Subota, 05.11.2011.

23:45

Ugljanin traži Dačićevu ostavku

Bošnjačko nacionalno veće u tehničkom mandatu, na čijem je čelu Sulejman Ugljanin, zatražilo je od ministra policije da „hitno i bez odlaganja” podnese ostavku.

Izvor: Politika

Ugljanin traži Daèiæevu ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

NP boy

pre 12 godina

Sulejmanovo BNV trazi smenu zbog maltretiranja ministrovog sina, a ne trazi da se smene policajci, koji su obogaljili stotine Bosnjaka devedesetih godina?

SS

pre 12 godina

Dečko, ajde sjaši već jednom i ne maltretiraj ljude koji rade svoj posao zato što se "tatin" sin malo zaneo... ako ti se Srbija ne dopada, pali brate, široko ti polje i daleko ti lepa kuća...

bekimmur

pre 12 godina

90-ih godina , slusao sam govore Ugljanina sa slicnom retorikom i vatrom kao ovaj poslednji sto je dao. Tada je bio ceo Bosnjacki korpus ugrozen i on je u ime tog naroda govorio (tada nismo imali boljeg). Primirio se "trut" u zadnjih par godina , udomio ga Beograd, dao mu ministarsko mesto i sta mu napisu to prenese svom birackom telu u Sandzaku. Svedoci smo da je doticni gospodin razbio Islamsku zajednicu u Srbiji i Muslimane Srbije doveo u najnezgodniju situaciju od pamti veka- A NIJE SE OGLASIO NITI REKAO KRSE SE PRAVA TOG NARODA, NITI TRAZIM SMENU MINISTRA POLICIJE, ali sada kada ga je zabolelo za svoga sina koji se pred praznik Bajram ponasao , u najmanju ruku bahato, e "tu Srbija krsi prava naroda u Sandzaku". Kako providno, nisko i bezobrazno. A sto se tice ministra policije , covek jedini u ovoj vladi radi korektno svoj posao.

maraton

pre 12 godina

U ovoj državi preko je potrebno da zakoni važe za svakog građanina, bio on Srbin ili Bošnjak, Sulejman Ugljanin ili njegov sin. Bilo bi mnogo primerenije da otac vaspita svog sina da se ne krije iza ministarskih leđa i bošnjačkog identiteta nego da instrumentalizuje međunacionaalne i verske sukobe u državi koja mu je zarad mira mnogo šta oprostila i poverila mu ozbiljan posao vršenja vlasti.

Janaaaaa

pre 12 godina

Ovo dizanje tenzije koje pokusava da izazove Ugljanin i smesan zahtev o smeni Ministra Dacica je ponavljanje propagande koju je forsirao 90-ih godina Kasa Jozef na Severu Backe.Mislim da mu se zelje nece ispuniti,a zamolila bi ga da smiri strasti i da malo vise kontrolise sina,jel bi on trebao da sluzi kao primer,ipak je njegov otac Ministar bez ministarstva.

perun_u

pre 12 godina

Ugljanin je zaboravio u kojoj zamlji živi. Halo živiš u Srbiji, sviđalo ti se ili ne. Što se tiče Dačićeve smene za to sam, ali i za smenu cele vlade, ne zbog razloga koje navodi Ugljanin, već zato što ovakva vlada šteti većini građana Srbije, pa i muslimanima koji žive u Srbiji.

Небојша Димић

pre 12 godina

Уместо Драгана Терзића поставите Угљанина јуниора за шефа полиције, дечко је спретан, бахат, изгледа да је вичан и оружју, има залеђину која џабе једе леба у Влади, тј. све предиспозиције за једну успешну муљаторску каријеру. Аферим!

mile

pre 12 godina

da li se neko seca kako je sulja docekivao aliju i ostale u pazaru u onim vremenima zuti ce i sa crnim djavolom samo da dograbe vlast, kratko nam je pamcenje a sta on sebi dozvoljava

Praslovan

pre 12 godina

Pridružujem se zbog selektivnih hapšenja, zbog njegove političke biografije koju ni DS ne može oprati i najviže zbog onog koferčeta.

Zox

pre 12 godina

Gde je ovaj bio do sad? Normalno je da su nam deca kriminalci i "navijaci" kad ih roditelji vaspitavaju samo kad traze ostavke... Voleo bih da se vrati ona nasa "stara milicija" kad su Arkani i Zemunci bili lopovi u supermarketima po Zapadu a ovde pioniri maleni...

svako stiti svoga

pre 12 godina

„doživela niz neprijatnosti i bila izložena fizičkom nasilju i torturi od strane policije”.

