Ponedeljak, 26.09.2011.

20:26

EP: Srbija izgubila, slede Rumunke

Odbojkašice Srbije izgubile su od Nemačke sa 3-1 u setovima (25:22, 25:15, 20:25, 25:17) u trećem kolu A grupe Evropskog prvenstva.

Izvor: B92

EP: Srbija izgubila, slede Rumunke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Igor ZR

pre 12 godina

Evo da i definitivno stavimo tačku na to ke će nam biti eventualni protivnik u polufinalu. Jasno se vidi da će to biti Rusija, a ne reprezentacija Nemačke. Pozdrav!
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Women%27s_European_Volleyball_Championship

istina boli

pre 12 godina

Kao i u kosarci, odrekli smo se najboljih i sad vecina i dalje prelazi preko te cinjenice i ocekuje nekakvu medalju?! Po kom osnovu to ocekujete, na osnovu osvojenog nekog kvazi takmicenja po imenu Gran pri?!
Aha, vazi. 4 godine i vise nase odbojkasice nisu osvojile medalju na zvanicnom ozbiljnom takmicenju, a toliko traje ova Terziceva politika odstranjivanja najboljih igracica.
Sami cete sebi biti krivi sto posle ocekujete nesto od tima koji ne moze da ima vrhunski rezultat, jedino sto moze da izvuce ove devojke je domaci teren a ni to nemaju kako bi trebalo da imaju upravo jer su mnogi zbog Terziceve privatizacije reprezentacije prestali da prate da se jednostavno ne bi nervirali.

gery

pre 12 godina

Problem kod igre je nedostatak tempa, i Nemice ne igraju savršeno ali imaju ubitačan tempo tj. sve izvode bez prevelike tehnike i postižu fantastičan tempo igre dok je kod Srbije težnja da se protivnik pobedi na osnovu tehničke superiornosti i usporeno.

Nemanja

pre 12 godina

Nase odbojkasice sa ovako slabom igrom, pre svega prijemom i losim resenjima Maje Ognjenovic u napadu, imaju jako male sanse protiv Poljakinja u cetvrtfinalu. Mislim da je za Rumuniju dovoljna i ovakva igra.

chill sine

pre 12 godina

auu gledaj komentara, a kad pobedimo nema vas desetoro... iskulirajte malo i pustite zene da disu, a za igru ce se same pobrinuti, ne treba im ovoliko "strucnjaka"...

dareza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Ako nisi znao,ima tri kvalifikaciona turnira za olimpijadu,tako da nemoj previse da se radujes!Nase devojke su na svetskoj rang listi trenutno pete,imaju pravu na 2 od 3 turnira da igraju!Ako sada uzmu medalju idu u Japan na svetski kup,a ako ne,imamo mi jos dve sanse da se dokopamo OI!Nemoj ti da brines za nasu odbojku!

Nada

pre 12 godina

Nase devojke su jednostavno stale posle prvog seta. Nisu mogle da igraju svoju igru jer ih je dotukla dobra igra Nemica. Za njih nije bilo izgubljenih lopti. Gledala sam nemackog trenera koji je neprestano trazio najbolji tim, vrsio stalne izmene dok je Terzic cekao nemoguce. Trebalo je da rizikuje tj. da pokloni poverenje rezervoj klupi, da podigne samopouzdanje starijim igracima a ne da maje rukama i prica sam sa sobom. Delovao mi je kao amater u odnosu na nemackog trenera. Jednostavno kao da nije shvatio sta je potrebno za pobedu.
Ovo je negativan poenza terzica ne za igracice. Nima je bila potrebna moralna podrska sa klupe.
Sto se tice posecenosti za to je kriv Odbojkaski savez. Umesto da promovise odbojku odredio je cenu ulaznica koja nije primerena nasim uslovima. Sramota za savez.

mr Kiza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Nesto mi se cini da su necije odbojkasice vec zavrsile takmicenje kao poslednje u grupi?
U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.
(Igor ZR, 26. septembar 2011 23:53)
Mislim da si ipak pogresio, ako prodjemo Rumunke i Poljakinje idemo na pobednika Nemacka - Ceska/Francuska.
Sad sto se same utakmice tice, sve se negativno skockalo protiv nas. Los prijem, Maja je lose dizala, a samim tim i napad je bio los. Najvise lopti ide na Jovanu, ona dosta poentira, ali je dosta i hvataju. Rasic i Krsmanovic nisu imale svoje vece, popile su nekoliko blokova i nekako su mekano pucale penale. Mislim da je Suzana Cebic bolje resenje nego Silvija na mestu libera . Nasuprot tome, Nemice su dobro servirale, ali me je vise izludjivalo sto su spasile bar 7-8 lopti koje bi po svim zakonima fizike vec morale da padnu na pod.
Mislim da je greska sto se utakmice u grupi igraju u Pioniru. Bio sam na sve tri utakmice i zaista je tuzno videti polupraznu dvoranu, a da ne dovode organizovano devojcice i decake iz odbojkaskih klubova na tribinu koja se vidi na TV, realno ne bi bilo ni hiljadu ljudi. Ili je trebalo igrati u Hali sportova na Novom Beogradu, a u Pioniru samo zavrsnicu, ili pored Zrenjanina dati domacinstvo grupe nekom gradu koji ima superligasa u zenskoj odbojci - Uzice, Obrenovac, Pancevo, Subotica... a koji ima odgovarajuce uslove.

VS

pre 12 godina

Infoemacija (sa blagajne "Pionira") za one koji prizivaju mnogobrojniju publiku, grde je sto je nema:.. Cene ulaznica: 500,1000 i 2000 din.

Mile sa Palilule

pre 12 godina

Čim je video da Maja Ognjenović ne diže kako treba, i da joj nemice zaustavljaju akcije, odma je trebalo Terza da uvede Anu Antonijević. Menjaj čoveče, traži dobitnu ekipu, vidiš da ti saveti ne pomažu mnogo.

bilja

pre 12 godina

Odbojku u Novi Sad! Od onih tankih 2-3 hiljade koliko ih je bilo u Pioniru, par stotina koji su najjače navijali i nije iz Beograda!

realista

pre 12 godina

Razlozi poraza:
1.Ocajna igra u odbrani.
2.Nedovoljan procenat napada dva kljucna spoljna igraca (Brakocevic,35, Nikolic 34)
3.Lose blokiranje (5 bloka za 4 seta!!!!), od toga Rasic 4, gde su ostale??
4.Slaba ili nikakva klupa.

Ovakva reprezentacija je i na SP izgubila od Nemacke i zuzela 8 mesto. Novi kvalitet reprezentacije na GP je bila Sanja Malagurski, koja iz nekog razloga sada nije u postavi i opet smo na istom, odnosno u problemu.

Grof

pre 12 godina

Bio sam na prve dve utakmice naše reprezentacije i uvjerio se u katastrofalnu posjećenost. Da nije djece iz odbojkaških klubova da popune tribine iste bi bile bukvalno prazne. Sramota za ovako veliki sportski događaj. Što se tiče igre, nije kvalitetna kao nekada ali za nadati se da će biti bolja.

odbojkas

pre 12 godina

Sto ovoliko komentara nije bilo kada su devojke pobedjivale? Ljudi, nemojte biti preostri, one jesu lose igrale, ali i Nemacka je odlicna ekipa, sa par vrhunskih igracica. Veoma je vazna svaka sledeca utakmica, nadajmo se cetvrtfinalu protiv Poljakinja, taj mec ce biti presudan. Ako njih prodjemo, ubedjen sam da uzimamo barem srebro. Molim vas, nemojmo pominjati Spasojevic, Djerisilo. Ovih 14 devojaka su ono najbolje sto nas tim ima i pruzimo im svu podrsku.

Vercingetorix

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!
(BaneUtd, 26. septembar 2011 21:56)
Ne znam kako te nije sramota da se uopšte javiš? Zaboravio si svoje "stručne" komentare što se tiče odbojkaša. Evo priseti se:
Ne znam kako bi mogli dobiti Francuze. Jedino da ovi ne spavaju pre utakmice ili igraju sa drugom postavom. Kako su samo samleli Turke, kao na treningu. Crno nam se pise u 1/4 finalu!
(BaneUtd, 14. septembar 2011 18:29)
i zato molim te: duboka tišina.

