Aktuelno

Četvrtak, 01.09.2011.

17:35

Četvorogodišnjakinja sa lažnim grudima

Izvor: B92

Èetvorogodišnjakinja sa lažnim grudima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

sneza

pre 12 godina

Roditelji treba da obezbede skolovanje svojoj deci, a ne da deca obezbedjuju roditelje, toboz za decu. Kakva laz. Ova je za psihijatra i da joj se oduzme dete, kad nije sposobna da iskoluje dete.

bb

pre 12 godina

Vazno da se cela plaza, i to u za americke standarde relativno liberalnoj Kaliforniji, sablaznila kada smo naocigled javnosti trogodisnjem detetu presvukli mokar kupaci. Reakcije su iste i kada se radi o bebama starim nekoliko meseci, devojcicama tog uzrasta obavezno se pokrivaju i grudi, pa se neretko mogu videti u dvodelnim kupacim kostimima, sto zapravo deluje prilicno izopaceno. Da drustvo ne seksualizuje decu, ne bi ni bilo tako ekstremnog puritanstva.

zgrozena

pre 12 godina

Sta lupa ova zena pa ona je samo na taj njen kostim spiskala pola godisnje skolarine...ti izbori i emisija su cisto zlostavljanje dece i lecenje bolesnih ambicija roditelja...

Dikh tu kava

pre 12 godina

O ovome sam vec pisao, pa da se ne ponavljam, klasicna bolestina i ekstremno zapostavljanje sopstvene dece, sto se odmah vidi po roditeljima, i to jeste za dugogodisnji zatvor, a TLC televiziji jednostavno oduzeti licencu za emitovanje, oni su i ponajveci zlocinici jer popularizuju ovaj zlocin nad decom. Ono sto mene ipak najvise fascinira jeste kolicina "preporucujem" komentara i adekvatno odsustvo "ne preporucujem" komentara. Iz toga bi neuki posmatrac mogao cak i da pretpostavi da smo eventualno zdrava nacija koja postuje prava dece, a istina je stvarno tamo negde, na drugoj strani. Dovoljno je pogledati bilo koje glasilo, rubrika "hronika".

Zabrinuti otac

pre 12 godina

Nisam protiv gay populacije (svako ima pravo da voli) ali sam protiv parada ponosa jer to je klasično pranje para raznih lobija a samim tim i otvaranje mogućnosti da i pedofili počnu da traže svoje pravo što se iz priložene manifestacije može naslutiti...prokleta globalizacijo

peace

pre 12 godina

@ svi (ili barem vecina)
za 99.99% amerikanaca ovo je u najmanju ruku degutantno, zato ovo i jeste vest u Americi, da je "mainstream" ne bi ni objavljivali, zato razmislite dva puta pre nego sto napisete komentar kako je ovo exemplar "americke kulture", samo otkrivate svoje karakterne osobine...

Mirko

pre 12 godina

Posto kopiramo Ameriku i u nepravednim zakonima i u svemu sto ne valja ne bi me iznenadilo da i ovde krene neko takmicenje tog tipa. Ipak ima gomila budala koji su se nakrali love a da sa njom ne znaju sta ce pa se razbacuju na sve strane.

Nasa drzava kako je oblikuju politicari i novinari je idelano tle za ovakav nakaradan sou. Voleo bih to da vidim i ovde. Barem, malo da ih kosta to sve sto su nakrali tako sto ce svoju decu upropastiti.

Zasluzili su to.

