Ponedeljak, 22.08.2011.

13:40

Ostavka ministarke zbog orgija?

Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal podnela je ostavku zbog skandala sa malverzacijama, kokainom i orgijama.

Izvor: Jutarnji.hr

Ostavka ministarke zbog orgija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

anonimous

pre 12 godina

Ma, jok, nema zatashkavanja, jedino shto joj stranica na Wikipedia-i izgleda k'o da je njen PR agent pravio: http://en.wikipedia.org/wiki/Katarina_Kresal

atosjoyatlas

pre 12 godina

Mnogi u komentarima traze dokaze za "aferu bullmastiff" u Sloveniji - proguglajte malo na internetu, naci cete i video i slike mrtve/og doktora Baricevica sa sve vestackim penisom zakacenim oko pasa (osim ako nije sve skinuto sa neta jer je citava afera zataskana).

sasvim logicno

pre 12 godina

molimo Vas ukoliko i Vi imate slican CV da ga posaljete radi konkursa za poziciju ministra zemlje Nedodjije, u suprotnom nemojte se cuditi sto ste u ovakvom svetu nezaposleni.

Lalo NS

pre 12 godina

Ministarka Kresal ima decka od 60 ljeta koji je biseksualac i povremeno se vidja sa transeksualcem zoofilom, koji organizuje psecu prostituciju. Psece belo roblje se organizuje i raskomada transeksualca sa vestackim penisom a biseksualca malo potkaci. A uz to svi nasmrkani. Au, Milee - Evropa zdaj! Av Av!

Milton

pre 12 godina

Doktor transvestit organizuje prostituciju sa psima, advokat bisekcualac ga brani kada su ti isti psi napali neke ljude, psi raskomadali doktora transvestita, lepa političarka u vezi sa matorim bisekcualcem koji je u vezi sa transvestitom a povrh svega gudra. Ovo kao da je scenario za neki umobolni film. Bolje da nisam ni čitao. Ogadio mi se život.

SrleBG

pre 12 godina

"Slovenački mediji su je optuživali da šmrče kokain, pomaže majku i rodbinu u raznim prevarama i malverzacijama, dopušta svom službenom vozaču da je vozi brzinom od 200 kilometara na sat".

U Srbiji se za ovakva zlodela dodeljuju unapredjenja!

Neko spolja

pre 12 godina

Jutarnji je samo sažeo priču koja se u Sloveniji vuče već godinama. Sad, da li je to sa psima stvarno bilo tako nikada nije bilo dokazano niti će biti, jer je istraga davno završena. Uostalom ima tu još pikanterija, npr., taj njen dečko (od šesdesetak godina - ona ima 38) je u javnosti poznat kao homoseksualac, tako da vrlo verovatno i nije njen dečko. Ono što je (bar meni) mnogo gore od tih afera, je činjenica da interesni krug oko stranke LDS (Katarine Kresal), koji je na izborima dobio 5% (!) drži istražne organe (MUP, policija i slovenački FBI, koji se zove NPU), pravosuđe i tužilaštvo. Kad se tome doda njen advokat, koji je sigurno najmoćniji u Sloveniji, jer zastupa najbogatije i najuticajnije klijente, banke, ponekad i državu, a bavi se pretežno poslovima ekonomske prirode (razna sklapanja milionskih ugovora, kupovine i prodaje firmi i nekretnina), to postaje vrlo opasno po funkcionisanje države kao takve. Čini mi se da su se Slovenci dolaskom Pahora, Kresalove i njima sličnih na vlast, prvi put sreli sa vladajućim strukturama koje rade ISKLJUČIVO za svoj džep, pa se isto tako nadam da će vrlo brzo završiti tamo gde im je inače mesto. Na nekom swingerskom ostrvu u Tihom okeanu.

a, cistunci!

pre 12 godina

A ja mislio da tamo vlasnici sklanjaju pseci izmet iz parkova i sa ulica da bi ocuvali zivotnu sredinu cistom... Pa oni zapravo sklanjaju dokaze i ko zna ciju DNK!

skblzzzz

pre 12 godina

"Godinu dana je radila na ljubljanskom Okružnom sudu, a 2000. godine postala je savetnica za pravna pitanja iz područja privrede i korporacijskog prava." Savjetnica s 27 godina, nakon 1 radne godine iskustva. Šta su ti evropski standardi!

nenad73

pre 12 godina

Citajuci komentare za ministraku Kresal ne mogu da se otmem utisku koliko smo duboko frustrirani i iskompleksirani. Prvo,sve te navode treba dokazati. Drugo,pa kod nas su te afere svakodnevne samo niko ne sme time ni da pomisli da se bavi. Estrada na kokainu, majka nacije Ceca u zatvoru,Kolubara,mahinacije u zdravstvu,trgovina citostaticima i vakcinama i...? Niko nista! Dragi moji prvo sredimo svoje dvoriste pa gledajmo u komsijino koji je inace 50 godina ispred nas od infrastrukture do pravne drzave.

name

pre 12 godina

Uu jee pseca prostitucija XDD... Stvarno nisam znao da to postoji LOL. A kako pisu neki drugi listovi ceo taj..."pseci trip" je isao do samog vrha vlasti, bili su umesani ono ... gomila njih... bas luda prica :D

judah

pre 12 godina

Ал' волим ове коментаре:

"Ма није то ништа, ми смо свакако гори"

Ко не цени себе не заслужује поштовање другога. Много је вас који Србију и њене житеље унижавате какав год контекст био. Да ли сте сигурни да ће вас због тога ценити у тој и таквој Европи?

