Petak, 16.09.2011.

09:24

Radikali ušli na Kosovo

Poslanici SRS koji su jutros krenuli put Kosovske Mitrovice kako bi pružili podršku Srbima sa severa Kosova prešli su na Kosovo "alternativnim putevima".

Izvor: B92

Radikali ušli na Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Arch

pre 12 godina

Možemo mi da im se smejemo ali oni su tamo, a demokrate se i dalje kriju u Beogradu i trabunjaju o diplomatskim akcijama (a rezultati svake su nula (0)).

prijatelji vs. neprijatelji

pre 12 godina

Kako to ono bese od Jeremica Vuka ; Kome je SRS i "Obraz" prijatelj, njemu ne trebaju neprijatelji, ili tako nesto.

komentator

pre 12 godina

Sačuvaj me Bože budala. I zbog takvih usijanih glava mi se stalno patimo. Trebali su sve da ih pohapse sa naše strane granice. Svakoga ko pokuša da pređe danas.

Choban

pre 12 godina

LJudimoji jesam pio sinoć ali ovakav košmar i mamurluk nisam imao!!?? Šta se dešava ja koliko znam 91e godine nisam imao KOMPUJTER jbt idem da legnem više nikad neću piti ŽIVOTA MI sam da ovaj mamurluk prođe!? Vidimo se sutra

Petrit

pre 12 godina

Sretan vam put i ako vec smatrate da je Kosovo Srbija, onda produzite dole do Pristine pa jos juznije. Mi vas cekamo pa bogami i srbi koji zive tamo. Dajte ne zaobilazeti njih. Nema smisla. Independence Kosovo.

leskovčanin

pre 12 godina

'ajde sad svi komentatori koji svo vreme pišu kako radikali idu dole moleći boga da ne uđu da se lepo izvinu,jer stvarno preteraše,nisam radikal i smatram da ništa neće promeniti svojim odlaskom ali mi je dosta ovih što po celi dan nemaju šta da rade i samo pišu gluposti i ništa im u ovoj državi ne valja,kao što vidite ušli su što je i bilo za očekivati od njih

vlajzi

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "

UH, ZNACI KFOR MOZE DA ODAHNE...

bivši (uzaludni) ratnik

pre 12 godina

(sasa, 16. septembar 2011 10:47)
A radikali su se pojavili na letećem ćilimu iz Indije. Pustite one snimke kada u skupštini potpisuju za primljene pare poslanici radikala da bi bili "konstruktivna opozicija". Dosta je nama više tih što "pružaju ohrabrenje". Pružali su ohrabrenja po Hvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu kojekakvi Šešelj, Arkan, Nino Brajević, Brana Crnčević i kakvi sve ne pa su se pokupili ostavljajući šlepere oružja narodu da se razračunava s komšijama, a posle se kao čudili od kud sve te izbeglice. Zato vas molim da nas ostavite na miru i ne pružate nam ohrabrenje i radikali i SPS i svi demokrate i crveni i crni jer nam je dosta rovova i blata. Dajete lažnu nadu ljudima na Kosovu da ćete kao nešta uraditi da im bude bolje. Dosta ste uradili u zadnjih par decenija pa sada imamo to što imamo. Kukumavčimo nad proteranima u Oluji, a oni koji nisu aktivno sudelovali u proterivanju i ubijanju Hrvata sad se lepo vraćaju u "novu NDH" a svi oni koji su pod "pruženim orhabrenjima" činili zverstva sada strepe ko će ih od ovih "demokrata" i "ohrabrivača" poslati u neki novi rat. Ja znam koga više neće.

Njam Njam

pre 12 godina

Slazem se da je ovo cist marketing al mi nije jasno zashto non stop njih prozivate tamo gde ste vi branili Srba vishe nema...jesu radiklai samo u dva kratka perioda bili uz vlst tj sudelovali su u vlasti ali nisu nishta ODLUCIVALI oni nego SPS i MILOSEVIC...pa svi znate kad se glasalo u skupstini za onaj famozni mir shto nam nato ponudio 1999 godine svi ama bash svi glsali za samo radikali protiv jer su to okarekterisali kao izdaja shto uistinu i jeste...pa sad demokrete nasli da prozivaju kako su ovi pre njih izgubili kosovo a glasali su za to ee kratkog li pamcenja nasheg..

Pristevac

pre 12 godina

Nije absurd to sto neko (tj vi) ne moze ici u Zvecan, vec je absurd to sto jos niste u stanju da shvatite da ste Kosovo (zahvaljujuci sebi samima, pre svega) izgubili jos davne 1999 godine.

Кривокапић

pre 12 godina

Старе форе радикала и ових паћеника из НВО образ. Тако су обилазику Србе из Крајине и Славоније и сад знамо где су. МОле бога да их врате са административног прелаза. Нико тим људима доле не даје подршку. Они се само користе у политичке сврхе. Тужна је њихова судбина и надам се да ће све добро да се заврши по њих.

Svedok

pre 12 godina

Isli su i u Hrvatsku i u Bosnu ali ne da pruzaju moralnu podrsku nego da izazivaju rat i reakciju na koju ce odgovoriti etnickim ciscenjem i zlocinima. Da su im tada pokazali gde spadaju ne bi danas ni bio problem koji imamo. Da su im makar sudili i zabranili ih nakon sto je njihova uloga izasla na videlo. Umesto toga, oni su jedna "respektibilna" politicka stranka koja se pita i pruza moralnu podrsku kao da oni imaju morala.