Gaga

pre 12 godina

Odgledala sam emisiju i ostala sam u soku kada sam videla na sta su sve mame spremne da im dete neko zapazi i mozda stavi da glumi, igra, peva u bilo kojoj emisiji decijeg karaktera. Kazu vazno im je skolovanje, smesno, jer oni za samo jedno takmicenje uloze od 5000 dolara i vise, a nagradni fond na takmicenju je od 500 do 1000 dolara. Mozda ja ne znam dobro matis, ali zar nije bolje odmah ustedeti ono sto ulazes na ovakve gluposti i pri tome maltretiras dete koje pokazuje nezadovoljstvo pred kamerama. Skoro su jednoj majci oduzeli devojcicu jer joj je sa 8 godina, spremajuci je za ovakvo takmicenje, ubrizgavala botoks. I sta reci na sve to, nego da USA kroz TV toliko negativno utice na ljude, krenuvsi od svih primitivnih tv emisija kojim zadovoljavaju velike mase pa sve do propagiranja broja 0 konfekcije za devojcice. Nadala sam se da su Evropljani malo inteligentniji i da nece bas sve da dozvole i prikazu, ali izgleda da su jedva cekali da dovedu sve gluposti i na stari kontinent.

jesu ludi, ali...

pre 12 godina

Polako, polako... Ima tamo bolestine, ali ovo je nesto drugo.

Pravim razliku da li se devojcica tako pojavila da bi predstavila sebe ili da bi imitirala Doli Parton. Ono prvo jeste uvrnuto i sa one strane zdravog razuma, ali ako imitira Doli Parton, mislim... to je samo pomalo otuzno, ali je normalno da simulira i njen fizicki izgled.

Da je tema bila King-Kong, mozda bi je obukli u kostim majmun, da li je to suludo? Mozda neki klinac seta na takvim izborima kao Cubaka ili Dart Vejder, pa nista.

marS

pre 12 godina

Pare za skolovanje! Kakav glup izgovor za bolesno takmicenje. Par puta sam gledao ovo; toliko je bolesno da je zabavno (neko vreme, a posle ti je muka). Novac koji se dobija na ovim takmicenjima je mizeran u odnosu na novac koji roditelji ulazu. Samo haljine kostaju po nekoliko hiljada dolara ( ponekad i 10-15000$!). Tako da ta izjava o novcu za skolovanje besmislena. Roditelji su sigurno na gubitku, sto se novca tice... a i na svaki drugi nacin. Za decu da ne govorim... Prosto mi je neshvatljivo da organizacije koje treba da stite prava dece nemaju snage da se izbore sa show business industijom, koja forsira ovo.

Zox

pre 12 godina

Tvrdim vam da se kod nas ovo nikad ne bi moglo desiti. Da recimo Pink ovo organizuje za nagradu od 100.000 evropskih jedinica niko se ne bi pojavio. Ako bi se neko i prijavio taj sigurno nije deo ove nacije. To su ubaceni zapadni elementi.

az

pre 12 godina

Koliko shvatam, i majka se bavila ovim izborima po nagovoru svoje majke, da bi imala bolju buducnost. Nesto se ne vidi da se majka obrazovala, klasicno white trash debelo, lenjo, koristoljubivo ... Zao mi je deteta, skace kao trenirana pudla po studiju i salje poljupce.

MioMio

pre 12 godina

Strasno kad se razmisli i zamisli kakav osecaj za zajednicu i pre svega za majcinstvo ima ova brizna majka koja razmislja o svetloj buducnosti deteta???
Tuzno je zakluciti i traziti objasnjenja kako je jedna fiks ideja o publicitetu i ambiciji porazila i pregazila ljubav majke prema detetu, koja je sada u umisljenoj ulozi menadzera i percipira da ima odlican projekt u rukama!!
Inace nemam drugo objasnjenje kako je ustvari ova mama uspela da sama ubedi sebe u ovako nesto!?

Ko joj garantuje da sutra nece svoju prvu plasticnu karticu upotrebiti na silikone i implante (obrazovanje i usavrsavanje) ... baka, ziri ili publika?

Alcale

pre 12 godina

Naravno samo u USA nije normano slikati dete dok se kupa u kadi a jeste nomalno baviti se javnim podvođenjem devojčica od 4 godine na ovaj način

Sale Popovic

pre 12 godina

Američke vrednosti i američki način života.
To je ono zbog čega su nas bombardovali.
(Pedu, 1. septembar 2011 18:56)

Daaa, oce da uniste nase vrednosti i nacin zivota, npr kad na Pinku onomad njihov PR pita ucesnicu kviza:
"Da li ste doziveli orgazam dok vas je otac silovao?"
Kakva radost sto nismo bolesni ko ti bolesni amerikanci.