Tamarra

pre 12 godina

Muka me spopadne dok citam ove "hejt strucne" komentare.
Najiskreniji je brate ovaj "komsija", mada mi se ne svidja stav, jer ja navijam za Blanku Vlasic i kad visoko i kad nisko leti, no dobro...
Devojke su imale los dan, a ocigledno im je i forma u daunu trenutno, skoro svima... a to je TIM - ne moze tehnicar ako ne valja prijem, ne moze Brakocevic ako nema dobru loptu, ne moze jadna Brizitka Molnar da pogine veceras (devojka je bila najbolja u ovoj utakmici) i da resi set!
Silvija Popovic je odlican libero, trenutno je mozda i bolja od Suzane, iako je meni Ceba omiljena igracica! :)
Jedino sto me "uzasava" je to sto selektor kao da nije pronasao tim koji je okosnica, temelj, sastav koji ce STO POSTO da povuce kad padnemo u igri, nego stalno nesto menja, frlja, udji-izadji, vrati se, tajm aut, tajm aut, histerija!!!
A DEVOJKE ne zasluzuju nista drugo nego PODRSKU i VERU u njih i kada izgube, a ovo je ja mislim 2. poraz u poslednjih bar 10 utakmica... nije to lako u profesionalnom sportu, nije lako dvaput tuci Ruskinje u 5 dana, eeej, zasluzile su da im budemo bezuslovna podrska!
FORZA SERBIA, do poslednjeg daha!!! :)

šunke i jaja

pre 12 godina

@mi: Znao sam ja da si ti stručnjak, tako da se mnogo izvinjavam u ime sviju nas koji smo nešto loše rekli o našim devojkama. Bilo bi jako dobro kada bi svaki put ostavljao svoje stručne komentare, tako da ne bi smo živeli u ovakvom jednom neznanju! Brate, fala ti unapred, a naše devojke su sigurno igrale mnogo bolje no što smo mi videli na malim ekranima, ali tako je to kada smo neznalice. Fala ti, burazeru još jednom!

Vesna

pre 12 godina

Terzic je resen da sve ubedi da je on najveci trener svih vremena i on vidi sto drugi ne vide!:) Namerno nije stavio Suzanu da igra jer igra nemacko prvenstvo a Malagurski je stavio na klupu jer je Djovani obozava kao igraca! Pa ,samo pogledaj te ko noci duge carape a ko kratke!? Sitnice cine savrsenstvo a ,savrsenstvo nije sitnia!:)
Srecno devojke!!!!::))

Igor ZR

pre 12 godina

U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.

Josko Martinoski

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!

su

pre 12 godina

E dragi moj neobavesteni JA. Maja Ognjenovic je najbolji tehnicar Evrope a mozda i sveta. Ne lupaj, ne lupaj. Nas problem su primaci a ne tehnicar. Da sam ja trener u reprezentaciji ne bi igrala Molnar (njen procenat primljenih lopti je smesan). Ne moze Maja da odigra napad kada nemamo PRIJEM. Maja Ognjenovic je nasa ubedljivo najbolja odbojkasica ikada.

Radovan

pre 12 godina

Opa opet se javljaju Terzicevi pljuvaci.Nekoliko meseci vas nije bilo bruke jedne i jedva ste docekali da devojke dozive poraz da bi pljuvali.More tisina treba da vas je sramota.

koji si kralj

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.
(ultrasrbin, 26. septembar 2011 21:51)
Haha ne volim ga ni ja, ali brate kako si uspeo sve da omasis. Anja godinama pre Ivane izbacena, Cebic je tu u reprezentaciji, a Maja je danas bila najbolja:)

vesna

pre 12 godina

Ova ekipa je dugo vremena provela zajedno.Nikako nije smelo da se desi ovakav rezultat.Nije smak sveta, sto su igubile.Ali,dolaze sve jace ekipe sem Rumunije koja nije to.Steta, sto su nasse vrhunske igracice napustile reprezentaciju.Sa nima bi zlato bilo sigurno.Ovako?Kvalitetn e igre nije bilo.Igtalo se onoliko koliko su nam protivnice dozvolile.Terza treba da se zamisli sta mu je raditi.Nije preuzeo odgovrnost.Devojeke nisu ispostovale dogovor.Dokle ta njegova drskost.Vreme je da ode pre OI da tamo odemo komletni, mislim na Djeru i Anju.Sa njih dve smo uvek pobedjivali Nemice 3-0 a vidi sada pred svojom publikom.Nikolic podbacila vise nego ikada, mada ona i nije neki kapacitet.

hm

pre 12 godina

Prva ozbiljna reprezentacija i poraz. Nemice su igrale odlično u polju i to im je donelo pobedu.Naše odbojkašice su imale odličan servis, ali lošu efikasnost u napadu. Ne znam koliko lopti treba Nemice da im nabace pa da one smečuju kako treba. Trener posle utakmice daje izjavu koje bi dao i neki trener-amater, kaže imali greške,wow zamisli... bravoo :)

sudax

pre 12 godina

Prilikom meca nasih sa Francuskom,jedna njihova bivsa igracica i komentatorka je hvalila igru nase ekipe,ali,isto tako,rece da ce nasa reprezentacija tesko odrzati odlicnu formu sa Grand Prix u Macau.
Hvalila je nase mlade igracice koje sa 21 do 23 god,imaju nevjerovatnu zrelost u igri.
Nazalost,pad forme se pokazao danas kada su naisle na malo jacu ekipu.
Posebno je zakazao prijem koji je uslov za organizovanje napada i za bilo kakvu ozbiljnu igru.Izgledalo je tuzno,jednostavno,nema prijema,a, ako se lopta i primi ne ide na dizaca,pa se onda neke lopte vade i sakupljaju po terenu ili van terena,cime se protivniku daje vrijeme da ogranizuje blok-odbranu.

Treci set je pokazao da djevojke mogu dobro igrati,ali sve je to bilo kratkog daha.

Mozda je poraz dosao u pravo vrijeme da se djevojke otrijezne,da vide da se mecevi ne dobijaju na ime,nego na igru.

Mislim da kvalitet ostalih ekipa nije na zavidnom nivou,Rusija,nista narocito,Italija slaba,Turska isto slaba,Holandija prosjecna,tako da mislim da cemo poslije pobjede nad Rumunijom,imati odlucni mec sa Poljskom,koja igra dosta dobro i ako njih pobijedimo,nema nas do kraja vise ko dobiti.

Ne zelim napadati Terzica,jer nema nikakve koristi,on je,izgleda, "nezamjenjiv",ali cu uvijek zaliti za Anjom Spasojevic za koju jos uvijek tvrdim da je na prijemu servisa najbolja,odlicna na servisu,dobra u bloku i odlicna u smecu,jednom rjecju nasa najkompletnija igracica i da je dobitna kombinacija za osvajanje medalja.
Sa Anjom smo uzeli medalje na EP i SP,a bez nje nista,ne racunajuci Grand Prix.
Srecno djevojke,vjerujem u vas.

gryzly.vienna

pre 12 godina

Svaka cast Nemicama, dobro su nas razvalile.. Nije da su bolje nego i lepse.. Ali nije nista, ama bas nista izgubljeno... Idemo do polufinala protiv RUS ili ITA!

ja

pre 12 godina

Ovo je katastofa,oćaj,bezvoljnost,imam osećaj da je samo Jovani stalo do pobjede i da jedina vjeruje u preokret.Njihov libero sjajan,uhvatila je u polju 30 lopti,naša 4-5 i to nismo iskoristili.U 4 setu naš kapiten i najbolja igračica Nikolić od prvi 8 poena Njemica ona im poklonila pet,što zbog lošeg prijema,pecanja,dva puta je izblokirale,a njihova najbolja igračica broj sedam,Grun čini mi se da se zove,u cijeloj utakmici nije imala toliko grašaka,žena je fenomenalna,svaku tešku loptu je prošla,za razliku od Jelene.Blok očajan,igra u polju takođe,sve je loše.Sa ovakvom igrom imam osećaj da su za klasu iznad nas.Ipak,mislim da će biti bolje,mora,i da možemo do medalje,ali i dalje smatram da je moralo biti mjesta za Anju(zbog prijema a pre svega zbog atmosfere),Ivanu(da mijenja Jovanu kad joj ne ide) i Vesnu Čitaković(koja je i dalje među najboljim blokerima svijeta,pogotovo što je Stefana povređena,i kad ne ide srednjacima kao večeras,da ima ko da uđe,mada ona treba da bude starter).

