmo-disk...

Miskec

pre 12 godina

Ma naravno Nikolicu, ne bi li dosli izbori sto pre, jer se nesto desava sa rejtingom SNS. Izbori ce biti ali u maju, kad im je i vreme, a do tada drzite se, za rejting.

Distreksn

pre 12 godina

Ha ha ha ha...postaje mi komican ovaj Nikolic...pa jeste li vi videli njegovu facu prilikom izgovora ovih reci,pa i on sam zna da mu gradjani ne veruju,pa nije smeo i najmanju grimasu napraviti prilikom izgovaranja tih reci,jer zna kako ce se tumaciti.Ali zaista smesno,jer da nije bilo bi tuzno.

Rade

pre 12 godina

Nikolicu nije nimalo zao, vec
se tome u glavi i telu raduje,
a toje njegova osveta narodu u
koga se lazno zalaze i kojem
samo nesrecu zeli kako bi on
i njegovi istomisljenici mogli
ugodno i nesmetano ziveti.

NikolaBGD

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop nisi ti jos pobedio na izborima. SNS trenutno mozda i jeste najmanje lose resenje ali do izbora ima jos bar 3-4 meseca mozda Toma opet da neki autogol kao sto je bio strajk gladju. U svakom slucaju necu izaci na izbore jer birati medju danasnjim politicarima je kao trazenje dorucka u kanti za smece.

Zeljko-Novi Sad

pre 12 godina

I posle kažu Amerika je obećana zemlja! Ma kakva Amerika, Srbija je! U kojoj to zemlji sveta jedan srednjoškolac, građevinski tehničar može biti predsednik ili premijer? Gde još milioni takvih imaju takvu šansu? To je jasna poruka mladima, ma kakva škola ili fakultet, Srbija je zemlja šansi, ma imali smo mi i bravra zar ne? E Tomo, Tomo, ne znam da li da žalim tebe ili Srbiju? Žao mi je što polovina tvojih pristalica ovo neće umeti da pročita, a pogotovo da shvati.

Milan I

pre 12 godina

Tomislave , imas veliku podrsku (na zalost) jer u Srba je kratka memorija , a jos kraca pamet. Nije tebi zao , sta vise likujes i ti i tebi slicni (na ti sam jer mi iz frizidera ispadas iako stalno trubis da rezimski mediji(koji god)vam , milsim SNS ne omogucavaju dovoljno prostora) , obecavam vam ti da se iz Srbije NECU ISELITI , da cu na svim izborima glasati za nekoga koji je dijametrlano suprotan vasoj politici , da cu na svim forumima i blogovima pisati ono sto je istina , a to je:Da je Vucic bio ministar informisanja kada je bombardovan RTS , da si obecao mnogo puta da se povlacis iz politike ako ne pobedis , da ste kuma (da ne komentarisem tek kakav je on) prodali kao dobar dan , da si medicinski fenomen sto se tice strajka zedju , da si poturao klipove u tockove na Kosovu kada god si mogao , a da si pri tome govorio da to nije TVOJ PROBLEM jer nisi na vlasti,da samo Srbi sa Kosova mogu da ginu jer su oni tamo , a da si samo pre par meseci izjavljivao da ti je Kosovo stariji sin ,a EU mladji ,a da si rekao da nije problem sto je CG priznala Kosovo, i vec vidjeno , pozivao na ostre mere prema CG kada je priznala Kosovo , da ti je sluzbeni Citroen C5 porastao u C6 jos dok nisi bio parlamentarna stranka nego neka grupa gradjana ili sta god (mislim nisi dobijao novac iz budzeta nego si od clanarina kupovao ta vozila , na stranu rentiranje prostora po celoj Srbiji , plakate , bedzevi itd), da si dao novca za rentiranje bina , ozvucenja i reklamnog materijala vise nego Rolling Stones-i za svetsku turneju , da si za vreme bombardovanja dobio stan u Crvekapi od Slobodana Milosevica (istina u medjuvremenu si kupio veci) , da si imao nesrecno detinjstvo , a ca si i u skolu morao da ides, da si upoozoravao Djindjica (za zivota) da je i Broz pred smrt imao stake , sepao ili sta god, da ti nije zao ubistva Curuvije , da si se sa Kostunicom dogovorio da se proglasi okupacija Kosova ,da si izjavio da je Dragoljubu Milanovicu previsoka kazna , pa naravno kada je Vucic bio ministar informisanja tada , itd ,itd , itd , MA IMA DA PISEM DOK MI TASTATURA NE LIPSE , A ONDA KUPUJEM NOVU I NOVU I NOVU....... DOK ME PRSTI SLUZE IMA DA KUCAM , Eto Tomislave svecano ti ovo obecavam !

Promatrač

pre 12 godina

Ništa ti nisi bolji od Tadića i ekipe. Instalirali su te sa zapada isti ovi koji su i Borisa da nastaviš tamo gdje on stane. Na žalost, naivni narod u Srbiji će da "popije" i tu gorku pilulu, a kad to shvati za sve će biti kasno...od Srbije neće ostati ništa! Sa tobom ili Borisom na čelu, svejedno je: ISTI STE!!!

Pozdrav iz Republike Srpske...i pamet u glavu na izborima, braćo Srbi!!!

zabrinut

pre 12 godina

a šta ćemo sa tobom crni Tomo, tobom koji si obećao, dva puta, da ćeš se povući iz politike ako izgubiš izbore za Predsednika Srbije. Dva puta izgubio, oba puta slagao...

Zeljko- Novi Sad

pre 12 godina

Vauu koji napredak! 12.marta 2003.g. Koštunica je tražio formiranje Vlade nacionalnog jedinstva a da nije ni rekao da mu je žao što je Đinđić ubijen, ovaj sada bar kaže "žao mi je", ha, ha..
Toliko mu je žao da odmah poziva premijera i predsednika da podnesu ostavke, valjda da bi on i Voja seli tamo.
Vidiš "dragi" tomice, kad hoću da kupim auto trebaju mi pare, ako ne kupim auto-ostaju mi pare. Zaključak? Ako treba da ulazak u EU platimo Kosovom, a mi eto nismo ušli, znači nismo dobili proizvod i ostaje nam sredstvo plaćanja. E sad imamo "naše SRPSKO KOSOVO" jel da? Sad imamo Srpski Prizren, Srpsku Peć, Srpsku Prištinu i sve nam je SRPSKO sada, jer eto nismo se prodali. A meni je to isto kao kad neko ode da kupi auto, pa ka odžepare u autobusu i dođe i bez auta i bez para. A ti, hajde na miting u Srpski Uroševac na jedan miting, pa na Kosovu (pardon Srpskom Kosovu) je rezervoar od preko milion glasova Srpskih Albanaca, jedino sada treba da ih upišete u biračke spiskove. Ups, ali vi nikada niste ni pričali o narodu na Kosovu već o teritorijama. Ima li te cene koju niste spremni platiti zarad dolaska na vlast. Izvini moram da ti čestitam na vidovitosti, bio si u pravu "I Tito je šepao pred smrt, kao i Đinđić". Kako li si ti to mogao znati?

bogdan

pre 12 godina

Da li je ovaj covek u zadnje dve godine dao neku izjavu a da nije pozvao nekoga da podnese ostavku na mesto za koje su on i njegova stranka zainteresovani.

Meni se cini da su se naprednjaci dobrano umorili sedenja u opoziciji i da ih ne interesuje dobrobit gradjana i zemlje vec samo licna korist.

Predlozite gosn Nikolicu neko resenje, dajte predlog...lako je traziti ostavku....a fotelja vam ne gine na sledecim izborima. Ispunice vam se san i ponovo cete biti vlast nakon toliko godina.