Da li se zapitas da li su ti mladici medju kojima je bio i tvoj sin, izlozili torturi tu zenu sa kojom su se kako su rekli "salili"...Zakon mora da se zna !!

Milko

pre 12 godina

U pravu je čovek.
Ako može narodni poslanik da vozi pijan automobil po stepeništu skupštine, u sred dana, zašto ne može njegov sin malo da se ludira.
I tata je poslanik.

Sandzak

pre 12 godina

Ovo je stvarno mahnit covek. Hoce da mu sin bude kriminalac i da glumi neko ludilo al' da ga ne hapse. I to neko vijece koje je isteklo jos pre 1400 dana hoce ostavku Dacica.

QQ nama

pre 12 godina

Tvoja ostavka je neophodna,nisi u stanju da vaspitaš dete,a hoćeš da vodiš državu.......treba da te bude sramota,pokri se ušima zbog sramote koju ti je priredio tvoj sinčić Ali Baba(ljubi ga tajko)........
Taman sam se ponadao da je Srbija očišćena od Marka Miloševića i njemu sličnima,kad ono medjutim.........

Dejan

pre 12 godina

Ovo je sramota! Ne branim Dačića, ali dok svaki lokalni "političar", uticajni "bankar" i uspešni "biznismen" može da ucenjuje policiju i sudstvo iz čisto subjektivnih razloga, Srbija će biti ovde gde je. Zašto se nije oglasio zbog ubijanja policijaca ili barem ponašanja muslimanskih ekstremista u Raškoj?

anaksimaneta

pre 12 godina

Ministre,šta ste to dobro uradili za Srbiju , da sada nalazite da je opravdano da toliko pljujete po državi. Daleko od toga da su drugi išta bolji od Vas, ali treba da Vas je sramota. Pogledajte kakvo je stanje u Novom Pazaru, počistite po svom dvorištu, a onda pričajte o tuđem.

srećko nestorović

pre 12 godina

Ovaj ministar bez fotelje još živi u maniru političara iz ranijih vremena kada im je pozicija omogućavala apsolutni imunitet od zakona, i to ne samo njima lično već celokupnoj im familiji i krugu prijatelja i saradnika.
Bahata deca bahatih političara ne smeju i ne mogu biti iznad zakona, kao ni sami političari, koje god vere, nacije i funkcije bili.
Od policije očekuju zakonitost u radu a ovamo bi da disciplinuju istu kada po zakonu privodi njih i njihove srodnike.
Takvi nema šta da traže u Srbiji.

Maverick

pre 12 godina

Gospodina razresiti ministarskog mesta i u zatvor za subvezirno delovanje protiv drzave, a njegovom sinu zabranu upravlanja motornim vozilom 5god i 3 meseca zatvora za pretnju vatrenim oruzjem. Pa dosta nereda po Srbiji, Gosp. Dacicu samo ostro, zavedimo malo reda. Tolerancija - 0!!!!!

Mitrovica vs. Prizren=1:0

pre 12 godina

Dobro je da nije tražio krvnu osvetu :)
Ovako Dačić može da traži zauzvrat Ugljaninovu ostavku, i mirna Bačka...do predstojećih izbora.

Gagi

pre 12 godina

Isto ovako bi postupili svi ministri da im se dete privede zato sto je napravilo neku gresku sto je neverovatno, ne mogu da verujem da se ovako ponasa jedan ministar umesto da kaze da policija treba da radi svoj posao jednako prema svima on trazi da se smeni ministar policije zato sto se njegov sincic malo salio halo ljudi gde mi zivimo ne mogu da verujem kako ih nije stid

Mare

pre 12 godina

Samo ti reci rodzace,hoces mozda i Tadic da da ostavku,zbog tvog bahatog sina?!

Bolje bi ti bilo da nadjes neki portfelj kad vec primas toliku platu,a ako vec nema portfelja,bavi se bar vaspitanjem sopstvene dece...