branko

pre 12 godina

Ово може бити изненађење само за некога ко не зна катастрофслни биланс наших репрезентација против Немачке (мушкарци су га додуше нешто поправили). То што су наше вечерас изгубиле није тако страшно. Победиће Румунију а у четвртфиналу и Пољску јер садашња екипа Пољске не игра ни близу оне од пре пар година. Е, а онда долази оно што је страшно - у полуфиналу опет Немачка. Само у теорији би било могуће да наше победе Немице два пута у неколико дана. А могу ли оне нас? Једно је сигурно: Немице ће играти опет овако добро. Наше морају боље а знамо да могу. А зашто су уопште Немице нашима константан проблем? Зато што против њих мораш играти добро и бити потпуно сконцентрисан од првог до последњег секунда. Нема падова – нема деконцентрације. То нашима никад није била јака страна. Додатни проблем је и то што су толики порази нашим девојкама већ утерали страх у кости а Немице кипте од самопоуздања. Но, ништа није вечно. Лепо би било да се у то уверимо за пар дана.

dejan

pre 12 godina

Ne treba grditi nase igracice ali cinjenica je da ne znam kad smo ovako lose postavljali blok,primali servis i psiholoski smo padali cim one osvoje neki dobar poen,ali idemo dalje PUNA PODRSKA ZA NASE IGRACICIE

Djoksa

pre 12 godina

Pobedise nas Nemice igrom u polju... Bukvalno svaku loptu za koju je postojala najmanja sansa da se uhvati, one su je uhvatile. Zbog toga su imale drugi, treci, cetvrti, peti napad... Za razliku od nasih reprezentativki koje su ponekad nedopustivo statirale cekajuci da blok odradi sav posao.
Sta reci, Nemice/ci su nam po ko zna koji put ocitali lekciju iz pravilnog pristupa igri. Pozrtvovano do zadnje lopte!
Nasoj reprezentaciji sve najbolje u nastavku turnira!

u svetu ne postoji jedno carstvo, u kome caruje drugarstvo

pre 12 godina

To je to. Ko je ocekivao nesto vise od ove ekipe, grdno se prevario. Nista Nemice nisu extra odigrale, ali su nas razvalile u 3 od 4 seta. Kad Nikolic prima, to je problem. Molnar je poluigracica, Brakoceviceva i Ognjanoviceva su ziherasi. Nema Anje, Stefane i Djerisilo (kao i V.Tomasevic) koje nose extra kvalitet. Tu su Vesoviceva i Maleseviceva, koje su 2 klase ispod ovih. Kad se tome doda da ni Cebiceva nije ni 60% one igracice kakva je bila 2006e - dobije se ovo. Igra nam je procitana, a Terzic je totalno izgubljen na ovom mestu selektora. Losa selekcija, losa sprema, losa atmosfera i to je dovoljno da gubimo od svake ozbiljnije reprezentacije. Nisam siguran, ali od 2008e mi nismo dobili niti jednu top reprezentaciju a igrali smo na 2 EP, OI i SPu. Da ne bese Grand Prixa, koje je komercijalno takmicenje, ne bismo znali sta je to medalja, a ova reprezentacija je bila projektovana da igra finala sa Brazilom citav niz godina, tamo jos u 2007oj, kada su bile u vrhu sveta i Evrope. Ali, Terzic zna bolje od svih nas...

mi

pre 12 godina

Kako su smesni ovi komentari...pa vi ste ljudi sad prvi put pogledali utakmicu zenske odbojke i odmah ste nasli da se pravite pametni...Nemice su ostavile srce na terenu,zato su i pobedile...A sto se publike tice, kad vec dolaze u vecem broju, MORALI bi da pruze vecu podrsku nasim odbojkasicama.

Milan

pre 12 godina

Pobogu do kada ćemo morati da gledamo Terzićevo NE vođenje utakmice. Molnar očajna dva i po seta ali to njemu nije dovoljno da je menja, jelena Nikolić užasna u IV setu ali ona, naravno, ne sme biti zamenjena. Nemam ništa protiv Jelene, ona jeste naša najbolja igračica ali je činjenica da igramo bolje bez nje, kada igra 11 jednakih!

Verujem u nase devojke!

pre 12 godina

Da su na utakmicu dosli samo oni koji kukaju na neki imaginarni "savet za sport" i kako nije dobro organizovano ovo prvenstvo, gledaliste bi bilo puno.
Hajde, razvalite drveni odbojkasi kako zenska odbojka nije ni za sta.A jeste li vi?
Beograd nije zasluzio ovo prvenstvo!

ultrasrbin

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.

BaneUtd

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!

Vladimir

pre 12 godina

Prijem u prva dva seta na nivou srednjoskolaca na casu fizickog, svako plasiranje lopte procitano, vidi se iz aviona. Kad uporedim sa muskom odbojkom, place mi se.

Verujem u nase devojke!

pre 12 godina

Da su na utakmicu dosli samo oni koji kukaju na neki imaginarni "savet za sport" i kako nije dobro organizovano ovo prvenstvo, gledaliste bi bilo puno.
Hajde, razvalite drveni odbojkasi kako zenska odbojka nije ni za sta.A jeste li vi?
Beograd nije zasluzio ovo prvenstvo!

mi

pre 12 godina

Kako su smesni ovi komentari...pa vi ste ljudi sad prvi put pogledali utakmicu zenske odbojke i odmah ste nasli da se pravite pametni...Nemice su ostavile srce na terenu,zato su i pobedile...A sto se publike tice, kad vec dolaze u vecem broju, MORALI bi da pruze vecu podrsku nasim odbojkasicama.

branko

pre 12 godina

Ово може бити изненађење само за некога ко не зна катастрофслни биланс наших репрезентација против Немачке (мушкарци су га додуше нешто поправили). То што су наше вечерас изгубиле није тако страшно. Победиће Румунију а у четвртфиналу и Пољску јер садашња екипа Пољске не игра ни близу оне од пре пар година. Е, а онда долази оно што је страшно - у полуфиналу опет Немачка. Само у теорији би било могуће да наше победе Немице два пута у неколико дана. А могу ли оне нас? Једно је сигурно: Немице ће играти опет овако добро. Наше морају боље а знамо да могу. А зашто су уопште Немице нашима константан проблем? Зато што против њих мораш играти добро и бити потпуно сконцентрисан од првог до последњег секунда. Нема падова – нема деконцентрације. То нашима никад није била јака страна. Додатни проблем је и то што су толики порази нашим девојкама већ утерали страх у кости а Немице кипте од самопоуздања. Но, ништа није вечно. Лепо би било да се у то уверимо за пар дана.

Vladimir

pre 12 godina

Prijem u prva dva seta na nivou srednjoskolaca na casu fizickog, svako plasiranje lopte procitano, vidi se iz aviona. Kad uporedim sa muskom odbojkom, place mi se.

ultrasrbin

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.

u svetu ne postoji jedno carstvo, u kome caruje drugarstvo

pre 12 godina

To je to. Ko je ocekivao nesto vise od ove ekipe, grdno se prevario. Nista Nemice nisu extra odigrale, ali su nas razvalile u 3 od 4 seta. Kad Nikolic prima, to je problem. Molnar je poluigracica, Brakoceviceva i Ognjanoviceva su ziherasi. Nema Anje, Stefane i Djerisilo (kao i V.Tomasevic) koje nose extra kvalitet. Tu su Vesoviceva i Maleseviceva, koje su 2 klase ispod ovih. Kad se tome doda da ni Cebiceva nije ni 60% one igracice kakva je bila 2006e - dobije se ovo. Igra nam je procitana, a Terzic je totalno izgubljen na ovom mestu selektora. Losa selekcija, losa sprema, losa atmosfera i to je dovoljno da gubimo od svake ozbiljnije reprezentacije. Nisam siguran, ali od 2008e mi nismo dobili niti jednu top reprezentaciju a igrali smo na 2 EP, OI i SPu. Da ne bese Grand Prixa, koje je komercijalno takmicenje, ne bismo znali sta je to medalja, a ova reprezentacija je bila projektovana da igra finala sa Brazilom citav niz godina, tamo jos u 2007oj, kada su bile u vrhu sveta i Evrope. Ali, Terzic zna bolje od svih nas...