Todor

pre 12 godina

Ako gospodin Todorović ne uspe da uđe na Kosovo, sa svojom poslaničkom grupom, bilo bi poštena da se odrekne dnevnica u korist naroda sa Kosova.

vec vidjeno

pre 12 godina

Jeftini propagandni, predizborni trik, radikali znaju da ih KFOR nece pustiti na Kosovo bez potrebnih dozvola. Ali bitno je da nas narod sada pomisli "svaka cast radikalima"

Srbija u EU

pre 12 godina

Ajde malo dole do granice ako moze da se skupi neki politicki poen, neki novi naivni glasac.
Jel ide i V'jerca Radeta da narice i proklinje?
Ali znajte u Srbiji nema vise naivnih ljudi cak ni za trecerazredne Udbaske smicalice.
Momci, stize nova Srbija uskoro , gde ce se Udbasi i njihove smicalice koje su radjene 65 godina po Srbiji , strogo procesuirati.

miki

pre 12 godina

Sta god oni uradili vama ovde nebi valjalo,tako da...
A sta ste vi uradili da pomognete narodu na Kosovu i Metohiji??????
Bolje da smo svi mi danas dole sa nasom bracom,ili je mozda bolje sedeti kuci i pametovati iz fotelje po internetu kako nevalja ovo ili ono!!!
bravo srbende

ado

pre 12 godina

Bravo G.Dragane Todorovicu.Zamislite mi sve se plasili dacete silom uci na KOSOVU (moj savet za vas radikale idite i popijte po koju casu za oprastaj sa vasem kolevkom koja na zalost iztrulela)ako nemozete unutra bar sa daline.

Komentar meseca

pre 12 godina

kad bi vanzemaljci oteli autobus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Kao redovna citateljka komentara, dajem sebi za pravo da objavim koment koji bih licno proglasila "komentar meseca" :))

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Iskreno im zelim da ostanu dole sto duze, da se malo odmorimo, ali nisu oni ludi. Ostace na Kosovu isto koliko je i Toma strajkovao gladju. Ista je to skola.

Bolesna Srbija

pre 12 godina

Radikali da znaju da mogu da prodju na kosovo nebi ni krenuli, ovako idu da se prosetaju do granice, tamo ce malo da glume ovo ono da odigraju koji balet i vratice se svojim kucicama u Beograd.

Vladimirka

pre 12 godina

Ako Todorovic i njegova stranka nastave da prkose ne samo celom svetu, vec i vecini gradjana Srbije koji su za mir i nastavak pregovora sa Kosovom koje je definitivno odvojeno 1999,mi uskoro ni u Sumadiju iz Beograda necemo moci lako da predjemo.srbija je multietnicka GRADJANSKA zemlja Todorovicu turci su bili na Balkanu 600 godina, mi smo mesavina najlepsa balkanska

JD

pre 12 godina

Eh, pa moraju da potvrde ISTORIJSKE CINJENICE, Gde god su se oni pojavili, mi IZGUBISMO TERITORIJU. Istorija se ponavlja:)..he, he, he...smesni su...

sasa

pre 12 godina

ama za 90-e je odgovoran najvise sps pamtite li vi ponesto ili samo slusate tv.Te zamene teza dosadise vise tad je spo vladao beogradom a nesto kasnije ds bio na republickom nivou u vladi i imali su dosta opstina.radikali bar pokusavaju da pruze ohrabrenje a ne tuku malinare.

DObrotoljublje

pre 12 godina

Cela situacija je toliko tragicna...kao sto je bila i sa grcima u Turskoj za vreme invazije turske nad Kiprom..mladji se ne secaju.I sada u svoj ovoj nemoci da država reši ovaj užas što je i normalno da ima nemoć...jer da se ovo dešava bilo kojoj zemlji svaka zemlja ne bi imala mogućnosti da ovo reši.I svaka zemlja ne bi ostavila svoj narod pa ne trebamo ni mi da se odreknemo Srba na Kosovu.Ne razumem opravdanje "Kosovo je davno oteto neko je tako odlucio".Da je tako mislio svet u vreme Hitlera i dan danas bismo bili u Trećem rajhu.Ne radi se o našoj nesposobnosti nego o svetskoj hipokrizi.Vidimo kako radi "batina" i na drugim delovima sveta.NA svu ovu muku onda dodju radikali da dolivaju ulje na vatru...i da prave zamešateljstvo da sve liči na devedesete.Dakle jesam za podršku svake vrste našem narodu ali nisam za to da Radikali zapaljivom pojavom i politikom "pomažu" Srbe na KiM,pozdrav svim srbima u Srbiji dobre volje.

LFC

pre 12 godina

Obraz sa Radikalima..bas me cudi!!Sad ce verovatno Obraz dole da napravi sukob a Todoric da objavi saopstenje da ne zna zasto je do toga doslo,ali da Tadic mora sve da ucini da nadje krivce za tako nesto. Treba da se zovu Smesna stranka jer samo prljaju ugled stare radikalske stranke iz 19. i pocetka 20. veka koja je bila najdemokratskija u regionu na celu sa Nikolom Pasicem!!!

Kontraš

pre 12 godina

I sad treba da očekujemo da će ovo proći bez sukoba. Gde god da se nađu radikali nastane pi*vajz. Pripremam tople čarape, u rovu je hladno.

политичкаизузетност

pre 12 godina

Питам се дали је и Конузин са њима у патриЈотској посети Косова?
Са правим србима ...мислим.

