Sreda, 26.10.2011.

17:15

Dinkić: Automobili naša šansa /FOTO

U Srbiji trenutno radi 110 fabrika iz oblasti automobilske industrije koja je, prema rečima Mlađana Dinkića, velika šansa za Srbiju.

Izvor: B92

Dinkiæ: Automobili naša šansa /FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Sr.Bo

pre 12 godina

Veliki je uspeh napraviti fabriku u njivi seljaka koji je radio tu njivu ostavlja bez posla a zaposlice nekoga ko je otisao iz sela da nebi radio

MARINA VOJVODINA

pre 12 godina

Ha ha! Dokle ćete više da pričate bajke? 2 godine sam na birou rada sa diplomom deficitarnih informatičkih nauka, kao i hiljade građana Srbije! Gde su Vam ta silna radna mesta koja ste do sad pootvarali? Nisam upoznala još ni jednu osobu koja je počela da radi u nekoj novootvorenoj fabrici u poslednjih 10 godina! Šarena laža Dinkiću!!!!!!!!!

sinisa

pre 12 godina

Jeste bravo Linkicu! tako se to radi! isto kao i akcije od 1000 evra! jesi li mozda danas isao u postu, samo da ti kazem tvoje akcije od 1000 evra danas vrede 557 dinara i 660 dinara! A ove ljude sto si urnisao sa bankam koje zelenase po srbiji i ljude izbacuju na ulicu iz stanova jer nemaju da placaju kamate koje si ti i ovi sto su te nasledili danas udesio, jel ces mozda i njima da das akcije od po 1000 evra i po automobila da imaju gde da spavaju kad naidju ovi hladni dani!?

maraton

pre 12 godina

Lepo je čuti da u Srbiji radi 110 fabrika iz oblasti automobilske industrije. Ali, iza tog "lepog" kriju se i strašne stvari. Ostaje staro pitanje zašto su Dinkić i njegovi istomišljenici se prvo potrudili da unište našu industriju, pa da pošto-poto kod nas isključivo dovode strane fabrike. Kako to naši stručnjaci i naši radnici nisu valjali u našim fabrikama a sada valjaju u stranim. Koja je to ekonomska logika plaćati strancima 10000 evra da otvaraju radna mesta u svojoj fabrici i zašto takve beneficije ne mogu dobiti naši ljudi? Sama Dinkićeva izjava da je pre osam godina na mestu fabrike u Inđiji bila njiva a danas je industrijska zona sa 20 fabrika strašno zvuči. Aktuelna avlast se kune u poljoprivredu kao našu najveću razvojnu šansu, a širom Srbije najbolje njive se pretvaraju u skladišta, magacine, fabrike. Od zapuštene njive uvek može postati njiva, a od fabričkog kruga nikada ne može postati njiva. A za fabrike mesta po Srbiji ima na pretek na mestima koja nisu za njive. Na kraju, od Dinkića se možemo nadati samo jedno - do sada se dokazivao u upropašćivanju naše ekonomije, pa zašto da čovek to ne radi i ubuduće dok god mu se može.

nesh_bros

pre 12 godina

Zemljiste dzabe, infrastruktura dzabe, dozvole dzabe + 350 radnih mesta = super posao !!Ali, subvencije drzave 10000evra po radniku + Plata 200 evra X 50 meseci (preko 4 godine) = 10000 evra.Obecane akcije od 1000evra + priznanje da je lagao da bi Tadic pobedio = covece nepojavljuj se vise ovom jadnom narodu na oci!!!

Mica Zečica

pre 12 godina

Kakve koristi Srbija ima što će sva proizvedena roba u toj fabrici biti izvezena, kako kaže Dinkić, kad to nije domaća fabrika. Lepo je što se u Inđiji nešto dešava i što će nekolicina da zaradi crkavicu kod stranca, ali bi bilo lepše da Dinkić nije učestvovao u mnogim uništavanjima naših preduzeća putem privatizacije i da mi sad imamo neku fabriku od čijeg izvoza Srbija ima koristi.

vladimir han

pre 12 godina

uposliti toliko radnika u ovoj ekonomskoj krizije je stvarno velika stvar,samo sto ja nista ne verujem gospodinu Dinkicu,jos od onda kad nam je podelio po 1000 eura,a i do sada je otvorio tolika radna mesta pa se bojim da ce nam manjkati radne snage...