Mirjana

pre 12 godina

Toliko ti je zao da si sinoc ponovo izbacio tvoje satelite i mafijase da blokiraju prilaze Kosovu, sram te bilo bedo jedna bedna. Skloni nam se sa ociju, tebe kada vidimo i najjace sunce kada greje, tamno i mracno nam je pred ocima

pogresne okrivljujete

pre 12 godina

Za ovo je jedino kriv Kostunica i onih njegovih sinoc 40 razbojnika na putu koje je poslao. Kostunice hvala ti na tome sto si nas zarobio u svom mracnom umom. Lako je tebi kad dece nemas i nikog sem sebe ne volis.A svi vi koji zalite ove na Kosovu evo vam ih pa ih nosite kuci.Da je drzava jaka ovima bi ukinula sve apanaze dole koje primaju .

milan

pre 12 godina

Sta ti je zao Nikolicu nemoj da lazes. Da ti je zao nebi prebacivali ovo vladi i Tadicu nego bi se pobrunuo da barikade nestanu ovo je samo takticka varka izrazavanja zalosti a mislis da si sada blizi vlasti. Narodnjaci nemate ni malo karektera niti obraza i palite ljude sa jeftinim metodama prvo dodjete posle godinu dana sa tvrdnjom da Srbije nije ispunila uslove u 2010 a sada prvo saljete vase nacionalisticke jedinice na barikade dan uoci odluke da bi danas trazili izboro, banalno i jeftino.

richie

pre 12 godina

Sta kaze Premijer Engleske_NIKADA necemo pristupiti evro-zoni.NIKADA necemo odustati od SUVERENITETA, kao sto MORAJU te zemlje,kako bi pristupile fiskalnoj uniji... kraj citata! Nista nije djabe,gospodo!!!

aleksandar

pre 12 godina

Rekao bih nesto sarkasticno kao "Tomu za predsednika planete Zemlje" ali mogu neki pomisliti da sam ozbiljan. Ako nam je on alternativa onda je bolje da je i nemamo

Joca Amsterdam

pre 12 godina

Ovo je veoma interesantno! Da vidimo o cemu se ovde radi?! Tomislav Toma Nikolic jednako zali i kuka, a zivi k`o bubreg u loju! O kom moralu i cestitosti on ovde razmatra kada njegova stranka transparentno brani kriminalce! O kakvim ostavkama on ovde razmatra, a sam je vise puta izjavio, i on i njegov mladji referent Vucic, da ce podneti ostavke ako izgube izbore! O kojoj odgovornosti on ovde razmatra, kad je pre 5 dana dao najneodgovorniju izjavu-da nece da iznosi stavove o Kosovu, jer nije na vlasti! Evo, ovaj intervju je cist dokaz da covek zaista treba samo da cuti, jer nista pametno ne zna da kaze! O kojoj korupciji on ovde razmatra, kada njegova stranka jedina ne podnosi izvestaj o finansiranju! O kakvim privatizacijama i stanju u privredi on ovde razmatra, a nema pojma sa zivotom, nikad u zivotu nije radio nista slicno, a svu strucnost je dokazao u programu stranke koji je cista demagoska prica, na nivou prve godine studija! Ko ovom coveku daje pravo da prica o nespremnosti i nesposobnosti Srbije, a pretenduje na mesto premijera! Ma, kakav je to nacin! Ovo je nevidjena sramota da navodno ozbiljan politicar govori kako Vlada muci gradjane-pa, to je toliko neozbiljno, da nema termina za objasnjenje! Da ima bar malo morala i odgovornosti, pameti i doslednosti, da je ozbiljan politicar i lider, on bi u ovakvoj situaciji trebalo da podrzi Srbiju i Vladu! I opet nesto kuka i zali i place za Evropom, a nigde formalno nije podrzao Srbiju na putu do Evrope! LJUDI, TREBA DA SHVATITE NESTO STO JE JAKO VAZNO, SUSTINA CELE PRICE: Stranka Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica je ta i jedina koja je najodgovornija za ovakvo stanje u zemlji! Oni su ti koji ceo zivot pruzaju otpor promenama, oni su ti koji se ne suocavaju sa realnoscu, oni su ti koji u svojoj stranci forsiraju nepismene ljude! Zbog njih je toliki broj nepismenih i kada imate nepismen narod onda je jako tesko sprovoditi promene! U takvoj situaciji je najlakse da se ljudima bilo sta servira u medijima, pojavi se Nikolic i mladji referent Vucic i pricaju gluposti i lazu narod, a narod im veruje, jer je nepismen! Ma, treba zabraniti pojavljivanje ovako destruktivnih likova!

slavko

pre 12 godina

sta ima tebi da bude zao...ne misli li valjda toma da ce sa njim da nam bude bolje, ne misli li valjda da ce on bolje umeti da vodi ovu zamlju...voleo bih da mi neko kaze sta to nikolic ume da radi..u cemu je on strucan, za sta je kvalifikovan, koju oblast iz drustvenog zivota poznaje..cime se on zapravo bavi osim sto citav svoj zivot provodi po kojekakvim poslanickim klupama...

marko

pre 12 godina

Naravno da nece raspisati izbore sve dok ne budu morali.

Prica nam predsednik da nismo dobili kandidaturu jer su mu trazili da se odrekne od 1244 a on nije hteo. A 4 godine nas je ubedjivao da su Kosovo i EU odvojena pitanja.

On nam kaze da njegova politika nema alternativu.Obecao 400 000 novih radnih mesta, pola miliona ljudi ostalo bez posla, zagubio par milijardi evra u javnim nabavkama i on nam kaze da on nema alternativu.

Imas prijatelju, imas!

Joki

pre 12 godina

Nemojte g Nikolicu zaliti. Eto cim kandidaturu dobije Belorusija mi idemo u paketu zato sto smo u konfederaciji sa njima. Nema mesta zaljenju samo osmeh u fotosopu pa na bilborde. Idu izbori koje dobijate sigurno pa odmah vanredno stanje i divota.

ludilo mozga

pre 12 godina

Tomislav Nikolic, p.n.e. , nudi nove ljude gradjanima? Mos` misliti! Doduse, ponudio je: Cvijana, Velju, Vulina, Milanku???? Pitam se da li se ovaj covek koncentrise dok prica, da li cuje sebe....?! Eh, cudnog li coveka.......sazaljevam slucaj......

Julius

pre 12 godina

E jesi neiskren, kao i uvek, Nikolicu. Jer nije ti nimalo zao, vec si radostan sto danas Srbija nije dobila kandidaturu za EU, zbov ovih koji su na vlasti. Jer bi ti hteo da oni sad redom daju ostavke, raspuste Skupstinu i raspisu izbore, pa da u ovoj atmosferi mage pokusavas da osvojis sto vise glasova. Ali, ne nadaj se tome, jer sigurno nece te narod Srbije izabrati da vodis drzavu, posto bi s tobom potonuo jos dublje. Zato, sedi i posmatraj, i ovako ti je dobro i lagodnije u opoziciji. Pitaj kako je Tadicu danas, mada nisu mu uskratili nadu da ce za tri meseca moci da dobije status kandidata, ukoliko malo preokrene drzavnu politiku i uskadjuje sa uslovima, kriterijumima i vrednostima EU.

jovan

pre 12 godina

Ne, kad ti dodjes na vlast onda ce Evropa da kaze . E sad cemo da primimo Srbiju zbog Tomice. Jer on je tako veliki politicar narocito kada strajkuje gladjom i zedjom i prognozira atentat na Djindjica...

Ivao

pre 12 godina

Jaooo koliko ti je stalo do vlasti Tomo. Neces dobiti ni ove izbore, znamo da si ti bio u vlasti kada smo ratovali i kada se je vojska i policija povukla sa kosova (kada ste pobedili)

mirko

pre 12 godina

Poverovao bih mu ako stupi u štrajk glađu, činio je to zbog mnogo manjih razloga, pa iskreno to od njega očekujem. Obzirom da se nedavno hvalio da ima podršku u Brislu i da tamo jedva čekaju da on preuzme Vlast u Srbiji, može se očekivati da taj štrajk ovoga puta bude pun pogodak.
U protivnom ova izjava se može razumeti kao politička demagogija.