Mile NS

pre 12 godina

Da ne psujem na ministra, bicu kulturan :) Jedina mera koja treba biti sprovedena je eventualna suspenzija sluzbenika MUP-a pod uslovom da jesu upotrebili prekomernu silu, vrlo moguce i vec vidjeno (tako se ponasaju i u ostatku Srbije ali mi Srbi ne pozivamo "odmah" medjunarodnu zajednicu i sud u Strazburu da im plačemo i mlatimo o ugrozenosti ) i drugo: obavezno kazna Ugljaninu junioru i upisivanje kaznenih bodova u registar jer tako kaže zakon. Ako je slucajno automobil Ugljanina seniora, dakle nagadjam, onda i njemu kazna, opet po zakonu, ne sme biti povlastenih. Dotični ministar 'bez fotelje' neka spusti malo loptu i neka ne pravi probleme gde ih NEMA, jer tako zapravo pravi veci problem sebi i svojim sunarodnicima, jer uvek se nadju neki pametnjakovici koji sebi daju za pravo da sprovode 'pravdu' po njihovoj meri i "logici". Takođe neka baci i pogled na Srbe sa Kosmeta, one što im prskaju suzavac u oci, mlate pendrecima, sto na njih bacaju šok bombe i pucaju te medjunarodne "zastitne" snage koje On priziva: "Dobro je" pa mogu i slobodno da se krecu da na Zadušnice obiđu oskrnavljena groblja svojih najblizih. Jel tako Ministre? A Dačiću predlog: Kad vec Srbija uzima kredite za svakojake gluposti uzmite i jedan za tehnicko opremanje vozila, tj. postavljanje jedne do dve kamere ( po realnim cenama naravno ali da ne ucestvuje firma ministra Dulica ) u patrolna vozila saobracajne policije i vozila interventnih jedinica koje bi belezile situaciju prilikom intervencije. Kad se vec sve kopira sa zapada kojem "tezimo" iskopirajte i to, barem je to pametno i verujem korisno. poz

tri tacke

pre 12 godina

"Još jednom pokazao da nije u stanju da građanima obezbedi sigurnost i zaštitu od policijske brutalnosti”

A ko ce posle da zastiti gradjane od butalnosti "TATINIH SINOVA"?

Sasha

pre 12 godina

Do juče se nismo ni sećali da je ministar koliko se bavio svojim poslom. A sada je rešio da prezume primat od Zukorlića u propagiranju sopstvenog interesa kao interesa svih Bošnjaka u Srbiji.

NekoizMase

pre 12 godina

Sve i da je Ugljanin u pravu, zasto reaguje tek kada je u pitanju njegov sin i njegovi prijatelji ...

4 godine sedi sa tim Dacicem u Vladi !!! 4 godine omogucava da Dacicu da radi sve to !!!

Jel ovde borba za prava bosnjaka, ili borba za prava Ugljaninovog sina ??

Zmaj

pre 12 godina

cuti kao mis,ne javlja se na sednicama,sin mu divlja i kad dobije preko one stvari zove taticu da rusi ministra....e moj suljo,bolje se ti pozabavi vaspitanjem svoga deteta nego li rusenjem ministra,ministru bez portfelja(fotelje)! nas narod,Srbi dakako,davno je rekao,trn u oku brata svoga gledas a u svome brvno ne vidis!

Nikola

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovaj covek radi.

On igra na Bosnjacku kartu svaki put kada se desi nesto sto njemu ne odgovara. Ovo je prevrsilo svaku meru. "Necete Vi mog sina da hapsite, sad cu da okrenem ceo Sandzak protiv Vas".

Beogradjanin

pre 12 godina

Ugljanin je u pravu. Zasto se policija ne ponasa tako u Beogradu? U Beogradu ubijaju policajce, a u Pazaru se trenira strogoca nad maloletnicima.

Bosnjak

pre 12 godina

Ja licno trazim da vlada padne i izbore vec sutra ako je to moguce,i celu vladu poslati u istorijupa i vas gospodine Suljo sa onim Rasimom jer ste se tek sad setili da se krse nasa prava kasno

SS

pre 12 godina

Dečko, ajde sjaši već jednom i ne maltretiraj ljude koji rade svoj posao zato što se "tatin" sin malo zaneo... ako ti se Srbija ne dopada, pali brate, široko ti polje i daleko ti lepa kuća...

bekimmur

pre 12 godina

90-ih godina , slusao sam govore Ugljanina sa slicnom retorikom i vatrom kao ovaj poslednji sto je dao. Tada je bio ceo Bosnjacki korpus ugrozen i on je u ime tog naroda govorio (tada nismo imali boljeg). Primirio se "trut" u zadnjih par godina , udomio ga Beograd, dao mu ministarsko mesto i sta mu napisu to prenese svom birackom telu u Sandzaku. Svedoci smo da je doticni gospodin razbio Islamsku zajednicu u Srbiji i Muslimane Srbije doveo u najnezgodniju situaciju od pamti veka- A NIJE SE OGLASIO NITI REKAO KRSE SE PRAVA TOG NARODA, NITI TRAZIM SMENU MINISTRA POLICIJE, ali sada kada ga je zabolelo za svoga sina koji se pred praznik Bajram ponasao , u najmanju ruku bahato, e "tu Srbija krsi prava naroda u Sandzaku". Kako providno, nisko i bezobrazno. A sto se tice ministra policije , covek jedini u ovoj vladi radi korektno svoj posao.