miroljub ivanovic

pre 12 godina

Bravo Dinkiću, prvi se krenuo da rešavaš neka pitanja po centralnoj Srbiji, u Surdulici smo iz NIP-a dobili sredstva za rekonstrukciju obdaništa, kanalizacije i puta u okolnom selu, mini pič teren i košarkaško igralište, rekonstrukcija ginekološkog odeljenja u ZC,mamograf, skener,potpuno obnovljen rengen kabinet u Bolnici za plućne bolesti,digitalni kabineti u svim osnovnim školama u Surdulici, program pripravnika preko nac.službe za zapošljavanje.Sve su ovo uradila ministarstva koja vode ministri iz URS-a.
A na prošlim izborima u Surdulici dobio DS. Pa pitam prednodnu gospodu za koga da glasam, za one koji prodaju maglu i pričaju samo o Kosovu ili za ove koji su nešto uradili u mojoj opštini , a na prošlim izborima nisu u Surdulicu prošli na cenzus(G17).
Nemože Dinkić sa 5% da menja Srbiju prijatelji.
UVEK UZ URS I DINKIĆA.

POLNA DISKRIMINACIJA KAO DRŽAVNI PROJEKAT

pre 12 godina

šta smo mi muškarci nezaposleni?niža vrsta?i mi treba da jedemo!

*****
pa sad su žene ravnopravne,zašto se dozvoljava protekcija u odnosu na muškarce?

Deleteboy

pre 12 godina

svetska kriza Mladja vice "Sansa za Srbiju", Rusi kupuju pola Srbije Mladja vice "Sansa za Srbiju", pada satelit od 6t Mladja vice "Sansa za Srbiju"... pa dobro Mladjo sada si u vlasti ajde iskoristi bar 1 sansu pa da svi odahnemo od ove krize!!!

mirko novi sad

pre 12 godina

gospodine Dinkicu,koliko god da Srbi ne pamte pa ponovno grese na izborima,i ja ne mogu da se setim svega,ali vase price o 1000 eur i FIATU,to ne mogu da zaboravim..vase vreme je proslo,vratite se gitari,drzavu ste doveli do dna.

vojvođanin

pre 12 godina

Muka mi je od vaših radnih mesta gde je plata 18000 dinara. Hajde otvorite fabriku gde će zaposleni imati platu u visini pročne plate u Srbiji, pa se onda busajte. Ovakve vesti su obična patetita, kapitalista ispada dobrotvor, ili crveni krst koji pomaže siromašnima. Jadni ste i providni.

Milan

pre 12 godina

Kao što su bili traktori (Rakovica i IMT), kombajni (ZMAJ), automobili (Zastava)...
Mlađane, ako hoćete nešto plemenito da uradite za Srbiju, onda zamolite vašeg stranačkog kolegu ministra kulture Predraga Markovića da komisija kojom rukovodi ukine uredbu o grbu, himni i zastavi iz 2010 i vrati na snagu rešenje iz 2004.
Ti papagaji su preskupi, ružni i nemaju nikakvo utemeljenje u srpskoj istoriji, osim što neodoljivo podsecaju na Nedićev grb i na unapred pomenutu pticu koja živi u tropskim krajevima i nema nikakvih dodirnih tačaka sa Srbijom.
Dajte da uštedimo tamo gde se bespotrebno rasipa.

Shahbaz

pre 12 godina

Ovaj covek opet nesto otvara, slika se i izjavljuje za TV Dnevnik. Dokle vise i u kom svojstvu? Sve i da ih je sve do jednog licno doveo u Srbiju, radio je to za drzavu i kroz funkciju na kojoj je bio. Da zeli samo da vidi plodove svog rada stajao bi sa strane i bio srecan. Ovaj covek nema obraza kao i ostali politicari u ovoj zemlji koji sve rade za svoje licne interese tj. pare.

MAKI PO

pre 12 godina

:))) Ovaj covek je MAHER, samo sam cekala sta ce sad da izmisli? Kako li ce sad posle svih manipulacija narod da mu poveruje na ovo? Tik pred izbore smislio je novi nacin da prevari narod.

