Sreda, 26.10.2011.

12:33

Novi Insajder 31.10. - Kupoprodaja zdravlja

http://p.images.blip.tv/B92-InsajderKupoprodajaZdravlja534-117.jpg

Izvor: B92

Novi Insajder 31.10. - Kupoprodaja zdravlja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Veliki Brat

pre 12 godina

Svaka cast na emisiji! Napokon da dodju na red pripadnici i poltroni farmako-mafije u Srbiji.

Dobro je sto su u emisiji pokriveni svi "sektori" koji su ucestvovali u celoj kriminaljnoj radnji:
*Tomica Milosavljevic-"jadni naivni" bivsi ministar koji se nije pitao ama bas ni za sta..ma nije moguce...
*Predrag Kon-najglasniji zagovornik upotrebe vakcine,mogao je ladno da konkurise za novog portparola WHO...ima nesto bolje od SPLIT vakcine,nova vakcina protiv novog gripa...ma nije moguce
*Tatjana Sipetic-direktorka agencije za lekove,zena umiljatog lica na koju niko nije vrsio uticaj da "pusti" vakcinu ,ispravnu vakcinu jelte,koju ona nije zelela da primi,jer se toboz nikada nije vakcinisala protiv gripa,kako rece...ma nije moguce
*Goran Kreclovic-u to vreme predsednik UO agencije za lekove(E njega ste preskocili da priupitate par pitanja.Zasto?),koji je,jelte,radio samo sta mu kazu i sve po zakonu,zato su ga verovatno i smenili...ma nije moguce
*Branislav Tiodorovic-jos jedan clan radne grupe za pandemiju koji je radio sve po zakonu...ma nije moguce
*svi clanovi radne grupe za pandemiju,a bilo ih je dosta,sve ih ponaosob treba ispitati...
*vlasnici Jugohemije...
Svi su oni ucesnici u ovoj kriminalnoj radnji i treba ih saslusati na istom mestu gde su saslusali i bivsu direktorku RZZO Svetlanu Vukajlovic...
Do 2.epizode pozdrav...

nn

pre 12 godina

Svaka cast za ekipu Insajdera, ali sta sa Galenikom, Srbolekom, Jugoremedijom, Vetpromom, Hemofarmom.....Gde je sada bivsi direktor Vetproma i Galenike Nenad Ognjenovic, sta je sa Ninijem, covekom koji je kupio Jugoremediju i Srbolek. Gde je glavni covek Hemofarm Koncerna, da li je stvarno dao ostavku ili dobio otkaz od Stade zbog gubitka Hemofarma. Imam osecaj da su svi jako povezani i svojim kriminalnim radnjama.

Milan

pre 12 godina

SVAKA CAST!
Hrabrost na visokom nivou, nadam se da ovim niste prepisali sebi smrtnu presudu.
nadam se da ce te objaviti i informacije kakva je prevara "lečenje" raka , i da umesto smrtne presude koju vam lekar prepisuje kada mu prepustite lečenje (izvršenje odloženo za 6 meseci , stim da vam otme i poslednju paru koju ste imali Vi i Vasa porodica) , objavite metodu lečenja iz meksičke klinike "dobre nade" gde se ova opaka bolest leči od 1979. godine sa uspešnoscu od 95% , pomoću vitamina B17.
NAdam se da ce te stupiti u kontakt sa dr. Todorom Jovanovićem koji je napravio imunotonik TODOXIN (kako kaze, američka vlada je platila njegov rad 100mil. dolara na period od 10god. izmedju ostalih uspešno je lečio Magic Jonsona čuvenog košarkaša koji je pre vise od 20 god. zaražen hiv -om a i dan danas je živ i zdrav) ...

MioMio

pre 12 godina

(Zoranu vlasniku ordinacije u SAD)

Da li ti mislis da je mafija samo po tebi Koza Nostra, Al Capone da svi puse tompuze i da se drogiraju ponekad pa se onda mafijasi malo zanesu i medjusobno poubijaju i to je sve?
Odnos prema drustvu i osecaj za zajednicu je nesto odakle bi mogao da krenes za pocetak u razmisljanje, mislis bitno je kako se nesto zove, nije mafija ali imamo mito i korupciju.
Nije sija nego vrat, jel tako?
Nisi primetio da je politicka odluka presudni faktor u poslu a ne Markov buzdovan u jednoj i cigla u drugoj ruci, to nije mafija.
Dalje, oni svoje saradnike pazljivo biraju "poznate i ugledne" profesore koji trebaju da stave samo potpis na publikaciju ili reklamu za te besplatne lekove koje ti dobijas i za one deset puta skuplje.
Svetska kriza pa se stedi na luksuznim hemiskama koje su krstene po tim preciscenim lekovima, sta ces kriza.
I sta radis sa tim besplatnim lekovima, dajes ih nekom ili... mozda u djubre ali onda koja je pojenta tog marketinga da se nekom bolesnom pokloni lek ili da se proda, tamo je sve biznis ako se ne varam?
I ja vec neko vreme ne zivim u Srbiji i sto se podloznosti tice to je potpuno ne bitno, bitno je da ne podlezemo zajedno od istog.POZDRAV

Tanasije

pre 12 godina

Dobra tema.
Jedna molba ili tehnička sugestija realizatorima "Insajdera".
Muzika koja prati reči spikera je često preglasna i "pokriva" sadržaj. Jasno je da muzika treba da naglašava dramatičnost teksta ali ponekad jedva razumem o čemu se radi.
Za sve ostalo, puno pohvala.
Pozdrav!

Olivera

pre 12 godina

ukoliko se Srbija smatra "uredjenom" drzavom - JA SAM ANARHISTA !!!!!

hvala INSAJDERU sto je naglas rekao ono sto vec odavno znamo ! BRAVO

Aman za aman

pre 12 godina

Baš smo ogorčen narod! Svi nam, kao, rade o glavi. Naravno, svi podržavamo borbu protiv korupcije, ali treba da se iskreno zapitamo: da li se istinski zalažemo za to, ili nam je pomalo krivo što neki "lapaju" pare, a mi ne? Razmislite! Ako svojim ponašanjem predstavljate oličenje poštenja, skidam vam kapu. Dalje, što se vakcine tiče, to je matrica koja može da se primeni i na lekove. Naići ćete, verujem, na grozomorne članke o aspirinu, recimo. Tamo-neko je npr. umro od aspirina, u najgorim mukama. Tačno, može da se umre od aspirina, mogu da ostanu posledice primanja svake "žive" vakcine. Ali, niko da vam objasni da medicina, kao nauka (ne kažem kao trgovina) tako funkcioniše. Ne postoji nijedan apsolutno bezbedan lek. Da ne gnjavim previše, "ne palite" se na stručna pitanja ako ih ne razumete! Podržavam novinare- pravednike, i oni moraju od nečeg da žive.

nela

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja na koje Insajder mora da nadje odgovor, je sta se SADA daje narodu. Vakcinacija je upravo pocela. Sta sada da rade ljudi? Da li je i u ovoj sadasnjoj vakcini jedan od tri dela ta vakcina sa pojacivacem? Molim vas da date odgovor na ovo pitanje, inace nista niste uradili. Ono sto je bilo uglavnom znamo, ali nije zgoreg da se podsetimo ko je sve ucestvovao u tome. Svaka cast!