Ne prevari

pre 12 godina

Lazes Tomislave. Svim silama ste preko svojih partijskih poslusnika forsirali nemire na Kosovu.Vi ste crna proslost Srbije. A Kostuinici mozete da zahvalite sto niste lustrirani.

Siniša

pre 12 godina

Čuj njega, žao mu, a Boga je molio da ne dobijemo kandidaturu, slavio je sa Vučićem, kako bi dobio neki politički poen...odvaratan je. Baš tebe briga za građane Srbije, tebi je važno da se dokopaš fotelje, vlasti, love...

A-haa

pre 12 godina

Nema to veze Nikolicu sa mitom i korupcijom EU je jasno rekla zbog cega nismo dobili kandidaturu...Kosovo Kosovo fucking Kosovo....tvvoji su juce bili na barikadama i sacekali da EU kaze da nemoze i posle toga ste bili fini pa otisli kuci......Bagro tebi je zao....Piiiii

Ja

pre 12 godina

Ne razumem logiku odustajanja? Da li je gospodin Toma prilikom padanja ispita odustajao od fakulteta i povlačio dokumenta, bez pokušaja da ga položi iz drugog puta? A da, gospodin nije ni završio fakultet. Ne znam kako je uopšte pomislio da je kometentan da komentariše o nečemu tako bitnom.
Gospodine Tomo, ne rešava se svaki problem u državi tako što ćete ponavljati dosadnu priču o podnošenju ostavke vlade.

MladiPravnik

pre 12 godina

Toliko lazi i licemerstva..Sta da kazem..Bitku ste dobili.Mislim na vas iz SNS,DSS,NS i ostalih kvazi -stranaka, ali rat niste...Kao sto je rekao covek cije su ideje i misli duboko upisane u svest ljudi, citiracu "Ako neko misli da ce time sto ce mene ukloniti zaustaviti sprovodjenje zakona, grdno se vara" i drugi citati u koji ja verujem i uvek cu verovati "Gledajte u buducnost jer cemo se tamo Vi i ja sresti".Mozete pokusavati, podrivati i rusiti, ali na kraju dobro uvek pobedi.Ne kazem da su ovi na vlasti dobri,ali uporedjujuci ih sa vama i ostalima iz opozicije, sigurno su bolji izbor.Zivela Srbija.

kneginja

pre 12 godina

Sve što je Tomislav Nikolić rekao stoji; i meni je žao, ali mi nikako ne možemo još biti deo Evrope ni privredno, a ni kulturno iako Tadić misli da možemo. Nedolično je da se predsednik obrati naciji i pomene 90-e godine, na šta aludira time? Nije mu dovoljno ni što je najjača opoziciona stranka izrazila nadu u kandidaturu, sada verovatno neće verovati Nikoliću da mu je žao, biće opet patetičan i reći će da samo on može da nas vodi u EU. Nade Tomislava Nikolića da će bilo ko podneti ostavku, da će skupština biti raspuštena, mislim da su neosnovane. Boris ne da vlast.

novica

pre 12 godina

Gospodine Níkoliću,mogli biste od 12,02,2012.da odštrajkujete glađu i žeđu protiv ponašanja gospođe MERKEL, do ispunjenja zahteva gospodina Tadića u martu 2012.Nikad se ne zna,možda će da popusti žensko srdašce gospođe MERKEL.NOVICA.

noplanet

pre 12 godina

Jos od Big Bang-a pa na ovamo nije se rodio licemerniji politicar od Tomy the Graveman-a. I veca je verovatnoca da Mr. Velja pomisli "ljubim ruke" ili "molim lepo" nego da se u sledecih 1000000 svetlosnih godina pojavi veci hipokrit od Tomy-ja.

vlada

pre 12 godina

a ovi vasi sto su juce postavlhljeni na barikade,ne bi li potpomogli da Srbija ne dobije status,i da dovede ove pljackase na vlasti u mat poziciju,pa da vi takodje potencijalni pljackasi dodjete da nas dokrajcite....

DarkFall

pre 12 godina

Ajde sad Tomo u Brisel pa štrajkuj glađu, i žeđu, povedi i Vučića, valjaće mu, lepo se uhranio od silnih briga za svekoliko Srpstvo. Fali mu još 10-15 kg pa da ga odmah proglase vladikom...

bacvanin

pre 12 godina

pa za ovo sto nismo dobili kandidaturu je kriva aktuelna vlast na celu sa tadicem,vukom ,cedom,dacicem i dinkicem posto su oni insistirali na ulasku.

LjubicaBuba

pre 12 godina

Svima treba da nam bude žao jer nam je stanje u državi gore nego ikad. NištA dobro se nije desilo u zadnjih godinu dana a ovo danas je šlag na tortu.

Vencislav

pre 12 godina

Jos ce ispasti da je Tomislav Nikolic kriv sto nismo dobili kandidaturu?!
Stvarno je jako cudno sto stalno poziva pripadnike aktuelne vlasti da ponesu ostavku. Bilo bi logicno da vice: "Zivela Vlada", "Ziveo Boris Tadic" i sl.
Opozicija kritikuje, a gradjani smenjuju i mnogo uspesnije vlasti nego sto je ova u Srbiji.
Prirodno je da opozicija bude protiv vlasti i da nastoji da dodje na vlast. U nasem slucaju je to jos i te kako opravdano.

Emilia

pre 12 godina

Nije u redu što naša javnost sada reaguje kao da Evropa daje ocenu po sopstvenom nahođenju i da je njihov interes da nas iscimaju. Moje mišljenje je da predmet ljutnje treba da budu naše vođe jer su oni krivi što nisu ispunili očekivanja. Zna se po kojim kriterijumima je trebalo postupati a oni sad kao iznenađeni.

ja

pre 12 godina

Vidim place ti se,pa vi ste sa nekim strankama u vladajucoj koaliciji sve vreme kopali,buskali i huskali samo da se kandidatura ne dobije.Ko vama jos veruje,ne zelim nikoga da vredjam ali tesko gradjanima koji nemaju direktnu korist a slepo vas podrzavaju,njih mi nije ni zao ali ima miliona drugih koji su zasluzili bolji zivot.

Jovan

pre 12 godina

Sad će da krive srbe sa severa kosova, okriviće sve iz opozicije za svoj neuspeh. Pitam se samo koliko su stvari završili iz one knjige, koju je Mirko Cvetković nazvao "domaćim zadatkom" za njegovu vladu. Kosovo i situacija tamo, su tek jedan problem. Vlada Srbije nije rešila gomilu drugih.

Roki 2

pre 12 godina

Pa da su malo moralni, oni bi to i uradili, bez da im neko kaze, ali nisu, pa ce to morati ici tezim putem "ko se maca lati, od maca ce i poginuti", na izborima se moraju "potuci do kolena", to je jedina prava pravda za ovu vladajucu garnituru.

