Petak, 29.07.2011.

09:26

LŠ: Partizan ponovo nosilac?

Fudbaleri Partizana mogli bi da budu nosioci u četvrtoj, plejof rundi kvalifikacija za učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: B92

LŠ: Partizan ponovo nosilac? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Lord Alexandar

pre 12 godina

Ej, ne bih voleo Dinamo, ne iz straha da su bolji, nego sto vise smarate sa tim sta bi bilo kad bi bilo. Ko bi bio bolji pokazalo bi se na terebu. MNOGO SMO JAKI I da, samo a dodam, prolazimo Genk 100%, samlecemo ih... NAPRED PARTIZANEEEEEEE

uxyzapenje

pre 12 godina

Posle kazite da nije lakse kvalifikovati se za Ls nego za LE, Patizan cak i da ne bude nosilac, najtezi rival moze mu biti Kopenhagen, a Zvezda moze da dobije Totinhem, Atletiko Madrid i sl.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo stavi obavezno Šćepovića u prvu postavu i gledaj kako ti stoji na terenu, i bićemo nosioci NIČEGA!!!
DA SE ZNA KO KOSI A KO VODU NOSI!

likvidator

pre 12 godina

Jel ovaj 3. s desna nogometaš il boxač? Zaboravili ste Maribor koji može proći Maccabi.... Ja mislim da bi eventualne utakmice Dinamo-Partizan imale veće značenje od igranja u grupi LP (LŠ). Kao u americi Super Bowl cijena 1 sec reklama u desecima tisuća kuna :PP (Pričam napamet :))

nivaldo

pre 12 godina

Dinamo bi vam bas dobro dosao??? A dal ste gledali Dinamo ove godine? Ponovila bi se 97' bez problema bolje pazite sta zelite jer bi mogla da vam se ostvari zelja.

Tit

pre 12 godina

Lakse uci u LS nego u Ligu Evrope. Zvezdu u sledecemo kolu cekaju Roma, Atletiko...itd.
(johnny, 29. jul 2011 11:25)
To je tvoja teška zabluda. Vas čekaju ti timovi jer ste poslednjih godina sjajno igrali u Evropi. Ako Partizan ispadne od Genka, videćeš ko nas čeka za LE, sigurno ne ni Roma ni Atletiko ni Sevilja...

fareidin

pre 12 godina

iskreno da kazhem .ova vest samo daju vishe pritisak igraqima partizana.jell potencijillni protivnici partizana ,sllabi od genka.dalli qe biti artizan nosillac illi nije,svejedno protivnici su istok kfaliteta.a za kompleks hervata od serpskok uspeha ,nema dilleme to se vidi i na vaterpolla.

018

pre 12 godina

sve je to u redu ali ja i dalje ne razumem kako to da partizan ima povoljan rezultat i kako to da partizan brani 1-1 od 60. minuta protiv nekog tamo genka. To je nedopustivo! pa i da je zavrseno 1-1 opet to nije povoljan rezultat. Da li se secate kada je lotar mateus zbunjeno rekao " ne znam zasto mi ljudi prilaze i cestitaju na 1-1 protiv reala?? Nismo pobedili i nema sta tu da se cestita" - e tako se to radi !

boki zagreb bbb

pre 12 godina

Ja bi vas rado u ždrijebu, imamo bolju ekipu od vas, vi se niste uopće pojačali, veliku bi ulogu imao domaći teren u uzvratu za obje ekipe, ali svejedno mislim da smo trenutno bolja ekipa. Ne bi možda bilo 5-0 kao 1997 jer smo onda imali dream team, ali 3-1 ili 2-0 u Maskimiru bi bilo dovoljno za prolaz.

gafs

pre 12 godina

Ovi Hrvati su toliko iskompleksirani od srpskih sportskih uspeha da se i dalje sećaju utakmice pre skoro 20 godina kada je za Kroaciju po nalogu igralo 80% hrvatske reprezentacije... Ali dobro, čega još da se sećaju, di god igramo mi ih oderemo ;D