Небојша Димић

pre 12 godina

Уместо Драгана Терзића поставите Угљанина јуниора за шефа полиције, дечко је спретан, бахат, изгледа да је вичан и оружју, има залеђину која џабе једе леба у Влади, тј. све предиспозиције за једну успешну муљаторску каријеру. Аферим!

Janaaaaa

pre 12 godina

Ovo dizanje tenzije koje pokusava da izazove Ugljanin i smesan zahtev o smeni Ministra Dacica je ponavljanje propagande koju je forsirao 90-ih godina Kasa Jozef na Severu Backe.Mislim da mu se zelje nece ispuniti,a zamolila bi ga da smiri strasti i da malo vise kontrolise sina,jel bi on trebao da sluzi kao primer,ipak je njegov otac Ministar bez ministarstva.

maraton

pre 12 godina

U ovoj državi preko je potrebno da zakoni važe za svakog građanina, bio on Srbin ili Bošnjak, Sulejman Ugljanin ili njegov sin. Bilo bi mnogo primerenije da otac vaspita svog sina da se ne krije iza ministarskih leđa i bošnjačkog identiteta nego da instrumentalizuje međunacionaalne i verske sukobe u državi koja mu je zarad mira mnogo šta oprostila i poverila mu ozbiljan posao vršenja vlasti.

QQ nama

pre 12 godina

Tvoja ostavka je neophodna,nisi u stanju da vaspitaš dete,a hoćeš da vodiš državu.......treba da te bude sramota,pokri se ušima zbog sramote koju ti je priredio tvoj sinčić Ali Baba(ljubi ga tajko)........
Taman sam se ponadao da je Srbija očišćena od Marka Miloševića i njemu sličnima,kad ono medjutim.........

svako stiti svoga

pre 12 godina

„doživela niz neprijatnosti i bila izložena fizičkom nasilju i torturi od strane policije”.

Da li se zapitas da li su ti mladici medju kojima je bio i tvoj sin, izlozili torturi tu zenu sa kojom su se kako su rekli "salili"...Zakon mora da se zna !!

Milko

pre 12 godina

U pravu je čovek.
Ako može narodni poslanik da vozi pijan automobil po stepeništu skupštine, u sred dana, zašto ne može njegov sin malo da se ludira.
I tata je poslanik.

Zox

pre 12 godina

Gde je ovaj bio do sad? Normalno je da su nam deca kriminalci i "navijaci" kad ih roditelji vaspitavaju samo kad traze ostavke... Voleo bih da se vrati ona nasa "stara milicija" kad su Arkani i Zemunci bili lopovi u supermarketima po Zapadu a ovde pioniri maleni...

perun_u

pre 12 godina

Ugljanin je zaboravio u kojoj zamlji živi. Halo živiš u Srbiji, sviđalo ti se ili ne. Što se tiče Dačićeve smene za to sam, ali i za smenu cele vlade, ne zbog razloga koje navodi Ugljanin, već zato što ovakva vlada šteti većini građana Srbije, pa i muslimanima koji žive u Srbiji.

mile

pre 12 godina

da li se neko seca kako je sulja docekivao aliju i ostale u pazaru u onim vremenima zuti ce i sa crnim djavolom samo da dograbe vlast, kratko nam je pamcenje a sta on sebi dozvoljava

anaksimaneta

pre 12 godina

Ministre,šta ste to dobro uradili za Srbiju , da sada nalazite da je opravdano da toliko pljujete po državi. Daleko od toga da su drugi išta bolji od Vas, ali treba da Vas je sramota. Pogledajte kakvo je stanje u Novom Pazaru, počistite po svom dvorištu, a onda pričajte o tuđem.

Sandzak

pre 12 godina

Ovo je stvarno mahnit covek. Hoce da mu sin bude kriminalac i da glumi neko ludilo al' da ga ne hapse. I to neko vijece koje je isteklo jos pre 1400 dana hoce ostavku Dacica.

tri tacke

pre 12 godina

"Još jednom pokazao da nije u stanju da građanima obezbedi sigurnost i zaštitu od policijske brutalnosti”

A ko ce posle da zastiti gradjane od butalnosti "TATINIH SINOVA"?

