Petak, 23.09.2011.

13:01

Srpski biznismeni prave Novi pokret

Najuspešniji srpski biznismeni osnovaće Novi pokret, a detalji će biti objavljeni naredne sedmice, najavio je vlasnik kompanije PSP Farman Branislav Grujić.

Izvor: Beta

Srpski biznismeni prave Novi pokret IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

BelexClub

pre 12 godina

Predsednik Upravnog odbora kompanije "Jugodrvo" Branislav Grujić nezakonito je kupovao akcije malih akcionara mimo berze i zatim ih "prao" na berzi tako što ih je prodavao firmi čiji je on vlasnik. Komisija za hartije od vrednosti i Beogradska berza su to utvrdile ali niko nije reagovao.

Razloge za takvo ponašanje treba tražiti i u činjenici da je jedan od članova Komisije istovremeno i vlasnik "Stokbrokera", brokerske kuće koja je učestvovala u toj ujdurmi, u kojoj učestvuje i jedan beogradski advokat. On je ponudio tekst sudskih punomoćja koja su potpisivali mali akcionari prilikom prodaje akcija Grujiću.

Očigledna je bila namera Grujića da se vrednost kompanije drastično umanji kako bi imovinu kupio u bescenje. Mali akcionari su izmanipulisani zato što nisu bili dovoljno informisani o tome šta mogu učiniti sa svojim akcijama. Pojavljivale su se i firme koje su bile spremne da otkupe akcije ali su odustajale nakon što im je firma "Weston LLC", čiji je vlasnik Branislav Grujić, ponudila više para da odustanu. Grujić je, uz pomoć firme "Weston LLC" već otkupio 15.000 akcija i hteo bi da nezakonitim otkupom mimo zvaničnog berzanskog posrednika "Stokbrokera", preko ruku finansijskog direktora Ivone Petrović, za samo 2,3 miliona evra postane vlasnik kontrolnog paketa akcija "Jugodrva" od 51 odsto,dok samo dve upravne zgrade "Jugodrva" u Beogradu i Novom Sadu vrede 12 miliona evra.
BelexClub

Peđa

pre 12 godina

Grujića sam slušao na TV-u par puta i deluje mi kao jako sposoban, razuman i dobronameran čovek. Opet sa druge strane svi ti ruski kadrovi su mi prilično sumnjivi.

Toma

pre 12 godina

@Gastos, 23. septembar 2011 19:23
****
Ovo udruzivanje je zbog ove milijarde u budzetu,kako bi jos malo izvacarili gradjane.
oNI DA SU OZBILJNI U PREZENTACIJI NAVEDENOG,NIKADA NE BI DOPUSTILI DA SE SABERU NAPRSNO POSLE 11,ODNOSNO 21 GODINE.
****

Зоран

pre 12 godina

Ово је једина шанса да од Србије буде нешто. То сам од неких наших по Швици и осталим земљама чуо летос и раније. Само они могу нешто паметно да ураде, јер капитализам не трпи људе као Обама (који нема дан стажа у струци, а о неком јачем капитализму и да не причам). Дакле, ми у САД ћемо Обаму да најуримо, то му не гине, јер је велики фолирант а неспособан за посао, зна само да прича. А ви у Србији гледајте да најурите и ове, па се видимо овде у САД, по Немачкој, што овај написа о капитализму слично као ја, или у неком кафићу у Србији, да изглуваримо како свет пропада и либерални капитализам доживео крах.

pera kojot genije

pre 12 godina

ovaj "gdin" Grujić izgleda ka brat blizanac "gdin-a" Mladjana Ujedinjenog Gej 17 Plus Regiona Dinkića, tako da sam momentalno osetio jaku želju da glasam za njega

nebojsa

pre 12 godina

(privrednik iz inostranstva., 23. septembar 2011 13:57)
da,narocito, pa ni Grujic nije vecinski vlasnik farmana. o Spasojevicu da ne govorimo...