Nino

pre 12 godina

Ovo će vjerovatno pogoditi Grobare ali iskreno, uz samo malo sreće, lakše je ući u Ligu Evrope nego u Ligu Šampiona( mislim na dio žrijeba gdje je sada Partizan). Pogledajte samo klubove koji su im potencijalni protivnici. Iako sam Zvezdaš ovo je iskreno, bez zadnjih namjera. Sa ovakvim timom i sa ovakvim protivnicima Partizan naprosto mora igrati LŠ i sve drugo bi bilo veliki neuspjeh.

dale

pre 12 godina

Da mi prvo prodjemo Genk, a onda cemo videti gde smo!
Ako ne bismo bili nosioci onda prvi pikovi za izbegavanje su Kopenhagen i BATE, dok sam misljenja da UEFA nece dozvoliti eventualni susret sa Hrvatima!
A ako Malme i Plzen zadrze prednost iz prvog meca pa Partizan prodje medju nosioce, onda po svaku cenu izbeci Plzen!
Ostali protivnici, Visla, Sturm, APOEL, Malme, Maribor su ipak ekipe sa kojima moze da se igra!

Ali ponavljam, ako nismo kadri da prodjemo Genk, onda nismo dorasli da igramo Ligu sampiona.

nije svejedno

pre 12 godina

Ako Partizan ne moze da prodje Genk, pa onda nije ni za LŠ. Ja sam Grobarčina, ali ne znam zasto su neki umislili da smo mi u Evropi fudbalski gigant? Ovdje se spominje nosilac-nije nosilac. Pa nismo mi Barsa ili M.U. pa cemo laganica da prodjemo. Uprava kluba koja je NULA, obecala je jaka pojacanja. Koga je to dovela?? Ne moze se u svatove bez ..,.. Tako da, koji god rezultat bude, treba podrzati momke, jer ce sigurno izgarati na JNA, a upravi poruka - ne mozete sa Yugom na takmicenje F1. SAMO PFC!

Dani_ch

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.
(Brigel, 29. jul 2011 10:00)


Ovo si odlicno naveo, sta jeste .... jeste !!!!

Dani_ch

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop. Naravno se nadam prolazu ali je i strah u kostima. Ipak je PFC bio porazen i to treba nadoknaditi. Sa druge strane nije ni bitno dali dobili dinamo ili nekog drugog. Ekipe su po prilicno svi tu negde. Nema vise slabog protivnika u poslednjem kolu. Ipak se nadam prolazom u plejoff uz podrsku GROBARA na punom stadionu !!!

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Kako lep naslov , docice dan kada ce Partizan biti nosilac i u grupnoj fazi LS ...samo da se otrgnemo malo iz ovog naseg mulja i blata u koje nas uvlace ovi nasi takozvani klubovi...

Brigel

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.

s

pre 12 godina

Na osnovu cega se stvara lazna slika optimizma i u medijima a i medju navijacima, jos i pre prve utakmice u Belgiji neka mi neko objasni i sta znaci to da je ovo povoljan i solidan rezultat i da bi ga Partizan prihvatio pre utakmice da nisu znali da ce tako odigrati . Pa jel iko ovde prati Partizan . Ja sam isao na sve evropske tekme i kvalifikacije 15 god unazad i uvek smo kuci katastrofalno igrali a najvece rezultate pravili u gostima. Izgubili smo kuci od Njukasla, od Sportinga u revansu , Fener nereseno,Anderleht nereseno, a o utakmicama u ligama evrope i sampiona da ne pricam, posto smo sve izgubili ali je cinjenica da smo najzrelije partije i tu ostvarili u gostima, a pogotovo kad nam je trebala pobeda.Na primer Apoel dali rani gol i stali falio nam 1, ili jos gore Artmedija najveca tuga na stadionu ikada do sutra da se igralo gol ne bi dali i kad smo mi to trebali da pobedimo i to uradili u poslednjih 15 god neka me neko podseti? Ja sam zatrovan crno belom bojom ali sam realan a plus imamo kukavicog trenera i ekipu sa nedostatkom inteligencije tako da ne vidim koji su to aduti za uspeh. Sto je neko rekao kada napravis penal ili crveni ili primis gol u 93 to je maler nesreca ili nedostatak koncentracije ali ako imas igraca vise i ne napadas cuvas rezultat pa ti se to desi to je nedostatak normalnosti i inteligencije. U sredu igramo sa igracem manje , jer ce Scepovic poceti , a ne dao bog da bas nista ne uradi kao obicno onda ce ga izvaditi i ubaciti veznog na dijaru nece ni pomisliti. Gol primamo sigurno a kako cemo dati dva pitaj boga. Voleo bih sve sto sam napisao da pojedem i da se nesto promeni i da konacno uzmemo i neki bod u ligi ali sumnjam. Ziveo Partizan i majka Srbija , bar opet da lesimo cigose :)