Asgard

pre 12 godina

pored svih antipatija prema DS-u moram reciipak da ovo sto prica Nikolic nije tacno. Kandidaturu nismo dobili iz cisto politickog razloga, a na nama je da vidimo kako cemo ga resiti. I kako da pocnemo principski da ga resavamo, jer ocigledno problem KiM bez UN ne mozemo posteno resiti, nema sanse, oni prosto ignorisu nase interese i isporucuju stalno nove zahteve. Lose stanje drzave, korupcija, nepotizam, neuvazavanje demokratskih vrednosti, zivot na crtu, disbalans biidzeta , sve ce to doci na dnevni red, ali kasnije, to ce biti uslovi za datum pregovora, jos je pred nama puno rampi do EU, punooo. Moramo resiti sto pre, goruci problem a to je KiM, podela KiM uz nase priznanje Kosova u novim granicama je ono sto mozemo mozda dobiti i to dosta brzo. Moramo da nadjemo nacin da nas stav vredi vise nego sto vredi sada, sada ne vredi nista. Problem se mora vratiti u UN i samo tamo resavati, moramo reci jasno sta zelimo, a ne da mantramo kako nesto ne zelimo, a hocemo dogovor...to ne ide jasno je vec. SNS mi se malo smucio s ovom pricom oko korupcije, ipak promasuju metu ovog puta, a DS ipak treba da sidje s vlasti dosta je bilo, na 10god mora da se menja vlast ako ne i cesce, sto cesce to bolje za drzavu, jer ce se samo tako moci izgraditi odgovorne institucije, sve ostalo se zove partijska drzava i 'pustanje korenja'.

vreme

pre 12 godina

Dali ste im dosta vremena od aprila do sada i šta su uradili?Ništa! Uveli su nas u još veću neizvesnost i beznađe. Ali, pošto nemaju ni malo morala ni časti mrcvariće nas do marta, pa do maja samo da što duže ostanu i za sebe i svoje bližnje obezbede "još malo keša", "neki stančić" i još po nešto za zlu ne trebalo.Nek se nađe!Kakva sramota!

novica52

pre 12 godina

Izgubio si opkladu Tomo od Vučića i spremi se da platiš jedan rućak.To je u odnosu onoga što je Srbija izgibila i gubiće stalno dok su žuti na vlasti.Sad će krenuti lavina pravdanja ali njihove ostavke su jedino pravo rešenje.

verica

pre 12 godina

Svim razumnim ljudima je zao sto Srbija nije dobila kandidaturu, sem politickoj eliti na vlasti. Oni su dobili dadatni period da nastave sa pljackom i siromasenjem naroda.

imperija

pre 12 godina

Pa svakom normalnom gradjaninu je zao sto nismo dobili status kandidata,e sad sto vlas nije dovoljno ucinila da se ostavi pozitivan utisak na Evropsku komisiju to je njen problem koji ce ih kostati na izborima...

SELMA

pre 12 godina

Slazem se sa Nikolicem , premijer treba da da momentalnu ostavku, danas smo se uverili da njegova vlada ne zasluzuje poverenje gradjana.

Safet Cara

pre 12 godina

Tebi zao?! Ma da su te snimili kako skocis od radosti, kad si to saznao. Tvoj cilj je bio da Srbija ne dobije status kandidata. Da bi ti postao predsednik. Evo i pozivas na to odmah.. da ode predsednik, pa da ti budes predsednik.
Srbija nije dobila status kandidata zbog kaosa na severu Kosova. A taj kaos ste napravili VI I KOSTUNICA i to samo sa ciljem da Srbije ne dobije status EU kandidata!! Kako ti sada moze biti zao? STA BRE LAZES NAROD?!

Serpullum

pre 12 godina

Sad je potpuno jasno da je najveća kočnica razvoja Srbije i njenog priključenja EU ova naša vlast. Naravno da je svakom pametnom čoveku jasno da nas ovako bedne, sa uništenom privredom, prezadužene, bez vladavine prava, bez budućnosti neće niko. Zbog toga je jako važno da na vlast dođu sposobni i odgovorni ljudi koji će biti u stanju da sprovedu reforme, kako bi Srbija bila poželjan partner.

Milos

pre 12 godina

Ko proglasi Tomu luzerom taj nema pojma o politici, nisu bitne "pobede" na izborima ,Toma je uvek znao kako da kontrolise vlast, Toma je vladar iz opozicije, mora se priznati da je i u strateskom smislu napravio mudre korake za razliku od Seselja, mnogo je bolji igrac od Sekija....

Bogi85

pre 12 godina

Po mom mišljenju jedini Toma im SNS mogu da izvuku korist od današnje loše vesti i svaka mu čast što je sagledao to kroz prizmu interesa građana Srbije a ne kao opozicionar.

Ivana

pre 12 godina

Vlast nas je potpuno uništila, vlast je trebala da raspiše izbore. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem. Naš premijer je trebao da rasiše izbore pod hitno i da podnese ostvaku.Vlast nema šta da traži više u Vladi i u predsedništvu. Raspišite izbore. Država naša nije dobila status kandidata to je još jedan u nizu neuspeha ove vlati.

Zvezdana

pre 12 godina

Bilo bi posteno da se narodu da sansa da pokazu sta hoce!Ali,mislim da to vlast nece uraditi,pa cemo svi mi koji smo nezadovoljni morati da strpljivo cekamo april!

veka84

pre 12 godina

Upravo tako! Ako ova vlada do sada nije uspela ništa da uradi,teško da će bilo šta učiniti za ovo kratko vremena koliko im je ostalo!

dejan

pre 12 godina

jedini izgovor za krah svoje politike vlast ce traziti u opoziciji i nju kriviti,nebi li preziveli jos neki dan u foteljama do izbora.kako ste posejali tako sad zanjite.da imaju ioli bar MALO morala podneli bi sviostavke i da izadjemo na IZBORE

Lady D

pre 12 godina

Ništa od obećanja koje je ova vlada davala nije ispunjeno. Njihovo odlaganje izbora zbog, kako su naglašavali, uspeha dobijanja statusa kandidata, pokazalo se pogubno po sve nas. Krajnje je vreme da krenemo uzlaznom linijom. Zato u potpunosti podržavam ideju za raspisivanje vanrednih izbora.

Farigola

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Principessa

pre 12 godina

Za svo vreme vladavine ove vlasti, slušamo samo priče o ulasku u EU. Sve su podredili tome, obećavajući stalno kako je to sasvim sigurno. Šta sad? Očigledno da ni to svoje poslednje obećanje nisu u stanju da ispune. U međuvremenu su stvorili samo jad i bedu u Srbiji. Nijednog trenutka nisu mislili o građanima i državi. To je tako očigledno. Eh, kad pomislim za koga sam glasala!

Seele

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Duca7

pre 12 godina

Mislim da je zaista došlo zadnje vreme da ova vlast prizna da je nesposobna za bilo šta, što je svima već jasno i da raspiše izbore. U suprotnom, nećemo se oporaviti godinama. Spas je jedino u raspisivanju vanrednih izbora i što hitnijoj promeni ove vlasti.

miki-cinik

pre 12 godina

tako je Tomo. Kad dodjes na vlast lepo da pokrenes vojsku i policiju pa sve na Kosovo, da vratimo taj NATO tamo odakle je i dosao, da ih opet porazimo. Evo Rusi nam salju 20 slepera konzervi i cebadi, njima treba da se okrenemo, kakva Evropa.

Promatrač

pre 12 godina

Ništa ti nisi bolji od Tadića i ekipe. Instalirali su te sa zapada isti ovi koji su i Borisa da nastaviš tamo gdje on stane. Na žalost, naivni narod u Srbiji će da "popije" i tu gorku pilulu, a kad to shvati za sve će biti kasno...od Srbije neće ostati ništa! Sa tobom ili Borisom na čelu, svejedno je: ISTI STE!!!

Pozdrav iz Republike Srpske...i pamet u glavu na izborima, braćo Srbi!!!

Feniks

pre 12 godina

Blago li je tebi sa okruženjem koje te savetuje . Ovo je demokratska zemlja , i građani Srbije pokazaće opet koliki si luzer , sad si još veći sa Cvijanom , Božovićem i sličnim dustabanlijama.

sasha

pre 12 godina

Nikolić stvaku priliku koristi za politikanstvo. I sada on menja teze i kaže da kandidaturu nismo dobili zbog loše ekonomije i korupcije a ne umesto Kosova što nam je eksplicitno i rečeno. I to je čovek koji treba da donese boljitak posle sadašnje vlasti...

NikolaBGD

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop nisi ti jos pobedio na izborima. SNS trenutno mozda i jeste najmanje lose resenje ali do izbora ima jos bar 3-4 meseca mozda Toma opet da neki autogol kao sto je bio strajk gladju. U svakom slucaju necu izaci na izbore jer birati medju danasnjim politicarima je kao trazenje dorucka u kanti za smece.