Dragan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za ekipu Insajdera. Zaista mislim da radite veliki posao, jer bez vas ne bismo saznali istinu o mnogim stvarima u ovoj zemlji.
Zeleo bih da istrajete u borbi za istinu, i da nakon ovih "velikih" prica
predjete na manje sredine u Srbiji, jer i tu ima mnogo kradja i prevara.
Jos jednom vas pozdravljam i samo napred jer ste NAJBOLJI!!!

Jožef

pre 12 godina

Godinama govorim da političari lažu već kao embrion .
A posebno me raduje što mene i moju porodicu nisu uspeli da pelciju .
Ko to ono hoće da Narod bude zdrav.? KO.? Političar ?
Nije Valjda.???????

Emilija

pre 12 godina

Postovani, tema emisije je veoma vazna. I apsolutno se slazem sa svim sto je u emisiji receno. Medjutim,nacin snimanja emisije je ono sto me je iziritiralo. Snimljena je po semi Top Shop reklama. Sramota! Najmanje 50 puta je ponovljeno da je u vakcini pojacavac skvalen koji je stetan i nedozvoljen. Osecala sam se kao da gledam reklamu za Power gim ili nesto slicno. Shvatili smo sustinu i posle 2 ponavljanja. Izgledalo je kao da maloj deci ili glupacima pokusavate da prodate nesto sto nije istina. Ovo nije ozbiljna emisija. Pretvorili ste je u senzacionalisticku reklamu teorije zavere. Da nije bilo ponavljanja varijacija na temu recenice o skvalenu, emisija bi trajala duplo krace. Ovako ste je rastegli ceo sat nekvalitetnog TV programa. Pogledacu i sledecu epizodu, pa ako bude radjena po istoj semi, izgubili ste gledaoca zauvek.

Radmila

pre 12 godina

Vakcine su samo jedan segment u farmako - industriji... a tek o
prepakivanju lekova kojima je istekao rok, (mnogi kao takvi ne štete
ali i ne koriste, samo isto koštaju...) Pojma mi nemamo šta gutamo
od lekova, ako su uopšte lekovi... Jedan te isti lek po sastavu a od različitih proizvođača, nema isto dejstvo... svaki čas nam se nude
nekakve zamene... pa ako za original nema sirovina, kako može da ih
ima za zamene, koje su tobože iste ?
Vakcine su samo izbile na videlo... a šta se sve iza njih nalazi...

neso

pre 12 godina

Evo sad baš smišljam novu vakcinu koja će Vam pomoći u prevenciji ove. Nisam primio vakcinu i sada mi je mnogo lakše, više volim voće, povrće, med i mleko drugo mi ne treba (hvala bogu). Vidim da sam dobro razmišljao kada sam odbio vakcinu

Šone

pre 12 godina

"Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista."

Pojma Vi nemate šta vam je navedena familija dobila... pa joj nije ništa,
kako ste sigurni da su uopšte dobili vakcinu ili običnu vodicu....

Eurokec

pre 12 godina

Najgora posledica onoga što smo videli večeras će biti da će se i onako prisutna paranoja i jedno patološko nepoverenje u bilo koju instituciju van ove zemlje sada dići ,ne na kvadrat,već na kub.

Marko

pre 12 godina

@Jovana

Svako ko odluci da primi neku vakcinu, a ni sam nije svestan sta ona zapravo radi, je odgovoran za svoje postupke. Nadam se samo da tih nezeljenih efekata koji se spominju u emisiji nece biti.

Najjaci mi je bio odgovor, kada su postavili pitanje onoj zeni koja je govorila o ispravnosti leka, da li je uzimala vakcinu :))) Win win

Mladenovic Srdan

pre 12 godina

Posle svih dobrih emisija Insajdera ova zadnja nema veze sa istinom. Bolje bi bilo da se bavite korumpiranim doktorina u nasoj zemlji, jer smo mi gradjani visetruko osteceni i ucenjeni od strane doktora. Majka i otac su mi stariji. Otac je operisao srce gde sam doktorima morao da platim 1200 evra za operaciju i to nikog nije briga, a tako bolestan je primio vakcinu protiv gripa i nije mu nista. Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista. Znaci da je vakcina dobra i da im je pomogla, ali sta cemo sa korumpiranim doktorima koji uzimaju i sakom i kapom?!

Dragan B.

pre 12 godina

Novinar B92: ''Gospodine Kon, prekršen je pravilnik''
Kon: ''Nije prekršen''
Novinar B92: ''u pravilniku piše... SPLIT vakcina''
Kon: ''Ovo je bolje od SPLIT vakcine''- pocrveneo u licu reče Kon.
Gospodine Kon, da li vi mislite da je srpski narod sačinjen od maloumnika...očigledno mislite. Samo... gledajući sve ove godine... mogu vam reći..moguće je da ste u pravu.

VAKCINISANA

pre 12 godina

Strasno, ljudi pakujte se i idite iz ove zemlje. Izvlacite decu i spasavajte glave jer mi smo SRBI od SRBA unisteni. Koliko su samo spremni ovi koji nam vode drzavu i toliko brinu o nama, da ne biraju sredstva, i nacine da nestanemo. Sta sada mi da uradimo, koga da tuzimo, koga da jurimo, kome da se obratimo za pomoc, kome da VERUJEMO. Unistili su nam zivote, unistili nam zdravlje, sistmatski nam unistavaju porodice. DOKLE, ZASTO, imaju li savesti, imaju li morala, imaju li obraza da izidju i da nam drze vise pridike o bilo cemu?

Зоран

pre 12 godina

У приватној ординацији сам у САД. Ја, шта ћеш, имамо приватну ординацију. Лекове добијамо бесплатно као рекламу, на којима пише да није за продају. Можемо да поклонимо коме хоћемо од пацијената. Вакцине нас нико не тера да примамо, нити да дајемо. Нико нам не нуди паре да преписујемо одређени лек. Постоје такозвани генерички и "маркирани" лекови. Разлика је велика у цени, али не толико у квалитету, пречишћеност је у питању. Кад пацијенту скупо, ми му понудимио генерички, који је и 10 и више пута јефтинији. Хемијске са именима лекова смо добијали до сада, од скоро забранили и баш сам хтео да видим хоће ли неко да нам да. Нико. А бар 2 пута недељно долазе. Нема мафије, има само оних који подлежу миту. А ви у Србији не да сте погодни, него је то СТРАШНО.