skok pa hop

pre 12 godina

prvo skoci pa reci hop! bice tesko protiv genka u revansu,jer onako dobro da odigramo a oni lose tesko da ce da bude,ali valjda ce da budemo srecniji jer isto tako nece valjda oni da imaju toliko srece a mi da nemamo. mene zanima da u slucaju kiksa,ko nam je moguci protivnik za ligu evrope,jel zna neko to? mada sada treba misliti samo na genk,jer od te utakmice sada nije nijedna vaznija,najbitniji sada je genk i o njemu treba sada samo razmisljati!

011

pre 12 godina

Realno je od svih ovih timova jedini potencijalno opasan protivnik Dinamo, tako da bi verovatno bilo bolje da PFC bude medju nosiocima. Uostalom, pogledajte rezultate hrvatskih timova:
Dinamo Bucuresti2 - 2 Varteks Varazdin
Stoke C. 1 - 0 Hajduk Split
Rnk split 0 - 0 Fulham
HJK Helsinki 1 - 2 Dinamo Zagreb
Ovo je sve vrlo respektabilno, i sigurno je bolje da nam cak dopadnuu i BATE koji se muci protiv Ekranasa (ili naravno Ekranas) ili Visla, nego Dinamo. Mada, ko god da bude PFC ce sigurno imati dobre sanse da ga izbaci. Bice uigraniji, nadam se da ce malo odbranu stisnuti, Stojke ce nauciti da se postavlja i LS ce biti vise nego dostizna.

Grobar Indjija

pre 12 godina

Pa i Bate borisov ima 0-0 iz prvog meca, niko im ne garantuje prolaz. Makabi je dobio Maribora samo 2-1 kuci, ima revans u Dezeli, ko kaze da ce proci? Pa sad nek Milijin mali kalkulise ovako kao ja, rezonski...

boki

pre 12 godina

nema potrebe opterećivati se ovim stvarima, imamo dobar rezultat, jedino me brine činjenica da partizan s teškom mukom prolazi kad igra revanš kući, protiv ozbiljnijih ekipa.

Igor

pre 12 godina

Opravdace Partizan svoju ulogu; bili su bolji od Genka i u Belgiji ali nesmotreni i nepromisljeni. Ali, u Humskoj letece na krilima podrske Grobara.

Igor

pre 12 godina

Opravdace Partizan svoju ulogu; bili su bolji od Genka i u Belgiji ali nesmotreni i nepromisljeni. Ali, u Humskoj letece na krilima podrske Grobara.

Grobar Indjija

pre 12 godina

Pa i Bate borisov ima 0-0 iz prvog meca, niko im ne garantuje prolaz. Makabi je dobio Maribora samo 2-1 kuci, ima revans u Dezeli, ko kaze da ce proci? Pa sad nek Milijin mali kalkulise ovako kao ja, rezonski...

Brigel

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.

011

pre 12 godina

Realno je od svih ovih timova jedini potencijalno opasan protivnik Dinamo, tako da bi verovatno bilo bolje da PFC bude medju nosiocima. Uostalom, pogledajte rezultate hrvatskih timova:
Dinamo Bucuresti2 - 2 Varteks Varazdin
Stoke C. 1 - 0 Hajduk Split
Rnk split 0 - 0 Fulham
HJK Helsinki 1 - 2 Dinamo Zagreb
Ovo je sve vrlo respektabilno, i sigurno je bolje da nam cak dopadnuu i BATE koji se muci protiv Ekranasa (ili naravno Ekranas) ili Visla, nego Dinamo. Mada, ko god da bude PFC ce sigurno imati dobre sanse da ga izbaci. Bice uigraniji, nadam se da ce malo odbranu stisnuti, Stojke ce nauciti da se postavlja i LS ce biti vise nego dostizna.

