Utorak, 04.10.2011.

14:49

"Srbija neće biti zemlja korupcije"

Ministarka pravde Snežana Malović obećala da Srbiju više niko neće videti kao zemlju u kojoj je korupcija prihvatljiva i oni koji pljačkaju građane zaštićeni.

Izvor: B92

"Srbija neæe biti zemlja korupcije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

dokadabre

pre 12 godina

Kažete nema zaštićenih... A šta je sa Vojskom, upravnim i pravosudnim organima (na svim nivoima) koji tzv. postupkom legalizacije već 8 godina koordinirano plačkaju građane otimanjem njihovih zajedničkih prostorija širom Srbije...
Šta je sa tužilaštvom, zaštitnikom građana, upravnim inspekcijama, koji o tome ne smeju ni da pisnu...

srdjan

pre 12 godina

Samo da ministarka pravde Snezana Malovic kaze ko su bili clanovi komisije pred kojom je polagala pravosudni ispit. I onda cemo da joj sve verujemo.

mina

pre 12 godina

Gde ste bili do sada da pohvatate sve lopove i prevarante? Uštedeli bi smo ko zna koliko para. Šta me briga što će sada da odgovaraju neki ljudi koji su pokrali i opustošili zemlju, kad mi od toga nemamo nikakve koristi. Izgubljeno ne može da se vrati, a vi samo pokušavate da dobijete što više političkih poena!

ja

pre 12 godina

samo procitaj komentare, bice ti jasno koliko si sama korumpirana, a mozda i nesto naucis
i na greskama se uci

gde ti je tomica

kome je dao pare da ga zaborave, a ti da ga branis

sramota

Petar Pan

pre 12 godina

Kad će početi da hapse korumpirane članove svoje partije? Borbu protiv korupcije vlast može početi od same sebe. Korupcija predstavlja problem države koja nema potrebne zaštitne mehanizme pa je otkrivanje i kažnjavanje onemogućeno. Nažalost vlast svesno izbegava takvu zaštitu jer joj odgovaraju rupe kojima štite svoje lojalne. Sva trenutna hapšenja su bacanje prašine u oči biračima pred izbore.

Megatronman

pre 12 godina

Zapravo ste jako srecni sto nemate Kosor. Kosor iz STAMPE sazna za optuznice iz Srbije, zamalo DVA MESECA nakon sto su urucene Hrvatskoj. To kod nas je Alan Ford, Monti Pajton, Ckalja, Maratonci... Ili sve to zajedno. Bolje bi za nas bilo da je negde sa Pahorom. Da je nikada ne vidimo.

neso

pre 12 godina

Svake godine 1. januara obećam sebi da neću više pušiti, al kad nisam karakter. Pravdam se da je to ovisnost, a u stvari treba samo hteti

selektivna pravda

pre 12 godina

Malovicka sta je sa aferom index...? Koliko znam i profesor Branislav Marković... Dokle se stiglo ili je i to farsa...Ej a tamo ima i video zapisa i jos nista !!!

odliveni mozak

pre 12 godina

bravo! ako posaljem gospodji ministarki broj telefona jedne nakindjurene iz katastra na novom beogradu, 'oce li da mi vrati nazad mojih 100 evra? da, da, onih 100 evra koji se daju 'ispod tezge' da bi se izvod iz katastra dobio na vreme, u protivnom propade prodaja. i oni to znaju i tako kraduckaju...
mislim, mora od necega da se pocne...
nije ni 100 evra neka investicija...

Miloš

pre 12 godina

Kome ona priča priču? Videli smo u protekle tri i po godine kako se Vlada NIJE obračunavala sa korupcijom, nego je, naprotiv, stvarala ambijent u kome je ta korupcija cvetala. Ako gospođa Malović stvarno misli da ćemo poverovati sada pred izbore kako sve ovo nije marketing nego nekakva iskrena borba onda ona ozbiljno potcenjuje građane Srbije. Građani Srbije nisu glupi i vide da je ovo čista propaganda, a da iskrene borbe protiv korupcije nema.

Waistiny

pre 12 godina

Ova zena ima ponasanje robota, izjave robota, razmisljanje robota, ali i partijski vajb za demagogiju usmerenu na puk i one sa jeftinijim kartama u zivotu. Ostatak ih ne zanima, jer ih nema previse.

sumorni

pre 12 godina

Pustili ste ih 10 godina da se nafatiraju, i sad kao "dosta im je bilo"?

Pokazujete duboko nerazumevanje. Poenta je u tome da im se UZME sve što su za ovih 10 godina uzeli od naroda (sa kamatom), kako od njih, tako i od celokupne porodice, a oni strpaju u buvaru.

To je bolja preventiva od svih vaših reči i namera. Dok se to ne desi, pričate sami sa sobom.

Zar je bitno

pre 12 godina

Nece biti?
Ali sada jeste.Pliva u korupciji, kriminalu, anarhiji, lobijima i klanovima.Na svim nivoima, pa i lokalnim.
Ni jedna izjava vise nije bitna ni od koga, vec DELA!

janika

pre 12 godina

I pile krenulo u prvi razred osnovne skole pa kaze: "Da vidim sad ko ne veruje da cu zavrsiti fakultet ?" Uzas,dok oni najedvite jade rese jedan slucaj za to vreme se stvori jos 30

zorica

pre 12 godina

Ja verujem da ministarka jako puno radi na suzbijanju korupcije i sredjivanju pravosudja. Polazna tacka joj je bila na dnu duboke i mracne rupe. Ne znam da li je moglo vise ili brze, ali ja vidim pomake iako mi se kao i mnogima kosa dize na glavi od visine (bolje bi bilo reci-nizine) mnogih izrecenih kazni. Treba mnogo jos do toga da sudije shvate svoju odgovornost.


Ono sto postujem kod ove ministarke je to sto nije ministar opste prakse, sto nikada u javnosti ne komentarise ono sto nije u njenoj nadleznosti, sto ne cini nista da bi se dopala masama.Ona ocigledno nema vremena dac se bavi analiziranjem poslova drugih jer se bavi svojim poslom. To sto nije omiljena, to sto njene reforme mnogima seku krila, meni samo potvrdjuju da ona radi ono sto treba. Jedino sto je za resenje nasih problema malo i dva mandata jednog ministra ma kolika njegova dobra volja bila.