Tihi

pre 12 godina

Kupoprodaja zdravlja je globalni problem i desava se svuda u svetu,pa i u ovoj nasoj napacenoj Srbiji. Farmaceutske kompanije ne prezaju ni od cega u trci za sto vecim profitom i ogromnim bonusima za menadzere a pogotovo direktore. Kad im ne ide bas najbolje onda se desava i kupoprodaja radnih mesta u Zdravlju. Otpustaju se ljudi pod raznim izgovorima a na njihova mesta se primaju novi koji su spremni da plate za posao i po nekoliko hiljada eura u kesu(oko sedam),na necije ruke(nadam se da ce ih uckoro krasiti lisice). Zato,INSAJDERI svaka Vam cast i isterajte ovo do kraja. Ne stedite nikoga,pocnite od A do Z!

kelisha

pre 12 godina

Izgleda da niko nije svestan o cemo se radi i koliko je to veliko i opasno a to je samo jedna od stvari koja nam je bila namenjena, pa kako to sa vakcinama vise ne prolazi vec su presli na nov nacin ...

mile

pre 12 godina

Ovo je vazna tema, nasa vlada je toliko korumpirana da velike komanije iz farmaceutske i prehrambene industrije mogu da nas kljukaju sa cime oce. Tako da hvala Vam na ovom istrazivanju.

U Americi je situacija mozda jos gora. Postoji stalan protok ljudi iz velikih farmaceutskih kompanija u vladine komisije i obratno.

Pogledajte guvernera teksasa Rika Perija, sadasnjeg predcednickog kandidata republikanaca. On je jako povezan sa farmaceutskom industrijom i za vreme mandata je doneo "executive order" da sve devojcice moraju da prime HPV vakcinu. Sada pokusavaju da provuku slican zakon na nivou drzave samo ovaj put za decake.

Moramo da mislimo svojom glavom. Ljudi u Americi, ostaju na ulici i gube kuce, i nema niko da im pomogne. A sa druge strane, neko im bezuslovno sada nudi vakcine, i cak hoce da to regulise zakonom.

Somborka

pre 12 godina

jedva cekam.... a dok je bila aktuelna ta kupovina vakcina i svinjski grip gledala sam na HRT jednu emisiju ... gost je bila neka austrijska novinarka (mislim da je bila novinarka nemaojte zameriti ako sam pobrkala) i pricala sve te stvari kojima ce se verovatno i insajder baviti .... evo link za prvi deo pa dalje cete videti u ponudi pored videa ... http://www.youtube.com/watch?v=Yepxg_MG_08&feature=results_main&playnext=1&list=PL52756C6FD76861B2

sandzak

pre 12 godina

Nadam se i da cete se pozabaviti korupciji u bolnici u Novom Pazaru, tamo hirurzi ne govore jedni sa drugima jer su se svi posvadjali oko "plena", ako ne das pare rizik je da li ce te neko uopste pogledati u bolnici... A greske su masovne i mnogo ljudi zaglavi na Urgentni centar u Beogradu da po 2-gi ili 3-ci put rade istu operaciju. Neverovatno je ali je istinito ! Neka to bude mozda tema za naredni serijal Insajdera. Sve pohvale za Insajder, svaka cast !

lipfi

pre 12 godina

Pojedini lekari teraju da se pre odredjenih operacije zenskih osoba kupuje intercoat gel, za koji dobijete uputstvo gde da ga kupite (export-import preduzece), naravno bez fiskalnog, gel kosta 600 eura i ako ga ne kupite, maltene necete biti operisani. Gel je marke johnson&johnson!!!

BUFI

pre 12 godina

Svi zatvaraju oči,situacija je lako proverljiva i dokaziva,samo pojedine grane medicine su profitabilne,hirurgija,pa opet hirurgija ali samo ona koja ugrađuje implante,Medtronic,jonson&jonson itd daju procenat na sve ono što se ugradi od Stenta,Veštačkog kuka,Ortoznih implanta za kičmu itd.Pa otkud pojedinim lekarima takav vozni park,stanovi zimovanja letovanja,a nema anesteziologa,patologa pa oni nemaju zlatni rudnik a hirurzi ih smatraju lekarima nizeg reda itd.Proverite Institut za ortopedske bolesti Banjica,ali spinalni centar,ugradnju kuka kolena,a Spinalni centar je klinika u klinici

lipfi

pre 12 godina

Pojedini lekari teraju da se pre odredjenih operacije zenskih osoba kupuje intercoat gel, za koji dobijete uputstvo gde da ga kupite (export-import preduzece), naravno bez fiskalnog, gel kosta 600 eura i ako ga ne kupite, maltene necete biti operisani. Gel je marke johnson&johnson!!!

BUFI

pre 12 godina

Svi zatvaraju oči,situacija je lako proverljiva i dokaziva,samo pojedine grane medicine su profitabilne,hirurgija,pa opet hirurgija ali samo ona koja ugrađuje implante,Medtronic,jonson&jonson itd daju procenat na sve ono što se ugradi od Stenta,Veštačkog kuka,Ortoznih implanta za kičmu itd.Pa otkud pojedinim lekarima takav vozni park,stanovi zimovanja letovanja,a nema anesteziologa,patologa pa oni nemaju zlatni rudnik a hirurzi ih smatraju lekarima nizeg reda itd.Proverite Institut za ortopedske bolesti Banjica,ali spinalni centar,ugradnju kuka kolena,a Spinalni centar je klinika u klinici

Dragan B.

pre 12 godina

Novinar B92: ''Gospodine Kon, prekršen je pravilnik''
Kon: ''Nije prekršen''
Novinar B92: ''u pravilniku piše... SPLIT vakcina''
Kon: ''Ovo je bolje od SPLIT vakcine''- pocrveneo u licu reče Kon.
Gospodine Kon, da li vi mislite da je srpski narod sačinjen od maloumnika...očigledno mislite. Samo... gledajući sve ove godine... mogu vam reći..moguće je da ste u pravu.

sandzak

pre 12 godina

Nadam se i da cete se pozabaviti korupciji u bolnici u Novom Pazaru, tamo hirurzi ne govore jedni sa drugima jer su se svi posvadjali oko "plena", ako ne das pare rizik je da li ce te neko uopste pogledati u bolnici... A greske su masovne i mnogo ljudi zaglavi na Urgentni centar u Beogradu da po 2-gi ili 3-ci put rade istu operaciju. Neverovatno je ali je istinito ! Neka to bude mozda tema za naredni serijal Insajdera. Sve pohvale za Insajder, svaka cast !