Milunka

pre 12 godina

Lako je tako zaposljaviti u stranim kompanijama, kada mi, obicni gradjani, dajemo strancima 10 000 evra da zaposli po jednog radnika! Samo me zanima koliko od toga dobije Dinkic?!??!

xox

pre 12 godina

ovaj čovek ima NEPOGREŠIV instikt: od sve automobilske industrije, izvukao je najnesolidniju automobilsku marku - apsolutni *-***, papreno joj platio da obnovi proizvodnju u srbiji a sada još i pametuje kako je automobilska industrija naša ne-znam-kakva šansa: za koliko decenija, ako ikad, će fiat vratiti sve one olakšice i keš, koji je u njega upumpala vlada srbije iz našeg budžeta!?

Petar

pre 12 godina

Najvise ce koristi upravo imati doticni G-din,/ to je moje misljenje/ koji je iz naseg budzeta placao i po 10000 eura za svako to radno mesto, koje su navodno ti isti zaposlili sa nasim novcem, umesto da su te pare otisle npr za sisteme za navodnjavanje,i slicne stvari, to bi bio pun pogodak. Prestanite vise da obmanjujete javnost da ce nas 99% u ovoj zemlji imati ikakve koristi sto ce privatna firma izvoziti automobile iz nase zemlje, sto pozdravljam naravno,ali to za mene i vecinu ama bas nista ne znaci, da nece mozda Fijat da deli deviznu zaradu sa nama obicnim gradjanima,od izvezenih automobila, nece naravno, ali se takva ovde klima pravi, od tog i ako uopste i bude nesto veci izvoz,/ bas je ljudima u svetu sada u krizi briga da kupuju nove automobile/, mislim da je to klasicna obmana. Tu ce jedino imati korist vlasnik, sto je normalno,i samo par ljudi koji su im omogucili da sa najjjeftinijom radnom snagom u Evropi dodju do debelog profita, ajde cik pogodite koji su to ljudi, nije tezak odgovor, mucnite glavom ....

mikeli

pre 12 godina

Lepo je to sto se otvaraju nova radna mesta u auto industriji ali meni nije jasno kako i zasto niko ne govori o hrani kao strateskom proizvodu.Sa nasim proizvodnim kapacitetima u fabrikama pod otvorenim nebom imamo dovoljno snage i mogucnosti za proizvodnju zdrave i jeftine hrane koja moze biti konkurentna na trzistima eu.Ipak mi smo poljoprivredna zemlja i tu treba traziti svoju sansu na trzistu. P.S Knjaz Milos je prodavao i trgovao svinjama i napravio Srbiju.

Застава

pre 12 godina

Страшно жалим што смо продали Заставу Италијанима. Криво ми је што Србија губи на домаћим производима, све се продаје, ништа се не развија. Не развија се јер нема ни услова. Ево на пример, да је Застава направила какво такво партнерство са овом компанијом која производи грејаче за седишта, то би био прави хит. Много тога се могло, али није се остварило...

Milunka

pre 12 godina

Lako je tako zaposljaviti u stranim kompanijama, kada mi, obicni gradjani, dajemo strancima 10 000 evra da zaposli po jednog radnika! Samo me zanima koliko od toga dobije Dinkic?!??!

vojvođanin

pre 12 godina

Muka mi je od vaših radnih mesta gde je plata 18000 dinara. Hajde otvorite fabriku gde će zaposleni imati platu u visini pročne plate u Srbiji, pa se onda busajte. Ovakve vesti su obična patetita, kapitalista ispada dobrotvor, ili crveni krst koji pomaže siromašnima. Jadni ste i providni.

Shahbaz

pre 12 godina

Ovaj covek opet nesto otvara, slika se i izjavljuje za TV Dnevnik. Dokle vise i u kom svojstvu? Sve i da ih je sve do jednog licno doveo u Srbiju, radio je to za drzavu i kroz funkciju na kojoj je bio. Da zeli samo da vidi plodove svog rada stajao bi sa strane i bio srecan. Ovaj covek nema obraza kao i ostali politicari u ovoj zemlji koji sve rade za svoje licne interese tj. pare.