M

pre 12 godina

Takvim roditeljima treba oduzeti decu.A sve organizatore i clanove zirija pohapsiti.
Ta jadna deca nisu ni svesna u kakvu su igru uvucena.
Obrazovanje,bolja buducnost? Kako da ne!

buckokojinelazmisla

pre 12 godina

Marko, svaka ti je na mestu.Nemam šta da dodam osim da me je strah da i mi nismo krenuli tim stazama.Inače moj komentar je :bolesno,bolesno i samo bolesno.

Gaga

pre 12 godina

Какви лицемерни и болесни умови. Хронично у паници од педофилије, за њих је нормалније да дете од 4 године изгледа као одрасла жена него да то исто дете трчкара по плажи без бикинија... о_O

nitro6

pre 12 godina

ne znam koga pre tuci! roditelja ili bolesnika od sudije koji ocenjuje dete od 4 godine..i jos dodaje poene za silikone? SICK I TELL YOU!

Marko

pre 12 godina

Kakvo bolesno takmicenje bolesnih roditelja! A glavni gledaoci te emisije su pedofili?
Navodne pare/stipendije su samo izgovor, a i koji normalan roditelj bi ovo radio od svog deteta? Ja ne bih ni za milione...

...

pre 12 godina

Jednom sam na onom TLCu odgledala jednu epizodu te emisije. Ta jadna deca placu, a ove im stavljaju perike neke, sprej za samopotamnivanje... Strasno. A da vidite majke, sve imaju po 200 kila i vidi se da nisu obrazovane po nacinu na koji govore. Tacno se vidi da decu koriste kao sredstvo da lece neke svoje komplekse. To samo pedofili i te majke mogu da gledaju.. Pre par meseci je bas bilo u novinama kako je jedna majka ubrizgavala svojoj cerki botoks da bi joj lice bilo zategnutije (cerka je inace imala rupice u obrazima, ali to 'ne vole sudije'), a sad ovo... I to je sve kao normalno. Zasto se ova takmicenja ne zabrane!?

Горан

pre 12 godina

Гаде ми се овакве ствари. И ово запад назива напредном културом? Мука ми је, стварно ...

Него, много смо лоших ствари преузели од тог запада. Тај запад треба пажљиво посматрати и прихватити само оно што је у духу наше културе а одбацити све ове глупости о наметању сексуалних преференција и педофилије!!!!!

Mondo

pre 12 godina

".. novac od nagrade može joj obezbediti bolje školovanje i obrazovanje u budućnosti.."
Meni vise mirise na silikone u 16-oj godini zivota

Marko

pre 12 godina

Kakvo bolesno takmicenje bolesnih roditelja! A glavni gledaoci te emisije su pedofili?
Navodne pare/stipendije su samo izgovor, a i koji normalan roditelj bi ovo radio od svog deteta? Ja ne bih ni za milione...

Mondo

pre 12 godina

".. novac od nagrade može joj obezbediti bolje školovanje i obrazovanje u budućnosti.."
Meni vise mirise na silikone u 16-oj godini zivota

M

pre 12 godina

Takvim roditeljima treba oduzeti decu.A sve organizatore i clanove zirija pohapsiti.
Ta jadna deca nisu ni svesna u kakvu su igru uvucena.
Obrazovanje,bolja buducnost? Kako da ne!