Tihi

pre 12 godina

Kupoprodaja zdravlja je globalni problem i desava se svuda u svetu,pa i u ovoj nasoj napacenoj Srbiji. Farmaceutske kompanije ne prezaju ni od cega u trci za sto vecim profitom i ogromnim bonusima za menadzere a pogotovo direktore. Kad im ne ide bas najbolje onda se desava i kupoprodaja radnih mesta u Zdravlju. Otpustaju se ljudi pod raznim izgovorima a na njihova mesta se primaju novi koji su spremni da plate za posao i po nekoliko hiljada eura u kesu(oko sedam),na necije ruke(nadam se da ce ih uckoro krasiti lisice). Zato,INSAJDERI svaka Vam cast i isterajte ovo do kraja. Ne stedite nikoga,pocnite od A do Z!

Eurokec

pre 12 godina

Najgora posledica onoga što smo videli večeras će biti da će se i onako prisutna paranoja i jedno patološko nepoverenje u bilo koju instituciju van ove zemlje sada dići ,ne na kvadrat,već na kub.

mile

pre 12 godina

Ovo je vazna tema, nasa vlada je toliko korumpirana da velike komanije iz farmaceutske i prehrambene industrije mogu da nas kljukaju sa cime oce. Tako da hvala Vam na ovom istrazivanju.

U Americi je situacija mozda jos gora. Postoji stalan protok ljudi iz velikih farmaceutskih kompanija u vladine komisije i obratno.

Pogledajte guvernera teksasa Rika Perija, sadasnjeg predcednickog kandidata republikanaca. On je jako povezan sa farmaceutskom industrijom i za vreme mandata je doneo "executive order" da sve devojcice moraju da prime HPV vakcinu. Sada pokusavaju da provuku slican zakon na nivou drzave samo ovaj put za decake.

Moramo da mislimo svojom glavom. Ljudi u Americi, ostaju na ulici i gube kuce, i nema niko da im pomogne. A sa druge strane, neko im bezuslovno sada nudi vakcine, i cak hoce da to regulise zakonom.

kelisha

pre 12 godina

Izgleda da niko nije svestan o cemo se radi i koliko je to veliko i opasno a to je samo jedna od stvari koja nam je bila namenjena, pa kako to sa vakcinama vise ne prolazi vec su presli na nov nacin ...

VAKCINISANA

pre 12 godina

Strasno, ljudi pakujte se i idite iz ove zemlje. Izvlacite decu i spasavajte glave jer mi smo SRBI od SRBA unisteni. Koliko su samo spremni ovi koji nam vode drzavu i toliko brinu o nama, da ne biraju sredstva, i nacine da nestanemo. Sta sada mi da uradimo, koga da tuzimo, koga da jurimo, kome da se obratimo za pomoc, kome da VERUJEMO. Unistili su nam zivote, unistili nam zdravlje, sistmatski nam unistavaju porodice. DOKLE, ZASTO, imaju li savesti, imaju li morala, imaju li obraza da izidju i da nam drze vise pridike o bilo cemu?

Somborka

pre 12 godina

jedva cekam.... a dok je bila aktuelna ta kupovina vakcina i svinjski grip gledala sam na HRT jednu emisiju ... gost je bila neka austrijska novinarka (mislim da je bila novinarka nemaojte zameriti ako sam pobrkala) i pricala sve te stvari kojima ce se verovatno i insajder baviti .... evo link za prvi deo pa dalje cete videti u ponudi pored videa ... http://www.youtube.com/watch?v=Yepxg_MG_08&feature=results_main&playnext=1&list=PL52756C6FD76861B2

Зоран

pre 12 godina

У приватној ординацији сам у САД. Ја, шта ћеш, имамо приватну ординацију. Лекове добијамо бесплатно као рекламу, на којима пише да није за продају. Можемо да поклонимо коме хоћемо од пацијената. Вакцине нас нико не тера да примамо, нити да дајемо. Нико нам не нуди паре да преписујемо одређени лек. Постоје такозвани генерички и "маркирани" лекови. Разлика је велика у цени, али не толико у квалитету, пречишћеност је у питању. Кад пацијенту скупо, ми му понудимио генерички, који је и 10 и више пута јефтинији. Хемијске са именима лекова смо добијали до сада, од скоро забранили и баш сам хтео да видим хоће ли неко да нам да. Нико. А бар 2 пута недељно долазе. Нема мафије, има само оних који подлежу миту. А ви у Србији не да сте погодни, него је то СТРАШНО.

Emilija

pre 12 godina

Postovani, tema emisije je veoma vazna. I apsolutno se slazem sa svim sto je u emisiji receno. Medjutim,nacin snimanja emisije je ono sto me je iziritiralo. Snimljena je po semi Top Shop reklama. Sramota! Najmanje 50 puta je ponovljeno da je u vakcini pojacavac skvalen koji je stetan i nedozvoljen. Osecala sam se kao da gledam reklamu za Power gim ili nesto slicno. Shvatili smo sustinu i posle 2 ponavljanja. Izgledalo je kao da maloj deci ili glupacima pokusavate da prodate nesto sto nije istina. Ovo nije ozbiljna emisija. Pretvorili ste je u senzacionalisticku reklamu teorije zavere. Da nije bilo ponavljanja varijacija na temu recenice o skvalenu, emisija bi trajala duplo krace. Ovako ste je rastegli ceo sat nekvalitetnog TV programa. Pogledacu i sledecu epizodu, pa ako bude radjena po istoj semi, izgubili ste gledaoca zauvek.

Marko

pre 12 godina

@Jovana

Svako ko odluci da primi neku vakcinu, a ni sam nije svestan sta ona zapravo radi, je odgovoran za svoje postupke. Nadam se samo da tih nezeljenih efekata koji se spominju u emisiji nece biti.

Najjaci mi je bio odgovor, kada su postavili pitanje onoj zeni koja je govorila o ispravnosti leka, da li je uzimala vakcinu :))) Win win

Mladenovic Srdan

pre 12 godina

Posle svih dobrih emisija Insajdera ova zadnja nema veze sa istinom. Bolje bi bilo da se bavite korumpiranim doktorina u nasoj zemlji, jer smo mi gradjani visetruko osteceni i ucenjeni od strane doktora. Majka i otac su mi stariji. Otac je operisao srce gde sam doktorima morao da platim 1200 evra za operaciju i to nikog nije briga, a tako bolestan je primio vakcinu protiv gripa i nije mu nista. Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista. Znaci da je vakcina dobra i da im je pomogla, ali sta cemo sa korumpiranim doktorima koji uzimaju i sakom i kapom?!