Gastos

pre 12 godina

Eh Srbi,Srbi..koliko negativnih komentara,sva sreca je da moji Nemci kod kojih sam odavno dosao iz Srbije,ne razmisljaju u vasem stilu "da komsiji crkne krava ,makar meni sve pocrkalo".Nije cudo sto ste tu gde ste,zapamtite,samo mogu privrednici da vas izvuku iz gliba u koji su vas uvalili politicari ,lazuci vas i podilazeci vam.Shvatite ,mora da se radi.Bez rada i stednje ,Nemacka nikad ne bi bila to sto jeste,niko Nemcima nista nije poklonio.

adam

pre 12 godina

Neka ti privrednici objave kakvo je stanje u njihovim firmama.Da li su plate na vreme i kolike su,da li u njima postoji sindikat,da li radnici rade često prekovremeno i koliko su za to plaćeni,da li postojio kolektivni ugovor,da li ima protiv njih tužbi nezadovoljnih ili otpuštenih radnika?Kada dobijemo odgovore na ova pitanja biće nam sve mnogo jasnije.

milka

pre 12 godina

Boze, koliko ste zlonamerni....Ili ne pustate komentare onih koji jos uvek veruju da postoji spas. Za mene divna vest. Nesto novo, realna snaga i iskustvo. Ali ocigledno da tudje pare mnogo bole. Ocigledno ne shvatate, da ukoliko su privrednici uspesni i radnici ce biti i zaposleni i placeni. Slusamo samo demagogiju 10 godina. Ovi ljudi nisu demagozi vec pragmaticni i hvala im sto hoce da svoje vreme potrose na jos jedan pokusaj. Pa njima najmanje treba da se nose sa ovakvom zlobom. Da li ste to mozda pomislili. Mnogo smo se prozlili.
Ja hocu Da glasam za vas. a drugi ako vam ne veruju nek se yapitaju ima li koga kome mogu da veruju. Vi ih bar niste prevarili/

carlton

pre 12 godina

Dosta bre vise sa tim udruzenjima.I ovo sto imate ne koristite a Vi licno ste ili clanovi ili osnivaci.Kad cete se jednom okupiti i zajednicki definisati svoje ciljeve i slozno dati do znanja ovima da je privreda na prvom mestu?! Nego sad pre izbore da bi za sebe napravili malo i politicku karijeru.

djura

pre 12 godina

Izgleda da je nestalo para u privredi, pa su resili da se prebace na sigurne izvore- politiku i budzet. Nema ovoj zemlji spasa sa ovakvim privrednicima. ****Sada kada narod vise nema pas za sta da ujede, i kada je prestao da kupuje keks, Milka cokoladu, Gillete, L'oreal, Orbit zvake, i ugrozio poslovanje velikih magova ekonomije koji uvoze proizvode i skupo ih prodaju srpskoj sirotinji- hajmo malo u politiku, tamo uvek ima sta da se muva i krade.

misko

pre 12 godina

Plašite mečku sa rešetom.Vi baš ne znate da se zezate pa pozivate poresku i finansijsku policiju koja vam godinama nije dolazila.Probao i Bogoljub da se bavi politikom pa završio u izbeglištvu.

Saša

pre 12 godina

Čini mi se da iza cele priče stoji URS. Preko Todora pokušavaju da ostvare uticaj na poznate i istaknute privrednike. U svakom slučaju još jedno jačanje pozicije URS na političkoj sceni ali lično nisam siguran da će se to isplatiti u konačnom zbiru glasova, sledeće godine na dan izbora.

andrej

pre 12 godina

a mogli bi komotno da pokrenu i stranku tipa "pokret robovlasnika srbije" i koliko je narod glup jos bi i glasao za njih!a onda kad dodju na vlast mogu komotno da izglasaju zakon koji kaznjava placanje radnika i socijalno i penziono pravo pa da se kompletira cela slika.

Miki SM

pre 12 godina

Oni koji su deo problema,sada ce da nam ponude resenje?Kontoverzni biznismeni.Kad cujem rec uspesan biznismen dodje mi da,necu da psujem....

ExAktivista

pre 12 godina

Koji bre privrednici , mogu samo da osnuju trgovački pokret uvoznika . A pre bi se reklo da tajkuni i politikanti žele da zaštite svoje milijarde i milione stečene pljačkom države Srbije i građana Srbije. E da oće Srbija da bankrotira, pa da narod pošteno pobesni, pa da vidimo kolateralnu štetu.