Aleksandar

pre 12 godina

Toga ima i ovde sa politicarima. Samo treba neko da se usudi da ih ispijunira.
A ovo za Sloveniju sam znao pre jedno pola godine, gde uglavnom skoro svi politicari i burzuji to rade. Bilo je hapsenja, ali nije bilo u vestima da ne bude bruka. Da i mnogi su zoofilicari.
Bolesno, samo iz jednog razloga, jer im se moze iz dosade.

Bob

pre 12 godina

HaHa ona je otisla SAMO zato da spasi svoju karieru politicarke naime pahorova vlada (a i ona) ima najnizi rejting u istoriji SLO.
A afere su stare vise od godinu dana a nije bilo bas da se joj zuri iz ministarskog polozaja, dok naravno nije doslo do ogromnog pada popularnost...
Postoje dve velike afere vezane posredno i neposredno za K. Kresal
Afera Bulmastif dakle smrt poznatog doktora(rodjen kao zena!) u privatnoj kliniki (ubili ga vlastiti bulmastifi) koji je lecio veliki broj politicara levih a i desnih a zna se da je partner (jedan od najmocnijih advokata) K. Kresal biseksualac a i dobar poznanik pokojnog baricevica a sve ostalo je spekulacija
Afera najam zgrade od poznanika za policiju je nesto drugo to je cista korupcija

ToadFootNS

pre 12 godina

pa ni ludi Berluskoni nije otishao toliko daleko da orgija sa nakoksanim mastifima!? Eto ti, nova vremena, novi vidovi zabave! Dok raja visi na FB, vladaoci se drogiraju i orgijaju sa zivotinjama.. shashavi su ti slovenci:)

Milutin

pre 12 godina

"... njen dečko povezuje se sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif." (?!)
Mislim, šta je bre ovo sve?
"Dečko" od ministarke MUP SLO? A on u vezi sa "tranvestitskim doktorom"? A taj wtf doktor organizator lanca "pseće prostitucije"? Plus i "afera blumastif"?
Ljudi, ja zapravo ne želim ni da znam ništa o tome! Glup sam ja za te nenormalnosti- i dobro je da tako i ostane.

Kap po kap

pre 12 godina

Koja carica...
(borabora, 22. avgust 2011 14:07)

Aha... ma super je! Posle se pitaj zasto neredi, tuce i masovna rusenja na ulicama u zemljama EU.

trljam oci i ne verujem

pre 12 godina

...a koga je deo medija u Sloveniji povezivao sa seksualnim orgijama s psima bulmastifima.


Jel ja ovo dobro razumem da je u pitanju sodomija ili sam prolupala ?

shomyy

pre 12 godina

ma,ministarka je ko grom (sve bih joj oprostio), pa koji to naš ministar ne daje poslove svog ministarstva iz domena javnih nabavki, nego svojim firmama na tudja imena, a o njihovom ličnom moralu,hajte molim vas.slažem se sa prvim komentarom.

Johny

pre 12 godina

Evo sta je bilo sa bulmastifima:

"Mediji su nju, odnosno njenog životnog partnera Miru Senicu direktno povezivali sa aferom Bulmastifi koja je mesecima tresla slovenačku političku pozornicu. Naime, tog 2. februara 2010. godine rano ujutro podivljali psi rase bulmastif Atlas, Joy i Atos rastrgli su svog vlasnika dr. Sašu Baričeviča u njegovoj garaži u Oržanovoj ulici u Ljubljani. Besno režanje i stravično zapomaganje probudilo je jednu komšinicu koja je, ne sluteći što se događa, odmah pozvala policiju. Specijalci su ušli u garažu i zatekli stravičan prizor. Baričevič je ležao na podu go, rastrgan, a krv je šikljala na sve strane. Jedan pas je ubijen na licu mesta. Doktoru Baričeviču više se nije moglo pomoći. Nekoliko dana kasnije na nekim slovenačkim veb portalima procurile su fotografije njegovog izgriženog tela, a iz policije je procureo i jedan morbidan detalj - pokraj Baričevičeva tela pronađen je veštački penis sa remenjem za učvršćivanje oko bokova.

Tada je usledio novi šok. Ispostavilo se da je doktor Baričevič zapravo rođen kao žena - Maja Baričevič. Godinama je uzimao muške hormone. Ali, to nije sve. Obdukcijom nad psima pronađene su povrede tkiva koje upućuju na seksualno zlostavljanje, a bulmastifi su bili sodomizirani više puta. I to ne samo tog kobnog dana.
Budući da su u garaži navodno pronađeni i tragovi sperme, inspektori su posumnjali da je u seksualnim orgijama sa psima učestvovala barem još jedna muška osoba. Jedno je bilo sigurno - sperma nije bila Baričevičeva jer on nije imao penis. Uskoro se policiji javio jedan očevidac koji je video muškarca kako iz Oržanove ulice juri velikom brzinom. Mediji su tada počeli da špekulišu da bi taj muškarac mogao da bude upravo advokat Miro Senica. Pokojni doktor Baričevič bio je ugledni lekar i suvlasnik dijagnostičkog medicinskog centra Barsos. Poznavao je kompletnu estradnu i političku elitu, pa tako i advokata Senicu. I to jako dobro.