Tanasije

pre 12 godina

Dobra tema.
Jedna molba ili tehnička sugestija realizatorima "Insajdera".
Muzika koja prati reči spikera je često preglasna i "pokriva" sadržaj. Jasno je da muzika treba da naglašava dramatičnost teksta ali ponekad jedva razumem o čemu se radi.
Za sve ostalo, puno pohvala.
Pozdrav!

neso

pre 12 godina

Evo sad baš smišljam novu vakcinu koja će Vam pomoći u prevenciji ove. Nisam primio vakcinu i sada mi je mnogo lakše, više volim voće, povrće, med i mleko drugo mi ne treba (hvala bogu). Vidim da sam dobro razmišljao kada sam odbio vakcinu

Radmila

pre 12 godina

Vakcine su samo jedan segment u farmako - industriji... a tek o
prepakivanju lekova kojima je istekao rok, (mnogi kao takvi ne štete
ali i ne koriste, samo isto koštaju...) Pojma mi nemamo šta gutamo
od lekova, ako su uopšte lekovi... Jedan te isti lek po sastavu a od različitih proizvođača, nema isto dejstvo... svaki čas nam se nude
nekakve zamene... pa ako za original nema sirovina, kako može da ih
ima za zamene, koje su tobože iste ?
Vakcine su samo izbile na videlo... a šta se sve iza njih nalazi...

Aman za aman

pre 12 godina

Baš smo ogorčen narod! Svi nam, kao, rade o glavi. Naravno, svi podržavamo borbu protiv korupcije, ali treba da se iskreno zapitamo: da li se istinski zalažemo za to, ili nam je pomalo krivo što neki "lapaju" pare, a mi ne? Razmislite! Ako svojim ponašanjem predstavljate oličenje poštenja, skidam vam kapu. Dalje, što se vakcine tiče, to je matrica koja može da se primeni i na lekove. Naići ćete, verujem, na grozomorne članke o aspirinu, recimo. Tamo-neko je npr. umro od aspirina, u najgorim mukama. Tačno, može da se umre od aspirina, mogu da ostanu posledice primanja svake "žive" vakcine. Ali, niko da vam objasni da medicina, kao nauka (ne kažem kao trgovina) tako funkcioniše. Ne postoji nijedan apsolutno bezbedan lek. Da ne gnjavim previše, "ne palite" se na stručna pitanja ako ih ne razumete! Podržavam novinare- pravednike, i oni moraju od nečeg da žive.

MioMio

pre 12 godina

(Zoranu vlasniku ordinacije u SAD)

Da li ti mislis da je mafija samo po tebi Koza Nostra, Al Capone da svi puse tompuze i da se drogiraju ponekad pa se onda mafijasi malo zanesu i medjusobno poubijaju i to je sve?
Odnos prema drustvu i osecaj za zajednicu je nesto odakle bi mogao da krenes za pocetak u razmisljanje, mislis bitno je kako se nesto zove, nije mafija ali imamo mito i korupciju.
Nije sija nego vrat, jel tako?
Nisi primetio da je politicka odluka presudni faktor u poslu a ne Markov buzdovan u jednoj i cigla u drugoj ruci, to nije mafija.
Dalje, oni svoje saradnike pazljivo biraju "poznate i ugledne" profesore koji trebaju da stave samo potpis na publikaciju ili reklamu za te besplatne lekove koje ti dobijas i za one deset puta skuplje.
Svetska kriza pa se stedi na luksuznim hemiskama koje su krstene po tim preciscenim lekovima, sta ces kriza.
I sta radis sa tim besplatnim lekovima, dajes ih nekom ili... mozda u djubre ali onda koja je pojenta tog marketinga da se nekom bolesnom pokloni lek ili da se proda, tamo je sve biznis ako se ne varam?
I ja vec neko vreme ne zivim u Srbiji i sto se podloznosti tice to je potpuno ne bitno, bitno je da ne podlezemo zajedno od istog.POZDRAV

Milan

pre 12 godina

SVAKA CAST!
Hrabrost na visokom nivou, nadam se da ovim niste prepisali sebi smrtnu presudu.
nadam se da ce te objaviti i informacije kakva je prevara "lečenje" raka , i da umesto smrtne presude koju vam lekar prepisuje kada mu prepustite lečenje (izvršenje odloženo za 6 meseci , stim da vam otme i poslednju paru koju ste imali Vi i Vasa porodica) , objavite metodu lečenja iz meksičke klinike "dobre nade" gde se ova opaka bolest leči od 1979. godine sa uspešnoscu od 95% , pomoću vitamina B17.
NAdam se da ce te stupiti u kontakt sa dr. Todorom Jovanovićem koji je napravio imunotonik TODOXIN (kako kaze, američka vlada je platila njegov rad 100mil. dolara na period od 10god. izmedju ostalih uspešno je lečio Magic Jonsona čuvenog košarkaša koji je pre vise od 20 god. zaražen hiv -om a i dan danas je živ i zdrav) ...

Dragan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za ekipu Insajdera. Zaista mislim da radite veliki posao, jer bez vas ne bismo saznali istinu o mnogim stvarima u ovoj zemlji.
Zeleo bih da istrajete u borbi za istinu, i da nakon ovih "velikih" prica
predjete na manje sredine u Srbiji, jer i tu ima mnogo kradja i prevara.
Jos jednom vas pozdravljam i samo napred jer ste NAJBOLJI!!!

Olivera

pre 12 godina

ukoliko se Srbija smatra "uredjenom" drzavom - JA SAM ANARHISTA !!!!!

hvala INSAJDERU sto je naglas rekao ono sto vec odavno znamo ! BRAVO

Jožef

pre 12 godina

Godinama govorim da političari lažu već kao embrion .
A posebno me raduje što mene i moju porodicu nisu uspeli da pelciju .
Ko to ono hoće da Narod bude zdrav.? KO.? Političar ?
Nije Valjda.???????

nn

pre 12 godina

Svaka cast za ekipu Insajdera, ali sta sa Galenikom, Srbolekom, Jugoremedijom, Vetpromom, Hemofarmom.....Gde je sada bivsi direktor Vetproma i Galenike Nenad Ognjenovic, sta je sa Ninijem, covekom koji je kupio Jugoremediju i Srbolek. Gde je glavni covek Hemofarm Koncerna, da li je stvarno dao ostavku ili dobio otkaz od Stade zbog gubitka Hemofarma. Imam osecaj da su svi jako povezani i svojim kriminalnim radnjama.

nela

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja na koje Insajder mora da nadje odgovor, je sta se SADA daje narodu. Vakcinacija je upravo pocela. Sta sada da rade ljudi? Da li je i u ovoj sadasnjoj vakcini jedan od tri dela ta vakcina sa pojacivacem? Molim vas da date odgovor na ovo pitanje, inace nista niste uradili. Ono sto je bilo uglavnom znamo, ali nije zgoreg da se podsetimo ko je sve ucestvovao u tome. Svaka cast!