Svašta

pre 12 godina

Naši privrednici baš vole ova udruženja, imaju uniju, klub, evo sad i pokret... taman kao i naši političari sa svojim agencijima.

RAJKA

pre 12 godina

Nisam ljubomorna na bogatase,ali bre sve ove nase treba ispitati za koliko su godina stekli to sto imaju,pa bi sada hteli da preve novu partiju,da nas zajasu jos vise,jer sto je narod gluplji to njim u prilog.Dokle bre vise.

BMV

pre 12 godina

Dobar znak-pocelo da puca:tzv.BIZNISMENI SE DISTANCIRAJU OD TAJKUNA.Jos samo da to pocnu ciniti i vrhovi stranaka i eto nas na pravom evropskom putu.

Vuk

pre 12 godina

****
Nakon Jugodrva, prevareni su naši radnici i inženjeri u Rusiji, a sad se pod stranim imenom i neveštim renderingom namamljuju kupci jefinih betonskih stanova u lamelama sa uskim prozorima blizu Buvljaka.
Uz poštovanje prema radnicima Metalca, njihov predstavnik bi korisniji bio ispred fabrike da ukloni onu fontanu.
I na kraju ide predsednik Zvezde koji ju je napustio bez posledica sa 23 miliona evra duga.
***

mafijas

pre 12 godina

Ja sam u roku od 30 sekundi na licu ovog "biznismena" Branislava Grujica prebrojao CETIRI poprilicno velika OZILJKA. Izgleda da je mali Grujica kao dete bio vrlo nespretan i volio je da se penje na drvece...

ica

pre 12 godina

Dobra vest. Hajde da nas malo vode oni koji znaju i koji su se dokazali, a ne oni kojima je prvo i jedino zaposlenje poslanik, predsednik UO, ministar....Hajde da probamo da malo zamenimo vecite politicare ljudima koji znaju sta je posao i koji treba da nam obezbede posao. Najzad lepa vest u moru ruznih.
Moj glas je vas

boris

pre 12 godina

ALOOOOOOO

pise se BIZMISMEN a ne BIZNISMEN...

Ovako ce vas tuziti za povredu ljudksih prava... Pa celu mladost su potrosili da sa kamenja sidju u civilizaciju i postanu BIZMISMENI

Pa vidis po fizionomiji da se radi o izuzetno intelektualnim krugovima koji ne mogu da se odluce koje priznanje da prime ali culi su da ima toga...

Poznavalac

pre 12 godina

Vreme je da "BIZNISMENI" poput Toplice Spasojevica (Miskovicevog Alter ega) "razotkriju". Menadzerske sposobnosti pomenutog gospodina i uspeh ostvaren dosadasnjim radom, su ustvari proizvod povlascenog polozaja na trzistu i politickih veza. Ima jos takvih. To nije slucaj sa gospodom koju Grujic zeli u svojim redovima. Verovatno je doslo vreme da se na svim poljima definisu pravi profesionalci.Mozda cemo tako krenuti sa mrtve tacke!

mafijas

pre 12 godina

Ja sam u roku od 30 sekundi na licu ovog "biznismena" Branislava Grujica prebrojao CETIRI poprilicno velika OZILJKA. Izgleda da je mali Grujica kao dete bio vrlo nespretan i volio je da se penje na drvece...

boris

pre 12 godina

ALOOOOOOO

pise se BIZMISMEN a ne BIZNISMEN...

Ovako ce vas tuziti za povredu ljudksih prava... Pa celu mladost su potrosili da sa kamenja sidju u civilizaciju i postanu BIZMISMENI

Pa vidis po fizionomiji da se radi o izuzetno intelektualnim krugovima koji ne mogu da se odluce koje priznanje da prime ali culi su da ima toga...