boki

pre 12 godina

nema potrebe opterećivati se ovim stvarima, imamo dobar rezultat, jedino me brine činjenica da partizan s teškom mukom prolazi kad igra revanš kući, protiv ozbiljnijih ekipa.

s

pre 12 godina

Na osnovu cega se stvara lazna slika optimizma i u medijima a i medju navijacima, jos i pre prve utakmice u Belgiji neka mi neko objasni i sta znaci to da je ovo povoljan i solidan rezultat i da bi ga Partizan prihvatio pre utakmice da nisu znali da ce tako odigrati . Pa jel iko ovde prati Partizan . Ja sam isao na sve evropske tekme i kvalifikacije 15 god unazad i uvek smo kuci katastrofalno igrali a najvece rezultate pravili u gostima. Izgubili smo kuci od Njukasla, od Sportinga u revansu , Fener nereseno,Anderleht nereseno, a o utakmicama u ligama evrope i sampiona da ne pricam, posto smo sve izgubili ali je cinjenica da smo najzrelije partije i tu ostvarili u gostima, a pogotovo kad nam je trebala pobeda.Na primer Apoel dali rani gol i stali falio nam 1, ili jos gore Artmedija najveca tuga na stadionu ikada do sutra da se igralo gol ne bi dali i kad smo mi to trebali da pobedimo i to uradili u poslednjih 15 god neka me neko podseti? Ja sam zatrovan crno belom bojom ali sam realan a plus imamo kukavicog trenera i ekipu sa nedostatkom inteligencije tako da ne vidim koji su to aduti za uspeh. Sto je neko rekao kada napravis penal ili crveni ili primis gol u 93 to je maler nesreca ili nedostatak koncentracije ali ako imas igraca vise i ne napadas cuvas rezultat pa ti se to desi to je nedostatak normalnosti i inteligencije. U sredu igramo sa igracem manje , jer ce Scepovic poceti , a ne dao bog da bas nista ne uradi kao obicno onda ce ga izvaditi i ubaciti veznog na dijaru nece ni pomisliti. Gol primamo sigurno a kako cemo dati dva pitaj boga. Voleo bih sve sto sam napisao da pojedem i da se nesto promeni i da konacno uzmemo i neki bod u ligi ali sumnjam. Ziveo Partizan i majka Srbija , bar opet da lesimo cigose :)

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Kako lep naslov , docice dan kada ce Partizan biti nosilac i u grupnoj fazi LS ...samo da se otrgnemo malo iz ovog naseg mulja i blata u koje nas uvlace ovi nasi takozvani klubovi...

nije svejedno

pre 12 godina

Ako Partizan ne moze da prodje Genk, pa onda nije ni za LŠ. Ja sam Grobarčina, ali ne znam zasto su neki umislili da smo mi u Evropi fudbalski gigant? Ovdje se spominje nosilac-nije nosilac. Pa nismo mi Barsa ili M.U. pa cemo laganica da prodjemo. Uprava kluba koja je NULA, obecala je jaka pojacanja. Koga je to dovela?? Ne moze se u svatove bez ..,.. Tako da, koji god rezultat bude, treba podrzati momke, jer ce sigurno izgarati na JNA, a upravi poruka - ne mozete sa Yugom na takmicenje F1. SAMO PFC!

Dani_ch

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.
(Brigel, 29. jul 2011 10:00)


Ovo si odlicno naveo, sta jeste .... jeste !!!!

dale

pre 12 godina

Da mi prvo prodjemo Genk, a onda cemo videti gde smo!
Ako ne bismo bili nosioci onda prvi pikovi za izbegavanje su Kopenhagen i BATE, dok sam misljenja da UEFA nece dozvoliti eventualni susret sa Hrvatima!
A ako Malme i Plzen zadrze prednost iz prvog meca pa Partizan prodje medju nosioce, onda po svaku cenu izbeci Plzen!
Ostali protivnici, Visla, Sturm, APOEL, Malme, Maribor su ipak ekipe sa kojima moze da se igra!