Dane

pre 12 godina

Иду да им пруже подршку, а учиниће им медвеђу услугу јер ће се подвијеног репа на административном прелазу окренути назад. Ничим изазвани иду да покажу оном свету да су одсечени од матице.
И на крају ће, необазирући се на људе са оне стране жице, доћи у БГ и "лајаће" на власт у смислу шта је дозволила и шта ради са несрећним народом. Скупљаће јефтине поене, безобзирни на контраефекат који ће доле да произведу.
Политичари (ове или оне боје)... Конструктиван приступ је далеко од врха њихове листе приоритета.
Да скренем мало са теме, после избора ће бити или "сјаши Курта да узјаши Мурта" или "сјаши Курта да узјашеш опет".

Bg HQ

pre 12 godina

Grand Parada!Sramno skupljanje političkih poena na nesreći sopstvenog naroda,uostalom to rade od osnivanja stranke,mada nisu puno bolji ni ostali.Braniti nešto što je S.Milošević izgubio i što više nije tvoje je kao da pokušavaš da uhvatiš maglu.Ali šta bi Radikali,Obrazi i sl radili da nije Kosova,gej parada...Ima nešto zlokobno u činjenici gde su ovi branili Srbe,Srba tu više nema.Nemojte više da nas branite,molm vas.

Miloš

pre 12 godina

Samo jednu stvar da raščistimo, bude li mi stigao poziv za bilo kakvu vojsku, vežbu, rezervu itd. iste sekunde ću otići, ne u vojni odsek, nego pravac u državne institucije u Beogradu! To da bude jasno!

Mitke

pre 12 godina

Ko u narodnoj pesmi " Put putuje moj jaran, putujem i ja".Ovakvo jeftino ubiranje političkih poena mi strašno ide na živce. Ako ste stvarno na strani nbašeg naroda onda svi na barikade a ne da sada odete do administrativnog prelaza, da vas KFOR ne pusti da udjete i da onda kažete kako niste mogli da udjete, pa znate da će tako biti i zašto bacate prašinu ljudima u oči. Udji ilegalno unutra, stani na barikade uz svoj narod pa da ti verujem.

djoka bomba

pre 12 godina

Kakvi jadnici i moralni patuljci,nećete sukob sa kforom a unapred znate da vas neće pustiti! Idete samo da se šepurite par sati u klimatizovanim vozilima a onda da se vratite nazad!Sram vas bilo,ništa niste bolji od ostalih,čak je vaše licemerstvo odvratnije nego onih zalizanih iz vlasti!

lynx

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija NEĆE ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen". Pa tako se ponaša i srpska vlada, ne ulazi u sukobe sa Prištinom i EU, ma šta oni uradili. Što ih onda kritikujete??? Nego lepo na barikade, pa u skladu sa onim što propovedate...

dejan

pre 12 godina

Ovi su pravi demagozi i stetocine!
Pa sto nisu isli pre mesec, pre sest meseci ,bilo kad..
Recimo ovi iz Obraza da naplate porez u Prizrenu i Peci,
Todorovic da premesti firmu u Urosevac,Kostunica da napravi
vikendicu u Srbici,
Naravno, podrazumeva se da svoju decu upisu ili u Pristinu na faks ili
srednjoskolce u Gnjilane...

neutral

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "
==============================
Al smo hrabri, bas smo hrabri pffff...
Ono, evo nas, dolazimo, zaustavite nas da imamo zasto da lajemo!!! Providni ste guzonje...

milan

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen".
Blago nama, gde god krenu radikali da brane Srbe tu Srba vise ne bude.
Molim vas da nas ne branite jer znamo vrlo dobro kako ste odbranili Karlobag ,Viroviticu, ogulin...
Ostanite kod svojih kuca jer tako mozete vise pomoci a ne tamo nekim paradiranjem.
Milan

neutral

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "
==============================
Al smo hrabri, bas smo hrabri pffff...
Ono, evo nas, dolazimo, zaustavite nas da imamo zasto da lajemo!!! Providni ste guzonje...

djoka bomba

pre 12 godina

Kakvi jadnici i moralni patuljci,nećete sukob sa kforom a unapred znate da vas neće pustiti! Idete samo da se šepurite par sati u klimatizovanim vozilima a onda da se vratite nazad!Sram vas bilo,ništa niste bolji od ostalih,čak je vaše licemerstvo odvratnije nego onih zalizanih iz vlasti!

Miloš

pre 12 godina

Samo jednu stvar da raščistimo, bude li mi stigao poziv za bilo kakvu vojsku, vežbu, rezervu itd. iste sekunde ću otići, ne u vojni odsek, nego pravac u državne institucije u Beogradu! To da bude jasno!

политичкаизузетност

pre 12 godina

Питам се дали је и Конузин са њима у патриЈотској посети Косова?
Са правим србима ...мислим.

dejan

pre 12 godina

Ovi su pravi demagozi i stetocine!
Pa sto nisu isli pre mesec, pre sest meseci ,bilo kad..
Recimo ovi iz Obraza da naplate porez u Prizrenu i Peci,
Todorovic da premesti firmu u Urosevac,Kostunica da napravi
vikendicu u Srbici,
Naravno, podrazumeva se da svoju decu upisu ili u Pristinu na faks ili
srednjoskolce u Gnjilane...

Pristevac

pre 12 godina

Nije absurd to sto neko (tj vi) ne moze ici u Zvecan, vec je absurd to sto jos niste u stanju da shvatite da ste Kosovo (zahvaljujuci sebi samima, pre svega) izgubili jos davne 1999 godine.