MAKI PO

pre 12 godina

:))) Ovaj covek je MAHER, samo sam cekala sta ce sad da izmisli? Kako li ce sad posle svih manipulacija narod da mu poveruje na ovo? Tik pred izbore smislio je novi nacin da prevari narod.

mirko novi sad

pre 12 godina

gospodine Dinkicu,koliko god da Srbi ne pamte pa ponovno grese na izborima,i ja ne mogu da se setim svega,ali vase price o 1000 eur i FIATU,to ne mogu da zaboravim..vase vreme je proslo,vratite se gitari,drzavu ste doveli do dna.

Milan

pre 12 godina

Kao što su bili traktori (Rakovica i IMT), kombajni (ZMAJ), automobili (Zastava)...
Mlađane, ako hoćete nešto plemenito da uradite za Srbiju, onda zamolite vašeg stranačkog kolegu ministra kulture Predraga Markovića da komisija kojom rukovodi ukine uredbu o grbu, himni i zastavi iz 2010 i vrati na snagu rešenje iz 2004.
Ti papagaji su preskupi, ružni i nemaju nikakvo utemeljenje u srpskoj istoriji, osim što neodoljivo podsecaju na Nedićev grb i na unapred pomenutu pticu koja živi u tropskim krajevima i nema nikakvih dodirnih tačaka sa Srbijom.
Dajte da uštedimo tamo gde se bespotrebno rasipa.

Petar

pre 12 godina

Najvise ce koristi upravo imati doticni G-din,/ to je moje misljenje/ koji je iz naseg budzeta placao i po 10000 eura za svako to radno mesto, koje su navodno ti isti zaposlili sa nasim novcem, umesto da su te pare otisle npr za sisteme za navodnjavanje,i slicne stvari, to bi bio pun pogodak. Prestanite vise da obmanjujete javnost da ce nas 99% u ovoj zemlji imati ikakve koristi sto ce privatna firma izvoziti automobile iz nase zemlje, sto pozdravljam naravno,ali to za mene i vecinu ama bas nista ne znaci, da nece mozda Fijat da deli deviznu zaradu sa nama obicnim gradjanima,od izvezenih automobila, nece naravno, ali se takva ovde klima pravi, od tog i ako uopste i bude nesto veci izvoz,/ bas je ljudima u svetu sada u krizi briga da kupuju nove automobile/, mislim da je to klasicna obmana. Tu ce jedino imati korist vlasnik, sto je normalno,i samo par ljudi koji su im omogucili da sa najjjeftinijom radnom snagom u Evropi dodju do debelog profita, ajde cik pogodite koji su to ljudi, nije tezak odgovor, mucnite glavom ....

xox

pre 12 godina

ovaj čovek ima NEPOGREŠIV instikt: od sve automobilske industrije, izvukao je najnesolidniju automobilsku marku - apsolutni *-***, papreno joj platio da obnovi proizvodnju u srbiji a sada još i pametuje kako je automobilska industrija naša ne-znam-kakva šansa: za koliko decenija, ako ikad, će fiat vratiti sve one olakšice i keš, koji je u njega upumpala vlada srbije iz našeg budžeta!?

nesh_bros

pre 12 godina

Zemljiste dzabe, infrastruktura dzabe, dozvole dzabe + 350 radnih mesta = super posao !!Ali, subvencije drzave 10000evra po radniku + Plata 200 evra X 50 meseci (preko 4 godine) = 10000 evra.Obecane akcije od 1000evra + priznanje da je lagao da bi Tadic pobedio = covece nepojavljuj se vise ovom jadnom narodu na oci!!!

Застава

pre 12 godina

Страшно жалим што смо продали Заставу Италијанима. Криво ми је што Србија губи на домаћим производима, све се продаје, ништа се не развија. Не развија се јер нема ни услова. Ево на пример, да је Застава направила какво такво партнерство са овом компанијом која производи грејаче за седишта, то би био прави хит. Много тога се могло, али није се остварило...