Poznavalac

pre 12 godina

Vreme je da "BIZNISMENI" poput Toplice Spasojevica (Miskovicevog Alter ega) "razotkriju". Menadzerske sposobnosti pomenutog gospodina i uspeh ostvaren dosadasnjim radom, su ustvari proizvod povlascenog polozaja na trzistu i politickih veza. Ima jos takvih. To nije slucaj sa gospodom koju Grujic zeli u svojim redovima. Verovatno je doslo vreme da se na svim poljima definisu pravi profesionalci.Mozda cemo tako krenuti sa mrtve tacke!

ica

pre 12 godina

Dobra vest. Hajde da nas malo vode oni koji znaju i koji su se dokazali, a ne oni kojima je prvo i jedino zaposlenje poslanik, predsednik UO, ministar....Hajde da probamo da malo zamenimo vecite politicare ljudima koji znaju sta je posao i koji treba da nam obezbede posao. Najzad lepa vest u moru ruznih.
Moj glas je vas

pera kojot genije

pre 12 godina

ovaj "gdin" Grujić izgleda ka brat blizanac "gdin-a" Mladjana Ujedinjenog Gej 17 Plus Regiona Dinkića, tako da sam momentalno osetio jaku želju da glasam za njega

Gastos

pre 12 godina

Eh Srbi,Srbi..koliko negativnih komentara,sva sreca je da moji Nemci kod kojih sam odavno dosao iz Srbije,ne razmisljaju u vasem stilu "da komsiji crkne krava ,makar meni sve pocrkalo".Nije cudo sto ste tu gde ste,zapamtite,samo mogu privrednici da vas izvuku iz gliba u koji su vas uvalili politicari ,lazuci vas i podilazeci vam.Shvatite ,mora da se radi.Bez rada i stednje ,Nemacka nikad ne bi bila to sto jeste,niko Nemcima nista nije poklonio.

milka

pre 12 godina

Boze, koliko ste zlonamerni....Ili ne pustate komentare onih koji jos uvek veruju da postoji spas. Za mene divna vest. Nesto novo, realna snaga i iskustvo. Ali ocigledno da tudje pare mnogo bole. Ocigledno ne shvatate, da ukoliko su privrednici uspesni i radnici ce biti i zaposleni i placeni. Slusamo samo demagogiju 10 godina. Ovi ljudi nisu demagozi vec pragmaticni i hvala im sto hoce da svoje vreme potrose na jos jedan pokusaj. Pa njima najmanje treba da se nose sa ovakvom zlobom. Da li ste to mozda pomislili. Mnogo smo se prozlili.
Ja hocu Da glasam za vas. a drugi ako vam ne veruju nek se yapitaju ima li koga kome mogu da veruju. Vi ih bar niste prevarili/

andrej

pre 12 godina

a mogli bi komotno da pokrenu i stranku tipa "pokret robovlasnika srbije" i koliko je narod glup jos bi i glasao za njih!a onda kad dodju na vlast mogu komotno da izglasaju zakon koji kaznjava placanje radnika i socijalno i penziono pravo pa da se kompletira cela slika.

nebojsa

pre 12 godina

(privrednik iz inostranstva., 23. septembar 2011 13:57)
da,narocito, pa ni Grujic nije vecinski vlasnik farmana. o Spasojevicu da ne govorimo...

ExAktivista

pre 12 godina

Koji bre privrednici , mogu samo da osnuju trgovački pokret uvoznika . A pre bi se reklo da tajkuni i politikanti žele da zaštite svoje milijarde i milione stečene pljačkom države Srbije i građana Srbije. E da oće Srbija da bankrotira, pa da narod pošteno pobesni, pa da vidimo kolateralnu štetu.

Miki SM

pre 12 godina

Oni koji su deo problema,sada ce da nam ponude resenje?Kontoverzni biznismeni.Kad cujem rec uspesan biznismen dodje mi da,necu da psujem....

Saša

pre 12 godina

Čini mi se da iza cele priče stoji URS. Preko Todora pokušavaju da ostvare uticaj na poznate i istaknute privrednike. U svakom slučaju još jedno jačanje pozicije URS na političkoj sceni ali lično nisam siguran da će se to isplatiti u konačnom zbiru glasova, sledeće godine na dan izbora.

misko

pre 12 godina

Plašite mečku sa rešetom.Vi baš ne znate da se zezate pa pozivate poresku i finansijsku policiju koja vam godinama nije dolazila.Probao i Bogoljub da se bavi politikom pa završio u izbeglištvu.

djura

pre 12 godina

Izgleda da je nestalo para u privredi, pa su resili da se prebace na sigurne izvore- politiku i budzet. Nema ovoj zemlji spasa sa ovakvim privrednicima. ****Sada kada narod vise nema pas za sta da ujede, i kada je prestao da kupuje keks, Milka cokoladu, Gillete, L'oreal, Orbit zvake, i ugrozio poslovanje velikih magova ekonomije koji uvoze proizvode i skupo ih prodaju srpskoj sirotinji- hajmo malo u politiku, tamo uvek ima sta da se muva i krade.