Mnogo vise podrske bi ova zena trebalo da ima od drugih. Retko nam se pojavljuju pojedinci kojima nije cilj samo da budu ministri (pa sve jedno cega) da bi sebi dozvolili luksuz da takve retke ljude polivamo katranom.

Blazo

pre 12 godina

Sa privatizacijom, korupcija ce svakako biti ojacana, ne oslabljena. Ko ne veruje neka pogleda sta se desava po svetu sada. Pare se stampaju bez pokrica i zavrsavaju tamo gde ne treba, u pogresnim dzepovima. Cenu placaju obicni gradjani, ne onikoji izazivaju krizu, spekulatori trzista, finansijske organizacije... Gde su lepa vremena kada su privredne organizacije isle po svetu i radile, a i zemlja se gradila sa ljubavlju.

асд

pre 12 godina

у праву је министарка,неће постати-ВЕЋ ЈЕСТЕ и ТО ПРВА НА СВЕТУ ПО КОРУПЦИЈИ !

2000+

pre 12 godina

Ma nemoj. Sada kada su "svi" nafatirani, a proizvodnja tj. privreda - ne postoje... sada ćete da se borite protiv korupcije. Ko će da nam vrati ovih zadnjih 10 godina, koje su nam oduzete iz zezanja, kao bakšiš, posle slobizma.
Koja ste Vi mafija, svi bre !

black adder

pre 12 godina

To ona ozbiljno?

Afera Usce, Raznatovic, kofer, delta, kolesar - janusevic, bojan kristo, terminal 1 na surcinu.... su samo neke od poduzeg spiska gde je korupcija ocigledna ali se niko nije ozbiljno pozabavio njome.

Opravdanje

pre 12 godina

Ko je kriv zato što su na slobodi pored milion dokaza svi iz npr. afere "INDEX" u Kragujevcu? Objasnite ko može da pokrene krivični postupak protiv Palme? Izvinite vaša ministarska ekselencijo, ali u Srbiji ne da ne postoji politička volja da krupni igrači odgovaraju za pljačku državne imovine , već ne postoji ni hrabrost institucija da i malo manje važne igrače koje su upravo politikanti napravili nedodirljivima. Suština je da i kad bi hipotetički postojale u dovoljnom broju hrabre i moralne sudije, bez predrasuda, i kad bi prepisali Kanadske ili Finske zakone i propise , moćni pojedinci bi satanizovali momentalno takve sudije. Sve u svemu , jedino što je u svemu ovome dobro , je da sve veći broj građana ima pristup društvenim mrežama..

BLJAK BLJAK

pre 12 godina

Kakva blamaza za ministarku pravosudja. Postenije bi bilo da je odmah i sama ponudila ostavku zbog lose obavljanog posla tokom svog mandata. SRAMOTA I BLJAK

Srba

pre 12 godina

Problem je sto bi pola miliona sugradjana zavrsilo u zatvoru zbog korupcije (a mozda i vise) medjutim veliki deo naroda je bio primoran da radi preko "veze" ili da da koju paru u dzep, da bi mogao da dodje do svojih ustavom zagarantovanih prava. Dzaba ti da prijavis profesora ili lekara kad je njegov nadlezni jos gori od njega, pa ako uspes da preskocis i ovu prepreku onda te saceka isti takav policajac ili sudija, pa ajde ti izguraj pravdu do kraja. Em sto bi ostao bez para po sudovima, em sto bi rizikovao da ti baraba dodje na vrata da te pokrade ili ubije.
Sistemska korupcija je jedno najveci zala koje moze da zadesi neki narod.

Megatronman

pre 12 godina

Stogod. Sanader, ovdje kod mene, je maznuo gomilu novaca, bio je premijer. Tragikomicno je kakav neverovatni komfor ima u zatvoru. Pa on ce nakon par godina uzivati u desetak miljuna evra. Do tada ce mu biti bolje od vecini nas. Mesic, bivsi predsednik je dosao na vlast Gadsfijevim parama. Njegova cerka Dunja je vlasnica dionica Nasice cement, firme koja je u Srbiji kupila cetiri gradjevinske firme Pravo olicenje postenog politicara. A ta dvojica su vrh Hrvatske, mislim na politiku. Zar ta gospodja misli da ste vi drugaciji?! Niste, a nema ni zakona koji bi to pravilno sankcionirao. Pazite, isplati se biti u zatvoru sa puno novaca.

Misha

pre 12 godina

Nije moguće iskoreniti korupciju kod nas krivičnim zakonom, jer nema ko da sprovodi zakon a da sam neće biti sklon da se kupi ili proda. Zato mi stalno imamo super zakone koji nikada u praksi ne funkcionišu, jer nema ko da ih sprovodi. Pravni sistem funkcioniše normalno samo ako je većina naroda neiskvarena. Bez one promene mentaliteta koju je Zapad svojevremeno imao kroz prosvetiteljstvo, ona se ni kod nas ni na koji drugi način neće moći iskoreniti.

Tugomir

pre 12 godina

I politicka cistka 835 sudija je takodje dokaz korupcije izvrsne vlasti prema pravosudnoj jer se nisu postovali ni Ustav, ni zakoni ni evropski standardi pri opstem izboru vec je sve drugo bilo odlucujuce i bitno.Kako ce izvrsna vlast da ubedi EU da je srpsko pravosudje nezavisno i nekorumpirano? Bombastim izjavama kao poklicima pred Izvestaj EK? Ma nisu Evropljani budale da gutaju gluposti za unutrasnju upoterbu.A ni narod vise ne naseda .

Svetom preovladjuju paradajz ljudi!

pre 12 godina

DA LI OVO TREBA DA BUDE SMESNO?!?!?! HA?!?! Mi sada treba da poverujemo da ste vi ozbiljni?!?!....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 12 godina

Pa naravno da nece biti - vec je, cini mi se jos od svog nastajanja, a obrazac korupcije se iz godine u godinu logaritamski uvecava...

lela

pre 12 godina

Pa vi ni pevaljci u kucnom pritvoru niste uspeli da urucite poziv!
To se bre protivi zdravom razumu, ne samo zakonu!

A tako ste je i Vi i Vase kolege (Dolovac, Dragicevic Dicic) srcano branili!

dupla vaga

pre 12 godina

Trenutno je situacija očajna za obične, poštene ljude. Ukoliko istrajete u nastojanju, većina će Vam biti zahvalna. Nikad nije kasno.