Naime, kad su Baričevičevi bulmastifi 2006. godine napali slučajnog prolaznika Stanislava Megliča i gotovo ga nasmrt izgrizli, veterinarska struka i nadležne institucije tri su puta izdale nalog da se agresivne i krvoločne životinje eutanaziraju. Tada u pomoć priskače advokat Senica, koji iskorišćava nedorečenost zakona i spašava opasne životinje.

Nekoliko dana nakon smrti doktora Baričeviča, slovenački mediji objavili su da je upravo advokat Senica te noći bio izgrižen i da se nekoliko minuta nakon krvoločnog napada pojavio u klinici Barsos iz koje su tada navodno nestali neki lekarski kartoni.

Mediji su svoje tvrdnje potkrepljivali činjenicom da se zbog vidljivih povreda nije pojavio ni na njegovoj sahrani, već je sa ministarkom Kresal otišao na skijanje. Osim toga, počele su da kruže priče da je krug onih koji su bili uključeni u aferu Bulmastifi mnogo širi i da seže do samog vrha slovenačke političke elite. Slučaj se pretvorio u pravi društveni skandal. Ministarka je deset dana ćutala. Kad je shvatila da se aferi ne nazire kraj i da može imati dalekosežne posledice za njenu stranku, odjednom je počela živahno da komunicira sa medijima. No, na njenom licu više nije bilo osmeha. Na prvoj konferenciji za novinare porekla je svaku povezanost nje i njenog partnera sa aferom.

- Postala sam glavni akter priče sa kojom nemam ništa. Ako se radi o seksualnom zlostavljanju životinja, takav čin mi je grozan i gnusan i apsolutno ga osuđujem. Miro Senica nije bio na mestu događaja i za nesreću je saznao od mene - izjavila je. Nikada nije dokazano da je adbokat imao veze sa tim slučajem."

Sta reci...

super aleks

pre 12 godina

Sta li bi uradili mrzioci demokratije kada bi se u nasoj vladi desilo i 10% od ovoga sto smo ovde procitali!?
Oni i onako ne rade nista drugo nego sto pljuju po forumima i raznim komentarima pokusavaju da nas ubede kako imamo najgoru vladu na planeti!
Kao sto vidite, gospodo, nije sve tako kako bi vi hteli da bude!

g4

pre 12 godina

I u starom Rimu su u sumrak imperije, kceri tamosnjih vladara javno, na trgovima imale seksualne odnose sa vojnicima i sl. Sumrak kapitalizma i potrosackog drustva, bojim se da ne zavrsi u krvi.

profesor

pre 12 godina

kada bi svi podnosili ostvke zbog korupcije...Srbija ne bi imala ni vladu ni skupstinu...jednom recju politicari u Srbiji ne bi imali posla.
a sto se doticne ministarke tice...njen privatni zivot, njena stvar...

Nomen est omen

pre 12 godina

Zasto ostavka ?!? Pa zar nije imala nikog da joj kaze da je trebalo samo da stavi snimke pijanki, bulmastifa (wtf?) i orgija na You Tube i sve bi joj bilo oprosteno?

Johny

pre 12 godina

Evo sta je bilo sa bulmastifima:

"Mediji su nju, odnosno njenog životnog partnera Miru Senicu direktno povezivali sa aferom Bulmastifi koja je mesecima tresla slovenačku političku pozornicu. Naime, tog 2. februara 2010. godine rano ujutro podivljali psi rase bulmastif Atlas, Joy i Atos rastrgli su svog vlasnika dr. Sašu Baričeviča u njegovoj garaži u Oržanovoj ulici u Ljubljani. Besno režanje i stravično zapomaganje probudilo je jednu komšinicu koja je, ne sluteći što se događa, odmah pozvala policiju. Specijalci su ušli u garažu i zatekli stravičan prizor. Baričevič je ležao na podu go, rastrgan, a krv je šikljala na sve strane. Jedan pas je ubijen na licu mesta. Doktoru Baričeviču više se nije moglo pomoći. Nekoliko dana kasnije na nekim slovenačkim veb portalima procurile su fotografije njegovog izgriženog tela, a iz policije je procureo i jedan morbidan detalj - pokraj Baričevičeva tela pronađen je veštački penis sa remenjem za učvršćivanje oko bokova.