Зоран

pre 12 godina

Ово је једина шанса да од Србије буде нешто. То сам од неких наших по Швици и осталим земљама чуо летос и раније. Само они могу нешто паметно да ураде, јер капитализам не трпи људе као Обама (који нема дан стажа у струци, а о неком јачем капитализму и да не причам). Дакле, ми у САД ћемо Обаму да најуримо, то му не гине, јер је велики фолирант а неспособан за посао, зна само да прича. А ви у Србији гледајте да најурите и ове, па се видимо овде у САД, по Немачкој, што овај написа о капитализму слично као ја, или у неком кафићу у Србији, да изглуваримо како свет пропада и либерални капитализам доживео крах.

Peđa

pre 12 godina

Grujića sam slušao na TV-u par puta i deluje mi kao jako sposoban, razuman i dobronameran čovek. Opet sa druge strane svi ti ruski kadrovi su mi prilično sumnjivi.

RAJKA

pre 12 godina

Nisam ljubomorna na bogatase,ali bre sve ove nase treba ispitati za koliko su godina stekli to sto imaju,pa bi sada hteli da preve novu partiju,da nas zajasu jos vise,jer sto je narod gluplji to njim u prilog.Dokle bre vise.

BMV

pre 12 godina

Dobar znak-pocelo da puca:tzv.BIZNISMENI SE DISTANCIRAJU OD TAJKUNA.Jos samo da to pocnu ciniti i vrhovi stranaka i eto nas na pravom evropskom putu.

Toma

pre 12 godina

@Gastos, 23. septembar 2011 19:23
****
Ovo udruzivanje je zbog ove milijarde u budzetu,kako bi jos malo izvacarili gradjane.
oNI DA SU OZBILJNI U PREZENTACIJI NAVEDENOG,NIKADA NE BI DOPUSTILI DA SE SABERU NAPRSNO POSLE 11,ODNOSNO 21 GODINE.
****

Svašta

pre 12 godina

Naši privrednici baš vole ova udruženja, imaju uniju, klub, evo sad i pokret... taman kao i naši političari sa svojim agencijima.

BelexClub

pre 12 godina

Predsednik Upravnog odbora kompanije "Jugodrvo" Branislav Grujić nezakonito je kupovao akcije malih akcionara mimo berze i zatim ih "prao" na berzi tako što ih je prodavao firmi čiji je on vlasnik. Komisija za hartije od vrednosti i Beogradska berza su to utvrdile ali niko nije reagovao.

Razloge za takvo ponašanje treba tražiti i u činjenici da je jedan od članova Komisije istovremeno i vlasnik "Stokbrokera", brokerske kuće koja je učestvovala u toj ujdurmi, u kojoj učestvuje i jedan beogradski advokat. On je ponudio tekst sudskih punomoćja koja su potpisivali mali akcionari prilikom prodaje akcija Grujiću.

Očigledna je bila namera Grujića da se vrednost kompanije drastično umanji kako bi imovinu kupio u bescenje. Mali akcionari su izmanipulisani zato što nisu bili dovoljno informisani o tome šta mogu učiniti sa svojim akcijama. Pojavljivale su se i firme koje su bile spremne da otkupe akcije ali su odustajale nakon što im je firma "Weston LLC", čiji je vlasnik Branislav Grujić, ponudila više para da odustanu. Grujić je, uz pomoć firme "Weston LLC" već otkupio 15.000 akcija i hteo bi da nezakonitim otkupom mimo zvaničnog berzanskog posrednika "Stokbrokera", preko ruku finansijskog direktora Ivone Petrović, za samo 2,3 miliona evra postane vlasnik kontrolnog paketa akcija "Jugodrva" od 51 odsto,dok samo dve upravne zgrade "Jugodrva" u Beogradu i Novom Sadu vrede 12 miliona evra.
BelexClub