Mile NS

pre 12 godina

Da ne psujem na ministra, bicu kulturan :) Jedina mera koja treba biti sprovedena je eventualna suspenzija sluzbenika MUP-a pod uslovom da jesu upotrebili prekomernu silu, vrlo moguce i vec vidjeno (tako se ponasaju i u ostatku Srbije ali mi Srbi ne pozivamo "odmah" medjunarodnu zajednicu i sud u Strazburu da im plačemo i mlatimo o ugrozenosti ) i drugo: obavezno kazna Ugljaninu junioru i upisivanje kaznenih bodova u registar jer tako kaže zakon. Ako je slucajno automobil Ugljanina seniora, dakle nagadjam, onda i njemu kazna, opet po zakonu, ne sme biti povlastenih. Dotični ministar 'bez fotelje' neka spusti malo loptu i neka ne pravi probleme gde ih NEMA, jer tako zapravo pravi veci problem sebi i svojim sunarodnicima, jer uvek se nadju neki pametnjakovici koji sebi daju za pravo da sprovode 'pravdu' po njihovoj meri i "logici". Takođe neka baci i pogled na Srbe sa Kosmeta, one što im prskaju suzavac u oci, mlate pendrecima, sto na njih bacaju šok bombe i pucaju te medjunarodne "zastitne" snage koje On priziva: "Dobro je" pa mogu i slobodno da se krecu da na Zadušnice obiđu oskrnavljena groblja svojih najblizih. Jel tako Ministre? A Dačiću predlog: Kad vec Srbija uzima kredite za svakojake gluposti uzmite i jedan za tehnicko opremanje vozila, tj. postavljanje jedne do dve kamere ( po realnim cenama naravno ali da ne ucestvuje firma ministra Dulica ) u patrolna vozila saobracajne policije i vozila interventnih jedinica koje bi belezile situaciju prilikom intervencije. Kad se vec sve kopira sa zapada kojem "tezimo" iskopirajte i to, barem je to pametno i verujem korisno. poz

Dejan

pre 12 godina

Ovo je sramota! Ne branim Dačića, ali dok svaki lokalni "političar", uticajni "bankar" i uspešni "biznismen" može da ucenjuje policiju i sudstvo iz čisto subjektivnih razloga, Srbija će biti ovde gde je. Zašto se nije oglasio zbog ubijanja policijaca ili barem ponašanja muslimanskih ekstremista u Raškoj?

NekoizMase

pre 12 godina

Sve i da je Ugljanin u pravu, zasto reaguje tek kada je u pitanju njegov sin i njegovi prijatelji ...

4 godine sedi sa tim Dacicem u Vladi !!! 4 godine omogucava da Dacicu da radi sve to !!!

Jel ovde borba za prava bosnjaka, ili borba za prava Ugljaninovog sina ??

Nikola

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovaj covek radi.

On igra na Bosnjacku kartu svaki put kada se desi nesto sto njemu ne odgovara. Ovo je prevrsilo svaku meru. "Necete Vi mog sina da hapsite, sad cu da okrenem ceo Sandzak protiv Vas".

Praslovan

pre 12 godina

Pridružujem se zbog selektivnih hapšenja, zbog njegove političke biografije koju ni DS ne može oprati i najviže zbog onog koferčeta.

Sasha

pre 12 godina

Do juče se nismo ni sećali da je ministar koliko se bavio svojim poslom. A sada je rešio da prezume primat od Zukorlića u propagiranju sopstvenog interesa kao interesa svih Bošnjaka u Srbiji.

Mare

pre 12 godina

Samo ti reci rodzace,hoces mozda i Tadic da da ostavku,zbog tvog bahatog sina?!

Bolje bi ti bilo da nadjes neki portfelj kad vec primas toliku platu,a ako vec nema portfelja,bavi se bar vaspitanjem sopstvene dece...

Zmaj

pre 12 godina

cuti kao mis,ne javlja se na sednicama,sin mu divlja i kad dobije preko one stvari zove taticu da rusi ministra....e moj suljo,bolje se ti pozabavi vaspitanjem svoga deteta nego li rusenjem ministra,ministru bez portfelja(fotelje)! nas narod,Srbi dakako,davno je rekao,trn u oku brata svoga gledas a u svome brvno ne vidis!

Maverick

pre 12 godina

Gospodina razresiti ministarskog mesta i u zatvor za subvezirno delovanje protiv drzave, a njegovom sinu zabranu upravlanja motornim vozilom 5god i 3 meseca zatvora za pretnju vatrenim oruzjem. Pa dosta nereda po Srbiji, Gosp. Dacicu samo ostro, zavedimo malo reda. Tolerancija - 0!!!!!