Tada je usledio novi šok. Ispostavilo se da je doktor Baričevič zapravo rođen kao žena - Maja Baričevič. Godinama je uzimao muške hormone. Ali, to nije sve. Obdukcijom nad psima pronađene su povrede tkiva koje upućuju na seksualno zlostavljanje, a bulmastifi su bili sodomizirani više puta. I to ne samo tog kobnog dana.
Budući da su u garaži navodno pronađeni i tragovi sperme, inspektori su posumnjali da je u seksualnim orgijama sa psima učestvovala barem još jedna muška osoba. Jedno je bilo sigurno - sperma nije bila Baričevičeva jer on nije imao penis. Uskoro se policiji javio jedan očevidac koji je video muškarca kako iz Oržanove ulice juri velikom brzinom. Mediji su tada počeli da špekulišu da bi taj muškarac mogao da bude upravo advokat Miro Senica. Pokojni doktor Baričevič bio je ugledni lekar i suvlasnik dijagnostičkog medicinskog centra Barsos. Poznavao je kompletnu estradnu i političku elitu, pa tako i advokata Senicu. I to jako dobro.

Naime, kad su Baričevičevi bulmastifi 2006. godine napali slučajnog prolaznika Stanislava Megliča i gotovo ga nasmrt izgrizli, veterinarska struka i nadležne institucije tri su puta izdale nalog da se agresivne i krvoločne životinje eutanaziraju. Tada u pomoć priskače advokat Senica, koji iskorišćava nedorečenost zakona i spašava opasne životinje.

Nekoliko dana nakon smrti doktora Baričeviča, slovenački mediji objavili su da je upravo advokat Senica te noći bio izgrižen i da se nekoliko minuta nakon krvoločnog napada pojavio u klinici Barsos iz koje su tada navodno nestali neki lekarski kartoni.

Mediji su svoje tvrdnje potkrepljivali činjenicom da se zbog vidljivih povreda nije pojavio ni na njegovoj sahrani, već je sa ministarkom Kresal otišao na skijanje. Osim toga, počele su da kruže priče da je krug onih koji su bili uključeni u aferu Bulmastifi mnogo širi i da seže do samog vrha slovenačke političke elite. Slučaj se pretvorio u pravi društveni skandal. Ministarka je deset dana ćutala. Kad je shvatila da se aferi ne nazire kraj i da može imati dalekosežne posledice za njenu stranku, odjednom je počela živahno da komunicira sa medijima. No, na njenom licu više nije bilo osmeha. Na prvoj konferenciji za novinare porekla je svaku povezanost nje i njenog partnera sa aferom.

- Postala sam glavni akter priče sa kojom nemam ništa. Ako se radi o seksualnom zlostavljanju životinja, takav čin mi je grozan i gnusan i apsolutno ga osuđujem. Miro Senica nije bio na mestu događaja i za nesreću je saznao od mene - izjavila je. Nikada nije dokazano da je adbokat imao veze sa tim slučajem."

Sta reci...

profesor

pre 12 godina

kada bi svi podnosili ostvke zbog korupcije...Srbija ne bi imala ni vladu ni skupstinu...jednom recju politicari u Srbiji ne bi imali posla.
a sto se doticne ministarke tice...njen privatni zivot, njena stvar...

Milutin

pre 12 godina

"... njen dečko povezuje se sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif." (?!)
Mislim, šta je bre ovo sve?
"Dečko" od ministarke MUP SLO? A on u vezi sa "tranvestitskim doktorom"? A taj wtf doktor organizator lanca "pseće prostitucije"? Plus i "afera blumastif"?
Ljudi, ja zapravo ne želim ni da znam ništa o tome! Glup sam ja za te nenormalnosti- i dobro je da tako i ostane.

ToadFootNS

pre 12 godina

pa ni ludi Berluskoni nije otishao toliko daleko da orgija sa nakoksanim mastifima!? Eto ti, nova vremena, novi vidovi zabave! Dok raja visi na FB, vladaoci se drogiraju i orgijaju sa zivotinjama.. shashavi su ti slovenci:)

g4

pre 12 godina

I u starom Rimu su u sumrak imperije, kceri tamosnjih vladara javno, na trgovima imale seksualne odnose sa vojnicima i sl. Sumrak kapitalizma i potrosackog drustva, bojim se da ne zavrsi u krvi.

Nomen est omen

pre 12 godina

Zasto ostavka ?!? Pa zar nije imala nikog da joj kaze da je trebalo samo da stavi snimke pijanki, bulmastifa (wtf?) i orgija na You Tube i sve bi joj bilo oprosteno?

judah

pre 12 godina

Ал' волим ове коментаре:

"Ма није то ништа, ми смо свакако гори"

Ко не цени себе не заслужује поштовање другога. Много је вас који Србију и њене житеље унижавате какав год контекст био. Да ли сте сигурни да ће вас због тога ценити у тој и таквој Европи?

trljam oci i ne verujem

pre 12 godina

...a koga je deo medija u Sloveniji povezivao sa seksualnim orgijama s psima bulmastifima.


Jel ja ovo dobro razumem da je u pitanju sodomija ili sam prolupala ?

nenad73

pre 12 godina

Citajuci komentare za ministraku Kresal ne mogu da se otmem utisku koliko smo duboko frustrirani i iskompleksirani. Prvo,sve te navode treba dokazati. Drugo,pa kod nas su te afere svakodnevne samo niko ne sme time ni da pomisli da se bavi. Estrada na kokainu, majka nacije Ceca u zatvoru,Kolubara,mahinacije u zdravstvu,trgovina citostaticima i vakcinama i...? Niko nista! Dragi moji prvo sredimo svoje dvoriste pa gledajmo u komsijino koji je inace 50 godina ispred nas od infrastrukture do pravne drzave.