Vuk

pre 12 godina

****
Nakon Jugodrva, prevareni su naši radnici i inženjeri u Rusiji, a sad se pod stranim imenom i neveštim renderingom namamljuju kupci jefinih betonskih stanova u lamelama sa uskim prozorima blizu Buvljaka.
Uz poštovanje prema radnicima Metalca, njihov predstavnik bi korisniji bio ispred fabrike da ukloni onu fontanu.
I na kraju ide predsednik Zvezde koji ju je napustio bez posledica sa 23 miliona evra duga.
***

adam

pre 12 godina

Neka ti privrednici objave kakvo je stanje u njihovim firmama.Da li su plate na vreme i kolike su,da li u njima postoji sindikat,da li radnici rade često prekovremeno i koliko su za to plaćeni,da li postojio kolektivni ugovor,da li ima protiv njih tužbi nezadovoljnih ili otpuštenih radnika?Kada dobijemo odgovore na ova pitanja biće nam sve mnogo jasnije.

carlton

pre 12 godina

Dosta bre vise sa tim udruzenjima.I ovo sto imate ne koristite a Vi licno ste ili clanovi ili osnivaci.Kad cete se jednom okupiti i zajednicki definisati svoje ciljeve i slozno dati do znanja ovima da je privreda na prvom mestu?! Nego sad pre izbore da bi za sebe napravili malo i politicku karijeru.

ica

pre 12 godina

Dobra vest. Hajde da nas malo vode oni koji znaju i koji su se dokazali, a ne oni kojima je prvo i jedino zaposlenje poslanik, predsednik UO, ministar....Hajde da probamo da malo zamenimo vecite politicare ljudima koji znaju sta je posao i koji treba da nam obezbede posao. Najzad lepa vest u moru ruznih.
Moj glas je vas

boris

pre 12 godina

ALOOOOOOO

pise se BIZMISMEN a ne BIZNISMEN...

Ovako ce vas tuziti za povredu ljudksih prava... Pa celu mladost su potrosili da sa kamenja sidju u civilizaciju i postanu BIZMISMENI

Pa vidis po fizionomiji da se radi o izuzetno intelektualnim krugovima koji ne mogu da se odluce koje priznanje da prime ali culi su da ima toga...

Gastos

pre 12 godina

Eh Srbi,Srbi..koliko negativnih komentara,sva sreca je da moji Nemci kod kojih sam odavno dosao iz Srbije,ne razmisljaju u vasem stilu "da komsiji crkne krava ,makar meni sve pocrkalo".Nije cudo sto ste tu gde ste,zapamtite,samo mogu privrednici da vas izvuku iz gliba u koji su vas uvalili politicari ,lazuci vas i podilazeci vam.Shvatite ,mora da se radi.Bez rada i stednje ,Nemacka nikad ne bi bila to sto jeste,niko Nemcima nista nije poklonio.

mafijas

pre 12 godina

Ja sam u roku od 30 sekundi na licu ovog "biznismena" Branislava Grujica prebrojao CETIRI poprilicno velika OZILJKA. Izgleda da je mali Grujica kao dete bio vrlo nespretan i volio je da se penje na drvece...

Poznavalac

pre 12 godina

Vreme je da "BIZNISMENI" poput Toplice Spasojevica (Miskovicevog Alter ega) "razotkriju". Menadzerske sposobnosti pomenutog gospodina i uspeh ostvaren dosadasnjim radom, su ustvari proizvod povlascenog polozaja na trzistu i politickih veza. Ima jos takvih. To nije slucaj sa gospodom koju Grujic zeli u svojim redovima. Verovatno je doslo vreme da se na svim poljima definisu pravi profesionalci.Mozda cemo tako krenuti sa mrtve tacke!