Bosnjak

pre 12 godina

Ja licno trazim da vlada padne i izbore vec sutra ako je to moguce,i celu vladu poslati u istorijupa i vas gospodine Suljo sa onim Rasimom jer ste se tek sad setili da se krse nasa prava kasno

Gagi

pre 12 godina

Isto ovako bi postupili svi ministri da im se dete privede zato sto je napravilo neku gresku sto je neverovatno, ne mogu da verujem da se ovako ponasa jedan ministar umesto da kaze da policija treba da radi svoj posao jednako prema svima on trazi da se smeni ministar policije zato sto se njegov sincic malo salio halo ljudi gde mi zivimo ne mogu da verujem kako ih nije stid

Mitrovica vs. Prizren=1:0

pre 12 godina

Dobro je da nije tražio krvnu osvetu :)
Ovako Dačić može da traži zauzvrat Ugljaninovu ostavku, i mirna Bačka...do predstojećih izbora.

srećko nestorović

pre 12 godina

Ovaj ministar bez fotelje još živi u maniru političara iz ranijih vremena kada im je pozicija omogućavala apsolutni imunitet od zakona, i to ne samo njima lično već celokupnoj im familiji i krugu prijatelja i saradnika.
Bahata deca bahatih političara ne smeju i ne mogu biti iznad zakona, kao ni sami političari, koje god vere, nacije i funkcije bili.
Od policije očekuju zakonitost u radu a ovamo bi da disciplinuju istu kada po zakonu privodi njih i njihove srodnike.
Takvi nema šta da traže u Srbiji.

Beogradjanin

pre 12 godina

Ugljanin je u pravu. Zasto se policija ne ponasa tako u Beogradu? U Beogradu ubijaju policajce, a u Pazaru se trenira strogoca nad maloletnicima.

NP boy

pre 12 godina

Sulejmanovo BNV trazi smenu zbog maltretiranja ministrovog sina, a ne trazi da se smene policajci, koji su obogaljili stotine Bosnjaka devedesetih godina?

Beogradjanin

pre 12 godina

Ugljanin je u pravu. Zasto se policija ne ponasa tako u Beogradu? U Beogradu ubijaju policajce, a u Pazaru se trenira strogoca nad maloletnicima.

perun_u

pre 12 godina

Ugljanin je zaboravio u kojoj zamlji živi. Halo živiš u Srbiji, sviđalo ti se ili ne. Što se tiče Dačićeve smene za to sam, ali i za smenu cele vlade, ne zbog razloga koje navodi Ugljanin, već zato što ovakva vlada šteti većini građana Srbije, pa i muslimanima koji žive u Srbiji.

Praslovan

pre 12 godina

Pridružujem se zbog selektivnih hapšenja, zbog njegove političke biografije koju ni DS ne može oprati i najviže zbog onog koferčeta.

SS

pre 12 godina

Dečko, ajde sjaši već jednom i ne maltretiraj ljude koji rade svoj posao zato što se "tatin" sin malo zaneo... ako ti se Srbija ne dopada, pali brate, široko ti polje i daleko ti lepa kuća...

bekimmur

pre 12 godina

90-ih godina , slusao sam govore Ugljanina sa slicnom retorikom i vatrom kao ovaj poslednji sto je dao. Tada je bio ceo Bosnjacki korpus ugrozen i on je u ime tog naroda govorio (tada nismo imali boljeg). Primirio se "trut" u zadnjih par godina , udomio ga Beograd, dao mu ministarsko mesto i sta mu napisu to prenese svom birackom telu u Sandzaku. Svedoci smo da je doticni gospodin razbio Islamsku zajednicu u Srbiji i Muslimane Srbije doveo u najnezgodniju situaciju od pamti veka- A NIJE SE OGLASIO NITI REKAO KRSE SE PRAVA TOG NARODA, NITI TRAZIM SMENU MINISTRA POLICIJE, ali sada kada ga je zabolelo za svoga sina koji se pred praznik Bajram ponasao , u najmanju ruku bahato, e "tu Srbija krsi prava naroda u Sandzaku". Kako providno, nisko i bezobrazno. A sto se tice ministra policije , covek jedini u ovoj vladi radi korektno svoj posao.

Zmaj

pre 12 godina

cuti kao mis,ne javlja se na sednicama,sin mu divlja i kad dobije preko one stvari zove taticu da rusi ministra....e moj suljo,bolje se ti pozabavi vaspitanjem svoga deteta nego li rusenjem ministra,ministru bez portfelja(fotelje)! nas narod,Srbi dakako,davno je rekao,trn u oku brata svoga gledas a u svome brvno ne vidis!

srećko nestorović

pre 12 godina

Ovaj ministar bez fotelje još živi u maniru političara iz ranijih vremena kada im je pozicija omogućavala apsolutni imunitet od zakona, i to ne samo njima lično već celokupnoj im familiji i krugu prijatelja i saradnika.
Bahata deca bahatih političara ne smeju i ne mogu biti iznad zakona, kao ni sami političari, koje god vere, nacije i funkcije bili.
Od policije očekuju zakonitost u radu a ovamo bi da disciplinuju istu kada po zakonu privodi njih i njihove srodnike.
Takvi nema šta da traže u Srbiji.