...

pre 12 godina

Jednom sam na onom TLCu odgledala jednu epizodu te emisije. Ta jadna deca placu, a ove im stavljaju perike neke, sprej za samopotamnivanje... Strasno. A da vidite majke, sve imaju po 200 kila i vidi se da nisu obrazovane po nacinu na koji govore. Tacno se vidi da decu koriste kao sredstvo da lece neke svoje komplekse. To samo pedofili i te majke mogu da gledaju.. Pre par meseci je bas bilo u novinama kako je jedna majka ubrizgavala svojoj cerki botoks da bi joj lice bilo zategnutije (cerka je inace imala rupice u obrazima, ali to 'ne vole sudije'), a sad ovo... I to je sve kao normalno. Zasto se ova takmicenja ne zabrane!?

nitro6

pre 12 godina

ne znam koga pre tuci! roditelja ili bolesnika od sudije koji ocenjuje dete od 4 godine..i jos dodaje poene za silikone? SICK I TELL YOU!

Gaga

pre 12 godina

Какви лицемерни и болесни умови. Хронично у паници од педофилије, за њих је нормалније да дете од 4 године изгледа као одрасла жена него да то исто дете трчкара по плажи без бикинија... о_O

buckokojinelazmisla

pre 12 godina

Marko, svaka ti je na mestu.Nemam šta da dodam osim da me je strah da i mi nismo krenuli tim stazama.Inače moj komentar je :bolesno,bolesno i samo bolesno.

Горан

pre 12 godina

Гаде ми се овакве ствари. И ово запад назива напредном културом? Мука ми је, стварно ...

Него, много смо лоших ствари преузели од тог запада. Тај запад треба пажљиво посматрати и прихватити само оно што је у духу наше културе а одбацити све ове глупости о наметању сексуалних преференција и педофилије!!!!!

Alcale

pre 12 godina

Naravno samo u USA nije normano slikati dete dok se kupa u kadi a jeste nomalno baviti se javnim podvođenjem devojčica od 4 godine na ovaj način

Sale Popovic

pre 12 godina

Američke vrednosti i američki način života.
To je ono zbog čega su nas bombardovali.
(Pedu, 1. septembar 2011 18:56)

Daaa, oce da uniste nase vrednosti i nacin zivota, npr kad na Pinku onomad njihov PR pita ucesnicu kviza:
"Da li ste doziveli orgazam dok vas je otac silovao?"
Kakva radost sto nismo bolesni ko ti bolesni amerikanci.

az

pre 12 godina

Koliko shvatam, i majka se bavila ovim izborima po nagovoru svoje majke, da bi imala bolju buducnost. Nesto se ne vidi da se majka obrazovala, klasicno white trash debelo, lenjo, koristoljubivo ... Zao mi je deteta, skace kao trenirana pudla po studiju i salje poljupce.

Gaga

pre 12 godina

Odgledala sam emisiju i ostala sam u soku kada sam videla na sta su sve mame spremne da im dete neko zapazi i mozda stavi da glumi, igra, peva u bilo kojoj emisiji decijeg karaktera. Kazu vazno im je skolovanje, smesno, jer oni za samo jedno takmicenje uloze od 5000 dolara i vise, a nagradni fond na takmicenju je od 500 do 1000 dolara. Mozda ja ne znam dobro matis, ali zar nije bolje odmah ustedeti ono sto ulazes na ovakve gluposti i pri tome maltretiras dete koje pokazuje nezadovoljstvo pred kamerama. Skoro su jednoj majci oduzeli devojcicu jer joj je sa 8 godina, spremajuci je za ovakvo takmicenje, ubrizgavala botoks. I sta reci na sve to, nego da USA kroz TV toliko negativno utice na ljude, krenuvsi od svih primitivnih tv emisija kojim zadovoljavaju velike mase pa sve do propagiranja broja 0 konfekcije za devojcice. Nadala sam se da su Evropljani malo inteligentniji i da nece bas sve da dozvole i prikazu, ali izgleda da su jedva cekali da dovedu sve gluposti i na stari kontinent.