mikeli

pre 12 godina

Lepo je to sto se otvaraju nova radna mesta u auto industriji ali meni nije jasno kako i zasto niko ne govori o hrani kao strateskom proizvodu.Sa nasim proizvodnim kapacitetima u fabrikama pod otvorenim nebom imamo dovoljno snage i mogucnosti za proizvodnju zdrave i jeftine hrane koja moze biti konkurentna na trzistima eu.Ipak mi smo poljoprivredna zemlja i tu treba traziti svoju sansu na trzistu. P.S Knjaz Milos je prodavao i trgovao svinjama i napravio Srbiju.

maraton

pre 12 godina

Lepo je čuti da u Srbiji radi 110 fabrika iz oblasti automobilske industrije. Ali, iza tog "lepog" kriju se i strašne stvari. Ostaje staro pitanje zašto su Dinkić i njegovi istomišljenici se prvo potrudili da unište našu industriju, pa da pošto-poto kod nas isključivo dovode strane fabrike. Kako to naši stručnjaci i naši radnici nisu valjali u našim fabrikama a sada valjaju u stranim. Koja je to ekonomska logika plaćati strancima 10000 evra da otvaraju radna mesta u svojoj fabrici i zašto takve beneficije ne mogu dobiti naši ljudi? Sama Dinkićeva izjava da je pre osam godina na mestu fabrike u Inđiji bila njiva a danas je industrijska zona sa 20 fabrika strašno zvuči. Aktuelna avlast se kune u poljoprivredu kao našu najveću razvojnu šansu, a širom Srbije najbolje njive se pretvaraju u skladišta, magacine, fabrike. Od zapuštene njive uvek može postati njiva, a od fabričkog kruga nikada ne može postati njiva. A za fabrike mesta po Srbiji ima na pretek na mestima koja nisu za njive. Na kraju, od Dinkića se možemo nadati samo jedno - do sada se dokazivao u upropašćivanju naše ekonomije, pa zašto da čovek to ne radi i ubuduće dok god mu se može.

Mica Zečica

pre 12 godina

Kakve koristi Srbija ima što će sva proizvedena roba u toj fabrici biti izvezena, kako kaže Dinkić, kad to nije domaća fabrika. Lepo je što se u Inđiji nešto dešava i što će nekolicina da zaradi crkavicu kod stranca, ali bi bilo lepše da Dinkić nije učestvovao u mnogim uništavanjima naših preduzeća putem privatizacije i da mi sad imamo neku fabriku od čijeg izvoza Srbija ima koristi.

POLNA DISKRIMINACIJA KAO DRŽAVNI PROJEKAT

pre 12 godina

šta smo mi muškarci nezaposleni?niža vrsta?i mi treba da jedemo!

*****
pa sad su žene ravnopravne,zašto se dozvoljava protekcija u odnosu na muškarce?

vladimir han

pre 12 godina

uposliti toliko radnika u ovoj ekonomskoj krizije je stvarno velika stvar,samo sto ja nista ne verujem gospodinu Dinkicu,jos od onda kad nam je podelio po 1000 eura,a i do sada je otvorio tolika radna mesta pa se bojim da ce nam manjkati radne snage...

miroljub ivanovic

pre 12 godina

Bravo Dinkiću, prvi se krenuo da rešavaš neka pitanja po centralnoj Srbiji, u Surdulici smo iz NIP-a dobili sredstva za rekonstrukciju obdaništa, kanalizacije i puta u okolnom selu, mini pič teren i košarkaško igralište, rekonstrukcija ginekološkog odeljenja u ZC,mamograf, skener,potpuno obnovljen rengen kabinet u Bolnici za plućne bolesti,digitalni kabineti u svim osnovnim školama u Surdulici, program pripravnika preko nac.službe za zapošljavanje.Sve su ovo uradila ministarstva koja vode ministri iz URS-a.
A na prošlim izborima u Surdulici dobio DS. Pa pitam prednodnu gospodu za koga da glasam, za one koji prodaju maglu i pričaju samo o Kosovu ili za ove koji su nešto uradili u mojoj opštini , a na prošlim izborima nisu u Surdulicu prošli na cenzus(G17).
Nemože Dinkić sa 5% da menja Srbiju prijatelji.
UVEK UZ URS I DINKIĆA.