Sandzak

pre 12 godina

Ovo je stvarno mahnit covek. Hoce da mu sin bude kriminalac i da glumi neko ludilo al' da ga ne hapse. I to neko vijece koje je isteklo jos pre 1400 dana hoce ostavku Dacica.

Dejan

pre 12 godina

Ovo je sramota! Ne branim Dačića, ali dok svaki lokalni "političar", uticajni "bankar" i uspešni "biznismen" može da ucenjuje policiju i sudstvo iz čisto subjektivnih razloga, Srbija će biti ovde gde je. Zašto se nije oglasio zbog ubijanja policijaca ili barem ponašanja muslimanskih ekstremista u Raškoj?

Milko

pre 12 godina

U pravu je čovek.
Ako može narodni poslanik da vozi pijan automobil po stepeništu skupštine, u sred dana, zašto ne može njegov sin malo da se ludira.
I tata je poslanik.

Bosnjak

pre 12 godina

Ja licno trazim da vlada padne i izbore vec sutra ako je to moguce,i celu vladu poslati u istorijupa i vas gospodine Suljo sa onim Rasimom jer ste se tek sad setili da se krse nasa prava kasno

Mitrovica vs. Prizren=1:0

pre 12 godina

Dobro je da nije tražio krvnu osvetu :)
Ovako Dačić može da traži zauzvrat Ugljaninovu ostavku, i mirna Bačka...do predstojećih izbora.

Maverick

pre 12 godina

Gospodina razresiti ministarskog mesta i u zatvor za subvezirno delovanje protiv drzave, a njegovom sinu zabranu upravlanja motornim vozilom 5god i 3 meseca zatvora za pretnju vatrenim oruzjem. Pa dosta nereda po Srbiji, Gosp. Dacicu samo ostro, zavedimo malo reda. Tolerancija - 0!!!!!

mile

pre 12 godina

da li se neko seca kako je sulja docekivao aliju i ostale u pazaru u onim vremenima zuti ce i sa crnim djavolom samo da dograbe vlast, kratko nam je pamcenje a sta on sebi dozvoljava

Mare

pre 12 godina

Samo ti reci rodzace,hoces mozda i Tadic da da ostavku,zbog tvog bahatog sina?!

Bolje bi ti bilo da nadjes neki portfelj kad vec primas toliku platu,a ako vec nema portfelja,bavi se bar vaspitanjem sopstvene dece...

Mile NS

pre 12 godina

Da ne psujem na ministra, bicu kulturan :) Jedina mera koja treba biti sprovedena je eventualna suspenzija sluzbenika MUP-a pod uslovom da jesu upotrebili prekomernu silu, vrlo moguce i vec vidjeno (tako se ponasaju i u ostatku Srbije ali mi Srbi ne pozivamo "odmah" medjunarodnu zajednicu i sud u Strazburu da im plačemo i mlatimo o ugrozenosti ) i drugo: obavezno kazna Ugljaninu junioru i upisivanje kaznenih bodova u registar jer tako kaže zakon. Ako je slucajno automobil Ugljanina seniora, dakle nagadjam, onda i njemu kazna, opet po zakonu, ne sme biti povlastenih. Dotični ministar 'bez fotelje' neka spusti malo loptu i neka ne pravi probleme gde ih NEMA, jer tako zapravo pravi veci problem sebi i svojim sunarodnicima, jer uvek se nadju neki pametnjakovici koji sebi daju za pravo da sprovode 'pravdu' po njihovoj meri i "logici". Takođe neka baci i pogled na Srbe sa Kosmeta, one što im prskaju suzavac u oci, mlate pendrecima, sto na njih bacaju šok bombe i pucaju te medjunarodne "zastitne" snage koje On priziva: "Dobro je" pa mogu i slobodno da se krecu da na Zadušnice obiđu oskrnavljena groblja svojih najblizih. Jel tako Ministre? A Dačiću predlog: Kad vec Srbija uzima kredite za svakojake gluposti uzmite i jedan za tehnicko opremanje vozila, tj. postavljanje jedne do dve kamere ( po realnim cenama naravno ali da ne ucestvuje firma ministra Dulica ) u patrolna vozila saobracajne policije i vozila interventnih jedinica koje bi belezile situaciju prilikom intervencije. Kad se vec sve kopira sa zapada kojem "tezimo" iskopirajte i to, barem je to pametno i verujem korisno. poz