Reagujte !

pre 12 godina

Najveće korupcija je u javnim nabavkama pa ako to sprečite verovaću u vašu iskrenost. Sprečite ukidanje Uprave za javne nabavke !

jon

pre 12 godina

brankica stanković je za borbu protiv korupcije uradila više nego svi vi zajedno. pitanje je da li bi se ovo desilo da nije bilo insajdera. vi hapsite boraniju i to samo pred izbore. onda predmeti godinama tavore u nekom rolo-ormanu u sudu dok javnost ne zaboravi. eventualno se nekome stavi lančić oko nožice i pošalje ga se na gorku robiju u njegovoj viletini. to je pravosuđe u ovoj zemlji. a zatvori puni nesretnika koji nemaju da plate za saobraćajni prekršaj. muka mi je od ove zemlje i od svih njenih ministara.

runner

pre 12 godina

Majke Ti!?
Ma šta nam napriča? Nema sfere života, gospođo, u kojoj korupcija, ne samo da je uzela maha, nego je način življenja. U ovoj zemlji korupcija vlada još od turskog vakta i zemana. Za doba Nemanjića i cara Dušana ne znam, al' nije li on uveo onaj drakonski zakon po kome se za laž čupa jezik a za krađu odseca ruka? Čemu, ako su Srbi tako pošten narod? Draga moja Ministarko, ako niste znali, ja ću vam reći: "Stari Srbi su sde od pamtiveka bavili lovom, ribolovom i sitnom krađom a to podrazumeva domunđavanje i rad ispod žita. Onaj koji iskoreni korupciju u Srbiji slavit će se više od Vuka i Dositeja, a boga mi i Novaka Đokovića. Nego mi se sve više čini da se približavaju izbori, pa nam poturate još jednu šarenu lažu.

Ivan

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaaaaa ova se drogira? :D :D :D :D :D

A slika kao da to "ozbiljno" misli :D

Jooooooooooooj gde ja živim i hoću decu da imam, jooooj crni Ivane....

Nijedan od ponudjenih odgovora...

pre 12 godina

Srbija vec jeste zemlja korupcije. Ako slucajno neko ne veruje...

Do posla u Osnovnom sudu u Pancevu se dolazi iskljucivo preko veze, bez obzira na kvalitete kandidata. Desavalo se da ljudi sa visokim prosecima na fakultetu ne uspeju da prodju konkurs, a istovremeno konkurs prodju studenti sa privatnih fakulteta ciji su mama i tata neki faktor u Pancevu i koji nisu proveli nijedan jedini dan volontirajuci. Ima toliko volontera koji su zavrsili ozbiljan fakultet, a koji ne primaju ni dinara mesecno.

Da ne govorim o tome da Novopazarski fakultet u Pancevu "nastancuje" 90-100 "dipl. pravnika" godisnje!! U ove dve tvrdnje mislim da ima elemenata za postojanje ozbiljnih krivicnih dela.

MInistar pravde je tipican demagog i neko ko odbija da vidi realnost u nasem pravosudju.

neriljano

pre 12 godina

Ova gospodja prica vec cetiri godine, a rezultati su minorni. Ona ima malo godina da bi bila toliko drska. Drska je zato sto nam se "smeje" u lice svojim izjavama. Svedoci smo toga skoro cetiri godine.

Mitke

pre 12 godina

Draga Snežana, budući da se svesrdno zalažete za borbu protiv korupcije, slobodan sam vas pitati kada će se pokrenuti istraga za korupciju vezanu za reformu pravosudja budući da je Evropska komisija naložila preispitivanje reizbora što vi sada i radite u VSS-u. Ja se nadam da će te do mišljenja EU 12.10.2011.godine i to pitanje pokrenuti jer ste vi stub reforme pravosudja i da nije vas bilo ja nikada ne bih pročitao Ustav RS i shvatio koja prava kao čovek i gradjanin imam u ovoj zemlji. Eh, kada bih ja mogao da budem kao vi ali ne mogu, nemam tu stručnost, moral ni snagu da istrajem na tom putu kojim vi idete.

Marko

pre 12 godina

"Ministarka pravde Snežana Malović obećala da Srbiju više niko neće videti kao zemlju u kojoj je korupcija prihvatljiva i oni koji pljačkaju građane zaštićeni."

Buhahahhahaha.... ahahaaaaaaa.... haha... hihihihihi... hohohohohoh.... aaaaa huhuhuh, umreću od vaše iskričave duhovitosti, hahahahaha, ha ah, hahaha

jon

pre 12 godina

brankica stanković je za borbu protiv korupcije uradila više nego svi vi zajedno. pitanje je da li bi se ovo desilo da nije bilo insajdera. vi hapsite boraniju i to samo pred izbore. onda predmeti godinama tavore u nekom rolo-ormanu u sudu dok javnost ne zaboravi. eventualno se nekome stavi lančić oko nožice i pošalje ga se na gorku robiju u njegovoj viletini. to je pravosuđe u ovoj zemlji. a zatvori puni nesretnika koji nemaju da plate za saobraćajni prekršaj. muka mi je od ove zemlje i od svih njenih ministara.

Ivan

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaaaaa ova se drogira? :D :D :D :D :D

A slika kao da to "ozbiljno" misli :D

Jooooooooooooj gde ja živim i hoću decu da imam, jooooj crni Ivane....

runner

pre 12 godina

Majke Ti!?
Ma šta nam napriča? Nema sfere života, gospođo, u kojoj korupcija, ne samo da je uzela maha, nego je način življenja. U ovoj zemlji korupcija vlada još od turskog vakta i zemana. Za doba Nemanjića i cara Dušana ne znam, al' nije li on uveo onaj drakonski zakon po kome se za laž čupa jezik a za krađu odseca ruka? Čemu, ako su Srbi tako pošten narod? Draga moja Ministarko, ako niste znali, ja ću vam reći: "Stari Srbi su sde od pamtiveka bavili lovom, ribolovom i sitnom krađom a to podrazumeva domunđavanje i rad ispod žita. Onaj koji iskoreni korupciju u Srbiji slavit će se više od Vuka i Dositeja, a boga mi i Novaka Đokovića. Nego mi se sve više čini da se približavaju izbori, pa nam poturate još jednu šarenu lažu.

neriljano

pre 12 godina

Ova gospodja prica vec cetiri godine, a rezultati su minorni. Ona ima malo godina da bi bila toliko drska. Drska je zato sto nam se "smeje" u lice svojim izjavama. Svedoci smo toga skoro cetiri godine.