Mitke

pre 12 godina

Ko u narodnoj pesmi " Put putuje moj jaran, putujem i ja".Ovakvo jeftino ubiranje političkih poena mi strašno ide na živce. Ako ste stvarno na strani nbašeg naroda onda svi na barikade a ne da sada odete do administrativnog prelaza, da vas KFOR ne pusti da udjete i da onda kažete kako niste mogli da udjete, pa znate da će tako biti i zašto bacate prašinu ljudima u oči. Udji ilegalno unutra, stani na barikade uz svoj narod pa da ti verujem.

milan

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen".
Blago nama, gde god krenu radikali da brane Srbe tu Srba vise ne bude.
Molim vas da nas ne branite jer znamo vrlo dobro kako ste odbranili Karlobag ,Viroviticu, ogulin...
Ostanite kod svojih kuca jer tako mozete vise pomoci a ne tamo nekim paradiranjem.
Milan

Bolesna Srbija

pre 12 godina

Radikali da znaju da mogu da prodju na kosovo nebi ni krenuli, ovako idu da se prosetaju do granice, tamo ce malo da glume ovo ono da odigraju koji balet i vratice se svojim kucicama u Beograd.

Bg HQ

pre 12 godina

Grand Parada!Sramno skupljanje političkih poena na nesreći sopstvenog naroda,uostalom to rade od osnivanja stranke,mada nisu puno bolji ni ostali.Braniti nešto što je S.Milošević izgubio i što više nije tvoje je kao da pokušavaš da uhvatiš maglu.Ali šta bi Radikali,Obrazi i sl radili da nije Kosova,gej parada...Ima nešto zlokobno u činjenici gde su ovi branili Srbe,Srba tu više nema.Nemojte više da nas branite,molm vas.

Svedok

pre 12 godina

Isli su i u Hrvatsku i u Bosnu ali ne da pruzaju moralnu podrsku nego da izazivaju rat i reakciju na koju ce odgovoriti etnickim ciscenjem i zlocinima. Da su im tada pokazali gde spadaju ne bi danas ni bio problem koji imamo. Da su im makar sudili i zabranili ih nakon sto je njihova uloga izasla na videlo. Umesto toga, oni su jedna "respektibilna" politicka stranka koja se pita i pruza moralnu podrsku kao da oni imaju morala.

Kontraš

pre 12 godina

I sad treba da očekujemo da će ovo proći bez sukoba. Gde god da se nađu radikali nastane pi*vajz. Pripremam tople čarape, u rovu je hladno.

lynx

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija NEĆE ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen". Pa tako se ponaša i srpska vlada, ne ulazi u sukobe sa Prištinom i EU, ma šta oni uradili. Što ih onda kritikujete??? Nego lepo na barikade, pa u skladu sa onim što propovedate...

Todor

pre 12 godina

Ako gospodin Todorović ne uspe da uđe na Kosovo, sa svojom poslaničkom grupom, bilo bi poštena da se odrekne dnevnica u korist naroda sa Kosova.

LFC

pre 12 godina

Obraz sa Radikalima..bas me cudi!!Sad ce verovatno Obraz dole da napravi sukob a Todoric da objavi saopstenje da ne zna zasto je do toga doslo,ali da Tadic mora sve da ucini da nadje krivce za tako nesto. Treba da se zovu Smesna stranka jer samo prljaju ugled stare radikalske stranke iz 19. i pocetka 20. veka koja je bila najdemokratskija u regionu na celu sa Nikolom Pasicem!!!

Dane

pre 12 godina

Иду да им пруже подршку, а учиниће им медвеђу услугу јер ће се подвијеног репа на административном прелазу окренути назад. Ничим изазвани иду да покажу оном свету да су одсечени од матице.
И на крају ће, необазирући се на људе са оне стране жице, доћи у БГ и "лајаће" на власт у смислу шта је дозволила и шта ради са несрећним народом. Скупљаће јефтине поене, безобзирни на контраефекат који ће доле да произведу.
Политичари (ове или оне боје)... Конструктиван приступ је далеко од врха њихове листе приоритета.
Да скренем мало са теме, после избора ће бити или "сјаши Курта да узјаши Мурта" или "сјаши Курта да узјашеш опет".

Кривокапић

pre 12 godina

Старе форе радикала и ових паћеника из НВО образ. Тако су обилазику Србе из Крајине и Славоније и сад знамо где су. МОле бога да их врате са административног прелаза. Нико тим људима доле не даје подршку. Они се само користе у политичке сврхе. Тужна је њихова судбина и надам се да ће све добро да се заврши по њих.

DObrotoljublje

pre 12 godina

Cela situacija je toliko tragicna...kao sto je bila i sa grcima u Turskoj za vreme invazije turske nad Kiprom..mladji se ne secaju.I sada u svoj ovoj nemoci da država reši ovaj užas što je i normalno da ima nemoć...jer da se ovo dešava bilo kojoj zemlji svaka zemlja ne bi imala mogućnosti da ovo reši.I svaka zemlja ne bi ostavila svoj narod pa ne trebamo ni mi da se odreknemo Srba na Kosovu.Ne razumem opravdanje "Kosovo je davno oteto neko je tako odlucio".Da je tako mislio svet u vreme Hitlera i dan danas bismo bili u Trećem rajhu.Ne radi se o našoj nesposobnosti nego o svetskoj hipokrizi.Vidimo kako radi "batina" i na drugim delovima sveta.NA svu ovu muku onda dodju radikali da dolivaju ulje na vatru...i da prave zamešateljstvo da sve liči na devedesete.Dakle jesam za podršku svake vrste našem narodu ali nisam za to da Radikali zapaljivom pojavom i politikom "pomažu" Srbe na KiM,pozdrav svim srbima u Srbiji dobre volje.