marS

pre 12 godina

Pare za skolovanje! Kakav glup izgovor za bolesno takmicenje. Par puta sam gledao ovo; toliko je bolesno da je zabavno (neko vreme, a posle ti je muka). Novac koji se dobija na ovim takmicenjima je mizeran u odnosu na novac koji roditelji ulazu. Samo haljine kostaju po nekoliko hiljada dolara ( ponekad i 10-15000$!). Tako da ta izjava o novcu za skolovanje besmislena. Roditelji su sigurno na gubitku, sto se novca tice... a i na svaki drugi nacin. Za decu da ne govorim... Prosto mi je neshvatljivo da organizacije koje treba da stite prava dece nemaju snage da se izbore sa show business industijom, koja forsira ovo.

peace

pre 12 godina

@ svi (ili barem vecina)
za 99.99% amerikanaca ovo je u najmanju ruku degutantno, zato ovo i jeste vest u Americi, da je "mainstream" ne bi ni objavljivali, zato razmislite dva puta pre nego sto napisete komentar kako je ovo exemplar "americke kulture", samo otkrivate svoje karakterne osobine...

MioMio

pre 12 godina

Strasno kad se razmisli i zamisli kakav osecaj za zajednicu i pre svega za majcinstvo ima ova brizna majka koja razmislja o svetloj buducnosti deteta???
Tuzno je zakluciti i traziti objasnjenja kako je jedna fiks ideja o publicitetu i ambiciji porazila i pregazila ljubav majke prema detetu, koja je sada u umisljenoj ulozi menadzera i percipira da ima odlican projekt u rukama!!
Inace nemam drugo objasnjenje kako je ustvari ova mama uspela da sama ubedi sebe u ovako nesto!?

Ko joj garantuje da sutra nece svoju prvu plasticnu karticu upotrebiti na silikone i implante (obrazovanje i usavrsavanje) ... baka, ziri ili publika?

Zox

pre 12 godina

Tvrdim vam da se kod nas ovo nikad ne bi moglo desiti. Da recimo Pink ovo organizuje za nagradu od 100.000 evropskih jedinica niko se ne bi pojavio. Ako bi se neko i prijavio taj sigurno nije deo ove nacije. To su ubaceni zapadni elementi.

jesu ludi, ali...

pre 12 godina

Polako, polako... Ima tamo bolestine, ali ovo je nesto drugo.

Pravim razliku da li se devojcica tako pojavila da bi predstavila sebe ili da bi imitirala Doli Parton. Ono prvo jeste uvrnuto i sa one strane zdravog razuma, ali ako imitira Doli Parton, mislim... to je samo pomalo otuzno, ali je normalno da simulira i njen fizicki izgled.

Da je tema bila King-Kong, mozda bi je obukli u kostim majmun, da li je to suludo? Mozda neki klinac seta na takvim izborima kao Cubaka ili Dart Vejder, pa nista.

zgrozena

pre 12 godina

Sta lupa ova zena pa ona je samo na taj njen kostim spiskala pola godisnje skolarine...ti izbori i emisija su cisto zlostavljanje dece i lecenje bolesnih ambicija roditelja...

Mirko

pre 12 godina

Posto kopiramo Ameriku i u nepravednim zakonima i u svemu sto ne valja ne bi me iznenadilo da i ovde krene neko takmicenje tog tipa. Ipak ima gomila budala koji su se nakrali love a da sa njom ne znaju sta ce pa se razbacuju na sve strane.

Nasa drzava kako je oblikuju politicari i novinari je idelano tle za ovakav nakaradan sou. Voleo bih to da vidim i ovde. Barem, malo da ih kosta to sve sto su nakrali tako sto ce svoju decu upropastiti.

Zasluzili su to.

Zabrinuti otac

pre 12 godina

Nisam protiv gay populacije (svako ima pravo da voli) ali sam protiv parada ponosa jer to je klasično pranje para raznih lobija a samim tim i otvaranje mogućnosti da i pedofili počnu da traže svoje pravo što se iz priložene manifestacije može naslutiti...prokleta globalizacijo