Reagujte !

pre 12 godina

Najveće korupcija je u javnim nabavkama pa ako to sprečite verovaću u vašu iskrenost. Sprečite ukidanje Uprave za javne nabavke !

Marko

pre 12 godina

"Ministarka pravde Snežana Malović obećala da Srbiju više niko neće videti kao zemlju u kojoj je korupcija prihvatljiva i oni koji pljačkaju građane zaštićeni."

Buhahahhahaha.... ahahaaaaaaa.... haha... hihihihihi... hohohohohoh.... aaaaa huhuhuh, umreću od vaše iskričave duhovitosti, hahahahaha, ha ah, hahaha

Nijedan od ponudjenih odgovora...

pre 12 godina

Srbija vec jeste zemlja korupcije. Ako slucajno neko ne veruje...

Do posla u Osnovnom sudu u Pancevu se dolazi iskljucivo preko veze, bez obzira na kvalitete kandidata. Desavalo se da ljudi sa visokim prosecima na fakultetu ne uspeju da prodju konkurs, a istovremeno konkurs prodju studenti sa privatnih fakulteta ciji su mama i tata neki faktor u Pancevu i koji nisu proveli nijedan jedini dan volontirajuci. Ima toliko volontera koji su zavrsili ozbiljan fakultet, a koji ne primaju ni dinara mesecno.

Da ne govorim o tome da Novopazarski fakultet u Pancevu "nastancuje" 90-100 "dipl. pravnika" godisnje!! U ove dve tvrdnje mislim da ima elemenata za postojanje ozbiljnih krivicnih dela.

MInistar pravde je tipican demagog i neko ko odbija da vidi realnost u nasem pravosudju.

black adder

pre 12 godina

To ona ozbiljno?

Afera Usce, Raznatovic, kofer, delta, kolesar - janusevic, bojan kristo, terminal 1 na surcinu.... su samo neke od poduzeg spiska gde je korupcija ocigledna ali se niko nije ozbiljno pozabavio njome.

Mitke

pre 12 godina

Draga Snežana, budući da se svesrdno zalažete za borbu protiv korupcije, slobodan sam vas pitati kada će se pokrenuti istraga za korupciju vezanu za reformu pravosudja budući da je Evropska komisija naložila preispitivanje reizbora što vi sada i radite u VSS-u. Ja se nadam da će te do mišljenja EU 12.10.2011.godine i to pitanje pokrenuti jer ste vi stub reforme pravosudja i da nije vas bilo ja nikada ne bih pročitao Ustav RS i shvatio koja prava kao čovek i gradjanin imam u ovoj zemlji. Eh, kada bih ja mogao da budem kao vi ali ne mogu, nemam tu stručnost, moral ni snagu da istrajem na tom putu kojim vi idete.

dupla vaga

pre 12 godina

Trenutno je situacija očajna za obične, poštene ljude. Ukoliko istrajete u nastojanju, većina će Vam biti zahvalna. Nikad nije kasno.

Waistiny

pre 12 godina

Ova zena ima ponasanje robota, izjave robota, razmisljanje robota, ali i partijski vajb za demagogiju usmerenu na puk i one sa jeftinijim kartama u zivotu. Ostatak ih ne zanima, jer ih nema previse.

2000+

pre 12 godina

Ma nemoj. Sada kada su "svi" nafatirani, a proizvodnja tj. privreda - ne postoje... sada ćete da se borite protiv korupcije. Ko će da nam vrati ovih zadnjih 10 godina, koje su nam oduzete iz zezanja, kao bakšiš, posle slobizma.
Koja ste Vi mafija, svi bre !

Miloš

pre 12 godina

Kome ona priča priču? Videli smo u protekle tri i po godine kako se Vlada NIJE obračunavala sa korupcijom, nego je, naprotiv, stvarala ambijent u kome je ta korupcija cvetala. Ako gospođa Malović stvarno misli da ćemo poverovati sada pred izbore kako sve ovo nije marketing nego nekakva iskrena borba onda ona ozbiljno potcenjuje građane Srbije. Građani Srbije nisu glupi i vide da je ovo čista propaganda, a da iskrene borbe protiv korupcije nema.

odliveni mozak

pre 12 godina

bravo! ako posaljem gospodji ministarki broj telefona jedne nakindjurene iz katastra na novom beogradu, 'oce li da mi vrati nazad mojih 100 evra? da, da, onih 100 evra koji se daju 'ispod tezge' da bi se izvod iz katastra dobio na vreme, u protivnom propade prodaja. i oni to znaju i tako kraduckaju...
mislim, mora od necega da se pocne...
nije ni 100 evra neka investicija...

lela

pre 12 godina

Pa vi ni pevaljci u kucnom pritvoru niste uspeli da urucite poziv!
To se bre protivi zdravom razumu, ne samo zakonu!

A tako ste je i Vi i Vase kolege (Dolovac, Dragicevic Dicic) srcano branili!

Srba

pre 12 godina

Problem je sto bi pola miliona sugradjana zavrsilo u zatvoru zbog korupcije (a mozda i vise) medjutim veliki deo naroda je bio primoran da radi preko "veze" ili da da koju paru u dzep, da bi mogao da dodje do svojih ustavom zagarantovanih prava. Dzaba ti da prijavis profesora ili lekara kad je njegov nadlezni jos gori od njega, pa ako uspes da preskocis i ovu prepreku onda te saceka isti takav policajac ili sudija, pa ajde ti izguraj pravdu do kraja. Em sto bi ostao bez para po sudovima, em sto bi rizikovao da ti baraba dodje na vrata da te pokrade ili ubije.
Sistemska korupcija je jedno najveci zala koje moze da zadesi neki narod.

Misha

pre 12 godina

Nije moguće iskoreniti korupciju kod nas krivičnim zakonom, jer nema ko da sprovodi zakon a da sam neće biti sklon da se kupi ili proda. Zato mi stalno imamo super zakone koji nikada u praksi ne funkcionišu, jer nema ko da ih sprovodi. Pravni sistem funkcioniše normalno samo ako je većina naroda neiskvarena. Bez one promene mentaliteta koju je Zapad svojevremeno imao kroz prosvetiteljstvo, ona se ni kod nas ni na koji drugi način neće moći iskoreniti.