Miskec

pre 12 godina

Ma naravno Nikolicu, ne bi li dosli izbori sto pre, jer se nesto desava sa rejtingom SNS. Izbori ce biti ali u maju, kad im je i vreme, a do tada drzite se, za rejting.

kneginja

pre 12 godina

Sve što je Tomislav Nikolić rekao stoji; i meni je žao, ali mi nikako ne možemo još biti deo Evrope ni privredno, a ni kulturno iako Tadić misli da možemo. Nedolično je da se predsednik obrati naciji i pomene 90-e godine, na šta aludira time? Nije mu dovoljno ni što je najjača opoziciona stranka izrazila nadu u kandidaturu, sada verovatno neće verovati Nikoliću da mu je žao, biće opet patetičan i reći će da samo on može da nas vodi u EU. Nade Tomislava Nikolića da će bilo ko podneti ostavku, da će skupština biti raspuštena, mislim da su neosnovane. Boris ne da vlast.

Milos

pre 12 godina

Alternativa ovoj vladi je zabrinjavajuca.

Ali, Nikolic je potpuno u pravu - ova Vlada, sada je to jasno, nije ispunila nista iz svoje agende. Nije bilo ekonomskog razvoja, nije bilo nikakvog napretka u toj famoznoj kosovskoj politici, ali ni na onom planu na koji su polozene sve karte - evropskim integracijama. Ova Vlada, makar to bilo tri-cetiri meseca pred kraj mandata, sada mora da podnese ostavku. A pre svih, potpredsednik Vlade za evropske integracije Bozidar Djelic, ministar inostranih polsova Vuk Jeremic i premijer Mirko Cvetkovic kao formalno najodgovornije osobe za ovaj proces.

Jer, gospodo, vasa politika je dozivela veliki poraz, ali to nije samo vasa politika; to je buducnost gradjana ove zemlje. Ako niste u stanju da sprovedete politiku za koju se zalazete - pa makar ona dobila podrsku na izborima, na sta se stalno "vadite" - onda morate da se zahvalite na poverenju i da napustite funkcije, za dobrobit ove zemlje.

marko

pre 12 godina

Naravno da nece raspisati izbore sve dok ne budu morali.

Prica nam predsednik da nismo dobili kandidaturu jer su mu trazili da se odrekne od 1244 a on nije hteo. A 4 godine nas je ubedjivao da su Kosovo i EU odvojena pitanja.

On nam kaze da njegova politika nema alternativu.Obecao 400 000 novih radnih mesta, pola miliona ljudi ostalo bez posla, zagubio par milijardi evra u javnim nabavkama i on nam kaze da on nema alternativu.

Imas prijatelju, imas!

Bogi85

pre 12 godina

Po mom mišljenju jedini Toma im SNS mogu da izvuku korist od današnje loše vesti i svaka mu čast što je sagledao to kroz prizmu interesa građana Srbije a ne kao opozicionar.

SELMA

pre 12 godina

Slazem se sa Nikolicem , premijer treba da da momentalnu ostavku, danas smo se uverili da njegova vlada ne zasluzuje poverenje gradjana.

Milos

pre 12 godina

Ko proglasi Tomu luzerom taj nema pojma o politici, nisu bitne "pobede" na izborima ,Toma je uvek znao kako da kontrolise vlast, Toma je vladar iz opozicije, mora se priznati da je i u strateskom smislu napravio mudre korake za razliku od Seselja, mnogo je bolji igrac od Sekija....

Vencislav

pre 12 godina

Jos ce ispasti da je Tomislav Nikolic kriv sto nismo dobili kandidaturu?!
Stvarno je jako cudno sto stalno poziva pripadnike aktuelne vlasti da ponesu ostavku. Bilo bi logicno da vice: "Zivela Vlada", "Ziveo Boris Tadic" i sl.
Opozicija kritikuje, a gradjani smenjuju i mnogo uspesnije vlasti nego sto je ova u Srbiji.
Prirodno je da opozicija bude protiv vlasti i da nastoji da dodje na vlast. U nasem slucaju je to jos i te kako opravdano.

vreme

pre 12 godina

Dali ste im dosta vremena od aprila do sada i šta su uradili?Ništa! Uveli su nas u još veću neizvesnost i beznađe. Ali, pošto nemaju ni malo morala ni časti mrcvariće nas do marta, pa do maja samo da što duže ostanu i za sebe i svoje bližnje obezbede "još malo keša", "neki stančić" i još po nešto za zlu ne trebalo.Nek se nađe!Kakva sramota!

richie

pre 12 godina

Sta kaze Premijer Engleske_NIKADA necemo pristupiti evro-zoni.NIKADA necemo odustati od SUVERENITETA, kao sto MORAJU te zemlje,kako bi pristupile fiskalnoj uniji... kraj citata! Nista nije djabe,gospodo!!!

Srđan M

pre 12 godina

tebi je žao... da, da kako da ne... pa tvoji lideri na Kosovu su glavni krivci zašto je danas odložena kandidatura. Tvoji lideri na kosovu su predvodili "nenasilne" proteste gde su nemački i austrijski vojnici kamenovani, napadani molotovljevim koktelima, štanglama itd. Ne verujem da bi i jedan pravi državnik dao kandidaturu narodu koji je tukao njihov narod u mirovnoj misiji sa pričom mirovnih protesta. Zamolio bih te da se više ne pojavljuješ dok ne nabaviš kosmo-disk...

novica52

pre 12 godina

Izgubio si opkladu Tomo od Vučića i spremi se da platiš jedan rućak.To je u odnosu onoga što je Srbija izgibila i gubiće stalno dok su žuti na vlasti.Sad će krenuti lavina pravdanja ali njihove ostavke su jedino pravo rešenje.

Roki 2

pre 12 godina

Pa da su malo moralni, oni bi to i uradili, bez da im neko kaze, ali nisu, pa ce to morati ici tezim putem "ko se maca lati, od maca ce i poginuti", na izborima se moraju "potuci do kolena", to je jedina prava pravda za ovu vladajucu garnituru.

Ivana

pre 12 godina

Vlast nas je potpuno uništila, vlast je trebala da raspiše izbore. Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem. Naš premijer je trebao da rasiše izbore pod hitno i da podnese ostvaku.Vlast nema šta da traži više u Vladi i u predsedništvu. Raspišite izbore. Država naša nije dobila status kandidata to je još jedan u nizu neuspeha ove vlati.

david coverdale

pre 12 godina

Ne mirišem nešto naročito bilo kog političara, ali ovaj Nikolić laže kako zine. Ej kao njemu žao, koji folirant.
Nego nije problem što on toliko laže, problem je što ima suviše onih koji mu veruju. Zato i jesmo tu gde smo.

bacvanin

pre 12 godina

pa za ovo sto nismo dobili kandidaturu je kriva aktuelna vlast na celu sa tadicem,vukom ,cedom,dacicem i dinkicem posto su oni insistirali na ulasku.

Serpullum

pre 12 godina

Sad je potpuno jasno da je najveća kočnica razvoja Srbije i njenog priključenja EU ova naša vlast. Naravno da je svakom pametnom čoveku jasno da nas ovako bedne, sa uništenom privredom, prezadužene, bez vladavine prava, bez budućnosti neće niko. Zbog toga je jako važno da na vlast dođu sposobni i odgovorni ljudi koji će biti u stanju da sprovedu reforme, kako bi Srbija bila poželjan partner.

verica

pre 12 godina

Svim razumnim ljudima je zao sto Srbija nije dobila kandidaturu, sem politickoj eliti na vlasti. Oni su dobili dadatni period da nastave sa pljackom i siromasenjem naroda.