Зоран

pre 12 godina

Ово је једина шанса да од Србије буде нешто. То сам од неких наших по Швици и осталим земљама чуо летос и раније. Само они могу нешто паметно да ураде, јер капитализам не трпи људе као Обама (који нема дан стажа у струци, а о неком јачем капитализму и да не причам). Дакле, ми у САД ћемо Обаму да најуримо, то му не гине, јер је велики фолирант а неспособан за посао, зна само да прича. А ви у Србији гледајте да најурите и ове, па се видимо овде у САД, по Немачкој, што овај написа о капитализму слично као ја, или у неком кафићу у Србији, да изглуваримо како свет пропада и либерални капитализам доживео крах.

Peđa

pre 12 godina

Grujića sam slušao na TV-u par puta i deluje mi kao jako sposoban, razuman i dobronameran čovek. Opet sa druge strane svi ti ruski kadrovi su mi prilično sumnjivi.

milka

pre 12 godina

Boze, koliko ste zlonamerni....Ili ne pustate komentare onih koji jos uvek veruju da postoji spas. Za mene divna vest. Nesto novo, realna snaga i iskustvo. Ali ocigledno da tudje pare mnogo bole. Ocigledno ne shvatate, da ukoliko su privrednici uspesni i radnici ce biti i zaposleni i placeni. Slusamo samo demagogiju 10 godina. Ovi ljudi nisu demagozi vec pragmaticni i hvala im sto hoce da svoje vreme potrose na jos jedan pokusaj. Pa njima najmanje treba da se nose sa ovakvom zlobom. Da li ste to mozda pomislili. Mnogo smo se prozlili.
Ja hocu Da glasam za vas. a drugi ako vam ne veruju nek se yapitaju ima li koga kome mogu da veruju. Vi ih bar niste prevarili/

djura

pre 12 godina

Izgleda da je nestalo para u privredi, pa su resili da se prebace na sigurne izvore- politiku i budzet. Nema ovoj zemlji spasa sa ovakvim privrednicima. ****Sada kada narod vise nema pas za sta da ujede, i kada je prestao da kupuje keks, Milka cokoladu, Gillete, L'oreal, Orbit zvake, i ugrozio poslovanje velikih magova ekonomije koji uvoze proizvode i skupo ih prodaju srpskoj sirotinji- hajmo malo u politiku, tamo uvek ima sta da se muva i krade.

adam

pre 12 godina

Neka ti privrednici objave kakvo je stanje u njihovim firmama.Da li su plate na vreme i kolike su,da li u njima postoji sindikat,da li radnici rade često prekovremeno i koliko su za to plaćeni,da li postojio kolektivni ugovor,da li ima protiv njih tužbi nezadovoljnih ili otpuštenih radnika?Kada dobijemo odgovore na ova pitanja biće nam sve mnogo jasnije.

Miki SM

pre 12 godina

Oni koji su deo problema,sada ce da nam ponude resenje?Kontoverzni biznismeni.Kad cujem rec uspesan biznismen dodje mi da,necu da psujem....

andrej

pre 12 godina

a mogli bi komotno da pokrenu i stranku tipa "pokret robovlasnika srbije" i koliko je narod glup jos bi i glasao za njih!a onda kad dodju na vlast mogu komotno da izglasaju zakon koji kaznjava placanje radnika i socijalno i penziono pravo pa da se kompletira cela slika.

Vuk

pre 12 godina

****
Nakon Jugodrva, prevareni su naši radnici i inženjeri u Rusiji, a sad se pod stranim imenom i neveštim renderingom namamljuju kupci jefinih betonskih stanova u lamelama sa uskim prozorima blizu Buvljaka.
Uz poštovanje prema radnicima Metalca, njihov predstavnik bi korisniji bio ispred fabrike da ukloni onu fontanu.
I na kraju ide predsednik Zvezde koji ju je napustio bez posledica sa 23 miliona evra duga.
***

RAJKA

pre 12 godina

Nisam ljubomorna na bogatase,ali bre sve ove nase treba ispitati za koliko su godina stekli to sto imaju,pa bi sada hteli da preve novu partiju,da nas zajasu jos vise,jer sto je narod gluplji to njim u prilog.Dokle bre vise.

carlton

pre 12 godina

Dosta bre vise sa tim udruzenjima.I ovo sto imate ne koristite a Vi licno ste ili clanovi ili osnivaci.Kad cete se jednom okupiti i zajednicki definisati svoje ciljeve i slozno dati do znanja ovima da je privreda na prvom mestu?! Nego sad pre izbore da bi za sebe napravili malo i politicku karijeru.