SrleBG

pre 12 godina

"Slovenački mediji su je optuživali da šmrče kokain, pomaže majku i rodbinu u raznim prevarama i malverzacijama, dopušta svom službenom vozaču da je vozi brzinom od 200 kilometara na sat".

U Srbiji se za ovakva zlodela dodeljuju unapredjenja!

skblzzzz

pre 12 godina

"Godinu dana je radila na ljubljanskom Okružnom sudu, a 2000. godine postala je savetnica za pravna pitanja iz područja privrede i korporacijskog prava." Savjetnica s 27 godina, nakon 1 radne godine iskustva. Šta su ti evropski standardi!

shomyy

pre 12 godina

ma,ministarka je ko grom (sve bih joj oprostio), pa koji to naš ministar ne daje poslove svog ministarstva iz domena javnih nabavki, nego svojim firmama na tudja imena, a o njihovom ličnom moralu,hajte molim vas.slažem se sa prvim komentarom.

a, cistunci!

pre 12 godina

A ja mislio da tamo vlasnici sklanjaju pseci izmet iz parkova i sa ulica da bi ocuvali zivotnu sredinu cistom... Pa oni zapravo sklanjaju dokaze i ko zna ciju DNK!

Kap po kap

pre 12 godina

Koja carica...
(borabora, 22. avgust 2011 14:07)

Aha... ma super je! Posle se pitaj zasto neredi, tuce i masovna rusenja na ulicama u zemljama EU.

Aleksandar

pre 12 godina

Toga ima i ovde sa politicarima. Samo treba neko da se usudi da ih ispijunira.
A ovo za Sloveniju sam znao pre jedno pola godine, gde uglavnom skoro svi politicari i burzuji to rade. Bilo je hapsenja, ali nije bilo u vestima da ne bude bruka. Da i mnogi su zoofilicari.
Bolesno, samo iz jednog razloga, jer im se moze iz dosade.

Milton

pre 12 godina

Doktor transvestit organizuje prostituciju sa psima, advokat bisekcualac ga brani kada su ti isti psi napali neke ljude, psi raskomadali doktora transvestita, lepa političarka u vezi sa matorim bisekcualcem koji je u vezi sa transvestitom a povrh svega gudra. Ovo kao da je scenario za neki umobolni film. Bolje da nisam ni čitao. Ogadio mi se život.

Bob

pre 12 godina

HaHa ona je otisla SAMO zato da spasi svoju karieru politicarke naime pahorova vlada (a i ona) ima najnizi rejting u istoriji SLO.
A afere su stare vise od godinu dana a nije bilo bas da se joj zuri iz ministarskog polozaja, dok naravno nije doslo do ogromnog pada popularnost...
Postoje dve velike afere vezane posredno i neposredno za K. Kresal
Afera Bulmastif dakle smrt poznatog doktora(rodjen kao zena!) u privatnoj kliniki (ubili ga vlastiti bulmastifi) koji je lecio veliki broj politicara levih a i desnih a zna se da je partner (jedan od najmocnijih advokata) K. Kresal biseksualac a i dobar poznanik pokojnog baricevica a sve ostalo je spekulacija
Afera najam zgrade od poznanika za policiju je nesto drugo to je cista korupcija

Neko spolja

pre 12 godina

Jutarnji je samo sažeo priču koja se u Sloveniji vuče već godinama. Sad, da li je to sa psima stvarno bilo tako nikada nije bilo dokazano niti će biti, jer je istraga davno završena. Uostalom ima tu još pikanterija, npr., taj njen dečko (od šesdesetak godina - ona ima 38) je u javnosti poznat kao homoseksualac, tako da vrlo verovatno i nije njen dečko. Ono što je (bar meni) mnogo gore od tih afera, je činjenica da interesni krug oko stranke LDS (Katarine Kresal), koji je na izborima dobio 5% (!) drži istražne organe (MUP, policija i slovenački FBI, koji se zove NPU), pravosuđe i tužilaštvo. Kad se tome doda njen advokat, koji je sigurno najmoćniji u Sloveniji, jer zastupa najbogatije i najuticajnije klijente, banke, ponekad i državu, a bavi se pretežno poslovima ekonomske prirode (razna sklapanja milionskih ugovora, kupovine i prodaje firmi i nekretnina), to postaje vrlo opasno po funkcionisanje države kao takve. Čini mi se da su se Slovenci dolaskom Pahora, Kresalove i njima sličnih na vlast, prvi put sreli sa vladajućim strukturama koje rade ISKLJUČIVO za svoj džep, pa se isto tako nadam da će vrlo brzo završiti tamo gde im je inače mesto. Na nekom swingerskom ostrvu u Tihom okeanu.