Zar je bitno

pre 12 godina

Nece biti?
Ali sada jeste.Pliva u korupciji, kriminalu, anarhiji, lobijima i klanovima.Na svim nivoima, pa i lokalnim.
Ni jedna izjava vise nije bitna ni od koga, vec DELA!

BLJAK BLJAK

pre 12 godina

Kakva blamaza za ministarku pravosudja. Postenije bi bilo da je odmah i sama ponudila ostavku zbog lose obavljanog posla tokom svog mandata. SRAMOTA I BLJAK

Megatronman

pre 12 godina

Stogod. Sanader, ovdje kod mene, je maznuo gomilu novaca, bio je premijer. Tragikomicno je kakav neverovatni komfor ima u zatvoru. Pa on ce nakon par godina uzivati u desetak miljuna evra. Do tada ce mu biti bolje od vecini nas. Mesic, bivsi predsednik je dosao na vlast Gadsfijevim parama. Njegova cerka Dunja je vlasnica dionica Nasice cement, firme koja je u Srbiji kupila cetiri gradjevinske firme Pravo olicenje postenog politicara. A ta dvojica su vrh Hrvatske, mislim na politiku. Zar ta gospodja misli da ste vi drugaciji?! Niste, a nema ni zakona koji bi to pravilno sankcionirao. Pazite, isplati se biti u zatvoru sa puno novaca.

sumorni

pre 12 godina

Pustili ste ih 10 godina da se nafatiraju, i sad kao "dosta im je bilo"?

Pokazujete duboko nerazumevanje. Poenta je u tome da im se UZME sve što su za ovih 10 godina uzeli od naroda (sa kamatom), kako od njih, tako i od celokupne porodice, a oni strpaju u buvaru.

To je bolja preventiva od svih vaših reči i namera. Dok se to ne desi, pričate sami sa sobom.

Opravdanje

pre 12 godina

Ko je kriv zato što su na slobodi pored milion dokaza svi iz npr. afere "INDEX" u Kragujevcu? Objasnite ko može da pokrene krivični postupak protiv Palme? Izvinite vaša ministarska ekselencijo, ali u Srbiji ne da ne postoji politička volja da krupni igrači odgovaraju za pljačku državne imovine , već ne postoji ni hrabrost institucija da i malo manje važne igrače koje su upravo politikanti napravili nedodirljivima. Suština je da i kad bi hipotetički postojale u dovoljnom broju hrabre i moralne sudije, bez predrasuda, i kad bi prepisali Kanadske ili Finske zakone i propise , moćni pojedinci bi satanizovali momentalno takve sudije. Sve u svemu , jedino što je u svemu ovome dobro , je da sve veći broj građana ima pristup društvenim mrežama..

асд

pre 12 godina

у праву је министарка,неће постати-ВЕЋ ЈЕСТЕ и ТО ПРВА НА СВЕТУ ПО КОРУПЦИЈИ !

Svetom preovladjuju paradajz ljudi!

pre 12 godina

DA LI OVO TREBA DA BUDE SMESNO?!?!?! HA?!?! Mi sada treba da poverujemo da ste vi ozbiljni?!?!....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Tugomir

pre 12 godina

I politicka cistka 835 sudija je takodje dokaz korupcije izvrsne vlasti prema pravosudnoj jer se nisu postovali ni Ustav, ni zakoni ni evropski standardi pri opstem izboru vec je sve drugo bilo odlucujuce i bitno.Kako ce izvrsna vlast da ubedi EU da je srpsko pravosudje nezavisno i nekorumpirano? Bombastim izjavama kao poklicima pred Izvestaj EK? Ma nisu Evropljani budale da gutaju gluposti za unutrasnju upoterbu.A ni narod vise ne naseda .

janika

pre 12 godina

I pile krenulo u prvi razred osnovne skole pa kaze: "Da vidim sad ko ne veruje da cu zavrsiti fakultet ?" Uzas,dok oni najedvite jade rese jedan slucaj za to vreme se stvori jos 30

Aleksandar

pre 12 godina

Pa naravno da nece biti - vec je, cini mi se jos od svog nastajanja, a obrazac korupcije se iz godine u godinu logaritamski uvecava...

selektivna pravda

pre 12 godina

Malovicka sta je sa aferom index...? Koliko znam i profesor Branislav Marković... Dokle se stiglo ili je i to farsa...Ej a tamo ima i video zapisa i jos nista !!!

Blazo

pre 12 godina

Sa privatizacijom, korupcija ce svakako biti ojacana, ne oslabljena. Ko ne veruje neka pogleda sta se desava po svetu sada. Pare se stampaju bez pokrica i zavrsavaju tamo gde ne treba, u pogresnim dzepovima. Cenu placaju obicni gradjani, ne onikoji izazivaju krizu, spekulatori trzista, finansijske organizacije... Gde su lepa vremena kada su privredne organizacije isle po svetu i radile, a i zemlja se gradila sa ljubavlju.

Petar Pan

pre 12 godina

Kad će početi da hapse korumpirane članove svoje partije? Borbu protiv korupcije vlast može početi od same sebe. Korupcija predstavlja problem države koja nema potrebne zaštitne mehanizme pa je otkrivanje i kažnjavanje onemogućeno. Nažalost vlast svesno izbegava takvu zaštitu jer joj odgovaraju rupe kojima štite svoje lojalne. Sva trenutna hapšenja su bacanje prašine u oči biračima pred izbore.

Megatronman

pre 12 godina

Zapravo ste jako srecni sto nemate Kosor. Kosor iz STAMPE sazna za optuznice iz Srbije, zamalo DVA MESECA nakon sto su urucene Hrvatskoj. To kod nas je Alan Ford, Monti Pajton, Ckalja, Maratonci... Ili sve to zajedno. Bolje bi za nas bilo da je negde sa Pahorom. Da je nikada ne vidimo.

ja

pre 12 godina

samo procitaj komentare, bice ti jasno koliko si sama korumpirana, a mozda i nesto naucis
i na greskama se uci

gde ti je tomica

kome je dao pare da ga zaborave, a ti da ga branis

sramota

neso

pre 12 godina

Svake godine 1. januara obećam sebi da neću više pušiti, al kad nisam karakter. Pravdam se da je to ovisnost, a u stvari treba samo hteti

zorica

pre 12 godina

Ja verujem da ministarka jako puno radi na suzbijanju korupcije i sredjivanju pravosudja. Polazna tacka joj je bila na dnu duboke i mracne rupe. Ne znam da li je moglo vise ili brze, ali ja vidim pomake iako mi se kao i mnogima kosa dize na glavi od visine (bolje bi bilo reci-nizine) mnogih izrecenih kazni. Treba mnogo jos do toga da sudije shvate svoju odgovornost.