nebojsa

pre 12 godina

(privrednik iz inostranstva., 23. septembar 2011 13:57)
da,narocito, pa ni Grujic nije vecinski vlasnik farmana. o Spasojevicu da ne govorimo...

pera kojot genije

pre 12 godina

ovaj "gdin" Grujić izgleda ka brat blizanac "gdin-a" Mladjana Ujedinjenog Gej 17 Plus Regiona Dinkića, tako da sam momentalno osetio jaku želju da glasam za njega

Svašta

pre 12 godina

Naši privrednici baš vole ova udruženja, imaju uniju, klub, evo sad i pokret... taman kao i naši političari sa svojim agencijima.

Saša

pre 12 godina

Čini mi se da iza cele priče stoji URS. Preko Todora pokušavaju da ostvare uticaj na poznate i istaknute privrednike. U svakom slučaju još jedno jačanje pozicije URS na političkoj sceni ali lično nisam siguran da će se to isplatiti u konačnom zbiru glasova, sledeće godine na dan izbora.

BMV

pre 12 godina

Dobar znak-pocelo da puca:tzv.BIZNISMENI SE DISTANCIRAJU OD TAJKUNA.Jos samo da to pocnu ciniti i vrhovi stranaka i eto nas na pravom evropskom putu.

misko

pre 12 godina

Plašite mečku sa rešetom.Vi baš ne znate da se zezate pa pozivate poresku i finansijsku policiju koja vam godinama nije dolazila.Probao i Bogoljub da se bavi politikom pa završio u izbeglištvu.

Toma

pre 12 godina

@Gastos, 23. septembar 2011 19:23
****
Ovo udruzivanje je zbog ove milijarde u budzetu,kako bi jos malo izvacarili gradjane.
oNI DA SU OZBILJNI U PREZENTACIJI NAVEDENOG,NIKADA NE BI DOPUSTILI DA SE SABERU NAPRSNO POSLE 11,ODNOSNO 21 GODINE.
****

BelexClub

pre 12 godina

Predsednik Upravnog odbora kompanije "Jugodrvo" Branislav Grujić nezakonito je kupovao akcije malih akcionara mimo berze i zatim ih "prao" na berzi tako što ih je prodavao firmi čiji je on vlasnik. Komisija za hartije od vrednosti i Beogradska berza su to utvrdile ali niko nije reagovao.

Razloge za takvo ponašanje treba tražiti i u činjenici da je jedan od članova Komisije istovremeno i vlasnik "Stokbrokera", brokerske kuće koja je učestvovala u toj ujdurmi, u kojoj učestvuje i jedan beogradski advokat. On je ponudio tekst sudskih punomoćja koja su potpisivali mali akcionari prilikom prodaje akcija Grujiću.

Očigledna je bila namera Grujića da se vrednost kompanije drastično umanji kako bi imovinu kupio u bescenje. Mali akcionari su izmanipulisani zato što nisu bili dovoljno informisani o tome šta mogu učiniti sa svojim akcijama. Pojavljivale su se i firme koje su bile spremne da otkupe akcije ali su odustajale nakon što im je firma "Weston LLC", čiji je vlasnik Branislav Grujić, ponudila više para da odustanu. Grujić je, uz pomoć firme "Weston LLC" već otkupio 15.000 akcija i hteo bi da nezakonitim otkupom mimo zvaničnog berzanskog posrednika "Stokbrokera", preko ruku finansijskog direktora Ivone Petrović, za samo 2,3 miliona evra postane vlasnik kontrolnog paketa akcija "Jugodrva" od 51 odsto,dok samo dve upravne zgrade "Jugodrva" u Beogradu i Novom Sadu vrede 12 miliona evra.
BelexClub

ExAktivista

pre 12 godina

Koji bre privrednici , mogu samo da osnuju trgovački pokret uvoznika . A pre bi se reklo da tajkuni i politikanti žele da zaštite svoje milijarde i milione stečene pljačkom države Srbije i građana Srbije. E da oće Srbija da bankrotira, pa da narod pošteno pobesni, pa da vidimo kolateralnu štetu.