Lalo NS

pre 12 godina

Ministarka Kresal ima decka od 60 ljeta koji je biseksualac i povremeno se vidja sa transeksualcem zoofilom, koji organizuje psecu prostituciju. Psece belo roblje se organizuje i raskomada transeksualca sa vestackim penisom a biseksualca malo potkaci. A uz to svi nasmrkani. Au, Milee - Evropa zdaj! Av Av!

name

pre 12 godina

Uu jee pseca prostitucija XDD... Stvarno nisam znao da to postoji LOL. A kako pisu neki drugi listovi ceo taj..."pseci trip" je isao do samog vrha vlasti, bili su umesani ono ... gomila njih... bas luda prica :D

super aleks

pre 12 godina

Sta li bi uradili mrzioci demokratije kada bi se u nasoj vladi desilo i 10% od ovoga sto smo ovde procitali!?
Oni i onako ne rade nista drugo nego sto pljuju po forumima i raznim komentarima pokusavaju da nas ubede kako imamo najgoru vladu na planeti!
Kao sto vidite, gospodo, nije sve tako kako bi vi hteli da bude!

sasvim logicno

pre 12 godina

molimo Vas ukoliko i Vi imate slican CV da ga posaljete radi konkursa za poziciju ministra zemlje Nedodjije, u suprotnom nemojte se cuditi sto ste u ovakvom svetu nezaposleni.

atosjoyatlas

pre 12 godina

Mnogi u komentarima traze dokaze za "aferu bullmastiff" u Sloveniji - proguglajte malo na internetu, naci cete i video i slike mrtve/og doktora Baricevica sa sve vestackim penisom zakacenim oko pasa (osim ako nije sve skinuto sa neta jer je citava afera zataskana).

anonimous

pre 12 godina

Ma, jok, nema zatashkavanja, jedino shto joj stranica na Wikipedia-i izgleda k'o da je njen PR agent pravio: http://en.wikipedia.org/wiki/Katarina_Kresal

g4

pre 12 godina

I u starom Rimu su u sumrak imperije, kceri tamosnjih vladara javno, na trgovima imale seksualne odnose sa vojnicima i sl. Sumrak kapitalizma i potrosackog drustva, bojim se da ne zavrsi u krvi.

profesor

pre 12 godina

kada bi svi podnosili ostvke zbog korupcije...Srbija ne bi imala ni vladu ni skupstinu...jednom recju politicari u Srbiji ne bi imali posla.
a sto se doticne ministarke tice...njen privatni zivot, njena stvar...

nenad73

pre 12 godina

Citajuci komentare za ministraku Kresal ne mogu da se otmem utisku koliko smo duboko frustrirani i iskompleksirani. Prvo,sve te navode treba dokazati. Drugo,pa kod nas su te afere svakodnevne samo niko ne sme time ni da pomisli da se bavi. Estrada na kokainu, majka nacije Ceca u zatvoru,Kolubara,mahinacije u zdravstvu,trgovina citostaticima i vakcinama i...? Niko nista! Dragi moji prvo sredimo svoje dvoriste pa gledajmo u komsijino koji je inace 50 godina ispred nas od infrastrukture do pravne drzave.

super aleks

pre 12 godina

Sta li bi uradili mrzioci demokratije kada bi se u nasoj vladi desilo i 10% od ovoga sto smo ovde procitali!?
Oni i onako ne rade nista drugo nego sto pljuju po forumima i raznim komentarima pokusavaju da nas ubede kako imamo najgoru vladu na planeti!
Kao sto vidite, gospodo, nije sve tako kako bi vi hteli da bude!

judah

pre 12 godina

Ал' волим ове коментаре:

"Ма није то ништа, ми смо свакако гори"

Ко не цени себе не заслужује поштовање другога. Много је вас који Србију и њене житеље унижавате какав год контекст био. Да ли сте сигурни да ће вас због тога ценити у тој и таквој Европи?

Kap po kap

pre 12 godina

Koja carica...
(borabora, 22. avgust 2011 14:07)

Aha... ma super je! Posle se pitaj zasto neredi, tuce i masovna rusenja na ulicama u zemljama EU.

SrleBG

pre 12 godina

"Slovenački mediji su je optuživali da šmrče kokain, pomaže majku i rodbinu u raznim prevarama i malverzacijama, dopušta svom službenom vozaču da je vozi brzinom od 200 kilometara na sat".

U Srbiji se za ovakva zlodela dodeljuju unapredjenja!

Milutin

pre 12 godina

"... njen dečko povezuje se sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif." (?!)
Mislim, šta je bre ovo sve?
"Dečko" od ministarke MUP SLO? A on u vezi sa "tranvestitskim doktorom"? A taj wtf doktor organizator lanca "pseće prostitucije"? Plus i "afera blumastif"?
Ljudi, ja zapravo ne želim ni da znam ništa o tome! Glup sam ja za te nenormalnosti- i dobro je da tako i ostane.

shomyy

pre 12 godina

ma,ministarka je ko grom (sve bih joj oprostio), pa koji to naš ministar ne daje poslove svog ministarstva iz domena javnih nabavki, nego svojim firmama na tudja imena, a o njihovom ličnom moralu,hajte molim vas.slažem se sa prvim komentarom.