Djoksa

pre 12 godina

Pobedise nas Nemice igrom u polju... Bukvalno svaku loptu za koju je postojala najmanja sansa da se uhvati, one su je uhvatile. Zbog toga su imale drugi, treci, cetvrti, peti napad... Za razliku od nasih reprezentativki koje su ponekad nedopustivo statirale cekajuci da blok odradi sav posao.
Sta reci, Nemice/ci su nam po ko zna koji put ocitali lekciju iz pravilnog pristupa igri. Pozrtvovano do zadnje lopte!
Nasoj reprezentaciji sve najbolje u nastavku turnira!

sudax

pre 12 godina

Prilikom meca nasih sa Francuskom,jedna njihova bivsa igracica i komentatorka je hvalila igru nase ekipe,ali,isto tako,rece da ce nasa reprezentacija tesko odrzati odlicnu formu sa Grand Prix u Macau.
Hvalila je nase mlade igracice koje sa 21 do 23 god,imaju nevjerovatnu zrelost u igri.
Nazalost,pad forme se pokazao danas kada su naisle na malo jacu ekipu.
Posebno je zakazao prijem koji je uslov za organizovanje napada i za bilo kakvu ozbiljnu igru.Izgledalo je tuzno,jednostavno,nema prijema,a, ako se lopta i primi ne ide na dizaca,pa se onda neke lopte vade i sakupljaju po terenu ili van terena,cime se protivniku daje vrijeme da ogranizuje blok-odbranu.

Treci set je pokazao da djevojke mogu dobro igrati,ali sve je to bilo kratkog daha.

Mozda je poraz dosao u pravo vrijeme da se djevojke otrijezne,da vide da se mecevi ne dobijaju na ime,nego na igru.

Mislim da kvalitet ostalih ekipa nije na zavidnom nivou,Rusija,nista narocito,Italija slaba,Turska isto slaba,Holandija prosjecna,tako da mislim da cemo poslije pobjede nad Rumunijom,imati odlucni mec sa Poljskom,koja igra dosta dobro i ako njih pobijedimo,nema nas do kraja vise ko dobiti.

Ne zelim napadati Terzica,jer nema nikakve koristi,on je,izgleda, "nezamjenjiv",ali cu uvijek zaliti za Anjom Spasojevic za koju jos uvijek tvrdim da je na prijemu servisa najbolja,odlicna na servisu,dobra u bloku i odlicna u smecu,jednom rjecju nasa najkompletnija igracica i da je dobitna kombinacija za osvajanje medalja.
Sa Anjom smo uzeli medalje na EP i SP,a bez nje nista,ne racunajuci Grand Prix.
Srecno djevojke,vjerujem u vas.

su

pre 12 godina

E dragi moj neobavesteni JA. Maja Ognjenovic je najbolji tehnicar Evrope a mozda i sveta. Ne lupaj, ne lupaj. Nas problem su primaci a ne tehnicar. Da sam ja trener u reprezentaciji ne bi igrala Molnar (njen procenat primljenih lopti je smesan). Ne moze Maja da odigra napad kada nemamo PRIJEM. Maja Ognjenovic je nasa ubedljivo najbolja odbojkasica ikada.

Igor ZR

pre 12 godina

U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.

Vesna

pre 12 godina

Terzic je resen da sve ubedi da je on najveci trener svih vremena i on vidi sto drugi ne vide!:) Namerno nije stavio Suzanu da igra jer igra nemacko prvenstvo a Malagurski je stavio na klupu jer je Djovani obozava kao igraca! Pa ,samo pogledaj te ko noci duge carape a ko kratke!? Sitnice cine savrsenstvo a ,savrsenstvo nije sitnia!:)
Srecno devojke!!!!::))

dejan

pre 12 godina

Ne treba grditi nase igracice ali cinjenica je da ne znam kad smo ovako lose postavljali blok,primali servis i psiholoski smo padali cim one osvoje neki dobar poen,ali idemo dalje PUNA PODRSKA ZA NASE IGRACICIE

Vercingetorix

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!
(BaneUtd, 26. septembar 2011 21:56)
Ne znam kako te nije sramota da se uopšte javiš? Zaboravio si svoje "stručne" komentare što se tiče odbojkaša. Evo priseti se:
Ne znam kako bi mogli dobiti Francuze. Jedino da ovi ne spavaju pre utakmice ili igraju sa drugom postavom. Kako su samo samleli Turke, kao na treningu. Crno nam se pise u 1/4 finalu!
(BaneUtd, 14. septembar 2011 18:29)
i zato molim te: duboka tišina.

ja

pre 12 godina

Ovo je katastofa,oćaj,bezvoljnost,imam osećaj da je samo Jovani stalo do pobjede i da jedina vjeruje u preokret.Njihov libero sjajan,uhvatila je u polju 30 lopti,naša 4-5 i to nismo iskoristili.U 4 setu naš kapiten i najbolja igračica Nikolić od prvi 8 poena Njemica ona im poklonila pet,što zbog lošeg prijema,pecanja,dva puta je izblokirale,a njihova najbolja igračica broj sedam,Grun čini mi se da se zove,u cijeloj utakmici nije imala toliko grašaka,žena je fenomenalna,svaku tešku loptu je prošla,za razliku od Jelene.Blok očajan,igra u polju takođe,sve je loše.Sa ovakvom igrom imam osećaj da su za klasu iznad nas.Ipak,mislim da će biti bolje,mora,i da možemo do medalje,ali i dalje smatram da je moralo biti mjesta za Anju(zbog prijema a pre svega zbog atmosfere),Ivanu(da mijenja Jovanu kad joj ne ide) i Vesnu Čitaković(koja je i dalje među najboljim blokerima svijeta,pogotovo što je Stefana povređena,i kad ne ide srednjacima kao večeras,da ima ko da uđe,mada ona treba da bude starter).

gryzly.vienna

pre 12 godina

Svaka cast Nemicama, dobro su nas razvalile.. Nije da su bolje nego i lepse.. Ali nije nista, ama bas nista izgubljeno... Idemo do polufinala protiv RUS ili ITA!

realista

pre 12 godina

Razlozi poraza:
1.Ocajna igra u odbrani.
2.Nedovoljan procenat napada dva kljucna spoljna igraca (Brakocevic,35, Nikolic 34)
3.Lose blokiranje (5 bloka za 4 seta!!!!), od toga Rasic 4, gde su ostale??
4.Slaba ili nikakva klupa.

Ovakva reprezentacija je i na SP izgubila od Nemacke i zuzela 8 mesto. Novi kvalitet reprezentacije na GP je bila Sanja Malagurski, koja iz nekog razloga sada nije u postavi i opet smo na istom, odnosno u problemu.

dareza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Ako nisi znao,ima tri kvalifikaciona turnira za olimpijadu,tako da nemoj previse da se radujes!Nase devojke su na svetskoj rang listi trenutno pete,imaju pravu na 2 od 3 turnira da igraju!Ako sada uzmu medalju idu u Japan na svetski kup,a ako ne,imamo mi jos dve sanse da se dokopamo OI!Nemoj ti da brines za nasu odbojku!

Radovan

pre 12 godina

Opa opet se javljaju Terzicevi pljuvaci.Nekoliko meseci vas nije bilo bruke jedne i jedva ste docekali da devojke dozive poraz da bi pljuvali.More tisina treba da vas je sramota.

Milan

pre 12 godina

Pobogu do kada ćemo morati da gledamo Terzićevo NE vođenje utakmice. Molnar očajna dva i po seta ali to njemu nije dovoljno da je menja, jelena Nikolić užasna u IV setu ali ona, naravno, ne sme biti zamenjena. Nemam ništa protiv Jelene, ona jeste naša najbolja igračica ali je činjenica da igramo bolje bez nje, kada igra 11 jednakih!

bilja

pre 12 godina

Odbojku u Novi Sad! Od onih tankih 2-3 hiljade koliko ih je bilo u Pioniru, par stotina koji su najjače navijali i nije iz Beograda!