Srbija u EU

pre 12 godina

Ajde malo dole do granice ako moze da se skupi neki politicki poen, neki novi naivni glasac.
Jel ide i V'jerca Radeta da narice i proklinje?
Ali znajte u Srbiji nema vise naivnih ljudi cak ni za trecerazredne Udbaske smicalice.
Momci, stize nova Srbija uskoro , gde ce se Udbasi i njihove smicalice koje su radjene 65 godina po Srbiji , strogo procesuirati.

ado

pre 12 godina

Bravo G.Dragane Todorovicu.Zamislite mi sve se plasili dacete silom uci na KOSOVU (moj savet za vas radikale idite i popijte po koju casu za oprastaj sa vasem kolevkom koja na zalost iztrulela)ako nemozete unutra bar sa daline.

Vladimirka

pre 12 godina

Ako Todorovic i njegova stranka nastave da prkose ne samo celom svetu, vec i vecini gradjana Srbije koji su za mir i nastavak pregovora sa Kosovom koje je definitivno odvojeno 1999,mi uskoro ni u Sumadiju iz Beograda necemo moci lako da predjemo.srbija je multietnicka GRADJANSKA zemlja Todorovicu turci su bili na Balkanu 600 godina, mi smo mesavina najlepsa balkanska

sasa

pre 12 godina

ama za 90-e je odgovoran najvise sps pamtite li vi ponesto ili samo slusate tv.Te zamene teza dosadise vise tad je spo vladao beogradom a nesto kasnije ds bio na republickom nivou u vladi i imali su dosta opstina.radikali bar pokusavaju da pruze ohrabrenje a ne tuku malinare.

Komentar meseca

pre 12 godina

kad bi vanzemaljci oteli autobus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Kao redovna citateljka komentara, dajem sebi za pravo da objavim koment koji bih licno proglasila "komentar meseca" :))

JD

pre 12 godina

Eh, pa moraju da potvrde ISTORIJSKE CINJENICE, Gde god su se oni pojavili, mi IZGUBISMO TERITORIJU. Istorija se ponavlja:)..he, he, he...smesni su...

leskovčanin

pre 12 godina

'ajde sad svi komentatori koji svo vreme pišu kako radikali idu dole moleći boga da ne uđu da se lepo izvinu,jer stvarno preteraše,nisam radikal i smatram da ništa neće promeniti svojim odlaskom ali mi je dosta ovih što po celi dan nemaju šta da rade i samo pišu gluposti i ništa im u ovoj državi ne valja,kao što vidite ušli su što je i bilo za očekivati od njih

Arch

pre 12 godina

Možemo mi da im se smejemo ali oni su tamo, a demokrate se i dalje kriju u Beogradu i trabunjaju o diplomatskim akcijama (a rezultati svake su nula (0)).

bivši (uzaludni) ratnik

pre 12 godina

(sasa, 16. septembar 2011 10:47)
A radikali su se pojavili na letećem ćilimu iz Indije. Pustite one snimke kada u skupštini potpisuju za primljene pare poslanici radikala da bi bili "konstruktivna opozicija". Dosta je nama više tih što "pružaju ohrabrenje". Pružali su ohrabrenja po Hvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu kojekakvi Šešelj, Arkan, Nino Brajević, Brana Crnčević i kakvi sve ne pa su se pokupili ostavljajući šlepere oružja narodu da se razračunava s komšijama, a posle se kao čudili od kud sve te izbeglice. Zato vas molim da nas ostavite na miru i ne pružate nam ohrabrenje i radikali i SPS i svi demokrate i crveni i crni jer nam je dosta rovova i blata. Dajete lažnu nadu ljudima na Kosovu da ćete kao nešta uraditi da im bude bolje. Dosta ste uradili u zadnjih par decenija pa sada imamo to što imamo. Kukumavčimo nad proteranima u Oluji, a oni koji nisu aktivno sudelovali u proterivanju i ubijanju Hrvata sad se lepo vraćaju u "novu NDH" a svi oni koji su pod "pruženim orhabrenjima" činili zverstva sada strepe ko će ih od ovih "demokrata" i "ohrabrivača" poslati u neki novi rat. Ja znam koga više neće.

miki

pre 12 godina

Sta god oni uradili vama ovde nebi valjalo,tako da...
A sta ste vi uradili da pomognete narodu na Kosovu i Metohiji??????
Bolje da smo svi mi danas dole sa nasom bracom,ili je mozda bolje sedeti kuci i pametovati iz fotelje po internetu kako nevalja ovo ili ono!!!
bravo srbende

Njam Njam

pre 12 godina

Slazem se da je ovo cist marketing al mi nije jasno zashto non stop njih prozivate tamo gde ste vi branili Srba vishe nema...jesu radiklai samo u dva kratka perioda bili uz vlst tj sudelovali su u vlasti ali nisu nishta ODLUCIVALI oni nego SPS i MILOSEVIC...pa svi znate kad se glasalo u skupstini za onaj famozni mir shto nam nato ponudio 1999 godine svi ama bash svi glsali za samo radikali protiv jer su to okarekterisali kao izdaja shto uistinu i jeste...pa sad demokrete nasli da prozivaju kako su ovi pre njih izgubili kosovo a glasali su za to ee kratkog li pamcenja nasheg..

komentator

pre 12 godina

Sačuvaj me Bože budala. I zbog takvih usijanih glava mi se stalno patimo. Trebali su sve da ih pohapse sa naše strane granice. Svakoga ko pokuša da pređe danas.

vlajzi

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "

UH, ZNACI KFOR MOZE DA ODAHNE...