ToadFootNS

pre 12 godina

pa ni ludi Berluskoni nije otishao toliko daleko da orgija sa nakoksanim mastifima!? Eto ti, nova vremena, novi vidovi zabave! Dok raja visi na FB, vladaoci se drogiraju i orgijaju sa zivotinjama.. shashavi su ti slovenci:)

a, cistunci!

pre 12 godina

A ja mislio da tamo vlasnici sklanjaju pseci izmet iz parkova i sa ulica da bi ocuvali zivotnu sredinu cistom... Pa oni zapravo sklanjaju dokaze i ko zna ciju DNK!

Aleksandar

pre 12 godina

Toga ima i ovde sa politicarima. Samo treba neko da se usudi da ih ispijunira.
A ovo za Sloveniju sam znao pre jedno pola godine, gde uglavnom skoro svi politicari i burzuji to rade. Bilo je hapsenja, ali nije bilo u vestima da ne bude bruka. Da i mnogi su zoofilicari.
Bolesno, samo iz jednog razloga, jer im se moze iz dosade.

trljam oci i ne verujem

pre 12 godina

...a koga je deo medija u Sloveniji povezivao sa seksualnim orgijama s psima bulmastifima.


Jel ja ovo dobro razumem da je u pitanju sodomija ili sam prolupala ?

Nomen est omen

pre 12 godina

Zasto ostavka ?!? Pa zar nije imala nikog da joj kaze da je trebalo samo da stavi snimke pijanki, bulmastifa (wtf?) i orgija na You Tube i sve bi joj bilo oprosteno?

Milton

pre 12 godina

Doktor transvestit organizuje prostituciju sa psima, advokat bisekcualac ga brani kada su ti isti psi napali neke ljude, psi raskomadali doktora transvestita, lepa političarka u vezi sa matorim bisekcualcem koji je u vezi sa transvestitom a povrh svega gudra. Ovo kao da je scenario za neki umobolni film. Bolje da nisam ni čitao. Ogadio mi se život.

Bob

pre 12 godina

HaHa ona je otisla SAMO zato da spasi svoju karieru politicarke naime pahorova vlada (a i ona) ima najnizi rejting u istoriji SLO.
A afere su stare vise od godinu dana a nije bilo bas da se joj zuri iz ministarskog polozaja, dok naravno nije doslo do ogromnog pada popularnost...
Postoje dve velike afere vezane posredno i neposredno za K. Kresal
Afera Bulmastif dakle smrt poznatog doktora(rodjen kao zena!) u privatnoj kliniki (ubili ga vlastiti bulmastifi) koji je lecio veliki broj politicara levih a i desnih a zna se da je partner (jedan od najmocnijih advokata) K. Kresal biseksualac a i dobar poznanik pokojnog baricevica a sve ostalo je spekulacija
Afera najam zgrade od poznanika za policiju je nesto drugo to je cista korupcija

Neko spolja

pre 12 godina

Jutarnji je samo sažeo priču koja se u Sloveniji vuče već godinama. Sad, da li je to sa psima stvarno bilo tako nikada nije bilo dokazano niti će biti, jer je istraga davno završena. Uostalom ima tu još pikanterija, npr., taj njen dečko (od šesdesetak godina - ona ima 38) je u javnosti poznat kao homoseksualac, tako da vrlo verovatno i nije njen dečko. Ono što je (bar meni) mnogo gore od tih afera, je činjenica da interesni krug oko stranke LDS (Katarine Kresal), koji je na izborima dobio 5% (!) drži istražne organe (MUP, policija i slovenački FBI, koji se zove NPU), pravosuđe i tužilaštvo. Kad se tome doda njen advokat, koji je sigurno najmoćniji u Sloveniji, jer zastupa najbogatije i najuticajnije klijente, banke, ponekad i državu, a bavi se pretežno poslovima ekonomske prirode (razna sklapanja milionskih ugovora, kupovine i prodaje firmi i nekretnina), to postaje vrlo opasno po funkcionisanje države kao takve. Čini mi se da su se Slovenci dolaskom Pahora, Kresalove i njima sličnih na vlast, prvi put sreli sa vladajućim strukturama koje rade ISKLJUČIVO za svoj džep, pa se isto tako nadam da će vrlo brzo završiti tamo gde im je inače mesto. Na nekom swingerskom ostrvu u Tihom okeanu.

skblzzzz

pre 12 godina

"Godinu dana je radila na ljubljanskom Okružnom sudu, a 2000. godine postala je savetnica za pravna pitanja iz područja privrede i korporacijskog prava." Savjetnica s 27 godina, nakon 1 radne godine iskustva. Šta su ti evropski standardi!