Mile sa Palilule

pre 12 godina

Čim je video da Maja Ognjenović ne diže kako treba, i da joj nemice zaustavljaju akcije, odma je trebalo Terza da uvede Anu Antonijević. Menjaj čoveče, traži dobitnu ekipu, vidiš da ti saveti ne pomažu mnogo.

Grof

pre 12 godina

Bio sam na prve dve utakmice naše reprezentacije i uvjerio se u katastrofalnu posjećenost. Da nije djece iz odbojkaških klubova da popune tribine iste bi bile bukvalno prazne. Sramota za ovako veliki sportski događaj. Što se tiče igre, nije kvalitetna kao nekada ali za nadati se da će biti bolja.

hm

pre 12 godina

Prva ozbiljna reprezentacija i poraz. Nemice su igrale odlično u polju i to im je donelo pobedu.Naše odbojkašice su imale odličan servis, ali lošu efikasnost u napadu. Ne znam koliko lopti treba Nemice da im nabace pa da one smečuju kako treba. Trener posle utakmice daje izjavu koje bi dao i neki trener-amater, kaže imali greške,wow zamisli... bravoo :)

odbojkas

pre 12 godina

Sto ovoliko komentara nije bilo kada su devojke pobedjivale? Ljudi, nemojte biti preostri, one jesu lose igrale, ali i Nemacka je odlicna ekipa, sa par vrhunskih igracica. Veoma je vazna svaka sledeca utakmica, nadajmo se cetvrtfinalu protiv Poljakinja, taj mec ce biti presudan. Ako njih prodjemo, ubedjen sam da uzimamo barem srebro. Molim vas, nemojmo pominjati Spasojevic, Djerisilo. Ovih 14 devojaka su ono najbolje sto nas tim ima i pruzimo im svu podrsku.

koji si kralj

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.
(ultrasrbin, 26. septembar 2011 21:51)
Haha ne volim ga ni ja, ali brate kako si uspeo sve da omasis. Anja godinama pre Ivane izbacena, Cebic je tu u reprezentaciji, a Maja je danas bila najbolja:)

Tamarra

pre 12 godina

Muka me spopadne dok citam ove "hejt strucne" komentare.
Najiskreniji je brate ovaj "komsija", mada mi se ne svidja stav, jer ja navijam za Blanku Vlasic i kad visoko i kad nisko leti, no dobro...
Devojke su imale los dan, a ocigledno im je i forma u daunu trenutno, skoro svima... a to je TIM - ne moze tehnicar ako ne valja prijem, ne moze Brakocevic ako nema dobru loptu, ne moze jadna Brizitka Molnar da pogine veceras (devojka je bila najbolja u ovoj utakmici) i da resi set!
Silvija Popovic je odlican libero, trenutno je mozda i bolja od Suzane, iako je meni Ceba omiljena igracica! :)
Jedino sto me "uzasava" je to sto selektor kao da nije pronasao tim koji je okosnica, temelj, sastav koji ce STO POSTO da povuce kad padnemo u igri, nego stalno nesto menja, frlja, udji-izadji, vrati se, tajm aut, tajm aut, histerija!!!
A DEVOJKE ne zasluzuju nista drugo nego PODRSKU i VERU u njih i kada izgube, a ovo je ja mislim 2. poraz u poslednjih bar 10 utakmica... nije to lako u profesionalnom sportu, nije lako dvaput tuci Ruskinje u 5 dana, eeej, zasluzile su da im budemo bezuslovna podrska!
FORZA SERBIA, do poslednjeg daha!!! :)

BaneUtd

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!

mr Kiza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Nesto mi se cini da su necije odbojkasice vec zavrsile takmicenje kao poslednje u grupi?
U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.
(Igor ZR, 26. septembar 2011 23:53)
Mislim da si ipak pogresio, ako prodjemo Rumunke i Poljakinje idemo na pobednika Nemacka - Ceska/Francuska.
Sad sto se same utakmice tice, sve se negativno skockalo protiv nas. Los prijem, Maja je lose dizala, a samim tim i napad je bio los. Najvise lopti ide na Jovanu, ona dosta poentira, ali je dosta i hvataju. Rasic i Krsmanovic nisu imale svoje vece, popile su nekoliko blokova i nekako su mekano pucale penale. Mislim da je Suzana Cebic bolje resenje nego Silvija na mestu libera . Nasuprot tome, Nemice su dobro servirale, ali me je vise izludjivalo sto su spasile bar 7-8 lopti koje bi po svim zakonima fizike vec morale da padnu na pod.
Mislim da je greska sto se utakmice u grupi igraju u Pioniru. Bio sam na sve tri utakmice i zaista je tuzno videti polupraznu dvoranu, a da ne dovode organizovano devojcice i decake iz odbojkaskih klubova na tribinu koja se vidi na TV, realno ne bi bilo ni hiljadu ljudi. Ili je trebalo igrati u Hali sportova na Novom Beogradu, a u Pioniru samo zavrsnicu, ili pored Zrenjanina dati domacinstvo grupe nekom gradu koji ima superligasa u zenskoj odbojci - Uzice, Obrenovac, Pancevo, Subotica... a koji ima odgovarajuce uslove.

vesna

pre 12 godina

Ova ekipa je dugo vremena provela zajedno.Nikako nije smelo da se desi ovakav rezultat.Nije smak sveta, sto su igubile.Ali,dolaze sve jace ekipe sem Rumunije koja nije to.Steta, sto su nasse vrhunske igracice napustile reprezentaciju.Sa nima bi zlato bilo sigurno.Ovako?Kvalitetn e igre nije bilo.Igtalo se onoliko koliko su nam protivnice dozvolile.Terza treba da se zamisli sta mu je raditi.Nije preuzeo odgovrnost.Devojeke nisu ispostovale dogovor.Dokle ta njegova drskost.Vreme je da ode pre OI da tamo odemo komletni, mislim na Djeru i Anju.Sa njih dve smo uvek pobedjivali Nemice 3-0 a vidi sada pred svojom publikom.Nikolic podbacila vise nego ikada, mada ona i nije neki kapacitet.

VS

pre 12 godina

Infoemacija (sa blagajne "Pionira") za one koji prizivaju mnogobrojniju publiku, grde je sto je nema:.. Cene ulaznica: 500,1000 i 2000 din.

Nada

pre 12 godina

Nase devojke su jednostavno stale posle prvog seta. Nisu mogle da igraju svoju igru jer ih je dotukla dobra igra Nemica. Za njih nije bilo izgubljenih lopti. Gledala sam nemackog trenera koji je neprestano trazio najbolji tim, vrsio stalne izmene dok je Terzic cekao nemoguce. Trebalo je da rizikuje tj. da pokloni poverenje rezervoj klupi, da podigne samopouzdanje starijim igracima a ne da maje rukama i prica sam sa sobom. Delovao mi je kao amater u odnosu na nemackog trenera. Jednostavno kao da nije shvatio sta je potrebno za pobedu.
Ovo je negativan poenza terzica ne za igracice. Nima je bila potrebna moralna podrska sa klupe.
Sto se tice posecenosti za to je kriv Odbojkaski savez. Umesto da promovise odbojku odredio je cenu ulaznica koja nije primerena nasim uslovima. Sramota za savez.

šunke i jaja

pre 12 godina

@mi: Znao sam ja da si ti stručnjak, tako da se mnogo izvinjavam u ime sviju nas koji smo nešto loše rekli o našim devojkama. Bilo bi jako dobro kada bi svaki put ostavljao svoje stručne komentare, tako da ne bi smo živeli u ovakvom jednom neznanju! Brate, fala ti unapred, a naše devojke su sigurno igrale mnogo bolje no što smo mi videli na malim ekranima, ali tako je to kada smo neznalice. Fala ti, burazeru još jednom!