Ono sto postujem kod ove ministarke je to sto nije ministar opste prakse, sto nikada u javnosti ne komentarise ono sto nije u njenoj nadleznosti, sto ne cini nista da bi se dopala masama.Ona ocigledno nema vremena dac se bavi analiziranjem poslova drugih jer se bavi svojim poslom. To sto nije omiljena, to sto njene reforme mnogima seku krila, meni samo potvrdjuju da ona radi ono sto treba. Jedino sto je za resenje nasih problema malo i dva mandata jednog ministra ma kolika njegova dobra volja bila.

Mnogo vise podrske bi ova zena trebalo da ima od drugih. Retko nam se pojavljuju pojedinci kojima nije cilj samo da budu ministri (pa sve jedno cega) da bi sebi dozvolili luksuz da takve retke ljude polivamo katranom.

dokadabre

pre 12 godina

Kažete nema zaštićenih... A šta je sa Vojskom, upravnim i pravosudnim organima (na svim nivoima) koji tzv. postupkom legalizacije već 8 godina koordinirano plačkaju građane otimanjem njihovih zajedničkih prostorija širom Srbije...
Šta je sa tužilaštvom, zaštitnikom građana, upravnim inspekcijama, koji o tome ne smeju ni da pisnu...

mina

pre 12 godina

Gde ste bili do sada da pohvatate sve lopove i prevarante? Uštedeli bi smo ko zna koliko para. Šta me briga što će sada da odgovaraju neki ljudi koji su pokrali i opustošili zemlju, kad mi od toga nemamo nikakve koristi. Izgubljeno ne može da se vrati, a vi samo pokušavate da dobijete što više političkih poena!

srdjan

pre 12 godina

Samo da ministarka pravde Snezana Malovic kaze ko su bili clanovi komisije pred kojom je polagala pravosudni ispit. I onda cemo da joj sve verujemo.

zorica

pre 12 godina

Ja verujem da ministarka jako puno radi na suzbijanju korupcije i sredjivanju pravosudja. Polazna tacka joj je bila na dnu duboke i mracne rupe. Ne znam da li je moglo vise ili brze, ali ja vidim pomake iako mi se kao i mnogima kosa dize na glavi od visine (bolje bi bilo reci-nizine) mnogih izrecenih kazni. Treba mnogo jos do toga da sudije shvate svoju odgovornost.


Ono sto postujem kod ove ministarke je to sto nije ministar opste prakse, sto nikada u javnosti ne komentarise ono sto nije u njenoj nadleznosti, sto ne cini nista da bi se dopala masama.Ona ocigledno nema vremena dac se bavi analiziranjem poslova drugih jer se bavi svojim poslom. To sto nije omiljena, to sto njene reforme mnogima seku krila, meni samo potvrdjuju da ona radi ono sto treba. Jedino sto je za resenje nasih problema malo i dva mandata jednog ministra ma kolika njegova dobra volja bila.

Mnogo vise podrske bi ova zena trebalo da ima od drugih. Retko nam se pojavljuju pojedinci kojima nije cilj samo da budu ministri (pa sve jedno cega) da bi sebi dozvolili luksuz da takve retke ljude polivamo katranom.

jon

pre 12 godina

brankica stanković je za borbu protiv korupcije uradila više nego svi vi zajedno. pitanje je da li bi se ovo desilo da nije bilo insajdera. vi hapsite boraniju i to samo pred izbore. onda predmeti godinama tavore u nekom rolo-ormanu u sudu dok javnost ne zaboravi. eventualno se nekome stavi lančić oko nožice i pošalje ga se na gorku robiju u njegovoj viletini. to je pravosuđe u ovoj zemlji. a zatvori puni nesretnika koji nemaju da plate za saobraćajni prekršaj. muka mi je od ove zemlje i od svih njenih ministara.

neriljano

pre 12 godina

Ova gospodja prica vec cetiri godine, a rezultati su minorni. Ona ima malo godina da bi bila toliko drska. Drska je zato sto nam se "smeje" u lice svojim izjavama. Svedoci smo toga skoro cetiri godine.

Ivan

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaaaaa ova se drogira? :D :D :D :D :D

A slika kao da to "ozbiljno" misli :D

Jooooooooooooj gde ja živim i hoću decu da imam, jooooj crni Ivane....

dupla vaga

pre 12 godina

Trenutno je situacija očajna za obične, poštene ljude. Ukoliko istrajete u nastojanju, većina će Vam biti zahvalna. Nikad nije kasno.

Marko

pre 12 godina

"Ministarka pravde Snežana Malović obećala da Srbiju više niko neće videti kao zemlju u kojoj je korupcija prihvatljiva i oni koji pljačkaju građane zaštićeni."

Buhahahhahaha.... ahahaaaaaaa.... haha... hihihihihi... hohohohohoh.... aaaaa huhuhuh, umreću od vaše iskričave duhovitosti, hahahahaha, ha ah, hahaha

Mitke

pre 12 godina

Draga Snežana, budući da se svesrdno zalažete za borbu protiv korupcije, slobodan sam vas pitati kada će se pokrenuti istraga za korupciju vezanu za reformu pravosudja budući da je Evropska komisija naložila preispitivanje reizbora što vi sada i radite u VSS-u. Ja se nadam da će te do mišljenja EU 12.10.2011.godine i to pitanje pokrenuti jer ste vi stub reforme pravosudja i da nije vas bilo ja nikada ne bih pročitao Ustav RS i shvatio koja prava kao čovek i gradjanin imam u ovoj zemlji. Eh, kada bih ja mogao da budem kao vi ali ne mogu, nemam tu stručnost, moral ni snagu da istrajem na tom putu kojim vi idete.