Johny

pre 12 godina

Evo sta je bilo sa bulmastifima:

"Mediji su nju, odnosno njenog životnog partnera Miru Senicu direktno povezivali sa aferom Bulmastifi koja je mesecima tresla slovenačku političku pozornicu. Naime, tog 2. februara 2010. godine rano ujutro podivljali psi rase bulmastif Atlas, Joy i Atos rastrgli su svog vlasnika dr. Sašu Baričeviča u njegovoj garaži u Oržanovoj ulici u Ljubljani. Besno režanje i stravično zapomaganje probudilo je jednu komšinicu koja je, ne sluteći što se događa, odmah pozvala policiju. Specijalci su ušli u garažu i zatekli stravičan prizor. Baričevič je ležao na podu go, rastrgan, a krv je šikljala na sve strane. Jedan pas je ubijen na licu mesta. Doktoru Baričeviču više se nije moglo pomoći. Nekoliko dana kasnije na nekim slovenačkim veb portalima procurile su fotografije njegovog izgriženog tela, a iz policije je procureo i jedan morbidan detalj - pokraj Baričevičeva tela pronađen je veštački penis sa remenjem za učvršćivanje oko bokova.

Tada je usledio novi šok. Ispostavilo se da je doktor Baričevič zapravo rođen kao žena - Maja Baričevič. Godinama je uzimao muške hormone. Ali, to nije sve. Obdukcijom nad psima pronađene su povrede tkiva koje upućuju na seksualno zlostavljanje, a bulmastifi su bili sodomizirani više puta. I to ne samo tog kobnog dana.
Budući da su u garaži navodno pronađeni i tragovi sperme, inspektori su posumnjali da je u seksualnim orgijama sa psima učestvovala barem još jedna muška osoba. Jedno je bilo sigurno - sperma nije bila Baričevičeva jer on nije imao penis. Uskoro se policiji javio jedan očevidac koji je video muškarca kako iz Oržanove ulice juri velikom brzinom. Mediji su tada počeli da špekulišu da bi taj muškarac mogao da bude upravo advokat Miro Senica. Pokojni doktor Baričevič bio je ugledni lekar i suvlasnik dijagnostičkog medicinskog centra Barsos. Poznavao je kompletnu estradnu i političku elitu, pa tako i advokata Senicu. I to jako dobro.

Naime, kad su Baričevičevi bulmastifi 2006. godine napali slučajnog prolaznika Stanislava Megliča i gotovo ga nasmrt izgrizli, veterinarska struka i nadležne institucije tri su puta izdale nalog da se agresivne i krvoločne životinje eutanaziraju. Tada u pomoć priskače advokat Senica, koji iskorišćava nedorečenost zakona i spašava opasne životinje.

Nekoliko dana nakon smrti doktora Baričeviča, slovenački mediji objavili su da je upravo advokat Senica te noći bio izgrižen i da se nekoliko minuta nakon krvoločnog napada pojavio u klinici Barsos iz koje su tada navodno nestali neki lekarski kartoni.

Mediji su svoje tvrdnje potkrepljivali činjenicom da se zbog vidljivih povreda nije pojavio ni na njegovoj sahrani, već je sa ministarkom Kresal otišao na skijanje. Osim toga, počele su da kruže priče da je krug onih koji su bili uključeni u aferu Bulmastifi mnogo širi i da seže do samog vrha slovenačke političke elite. Slučaj se pretvorio u pravi društveni skandal. Ministarka je deset dana ćutala. Kad je shvatila da se aferi ne nazire kraj i da može imati dalekosežne posledice za njenu stranku, odjednom je počela živahno da komunicira sa medijima. No, na njenom licu više nije bilo osmeha. Na prvoj konferenciji za novinare porekla je svaku povezanost nje i njenog partnera sa aferom.

- Postala sam glavni akter priče sa kojom nemam ništa. Ako se radi o seksualnom zlostavljanju životinja, takav čin mi je grozan i gnusan i apsolutno ga osuđujem. Miro Senica nije bio na mestu događaja i za nesreću je saznao od mene - izjavila je. Nikada nije dokazano da je adbokat imao veze sa tim slučajem."

Sta reci...

name

pre 12 godina

Uu jee pseca prostitucija XDD... Stvarno nisam znao da to postoji LOL. A kako pisu neki drugi listovi ceo taj..."pseci trip" je isao do samog vrha vlasti, bili su umesani ono ... gomila njih... bas luda prica :D

Lalo NS

pre 12 godina

Ministarka Kresal ima decka od 60 ljeta koji je biseksualac i povremeno se vidja sa transeksualcem zoofilom, koji organizuje psecu prostituciju. Psece belo roblje se organizuje i raskomada transeksualca sa vestackim penisom a biseksualca malo potkaci. A uz to svi nasmrkani. Au, Milee - Evropa zdaj! Av Av!

sasvim logicno

pre 12 godina

molimo Vas ukoliko i Vi imate slican CV da ga posaljete radi konkursa za poziciju ministra zemlje Nedodjije, u suprotnom nemojte se cuditi sto ste u ovakvom svetu nezaposleni.

atosjoyatlas

pre 12 godina

Mnogi u komentarima traze dokaze za "aferu bullmastiff" u Sloveniji - proguglajte malo na internetu, naci cete i video i slike mrtve/og doktora Baricevica sa sve vestackim penisom zakacenim oko pasa (osim ako nije sve skinuto sa neta jer je citava afera zataskana).

anonimous

pre 12 godina

Ma, jok, nema zatashkavanja, jedino shto joj stranica na Wikipedia-i izgleda k'o da je njen PR agent pravio: http://en.wikipedia.org/wiki/Katarina_Kresal