Rade

pre 12 godina

Nikolicu nije nimalo zao, vec
se tome u glavi i telu raduje,
a toje njegova osveta narodu u
koga se lazno zalaze i kojem
samo nesrecu zeli kako bi on
i njegovi istomisljenici mogli
ugodno i nesmetano ziveti.

novica

pre 12 godina

Gospodine Níkoliću,mogli biste od 12,02,2012.da odštrajkujete glađu i žeđu protiv ponašanja gospođe MERKEL, do ispunjenja zahteva gospodina Tadića u martu 2012.Nikad se ne zna,možda će da popusti žensko srdašce gospođe MERKEL.NOVICA.

Jovan

pre 12 godina

Sad će da krive srbe sa severa kosova, okriviće sve iz opozicije za svoj neuspeh. Pitam se samo koliko su stvari završili iz one knjige, koju je Mirko Cvetković nazvao "domaćim zadatkom" za njegovu vladu. Kosovo i situacija tamo, su tek jedan problem. Vlada Srbije nije rešila gomilu drugih.

imperija

pre 12 godina

Pa svakom normalnom gradjaninu je zao sto nismo dobili status kandidata,e sad sto vlas nije dovoljno ucinila da se ostavi pozitivan utisak na Evropsku komisiju to je njen problem koji ce ih kostati na izborima...

MladiPravnik

pre 12 godina

Toliko lazi i licemerstva..Sta da kazem..Bitku ste dobili.Mislim na vas iz SNS,DSS,NS i ostalih kvazi -stranaka, ali rat niste...Kao sto je rekao covek cije su ideje i misli duboko upisane u svest ljudi, citiracu "Ako neko misli da ce time sto ce mene ukloniti zaustaviti sprovodjenje zakona, grdno se vara" i drugi citati u koji ja verujem i uvek cu verovati "Gledajte u buducnost jer cemo se tamo Vi i ja sresti".Mozete pokusavati, podrivati i rusiti, ali na kraju dobro uvek pobedi.Ne kazem da su ovi na vlasti dobri,ali uporedjujuci ih sa vama i ostalima iz opozicije, sigurno su bolji izbor.Zivela Srbija.

noplanet

pre 12 godina

Jos od Big Bang-a pa na ovamo nije se rodio licemerniji politicar od Tomy the Graveman-a. I veca je verovatnoca da Mr. Velja pomisli "ljubim ruke" ili "molim lepo" nego da se u sledecih 1000000 svetlosnih godina pojavi veci hipokrit od Tomy-ja.

Mirjana

pre 12 godina

Toliko ti je zao da si sinoc ponovo izbacio tvoje satelite i mafijase da blokiraju prilaze Kosovu, sram te bilo bedo jedna bedna. Skloni nam se sa ociju, tebe kada vidimo i najjace sunce kada greje, tamno i mracno nam je pred ocima

Zvezdana

pre 12 godina

Bilo bi posteno da se narodu da sansa da pokazu sta hoce!Ali,mislim da to vlast nece uraditi,pa cemo svi mi koji smo nezadovoljni morati da strpljivo cekamo april!

bogdan

pre 12 godina

Da li je ovaj covek u zadnje dve godine dao neku izjavu a da nije pozvao nekoga da podnese ostavku na mesto za koje su on i njegova stranka zainteresovani.

Meni se cini da su se naprednjaci dobrano umorili sedenja u opoziciji i da ih ne interesuje dobrobit gradjana i zemlje vec samo licna korist.

Predlozite gosn Nikolicu neko resenje, dajte predlog...lako je traziti ostavku....a fotelja vam ne gine na sledecim izborima. Ispunice vam se san i ponovo cete biti vlast nakon toliko godina.

slavko

pre 12 godina

sta ima tebi da bude zao...ne misli li valjda toma da ce sa njim da nam bude bolje, ne misli li valjda da ce on bolje umeti da vodi ovu zamlju...voleo bih da mi neko kaze sta to nikolic ume da radi..u cemu je on strucan, za sta je kvalifikovan, koju oblast iz drustvenog zivota poznaje..cime se on zapravo bavi osim sto citav svoj zivot provodi po kojekakvim poslanickim klupama...

Ne prevari

pre 12 godina

Lazes Tomislave. Svim silama ste preko svojih partijskih poslusnika forsirali nemire na Kosovu.Vi ste crna proslost Srbije. A Kostuinici mozete da zahvalite sto niste lustrirani.

Distreksn

pre 12 godina

Ha ha ha ha...postaje mi komican ovaj Nikolic...pa jeste li vi videli njegovu facu prilikom izgovora ovih reci,pa i on sam zna da mu gradjani ne veruju,pa nije smeo i najmanju grimasu napraviti prilikom izgovaranja tih reci,jer zna kako ce se tumaciti.Ali zaista smesno,jer da nije bilo bi tuzno.

Milan I

pre 12 godina

Tomislave , imas veliku podrsku (na zalost) jer u Srba je kratka memorija , a jos kraca pamet. Nije tebi zao , sta vise likujes i ti i tebi slicni (na ti sam jer mi iz frizidera ispadas iako stalno trubis da rezimski mediji(koji god)vam , milsim SNS ne omogucavaju dovoljno prostora) , obecavam vam ti da se iz Srbije NECU ISELITI , da cu na svim izborima glasati za nekoga koji je dijametrlano suprotan vasoj politici , da cu na svim forumima i blogovima pisati ono sto je istina , a to je:Da je Vucic bio ministar informisanja kada je bombardovan RTS , da si obecao mnogo puta da se povlacis iz politike ako ne pobedis , da ste kuma (da ne komentarisem tek kakav je on) prodali kao dobar dan , da si medicinski fenomen sto se tice strajka zedju , da si poturao klipove u tockove na Kosovu kada god si mogao , a da si pri tome govorio da to nije TVOJ PROBLEM jer nisi na vlasti,da samo Srbi sa Kosova mogu da ginu jer su oni tamo , a da si samo pre par meseci izjavljivao da ti je Kosovo stariji sin ,a EU mladji ,a da si rekao da nije problem sto je CG priznala Kosovo, i vec vidjeno , pozivao na ostre mere prema CG kada je priznala Kosovo , da ti je sluzbeni Citroen C5 porastao u C6 jos dok nisi bio parlamentarna stranka nego neka grupa gradjana ili sta god (mislim nisi dobijao novac iz budzeta nego si od clanarina kupovao ta vozila , na stranu rentiranje prostora po celoj Srbiji , plakate , bedzevi itd), da si dao novca za rentiranje bina , ozvucenja i reklamnog materijala vise nego Rolling Stones-i za svetsku turneju , da si za vreme bombardovanja dobio stan u Crvekapi od Slobodana Milosevica (istina u medjuvremenu si kupio veci) , da si imao nesrecno detinjstvo , a ca si i u skolu morao da ides, da si upoozoravao Djindjica (za zivota) da je i Broz pred smrt imao stake , sepao ili sta god, da ti nije zao ubistva Curuvije , da si se sa Kostunicom dogovorio da se proglasi okupacija Kosova ,da si izjavio da je Dragoljubu Milanovicu previsoka kazna , pa naravno kada je Vucic bio ministar informisanja tada , itd ,itd , itd , MA IMA DA PISEM DOK MI TASTATURA NE LIPSE , A ONDA KUPUJEM NOVU I NOVU I NOVU....... DOK ME PRSTI SLUZE IMA DA KUCAM , Eto Tomislave svecano ti ovo obecavam !

mirko

pre 12 godina

Poverovao bih mu ako stupi u štrajk glađu, činio je to zbog mnogo manjih razloga, pa iskreno to od njega očekujem. Obzirom da se nedavno hvalio da ima podršku u Brislu i da tamo jedva čekaju da on preuzme Vlast u Srbiji, može se očekivati da taj štrajk ovoga puta bude pun pogodak.
U protivnom ova izjava se može razumeti kao politička demagogija.