Josko Martinoski

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!

istina boli

pre 12 godina

Kao i u kosarci, odrekli smo se najboljih i sad vecina i dalje prelazi preko te cinjenice i ocekuje nekakvu medalju?! Po kom osnovu to ocekujete, na osnovu osvojenog nekog kvazi takmicenja po imenu Gran pri?!
Aha, vazi. 4 godine i vise nase odbojkasice nisu osvojile medalju na zvanicnom ozbiljnom takmicenju, a toliko traje ova Terziceva politika odstranjivanja najboljih igracica.
Sami cete sebi biti krivi sto posle ocekujete nesto od tima koji ne moze da ima vrhunski rezultat, jedino sto moze da izvuce ove devojke je domaci teren a ni to nemaju kako bi trebalo da imaju upravo jer su mnogi zbog Terziceve privatizacije reprezentacije prestali da prate da se jednostavno ne bi nervirali.

Nemanja

pre 12 godina

Nase odbojkasice sa ovako slabom igrom, pre svega prijemom i losim resenjima Maje Ognjenovic u napadu, imaju jako male sanse protiv Poljakinja u cetvrtfinalu. Mislim da je za Rumuniju dovoljna i ovakva igra.

chill sine

pre 12 godina

auu gledaj komentara, a kad pobedimo nema vas desetoro... iskulirajte malo i pustite zene da disu, a za igru ce se same pobrinuti, ne treba im ovoliko "strucnjaka"...

gery

pre 12 godina

Problem kod igre je nedostatak tempa, i Nemice ne igraju savršeno ali imaju ubitačan tempo tj. sve izvode bez prevelike tehnike i postižu fantastičan tempo igre dok je kod Srbije težnja da se protivnik pobedi na osnovu tehničke superiornosti i usporeno.

Igor ZR

pre 12 godina

Evo da i definitivno stavimo tačku na to ke će nam biti eventualni protivnik u polufinalu. Jasno se vidi da će to biti Rusija, a ne reprezentacija Nemačke. Pozdrav!
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Women%27s_European_Volleyball_Championship

Djoksa

pre 12 godina

Pobedise nas Nemice igrom u polju... Bukvalno svaku loptu za koju je postojala najmanja sansa da se uhvati, one su je uhvatile. Zbog toga su imale drugi, treci, cetvrti, peti napad... Za razliku od nasih reprezentativki koje su ponekad nedopustivo statirale cekajuci da blok odradi sav posao.
Sta reci, Nemice/ci su nam po ko zna koji put ocitali lekciju iz pravilnog pristupa igri. Pozrtvovano do zadnje lopte!
Nasoj reprezentaciji sve najbolje u nastavku turnira!

Josko Martinoski

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!

BaneUtd

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!

Radovan

pre 12 godina

Opa opet se javljaju Terzicevi pljuvaci.Nekoliko meseci vas nije bilo bruke jedne i jedva ste docekali da devojke dozive poraz da bi pljuvali.More tisina treba da vas je sramota.

su

pre 12 godina

E dragi moj neobavesteni JA. Maja Ognjenovic je najbolji tehnicar Evrope a mozda i sveta. Ne lupaj, ne lupaj. Nas problem su primaci a ne tehnicar. Da sam ja trener u reprezentaciji ne bi igrala Molnar (njen procenat primljenih lopti je smesan). Ne moze Maja da odigra napad kada nemamo PRIJEM. Maja Ognjenovic je nasa ubedljivo najbolja odbojkasica ikada.

Vladimir

pre 12 godina

Prijem u prva dva seta na nivou srednjoskolaca na casu fizickog, svako plasiranje lopte procitano, vidi se iz aviona. Kad uporedim sa muskom odbojkom, place mi se.

ultrasrbin

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.

branko

pre 12 godina

Ово може бити изненађење само за некога ко не зна катастрофслни биланс наших репрезентација против Немачке (мушкарци су га додуше нешто поправили). То што су наше вечерас изгубиле није тако страшно. Победиће Румунију а у четвртфиналу и Пољску јер садашња екипа Пољске не игра ни близу оне од пре пар година. Е, а онда долази оно што је страшно - у полуфиналу опет Немачка. Само у теорији би било могуће да наше победе Немице два пута у неколико дана. А могу ли оне нас? Једно је сигурно: Немице ће играти опет овако добро. Наше морају боље а знамо да могу. А зашто су уопште Немице нашима константан проблем? Зато што против њих мораш играти добро и бити потпуно сконцентрисан од првог до последњег секунда. Нема падова – нема деконцентрације. То нашима никад није била јака страна. Додатни проблем је и то што су толики порази нашим девојкама већ утерали страх у кости а Немице кипте од самопоуздања. Но, ништа није вечно. Лепо би било да се у то уверимо за пар дана.

u svetu ne postoji jedno carstvo, u kome caruje drugarstvo

pre 12 godina

To je to. Ko je ocekivao nesto vise od ove ekipe, grdno se prevario. Nista Nemice nisu extra odigrale, ali su nas razvalile u 3 od 4 seta. Kad Nikolic prima, to je problem. Molnar je poluigracica, Brakoceviceva i Ognjanoviceva su ziherasi. Nema Anje, Stefane i Djerisilo (kao i V.Tomasevic) koje nose extra kvalitet. Tu su Vesoviceva i Maleseviceva, koje su 2 klase ispod ovih. Kad se tome doda da ni Cebiceva nije ni 60% one igracice kakva je bila 2006e - dobije se ovo. Igra nam je procitana, a Terzic je totalno izgubljen na ovom mestu selektora. Losa selekcija, losa sprema, losa atmosfera i to je dovoljno da gubimo od svake ozbiljnije reprezentacije. Nisam siguran, ali od 2008e mi nismo dobili niti jednu top reprezentaciju a igrali smo na 2 EP, OI i SPu. Da ne bese Grand Prixa, koje je komercijalno takmicenje, ne bismo znali sta je to medalja, a ova reprezentacija je bila projektovana da igra finala sa Brazilom citav niz godina, tamo jos u 2007oj, kada su bile u vrhu sveta i Evrope. Ali, Terzic zna bolje od svih nas...

koji si kralj

pre 12 godina

Ljudi moji ovaj terzic je dno dna.
davno se odrekao Ivane Djerisilo,a zatim i Anje Spasojevic. Ipak ja najvise zalim za Suzanom Cebic. sta znaci dobar libero vidi se veceras. a Maju.O molim da se pribere i ne krece stopama svok momka.
(ultrasrbin, 26. septembar 2011 21:51)
Haha ne volim ga ni ja, ali brate kako si uspeo sve da omasis. Anja godinama pre Ivane izbacena, Cebic je tu u reprezentaciji, a Maja je danas bila najbolja:)

gryzly.vienna

pre 12 godina

Svaka cast Nemicama, dobro su nas razvalile.. Nije da su bolje nego i lepse.. Ali nije nista, ama bas nista izgubljeno... Idemo do polufinala protiv RUS ili ITA!

Milan

pre 12 godina

Pobogu do kada ćemo morati da gledamo Terzićevo NE vođenje utakmice. Molnar očajna dva i po seta ali to njemu nije dovoljno da je menja, jelena Nikolić užasna u IV setu ali ona, naravno, ne sme biti zamenjena. Nemam ništa protiv Jelene, ona jeste naša najbolja igračica ali je činjenica da igramo bolje bez nje, kada igra 11 jednakih!

hm

pre 12 godina

Prva ozbiljna reprezentacija i poraz. Nemice su igrale odlično u polju i to im je donelo pobedu.Naše odbojkašice su imale odličan servis, ali lošu efikasnost u napadu. Ne znam koliko lopti treba Nemice da im nabace pa da one smečuju kako treba. Trener posle utakmice daje izjavu koje bi dao i neki trener-amater, kaže imali greške,wow zamisli... bravoo :)

ja

pre 12 godina

Ovo je katastofa,oćaj,bezvoljnost,imam osećaj da je samo Jovani stalo do pobjede i da jedina vjeruje u preokret.Njihov libero sjajan,uhvatila je u polju 30 lopti,naša 4-5 i to nismo iskoristili.U 4 setu naš kapiten i najbolja igračica Nikolić od prvi 8 poena Njemica ona im poklonila pet,što zbog lošeg prijema,pecanja,dva puta je izblokirale,a njihova najbolja igračica broj sedam,Grun čini mi se da se zove,u cijeloj utakmici nije imala toliko grašaka,žena je fenomenalna,svaku tešku loptu je prošla,za razliku od Jelene.Blok očajan,igra u polju takođe,sve je loše.Sa ovakvom igrom imam osećaj da su za klasu iznad nas.Ipak,mislim da će biti bolje,mora,i da možemo do medalje,ali i dalje smatram da je moralo biti mjesta za Anju(zbog prijema a pre svega zbog atmosfere),Ivanu(da mijenja Jovanu kad joj ne ide) i Vesnu Čitaković(koja je i dalje među najboljim blokerima svijeta,pogotovo što je Stefana povređena,i kad ne ide srednjacima kao večeras,da ima ko da uđe,mada ona treba da bude starter).