Petrit

pre 12 godina

Sretan vam put i ako vec smatrate da je Kosovo Srbija, onda produzite dole do Pristine pa jos juznije. Mi vas cekamo pa bogami i srbi koji zive tamo. Dajte ne zaobilazeti njih. Nema smisla. Independence Kosovo.

prijatelji vs. neprijatelji

pre 12 godina

Kako to ono bese od Jeremica Vuka ; Kome je SRS i "Obraz" prijatelj, njemu ne trebaju neprijatelji, ili tako nesto.

Choban

pre 12 godina

LJudimoji jesam pio sinoć ali ovakav košmar i mamurluk nisam imao!!?? Šta se dešava ja koliko znam 91e godine nisam imao KOMPUJTER jbt idem da legnem više nikad neću piti ŽIVOTA MI sam da ovaj mamurluk prođe!? Vidimo se sutra

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Iskreno im zelim da ostanu dole sto duze, da se malo odmorimo, ali nisu oni ludi. Ostace na Kosovu isto koliko je i Toma strajkovao gladju. Ista je to skola.

vec vidjeno

pre 12 godina

Jeftini propagandni, predizborni trik, radikali znaju da ih KFOR nece pustiti na Kosovo bez potrebnih dozvola. Ali bitno je da nas narod sada pomisli "svaka cast radikalima"

neutral

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "
==============================
Al smo hrabri, bas smo hrabri pffff...
Ono, evo nas, dolazimo, zaustavite nas da imamo zasto da lajemo!!! Providni ste guzonje...

sasa

pre 12 godina

ama za 90-e je odgovoran najvise sps pamtite li vi ponesto ili samo slusate tv.Te zamene teza dosadise vise tad je spo vladao beogradom a nesto kasnije ds bio na republickom nivou u vladi i imali su dosta opstina.radikali bar pokusavaju da pruze ohrabrenje a ne tuku malinare.

Pristevac

pre 12 godina

Nije absurd to sto neko (tj vi) ne moze ici u Zvecan, vec je absurd to sto jos niste u stanju da shvatite da ste Kosovo (zahvaljujuci sebi samima, pre svega) izgubili jos davne 1999 godine.

Кривокапић

pre 12 godina

Старе форе радикала и ових паћеника из НВО образ. Тако су обилазику Србе из Крајине и Славоније и сад знамо где су. МОле бога да их врате са административног прелаза. Нико тим људима доле не даје подршку. Они се само користе у политичке сврхе. Тужна је њихова судбина и надам се да ће све добро да се заврши по њих.

djoka bomba

pre 12 godina

Kakvi jadnici i moralni patuljci,nećete sukob sa kforom a unapred znate da vas neće pustiti! Idete samo da se šepurite par sati u klimatizovanim vozilima a onda da se vratite nazad!Sram vas bilo,ništa niste bolji od ostalih,čak je vaše licemerstvo odvratnije nego onih zalizanih iz vlasti!

политичкаизузетност

pre 12 godina

Питам се дали је и Конузин са њима у патриЈотској посети Косова?
Са правим србима ...мислим.

LFC

pre 12 godina

Obraz sa Radikalima..bas me cudi!!Sad ce verovatno Obraz dole da napravi sukob a Todoric da objavi saopstenje da ne zna zasto je do toga doslo,ali da Tadic mora sve da ucini da nadje krivce za tako nesto. Treba da se zovu Smesna stranka jer samo prljaju ugled stare radikalske stranke iz 19. i pocetka 20. veka koja je bila najdemokratskija u regionu na celu sa Nikolom Pasicem!!!

Svedok

pre 12 godina

Isli su i u Hrvatsku i u Bosnu ali ne da pruzaju moralnu podrsku nego da izazivaju rat i reakciju na koju ce odgovoriti etnickim ciscenjem i zlocinima. Da su im tada pokazali gde spadaju ne bi danas ni bio problem koji imamo. Da su im makar sudili i zabranili ih nakon sto je njihova uloga izasla na videlo. Umesto toga, oni su jedna "respektibilna" politicka stranka koja se pita i pruza moralnu podrsku kao da oni imaju morala.

milan

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen".
Blago nama, gde god krenu radikali da brane Srbe tu Srba vise ne bude.
Molim vas da nas ne branite jer znamo vrlo dobro kako ste odbranili Karlobag ,Viroviticu, ogulin...
Ostanite kod svojih kuca jer tako mozete vise pomoci a ne tamo nekim paradiranjem.
Milan

komentator

pre 12 godina

Sačuvaj me Bože budala. I zbog takvih usijanih glava mi se stalno patimo. Trebali su sve da ih pohapse sa naše strane granice. Svakoga ko pokuša da pređe danas.