Zeljko- Novi Sad

pre 12 godina

Vauu koji napredak! 12.marta 2003.g. Koštunica je tražio formiranje Vlade nacionalnog jedinstva a da nije ni rekao da mu je žao što je Đinđić ubijen, ovaj sada bar kaže "žao mi je", ha, ha..
Toliko mu je žao da odmah poziva premijera i predsednika da podnesu ostavke, valjda da bi on i Voja seli tamo.
Vidiš "dragi" tomice, kad hoću da kupim auto trebaju mi pare, ako ne kupim auto-ostaju mi pare. Zaključak? Ako treba da ulazak u EU platimo Kosovom, a mi eto nismo ušli, znači nismo dobili proizvod i ostaje nam sredstvo plaćanja. E sad imamo "naše SRPSKO KOSOVO" jel da? Sad imamo Srpski Prizren, Srpsku Peć, Srpsku Prištinu i sve nam je SRPSKO sada, jer eto nismo se prodali. A meni je to isto kao kad neko ode da kupi auto, pa ka odžepare u autobusu i dođe i bez auta i bez para. A ti, hajde na miting u Srpski Uroševac na jedan miting, pa na Kosovu (pardon Srpskom Kosovu) je rezervoar od preko milion glasova Srpskih Albanaca, jedino sada treba da ih upišete u biračke spiskove. Ups, ali vi nikada niste ni pričali o narodu na Kosovu već o teritorijama. Ima li te cene koju niste spremni platiti zarad dolaska na vlast. Izvini moram da ti čestitam na vidovitosti, bio si u pravu "I Tito je šepao pred smrt, kao i Đinđić". Kako li si ti to mogao znati?

ludilo mozga

pre 12 godina

Tomislav Nikolic, p.n.e. , nudi nove ljude gradjanima? Mos` misliti! Doduse, ponudio je: Cvijana, Velju, Vulina, Milanku???? Pitam se da li se ovaj covek koncentrise dok prica, da li cuje sebe....?! Eh, cudnog li coveka.......sazaljevam slucaj......

pogresne okrivljujete

pre 12 godina

Za ovo je jedino kriv Kostunica i onih njegovih sinoc 40 razbojnika na putu koje je poslao. Kostunice hvala ti na tome sto si nas zarobio u svom mracnom umom. Lako je tebi kad dece nemas i nikog sem sebe ne volis.A svi vi koji zalite ove na Kosovu evo vam ih pa ih nosite kuci.Da je drzava jaka ovima bi ukinula sve apanaze dole koje primaju .

Ivao

pre 12 godina

Jaooo koliko ti je stalo do vlasti Tomo. Neces dobiti ni ove izbore, znamo da si ti bio u vlasti kada smo ratovali i kada se je vojska i policija povukla sa kosova (kada ste pobedili)

Ja

pre 12 godina

Ne razumem logiku odustajanja? Da li je gospodin Toma prilikom padanja ispita odustajao od fakulteta i povlačio dokumenta, bez pokušaja da ga položi iz drugog puta? A da, gospodin nije ni završio fakultet. Ne znam kako je uopšte pomislio da je kometentan da komentariše o nečemu tako bitnom.
Gospodine Tomo, ne rešava se svaki problem u državi tako što ćete ponavljati dosadnu priču o podnošenju ostavke vlade.

jovan

pre 12 godina

Ne, kad ti dodjes na vlast onda ce Evropa da kaze . E sad cemo da primimo Srbiju zbog Tomice. Jer on je tako veliki politicar narocito kada strajkuje gladjom i zedjom i prognozira atentat na Djindjica...

aleksandar

pre 12 godina

Rekao bih nesto sarkasticno kao "Tomu za predsednika planete Zemlje" ali mogu neki pomisliti da sam ozbiljan. Ako nam je on alternativa onda je bolje da je i nemamo

zabrinut

pre 12 godina

a šta ćemo sa tobom crni Tomo, tobom koji si obećao, dva puta, da ćeš se povući iz politike ako izgubiš izbore za Predsednika Srbije. Dva puta izgubio, oba puta slagao...

Julius

pre 12 godina

E jesi neiskren, kao i uvek, Nikolicu. Jer nije ti nimalo zao, vec si radostan sto danas Srbija nije dobila kandidaturu za EU, zbov ovih koji su na vlasti. Jer bi ti hteo da oni sad redom daju ostavke, raspuste Skupstinu i raspisu izbore, pa da u ovoj atmosferi mage pokusavas da osvojis sto vise glasova. Ali, ne nadaj se tome, jer sigurno nece te narod Srbije izabrati da vodis drzavu, posto bi s tobom potonuo jos dublje. Zato, sedi i posmatraj, i ovako ti je dobro i lagodnije u opoziciji. Pitaj kako je Tadicu danas, mada nisu mu uskratili nadu da ce za tri meseca moci da dobije status kandidata, ukoliko malo preokrene drzavnu politiku i uskadjuje sa uslovima, kriterijumima i vrednostima EU.

Zeljko-Novi Sad

pre 12 godina

I posle kažu Amerika je obećana zemlja! Ma kakva Amerika, Srbija je! U kojoj to zemlji sveta jedan srednjoškolac, građevinski tehničar može biti predsednik ili premijer? Gde još milioni takvih imaju takvu šansu? To je jasna poruka mladima, ma kakva škola ili fakultet, Srbija je zemlja šansi, ma imali smo mi i bravra zar ne? E Tomo, Tomo, ne znam da li da žalim tebe ili Srbiju? Žao mi je što polovina tvojih pristalica ovo neće umeti da pročita, a pogotovo da shvati.

Asgard

pre 12 godina

pored svih antipatija prema DS-u moram reciipak da ovo sto prica Nikolic nije tacno. Kandidaturu nismo dobili iz cisto politickog razloga, a na nama je da vidimo kako cemo ga resiti. I kako da pocnemo principski da ga resavamo, jer ocigledno problem KiM bez UN ne mozemo posteno resiti, nema sanse, oni prosto ignorisu nase interese i isporucuju stalno nove zahteve. Lose stanje drzave, korupcija, nepotizam, neuvazavanje demokratskih vrednosti, zivot na crtu, disbalans biidzeta , sve ce to doci na dnevni red, ali kasnije, to ce biti uslovi za datum pregovora, jos je pred nama puno rampi do EU, punooo. Moramo resiti sto pre, goruci problem a to je KiM, podela KiM uz nase priznanje Kosova u novim granicama je ono sto mozemo mozda dobiti i to dosta brzo. Moramo da nadjemo nacin da nas stav vredi vise nego sto vredi sada, sada ne vredi nista. Problem se mora vratiti u UN i samo tamo resavati, moramo reci jasno sta zelimo, a ne da mantramo kako nesto ne zelimo, a hocemo dogovor...to ne ide jasno je vec. SNS mi se malo smucio s ovom pricom oko korupcije, ipak promasuju metu ovog puta, a DS ipak treba da sidje s vlasti dosta je bilo, na 10god mora da se menja vlast ako ne i cesce, sto cesce to bolje za drzavu, jer ce se samo tako moci izgraditi odgovorne institucije, sve ostalo se zove partijska drzava i 'pustanje korenja'.

DarkFall

pre 12 godina

Ajde sad Tomo u Brisel pa štrajkuj glađu, i žeđu, povedi i Vučića, valjaće mu, lepo se uhranio od silnih briga za svekoliko Srpstvo. Fali mu još 10-15 kg pa da ga odmah proglase vladikom...

ja

pre 12 godina

Vidim place ti se,pa vi ste sa nekim strankama u vladajucoj koaliciji sve vreme kopali,buskali i huskali samo da se kandidatura ne dobije.Ko vama jos veruje,ne zelim nikoga da vredjam ali tesko gradjanima koji nemaju direktnu korist a slepo vas podrzavaju,njih mi nije ni zao ali ima miliona drugih koji su zasluzili bolji zivot.