Vesna

pre 12 godina

Terzic je resen da sve ubedi da je on najveci trener svih vremena i on vidi sto drugi ne vide!:) Namerno nije stavio Suzanu da igra jer igra nemacko prvenstvo a Malagurski je stavio na klupu jer je Djovani obozava kao igraca! Pa ,samo pogledaj te ko noci duge carape a ko kratke!? Sitnice cine savrsenstvo a ,savrsenstvo nije sitnia!:)
Srecno devojke!!!!::))

Verujem u nase devojke!

pre 12 godina

Da su na utakmicu dosli samo oni koji kukaju na neki imaginarni "savet za sport" i kako nije dobro organizovano ovo prvenstvo, gledaliste bi bilo puno.
Hajde, razvalite drveni odbojkasi kako zenska odbojka nije ni za sta.A jeste li vi?
Beograd nije zasluzio ovo prvenstvo!

šunke i jaja

pre 12 godina

@mi: Znao sam ja da si ti stručnjak, tako da se mnogo izvinjavam u ime sviju nas koji smo nešto loše rekli o našim devojkama. Bilo bi jako dobro kada bi svaki put ostavljao svoje stručne komentare, tako da ne bi smo živeli u ovakvom jednom neznanju! Brate, fala ti unapred, a naše devojke su sigurno igrale mnogo bolje no što smo mi videli na malim ekranima, ali tako je to kada smo neznalice. Fala ti, burazeru još jednom!

mi

pre 12 godina

Kako su smesni ovi komentari...pa vi ste ljudi sad prvi put pogledali utakmicu zenske odbojke i odmah ste nasli da se pravite pametni...Nemice su ostavile srce na terenu,zato su i pobedile...A sto se publike tice, kad vec dolaze u vecem broju, MORALI bi da pruze vecu podrsku nasim odbojkasicama.

chill sine

pre 12 godina

auu gledaj komentara, a kad pobedimo nema vas desetoro... iskulirajte malo i pustite zene da disu, a za igru ce se same pobrinuti, ne treba im ovoliko "strucnjaka"...

mr Kiza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Nesto mi se cini da su necije odbojkasice vec zavrsile takmicenje kao poslednje u grupi?
U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.
(Igor ZR, 26. septembar 2011 23:53)
Mislim da si ipak pogresio, ako prodjemo Rumunke i Poljakinje idemo na pobednika Nemacka - Ceska/Francuska.
Sad sto se same utakmice tice, sve se negativno skockalo protiv nas. Los prijem, Maja je lose dizala, a samim tim i napad je bio los. Najvise lopti ide na Jovanu, ona dosta poentira, ali je dosta i hvataju. Rasic i Krsmanovic nisu imale svoje vece, popile su nekoliko blokova i nekako su mekano pucale penale. Mislim da je Suzana Cebic bolje resenje nego Silvija na mestu libera . Nasuprot tome, Nemice su dobro servirale, ali me je vise izludjivalo sto su spasile bar 7-8 lopti koje bi po svim zakonima fizike vec morale da padnu na pod.
Mislim da je greska sto se utakmice u grupi igraju u Pioniru. Bio sam na sve tri utakmice i zaista je tuzno videti polupraznu dvoranu, a da ne dovode organizovano devojcice i decake iz odbojkaskih klubova na tribinu koja se vidi na TV, realno ne bi bilo ni hiljadu ljudi. Ili je trebalo igrati u Hali sportova na Novom Beogradu, a u Pioniru samo zavrsnicu, ili pored Zrenjanina dati domacinstvo grupe nekom gradu koji ima superligasa u zenskoj odbojci - Uzice, Obrenovac, Pancevo, Subotica... a koji ima odgovarajuce uslove.

vesna

pre 12 godina

Ova ekipa je dugo vremena provela zajedno.Nikako nije smelo da se desi ovakav rezultat.Nije smak sveta, sto su igubile.Ali,dolaze sve jace ekipe sem Rumunije koja nije to.Steta, sto su nasse vrhunske igracice napustile reprezentaciju.Sa nima bi zlato bilo sigurno.Ovako?Kvalitetn e igre nije bilo.Igtalo se onoliko koliko su nam protivnice dozvolile.Terza treba da se zamisli sta mu je raditi.Nije preuzeo odgovrnost.Devojeke nisu ispostovale dogovor.Dokle ta njegova drskost.Vreme je da ode pre OI da tamo odemo komletni, mislim na Djeru i Anju.Sa njih dve smo uvek pobedjivali Nemice 3-0 a vidi sada pred svojom publikom.Nikolic podbacila vise nego ikada, mada ona i nije neki kapacitet.

istina boli

pre 12 godina

Kao i u kosarci, odrekli smo se najboljih i sad vecina i dalje prelazi preko te cinjenice i ocekuje nekakvu medalju?! Po kom osnovu to ocekujete, na osnovu osvojenog nekog kvazi takmicenja po imenu Gran pri?!
Aha, vazi. 4 godine i vise nase odbojkasice nisu osvojile medalju na zvanicnom ozbiljnom takmicenju, a toliko traje ova Terziceva politika odstranjivanja najboljih igracica.
Sami cete sebi biti krivi sto posle ocekujete nesto od tima koji ne moze da ima vrhunski rezultat, jedino sto moze da izvuce ove devojke je domaci teren a ni to nemaju kako bi trebalo da imaju upravo jer su mnogi zbog Terziceve privatizacije reprezentacije prestali da prate da se jednostavno ne bi nervirali.

odbojkas

pre 12 godina

Sto ovoliko komentara nije bilo kada su devojke pobedjivale? Ljudi, nemojte biti preostri, one jesu lose igrale, ali i Nemacka je odlicna ekipa, sa par vrhunskih igracica. Veoma je vazna svaka sledeca utakmica, nadajmo se cetvrtfinalu protiv Poljakinja, taj mec ce biti presudan. Ako njih prodjemo, ubedjen sam da uzimamo barem srebro. Molim vas, nemojmo pominjati Spasojevic, Djerisilo. Ovih 14 devojaka su ono najbolje sto nas tim ima i pruzimo im svu podrsku.

bilja

pre 12 godina

Odbojku u Novi Sad! Od onih tankih 2-3 hiljade koliko ih je bilo u Pioniru, par stotina koji su najjače navijali i nije iz Beograda!

Mile sa Palilule

pre 12 godina

Čim je video da Maja Ognjenović ne diže kako treba, i da joj nemice zaustavljaju akcije, odma je trebalo Terza da uvede Anu Antonijević. Menjaj čoveče, traži dobitnu ekipu, vidiš da ti saveti ne pomažu mnogo.

Igor ZR

pre 12 godina

U polufinalu, ako uopšte dodjemo do njega se sastajemo sa prvoplasiranom ekipom iz grupe C, sa Rusijom, a ne sa Nemačkom kako je ovde u jednom od komentara napisano. A za Anjom Spasojević i Ivanom Đerisilo ne vredi kukati. One su devojke više puta ranije izjavile da je reprezentacija za njih završena priča, tačnije razlog je selektor Terzić sa kojim su u svađi.