Deleteboy

pre 12 godina

svetska kriza Mladja vice "Sansa za Srbiju", Rusi kupuju pola Srbije Mladja vice "Sansa za Srbiju", pada satelit od 6t Mladja vice "Sansa za Srbiju"... pa dobro Mladjo sada si u vlasti ajde iskoristi bar 1 sansu pa da svi odahnemo od ove krize!!!

MARINA VOJVODINA

pre 12 godina

Ha ha! Dokle ćete više da pričate bajke? 2 godine sam na birou rada sa diplomom deficitarnih informatičkih nauka, kao i hiljade građana Srbije! Gde su Vam ta silna radna mesta koja ste do sad pootvarali? Nisam upoznala još ni jednu osobu koja je počela da radi u nekoj novootvorenoj fabrici u poslednjih 10 godina! Šarena laža Dinkiću!!!!!!!!!

sinisa

pre 12 godina

Jeste bravo Linkicu! tako se to radi! isto kao i akcije od 1000 evra! jesi li mozda danas isao u postu, samo da ti kazem tvoje akcije od 1000 evra danas vrede 557 dinara i 660 dinara! A ove ljude sto si urnisao sa bankam koje zelenase po srbiji i ljude izbacuju na ulicu iz stanova jer nemaju da placaju kamate koje si ti i ovi sto su te nasledili danas udesio, jel ces mozda i njima da das akcije od po 1000 evra i po automobila da imaju gde da spavaju kad naidju ovi hladni dani!?

Sr.Bo

pre 12 godina

Veliki je uspeh napraviti fabriku u njivi seljaka koji je radio tu njivu ostavlja bez posla a zaposlice nekoga ko je otisao iz sela da nebi radio

miroljub ivanovic

pre 12 godina

Bravo Dinkiću, prvi se krenuo da rešavaš neka pitanja po centralnoj Srbiji, u Surdulici smo iz NIP-a dobili sredstva za rekonstrukciju obdaništa, kanalizacije i puta u okolnom selu, mini pič teren i košarkaško igralište, rekonstrukcija ginekološkog odeljenja u ZC,mamograf, skener,potpuno obnovljen rengen kabinet u Bolnici za plućne bolesti,digitalni kabineti u svim osnovnim školama u Surdulici, program pripravnika preko nac.službe za zapošljavanje.Sve su ovo uradila ministarstva koja vode ministri iz URS-a.
A na prošlim izborima u Surdulici dobio DS. Pa pitam prednodnu gospodu za koga da glasam, za one koji prodaju maglu i pričaju samo o Kosovu ili za ove koji su nešto uradili u mojoj opštini , a na prošlim izborima nisu u Surdulicu prošli na cenzus(G17).
Nemože Dinkić sa 5% da menja Srbiju prijatelji.
UVEK UZ URS I DINKIĆA.

vojvođanin

pre 12 godina

Muka mi je od vaših radnih mesta gde je plata 18000 dinara. Hajde otvorite fabriku gde će zaposleni imati platu u visini pročne plate u Srbiji, pa se onda busajte. Ovakve vesti su obična patetita, kapitalista ispada dobrotvor, ili crveni krst koji pomaže siromašnima. Jadni ste i providni.

Milunka

pre 12 godina

Lako je tako zaposljaviti u stranim kompanijama, kada mi, obicni gradjani, dajemo strancima 10 000 evra da zaposli po jednog radnika! Samo me zanima koliko od toga dobije Dinkic?!??!

Застава

pre 12 godina

Страшно жалим што смо продали Заставу Италијанима. Криво ми је што Србија губи на домаћим производима, све се продаје, ништа се не развија. Не развија се јер нема ни услова. Ево на пример, да је Застава направила какво такво партнерство са овом компанијом која производи грејаче за седишта, то би био прави хит. Много тога се могло, али није се остварило...

Milan

pre 12 godina

Kao što su bili traktori (Rakovica i IMT), kombajni (ZMAJ), automobili (Zastava)...
Mlađane, ako hoćete nešto plemenito da uradite za Srbiju, onda zamolite vašeg stranačkog kolegu ministra kulture Predraga Markovića da komisija kojom rukovodi ukine uredbu o grbu, himni i zastavi iz 2010 i vrati na snagu rešenje iz 2004.
Ti papagaji su preskupi, ružni i nemaju nikakvo utemeljenje u srpskoj istoriji, osim što neodoljivo podsecaju na Nedićev grb i na unapred pomenutu pticu koja živi u tropskim krajevima i nema nikakvih dodirnih tačaka sa Srbijom.
Dajte da uštedimo tamo gde se bespotrebno rasipa.