Vladimirka

pre 12 godina

Ako Todorovic i njegova stranka nastave da prkose ne samo celom svetu, vec i vecini gradjana Srbije koji su za mir i nastavak pregovora sa Kosovom koje je definitivno odvojeno 1999,mi uskoro ni u Sumadiju iz Beograda necemo moci lako da predjemo.srbija je multietnicka GRADJANSKA zemlja Todorovicu turci su bili na Balkanu 600 godina, mi smo mesavina najlepsa balkanska

Mitke

pre 12 godina

Ko u narodnoj pesmi " Put putuje moj jaran, putujem i ja".Ovakvo jeftino ubiranje političkih poena mi strašno ide na živce. Ako ste stvarno na strani nbašeg naroda onda svi na barikade a ne da sada odete do administrativnog prelaza, da vas KFOR ne pusti da udjete i da onda kažete kako niste mogli da udjete, pa znate da će tako biti i zašto bacate prašinu ljudima u oči. Udji ilegalno unutra, stani na barikade uz svoj narod pa da ti verujem.

Miloš

pre 12 godina

Samo jednu stvar da raščistimo, bude li mi stigao poziv za bilo kakvu vojsku, vežbu, rezervu itd. iste sekunde ću otići, ne u vojni odsek, nego pravac u državne institucije u Beogradu! To da bude jasno!

Bolesna Srbija

pre 12 godina

Radikali da znaju da mogu da prodju na kosovo nebi ni krenuli, ovako idu da se prosetaju do granice, tamo ce malo da glume ovo ono da odigraju koji balet i vratice se svojim kucicama u Beograd.

ado

pre 12 godina

Bravo G.Dragane Todorovicu.Zamislite mi sve se plasili dacete silom uci na KOSOVU (moj savet za vas radikale idite i popijte po koju casu za oprastaj sa vasem kolevkom koja na zalost iztrulela)ako nemozete unutra bar sa daline.

Bg HQ

pre 12 godina

Grand Parada!Sramno skupljanje političkih poena na nesreći sopstvenog naroda,uostalom to rade od osnivanja stranke,mada nisu puno bolji ni ostali.Braniti nešto što je S.Milošević izgubio i što više nije tvoje je kao da pokušavaš da uhvatiš maglu.Ali šta bi Radikali,Obrazi i sl radili da nije Kosova,gej parada...Ima nešto zlokobno u činjenici gde su ovi branili Srbe,Srba tu više nema.Nemojte više da nas branite,molm vas.

miki

pre 12 godina

Sta god oni uradili vama ovde nebi valjalo,tako da...
A sta ste vi uradili da pomognete narodu na Kosovu i Metohiji??????
Bolje da smo svi mi danas dole sa nasom bracom,ili je mozda bolje sedeti kuci i pametovati iz fotelje po internetu kako nevalja ovo ili ono!!!
bravo srbende

dejan

pre 12 godina

Ovi su pravi demagozi i stetocine!
Pa sto nisu isli pre mesec, pre sest meseci ,bilo kad..
Recimo ovi iz Obraza da naplate porez u Prizrenu i Peci,
Todorovic da premesti firmu u Urosevac,Kostunica da napravi
vikendicu u Srbici,
Naravno, podrazumeva se da svoju decu upisu ili u Pristinu na faks ili
srednjoskolce u Gnjilane...

DObrotoljublje

pre 12 godina

Cela situacija je toliko tragicna...kao sto je bila i sa grcima u Turskoj za vreme invazije turske nad Kiprom..mladji se ne secaju.I sada u svoj ovoj nemoci da država reši ovaj užas što je i normalno da ima nemoć...jer da se ovo dešava bilo kojoj zemlji svaka zemlja ne bi imala mogućnosti da ovo reši.I svaka zemlja ne bi ostavila svoj narod pa ne trebamo ni mi da se odreknemo Srba na Kosovu.Ne razumem opravdanje "Kosovo je davno oteto neko je tako odlucio".Da je tako mislio svet u vreme Hitlera i dan danas bismo bili u Trećem rajhu.Ne radi se o našoj nesposobnosti nego o svetskoj hipokrizi.Vidimo kako radi "batina" i na drugim delovima sveta.NA svu ovu muku onda dodju radikali da dolivaju ulje na vatru...i da prave zamešateljstvo da sve liči na devedesete.Dakle jesam za podršku svake vrste našem narodu ali nisam za to da Radikali zapaljivom pojavom i politikom "pomažu" Srbe na KiM,pozdrav svim srbima u Srbiji dobre volje.

Kontraš

pre 12 godina

I sad treba da očekujemo da će ovo proći bez sukoba. Gde god da se nađu radikali nastane pi*vajz. Pripremam tople čarape, u rovu je hladno.

Todor

pre 12 godina

Ako gospodin Todorović ne uspe da uđe na Kosovo, sa svojom poslaničkom grupom, bilo bi poštena da se odrekne dnevnica u korist naroda sa Kosova.

Srbija u EU

pre 12 godina

Ajde malo dole do granice ako moze da se skupi neki politicki poen, neki novi naivni glasac.
Jel ide i V'jerca Radeta da narice i proklinje?
Ali znajte u Srbiji nema vise naivnih ljudi cak ni za trecerazredne Udbaske smicalice.
Momci, stize nova Srbija uskoro , gde ce se Udbasi i njihove smicalice koje su radjene 65 godina po Srbiji , strogo procesuirati.

Petrit

pre 12 godina

Sretan vam put i ako vec smatrate da je Kosovo Srbija, onda produzite dole do Pristine pa jos juznije. Mi vas cekamo pa bogami i srbi koji zive tamo. Dajte ne zaobilazeti njih. Nema smisla. Independence Kosovo.