Ali ponavljam, ako nismo kadri da prodjemo Genk, onda nismo dorasli da igramo Ligu sampiona.

gafs

pre 12 godina

Ovi Hrvati su toliko iskompleksirani od srpskih sportskih uspeha da se i dalje sećaju utakmice pre skoro 20 godina kada je za Kroaciju po nalogu igralo 80% hrvatske reprezentacije... Ali dobro, čega još da se sećaju, di god igramo mi ih oderemo ;D

018

pre 12 godina

sve je to u redu ali ja i dalje ne razumem kako to da partizan ima povoljan rezultat i kako to da partizan brani 1-1 od 60. minuta protiv nekog tamo genka. To je nedopustivo! pa i da je zavrseno 1-1 opet to nije povoljan rezultat. Da li se secate kada je lotar mateus zbunjeno rekao " ne znam zasto mi ljudi prilaze i cestitaju na 1-1 protiv reala?? Nismo pobedili i nema sta tu da se cestita" - e tako se to radi !

skok pa hop

pre 12 godina

prvo skoci pa reci hop! bice tesko protiv genka u revansu,jer onako dobro da odigramo a oni lose tesko da ce da bude,ali valjda ce da budemo srecniji jer isto tako nece valjda oni da imaju toliko srece a mi da nemamo. mene zanima da u slucaju kiksa,ko nam je moguci protivnik za ligu evrope,jel zna neko to? mada sada treba misliti samo na genk,jer od te utakmice sada nije nijedna vaznija,najbitniji sada je genk i o njemu treba sada samo razmisljati!

Tit

pre 12 godina

Lakse uci u LS nego u Ligu Evrope. Zvezdu u sledecemo kolu cekaju Roma, Atletiko...itd.
(johnny, 29. jul 2011 11:25)
To je tvoja teška zabluda. Vas čekaju ti timovi jer ste poslednjih godina sjajno igrali u Evropi. Ako Partizan ispadne od Genka, videćeš ko nas čeka za LE, sigurno ne ni Roma ni Atletiko ni Sevilja...

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo stavi obavezno Šćepovića u prvu postavu i gledaj kako ti stoji na terenu, i bićemo nosioci NIČEGA!!!
DA SE ZNA KO KOSI A KO VODU NOSI!

Dani_ch

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop. Naravno se nadam prolazu ali je i strah u kostima. Ipak je PFC bio porazen i to treba nadoknaditi. Sa druge strane nije ni bitno dali dobili dinamo ili nekog drugog. Ekipe su po prilicno svi tu negde. Nema vise slabog protivnika u poslednjem kolu. Ipak se nadam prolazom u plejoff uz podrsku GROBARA na punom stadionu !!!

Nino

pre 12 godina

Ovo će vjerovatno pogoditi Grobare ali iskreno, uz samo malo sreće, lakše je ući u Ligu Evrope nego u Ligu Šampiona( mislim na dio žrijeba gdje je sada Partizan). Pogledajte samo klubove koji su im potencijalni protivnici. Iako sam Zvezdaš ovo je iskreno, bez zadnjih namjera. Sa ovakvim timom i sa ovakvim protivnicima Partizan naprosto mora igrati LŠ i sve drugo bi bilo veliki neuspjeh.

likvidator

pre 12 godina

Jel ovaj 3. s desna nogometaš il boxač? Zaboravili ste Maribor koji može proći Maccabi.... Ja mislim da bi eventualne utakmice Dinamo-Partizan imale veće značenje od igranja u grupi LP (LŠ). Kao u americi Super Bowl cijena 1 sec reklama u desecima tisuća kuna :PP (Pričam napamet :))

nivaldo

pre 12 godina

Dinamo bi vam bas dobro dosao??? A dal ste gledali Dinamo ove godine? Ponovila bi se 97' bez problema bolje pazite sta zelite jer bi mogla da vam se ostvari zelja.

boki zagreb bbb

pre 12 godina

Ja bi vas rado u ždrijebu, imamo bolju ekipu od vas, vi se niste uopće pojačali, veliku bi ulogu imao domaći teren u uzvratu za obje ekipe, ali svejedno mislim da smo trenutno bolja ekipa. Ne bi možda bilo 5-0 kao 1997 jer smo onda imali dream team, ali 3-1 ili 2-0 u Maskimiru bi bilo dovoljno za prolaz.

uxyzapenje

pre 12 godina

Posle kazite da nije lakse kvalifikovati se za Ls nego za LE, Patizan cak i da ne bude nosilac, najtezi rival moze mu biti Kopenhagen, a Zvezda moze da dobije Totinhem, Atletiko Madrid i sl.

fareidin

pre 12 godina

iskreno da kazhem .ova vest samo daju vishe pritisak igraqima partizana.jell potencijillni protivnici partizana ,sllabi od genka.dalli qe biti artizan nosillac illi nije,svejedno protivnici su istok kfaliteta.a za kompleks hervata od serpskok uspeha ,nema dilleme to se vidi i na vaterpolla.