Dikh tu kava

pre 12 godina

O ovome sam vec pisao, pa da se ne ponavljam, klasicna bolestina i ekstremno zapostavljanje sopstvene dece, sto se odmah vidi po roditeljima, i to jeste za dugogodisnji zatvor, a TLC televiziji jednostavno oduzeti licencu za emitovanje, oni su i ponajveci zlocinici jer popularizuju ovaj zlocin nad decom. Ono sto mene ipak najvise fascinira jeste kolicina "preporucujem" komentara i adekvatno odsustvo "ne preporucujem" komentara. Iz toga bi neuki posmatrac mogao cak i da pretpostavi da smo eventualno zdrava nacija koja postuje prava dece, a istina je stvarno tamo negde, na drugoj strani. Dovoljno je pogledati bilo koje glasilo, rubrika "hronika".

bb

pre 12 godina

Vazno da se cela plaza, i to u za americke standarde relativno liberalnoj Kaliforniji, sablaznila kada smo naocigled javnosti trogodisnjem detetu presvukli mokar kupaci. Reakcije su iste i kada se radi o bebama starim nekoliko meseci, devojcicama tog uzrasta obavezno se pokrivaju i grudi, pa se neretko mogu videti u dvodelnim kupacim kostimima, sto zapravo deluje prilicno izopaceno. Da drustvo ne seksualizuje decu, ne bi ni bilo tako ekstremnog puritanstva.

sneza

pre 12 godina

Roditelji treba da obezbede skolovanje svojoj deci, a ne da deca obezbedjuju roditelje, toboz za decu. Kakva laz. Ova je za psihijatra i da joj se oduzme dete, kad nije sposobna da iskoluje dete.

Горан

pre 12 godina

Гаде ми се овакве ствари. И ово запад назива напредном културом? Мука ми је, стварно ...

Него, много смо лоших ствари преузели од тог запада. Тај запад треба пажљиво посматрати и прихватити само оно што је у духу наше културе а одбацити све ове глупости о наметању сексуалних преференција и педофилије!!!!!

Zox

pre 12 godina

Tvrdim vam da se kod nas ovo nikad ne bi moglo desiti. Da recimo Pink ovo organizuje za nagradu od 100.000 evropskih jedinica niko se ne bi pojavio. Ako bi se neko i prijavio taj sigurno nije deo ove nacije. To su ubaceni zapadni elementi.

jesu ludi, ali...

pre 12 godina

Polako, polako... Ima tamo bolestine, ali ovo je nesto drugo.

Pravim razliku da li se devojcica tako pojavila da bi predstavila sebe ili da bi imitirala Doli Parton. Ono prvo jeste uvrnuto i sa one strane zdravog razuma, ali ako imitira Doli Parton, mislim... to je samo pomalo otuzno, ali je normalno da simulira i njen fizicki izgled.

Da je tema bila King-Kong, mozda bi je obukli u kostim majmun, da li je to suludo? Mozda neki klinac seta na takvim izborima kao Cubaka ili Dart Vejder, pa nista.

peace

pre 12 godina

@ svi (ili barem vecina)
za 99.99% amerikanaca ovo je u najmanju ruku degutantno, zato ovo i jeste vest u Americi, da je "mainstream" ne bi ni objavljivali, zato razmislite dva puta pre nego sto napisete komentar kako je ovo exemplar "americke kulture", samo otkrivate svoje karakterne osobine...

Zabrinuti otac

pre 12 godina

Nisam protiv gay populacije (svako ima pravo da voli) ali sam protiv parada ponosa jer to je klasično pranje para raznih lobija a samim tim i otvaranje mogućnosti da i pedofili počnu da traže svoje pravo što se iz priložene manifestacije može naslutiti...prokleta globalizacijo

Sale Popovic

pre 12 godina

Američke vrednosti i američki način života.
To je ono zbog čega su nas bombardovali.
(Pedu, 1. septembar 2011 18:56)

Daaa, oce da uniste nase vrednosti i nacin zivota, npr kad na Pinku onomad njihov PR pita ucesnicu kviza:
"Da li ste doziveli orgazam dok vas je otac silovao?"
Kakva radost sto nismo bolesni ko ti bolesni amerikanci.