Tamarra

pre 12 godina

Muka me spopadne dok citam ove "hejt strucne" komentare.
Najiskreniji je brate ovaj "komsija", mada mi se ne svidja stav, jer ja navijam za Blanku Vlasic i kad visoko i kad nisko leti, no dobro...
Devojke su imale los dan, a ocigledno im je i forma u daunu trenutno, skoro svima... a to je TIM - ne moze tehnicar ako ne valja prijem, ne moze Brakocevic ako nema dobru loptu, ne moze jadna Brizitka Molnar da pogine veceras (devojka je bila najbolja u ovoj utakmici) i da resi set!
Silvija Popovic je odlican libero, trenutno je mozda i bolja od Suzane, iako je meni Ceba omiljena igracica! :)
Jedino sto me "uzasava" je to sto selektor kao da nije pronasao tim koji je okosnica, temelj, sastav koji ce STO POSTO da povuce kad padnemo u igri, nego stalno nesto menja, frlja, udji-izadji, vrati se, tajm aut, tajm aut, histerija!!!
A DEVOJKE ne zasluzuju nista drugo nego PODRSKU i VERU u njih i kada izgube, a ovo je ja mislim 2. poraz u poslednjih bar 10 utakmica... nije to lako u profesionalnom sportu, nije lako dvaput tuci Ruskinje u 5 dana, eeej, zasluzile su da im budemo bezuslovna podrska!
FORZA SERBIA, do poslednjeg daha!!! :)

Nemanja

pre 12 godina

Nase odbojkasice sa ovako slabom igrom, pre svega prijemom i losim resenjima Maje Ognjenovic u napadu, imaju jako male sanse protiv Poljakinja u cetvrtfinalu. Mislim da je za Rumuniju dovoljna i ovakva igra.

sudax

pre 12 godina

Prilikom meca nasih sa Francuskom,jedna njihova bivsa igracica i komentatorka je hvalila igru nase ekipe,ali,isto tako,rece da ce nasa reprezentacija tesko odrzati odlicnu formu sa Grand Prix u Macau.
Hvalila je nase mlade igracice koje sa 21 do 23 god,imaju nevjerovatnu zrelost u igri.
Nazalost,pad forme se pokazao danas kada su naisle na malo jacu ekipu.
Posebno je zakazao prijem koji je uslov za organizovanje napada i za bilo kakvu ozbiljnu igru.Izgledalo je tuzno,jednostavno,nema prijema,a, ako se lopta i primi ne ide na dizaca,pa se onda neke lopte vade i sakupljaju po terenu ili van terena,cime se protivniku daje vrijeme da ogranizuje blok-odbranu.

Treci set je pokazao da djevojke mogu dobro igrati,ali sve je to bilo kratkog daha.

Mozda je poraz dosao u pravo vrijeme da se djevojke otrijezne,da vide da se mecevi ne dobijaju na ime,nego na igru.

Mislim da kvalitet ostalih ekipa nije na zavidnom nivou,Rusija,nista narocito,Italija slaba,Turska isto slaba,Holandija prosjecna,tako da mislim da cemo poslije pobjede nad Rumunijom,imati odlucni mec sa Poljskom,koja igra dosta dobro i ako njih pobijedimo,nema nas do kraja vise ko dobiti.

Ne zelim napadati Terzica,jer nema nikakve koristi,on je,izgleda, "nezamjenjiv",ali cu uvijek zaliti za Anjom Spasojevic za koju jos uvijek tvrdim da je na prijemu servisa najbolja,odlicna na servisu,dobra u bloku i odlicna u smecu,jednom rjecju nasa najkompletnija igracica i da je dobitna kombinacija za osvajanje medalja.
Sa Anjom smo uzeli medalje na EP i SP,a bez nje nista,ne racunajuci Grand Prix.
Srecno djevojke,vjerujem u vas.

Grof

pre 12 godina

Bio sam na prve dve utakmice naše reprezentacije i uvjerio se u katastrofalnu posjećenost. Da nije djece iz odbojkaških klubova da popune tribine iste bi bile bukvalno prazne. Sramota za ovako veliki sportski događaj. Što se tiče igre, nije kvalitetna kao nekada ali za nadati se da će biti bolja.

VS

pre 12 godina

Infoemacija (sa blagajne "Pionira") za one koji prizivaju mnogobrojniju publiku, grde je sto je nema:.. Cene ulaznica: 500,1000 i 2000 din.

gery

pre 12 godina

Problem kod igre je nedostatak tempa, i Nemice ne igraju savršeno ali imaju ubitačan tempo tj. sve izvode bez prevelike tehnike i postižu fantastičan tempo igre dok je kod Srbije težnja da se protivnik pobedi na osnovu tehničke superiornosti i usporeno.

dejan

pre 12 godina

Ne treba grditi nase igracice ali cinjenica je da ne znam kad smo ovako lose postavljali blok,primali servis i psiholoski smo padali cim one osvoje neki dobar poen,ali idemo dalje PUNA PODRSKA ZA NASE IGRACICIE

Vercingetorix

pre 12 godina

Opet se stvorila euforija, postavljeni nerealni ciljevi, kao u kosarci! A vidi se da devojke nisu spremne za velika dela. Tesko da ce i u polufinale. A neki su pominjali zlato!?!Svasta!
(BaneUtd, 26. septembar 2011 21:56)
Ne znam kako te nije sramota da se uopšte javiš? Zaboravio si svoje "stručne" komentare što se tiče odbojkaša. Evo priseti se:
Ne znam kako bi mogli dobiti Francuze. Jedino da ovi ne spavaju pre utakmice ili igraju sa drugom postavom. Kako su samo samleli Turke, kao na treningu. Crno nam se pise u 1/4 finalu!
(BaneUtd, 14. septembar 2011 18:29)
i zato molim te: duboka tišina.

realista

pre 12 godina

Razlozi poraza:
1.Ocajna igra u odbrani.
2.Nedovoljan procenat napada dva kljucna spoljna igraca (Brakocevic,35, Nikolic 34)
3.Lose blokiranje (5 bloka za 4 seta!!!!), od toga Rasic 4, gde su ostale??
4.Slaba ili nikakva klupa.

Ovakva reprezentacija je i na SP izgubila od Nemacke i zuzela 8 mesto. Novi kvalitet reprezentacije na GP je bila Sanja Malagurski, koja iz nekog razloga sada nije u postavi i opet smo na istom, odnosno u problemu.

Nada

pre 12 godina

Nase devojke su jednostavno stale posle prvog seta. Nisu mogle da igraju svoju igru jer ih je dotukla dobra igra Nemica. Za njih nije bilo izgubljenih lopti. Gledala sam nemackog trenera koji je neprestano trazio najbolji tim, vrsio stalne izmene dok je Terzic cekao nemoguce. Trebalo je da rizikuje tj. da pokloni poverenje rezervoj klupi, da podigne samopouzdanje starijim igracima a ne da maje rukama i prica sam sa sobom. Delovao mi je kao amater u odnosu na nemackog trenera. Jednostavno kao da nije shvatio sta je potrebno za pobedu.
Ovo je negativan poenza terzica ne za igracice. Nima je bila potrebna moralna podrska sa klupe.
Sto se tice posecenosti za to je kriv Odbojkaski savez. Umesto da promovise odbojku odredio je cenu ulaznica koja nije primerena nasim uslovima. Sramota za savez.

dareza

pre 12 godina

Ko visoko leti nisko pada! Komsije, mislim da ste precenili vase odbojkasice. Realno, tesko cete do medalje, iako igrate na svom terenu. Italija i Rusija su bolji od vas, a evo i Nemice vas lako pobedile. Moze vam se desiti i da ne odete na olimpijadu, kao i vasi kosarkasi. Nece biti iznenadjenje da se to dogodi!
(Josko Martinoski, 26. septembar 2011 23:41)
Ako nisi znao,ima tri kvalifikaciona turnira za olimpijadu,tako da nemoj previse da se radujes!Nase devojke su na svetskoj rang listi trenutno pete,imaju pravu na 2 od 3 turnira da igraju!Ako sada uzmu medalju idu u Japan na svetski kup,a ako ne,imamo mi jos dve sanse da se dokopamo OI!Nemoj ti da brines za nasu odbojku!

Igor ZR

pre 12 godina

Evo da i definitivno stavimo tačku na to ke će nam biti eventualni protivnik u polufinalu. Jasno se vidi da će to biti Rusija, a ne reprezentacija Nemačke. Pozdrav!
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Women%27s_European_Volleyball_Championship