Lord Alexandar

pre 12 godina

Ej, ne bih voleo Dinamo, ne iz straha da su bolji, nego sto vise smarate sa tim sta bi bilo kad bi bilo. Ko bi bio bolji pokazalo bi se na terebu. MNOGO SMO JAKI I da, samo a dodam, prolazimo Genk 100%, samlecemo ih... NAPRED PARTIZANEEEEEEE

boki zagreb bbb

pre 12 godina

Ja bi vas rado u ždrijebu, imamo bolju ekipu od vas, vi se niste uopće pojačali, veliku bi ulogu imao domaći teren u uzvratu za obje ekipe, ali svejedno mislim da smo trenutno bolja ekipa. Ne bi možda bilo 5-0 kao 1997 jer smo onda imali dream team, ali 3-1 ili 2-0 u Maskimiru bi bilo dovoljno za prolaz.

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Kako lep naslov , docice dan kada ce Partizan biti nosilac i u grupnoj fazi LS ...samo da se otrgnemo malo iz ovog naseg mulja i blata u koje nas uvlace ovi nasi takozvani klubovi...

gafs

pre 12 godina

Ovi Hrvati su toliko iskompleksirani od srpskih sportskih uspeha da se i dalje sećaju utakmice pre skoro 20 godina kada je za Kroaciju po nalogu igralo 80% hrvatske reprezentacije... Ali dobro, čega još da se sećaju, di god igramo mi ih oderemo ;D

s

pre 12 godina

Na osnovu cega se stvara lazna slika optimizma i u medijima a i medju navijacima, jos i pre prve utakmice u Belgiji neka mi neko objasni i sta znaci to da je ovo povoljan i solidan rezultat i da bi ga Partizan prihvatio pre utakmice da nisu znali da ce tako odigrati . Pa jel iko ovde prati Partizan . Ja sam isao na sve evropske tekme i kvalifikacije 15 god unazad i uvek smo kuci katastrofalno igrali a najvece rezultate pravili u gostima. Izgubili smo kuci od Njukasla, od Sportinga u revansu , Fener nereseno,Anderleht nereseno, a o utakmicama u ligama evrope i sampiona da ne pricam, posto smo sve izgubili ali je cinjenica da smo najzrelije partije i tu ostvarili u gostima, a pogotovo kad nam je trebala pobeda.Na primer Apoel dali rani gol i stali falio nam 1, ili jos gore Artmedija najveca tuga na stadionu ikada do sutra da se igralo gol ne bi dali i kad smo mi to trebali da pobedimo i to uradili u poslednjih 15 god neka me neko podseti? Ja sam zatrovan crno belom bojom ali sam realan a plus imamo kukavicog trenera i ekipu sa nedostatkom inteligencije tako da ne vidim koji su to aduti za uspeh. Sto je neko rekao kada napravis penal ili crveni ili primis gol u 93 to je maler nesreca ili nedostatak koncentracije ali ako imas igraca vise i ne napadas cuvas rezultat pa ti se to desi to je nedostatak normalnosti i inteligencije. U sredu igramo sa igracem manje , jer ce Scepovic poceti , a ne dao bog da bas nista ne uradi kao obicno onda ce ga izvaditi i ubaciti veznog na dijaru nece ni pomisliti. Gol primamo sigurno a kako cemo dati dva pitaj boga. Voleo bih sve sto sam napisao da pojedem i da se nesto promeni i da konacno uzmemo i neki bod u ligi ali sumnjam. Ziveo Partizan i majka Srbija , bar opet da lesimo cigose :)

Nino

pre 12 godina

Ovo će vjerovatno pogoditi Grobare ali iskreno, uz samo malo sreće, lakše je ući u Ligu Evrope nego u Ligu Šampiona( mislim na dio žrijeba gdje je sada Partizan). Pogledajte samo klubove koji su im potencijalni protivnici. Iako sam Zvezdaš ovo je iskreno, bez zadnjih namjera. Sa ovakvim timom i sa ovakvim protivnicima Partizan naprosto mora igrati LŠ i sve drugo bi bilo veliki neuspjeh.