Mirko

pre 12 godina

Posto kopiramo Ameriku i u nepravednim zakonima i u svemu sto ne valja ne bi me iznenadilo da i ovde krene neko takmicenje tog tipa. Ipak ima gomila budala koji su se nakrali love a da sa njom ne znaju sta ce pa se razbacuju na sve strane.

Nasa drzava kako je oblikuju politicari i novinari je idelano tle za ovakav nakaradan sou. Voleo bih to da vidim i ovde. Barem, malo da ih kosta to sve sto su nakrali tako sto ce svoju decu upropastiti.

Zasluzili su to.

Marko

pre 12 godina

Kakvo bolesno takmicenje bolesnih roditelja! A glavni gledaoci te emisije su pedofili?
Navodne pare/stipendije su samo izgovor, a i koji normalan roditelj bi ovo radio od svog deteta? Ja ne bih ni za milione...

...

pre 12 godina

Jednom sam na onom TLCu odgledala jednu epizodu te emisije. Ta jadna deca placu, a ove im stavljaju perike neke, sprej za samopotamnivanje... Strasno. A da vidite majke, sve imaju po 200 kila i vidi se da nisu obrazovane po nacinu na koji govore. Tacno se vidi da decu koriste kao sredstvo da lece neke svoje komplekse. To samo pedofili i te majke mogu da gledaju.. Pre par meseci je bas bilo u novinama kako je jedna majka ubrizgavala svojoj cerki botoks da bi joj lice bilo zategnutije (cerka je inace imala rupice u obrazima, ali to 'ne vole sudije'), a sad ovo... I to je sve kao normalno. Zasto se ova takmicenja ne zabrane!?

Alcale

pre 12 godina

Naravno samo u USA nije normano slikati dete dok se kupa u kadi a jeste nomalno baviti se javnim podvođenjem devojčica od 4 godine na ovaj način

Mondo

pre 12 godina

".. novac od nagrade može joj obezbediti bolje školovanje i obrazovanje u budućnosti.."
Meni vise mirise na silikone u 16-oj godini zivota

Gaga

pre 12 godina

Какви лицемерни и болесни умови. Хронично у паници од педофилије, за њих је нормалније да дете од 4 године изгледа као одрасла жена него да то исто дете трчкара по плажи без бикинија... о_O

nitro6

pre 12 godina

ne znam koga pre tuci! roditelja ili bolesnika od sudije koji ocenjuje dete od 4 godine..i jos dodaje poene za silikone? SICK I TELL YOU!

M

pre 12 godina

Takvim roditeljima treba oduzeti decu.A sve organizatore i clanove zirija pohapsiti.
Ta jadna deca nisu ni svesna u kakvu su igru uvucena.
Obrazovanje,bolja buducnost? Kako da ne!

buckokojinelazmisla

pre 12 godina

Marko, svaka ti je na mestu.Nemam šta da dodam osim da me je strah da i mi nismo krenuli tim stazama.Inače moj komentar je :bolesno,bolesno i samo bolesno.

MioMio

pre 12 godina

Strasno kad se razmisli i zamisli kakav osecaj za zajednicu i pre svega za majcinstvo ima ova brizna majka koja razmislja o svetloj buducnosti deteta???
Tuzno je zakluciti i traziti objasnjenja kako je jedna fiks ideja o publicitetu i ambiciji porazila i pregazila ljubav majke prema detetu, koja je sada u umisljenoj ulozi menadzera i percipira da ima odlican projekt u rukama!!
Inace nemam drugo objasnjenje kako je ustvari ova mama uspela da sama ubedi sebe u ovako nesto!?