Dane

pre 12 godina

Иду да им пруже подршку, а учиниће им медвеђу услугу јер ће се подвијеног репа на административном прелазу окренути назад. Ничим изазвани иду да покажу оном свету да су одсечени од матице.
И на крају ће, необазирући се на људе са оне стране жице, доћи у БГ и "лајаће" на власт у смислу шта је дозволила и шта ради са несрећним народом. Скупљаће јефтине поене, безобзирни на контраефекат који ће доле да произведу.
Политичари (ове или оне боје)... Конструктиван приступ је далеко од врха њихове листе приоритета.
Да скренем мало са теме, после избора ће бити или "сјаши Курта да узјаши Мурта" или "сјаши Курта да узјашеш опет".

prijatelji vs. neprijatelji

pre 12 godina

Kako to ono bese od Jeremica Vuka ; Kome je SRS i "Obraz" prijatelj, njemu ne trebaju neprijatelji, ili tako nesto.

lynx

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija NEĆE ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen". Pa tako se ponaša i srpska vlada, ne ulazi u sukobe sa Prištinom i EU, ma šta oni uradili. Što ih onda kritikujete??? Nego lepo na barikade, pa u skladu sa onim što propovedate...

JD

pre 12 godina

Eh, pa moraju da potvrde ISTORIJSKE CINJENICE, Gde god su se oni pojavili, mi IZGUBISMO TERITORIJU. Istorija se ponavlja:)..he, he, he...smesni su...

leskovčanin

pre 12 godina

'ajde sad svi komentatori koji svo vreme pišu kako radikali idu dole moleći boga da ne uđu da se lepo izvinu,jer stvarno preteraše,nisam radikal i smatram da ništa neće promeniti svojim odlaskom ali mi je dosta ovih što po celi dan nemaju šta da rade i samo pišu gluposti i ništa im u ovoj državi ne valja,kao što vidite ušli su što je i bilo za očekivati od njih

bivši (uzaludni) ratnik

pre 12 godina

(sasa, 16. septembar 2011 10:47)
A radikali su se pojavili na letećem ćilimu iz Indije. Pustite one snimke kada u skupštini potpisuju za primljene pare poslanici radikala da bi bili "konstruktivna opozicija". Dosta je nama više tih što "pružaju ohrabrenje". Pružali su ohrabrenja po Hvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu kojekakvi Šešelj, Arkan, Nino Brajević, Brana Crnčević i kakvi sve ne pa su se pokupili ostavljajući šlepere oružja narodu da se razračunava s komšijama, a posle se kao čudili od kud sve te izbeglice. Zato vas molim da nas ostavite na miru i ne pružate nam ohrabrenje i radikali i SPS i svi demokrate i crveni i crni jer nam je dosta rovova i blata. Dajete lažnu nadu ljudima na Kosovu da ćete kao nešta uraditi da im bude bolje. Dosta ste uradili u zadnjih par decenija pa sada imamo to što imamo. Kukumavčimo nad proteranima u Oluji, a oni koji nisu aktivno sudelovali u proterivanju i ubijanju Hrvata sad se lepo vraćaju u "novu NDH" a svi oni koji su pod "pruženim orhabrenjima" činili zverstva sada strepe ko će ih od ovih "demokrata" i "ohrabrivača" poslati u neki novi rat. Ja znam koga više neće.

Arch

pre 12 godina

Možemo mi da im se smejemo ali oni su tamo, a demokrate se i dalje kriju u Beogradu i trabunjaju o diplomatskim akcijama (a rezultati svake su nula (0)).

Komentar meseca

pre 12 godina

kad bi vanzemaljci oteli autobus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Kao redovna citateljka komentara, dajem sebi za pravo da objavim koment koji bih licno proglasila "komentar meseca" :))

Choban

pre 12 godina

LJudimoji jesam pio sinoć ali ovakav košmar i mamurluk nisam imao!!?? Šta se dešava ja koliko znam 91e godine nisam imao KOMPUJTER jbt idem da legnem više nikad neću piti ŽIVOTA MI sam da ovaj mamurluk prođe!? Vidimo se sutra

Njam Njam

pre 12 godina

Slazem se da je ovo cist marketing al mi nije jasno zashto non stop njih prozivate tamo gde ste vi branili Srba vishe nema...jesu radiklai samo u dva kratka perioda bili uz vlst tj sudelovali su u vlasti ali nisu nishta ODLUCIVALI oni nego SPS i MILOSEVIC...pa svi znate kad se glasalo u skupstini za onaj famozni mir shto nam nato ponudio 1999 godine svi ama bash svi glsali za samo radikali protiv jer su to okarekterisali kao izdaja shto uistinu i jeste...pa sad demokrete nasli da prozivaju kako su ovi pre njih izgubili kosovo a glasali su za to ee kratkog li pamcenja nasheg..

vec vidjeno

pre 12 godina

Jeftini propagandni, predizborni trik, radikali znaju da ih KFOR nece pustiti na Kosovo bez potrebnih dozvola. Ali bitno je da nas narod sada pomisli "svaka cast radikalima"

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Iskreno im zelim da ostanu dole sto duze, da se malo odmorimo, ali nisu oni ludi. Ostace na Kosovu isto koliko je i Toma strajkovao gladju. Ista je to skola.

vlajzi

pre 12 godina

"Šef poslaničkog kluba SRS Dragan Todorović izjavio je da delegacija neće ulaziti u sukobe sa pripadnicima Kfora ukoliko im ulazak na Kosovo bude onemogućen. "

UH, ZNACI KFOR MOZE DA ODAHNE...