Blazo

pre 12 godina

Sa privatizacijom, korupcija ce svakako biti ojacana, ne oslabljena. Ko ne veruje neka pogleda sta se desava po svetu sada. Pare se stampaju bez pokrica i zavrsavaju tamo gde ne treba, u pogresnim dzepovima. Cenu placaju obicni gradjani, ne onikoji izazivaju krizu, spekulatori trzista, finansijske organizacije... Gde su lepa vremena kada su privredne organizacije isle po svetu i radile, a i zemlja se gradila sa ljubavlju.

runner

pre 12 godina

Majke Ti!?
Ma šta nam napriča? Nema sfere života, gospođo, u kojoj korupcija, ne samo da je uzela maha, nego je način življenja. U ovoj zemlji korupcija vlada još od turskog vakta i zemana. Za doba Nemanjića i cara Dušana ne znam, al' nije li on uveo onaj drakonski zakon po kome se za laž čupa jezik a za krađu odseca ruka? Čemu, ako su Srbi tako pošten narod? Draga moja Ministarko, ako niste znali, ja ću vam reći: "Stari Srbi su sde od pamtiveka bavili lovom, ribolovom i sitnom krađom a to podrazumeva domunđavanje i rad ispod žita. Onaj koji iskoreni korupciju u Srbiji slavit će se više od Vuka i Dositeja, a boga mi i Novaka Đokovića. Nego mi se sve više čini da se približavaju izbori, pa nam poturate još jednu šarenu lažu.

black adder

pre 12 godina

To ona ozbiljno?

Afera Usce, Raznatovic, kofer, delta, kolesar - janusevic, bojan kristo, terminal 1 na surcinu.... su samo neke od poduzeg spiska gde je korupcija ocigledna ali se niko nije ozbiljno pozabavio njome.

Nijedan od ponudjenih odgovora...

pre 12 godina

Srbija vec jeste zemlja korupcije. Ako slucajno neko ne veruje...

Do posla u Osnovnom sudu u Pancevu se dolazi iskljucivo preko veze, bez obzira na kvalitete kandidata. Desavalo se da ljudi sa visokim prosecima na fakultetu ne uspeju da prodju konkurs, a istovremeno konkurs prodju studenti sa privatnih fakulteta ciji su mama i tata neki faktor u Pancevu i koji nisu proveli nijedan jedini dan volontirajuci. Ima toliko volontera koji su zavrsili ozbiljan fakultet, a koji ne primaju ni dinara mesecno.

Da ne govorim o tome da Novopazarski fakultet u Pancevu "nastancuje" 90-100 "dipl. pravnika" godisnje!! U ove dve tvrdnje mislim da ima elemenata za postojanje ozbiljnih krivicnih dela.

MInistar pravde je tipican demagog i neko ko odbija da vidi realnost u nasem pravosudju.

Misha

pre 12 godina

Nije moguće iskoreniti korupciju kod nas krivičnim zakonom, jer nema ko da sprovodi zakon a da sam neće biti sklon da se kupi ili proda. Zato mi stalno imamo super zakone koji nikada u praksi ne funkcionišu, jer nema ko da ih sprovodi. Pravni sistem funkcioniše normalno samo ako je većina naroda neiskvarena. Bez one promene mentaliteta koju je Zapad svojevremeno imao kroz prosvetiteljstvo, ona se ni kod nas ni na koji drugi način neće moći iskoreniti.

Opravdanje

pre 12 godina

Ko je kriv zato što su na slobodi pored milion dokaza svi iz npr. afere "INDEX" u Kragujevcu? Objasnite ko može da pokrene krivični postupak protiv Palme? Izvinite vaša ministarska ekselencijo, ali u Srbiji ne da ne postoji politička volja da krupni igrači odgovaraju za pljačku državne imovine , već ne postoji ni hrabrost institucija da i malo manje važne igrače koje su upravo politikanti napravili nedodirljivima. Suština je da i kad bi hipotetički postojale u dovoljnom broju hrabre i moralne sudije, bez predrasuda, i kad bi prepisali Kanadske ili Finske zakone i propise , moćni pojedinci bi satanizovali momentalno takve sudije. Sve u svemu , jedino što je u svemu ovome dobro , je da sve veći broj građana ima pristup društvenim mrežama..

BLJAK BLJAK

pre 12 godina

Kakva blamaza za ministarku pravosudja. Postenije bi bilo da je odmah i sama ponudila ostavku zbog lose obavljanog posla tokom svog mandata. SRAMOTA I BLJAK

Tugomir

pre 12 godina

I politicka cistka 835 sudija je takodje dokaz korupcije izvrsne vlasti prema pravosudnoj jer se nisu postovali ni Ustav, ni zakoni ni evropski standardi pri opstem izboru vec je sve drugo bilo odlucujuce i bitno.Kako ce izvrsna vlast da ubedi EU da je srpsko pravosudje nezavisno i nekorumpirano? Bombastim izjavama kao poklicima pred Izvestaj EK? Ma nisu Evropljani budale da gutaju gluposti za unutrasnju upoterbu.A ni narod vise ne naseda .

асд

pre 12 godina

у праву је министарка,неће постати-ВЕЋ ЈЕСТЕ и ТО ПРВА НА СВЕТУ ПО КОРУПЦИЈИ !

lela

pre 12 godina

Pa vi ni pevaljci u kucnom pritvoru niste uspeli da urucite poziv!
To se bre protivi zdravom razumu, ne samo zakonu!

A tako ste je i Vi i Vase kolege (Dolovac, Dragicevic Dicic) srcano branili!

Aleksandar

pre 12 godina

Pa naravno da nece biti - vec je, cini mi se jos od svog nastajanja, a obrazac korupcije se iz godine u godinu logaritamski uvecava...

sumorni

pre 12 godina

Pustili ste ih 10 godina da se nafatiraju, i sad kao "dosta im je bilo"?

Pokazujete duboko nerazumevanje. Poenta je u tome da im se UZME sve što su za ovih 10 godina uzeli od naroda (sa kamatom), kako od njih, tako i od celokupne porodice, a oni strpaju u buvaru.

To je bolja preventiva od svih vaših reči i namera. Dok se to ne desi, pričate sami sa sobom.

Miloš

pre 12 godina

Kome ona priča priču? Videli smo u protekle tri i po godine kako se Vlada NIJE obračunavala sa korupcijom, nego je, naprotiv, stvarala ambijent u kome je ta korupcija cvetala. Ako gospođa Malović stvarno misli da ćemo poverovati sada pred izbore kako sve ovo nije marketing nego nekakva iskrena borba onda ona ozbiljno potcenjuje građane Srbije. Građani Srbije nisu glupi i vide da je ovo čista propaganda, a da iskrene borbe protiv korupcije nema.