Igor

pre 12 godina

Opravdace Partizan svoju ulogu; bili su bolji od Genka i u Belgiji ali nesmotreni i nepromisljeni. Ali, u Humskoj letece na krilima podrske Grobara.

nivaldo

pre 12 godina

Dinamo bi vam bas dobro dosao??? A dal ste gledali Dinamo ove godine? Ponovila bi se 97' bez problema bolje pazite sta zelite jer bi mogla da vam se ostvari zelja.

uxyzapenje

pre 12 godina

Posle kazite da nije lakse kvalifikovati se za Ls nego za LE, Patizan cak i da ne bude nosilac, najtezi rival moze mu biti Kopenhagen, a Zvezda moze da dobije Totinhem, Atletiko Madrid i sl.

fareidin

pre 12 godina

iskreno da kazhem .ova vest samo daju vishe pritisak igraqima partizana.jell potencijillni protivnici partizana ,sllabi od genka.dalli qe biti artizan nosillac illi nije,svejedno protivnici su istok kfaliteta.a za kompleks hervata od serpskok uspeha ,nema dilleme to se vidi i na vaterpolla.

Brigel

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.

011

pre 12 godina

Realno je od svih ovih timova jedini potencijalno opasan protivnik Dinamo, tako da bi verovatno bilo bolje da PFC bude medju nosiocima. Uostalom, pogledajte rezultate hrvatskih timova:
Dinamo Bucuresti2 - 2 Varteks Varazdin
Stoke C. 1 - 0 Hajduk Split
Rnk split 0 - 0 Fulham
HJK Helsinki 1 - 2 Dinamo Zagreb
Ovo je sve vrlo respektabilno, i sigurno je bolje da nam cak dopadnuu i BATE koji se muci protiv Ekranasa (ili naravno Ekranas) ili Visla, nego Dinamo. Mada, ko god da bude PFC ce sigurno imati dobre sanse da ga izbaci. Bice uigraniji, nadam se da ce malo odbranu stisnuti, Stojke ce nauciti da se postavlja i LS ce biti vise nego dostizna.

018

pre 12 godina

sve je to u redu ali ja i dalje ne razumem kako to da partizan ima povoljan rezultat i kako to da partizan brani 1-1 od 60. minuta protiv nekog tamo genka. To je nedopustivo! pa i da je zavrseno 1-1 opet to nije povoljan rezultat. Da li se secate kada je lotar mateus zbunjeno rekao " ne znam zasto mi ljudi prilaze i cestitaju na 1-1 protiv reala?? Nismo pobedili i nema sta tu da se cestita" - e tako se to radi !

Dani_ch

pre 12 godina

Na žalost Partizan je prelazni rok odradio na način da nema čemu da se nada pa prema tome ništa ne vredi što su potencijalni protivnici Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL kada će biti muke sa Genkom. Šteta što uprava Partizana malo ozbiljije ne radi jer bi mogli da postanu redovan učesnik LŠ, a prihodi iz tog takmičenja bi omogućavali da se svake godine klub podiže za stepenicu više. Na žalost, poznati srpski mentalitet "uzmi danas jer ko zna šta će biti sutra" uzima svoj danak tako da na Genk idemo sa odbranom koja je šuplja, sredinom koja je spora i napadom koji je kao takav čak i najbolji deo tima. Džepovi pojedinaca su puni, a srca navijača prazna.
(Brigel, 29. jul 2011 10:00)


Ovo si odlicno naveo, sta jeste .... jeste !!!!