Joki

pre 12 godina

Nemojte g Nikolicu zaliti. Eto cim kandidaturu dobije Belorusija mi idemo u paketu zato sto smo u konfederaciji sa njima. Nema mesta zaljenju samo osmeh u fotosopu pa na bilborde. Idu izbori koje dobijate sigurno pa odmah vanredno stanje i divota.

S.Goran

pre 12 godina

Moram mu odati jedno priznanje!
Ali stvarno svaka cast kako uspevas da ne napravis ni jednu grimasu na licu prilikom izgovoranja ovakvih stvari,a koja bi otkrila tvoju umisljenost i ne iskrenost i onima koji ti slepo veruju.

A-haa

pre 12 godina

Nema to veze Nikolicu sa mitom i korupcijom EU je jasno rekla zbog cega nismo dobili kandidaturu...Kosovo Kosovo fucking Kosovo....tvvoji su juce bili na barikadama i sacekali da EU kaze da nemoze i posle toga ste bili fini pa otisli kuci......Bagro tebi je zao....Piiiii

milan

pre 12 godina

Sta ti je zao Nikolicu nemoj da lazes. Da ti je zao nebi prebacivali ovo vladi i Tadicu nego bi se pobrunuo da barikade nestanu ovo je samo takticka varka izrazavanja zalosti a mislis da si sada blizi vlasti. Narodnjaci nemate ni malo karektera niti obraza i palite ljude sa jeftinim metodama prvo dodjete posle godinu dana sa tvrdnjom da Srbije nije ispunila uslove u 2010 a sada prvo saljete vase nacionalisticke jedinice na barikade dan uoci odluke da bi danas trazili izboro, banalno i jeftino.

vlada

pre 12 godina

a ovi vasi sto su juce postavlhljeni na barikade,ne bi li potpomogli da Srbija ne dobije status,i da dovede ove pljackase na vlasti u mat poziciju,pa da vi takodje potencijalni pljackasi dodjete da nas dokrajcite....

LjubicaBuba

pre 12 godina

Svima treba da nam bude žao jer nam je stanje u državi gore nego ikad. NištA dobro se nije desilo u zadnjih godinu dana a ovo danas je šlag na tortu.

Siniša

pre 12 godina

Čuj njega, žao mu, a Boga je molio da ne dobijemo kandidaturu, slavio je sa Vučićem, kako bi dobio neki politički poen...odvaratan je. Baš tebe briga za građane Srbije, tebi je važno da se dokopaš fotelje, vlasti, love...

Joca Amsterdam

pre 12 godina

Ovo je veoma interesantno! Da vidimo o cemu se ovde radi?! Tomislav Toma Nikolic jednako zali i kuka, a zivi k`o bubreg u loju! O kom moralu i cestitosti on ovde razmatra kada njegova stranka transparentno brani kriminalce! O kakvim ostavkama on ovde razmatra, a sam je vise puta izjavio, i on i njegov mladji referent Vucic, da ce podneti ostavke ako izgube izbore! O kojoj odgovornosti on ovde razmatra, kad je pre 5 dana dao najneodgovorniju izjavu-da nece da iznosi stavove o Kosovu, jer nije na vlasti! Evo, ovaj intervju je cist dokaz da covek zaista treba samo da cuti, jer nista pametno ne zna da kaze! O kojoj korupciji on ovde razmatra, kada njegova stranka jedina ne podnosi izvestaj o finansiranju! O kakvim privatizacijama i stanju u privredi on ovde razmatra, a nema pojma sa zivotom, nikad u zivotu nije radio nista slicno, a svu strucnost je dokazao u programu stranke koji je cista demagoska prica, na nivou prve godine studija! Ko ovom coveku daje pravo da prica o nespremnosti i nesposobnosti Srbije, a pretenduje na mesto premijera! Ma, kakav je to nacin! Ovo je nevidjena sramota da navodno ozbiljan politicar govori kako Vlada muci gradjane-pa, to je toliko neozbiljno, da nema termina za objasnjenje! Da ima bar malo morala i odgovornosti, pameti i doslednosti, da je ozbiljan politicar i lider, on bi u ovakvoj situaciji trebalo da podrzi Srbiju i Vladu! I opet nesto kuka i zali i place za Evropom, a nigde formalno nije podrzao Srbiju na putu do Evrope! LJUDI, TREBA DA SHVATITE NESTO STO JE JAKO VAZNO, SUSTINA CELE PRICE: Stranka Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica je ta i jedina koja je najodgovornija za ovakvo stanje u zemlji! Oni su ti koji ceo zivot pruzaju otpor promenama, oni su ti koji se ne suocavaju sa realnoscu, oni su ti koji u svojoj stranci forsiraju nepismene ljude! Zbog njih je toliki broj nepismenih i kada imate nepismen narod onda je jako tesko sprovoditi promene! U takvoj situaciji je najlakse da se ljudima bilo sta servira u medijima, pojavi se Nikolic i mladji referent Vucic i pricaju gluposti i lazu narod, a narod im veruje, jer je nepismen! Ma, treba zabraniti pojavljivanje ovako destruktivnih likova!

Emilia

pre 12 godina

Nije u redu što naša javnost sada reaguje kao da Evropa daje ocenu po sopstvenom nahođenju i da je njihov interes da nas iscimaju. Moje mišljenje je da predmet ljutnje treba da budu naše vođe jer su oni krivi što nisu ispunili očekivanja. Zna se po kojim kriterijumima je trebalo postupati a oni sad kao iznenađeni.

Lady D

pre 12 godina

Ništa od obećanja koje je ova vlada davala nije ispunjeno. Njihovo odlaganje izbora zbog, kako su naglašavali, uspeha dobijanja statusa kandidata, pokazalo se pogubno po sve nas. Krajnje je vreme da krenemo uzlaznom linijom. Zato u potpunosti podržavam ideju za raspisivanje vanrednih izbora.

Farigola

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Principessa

pre 12 godina

Za svo vreme vladavine ove vlasti, slušamo samo priče o ulasku u EU. Sve su podredili tome, obećavajući stalno kako je to sasvim sigurno. Šta sad? Očigledno da ni to svoje poslednje obećanje nisu u stanju da ispune. U međuvremenu su stvorili samo jad i bedu u Srbiji. Nijednog trenutka nisu mislili o građanima i državi. To je tako očigledno. Eh, kad pomislim za koga sam glasala!

Seele

pre 12 godina

Neuspeh u unutrašnjoj politici, evo sada i neuspeha u spoljnoj politici. Zaista bi bilo moralno da ova vlada podnese ostavku i raspiše vanredne izbore.

Duca7

pre 12 godina

Mislim da je zaista došlo zadnje vreme da ova vlast prizna da je nesposobna za bilo šta, što je svima već jasno i da raspiše izbore. U suprotnom, nećemo se oporaviti godinama. Spas je jedino u raspisivanju vanrednih izbora i što hitnijoj promeni ove vlasti.

veka84

pre 12 godina

Upravo tako! Ako ova vlada do sada nije uspela ništa da uradi,teško da će bilo šta učiniti za ovo kratko vremena koliko im je ostalo!

dejan

pre 12 godina

jedini izgovor za krah svoje politike vlast ce traziti u opoziciji i nju kriviti,nebi li preziveli jos neki dan u foteljama do izbora.kako ste posejali tako sad zanjite.da imaju ioli bar MALO morala podneli bi sviostavke i da izadjemo na IZBORE

Safet Cara

pre 12 godina

Tebi zao?! Ma da su te snimili kako skocis od radosti, kad si to saznao. Tvoj cilj je bio da Srbija ne dobije status kandidata. Da bi ti postao predsednik. Evo i pozivas na to odmah.. da ode predsednik, pa da ti budes predsednik.
Srbija nije dobila status kandidata zbog kaosa na severu Kosova. A taj kaos ste napravili VI I KOSTUNICA i to samo sa ciljem da Srbije ne dobije status EU kandidata!! Kako ti sada moze biti zao? STA BRE LAZES NAROD?!