Ko joj garantuje da sutra nece svoju prvu plasticnu karticu upotrebiti na silikone i implante (obrazovanje i usavrsavanje) ... baka, ziri ili publika?

az

pre 12 godina

Koliko shvatam, i majka se bavila ovim izborima po nagovoru svoje majke, da bi imala bolju buducnost. Nesto se ne vidi da se majka obrazovala, klasicno white trash debelo, lenjo, koristoljubivo ... Zao mi je deteta, skace kao trenirana pudla po studiju i salje poljupce.

marS

pre 12 godina

Pare za skolovanje! Kakav glup izgovor za bolesno takmicenje. Par puta sam gledao ovo; toliko je bolesno da je zabavno (neko vreme, a posle ti je muka). Novac koji se dobija na ovim takmicenjima je mizeran u odnosu na novac koji roditelji ulazu. Samo haljine kostaju po nekoliko hiljada dolara ( ponekad i 10-15000$!). Tako da ta izjava o novcu za skolovanje besmislena. Roditelji su sigurno na gubitku, sto se novca tice... a i na svaki drugi nacin. Za decu da ne govorim... Prosto mi je neshvatljivo da organizacije koje treba da stite prava dece nemaju snage da se izbore sa show business industijom, koja forsira ovo.

Gaga

pre 12 godina

Odgledala sam emisiju i ostala sam u soku kada sam videla na sta su sve mame spremne da im dete neko zapazi i mozda stavi da glumi, igra, peva u bilo kojoj emisiji decijeg karaktera. Kazu vazno im je skolovanje, smesno, jer oni za samo jedno takmicenje uloze od 5000 dolara i vise, a nagradni fond na takmicenju je od 500 do 1000 dolara. Mozda ja ne znam dobro matis, ali zar nije bolje odmah ustedeti ono sto ulazes na ovakve gluposti i pri tome maltretiras dete koje pokazuje nezadovoljstvo pred kamerama. Skoro su jednoj majci oduzeli devojcicu jer joj je sa 8 godina, spremajuci je za ovakvo takmicenje, ubrizgavala botoks. I sta reci na sve to, nego da USA kroz TV toliko negativno utice na ljude, krenuvsi od svih primitivnih tv emisija kojim zadovoljavaju velike mase pa sve do propagiranja broja 0 konfekcije za devojcice. Nadala sam se da su Evropljani malo inteligentniji i da nece bas sve da dozvole i prikazu, ali izgleda da su jedva cekali da dovedu sve gluposti i na stari kontinent.

Dikh tu kava

pre 12 godina

O ovome sam vec pisao, pa da se ne ponavljam, klasicna bolestina i ekstremno zapostavljanje sopstvene dece, sto se odmah vidi po roditeljima, i to jeste za dugogodisnji zatvor, a TLC televiziji jednostavno oduzeti licencu za emitovanje, oni su i ponajveci zlocinici jer popularizuju ovaj zlocin nad decom. Ono sto mene ipak najvise fascinira jeste kolicina "preporucujem" komentara i adekvatno odsustvo "ne preporucujem" komentara. Iz toga bi neuki posmatrac mogao cak i da pretpostavi da smo eventualno zdrava nacija koja postuje prava dece, a istina je stvarno tamo negde, na drugoj strani. Dovoljno je pogledati bilo koje glasilo, rubrika "hronika".

zgrozena

pre 12 godina

Sta lupa ova zena pa ona je samo na taj njen kostim spiskala pola godisnje skolarine...ti izbori i emisija su cisto zlostavljanje dece i lecenje bolesnih ambicija roditelja...

bb

pre 12 godina

Vazno da se cela plaza, i to u za americke standarde relativno liberalnoj Kaliforniji, sablaznila kada smo naocigled javnosti trogodisnjem detetu presvukli mokar kupaci. Reakcije su iste i kada se radi o bebama starim nekoliko meseci, devojcicama tog uzrasta obavezno se pokrivaju i grudi, pa se neretko mogu videti u dvodelnim kupacim kostimima, sto zapravo deluje prilicno izopaceno. Da drustvo ne seksualizuje decu, ne bi ni bilo tako ekstremnog puritanstva.

sneza

pre 12 godina

Roditelji treba da obezbede skolovanje svojoj deci, a ne da deca obezbedjuju roditelje, toboz za decu. Kakva laz. Ova je za psihijatra i da joj se oduzme dete, kad nije sposobna da iskoluje dete.