Veliki Brat

pre 12 godina

Svaka cast na emisiji! Napokon da dodju na red pripadnici i poltroni farmako-mafije u Srbiji.

Dobro je sto su u emisiji pokriveni svi "sektori" koji su ucestvovali u celoj kriminaljnoj radnji:
*Tomica Milosavljevic-"jadni naivni" bivsi ministar koji se nije pitao ama bas ni za sta..ma nije moguce...
*Predrag Kon-najglasniji zagovornik upotrebe vakcine,mogao je ladno da konkurise za novog portparola WHO...ima nesto bolje od SPLIT vakcine,nova vakcina protiv novog gripa...ma nije moguce
*Tatjana Sipetic-direktorka agencije za lekove,zena umiljatog lica na koju niko nije vrsio uticaj da "pusti" vakcinu ,ispravnu vakcinu jelte,koju ona nije zelela da primi,jer se toboz nikada nije vakcinisala protiv gripa,kako rece...ma nije moguce
*Goran Kreclovic-u to vreme predsednik UO agencije za lekove(E njega ste preskocili da priupitate par pitanja.Zasto?),koji je,jelte,radio samo sta mu kazu i sve po zakonu,zato su ga verovatno i smenili...ma nije moguce
*Branislav Tiodorovic-jos jedan clan radne grupe za pandemiju koji je radio sve po zakonu...ma nije moguce
*svi clanovi radne grupe za pandemiju,a bilo ih je dosta,sve ih ponaosob treba ispitati...
*vlasnici Jugohemije...
Svi su oni ucesnici u ovoj kriminalnoj radnji i treba ih saslusati na istom mestu gde su saslusali i bivsu direktorku RZZO Svetlanu Vukajlovic...
Do 2.epizode pozdrav...

Šone

pre 12 godina

"Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista."

Pojma Vi nemate šta vam je navedena familija dobila... pa joj nije ništa,
kako ste sigurni da su uopšte dobili vakcinu ili običnu vodicu....

Mladenovic Srdan

pre 12 godina

Posle svih dobrih emisija Insajdera ova zadnja nema veze sa istinom. Bolje bi bilo da se bavite korumpiranim doktorina u nasoj zemlji, jer smo mi gradjani visetruko osteceni i ucenjeni od strane doktora. Majka i otac su mi stariji. Otac je operisao srce gde sam doktorima morao da platim 1200 evra za operaciju i to nikog nije briga, a tako bolestan je primio vakcinu protiv gripa i nije mu nista. Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista. Znaci da je vakcina dobra i da im je pomogla, ali sta cemo sa korumpiranim doktorima koji uzimaju i sakom i kapom?!

Зоран

pre 12 godina

У приватној ординацији сам у САД. Ја, шта ћеш, имамо приватну ординацију. Лекове добијамо бесплатно као рекламу, на којима пише да није за продају. Можемо да поклонимо коме хоћемо од пацијената. Вакцине нас нико не тера да примамо, нити да дајемо. Нико нам не нуди паре да преписујемо одређени лек. Постоје такозвани генерички и "маркирани" лекови. Разлика је велика у цени, али не толико у квалитету, пречишћеност је у питању. Кад пацијенту скупо, ми му понудимио генерички, који је и 10 и више пута јефтинији. Хемијске са именима лекова смо добијали до сада, од скоро забранили и баш сам хтео да видим хоће ли неко да нам да. Нико. А бар 2 пута недељно долазе. Нема мафије, има само оних који подлежу миту. А ви у Србији не да сте погодни, него је то СТРАШНО.

Emilija

pre 12 godina

Postovani, tema emisije je veoma vazna. I apsolutno se slazem sa svim sto je u emisiji receno. Medjutim,nacin snimanja emisije je ono sto me je iziritiralo. Snimljena je po semi Top Shop reklama. Sramota! Najmanje 50 puta je ponovljeno da je u vakcini pojacavac skvalen koji je stetan i nedozvoljen. Osecala sam se kao da gledam reklamu za Power gim ili nesto slicno. Shvatili smo sustinu i posle 2 ponavljanja. Izgledalo je kao da maloj deci ili glupacima pokusavate da prodate nesto sto nije istina. Ovo nije ozbiljna emisija. Pretvorili ste je u senzacionalisticku reklamu teorije zavere. Da nije bilo ponavljanja varijacija na temu recenice o skvalenu, emisija bi trajala duplo krace. Ovako ste je rastegli ceo sat nekvalitetnog TV programa. Pogledacu i sledecu epizodu, pa ako bude radjena po istoj semi, izgubili ste gledaoca zauvek.

mile

pre 12 godina

Ovo je vazna tema, nasa vlada je toliko korumpirana da velike komanije iz farmaceutske i prehrambene industrije mogu da nas kljukaju sa cime oce. Tako da hvala Vam na ovom istrazivanju.

U Americi je situacija mozda jos gora. Postoji stalan protok ljudi iz velikih farmaceutskih kompanija u vladine komisije i obratno.

Pogledajte guvernera teksasa Rika Perija, sadasnjeg predcednickog kandidata republikanaca. On je jako povezan sa farmaceutskom industrijom i za vreme mandata je doneo "executive order" da sve devojcice moraju da prime HPV vakcinu. Sada pokusavaju da provuku slican zakon na nivou drzave samo ovaj put za decake.

Moramo da mislimo svojom glavom. Ljudi u Americi, ostaju na ulici i gube kuce, i nema niko da im pomogne. A sa druge strane, neko im bezuslovno sada nudi vakcine, i cak hoce da to regulise zakonom.

Eurokec

pre 12 godina

Najgora posledica onoga što smo videli večeras će biti da će se i onako prisutna paranoja i jedno patološko nepoverenje u bilo koju instituciju van ove zemlje sada dići ,ne na kvadrat,već na kub.

Aman za aman

pre 12 godina

Baš smo ogorčen narod! Svi nam, kao, rade o glavi. Naravno, svi podržavamo borbu protiv korupcije, ali treba da se iskreno zapitamo: da li se istinski zalažemo za to, ili nam je pomalo krivo što neki "lapaju" pare, a mi ne? Razmislite! Ako svojim ponašanjem predstavljate oličenje poštenja, skidam vam kapu. Dalje, što se vakcine tiče, to je matrica koja može da se primeni i na lekove. Naići ćete, verujem, na grozomorne članke o aspirinu, recimo. Tamo-neko je npr. umro od aspirina, u najgorim mukama. Tačno, može da se umre od aspirina, mogu da ostanu posledice primanja svake "žive" vakcine. Ali, niko da vam objasni da medicina, kao nauka (ne kažem kao trgovina) tako funkcioniše. Ne postoji nijedan apsolutno bezbedan lek. Da ne gnjavim previše, "ne palite" se na stručna pitanja ako ih ne razumete! Podržavam novinare- pravednike, i oni moraju od nečeg da žive.