nije svejedno

pre 12 godina

Ako Partizan ne moze da prodje Genk, pa onda nije ni za LŠ. Ja sam Grobarčina, ali ne znam zasto su neki umislili da smo mi u Evropi fudbalski gigant? Ovdje se spominje nosilac-nije nosilac. Pa nismo mi Barsa ili M.U. pa cemo laganica da prodjemo. Uprava kluba koja je NULA, obecala je jaka pojacanja. Koga je to dovela?? Ne moze se u svatove bez ..,.. Tako da, koji god rezultat bude, treba podrzati momke, jer ce sigurno izgarati na JNA, a upravi poruka - ne mozete sa Yugom na takmicenje F1. SAMO PFC!

skok pa hop

pre 12 godina

prvo skoci pa reci hop! bice tesko protiv genka u revansu,jer onako dobro da odigramo a oni lose tesko da ce da bude,ali valjda ce da budemo srecniji jer isto tako nece valjda oni da imaju toliko srece a mi da nemamo. mene zanima da u slucaju kiksa,ko nam je moguci protivnik za ligu evrope,jel zna neko to? mada sada treba misliti samo na genk,jer od te utakmice sada nije nijedna vaznija,najbitniji sada je genk i o njemu treba sada samo razmisljati!

Dani_ch

pre 12 godina

Prvo skoci pa reci hop. Naravno se nadam prolazu ali je i strah u kostima. Ipak je PFC bio porazen i to treba nadoknaditi. Sa druge strane nije ni bitno dali dobili dinamo ili nekog drugog. Ekipe su po prilicno svi tu negde. Nema vise slabog protivnika u poslednjem kolu. Ipak se nadam prolazom u plejoff uz podrsku GROBARA na punom stadionu !!!

boki

pre 12 godina

nema potrebe opterećivati se ovim stvarima, imamo dobar rezultat, jedino me brine činjenica da partizan s teškom mukom prolazi kad igra revanš kući, protiv ozbiljnijih ekipa.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo stavi obavezno Šćepovića u prvu postavu i gledaj kako ti stoji na terenu, i bićemo nosioci NIČEGA!!!
DA SE ZNA KO KOSI A KO VODU NOSI!

Tit

pre 12 godina

Lakse uci u LS nego u Ligu Evrope. Zvezdu u sledecemo kolu cekaju Roma, Atletiko...itd.
(johnny, 29. jul 2011 11:25)
To je tvoja teška zabluda. Vas čekaju ti timovi jer ste poslednjih godina sjajno igrali u Evropi. Ako Partizan ispadne od Genka, videćeš ko nas čeka za LE, sigurno ne ni Roma ni Atletiko ni Sevilja...

Lord Alexandar

pre 12 godina

Ej, ne bih voleo Dinamo, ne iz straha da su bolji, nego sto vise smarate sa tim sta bi bilo kad bi bilo. Ko bi bio bolji pokazalo bi se na terebu. MNOGO SMO JAKI I da, samo a dodam, prolazimo Genk 100%, samlecemo ih... NAPRED PARTIZANEEEEEEE

Grobar Indjija

pre 12 godina

Pa i Bate borisov ima 0-0 iz prvog meca, niko im ne garantuje prolaz. Makabi je dobio Maribora samo 2-1 kuci, ima revans u Dezeli, ko kaze da ce proci? Pa sad nek Milijin mali kalkulise ovako kao ja, rezonski...

likvidator

pre 12 godina

Jel ovaj 3. s desna nogometaš il boxač? Zaboravili ste Maribor koji može proći Maccabi.... Ja mislim da bi eventualne utakmice Dinamo-Partizan imale veće značenje od igranja u grupi LP (LŠ). Kao u americi Super Bowl cijena 1 sec reklama u desecima tisuća kuna :PP (Pričam napamet :))

dale

pre 12 godina

Da mi prvo prodjemo Genk, a onda cemo videti gde smo!
Ako ne bismo bili nosioci onda prvi pikovi za izbegavanje su Kopenhagen i BATE, dok sam misljenja da UEFA nece dozvoliti eventualni susret sa Hrvatima!
A ako Malme i Plzen zadrze prednost iz prvog meca pa Partizan prodje medju nosioce, onda po svaku cenu izbeci Plzen!
Ostali protivnici, Visla, Sturm, APOEL, Malme, Maribor su ipak ekipe sa kojima moze da se igra!

Ali ponavljam, ako nismo kadri da prodjemo Genk, onda nismo dorasli da igramo Ligu sampiona.