Shahbaz

pre 12 godina

Ovaj covek opet nesto otvara, slika se i izjavljuje za TV Dnevnik. Dokle vise i u kom svojstvu? Sve i da ih je sve do jednog licno doveo u Srbiju, radio je to za drzavu i kroz funkciju na kojoj je bio. Da zeli samo da vidi plodove svog rada stajao bi sa strane i bio srecan. Ovaj covek nema obraza kao i ostali politicari u ovoj zemlji koji sve rade za svoje licne interese tj. pare.

xox

pre 12 godina

ovaj čovek ima NEPOGREŠIV instikt: od sve automobilske industrije, izvukao je najnesolidniju automobilsku marku - apsolutni *-***, papreno joj platio da obnovi proizvodnju u srbiji a sada još i pametuje kako je automobilska industrija naša ne-znam-kakva šansa: za koliko decenija, ako ikad, će fiat vratiti sve one olakšice i keš, koji je u njega upumpala vlada srbije iz našeg budžeta!?

mirko novi sad

pre 12 godina

gospodine Dinkicu,koliko god da Srbi ne pamte pa ponovno grese na izborima,i ja ne mogu da se setim svega,ali vase price o 1000 eur i FIATU,to ne mogu da zaboravim..vase vreme je proslo,vratite se gitari,drzavu ste doveli do dna.

nesh_bros

pre 12 godina

Zemljiste dzabe, infrastruktura dzabe, dozvole dzabe + 350 radnih mesta = super posao !!Ali, subvencije drzave 10000evra po radniku + Plata 200 evra X 50 meseci (preko 4 godine) = 10000 evra.Obecane akcije od 1000evra + priznanje da je lagao da bi Tadic pobedio = covece nepojavljuj se vise ovom jadnom narodu na oci!!!

mikeli

pre 12 godina

Lepo je to sto se otvaraju nova radna mesta u auto industriji ali meni nije jasno kako i zasto niko ne govori o hrani kao strateskom proizvodu.Sa nasim proizvodnim kapacitetima u fabrikama pod otvorenim nebom imamo dovoljno snage i mogucnosti za proizvodnju zdrave i jeftine hrane koja moze biti konkurentna na trzistima eu.Ipak mi smo poljoprivredna zemlja i tu treba traziti svoju sansu na trzistu. P.S Knjaz Milos je prodavao i trgovao svinjama i napravio Srbiju.

Petar

pre 12 godina

Najvise ce koristi upravo imati doticni G-din,/ to je moje misljenje/ koji je iz naseg budzeta placao i po 10000 eura za svako to radno mesto, koje su navodno ti isti zaposlili sa nasim novcem, umesto da su te pare otisle npr za sisteme za navodnjavanje,i slicne stvari, to bi bio pun pogodak. Prestanite vise da obmanjujete javnost da ce nas 99% u ovoj zemlji imati ikakve koristi sto ce privatna firma izvoziti automobile iz nase zemlje, sto pozdravljam naravno,ali to za mene i vecinu ama bas nista ne znaci, da nece mozda Fijat da deli deviznu zaradu sa nama obicnim gradjanima,od izvezenih automobila, nece naravno, ali se takva ovde klima pravi, od tog i ako uopste i bude nesto veci izvoz,/ bas je ljudima u svetu sada u krizi briga da kupuju nove automobile/, mislim da je to klasicna obmana. Tu ce jedino imati korist vlasnik, sto je normalno,i samo par ljudi koji su im omogucili da sa najjjeftinijom radnom snagom u Evropi dodju do debelog profita, ajde cik pogodite koji su to ljudi, nije tezak odgovor, mucnite glavom ....

MAKI PO

pre 12 godina

:))) Ovaj covek je MAHER, samo sam cekala sta ce sad da izmisli? Kako li ce sad posle svih manipulacija narod da mu poveruje na ovo? Tik pred izbore smislio je novi nacin da prevari narod.