Dragan B.

pre 12 godina

Novinar B92: ''Gospodine Kon, prekršen je pravilnik''
Kon: ''Nije prekršen''
Novinar B92: ''u pravilniku piše... SPLIT vakcina''
Kon: ''Ovo je bolje od SPLIT vakcine''- pocrveneo u licu reče Kon.
Gospodine Kon, da li vi mislite da je srpski narod sačinjen od maloumnika...očigledno mislite. Samo... gledajući sve ove godine... mogu vam reći..moguće je da ste u pravu.

VAKCINISANA

pre 12 godina

Strasno, ljudi pakujte se i idite iz ove zemlje. Izvlacite decu i spasavajte glave jer mi smo SRBI od SRBA unisteni. Koliko su samo spremni ovi koji nam vode drzavu i toliko brinu o nama, da ne biraju sredstva, i nacine da nestanemo. Sta sada mi da uradimo, koga da tuzimo, koga da jurimo, kome da se obratimo za pomoc, kome da VERUJEMO. Unistili su nam zivote, unistili nam zdravlje, sistmatski nam unistavaju porodice. DOKLE, ZASTO, imaju li savesti, imaju li morala, imaju li obraza da izidju i da nam drze vise pridike o bilo cemu?

Milan

pre 12 godina

SVAKA CAST!
Hrabrost na visokom nivou, nadam se da ovim niste prepisali sebi smrtnu presudu.
nadam se da ce te objaviti i informacije kakva je prevara "lečenje" raka , i da umesto smrtne presude koju vam lekar prepisuje kada mu prepustite lečenje (izvršenje odloženo za 6 meseci , stim da vam otme i poslednju paru koju ste imali Vi i Vasa porodica) , objavite metodu lečenja iz meksičke klinike "dobre nade" gde se ova opaka bolest leči od 1979. godine sa uspešnoscu od 95% , pomoću vitamina B17.
NAdam se da ce te stupiti u kontakt sa dr. Todorom Jovanovićem koji je napravio imunotonik TODOXIN (kako kaze, američka vlada je platila njegov rad 100mil. dolara na period od 10god. izmedju ostalih uspešno je lečio Magic Jonsona čuvenog košarkaša koji je pre vise od 20 god. zaražen hiv -om a i dan danas je živ i zdrav) ...

BUFI

pre 12 godina

Svi zatvaraju oči,situacija je lako proverljiva i dokaziva,samo pojedine grane medicine su profitabilne,hirurgija,pa opet hirurgija ali samo ona koja ugrađuje implante,Medtronic,jonson&jonson itd daju procenat na sve ono što se ugradi od Stenta,Veštačkog kuka,Ortoznih implanta za kičmu itd.Pa otkud pojedinim lekarima takav vozni park,stanovi zimovanja letovanja,a nema anesteziologa,patologa pa oni nemaju zlatni rudnik a hirurzi ih smatraju lekarima nizeg reda itd.Proverite Institut za ortopedske bolesti Banjica,ali spinalni centar,ugradnju kuka kolena,a Spinalni centar je klinika u klinici

Radmila

pre 12 godina

Vakcine su samo jedan segment u farmako - industriji... a tek o
prepakivanju lekova kojima je istekao rok, (mnogi kao takvi ne štete
ali i ne koriste, samo isto koštaju...) Pojma mi nemamo šta gutamo
od lekova, ako su uopšte lekovi... Jedan te isti lek po sastavu a od različitih proizvođača, nema isto dejstvo... svaki čas nam se nude
nekakve zamene... pa ako za original nema sirovina, kako može da ih
ima za zamene, koje su tobože iste ?
Vakcine su samo izbile na videlo... a šta se sve iza njih nalazi...

lipfi

pre 12 godina

Pojedini lekari teraju da se pre odredjenih operacije zenskih osoba kupuje intercoat gel, za koji dobijete uputstvo gde da ga kupite (export-import preduzece), naravno bez fiskalnog, gel kosta 600 eura i ako ga ne kupite, maltene necete biti operisani. Gel je marke johnson&johnson!!!

sandzak

pre 12 godina

Nadam se i da cete se pozabaviti korupciji u bolnici u Novom Pazaru, tamo hirurzi ne govore jedni sa drugima jer su se svi posvadjali oko "plena", ako ne das pare rizik je da li ce te neko uopste pogledati u bolnici... A greske su masovne i mnogo ljudi zaglavi na Urgentni centar u Beogradu da po 2-gi ili 3-ci put rade istu operaciju. Neverovatno je ali je istinito ! Neka to bude mozda tema za naredni serijal Insajdera. Sve pohvale za Insajder, svaka cast !

kelisha

pre 12 godina

Izgleda da niko nije svestan o cemo se radi i koliko je to veliko i opasno a to je samo jedna od stvari koja nam je bila namenjena, pa kako to sa vakcinama vise ne prolazi vec su presli na nov nacin ...

Šone

pre 12 godina

"Znaci, gledajuci po njegovom slucaju, a i majcinom koja je takodje primila vakcinu, ujna, ujak i jos drugi u komsiluku, sve stariji ljudi, nije im nista."

Pojma Vi nemate šta vam je navedena familija dobila... pa joj nije ništa,
kako ste sigurni da su uopšte dobili vakcinu ili običnu vodicu....

Somborka

pre 12 godina

jedva cekam.... a dok je bila aktuelna ta kupovina vakcina i svinjski grip gledala sam na HRT jednu emisiju ... gost je bila neka austrijska novinarka (mislim da je bila novinarka nemaojte zameriti ako sam pobrkala) i pricala sve te stvari kojima ce se verovatno i insajder baviti .... evo link za prvi deo pa dalje cete videti u ponudi pored videa ... http://www.youtube.com/watch?v=Yepxg_MG_08&feature=results_main&playnext=1&list=PL52756C6FD76861B2

neso

pre 12 godina

Evo sad baš smišljam novu vakcinu koja će Vam pomoći u prevenciji ove. Nisam primio vakcinu i sada mi je mnogo lakše, više volim voće, povrće, med i mleko drugo mi ne treba (hvala bogu). Vidim da sam dobro razmišljao kada sam odbio vakcinu

Jožef

pre 12 godina

Godinama govorim da političari lažu već kao embrion .
A posebno me raduje što mene i moju porodicu nisu uspeli da pelciju .
Ko to ono hoće da Narod bude zdrav.? KO.? Političar ?
Nije Valjda.???????