Gagi

pre 12 godina

Isto ovako bi postupili svi ministri da im se dete privede zato sto je napravilo neku gresku sto je neverovatno, ne mogu da verujem da se ovako ponasa jedan ministar umesto da kaze da policija treba da radi svoj posao jednako prema svima on trazi da se smeni ministar policije zato sto se njegov sincic malo salio halo ljudi gde mi zivimo ne mogu da verujem kako ih nije stid

anaksimaneta

pre 12 godina

Ministre,šta ste to dobro uradili za Srbiju , da sada nalazite da je opravdano da toliko pljujete po državi. Daleko od toga da su drugi išta bolji od Vas, ali treba da Vas je sramota. Pogledajte kakvo je stanje u Novom Pazaru, počistite po svom dvorištu, a onda pričajte o tuđem.

QQ nama

pre 12 godina

Tvoja ostavka je neophodna,nisi u stanju da vaspitaš dete,a hoćeš da vodiš državu.......treba da te bude sramota,pokri se ušima zbog sramote koju ti je priredio tvoj sinčić Ali Baba(ljubi ga tajko)........
Taman sam se ponadao da je Srbija očišćena od Marka Miloševića i njemu sličnima,kad ono medjutim.........

svako stiti svoga

pre 12 godina

„doživela niz neprijatnosti i bila izložena fizičkom nasilju i torturi od strane policije”.

Da li se zapitas da li su ti mladici medju kojima je bio i tvoj sin, izlozili torturi tu zenu sa kojom su se kako su rekli "salili"...Zakon mora da se zna !!

Небојша Димић

pre 12 godina

Уместо Драгана Терзића поставите Угљанина јуниора за шефа полиције, дечко је спретан, бахат, изгледа да је вичан и оружју, има залеђину која џабе једе леба у Влади, тј. све предиспозиције за једну успешну муљаторску каријеру. Аферим!

Zox

pre 12 godina

Gde je ovaj bio do sad? Normalno je da su nam deca kriminalci i "navijaci" kad ih roditelji vaspitavaju samo kad traze ostavke... Voleo bih da se vrati ona nasa "stara milicija" kad su Arkani i Zemunci bili lopovi u supermarketima po Zapadu a ovde pioniri maleni...

maraton

pre 12 godina

U ovoj državi preko je potrebno da zakoni važe za svakog građanina, bio on Srbin ili Bošnjak, Sulejman Ugljanin ili njegov sin. Bilo bi mnogo primerenije da otac vaspita svog sina da se ne krije iza ministarskih leđa i bošnjačkog identiteta nego da instrumentalizuje međunacionaalne i verske sukobe u državi koja mu je zarad mira mnogo šta oprostila i poverila mu ozbiljan posao vršenja vlasti.

Janaaaaa

pre 12 godina

Ovo dizanje tenzije koje pokusava da izazove Ugljanin i smesan zahtev o smeni Ministra Dacica je ponavljanje propagande koju je forsirao 90-ih godina Kasa Jozef na Severu Backe.Mislim da mu se zelje nece ispuniti,a zamolila bi ga da smiri strasti i da malo vise kontrolise sina,jel bi on trebao da sluzi kao primer,ipak je njegov otac Ministar bez ministarstva.

tri tacke

pre 12 godina

"Još jednom pokazao da nije u stanju da građanima obezbedi sigurnost i zaštitu od policijske brutalnosti”

A ko ce posle da zastiti gradjane od butalnosti "TATINIH SINOVA"?

NekoizMase

pre 12 godina

Sve i da je Ugljanin u pravu, zasto reaguje tek kada je u pitanju njegov sin i njegovi prijatelji ...

4 godine sedi sa tim Dacicem u Vladi !!! 4 godine omogucava da Dacicu da radi sve to !!!

Jel ovde borba za prava bosnjaka, ili borba za prava Ugljaninovog sina ??

Sasha

pre 12 godina

Do juče se nismo ni sećali da je ministar koliko se bavio svojim poslom. A sada je rešio da prezume primat od Zukorlića u propagiranju sopstvenog interesa kao interesa svih Bošnjaka u Srbiji.

Nikola

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovaj covek radi.

On igra na Bosnjacku kartu svaki put kada se desi nesto sto njemu ne odgovara. Ovo je prevrsilo svaku meru. "Necete Vi mog sina da hapsite, sad cu da okrenem ceo Sandzak protiv Vas".

NP boy

pre 12 godina

Sulejmanovo BNV trazi smenu zbog maltretiranja ministrovog sina, a ne trazi da se smene policajci, koji su obogaljili stotine Bosnjaka devedesetih godina?