Mica Zečica

pre 12 godina

Kakve koristi Srbija ima što će sva proizvedena roba u toj fabrici biti izvezena, kako kaže Dinkić, kad to nije domaća fabrika. Lepo je što se u Inđiji nešto dešava i što će nekolicina da zaradi crkavicu kod stranca, ali bi bilo lepše da Dinkić nije učestvovao u mnogim uništavanjima naših preduzeća putem privatizacije i da mi sad imamo neku fabriku od čijeg izvoza Srbija ima koristi.

vladimir han

pre 12 godina

uposliti toliko radnika u ovoj ekonomskoj krizije je stvarno velika stvar,samo sto ja nista ne verujem gospodinu Dinkicu,jos od onda kad nam je podelio po 1000 eura,a i do sada je otvorio tolika radna mesta pa se bojim da ce nam manjkati radne snage...

Deleteboy

pre 12 godina

svetska kriza Mladja vice "Sansa za Srbiju", Rusi kupuju pola Srbije Mladja vice "Sansa za Srbiju", pada satelit od 6t Mladja vice "Sansa za Srbiju"... pa dobro Mladjo sada si u vlasti ajde iskoristi bar 1 sansu pa da svi odahnemo od ove krize!!!

POLNA DISKRIMINACIJA KAO DRŽAVNI PROJEKAT

pre 12 godina

šta smo mi muškarci nezaposleni?niža vrsta?i mi treba da jedemo!

*****
pa sad su žene ravnopravne,zašto se dozvoljava protekcija u odnosu na muškarce?

maraton

pre 12 godina

Lepo je čuti da u Srbiji radi 110 fabrika iz oblasti automobilske industrije. Ali, iza tog "lepog" kriju se i strašne stvari. Ostaje staro pitanje zašto su Dinkić i njegovi istomišljenici se prvo potrudili da unište našu industriju, pa da pošto-poto kod nas isključivo dovode strane fabrike. Kako to naši stručnjaci i naši radnici nisu valjali u našim fabrikama a sada valjaju u stranim. Koja je to ekonomska logika plaćati strancima 10000 evra da otvaraju radna mesta u svojoj fabrici i zašto takve beneficije ne mogu dobiti naši ljudi? Sama Dinkićeva izjava da je pre osam godina na mestu fabrike u Inđiji bila njiva a danas je industrijska zona sa 20 fabrika strašno zvuči. Aktuelna avlast se kune u poljoprivredu kao našu najveću razvojnu šansu, a širom Srbije najbolje njive se pretvaraju u skladišta, magacine, fabrike. Od zapuštene njive uvek može postati njiva, a od fabričkog kruga nikada ne može postati njiva. A za fabrike mesta po Srbiji ima na pretek na mestima koja nisu za njive. Na kraju, od Dinkića se možemo nadati samo jedno - do sada se dokazivao u upropašćivanju naše ekonomije, pa zašto da čovek to ne radi i ubuduće dok god mu se može.

sinisa

pre 12 godina

Jeste bravo Linkicu! tako se to radi! isto kao i akcije od 1000 evra! jesi li mozda danas isao u postu, samo da ti kazem tvoje akcije od 1000 evra danas vrede 557 dinara i 660 dinara! A ove ljude sto si urnisao sa bankam koje zelenase po srbiji i ljude izbacuju na ulicu iz stanova jer nemaju da placaju kamate koje si ti i ovi sto su te nasledili danas udesio, jel ces mozda i njima da das akcije od po 1000 evra i po automobila da imaju gde da spavaju kad naidju ovi hladni dani!?

MARINA VOJVODINA

pre 12 godina

Ha ha! Dokle ćete više da pričate bajke? 2 godine sam na birou rada sa diplomom deficitarnih informatičkih nauka, kao i hiljade građana Srbije! Gde su Vam ta silna radna mesta koja ste do sad pootvarali? Nisam upoznala još ni jednu osobu koja je počela da radi u nekoj novootvorenoj fabrici u poslednjih 10 godina! Šarena laža Dinkiću!!!!!!!!!

Sr.Bo

pre 12 godina

Veliki je uspeh napraviti fabriku u njivi seljaka koji je radio tu njivu ostavlja bez posla a zaposlice nekoga ko je otisao iz sela da nebi radio