Olivera

pre 12 godina

ukoliko se Srbija smatra "uredjenom" drzavom - JA SAM ANARHISTA !!!!!

hvala INSAJDERU sto je naglas rekao ono sto vec odavno znamo ! BRAVO

nela

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja na koje Insajder mora da nadje odgovor, je sta se SADA daje narodu. Vakcinacija je upravo pocela. Sta sada da rade ljudi? Da li je i u ovoj sadasnjoj vakcini jedan od tri dela ta vakcina sa pojacivacem? Molim vas da date odgovor na ovo pitanje, inace nista niste uradili. Ono sto je bilo uglavnom znamo, ali nije zgoreg da se podsetimo ko je sve ucestvovao u tome. Svaka cast!

Veliki Brat

pre 12 godina

Svaka cast na emisiji! Napokon da dodju na red pripadnici i poltroni farmako-mafije u Srbiji.

Dobro je sto su u emisiji pokriveni svi "sektori" koji su ucestvovali u celoj kriminaljnoj radnji:
*Tomica Milosavljevic-"jadni naivni" bivsi ministar koji se nije pitao ama bas ni za sta..ma nije moguce...
*Predrag Kon-najglasniji zagovornik upotrebe vakcine,mogao je ladno da konkurise za novog portparola WHO...ima nesto bolje od SPLIT vakcine,nova vakcina protiv novog gripa...ma nije moguce
*Tatjana Sipetic-direktorka agencije za lekove,zena umiljatog lica na koju niko nije vrsio uticaj da "pusti" vakcinu ,ispravnu vakcinu jelte,koju ona nije zelela da primi,jer se toboz nikada nije vakcinisala protiv gripa,kako rece...ma nije moguce
*Goran Kreclovic-u to vreme predsednik UO agencije za lekove(E njega ste preskocili da priupitate par pitanja.Zasto?),koji je,jelte,radio samo sta mu kazu i sve po zakonu,zato su ga verovatno i smenili...ma nije moguce
*Branislav Tiodorovic-jos jedan clan radne grupe za pandemiju koji je radio sve po zakonu...ma nije moguce
*svi clanovi radne grupe za pandemiju,a bilo ih je dosta,sve ih ponaosob treba ispitati...
*vlasnici Jugohemije...
Svi su oni ucesnici u ovoj kriminalnoj radnji i treba ih saslusati na istom mestu gde su saslusali i bivsu direktorku RZZO Svetlanu Vukajlovic...
Do 2.epizode pozdrav...

Tihi

pre 12 godina

Kupoprodaja zdravlja je globalni problem i desava se svuda u svetu,pa i u ovoj nasoj napacenoj Srbiji. Farmaceutske kompanije ne prezaju ni od cega u trci za sto vecim profitom i ogromnim bonusima za menadzere a pogotovo direktore. Kad im ne ide bas najbolje onda se desava i kupoprodaja radnih mesta u Zdravlju. Otpustaju se ljudi pod raznim izgovorima a na njihova mesta se primaju novi koji su spremni da plate za posao i po nekoliko hiljada eura u kesu(oko sedam),na necije ruke(nadam se da ce ih uckoro krasiti lisice). Zato,INSAJDERI svaka Vam cast i isterajte ovo do kraja. Ne stedite nikoga,pocnite od A do Z!

Tanasije

pre 12 godina

Dobra tema.
Jedna molba ili tehnička sugestija realizatorima "Insajdera".
Muzika koja prati reči spikera je često preglasna i "pokriva" sadržaj. Jasno je da muzika treba da naglašava dramatičnost teksta ali ponekad jedva razumem o čemu se radi.
Za sve ostalo, puno pohvala.
Pozdrav!

nn

pre 12 godina

Svaka cast za ekipu Insajdera, ali sta sa Galenikom, Srbolekom, Jugoremedijom, Vetpromom, Hemofarmom.....Gde je sada bivsi direktor Vetproma i Galenike Nenad Ognjenovic, sta je sa Ninijem, covekom koji je kupio Jugoremediju i Srbolek. Gde je glavni covek Hemofarm Koncerna, da li je stvarno dao ostavku ili dobio otkaz od Stade zbog gubitka Hemofarma. Imam osecaj da su svi jako povezani i svojim kriminalnim radnjama.

Marko

pre 12 godina

@Jovana

Svako ko odluci da primi neku vakcinu, a ni sam nije svestan sta ona zapravo radi, je odgovoran za svoje postupke. Nadam se samo da tih nezeljenih efekata koji se spominju u emisiji nece biti.

Najjaci mi je bio odgovor, kada su postavili pitanje onoj zeni koja je govorila o ispravnosti leka, da li je uzimala vakcinu :))) Win win

MioMio

pre 12 godina

(Zoranu vlasniku ordinacije u SAD)

Da li ti mislis da je mafija samo po tebi Koza Nostra, Al Capone da svi puse tompuze i da se drogiraju ponekad pa se onda mafijasi malo zanesu i medjusobno poubijaju i to je sve?
Odnos prema drustvu i osecaj za zajednicu je nesto odakle bi mogao da krenes za pocetak u razmisljanje, mislis bitno je kako se nesto zove, nije mafija ali imamo mito i korupciju.
Nije sija nego vrat, jel tako?
Nisi primetio da je politicka odluka presudni faktor u poslu a ne Markov buzdovan u jednoj i cigla u drugoj ruci, to nije mafija.
Dalje, oni svoje saradnike pazljivo biraju "poznate i ugledne" profesore koji trebaju da stave samo potpis na publikaciju ili reklamu za te besplatne lekove koje ti dobijas i za one deset puta skuplje.
Svetska kriza pa se stedi na luksuznim hemiskama koje su krstene po tim preciscenim lekovima, sta ces kriza.
I sta radis sa tim besplatnim lekovima, dajes ih nekom ili... mozda u djubre ali onda koja je pojenta tog marketinga da se nekom bolesnom pokloni lek ili da se proda, tamo je sve biznis ako se ne varam?
I ja vec neko vreme ne zivim u Srbiji i sto se podloznosti tice to je potpuno ne bitno, bitno je da ne podlezemo zajedno od istog.POZDRAV

Dragan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za ekipu Insajdera. Zaista mislim da radite veliki posao, jer bez vas ne bismo saznali istinu o mnogim stvarima u ovoj zemlji.
Zeleo bih da istrajete u borbi za istinu, i da nakon ovih "velikih" prica
predjete na manje sredine u Srbiji, jer i tu ima mnogo kradja i prevara.
Jos jednom vas pozdravljam i samo napred jer ste NAJBOLJI!!!