Reagujte !

pre 12 godina

Najveće korupcija je u javnim nabavkama pa ako to sprečite verovaću u vašu iskrenost. Sprečite ukidanje Uprave za javne nabavke !

Srba

pre 12 godina

Problem je sto bi pola miliona sugradjana zavrsilo u zatvoru zbog korupcije (a mozda i vise) medjutim veliki deo naroda je bio primoran da radi preko "veze" ili da da koju paru u dzep, da bi mogao da dodje do svojih ustavom zagarantovanih prava. Dzaba ti da prijavis profesora ili lekara kad je njegov nadlezni jos gori od njega, pa ako uspes da preskocis i ovu prepreku onda te saceka isti takav policajac ili sudija, pa ajde ti izguraj pravdu do kraja. Em sto bi ostao bez para po sudovima, em sto bi rizikovao da ti baraba dodje na vrata da te pokrade ili ubije.
Sistemska korupcija je jedno najveci zala koje moze da zadesi neki narod.

2000+

pre 12 godina

Ma nemoj. Sada kada su "svi" nafatirani, a proizvodnja tj. privreda - ne postoje... sada ćete da se borite protiv korupcije. Ko će da nam vrati ovih zadnjih 10 godina, koje su nam oduzete iz zezanja, kao bakšiš, posle slobizma.
Koja ste Vi mafija, svi bre !

Svetom preovladjuju paradajz ljudi!

pre 12 godina

DA LI OVO TREBA DA BUDE SMESNO?!?!?! HA?!?! Mi sada treba da poverujemo da ste vi ozbiljni?!?!....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Megatronman

pre 12 godina

Stogod. Sanader, ovdje kod mene, je maznuo gomilu novaca, bio je premijer. Tragikomicno je kakav neverovatni komfor ima u zatvoru. Pa on ce nakon par godina uzivati u desetak miljuna evra. Do tada ce mu biti bolje od vecini nas. Mesic, bivsi predsednik je dosao na vlast Gadsfijevim parama. Njegova cerka Dunja je vlasnica dionica Nasice cement, firme koja je u Srbiji kupila cetiri gradjevinske firme Pravo olicenje postenog politicara. A ta dvojica su vrh Hrvatske, mislim na politiku. Zar ta gospodja misli da ste vi drugaciji?! Niste, a nema ni zakona koji bi to pravilno sankcionirao. Pazite, isplati se biti u zatvoru sa puno novaca.

janika

pre 12 godina

I pile krenulo u prvi razred osnovne skole pa kaze: "Da vidim sad ko ne veruje da cu zavrsiti fakultet ?" Uzas,dok oni najedvite jade rese jedan slucaj za to vreme se stvori jos 30

Waistiny

pre 12 godina

Ova zena ima ponasanje robota, izjave robota, razmisljanje robota, ali i partijski vajb za demagogiju usmerenu na puk i one sa jeftinijim kartama u zivotu. Ostatak ih ne zanima, jer ih nema previse.

Zar je bitno

pre 12 godina

Nece biti?
Ali sada jeste.Pliva u korupciji, kriminalu, anarhiji, lobijima i klanovima.Na svim nivoima, pa i lokalnim.
Ni jedna izjava vise nije bitna ni od koga, vec DELA!

odliveni mozak

pre 12 godina

bravo! ako posaljem gospodji ministarki broj telefona jedne nakindjurene iz katastra na novom beogradu, 'oce li da mi vrati nazad mojih 100 evra? da, da, onih 100 evra koji se daju 'ispod tezge' da bi se izvod iz katastra dobio na vreme, u protivnom propade prodaja. i oni to znaju i tako kraduckaju...
mislim, mora od necega da se pocne...
nije ni 100 evra neka investicija...

selektivna pravda

pre 12 godina

Malovicka sta je sa aferom index...? Koliko znam i profesor Branislav Marković... Dokle se stiglo ili je i to farsa...Ej a tamo ima i video zapisa i jos nista !!!

neso

pre 12 godina

Svake godine 1. januara obećam sebi da neću više pušiti, al kad nisam karakter. Pravdam se da je to ovisnost, a u stvari treba samo hteti

Megatronman

pre 12 godina

Zapravo ste jako srecni sto nemate Kosor. Kosor iz STAMPE sazna za optuznice iz Srbije, zamalo DVA MESECA nakon sto su urucene Hrvatskoj. To kod nas je Alan Ford, Monti Pajton, Ckalja, Maratonci... Ili sve to zajedno. Bolje bi za nas bilo da je negde sa Pahorom. Da je nikada ne vidimo.

Petar Pan

pre 12 godina

Kad će početi da hapse korumpirane članove svoje partije? Borbu protiv korupcije vlast može početi od same sebe. Korupcija predstavlja problem države koja nema potrebne zaštitne mehanizme pa je otkrivanje i kažnjavanje onemogućeno. Nažalost vlast svesno izbegava takvu zaštitu jer joj odgovaraju rupe kojima štite svoje lojalne. Sva trenutna hapšenja su bacanje prašine u oči biračima pred izbore.

ja

pre 12 godina

samo procitaj komentare, bice ti jasno koliko si sama korumpirana, a mozda i nesto naucis
i na greskama se uci

gde ti je tomica

kome je dao pare da ga zaborave, a ti da ga branis

sramota

mina

pre 12 godina

Gde ste bili do sada da pohvatate sve lopove i prevarante? Uštedeli bi smo ko zna koliko para. Šta me briga što će sada da odgovaraju neki ljudi koji su pokrali i opustošili zemlju, kad mi od toga nemamo nikakve koristi. Izgubljeno ne može da se vrati, a vi samo pokušavate da dobijete što više političkih poena!

srdjan

pre 12 godina

Samo da ministarka pravde Snezana Malovic kaze ko su bili clanovi komisije pred kojom je polagala pravosudni ispit. I onda cemo da joj sve verujemo.

dokadabre

pre 12 godina

Kažete nema zaštićenih... A šta je sa Vojskom, upravnim i pravosudnim organima (na svim nivoima) koji tzv. postupkom legalizacije već 8 godina koordinirano plačkaju građane otimanjem njihovih zajedničkih prostorija širom Srbije...
Šta je sa tužilaštvom, zaštitnikom građana, upravnim inspekcijama, koji o tome ne smeju ni da pisnu...